Page 1

UKEN 22 ANSETTER SØKNADSFRIST 29. JANUAR KL 23:59

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


HILSEN FRA UKESJEFEN Kjære medstudent! La oss glemme 2020 og heller se fremover ... mot 2022! Vi er nemlig i full gang med planleggingen av UKEN 22, og med oss på laget trenger vi enda flere. Nærmere bestemt skal vi ansette og utvide UKEkohorten med 23 nye gira og dyktige studenter! Dersom du har lyst til å se tilbake på en studietid som var litt morsommere enn hva Kari og Ola Nordmann kan skilte med så anbefaler jeg deg å søke nå! UKEN er Norges nest største studentdrevne kulturfestival og det største underutvalget i NHHS. Her vil over 1000 fUKENsjonærer sammen skape det som i 2022 skal bli tidenes festival med både konsert, revy og utallige andre morsomme arrangementer for folk i alle aldre. Dette er vår første ansettelsesrunde og vi vil i den anledning ansette 7 assisterende seksjonssjefer, som sammen med oss vil utgjøre storUKEstyret. Videre ansetter vi også 16 andre viktige stillinger som sammen skal legge grunnlaget for historiens beste UKEN. Felles for disse stillingene er at du får være med på å forme en stor kulturfestival helt fra begynnelsen. På dette tidspunktet for to år siden ble jeg selv med som assisterende revysjef, noe jeg er sjeleglad for den dag i dag! For selv om UKEN 20 dessverre ikke lot seg gjennomføre slik vi alle ønsket, ser jeg tilbake på en utrolig morsom og lærerik tid. UKEN er nemlig så mye mer enn kun noen (fantastiske) uker i mars annethvert partallsår!

2

Blar du deg videre i denne blekken vil du se at det er noe for enhver smak, enten det er show og revy, fremforhandling av avtaler eller tallknusing du brenner for! Hvis du vil ut av komfortsonen og prøve noe nytt er jeg sikker på at du også vil finne dette, fordi UKEN er en organisasjon for absolutt alle. Vi ønsker oss nysgjerrige 1. kullister på lik linje med de gråhårede ringrevene i NHHS – det viktigste er et brennende ønske om å bidra til å skape Norges beste kulturfestival! Blir du med allerede nå kan jeg garantere at UKEN 22 vil gi deg uvurderlig lærdom, haugevis med nye venner, uforglemmelige øyeblikk og sist, men ikke minst masse UKEglede! «Jeg gleder meg til å prate med deg på stand» er hva jeg ville avsluttet med dersom dette hadde latt seg gjøre, men ettersom situasjonen er slik den er får det stå til med; Jeg gleder meg til å prate med deg, bare skli inn i min DM!

Herman Bøe Vilseth UKEsjef ukesjef@uken.no

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


Bli med på UKEN 22 SØK PÅ UKEN.no eller NHHS.NO

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


INFOSEKSJONEN Infoseksjonen ansetter! Alle vet at det er Infofamilien som sørger for at maskineriet UKEN går som smurt, uansett hvilke utfordringer man måtte møte på. Info-seksjonen er nemlig UKENs kompetansesenter, og har ansvar for alt fra systemutvikling og design, til transport og arrangering av internfester. Her finnes det noe for enhver smak, og sammen skal vi sørge for at UKEtoget går på skinner, helt fra januar i år og frem til mars 2022. Info er en seksjon som samarbeider mye med resten av organisasjonen. I tillegg til å bli en del av Infofamilien, får du derfor stiftet bekjentskap med mange andre fUKENsjonærer i andre seksjoner. Ved å bli med i Info-seksjonen nå, får du også en unik mulighet til å være med å forme UKEN fra første stund. I første omgang skal det ansettes hele seks fUKENsjonærer, så vi blir en god gjeng med en gang. Hvis dette ikke høres ut som noe for deg, da vet ikke jeg! Om du likevel er i tvil er det bare å ta kontakt med spørsmål, på enten Facebook eller mail. 4

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Anders Pay Eriksen Infosjef info@uken.no


