Page 1

UKEREVYEN #METHREE AURORA • MØ • THE GAME D.D.E • THE MENTALIST • PASHA DATAROCK • FESTIVALDAGEN KLESBYTTEDAG • ST. ORVILS IQ-TEST • STAYSMANN & LAZZ RADIORESEPSJONEN • GATSBY

UKEN.NO


INNHold Artister

s. 9

Revy

s. 29

Arrangementer

s. 37

Praktisk info

s. 63

Bidragsytere Koordinator Sebastian Valenzuela Art Director Marie Borg Trykk Allkopi Bilder Ala Piotrowska

3

Grafisk utforming Elisabeth Spilde Emeline Picard Magnus Liaaen Fabian Johnson Jennifer Forfang Hedda Borgen Camilla Iversen Ema Tanovic Thea Lindqvist

Tekst Trygve Opheim Jonas Hasle David Høysæter Solveig Darrud Gina Møller Ida-Kristin Johnsen Rakel Sæverud Siamak Nematpoor Guri Husom Vonen


Trust your goals MONOBANK støtter med glede UKEN 2018


VELKOMMEN TIL UKEN 18 Endelig er tiden kommet! Vi har jobbet i over to år for å skape årets største, norske studentdrevne festival. Nå ønsker vi gjester fra fjernt og nært velkommen til Bergen for å oppleve ulike sider av UKEN 18. I år byr vi på så mangt. Vi har jobbet lenge med UKEprogrammet for å finne frem det beste, morsomste og mest underholdende verden har å by på av kultur. Det vil bli tre uker fylt med fest og moro fra morgen til kveld, med internasjonale artister, nyskapende arrangementer, show og en revy du ikke vil gå glipp av. Med engasjement og glede har over 1000 fUKENsjonærer jobbet dag og natt for å gi dere tidenes festival, og nå kan vi endelig dele det med dere. Velkommen! På vegne av UKEstyret 2018, Henrik Lund UKEsjef

5


Vi gleder oss! Pangea Property Partners er en corporate finance- og transaksjonsrådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet med kontor i Oslo, Stockholm og London. Gjennom grundige analyser og sterk gjennomføringskraft har vi blitt en betydelig aktør i markedet for næringseiendom, ikke minst i Bergen. Vi initierer og gjennomfører mange spennende prosjekter og eiendomstransaksjoner og leter alltid etter nye talenter. Flere av våre ansatte startet karrieren med praktisk erfaring fra UKEN på NHH. Vi vet hvor mye som kreves av innsats og arbeidstimer for å arrangere Norges nest største studentfestival. Vi er stolt samarbeidspartner og ønsker UKEN og Bergen masse lykke til med arrangementet!

www.pangeapartners.no


grunner til å dra på UKEN

7

UKEglede

1

Sjuk stemning

2

Lære nye dancemoves

3

Avbrekk fra livet/studie

4

Musikkglede

5

Nye opplevelser

6

Møte nye mennesker

7

Allsang

8

God første date

9

I tilfelle første date går dårlig

10

Fylle snapchatstoryen

11

Glemme eksen

12

Unnskyldning for å drikke i hverdagen

13

Kaste opp til god musikk i bakgrunnen

14

Utforske ny musikk

15

Invitere venner/familie til Bergen

16

Nye tindermatches

17

Have the time of your life!

18


Ett steg foran Blir du med på et av disse arrangementene garanterer vi at du kommer ett steg nærmere drømmekarrieren.

PwC Experience Revisor for en dag Lurer du på hva revisjon egentlig er? I løpet av åtte timer skal du og teamet ditt gjennom et helt revisjonsår. Dere løser oppgaver og situasjoner som sammen utgjør et realistisk case hvor dere får testet ut teori i praksis. Prøv ut revisjon i praksis i Bergen eller Oslo 5. april. Søknadsfrist 11. mars Consulting Explore Unikt innblikk i PwC Consulting Et googlesøk på «consulting» gir deg 658 millioner treff. 26. april får du vite hva ordet «consulting» betyr for oss i PwC. Gjennom å være konsulent for en dag vil du, med hjelp fra alt fra associates til partnere, få bryne deg på våre kunders mest aktuelle problemstillinger.

PwC Scholarship Støtten du trenger for å levere en knallsolid masteroppgave Klarer du å utfordre oss innenfor ditt fagområde? Vi gir deg kontor-plass og en erfaren sparrings-partner slik at du kan bygge relasjoner i et sterkt fagmiljø der mulighetene er store. Søknadsfrist 11. mars PwC Challenge En uforglemmelig helg i rå natur Høstens vakreste eventyr er for deg som er nysgjerrig på hele PwC – Revisjon, Deals og Consulting. Avholdes i Oslo og Lofoten 15. - 19. august, og vi lover en fantastisk helg med minner for livet! Søknadsfrist 11. mars Les mer på pwc.no/karrriere

Søknadsfrist 11. mars

...og følg oss gjerne på Snapchat.

© 2018 PwC. Med enerett. I denne sammenheng refererer «PwC» seg til PricewaterhouseCoopers AS, Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers AS, PricewaterhouseCoopers Accounting AS og PricewaterhouseCoopers Skatterådgivere AS som alle er separate juridiske enheter og uavhengige medlemsfirmaer i PricewaterhouseCoopers International Limited.


OBOS -medlemmer opplever mer for mindre!

