UKEN ANSETTER FOR ANDRE GANG!

Page 1

SØKNADSFRIST 21. APRIL

UKEN UKEN UKEN

ANSETTER FOR ANDRE GANG!

OM UKEN

UKEN i Bergen er en av de største kulturfestivalene i Vestland og arrangeres utelukkende av studenter i Bergen. Selve festivalen avholdes i mars 2024, men arbeidet er allerede godt i gang. UKENfestivalen, og ikke minst arbeidet frem mot den, vil utvilsomt være det morsomste, største og mest minneverdige du vil gjøre i løpet av din studietid her i Bergen. Her vil du knytte bekjentskap på tvers av kull og studiesteder, føle på ansvar, skaffe en drøss av nyttige erfaringer og kanskje aller mest – ha det helt utrolig morsomt!

Selve hjertet av det hele er UKErevyen. Med tradisjoner tilbake til 1946 kan den skilte med å ha gitt mange kjente fjes sin første gang på scenen, og har i tillegg vunnet flere priser i NM i Studentrevy – senest i oktober 2022! I tillegg til revyen byr UKEN på alt fra store til små konserter, verdensrekordforsøk, barne-og eldredager, og mye, mye mer! Blant artistene som tidligere har gjestet UKEN finner du 50 Cent, Karpe, Backstreet Boys og Kygo. Den magiske stemningen som oppstår når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt ubeskrivelig, både for gjester og fUKENsjonærer.

Med alt dette sagt må vi likevel si at det som faktisk gjør UKEN til noe helt spesielt er bredden og samholdet som oppstår i UKEN. Her finnes det arbeidsoppgaver for enhver smak, og vi kan garanterte deg både minner og venner for livet. Nå skal UKEN 24 ansette for andre gang, og vi anbefaler på det sterkeste at du søker! Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på. Dette vil du virkelig ikke gå glipp av!

HILSEN FRA UKESJEFEN

Kjære medstudent!

UKEfamilien skal endelig vokse! Mens vi idag er rundt 30 fUKENsjonærer, skal vi på kort tid bli til over 100! Innsatsen gjengen har lagt ned hittil tyder på at UKEN 24 blir den beste UKEN noen gang. Da er det vel bare på sin plass at du blir med og setter ditt preg på Vestlandets største studentdrevne kulturfestival?

Jeg kan med hånden på hjertet si at UKEN uten tvil er det gøyeste og mest lærerike du kan være med på i løpet av din studietid. Dersom venner for livet og uforglemmelige øyeblikk frister så har du vel egentlig bare ett valg? Søk UKEN nå og bli med på et fantastisk eventyr!

UKEN er det største underutvalget i studentforeningen, og skal på sikt bli over 1000 fUKENsjonærer som sammen skal skape UKEN 24. Sammen skal vi sette opp revy, konserter og utallige andre morsomme arrangementer for personer i alle aldre. Her finnes det masse rom for idéer, og vi søker nå dere som vil være med å forme festivalen helt fra startfasen!

Dette er andre gangen UKEN utlyser stillinger, og jeg er sikker på at du vil finne noe som frister. Stillingene er fordelt på alle UKENs syv seksjoner, hvor det eneste vi ser etter er engasjement og lidenskap! Jeg fikk anledning til å bli med tidlig i forrige UKEN, og det er uten tvil det beste valget jeg har gjort i løpet av min studietid UKEN er så absolutt mye mer enn noen (fantastiske) uker i mars i partallsår!

Når du nå blar deg videre i denne blekken vil du fort skjønne at det her finnes noe for enhver smak. Brenner du for show og revy? Eller er kanskje forhandling av avtaler og tallknusing mer din greie? Frykt ikke! Her finner du alt dette, og litt til. Og skulle du ønske deg langt ut av komfortsonen og gjøre noe du aldri har gjort før, så finner du det også.

Uansett hva du skulle finne mest interessant, så må du ikke tro at det kun er plass til folk med lange CVer og mye erfaring. Vi ønsker oss nysgjerrige 1.kullister på lik linje som de gråhårede ringrevene i studentforeningen – det viktigste er et brennende engasjement for å skape Norges beste kulturfestival!

Blir du med nå kan jeg garantere at UKEN 24 vil gi deg uvurderlig lærdom, haugevis av nye venner på tvers av kull og fakulteter, uforglemmelige øyeblikk og enorme mengder UKEglede!

Det er ikke uten grunn at tidligere fUKENsjonærer kommer tilbake år etter år for å oppleve det beste Bergen har å by på!

Har du fortsatt ikke bestemt deg? Send meg en melding, så slår vi av en prat!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59
MÆHLE UKEsjef ukesjef@uken.no
LARS

REVYSEKSJONEN

Revyseksjonen ansetter!

Så hyggelig å se at du har kommet deg til den rette seksjonen! Helt siden UKENs oppstart har revyen vært hjertet av UKEN, og slik skal det fortsette å være. UKErevyen bidrar til å spre glede og morro til hele Bergen by, og det kan du også få ta en del av! UKErevyen har opp gjennom tiden skapt historie med sine fengende sanger og storslåtte sketsjer, noe som har bidratt til at revyen har vunnet utallige priser i NM i studentrevy! Høres ikke dette ut som noe du vil være med å skape!

Vi leter nå etter kreative, morsomme og engasjerte sjeler til å hjelpe oss å gjøre UKErevyen 2024 til den beste revyen gjennom tidene! Tilsammen utlyser vi hele 7 ulike gruppelederstillinger, der du som gruppeleder vil få uendelig med plass å leke deg på, og få muligheten til å sette ditt preg på revyen. I tillegg utlyser vi stillingene Inspisient og Skrivekomitee, som du kan lese masse mer om på neste side. Hvis du ikke er overbevist enda, kan vi fortelle deg at samholdet i revygruppen er ulikt noe annen seksjon! Du vet hva du skal gjøre, søk revyseksjonen!

Hilsen Marius og Tiril

TIRIL LUND Revysjef revy@uken no MARIUS BERNTSEN Assisterende Revysjef marius@uken no

SKRIVEKOMITE (5 STK)

Det er duket for at en ny gruppe skal innta revyseksjonen, nemlig Skrivekomiteen. Skrivekomiteen skal sammen med instruktørene bidra med sketsjer og sangnumre for å skape den beste UKErevyen Bergen noensinne har sett. De vil helt frem til UKEN 24 jobbe med å produsere revyinnhold som er morsomt, rart, vittig, snodig, rørende, allsangfremkallende eller tidvis litt på kanten.

Dersom du kjenner at du sitter inne med masse kreativitet og gøyale ideer som du trenger å få utløp for, eller har du mange spennende forslag til sketsjer som aldri før har sett dagens lys, hvorfor ikke gi det en sjanse nå?

Skrivekomiteen skal bestå av fem likestilte medlemmer som sammen skal klare å kokkelere frem noen helt sinnsyke ideer, så her er det rom for både de veldig erfarne, men også de som aldri har drevet med revy før. Så lenge du har engasjement for revy og stå-på-vilje, er du allerede godt kvalifisert. Skrivekomiteen kommer til å bli en godt sammensveiset gjeng som får være tettest på hjertet av UKEN: UKErevyen. Dette er en unik mulighet. Under finner du en link som viser deg det ønskede formatet på tekstene du levere inn (én sketsj og ett sangnummer):

Link til ønsket format på tekst

Her er det bare å hive seg rundt å søke!

GRUPPELEDER REVYVIDEO

Er du klar for å flytte publikummets fokus fra scenen til skjermene? Syns du det er gøy å forevige minner gjennom film, og kan du å sette pris på en godt klippet musikkvideo? Da er Gruppeleder Revyvideo stillingen for deg!

Som Gruppeleder Revyvideo vil du få ansvaret for å produsere alt av innhold og materiale som skal opp på skjermene i Aulaen under UKErevyen 2024, i tillegg til at du vil få ansvaret for å lage promovideoen for revyen! Du vil her få muligheten til å forme sluttproduktet gjennom dine snedige redigerings triks, og på denne måten sette ditt preg på revyen. Du vil også bli leder for din egen gruppe fUKENsjonærer, og må med dette mestre å samarbeide og delegere. Sammen vil dere stå for styring av skjermene og filmingen av revyen under oppsetningene, og er med dette med på å forevige UKErevyen 2024 for alle fremtidige revyentusiaster! Erfaring bak AV-bordet i Aulaen er en fordel, men ikke et krav! Høres dette morsomt ut? Er du klar for utfordringen? Søk Gruppeleder Revyvideo!

GRUPPELEDER SCENE OG REKVISITT

Scene og rekvisitt er selve fundamentet i UKErevyen! Som Gruppeleder Scene og Rekvisitt blir du tildelt en tom Aula og store mengder kunstnerisk frihet, og får utforme Aulascenen etter egen fornøyelse!

Du vil få kjenne på spennende utfordringer, alt fra kreativitet og planlegging, til delegering og ledelse. Du vil lede og ansette en helt egen gruppe med fUKENsjonærer, som skal bygge, male, låne og trylle frem all verdens av elementer som tilslutt skal stå igjen som en storslått Aulascene med tilhørende rekvisitter. Scene og Rekvisitt vil i tillegg få æren av å pimpe/dekorere hele Aulaen etter UKErevyen 24 sitt tema for å sette stemningen for publikum fra første blikk! Du trenger intet fagbrev eller annen relevant erfaring. Vi søker pågangsmot og revyengasjement! Har du det vi ser etter? Søk Gruppeleder Scene og Rekvisitt!