Assisterende infosjef/Gruppeleder Sekretariat Dersom du ønsker et unikt innblikk i organisasjonen som er UKEN, er dette stillingen for deg! Som assisterende infosjef blir du min høyre hånd og fremste sparringspartner. Sammen skal vi forme infoseksjonen slik vi ønsker, bidra til at informasjonen flyter og at alt går på skinner. I tillegg til å være en del av storUKEstyret (STUS) vil du ha tre overordnede arbeidsoppgaver. Du vil være referent på UKEstyre-møtene, hvilket gir et unikt innblikk i hva som skjer i organisasjonen. Du vil være gruppeleder for sekretariatet, og koordinere deres aktiviteter. Og du vil ha ansvar for dine egne grupper innad i seksjonen, der du selv vil få frihet til å ta store avgjørelser, og sette ditt eget preg på UKEN. Jeg ser etter en motivert og strukturert person. Du må like ta ansvar og ikke minst like å ha det gøy! Å være assisterende infosjef er mye jobb, og enda mer moro. Er du klar for det kuleste du kan gjøre som student? Da anbefaler jeg å søke assisterende infosjef så fort som mulig!

Gruppeleder Pers.sos

Gruppeleder Grafisk

Er du en person som brenner for å gjøre andre glade? Er du glad i en fest, men setter kanskje vel så stor pris på å stelle den i stand? Hvis du kjenner deg igjen, er du skapt for å være gruppeleder personalsosial!

Er du en person som ikke synes noe er bedre enn fin logo, og som bruker fritiden sin på å leke seg i Photoshop? Er du både kreativ selv, og synes det er gøy å se andres kreativitet utfolde seg? I så fall passer du nok perfekt som gruppeleder Grafisk!

Det er neppe å overdrive å si at GL pers. sos får æren av å lede den gruppen i UKEN som blir satt aller mest pris på. Du blir UKENs fremste gledesspreder og distributør av velferd. Sammen med dine fUKENsjonærer skal du arrangere alt fra internfester, hytteturer, Aulashow, kakeonsdag, og alt annet hygge du måtte finne på. Du får frie tøyler til å skape glede, så her er fantasi og pågangsmot de eneste hindrene. I tillegg skal du drifte pers.soskafé, hvor det serveres mat til hardtarbeidende fUKENsjonærer rett før UKEN.

Som gruppeleder Grafisk får du et stort ansvar for hvordan UKEN kommer til å se ut utad. Du skal nemlig lede teamet som utarbeider UKENs grafiske profil. Alt fra logo, font, farger og mye annet er det deg og dine fUKENsjonærer som skal bestemme hvordan blir. Du vil få mye spillerom og frihet, og får dermed en unik mulighet til å sette ditt preg på UKEN.

Jeg ser etter deg med godt humør, pågangsmot, og en god bunke initiativ. Hvis dette høres ut som deg er det to ting du må gjøre: varme opp smilemuskulaturen, og stille på intervju!

Som grafiker vil du samarbeide tett med PR-seksjonen, og utarbeide alt av plakater, bannere og liknende. Du er rett og slett ansvarlig for alt av UKENs grafiske design. Ettersom dette er et stort ansvar er det en fordel dersom du har erfaring med grafisk arbeid fra tidligere. Høres dette ut som noe for deg? Søk da vel!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

5


Gruppeleder IKT

Gruppeleder Foto

Er du en IT-guru i full blomst, eller som venter på å spire? Har du lyst å bli med i UKEfamilien fra første stund, få venner for livet og sette ditt preg på UKEN? Er du glad i ansvar og tørster etter ledererfaring og gode minner? I så fall er det bare å fortsette å lese!

Har du en stødig hånd, et godt øye, og sansen for det estetiske? For å forevige de fantastiske minnene som skapes under UKEN trengs det fotografere av rang! Som gruppeleder Foto vil du lede et team med fotografer som har i oppgave å sørge for at UKEN, og veien dit, blir grundig dokumentert i form av flotte, fine og fjollete bilder.

UKEN er en stor organisasjon som blir stadig større. I takt med at UKEN vokser, øker også behovet for gode IKT-løsninger. Som gruppeleder IKT vil du ha det overordnede ansvaret for UKENs systemer, samt UKENs nettside; UKEN.no. Sammen med dine mellomledere skal du sørge for at matsystemer, kassasystemer, PC-er og mailadresser er oppe og går. Om du vil videreutvikle eksisterende løsninger, eller revolusjonere alt, er opp til deg. Det er lov å tenke nytt, både når det gjelder løsninger, og arbeidsfordeling innad i IKT-gruppen! Høres dette ut som arbeidsoppgaver du har lyst å takle? Om det er tilfellet er det bare å søke gruppeleder IKT!

