Page 1

Vi ansetter!

7 assisterende seksjonssjefer • 10 gruppeledere • 2 mellomledere


Kjære medstudent! Gratulerer! Du er på riktig spor. Blekken du holder i hånden kan være ditt første skritt på veien mot det morsomste og mest utfordrende man kan bruke tiden sin på i NHHS – nemlig UKEN! UKEN er det desidert største underutvalget i NHHS og består til slutt av over 1000 fUKENsjonærer. Dette er med på å gjøre UKEN til Vestlandets nest største kulturfestival. I løpet av 17 dager skal over 20 000 besøkende svinge innom NHH for å oppleve hva UKEN har å by på. Programmet består av alt fra verdensrekordforsøk og barne- og eldredager, til revy og konserter. Artister som tidligere har spilt under UKEN omfatter blant annet 50 Cent, Travis, The White Stripes, Jason Mraz og Tiësto. UKErevyen 2012 gjorde også rent bord under NM i studentrevy og vant samtlige priser de kunne vinne! Dersom du blir med i UKEfamilien kan jeg love deg mange nye bekjentskaper og minner for livet. Et bevis på dette er alle de tidligere fUKENsjonærene som kommer tilbake i hopetall til hver eneste UKEN, nettopp for å oppleve den unike følelsen UKEN har gitt, og fortsatt gir dem. Jeg ble selv med som assisterende revysjef i UKEN denne runden for to år siden, og det ga meg noen av de beste opplevelsene jeg har hatt på denne skolen. Felles for de stillingene vi utlyser nå er ikke annet enn variasjonen dem imellom. Noe av det flotteste med UKEN er nemlig den bredden som finnes i organisasjonen. Enten du er kunstner eller økonom, snekker, gjøgler eller bartender, så finner du noe for deg i UKEN. Spørsmålet er altså ikke om UKEN er noe for deg, men hva du har lyst til å gjøre i UKEN! I denne runden skal UKEN ansette assisterende sjefer og gruppeledere. Dette er svært sentrale posisjoner som i stor grad vil være med å påvirke hvordan UKEN 14 skal se ut. Synes du det høres spennende ut? Da vil jeg absolutt anbefale deg å søke! Jeg vil spesielt oppfordre 1.kullister til å slenge inn en søknad. Erfaring fra NHHS eller andre steder er nemlig ikke nødvendig for å bli med i UKEN. Det man eventuelt trenger å lære, lærer man underveis! Jeg gleder meg til å se deg på stand! UKEhilsen Erlend Karlseng UKEsjef Erlend Karlseng UKEsjef Bidragsytere: Martina Siebenbrunner, Marte Stabbetorp, Daniel Bernstein, UKEN Foto, Joakim Bratlie, Anders Sakseid, Hanne H. Lorvik, Kristian Pletten, Marius Olving

