Page 1

UKEN 22 ANSETTER SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00 SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00


OM UKEN 22 UKEN i Bergen er en av Vestlandets største kulturfestivaler og arrangeres utelukkende av Bergens studenter. Festivalen skal arrangeres i mars 2022, men arbeidet er allerede godt i gang. Både selve festivalen, og ikke minst jobbingen frem mot den, vil være det morsomste, største og mest minneverdige du kan gjøre i løpet av studietiden. Du vil knytte vennskap på tvers av kull, få føle på ansvar, skaffe nyttige erfaringer, og ikke minst - du vil ha det utrolig morsomt! I hjertet av det hele står UKErevyen. Denne har tradisjoner helt fra 1946, og har siden den tid vunnet flere priser i NM i Studentrevy, senest i mars i år. Utover revyen kan UKEN by på alt fra store og små konserter, verdensrekordforsøk, barne- og eldredager, og mye, mye mer! Blant artister som har gjestet UKEN finner vi 50 Cent, Karpe, Backstreet Boys og Kygo. Den magiske stemningen når noen av verdens største stjerner entrer aulascenen eller UKEteltet er helt ubeskrivelig, både for gjester og fUKENsjonærer.

viktig om søknadsprosessen dersom du ønsker å dra på audition I denne blekken kan du lese om alle gruppene som skal ansette i UKEN 22 sin tredje ansettelsesrunde. Du kan søke på opptil tre stillinger i disse gruppene. Merk imidlertid at dersom du ønsker å bli aktør eller danser i revyen, eller bli en del av UKEorkesteret, så skal du stille på Audition. Disse stillingene i UKEN teller IKKE blant de tre «vanlige» stillingene du kan søke på. Du kan derfor velge å søke på tre «vanlige» stillinger OG stille på audition til aktør, danser, UKEorkester-medlem, eller faktisk alle tre!

Likevel må vi med hånden på hjertet si at det er bredden og samholdet i organisasjonen som gjør UKEN virkelig spesielt. Her finnes det arbeidsoppgaver for enhver smak, og vi kan garantere deg at du vil få både minner og venner for livet. Nå skal UKEN 22 ansette for tredje gang, og vi anbefaler deg på sterkeste å søke. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Dette kan du virkelig ikke gå glipp av!

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00


HILSEN FRA UKESJEFEN Kjære medstudent! UKEfamilien skal endelig utvides! I dag er vi 112 herlige fUKENsjonærer, men om bare noen dager skal vi vokse til å bli en enorm familie! Gjengen er allerede i full gang med planleggingen av UKEN 22, og nå er det på tide at nettopp du blir med og setter ditt preg på Vestlandets største studentdrevne kulturfestival. Det finnes liten tvil om at UKEN er noe av det aller morsomste og mest lærerike du kan gjøre i løpet av din studietid. Så hva venter du på? Søk nå for muligheten til å bli med på dette fantastiske eventyret! UKEN er det desidert største underutvalget i studentforeningen. Her vil over 1000 fUKENsjonærer sammen skape det som i 2022 skal bli tidenes festival med konsert, revy og utallige andre morsomme arrangementer for folk i alle aldre. Ambisjonene er store, og vi søker nå etter de som vil være med å bidra til at UKEN 22 blir den beste UKEN noensinne. Dette er vår tredje ansettelsesrunde og vi utlyser i den anledning mange ulike stillinger fordelt på 7 seksjoner. Felles for disse stillingene er at vi ser etter engasjerte studenter på utkikk etter moro og nyttige erfaringer! Jeg ble selv med i UKEN for 2 og et halvt år og det er uten tvil det beste valget jeg har gjort i løpet av min studietid. UKEN er nemlig så mye mer enn kun noen (fantastiske) uker i mars hvert partallsår!

2

Blar du deg videre i denne blekken vil du se at det finnes noe for enhver smak, enten det er show og revy, å stå i bar eller fremforhandling av avtaler du brenner for! Hvis du vil ut av komfortsonen og prøve noe nytt er jeg sikker på at du også vil finne dette, fordi UKEN er en organisasjon for absolutt alle. Vi ønsker oss nysgjerrige 1. kullister på lik linje med de gråhårede ringrevene i studentforeningen – det viktigste er et brennende ønske om å bidra til å skape Norges beste kulturfestival! Blir du med nå kan jeg garantere at UKEN 22 vil gi deg uvurderlig lærdom, haugevis med nye venner, uforglemmelige øyeblikk og sist, men ikke minst masse UKEglede! Det er ikke uten grunn at tidligere fUKENsjonærer kommer tilbake år etter år for å oppleve det beste skolen vår har å by på! Fortsatt på gjerdet? Send meg en melding for en uforpliktende prat.

Herman Vilseth

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

UKEsjef ukesjef@uken.no

5


booking 1 Backstage/Rideransvarlig 4 Artistvert Som backstage/rideransvarlig vil DU få muligheten til å forme backstageområdet til UKEN for alle de kule artistene som kommer til festivalen! Man vil få et unikt innblikk i musikkbransjen og jobbe tett med bookinggruppen underveis. Din jobb vil være å sørge for at artistene som kommer til UKEN blir tatt godt vare på. Rollen krever at du kan jobbe organisert og takler å ha mange baller i luften samtidig. Som artistvert vil du få ansvar for en eller flere av artistene som kommer til UKEN! Dette vil si at du jobber med bookinggruppen for å tilrettelegge/planlegge opp mot konserten, og jobbe som vert for artisten under festivalen. I tillegg får du være med på alt det morsomme som skjer i bookinggruppen frem mot UKEN 2022.

Harald Stensaker Gruppeleder Booking

Elsker du musikk og konserter? Liker du å jobbe med andre for å skape gode opplevelser? Da er det bare 1 ting å gjøre: SØK!

event

ARRANGEMENTSEKSJONEN Og med det var du kommet til riktig seksjon! For det er nemlig arrangementsseksjonen som serverer deg alt fra konserter til eldredagen. Vi står rett og slett for hele UKEprogrammet, med unntak av revyen riktignok. Tidligere har UKEN bydd på Great Gatsby-fest, 50 cent-konsert, wrestlingshow og masse masse mer. Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser. Jeg trenger derfor engasjerte studenter til planlegging og gjennomføring av dette programmet, slik at det kan bli det beste noensinne! Har du allerede idéer til nye eventer? Fikk du lyst å booke drømmeartisten din? Eller fikk du lyst til å gjennomføre disse eventene ved hjelp av dine tekniske kunnskaper? Da anbefaler jeg deg å SØKE ARRANGEMENTSSEKSJONEN NÅ og sett DITT preg på UKEN! Send meg en melding, ring eller kontakt med hvor som helst og jeg svarer på alt du måtte lure på.

3 MellomLeder Event 21 fUKENsjonær Event Caroline Rugland Arrangementssjef arr@uken.no

Som fUKENsjonær i gruppen Event vil du få muligheten til å bestemme og forme de store arrangementene under UKEN22! Sammen med en gruppe kreative og festglad fUKENsjonærer skal vi idémyldre, skape og gjennomføre fester studentene i Bergen by aldri har sett maken til.

Martin osnes

Mellomleder Booking

Som ML vil du få mulighet til å påvirke hvilke arrangementer vi skal holde, og hvordan de skal utføres. Great Gatsby, ølsmaking eller go-cart race – Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Lars Mæhle

Assisterende Arrangementssjef lars@uken.no

6

Er du glad i å arrangere fest og vil være med å skape UKEN arrangementer vi sent glemmer?

Typiske arbeidsoppgaver vil være idémyldring, innkjøp, rigging ol. Jeg ser etter deg som liker å være kreativ og får ting til å skje, som har et øye for detaljer og som liker å jobbe i team! Dersom dette er noe du kunne tenke deg, ikke nøl med å søk – Bli med oss å skape ekte UKEglede!

Henriette Haaland Gruppeleder Event

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

7


Barne- og eldredagene

live video

1 Mellomleder Barne- og eldredagene 20 fUKENsjonær Barne- og eldredagene

2 Mellomleder Live Video 12 fUKENsjonær Live Video

Har du evnen til å skape moro og glede de rundt deg? Blir du inspirert av å lage ordentlige «good feel»-arrangementer? Da trenger jeg DIN hjelp til å arrangere UKENs koseligste dager.

