UKEN 22 ANSETTER FOR ANDRE GANG!

Page 1

UKEN 22 ANSETTER SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59


OM UKEN UKEN i Bergen er en av Vestlandets største kulturfestivaler og arrangeres utelukkende av studenter, først og fremst fra NHH. Festivalen skal arrangeres i mars 2022, men arbeidet er allerede i gang. Både selve festivalen, og ikke minst jobbingen frem mot den, vil være det morsomste, største og mest minneverdige du kan gjøre i løpet av studietiden. Du vil knytte vennskap på tvers av kull, få føle på ansvar, skaffe nyttige erfaringer, og ikke minst - du vil ha det utrolig morsomt! I hjertet av det hele står UKErevyen. Denne har tradisjoner helt fra 1946, og har siden den tid vunnet flere priser i NM i Studentrevy, senest i mars i år. Utover revyen kan UKEN by på alt fra store og små konserter, verdensrekordforsøk, barne- og eldredager, og mye, mye mer! Blant artister som har gjestet UKEN finner vi 50 Cent, Karpe, Backstreet Boys og Kygo. Den magiske stemningen når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt ubeskrivelig, både for gjester og fUKENsjonærer. Likevel må vi med hånden på hjertet si at det er bredden og samholdet i organisasjonen som gjør UKEN virkelig spesielt. Her finnes det arbeidsoppgaver for enhver smak, og vi kan garantere deg at du vil få både minner og venner for livet. Nå skal UKEN 22 ansette for andre gang, og vi anbefaler deg på sterkeste å søke. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Dette er noe du ikke vil gå glipp av! 2


HILSEN FRA UKESJEFEN Kjære medstudent! UKEfamilien skal endelig utvides! I dag er vi 30 herlige fUKENsjonærer, men om bare noen dager skal vi vokse til over 100! Gjengen er allerede i full gang med planleggingen av UKEN 22, og nå er det på tide at nettopp du blir med og setter ditt preg på Vestlandets største studentdrevne kulturfestival. Det finnes liten tvil om at UKEN er noe av det aller morsomste og mest lærerike du kan gjøre i løpet av din studietid. Så hva venter du på? Søk nå for muligheten til å bli med på dette fantastiske eventyret! UKEN er det desidert største underutvalget i studentforeningen. Her vil over 1000 fUKENsjonærer sammen skape det som i 2022 skal bli tidenes festival med både konsert, revy og utallige andre morsomme arrangementer for folk i alle aldre. Ambisjonene er store, og vi søker nå etter de som vil være med å forme festivalen helt fra startfasen!

er show og revy, fremforhandling av avtaler eller tallknusing du brenner for! Hvis du vil ut av komfortsonen og prøve noe nytt er jeg sikker på at du også vil finne dette, fordi UKEN er en organisasjon for absolutt alle. Vi ønsker oss nysgjerrige 1. kullister på lik linje med de gråhårede ringrevene i studentforeningen – det viktigste er et brennende ønske om å bidra til å skape Norges beste kulturfestival! Blir du med nå kan jeg garantere at UKEN 22 vil gi deg uvurderlig lærdom, haugevis med nye venner, uforglemmelige øyeblikk og sist, men ikke minst masse UKEglede! Det er ikke uten grunn at tidligere fUKENsjonærer kommer tilbake år etter år for å oppleve det beste skolen vår har å by på! Fortsatt på gjerdet? Send meg en melding for en uforpliktende prat.

Dette er vår andre ansettelsesrunde og vi utlyser i den anledning mange ulike stillinger fordelt på 7 seksjoner. Felles for disse stillingene er at vi ser etter engasjerte studenter som brenner for å skape noe! Jeg ble selv med i UKEN for litt over 2 år siden og det er uten tvil det beste valget jeg har gjort i løpet av min studietid. UKEN er nemlig så mye mer enn kun noen (fantastiske) uker i mars annethvert partallsår! Blar du deg videre i denne blekken vil du se at det finnes noe for enhver smak, enten det

Herman Vilseth UKEsjef ukesjef@uken.no

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

3


REVYSEKSJONEN Nå er du kommet til rette seksjon! UKErevyen er selve hjertet av UKEN, og har blitt satt opp helt siden 1946! Revyen har gjennom alle disse årene vært med på å spre glede til hele Bergen by, og samtidig levert et så godt produkt at en har hentet hjem flertallige priser fra NM i studentrevy. Dette er noe vi ønsker å fortsette med! For å klare dette leter vi nå etter en gjeng motiverte og dyktige gruppeledere som vil være med å bidra til at UKErevyen 22 blir tidenes beste! Vi utlyser tilsammen 7 gruppelederstillinger som sammen med oss vil utgjøre Revystyret. Som gruppeleder får du kreativt spillerom som gjør det mulig for deg å sette ditt preg på revyen! Samholdet som skapes i Aulaen gjennom det tette arbeid i intensivperioden er helt unikt, og du finner ikke lignende i noen annen seksjon! Er det noe spørsmål? SØK REVY!

Stine Njåstein Revysjef revy@uken.no

UKEhilsen fra Stine og Simen

Simen Tveit Holen Assisterende Revysjef simen@uken.no

4


Kapellmester Er du en person av musikalsk kaliber? Klarer du ikke holde fingrene unna pianoet eller riffing unna gitaren? Keen på å jobbe med en haug med andre begavede musikere? Søk kapellmester! Kapellmester har hovedansvar for alt det musikalske under UKErevyen, og du skal ansette både musikere og korister. Kapellmester og instruktør jobber tett sammen i den kreative prosessen frem mot premieren på UKErevyen, og du vil ha ansvar for å gjennomføre arrangeringen av UKElåtene. Tenk det! Du kan få være med på å skape UKElåter som går inn i historiebøkene og med det skal synges i Aulaen i lang tid fremover! Dette kan du jo ikke gå glipp av. Kringkastingsorkesteret har ingenting på UKEorkesteret, og hvis du vil være kunstnerisk sjef over det herlige ensemblet MÅ du søke Kapellmester!

Koreograf Vet du hvilke dansetrinn som ville passet perfekt på Aulascenen? Klarer du ikke sitte stille når du hører fengende musikk? Da burde du søke Koreograf for UKEN 22! Som koreograf er du gruppeleder for alle danserne under UKEN, og har ansvar for koreografien i dansene under UKErevyen. Det viktigste er at du er kreativ og glad i ansvar, og litt danseerfaring kommer godt med! Du vil også jobbe med å hjelpe aktører og korister til få gang på rockefoten, en utfordring som kan bli krevende men garanterer utrolig morsom. Du får muligheten til å bli med i revyseksjonen fra starten av, og være med på å sette ditt preg på UKErevyen 2022 med de kuleste trinnene noen gang gjort på Aulascenen! Trives du med kreative oppgaver, har driv, engasjement og et hjerte for revy, håper vi du vil søke Koreograf under UKEN!