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 2


ØKO Økosjef Kathrine ansetter! Økonomiseksjonen skal forvalte UKENs pengesekk slik at vi sammen skal sørge for at UKEN 14 får mest mulig moro ut av hver krone! Som medlem av Økonomiseksjonen vil du få innsikt i hele UKENs økonomi og få faglig, relevant erfaring. Du vil også være så heldig å bli kjent med mennesker i alle seksjonene. Det viktigste er ikke om du har tidligere økoerfaring, men at du er engasjert og motivert til å lære! Kathrine Andersen Økosjef Assisterende økonomisjef/gruppeleder UKEregnskap Som assisterende økonomisjef vil du være min høyre hånd og nærmeste medarbeider. Dette innebærer at vi i fellesskap skal koordinere økonomistyringen i UKEN. Her vil en viktig del av arbeidet være å hjelpe til med utformingen av gode rutiner, og kontroll og oppfølging av UKENs kontantstrømmer. Jobben som gruppeleder for UKEregnskap er både spennende, utfordrende og ekstremt lærerik. Du vil garantert sitte igjen med mye faglig relevant erfaring, og ikke minst mange gode minner! Du vil få som ansvar å motivere dine regnskapsmedarbeidere og å følge opp regnskapet – et arbeid som vil gi deg innsikt i hele UKENs økonomi. Dette arbeidet vil strekke seg litt lenger enn selve UKEN, så det er derfor veldig viktig at du vil ha motivasjon og anledning til å fortsette arbeidet litt i etterkant. Er du tallinteressert, ryddig og engasjert? Er du i tillegg motivert og klar for en utfordring, bør du søke assisterende økonomisjef! Gruppeleder Controller Som gruppeleder for controllerne vil du sitte med en unik innsikt i hele UKENs økonomi. Controllergruppen har ansvaret for økonomistyringen i seksjonene fra planleggings- og budsjetteringsfasen og til prosjekter er gjennomført. Du vil spille en viktig rolle når det gjelder å skape en økonomibevisst UKEorganisasjon der alle jobber mot det samme målet, slik at vi i fellesskap sørger for at UKEN 14 blir tidenes UKEN! Når du har ansatt controllere til hver seksjon gjelder det å sørge for at de er godt rustet, både når det gjelder motivasjon og kunnskap. Det vil også være din oppgave å sørge for at Økonomiseksjonens arbeid med de andre seksjonene går på skinner. Som gruppeleder Controller bør du være en sosial person med økonomisk sans og god orden. Hvis du i tillegg har motivasjon og brenner for å vise fram din stå på vilje, så søk gruppeleder Controller!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 3


Arr Arrangementssjef sven erik ansetter!

Sven Erik Brastad Arrangementssjef

I Arrangementseksjonen skal vi proppe det 17 dager lange UKEprogrammet fullt av imponerende arrangementer, spennende konserter og andre fantastiske morsomheter. Vi er rett og slett ansvarlige for planlegging og gjennomføring av hele UKEprogrammet, med unntak av revyen. Så om 50 Cent står på scenen i Aulan, eller om det er ølsmaking i Klubben, så er det Arrseksjonen som står bak. Seksjonen består av gruppene UKEevent, Besøkshelg, Barne- og eldredagene, Arrangementteknisk, Booking, Gjestekomité, UKEsport og, hvem vet, kanskje også UKEtelt?

Assisterende arrangementsjef Har du et ønske om å være med på å virkelig skape UKEN i ditt bilde, og få et unikt innblikk i UKEorganisasjonen, er dette virkelig stillingen for deg. Du vil være min nærmeste medarbeider, og sammen skal vi sørge for at UKEprogrammet blir fylt opp med mange spennende og varierte konserter og arrangementer, og ikke minst skal vi lede en helt unik seksjon. Oppgavene er som programmet: varierte, spennede og svært utfordrene. Du vil også bli et medlem av STUS (StorUKEstyret) og jobbe med en gjeng andre engasjerte og motiverte mennesker. Som assisterende arrangementsjef trenger du ingen tidligere erfaringer. Det du derimot trenger er stå-på-vilje og et brennende ønske om å få være med på å sette ditt gode preg på UKEN14. Du må være kreativ, engasjert og ha evnene til å kommunisere godt og motivere mennesker rundt deg. Jeg håper du er en positiv person som virkelig vil glede deg over arbeidet med UKEN. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg som faktisk vil at UKEN14 skal nå nye høyder. Gruppeleder Booking Hvis det er én ting det er knyttet enorm spenning til, så er det UKENs artistprogram. Er det noe UKEN blir husket for og målt etter, så er det artistene, og disse er også svært avgjørende for UKENs økonomi. Under UKEN14 ønsker vi virkelig å gi både NHH og Bergen en smell, og selvfølgelig skape tidenes artistprogram. Det er her gruppeleder Booking kommer inn i bildet. Som gruppeleder Booking vil du arbeide tett med meg og resten av UKEstyret i utformingen av UKENs musikalske profil. Du vil fungere som et bindeledd mellom UKEN og artistbransjen, samtidig som du vil være en leder for din egen gruppen. Selve booking-arbeidet består av to faser, én før UKEN og én under UKEN. For når UKEN endelig er her, vil arbeidet ditt ligge på selve gjennomføringen av konserten. Du og din gruppe får ansvaret for at alt er tilstrekkelig tilrettelagt for artistene, og ikke minst vil du jobbe tett med gruppen Arrangementteknisk slik at konsertene blir perfekte arrangementer både for artister, fUKENsjonærer, og publikummere.