Har du lyst å være midt oppi alt som skjer i UKEN? Da er Live Video definitivt gruppen for deg. Som en del av Live Video-gruppen kan du få med deg alt som skjer i Aulaen. Det trenges absolutt ingen forkunnskaper, så ikke tenk på det! Alt som behøves er engasjement og ønsket om å lære, dette er noe absolutt alle kan klare.

UKEN er skapt for å glede, og hvem er vel lettere å glede enn barn og eldre. Under Barnedagen får vi frihet til å forvandle NHH til barnas egen fornøyelsespark. Spøkelseshus, teater, dyr i aulaen, eller hoppeslott? Her er det kun våre egne fantasier som setter grenser! Til Eldredagen skal vi skreddersy et opplegg med middag og underholdning for den eldre garde. Kanskje høres hoftevrikking til Elvis og gamle revyklassikere ut som noe? Vi bestemmer.

Kristin Frisvold

Gruppeleder Barne- og Eldredagene

Jeg søker 20 joviale fUKENsjonærer, og en mellomleder, som i tillegg til å være min nærmeste sparringspartner vil få hovedansvaret for sin egen dag. Høres dette ut som noe for deg? Søk Barne- og Eldredagene da vel, det blir garantert fantastisk!

Som fUKENsjonær i Live Video vil du bli godt kjent med et videokamera, om du ikke allerede er det. Vi i Live Video har ansvaret for at alle som kommer på UKEarrangementer får med seg alt som skjer på scenen. Selv de som kommer aller sist og har skvist seg inn bakerst, vil få med seg showet fra vår livesending på storskjermene i Aulaen. Vår jobb er kort sagt å fange opp alle UKENs høydepunkter på kamera!

Eirik Fadnes

Gruppeleder Live Video

ukesport 1 MellomLeder ukesport 14 fUKENsjonær ukesport

show 1 Mellomleder show 5 fUKENsjonær show

Ønsker du å bidra til å dyrke samhold og idrettsglede blant fUKENsjonærene? Som en del av UKEsport kan du bli med og sette ditt personlige preg på UKENs idrettsarrangementer. Sammen skal vi sørge for at UKEN 22 blir de sprekeste og mest sammensveisete noensinne.

Vil du være med å sette tidenes beste sceneshow på programmet til UKEN 22? Har du peiling på hva som er god underholdning og hva som trender i showbransjen til enhver tid? Da synes jeg du skal søke Mellomleder Show eller fUKENsjonær Show! Sammen med show-teamet vil du være med i den kreative prosessen der vi velger ut og booker inn talentfulle folk til ulike sceneshow av aller høyeste klasse!

Som fUKENsjonær i UKEsport vil du få tildelt ansvar allerede på høsten. Du vil jobbe sammen med meg, mellomleder, og resten av gruppen for å planlegge og gjennomføre idrettsarrangementer både før og under selve UKEN. For at vi skal kunne klare å levere arrangementer av den ønskede kvaliteten trenger jeg 14 motiver fUKENsjonærer og én mellomleder som skal være en sparringspartner. Jeg ser etter aktive, arbeidsomme og engasjerte mennesker som vil sørge for UKEN-historiens sprekeste fUKENsjonærer. Er du en aktiv og kreativ sjel som vil arrangere morsomme arrangementer, søk UKEsport!

8

Birgit kvisvik

Gruppeleder UKEsport

Som mellomleder vil du jobbe tett med meg i beslutningsprosesser, få egne selvstendige oppgaver og ikke minst prøve ut lederferdighetene dine som nestleder for showgruppen. Du trenger på ingen måte ha eller ønske å få sceneerfaring – dersom du heller ønsker å jobbe bak kulissene og være magikeren bak showene som alle snakker om, trenger vi også deg! Venter du på muligheten til å få showidéene dine realisert – ikke vent stort lenger og SØK SHOW da vel!

Julia Olsen

Gruppeleder Show

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

9


Arrangementteknisk

Teltarrangement

2 Mellomleder Arrangementteknisk

1 Mellomleder teltarrangement 20 fUkensjonær teltarrangement

5 fUKENsjonær Arrangementteknisk

For å kunne gi alle deltakerne på UKEN 22 det optimale tilbudet trenger vi i teltarrangement mennesker som er utadvendte og løsningsorienterte. Det er også viktig at hver enkelt kan jobbe selvstendig over tid. Når teltet vårt fylles med festglade mennesker, er det viktig at nettopp vi har lagt til rette for at de skal kunne legge alt annet til side, slik at de kan bruke all sin energi på det som er gøy!

Liker du å være der det skjer? Vil du oppleve hvordan store konserter utformes fra innsiden? Arrangementteknisk søker 5 ivrige fUKENsjonærer og to mellomledere. Som medlem av arr.tek. teamet vil din hovedoppgave være å jobbe som stagehand på de ulike konsertscenene i forbindelse med UKEN 22. Dette innebærer å sette opp lyd- og lysutstyr, samt å tilrettelegge for artistenes tekniske behov, slik at konsertopplevelsen blir best mulig for alle! Som mellomleder arrangementteknisk skal du være med på å sørge for at konsertene og arrangementene under UKEN både ser og høres fantastiske ut! Ingen arr.tek., ingen konsert!

Victor Butenschøn Gruppeleder Arrangementtekninsk

Aksel Forberg Gruppeleder Teltarrangement

Er du en person som har lyst til å gjøre UKEteltet til en eventyrlig opplevelse for deg selv og alle andre – DA VIL VI HA DEG!

Som mellomleder arrtek ser vi etter deg som er strukturert, motivert og løsningsorientert! Din kompetanse og engasjement er uvurderlig for UKEN. Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring, da all nødvendig opplæring vil bli gitt. Våre eneste krav er at du har godt humør og ståpåvilje. Vær der det skjer, søk Arrangementteknisk!

10

Jeg ser etter mennesker som er glad i å jobbe under press, kan kommunisere effektivt og tydelig, og er vant til å jobbe i ulike gruppestørrelser. Aller viktigst er at du har en positiv holdning og sprer glede til de rundt deg.

Gjestekom

UKEtelt

3 Mellomleder Gjestekom 21 fUKENsjonær Gjestekom

1 Mellomleder UKEtelt 24 fUKENsjonær UKEtelt

Er du glad i å underholde andre? Har du en forkjærlighet for høy sigar- og champagneføring og røde løpere? Da er UKENS Gjestekomité den eneste rette gruppen for deg! Gjestekomitéen sitt ansvar er å gi UKENS helt spesielt inviterte gjester den best mulige opplevelsen. Vi skal nemlig skreddersy opplegget for UKENS VIP-gjester ved å arrangere en rekke mottagelser, måltider og arrangementer. Og til dette, så trenger vi utadvendte og sjarmerende fUKENsjonærer med masse stå-på-vilje! Gjestekomitéen er kjent for å ligge på toppen i sosialt samvær! Vi har historisk sett vært en gjeng med gøyale og utadvendte mennesker, og kommer i år også til å være den morsomste gruppen å være med i! Søk Gjestekomitéen for å ta del i UKENs kanskje mest privilegerte gruppe, med de mest takknemlige arbeidsoppgavene. I denne gruppen kan jeg garantere deg en fantastisk morsom og givende tid før, og under UKEN 22.

Lurer du på hva som er det beste under UKEN?? Det er UKETELT! Tidligere har UKEteltet vært ansvarlig for dødskule konserter med artister som Axwell & Ingrosso og Karpe. Det er desidert det beste stedet for å virkelig kjenne på UKEgleden, og nå har du muligheten til å forme UKEteltet fra starten av! Vi i UKEtelt har ansvaret for å reise det største og kuleste teltet, og skape uforglemmelige opplevelser underveis. Arbeidet vil hovedsakelig være før og etter UKEN, så her vil det være nok av muligheter til å nyte selve festivalen. Anser du deg selv som samarbeidsvillig, selvstendig og strukturert? Er du klar for et unikt år med teamarbeid, ansvar og ikke minst MORRO? Søk UKEtelt, da vel!! Anna Assev

Gruppeleder Gjestekom

Jeg ser også etter en mellomleder som er løsningsorientert, klarer å beholde roen under hektiske vilkår og er glad i ekstra mye ansvar. Om dette er deg, søk mellomleder!