Du skal altså organisere alt av UKENs fotoarbeid. Dette inkluderer å ta bilder til ansettelsesrunder, bilder på fester og hytteturer, lage vaktplaner for når ulike begivenheter skal dokumenteres, bearbeide bildene og gjøre dem klare til visning og publisering. Du vil samarbeide tett med andre seksjoner, spesielt PR, som ønsker at arrangementer eller arbeid skal foreviges eller brukes til promotering. Som gruppeleder vil du også være ansvarlig for nødvendig opplæring av dine fUKENsjonærer, slik at samtlige bilder blir av ypperste kvalitet. Høres dette ut som jobben for deg? Da anbefaler jeg å søke gruppeleder Foto!

Mellomleder Webredaktør Som mellomleder Webredaktør vil du være en del av IKT-gruppen. Ditt hovedansvar er UKENs hjemmeside; UKEN.no, og sammen med dine egne fUKENsjonærer, skal du videreutvikle denne. Du vil være ansvarlig for både det tekniske og visuelle knyttet til nettsiden, så her er det mye rom for kreativ utfoldelse! Det er viktig at nettsiden er brukervennlig, inneholder nødvendig informasjon, er oppdatert, og ser bra ut. For å få til dette vil du jobbe tett med både Grafisk og PR, slik at hjemmesiden står i stil til UKENs profil, og slik at PR får promotert det de måtte ønske på nettsiden. Du vil også samarbeide med PR for å få promotert nettsiden, noe som er viktig ettersom denne er UKENs hovedkanal utad. Er du rett person til å håndtere UKENs digitale fasade? Søk mellomleder Webredaktør med en gang! 6

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


PR-SEKSJONEN PR-seksjonen ansetter! Synes du tanken på å spre UKEglede til hele landet, vite at nettopp du kan stå bak grunnen til at UKEN 22 selger ut hvert eneste arrangement virker spennende og får det til å krible litt i magen? Da er det godt mulig PR er seksjonen for deg! Innen 2022 vil vi gjøre UKEN til en festival enda fler har lyst til å delta på. Ikke bare folk i Bergen, men rundt om i storbyer, småbyer, nærliggende og lengre-unna-liggende steder. “Landet skal males grønt” om du vil. Gjennom fargerike plakater, sosiale medier, artige stunts, UKEbuss og en rekke andre kreative påfunn skal det være umulig å ikke få med seg at UKEN 22 er årets happening i 2022! PR er en av UKENs største seksjoner og i likhet med de seneste årene vil den bestå av grupper fra alle skoler og fakulteter i Bergen. Hvis du liker å jobbe kreativt, og har lyst til å hjelpe UKEN å spre glede og selge alt vi har av billetter vil jeg virkelig anbefale deg å søke PR!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Herman S. Singsaas PR-sjef pr@uken.no

7


Assisterende PR-sjef “Ved siden av enhver god leder står en enda bedre Ass!” var det nok en gluping som engang sa. Det stemmer uansett på den velkjente prikken. For å kunne lede den fantastiske PR-seksjonen trenger jeg en samarbeidspartner som kan bistå meg gjennom med- og motgang. Vi skal sammen jobbe for at UKEN når ut til hver krik og krok slik at vi oppnår våre mål. I tillegg skal vi være gode støttespillere for alle fUKENsjonærene i seksjonen, slik at alle vil komme med sine knallgode ideer. Du vil være min nærmeste sparringspartner, og du vil få tildelt mye ansvar i seksjonen gjennom hele reisen mot UKEN22. Du vil også bli en del av storUKEstyret (STUS), hvor du får muligheten til å oppleve utrolig mye gøy, og jobbe med veldig flinke og engasjerte mennesker. Du trenger INGEN tidligere relevant erfaring for å søke Ass. PR! Jeg ser etter deg som har en god dose engasjement, er villig til gi det lille ekstra, og er positiv og glad. Som Ass.PR vil du også få et overordnet ansvar for billetter (salg og systemer), så det hjelper om du er glad i å sette ting litt i system. Du vil få en egen billettgruppe under deg som skal ha full kontroll på billettene under de arrangementene med aller størst pågang. Kort oppsummert: Om du vil være med på UKEN fra start, hjelpe meg å styre PR-skuta i riktig retning, bli med i STUS og få uvurderlig erfaring innen ledelse, markedsføring og kreativt arbeid er det kun én ting som gjelder: Søk Assisterende PR-sjef!