Fordeler hele livet Som OBOS-medlem stiller du foran i køen den dagen du skal kjøpe egen bolig. Du får også en rekke fordeler alle de årene du ikke benytter deg av forkjøpsretten. • Inntill 50 % rabatt på bolig- og kulturtilbud • Svært gode betingelser på lån, sparing og forsikring • Forkjøpsrett til ca. 90 000 nye og brukte OBOS-boliger

obos.no/blimedlem


Bli itj no fæst uten skinnvæst! Bli itj no fart uten bart! Men fart blir det uansett når tidenes mest legendariske trønderrockband fyrer opp til fest i Aulaen på NHH, 2. mars. Siden 1992 har D.D.E. skapt god stemning i det ganske land med trekkspill, skjelvende trøndervokal og fengende rockemelodier. Det er to år siden bandet sist gjestet UKEN, og det ryktes at svetten den dag i dag fortsatt drypper fra taket. Ikke gå glipp av tidenes beste stemning i Aulaen. Ta på deg din falske trønderbart og bli med på trønderfest!

Dato

2. mars

billett

UTSOLGT

Sted

Aulaen NHH

Er også en del av Åpningspakken og Siv.øk.-pakken.

Pressefoto

11


THE GAME Pressefoto


UKEN 18 og Mount er stolte av å annonsere at The Game kommer til Bergen på USF Verftet 5. mars. Sammen med fullt band skal raplegenden fra Compton opptre i Bergen på sin aller siste turné. Vi garanterer god stemning, spesielt når en av The Games mange klassikere “Hate It or Love It” kommer på anlegget. The Game fikk sitt gjennombrudd allerede i 2005 da han kom med debutalbumet Documentary. Han har siden vært en av musikkens største artister. Dette blir The Games siste albumturné etter artisten sitt niende album, Westside Story, der blant annet Dr. Dre og Kendrick Lamar har bidratt med beats og vokaler. Fans av kvalitetsrap fra vestkysten kan gjøre seg klare for et arsenal av nye hits, samt gamle klassikere som “Hate It or Love It”, “How we do”, “My Life”, “Red Nation”, og “Dreams”. Bli med på en uforglemmelig kveld med god musikk, gode venner og god stemning! Sammen skal vi feire The Games siste turné og album i Bergen by!

Dato

5. mars

billett

390,-

Sted

USF VERFTET

Prisen er eksklusive billettavgift

13


En unik familie av serveringssteder med bergensk gjestfrihet www.debergenske.no

Zander K Matbar 20% rabatt på mat for inntil to personer

Altona Vinbar & Kjøkken 20% rabatt på mat for inntil to personer

USF Kippers Kafé 20% rabatt på mat for inntil to personer

Kalfaret Brygghus 20% rabatt på mat for inntil to personer


AURORA AMANDA DELARA

ARY

TUSVIK & TØNNE

TUSVIK & TØNNE Tusvik & Tønne er damene bak Norges største podcast. Podcasten har resultert i en rekke turneer, liveshow rundt om i hele Norge, og store sceneshow på Latter. Nå tar de med seg det beste fra begge verdener til UKEN for å gi lattermusklene dine en real omgang. Grip sjansen til å oppleve podcasten live på scenen!

Pressefoto

15


Pressefoto

Amanda Delara UKEN 18 er glad for å presentere Amanda Delara, Norges nyeste stjerneskudd. Debutsingelen hennes “Paper Paper” skjøt rett inn på A-lista hos P3, etterfulgt av et vakkert live-cover av Karpe Diems “Gunerius” som på kort tid fikk over tre millioner streams på Spotify. Fra opptredener på barndomsrommet til konserter på diverse festivaler og arenaer i landet, skal Delara nå endelig stå på scenen under UKEN 18.

16

Det er ingen tvil om at 2017 var Amanda Delaras år, og alt tyder på at 2018 vil bli minst like bra!


ARY

Pressefoto

Ary er et navn verdt å merke seg. Artisten tronet listen da det norske musikkmiljøet skulle kåre 2016s mest lovende artist. Hun har heller ikke skuffet i 2017! Musikken beskrives som hypnotiserende. Hun har et gudsbenådet talent, sceneaura, produsentferdigheter og stemmeprakt. Ary lager det som kan kalles særegen elektropopmusikk. Debutsingelen “Higher” ble raskt A-listet på P3. “Childhood Dreams” har blitt streamet over 11 millioner ganger siden den ble sluppet i begynnelsen av 2017, og låten “The Sea” er tittelsporet til NRKs kritikerroste serie Nobel.

17


AURORA Pressefoto


Det er kun tre år siden popkometen Aurora Aksnes debuterte, men hun har allerede rukket enormt mye i sin artistkarriere. Låter som “Conqueror”, “Running with the Wolves” og “I Went Too Far” har sørget for tung radiorotasjon og solide terningkast. Det er ingen tvil om at hun er et ubestridt musikalsk talent. Aurora har turnert i USA og Europa. Hun har hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow i USA. På skrytelisten står The Tonight Show med Jimmy Fallon, The Late Show med Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. Til trampeklapp fra publikum har Aurora headlinet en rekke store festivaler. Konserten hennes fra Nidarosdomen ble sendt på NRK i romjulen, og ga gåsehud. På UKEN presenterer hun flere låter fra det kommende albumet, og vi gleder oss til fortsettelsen!

“Hypen har vært stor, men stemmen til Aurora Aksnes er enda større” Aftenposten

19


Vi hjelper deg ĂĽ se, forstĂĽ og sikre fremtiden


Festival dagen For andre gang på rad arrangerer UKEN i Bergen suksessen Festivaldagen. Lengter du tilbake til sommerens minner med latter, stekende sol og noe kaldt i glasset, mens du nyter musikalske talenter og underholdning i soltørket gjørme? Da trenger du ikke å vente lenge! En smakebit på denne festivalfølelsen vil Aurora, Amanda Delara, Ary og Tusvik & Tønne gi deg allerede 8. mars!