Ramya Mahesparan Gruppeleder UKEtelt

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

11


Controller 1 Controller UKEtelt Er du gira på å være med på å gjøre UKEteltet til en kjempesuksess? Da bør du søke stillingen som Controller UKEtelt! I denne stillingen vil du bli en del av øko-seksjonen og den fantastiske Controller-gjengen vi har i dag, i tillegg til at du vil bli godt kjent med UKEtelt-gjengen! UKEteltet er en viktig satsning for å gjøre UKEN til en festival for hele Bergen, og controller UKEtelt blir en sentral brikke i dette prosjektet. Vi ser etter en person som er strukturert og har et sterkt engasjement for å gjøre UKEteltet til en økonomisk suksess. Her er det rett og slett bare en ting å gjøre – $ØKE!

ØKONOMISEKSJONEN Økonomiseksjonens oppgave er å forvalte pengene våre for å skape maksimal UKEglede til studentene. Dette er en relativt liten seksjon som resulterer i en tett og sammensveiset gjeng, samtidig som fUKENsjonærene får mye ansvar og selvstendig handlingsrom. Økonomiseksjonen får se det store bildet av en organisasjon som omsetter i størrelsen av en middels stor bedrift. Et engasjement i denne seksjonen vil gi deg gode erfaringer med budsjettering, regnskap og risikoanalyser, samtidig som du stifter nye bekjentskaper på tvers av alle kull.

UKEbank 1 Mellomleder UKEbank 14 fUKENsjonær UKEbank Henrik Olstad Økomomisjef oko@uken.no

Her vil arbeidet i det store bildet handle om organiseringen av omsetningen på «huset», noe som innebærer salg fra våre restauranter, barer og cafeer. Man vil derfor få et unikt innblikk i den daglige driften av festivalen, samtidig som man vil få muligheten til å samarbeide med folk på tvers av seksjonene.

Jeg håper du vil være med oss og bidra til at UKEN leverer et solid økonomisk prosjekt. Har du et sterkt engasjement for å skape ting sammen med andre, samtidig som du ønsker svært relevante erfaringer med økonomiske oppgaver i prosjektarbeid? Da vil økonomiseksjonen være midt i blinken for deg! Send meg en melding hvis du vil snakke litt mer utfyllende om de ulike stillingene. Andreas Lie

Assisterende Økonomisjef andreas@uken.no

12

Er det gjerne du som blir sittende med bankansvaret i monopol og generelt liker å ha kontroll på pengene? Da vil DU passe bra inn i UKEbank.

En fUKENsjonær i UKEbank vil ha omlag 3-4 vakter som vil gå til bistand med betalingsløsning, oppgjørsadministrasjon og rapporter for inn- og utbetalinger. I tillegg bør du være klar for solide doser sosiale happenings med gruppen, seksjonen og UKEfamilien i sin helhet. Ingen forkunnskaper kreves, men engasjement og læringsvilje henger høyt! Søk UKEbank nå, og bli en del av UKEgjengen du også!

Vegard Nesland Gruppeleder UKEbank

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

13


PERSOS 20 fUKENsjonær Personal sosial Er du en sosial, energisk person som sprer glede til alle rundt deg? Elsker du å lage og ikke minst spise digg mat og søte kaker? Da passer du perfekt som fUKENsjonær i Personal Sosial! Med din hjelp skal vi gjøre UKEN 22 til den mest uforglemmelige UKEN noensinne. Pers.sos skal skape engasjement og UKEglede i hele Bergen. Jeg ønsker personer som brenner for sosiale sammenkomster ettersom vi skal planlegge en rekke internfester og ansettelsesturer. Vi skal også drifte Pers.sos Cafe i ukene før selve festivalen, og da trenger jeg en utadvendt og engasjert gruppe som sprer god stemning og fabelaktig mat!

Øyvind Løkholm Gruppeleder Persos

Dette er en stilling hvor man ikke bare jobber med utadvendte gladlakser, men arbeidet skjer før selve festivalen, noe som betyr at vi kan nyte alt UKEN har å tilby til det fulleste! Ikke gå glipp av denne gylne muligheten, søk fUKENsjonær Pers.sos!

INFOSEKSJONEN Alle vet at det er Infofamilien som sørger for at maskineriet UKEN går som smurt, uansett hvilke utfordringer man måtte møte på. Info-seksjonen er nemlig UKENs kompetansesenter, og har ansvar for alt fra systemutvikling og design, til transport og arrangering av internfester. Her finnes det noe for enhver smak, og sammen skal vi sørge for at UKEtoget går på skinner, helt frem til mars 2022.

Anders Pay Eriksen

magnus nadheim Mellomleder Persos

Infosjef info@uken.no

Info er en seksjon som samarbeider mye med resten av organisasjonen. I tillegg til å bli en del av Infofamilien, får du derfor stiftet bekjentskap med mange andre fUKENsjonærer i andre seksjoner. Du vil dermed få et godt overblikk over hvordan UKEorganisasjonen egentlig fungerer. Du vil få masse nyttig erfaring, og ikke minst venner for livet! Hvis dette ikke høres ut som noe for deg, da vet ikke jeg! Om du likevel er i tvil er det bare å kontakte meg med spørsmål, på enten Facebook eller mail, eller et annet sted! Kerstin Hareide Assisterende Infosjef kerstin@uken.no

14

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

15


ikt

foto

4 fUKENsjonær Utvikler

15 fUKENsjonær Fotograf

Brenner du for effektivisering og automatisering? Ønsker du å gjøre UKEN 22 til den mest High-Tech festivalen i verden? Søk utvikler nå!

Har du lyst til å ta de kuleste bildene av det som skjer under UKEN 22? Om du synes det å ta bilder og redigering er gøy, er Fotogruppen noe for deg!! Som fotograf må man ha et øye for detaljer, samt være interessert i å ta bra bilder. Som fotograf vil du stå på de kuleste plassene og ta bilder av spektakulære konserter og show, og i etterkant redigere disse bildene til ypperste kvalitet.

Som utvikler vil du lage verktøy som skal sørge for at hverdagen blir enklere for over 1000 fUKENsjonærer. Vi har allerede noen prosjekter gående, men det blir også en mulighet for å utforske nye og smarte ideer. Dette er en teknisk stilling som innebærer programmering og det er derfor ønskelig med en person som har litt erfaring med enten JavaScript, Python eller MySQL. Det finnes uansett flere veier til rom, så om du kan et annet kodespråk eller vet forskjellen på en Router og en Switch bør du så absolutt søke! Dette er muligheten til å få teste ut kode-skills, og du vil få erfaringen av å lage et produkt med verdi. Du vil selvfølgelig også få være med på alt det morsomme UKEN har å tilby!

Martin Vagle

UKEentrepenør Kristian Solvik

Mellomleder Utvikling

Er du en motivert sjel som er glad i å utforske farger, fonter, figurer og grafiske uttrykk? Grafisk er gruppen for deg som ønsker å slippe kreativiteten løs og sitte igjen med noe å være stolt av. Dette vil være alt fra plakater, bannere, blekker og grafiske elementer. Som mellomleder Grafisk vil du sammen med din gruppeleder få ansvar for alt av infomateriale før og under UKEN. Du vil i tillegg være en viktig brikke i å utforme UKENs grafiske profil. Dette er med andre ord spennende og kreative stillinger, og det er ønskelig at du har en viss kjennskap og erfaring til grafisk programvare fra tidligere. Er du klar for en kreativ og spennende reise med UKEN - søk Grafisk! 16

Abiraami Uthayamoorthy Gruppeleder Foto

Gruppeleder Utvikling

grafISK 1 Mellomleder grafisk 10 fUKENsjonær graFIsk

Dette er en unik mulighet for deg å prøve avansert utstyr, lære bruken av disse og anvende de på best mulig måte. I Foto får du også mulighet til å være med en veldig sosial gjeng, som ønsker å ha det best mulig i UKEN. Håper vi sees!

ida davidsen

Gruppeleder Grafisk

1 Mellomleder UKEentreprenør 9 fUKENsjonær UKEentreprenør Er du en skikkelig handyman (eller kvinne)? Kanskje du liker å jobbe praktisk og vil bli bedre med hammer eller malerpensel i hånda? Eller bare ønsker å mestre IKEA møbler en gang for alle? Da er fUKENsjonær i UKEentreprenør noe for deg! Vi skal bygge det som bygges kan på bestilling fra de andre gruppene innad i UKEN. Jeg skal ha med meg én mellomleder som vil bistå med å planlegge, overse og styre fremdriften til de ulike byggeprosjektene. I tillegg vil vi ha med oss sosiale, engasjerte og kreative fUKENsjonærer med et øye for detaljer og nese for god stemning. Praktiske forkunnskaper er hverken utslagsgivende eller nødvendig ettersom det viktigste er stå-på vilje og et ønske om å bidra til at UKEentreprenørene 22 blir en sosial, omgjengelig og herlig gjeng. Og kanskje det aller beste: Alt arbeidet er ferdig i forkant, så man har fri til å få med seg hele UKEN!

