Page 1

UKEN 14 Ansetter Bli med og skap opplevelser!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00


Kjære medstudent! Gratulerer! Du er på riktig spor. Blekken du holder i hånden kan være ditt første skritt på veien mot det morsomste og mest utfordrende man kan bruke tiden sin på i NHHS – nemlig UKEN! UKEN er det desidert største underutvalget på NHH og består til slutt av over 1000 fUKENsjonærer. Dette er med på å gjøre UKEN til Vestlandets nest største kulturfestival. I løpet av 17 dager skal over 20 000 besøkende svinge innom NHH for å oppleve hva UKEN har å by på. Programmet består av alt fra verdensrekordforsøk og barne- og eldredager, til revy og konserter. Artister som tidligere har spilt under UKEN omfatter blant annet 50 Cent, Travis, The White Stripes, Jason Mraz og DJ-Tiesto. UKErevyen 2012 gjorde også rent bord under NM i studentrevy og vant samtlige klasser de stilte opp i!

Erlend Karlseng

UKEsjef ukesjef@uken.no

Dersom du blir med i UKEfamilien kan jeg love deg mange nye bekjentskaper, og minner for livet. Et bevis på dette er alle de tidligere fUKENsjonærene som kommer tilbake i hopetall til hver eneste UKEN; nettopp for å oppleve den unike følelsen UKEN har gitt, og fortsatt gir dem. Jeg ble selv med som fUKENsjonær i UKEN denne runden for fire år siden og det ga meg noen av de beste opplevelsene jeg har hatt på denne skolen. Felles for de stillingene vi utlyser nå er ikke annet enn variasjonen dem imellom. Noe av det flotteste med UKEN er nemlig den bredden som finnes i organisasjonen. Enten du er kunstner eller økonom, snekker, gjøgler eller bartender, så finner du noe for deg i UKEN. Spørsmålet er altså ikke om UKEN er noe for deg, men hva du har lyst til å gjøre i UKEN! Jeg vil spesielt oppfordre 1.kullister til å slenge inn en søknad. Erfaring fra NHHS eller andre steder er nemlig ikke nødvendig for å bli med i UKEN. Det man eventuelt trenger å lære, lærer man underveis! Jeg gleder meg til å se deg på stand! UKEhilsen Erlend Karlseng UKEsjef

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 3


Salgsseksjonen Salgsseksjonen er UKENs største og mest joviale seksjon, og skal til slutt bestå av flere enn 300 fUKENsjonærer. Revy og konserter er fett nok, men den virkelige festen foregår i Kjelleren, og der er det Salgsseksjonen som regjerer! Salgsseksjonen består av Klubben, Campus Café, Campus Lounge, Aulabar, fUKEN, Restaurant, Orvils Delikatesser, Vertskap og Logistikk. Det er disse gruppene som holder festen i gang til langt på natt og passer på at alle UKENs gjester får fantastiske opplevelser. Det er Salg som selger øl og vin, mikser drinker, passer på deg, serverer de lekreste retter i Restauranten, og digg nattmat til takknemlige fUKENsjonærer og gjester.

Martin Olsen Salgsjef salg@uken.no

Ved siden av å drive Kjelleren er Salg uten tvil den mest joviale seksjonen i UKEN. Det er vi som har de største vorsene og den beste stemningen. Arbeidsmengden i Salg vil være relativt liten for de fleste gruppene inntil UKEN starter i mars 2014. Salgsseksjonen passer for deg som virkelig vil ha fokus på det sosiale, men det er absolutt muligheter for å bidra ekstra for de som ønsker. Vi søker deg som er engasjert, serviceinnstilt og ikke minst sosial! Sammen skal vi gjøre Kjelleren til Bergens beste utested! UKEhilsen fra Martin og Aksel Aksel Mjøen

Ass. Salgssjef salgass@uken.no

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 4


Salgsseksjonen Restaurant

5 hovmestre, 5 barsjefer, 1 dekoransvarlig, 25 servitører

Vil du være med på å gi gjestene en smaksrik opplevelse som sent vil glemmes? Er du ansvarsfull, sosial og serviceinnstilt trenger jeg deg. Som en av de største undergruppene blir det garantert mye moro; en perfekt grobunn for nye vennskap. Enhver restaurants viktigste ressurs er servitører. Tidligere erfaring er ikke nødvendig, motivasjon og vilje er avgjørende. For servitøren fortsetter festen i Kjelleren etter endt skift! Som hovmester må du trives i et hektisk restaurantmiljø, du må like å ha ansvar og være klar til å håndtere stressende situasjoner. Ettersom det blir mye kontakt med gjester, er det en fordel å være utadvendt. Hovmestrene vil ha ansvaret for den praktiske gjennomføringen av middagene, og får også ansvaret for en gruppe servitører. Kom du ikke inn på bartenderskolen, sa du? Ikke stress, som barsjef har du nemlig en glimrende mulighet til å drive din egen bar. Svette matpakker skal ikke nytes i restauranten, dekoransvarlig må sørge for at lokalene står i stil til dette.

Lene Solberg

Gruppeleder Restaurant restaurant@uken.no

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Søk Restaurant.

Campus Lounge

4 barsjefer, 22 fUKENsjonærer

Er du klar for å skape en vill loungaktig atmosfære, mikse drinker og sørge for at stemningen er på topp i Kjelleren? Da er det nettopp Campus Lounge som er gruppen du burde søke! I Campus Lounge vil det arrangeres konserter med trøkk, og det er stedet hvor selve festen når kokepunktet, da det er vi i Campus Lounge som spriter opp UKEN bokstavelig talt. Sammen skal vi sørge for at både kjente og ukjente skal få smake på de smoothe drinkene vi mikser og danse til pulserende rytmer i de sene nattetimer! Du trenger verken å være vinkjenner eller ha vært med på Bartenderskolen for å bli en del av Campus Lounge, så lenge du er jovial og klar for å ta i et tak. Dersom du er glad i utfordringer og liker å ha stålkontroll oppfordres du til å søke på stillingen som barsjef.

Maria Trollvik

Gruppeleder Campus Lounge campuslounge@uken.no

Bli med og sprit opp UKEN 14, søk Campus Lounge NÅ!

Aulabar

5 barsjefer, 28 fUKENsjonærer

Vil du være med på å skape den sinnssyke stemningen som fyller Aulaen under UKEN? Liker du å spre glede i flytende form? Da er Aulabar gruppen for deg! Vår kjære Aula er selve midtpunktet under UKEN, og det er her revyen og de store konsertene finner sted. Med andre ord, det er i Aulaen UKEstemningen skapes! Aulabar ser etter utadvendte og sprudlende fUKENsjonærer. Erfaring er ikke et krav så lenge du er serviceinnstilt og effektiv, selv under press. Sammen skal vi skjenke tørste gjester og fUKENsjonærer, dele ut program til liten og stor og generelt gjøre Aulaen til et hyggelig sted å være. I forkant av UKEN er vi også så heldige at vi får pusse opp baren, slik at den går i ett med UKEsjelen. Dersom du er på utkikk etter et mer overordnet ansvar, oppfordres du til å søke stillingen som barsjef.

Josefine Hagatun Gruppeleder Aulabar aulabar@uken.no

Jeg kan love deg mange nye venner, spennende arbeidsoppgaver og uforglemmelige opplevelser. Dersom jeg enda ikke har klart å overtale deg til å søke – ikke nøl med å ta kontakt! Jeg vil se nettopp DEG på intervju!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 5


Salgsseksjonen fUKEN

5 barsjefer, 20 fUKENsjonærer

Er du en person som liker å skape noe? Og som får et ekstra kick hvis dette “noe” er så legendarisk og skaper så mye fantastisk stemning at det går gjeteord om det i hele Bergen by? Da er fUKEN gruppen for deg! fUKEN er UKENs internbar, og et av UKENs definitive høydepunkt. Hit drar fUKENsjonærene for å toppe kvelden når alt annet stenger. Frem mot UKEN 14 skal vi komme opp med et forbløffende og hemningsløst konsept som inspirerer til tidenes villeste nachspiel. Vi skal forvandle fUKEN til et sted hvor stemningen går gjennom taket. Under UKEN skal vi ta festen til nye høyder fra andre siden av bardisken. Som en del av fUKEN får du være med på hele prosjektet fra starten av, og få opplevelser og venner for livet. Vi søker også etter fem barsjefer som vil alternere på å ha det overordnede ansvaret under selve UKEN. Disse vil jobbe tett med meg gjennom hele prosessen, og bli inkludert når viktige avgjørelser skal tas. Er du en beslutningsdyktig ledertype som liker ekstra ansvar? Da er stillingen som barsjef i fUKEN tingen for deg!

Logistikk

Peder Hjermann

Gruppeleder fUKEN fuken@uken.no

1 mellomleder, 1 lagersjef, 2 innkjøpere, 25 fUKENsjonærer

UKEN 14 kommer til å inneholde artister og arrangementer det lukter svidd av. Det blir dog ingen vellykket festival uten at gjestene kan forsyne seg av gode mat- og drikkevarer i tidlige og sene nattetimer. Som en del av logistikkgruppen under UKEN 14 kan nettopp DU være med på å sørge for at alle besøkende går hjem med et ekstra stort smil om munnen. Som mellomleder vil du være min høyre hånd og ha ansvaret for å spikre alle leverandøravtaler sammen med to innkjøpere. Lagersjefen vil ha ansvaret for lageret under selve UKEN, og samtidig jobbe med meg i forkant for å komme opp med et elektronisk lagersystem. Som fUKENsjonær vil du hovedsakelig jobbe under selve UKEN ved å sørge for at alle utsalgssteder har det de trenger av varer.