STED: OBOS-teltet, Koengen DATO: 8. mars

Festivaldag* AURORA, Amanda Delara, Ary og Tusvik & Tønne Innslipp 16.00

kr. 530,-

Festivalkveld AURORA Innslipp 19.30

kr. 430,-

*Festivaldagen er inkludert i Vennepakken Alle priser er eksklusive billettavgift


22


Pressefoto

Svømmebasseng UKEN er stolte over å endelig kunne presentere oslobandet Svømmebasseng og en real festkveld på Kvarteret 9. mars. Svømmebasseng er i dag en del av Playground Music Norways artiststall, velkjent for det kritikerroste albumet Broder, oppfølgeren til debuten Fløte. Bandet har i det siste spilt en rekke konserter og festivaler i både inn- og utland, blant annet på Øyanatt, Klubbøya, by:Larm, Under the Bridge, Romjulsfestivalen til Jæger og Sommer in Landau.

Det kan garanteres rykende ferske låter, klassikere som “Innertier” og “Epleslang” og ikke minst gode vibber og søte melodier. Kom, da vel!

Dato

9. mars

billett

145,-

Sted

KVARTERET

Prisen er ekskludert billettavgift

23


Du kjenner kanskje MØ fra låten “Lean On”, som ble verdens mest streamede sang? Eller fra hennes egen monsterhit “Final Song”, med nesten 400 millioner avspillinger? Hva med samarbeidet hennes med Major Lazer og Justin Bieber: “Cold Water”? Danske Karen Marie Ørsted, dama bak MØ-navnet, er anerkjent som en liveartist i øverste divisjon. MØ slapp nettopp EP-en When I Was Young en oppfølger til det kritikerroste soloalbumet No Mythologies To Follow fra 2014. MØ er en sann kunstner, og

det kommer alltid tydelig fram når man ser henne på scenen. Hun er kjent for sine artistiske og vittige dansemoves. MØ føler musikken på en helt spesiell måte, som om elektrisitet strømmer gjennom kroppen hennes. Hun har en sterk vokal som aldri skuffer. MØ er kort sagt et ekstremt hett navn, og nå kommer verdensstjernen til Bergen for å fylle OBOS-teltet 10. mars!

“MØ’s music has the potential to inFIltrate the mainstream… ” THE GUARdIAN


Pressefoto

Dato

1o. mars

billett

420,-

Sted

OBOS-TELTET

Prisen er eksklusive billettavgift Er ogsĂĽ en del av Vennepakken

25


INT

ER IØ MO R TE BE Ikk H e SP ØR for dra O V EL d R E et langt LVÆ T EK På du RE RE TRO X tre ST du hibit ng AU NIKK er. i m on R a AN sse UT s pa T ES p re en TE ge r D r TIL

www.xhibition.no

Nr. 1 på interiør i Bergen sentrum

KREDS STUDIO ER ET DIGITALT KOMMUNIKASJONSBYRÅ SOM SKAPER GODE BRUKEROPPLEVELSER PÅ MOBIL OG WEB. KREDS HAR UTVIKLET UKE-APPEN SOM GJØR DET ENKLERE FOR UKENS DELTAGERE Å FÅ RASK TILGANG TIL ALL INFORMASJON DE MÅTTE TRENGE UNDER UKEN. KREDS HAR LANG ERFARING MED UTVIKLING AV APPER FOR FESTIVALER, MEN GJØR OGSÅ ANDRE PROSJEKTER. LES MER OM KREDS PÅ KREDS.NO


PASHA 2017 har vært et uvirkelig år for Pasha. Den karismatiske rapperen fra Rykkinn har blitt omtalt i verdens største musikkmedier som kommende verdensstjerne. Etter at mediegiganten New Musical Express gikk ut med Pasha-profetien har alt gått på skinner for artisten. Pasha startet året med å levere eksplosive show på Trondheim Calling, by:Larm og X-GAMES. Med nye slipp som «Prettyboi Bounce» har hiphop-ikonet også hatt en overveldende tilstedeværelse i nasjonal radio, blant annet på NRK P3 og MP3.

Pressefoto

med ny musikk, en ikonisk afro og sjarm. Det hele starter for alvor 13. mars under UKEN 18!

Dato

13. mars

billett

170,-

Sted

kvarteret

Prisen er eksklusive billettavgift

Pasha er uten tvil en artist som skaper fest uansett hvor han befinner seg. Artisten skal erobre verden

27


DATAROCK

Datarock er et av Norges mest internasjonalt anerkjente band i sin sjanger. De har spilt 1000 konserter i 36 land, ikledd røde joggedresser. Dette inkluderer 20 USA-turneer, åtte Australia-turneer og festivaler som Coachella, Falls Festival og Roskilde. I mars tar de turen hjem til Bergen og UKEN! Det er over ti år siden Datarock debuterte med “Fa-fa-fa”, og de er nå tilbake med nytt album som slippes 9. mars: Face The

Pressefoto

Brutality. Albumet er fengende med en gjennomgående kulhet. Datarocks blide musikk har alltid vært programmert med både sjarm og humor, og de er dessuten et fantastisk bra live-band!

Dato

17. mars

billett

215,-

Sted

AULAEN, NHH

Prisen er eksklusive billettavgift


UKEREVYEN 2018


UKErevyen

2018

Hilsen fra revysjef: HENRIK HOLTE Nå har du bladd deg frem til selve hjertet av UKEN: UKErevyen! UKErevyen er den lengste og stolteste tradisjonen i UKENs historie – den første revyen ble satt opp allerede i 1946, og siden 1980 har den vært et fast og kjært innslag for hele Bergens befolkning. UKEN åpnes og avsluttes alltid med revyen, og totalt har vi hele 19 forestillinger. Vi startet jobben med revyen allerede i høsten 2016. Halvannet år senere har vi vokst til en gruppe på over 80 stykker fra hele student-Bergen, som driver med alt fra kostymer, rekvisitter, lys og lyd

30


til dans og sang. Hver og en har lagt ned utallige timer med arbeid i sitt felt, og resultatet blir en revy som er profesjonell helt ut til fingerspissene. Det kreative arbeidet med revyen ledes av instruktørene Even Torgan og Aslak Maurstad, som har gått fra suksess til suksess de siste årene. Hele 3 ganger har de blitt belønnet med terningkast 6 i Aftenposten for sine revyer, og nå har de kommet til Bergen for å lage sin første forestilling i byen. Det er det virkelig verdt å få med seg! I UKErevyen vil du få se en gruppe frivillige studenter som står på scenen av én enkelt årsak – fordi de virkelig elsker å gjøre det. Kombinasjonen av fantastisk dyktige instruktører og en gjeng som brenner for revy, gjør dette til en forestilling du rett og slett ikke kan gå glipp av!