Peder Tangen

Gruppeleder UKEentrepenør

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

17


transport

UKEpunkt

1 Mellomleder transport 7 Vaktsjef 30 fUKENsjonær Sjåfør

1 Mellomleder UKEpunkt 20 fUKENsjonær ukepunkt Gir tanken på alle UKENs arrangementer deg sommerfugler i magen? Vil du bidra til å spre UKEglede over alle vinder? Søk UKEpunkt! UKEpunkt er UKENs informasjonsmekka, og vi skal være klare for ethvert spørsmål gjestene måtte ha. Når er arrangementene? Hva koster en billett? Hvor kan jeg kjøpe UKEboxeren?! Vi har svaret.

Har du lyst til å transportere alt fra verdenskjente artister til fornøyde fUKENsjonærer? Da er dette stillingen for deg! Lite som slår å cruise rundt med god musikk og spre UKEglede, samtidig som du bidrar til at maskineriet til UKEN går rundt! Her vi du få muligheten til å bidra til suksess på alle arenaer i UKEN 22 og bli kjent med fUKENsjonærer fra alle seksjoner. Til dette trenger jeg deg som er pålitelig, serviceinnstilt, sosial og komfortabel bak rattet. Vaktene vil aldri være like, og jeg kan love deg at fUKENsjonærene har en god historie eller tre på lager når de setter seg i bilen din. Jeg vil trenge en ML som kan assistere meg i planlegging, men som vil få hovedansvaret for det sosiale innad i gruppen. I tillegg vil 7 vaktsjefer være bindeleddet som koordinerer kjøringen for enkelte perioder under UKEN, samtidig som et blir noen kjøreoppdrag! SØK!

18

Frederik Koss Harnes Gruppeleder Transport

Sammen skal vi bygge opp et møtepunkt der billettsalg, klessalg og informasjonsflyt går som en drøm. Og ikke nok med det! Som en del av UKEpunkt får du også en gylden mulighet til å utforme UKEkolleksjonen og dermed prege hele Bergens motebilde det neste året! Her er det bare fantasien som setter grenser. Jeg ser etter en kreativ, organisert og imøtekommende gjeng som føler seg klare til å farge UKENs møtepunkt og kolleksjon sammen med meg. Høres dette ut som deg? Da får du se og komme deg på intervju! Vi sees!

JosefIne Furu

Gruppeleder UKEpunkt

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

19


klubben 2 DJ 4 arsjef Klubben 20 fUKENsjonær klubben Vil du sørge for at Klubben blir Bergens desidert beste utested under UKEN? Nei? Søk en annen gruppe. Klubben skal nemlig bli episenteret for god stemning blant glade UKEgåere. I Klubben serverer vi utsøkte drikkevarer med et smil, og lar dansestøvlene riste løs inn i de sene nattetimer. Jeg og 20 utadvendte fUKENsjonærer som har lyst til å bryne seg på utfordringene og få med seg erfaringene som en jobb bak bardisken bringer med seg. Jeg ansetter også fire ansvarlige barsjeger som skal bistå meg i planleggingsarbeidet og sørge for at gjestene får oppleve alt Klubben har å by på under UKEN. Sist, men ikke minst, ønsker jeg meg to DJer som kan ose stemningen på dansegulvet. Her vil det være nødvendig med forkunnskaper. Ikke nøl! Søk god stemning; søk Klubben.

Knut Halvor Rismyhr Gruppeleder Klubben

SALGSSEKSJONEN Tiden har endelig kommet - UKENs største, beste og festligste seksjon skal nemlig nok en gang formes! Med over 400 fUKENsjonærer skal vi i salgsseksjonen sammen sørge for at alle UKENs gjester til enhver tid er trygge og mette, men aldri tørste. Seksjonen består av gruppene Klubben, Aulabar, Campus Lounge, fUKEN, Logistikk, Vertskap, Restaurant og Orvil’s Delikatesser. Sammen skal vi i salgsseksjonen bidra til at UKEN 22 blir én stor forrykende fest og at alle UKENs gjester hygger seg.

AULAbar Nikoline Aasnæs Salgssjef salg@uken.no

Vil du bli med og skape den sinnsyke stemningen som fyller Aulaen under UKEN? Har du lett for å smile, og ønsker å bli med i en av de mest sosiale gruppene? Da har jeg lykkeresepten for deg; Søk Barsjef eller fUKENsjonær i Aulabar! Som scene for både revy og ville konserter er det i Aulabar UKEstemningen skapes! Jeg ser derfor etter utadvendte, festglade og arbeidsvillige medhjelpere. Det kreves ingen forkunnskaper, men du må være serviceinnstilt, selv under press. Sammen skal vi skjenke tørste gjester og fUKENsjonærer, mens vi setter ett særegent uttrykk på baren. Hvis du er en person som liker å ta ansvar anbefaler jeg å søke barsjef!

Noen synes det er gøy med konsert og noen med revy - derimot synes ALLE det er moro med en real fest. Og hvem er sjefen der? SALG! Enten du vil tappe øl og mikse drinker, lage og servere mat, gjøre UKEN 22 trygg eller holde styr på logistikken bak det hele - da er det salg du skal søke!

Nikolai Bulukin

Assisterende Salgssjef nikolai@uken.no

20

6 Barsjef AULAbar 24 fUKENsjonær aulabar

Tenk å først kunne se revyen, for å så kunne bli med på etterfesten i kjelleren. Valget burde være enkelt; SØK AULABAR!

Aleksander Stabell Eriksen Gruppeleder AULAbar

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

21


Campus Lounge

Logistikk

4 Barsjef Campus Lounge 20fUKENsjonær Campus Lounge

1 Mellomleder Logistikk 1 lagersjef 2 Innkjøpssjef logistikk 24 fUKENsjonær logistikk

Vil du være med og servere cocktails i Kjelleren’s eneste 20-årssted, eller rett og slett vil lære å mikse eksotiske drinker er dette stillingen for deg! Campus Lounge serverer UKENs foretrukne drinker, deriblant den infamøse UKEdrinken, og er utestedet det til enhver tid er fullt trøkk i! Som fUKENsjonær i Campus Lounge vil du få et grundig bartenderkurs (les: mye testsmaking av drinker) som vil gjøre deg i stand til å mikse et bredt sortiment av drinker. Det er derfor ingen krav til forkunnskaper. Har du engasjement og vil være med og spre UKEgleden så er det nettopp deg jeg vil ha i Campus Lounge! Søk søk søk!

Oscar Hansen

Gruppeleder Campus Lounge

Gruppeleder Logistikk

1 Mellomleder Vertskap 5 Vaktsjef 50 fUKENsjonær Vertskap

1 Mellomleder Fuken 16 fUKENsjonær UKENs mest tradisjonsrike undergruppe søker nå nye funksjonærer. Ikke bare er denne gruppen ekstremt sosial, men også den mest mystiske til UKEN sparkes i gang. Innerst inne i Kjelleren, bak lukkede dører og sideganger finnes det et rom som vanligvis holdes stengt. Her samles fUKENsjonærene for å sette kronen på en allerede fantastisk kveld i regi av UKEN. Din jobb er å holde festen i gang, samt sørge for at ingen går tørste hjem. For de som ennå ikke skjønner hva fUKEN er så er det altså fUKENsjonærenes egen nachspielbar. I forkant av UKEN skal vi skape verdens kuleste konsept og atmosfære i dette rommet med maling og byggverk.

22

Andreas Melleby

Vertskap

fUKEN

Skal du bli fUKENsjonær i fUKEN og ta del i denne arven stilles det strenge krav til å være initiativrik, arbeidsvillig, samt ekstremt festglad. Er du handy, kreativ eller bare har et ønske om å gjøre UKEN 22 til tidenes beste for fUKENsjonærene? SØK fUKEN.

Logistikk er en av de viktigste gruppene i UKEN. Gjennom god tilgang på mat og drikke skal vi skape et grunnlag for en ellevill festivalopplevelse. Vår viktigste oppgave er å sørge for at alle har det de trenger, når de trenger det. Som mellomleder vil du få mye ansvar og være min sparringspartner/ høyre hånd. Som innkjøpssjef skal vi sammen spikre de beste leverandøravtalene. Som lagersjef skal du ha stålkontroll på varene og kunne håndtere å ha flere baller i luften. Som fUKENsjonær vil primæroppgaven være arbeid under selve UKEN hvor man skal sørge for at alle utsalgsteder har det de trenger av varer, samt bidra med god stemning. Har du lyst til å bidra til en ellevill festivalopplevelse og spre UKEglede så er dette plassen for deg!