GRUPPELEDER REVYLYS

Er du mer fascinert av lyskasterne enn aktørene på scenen? Da vet du, som oss, at lyssettingen er helt avgjørende for å få satt rett stemning i Aulaen til enhver tid! Gruppeleder Revylys er stillingen for deg!

I samarbeid med instruktører og aktører skal Gruppeleder Revylys bruke lys til å understreke budskapet som formidles fra scenen. Under hele UKErevyen skal du ha ansvaret for å rigge og styre lyset slik bare du kan! Men du må ikke gjøre alt alene, også du får muligheten til å ansette og lede din helt egen gruppe med fUKENsjonærer. Dette er en plattform for læring, og du vil få kreativt spillerom til å kunne leke deg med arbeidsoppgavene! Trigger dette din interesse? Da må du søke Gruppeleder Revylys!

GRUPPELEDER REVYLYD

Enhver revy er avhengig av en som står bakerst i salen og sørger for at publikum hører hva som skjer på scenen. Uten dette ville jo ingenting gitt mening! Skal du redde revyopplevelsen for alle publikummerne, og sikre god lyd til enhver tid? Da må du bli med som Gruppeleder Revylyd i revyseksjonen!

Som Gruppeleder Revylyd er det ditt ansvar å ha kontroll over alt av lyd som leveres under revyen. Du vil også selvfølgelig få hjelp på veien av trofaste fUKENsjonærer som du selv får æren av å ansette. Du får også her en unik sjanse til å leke deg bak et lydbord som de fleste andre revyer bare kan drømme om! Du bør ha noe erfaring fra lydbordet fra før av. Sammen skal vi skape det beste revyproduktet UKEN har sett noen gang! Ble du også skikkelig gira nå? Søk Gruppeleder Revylyd da, det er jo stillingen for deg!

KOREOGRAF

Sitter rockefoten litt ekstra løst hos deg, eller kan du visualisere den perfekte dansen på Aulascenen? Kanskje du har en maur i rumpa hver gang det kommer på litt fengende musikk? Hva med å søke Koreograf for UKErevyen!

Som Koreograf er du gruppeleder for danserne og har ansvaret for å koreografere all dans som er under UKErevyen! Det aller viktigste som Koreograf for UKErevyen er å være engasjert, kreativ og selvfølgelig glad i å danse, så litt danseerfaring kommer derfor godt med! Som Koreograf har du også ansvaret for å spre danseglede til både korister og aktører, noe som både kan være en vanskelig, men også kjempe morsom utfordring. Slik vil du få muligheten til å sette ditt helt egne preg på revyen, og kanskje det betyr at alle skal få like snærten moonwalk som Michael Jackson. Hvem vet? Her er det kun kreativiteten og stå-på-viljen som setter grenser! Søk Koreograf *jazzhands*!

GRUPPELEDER KOSTYME

Har du et spesielt godt øye for detaljer, og har størst fokus på utformingen av kostymene fremfor hva som faktisk skjer på scenen? Liker du at ting skjer i et høyt tempo, og klarer å holde hodet kaldt i en stressende situasjon? Da er Gruppeleder Kostyme stillingen for deg!

Som Gruppeleder Kostyme vil du ha ansvaret for alle kostymer som skal brukes under UKErevyen! Dette kan bety alt fra å handle rare dressjakker på Fretex til å måtte sy et penis kostyme, her setter kun kreativiteten grenser! Du vil i tillegg være gruppeleder for kostymegruppen, og sammen kan dere utforme helt fantastiske kostymer! Kostymegruppen har ansvaret for å sminke aktørene før hver forestilling, og passe på at de tar seg godt ut under ethvert show. Ser du muligheter der andre ser problemer, og liker du å tenke ut smarte og gjennomførbare løsninger for alle kostymene, hvorfor ikke søke Gruppeleder Kostyme, og få muligheten til å sette ditt preg på revyen!

Er du en av de som fortsatte med pianotimer etter fylte 12 år, og nå spiller ulike instrumenter med navn som er umulige å uttale? Sliter du med å holde fingrene av pianoet/gitaren/saksofonen? Da burde du søke Kapellmester der du blir gruppeleder for utallige begavede musikere!

Kapellmester har det overordnede ansvaret for alt det musikalske tilhørende UKErevyen. Som Kapellmester vil du bli gruppeleder for andre kjempeflinke musikere og korister. Kapellmester og instruktører vil samarbeide tett om utformingen av musikalnumrene helt frem til premieren av UKErevyen, og du vil ha ansvar for å arrangere alle UKElåtene. Bare se for deg å skape UKElåter som skal synges på Aulascenen i flere tiår fremover i tid, det er ikke en hvilken som helst mulighet! Kringkastningsorkesteret tisser i buksa av UKEorkesteres musikale nivå, og eneste måten du kan bli kunsterisk overhodet for det fantastiske ensembelet er ved å søke Kapellmester!

INSPISENT (2 STK)

Det er ingen tvil om at revyen er hjertet av UKEN, og som Inspisient har du en av de viktigste rollene for å skape UKErevyen 2024! Som Ass. Revy sin høyre hånd vil du være involvert i alle deler av revyen, fra aktørene på scenen til de som sitter bak lyd- og lysbordet.

Du har full kontroll over det som skjer i Aulaen til enhver tid og skal sørge for at alt går knirkefritt både før og under alle revyforestillingene. Under forestillingen er inspisientene revyens viktigste person, og det er du som har siste ordet for alt som skjer i Aulaen. Som Inspisient må du derfor være ansvarsbevisst, men mest av alt ha et brennende ønske om å lage den beste revyen UKEN har sett!

KAPELLMESTER
SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59

MARKEDSSEKSJONEN

Markedsseksjonen ansetter!

Det sies at UKEN er “skapt for å glede”, og dermed skal det serveres fest og moro i bøtter og spann. Men, som enhver student vet, kan lommeboken fort sette brems på festlighetene. Og med det er man på Markedsseksjonens banehalvdel! Det er nemlig vår jobb å hente inn nok grunker og kronasjer til UKEN, slik at Bergen behøver to år på å komme seg etter festen! I Markedsseksjonen jobber vi derfor for at både små og store aktører i næringslivet bidrar til å gjøre UKEN til den beste kultuturfestivalen i 2024! Dette gjør vi blant annet gjennom å forhandle frem gode avtaler, ivareta UKENs samarbeidspartnere og ikke minst anskaffe spons.

Det kreves ingen forkunnskaper for å være i Markedsseksjonen. Det vi ønsker av deg er brennende engasjement, at du trives med å være i kontakt med andre mennesker, at du har godt humør og et ønske om å samarbeide med eksterne aktører så vel som fUKENsjonærer. Kjenner du deg igjen? Da er Markedsseksjonen stedet for deg!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59
NIKOLAI BULUKIN Markedssjef marked@uken no SIGRID KJØITA Assisterende Markedssjef sigrid@uken no

GRUPPELEDER BEDRIFTSEVENT

Vil du komme tett inn på UKEN sine samarbeidspartnere? Vil du sørge for å spre UKEglede dypt inn i Norges næringsliv? Elsker du å organsiere, lede og planlegge? Da er Gruppeleder Bedriftsevent stillingen for deg!

Som Gruppeleder Bedriftsevent vil du være markedsseksjonens store arrangør! Sammen med dine egne engasjerte fUKENsjonærer, som du selv ansetter, skal du gjennomføre spennede bedriftsarrangementer hvor kun kreativiteten setter grenser for hva dere kan få til! For eksempel vil dere gjennomføre store arrangementer som “Dagens Bedrift” for UKENs hovedsamarbeidspartnere. Dere vil samarbeide tett med bedriften og du vil få en gylden mulighet til å vise gjennomføringsevne og lederegenskaper ovenfor næringslivet! Vi søker deg som er utadvent, strukturert og nytenkende med tanke på hvordan UKEN kan skape verdi for Norges største bedrifter!

Ønsker du uvurderlig ledererfaring, en mulighet til å jobbe tett på næringslivet og å bidra til UKENs profesjonelle rykte utad? Da må du søke Gruppeleder Bedriftsevent!

GRUPPELEDER REKLAMESALG

Er du utadvendt og uredd? Har du solgt alarmer, forsikringer, penner eller matkasser og drømmer om å bli den nye “Wolf of Wall street”? Eller er du bare gira på en kjempegøy og lærerik utfordring? Som Gruppeleder Reklamesalg skal du gjøre Norges bedrifter synlige ved å selge annonseplasser i UKEN sine mediekanaler. Det er altså opp til deg hvilke bedrifter som får muligheten til å profilere seg gjennom UKEN. Sammen med en gjeng ivrige fUKENsjonærer, som du selv ansetter, skal dere sørge for at Norges næringsliv synes i UKEN, og ikke minst omvendt! Vi ser etter deg som er uredd og engasjert. Tenker du stort og grenseløst, er det deg vi trenger!

MELLOMLEDER UKESPONS

I Spons-gruppen skal vi fikse freebies til bruk i konkurranser og til utdeling til resten av UKEN! Med andre ord: vi skal fikse masse gratis-ting, og det er kun innsats og kreativitet som setter grenser for hva vi kan få til. Som mellomleder kommer du til å ha et tett samarbeid med meg, og jeg ønsker en kreativ person med gode forhandlingsevner! Vi kommer til å forme vår egen gruppe videre i neste ansettelsesrunde når UKEspons skal vokse videre til en flott familie. Til sist kan jeg friste med at det meste av arbeidet vårt blir gjort i forkant av UKEN, som betyr at du kan nyte så mye som mulig under selve festivalen!