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 4


Arr Jeg ser etter en med et stort engasjement for musikk, som er flink til å knytte nye kontakter og holder seg oppdatert på det som står og går i musikkverden. Du må også være flink til å forhandle og tørre å være tøff i en ganske unik bransje. Er du en som føler du kan bidra til at UKEN14 skaper de beste konsertopplevelsene gjennom UKEhistorien, så håper jeg vi sees! Gruppeleder Arrangementteknisk Mykje lyd, lys og varme er noe av det du vil oppleve som gruppeleder Arrangementteknisk. For er det én ting som er sikkert, så er det at festen eller konserten i Aulaen ikke blir den samme uten lyd og lys, og det er nettopp dette som er ditt ansvar. Som gruppeleder Arr.tek er du og din gruppe ansvarlige for å kartlegge og dekke UKENs tekniske behov før og under UKEN. Under selve UKEN varierer det tekniske arbeidet fra store konserter i Aulaen til små middager i kantinen. Og hvem vet, kanskje blir det også jobb i et stort telt? Du vil jobbe spesielt tett med seksjonsledelsen, bookinggruppen og eventgruppen. Du må til enhver tid ha oversikt over utstyret vi disponerer, og ikke minst sørge for at det er nok mennesker til å operere det. Som leder er det viktig at du er motiverende, engasjert og takler et høyt tempo. I tillegg må du være strukturert, ettersom det hele tiden vil være mye å ha kontroll på. Din kompetanse og ditt engasjement er avgjørende for UKEN. Jeg ser frem til et fantastisk samarbeid med deg!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 5


Revy Revysjef Siri Ansetter! UKErevyen er, og skal være, Norges morsomste revy! UKErevyen 2012 ble sett av nesten 10 000 personer, og under NM i studentrevy har UKEN gjort tradisjon av å stikke av med de gjeveste prisene.

Siri Sandvik Revysjef

Etter all sannsynlighet må vi venne oss til et jublende publikum i vill begeistring etter hver eneste forestilling. Vi skal mikse sammen en god dæsj kreativitet, latter, visdom, energi, tull, preik, show og ikke minst humor, og rett og slett skape tidenes UKErevy!

Assisterende revysjef/inspisient Som assisterende revysjef er du revysjefens høyre hånd, om mulig venstre, kanskje til og med begge - til tider. Sammen med meg skal du være med i strategi- og budsjettutforming for revyseksjonen, og vi skal sammen jakte på de perfekte instruktørene til UKErevyen 2014. Du vil også få rollen som inspisient under selve revyen. Det betyr at du til en hver tid skal passe på at alt går som det skal i det hektiske liv bak scenen. Du vil også få den spennede rollen som gruppeleder for aktørene (i resten av Norge kalt skuespillere) i revyen. Du vil fungere som et viktig bindeledd i Revyseksjonen, og vil få ansvar for oppfølging og kommunikasjon mellom de ulike gruppene, instruktører og revysjefen. Men nei, tenker du, jeg har jo ingen erfaring fra revy og sånt. Dette er derimot ikke nødvendig. Det du trenger er brennende engasjement og en god porsjon stå-på-vilje, et snev av sans for orden, samtidig som du må være sulten på nye og svært spennende utfordringer! Som assisterende revysjef vil du med andre ord få mulighet delta med hele ditt hjerte og sinn (og litt til) i den megaspennende prosessen frem mot Urpremieren i mars 2014 . Vil du være med på å skape tidenes UKErevy? Søk assisterende revysjef og bli med på moroa!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 6


Marked Markedssjef erlend ansetter! Markedsseksjonen har som formål å sikre UKEN gode økonomiske rammer. Det er vi som står bak alle avtaler som gjøres med næringslivet, og har løpende kontakt med store og små bedrifter. Vi er kanskje en av de minste seksjonene, men til gjengjeld er vi helt uunnværlige! Seksjonen vil til slutt bestå av de fire gruppene Markedskontakt, Bedriftsevent, Reklamesalg og UKEspons.

Erlend Velgaard Markedssjef Assisterende markedssjef/gruppeleder Markedskontakt Som assisterende markedssjef vil du være min høyre (og venstre) hånd. Som ass. marked vil du lede hele seksjonen sammen med meg. Det er vi to som har hovedrollen i alle viktige forhandlingsmøter, så du må være motivert og klar for en skikkelig utfordring. Sammen vil vi dra på møter i Oslo med landets største bedrifter, og sikre UKEN de store pengene. Her gjelder det å være kreativ i hvordan man kan lage gode avtaler, være profesjonell og ha evnen til å selge et produkt som man virkelig brenner for. Som gruppeleder Markedskontakt vil du i tillegg få ansette din egen gjeng med ivrige fUKENsjonærer som sammen med oss skal inngå samarbeidsavtaler og leverandøravtaler med mer lokale bedrifter. Du vil altså ikke bare være med på å lede Markedsseksjonen, men også ha din egen gruppe. Jeg er på jakt etter en engasjert og sosial person som trives med ansvar og som er flink til å snakke for seg. Jeg kan garantere at du vil lære mer om forhandlinger og ledelse i praksis enn etter fem år på høyskolen. Med på kjøpet får du også venner og minner for livet, og et år i en stilling som du aldri ville vært foruten. Jeg ønsker ditt brennende engasjement, skarpe tunge og forhandlingsevne velkommen, og gleder meg til å treffe deg på intervju!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 7


Salg Salgssjef martin ansetter! Salgsseksjonen er UKENs største og mest fantastiske seksjon, og skal til slutt bestå av ca. 350 herlige fUKENsjonærer. Revy og konserter er morsomt, men under UKEN er det i Kjelleren det skal lages stemning av Salgsseksjonen. I Salgsseksjonen har vi gruppene Klubben, Campus, AulaBar, fUKEN, Restaurant, Orvils Delikatesser, Vertskap og Logistikk. Det er nettopp vi som holder festen i gang under UKEN til langt på natt. Sammen skal vi gjøre Kjelleren til Bergens mest attraktive utested under UKEN14!

Martin Olsen Salgssjef

Assisterende salgssjef Som assisterende salgssjef får du mye ansvar, men enda mer moro! Du vil få minner for livet samtidig som du får muligheten til å utvikle og utfordre deg selv innenfor trygge rammer. På veien mot UKEN14 vil du og jeg blant annet utarbeide et spennende varesortiment, ansette flere fUKENsjonærer, sørge for gode rutiner for innslipp og sikkerhet, lage strategier og budsjetter, selge ubeskrivelige mengder alkohol, og selvfølgelig feste! Som assisterende salgssjef vil du også være med på å følge opp gruppeledere med å hjelpe til med opplæring, rutiner, sosiale arrangementer og generell styring av seksjonen. Du blir også en del av det fantastiske StorUKEstyret og får en unik innsikt i hele UKEorganisasjonen. Jeg trenger en person som er strukturert, engasjert og sosial! Du må ikke være redd for en utfordring og bør trives med en til tider hektisk hverdag. Ikke vær redd for at du kan for lite, her kommer du veldig langt med motivasjon. I min assisterende salgssjef ønsker jeg å finne en sparringspartner som både kan komme med gode innspill, og gjerne sette meg på plass når det trengs. Vil du være med å sørge for at ingen noensinne ønsker å forlate bygget under UKEN14? Søk assisterende salgssjef nå! Gruppeleder Vertskap Vertskap er fUKENsjonærene som sørger for vaktholdt og sikkerhet på bygget. Uten Vertskap blir det ingen fest under UKEN! For at alle UKENs gjester skal få en vellykket kveld, trenger jeg derfor en strukturert og ryddig person som klarer å holde oversikt på bygget, slik at alle UKENs gjester får en fantastisk opplevelse. I forbindelse med den nye vaktloven vil vi støte på nye utfordringer, og du vil bli min viktigste samarbeidspartner med å finne en optimal løsning. Vertskapsgruppen går en spennende tid i møte, og du vil bli svært delaktig i den videre utformingen av gruppen. Som gruppeleder vil du ha ansvar for UKENs største gruppe, og gruppen trenger derfor en sosial og engasjert sjef. Du vil også ansette flere vaktsjefer som kan hjelpe deg med å lage tidenes beste Vertskapsgruppe. Søk gruppeleder vertskap!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 8


Info Infosjef anna ansetter!

Anna Sandli Danbolt Infosjef

Uten info stopper UKEN opp! Infoseksjonen er tidligere omtalt som smøringen i maskineriet og organisasjonens store knutepunkt. Vi skal ikke være noe dårligere, og skal hele veien frem mot UKEN være et sentrum for informasjon og kunnskap i UKEorganisasjonen. Vi vil bli en gjeng med bred kompetanse, og skal utføre små og store oppdrag slik at UKEN 14 går som en lek. I tillegg skal vi sørge for at fUKENsjonærene har en fantastisk tid i UKEN! Infoseksjonen vil etter hvert bestå av følgende grupper: Sekretariat, Video, Personal Sosial, IKT, UKEntreprenør, Foto, Transport og Grafisk/Design. Har du lyst til å sette ditt preg på UKEN fra start? Jeg er nå på jakt etter 7 entusiastiske og motiverte fUKENsjonærer som sammen med meg skal danne Infoseksjonen!

Assisterende infosjef/Gruppeleder Sekretariat Som assisterende infosjef vil du være med å forme Infoseksjonen med meg. Du vil være min viktigste sparringspartner i arbeidet med UKEN 14, og vi skal sammen lede og motivere Infoseksjonen. Stillingen som assisterende seksjonssjef innebærer at du blir en del av StorUKEstyret (STUS), og du får dermed god innsikt i UKEorganisasjonen. Du er med helt fra starten, og vil i løpet av det neste året få mange nye bekjentskaper og ikke minst uforglemmelige opplevelser! I tillegg til å være assisterende Infosjef vil du også være gruppeleder for syv ivrige fUKENsjonærer. Disse vil bli sekretærer for hver sin seksjon, og det blir din oppgave å koordinere deres arbeid. I tillegg vil du være referent på UKEstyremøtene, noe som gir deg unik innsikt i hva som rører seg i UKEN. Sekretariatet vil også være ansvarlige for vårt kjære UKEkontor. Vil du være med å lede UKENs beste seksjon? Er du klar for masse moro, nye utfordringer og ikke minst en haug med nye bekjentskaper? Søk assisterende infosjef, og sett ditt preg på UKEN! Gruppeleder Personal Sosial Som gruppeleder personal sosial vil du lede UKENs mest elskede gjeng. Pers.sos skal spre glede til alle fUKENsjonærene, og sørge for at UKEN 14 blir en fryd å jobbe med. På veien til UKEN får dere blant annet planlegge turer, drifte fUKENsjonærenes egen café, ha vaffelstunts og ikke minst arrangere tidenes morsomste fester! I tillegg får dere mye spillerom, så her er det kun kreativiteten som setter grenser. Du vil etter hvert få mange sprudlende fUKENsjonærer med deg, og det blir din oppgave å motivere disse slik at pers.sos blir hele UKENs kjæledegge. Er du blid og energisk? Er du i tillegg sosial, og elsker å glede andre? Da er du akkurat den jeg ser etter. Bli med fra start og søk gruppeleder Pers.sos!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 9


Info Gruppeleder Grafisk/Design Liker du å leke deg i Photoshop og Indesign? Som leder for Grafisk/Design kan du gjøre nettopp dette, og samtidig sørge for at UKEN 14 ser bra ut! Du vil ha du hovedansvaret for alle oppdrag av grafisk og designmessig art i UKEN. Sammen med gruppen din skal du utforme UKEN 14 sin designprofil, og bestemme alt fra bokstaver og logo til interiør. Grafisk/Design har også ansvaret for alt av trykksaker. Som gruppeleder får du lede dette arbeidet, og får dermed både ledererfaring og ny erfaring fra grafisk arbeid! Det er en fordel om du har erfaring med grafisk arbeid fra tidligere. Har du en liten grafisk designer i deg, og ønsker å jobbe sammen andre kreative mennesker? Er du i tillegg motivert, og har lyst til å være med i UKEN fra start? Da er du perfekt som gruppeleder Grafisk/Design! Mellomleder Webdesign Som mellomleder Webdesign får du ansvaret for at UKEN 14 ser bra ut på nett! Du vil hele veien jobbe tett sammen med IKT, som har det tekniske ansvaret, og Redaksjon, som fyller opp siden med spennende nyheter. Du vil stå for den visuelle delen, slik at uken.no blir feiende flott. Du vil også få være med å utarbeide den grafiske profilen, og jobbe med å tilpasse nettsidene til denne. Det er ønskelig med litt erfaring fra Webdesign og Photoshop fra tidligere. Ønsker du å sette ditt preg på ukens elektroniske fasade, og gjøre uken.no til UKENs store snakkis? Søk Mellomleder Webddesign! Gruppeleder IKT Uten IKT stopper UKEN opp! Velfungerende it-systemer er avgjørende for at UKEN skal bli en suksess, og som gruppeleder IKT vil du sammen med mellomledere og fUKENsjonærer i IKT ha ansvaret for at hjemmeside, pc’er og kassasystemer fungerer godt. Du vil få mulighet til å utfolde deg kreativt, og se på løsninger for hvordan nye systemer kan lette arbeide frem mot og under UKEN 14. Du vil bli en nøkkelperson i UKEorganisasjonen, samtidig som du får være med fra starten og dermed får en rekke nye bekjentskaper. Er du over gjennomsnittet interessert i IKT? Besitter du kunnskap innenfor området, og ønsker nye og spennende utfordringer? Da vil UKEN 14 ha med deg!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 10


Info Mellomleder Webansvarlig Som mellomleder Webansvarlig er du en del av gruppen IKT og vil ha det tekniske ansvaret for hjemmesiden til UKEN 14. Du vil få muligheten til å utfolde deg kreativt, finne nye løsninger, og ikke minst bli en del av UKEfamilien fra starten! Som mellomleder vil du få med deg flere engasjerte mennesker, og sammen skal dere jobbe for at nettsiden blir lett å bruke for alle. I tillegg til det tekniske krever en god nettside godt grafikk og godt innhold, og du vil derfor jobbe tett med Grafisk/Design og Redaksjon. Er du glad i IKT, og har lyst på spennende arbeidsoppgaver? Da er dette stillingen for deg! Gruppeleder Video Enten Kronprinsens danser i Klubben eller Lady Gaga spiller i Aulaen; UKEN 14 vil by på fantastiske minner fra start til mål. For at disse skal vare evig vil selvfølgelig all moroa dokumenteres! Videogruppen vil være der når det skjer og fange opp alle disse minneverdige øyeblikkene under UKEN. I tillegg skal dere lage kule promofilmer og ikke minst dokumentere fUKENsjonærenes iherdige innsats og glede fra start til mål. Som gruppeleder vil du lede en gjeng med sprudlende filmfolk, og koordinere arbeidet deres slik at UKEfølelsen blir foreviget i all tid. Du vil også ha ansvaret for den populære UKEkavalkaden i etterkant av UKEN. Er du glad i å være der når det skjer, og har en liten Quentin Tarantino i magen? Søk gruppeleder Video!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 11


PR PR-sjef simen ansetter! Kreativitet. Glede. Engasjement. Utfordringer. Elleville stunts. Verdensrekorder. ”UKEN” på Sandviksfjellet. Torvall Menningen. Orvil. UKEmagasinet i BT. Vil du være med å skape dette? – PRseksjonen ansetter! PR-seksjonen er kort sagt for deg som ønsker å jobbe sammen med en gjeng flinke og engasjerte personer som alle sammen brenner for å spre budskapet UKEN! I PR-seksjonen skal vi nemlig sørge for at UKEN er på alles lepper frem mot, og ikke Simen Einebærholm minst under, UKEN 14. Gjennom alt fra aviser og radio, til fjellsider PR-sjef og butikkvinduer, skal vi sørge for at Bergens (og Norges) befolkning skjønner at de har tidenes beste studentarrangement på dørstokken! Her gjelder det å trekke på seg smilet og finne frem tenkehatten; glede og kreativitet er nemlig daglig kost i PR-seksjonen! PR-seksjonen har også ansvaret for alt av billettsalg. Dette innebærer ansvaret for vår store stolthet, nemlig den fantastiske UKEbussen Torvall Menningen. Vi trenger nettopp DEG til å lede 1 av 8 herlige grupper. Nå ansetter vi første omgang gruppeleder Media, gruppeleder Sosiale medier og gruppeleder Redaksjon. PR-seksjonen vil til slutt bestå av disse tre pluss de fem følgende: UKEbuss, Rabalder, Profilering, UKEpunkt og PR-Arrangement. Assisterende PRsjef/gruppeleder Media Kreativitet. Glede. Ledelse. Utfordringer. Unik erfaring. Pressesjef. PR-seksjonen er en seksjon med 8 forskjellige grupper med et brennende engasjement og en vanvittig kreativitet. Som assisterende PR-sjef skal du, sammen med meg, ha hovedansvaret for denne fantastiske seksjonen. Her vil du få verdifull erfaring innenfor områder som blant annet ledelse, organisatoriske utfordringer og ikke minst promotering. I tillegg vil du få oppleve et vanvittig engasjement og kanskje en smule galskap. Den perfekte kombinasjon spør du meg! I tillegg til å være min nærmeste medarbeider, vil du som assisterende PR-sjef også være leder for Mediagruppen. Denne gruppen har som mål å skaffe UKEN god og tilstrekkelig omtale i media, enten det er aviser, TV eller radio. Du får tittelen ”Pressesjef” og vil dermed være hovedkontaktperson for media både før og under UKEN. Dette innebærer blant annet å håndtere presse, stille opp på intervjuer, samt skrive pressemeldinger og følge opp disse. Som Pressesjef får du unik erfaring og du vil virkelig sitte igjen med et hvelv at nyttig kunnskap! En assisterende PR-sjef må være trygg på seg selv, selvstendig og ha et stort engasjement og stå-på vilje. Det er selvfølgelig viktig å alltid ha et smil på lager. Så lenge du er lærevillig og ønsker å tilegne deg kunnskapen du trenger, vil jeg veldig gjerne bli kjent med deg! Lyst til å lede en fantastisk gjeng med kreative og engasjerte personer? Søk assisterende PR-sjef! Jeg lover at du ikke kommer til å angre!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 12


PR Gruppeleder Redaksjon Kreativitet. Glede. Utfordringer. Erfaring. UKEN.no. UKEprogrammet. UKEmagasinet. Som gruppeleder Redaksjon vil du være ansvarlig redaktør for følgende tre områder: UKEN.no er nettsiden vår og er en av UKENs viktigste informasjonskanaler. Her vil du har det redaksjonelle ansvaret, ikke det tekninske. UKEprogrammet er hvor alle UKENs gjester kan lese om alt UKEN har å by på. Sist men definitivt ikke minst, vil du ha hovedansvaret for UKEmagasinet som tradisjonelt sett har blitt trykket som bilag i Bergens Tidende og har over 80 000 opplag. Med andre ord så vil du møte store utfordringer, samtidig som du vil lære vanvittig mye. Som gruppeleder Redaksjon må du være strukturert, engasjerende og ha en god dose stå-på vilje. Selv om redaksjonell erfaring er en fordel, er det absolutt ikke en nødvendighet. Dersom du syns dette høres spennende ut og du har lysten og viljen til å lære, er det mer enn nok! Du kommer virkelig ikke til å angre, når du sitter igjen med bagasjen full av nyttig erfaring. Bruk det ene minuttet til å søke, så vil du takke deg selv seinere! Gruppeleder #SosialeMedier #Kreativitet #Glede #Spennende #Nyskapende #Facebook #Twitter #Instagram #Youtube Syns du ”Gangnam Style” og ”Sneezing Panda” har for liten rekkevidde? Vil du vise de hvordan det skal gjøres gjennom å promotere UKEN og dens arrangementer? Da vil jeg veldig gjerne at du søker gruppeleder Sosiale Medier! Som gruppeleder Sosiale Medier tiltrer du som den andre i rekken i UKENs historie. Når en gruppe er så ung, betyr det at du i stor grad vil skape din egen vei. Det er ingen tvil om at sosiale medier har eksplodert, og det er opp til deg å utnytte det vanvittige potensialet disse har til UKENs beste. I denne stillingen kan du sette permanente spor ved å være kreativ, nyskapende og banebrytende. En vanvittig spennende stilling! Som gruppeleder Sosiale Medier bør du være kreativ, engasjert, arbeidsvillig og kanskje også en være en smule modig. Du skal, sammen med gruppen din, skape UKEN sitt ansikt utad på alle sosiale medier. Bli med å skap historie! Hva har du å tape? Ta deg ett minutt og søk til en nyskapende og spennende opplevelse! Ikke nøl med å kontakte meg hvis du skulle lure på noe som helst. Jeg har en uendelig liste med grunner til hvorfor DU skal søke gruppeleder Sosiale Medier!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 13


UKEN12

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 14


Hvordan søker jeg UKEN? Vi står på stand på Service- og Merinobygget fra mandag 21. januar til torsdag 24. januar. Kom gjerne innom og snakk med oss! Steg 1: Gå inn på www.nhhs.no

Steg 4: Trykk så på «Min side».

Steg 2: Klikk på logg inn knappen oppe i høyre hjørne

Steg 3: Logg inn med studentummer og passord.

Steg 5: Trykk «Søk UKEN 14», fyll inn skjema som kommer opp, og trykk på send.

Om du ikke får til å sende søknad på nhhs.no, så fortvil ikke. Du kan nemlig også søke på mail! Send en mail til info@uken.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du søker UKEN. Husk å skrive navn, telefonnummer og studentnummer, samt hvilke stillinger du har på 1., 2. og 3. prioritet. Ønsker du å søke direkte på vår stand, kan du også gjøre det.

Husk søknadsfristen torsdag

24. januar kl 16.00!

Bli med fra start du også, sammen skal vi lage tidenes festival!

Søknadsfrist torsdag 24. januar klokken 16.00

Side | 15

Ansettelsesblekke UKEN14  

Ansettelsesblekke UKEN14

Ansettelsesblekke UKEN14  

Ansettelsesblekke UKEN14

Advertisement