En av UKENS største grupper søker nå nye fUKENsjonærer! Vil du bidra til å gjøre UKENs arrangementer trygge? Er du serviceinnstilt, vennlig og glad i nye utfordringer? Da er Vertskap gruppen for deg!

Linnea Skaare Søbstad Gruppeleder fUKEN

Som en del av Vertskap vil du ha en sentral rolle for sikkerheten og gjennomføringen av UKENs arrangementer. Du vil hele tiden jobbe i team og det er derfor viktig at du kan samarbeide med andre, men også ta selvstendige avgjørelser! Det kreves ingen tidligere erfaringer for å søke Vertskap. I tillegg til fUKENsjonærer søker vi også fem vaktsjefer og en mellomleder. Om du er gira på en ekstra utfordring, er dette noe du absolutt må søke på! Er du redd for å gå glipp av UKEN 22? Fortvil ikke! Arbeidsmengden under UKEN er moderat, så det vil være mange sjanser for fest både før, under og etter UKEN. Søk Vertskap nå!

Olav Skogen

Gruppeleder Vertskap

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

23


restaurant

Teltsalg

2 Mellomleder Restaurant 4 Barsjef restaurant 6 Hovmester 40 Servitør

1 Mellomleder Teltsalg 4 Barsjef 60 fUKENsjonær teltsalg

Jeg ser etter deg som vil bidra med å gi UKEgjestene en unik og spektakulær restaurantopplevelse! Er du serviceinnstilt, motivert og sosial er dette stillingen for deg. Restaurantgruppen er perfekt både for deg som ønsker å bli kjent med mange nye, eller som ønsker å være med vennegjengen. Som servitør vil du både få muligheten til å servere på gallamiddager og bedriftseventer, i tillegg til å være med på mye moro!

VI SKJENKER BERGEN BY! Elsker du musikk? Er du positiv og glad i folk? Lukter du salg når du står opp om morgenen? Da vil jeg ha deg med på laget! De mest uforglemmelige øyeblikkene skapes i det storslåtte UKEteltet, og jeg gir deg nå muligheten til å være midt i begivenhetenes sentrum! Valeria Wolff

Gruppeleder Restaurant

Er du en som ønsker mer ansvar, har jeg stillingen til deg! Som hovmester vil du sammen med meg ha ansvar for selve gjennomføringen av middagene, og som barsjef vil du drive restaurantens helt egen bar, mens du som mellomleder vil dele det overordnede ansvaret. Det kreves ingen forkunnskaper, kun at du er motivert og trives i hektiske situasjoner. Dersom du ønsker erfaring og utfordringer, og vil være en del av en sosial gruppe, er det bare å søke Restaurant!

Vårt oppdrag er å slukke hele Bergens tørst (og sult) på arrangementer i UKEteltet. Vi er UKENs største salgsapparat og vil ha en vanvittig omsetning. Nå trenger jeg din hjelp til å gi alle som kommer en overlegen konsertopplevelse - og samtidig oppnå rekordresultat! Har du lyst til å jobbe tett på meg og få mer ansvar? Da oppfordrer jeg deg til å søke mellomleder eller barsjef. Jeg kan garantere deg masse UKEglede sammen med det som skal bli en fantastisk gjeng. Gjør dagens enkleste valg og søk Teltsalg i dag!

Magnus Mork

Gruppeleder Teltsalg

Orvil`s Deli 1 MeLlomleder Orvils Deli 8 Deli-leder 45 fUKENsjonær Orvils Deli Vil du være med å fylle magene til hardtarbeidende og festglade studenter under UKEN 22 med deilig café- og nattmat? Hvis du er en serviceinnstilt, positiv person som trives med å jobbe med høyt tempo vil jeg ha med nettopp DEG på laget! Jeg ser etter 45 fUKENsjonærer som vil legge en innsats i å gjøre Orvil’s Deli så bra som overhodet mulig. Det vil være vår oppgave å servere mat til alle som er innom Kjelleren under UKEN 22, om det så er fUKENsjonærer, deltakere eller gjester. Det er ingen krav til forkunnskaper, bare stå-på-vilje og en positiv innstilling! Foruten å jobbe med en stor gruppe under selve festivalen, vil vi ha masse sosiale arrangementer i forkant av UKEN og jeg kan garantere nye vennskap og morsomme opplevelser. Hvis du ønsker å oppleve og spre UKEglede frem til mars må du søke Orvils Deli nå! 24

Maja Holtet

Gruppeleder Orvil`s Deli

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

25


Inspisientene 2 Inspisienter Det er ingen tvil om at revyen er hjertet av UKEN, og som inspisient har du en av de viktigste rollene for å skape UKErevyen 2022! Som Ass. Revy sin høyre hånd vil du være involvert i alle deler av revyen, fra aktørene på scenen til de som sitter bak lysbordet. Du har full kontroll over det som skjer i Aulaen til enhver tid og skal sørge for at alt går knirkefritt både før og under alle revyforestillingen. Under forestilling er Inspisientene revyens viktigste person, og det er du som har siste ordet for alt som skjer i Aulaen. Som Insipisient må du derfor være ansvarsbevisst, men mest av alt ha et brennende ønske om å lage den beste revyen UKEN har sett!

REVYSEKSJONEN Nå er du kommet til rette seksjon! UKErevyen er selve hjertet av UKEN, og har blitt satt opp helt siden 1946! Revyen har gjennom alle disse årene vært med på å spre glede til hele Bergen by, og samtidig levert et så godt produkt at en har hentet hjem flertallige priser fra NM i studentrevy. Dette er noe vi ønsker å fortsette med! For å klare dette leter vi nå etter en gjeng motiverte og dyktige fUKENsjonærer som vil være med å bidra til at UKErevyen 22 blir tidenes beste! Vi utlyser masse forskjellige stillinger, så enten du ønsker å styre lyd og lys, eller lage kostymer, har vi noe for deg. Samholdet som skapes i Aulaen gjennom det tette arbeid i intensivperioden er helt unikt, og du finner ikke lignende i noen annen seksjon! Er det noe spørsmål? SØK REVY!

Revyvideo Stine Njåstein Revysjef revy@uken.no

UKEhilsen fra Stine og Simen

Simen Tveit Holen Assisterende Revysjef simen@uken.no

26

1 Mellomleder Revyvideo 6 fUKENsjonær Revyvideo Har du lest igjennom hele dette ansettelseheftet noen ganger allerede, men nok en gang sitter du igjen med følelsen om at ingen stillinger passer dine ønsker om å ha kreativt ansvar, lære nye ting om video og spre revyglede til en fullsatt sal? Da bør du ta på lesebrillene dine, fordi Revyvideo tilbyr deg alt dette og mer i en og samme stilling! Som ansatt i Revyvideo skal du løfte publikums blikk opp fra scenen ved bruk av visuelle inntrykk du selv har vært med å produsere! Sammen med GL Revyvideo og instruktøren vil du ha ansvar for å utforme effekter og videosnutter som skal spilles under revyen, samt styre skjermene under selve revyen! Her kreves ingen forkunnskaper, kun en hel haug med forkjærlighet for revy! Dersom du ønsker å gjøre skjermene til hovedattraksjonen i revyen og bli en del av den fantastiske aulafamilien, er en stilling i Revyvideo noe for deg!

Sander Dahling

Gruppeleder Revyvideo

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

27


Revylys

Revylyd

Scene og Rekvisitt

Kostyme

1 Mellomleder Revylys 4 fUKENsjonær Revylys

1 Mellomleder Revylyd 4 fUKENsjonær Revylyd

1 Mellomleder scene og rekvisitt 15 fUKENsjonær scene og rekvisitt

1 Mellomleder kostyme 15 fUKENsjonær kostyme

Vil du være med å lyse opp tidenes revy? Ønsker du å skape stemning, og utfolde deg kreativt uten å være på scenen? Da er dette jobben for deg!

Lurer du på hvordan aktører og musikere får lyd på konserter og forestillinger? Liker du musikk og vil lære mer om hvordan lyd fungerer? Vil du bidra til at til at UKErevyen høres best mulig ut? Da er dette jobben for deg!