SoMe-ansvarlig (2 stykker) Eksamener, jobbintervjuer, og forelesninger… Alt foregår digitalt i disse dager. Heldigvis finnes det langt morsommere ting å drive med digitalt enn de jeg nettopp nevnte. Trives du aller best mens du jobber med posten fra sommerferien du skal legge ut på “grammen”, hvilke emojier og filtre du skal bruke på mystory, og lengter etter noen som kan utlyse en stilling der du kan utfolde talentet ditt innenfor dette? Da er dine bønner nå hørt! Som SoMe-ansvarlig vil du være den som styrer alt UKEN driver med på sosiale medier. Du vil sammen med PR-sjefen utvikle egne markedsføringskampanjer fra bunnen av, bruke data og verktøy for å analysere hva slags markedsføring som fungerer best, slik at vi får spredt UKEglede og informasjon til flest mulig, best mulig. Hvis du drives av å få så mange likes som mulig, vil sørge for at så mange som mulig ser alt det gøyale innholdet UKEN skal legge ut og bestemme mye av dette innholdet, samt vil lære mer om digital markedsføring er du født for denne stillingen! Søk søk SØK! 8

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


GL Media

GL Video

“UKEN 22: Vinneroppskriften på å drive festival”, “Oljefondet kopierer UKENs ansettelsesmodell” og “UKEN 22 redder verden!” Dette er overskrifter som drar mange klikk på nettaviser. Har du lyst til å være personen som står bak disse overskriftene, og får dine ord publisert i aviser som Dagens Næringsliv, Bergens Tidende, eller VG? Da er GL Media din stilling.

Er du av typen som aldri blir sur av å se på reklamefilmene før et YouTube-klipp? Eller tenker “Gørr, det der kunne jeg gjort bedre selv”? Da er du på riktig sted.

Du skal sørge for at UKEN får sterk medieomtale i aviser, på radio, TV, i podcaster, på konferanser, you name it! Kreativiteten er det eneste som setter grenser! Du skal også ta imot henvendelser fra media på en ryddig og profesjonell måte, skrive egne pressemeldinger, og tipse media om viktige UKEhendelser. Dette kan kanskje virke skremmende, men du kan det helt med ro. Jeg lover at dersom du har stå-på-vilje, har lyst til å lære og interesse for media kommer denne stillingen til å gå veldig fint for deg uten erfaring. Vil du utvikle innsikt i mediebransjen, lære pressehåndtering, få navnet ditt på trykk og lede en gjeng som skal drive dette sammen? Da er du UKENs neste Gruppeleder Media!

Selv om mange synes korte reklamefilmer før YouTube-klipp kan være irriterende, er det ingen tvil om at digital markedsføring har kommet for å bli, og bruk av videoer som visuell promotering av produkter har blitt kjempestort. Derfor er video som markedsføringsformat så utrolig viktig for PR og UKEN. Du vil få bli med i PR helt fra starten av, og vil bli med på å forme en stor del av UKENs markedsføringsstrategi. I tillegg vil du lede din egen gjeng med ihuga videofans og sammen bestemme hvilke UKEN-øyeblikk som bør foreviges, lage sykt fete promovideoer til artister, fester og kanskje til og med musikkvideoer? Du vil også være en svært ettertraktet ressurs for de andre seksjonene i UKEN, og får dermed innblikk i veldig mye av det som skjer i organisasjonen! Kjenner du at du har en aldri så liten Regissør i magen? Hiv deg rundt og søk Gruppeleder Video!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

9


ØKONOMISEKSJONEN Økonomiseksjonens oppgave er å forvalte pengene våre for å skape maksimal UKEglede til studentene. Dette er en relativt liten seksjon som resulterer i en tett og sammensveiset gjeng, samtidig som fUKENsjonærene får mye ansvar og selvstendig handlingsrom. Økonomiseksjonen får se det store bildet av en organisasjon som omsetter i størrelsen av en middels stor bedrift. Et engasjement i denne seksjonen vil gi deg gode erfaringer med budsjettering, regnskap og risikoanalyser, samtidig som du stifter nye bekjentskaper på tvers av alle kull. Jeg håper du vil være med meg fra start og bidra til at UKEN leverer et solid økonomisk prosjekt. Har du et sterkt engasjement for å skape ting sammen med andre, samtidig som du ønsker svært relevante erfaringer med økonomiske oppgaver i prosjektarbeid? Da vil økonomiseksjonen være midt i blinken for deg! Send meg en melding hvis du vil snakke litt mer utfyllende om de ulike stillingene. 10

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Henrik Olstad Økonomisjef oko@uken.no