Kenneth Ellingsen

Gruppeleder Logistikk logistikk@uken.no

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper. Det viktigste er at du tør å ta en utfordring, er blid og positiv og samtidig har lyst til å være med og spre den fantastiske UKEstemningen i forkant og under UKEN 14. Ikke la sjansen gå fra deg til å bli med i den mest joviale seksjonen. SØK LOGISTIKK I UKEN 14!!

Orvils Delikatesser

4 barsjefer, 20 fUKENsjonærer

Er du en sosial og blid person som setter pris på fest og glade mennesker? Er du glad i mat og har lyst til å sørge for at UKENs gjester har energi til å holde ut hele natten? Da hører DU hjemme i Orvils Delikatesser! Ingen kan feste på tom mage! Vår oppgave under UKEN vil derfor være å sørge for at ingen fUKENsjonærer eller UKENs gjester går sultne utover de sene nattetimer. Under UKEN 14 forvandles Sjekkbar til Orvils Delikatesser. Jeg trenger dermed fire motiverte og sprudlende barsjefer som kommer til å ha det overordnede ansvaret på vakt og 20 livsglade og serviceinnstilte fUKENsjonærer som har lyst til å spre matglede under UKEN. Sammen skal vi utarbeide et uimotståelig mattilbud som utkonkurrerer både pølse på Statoil og pizza fra Barillo. Du vil i tillegg få mulighet til å få mange nye venner, uforglemmelige opplevelser og bli en del av den fantastiske UKEfamilien.

Vilde Sandanger Gruppeleder Orvils Delikatesser vertskap@uken.no

Er du glad i fart og moro, og takler stressende situasjoner med et smil? Søk Orvils Delikatesser og få sjansen til å bli med på årets morsomste eventyr!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 6


Salgsseksjonen Campus Café

3 cafésjefer, 18 fUKENsjonærer

Campus Café skal være et hjem for stud.nhh under UKEN. Vi skal utfordre SiB-Kantinen, og tilby mat og drikkevarer som treffer rett hjem hos kundene våre. Campus Café er et tilholdssted hvor god mat og sosialt samvær er i sentrum. De som blir ansatt i Campus Café vil bli en del av et prosjekt, hvor vi jobber sammen for å lage den feteste caféen som har vært på skolen noensinne! I perioden før UKEN starter vil vi gjøre mye sosialt og kult, og fokuset skal ligge på det sosiale. Som cafémedarbeider er det viktigste at du er motivert, takler stress, og bidrar med godt humør! Du vil i tillegg få muligheten til å delta på nesten alt av arrangementer under UKEN, da hovedvekten av arbeid foregår på dagtid! I tillegg til cafémedarbeidere søker jeg også etter 3 cafésjefer. Cafésjefene vil i større grad være med å utforme og lage selve caféen, i tillegg til å være sjefer under vaktene sine. Cafésjefene må ha stålkontroll, og kunne gå foran med et godt eksempel!

Jon-Vegar Rugseth Gruppeleder Campus Café campuscafe@uken.no

Vil du være en av de mest elskede personene under UKEN? Søk Campus Café!

Klubben

5 barsjefer, 21 fUKENsjonærer, 2 klubbenDJer

Er du glad i å ikke bare ta deg en fest, men også være med å skape en god fest? Vil du bidra til at Klubben nok en gang blir ”the place to be” i perioden UKEgleden brer seg over Bergen by? Da er Klubben stedet for deg! Som fUKENsjonær i Klubben kommer du ikke bare til å jobbe i baren, men du og dine ideer vil være med å utforme Klubben under UKEN 14! Målet vårt vil være å trekke mest mulig gjester til baren i hjertet av Kjelleren og passe på at alle besøkende får en ultimat UKEopplevelse. Som barsjef vil du stå ansvarlig for din egen bargruppe med dine egne prosjekter og være den som sitter med ansvaret for at bardriften går riktig for seg når du er på jobb. Her kreves det ingen forkunnskaper, alle vil få den nødvendige opplæringen.

Alexander Gaden

Gruppeleder Klubben klubben@uken.no

Sist men ikke minst søker UKEN etter to DJ-er. Her er det nødvendig med forkunnskaper som DJ, og gjerne personer med eget utstyr. Gjennom disse stillingene vil du få haugevis med morsom erfaring, samt venner for livet. Fokuset vil ligge mye på å skape sosial tilhørighet til gruppe!

Vertskap

2 vaktsjefer, 75 fUKENsjonærer

UKEN sin største og mest joviale gruppe søker nye fUKENsjonærer. Vil du være med å gjøre UKEN 14 til en storslått opplevelse for både gjester og studenter? Har du også hodet på rett plass og er glad i en utfordring, da må du søke Vertskap. Vertskap står for sikkerheten under UKENs arrangementer og det er vår jobb å sørge for at alle skal ha en best mulig opplevelse når de besøker Norges beste studentfestival. En god serviceinnstilling og et godt humør er derfor viktig hvis du vil være med i Vertskap. I vertskapsgruppen vil du jobbe i team, og få oppgaver som krever at du tar selvstendige avgjørelser. Det kan til tider skje mye på en gang så å kunne holde hodet kaldt i situasjoner som er litt stressende er et pluss. Hvis du er redd for at du går glipp av festing, fortvil ikke. Det blir plenty med sjanser til å ta seg en fest eller syv både før, under og etter UKEN. Så er du en sosial person med mye pågangsmot, gleder jeg meg til å bli bedre kjent med akkurat deg på intervju!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Christian Vedeler

Gruppeleder Vertskap vertskap@uken.no

Side | 7


Informasjonsseksjonen Infoseksjonen er hele UKENs samlepunkt, og skal sørge for at planleggingen og gjennomføringen av UKEN 14 går som en lek! Gjennom spektakulære fotografier, delikat design, fengslende filmer og mye, mye mer, kommer Infoseksjonen i UKEN 14 til å imponere alle og enhver på veien frem mot UKEN. Drømmer du om å hente Robbie Williams på Flesland? Eller har du en våt drøm om å snekre et vikingskip? Infoseksjonen jobber med utrolig mye forskjellig, og det gir deg som fremtidig fUKENsjonær en verden av muligheter. Ikke minst har vi hele UKENs kjæledegge, Personal Sosial, med på laget. Fortsatt ikke overbevist altså? Det er mange grunner til å søke UKEN og Infoseksjonen. Først og fremst har vi det veldig hyggelig sammen! I tillegg er Info en perfekt arena hvis du ønsker å lære nye ting, bli kjent med fUKENsjonærer på tvers av grupper og seksjoner, og ikke minst påvirke hvordan UKEN skal se ut. For de aller fleste stillingene kreves ingen forkunnskaper, kun lærevillighet, engasjement og en positiv innstilling. Seksjonen består av gruppene Transport, Grafisk/ Design, Personal Sosial, UKEntreprenør, UKENvideo, UKENfoto, IKT og Sekretariatet. En meget god kombinasjon!

Anna Danbolt

Informasjonssjef info@uken.no

Vi er nå 27 personer – snart skal vi bli over fem ganger så mange fUKENsjonærer! Vil du vokse med oss, og være med på en spennende reise frem til mars 2014? Søk nå, og vi kan garantere deg at du ikke vil angre. Kom gjerne og prat med oss på stand over en varm kopp kaffe. Vi gleder oss til å bli kjent med nettopp DEG. UKEhilsen fra Anna og Mette

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Mette Hole

Ass. Informasjonssjef/ Gruppeleder Sekretariat infoass@uken.no

Side | 8


Informasjonsseksjonen Personalsosial

18 fUKENsjonærer

Er du en ekte solstråle? Kan du alene sørge for at Brun og Blid ikke tjener en eneste krone på fUKENsjonærer det neste året? Da ser vi etter akkurat deg! Vi er til nå to sprudlende per.sos´ere, men skal utvide med 18 gladlakser til. Sammen skal vi få hele UKEorganisasjonen til å sprudle over av UKEglede! Dette skal vi gjøre gjennom å arrangere internfester, drifte UKEN´s egne café i forkant av UKEN 14, ha vaffelvisitter, skape godstemning på UKEkontoret, ja vi skal rett og slett glede fUKENsjonærene slik vi måtte ønske, og det er (nesten) bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til. Mye av arbeidet vil finne sted i forkant av UKEN, så i mars står du fritt til å delta på så mange fester, konserter og arrangementer som du måtte ønske. Har du smilet på plass døgnet rundt? Er du over middels glad i vafler? Sitter latteren løst? Da ønsker vi å le sammen med deg. Søk Personalsosial!!