Praktisk Info Dato

Revyen spilles stort sett hver dag, se den fullstendige oversikten på neste side for tidspunkter.

Sted

Aulaen, NHH

Priser

Ordinær: SØN – TOR 230 -, fre – LØR 270 -,

Student/honnør: SØN – TOR 180 -, fre – Lør 230 -,

UKErevy eldredagene: 130 -,

*Alle prisene er eks. billettavgift

31


01.03

kl 19:18 Urpremiere

02.03 kl 18:00 03.03 kl 12:00 06.03 kl 20:00 PWC-Forestilling (UTSOLGT) 07.03

kl 18:00

08.03 kl 18:00 09.03 kl 17:30 10.03

kl 14:00 & 18:00

11.03

KL 16:00 KORHELG (Utsolgt)

12.03

kl 12:00 Eldrerevy

13.03

kl 18:00

14.03

kl 18:00

15.03

kl 18:00

16.03 kl 19:00 17.03

KL 16:00 & 19:00

Vennligst møt opp i god tid før, da alle angitte tidspunkter er starttidspunkter.

32


EVE N R TO GAN

ASLAK

URSTA D MA

InstruktørER Hei! Vi har fått den store ære av å sette opp UKErevyen 2018 - og det har vært en sann fornøyelse. Dette blir den niende revyen vi lager sammen og den andre utenfor Oslo kommune. Woho. Det er få andre kunstformer enn revy som kan kommentere et så bredt spekter av dagens aktualiteter. I årets UKErevy har vi tatt tak i den vestlige verdens mest betente kampanje: #metoo. Kampanjen ble utgangspunktet for revyens røde tråd (vi har masse annet gøy som unngår #metoo, frykt ikke, bestemor). Vi ser ikke på humor som ubetydelig underholdning, men som en måte å delta i samfunnsdebatten. Derfor blir det f.eks INGEN sketsjer om gamle folk som misforstår hverandre pga. dårlig hørsel. #metoo er viktig og derfor skal UKErevyen ta det på alvor. La oss ikke være redde for å le av ”skurkene” våre i samfunnet. Og oss selv. Eller deg selv, hvis du er skurk. Vi er veldig stolte over at vi har produsert alle tekstene i samarbeid med aktørene. God fornøyelse!

33


ÅRETS AKTØRER

Peter Syse, 21 år, Oslo Mitt beste partytriks er å være en ok DJ, bruker ennå iTunes.

Skage S. Lem, 21 år, Bærum Mitt beste partytriks er å ta stillestående backflip.

Jacob Mæhle, 24 år, Bergen Mitt beste sjekketriks er å skaffe seg kontor rett over gangen til drømmedama. Være hyggelig i to år, og håp på det beste.

34


Katja Løvik, 22 år, Bergen Mitt beste partytriks er å vende føttene 90 grader innover.

Tuva Greaker, 20 år, Oslo Mitt beste partytriks er å ta en liten og rask forlengs rulle.

Inger Madland, 23 år, Ålgård Ingrid Klem, 25 år, Kristiansand Mitt beste partytriks er å løse Mitt beste sjekketriks er å være glad Rubiks kube. og ikke ta seg selv seriøst.

35


DIN PLASS MELLOM HJEM og SKOLE Prøv vårt faste frokosttilbud! FRA 64 KR FREM TIL KL.11

NYT 15% RABATT* SOM student HOS OSS *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, med unntak av My Starbucks Rewards medlemsfordeler. Se våre vilkår på starbucks.no/student


UKENRABATT HOS EGON KJØTTBASAREN Ved framvisning av UKEN-bånd gir vi deg 10% rabatt på all mat utenom pizzabuffét.

nd N-bå UKE DEG GIR

10% ATT B A R

EGON KJØTTBASAREN

Vetrlidsalmenningen 2 - 55 55 22 22 - bergen@egon.no www.egon.no


Winterrun Bergen Joggesko eller ski? I Bergen er løping det klare svaret! 17. februar arrangerer Icebug, Runners world og UKEN i Bergen vinterens løpefest i hjertet av Bergen. Vi trosser vinterkulda og fyller sentrum med frostrøyk, lys og UKEglede. Løypa er to ganger fem kilometer, med start og mål på Festplassen. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten, mens DJ-er og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement. 5 km: Halve distansen – dobbel glede! Winterrun 5 km er løpelykke. Løp, jogg eller gå. Ta med venner, familie og kolleger med deg! 10 km: En tøffere utfordring - en fantastisk opplevelse! Klar for en 10 kilometer lang personlig utfordring? Denne løypen er perfekt for alle som vil oppleve et spennende milløp i vinterkulden.

Er du den mest lysende eller kreative løperen? Lag deg en lysende bekledning, ta på deg ditt villeste kostyme, og bli med i konkurransen om flotte premier!

Dato

17. Februar

billett

200,-*

Sted

Bergen sentrum

*Ved rabattkode for studenter: UKEN18, studentbevis må fremvises på stedet.