HALLVARD SOMMERUD Gruppeleder UKEspons

FUKENSJONÆR UKESPONS (7 STK)

I spons-gruppen er målet vårt å fikse så mye gratis-ting som mulig. Som sponsfUKENsjonær kommer du til å ha et tett samarbeid med meg og mellomlederen min. Jeg ønsker kreative fUKENsjonærer med gode forhandlingsevner! Spons-gruppen får altså gleden av å glede andre gjennom freebies. Vi skal også ha det mye gøy sammen, i tillegg til at vi gjør det meste av arbeidet vårt i forkant av selve UKEN slik at vi kan delta fullt under selve festivalen!

MELLOMLEDER MARKEDSKONTAKT

Som mellomleder markedskontakt vil du bli tildelt spennende arbeidsoppgaver sammen med markedskontaktene. Du vil ha ansvar for å skaffe de råeste avtalene, slik at UKENs gjester, samarbeidspartnere og fUKENsjonærer får den beste opplevelsen av UKEN. Er du selvstendig, engasjert og kreativ, og har lyst til å utfordre kremmeren i deg? Da er denne stillingen noe for deg!

Mellomlederen vil opptre som en ekstra støttespiller til markedskontaktene, og jobbe litt tettere opp mot meg som gruppeleder. Du vil i tillegg fungere som en koordinator mellom de ulike seksjonene i UKEN rundt det som angår marked og våre oppgaver. Stillingen vil tilby varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å bli kjent med mange nye folk. Gjennom UKEN vil du være med på å spre UKEglede i Bergen og skaffe deg minner for livet! Søk UKEN 24 for en fantastisk opplevelse du aldri kommer til å glemme!

ALEXANDER WIST

Gruppeleder Markedskontakt

MARKEDSKONTAKT (4 STK)

Som markedskontakt vil du jobbe med å forhandle frem gode samarbeidsavtaler for UKEN. Hva er UKEcruise uten båt? Hvor skal UKENs artister sove uten hotell? Hvordan ville UKEN vært uten øl i kjelleren? Ditt ansvar som markedskontakt er å skaffe de beste avtalene slik at både UKENs gjester, artister og fUKENsjonærer får den beste opplevelsen.

Markedskontaktene vil fungere som UKENs kontaktpersoner til våre dyrebare samarbeidspartnere, og vil fra signering til UKENs slutt følge opp og ta vare på disse avtalene. Er du en løsningsorientert, selvstendig og utadvendt person med gode kommunikasjonsevner? Da vil vi ha deg med på laget for å skape tidenes UKEN og spre UKEglede til næringslivet! Vi kan love deg en unik mulighet til å høste gode erfaringer og minner for livet. Søk nå!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59

INFOSEKSJONEN

Infoseksjonen ansetter!

Infoseksjonen skal endelig utvides igjen, noe du absolutt ikke vil gå glipp av! Det er ingen tvil om at det er infoseksjonen som holder UKEN i gang, da det er vi som passer på at alt går som smurt i organisasjonen. Info består av mange ulike grupper, men felles er at vi løser alt av små og store utfordringer. Gruppene her har blant annet ansvar for å arrangere internfester, utarbeide UKENs grafiske profil, utforme nettsiden til UKEN samt UKEkolleksjonen, og mye mer! Her finnes altså grupper for enhver smak, der vi sammen skal sørge for at hjulene på UKEN-maskineriet går rundt frem til og i mars 2024.

Infofamilien skal altså vokse til en god og stor gjeng, som sammen skal finne på masse kjekt sammen. I tillegg vil du som fUKENsjonær i infoseksjonen samarbeide mye med resten av UKEN, og derfor også bli kjent med mange andre fUKENsjonærer på tvers av seksjonene. Her er det ingen vits i å nøle med å søke, men om du har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt med Henrik eller Vilde på Facebook eller mail.

VILDE GJENDEM Infosjef info@uken no HENRIK HAMRE Assisterende Infosjef henrik@uken.no

SEKRETARIATET (7 STK)

Hvem i all Bergen refererer for referenten? Skrivefingrene flyr, men vi har ikke nok armer! Da er det jammen godt at vi får gleden av å ansette hele 14 nye armer aka 7 (syv) imøtekommende, gledesspredende sekretærer! Strålende!

Som en del av sekretariatet vil du ta del i selve informasjonssentralen til UKEN. Her vil du, ilag med Henrik m.fl. i infoseksjonen stå for informasjonsflyten og selve gjennomføringen av våre ansettelsesrunder. Du vil også få ansvar for din egen seksjon, der du får delta på seksjonsmøter og bistå med stort og smått - noe som gir et unikt innblikk i UKENdriften. Dobbel seksjon, dobbel MORRO, så søk Sekretariatet dersom du vil bli med på all moroen!

GRUPPELEDER UKEENTREPRENØR

Bygde du en trehytte som var stort som et palass som barn? Eller har du gått bygg på VGS? Dette er overhode ikke nødvendig for å være Gruppeleder UKEentrepenør, men er du derimot glad i å snekre og har sansen for flotte konstruksjoner er dette stillingen for deg!

Som UKEentrepenør leder du UKENs eget lille entreprenørfirma. Sammen med din gruppe vil du få ansvaret for alt som skal bygges i UKEN. I denne stillingen samarbeider du tett med andre grupper i UKEN, og får samtidig muligheten til å forme din helt egen gruppe av entreprenørspirer. Kjenner du at det kribler i fingrene etter å gripe drillen? Eller ser du mest frem til å hamre i vei og treffe spikeren på hodet? Ikke nøl - søk UKEentreprenør!

MELLOMLEDER PERS.SOS

Er du en sosial, blid og energisk person som sprer glede til menneskene rundt deg? Da kan du være den perfekte kandidaten for stillingen som mellomleder i Personal Sosial! Sammen vil vi gjøre UKEN2024 til en uforglemmelig opplevelse for alle deltakere i Bergen, ved å skape engasjement og UKEglede. Jeg søker en person som brenner for sosiale sammenkomster, da vi sammen skal planlegge mange interne fester og ansettelsesturer.

Vi vil også drive Pers.sos cafe i ukene før selve festivalen, og derfor søker jeg en utadvendt og engasjert mellomleder som kan skape god stemning og servere fantastisk mat! I tillegg vil vi sammensette en stor gruppe av livsglade mennesker som vil skape minner og vennskap som vil vare livet ut.

Det meste av arbeidet vil bli utført før selve UKEN, slik at du også vil kunne nyte festivalen. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å få det beste ut av UKEN - søk på stillingen som Mellomleder i Pers.sos nå!

GRUPPELEDER GRAFISK

GL Grafisk er stillingen for deg som ønsker å sette ditt preg på UKENs utseende, da du vil ha hovedansvaret for utformingen av UKENs grafiske profil. Du vil ansette din egen gruppe fUKENsjonærer, der dere vil ha stor frihet til å avgjøre hvordan UKEN blir seende ut. Du vil med andre ord ha stor betydning for utseendet til en av Vestlandets største kulturfestivaler!

Grafisk bestemmer alt fra logo, font og farger, og i tillegg vil dere samarbeide tett med PR-seksjonen. Her vil dere lage og utarbeide alt av plakater, bannere og liknende.

Dersom fine og forseggjorte logoer gjør deg glad, og du trives med å jobbe i Photoshop høres dette ut som en jobb for deg. Ettersom dette er et stort ansvar er det en fordel dersom du har erfaring med grafisk arbeid fra tidligere. Søk GL Grafisk!

GRUPPELEDER TRANSPORT

Er du en indre Max Verstappen, men som likevel klarer å holde fartsgrensen? Holder du tiden, og har stålkontroll på trafikkbildet? Da er du den vi vil skal vise vei!

Som Gruppeleder Transport er du nemlig ansvarlig for all koordinering av all transport innad i organisasjonen. Din rolle som gruppeleder spiller en viktig rolle for at alt skal gå knirkefritt etter kjøreplan - både i forkant av og under selve UKEN 24. Sammen med transportgruppen, som du selv skal få utforme, skal du sørge for at henting og avlevering av alt fra artister til fUKENsjonærer går knirkefritt. Tidligere har transportgruppen fått æren av å være sjåfører for store navn som Karpe, Axwell Ingrosso og ikke minst 50 cent! Hva gjør du hvis konserten er utsolgt men artisten ikke kommer seg fra Flesland? Jeg vet ikke, men kanskje du gjør? Da trenger du ikke nøle - dette er stillingen for deg!

EMMA JAHRE Gruppeleder Pers.sos

GRUPPELEDER FOTO

Som Gruppeleder Foto vil du ha det overordnede ansvaret for å forevige UKENs små og store øyeblikk. Du vil ansette ditt eget team med fotografer, som sammen skal sørge for at alt som skjer i forbindelse med UKEN 24 dokumenteres og lagres i minneboken for alltid.

Din jobb som GL Foto vil altså være å organisere alt av UKENs fotoarbeid. Dette inkluderer å ta bilder til ansettelsesrunder, bilder på fester og hytteturer, lage vaktplaner for når ulike begivenheter skal dokumenteres, bearbeide bildene og gjøre dem klare til visning og publisering. Å samarbeide med andre seksjoner som ønsker at arrangementer eller arbeid skal fotograferes, og da spesielt PR, vil stå sentralt.