Transport

Eirik Tveit

Gruppeleder Personalsosial perssos@uken.no

7 vaktsjefer, 27 sjåfører

Er du sosial, serviceinnstilt, og generelt veldig glad i å kjøre bil? Er du klar for å ta del i en av de mest joviale og viktigste arbeidsoppgavene under UKEN 14? Da er DU den jeg leter etter! Både før og under UKEN spiller transportgruppen en svært viktig rolle for at alt skal gå knirkefritt. Som sjåfør under UKEN vil du bli del av et stort lag. Sammen skal vi sørge for at alt fra verdenskjente artister til fUKENsjonærer er der de skal være til rett tid. 7 sjåfører vil også få en rolle som vaktsjef. Deres oppgave, i tillegg til noen kjøreoppdrag, vil være et bindeledd mellom de øvrige sjåførene og meg. Vaktsjefene vil få tildelt ansvaret for én uke hver i forkant, i tillegg til et par dager under selve UKEN.

Njål Engen Ekre

Gruppeleder Transport transport@uken.no

Om du vil være med å spre UKEglede ved å transportere artister og andre blide fUKENsjonærer, søk transport i dag!

UKENvideo

40 fUKENsjonærer

I UKENvideo kan du utfolde deg innen video, og du får muligheten til å både intervjue, filme og redigere. Kanskje har du laget video da du var liten, eller har alltid hatt lyst til å lære deg det? Da er UKENvideo en perfekt arena. Det kreves ingen forkunnskaper, da du vil få den opplæringen som trengs. Gruppen består av Redaksjon, Promo og Egenproduksjon, som gir deg muligheten til å drive med akkurat det du vil lære. Redaksjonen lager reportasjer fra ulike arrangementer som skjer. Er du en intervjuer eller vet hvordan en reportasje skal lages er dette riktig plass. Har du heller sans for hvordan du skal fylle aulaen er Promo gruppen for deg. Der får du jobbe med å promortere ulike arrangementer, og vil i hovedsak jobbe med redigering. Er du en av dem med hodet fullt av ideèr og har lyst å lage introfilmer gjenstår det å søke UKENvideo og bli med i Egenproduksjon. Uansett hva du ender opp med så gleder jeg meg til å se deg på intervju!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Erlend Berge

Gruppeleder Video video@uken.no

Side | 9


Informasjonsseksjonen UKEntreprenør

1 mellomleder, 9 fUKENsjonærer

Har du lyst å være med på UKENs mest handy og kreative gruppe? Kanskje du alltid har hatt en forkjærlighet for lego, eller kanskje du simpelthen elsker følelsen av å ha bidratt til noe som du virkelig kan være stolt av? Da er dette garantert gruppen for deg! UKENtreprenør er UKENs egne lille entreprenørfirma som bygger alt som trengs for at UKEN 14 skal fungere rent praktisk. Man trenger ikke noen erfaring for å søke, så ikke fortvil om du føler at du ikke kan så mye. Du kommer uansett til å lære ekstremt fort og det er fantastisk gøy å se hvor bra resultatet blir. I tillegg til ni fantastiske fUKENsjonærer søker jeg en engasjert og blid mellomleder. Mellomlederen kommer til å fungere som en person som har full kontroll på hva som må gjøres til enhver tid, samt fungere som en leder under byggeprosessen og i tillegg bistå meg i planleggingsfasen. Blir du med i UKENtreprenør garanterer jeg deg at du blir del av en herlig gjeng som skal ha det vanvittig gøy både før, under og etter UKEN 14!

Grafisk/Design

Andreas Bjørnerem

Gruppeleder UKEntreprenør ukentreprenør@uken.no

1 mellomleder, 6 grafikere, 4 designere

Mellomleder Grafisk

Har du lyst til å jobbe med den visuelle utformingen av UKEN 14 og sette ditt preg på UKENs visuelle ansikt utad? Har du gode ideer, er kreativ og liker å ta ansvar? Grafisk/ Design er de som syr ideene til de resterende gruppene sammen til et enhetlig og estetisk godt produkt. Som mellomleder Grafisk er du gruppeleders høyre hånd, og sammen med fUKENsjonærene vil du stå for alt fra program til pressekort og store bannere - og mye mer som kun fantasien kan begrense. Det er derfor en fordel om du har kjennskap til InDesign, Photoshop og Illustrator, men det er ikke et absolutt krav. Høres dette inspirerende ut? Da vet du hva du har å gjøre!

fUKENsjonær Grafisk

Har du lyst til å sørge for at UKEN 14 blir den peneste noen sinne? Har du et øye for detaljer, pågangsmot og kreativitet som bruser i blodet? Da er DU den jeg ser etter! Vår oppgave er å sy sammen alt fra bannere til plakater og magasiner, slik at selv østlendinger skjønner at det er UKEN i Bergen som lager festival! Sammen med Design vil du i tillegg få ansvar for UKEkolleksjonen. Har du kjennskap til InDesign, Photoshop og Illustrator er dette et pluss, men frykt ikke - opplæring og oppfølging vil bli gitt. Hvis notatbøkene dine i tillegg er full av tegninger istedenfor forelesningsnotater er det ingen tvil hvor du skal søke!

Martina Siebenbrunner Gruppeleder Grafisk/Design grafisk@uken.no

fUKENsjonær Design

Som medlem i Design vil du få mulighet til å være med og sette det kreative preget på UKEN 14. I sammarbeid med Grafisk har vi blant annet ansvar for UKEkolleksjonen, og ikke minst – dekorering på NHH. Sammen forvandler vi NHH til en UKEgrønn drøm! Her skal designprofilen til UKEN 14 og Orvil både sees og føles, så publikum opplever fest og glede til en hver tid. Det beste av alt? Vi bestemmer både utførelse og utseende. Har du gode ideer, øye for detaljer og kreative evner? Da vil jeg ha DEG med på laget for å gjøre UKEN 14 så stilig at selv ELLE Decoration ber om å få skrive om oss!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 10


Informasjonsseksjonen IKT

1 mellomleder, 13 fUKENsjonærer

Er du en hverdagshelt skapt for å glede andre? Øyner du muligheter og løsninger der andre ser problemer og umuligheter. IKT-gruppen sørger for at alle fUKENsjonærene smiler fordi alle systemer fungerer slik de ønsker. Vi er allerede en av UKENs mest elskede grupper og nå trenger vi flere å legge elsk på.

Mellomleder System

Er du strukturert, serviceminded og en ja-person som aldri går med på at glasset er halvtomt? Som mellomleder System vil du få ansvar for at UKENs datautstyr og systemer fungerer knirkefritt i forkant av og under UKEN. Du vil også ha innkjøpsansvar for UKENs IT-utstyr, samtidig som du blir en viktig partner for mellomleder kassesystem. System innehar en nøkkelposisjon i forhold til brukerstøtte for resten av UKEfamilen og du vil derfor bli kjent med mange hyggelige fUKENsjonærer på tvers av seksjonene.

Utviklingsmedarbeider

Vil du være med på å utvikle systemer som vil ta UKEN14 til nye høyder? Som medlem av utviklingsteamet vil du få en bredere kompetanse innen applikasjonsutvikling og VB.NET og PHP. Dette er kunnskap som kan være nyttig å ha med seg videre i studiet og arbeidslivet. Bobler du over av kreativitet, stå-på-vilje og glødende engasjement er utviklingsmedarbeider definitivt stillingen for deg!

Håvard Baunan Gruppeleder IKT ikt@uken.no

Webmedarbeider

Som medlem av UKENs webteam vil du være med på å utvikle og vedlikeholde UKENs nettside, uken.no. Du vil sammen med webmaster og resten av teamet lage en komplett nettside med mange spennende funksjoner. Det er en fordel med forkunnskaper innen nettsidebygging, men stillingen er også åpen for deg som vil lære noe helt nytt.

Systemmedarbeider

Klør det i fingrene når du ser en printer med fastkjørt papir? Blir du glad av å hjelpe andre? Da er dette stillingen for deg! Systemgruppen har hovedansvaret for UKENs ITutstyr og hjelper andre grupper hvis det oppstår problemer. Du vil og få innsikt i hvordan mail, printere, nettverk (og kanskje til og med servere!) fungerer i studentforeningen. Du trenger ingen forkunnskaper, og du kommer veldig langt med litt teft for praktisk arbeid.

Kassemedarbeider

Som medlem av kassesystem IKT vil du bli ekspert på Cashless, løsningen som skal brukes under UKEN. Frem mot UKEN skal dere være med å koordinere opp mot leverandøren og grupper som UKEbank, Logisitiskk, Salg osv. Under UKEN blir det deres oppgave å sette opp og passe på systemet sammen med folkene fra Cashless. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper for stillingen, og du vil få grundig opplæring i systemet.