Se det! Ser du løsninger fremfor problemer? Hater du dårlig håndverk? Ønsker du å bli godt kjent med Aulaen og de fantastiske menneskene i UKENs triveligste seksjon? Selv om du aldri har tenkt over disse spørsmålene tidligere anbefaler jeg deg å søke Scene og Rekvisitt, da dette er noe du definitivt ikke vil gå glipp av!

Vil du ha mulighet til å sette ditt preg på UKErevyen 2022? Selvfølgelig vil du det!! Hvem vil ikke?! Da vet du hva du må gjøre!! Ja jeg snakker til deg som graver i mormors gamle 80-talls klær for å finne de perfekte retro Levis buksene, eller elsker temafester bare fordi du får kle deg ut.

Som fUKENsjonær vil du få varierte og spennende arbeidsoppgaver som kan være alt fra å snekre scenehus til å lage en gigantisk ølboks. Det vil være du som virkelig setter den siste spissen på sketsjene og binder sammen det visuelle inntrykket. Så er du løsningsorientert og kreativ eller rett og slett bare ute etter å ha det enormt gøy vil Scene og Rekvisitt være gruppen for deg. Sammen skal vi bidra med masse morro, top-notch rekvisitter, og en prydet Aula – alt revyen trenger for å bli komplett!

Som fUKENsjonær i kostymegruppen vil du få mulighet til å handle, lage og sette sammen alt som aktørene skal ha på seg. I tillegg vil du ha ansvar for å få aktørene klare for scenen (!!). Jeg trenger også en side kick, bedre kjent som mellomleder, som skal jobbe tett med meg helt frem mot UKErevyen 2022. Ingen forkunnskaper kreves, kun engasjement, godt humør og kreativitet, men selvfølgelig et pluss at du vet hva er symaskin er. Sammen skal vi sette sammen et forrykende team bestående av kreative master minds. Vi sees!

Det er lyset som setter stemningen og lar aktørene skinne på scenen. Som fUKENsjonær i Revylys får du være med å planlegge, utforme og gjennomføre lysproduksjonen under revyen. Du vil jobbe tett med de andre delene av revyen og får brukt dine kreative evner til å skape et uforglemmelig lysshow. Du trenger ingen forkunnskaper eller erfaringer for å være en del av Revylys. Alt av nødvendig opplæring vil bli gitt, og det eneste som kreves av deg er at du er lærevillig og positiv. Søk Revylys!

Kari Tvedt

Gruppeleder Revylys

28

Som en del av Revylyd vil du være med å sette lyd på revyen. Du vil bli kjent med masse kult utstyr, og du vil lære å styre en flott digital miksepult med utallige muligheter. Vår primæroppgave er å sørge for at salen hører det som skjer på scenen; orkesteret og aktørene trenger DEG for å kunne skinne på scenen. Når du jobber med lyd i revygruppen vil du få oppleve utviklingen av revyen, du vil følge oppbygningen og være med på gjennomføringen. Det forutsettes ingen erfaring eller forkunnskaper med lyd, det læres underveis! Det viktigste er at du har et godt humør, er engasjert og løsningsorientert.

Ingrid Moe

Gruppeleder Revylyd

Marius Berntsen

Gruppeleder Scene og Rekvisitt

Tiril Lund

Gruppeleder Kostyme

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

29


Aktør 8 fUKENsjonærer Merk! Auditions til aktør vil foregå førstkommende helg, altså lørdag 4. og søndag 5. september! Å være aktør i UKErevyen er virkelig noe helt spesielt. Ikke bare fronter du alt arbeidet hele revyseksjonen har lagt ned i flere måneder - som skuespiller er du ansiktet til selve hjertet av UKEN! Det er ingen tvil om at aktørene er UKENs store stjerne og har vært dette allerede fra 1946. Navn som Anders Hoff og Øyvind Rafto fra Raske Menn, samt Jo Nesbø fikk smaken på scenelivet etter å ha startet sin karriere som Aktører på Aulascenen. Dette er selvfølgelig store ord, men det er ingenting å bli skremt av. Det viktigste er at du er engasjert og klar for å starte det som kan bli din beste tid på NHH noensinne. Selve Aktør-auditionen er anonym og ansettelsen gjøres av vår eksterne instruktør. Med andre ord er dette helt ufarlig og du har ingenting å tape på å stille på auditions!

UKEorkesteret 5 Trompetister 7 Saxofonister 5 Trombonister 2 Pianister 2 Gitarister 1 Bassist 1 Trommis 3 Perkusjonister 6 Korister

Dansere 6 fUKENsjonær danser Det blir ingen revy uten gode ‘pas de bourréer’ og sprudlende ‘jazz-hands’. Det er kanskje aktørene som synger høyest, men det er dansernes høye spark og raske vendinger som løfter taket. UKEN trenger deg som vil være med på dette løftet!

UKEorkesteret søker musikalske talenter! Sitter du inne med ferdighetene til å utøve musikk? Spiller du et instrument? Er du en seriøs og god korist? Er du god med elektronisk musikk og drum-pads? Vi søker det meste av de som kan stå på scenen og stå for musikken imellom sketsjer, for musikalnumre og koring. Om du er sanger, trompetist, trombonist, saxofonist, trubadur, pianist, bassist, gitarist, optimist, perkusjonist, trommis eller utøver andre instumeter eller former for musikk som du mener hører med i UKEN-orkesteret, er det her du skal søke! Sammen skal vi lage tidenes band, hvor vi skal spille alt fra tiktok-sanger og memes til funky storband-musikk! Kom på audition! 30

Hvis du er en som kjenner det rikker i dansefoten hver gang musikken skrur seg på, er du nødt til å søke som danser til UKErevyen! Revyen skal fylles av en gjeng dansere som er motiverte, engasjerte og fulle av danseglede. Dette vil typisk være deg som koser deg like mye på scenen med enkle koreografier, som med avanserte formasjonsskifter. Og apropos kos; lite slår båndet til en sammensveiset dansegjeng!

Even Dieset Kapellmester

For å bli med på reisen til tidenes revy, er det viktig at du kommer på danseaudition. Her stilles det ingen krav om erfaring, annet enn glede for dans. Sammen får vi spredt det glade budskap helt til de på bakerste rad!

Henny Hanche-Olsen

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

Koreograf

31


Media

PR-SEKSJONEN

6 fUKENsjonær Media Næmmen! Er det deg? UKENs nye media-fUKENsjonær? Jeg så på deg at du var en som likte utfordringer, aldri tok nei for et svar (utelukkende innenfor UKENs virke) og ville være selve kjernen i UKENs mest gøyale avdeling, PR!

Se det kjære leser! PR-seksjonen ansetter! PR-seksjonen er der vi tar UKEgleden fra organisasjonen og sprer den utover hele Bergen by! UKEN skal være den største «happeningen» i 2022, vi skal sørge for at den er på alles lepper, og at hvert eneste arrangement blir utsolgt! Dette skal vi klare gjennom medieoppslag, stort trykk på sosiale medier, sette opp store og små promoterende arrangementer i Bergen by og en haug av andre gøyale påfunn.

Herman Singsaas PR-sjef pr@uken.no

Dette er seksjonen som sørger for at UKEN blir virkelig sett! Det er også en av UKENs største seksjoner, og skal som vanlig inneholde fUKENsjonærer fra hele student-Bergen! Hvis du liker å jobbe kreativt, og har lyst til å hjelpe UKEN å spre glede og selge alt vi har av billetter vil jeg virkelig anbefale deg å søke PR!

Vilde Zeiner

Assisterende PR-sjef vilde@uken.no

32

Som fUKENsjonær i Media er du hele festivalens pressebaron, som spiller Bergensavisene mot hverandre, holder nasjonalpressen etter håret og briljerer foran TV-kameraet når uhellet er ute! Om du ser etter en fUKENsjonær-stilling med høy puls, mange latterkramper og en hel del sene kvelder, både på jobb og fest? Ikke nøl – vinn en lett seier, og sleng inn en søknad i DAG!