39


Bergensgaven UKEN 18 fullfører UKEN 92s prosjekt om å bringe trikken tilbake til Bergen sentrum. Bergensgaven er UKENs måte å vise takknemlighet overfor Bergen by. I år samarbeider vi med Bergens Elektriske Sporvei for å samle inn midler til ferdigstillingen av byens gamle sporlinje mellom Engen og trikkehallen på Møhlenpris. Trikken i Bergen har bestått av flere ulike linjer som alle gikk gjennom sentrum, og nå er prosjektet om en museumslinje på en av disse snart ferdigstilt. Man kan donere

40

penger ved å legge på 20 kroner når men kjøper billetter til årets UKErevy. Møt også opp på Torgallmenningen 23. februar der en av de gamle veteranvognene stilles ut og man får muligheten til å lese om sporlinjens historie.

Dato

23. Februar

TID

12:00-17:00

Sted

Torgallmenningen


UKEjakten Vi fortsetter suksessen fra tidligere år! Lørdag 24. februar arrangerer vi Bergens morsomste skattejakt i sentrum. Møt opp ved UKEbussen på Torgallmenningen og bli med i jakten på storslagne premier. Målet er å finne små skatter som er gjemt i byens kriker og kroker, der hintene til plasseringen vil bli gitt i form av gåter som må løses. De minste vil kunne delta på et min-

dre rebusløp som foregår samtidig som UKEjakten. Her gjelder det å forberede de små grå godt, for dette blir både morsomt og utfordrende!

Dato

24. Februar

TID

12:00

Sted

Torgallmenningen

Nordic Choice Hotels består av tre kjeder i tillegg til 23 frittstående hotell. Vi har valgt mangfold, så du som gjest kan velge en hotellopplevelse som passer dine behov, preferanser og lommebok best – og du kan velge blant hoteller på over 100 destinasjoner i Norden. Comfort Hotel® Basic, but basically the best place to stay in the hub of the city – Easy Living, Easy Access, Easy on the wallet and Easy on the planet. Comfort Hotel har over 30 hoteller i Norden og Baltikum. Hos Comfort Hotel finner ikke gjestene en vanlig resepsjon, men en BARCEPTION som er resepsjon, informasjon, café, bar og et hyggelig sted å bare være. Gratis Wifi / Goodies & Drinks.

Quality Hotel™ Quality Hotel er den levende, fargerike minneboken. Hos oss kommer gjestene til dekket bord. Små og store begivenheter blir alltid litt større på Quality Hotel, enten det er møter, familieferier, konferanser eller jubiléer. Quality Hotel har over 60 hoteller i Norden.

Clarion Hotel® Clarion Hotel er ikke bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver eneste detalj og skaper møteplasser som gjør livet enda litt bedre for gjestene våre. Hos oss er gjestene der det skjer, tett på byens puls. Clarion Hotel sammen med Clarion Collection har nesten 80 hoteller i Norge, Sverige, Latvia, Danmark og Finland.


Bergensmesterskapet UKEN tar over Studentsenteret og Lehmkuhlhallen! Lørdag 24. og søndag 25. mars blir det nemlig bergensmesterskap i futsal. Hør med venner, familie, partner eller hvem som helst! Lørdagen blir det gruppespill, mens søndagen skal finalistene få kjempe over hvem som egentlig er mesternes mester i Bergen. Det er tillatt med maks ti personer per lag, hvor én er målvakt i tillegg til fire utespillere.

Påmelding Påmelding skjer via e-post til futsal@uken.no som sendes fra én representant fra laget. Merk! Det vil bli utstedt bot om ikke det påmeldte laget møter opp.

Dato

24.-25. Mars

billett

gratis

Sted

STUDENTSENTERET LEHMKUHLHALLEN

42


ST. ORVILS Tyskerne sier «Prost!». Irene sier «Cheers!». Det er nå Bergen sin tur til å si «Skål!». Vi reiser våre glass til UKENs elskede arrangement, St. Orvil´s. St. Orvils er arvtager av både Oktoberfest og St. Patricks Day og er Bergens største ølfest. En dag fylt av øl, langbord, gode venner, grønne hatter, liveband og drikkeviser. Dette er din sjanse til å slappe av med øl i festlig lag, danse

mellom bordene til feststemt musikk og ha det rett magisk. Et arrangement som skaper minner du sent vil glemme. Det er bare å glede seg!

Dato

3. mars

billett

190,-

Sted

OBOS-TELTET

Prisen er eksklusive billettavgift Er også en del av Åpningshelgen og Siv.øk-pakken


Verdensrekordforsøk Bli med på verdens største paraplypiruett! Lørdag 3. mars skal vi fylle Torgallmenningen med paraplyer i alle slags farger og fasonger. Forsøket går ut på at alle deltakere samtidig skal slå opp en paraply og ta en piruett. Dette passer for både store og små da det eneste man trenger er en egen paraply og et ønske om å ta verdensrekord sammen med UKEN i Bergen. UKENs verdensrekordforsøk passer perfekt som en pust i bakken under shoppingrunden, eller som et pitstopp før dere tar turen til St. Orvils Day som arrangeres i teltet samme dag. Er det en dag vi ønsker klassisk bergensk ruskevær så er det lørdag 3. mars!

44

DATO

3. mars

TID

12:00

Sted

torgallmenningen


BARNEDAGEN UKEN 18 inviterer alle byens glade barn til en innholdsrik dag fylt med latter og glede.

blir salg av variert mat og drikke i kantinen under hele Barnedagen.

Nytt for året er at Barnedagen vil foregå på Koengen. Der kan barna dra på spennende skattejakter, delta i morsomme konkurranser, utfolde seg kreativt med tegning og maling, eller slippe seg løs i et stort hoppeslott!

Ta med barna på et av årets hyggeligste arrangementer, og se at smilene sitter støpt helt til Barnedagen 2020! Billetter kjøpes i døren.

I kjelleren i Rosenkrantztårnet får barna muligheten til å utforske spøkelseshuset, og hver halvtime fra 13:00 vil det, som tidligere, spilles et hyggelig barneteater. Det

Dato

4. mars

billett

50,- (FORESATTE GRATIS)

TID

11:00 - 18:00

Sted

OBOS-TELTET

45


IQ Test Er du nysgjerrig på hvor høy IQ du egentlig har? Er du en av de som skylder på uhell og tilfeldigheter på eksamen, og føler deg smartere enn hva snittet ditt tilsier? Nå kan du finne ut av dette en gang for alle!