Assisterende økonomisjef Assisterende økonomisjef vil sammen med meg ha ansvaret for økonomistyringen til UKEN. Du vil være min viktigste samarbeidspartner hvor vi sammen skal sørge for at prosjektet leverer en solid bunnlinje. Stillingen innebærer også et unikt innblikk i resten av UKEorganisasjonen hvor du har en finger med i nesten alt som rører seg. Du vil også ha ansvaret for controllerne til UKEN. Controllergruppen har ansvaret for økonomistyringen til de ulike seksjonene gjennom planleggings- og budsjetteringsfasen, og frem til UKEN gjennomføres. Du vil som leder for denne gruppen være en viktig ressurs for å skape en økonomibevisst UKEorganisasjon og sikre at ting går økonomisk på skinner gjennom hele organisasjonen. De viktigste arbeidsoppgavene vil være å bidra til utarbeidelsen av budsjettene til UKEN, utvikle og gi fUKENsjonærene grundig opplæring av kontroll- og innkjøpsrutiner, samt følge opp controllerne. Jeg ser etter deg med en ordentlig stå-på-vilje og et sterkt engasjement for å bidra til studentforeningens største prosjekt. Dette er muligheten din til å bli med og bygge opp UKEN fra start. Du vil i tillegg være medlem av storUKEstyret (STUS), og få mange tradisjonsrike opplevelser sammen med resten av STUS. Er du tallinteressert, strukturert, liker å se det store bildet og ønsker en spennende utfordring? Søk assisterende økonomisjef!

GL Fond & Legat UKEN ønsker å legge et større fokus på eksterne støtteordninger og har derfor opprettet en ny gruppe som skal skaffe UKEN midler gjennom ulike fond og legater. Du vil være ansvarlig for UKENs søknader på ulike støtteordninger og for fUKENsjonærene du skal ansette til gruppen din. Du får stor handlefrihet og muligheten til å skape en sterk og sammensveiset gruppe sammen med dine fUKENsjonærer. Du skal selge UKEN gjennom søknadstekstene og det er derfor viktig med gode kommunikasjonsferdigheter. Arbeidstidene vil du kunne forme litt som du vil, men enkelte perioder vil være mer hektiske enn andre hvor søknadsfrister kan komme på løpende bånd. Det er derfor viktig at du har god struktur og er flink til å følge opp resten av gruppen din. Er du flink til å overtale og innehar gode kommunikasjonsevner? Har du ordentlig stå-påvilje og skaper engasjement hos folk rundt deg? Da gleder jeg meg til å se navnet ditt på en søknad til Gruppeleder Fond & Legat!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

11


ARRANGEMENTSEKSJONEN Arrangementseksjonen ansetter! Og med det var du kommet til riktig seksjon! For det er nemlig arrangementsseksjonen som serverer deg alt fra konserter til eldredagen. Vi står rett og slett for hele UKENprogrammet, med unntak av revyen riktignok. Tidligere har UKEN bydd på Great Gatsby-fest, 50 cent-konsert, wrestlingshow og masse masse mer. Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser. Jeg trenger derfor engasjerte studenter til planlegging og gjennomføring av dette programmet, slik at det kan bli det beste noensinne! Har du allerede idéer til nye eventer? Fikk du lyst å booke drømmeartisten din? Eller fikk du lyst til å gjennomføre disse eventene ved hjelp av dine tekniske kunnskaper? Da anbefaler jeg deg å SØKE ARRANGEMENTSSEKSJONEN NÅ og sett DITT preg på UKEN allerede fra starten av!

Caroline Gran Rugland

Send meg en melding, ring eller kontakt med hvor som helst og jeg svarer på alt du måtte lure på. 12

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Arrangementssjef arr@uken.no


Assisterende arrangementssjef Dette er stillingen for deg som virkelig ønsker å være med å skape UKEN22. Gjennom en assestilling får man et unikt innblikk i UKEorganisasjonen. Du vil bli min nærmeste medarbeider og få mye ansvar. I tillegg blir du medlem av storUKEstyret (STUS) og får her dele ditt engasjement med like engasjerte og motiverte studenter. Vi blir en gjeng som kommer til å oppleve mye moro sammen. Oppgavene dine vil være varierte og til tider krevende, men sammen med fUKENsjonærene er jeg sikker på at dette er oppgaver du vil finne morsomme og spennende. Sammen skal vi sørge for at arrangementsseksjonen har en fantastisk tid med UKEN, samtidig som de jobber målrettet mot målene sine. Det kreves ingen forkunnskaper for denne stillingen, men det er viktig at du har mulighet til å prioritere UKEN, har stå-på-vilje, motivasjon og et brennende ønske om å sette ditt preg på UKEN22. Jeg ser gjerne etter deg som er kreativ, god til å kommunisere og motivere, samt er strukturert. Om denne teksten traff deg, er jeg helt sikker på at du vil få en tid med UKEN du sent vil glemme, med et mangfold av gode minner og nye venner. Jeg håper å se DEG på intervju, og gleder meg allerede til all moro vi skal finne på sammen!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