Emil Gjørvad

Gruppeleder Media

Tobias Myrvold Mellomleder Media

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

33


video

Innholdsprodusent

8 fUKENsjonær Video

1 Mellomleder innholdsprodusent 12 fUkensjonær innholdsprodusent

Har du en indre Quentin Tarantino eller bare digger Aftermovies fra festivaler? Da er Video i UKEN noe for deg! Videoteamet i UKEN 22 vokser, og har klare ambisjoner om å overgå alle tidligere UKE-Produksjoner! Vi søker derfor 8 kreative fUKENsjonærer som er interessert i medie- og filmproduksjon, å skape hype og UKEglede eksternt og internt. Video er en del av PR-seksjonen, med formål om å vekke følelsene og selge opplevelsen UKEN 22 garantert kommer til å bli! Video skal bidra til dette gjennom produksjon av slippvideoer og snutter som engasjerer. Teamet disponerer topp moderne utstyr Videogruppen i NHHS (K7 Minutter), deriblant kamera- og lydutstyr, Drone og kamerajib, På gruppens kontor vil det bli gitt opplæring og oppfølging, og samtidig fungere som en sterk sosial arena i UKEN og PR. Motivasjon og nysgjerrighet trumfer forkunnskaper, så bli med på eventyret og søk i dag!

I denne ansettelsesrunden skal det ansettes en Mellomleder, i tillegg til en flott gjeng med fUKENsjonærer. Vår hovedoppgave er promotering av UKEN 22, og store deler av arbeidet vil derfor skje i forkant av selve UKEN. Er du en motivert, kreativ og engasjert person, som vil bidra til å gjøre UKEN 22 bedre og større enn noen gang? SØK INNHOLDSPRODUSENT!

ukebuss

ProfIlering

1 Mellomleder UKEbuss 23 fUkensjonær UKEbuss Når den grønne, skinnende dobbeltdekkeren Torvall Menningen inntar møteplassen den er oppkalt etter, er det ikke lenger noen tvil – våren er her, og nå er det tid for UKEN! Som fUKENsjonær på UKEbuss vil du ta del i å freshe opp og feste i festivalens hyggeligste promotør; UKENs helt egne toetasjes buss! Torvalls slående utseende vil sammen med oss vise Bergen alt UKEN 22 har å by på. Torvall var tidligere en passasjerbuss i London, men er nå pensjonert og gledes av å bli underholdt av festglade fUKENsjonærer. Sammen blir vi en av UKENs største og mest sosiale familier, hvor bussen vil lyse av gruppens personlige preg. Til dette trenger jeg 24 ivrige fUKENsjonærer, hvorav en vil fungere som min høyre hånd - gruppens mellomleder. Er du sosial, positiv og engasjert? Da vil jeg ha DEG med i min gøyale gruppe. Søk NÅ og bli med på en uforglemmelig opplevelse! 34

Har du noen kule ideer for hvordan UKEN 22 skal erobre Bergen? Engasjerende stunts og rått innhold som skal deles på UKEN’s digitale medier, og til dette søker vi nettopp DEG! Innholdsprodusent er en ny gruppe i UKEN 22, og vi skal sammen komme opp med spennende og engasjerende innhold som promoterer UKEN 22 på best mulig vis. Skal Orvil steke vafler på Stoltzen? Eller kan en ukevandring kledd i grønt være spennende? Her er det kun kreativiteten som setter grenser og jeg søker deg som tørr å tenke utenfor boksen.

Einar Malmquist Gruppeleder Video

Adrian Smith

Mellomleder Video

Marie Cecilie Jahre Gruppeleder UKEbuss

Josefine Mork

Gruppeleder Innholdsprodusent

1 Mellomleder ProfIlering 12 fUkensjonær Profilering Ønsker du å bidra til at UKEN 22 blir den mest omtalte festivalen i Norge? Er du kreativ, engasjert og ønsker å sprenge grenser? Er du også en person som er glad i å bli kjent med nye mennesker, gjerne over en øl eller ti? Da er PRofilering noe for deg! PRofileringsgruppen skal foreta seg den fysiske markedsføringen av UKEN 22 på best tenkelig vis! Vi skal forsikre oss om at alle har hørt om og vil delta på Norges råeste studentfestival. Har du en indre kreativ driv til å dekorere Bergen med UKEeffekter? Eller til å gjennomføre et nyhetsdekkende PR-stunt? I så fall er PRofileringsgruppen veien å gå, og vi trenger DEG med på laget! Sammen skal vi bli en av UKEN sine mest stemningsfylte grupper, med fokus på profilering, fest og moro! Søk PRofillering og bli med på årets største eventyr!

Sondre Baugerud Gruppeleder Profilering

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

35


PR-arrangement

Billett

1 Mellomleder PR-arrangement 13 fUkensjonær PR-arrangement

6 fUKENsjonær Billett Går lange køer og tekniske problem deg på nervene? Føler du at du kan løse slikt på en bedre måte? Da må du søke fUKENsjonær billett. Jeg trenger deg med motivasjon til å gjøre UKEN-opplevelsen mest mulig knirkefritt for de som skal inn på arrangementene.

Vil du være med å spre UKEglede i hele Bergen by? Vi i PR-arrangement har ansvar for å stelle i stand de morsomste og mest ekstravagante arrangementene for å bidra til blest og stemning rundt UKEN. Vi skal arrangere verdensrekordforsøket, UKEjakten og et aldri så lite project-x. På toppen av dette skal vi gi vår takk til Bergen by gjennom Bergensgaven. Vi søker 1 mellomleder og 14 fUKENsjonærer til UKENs desidert mest sosiale og livlige gruppe. Som fUKENsjonær vil du være med på planlegging og gjennomførelse av de ulike arrangementene fra start til slutt. Her er det rom for kreative sjeler med sterk gjennomføringskraft og appetitt for fest og moro. Den aller viktigste egenskapen du må ha er at du vil bidra til at hele UKEåret blir en eneste stor fest!

Nora Elseth

Gruppeleder PR-arrangement

Som billettfUKENsjonær vil du bli godt kjent med UKENs billettsystem, og hjelpe til slik at billettsalget går som smurt. Du vil kjenne systemet godt, og stille som teknisk support på de største arrangementene under UKEN. Det stilles ingen krav til at du er noe teknisk geni, bare at du har motivasjon til å lære og litt logisk sans. Høres dette ut som noe for deg, og du i tillegg har lyst til å bli kjent med engasjerte og morsomme mennesker? Da burde du søke billettfUKENsjonær nå!

Astrid Bolstad Gruppeleder Billett

PR medisin Redaksjon

1 Mellomleder Medisinsk fakultet 11 fUKENsjonær Medisinsk fakultet

1 Mellomleder Redaksjon 7 fUkensjonær Redaksjon

Vil du være en del av Bergens desidert feteste studentdrevne festival? Dersom du i tillegg liker å bli kjent med nye folk og er gira på å spre masse UKEglede på vårt kjære fakultet, er du kommet til rett sted! Jeg søker 11 engasjerte fUKENsjonærer og 1 mellomleder til PR-gruppen for å promotere UKEN på best mulig vis. Dette vil du ikke gå glipp av!

Som en del av redaksjonen vil du være med å ha ansvar for at Bergen og Norge generelt ikke bare er oppmerksomme på at UKEN skjer, men at UKEN er det eneste de har lyst til å delta på i mars 2022! Som en del av denne gruppen vil du lære overbevisningens språk i form av salg og markedsføring, slik at UKEN når ut til enda flere og selger ut hvert eneste arrangement. Arbeidet vil hovedsakelig basere seg på å produsere annonser og annet innhold i form av tekst som vil bidra til å promotere UKEN 22. Kan du tenke deg å jobbe kreativt, bli kjent med morsomme og engasjerte mennesker, og ikke minst bidra til at UKEN selger alt vi har av billetter? Søk redaksjonen og bli en del av PR-teamet i UKEN! 36

Herman Granerud Gruppeleder Redaksjon

De 12 fUKENsjonærene vil delta på stand, stunt, diverse profilering og være med å spre det gode UKEbudskap. Du vil bli en del av UKEfamilien og blir derfor kjent med folk fra de andre studiestedene i Bergen. Jeg søker deg som har evnen til å motivere andre, formidle engasjement rundt UKEN 22 og ikke har noe imot utfordringer. Har du en utadvendt personlighet og elsker å møte nye mennesker? Det finnes ikke tvil; søk PR på det medisinske fakultet UKEN 22!

Charlotte Johansen Gruppeleder PR medisin

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

37


PR Høyden

PR BI

PR Psyk.fak

PR Juss

1 Mellomleder Høyden 16 fUKENsjonær Høyden

1 Mellomleder PR BI 13 fUKENsjonær PR BI

1 Mellomleder PR Psyk.fak 9 fUKENsjonær PR Psyk.fak

1 Mellomleder PR Juss 9 fUKENsjonær PR Juss

Er du en person som liker glede, felleskap og nye mennesker? Er du lei av korona og lengter etter en ordentlig god fest? Da er det INGEN tvil om at UKEN 22 er din hellige gral!