Gruppeleder Kostyme Har du et øye for detaljer, og vet å sette pris på helhetsinntrykket på scenen? Da trenger vi deg som Gruppeleder Kostyme! Kostymene i UKErevyen er essensielle for det visuelle uttrykket i revyen - og kan noen ganger være helt avgjørende for å gjøre en sketsj! Hva hadde vel åpningsnummeret i ZOO-revyen vært uten de storslagne dyrekostymene?? Som Gruppeleder Kostyme får du kreativ frihet til å sette ditt preg på sketsjene, og revyen som helhet! Du vil bli leder for din egen gruppe fUKENsjonærer, og sammen skal dere sette sammen alle kostymene til UKErevyen 2022. Dere har også ansvar for å sminke aktøre før hver forestilling, og jobber med dette mot at aktørene skal ta seg best mulig ut på scenen! Syferdigheter eller annen erfaring med håndarbeid ol. er en fordel, men ikke et krav! Som gruppeleder vil du i minst like stor grad være avhengig av å kunne delegere og lede, samtidig som det er viktig å være løsningsorientert for å finne gode og gjennomførbare løsninger til alle kostymene! Høres dette ut som deg? Søk kostyme da vel!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

5


Gruppeleder Scene og rekvisitt Scene og rekvisitt er selve fundamentet i UKErevyen! Som Gruppeleder Scene og Rekvisitt blir du tildelt en tom Aula og store mengder kunstnerisk frihet, og får utforme Aulascenen etter egen fornøyelse! Du vil få kjenne på spennende utfordringer, alt fra kreativitet og planlegging, til delegering og ledelse. Du vil lede og ansette en helt egen gruppe med fUKENsjonærer, som skal bygge, male, låne, nible og trylle frem all verdens av elementer som tilslutt skal stå igjen som en storslått Aulascene og tilhørende rekvisitter. I tillegg vil Scene og rekvisitt gruppen denne gangen bli utfordret på nye måter ved å også skulle inkludere hele Aulaen i sitt arbeid. Gruppen utfordres til å se helhetlig og pimpe/dekorere hele Aulaen etter UKErevyen 22 sitt tema for å sette stemningen for publikum fra første blikk! Du trenger intet fagbrev eller annen relevant erfaring, for vi søker pågangsmot og revyengasjement! Har du det vi ser etter? Søk Gruppeleder Scene og Rekvisitt!

Gruppeleder Revylyd Enhver revy er avhengig av en som står bakerst i salen og sørger for at publikum hører hva som skjer på scenen. Uten dette ville jo ingenting gitt mening! Skal du redde revyopplevelsen for alle publikummerne, og sikre god lyd til enhver tid? Da må du bli med som Gruppeleder Revylyd i revyseksjonen! Som Gruppeleder Revylyd er det ditt ansvar å ha kontroll over alt av lyd som leveres under revyen. Du vil også selvfølgelig få hjelp på veien av trofaste fUKENsjonærer som du selv får æren av å ansette. Du får også her en unik sjanse til å leke deg bak et lydbord som de fleste andre revyer bare kan drømme om! Du bør ha noe erfaring fra lydbordet fra før av, men mye kan også lærer slik at vi sammen kan skape det beste revyproduktet UKEN har sett noen gang! Ble du også skikkelig gira nå? Søk Gruppeleder Revylyd da, det er jo stillingen for deg! 6


Gruppeleder Revyvideo Er du klar for å flytte revypublikummets fokus fra scenen til skjermene? Syns du det er gøy å forevige minner gjennom film, og kan du å sette pris på en godt klippet musikkvideo? Da er Gruppeleder Revyvideo stillingen for deg! Som Gruppeleder Revyvideo vil du få ansvaret for å produsere alt av innhold og materiale som skal opp på skjermene i Aulaen under UKErevyen, i tillegg til at du vil få ansvaret for å lage promovideoen for revyen! Du vil her få muligheten til å forme sluttproduktet gjennom dine snedige redigerings triks, og på denne måten sette ditt preg på revyen. Du vil også bli leder for din egen gruppe fUKENsjonærer, og må med dette mestre å samarbeide og delegere. Sammen vil dere stå for styring av skjermene og filmingen av revyen under oppsetningene, og er med dette med på å forevige UKErevyen 22 for alle fremtidige revyentusiaster! Erfaring bak AV-bordet i Aulaen er en fordel, men ikke et krav! Høres dette morsomt ut? Er du klar for utfordringen? Søk Gruppeleder Revyvideo!

Gruppeleder Revylys Er du mer fascinert av lyskasterne enn aktørene på scenen? Da vet du, som oss, at lyssettingen er helt avgjørende for å få satt rett stemning i Aulaen til enhver tid! Gruppeleder Revylys er stillingen for deg! I samarbeid med instruktør(er) og aktører skal Gruppeleder Revylys bruke lys til å understreke budskapet som formidles fra scenen. Under hele UKErevyen skal du ha ansvaret for å rigge og styre lyset slik bare du kan! Men du må ikke gjøre alt alene, også du får muligheten til å ansette og lede din helt egen gruppe med fUKEnsjonærer. Dette er en plattform for læring, og du vil få kreativt spillerom til å kunne leke deg med arbeidsoppgavene! Trigger dette din interesse? Da må du søke Gruppeleder Revylys!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

7


MARKEDSSEKSJONEN Vil du være med å bidra til at UKEN får muligheten til å skaffe de beste fordelsavtalene og hyre inn de beste artistene? Da er Markedsseksjonen noe for deg! Markedsseksjonen skaper uvurderlige verdier for UKEN som bidrar til å oppnå dette. I Markedsseksjonen jobber vi for at både små og store aktører i næringslivet bidrar til å gjøre UKEN til den beste kulturfestivalen i 2022! Dette gjør vi blant annet gjennom forhandling av gode avtaler, oppfølging av samarbeidspartnere og ikke minst anskaffelse av spons.

AKSEL DEVOLD Markedssjef marked@uken.no

Det kreves ingen forkunnskaper for å være i Markedsseksjonen. Det eneste jeg ønsker av deg er et brennende engasjement, at du trives med å være i kontakt med andre mennesker, godt humør og et ønske om å samarbeide med eksterne aktører såvel som fUKENsjonærer. Kjenner du deg igjen? Da er Markedsseksjonen stedet for deg! Send meg gjerne melding på facebook eller mail dersom du har noen spørsmål om stillingene i markedsseksjonen, eller om du bare ønsker å slå av en prat.

Synnøve Mjølhus

Assisterende Markedssjef synnove@uken.no

8


GRUPPELEDER BEDRIFTSEVENT Vil du komme tett inn på UKENs samarbeidspartnere? Vil du spre UKEglede langt inn i Norges næringsliv? Er du vennegjengens desidert beste vert? Da er Gruppeleder Bedriftsevent-stillingen for deg! Som Gruppeleder Bedriftsevent vil du være markedsseksjonens store arrangør! Sammen med engasjerte fUKENsjonærerr, som du selv ansetter, skal du ha ansvaret for spennende bedriftsarrangementer hvor kun kreativiteten setter grenser for hva dere kan får til! Slik arrangementer er Dagens Bedrift for UKENs hovedsamarbeidspartnere og andre skreddersydde eventer hvor UKENs deltakende får en gylden mulighet til å bli bedre kjent med bedriften. Vi søker deg som er utadvendt, strukturert og som ser nye muligheter for hvordan UKEN kan skape verdi for Norges største bedrifter! Ønsker du uvurderlig ledererfaring, jobbe tett på næringslivet og bidra til UKENs profesjonelle rykte utad? Da må du søke Gruppeleder Bedriftsevent!

GRUPPELEDER REKLAMESALG Er du utadvendt og uredd? Har du solgt alarmer, forsikringer, penner, eller matkasser og drømmer om å bli den nye “Wolf of Wall street?” Eller ønsker du bare en kjempegøy utfordring? Som Gruppeleder Reklamesalg skal du gjøre Norges bedrifter synlige ved å selge dem annonseplasser i UKENs medier. Det er altså du som bestemmer hvilke bedrifter som får muligheten til å profilere seg under UKEN. Sammen med en gjeng ivrige fUKENsjonærerr, som du selv ansetter, skal dere sørge for at norsk næringsliv synes i UKEN, og omvendt! Vi ser etter deg som er uredd og engasjert. Tenker du stort og grenseløst, er det deg vi trenger!