46

Dato

5. mars

billett

500,-

Sted

NHH

I samarbeid med Mensa Bergen og UKEN 18 får du nå mulighet til å ta Mensas offisielle IQ-test i et auditorium på NHH, og dermed finne ut om du tilhører 2 % av Norges mest intelligente. En slik test koster gjerne flere tusen kroner hos psykolog, og 500 kroner hos Mensa. Nå får du en gyllen mulighet til å ta testen på NHH den 5. mars. Kanskje blir du Mensas nyeste tilskudd?


SWINGKURS Vil du imponere damene i baren eller har du sansen for dans? Nå har du muligheten til å lære deg swing på to timer. For kun 70 kroner har du sjansen til å bli med på et amatørkurs i swing. Med litt flaks, lærer du deg nok swing til å kunne imponere på kveldens Gatsby-fest i OBOS-

teltet. Kom alene eller ta med deg en partner. Gøy blir det uansett!

Dato

6. mars

billett

70,-

Sted

KVarteret

Prisen er eksklusive billettavgift

47


Klar for UKENs mest glitrende kveld, full av happenings? Vi skal tilbake til det tidlige 1900-tallet, bade i luksus og feste mer stilrent enn noen gang. Med Gatsby blir kvelden en eneste stor fest! OBOS-teltet forvandles til en glamorøs festsal med martiniglassfontene, veteranbiler, dansere, luftakrobater og fakirer i lokalet. Du kan enten prøve lykken i poker, eller sette deg ned og ha en sofistikert samtale på et av de pyntede langbordene. Dra på deg finstasen og

48

bli med på et arrangement fylt med glamour, latter og god stemning. Det blir gutter i dress og jenter i vakre kjoler nedover den røde løperen. Ta med nære og kjære, og bli med på en uforglemmelig og glamorøs kveld!

Dato

6. mars

billett

270,-

Sted

OBOS-TELTET

Prisen er eksklusive billettavgift


Pressefoto


Pressefoto

RADIORESEPSJONEN UKEN i Bergen har gleden av å invitere til en lattermild aften med Radioresepsjonen! Komikerne Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim står på scenen onsdag 7. mars for å underholde oss! Etter suksessen i 2016 gjør gruppen comeback i Aulaen på NHH. Radioresepsjonen hadde programpremiere på P3 i 2006, og gruppen har siden levert utallige, vellykkede radiosendinger! Gjør deg klar for et hysterisk

50

postkasseshow, hvor du som publikum kan stille spørsmål til resepsjonistene og bidra til en latterfylt kveld. Bli med og opplev en av Norges mest populære podcaster live!

Dato

7. mars

billett

275,-

Sted

AULAEN, NHH

Prisen er eksklusive billettavgift


D e c a d e S

Pressefoto

Hvilke slagere får dansefoten din til å dirre? Er det sangene til Backstreet Boys? Beyoncé? Awesomesauce inntar scenen på NHH. Denne kvelden blir Aulaen fylt med gamle slagere og nye hits. Awesomesauce kaller seg ganske enkelt «Oslos mest awesome partyband», og med sin erfaring vet de nøyaktig hva som skal til for å få deg til å synge med for full hals. Golden Decades er arrangementet hvor man mister stemmen til de sangene man alltid har kunnet og alltid har elsket.

Dato

9. mars

billett

220,-

Sted

AULAEN, NHH

Prisen er eksklusive billettavgift Er også en del av Vennepakken

51


Byttedag Er du lei av å stirre inn i et overfylt klesskap og likevel ikke finne noe å ha på deg? Lengter du etter nye klær, men lever på et stramt budsjett? Da er Byttedagen noe for deg! Ta med deg det du finner av gamle eller lite brukte klær, sko eller vesker. For hvert plagg du leverer inn vil du få en byttelapp som kan byttes mot et annet plagg. Arrangementet er for både jenter og gutter!

52

Dato

11. mars

billett

GRATIS

Sted

kvarteret

Du kan levere inn klærne på Kvarteret lørdag 10. mars eller på selve byttedagen.


EldreDAGEN Mandag 12. mars gjentas en særs trivelig tradisjon, når Bergens eldregarde ønskes velkommen til middag og underholdning på NHH. Dagen starter med en visning av UKErevyen i Aulaen. Videre på programmet står det blant annet gode velkomstdrinker, nydelige pianotoner, og selvfølgelig den tradisjonsrike middagen med påfølgende dessert, kaffe, og kaker. Under middagen vil det bys på variert underholdning, og etter middagen er gjestene velkomne til å være med vertene ned i Campus Lounge, hvor hyggen tas til nye høyder!

Dato: 12. mars Pris: Middag: 85,UKErevy: 130,Middag + UKErevy: 215,Tidspunkt: Dørene åpner: 11.30 Start UKErevy: 12.00 Start middag: 14.00 Sted: NHH Billettsalg: UKEpunkt på NHH og UKEbussen på Torgallmenningen. Revybilletten kan også kjøpes på uken.no.


Pressefoto

Afterski m/ Staysmann & Lazz Utallige ganger har vi stått og hoppet til “69 i sola” i Aulaen på NHH. Nå er det nok kopier og etterligninger: vi gir dere originalen! Det blir dans på bordene til musikk fra ingen ringere enn Staysman & Lazz. Boysa bak låter som «Kaptein Morgan», «En godt stekt pizza» og «Se så glad nissen er». UKEN i Bergen byr på tidenes afterski-stemning, og din oppgave er enkel: Finn frem Stavkroa-antrekket og dans til slagerne som blir servert på løpende bånd. Afterski m/

Staysmann & Lazz er eventet hvor du kan slå deg løs og ta feststemningen til nye høyder. Det blir rølp, det blir sang og best av alt: det blir uforglemmelig stemning! Kom da vel!