I tillegg vil du som gruppeleder også være ansvarlig for nødvendig opplæring av dine fUKENsjonærer, slik at samtlige bilder blir av ypperste kvalitet. Høres dette ut som jobben for deg? Da anbefaler jeg at du søker Gruppeleder Foto!

GRUPPELEDER BÆREKRAFT

GRUPPELEDER UKEPUNKT

Har du system i rotet eller rot i systemet? Er du systematisk og effektiv, imøtekommende og positiv? Da er det i så fall akkurat deg vi ser etter!

Som Gruppeleder UKEpunkt vil du få ansvaret for å drifte UKEpunkt i forkant av og under UKEN 24. Dette er UKENs viktigste informasjons- og møtepunkt, og det er her mange vil henvende seg for å stille spørsmål om alt fra arrangementer og tidspunkter til uthenting av billetter. Du vil sammen med gruppen din bli de utadvendte, kontaktsøkende og informative personene som alle knytter et forhold til. Dere vil i tillegg få muligheten til å utvikle UKENs egen merch, nemlig UKEkolleksjonen! Er du kreativ og har ideer til hvordan alle våre fUKENsjonærer skal pryde Bergen med matchede gensere, må du søke Gruppeleder UKEpunkt nå!

Som alle vet er UKEN grønn, men nå skal den bli enda grønnere! For å sikre at UKEN 24 drives på en bærekraftig måte skal vi derfor ansette en Gruppeleder Bærekraft. Dette er en helt ny gruppe som bygger på arbeidet til de to bærekraftsansvarlige under UKEN 22. Som gruppeleder skal du sammen med dine fUKENsjonærer samarbeide for å sørge for at UKEN tar de rette grønne valgene. Som en ny gruppe vil dere altså få stor frihet til å lete etter og jobbe med grønnere løsninger i UKEN, og her er det kun fantasien som setter en stopper for hva som kan gjøres!

Selv om gruppen er i infoseksjonen, vil du komme til å jobbe med folk og seksjoner i hele organisasjonen. Du vil få et unikt innblikk i hvordan UKEN driftes, slik at du kan se hvor det er potensiale for å drive mer bærekraftig. Er du opptatt av klima, ønsker du å utgjøre en liten forskjell, og har du lyst til å skrive et aldri så lite stykke UKEhistorie? Søk Gruppeleder Bærekraft!

MELLOMLEDER IKT

Er du en serviceinnstilt person som elsker å hjelpe andre? Har du interesse for teknologi og ønsker å være en del av UKENs tekniske team? Søk ML IKT og å bli med å skape tidenes HighTech festival.

Som mellomleder IKT vil du være bindeleddet i IKT seksjonen. Du vil være ansvarlig for flere av de tekniske løsningene under UKEN24, herunder nettløsninger, servere og mail-systemet. Du vil også bistå web og utvikling på systemfronten. Stillingen høres kanskje krevende og teknisk ut. Frykt ikke, det kreves ikke noen forkunnskaper, og du vil få god opplæring underveis. Stillingen innebærer også å bistå Gruppeleder IKT med å påse at alle seksjonens oppgaver blir gjort, samt hjelpe til med å arrangere sosiale sammenkomster. Som mellomleder IKT vil du også få en unik mulighet til å møte andre fUKENsjonærer gjennom brukerstøtte og annen teknisk hjelp.

MELLOMLEDER UTVIKLING

River du deg i håret når du ser oppgaver som kan automatiseres, eller systemer som ikke fungerer? Søk ML Utvikling og bli med å skape tidenes High-Tech festival.

Som mellomleder utvikling vil du lede et team med utviklere, et team som skal sørge for at UKEN24 har de beste systemene i ryggen når tidenes UKEN skal gjennomføres. Stillingen innebærer både utvikling av nye systemer, samt kontinuerlige forbedringer av eksisterende prosjekter. Du vil ha stor innflytelse på hvilke prosjekter du selv ønsker å jobbe mot, samt hvordan prosjektet løses. Dette er en teknisk stilling, så det vil være en fordel om du har noen programmeringskunnskaper innenfor språk som Python, SQL eller JavaScript på forhånd. Selv om det vil være en fordel, så er det ikke et krav. Motivasjon og iver vil bli verdsatt høyt. Stillingen vil gi deg erfaring innenfor prosjektledelse, samt prosessen fra en idé til et ferdig prosjekt. Som mellomleder vil du også tidlig bli med inn i UKEfamilien, og få oppleve hele reisen frem til UKEN24.

WEBMEDARBEIDER FUKENSJONÆR (2 STK)

Som webmedarbeider hos UKEN vil du ha en nøkkelrolle i å utvikle og oppdatere nettsiden vår, og sørge for at den alltid er oppdatert med relevant informasjon.

Frem mot UKEN vil du få hands-on erfaring med utvikling i Wordpress og få masse innvirkning på hva slags funksjoner som legges til. I tillegg vil du arbeide tett med både PR og grafisk, slik at PR får promotert det de måtte ønske og at nettsiden står i stil til UKENs grafiske profil. Vi leter etter deg som er ivrig etter å lære og som ønsker å ta en aktiv rolle i utviklingen av UKENs nettside. Om du enten har noen triks i ermet innenfor webutvikling allerede, eller er en kreativ sjel som vil lære mer om det, så vil jeg gjerne høre fra deg!

CHRISTIAN ERIKSEN Gruppeleder IKT
SØKNADSFRIST 21.04 KL.
KAIA BAUMANN Mellomleder Webredaktør
23:59

ARRANGEMENTSEKSJONEN

Arrangementsseksjonen ansetter!

Er du klar for å være med å lage den feteste, gøyeste og beste UKEN noensinne? Da bør du lese deg nøye gjennom de neste sidene - for du har kommet til den ultimate seksjonen, nemlig ARRANGEMENTSSEKSJONEN! Vi i Arrangement setter HELE programmet for UKEN (med unntak av revy), og serverer deg alt fra teltkonserter og rølpete studentfester, til barne- og eldredagene.

Tidligere år har vi satt standarden med Great Gatsbyfester, konsert med 50 Cent og hysteriske humorshow. Men i år vil vi gjøre det enda bedre! Hva med å få favorittartisten din til å opptre? Eller kanskje du har en crazy idé som kan sette UKEN på kartet for alltid? Du har muligheten til å sette DITT preg på UKEprogrammet! Vi er på utkikk etter engasjerte studenter som kan hjelpe oss å gjøre UKEN 2024 til en suksess! Har du tekniske ferdigheter eller kreative ideer? Søk nå og bli en del av UKENs beste seksjon fra starten av! Du vil ikke bare få sjansen til å være med på å skape et fantastisk program, men også lære masse om eventplanlegging og gjennomføring, og ikke minst skape minner og vennskap for livet! Vi håper å se akkurat DEG på intervju! Ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle lure på noe!

MARTIN ASKJEM Arrangementssjef arr@uken.no EMMA MIDTBØ Assisterende Arrangementssjef emma@uken.no

GRUPPELEDER GJESTEKOM

Kommer du til å være krampe-student når din tid som student er over? Er du en person som alltid vil ha det lille ekstra og ønsker å gi dine gjester en uforglemmelig opplevelse?

Vil du være med på å skape magiske øyeblikk for UKENs mest eksklusive gjester? Da er du den vi leter etter!

Som Gruppeleder Gjestekomite vil du ha en nøkkelrolle i å sørge for at UKENs VIPgjester får en opplevelse de vil huske for alltid. Du vil få ansvaret for å skreddersy opplevelsen for hver enkelt gjest, og det er kun fantasien som setter grenser! Skal du arrangere en heftig beerpong-turnering i Klubben for mor, far og bestemor? Eller kanskje kvantum for UKEpampene? Uansett hva du velger, vil du ha full frihet til å lage et opplegg som garantert vil gi gjestene en uforglemmelig opplevelse.

Som Gruppeleder Gjestekomite vil du samarbeide tett med din gruppe for å sikre at alt går som planlagt og at gjestene føler seg ivaretatt og bortskjemt. Du vil trives med å ha mange baller i luften samtidig, og vil være en positiv og løsningsorientert person som alltid har et smil på lur. Er du klar for å ta ansvar, være kreativ og spre god stemning? Søk Gruppeleder Gjestekom!

GRUPPELEDER LIVE VIDEO

Vil du være en del av kjerne-teamet som sørger for at UKEN blir uforglemmelig for alle? Elsker du å fange de mest minneverdige øyeblikkene på film og dele dem med verden? Sitter AV-Systemer i Aulaen i muskelminnet ditt? Da er du gruppelederen vi ser etter!

Som Gruppeleder Live Video vil du få ansvar for å lede en gruppe med entusiastiske videoprodusenter i planleggingen og tilretteleggingen av video i forbindelse med Aulaarrangementene under UKEN. Du vil være midt oppi alt som skjer og få muligheten til å bidra til at de mest magiske øyeblikkene blir bevart for ettertiden.Gjennom å ta på deg dette ansvaret vil du også få verdifull erfaring innen video- og eventproduksjon, og lære hvordan man leder et team for å oppnå et felles mål. Og det beste av alt? Du vil få være en del av alt som skjer under UKEN og skape minner for livet!