Foto

1 mellomleder, 18 fUKENsjonærer

UKEN 14 blir en salig orgie av opplevelser, minner, moro, jovialisme og god stemming. Det skal ikke gå i glemmeboken – derfor trenger vi deg! Om du er kreativ, strukturert og keen på å få innpass og pressepass på mange av UKENs kuleste arrangementer, må du søke om å bli fotograf! Vi dekker konserter, verdensrekordforsøk, revyen, livet i fUKEN og alt annet som skjer i grønn regi Mars 2014. Vi trenger 18 fotografer og en mellomleder for å gjøre vårt fototeam komplett – bli med! Fotoseksjonen trenger både deg som har fotoerfaring og interesse fra før av, og deg som er lærevillig men kanskje ikke har så mye erfaring fra tidligere. Vi lover opplæring og tilgang til masse fotoutstyr og et hav av gode tips fra resten av fotogruppen. Mellomleder Foto vil være min høyre hånd frem mot og under UKEN – til denne stillingen søker jeg deg som har fotoerfaring, gode organisatoriske evner og er villig til å yte det lille ekstra for å dra UKEN Foto helskinnet gjennom Mars måned!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Jacob Mørch

Gruppeleder Foto foto@uken.no

Side | 11


Arrangementseksjonen I Arrangementsseksjonen skal vi sammen proppe UKEprogrammet fullt av imponerende arrangementer, spennende konserter og andre fantastiske morsomheter. Vi skal sørge for at UKEN 14 blir fylt av 17 dager, du, jeg, skolen, Bergen og Norge, sent kommer til å glemme. Vi er rett og slett ansvarlig for planlegging og gjennomføring av hele UKEprogrammet, med unntak av revyen. Så om 50 Cent står på scenen i Aulaen eller om det er ølsmaking i Klubben så er det Arrseksjonen som står bak. Arrangementsseksjonen er ikke bare spennende og viktig, men den er full av forskjellige stillinger som passer til deg, uansett hva du liker. Enten du er gjennomsyret kreativ og vil fylle UKEprogrammet med arrangementer, en estetiker av rang med sans for champagne og røde løpere, eller bare levende opptatt av musikk - ja, uansett er Arrseksjonen et hjem for deg!

Sven Erik Brastad Arrangementsjef arr@uken.no

For er det en seksjon i UKEN som virkelig skaper gode opplevelser og minner for livet, så er det nettopp Arrseksjonen. Hva som skal gjøre UKEN 14 til akkurat «DEN» minneverdige festivalen med nettopp «DE» store opplevelsene er det vi i Arrangementsseksjonen som skal sørge for. Så heng deg på og bli med og skap dine egne minner og opplevelser! UKEhilsen fra Sven Erik og Malene

Malene Austrheim Ass. Arrangementsjef arrass@uken.no

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 12


Arrangementseksjonen Barne- og Eldredagene

1 mellomleder, 17 fUKENsjonærer

Er du leken og glad i høy hyggefaktor? Vil du bidra til at flere hundre barn og eldre også skal få oppleve UKEgleden? Da er dette gruppen for deg! Sammen skal vi arrangere to fantastiske dager under UKEN 14; én barnedag og én eldredag! Vi skal gi de besøkende tidenes opplevelse, og vi skal selv ha mye moro på veien! Under barnedagen forvandler vi NHH til et stort lekeland, og det er opp til oss hva dette skal innebære. Leker fra vi var små, et storslagent barneteater, sukkerspinn, klovner? Kun fantasien setter grenser! Under eldredagen skreddersyr vi en fantastisk dag for de eldre med god middag og underholdning. Hvor mange får vi ut på dansegulvet? Jeg ser etter 17 glade og engasjerte fUKENsjonærer og en kreativ mellomleder! Mellomlederen vil ha hovedansvaret for barneteateret som skal settes opp, og vil sammen med meg lede gruppen. Er du blid, omgjengelig og leken? Søk Barne- og Eldredagene nå! Alt som trengs er et ønske om å skape tidenes Barne- og Eldredag!

UKEsport

Sonja Lee Solheim

Gruppeleder Barne- og Eldredagene barneogeldredagene@ uken.no

1 mellomleder, 14 fUKENsjonærer

Vil du se fUKENsjonærene hoppe og sprette? Bli med på å skape uforglemmelig UKEstemning gjennom lek, fart og moro. Jeg trenger deg som er en aktiv, engasjert og kreativ gledesspreder med høyt aktivitetsnivå. UKEsport skal skape idrettsglede, samhold og minner på veien mot UKEN 14. Til det trenger jeg 14 ivrige fUKENsjonærer og én mellomleder. Som mellomleder vil jeg ha deg som liker å ta utfordringer på strak arm og vil være med og bidra til tidenes mest sporty UKEN! Vil du være med å arrangere UKEgym, UKEcup og Studentdagen? Eller er du klar for å skape noe helt nytt? Hvilke sportslige opplevelser som skal stå på UKEprogrammet, kan nettopp du få være med på å bestemme.

Nora Guthe

Gruppeleder UKEsport ukesport@uken.no

Du trenger ikke å være noen idrettsstjerne for å søke UKEsport. Jeg vil ha deg som er omgjengelig, har stå-på-vilje og brenner for å skape UKEglede gjennom aktivitet. Vær klar for å bli kjent med mange nye mennesker, ta idrettsglede til et nytt nivå og søk UKEsport NÅ.

UKEevent

3 mellomledere, 17 fUKENsjonærer

Det er ingen tvil: Det er UKEevent som skal gjøre UKEN 14 til den beste UKEN noensinne! UKEevent er gruppen som er ansvarlig for alt fra sinnssyke fester som Finding Colorland og St. Orvil’s Day til aulashow som Golden Age. Sammen skal vi lage alle de kuleste arrangementene UKEN har å by på, og sørge for at det er nettopp dette folk husker når de tenker tilbake på UKEN 14. Hvorfor er det gøy? Fordi det er vi som sammen sørger for at UKEN blir en knallsuksess! Her er det kun vi som setter grenser for hva UKEN skal inneholde, kanskje er det nettopp DIN idé til et arrangement som blir UKENs nye bærebjelke. Jeg trenger deg som er engasjert, livlig, kreativ og som ikke er redd for å ta i et tak. Vil du skape opplevelser for deg selv og andre – søk UKEevent!

Marius Heiberg

Gruppeleder UKEevent ukeevent@uken.no

Det skal også ansettes tre mellomledere. Liker du det du leste over, og er klar for en utfordring? Da er det deg jeg ser etter. Her vil du få mulighetene resten av UKEorganisasjonen drømmer om!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 13


Arrangementseksjonen AV

1 mellomleder, 16 fUKENsjonærer

Vil du komme tett innpå alt som skjer på scenen? Har du lyst til å fange alle de store øyeblikkene, og gi de videre til alle i Aulaen? Eller har du lyst å lære hvordan man produserer live-sendinger? Da er AV-gruppen noe for deg! Som AV-fUKENsjonær er du blant de 18 personene i den audiovisuelle gruppen i UKEN, det vil si gruppen som jobber med live-video. Vi vil samarbeide tett med både UKENvideo og Arrangementteknisk gruppe i UKEN, for å filme, vise og bidra til å dokumentere alt som skjer. Best av alt er at du får mulighet til å delta på de store begivenhetene, ofte nærmere enn publikum. For å være med trenger du verken være skuespiller eller mesterfotograf. Derimot er alt som kreves at du har lyst til å lære, bidra og har en viss sans for hva som er et bra bilde. Jeg søker en mellomleder AV. Sammen skal vi lede gruppen samt sørge for plettfri gjennomføring av alle live-video produksjoner. Eneste som kreves for å kunne søke er at du er blid, lærevillig og engasjert!

Arr.tek

Arne Benjamin Stafsnes Gruppeleder AV av@uken.no

6 fUKENsjonærer

Liker du å være der det skjer? Vil du oppleve store konsertproduksjoner fra innsiden? Arrangementteknisk søker seks arbeidsglade fUKENsjonærer. Som medlem i Arrangementteknisk vil din oppgave primært være å jobbe som stagehand på en eller flere av de ulike konsertscenene til UKEN. Her vil du jobbe med å sette opp lydog lysutstyr, og å hjelpe til med at alt det tekniske ligger til rette for at artistene kan prestere optimalt. Du kommer til å jobbe tett på artistene og deres crew, samt å ha muligheten til å være til stede under deres lyd og sceneprøver. Det kreves ingen tidligere erfaringer, nødvendig opplæring vil bli gitt! Det eneste vi ønsker fra deg, er godt humør og arbeidsvilje, samt evnen til å se muligheter framfor problemer. Til gjengjeld kan vi love gode opplevelser hele veien, i et godt sosialt miljø. Vær der det skjer, søk Arrangementteknisk!

Gjestekomité

Jørgen Iden

Gruppeleder Arr.tek arrtek@uken.no

3 mellomledere, 21 fUKENsjonærer

Røde løpere, champagne, mottakelser, turku-seremonier, middager, nachschpiel, UKEåpningen og en hel del verdighet. Gjestekomité har ansvaret for UKENs VIPgjester og alt dette måtte innebære. Vi skal pønske ut, planlegge og gjennomføre arrangementer skreddersydd for UKENs spesielt inviterte. UKEåpning og Urpremieremiddagen - det er vårt ansvar at UKEN 14 får en minnerik og verdig start. VIP-intern - vi arrangerer et prestisjefylt sjøslag for alle tidligere UKEstyrer. Det vil være program fra morgen til kveld, fullspekket med lystige måltider, vorschpiel/ nachschpiel, samt andre ymse arrangementer og seremonier. VIP-ekstern - er opplegget for alle eksterne UKEstyrer rundt om i Norge. Vårt ansvar er å imponere med og bevise for disse gjestene det beste UKEN i Bergen har å tilby! Siv.øk-helgen - helgen for alle de NHH alumni som simpelthen ikke får nok av UKEN og nekter å gi slipp på studentertiden. Vi skal minne dem på hvorfor!