Dato

14. mars

billett

260,-

Sted

Aulaen, NHH

Prisen er eksklusive billettavgift

55


quantum

Ønsker du å få en smakebit av UKEN og Kjelleren på NHH? Da er Quantum absolutt noe for deg! Rødvin, limericks, ost og kjeks på et langbord i Kjelleren gir garantert god stemning. Quantum er et av UKENs mest tradisjonsrike og elskverdige arrangementer, full av dyktige og morsomme Quantumsgeneraler. Her får man mulighet til å oppleve Quantum selv om man ikke har kjøpt en av billettpakkene.

Dato

15. mars

billett

130,-

Sted

NHH

Prisen er eksklusive billettavgift

56

Ta med gode venner og bli med på en av UKENs morsomste tradisjoner. Dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av!


THE MENTALIST UKEN presenterer for første gang i historien et magisk show med Christian Wedoy på scenen. Christian er Norges eneste helprofesjonelle illusjonist og escape artist. YouTube-videoene hans har 30 millioner visninger. UKEN kan garantere at du vil oppleve et show av internasjonal klasse. Ta med venner og familie fra fjernt og nært, og gjør dere klar for et spektakulært show full av forundring og banebrytende utbryterstunt. Du vil ikke gå glipp av dette!

Dato

16. mars

billett

225,-

Sted

aulaen, nhh

Pressefoto

57


SEMINARER DRINKSEMINAR 15. MARS Tid: 18:00 - Sted: RICKS - Pris: 150,Har du lyst til å smake gode drinker som passer studentlommeboken? Delta på UKENs drinkseminar og lær hvordan proffene mikser drinker. Med hjelp fra dyktige bartendere får du mulighet til å lære å lage dine favorittdrinker. Vi inviterer deg og dine venner til et sosialt og morsomt helaftens arrangement.

Ølseminar 17. MARS Tid: 19:00 - Sted: NHH - Pris: 110,UKEN ønsker å fremme det beste og mest sentrale i norsk ølkultur. Følgelig innebærer selvfølgelig programmet et seminar om denne elskede og folkekjære drikken. Dette året i samarbeid med den kjente leverandøren, Ringnes. Med et stort utvalg av varierte øltyper garanterer vi deilige smaksopplevelser og lærerike presentasjoner. Enten du er en øl-kjenner eller bare tørst, vil du dra fra arrangementet med litt mer kunnskap og litt høyere promille. Vi gleder oss til å se deg klar for å lære mer om Ringnes sine øltyper. UKEN ønsker alle entusiaster hjertelig velkommen på seminar!

58


*alle priser er eks. billettavgift

vinsEMINAR 16.MARS Tid: 18:00 - Sted: NHH - Pris: 195,Står du som et undrende spørsmålstegn når du skal velge ut kveldens vin? Ønsker du å imponere vennene eller en ny flamme med dine vinkunnskaper? Sommelier og vinblogger Anniken Engeland guider deg gjennom vinsmaking, og du får mulighet til å utvikle både ditt fagvokabular og tunge for vin. Vel møtt!


Dagens bedrift

PwC gir deg en smakebit av deres studentarrangementer, PwC-challenge, PwC Experience, Consulting Explore og Jentemiddagen. SPEILSALEN, NHH

Mandag 5. mars.

SPEILSALEN, NHH

Mandag 12. mars.

60

Bli med på morsomme aktiviteter, foredrag og en god lunsj.

Kom og hør på grunnlegger av Monobank, Bent H. Gjendem holde et spennende foredrag, og få med deg noe godt å spise!


T KE SØ EST R O -T EN R DF IQ OR Y • SJON CK TH MØ K E O E AR P • SR SE AR #M RA EN A • ORE DAT N D O I R R R YE VE ELA RAD G • EV E • AU D • • SEN R A Z E N ND AZ BAS M K E L A G E U A A & MM EG ED AM RN S • ANN SVØ TH A B • R • GKU AYSM IST T TAL S N I S L VI SW • EN OR • Y E M B E . S ST NN AT TH • TØ • G M • E & U . N T D.D SVIK AGE UAN TU RED • Q D EL SHA PA

EE

UKEREVYEN 2018


• • • • •

Boliger Kafeer Trening Karriereveiledning Psykolog med mer

Sammen for studentene


Samlepakker Åpningspakken - UTSOLGT Fredag 2. mars + lørdag 3. mars.

605,-

D.D.E.* og St. Orvil’s Day*

Siv.Øk-pakken - UTSOLGT Fredag 2. mars + lørdag 3. mars Mottakelse, Quantum, Siv.øk.–middag, D.D.E., UKErevyen og

1595,-

St. Orvil’s Day*

Vennepakken (torsdag - lørdag) Torsdag 8. - lørdag 10. mars Festivaldagen*, Quantum, Golden Decades, UKErevyen og

1395,-

MØ i OBOS-teltet*

Vennepakken (Fredag - lørdag) Fredag 9. mars + lørdag 10. mars Quantum, Golden Decades, UKErevyen, MØ i OBOS-teltet*

64

990,-


Familiepakken Fredag 16. mars + lørdag 17. mars Mottakelse, Quantum, kjellerleker, The Mentalist, UKErevyen, bankett

1290,-

og Datarock

Finalepakken Fredag 16. mars + lørdag 17. mars The Mentalist og Datarock

Lørdagspakken Lørdag 3. mars + lørdag 10. mars St. Orvil’s Day og MØ i OBOS-teltet

445,-

610,-

* m/ offisielt afterparty i Kjelleren på NHH Alle priser er eks. billettavgift

65


w o h s i s i Th ! l l o R e w

PIZZABOWLING BURSDAGSBOWLING FAMILIEBOWLING TEAMBUILDING STUDENTBOWLING FIRMABOWLING 55 99 10 10 www.bergenbowling.no SANDSLIHAUGEN 10, 5254 SANDSLI


fordelsavtaler Vi i UKEN er opptatt av gjestenes velvære. Derfor har vi inngått en rekke avtaler for at du som gjest skal få tidenes UKEglede. Dere som overnatter kommer til å finne gode rabatter hos både Clarion Hotell Admiral og Hotel Comfort Holberg fra 1.-18. mars. Hotellene er sentralt plassert i Bergen.

I tillegg, vil vi i UKEN sammen med EGON sørge for at gjestene våre ikke legger seg sultne. Ved framvisning av UKENbånd gis det 10 % rabatt på all mat, utenom pizzabuffét. Vi ønsker dere dermed god fornøyelse, og stadfester nok en gang; UKEN 18 - Skapt for å glede.

67


Mat & Drikke 68

I OBOS-teltet på Koengen har vi en stor bar i teltet, samt et stort matutsalg. Det perfekte stedet for å slå deg ned for å slappe av og nyte god mat og drikke. På NHH er det stort utvalg av barer og kafeer som serverer alt du ønsker. Aulabar finner du bakerst i Aulaen. Campus Lounge ligger til høyre nede i Kjelleren. Til venstre ned trappen til Kjelleren ligger Klubben. I likhet med Campus Lounge er Klubben åpen på alle fester etter arrangementer i Aulaen. Ved bunnen av trappen ned til Kjelleren finner du Orvils Café og Deli. På kvelds- og nattestid kan du gå hit for en matbit. På dagen er dette en kafé der du får kjøpt alt du trenger av mat og drikke.


Transport til UKEN 18 Buss Fra Torget i sentrum er det avganger cirka hvert femte minutt til NHH med buss nummer 3,4,5,6, 39 og 83. Siste buss fra NHH til sentrum går klokken 00:38 på hverdager, og klokken 02:52 på fredager og lørdager. I tillegg går det nattbusser fredag og lørdag. Bil Følg E39 mot Åsane, og ta av ved NHH. Dersom du ankommer med bil er det mulig å benytte NHHs parkeringsplass. Arrangementer i OBOS-teltet OBOS-teltet er plassert i hjertet av Bergen, nærmere bestemt på Koengen, med kort gåavstand til Bergens bykjerne. Ankommer du med bil er det parkeringsmuligheter i P-huset ved Radisson Blu Royal Hotell. Arrangementer på Kvarteret Det Akademiske Kvarter ligger sentralt i Olav Kyrres gate, like ved Festplassen. Det ligger i gangavstand til alt i sentrum og er lett tilgjengelig med buss og Bybanen.

69


Billetter Billetter til arrangementer og konserter under UKEN kan kjøpes på uken.no, UKEbussen plassert på Torgallmenningen eller i UKEpunkt på NHH.

Daghavende uken TELEFON: 45186050


CASHLESS

Ukens betalingssystem

UKEN benytter også i år Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene blir kortere. Cashless-kort vil erstatte vanlige betalingskort og kontanter, og vil på de aller fleste UKEN-arrangementer være eneste betalingsmåte. For å bruke tjenesten må du kjøpe et Cashless-kort for 50 kr, samt fylle på ønsket beløp. Dette kan kun gjøres på fysiske Cashless-automater på NHH og Koengen, men det anbefales å forhåndsbestille kort og fylle på ønsket saldo via nettsidene til Cashless. Det er alltid mulig å sjekke resterende saldo på Cashless-automatene, på nett og etter hvert 2018/01/25 Date: kjøp under UKEN 18. Cashless-kortet kan fyllesName: på både J0455(1)-UIB18(M1K) på nett og via UKEN’s app. Card

GRAPHIC CONFIRMATION

pvc laminated (glossy)

Quantity:

Material: For ytterligere informasjon om bruk av

Width:

0.84mm Cashless, refundering av ubrukt beløp og Thickness:

Length:

sperring av Cashless-kort, se uken.no eller besøk Cashless sine hjemmesider.

FRONT SIDE

Artwork Spec

3500PCS

85.5mm 54mm

1.Four Colour Process: CMYK 2.Pantone: NO

3.Silk Screen: NO

4.Signature Panel: NO 5.Mag Stripe: NO

6.Hot Stamping: YES(hologram) 7.Punching hole: YES(6mm)

BACK SIDE

Artwork Spec 1.Four Colour Process: CMYK

71


72

Inngang 1. etg

Klubben

Langs

Orvils Café og deli

Sjarken

Campus

TG

Rum

(Finnes også i 1. etg)

Toaletter

Maus

Alkhol fritt

OP

Baby’s corner

Kammerset

Kart over Kjelleren


Kart over Bergen NHH 9 E3 6

E1

Kvarteret

elen

USF Verftet

tunn

fjells Fløy

Koengen


1. - 18. Mars Torsdag

1

FREDAG

UKEåpning

LØRDAG

3

SØNDAG

St. Orvil’s Day Verdensrekordforsøket

Barnedagen

MANDAG

2

D.D.E

5

The Game Mensas IQ-test

TIRSDAG

4

6

Gatsby Swingkurs

Dagens bedrift: PwC ONSDAG

7

Radioresepsjonen

TORSDAG Festivaldagen AURORA

UKErevyen #METHREE

8


FREDAG

9

LØRDAG

Svømmebasseng Golden Decades

10

2x søndag

11

mandag

Byttedag

12

Eldredagen Dagens bedrift: Monobank

tirsdag

13

Pasha

onsdag

14

Afterski

torsdag

15

Drinkseminar Quantum

lørdag

17

Ølseminar Datarock

fredag

16

Vinseminar The Mentalist

søndag

18

Grande Finale for fUKENsjonærerene

2x UKErevyen #METHREE


Uken18 programblad  
Uken18 programblad  
Advertisement