13


Gruppeleder Arrangementteknisk Er det én ting som er sikkert, så er det at konserter ikke er noe særlig uten et velfungerende lydsystem, ei heller uten et forrykende lysshow. Gruppeleder Arrangementteknisk skal velsigne UKEN med begge deler, sammen med sin fantastiske gjeng av fUKENsjonærer. Gruppeleder Arr.Tek. har, sammen med sin gruppe, ansvar for å kartlegge og dekke UKENs tekniske behov både før og under UKEN. Oppgavene under selve UKEN vil variere fra mindre middager til store konserter. Her kreves det tett samarbeid med de andre gruppene i arrangementsseksjonen og du får en unik innsikt i hvordan arbeidet med festivalen foregår. Du må til enhver tid ha oversikt over utstyret vi disponerer i UKEN og sørge for at det er nok fUKENsjonærer til å operere det. Som gruppeleder er det viktig at du selv er motivert og engasjert. Videre er det positivt om du er strukturert og takler et høyt tempo. Med en oppgradert Aula i vente er det også viktig at du har et ønske om å tilegne deg ny kunnskap. Din kompetanse er uvurderlig for UKEN. Jeg håper å se DEG på intervju, og gleder meg til det samarbeidet vi skal ha.

Gruppeleder Booking En viktig del av UKEprogrammet er artistene og deres konserter og for å skape et unikt og engasjerende UKEprogram er line-upen avgjørende. Som GL Booking vil du være med på å bestemme hvordan denne line-upen skal se ut og jobbe tett med seksjonssjef og assisterende sjef, men også resten av UKEstyret og arrangementteknisk gruppe ved utformingen. Hovedoppgaven din er å være bindeleddet mellom UKEN og artistbransjen, samt være leder for din egen gruppe av fUKENsjonærer. Videre vil du ha ansvar for selve bookingprosessen, men også oppfølging og tilrettelegging for artistene i forkant og under selve UKEN, slik at de får en så god opplevelse med UKEN som mulig. Jeg ser etter deg som er kreativ, engasjert og musikkinteressert. Videre kreves det kvalitet og profesjonalitet i arbeidet og det er til fordel om du er oppdatert på de mest spennende og nyeste trendene i musikkbransjen. Det er videre også en fordel om du er en god relasjonsbygger, men samtidig en som tør å si sin mening i en forhandling. Dersom det kriblet litt ekstra i magen av å lese dette, håper jeg å se DEG på intervju, slik at vi kan skape tidenes konsertopplevelser sammen!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


SALGSSEKSJONEN Salgsseksjonen ansetter! Tiden har endelig kommet - UKENs største, beste og festligste seksjon skal nemlig nok en gang formes! Med opp mot 400 fUKENsjonærer skal vi i salgsseksjonen sammen sørge for at alle UKENs gjester til enhver tid er trygge og mette, men aldri tørste. Vi i salgsseksjonen skal sammen drifte et av Bergens største og kuleste utesteder, åpne vår helt egne UKE-restaurant, forsyne alle UKENs gjester med sårt trengt nattmat, og arrangere de mest legendariske nachspielene i hele Bergen by. På denne måten skal vi i salgsseksjonen bidra til at UKEN 22 blir en stor forrykende fest og at alle UKENs gjester hygger seg. Enten du vil tappe øl og mikse drinker i Kjelleren, lage og servere mat, gjøre UKEN trygg, eller holde styr på logistikken bak det hele - da er det salg du skal søke!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Nikoline AasnÆs Salgssjef salg@uken.no