Frithjov Nerby

Gruppeleder Gjestekomité gjestekomite@uken.no

Er du engasjert, serviceorientert, positiv, har øye for detaljer? Eller rett og slett synes dette høres kult ut? Søk da for pokker Gjestekomité! Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 14


Arrangementseksjonen UKEtelt

1 mellomleder, 8 fUKENsjonærer

Vil du være med og legge til rette for høydepunktene under UKEN 14? Er du kreativ, initiativrik og glad i å organisere? Har du et ønske om å skape uforglemmelige minner fra et telt som skal overgå alle forventninger? DA hører du hjemme hos meg! Vi skal utforme det kuleste teltet, planlegge for en knirkefri gjennomføring og dra i tråder eksternt for å få det akkurat som vi vil! På veien skal vi kose oss, le og få nye, gode venner! Tenk deg følelsen når vi i mars skal se utover et stappfullt telt, og vite at det ikke hadde skjedd uten oss – den følelsen gleder jeg meg til å dele med nettopp deg! Bak enhver ivrig gruppeleder står en mellomleder med stålkontroll! Jeg vil ha med meg deg som liker ansvar, har oversikt og et brennende engasjement. Sammen skal vi styre skuta mot tidenes telt!

Line Torgersen

Gruppeleder UKEtelt uketelt@uken.no

Bli med og løfte UKENs aller største konsertarena til nye høyder – dette blir gøy!

Booking

14 fUKENsjonærer

“Hva er det beste med festival?” spør du. “Hva er det beste med UKEN?” spør du kanskje også. Vi kan glede deg med å gi følgende korrekte svar: KONSERTER! Sammen skal vi skape tidenes artistprogram OG vi skal sørge for at artistene får en fantastisk opplevelse når de spiller på UKEN! Bookinggruppens jobb er nemlig todelt: Først er det selve prosessen med å booke inn artister. Her skal DU være vår sparrepartner slik at vi kan komme frem til de beste artistene for UKEN 14. Videre skal vi ta vare på artistene under UKEN. Som artistkontakt vil DU ta i mot artistene når de ankommer Bergen og ha ansvaret for at artistopplevelsen under UKEN er prima. Har du alltid lurt på hvordan det ser ut backstage eller bare elsker konserter? Bli med i Booking da vel! Vil DU være personen som sorterer ut de gule nonstopene for Jay Z? Bli med i Booking da vel!

Besøkshelg

Oskar Skulberg

Gruppeleder Booking booking@uken.no

12 fUKENsjonærer

Endelig har du sjansen til å vise venner og familie hvorfor vi har Norges beste studentforening, hvorfor det lukter sur pils hver mandags morgen, og hvorfor skippertaket aldri er til å unngå! Ønsker du å bidra til at mødrene slår ut håret i Klubbens sene nattetimer, eller hva med å slå faren sin i tidenes beerpong-turnering? Da er Besøkshelg gruppen for deg! Besøkshelg skal stå for to av helgene under UKEN, nemlig Vennehelg og Familiehelg. Som fUKENsjonær vil du være med og bestemme hvilke arrangementer som skal gjennomføres, og geleide gjestene fra det ene fartsfylte arrangementet til det neste – her er det bare fantasien som setter grenser! Sammen med meg på laget ønsker jeg engasjerte og utadvendte fUKENsjonærer som liker å være kreative og løsningsorienterte. Denne gruppen vil utvikle og gjennomføre et uforglemmelig program, der målet rett og slett er å samle venner og familie til tidenes fest! Vi skal skape et eventyr på tvers av generasjoner, og sørge for at både venner og familie vil lengte sårt etter Klubbens sene nattetimer!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Marte Finnevolden

Gruppeleder Besøkshelg besokshelg@uken.no

Side | 15


PR-seksjonen Kreativitet. Glede. Engasjement. Utfordringer. Elleville Stunts. Verdensrekorder. ”UKEN” på Sandviksfjellet. Torvall Menningen. UKEmagasinet i Bergens Tidende. Disse nøkkelordene er klassisk PR! Vil du være med og skape dette? – PR-seksjonen ansetter! PR-seksjonen er kort sagt for deg som ønsker å jobbe sammen med en gjeng vanvittig flinke og engasjerte personer, som alle sammen brenner for å spre budskapet UKEN! I PR-seksjonen skal vi nemlig sørge for at UKEN er på alles lepper frem mot, og ikke minst under, UKEN 14. PR-seksjonen jobber med alt fra å få omtale i aviser, radio og TV, til verdensrekordforsøk, elleville stunts i Bergen og for ikke å nevne UKEbussen Torvall Menningen! Gjennom alt dette og mye mye mer, skal vi sørge for at Bergens (og Norges) befolkning skjønner at de har tidenes beste festival på dørstokken! Rent konkret skal vi altså promotere UKEN og alle UKENs arrangementer og artister. Så her gjelder det å trekke på seg smilet og finne frem tenkehatten; glede, kreativitet og engasjement er nemlig daglig kost i PR-seksjonen!

Simen Einebærholm PR-sjef pr@uken.no

I PR-seksjonen har vi noe for de aller fleste, og her trengs ingen forkunnskaper! Det eneste du trenger for å søke hos oss, er et ønske om å bli en del av en fantastisk gjeng, samt å vise resten av studentene i Norge hvor fantastisk gøy UKEN er! Hva har du å tape? Søk PRseksjonen, så lover jeg at du kommer til å huske det resten av livet! Jeg gleder meg til å se kreativiteten DIN få fri utfoldelse! UKEhilsen fra Simen og Mathias

Mathias Apeland Ass. PR-sjef/ Gruppeleder Media prass@uken.no

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 16


PR-seksjonen Rabalder

1 mellomleder, 12 fUKENsjonærer

UKEN er ikke lenger bare ”UKEN på NHH”! Nei så langt ifra, denne festivalen er i stadig større grad et altomspennende fenomen som alle skal ha muligheten til å bli en del av! Rabalder skal spre tilknytningsfølelse og engasjement til enhver sentrumsstudent på ALLE Bergens fakulteter, og til dette trenger vi DEG! Rabalder ser etter den fødte karismatiker, den kreative energiker, og enhver med brennende ønske om å gjennomføre et av UKENs mest aktuelle prosjekter! I tillegg til å være UKENs ansikt mot sentrumsstudentene, er Rabalder UKENs promo-organ nr.1 i sentrumsområdet! Gjennom elleville stunts og viltre arrangementer skal vi spre det glade budskap om at UKEN nærmer seg med stormskritt! Vi skal sammen male Bergen by UKEgrønn, og sørge for at UKEN er noe som er på alles lepper!

Mikkel Ahlgren

Gruppeleder Rabalder rabalder@uken.no

Sammen skal vi ansette 66 fUKENsjonærer fra sentrumsområdet, og du får som Rabaldist ansvar for ditt eget fakultet! Vi skal dermed sørge for å legge varig grunnlag for tilknytning og engasjement blant alle studenter i Bergen! En av UKENs største grupper trenger også en mellomleder! Din oppgave: sentrumsledernes overordnede.

UKEbuss

2 bussjefer, 24 fUKENsjonærer

UKEbuss-gruppen er de heldige utvalgte som får ansvar for Torvall Menningen, UKENs egne buss! Torvall er en svær, grønn dobbeltdekker som før fraktet Londons beboere, men bor nå i Bergen og ønsker seg igjen nye venner. Torvall skal pusses opp, bygges og males til han blir finere og grønnere enn han noen gang har vært! Til det trenger jeg 26 gøyale og flotte fUKENjonærer, hvorav to som ønsker litt ekstra ansvar blir bussjefer. Sammen blir vi blant UKEfamiliens største grupper og sannsynligvis også den mest sosiale. Med vårt smittende humør, vår kreative PR-ånd og verdens beste buss skal vi selge UKE-billetter som aldri før på Torgallmenningen. Sammen skal vi feste, bygge og leke sammen, og sørge for at absolutt ALLE vet hva som skjer når UKEN endelig kommer. Er du en typisk UKEbusser – blid, sprudlende og engasjert? Har du lyst til å få mange nye bestevenner, et ”andre” hjem og generelt ha det sykt gøy? Da vil jeg ha med DEG i gruppen min! Søk UKEbuss nå og bli med på moroa!

UKEpunkt

Einar Blix

Gruppeleder UKEbuss ukebuss@uken.no

1 mellomleder, 22 fUKENsjonærer

Er du smilende, glad i å treffe nye mennesker og har lyst å være med og spre UKEglede til alle og enhver? Da må du bli med meg i UKEpunkt! UKEpunkt er det heteste møtepunktet før og under UKEN – stedet hvor man kan kjøpe billetter og UKEeffekter, eller få informasjon om de forskjellige arrangementene. UKEpunkt har også ansvaret for å utforme en ettertraktet UKEkolleksjon og spenstige UKEprodukter sammen med Grafisk/Design. Flest er alltid best. Derfor har UKEpunkt stands på andre skoler og fakultet i Bergen, slik at flere studenter skal få mulighet til å være med på den fantastiske UKEopplevelsen. For å klare dette søker jeg en mellomleder som skal ha ansvaret for de eksterne UKEpunktene.