Vi ser etter noen med en lidenskap for å forevige de mest fantastiske og morsomme øyeblikkene på film, og erfaring med AVsystemer er en bonus. Så søk på stillingen som Gruppeleder for Live Video nå, og bli med på å forevige UKEN-opplevelsen!

GRUPPELEDER EVENT

Er du en som alltid søker etter nye og spennende opplevelser? En person som aldri går glipp av en mulighet til å prøve noe nytt og spennende? Da er Gruppeleder Event den perfekte jobben for deg! Du vil ha ansvaret for å lede en gruppe av likesinnede kreative individer, og sammen vil dere arrangere uforglemmelige opplevelser for alle UKENs gjester.

Her vil du få muligheten til å bruke din kreativitet og sans for det spektakulære til å utvikle og arrangere arrangementer som vil få hjertene til å hoppe over et slag. Om det så er Wrestling, Cocktailkurs, ølsmaking eller annet som står på programmet - valget er ditt! Som Gruppeleder Event vil du ha en nøkkelrolle i å sikre at UKEN24 blir en minneverdig opplevelse for alle som deltar. Vi leter etter noen som tør å tenke utenfor boksen og utfordre seg selv og gruppen til å levere det aller beste. Med en åpen og positiv innstilling, og en evne til å håndtere flere baller i luften samtidig, vil du være godt rustet til å ta på deg denne utfordringen.

Så hvis du er klar for å skape magi og spre UKEglede, søk nå for å bli Gruppeleder Event! Vi ser frem til å se hva du og gruppen din kan oppnå sammen!

GRUPPELEDER BARNE- OG ELDREDAGENE

Er bestefar på dansegulvet det mest sjarmerende du kan se for deg? Er du verpesjuk i ung alder? Er du positiv og omsorgsfull? Men viktigst av alt: Er du gira på hoppeslott? Nå har du muligheten til å glede både barn og eldre!

Som Gruppeleder Barne- og Eldredagene vil du lede en gruppe som skal planlegge og gjennomføre to fantastiske dager med aktiviteter, lek og moro for både barn og eldre. Du vil ha muligheten til å skape en minnerik opplevelse for både familier og eldre som kanskje ikke har muligheten til å delta på de større arrangementene under UKEN. Vi leter etter en person som er kreativ, positiv og hyggelig, selv i de mest utfordrende situasjonene. Du vil ha en viktig rolle i å skape en atmosfære av glede og samhold, og samtidig sørge for at alt går som planlagt.

Så hvis du ønsker å bidra til å skape en magisk dag for både barn og eldre, samle kjære og nære og spre UKEglede til enda flere i Bergen, så søk Gruppeleder Barne- og Eldredagene!

MELLOMLEDER BOOKING

Er du glad i musikk og gode konsertopplevelser? Vil du være med å booke tidenes UKENprogram? Da passer denne stillingen for deg!

Jeg ser etter en engasjert person med god arbeidsmoral, som er gira på å lage et festivalprogram som UKEpublikummet vil huske som tidenes opplevelse. Du trenger ikke å ha jobbet med konserter eller booking før; motivasjonen og villigheten til å legge ned innsatsen for tidenes UKEprogram er alt som kreves! Som Mellomleder Booking er du min nærmeste samarbeidspartner i planlegging av UKEprogrammet, booking av artister og avvikling av konsertene under selve UKEN. Med andre ord: noe av det gøyeste du får vært med på!

Kunne dette passet for deg? Sleng inn en søknad så sees vi på intervju!

Karl Jakob Sværk Gruppeleder Booking

GRUPPELEDER SHOW

Er du en person som elsker å underholde og sette i gang latterkuler hos publikum? Synes du at show og spektakulære opptredener er det som gjør en kveld uforglemmelig? Da er du den perfekte kandidaten for stillingen som Gruppeleder Show for UKEN 24!

Som Gruppeleder Show vil du få ansvaret for å planlegge og gjennomføre alle showarrangementene under UKEN. Det inkluderer alt fra programslippfest til live podcast og Wonder show. Her er det kun kreativiteten som setter grenser, så det er viktig at du er en person som er strukturert og løsningsorientert samtidig som du er kreativ og nyskapende. Du vil få muligheten til å sette ditt eget preg på UKEN 24 sitt festivalprogram og sørge for at alle publikummere får en uforglemmelig opplevelse.

Så hvis du har en unik evne til å underholde publikum og er klar for å lede en gruppe med like engasjerte mennesker, så er Gruppeleder Show-stillingen for UKEN 24 det perfekte stedet for deg å skinne! Søk nå og vis oss hva du har å tilby!

GRUPPELEDER UKESPORT

Er du en person som elsker å være i aktivitet og holde deg i form? Synes du det er gøy å planlegge og organisere treningsaktiviteter? Da kan du være akkurat den vi leter etter!

Som Gruppeleder UKEsport vil du ha ansvaret for å få fUKENsjonærene i UKEN 24 i god form og klar til å ta på seg alle utfordringer som kommer deres vei. Du vil ha friheten til å sette sammen et spennende program med forskjellige aktiviteter som passer for alle nivåer, enten det er toppturer, skidager eller mer intensive treningsøkter som crossfit. Du vil også ha muligheten til å ansette en gruppe med likesinnede og motiverte personer som vil jobbe sammen med deg for å skape et program som vil få alle til å svette og smile.

Med din entusiasme og organisasjonsevne vil du kunne gjøre fUKENsjonærene i UKEN 24 til en sammensveiset og sprek gjeng som er klare til å takle alt som kommer deres vei. Så, hvis du vil være med på å skape en fysisk utfordrende og gøy opplevelse for fUKENsjonærene, søk Gruppeleder UKEsport nå!

GRUPPELEDER TELTARRANGEMENT

Er du en person som elsker å ha full kontroll på arrangementer og som blir tent av store utfordringer? Da kan du være akkurat den vi leter etter! Som Gruppeleder Teltarrangement vil du ha en viktig rolle i UKEN 24 og være med på å sørge for at tusenvis av gjester får en fantastisk festivalopplevelse.

Når teltet står på Koengen vil du ha ansvaret for å sørge for at alt går knirkefritt. Du vil ha en viktig rolle med å sørge for effektive innslipp, at sikkerhet overholdes og at tidsplaner blir holdt. Gjennom tett samarbeid med Event og Booking vil du bidra til å skape unike festivalopplevelser og sørge for at UKEgleden koker. Som Gruppeleder Teltarrangement vil du også være en del av Teltstyret, sammen med gruppeledere for UKEtelt, Teltsalg og Arrangementteknisk. Sammen vil dere ha ansvaret for UKENs desidert største prosjekt, og jobbe tett sammen for å sikre at alle detaljer er på plass.

Dersom du takler stress og liker å ha oversikten, er dette en spennende mulighet for deg til å vise hva du er god for og være med på å gjøre UKEN 24 til en uforglemmelig opplevelse for alle gjestene. Søk Gruppeleder Teltarrangement og bli en del av teamet som skaper magi på festivalen!

GRUPPELEDER UKETELT

Er du klar for å lede UKENs desidert største og mest spennende prosjekt? Som Gruppeleder UKEtelt vil du ha ansvaret for å gjenreise UKEteltet til sin tidligere storhet. Med års erfaring på dine skuldre vil du forme og perfeksjonere teltopplevelsen slik at den når nye høyder.

Du vil ha en viktig rolle i å sikre at teltet står klart når UKEN smeller i gang, og får en unik mulighet til å sette ditt preg på hele festivalen. Som Gruppeleder UKEtelt må du være både strukturert og detaljorientert, og ha evnen til å kommunisere effektivt med flere aktører samtidig. Du vil jobbe tett sammen med Teltstyret, bestående av Gruppeleder Teltarrangement, Teltsalg og Arrangementteknisk, for å sørge for at alt går knirkefritt og at alle gjester har en fantastisk opplevelse.

Har du det som skal til for å lede UKENs største satsning? Da håper vi å se akkurat deg på intervju. Gjør deg klar til å skape magi og bli en del av UKEN 24s suksesshistorie!

MELLOMLEDER ARRANGEMTENTTEKNISK (2 STK)

Har du en lidenskap for å skape minneverdige opplevelser for mennesker gjennom teknologi og arrangementer? Som Mellomleder for arrangementsteknikk vil du spille en nøkkelrolle i å skape den perfekte rammen for UKEN 24s fantastiske konsertopplevelser, og sikre at både lyd og visuelt uttrykk er i en klasse for seg selv!

Du vil samarbeide tett med artistene og deres crew for å sikre at hvert eneste øyeblikk på scenen er uforglemmelig, og publikum vil være målløse over den elektriske stemningen du og teamet ditt har skapt. Vi ser etter deg som er strukturert, motivert og løsningsorientert, med en forståelse for teknisk planlegging og gjennomføring av arrangementer. Din kompetanse og engasjement vil være uvurderlig for UKEN 24s suksess!

Hvis du ønsker å være en del av et dynamisk og kreativt team som skaper magi for publikum, da er dette den perfekte muligheten for deg! Søk nå for å bli en mellomleder for arrangementsteknikk, og bli med på moroa!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59
Tobias Svendsen Gruppeleder Arr tek Hedvig Bøhmer Gruppeleder Arr tek

UKEordbok

MUF

(MUFF) substantiv

Forkortelse: MidtUKEfesten Forekommer midt mellom UKEN22 og UKEN24

Viser en siste oppsetning av UKErevyen 22: DEBUT

På MUF snus UKEhornet, for å samle inn UKEgleden fra hele Bergen Inkluderer to konserter Vårsemesteret 2023s store høydepunkt!

St. Orvil’s Day

(SANKT ÅRVILS) helligdag

UKENs egne St. Patricks Day Bergens største og feteste ølfest Ofte arrangert i UKENs største lokale: UKEteltet!

UKEhornet

(UKEHORNET) Substantiv

Et maleri av et horn

Hornets beger vendes oppover, for å samle all UKEN gledet året

før UKEN

Under UKEN så snur vi hornet opp ned og sprer all UKEglede utover Bergen by.

UKESs

(UKES)

Stedsnavn

1 Kontoret til UKEN!

ORVIL

(ÅRVIL) egennavn

1. 2 3.

UKEN i Bergens maskot siden

1980

En festglad og lystig krabat med en egen vise (Orvils Vise)

Opphavet til Orvils Deli og St. Orvils

UKEbuss

(TORVALL MENNINGEN) Egennavn

En grønn dobbeltdekker som står på torgallenningen Her selges revybilletter og vaffler

Skapt for å spre glede

UFF

(UFF) substantiv

Forkortelse: UKENs forkurs i festing

Forekommer i fadderuken

Viser de beste revysketsjene

Alle går i grønne drakter Det morsomste som skjer i fadderuken

fUKENsjonær

(FUKENSJONÆR) Substantiv

En som har tatt det beste valget og blitt med i UKEN!

1. 2. 3. 4. 5. 6. 1. 2. 3. 1. 2. 3. 4. 5. 1. 1. 2. 3. 1. 2. 3.

SALGSSEKSJONEN

Salgsseksjonen ansetter!

Tiden har endelig kommet - UKENs største, beste og festligste seksjon skal nok en gang formes! Med opp mot 400 fUKENsjonærer skal vi i salgsseksjonen sammen sørge for at alle UKENs gjester til enhver tid er trygge og mette, og aldri tørste.

Vi i salgsseksjonen skal sammen drifte noen av Bergens største og kuleste barer, åpne vår helt egen UKE-restaurant, forsyne alle UKENs gjester med sårt trengt nattmat, og arrangere de mest legendariske nachspielene i hele Bergen by. Seksjonen består av gruppene Klubben, Vertskap, Aulabar, Orvil’s Delikatesser, Campus Lounge, fUKEN, Logistikk, Restaurant og Teltsalg - så her finnes det noe for enhver!

Høres dette ut som noe for deg? Er du i stand til å lede, motivere, engasjere og generelt spre UKEglede - da vil vi ha med deg i salgsstyret!

KERSTIN HAREIDE Salgssjef salg@uken.no MORTEN REIN Assisterende Salgssjef morten@uken.no

GRUPPELEDER KLUBBEN

Har du en drøm om å drive et utested? Nå har du sjansen! Klubben er nemlig på jakt etter en gruppeleder for UKEN 24! Som gruppeleder Klubben får du muligheten til å styre alt som foregår av fest i Klubben. Du styrer atmosfæren i Klubben, og vil få kontroll over sortimentet, hva slags musikk som spilles og hvordan Klubben skal se ut. Det er kun kreativiteten som setter grenser, og du setter standarden for stemningen. Med deg på reisen får du en gjeng med fUKENsjonærer, som du vil jobbe tett sammen med for at akkurat Klubben skal være “the place to be” under UKEN 24. Om du vil gjøre Kjellerens største bar til Bergens beste og villeste utested i tre uker i strekk, så søk gruppeleder Klubben nå!

GRUPPELEDER AULABAR

Vet du hva som er fellesnevner for de aller best Aulakonsertene? Som gruppeleder Aulabar vil du være ansvarlig for å gi forfriskninger til et feststemt publikum ved alle arrangementer i Aulaen på NHH under UKEN 24! Når over 1000 studenter i sin beste stemning trenger festbensin er det deg og dine de vil gå til, og du vil derfor være i sentrum av de villeste aulashowene. I Aulabaren vil det være stort trykk og hektiske tider, så du må takle høyt tempo og prestere godt under press. Du får selv velge ut ditt eget stjerne-team med fUKENsjonærer, og sammen skal dere sørge for at Aulaen tar en verdig plass i minnebøkene! Ønsker du å skape en stemning Aulaen aldri har sett maken til? Eller ønsker du å tilby det beste Bergen har å by på av service under Norges desidert beste studentrevy? Da er Aulabar stedet for deg!

GRUPPELEDER CAMPUS LOUNGE

Synes du ting blir hakket morsommere med 40% sprit? Liker du å lage drinker og ser at Campus har et enormt potensiale? Da er gruppeleder Campus Lounge noe for deg! Campus Lounge er nemlig det eneste stedet i Kjelleren med skikkelig spritservering under hele UKEN. Du får en gylden mulighet til å utforme lokalet til et tema som skaper den atmosfæren du ønsker, og fra tid til annen vil det også være show på scenen i Campus Lounge. Med deg på eventyret får du ansette din egen gruppe, og sammen skal dere gjøre Campus til utestedet dere alltid har drømt om. Du får være med å utarbeide barsortimentet, lære å mikse nye drinker og samtidig gjøre Campus til det feteste stedet under UKEN 24. Høres dette ut som noe for deg? Søk Gruppelder Campus Lounge da vel!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59

GRUPPELEDER FUKEN

Trives du best på fest etter klokken 03:00, og ser du på deg selv som en nachspielkonge/dronning? Er du engasjert, kreativ og kanskje litt handy også? Da er gruppeleder fUKEN noe for deg. Sammen med din helt egen gruppe fUKENsjonærer får du bygge og drifte en helt ny internbar, og UKENS foretrukne nachspielsted. Det er kun muligheter og bare din egen fantasi som setter grenser for hva som kan utrettes på dette rommet helt innerst i Kjelleren, og hvilket konsept som blir realisert for fUKEN under UKEN 24. Greier du å holde stemningen på topp ut i de sene nattetimer, og har lyst til å være blant de som skaper mest og best stemning - søk gruppeleder fUKEN i dag!

GRUPPELEDER TELTSALG

Har du lyst til å KNUSE alle tidligere salgsrekorder fra tidligere UKENer? Eller har du kanskje lyst til å teste ut nye innovative løsninger i teltet som kan effektivisere salget? Da er dette arenaen for deg! Som gruppeleder Teltsalg vil du være ansvarlig for en av UKENs største grupper, samtidig som du vil være med å bestemme utformingen av utsalget i teltet på Koengen, både når det gjelder barene og matutsalget. For å håndtere situasjoner som kan oppstå når opp mot 5000 festklare gjester er i teltet bør du tåle uforutsette hindringer og en ellers hektisk UKEperiode. Er du en som vil lære noe nytt og daglig tømme tankene på Koengen i en eufori av UKEglede - ja da er dette virkelig stillingen for deg!

GRUPPELEDER LOGISTIKK

Som gruppeldere Logistikk vil du være en av nøkkelpersonene i Salgsseksjonen og hele UKEN. Du vil stå for alt innkjøp av større kvantum, ha oversikt over varelageret og distribuere varene til alle UKENs utsalgssteder. Du vil med andre ord holde tett dialog med de fleste i salgsseksjonen, men også store deler av UKENs fUKENsjonærer. Som gruppeleder Logistikk bør du være strukturert, god til å kommunisere og samtidig klare å se sammenhenger på tvers av seksjonene. Logistikk er en kritisk gruppe internt i UKEorganisasjonen, og vil gi deg erfaringer man ikke kan få mange andre steder. Ønsker du en real utfordring og være en del av den ultimate festivalopplevelsen omgitt av fest, moro og UKEglede - da er Logistikk stillingen for deg!

GRUPPELEDER RESTAURANT

Kunne du tenke deg å en gang drifte din egen michelinstjerne-resturant? Eller mener du kanskje at du kan servere med bedre stil enn selv grevinnens hovmester? Takler du høyt tempo? Da har du endelig muligheten til å vise det til alle UKENs restaurantgjester! Finn frem din indre gourmetkokk og vis alle våre gjester at UKEresturanten er den beste restauranten på Vestlandet! Sammen med ditt egenkomponerte team, bestående av hovmestere og servitører, vil du drive din helt egen restaurant. Du vil med tiden få ansvar for en stor gruppe fUKENsjonærer og det er derfor viktig at du er en imøtekommende og sosial person som liker å ha det gøy mens du jobber. Er du vår knight in shining armour er det bare å finne frem kokkelua og sende inn søknaden!

GRUPPELEDER ORVIL'S DELI

Synes du det er kjipt med Cirkle K wiener, og vil heller få deg nattmat i kjelleren på NHH? Kanskje noe i retning av Nirvana kebab? Da trenger UKEN deg som gruppeleder Orvil’s Delikatesser! Som navnet Orvil’s Delikatesser tilsier skal du ikke servere oppvarmet Grandiosa, men sette sammen din helt egen meny der kun kreativiteten setter grenser for hvilke kulinariske høyder du når. Din jobb vil nemlig være å drifte en kafé i Kjelleren på NHH, og vil dermed ha som oppgave å sørge for at fUKENsjonærene som er på jobb, samt UKENs festglade gjester, til en hver tid har nok mat i magen. Alle besøkende vil takke deg for at du gav dem energi til å feste og danse helt til solen står opp. Er dette deg vi ser etter? Søk i dag da vel!

GRUPPELEDER VERTSKAP

Har du en leder i magen som har lyst til å styre en av UKENs viktigste grupper? Vertskap er ansvarlig for at sikkerheten blir ivaretatt gjennom alle arrangementene på skolen, og er med det en av UKENs klart viktigste grupper. Det blir rett og slett ikke noen fest uten Vertskap. Du vil som gruppeleder ha ansvar for en av UKENs største grupper, og behovet er dermed tilstede for en engasjert sjef som kan å slå ut håret. Under deg vil du ha vaktsjefer og fUKENsjonærer som vil hjelpe deg med å holde kontroll under arrangementene samt stelle i stand fest og morro. Ønsker du en solid lederutfordring, er dyktig til å organisere, og digger en god fest er dette absolutt en stilling for deg! Vil du bli en av de viktigste bidragsyterne til UKEN og stå igjen med en opplevelse for livet? Søk gruppeleder Vertskap da vel!

PR-SEKSJONEN

PR-seksjonen ansetter!

Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man er med i PR-seksjonen.

Synes du tanken på å spre UKEglede til hele landet, vite nettopp at du kan stå bak grunnen til at UKEN24 selger ut hvert eneste arrangement virker spennende og får det til å krible litt i magen? Da er PR seksjonen for deg§

Innen 2024 vil vi gjøre uken til en festival enda fler har lyst til å delta på. Ikke bare folk i Bergen, men rundt om i storbyer, småbyer, nærliggende og lengre-unnaliggende steder. "Landet skal males grønt" om du vil. Gjennom fargerike plakater, sosiale medier, artige stunts, UKEbuss og en rekke andre kreative påfunn skal det være umulig å ikke få med seg at UKEN 24 er årets happening i 2024!

PR er en av UKENs største seksjoner og i likhet med de seneste årene vil den bestå av grupper fra alle skoler og fakulteter i Bergen. Hvis du liker å jobbe kreativt, og har lyst til å hjelpe UKEN å spre glede og selge alt vi har av billetter vil jeg virkelig anbefale deg å søke PR!

EMIL GJØRVAD PR-sjef pr@uken.no MARTE SØVRE Assisterende PR-sjef marte@uken no

GRUPPELEDER BILLETT

Blir du irritert over lange køer og tekniske løsninger som ikke fungerer optimalt? Tenker du at du kunne løst problemet på en mye bedre måte? Er du en person som liker å sette ting i system? Pirrer det litt ekstra av ordet utsolgt? Da trenger vi deg som Gruppeleder Billett. Du vil jobbe tett med PR-sjef og AssPR på veien mot et fullstendig utsolgt UKEN 2024. Som gruppeleder Billett vil du ha hovedansvar for billettseksjonen og sørge for at alt går knirkefritt når billettene slippes. Du vil få full innsikt i UKENs billettsystem og dette vil bli din beste venn.

Vi ser etter deg som har godt humør og trives med oversikt og kontroll. Du trenger ikke være et teknisk geni eller dataingeniør, kun ha motivasjon og logisk sans. Høres dette ut som noe for deg og du ønsker å bli med på et eventyr du sent vil glemme –søk Gruppeleder Billett!

GRUPPELEDER UKEBUSS

Årets første vårtegn er den grønne, skinnende dobbeltdekkeren Torvall Menningen på møteplassen som er oppkalt etter UKENs aller hyggeligste promotør. Med sitt slående utseende skal han i samarbeid med deg vise hele Bergens befolkning at UKEN 2024 blir rått. Etter måneder med forberedelser og planlegging skal endelig Torvall vises frem for Bergen by på Torgallmenningen, og det vil bli gjennomført forskjellig type arrangementer for å spre UKEglede frem mot og under selve UKEN.

Som gruppeleder UKEBUSS vil du ha ansvar for en egen gruppe fUKENsjonærer som sammen skal stå for oppussing av det som blir deres nye hjem. For mange er UKEbuss det første møtet med UKEN, og det vil raskt bli byens samlingspunkt. Det er kun deres egen kreativitet som setter grenser for hvor mange dere klarer å samle eller hvor kjær Torvall Menningen blir for bergenserne. Er du en ledertype, som liker å ha god oversikt og kontroll, men viktigst av alt har det vanvittig morsomt, er dette stillingen for deg. Søk Gruppeleder UKEbuss og bli med på en uforglemmelig opplevelse.

GRUPPELEDER FYSISK PROFILERING

Har du drømt om en luftballong over Bergen by, et fly eller lyskastersignal med UKEN på? I disse tider er det viktig at alle, i Bergen, men også utenfor Bergen by, vet at UKEN 2024 står for stabelen. Hele Bergen skal få sommerfugler i magen av UKEN 2024. Som Gruppeleder Fysisk profilering vil du ha ansvaret for all fysisk profilering over, under og bakkenivået til BERGEN. Kun fantasien setter grenser! Du vil ansette egne fUKENsjonærer som sprenger grensene for hva fantasien deres kan få til. Ditt viktigste budskap frem til UKEN 2024, er at ja nå er det UKEN!

Er du en som elsker å tenke stort men også gjennomføre fysisk? Er du kreativ og målbevisst? Kjenner du det pirre i kroppen av å idémyldre store prosjekter og lede en engasjert og ambisiøs gjeng? Vil du spre det gode budskap om at UKEN 2024 er årets høydepunkt? Gruppeleder fysisk profilering er det du har ventet på. SØK Gruppeleder fysisk profilering.

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59

GRUPPELEDER VIDEO

Er du av typen som aldri blir sur av å se på reklamefilmene før et YouTube-klipp? Eller tenker “Gørr, det der kunne jeg gjort bedre selv”? Da er du på riktig sted. Selv om mange synes korte reklamefilmer før YouTube-klipp kan være irriterende, er det ingen tvil om at digital markedsføring har kommet for å bli, og bruk av videoer som visuell promotering av produkter har blitt kjempestort Derfor er video som markedsføringsformat så utrolig viktig for PR og Uken.

Du vil få bli med i PR-seksjonen og vil bli med på å forme en stor del av UKENs markedsføringsstrategi I tillegg vil du lede din egen gjeng med ihuga videofans og sammen bestemme hvilke UKEN-øyeblikk som bør foreviges, lage sykt fete promovideoer til artister, fester og kanskje til og med musikkvideoer? Du vil også være en ettertraktet ressurs for de andre seksjonene i UKEN, og får dermed et innblikk i veldig mye av det som skjer i organisasjonen!

Kjenner du at du har en aldri så liten Regissør i magen? Hiv deg rundt og søk Gruppeleder Video!

GRUPPELEDER PR-ARRANGEMENT

Det er på tide å synliggjøre UKEN i hele bergen by. Har du lyst til å stelle i stand helt syke arrangementer med fokus på å skape glede? UKEgleden skal spres til alle venner, bekjente og tilfeldig forbipasserende i hele Bergen. Vi skal sette verdensrekord, vi skal gi tilbake til Bergen by og spre det glade budskap om at ja NÅ er det UKEN Som gruppeleder PR-arrangement får du ansvaret for å organisere og gjennomføre UKENs viktigste PR-arrangementer, og ikke minst forme dem.

Tidligere har disse arrangementene vært Bergensgaven, Verdensrekordforsøket, UKEjakten og et aldri så lite project X. Som gruppeleder PR-arrangement blir din oppgave å forme PRarrangementene for UKEN 24. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan UKEgleden skal spres til hele Bergen by!

Er du kreativ, ambisiøs og bobler over av UKEglede? SØK PR-arrangement

PR MELLOMLEDER FOR DITT FAKULTET/SKOLE

UKEN er skapt for å glede og ja gleden skal spres til alle; som det har blitt gjort siden 80-tallet Vil du være med å spre den store gleden på ditt fakultet/skole?

Som mellomleder i PR-seksjonen vil du ha ansvar for all promotering av UKENs revy, konserter og arrangementer på ditt fakultet Hvor vi sammen skal sørge for at UKEN er på alles lepper frem mot, og ikke minst under UKEN 24! Hvordan det glade budskap skal spres i UKEN 24, er det kun kreativiteten som setter en grense for - så bli med og la kreativiteten DIN få fri utfoldelse!

Det kreves ingen forkunnskaper for å søke. Vi trenger en person som liker å glede andre og har lyst til å gjøre noe stort og kjempegøy ved siden av studier. Alt du trenger er stå-på-vilje og engasjement. SØK mellomleder PR! Vi søker mellomleder PR fra: BI, psyk fak, høyden, jussen og medisin.

MARTE FLOBERG Fakultetsansvarlig

TIKTOK-ANSVARLIG

Er tiktok din største tidstyv? Blir 1 time på tiktok fort til 5? Da er TikTok ansvarlig i UKEN 2024 stillingen for deg. Som TikTok ansvarlig vil du være UKEN24 ansikt utad på TikTok. Du vil spre UKEglede på alles fyp. Det kreves ingen forkunnskaper, kun en stor dose kreativitet og fantasi Vi leter etter en usedvanlig sprudlende, utadvendt og morsom person med pågangsmot og engasjement Du vil få kunstnerisk frihet og det er bare fantasien som setter grenser.

Du vil som TikTok anvarlig jobbe sammen med SOME-teamet med hovedansvar for TikTok. Sammen vil dere sikre at UKEN2024 går viralt og når ut til alle. Høres dette ut som noe for deg? SØK TikTok-ansvarlig

MELLOMLEDER MEDIA

Heihei, er du glad i å skrive, planlegge og prate? Da er ML media nok det rette for deg Med stillingen som Mellomleder Media blir du en kritisk del i UKENs pressestrategi, dette er en jobb som bare blir mer og mer spennende etterhvert som UKEN nærmer seg!

UKEN 24 skal bli tidenes beste UKENfestival, og i 2024 skal UKEN være for hele Bergen, ikke bare NHH. Dette vil kreve mer eksponering mot pressen enn noen gang, og det er du kommer inn! Som Mellomleder Media blir du min høyre hånd, og sammen skal vi legge frem mediastrategi, holde hyppig kontakt med journalister fra hele landet, lage et pressehåndteringskurs for fUKENsjonærene, og ansette et Dream Team av et presselag!

Men ikke all god PR er god PR Under en festival med så mange bevegende deler som UKEN er det alltid en krise rundt hjørnet, og om uhellet er ute er det opp til oss å håndtere det i media. Jeg ser etter noen som kan tenke raskt, ikke er redd for å være synlig, og har god stamina. Hvis høy puls, mye latter, stort ansvar og kanskje den mest spennende fUKENsjonærstillingen under hele festivalen er noe for deg, søk Mellomleder Media!

DIGITAL MARKEDSFØRINGSANSVARLIG

Har du lyst til å revolusjonere UKENs PR-strategi? Har du lyst til å forme en helt ny stilling? Har du alltid hatt lyst til å feste med PR-gjengen og SoMe-familien, men er litt analytisk anlagt? Da er du UKENs neste Digitale Markedsføringsansvarlige! Og ja, lange titteler er absolutt et statussymbol Som Dig Markedsføringsansvarlig skal du forme UKENs SoMe-innhold gjennom digital annonsering og betalt reklame på Instagram, TikTok, Snapchat og Facebook.

Leder tiktok-danser til billettsalg? Responderer menn 18-24 år gamle på Insta-konkurranser? Hvor mange billetter generer en repost fra Martine Lunde? Dette, og mer, kan du finne ut av! Som digital markedsføringsansvarlig blir du en sentral komponent i UKENs nye SoMe-team, og sammen skal vi selge flere billetter enn noen gang! Det finnes bare ett ord bedre enn UKEN og det er UTSOLGT!!!!

SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59
MARTINE DIESET Gruppeleder Media ERLE S. DOVLAND MIKKEL DYBVAD SIVERT ABRAHAMSEN SOME-teamet

ØKONOMISEKSJONEN

Økonomiseksjonen ansetter!

Penger har mye makt! De tillater oss mange livets gleder. Være seg øl, mat, konserter, eller UKEtelt. Ja, det tillater oss å skape glede! Ved å være med i økonomiseksjonen får det et utrolig bredt innblikk i hele UKEN, og er med på å hjelpe alle de ulike seksjonene å realisere drømmene våre. Økonomiseksjonen har kun ett mandat og tankesett: forvalte studentenes midler på en måte som maksimere UKEgleden.

Vi søker deg som vil være med på å sørge for at UKEN har de midlene som må til for å skape UKEglede, forvalter midlene på en åpen og forsvarlig måte som kommer studentene på NHH og Bergen til gode, og (3) ha det ekstremt gøy!

Så er du glad i tall, penger og det store bildet – bli med i økonomiseksjonen.

AKSEL ANDERSEN Økonomisjef oko@uken no CHRISTOFFER
HOEL Assisterende Økonomisjef christoffer@uken no

GRUPPELEDER UKEBANK

Er du glad i å se store tall i nettbanken? Eller kanskje har en liten banksjef i magen? Da bør du søke GL UKEbank!

UKEN 22 omsatte for over 7,5 millioner kr - det er mye penger. Da er det naturlig at UKEN også har sin egen bank! Som GL UKEbank er du ansvarlig for at store deler av disse pengene faktisk kommer inn på konto. Gruppen din skal planlegge, tilrettelegge og sørge for at alle transaksjoner i UKEN24 går som det skal. Du har ansvar for å ta i mot oppgjør og utarbeide inn- og utbetalingsrapporter. Det omfatter i hovedsak alle bankterminaler, men du vil også arbeide noe mot billettleverandør.

Som gruppeleder i seksjonen er du en del av økonomistyret. Her har vi stor tro på eierskap og involvering, også utenfor de satte arbeidsoppgavene. Du vil få et innblikk i, og muligheten til å påvirke den økonomiske styringen i UKEN24, og ikke minst ansette din egen gruppe med fUKENsjonærer, noe som er en unik ledermulighet!

CONTROLLER (8 STK)

Som Controller for UKEN24 vil du støtte ledelsen med dialog fra seksjonene, og sørge for at budsjettet følges. Du vil arbeide mot 1 eller 2 av seksjonene, der du støtter de i budsjettering, sørger for at budsjettene blir overholdt, og utarbeider skyggeregnskap, slik at ingen ser hvor mye vi egentlig bruker på nachspiel og munch på kontoret. Du vil få verdifull erfaring med å jobbe med budsjetter, regnskap, og økonomisk styring, som er nyttige ferdigheter som kan hjelpe deg i fremtidige jobber og karrierer. Men fortvil ikke, for det er ikke bare tall og budsjetter som står på agendaen. Vi kan tilby CV-mat, fuktige middager og godt samhold! Og det krever ingen forkunnskaper.

Hvis du er flink til å balansere regnskapet og samtidig er en sosial og utadvendt person som ikke er redd for å kaste deg ut i festlighetene, så vil du passe perfekt inn hos oss. Så hva venter du på? Send oss søknaden din i dag og bli med på festligheter!

Hvor mye øker ølsalget under familiehelg? Hvilken drink er mest populær? Hva koster et billettsalg? Hvilken fUKENsjonærstilling arbeider mest?

De sier data er den nye oljen, og vi skal bruke det til å maksimere UKEgleden! I mange år har UKEN hatt tilgang til store mengde data som vi kan dra nytte av for å bedre planlegge festivalen for å dra mest nytte av hver eneste krone brukt Men enten samler vi ikke informasjonen, eller så gidder vi rett og slett ikke å lese den!

Som fUKENsjonær Data og Analyse, skal du, sammen med en annen, ha ansvaret for innhenting og analyse av data for hele UKEN som organisasjon og arrangement Dette vil i starten innebære å gjøre analyse av den tilgjengelige data fra tidligere UKENer, og videre arbeide sammen med flere av UKENs seksjoner for å tilrettelegge for samling av data. I slutten av perioden ønsker vi å sammenstille alt i en rapport som kan være et grunnlag for UKEN 26.

Dette er et helt nytt satsingsområde for UKEN, og siden stillingen er ny vil du, sammen med en partner, i stor grad kunne påvirke deres egne arbeidsoppgaver. Hensikten er å bedre forstå hva som skaper mest UKEglede, men også i større grad kvantifisere nytten som samarbeidspartnere får, den faktiske verdien av reklamesalg og studentengasjementet, for å kunne tiltrekke oss mer ekstern støtte og sponsorinntekter.

UKEN skal fortsette å være en leken organisasjon, men vi er nødt til å ta steget inn i nåtiden på dette feltet for at UKEN skal vokse! Så hvis du har en liten nerd i deg, synes Met3 var spennende, og lyst til å finne morsomme funfacts i dataen, bli med!

FUKENSJONÆR FOND & LEGAT (4 STK)

Bli med på laget som skal sørge for at UKEN ar rangerer den største UKEfestivalen i historien! Er du sprudlende skribent med høy arbeidskapasitet og ønsker meningsfylt jobb der resultatene måles i antall nuller på bankutskrift? Da er du akkurat den vi leter etter!

Frem mot UKEN 24 skal vi jobbe sammen i et lite team på 4 stk. Arbeidsoppgavene vil innebære å skrive søknader til offentlige og private støtteordninger, bygge gode relasjoner med kontaktpersonene og skrive rapport på hvordan midlene har blir brukt. Du vil være en viktig brikke i teamet, og du vil muligheten til å sette ditt preg på UKENs suksess.

Denne stillingen vil variere i intensitet, der det vil være perioder med tette frister. Stillingen passer derfor for deg som er strukturert, selvstendig og er flink til å overholde frister. Du vil også ha ansvar for å sette opp budsjetter og bruke tallene til å argumentere for at nettopp UKEN fortjener midlene. Stillingen gir en unik innsikt i hvordan UKEN fungerer økonomisk og hva som skal til for å sette opp en festival.

Hvis du ønsker å sitte igjen med god erfaring der du kan peke på konkrete resultater av din innsats, er dette stillingen for deg! Søk nå og bli med på å skape en fantastisk UKEN-festival som vil bli husket for alltid!

FUKENSJONÆR DATA OG ANALYSE (2 STK)
SØKNADSFRIST 21.04 KL. 23:59
KASPER JAM Gruppeleder Fond og Legat

HVORDAN SØKE?

Søk via UKEN.no eller facebook-arrangementet "UKEN ANSETTER FOR ANDRE GANG!"

innen 21.04 kl 23:59

Ved problemer kan info@uken.no kontaktes

EN EKSTRA TAKK TIL

Foto: Lars Broch Bjørgaas @larsfotografi

Foto: Rosario Alvarenga & Maria Argueso, Foto NHHS

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.