15


Assisterende salgssjef Det er nå i overkant av ett år til UKEN 22 går av stabelen, og tradisjonen tro skal det ansettes en assisterende salgssjef. Er du sosial, glad i en fest og ønsker å være med på å skape UKEN 22 fra start? Da vil jeg gjerne ha deg som min assisterende salgssjef! Sammen skal vi det neste året utarbeide et best mulig varesortiment i barene og utsalgsstedene for mat, ansette sentrale fUKENsjonærer, og jobbe for at UKEN 22 skal være sikker og trygg for alle gjester, samtidig som vi skal arrangere mangt en fest på veien. Frem mot UKEN 22 skal du og jeg altså legge til rette for at festen som er UKEN skal bli så morsom, fuktig og knirkefri som overhodet mulig. Å være assisterende salgssjef for UKEN 22 vil hovedsakelig by på mye moro, og stillingen krever ingen forkunnskaper. Salgsseksjonen skal vokse til å bli UKENs største og sammen skal du og jeg gjøre alt vi kan for at alle fUKENsjonærer i salgsseksjonen skal ha det bra, samtidig som vi leverer mat, drikke og en fantastisk opplevelse til alle UKENs gjester. Som assisterende salgssjef vil du også bli en del av storUKEstyret (STUS), en sammensveiset gjeng som skal ha utrolig mye moro sammen, ikke bare frem mot UKEN 22, men også resten av livet. Jeg søker derfor deg som har et brennende engasjement for at andre skal ha det bra, liker å ta ansvar, er strukturert og som ønsker å være med på å brygge UKEN 22 fra bunnen av! Send meg gjerne melding på facebook eller en mail dersom du har noen spørsmål om stillingen som assisterende salgssjef eller bare ønsker å slå av en prat;)


MARKEDSSEKSJONEN Markedsseksjonen ansetter! Vil du være med å bidra til at UKEN får muligheten til å skaffe de beste fordelsavtalene og hyre inn de beste artistene? Da er Markedsseksjonen noe for deg! Markedsseksjonen skaper uvurderlige verdier for UKEN som bidrar til å oppnå dette. I Markedsseksjonen jobber vi for at både små og store aktører i næringslivet bidrar til å gjøre UKEN til den beste kulturfestivalen i 2022! Dette gjør vi blant annet gjennom forhandling av gode avtaler, oppfølging av samarbeidspartnere og ikke minst anskaffelse av spons. Det kreves ingen forkunnskaper for å være i Markedsseksjonen. Det eneste jeg ønsker av deg er et brennende engasjement, at du trives med å være i kontakt med andre mennesker, godt humør og et ønske om å samarbeide med eksterne aktører såvel som fUKENsjonærer. Kjenner du deg igjen? Da er Markedsseksjonen stedet for deg! Send meg gjerne melding på facebook eller mail dersom du har noen spørsmål om stillingene i markedsseksjonen, eller om du bare ønsker å slå av en prat.

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Aksel Devold Markedssjef marked@uken.no

17


Assisterende markedssjef Som assisterende markedssjef vil du være min viktigste medarbeider og nærmeste sparringspartner. Sammen skal vi forme, motivere og lede Markedsseksjonen! Dette innebærer at vi skal sørge for at UKEN 22 opprettholder et profesjonelt rykte utad. Videre vil du få en lederrolle når UKEN fremforhandler avtaler med næringslivet. Sammen skal vi sørge for at UKEN og markedsseksjonen kan nå nye høyder! Erfaringer fra timevis med knallharde forhandlinger er ikke nødvendig, men jeg ser etter en uredd og utadvendt person. Næringslivet, UKEN og Markedsseksjonen gjennomgår endringer og du må være motivert for en utfordring og trives med ansvar. Til gjengjeld kan jeg garantere deg opplevelser og minner for livet! Denne stillingen innebærer at du blir en del av storUKEstyret - et fantastisk fellesskap som sammen former UKEN helt fra starten av. Vil du lære om forhandlinger og ledelse i praksis? Vil du være med på å skape UKEN helt fra starten av? Vil du se LinkedIn-profilen din sprenges av nye kontaktforespørsler? Da er assisterende markedssjef stillingen for deg! Jeg garanterer at du i denne stillingen vil oppleve mye moro.