Kjerstin Hernes

Gruppeleder UKEpunkt ukepunkt@uken.no

Er du positiv, imøtekommende og glad i å selge? Søk UKEpunkt, og bli med på et uforglemmelig UKEsemester!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 17


PR-seksjonen PR-arrangement

1 mellomleder, 12 fUKENsjonærer

Er du en person som liker å planlegge og arrangere happenings? Er du kreativ og har en god dose pågangsmot? Da er akkurat du personen jeg leter etter! Sammen skal vi nemlig lage de beste, største og morsomste arrangementene Bergen by har sett. Vi skal ut å informere folket om at UKEN igjen tar over makten i den regnfulle byen i vest. Som en del av PR-arrangement får du være med på å arrangere Verdensrekordforsøk på Torgallmenningen, hvor UKEN 14 og Bergen prøver å komme i Guinness Rekordbok. Vi skal også lage et forrykende show under UKEbuss-åpningen på Torgallmenningen, som åpner billettsalget til UKEN 14. Og vi skal arrangere Bergensaksjonen hvor UKEN gir en storslagen gave til Bergen. Hva vi skal ta verdensrekord i, hvordan UKEbuss-åpningen blir og hva vi gir til Bergen kan akkurat du være med på å bestemme! Jeg søker en mellomleder, som vil ha ekstra ansvar for arrangementene sammen med meg, og 12 øvrige fUKENsjonærer. I PRarrangement er ingenting forutbestemt eller umulig! Sammen skal vi lage de beste PR-arrangementene UKEN har sett!

Redaksjon

Marie Wiese

Gruppeleder PR-arrangement pr-arrangement@uken. no

1 mellomleder, 7 nettjournalister, 7 magasinjournalister

Er du kreativ? Har du erfaring med journalistikk og/eller reklame, eller et ønske om å lære mer? Har du også lyst til å bidra til å gjøre UKEN 14 til en suksess? Da trenger vi deg i Redaksjon. Vi søker 7 magasinjournalister, 7 nettjournalister og en mellomleder nett til å dekke alt som skjer i regi av UKEN, og dele det med resten av verden gjennom uken.no, UKEprogrammet, og UKEmagasinet. Med store opplag og mye nettrafikk vil dette være en ideel scene for å skaffe seg relevant erfaring og en fin portefølje, men kanskje mest av alt en unik mulighet til å jobbe i et kreativt miljø og utforske og forbedre din egen evne til å skrive gode tekster. Sammen med Foto og Grafisk skal vi med kreativ redaksjonell reklame bidra til å sette søkelyset på landets beste studentfestival, og sørge for at billettsalget går i taket. Høres dette interessant ut, ikke nøl med å søke deg til en av de nevnte stillingene!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Mathias Juell Johnsen

Gruppeleder Redaksjon redaksjon@uken.no

Side | 18


PR-seksjonen Media

4 fUKENsjonærer

Er du interessert i media? Er du initiativrik, pågående og klar for å brenne for å spre UKEN 14 sitt budskap i alle byens og landets medier? Da ønsker jeg DEG til mediegruppen i UKEN 14! Jeg ser etter fire fUKENsjonærer som vil jobbe for å skaffe UKEN 14 så mye og så bra mediedekning som overhodet mulig. Sammen skal vi sørge for at UKEN blir et husholdningsnavn i ethvert hjem i Bergen, og at ingen kan unngå å vite hvor, når og hva UKEN 14 er. Som fUKENsjonær i mediegruppen kommer du til å jobbe i team med resten av gruppen, men du vil også alene ha ansvar for mediedekning for ”ditt eget” arrangement/event. Du vil være med på å bestemme hvordan vi best mulig skal nå ut til media, og å legge grunnlaget for at serverne til Billettservice går varme når UKEN 14 selger billetter.

Mathias Apeland Gruppeleder Media prass@uken.no

Høres dette ut som noe for deg? Bli med og spre UKEpropaganda i den fjerde statsmakt, og å forme UKENs ansikt utad! Søk Media! Jeg gleder meg til å jobbe med deg!

Profilering

8 fUKENsjonærer

Hva er vel verdens beste festival uten litt hype?! Profileringsgruppen vil drive den fysiske markedsføringen av UKEN 14. Som medlem av Profilering skal nettopp DU få lov til å bestemme hvordan dette skal gjennomføres. Ønsker du at fontenen på Torgallmenningen skal få en litt grønnere profil? Vil du bytte ut Skyss-billetten med et UKEN-luftskip til skolen resten av året? Kanskje du vil se Petter Northug parkere konkurrentene sine iført Orvil-drakt i Sotsji? Alt dette og uendelig mye mer er mulig for oss i Profilering! Noe av det som er blitt gjennomført tidligere er UKEN-vimpler på alle byens taxier, Orvil på Hansapilsen og UKEN som Hollywoodbokstaver i Sandviksfjellet. Det blir opp til oss å stake ut kursen videre! Elsker du å se konkrete resultater? Har du en våt drøm om at alle skal se dine ville idéer og påfunn? Vil du få utløp for kreative krumspring i hverdagen? Søk Profilering, få på deg en grønn dress og la galskapen begynne. Sammen skal vi sørge for at UKEgleden klassifiseres som pandemi!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Christian Børke

Gruppeleder Profilering profilering@uken.no

Side | 19


Økonomiseksjonen Økonomiseksjonen skal forvalte UKENs pengesekk, slik at vi sammen skal sørge for at UKEN 14 får mest mulig moro ut av hver krone! Som medlem i Økoseksjonen vil du få god innsikt i hele UKENs økonomi, samtidig som du får praktisert økonomiutdannelsen din. I Økoseksjonen har du mulighet for å lære økonomistyring langt unna Aud.Max og pensumbøker, men heller på en morsom måte blant engasjerte fUKENsjonærer. Den fantastiske Økoseksjonen vil til slutt bestå av ca. 40 fUKENsjonærer og vil dermed bli en av UKENs minste seksjoner. Derfor vil du ikke bare være så heldig å bli godt kjent med hele seksjonen, men du vil også bli kjent med fUKENsjonærerer på tvers av alle seksjonene. Den fantastiske seksjonen består av gruppene UKEregnskap, UKEbank og Controllergruppen. Sammen har vi mange spennende og varierte oppgaver, alt i fra å ha full kontroll over UKENs økonomiske situasjon til å skaffe veksel til alle utsalgssteder.

Kathrine Andersen Økonomisjef oko@uken.no

Vi vet du tenker det, men det er overhodet ikke nødvendig eller krav om økoerfaring. Du trenger verken å ha hørt om Visma Global, fått karakter i bed020 eller kunne mva-reglene på rams! Alt du trenger er å være engasjert og motivert til å lære. Vi oppfordrer spesielt førstekullister til å søke! Har du lyst på relevant erfaring, spennende arbeidsoppgaver og å bli kjent med en herlig gjeng - søk en av gruppene i Økoseksjonen!. Vi er nå på jakt etter 28 nye fUKENsjonærer som skal bli en del av den fantastiske UKEfamilien! Kom gjerne innom stand dersom du har noen spørsmål! UKEhilsen fra Kathrine og Thomas

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Thomas Hagen

Ass. Økonomisjef/ Gr.leder UKEregnskap okoass@uken.no

Side | 20


Økonomiseksjonen UKEbank

24 fUKENsjonærer

Liker du penger og lever etter ABCDEF-regelen? Svaret er åpenbart; JA! Du går jo på denne skolen fordi du har en drøm om å bli rik. UKEbank har kontroll på hele UKENs pengestrøm, og for en spirende finansakrobat er dette stillingen å søke! Som fUKENsjonær i UKEbank får du god innsikt i hvordan UKEN fungerer som organisasjon, ettersom vi samarbeider med, og kontrollerer oppgjørene til utsalgsstedene. UKEN fortsetter suksessen fra i fjor med å benytte Cashless-systemet, og vi i UKEbank skal gledelig bistå UKENs gjester. I tillegg til alt dette skal vi bli en god gjeng som skal finne på mye artig sammen. Hver fUKENsjonær vil jobbe ca 3-4 vakter hver, så det blir gode muligheter for å oppleve UKEN som deltaker også. For å søke UKEbank trenger du ingen forkunnskaper eller være like grisk som det uttrykkes i begynnelsen av denne teksten. Her trengs deg med et brennende UKENgasjement! Søk UKEbank nå, og bli en del av UKEfamilien.

UKEregnskap

Oscar Erichsen

Gruppeleder UKEbank ukebank@uken.no

4 fUKENsjonærer

Bor det en tallknuser i deg som lengter etter å blomstre? Kunne du tenke deg å lære regnskap på en morsom måte, og få praktisert økonomiutdannelsen langt vekk fra lesesalen? Da er dette absolutt en stilling for deg! Hver regnskapsmedarbeider vil lære seg regnskap i praksis ved å ha hovedansvaret for en eller to av UKENs seksjoner. Din hovedoppgave vil være å føre regnskapet til din seksjon, og ha stålkontroll på hva de har brukt penger på. Som regnskapsmedarbeider vil du få stor innsikt i UKENs økonomi, og så klart være en del av den fantastiske Økoseksjonen. Det er ingen krav om forkunnskaper i regnskapsføring. Er du lærevillig, motivert og interessert i å lære mer om det du faktisk studerer, kommer du lang vei. Jeg kan garantere deg masse moro og en erfaring du ikke vil være foruten, sammen med flotte mennesker og ikke minst vårt kjære hjertebarn; Visma Global.

Thomas Hagen Gruppelederleder UKEregnskap okoass@uken.no

Søk regnskapsmedarbeider nå og bli med i UKEfamilien!

Controller

1 fUKENsjonær

Har du lyst på unik innsikt i UKEN? Ønsker du å lære om økonomisk styring? Da er stillingen som Controller perfekt for deg! Controllergruppen består allerede av 9 medlemmer, og nå søker vi en til! Controllere fungerer som et viktig bindeleddd mellom gruppeledere, Økonomiseksjonen og UKEstyret. Som Controller får du nemlig være med i to seksjoner: den fantastiske Økoseksjonen og den seksjonen du er controller for. Med andre ord- dobbelt så mye moro! Som Controller i UKEN får du et viktig ansvar- nemlig å ivareta UKENs økonomi! Du vil i tiden frem mot UKEN 14 arbeide med oppfølging av gruppeledere i budsjetteringsprosessen. Vi skal lage gode og presise estimater for UKENs inntekter, innarbeide rutiner og god økonomisk tankegang i UKEorganisasjon. Sist, men ikke minst, skal vi sørge for at UKENs midler fordeles slik at alle får mest mulig glede av UKEN!

Alexander Frønsdal Gruppelederleder Controller controller@uken.no

Kunne du tenke deg en meget sentral stilling i UKEN 14? Masse faglig relevans og utfordringer? Søk Controller!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 21


Markedsseksjonen !!!SEXSEXSEXSEXSEX!!! Fikk jeg oppmerksomheten din? Godt, da kan vi begynne. Markedsseksjonen er kanskje en av UKENs aller minste seksjoner, men det er som Victor Norman alltid sier: “Hver gang man får alternativet velg kvalitet fremfor kvantitet”. Og kvalitet finner man nok av i Marked. Seksjonen har – litt forenklet sagt – som oppgave å skaffe to goder til organisasjonen: Cæsh og stæsh. Vi er den eneste seksjonen som jobber aktivt ut mot næringslivet, og egentlig er det næringslivet vi kommer til å forholde oss mest til. Vi er rett og slett de som hanker inn ressurser til UKEN, noe som gjør at jeg føler jeg med rette kan si at vi nå skal ansette 39 nye fUKENsjonærer til den mest ressurssterke seksjonen i UKEN. I motsetning til hva du nå kanskje tenker, så kreves det absolutt ingen forkunnskaper for å kunne være med i vår seksjon. Gode stikkord til når du møter opp på intervju er lærevillighet og engasjement (… og en liten smiskefrase til den som skal intervjue deg).

Erlend Velgaard Markedssjef marked@uken.no

Dersom du blir medlem av Markedsseksjonen i UKEN kan jeg garantere deg to ting som er unikt for vår seksjon: Du kommer til å lære masse om hvordan man skal forholde seg til – og snakke med – næringslivet, og du kommer til å ha én av de tre beste gruppelederne i hele UKEN. Hvilken av disse tre du ønsker å være i gruppe med avgjør du selv, men jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese mer om våre tre grupper Reklamesalg, Bedriftsevent og UKEspons. UKEhilsen fra Erlend og Christine

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Christine Arnesen Ass. Markedssjef markedass@uken.no

Side | 22


Markedsseksjonen Bedriftsevent

1 mellomleder, 10 fUKENsjonærer

Har du et ønske om å spre UKEglede til bedriftene? Sitter du med en liten markedsfører i deg? Totalt søker jeg 10 fUKENsjonærer til å være UKENs profesjonelle ansikt ut mot næringslivet. Bedriftsevent er gruppen som har ansvar både for Dagens bedrift og salg av bedriftspakker. Vi skal være en nytenkende gruppe, som sammen skal skape inntektsbringende og kreative bedriftsevents med UKENs samarbeidspartnere og andre bedrifter. Som fUKENsjonær i Bedriftsevent vil du være med på å sette sammen og selge bedriftspakker fulle av gode UKEopplevelser, og sammen skal vi gi næringslivet et møte med UKEN de sent vil glemme! I tillegg søker jeg én mellomleder som blir min nærmeste støttespiller. Sammen med fUKENsjonærene lager vi bedriftspakker, og du vil få lederansvar for gjennomføringen av dette salget. Som mellomleder bør du være strukturert og kunne formidle beskjeder på tvers av UKEorganisasjonen.

Tiril Guldbrandsen

Gruppeleder Bedriftsevent bedriftsevent@uken.no

Sitter du inne med en god porsjon kreativitet og stort pågangsmot? Klar til å ta imot en utfordring? I Bedriftsevent får du masse erfaring, og enda mer ansvar. Søk Bedriftsevent nå!

Reklamesalg

14 fUKENsjonærer

Er du en person med pågangsmot og stå-på-vilje? Har du alltid et smil på lur? Liker du en utfordring og vet hvordan man feirer en seier? Da er det på tide å vise frem selgeren i deg og søke Reklamesalg! Jeg søker 14 ivrige fUKENsjonærer som sammen skal danne UKENs mest sammensveisede gjeng. Vi sørger for at det er penger i kassen til UKEN, samtidig som vi kommer til å ha det vanvittig gøy på veien! Din oppgave er å kontakte næringslivet for å selge annonseplass i UKEmagasinet og UKEprogrammet. Det betyr at du får spennende erfaring som er gull verdt å ha med seg videre. Samtidig er du fri til å nyte UKEN til det fulle i mars 2014, for vi avslutter vårt arbeid i løpet av høsten. Det stilles ingen krav til forkunnskaper, da all nødvendig opplæring vil bli gitt. Det viktigste er at du er lærevillig og klar for å gjøre en innsats!

UKEspons

Åse Mari Hidem

Gruppeleder Reklamesalg reklamesalg@uken.no

14 fUKENsjonærer

Ønsker du en stilling i UKEN hvor du får jobbe opp mot næringslivet? Ønsker du å glede dine medfUKENsjonærer? Ønsker du å vasse i freebies? Da bør du lese nøye her: UKEspons har i oppgave å få inn sponsede produkter til de andre seksjonene for interne og eksterne arrangementer. Vi skal hjelpe hele organisasjonen med å skaffe alt mulig rart av stæsj de ønsker. Vi skal også glede alle fUKENsjonærer med goodiebags, forhandle frem gode fordelsavtaler og skaffe kule premier. Som en del av Markedsseksjonen vil du få mange nye bekjentskaper og mye studierelevant erfaring. UKEspons er et satsningsområde for UKEN 14, og jeg skal ansette flere enn vi noen gang har vært tidligere! Har du godt humør og ønsker å spre ekte UKEglede, vil jeg veldig gjerne ha en søknad fra deg!

Jakob Stenvaag

Gruppeleder UKEspons ukespons@uken.no

Lurer du på hva du som UKEsponser skal gjøre under selve UKEN 14? Da skal du feste og nyte alt UKEN har å by på, vi er nemlig ferdig med våre arbeidsoppgaver før UKEN starter!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 23


Revyseksjonen Revyseksjonen skal uttales med dobbel, jovial v så det blir ”Revvyseksjonen”. Seksjonen er for deg som liker å gjøre det umulige mulig, og som elsker å tenke nytt, rart, annerledes, visjonært og ikke minst kreativt! Hvis UKEN er en familie, så er Revyseksjonen den rødvinsmarinerte tanten som deltar på alt for mange julebord, og som alltid synger høyest i konfirmasjon. Blir du med i Revyseksjonen skal du le mye, gråte litt, omgås mange fantastiske mennesker, være glad for at døgnet i alle fall har 24 timer, skape livslange minner i ditt nye, fantastiske hjem (les: Aulaen), og sist men ikke minst være med på å skape selve grunnstenen i UKEN, nemlig UKErevyen. UKErevyen er en profesjonell aktør i kultur-Bergen, og fjorårets revy ble sett av nesten 10 000 mennesker. I år skal revyen selvsagt bli enda bedre, og dette krever mange dyktige mennesker. Kanskje er det nettopp deg vi trenger for å få til dette? Tiden er endelig inne for at Revyseksjonen på ny skal vokse seg større, og det gleder vi oss vanvittig mye til. UKEsjefen oppsummerte det fint da han innrømmet etter litt for mye voksenbrus: ”Helt ærlig… Revyseksjonen er faktisk den morsomste seksjonen…”.

Siri Sandvik

Revysjef revy@uken.no

SØK REVVY! UKEhilsen fra Siri og Lars

Lars Rabo Halvorsen Ass. revysjef revyass@uken.no

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 24


Revyseksjonen Aktøraudition Misunnelig på Jesus? Skulle du ønske at du var den nye Messias? Det kan bli vanskelig å få til, men noe som er nesten like fett som å være Messias, er å være en stjerne. De fleste skulle ønske de var akkurat det, men de vet ikke hvordan. Det første man må gjøre er å se hva stjerner har til felles: De fleste er skuespillere. Greit, da har vi etablert hva man vil bli. Neste spørsmål er: Hvordan? Det eneste du trenger å gjøre er å søke aktør for UKErevyen14! Du trenger ikke å være flink til å synge, og du trenger ikke å være den morsomste i vennegjengen. I en god UKErevy trengs mangfold, og kanskje er det akkurat dine kvalifikasjoner, din dialekt eller din kroppsfasong som er siste bit i puslespillet. Som aktør for UKErevyen får du stå på scenen og skinne foran ca. 10000 mennesker. Du får en opplevelsesreise frem mot UKEN og et adrenalinnivå i blodet de færreste kan matche. Jeg som forfatter skulle ønske jeg var bedre til å skrive, for det er nærmest umulig å formulere gjennom skriblerier hvor fantastisk morsomt det er å være aktør.