Mellomleder UKEspons I SPONS-gruppen skal vi fikse freebies til bruk i konkurranser og til utdeling til resten av UKEN! Det vil si: vi skal fikse masse gratis-ting! Her har vi kun kreativitet som hinder i hva vi skal få til. Som mellomleder kommer du til å ha et tett samarbeid med meg, og jeg ønsker gjerne å finne en kreativ person med gode forhandlingsevner! Vi kommer også til å kunne forme vår egen gruppe videre gjennom UKEN i de neste ansettelsesrundene når spons-gruppen skal vokse til en flott familie! Til sist kan jeg friste med at det meste av arbeidet vårt blir gjort i forkant av UKEN, som betyr at du kan nyte så mye som mulig under selve festivalen!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

Kai Haneberg

Gruppeleder UKEspons

9


Mellomleder Markedskontakt Som mellomleder markedskontakt vil du bli tildelt spennende arbeidsoppgaver sammen med markedskontaktene. Du vil ha ansvar for å skaffe de beste avtalene slik at både UKENs gjester og fUKENsjonærer får den beste opplevelsen! Er du selvstendig, engasjert og ønsker å bli kjent med nye mennesker? Da er denne stillingen noe for deg! Mellomleder vil opptre som en ekstra støttespiller til markedskontaktene, og jobbe litt tettere opp mot meg. Du vil i tillegg fungere som en koordinator mellom de ulike seksjonene i UKEN hva angår marked og våre oppgaver. Stillingen vil tilby varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å bli kjent med masse nye folk. Gjennom UKEN vil du være med på å spre UKEglede til Bergen, og ikke minst skaffe deg minner for resten av livet! Søk UKEN 22 for en fantastisk opplevelse du aldri kommer til å glemme!

Bastian Bjølgerud

Gruppeleder Markedskontakt

Markedskontakt (4 STK) Som markedskontakt vil du jobbe med å forhandle frem gode samarbeidsavtaler for UKEN. Hva er UKEcruise uten båt? Hvor skal UKENs artister sove uten hotell? Hvordan ville UKEN vært uten øl i kjelleren? Ditt ansvar som markedskontakt er å skaffe de beste avtalene slik at både UKENs gjester, artister og fUKENsjonærer får den beste opplevelsen! Markedskontaktene vil fungere som UKENs kontaktpersoner, og du vil helt fra signering til UKENs slutt følge opp og ta vare på UKENs dyrebare samarbeidspartnere. Er du en løsningsorientert, selvstendig og utadvent person med gode kommunikasjonsevner? Da vil vi ha deg med på laget for å skape tidenes UKEN og spre UKEglede til næringslivet! Vi kan love deg en unik mulighet til å høste gode erfaringer og minner for livet. Søk nå!


SALGSSEKSJONEN Tiden har endelig kommet - UKENs største, beste og festligste seksjon skal nemlig nok en gang formes! Med opp mot 400 fUKENsjonærer skal vi i salgsseksjonen sammen sørge for at alle UKENs gjester til enhver tid er trygge og mette, men aldri tørste. Seksjonen består av gruppene Klubben, Aulabar, Campus Lounge, fUKEN, Logistikk, Vertskap, Restaurant og Orvil’s Delikatesser. Sammen skal vi i salgsseksjonen bidra til at UKEN 22 blir én stor forrykende fest og at alle UKENs gjester hygger seg.

Nikoline Aasnæs Salgssjef salg@uken.no

Noen synes det er gøy med konsert og noen med revy - derimot synes ALLE det er moro med en real fest. Og hvem er sjefen der? SALG! Enten du vil tappe øl og mikse drinker, lage og servere mat, gjøre UKEN 22 trygg eller holde styr på logistikken bak det hele - da er det salg du skal søke!

Nikolai Bulukin

Assisterende Salgssjef nikolai@uken.no

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

11


Gruppeleder Klubben

Gruppeleder fUKEN

Har du en drøm om å drive et utested? Nå har du sjansen! Klubben er nemlig på jakt etter en gruppeleder for UKEN 22! Som Gruppeleder Klubben får du mulighetene til å styre alt som foregår av fest i Klubben. Du får kontroll over sortimentet, hva slags musikk som spilles, og hvordan Klubben skal se ut. Du setter standarden for stemningen, og kun kreativiteten setter grenser. Med deg på reisen får du en gjeng med fUKENsjonærer, som du vil jobbe tett sammen med for at akkurat Klubben skal være “the place to be” under UKEN 22. Om du vil gjøre Klubben til Bergens beste og villeste utested i tre uker i strekk, så søk Gruppeleder Klubben nå!

Trives du best på fest etter klokken 03:00, og ser du på deg selv som en nachspielkonge/dronning? Er du engasjert, kreativ og kanskje litt handy også? Da er Gruppeleder fUKEN noe for deg. Sammen med din helt egen gruppe fUKENsjonærer får du bygge og drifte en helt ny internbar, og UKENS foretrukne nachspielsted. Det er kun muligheter og bare din egen fantasi som setter grenser for hva som kan utrettes på dette rommet helt innerst i Kjelleren. Greier du å holde stemningen på topp ut i de sene nattetimer, og har lyst til å være blant de som skaper mest og best stemning - søk Gruppeleder fUKEN i dag!

Gruppeleder Aulabar

Gruppeleder Campus Lounge

Som Gruppeleder Aulabar vil du være ansvarlig for å gi forfriskninger til et feststemt publikum ved alle arrangementer i Aulaen på NHH under UKEN 22! Over 1 000 studenter vil synge i kor og danse så fletta flyr, og når de trenger festbensin er det deg og dine de vil gå til. I Aulabaren vil det være stort trykk og hektiske tider, så du må takle høyt tempo og prestere godt under press. Du får selv velge ut ditt eget et ragtag-team med fUKENsjonærer, og sammen skal dere sørge for at Aulaen tar en verdig plass i minnebøkene! Ønsker du å skape en stemning Aulaen aldri har sett maken til? Eller ønsker du å tilby det beste Bergen har å by på av service under Norges desidert beste studentrevy? Da er Aulabar stedet for deg!

12

Synes du ting blir hakket morsommere med 40% sprit? Liker du å lage drinker og ser at Campus har et enormt potensiale? Da er Gruppeleder Campus Lounge noe for deg! Campus Lounge er nemlig det eneste stedet i Kjelleren med skikkelig spritservering under hele UKEN. Du får en gylden mulighet til å shake både kjelleren, dansefoten og drinker. Med deg på eventyret får du ansette din egen gruppe, og sammen skal dere gjøre Campus til utestedet dere alltid har drømt om. Du får være med å utarbeide barsortimentet, lære å mikse nye drinker og samtidig gjøre Campus til det feteste stedet under UKEN 22. Høres dette ut som noe for deg? Søk Gruppeleder Campus Lounge da vel!


Gruppeleder Logistikk

Gruppeleder Vertskap

Som Gruppeleder Logistikk besitter man en av de viktigste rollene i Salgsseksjonen. Du vil stå for alt innkjøp av større kvantum, ha oversikt over varelageret og distribuere varene til alle UKENs utsalgssteder. Du vil med andre ord holde tett dialog med de fleste i salgsseksjonen, men også store deler av UKENs fUKENsjonærer. Som Gruppeleder Logistikk bør du være strukturert, god til å kommunisere og samtidig klare å se sammenhenger på tvers av seksjonene. Logistikk er en kritisk gruppe internt i UKEorganisasjonen, og vil gi deg erfaringer man ikke kan få mange andre steder. Ønsker du en real utfordring omringet av masse fest, moro og UKEglede - da er Logistikk stillingen for deg!

Vertskap er ansvarlig for at sikkerheten blir ivaretatt gjennom alle arrangementene på skolen, og er med det en av UKENs klart viktigste grupper. Det blir rett og slett ikke noen fest uten Vertskap. Du vil som gruppeleder ha ansvar for en av UKENs største grupper, og behovet er dermed tilstede for en engasjert sjef som kan å slå ut håret. Under deg vil du ha vaktsjefer og fUKENsjonærer som vil hjelpe deg med å holde kontroll under arrangementene samt stelle i stand fest og morro. Ønsker du en solid lederutfordring, er dyktig til å organisere, og digger en god fest er dette absolutt en stilling for deg! Vil du bli en av de viktigste bidragsyterne til UKEN og stå igjen med en opplevelse for livet? Søk Gruppeleder Vertskap da vel!

Gruppeleder Restaurant

Gruppeleder Orvil’s Deli

Kunne du tenke deg å en gang drifte din egen michelinstjerne-resturant? Eller mener du kanskje at du kan servere med bedre stil enn selv grevinnens hovmester? Da har du endelig muligheten til å vise det til alle UKENs restaurantgjester! Finn frem din indre gourmetkokk og vis alle våre gjester at UKEresturanten er den beste restauranten på Vestlandet! Sammen med ditt egenkomponerte team, bestående av hovmestere og servitører, vil du drive din helt egen restaurant. Du vil med tiden få ansvar for en stor gruppe fUKENsjonærer og det er derfor viktig at du er en imøtekommende og sosial person. Er du vår knight in shining armour er det bare å finne frem kokkelua og sende inn søknaden!

Var det du som lærte Helstrøm å rydde opp? Eller kalte du Gordon Ramsey for en “idiot sandwich”? Synes du det er kjipt med Cirkle K wiener, og vil heller få deg nattmat i kjelleren på NHH? Da trenger UKEN deg som Gruppeleder Orvil’s Delikatesser! Din jobb vil nemlig være å drifte en kafé i Kjelleren på NHH, og vil dermed ha som oppgave å sørge for at fUKENsjonærene som er på jobb, samt UKENs festglade gjester, til en hver tid har nok mat i magen. Alle besøkende vil takke deg for at du gav dem energi til å feste og danse helt til solen står opp. Som navnet Orvil’s Delikatesser tilsier skal du ikke servere oppvarmet Grandiosa, men sette sammen din helt egen meny der kun kreativiteten setter grenser for hvilke kulinariske høyder du når. Er dette deg vi ser etter? Søk i dag da vel!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

13


ØKONOMISEKSJONEN Økonomiseksjonens oppgave er å forvalte pengene våre for å skape maksimal UKEglede til studentene. Dette er en relativt liten seksjon som resulterer i en tett og sammensveiset gjeng, samtidig som fUKENsjonærene får mye ansvar og selvstendig handlingsrom. Økonomiseksjonen får se det store bildet av en organisasjon som omsetter i størrelsen av en middels stor bedrift. Et engasjement i denne seksjonen vil gi deg gode erfaringer med budsjettering, regnskap og risikoanalyser, samtidig som du stifter nye bekjentskaper på tvers av alle kull.

Henrik Olstad Økomomisjef oko@uken.no

Jeg håper du vil være med oss og bidra til at UKEN leverer et solid økonomisk prosjekt. Har du et sterkt engasjement for å skape ting sammen med andre, samtidig som du ønsker svært relevante erfaringer med økonomiske oppgaver i prosjektarbeid? Da vil økonomiseksjonen være midt i blinken for deg! Send meg en melding hvis du vil snakke litt mer utfyllende om de ulike stillingene. Andreas Lie

Assisterende Økonomisjef andreas@uken.no

14


Controllere (10 stk) Har du lyst på en unik innsikt i UKEN? Er du utadvendt og har lyst til å lære mer om økonomisk styring? Da passer du perfekt inn i controllergruppen! Som Controller er du et viktig bindeledd mellom gruppeledere, Økoseksjonen og UKEstyret. Oppgaven er å hjelpe gruppelederne mens de fører budsjetter, slik at det ikke blir noen feil og UKEN får mest mulig fest ut av pengene! Du vil være med i flere spennende møter og jobbe selvstendig i Excel. Arbeidet blir størst rundt budsjettrundene, ellers vil du ha moderat arbeidsmengde – noe som gir oss mye tid til sosiale eventer! Dette er en prima stilling for deg som ønsker et verv hvor du både kan bli kjent med masse nye folk – ooog pimpe LinkedIn-siden din! Høres dette interessant ut? Søk Controller!

Gruppeleder UKEbank Liker du lyden av klirrende mynt? Har du en liten banksjef i magen? Da er Gruppeleder UKEbank noe for deg! Siden UKEN blant annet har egen restaurant, bar og café, skulle det bare mangle at vi har en egen bank også. UKEbank har ansvar for all omsetning på «huset» under UKEN. Dette innebærer å ta imot oppgjør fra alle salgssteder, utarbeide rapporter for inn- og utbetalingene, og sørge for en trygg oppbevaring av pengene. Tidligere har UKEN brukt flere ulike betalingssystemer, og det dukker stadig opp nye aktører og løsninger på markedet. Uansett hvilken løsning vi ender opp med denne gangen er det du som blir sjef! Er du en ryddig og serviceinnstilt person med godt humør, og er litt nysgjerrig på hvem som kjøper mest øl i fUKEN? Søk Gruppeleder UKEbank!

Fond og Legat fUKENsjonærer (2 stk) Vil du være med å sørge for at UKEN henter nok penger til å arrangere den største UKEfestivalen i manns minne? Er du flink til å skrive, har en stå på-vilje uten like og ønsker en meningsfull stilling hvor resultatet av innsatsen måles i antall nuller på en kontoutskrift? Da er det akkurat deg jeg leter etter. Frem mot UKEN 22 skal vi jobbe sammen i et lite team på 3 stk. Arbeidsoppgavene er å skrive søknader til kommunale og private støtteordninger, opprette gode relasjoner med de ulike kontaktpersonene og skrive rapport om hva midlene blir brukt til. Arbeidet vil variere i intensitet, hvor det i noen perioder kommer frister på løpende bånd. Dette er en jobb for den som har god struktur, er flink til å overholde frister og er selvstendig. Mye av jobben ligger i å sette opp budsjett og kunne bruke tallene til å argumentere for at akkurat UKEN skal motta midler. Stillingen vil gi deg god innsikt i hvordan UKEN drives økonomisk og hva som skal til for å sette opp en festival. Hvis du ønsker å sitte igjen med god erfaring og kunne peke på håndfaste resultater av din innsats, er dette stillingen du bør søke på.

Håvard Skare

Gruppeleder Fond og Legat

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

15


ARRANGEMENTSEKSJONEN Og med det var du kommet til riktig seksjon! For det er nemlig arrangementsseksjonen som serverer deg alt fra konserter til eldredagen. Vi står rett og slett for hele UKENprogrammet, med unntak av revyen riktignok. Tidligere har UKEN bydd på Great Gatsby-fest, 50 cent-konsert, wrestlingshow og masse masse mer. Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser. Jeg trenger derfor engasjerte studenter til planlegging og gjennomføring av dette programmet, slik at det kan bli det beste noensinne! Har du allerede idéer til nye eventer? Fikk du lyst å booke drømmeartisten din? Eller fikk du lyst til å gjennomføre disse eventene ved hjelp av dine tekniske kunnskaper? Da anbefaler jeg deg å SØKE ARRANGEMENTSSEKSJONEN NÅ og sett DITT preg på UKEN allerede fra starten av! Send meg en melding, ring eller kontakt med hvor som helst og jeg svarer på alt du måtte lure på.

Caroline Rugland Arrangementssjef arr@uken.no

Lars Mæhle

Assisterende Arrangementssjef lars@uken.no

16


Gruppeleder Gjestekom Savner du studietiden til tross for at du har flere år igjen som student? Har du en forkjærlighet for høy sigar-og champagneføring, overdådige tilsetninger og røde løpere? LET IKKE VIDERE! Som Gruppeleder Gjestekomité vil du ha ansvaret for å skreddersy opplegget for UKENs VIP-gjester. Skal mor, far og besteforeldre spille beerpong og cage i Klubben? Skal UKEpampene kjøre i seg rødvin og kremost på Fløyen? Det er det DU som bestemmer! Sammen med gruppen din vil dere sørge for at UKENs gjester vil dusjes i UKEglede og gi dem minner de sent vil glemme slik at de vil komme tilbake gang etter gang. Du bør blomstre under ansvar, trives med flere baller i luften og ta utfordringer med strålende humør. Er du en glad, sosial og kreativ sjel med iver etter å spre goood stemning? Da bør du søke gruppeleder Gjestekomité!

Gruppeleder Live Video Gjør du sport i å forevige festlige øyeblikk på film hver gang sjansen byr seg? Vil du bidra til at fremtidige fUKENsjonærer også kan nyte UKENs høydepunkter? Sitter AV-systemet i Aulaen i muskelminnet ditt? Da er du gruppelederen vi ser etter! Her vil du få ansvar for gruppen som skal delta i planleggingen og tilretteleggingen av video i forbindelse med Aulaarrangementene under UKEN. Her vil du få en unik mulighet til å ta ansvar, og samtidig få verdifull erfaring. Ta det helt med ro, du trenger ikke dyptgående vlogge-erfaringer men det er en fordel om du har vært borti et AV-system tidligere! Søk Gruppeleder Live Video hvis du vil hjelpes oss med å forevige UKENs beste (og verste) øyeblikk!

Gruppeleder Event Er du en kreativ sjel med sans for det overdådige og et øye for detaljer? Syns du kvelden er ufullstendig hvis den ikke inneholder wrestling, cocktailkurs eller ølsmaking? Vil du ha muligheten til å gjøre UKEN 22 uforglemmelig? Dette er stedet for deg! Søk deg inn i seksjonens mest kreative og innholdsrike gruppe! Som Gruppeleder Event vil du arbeidet ditt i hovedsak dreie seg om å lede og koordinere gruppens idéer, for deretter gjennomføre alle arrangementer med ekte UKEglede og engasjement! Her ser vi etter deg som er komfortabel med flere baller i luften og tør å tenke nytt! Kom deg ut av boksen og søk Gruppeleder Event, så kan du bli med å sørge for at UKEN 22 blir uforglemmelig!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

17


Gruppeleder Arrtek Er det én ting som er sikkert, så er det at konserter ikke er noe særlig uten et velfungerende lydsystem, ei heller uten et forrykende lysshow. Gruppeleder Arrangementteknisk skal velsigne UKEN med begge deler, sammen med sin fantastiske gjeng av fUKENsjonærer, og er derfor uvurderlig for UKEN. Gruppeleder Arrangementteknisk. har, sammen med sin gruppe, ansvar for å kartlegge og dekke UKENs tekniske behov både før og under UKEN. Oppgavene under selve UKEN vil variere fra mindre middager til store konserter. Her kreves det tett samarbeid med de andre gruppene i arrangementsseksjonen. Et samarbeid jeg ønsker å bidra til å gjøre svært godt og velfungerende. Her får du også unik innsikt i hvordan festivalen fungerer og er med på å ta viktige avgjørelser. Du må til enhver tid ha oversikt over utstyret vi disponerer i UKEN og sørge for at det er nok fUKENsjonærer til å operere det. Som leder er det viktig at du selv er motivert og engasjert, slik at du kan engasjere dine fUKENsjonærer. Videre er det positivt om du er strukturert og takler et høyt tempo. Det er positivt om du har noe tidligere teknisk erfaring fra arrangementproduksjon. Med en ny Aula i vente er det også viktig at du har et ønske om å tilegne deg ny kunnskap. Jeg håper å se DEG på intervju, og gleder meg til det samarbeidet vi skal ha.

Mellomleder Arrtek Som mellomleder arrangementteknisk skal du være med å legge den perfekte rammen for at konsertene og arrangementene under UKEN 22 både ser kule ut og høres fantastisk ut! Stemningen er elektrisk og publikum målløs, mye takket være din innsats! Du vil jobbe med teknisk planlegging og gjennomføring av diverse arrangementer. Arrangementteknisk jobber tett med artistene og deres crew for å gi alle UKENs besøkende uforglemmelige konsertopplevelser. Som mellomleder arrtek ser vi etter deg som er strukturert, motivert og løsningsorientert! Din kompetanse og engasjement er uvurderlig for UKEN. Høres dette interessant ut? SØK mellomleder arrangementteknisk nå, og bli med på moroa!

Gruppeleder Barne og Eldredagene Er bestefar på dansegulvet det mest sjarmerende du kan se for deg? Er du verpesyk i ung alder? Men kanskje viktigst av alt: Er du gira på hoppeslott? Nå har du mulighet til å glede både barn og eldre! Barne-og eldredagene gir UKEN mulighet til å spre herlig UKEglede til enda flere i Bergen, selv om flaskeføring er lavere enn ellers. Denne dagen er dedikert til barnelatter, nostalgi og god stemning for alle og enhver. Om du har et ønske om å glede flere generasjoner, samle kjære og nære til to herlige dager, så er Gruppeleder Barne-og Eldredagene en stilling for deg! Her vil du og gruppen du ansetter få muligheten til å arrangere uforglemmelige dager for nettopp barn og eldre. Er du hyggelig, kreativ og positiv uansett omstendigheter? Søk Gruppeleder Barne og Eldredagene! 18


Mellomleder Booking Er du glad i musikk, god stemning, og fete konserter? Da er Mellomleder Booking helt klart stillingen for deg! Jeg ser etter en engasjert og hardtarbeidende person som er gira på å lage et ordentlig fett festivalprogram som vil ta Bergen med storm. Du trenger ikke å ha jobbet med konserter eller booking før; alt jeg krever er at du er motivert og villig til å legge ned den innsatsen som kreves for å oppnå tidenes UKEN! Sammen kommer vi til å jobbe med planlegging av UKEprogrammet, booking av artister og annen underholdning til festivalen, samt avvikling av konsertene under selve UKEN.

Harald Stensaker Gruppeleder Booking

Dette er nok det kuleste man kan være med på under UKEN, og hvis det høres ut som noe for deg håper jeg du slenger inn en søknad så snakkes vi på intervju!

Gruppeleder Show Ah, kan du huske sist gang vi måpte av Wrestling? Lo av et humorshow? Eller ble fascinert av en live podkast? Når Korona endelig er over er dette en stilling som skal bringe glede tilbake til publikum og fylle alle arenaer til UKEN med latter og glede! Du vil få hovedansvaret for å sette opp alt fra UKENs Programslippfest til Wonder show og live podkast. Her er det bare kreativiteten som setter stopper! Er du en person som lager show både på og bak scenen? Om du i tillegg er kreativ, strukturert og løsningsorientert, da er det deg vi ser etter! Med en god dose positivitet og jazzhands håper vi å se deg på intervju for at akkurat dine idéer skal sette preg på UKEN 22 sitt festivalprogram!

Gruppeleder UKEsport Er treningsøkten dagens høydepunkt for deg? Liker du pokaler, medaljer og deltakerdiplom? Eller kanskje du bare vil leke litt FunkyGine? Da er Gruppeleder UKEsport tingen for deg! Gruppeleder UKEsport har ansvaret for å holde fUKENsjonærene i tipp topp form til sommeren. Her kommer treningsglede og evne til å arrangere og planlegge godt med. Hva programmet skal inneholde er helt opp til deg og gruppen du ansetter, det være seg toppturer, skidager eller, gud forby, cross-fit. Her gis det med andre ord full tillit! Få UKEN i form, søk Gruppeleder UKEsport og bli med å gjøre fUKENsjonærene i UKEN 22 til en sprek og sammensveiset gjeng!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

19


PR-SEKSJONEN Se det kjære leser! PR-seksjonen ansetter! PR-seksjonen er der vi tar UKEgleden fra organisasjonen og sprer den utover hele Bergen by! UKEN skal være den største «happeningen» i 2022, vi skal sørge for at den er på alles lepper, og at hvert eneste arrangement blir utsolgt! Dette skal vi klare gjennom medieoppslag, stort trykk på sosiale medier, sette opp store og små promoterende arrangementer i Bergen by og en haug av andre gøyale påfunn.

Herman Singsaas PR-sjef pr@uken.no

Dette er seksjonen som sørger for at UKEN blir virkelig sett! Det er også en av UKENs største seksjoner, og skal som vanlig inneholde fUKENsjonærer fra hele student-Bergen! Hvis du liker å jobbe kreativt, og har lyst til å hjelpe UKEN å spre glede og selge alt vi har av billetter vil jeg virkelig anbefale deg å søke PR!

Vilde Zeiner

Assisterende PR-sjef vilde@uken.no

20


Gruppeleder PR-arrangement Har du lyst til å stelle i stand helt sinnssyke arrangement? Med kun fokus på å skape glede? Hva med fyrverkeri som overgår 17.mai? Da er PR-arrangement noe for deg! UKEN 22 skal gjøre mangt, blant annet sette verdensrekord, gi tilbake til vår fantastiske studentby, og særlig spre det glade ord om at nå, ja nå er det UKEN. Som Gruppeleder PR-arrangement får du ansvaret for å organisere og gjennomføre UKENs viktigste PR-arrangementer, og ikke minst forme dem. Tidligere har PR-Arrangement stått for Bergensgaven, Verdensrekordforsøket og UKEjakten. I tillegg får du som Gruppeleder PR-Arrangement stå for å arrangere et helt nytt arrangement fra bunnen av. Er du kreativ, har sans for ambisiøse prosjekter og fantasifull? SØK PR-ARRANGEMENT!

Gruppeleder ProFIlering I disse tider er det viktig at alle både i og utenfor Bergen vet at UKEN 22 faktisk skjer, og at det er noe alle kan glede seg til! Hele Bergen skal hypes opp for alt det er verdt! Som Gruppeleder Profilering vil du ha ansvaret for all fysisk profilering over, under, og bakkenivået til byen. Skal det være en luftballong, et fly, eller lyskastersignal med UKEN på? Kun fantasien din setter grenser! Etter hvert vil du også ansette dine egne fUKENsjonærer som sprenger grensene for hva fantasien deres kan få til. Ved å ikke bare gjøre tilværelsen bedre for Bergens innbyggere, kan du også påklistre dem om at nå, ja nå er det UKEN! Er du den som elsker å se din fantasi bli gjennomført fysisk? Er du kreativ og målrettet? Kribler det i kroppen din av å idémyldre store prosjekter, og lede en engasjert og ambisiøs gjeng? Vil du at TUSENVIS skal vite hva UKEN er, når det er, og hvor det er? Profilering er svaret. Søk Gruppeleder Profilering!

Gruppeleder Billett Er du en person som liker å sette ting i system? Blir du kanskje omtalt som gruppens kontroll freak? Da er det mulig Gruppeleder Billett er noe for deg! Denne stillingen er helt ny i UKEN 22, og du vil jobbe tett med både PR-sjef og Ass. PR på veien mot et fullstendig utsolgt UKEN 22! Som Gruppeleder Billett vil du få hovedansvaret for billettseksjonen, og sørge for at alle detaljer er på plass når billettene slippes. Du vil få full innsikt i UKENs billettsystem, som du kommer til å kjenne like godt som din egen bakhånd. I tillegg vil du selvfølgelig bli godt kjent med andre fUKENsjonærer – en mulighet du ikke vil gå glipp av! Vi ser etter deg som har godt humør og som kan trives med god oversikt og kontroll. Det kreves ingen forkunnskaper, kun motivasjon og en liten sans og glede for logistikk. Hvis du synes dette høres ut som noe for deg, og du har lyst til å bli kjent med morsomme og engasjerte mennesker – søk Gruppeleder Billett!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

21


Gruppeleder UKEbuss Når den skinnende, grønne dobbeltdekkeren, Torvall Menningen, okkuperer møteplassen den er oppkalt etter, er det ikke lenger tvil: våren er kommet og nå begynner UKEN! Etter måneder med planlegging og forberedelser skal endelig Torvall vises på Torgalmenningen, og det vil bli gjennomført forskjellige typer arrangementer for å spre UKEgleden frem mot og under selve UKEN! Sammen med din gruppe av fUKENsjonærer vil dere stå for oppussingen av det som blir deres nye lekestue. For de fleste bergensboere, så vel som studenter, er UKEbuss deres første møte med uken, og det blir raskt hele byens samlingspunkt. Hvor mange dere klarer å samle og hvor kjær Torvall Menningen blir i bergenfolkets hjerter denne gangen kan kun deres egen kreativitet sette grenser for. Dersom du er ledertypen som liker å ha god oversikt og kontroll, og selvfølgelig ha det vanvittig morsomt på veien, er dette stillingen for deg!

PR Gruppeleder for ditt fakultet/ skole UKEN er skapt for å glede, og gleden skal spres til alle; som det har blitt gjort siden 80-tallet. Vil du være med å spre den store gleden på ditt fakultet/ skole? Som Gruppeleder i PR-seksjonen vil du ha ansvar for all promoteringen av UKENs revy, konserter og arrangementer på ditt fakultet. Du vil også være en del av UKENs PR-styre, hvor vi sammen skal sørge for at UKEN er på alles lepper frem mot, og ikke minst under UKEN 22! Hvordan det glade budskapet skal spres i UKEN 22 er det kun kreativiteten som setter en grense for – så bli med og la kreativiteten DIN få fri utfoldelse! Du trenger ingen forkunnskaper for å søke. Alt du trenger er stå-på-vilje og engasjement! Hvis du liker å glede andre, har lyst til å jobbe med noe stort og kjempegøy ved siden av studier, og kjenner det kribler i magen når du hører ordet «utsolgt» har vi et godt råd til deg: SØK GRUPPELEDER PR! Søker Gruppeleder PR fra: Høyden, HVL, BI, Medisin, Psykfak, Jus og Høyskolen Kristiania

22


Mellomleder Video Vil du bli med på å forme tidenes UKEN? For å få det til trenger vi HYPE-videoer som når nye høyder. Promoer handler om å vekke følelser, om å skape interesse, stoppe folk i hverdagen, overraske, bygge forventinger og spre enorm UKEglede! Produksjonene vil omhandle artistslipp og andre aktiviteter i UKEN. Som Mellomleder Video vil du bli en del av PR-teamet i UKEN. Senere vil du bli en ledende person og min høyre hånd i produksjonsteamet. Er du en kreativ og sosial person som ønsker å utfolde din indre Tarantino i form av video -produksjon og -markedsføring så er du perfekt for intervju!

Einar Malmquist Gruppeleder Video

Gruppeleder Innholdsprodusent Hva er det DU ønsker å se UKEN gjøre eller gjennomføre for at vi skal erobre hjertene til så mange som mulig, og fylle dem med UKEglede? Hva tror du verden vil se fra UKEN på diverse digitale medier for å få alle til å ville være med på UKEN 22? Dette er blant annet det du skal finne ut av som Gruppeleder Innholdsprodusent. Dette er en ny stilling i UKEN 22, og du skal sammen med gruppen din komme opp med spennende og engasjerende innhold vi kan bruke til promoteringen av UKEN 22. Skal Orvil opp på Stoltzen og dele ut vafler til alle som kommer opp? Kan en grønn UKEvandring over de syv fjell være spennende, eller vil du gjøre enda sykere stunts for å trekke oppmerksomhet mot UKEN? Det finnes ingen grenser for hva du og din gruppe vil finne på! Som Gruppeleder Innholdsprodusent vil du få lede din egen gruppe, og være med å skape hva slags innhold UKEN skal legge ut herfra og hele veien til mars 2022. Du vil i tillegg jobbe tett med SoMe-ansvarlige og PR-sjef, bli kjent med en haug av ulike fUKENsjonærer og ha det vanvittig gøy underveis! Hvis du kjenner at dette hørtes spennende ut for deg har du bare én ting å gjøre: SØK SØK SØK og bli UKENs første Gruppeleder Innholdsprodusent!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

23


Gruppeleder Redaksjon Redaksjonen under UKEN har utviklet seg mye de senere årene, og det skal vi fortsette med. Content Marketing har uten tvil kommet for å bli, og for at UKEN skal nå ut til enda flere, skape enda mer blest og til slutt selge ut hvert eneste arrangement (selvfølgelig) trenger vi nettopp DEG! Som Gruppeleder Redaksjon vil du få ansvar for at Bergen og Norge generelt ikke bare er oppmerksomme på at UKEN skjer, men at UKEN er det eneste de har lyst til å delta på i mars 2022! Hvordan skal vi sørge for at UKENs gladsaker ender på topp av Googles søkelister når man googler «hvordan har jeg det gøy i Bergen?», og hvordan får vi alle som kjøper billett til å kjøpe UKEmerch? Dette er blant annet det du skal jobbe med, i tillegg til å lage en redaksjonsplan for UKEN, koordinere de ulike seksjonene for programbladet og sende ut ulike nyhetsbrev til studenter, voksne, eldre om alt som skjer innad og utad i UKEN frem mot mars 2022. Er dette noe du har lyst til å jobbe med, og i tillegg få ledet en egen gruppe, bli en ekspert på markedsføring og ha det utrolig gøy underveis? Da MÅ du søke Gruppeleder Redaksjon!

MELLOMLEDER MEDIA Er du den neste Bob Woodward? Hvis du skjønte den referansen, les videre! Med stillingen Mellomleder Media blir du en kritisk del i UKENs pressestrategi, dette er en jobb som bare blir mer og mer spennende etterhvert som UKEN nærmer seg! UKEN 22 skal bli tidenes beste UKENfestival, og i 2022 skal UKEN være for hele Bergen, ikke bare NHH. Dette vil kreve mer eksponering mot pressen enn noen gang, og det er der DU kommer inn! Som Mellomleder Media blir du min høyre hånd, og sammen skal vi legge frem en mediastrategi, holde hyppig kontakt med journalister fra hele landet, lage et pressehåndteringskurs for fUKENsjonærene, og ansette et Dream Team av et presselag! Men ikke all PR er god PR. Under en festival med så mange bevegende deler som UKEN er det alltid en krise rundt hjørnet, og om uhellet er ute er det opp til oss å håndtere det i media. Jeg ser etter noen som kan tenke raskt, ikke er redd for å være synlig, og har god stamina. Hvis høy puls, mye latter, stort ansvar og kanskje den mest spennende fUKENsjonærstillingen under hele festivalen er noe for deg, søk Mellomleder Media! 24

Emil Gjørvad

Gruppeleder Media


INFOSEKSJONEN Alle vet at det er Infofamilien som sørger for at maskineriet UKEN går som smurt, uansett hvilke utfordringer man måtte møte på. Info-seksjonen er nemlig UKENs kompetansesenter, og har ansvar for alt fra systemutvikling og design, til transport og arrangering av internfester. Her finnes det noe for enhver smak, og sammen skal vi sørge for at UKEtoget går på skinner, helt frem til mars 2022.

Anders Pay Eriksen Infosjef info@uken.no

Info er en seksjon som samarbeider mye med resten av organisasjonen. I tillegg til å bli en del av Infofamilien, får du derfor stiftet bekjentskap med mange andre fUKENsjonærer i andre seksjoner. Du vil dermed få et godt overblikk over hvordan UKEorganisasjonen egentlig fungerer. Du vil få masse nyttig erfaring, og ikke minst venner for livet! Hvis dette ikke høres ut som noe for deg, da vet ikke jeg! Om du likevel er i tvil er det bare å ta kontakt med spørsmål, på enten Facebook eller mail. Kerstin Hareide Assisterende Infosjef kerstin@uken.no

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

25


Gruppeleder UKEpunkt Har du system i rotet eller rot i systemet? Uansett! Er du systematisk og effektiv? Er du i tillegg imøtekommende og positiv? Da ser vi etter akkurat deg! Som Gruppeleder UKEpunkt vil du få ansvaret for å drifte UKEpunkt i forkant av og under UKEN 22. Dette er UKENs heteste møtepunkt, og det er nettopp hit mange vil henvende seg for å stille spørsmål om alt fra arrangementer til tidspunkter til uthenting av billetter. Du er den utadvendte, kontaktsøkende og informative personen som alle knytter et forhold til. Du vil i samarbeid med gruppen du utformer, få muligheten til å utvikle UKEkolleksjonen! Har du en indre kreativitet og ideer til hvordan alle våre fUKENsjonærer skal pryde Bergen med matchende gensere trenger vi deg! Søk Gruppeleder UKEpunkt nå!

SEKRETÆRER (7 STK) Er du strukturert og effektiv? Har du stålkontroll på ting som skjer rundt deg, hva, hvor og når ting skjer? Er du i tillegg blid som bare det og en alle tiders samarbeidspartner? Er du imøtekommende og lever for å spre glede rundt deg? Da er dette stillingen for deg! Sekretariatet er selve informasjonssentralen i UKEN. Som sekretær kommer du til å ha stålkontroll på alt som skjer i UKEorganisasjonen. I denne stillingen står du parat til å besvare spørsmål, og det vil være naturlig for fUKENsjonærer å henvende seg til nettopp deg. Som sekretær vil du få ansvar for din egen seksjon, der du skal delta på seksjonsmøter og hjelpe til med stort og smått. I tillegg vil du være en del av den flotte Infoseksjonen. Dobbel seksjon, dobbel MORO! Søk sekretariat dersom du også vil bli med på moroa!

Gruppeleder UKEentreprenør Bygde du en trehytte som var stort som et palass som barn? Eller har du gått bygg på VGS? Det er imidlertid ikke nødvendig for å være Gruppeleder UKEentrepenør. Er du derimot glad i å snekre og har sansen for flotte konstruksjoner er dette stillingen for deg! Som UKEentrepenør leder du UKENs eget lille entreprenørfirma. Sammen med din gruppe vil du få ansvaret for alt som skal bygges i UKEN. I denne stillingen samarbeider du tett med andre grupper i UKEN, og får samtidig muligheten til å forme din helt egen gruppe av entrepenørspirer. Kjenner du at det kribler i fingrene etter å gripe drillen allerede? Og du at du allerede gleder deg til å treffe spikeren på hodet? Ikke nøl – søk UKEentrepenør! 26


Gruppeleder Transport Har du en indre Petter Solberg, bare tryggere på veien? Møter du alltid opp i tide, og har stålkontroll på trafikkbildet? Da er du den vi ser etter! Som Gruppeleder Transport er du nemlig ansvarlig for all koordinering av all transport innad i organisasjonen. Din rolle som gruppeleder spiller en viktig rolle for at alt skal gå knirkefritt. I forkant av og under selve UKEN 22 er vi helt avhengige av deg og Transportgruppen sine sjåfører. Denne gruppen får du mulighet til å utforme selv. Sammen skal dere sørge for at henting og avlevering av alt fra artister til fUKENsjonærer går knirkefritt. Tidligere har transportgruppen fått æren av å være sjåfører for store navn som Karpe Diem, Axwell Ingrosso og ikke minst 50 Cent! Hva gjør du hvis konserten er utsolgt men artisten ikke kommer seg fra Flesland? Jeg vet ikke, men kanskje du gjør? Da trenger du ikke nøle – dette er stillingen for deg.

OVERSETTERE (2 STK) Har du sansen for en godt oversatt tekst? Ingenting irriterer vel mer enn når man skjønner at en tekst er oversatt gjennom google translate? Slik skal det ikke være i UKEN, og derfor trenger vi DIN hjelp for å sørge for at den språklige kvaliteten opprettholdes i hele organisasjonen. Som oversetter er din oppgave å oversette all informasjon til engelsk slik at vi frem mot UKEN 22 når du ut til alle! I din stilling som oversetter skal du oversette alt fra ansettelsestekster, til nettside og facebookarrangementer. Din oppgave er å sikre god informasjonsflyt for alle i UKEN. I tillegg blir du en del av infoseksjonen, hvilket vil være den beste avgjørelsen du noensinne kommer ta. Er du klar for å ta UKEN til nye høyder? Søk nå.

Bærekraftansvarlig (2 stk) Som alle vet er UKEN grønn, men nå skal den bli grønnere enn noen gang! For å sikre at UKEN 22 drives på en bærekraftig måte skal vi ansette to Bærekraftansvarlige. Dette er en splitter ny stilling, der du og en annen heldig fUKENsjonær skal samarbeide for å sørge for at UKEN velger grønt der det er mulig. Selv om du vil tilhøre Infoseksjonen, er dette en spennende stilling der du kommer til å jobbe med folk og seksjoner i hele organisasjonen. Du vil få et unikt innblikk i hvordan UKEN driftes, slik at du kan se hvor det er potensiale for å drive mer bærekraftig. Er du opptatt av klima, ønsker du å utgjøre en liten forskjell, og har du lyst til å skrive et aldri så lite stykke UKEhistorie? Søk for å bli en av UKENs to første Bærekraftansvarlige!

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

27


GRUPPELEDER GRAFISK Er du en person som ikke synes noe er bedre enn fin logo, og som bruker fritiden sin på å leke seg i Photoshop? Er du både kreativ selv, og synes det er gøy å se andres kreativitet utfolde seg? I så fall passer du nok perfekt som Gruppeleder Grafisk! Som Gruppeleder Grafisk blir du ikke bare en del av UKENs beste seksjon: Info, du får osgå et stort ansvar for hvordan UKEN kommer til å se ut utad. Alt fra logo, font, farger og mye annet er det deg og dine fUKENsjonærer som skal bestemme hvordan blir. Du vil få mye spillerom og frihet, og får dermed en unik mulighet til å sette ditt preg på UKEN. Som grafiker vil du samarbeide tett med PR-seksjonen, og utarbeide alt av plakater, bannere og liknende. Du er rett og slett ansvarlig for alt av UKENs grafiske design. Ettersom dette er et stort ansvar er det en fordel dersom du har erfaring med grafisk arbeid fra tidligere. Høres dette ut som noe for deg? Søk da vel!

Gruppeleder Foto Har du en stødig hånd, et godt øye, og sansen for det estetiske? For å forevige de fantastiske minnene som skapes under UKEN trengs det fotografere av rang! Som Gruppeleder Foto vil du lede et team med fotografer som har i oppgave å sørge for at UKEN, og veien dit, blir grundig dokumentert i form av flotte, fine og fjollete bilder. Du skal altså organisere alt av UKENs fotoarbeid. Dette inkluderer å ta bilder til ansettelsesrunder, bilder på fester og hytteturer, lage vaktplaner for når ulike begivenheter skal dokumenteres, bearbeide bildene og gjøre dem klare til visning og publisering. Du vil samarbeide tett med andre seksjoner, spesielt PR, som ønsker at arrangementer eller arbeid skal foreviges eller brukes til promotering. Som gruppeleder vil du også være ansvarlig for nødvendig opplæring av dine fUKENsjonærer, slik at samtlige bilder blir av ypperste kvalitet. Høres dette ut som jobben for deg? Da anbefaler jeg å søke Gruppeleder Foto!

Mellomleder Utvikling Brenner du for effektivisering og automatisering? Ønsker du å gjøre UKEN 22 til den mest High-Tech festivalen i verden? Som mellomleder Utvikling vil du være leder for et team utviklere som skal sørge for at hverdagen blir enklere for over 1000 fUKENsjonærer. Du får selv friheten til å definere hvilke utviklingsprosjekter UKEN 22 kommer til å satse på, og sammen med utviklingsteamet vil du også jobbe med å videreutvikle eksisterende systemer. Dette er en teknisk stilling som innebærer programmering og det er derfor ønskelig med en person som har litt erfaring med JavaScript, Python og MySQL. Selv om dette er ønskelig, er det ikke et krav om å kunne alt. Det er du som vil stå for valg av nye prosjekter, og vil da selv vurdere hvilket verktøy dette skal gjøres i. Dette er en mulighet til å få teste ut kode-skills og lage et produkt med verdi. Det er også en super mulighet til å bli kjent UKEfamilien! 28


Webmedarbeider fUKENsjonær (2 stk) Nettsider er, som vi alle vet, utrolig fett. Det er forsåvidt UKEN også. Komboen? Dritfett! Det kan rett og slett ikke bli bedre. Om du er enig i dette er det deg vi trenger! Bli tidlig med i teamet som skal gjøre nettsiden vår, uken.no, klar for å vise frem all slags UKEglede! Her får du hands-on erfaring med utvikling i Wordpress. og bidra til å styrke UKENs digitale profil. Du får masse innvirkning på hvilke funksjoner som skal legges til, og hva slags design som skal ut til mang en IP-adresse! Du vil også jobbe tett med grupper som grafisk og redaksjon. Med andre ord; du blir medansvarlig for en av UKEN fremste kanaler ut ad. Og ikke minst blir du del av UKEfamilien!

William Tronslin

Mellomleder Webredaktør

Kort fortalt, dette vil du ikke gå glipp av!

Mellomleder IKT Liker du å hjelpe andre? Er du serviceminded og gira på å være UKENS tekniske alt-mulig-mann/kvinne? IKT er nå bærebjelken i alle organisasjoner og UKEN trenger en person til å hjelpe Gruppeleder IKT med å påse at alt er på plass. Som mellomleder IKT vil du være limet som holder IKT avdelingen sammen gjennom å støtte web og utvikling på systemfronten og ved å hjelpe Gruppeleder IKT arrangere sosiale sammenkomster for IKT gruppen. Som Mellomleder IKT vil du ha ansvaret for mange av de tekniske løsningene under UKEN 22. Arbeidsoppgaver innebærer opprigging av nettløsninger, håndtering av servere, filer og mail-system. Selv om dette kan høres krevende ut krever stillingen ikke noen forkunnskaper, fordi du vil få god oppfølging. Her kreves kun en vilje til å lære nye ting og prøve seg på ukjent terreng. Siden IKT avdelingen er sentral når det gjelder brukerstøtte for UKEfamilien vil du få muligheten til å jobbe med og bli kjent med mange fUKENsjonærer på tvers av seksjonene.

SØKNADSFRIST 9. APRIL KL 23:59

Martin Vagle Gruppeleder IKT

29


Mellomleder PERS.SOS Er du en sosial, energisk person som sprer glede til alle rundt deg? Elsker du å lage og ikke minst spise digg mat og søte kaker? Da passer du perfekt som Mellomleder i Personal Sosial! Med din hjelp skal vi gjøre UKEN2022 til den mest uforglemmelige UKEN noen sinne. Pers.sos skal skape engasjement og UKEglede i hele Bergen. Jeg ønsker en person som brenner for sosiale sammenkomster ettersom vi skal planlegge en rekke internfester og ansettelsesturer. Vi skal også drifte Pers.sos cafe i ukene før selve festivalen, og da trenger jeg en utadvendt og engasjert mellomleder som sprer god stemning og fabelaktig mat! Dessuten skal vi sette sammen en stor gruppe med gledesspredere som kommer til å skape minner og vennskap for resten av livet. I tillegg er det meste av arbeidet vårt gjort før selve UKEN, som at man får nyte mye av selve festivalen. Ikke gå glipp av en gylden mulighet til å få det beste ut av UKEN, søk ML Pers.sos!

Øyvind Løkholm Gruppeleder Pers.sos


Hvordan søke? SØK PÅ UKEN.NO VED PROBLEMER KAN DU SENDE MAIL TIL INFO@UKEN.NO SØKNADSFRIST: FREDAG 9. APRIL KLOKKEN 23.59


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.