Er DU lei korona og klar for at det endelig skal skje noe gøy i Bergen igjen? Da trenger du ikke tenke lenge før du skjønner at det er UKEN 22 du skal være med på!

UKEN er Norges aller feteste studentfestival som har vært med på å skape utallige minner og gledesstunder blant alle studenter i hele byen. Vår jobb i PR-seksjonen er å overbevise våre medstudenter på Høyden om at UKEN 22 er noe man absolutt ikke vil gå glipp av! Dette gjøres gjennom stands, sosiale medier og andre kreative promoteringer som DU kan være med på å skape.

Siden 1980 har UKEN vært med på å skape uendelig med glede og minner til alle studenter i hele byen, og i år er intet unntak. Som fUKENsjonær i PR-seksjonen skal vi gjennom stands, sladder og sosiale medier informere og bevise alle våre medstudenter på BI og i Bergen at UKEN 22 ikke er noe man kan gå glipp av. Det vil bli litt jobb, men selvfølgelig også masse fest og moro!

Er du psykologistudent og gira på å være en del av årets største studentdrevne festival? Kanskje er du en kreativ sjel som er litt lei de grå gangene på psykfak? Da burde du virkelig bli med på årets happening, UKEN 22!

Den sagnomsuste UKEN er endelig tilbake, og jeg vil ha DEG med på laget for å gjøre dette til tidenes fest! Selve UKEN går av stabelen i mars 2022, men før den tid er det en drøss med sosiale arrangementer som står for tur! Et ellevilt UKEcruise og en spinnvill høstfest er bare noen av det du får ta del i om du blir med i UKEN! Så legg bort Tande, exfac og straff, for nå skal UKEglede spres!

Vi trenger deg som elsker å møte nye mennesker, elsker å være sosial, og som er villig til å ta initiativ. Sammen skal vi i PR-seksjonen gjøre UKEN 22 til en minneverdig stund for våre medstudenter på Høyden samt hele Bergen by!

Vi trenger deg som elsker å være sosial og møte nye mennesker, deg som liker å ta initiativ - og ikke minst deg som vil gjøre vår tid på BI sammen med UKEN uforglemmelig!

Anders Hatlo

Gruppeleder PR Høyden

38

Bastian Winther Gruppeleder PR BI

Som fUKENsjonær vil man bli en del av et unikt fellesskap som går på tvers av studiestedene, og skape uforglemmelige minner både i selve UKEN, men også i tiden før! Vår jobb i PR-seksjonen er å sørge for at UKEN er på alle psykologistudenters lepper. Dette vil vi gjøre gjennom stands, sosiale medier og andre arrangement – kun fantasien setter grenser! For å få til dette trenger vi 1 mellomleder og 9 fUKENsjonærer med oss. Vi søker deg som er engasjert og har stå-på vilje, og som elsker å møte nye mennesker. Sammen vil vi i PR-seksjonen ha tidenes opplevelse, og sørge for at UKEN er noe Bergens innbyggere sent glemmer!

Julie Kolnes

Gruppeleder PR Psyk.fak

Som fUKENsjonær på jussen vil din oppgave bli å spre det glade budskap om UKEN! Vi kommer til å gjennomføre stunts, poste oppdateringer gjennom sosiale medier, stå på stand, og masse annet gøy! Er du kreativ, innovativ, sprudlende og vil møte nye mennesker/ og eller bare generelt giret på å bli med - SØK UKEN OG PR!

Jørgen Lønning Gruppeleder PR Juss

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

39


UKEspons 12 Ukespons fukensjonær I SPONS-seksjonen skal vi fikse freebies til bruk i konkurranser og til utdeling til resten av UKEN! Det vil si: vi skal fikse masse gratis-ting! Her har vi kun kreativitet som hinder i hva vi skal få til. Som spons-fUKENsjonær kommer du til å ha et tett samarbeid med meg og mellomlederen min, og jeg ønsker gjerne å finne kreative personer med gode forhandlingsevner! Spons-gruppen får altså gleden av å glede andre gjennom freebies, i tillegg til at vi gjør arbeidet vårt i forkant av selve UKEN slik at vi kan delta fullt under selve festivalen, i tillegg til mye sosialt underveis!

Kai Haneberg

Gruppeleder UKEspons

MARKEDSSEKSJONEN Vil du være med å bidra til at UKEN får muligheten til å skaffe de beste fordelsavtalene og hyre inn de beste artistene? Da er Markedsseksjonen noe for deg! Markedsseksjonen skaper uvurderlige verdier for UKEN som bidrar til å oppnå dette. I Markedsseksjonen jobber vi for at både små og store aktører i næringslivet bidrar til å gjøre UKEN til den beste kulturfestivalen i 2022! Dette gjør vi blant annet gjennom forhandling av gode avtaler, oppfølging av samarbeidspartnere og ikke minst anskaffelse av spons.

AKSEL DEVOLD Markedssjef marked@uken.no

1 Mellomleder Bedriftsevent 10 fUKENsjonær Bedriftsevent

Sigurd Samdal

Mellomleder UKEspons

Er du utadvendt, strukturert og en teamplayer? Vil du bidra til å være UKENs ansikt utad mot næringslivet? Da må du søke fUKENsjonær Bedriftsevent! Sammen skal vi skape kreative, profesjonelle og ikke minst unike arrangementer for UKENs samarbeidspartnere og andre bedrifter som ønsker å få en smakebit på hva UKEN har å by på.

Det kreves ingen forkunnskaper for å være i Markedsseksjonen. Det eneste jeg ønsker av deg er et brennende engasjement, at du trives med å være i kontakt med andre mennesker, godt humør og et ønske om å samarbeide med eksterne aktører såvel som fUKENsjonærer. Kjenner du deg igjen? Da er Markedsseksjonen stedet for deg! Send meg gjerne melding på facebook eller mail dersom du har noen spørsmål om stillingene i markedsseksjonen, eller om du bare ønsker å slå av en prat. Synnøve Mjølhus

Assisterende Markedssjef synnove@uken.no

40

Bedevent

Vi vil blant annet arrangere Dagens Bedrift og ha ansvar for salg av bedriftspakker fulle av gode UKE-opplevelser. Som fUKENsjonær Bedriftsevent vil du få erfaring som du får bruk for senere. Jeg ser etter deg som blir motivert og engasjert av å arbeide sammen om et felles mål. Om dette høres ut som noe for deg, så må du søke fUKENsjonær Bedriftsevent og bli med på å spre UKEglede til næringslivet.

Johanne Skjævestad Gruppeleder Bedriftsevent

SØKNADSFRIST FREDAG 3. SEPTEMBER KL 17:00

41


Hvordan søke?

Reklamesalg

SØK PÅ UKEN.NO

9 fUKENsjonær Reklamesalg Er du en person med høyt pågangsmot? Er du flink til å snakke for deg? Vil du lære mer om salg? Eller kanskje du har jobbet med salg før, og ønsker å bygge videre på erfaringen din? Da er du personen UKEN og Reklamesalg er på jakt etter! Jeg søker 9 fUKENsjonærer hvor vi sammen skal danne en god og sammensveiset gjeng! Målet er å skaffe så mye penger som overhodet mulig for å gjøre UKEN til en uforglemmelig festival, samtidig som vi har det utrolig moro på veien. I denne stillingen vil du være i kontakt med næringslivet, hvor vi skal selge annonseplass på de ulike profileringsplattformene UKEN tilbyr. Er du nytenkende, og har ideer om hvordan en bedrift kan profileres på best måte? Da er Reklamesalg stedet for deg! Ingen forkunnskaper kreves.

VED PROBLEMER KAN DU SENDE MAIL TIL INFO@UKEN.NO

Andreas Ekern

Gruppeleder Reklamesalg

SØKNADSFRIST: FREDAG 3. SEPTEMBER KLOKKEN 17:00

Profile for UKEN i Bergen

UKEN 22 ANSETTER FOR TREDJE GANG!  

UKEN 22 ansetter for tredje gang! Les mer om alle de spennende stillingene vi utlyser i vår ansettelsesblekke!

UKEN 22 ANSETTER FOR TREDJE GANG!  

UKEN 22 ansetter for tredje gang! Les mer om alle de spennende stillingene vi utlyser i vår ansettelsesblekke!

Profile for uken
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded