Page 1


UKEN 20 UKEN er Vestlandets største studentdrevne festival, og arrangeres hver partallsår. Allerede nå er vi over 800 fUKENsjonærer fra hele student-Bergen som jobber sammen mot å lage en fantastisk festival full av fest og moro i mars 2020. UKEprogrammet blir fylt med alt fra revy og elleville konserter, aulashow, verdensrekordforsøk, dansekurs og mye mer. I 2020 fyller i tillegg UKEN 40 år, og det skal feires med en storstilt bursdagsfest! Sentralt under hele festivalen står UKErevyen, som er selve hjertet av UKEN. Hver UKEN settes det opp en helt egen revy som opptil flere ganger har vunnet NM i studentrevy, senest i fjor. UKENs revytradisjon har røtter helt tilbake til 1946, og mange kjente artister som Jo Nesbø og Raske Menn startet sin scenekarriere her. Konserter er også en stor del av UKEN, med alt fra små intimkonserter til massive arenakonserter. Artister som har gjestet Aulaen og UKEteltet er blant annet Karpe Diem, 50 Cent, The White Stripes, Kygo, Backstreet Boys, Axwell Λ Ingrosso, MØ og Tiesto. Den magiske stemningen som skapes under UKEN når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt uvurderlig både for gjester og fUKENs jonærer. Med revy og konserter i fokus er likevel det beste med festivalen den bredden som finnes både når det gjelder arrangementer og fUKENsjonærenes arbeidsoppgaver! Her finnes det noe for en hver smak, og tre uker med fantastiske opplevelser for store og små gjør at UKEN er et kulturarrangement man ikke kan gå glipp av!


Hilsen fra ukesjefen Hallo, kjære medstudent! Nå er det bare noen uker til årets største begivenhet i student-Bergen braker løs, og dette er din aller siste sjanse til å ta del i moroa! For hver dag som går jobber våre over 800 fUKENsjonærer iherdig med å bygge UKEN 20, men vi trenger fortsatt hjelp fra deg for å arrangere tidenes kulturfestival. Sammen skal vi forvandle Bergen by fra å være regntung og trist til å bli UKEgrønn og full av glede! UKEprogrammet begynner allerede å forme seg, og vi er klare for både Klovner i Kamp, TIX og jubileumsrevy, og mer skal det bli. Alt ligger til rette for at UKEN sitt 40-årsjubileum skal bli en forrykende fest! UKEN er det desidert største prosjektet du kan være med på som student i Bergen, og tilsammen representerer vi nesten alle studiestedene i byen! Alle våre fUKENsjonærer utgjør UKEfamilien, som former et unikt felleskap når vi sammen bygger en festival helt fra bunnen. I UKEN er det rom for alle, og det eneste kravet vi stiller er at du er gira på å gjøre UKEN 20 til tidenes beste og ønsker å spre glede til hele Bergen. Alle stillingene vi utlyser er derfor like viktige for at dette fantastiske maskineriet skal gå rundt i tiden frem mot, og under festivalen. Jeg kan garantere at UKEN vil gi deg en enorm erfaring og tilhørighet, og ikke minst venner for livet. Følelsen når UKEN 20 går av stabelen og du kan vite at du har vært med på å skape noe så stort er noe av det beste man kan oppleve!

UKEhilsen Martine Fornes UKEsjef


PR-SEKSJONEN PR-seksjonen ansetter! Vil du sørge for at UKEN blir den mest omtalte studentfestivalen i 2020? Da er det PR du skal søke! I PR-seksjonen sørger vi for å overføre UKEglede fra organisasjonen til hele Bergen. UKEN skal klistres til alles hjerner, og både skolen din og Bergen skal males grønn. Gjennom medieoppslag, sosiale medier, stunts og en hel del andre påfunn skal vi skape for å glede! PR er en av UKENs største seksjoner. Hvis du elsker å utfolde kreativitet og lage stemning har du kun ett valg; SØK PR!

Sebastian valenzuela

PRsjef pr @uken.no

INGRID NYGÅRD

ASS PR prass @uken.no


VICTORIA THORSEN

GL HVL

PR HVL

For deg som studerer på HVL 8 fUKENsjonærer Har du en ivrig PR-spire som bare venter på å blomstre? Snart braker det løs, og nå kan nettopp DU bli med i den store UKEfamilien! Er du gira på å skape tidenes nest største studentdrevne festival? Da trenger jeg ne t topp DEG til å bli med å spre det glade UKEbudskapet. Jeg søker åtte engasjerte fUKENsjonærer som skal bidra til å promotere for UKEN på HVL. Som fUKENsjonær på HVL vil du være med å spre UKEglede på Campus Kronstad og i Møllendalsveien, der vi gjennom stands, stunts og profilering via sosiale medier skal bevise ovenfor alle HVL studenter at UKEN 20 er greia. Jeg søker deg som har evnen til å motivere andre, engasjerer deg i å spre glede og som er gira på å bli kjent med og møte andre studenter. Traff dette deg? SØK PR HVL!

ULRIK ØEN JOHNSEN

GL Høyden

PR HØYDEN

For deg som studerer på Høyden

2 fUKENsjonærer

PR Høyden ansetter! Har du skikkelig teft for god PR? Hm, tenker du kanskje... Public Relations.. Er det noe for meg?! Ja, det er faktisk det PR står for; Public Relations! Som fUKENsjonær i PR Høyden blir jobben din å spre det glade UKEbudskapet til sentrumsstudentene! Vi skal kjøre et heidundranes show, som får enhver som møter oss til å gråte av glede og lyst til å delta på UKEN 2020! Jeg håper at nettopp DU søker som fUKENsjonær til PR Høyden! Bli med på å skape blest om verdens kuleste studentfestival!

FRED ROALDSØY

GL Video

VIDEO

5 fUKENsjonærer Er du glad i en god fest, og elsker å forevige minner fra fest og moro? Da passer du PRfekt som Video-fUKENsjonær! Vi er på jakt etter talent, og i rollen som Video-fUKENsjonær i PR Video får du gratis innpass på de feteste konsertene og festene under UKEN med kun ett mål for øye: å forevige stemningen og moroa som pågikk til senere PRomotering og dokumentasjon. Stillingen krever at man er komfortabel med kamera tett på stemningen i publikum, på og foran scene og backstage med artister, og må på ingen måte forveksles med Live Video som observerer all moro på avstand. Ingen PRedigeringskunnskaper eller dårlige ordspill-kunnskaper kreves, kun interesse for video og moro!


SALGSSEKSJONEN Salgsseksjonen ansetter! Med omtrent 300 fUKENsjonærer er Salgsseksjonen UKENs største seksjon. Men ikke nok med det! Salgsseksjonen er uten tvil også UKENs beste seksjon, og det er vi som skal sørge for at alle UKENs gjester får en opplevelse de aldri glemmer – før dagen derpå. Joda, noen synes konsert er gøy. Andre sjeler liker også revy. Men ALLE synes det er moro med en kjempefest i Kjelleren! Og hvem er sjefene i Kjelleren? SALG! Seksjonen vår består av gruppene fUKEN, Klubben, Aulabar, Campus Lounge, Logistikk, Vertskap, Restaurant, og Orvils Kafé. Sammen utgjør disse gruppene den verdigste og mest gøyale UKEseksjonen, og det er disse gruppene som sørger for at Norges beste fest finner sted i Bergen under UKEN 20! Enten du vil utforme nachspielrommet, selge øl fra åpne kraner, servere de ærverdige UKE-pampene, eller rett og slett bare spille på Salgsofonen – det er én ting du skal gjøre: SØK UKEN – SØK SALGSSEKSJONEN!

THor-Helge s. Brandal

Salgssjef salg @ uken.no

mathias seter

Ass Salg salgass @ uken.no


solveig ugland

GL Restaurant

RESTAURANT

1 BARSJEF 2 HOVMESTERE 17 SERITØRER

I vår egen restaurant skal vi servere den beste mat og drikke til UKENs gjester under gallamiddager og bedriftseventer. Vi lager ikke maten selv, men skal sørge for at alt fra lokalet til borddekkingen ser perfekt ut. Sammen skal vi som servitører og bartendere gjennomføre serveringen så knirkefritt at selv Michelinguiden ville gitt oss flere stjerner! Restaurantgruppen er gruppen både for deg som vil være sammen med venner og bli kjent med mange nye. Vi skal lage en unik opplevelse for våre restaurantgjester, men vi skal ha det enda gøyere sammen. Jeg ser etter deg som er blid, serviceinnstilt og motivert. Ingen forkunnskaper kreves. Ønsker du mer ansvar, som å drive din egenbar eller styre serveringen, har jeg den ultimate muligheten for deg! Jeg søker barsjefer og hovmestere som sammen med meg skal utforme konsept, planlegge menyer og serveringer, og ha stålkontroll i restauranten under selve UKEN. Dette krever ingen erfaring, kun stå på vilje! Valget er lett, bli med i Restaurant! Jeg gleder meg til å bli kjent med akkurat DEG!

CAMILLA a. FURNES

GL Vertskap

VERTSKAP 24 fUKENsjonærer En av de største og mest joviale gruppene søker nye fUKENsjonærer. Vil du være med å gjøre UKENs arrangementer trygge? Er du i tillegg serviceinnstilt, vennlig og glad i en utfordring? Da er Vertskap gruppen for deg! Som en del av Vertskap vil du ha en sentral rolle for sikkerheten ved UKENs arrangementer, og det er vår oppgave å sørge for at alle besøkende får en trygg UKEopplevelse! I Vertskap vil du få jobbe i team og det er derfor viktig at du kan samarbeide med andre, men også ta selvstendige avgjørelser. Det kreves ingen tidligere erfaring for å søke Vertskap. Er du redd for å gå glipp av UKEN 20? Fortvil ikke! Arbeidsmengden under UKEN er moderat, så du vil ha mulighet til å feste både før, under og etter UKEN 20!


anne charlotte slåen

GL Orvils Deli

ORVILS DELI

sjur sunde kleive

GL fUKEN

fUKEN

25 fUKENsjonærer

1 fUKENsjonær

Vil du være med å fylle alle de tomme studentmagene under UKEN 20 med den beste caféog nattmaten du kan tenke deg? Er du serviceinnstilt, engasjert og en gledesspreder? Da vil jeg ha deg med på laget!

Denne runden er det ekstremt viktig at søkeren kan vise til gode praktiske egenskaper. Vi er i utgangspunktet på jakt etter en engasjert fUKENsjonær som kan ta på seg hovedansvaret for byggingen og utbedringen av de praktiske elementene av fUKEN. Har du erfaring fra lyd og lys teller dette positivt i ansettelsesprosessen. fUKEN er internklubben og nachspielrommet til alle fUKENsjonærer. Helt bakerst, nederst, innerst i klubben ligger den legendariske fUKEN som holdes åpen hver gang det er arrangement eller konsert ved NHH. Søk fUKEN om du ønsker å ta del i denne tradisjonsrike arven UKEN har å tilby.

Jeg trenger 25 livlige fUKENsjonærer som er gira på å ta Orvils Deli til nye høyder. Vår oppgave blir å servere mat i Kjelleren, på både dag-og kveldstid under UKEN. Våre gjester er alt fra UKENs deltakere, til studenter og fUKENSjonærer. Stillingen krever ingen forkunnskaper, du må bare ha masse motivasjon og stå-på vilje! Som en del av Orvils Deli vil du også få mulighet til å delta på de aller fleste av UKENs arrangementer! Jeg kan garantere deg mye moro, nye venner og opplevelser du sent vil glemme! SÅ, ønsker du å oppleve og spre UKEglede under UKEN20? Da er det bare én ting å gjøre: SØK Orvils Deli!


ARRANGEMENTSEKSJONEN Arrangementsseksjonen ansetter! Arrangementsseksjonen i UKEN 20 skal virkelig sørge for at UKEN 20 blir den beste noen sinne! Vi ansetter nå fUKENsjonærer som skal være med å sørge for at UKEN 20 blir proppfullt av moro Det er nemlig Arrange-mentsseksjonen som planlegger og gjennomfører alt i UKEpro grammet (med unntak av revyen da) og kun fantasien setter grenser for hva vi kan få til! Seksjonen har tidligere satt Axwell & Ingrosso på scenen i teltet, 50 Ce nt på Aulascenen, latt gjestene titte spent mellom fingrene på fakirene i The Box og gitt mengder av glitter og glamour på The Great-Gatsby fest! Under UKEN 20 skal vi sørge for overraskelser, uforglemmelige minner og tonnevis med UKEglede til tusenvis av besøkende! I tillegg feirer UKEN 40 år, og det skal selvsagt feires som kun en 40-årig festløve kan! Høres dette spennende, interessant eller kanskje liiitt skummelt ut? Da er det bare å søke seg til Arrangementsseksjonen nå!

PETTER ALMÅS

Arr-sjef arr @uken.no

caroline gran rugland

Ass Arr arrass @ uken.no


Linn ingebrigtsen

GL Live Video LIVE VIDEO 10 fUKENsjonærer

Har du lyst å være midt oppi alt som skjer i UKEN? Da er Live Video definitivt gruppen for deg! Som fUKENsjonær i Live Video, kan du få med deg alt som skjer i Aulaen. Det trengs absolutt ingen forkunnskaper, så ikke tenk på det. Alt som behøves er engasjement og ønsket om å lære, dette er noe absolutt alle kan klare. Vi i Live video har ansvaret for at alle som kommer på UKEarrangementer, får med seg alt som skjer på scenen. Selv de som kommer aller sist og har skvist seg inn bakerst, vil få med seg showet fra vår livesending på storskjermene i aulaen. Vår jobb er kort sagt å fange opp alle UKENs høydepunkter på kamera.

Hans oscar morstad

GL Barne- og eldredagen BARNE- OG ELDREDAGEN 2 fUKENsjonærer Høres to dager fylt med glede, hygge, moro og vanvittige mengder «feel good» ut som noe for deg? Da trenger jeg nemlig din hjelp til å arrangere UKENs koseligste arrangementer! UKEN er skapt for å glede, og hva gleder vel mer enn det å glede et barn? Under Barnedagene får du mulighet til å gjøre akkurat dette. Sammen skal vi forvandle NHH om til vår helt egen fornøyelsespark, med spøkelseshus, barneteater, hoppeslott og masse, masse mer. Til Eldredagene skal vi skreddersy en helaften med middag og underholdning til den eldre garde. Hva vi gjør er opp til oss, uansett skal vi lage en kveld de eldre sent vil glemme! Jeg søker 2 fUKENsjonærer, og jeg er på utkikk etter akkurat deg! Gira? Søk Barne- og Eldredagene da vel, det blir garantert helt fantastisk!

Eirik vassbotn

GL Arr Tek

KAROLINE SANDOK

GL Arr Tek

ARRANGEMENTTEKNISK 8 fUKENsjonærer Liker du å være der det skjer? Vil du oppleve hvordan store konserter utformes fra inns iden? Arrangementtekninsk søker 8 ivrige og arbe idsvillige fUKENsjonærer. Som medlem av ArrTek-teamet vil din oppgave være å jobbe som stagehand på de ulike konsertscenene i forbindelse med UKEN20. Dette innebærer å setteopp lyd- og lysutstyr, samt tilrettelegge for artistenes tekniske behov, slik at konsertopplevelsen blir best mulig for alle! Som fUKENsjonær vil du dermed arbeide tett på artistene og deres crew, og ved enkelte konserter ha tilgang til alt av scene og lydprøver. Ingen ArrTek, ingen konsert! Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring, da den nødvendige opplæringen vil bli gitt. Vårt eneste krav er at du har godt humør og stå-på-vilje. Vær der det skjer, søk Arrange mentteknisk!


INFOSEKSJONEN Informasjonsseksjonen ansetter! Det er ingen hemmelighet at det er Infofamilien som sørger for at maskineriet UKEN går som smurt til enhver tid. Vi vil bli en gjeng med bred kompetanse, og sammen skal vi sørge for at kunnskapen er på plass og at informasjonen flyter som aldri før! Vi trenger nå deg som kan bidra med grasiøse UKEbilder og deg som er klar for å fargesette Bergen i UKENS farger. Ved å bli med i Infos e ksjonen blir du med i UKENs kompetansesenter, og du får muligheten til å samarbeide med herlige fUKENsjonærer fra de andre seksjonene for å skape tidenes UKEN! Infoseksjonen består av gruppene Foto, Sekretariat, Personal Sosial, IKT, UKEentreprenør, UKEpunkt, Transport, Grafisk og Oversettere.

@

Mats olsen myrland

Info-sjef info @uken.no

signe ellevold Nytrøen

Ass Info infoass@ uken.no


EIRIK AARTHUN AARTHUN

Foto GL Fo

FOTO 12 fUKENsjonærer Har du lyst til å ta de kuleste bildene av det som skjer under UKEN? Da bør du søke UKEN Foto. Som fotograf må man ha et øye for detaljer, samt være interessert i å ta bra bilder. I fotogrupper vil du ta bilder av spek takulære konserter og show, og i etterkant redigere disse bildene til ypperste kvalitet. Dette er en unik mulighet for deg å prøve avansert utstyr, lære bruken av disse, og an vende de på best mulig måte. I Foto får du også mulighet til å være med en veldig sosial gjeng, som ønsker å ha det best mulig i UKEN. Håper vi sees!

ERIK AUNE

GL UKEentrepenør

UKEENTREPENØR DESIGN 8 FUKENSJONÆRER Er du kreativ og fargerik person? Vil du være med å utforme UKENs visuelle uttrykk? Design ansetter nå nye fUKENsjonærer. Sammen med grafisk og UKENtreprenør skal design gruppa sette det kreative preget på UKEN, og virkelig få det til å synes. Som fUKENsjonær i design får du stort kreativt spillerom og skal virkelig sette et grønt og skjønt preg på hele UKEN. Vegger og inventar skal males og ut formes visuelt. Har du gode ideer, øyne for detaljer og gode kreative evner? Søk design!


MARKEDSSEKSJONEN Markedsseksjonen ansetter! Er du engasjert, utadvendt og brenner for å skape GLEDE? Da er Markedsseksjonen noe for deg! Markedsseksjonen skaper verdier for UKEN! Sammen jobber vi for å forhandle store samarbeidsavtaler og innhente midler fra næringslivet for å sikre UKEN likviditet og gode økonomiske rammer. Sammen jobber vi for at både store og små aktører i næringslivet får bidra til å gjøre UKEN til den beste kulturfes tivalen i 2020! Selv om vi er en av de minste seks jonene er vi til gjengjeld helt uunnværlige! Det kreves ingen forkunnskaper, men du må trives med å være i kontakt med andre mennesker! Har du lyst på relevant erfaring og varierte utfordringer? Vil du sørge for at UKEN har nok penger til å booke store artister? Har du pågangsmot og stå-på-vilje? Søk Marked!

PER KRISTIAN HALDORSEN

Markedssjef marked @ uken.no

THOR-BJØRN BRUNBORG

Ass Marked

markedass@uken.no


MARTINE UTGÅRD

GL Bedriftsevent

BEDRIFTSEVENT 2 fUKENsjonærer Er du organisert, utadvendt og en teamplay er? Vil du bidra til å være UKENs ansikt mot næringslivet? Da må du søke fUKENsjonær Bedriftsevent! Sammen skal vi skape kreative, profesjonelle og unike arrange menter for UKENs samarbeidspartnere og andre bedrifter som ønsker å få en smakebit på hva UKEN har å by på. Ikke bare vil du få være med å arrangere Dagens Bedrift for UKENs hovedsamarbeidspartnere, du vil også jobbe tett på andre bedrifter i forkant gjennom salg av bedriftspakker. Hvis dette høres ut som noe for deg, så søk fUKENs jonær Bedriftsevent og bli med på å spre UKEglede til næringslivet!

-


REVYSEKSJONEN Revyseksjonen ansetter! Revyseksjonen er selve hjertet av UKEN og det er vi som skal skape det UKEN 20 skal bli husket for i hundrevis av år! Siden 1946 har UKEN vært Norges beste studentrevy, og neste år skal dette feires med en storslagen jubileumsrevy hvor gamle UKEN-slagere vil bli gjenfødt på aulascenen. For andre gang i historien vil en slik jubileumsrevy settes opp og vi i revyseksjonen håper at du ikke bare vil være med på feiringen, men også forme denne revyen slik at den blir et 40-årsjubileum verdig! I tillegg til denne jubileumsrevyen skal vi sammen løfte UKErevyen 2020 til nye høyder. I Revyseksjonen får du en helt spesiell eierskapsfølelse til arbeidet du legger ned, og det er utrolig givende å se hvordan jobben du gjør blir til en revy som får 10.000 mennesker til å gapskratte.

INGRID REISTAD

REVYSJEF revy@uken.no

Uansett om du vil drive med kostymer eller rekvisitter, lyd eller lys, eller stå på scenen – ingen seksjoner vil få deg til å føle UKEgleden mer enn Revy! herman bøe vilseth

UKEhilsen fra Revyseksjonen

ASS Revy revyass @uken.no


OLE KRISTIAN DYSKELAND

GL Revylyd

STINE NJÅSTEIN

GL Kostyme

REVYLYD

KOSTYME

3 fUKENsjonærer

5 fUKENsjonærer

Er du typen som lurer på hva som egentlig skjer bakerst i salen på konserter og lignende? Liker du musikk og vil lære mer om hvordan lyd fungerer? Eller kanskje du bare synes det virker interessant? Da er dette jobben for deg! Som fUKENsjonær Revylyd i revyseksjonen vil du få være med å sette lyd på revyen. Rollen som fUKENsjonær Revylyd er svært allsidig, og du vil følge oppbygningen og gjennomføringen av revyen. Du vil lære å bli komfortabel med å styre en flott digital miksepult med utallige muligheter. Vår primæroppgave er å sørge for at salen hører det som skjer på scenen; orkesteret og aktørene trenger DEG for å kunne skinne på scenen. Dette er en rolle hvor det overhodet ikke forutsettes noen erfaring eller forkunnskaper om og med lyd, erfaring får du nok av her! Det viktigste er at du er positiv, engasjert, og løsningsorientert.

Vil du være med på å lage kostymer ingen har sett maken til? Ser du muligheter i gamle klær og stoffer andre har kassert? Ønsker du å bidra til humoren i sketsjene og sette ditt preg på UKErevyen 2020? Bli med i kostymegruppen!

harald wikan

Kapellmester

UKEORKESTER 2 KORISTER 1 PERKUSJONIST

Har du lyst å være med på noe større enn deg selv? Er du klar for en reise gjennom dur og moll, på kryss og ters av musikalsjangerens finurligheter? Da er det nettopp deg vi leter etter! UKEorkesteret skal sørge for å gjøre UKErevyen til en musikalsk og uforglemmelig suksess, og i tillegg skal orkesteret spice opp en rekke av UKENs arrangementer med god stemning og deilige toner. Sammen med gode venner vil du møte på et sammensurium av utfordringer og festligheter. Her være seg musikalske utforharald wikan dringer, fester og godt musikalsk samvær. Ingenting slår følelsen når sceneteppet i en fullsatt Aula trekkes til side, og for å gi revyen den musikalske kvaliteten den fortjener søkes både perkusjonist og korister. Ikke sitt på gjerdet. Søk UKEorkesteret. Punktum.

Som fUKENsjonær i kostymegruppen vil du være med på å handle inn og sette sammen kostymer til alle sketsjene i revyen. I tillegg arbeider vi på skift under forestillingene hvor du må å ha kontroll over aktørenes skift og kostymer, i tillegg til at aktørene skal sminkes! Ingen forkunnskaper kreves. Har du brukt symaskin før er dette naturligvis et pluss, men mye av det vi gjør er uten symaskin og mye kan læres! Er du kreativ, har stå på-vilje og godt humør? Søk kostyme!


adrian ekroll kjøsnes STINE NJÅSTEIN

GL Scene/Rekvisitt GL Kostyme

KOSTYME SCENE OG REKVISITT 5 fukensjonærer Glemt å søke UKEN? Hater du dårlig håndverk? Ønsker du å bli godt kjent med aulaen og de fantastiske menneskene i UKENs triveligste seksjon? Selv om du aldri har tenkt over dette tidligere anbefaler jeg deg å søke Scene & Rekvisitt, fordi det er definitivt noe du ikke vil gå glipp av! Som fUKENsjonær vil du få varierte og spennende arbeidsoppgaver som kan være alt fra å snekre scenehus til å lage din versjon av Frihetsgudinnen. Det vil være du som virkelig setter den siste spissen på sketsjene og binder sammen det visuelle inntrykket. Så er du løsningsorientert og kreativ eller rett og slett bare ute etter å ha det gøy vil Scene & Rekvisitt være gruppa for deg. Sammen skal vi bidra med moro, romskip og barnevogner, samt en prydet Aula – alt revyen trenger for å bli komplett!

FINN LUCAS GRIGGS

GL Revylys

REVYLYS

sander dahle eiding

GL Revyvideo

REVYVIDEO

1 MELLOMLEDER 3 fUKENsjonærer Er du klar for å flytte revypublikumets hovedfokus fra scenen til skjermene? Har du lyst til å løfte revyens visuelle inntrykk til et nytt nivå? Da vil jeg virkelig anbefale deg å søke Revyvideo! Revyvideo er en ny stilling av året. Sammen med meg og instruktøren vil du ha ansvar for å utforme filmer og effekter til skjermene i Aulaen, samt styre skjermene under show. Du vil få mulighet til å utfolde kreativiteten din og leke med et AV-bord de fleste revyer bare kan drømme om. Her kreves ingen forkunnskaper, kun en solid dose engasjement og forkjærlighet for revy. Dersom du ønsker å gjøre skjermene til hovedattraksjonen i revyen og bli en del av den fantastiske Aulafamilien, er Revyvideo stillingen for deg!


HVORDAN SØKE? SØK VIA UKEN.NO VED PROBLEMER KAN DU SENDE SØKNADEN TIL SOKNAD @ UKEN.NO MAILEN MÅ INNEHOLDE FØLGENDE: NAVN, KULL, ALDER, TELEFONNUMMER EPOSTADRESSE OG STUDENTNUMMER. STILLINGENE DU SØKER PÅ I PRIORITERT REKKEFØLGE FRA 1 -2. VI STÅR PÅ STAND I SPEILSALEN FRA 14.-15. JANUAR, KOM GJERNE INNOM! SØKNADSFRIST: ONSDAG 15. JANUAR KL 17.00!

Profile for UKEN i Bergen

UKEN 20 ansetter!  

UKEN 20 ansetter nå for siste gang til vestlandets største kulturfestival i mars.

UKEN 20 ansetter!  

UKEN 20 ansetter nå for siste gang til vestlandets største kulturfestival i mars.

Profile for uken
Advertisement