Gruppeleder UKEspons

Gruppeleder Markedskontakt Som gruppeleder Markedskontakt vil du ansette og lede din egen gjeng med ivrige fUKENsjonærer! Gruppen din vil ha ansvar for å inngå leverandøravtaler og samarbeidsavtaler med en rekke lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter frem mot UKEN 22. Har du pågangsmot og stå-påvilje? Har du et smittende smil og glimt i øyet? Da er dette stillingen for deg! Markedskontaktene har ansvar for alle UKENs samarbeidsavtaler med unntak av HS-avtaler. Kun ståpåviljen og fantasien setter grenser for hvor mange markedsavtaler vi kan ha, og hvilket innhold disse avtalene skal ha. Jeg jobber for at UKEN 22 skal sette rekord i antall samarbeidspartnere, og leverandøravtaler. Som GL markedskontakt vil du være min viktigste medspiller for å nå dette målet! 18

Har du glimt i øyet, rå forhandlingsegenskaper og kan snurre hvem som helst rundt lillefingeren? Har du lyst til å glede resten av UKEN med fordelsavtaler, freebies og storslåtte premier? Da må du søke gruppeleder UKEspons! Som gruppeleder UKEspons vil du være hele UKENs «go-to»-person når det kommer til sponsing av de mest utrolige ting. Sammen med en gjeng ivrige fUKENsjonærer skal dere bli UKENs mest populære gruppe som tryller frem de villeste freebies, fordelsavtaler og premier – og det helt gratis! Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva dere kan få til! Vil du at barna på Barnedagen skal bade i godteri, og at alle på Fullmoon-party skal ha selvlysende, superraske shades? Vil du være kongen av kondomer og dronningen av Doritos? Da må du søke UKEspons!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


4 HS-kontakter Hovedsamarbeidspartnerne er UKENs viktigste samarbeidspartnere og bidragsytere fra næringslivet. Disse bedriftene bidrar med mye, og krever dermed god oppfølging og tilrettelegging tilbake. Som HS-kontakt vil du være ansvarlig for en av UKENs hovedsamarbeidspartnere, og skal jobbe for at begge parter får mest mulig ut av samarbeidet. Du vil bli tildelt potensielle HSer, og sammen med meg vil du dra på forhandlingsmøter til Oslo med landets største bedrifter. Etter at HS er signert vil du ha ansvaret for denne bedriften fra vugge til grav, eller alternativt fra forhandlingsmøtet til Grande Finale, som er UKENs siste dag i mars 2022! Dette innebærer at du får være med på å forme avtalene, velge profileringsmuligheter for din HS, følge opp HS frem mot UKEN og bidra med tilrettelegging av deres arrangementer under UKEN 22. Forkunnskaper er på ingen måte et must for å lykkes i denne stillingen. Jeg ser etter deg som er engasjert, ansvarlig, profesjonell og villig til å ta i et tak for å selge et produkt du brenner for! Stillingen innebærer mye ansvar, men til gjengjeld vil du også få muligheten til å sette ditt helt eget preg på markedsarbeidet i UKEN!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59


REVYSEKSJONEN Revyseksjonen ansetter! Revyseksjonen er selve hjertet av UKEN! Samholdet som oppstår i Aulaen gjennom det tette arbeid med revyen er helt unikt. Vi deler gleden av å skape noe sammen helt fra bunnen av. UKErevyen har tradisjon for å være Norges morsomste studentrevy, og det skal vi fortsette med! I tiden fremover skal vi vokse, og til sammen bli en stor familie som skal jobbe mot et felles mål, å lage den beste UKErevyen noensinne! Alle som har vært med i seksjonen vil enes om at dette er den morsomste seksjonen å ta del i, så bli med på moroa da vel! Søk revysekjsonen! 20

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

Stine Njåstein Revysjef revy@uken.no


Assisterende revysjef Assisterende revysjef er stillingen for deg som vil være med på å forme både revyen og UKEN fra begynnelsen! Du vil være med å forme revyen sammen med meg gjennom det spennende arbeidet med å finne instruktør(er) og de perfekte gruppelederne som skal bidra til å ta revyen til det neste nivået! I tillegg vil du bistå meg i arbeidet med revyens strategi og budsjetter. Du vil også bli en del av storUKEstyret (STUS), og får på denne måten muligheten til å jobbe tett sammen med andre UKEsjeler! I ditt arbeid som ass.revy vil du få god læring i å lede et stort prosjekt. Du vil få testet evnene dine til å ta utfordringer på strak arm, samtidig som du må holde hodet kaldt. Vi skal sammen lede en stor seksjon, men viktigst av alt ha det utrolig gøy sammen, og få erfaringer og minner for livet. Har du et brennende hjerte for UKEN og spesielt revyen? Har du enormt med stå-på-vilje og et ønske om å bidra? Søk assisterende revysjef, og jeg kan love deg et år du aldri vil glemme!

Søknadsfrist 29. januar kl 23:59

21


Hvordan søke? Søk på uken.no eller nhhs.no Ved problemer kan du henvende deg til info@uken.no.

TAKK TIL VÅRE SPONSORER


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.