Siri Sandvik

Revysjef revy@uken.no

Audition vil være 100% konfidensielt, og det vil være eksterne instruktører som velger ut hvem som blir aktører. Hva må jeg gjøre for å bli med? Send en søknad til revyass@uken.no, med kopi til inspisient@uken.no. Husk å få med studentnummer, telefonnummer og litt om deg selv innen fredag 30.august kl.16.00. Hvis du også ønsker å søke på andre stillinger i UKEN 14, må dette gjøres på vanlig måte via nhhs.no. Du vil da bli innkalt til intervju for de stillingene du har søkt på, i tillegg til å bli innkalt til aktøraudition. Audition vil vare i maks 10 minutter og bestå av tre deler: sang, en selvvalgt del og eventuelt improvisasjon. Første runde med audition vil være fredag 06. september og lørdag 07. september. Deretter vil noen gå videre til andre runde som er dans og improvisasjon søndag 08. september. Nærmere info kommer på mail til alle som søker!

Lars Rabo Halvorsen Ass. revysjef revyass@uken.no

Det er lurt å vise hva du kan på den selvvalgte delen. Kan du flere dialekter eller karakterer bør du sy dette inn i noe som skal vare i maks 3 minutter. Mangfold er bra. Det er derimot ikke noe krav om å stille med noe som helst. Kan du noen stilige triks eller akrobatikk, er det lurt å nevne det. Alle må synge på audition, men du trenger ikke være noen gullstrupe for å stå på scenen. Under har du noen sangalternativer å velge mellom. De to første er for de som regner seg selv som ok, og de andre for dem som vil vise at de har en styrke innenfor sang. Ikke vær redd for at valg av sang påvirker utfallet. Du kan både synge den lette og vanskeligste å fortsatt komme med! Du trenger kun lære deg første vers og et refreng.

For jenter og gutter (enkel) For gutter (avansert) • Let it be – The Beatles • I believe – The Book of • Imagine – John Lennon Mormon • Man up – The Book of Mormon

For jenter (avansert) • Sal Tlay Ka Siti – The Book of Mormon

Ps. Det å skinne på scenen foran 10000 tilskuere er helt rått! Tenk litt på det, så sees vi på audition.

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 25


Revyseksjonen Danseaudition Er du en av dem som ikke klarer å stå stille når du hører fengede musikk, eller har du en utstråling som synes på mils avstand? Da trenger UKEN nettopp DEG! Danserne er som revyens krydder, uten dem kan showet lett bli litt platt. Uten dans er det rett og slett noe som mangler! UKEN 14 har ambisjoner om å skape tidenes revy, og da spiller selvsagt danserne en viktig rolle. For å nå målet vårt trenger vi engasjerte personer som deg som liker å danse til alle døgnets tider. Sammen skal vi bidra til å skape unike dansenummer som Bergen aldri vil glemme! Det kreves ikke at du danser en bestemt stilart eller har betydelig sceneerfaring for å stille på audition. Vi ser like mye etter personer med et smil om munnen og entusiasme, som vi tror vil legge grunnlaget for en sammensveiset og målrettet dansegjeng. Det sosiale er vel så viktig for å skape en god stemning som smitter over på publikum.

Karina Hjartåker Koreograf koreograf@uken.no

Audition vil avholdes lørdag 7. september kl 13.00 i Lemkuhlhallen (speilsalen). Du vil lære alt i løpet av audition, så ingen forberedelser er nødvendig. Audition vil inneholde en enkel oppvarming, ulike små kombinasjoner over gulvet, samt en koreografi til slutt. Det er en ekstern koreograf som vil holde audition. OBS! Søknad for å bli danser sendes på MAIL til revy@uken.no innen fredag 30. august kl 16.00, altså ikke gjennom vanlig søknadsskjema. Ønsker du å søke på andre stillinger i tillegg, gjøres dette på vanlig måte via nhhs.no. Har du lyst til å være med å spre danseglede? Ikke nøl med å komme på audition. Sammen skal vi sørge for at UKEN blir som en dans på roser!

Idégruppen Idégruppen er definitivt en av UKENs mest givende arbeidsplasser. Her får du tøffe utfordringer, kreativ utfoldelse, og mye mer. Vår hovedoppgave er å bistå instruktører og aktører med uvurderlige morsomme tekster og på den måten bidra til å skape tidenes UKErevy! Idégruppen søker et bredt spekter av mennesker med ulike kvaliteter og erfaringer. Det kreves ingen tidligere erfaring fra liknende arbeid for å være med, kun et kreativt sinn og genuin revyglede. Idégruppen utgjør en unik mulighet til å gjøre noe litt annet og bidra til å skape noe stort! Selv den minste spire kan bli det største tre - sånn er det også med idéer!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Victor Gule

Gruppeleder Idé/Inspisient inspisient@uken.no

Side | 26


Revyseksjonen Kostyme og Design

16 fUKENsjonærer

Ser du mulighetene i to stoffstykker og en ståltråd? Elsker du syklubbstemning? Vil du være med i den definitivt hyggeligste gruppa i UKEN? Eller er du kanskje nysgjerrig på hvordan aktørene ser ut i undertøy? Ja – da er kostymegruppen perfekt for deg! Kostyme- og designgruppen har ansvaret for å fikse, klippe, lime og sy sammen alt av kostymer til UKErevyen 2014. I tillegg er det vår jobb å ha stålkontroll i et virvar av kostymer, aktører, dansere, sminkebørster og hårspray bak scenen. Vi kommer til å bli godt kjent med Aulaen ukene før revyen – hvor hele Revyseksjonen jobber på spreng for å skape tidenes UKErevy! Forkunnskapene som kreves er kreativitet, innsatsvilje og godt humør! Det er også et pluss om du har brukt en symaskin før, men det aller viktigste er at du brenner for at UKErevyen blir den beste revyen Bergen har sett! Høres dette ut som noe for deg? Søk Kostyme og Design!

Scene og Kulisser

Benedicte Dahl

Gruppeleder Kostyme og Design kostyme@uken.no

12 fUKENsjonærer

Ser du løsningen fremfor problemet? Hater du dårlig håndtverk? Ønsker du å bli godt kjent med Aulaen og de fantastiske menneskene i UKENs triveligste seksjon? Selv om du aldri har tenkt over disse spørsmålene tidligere anbefaler jeg deg å søke Scene, fordi du får muligheten til å skape noe som synes, og du vil få opplevelser for livet. UKErevyen utgjør ukens ryggrad, og i den utgjør scenen den nederste virvelen. Sånn sett vil arbeidet som gjøres i denne gruppen være svært viktig for UKEN 14. Ingen scene, ingen UKErevy, ingen UKEN! Vi starter eventyret med blanke ark, og sammen vil vi fra grunnen av sørge for at revyscenen til UKEN 14 blir fabelaktig – den vil bli grunnlaget for fantastiske underholdningsopplevelser for store og små, interne og eksterne. Søk Revy, søk Scene og Kulisser!

Rekvisitt

Ola Stene-Johansen Gruppeleder Scene og Kulisser scene@uken.no

12 fUKENsjonærer

Hva er vel en revy uten rekvisittene på scenen? Hvordan skal aktørene reise gjennom tid og rom uten en ufo? Hvordan skal de spille sangene sine på scenen uten en gitar ved sin side? Er du den hardtarbeidende mauren og ildsjelen som vil gjøre alt i din makt for at UKEN 14 skal bli best? Er du spesielt interessert i at revyen skal bli den sykeste noensinne? Er du kreativ? Er du personen som ser at alt fra den minste detalj til det store sluttbildet i sketsjene utgjør revyen? Er dette spørsmål som trigger nysgjerrigheten din? SØK REKVISITT! Som en del av rekvisittgruppen får du være med på reisen fra start til slutt. Vi skal sammen skaffe revyen de beste og flotteste rekvisittene! Instruktørenes umulige forespørsler om et flyvende lokomotiv på scenen skal løses av OSS!

Eli Såstad

Gruppeleder Rekvisitt rekvisitt@uken.no

Rekvisitt - DET UMULIGE ER MULIG FOR OSS!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 27


Revyseksjonen RevyLyd

4 fUKENsjonærer

Er du litt over gjennomsnittet interessert i lyd?.. Jaha, tenkte meg det! Da har du kanskje lurt på hva i all verden som foregår bakerst i salen under et aulashow? Eller muligens har en lydprodusent i magen og ønsker å ta ansvar for innspilling og miksing av revyen?.. Jasså? Da skal du søke fUKENsjonær RevyLyd! Rollen som fUKENsjonær i RevyLyd er ikke bare spennende og utfordrende, men også allsidig. Fram mot revyen vil du ikke ha én enkelt arbeidsoppgave, men mange varierte! Vår jobb blir aldri kjedelig og det skjer stadig noe. Kanskje aller heftigst er at du får leke deg med det digitale lydbordet hvor mulighetene nesten er uendelige. Selv om vi hovedsakelig er der for å gi publikum lyd, må man ikke glemme at aktørene og orkesteret trenger DEG for å skinne foran publikum! Og husk at det ikke er noen krav for å søke ettersom du vil lære alt du trenger underveis – det aller viktigste er at du er en positiv person med godt humør og tåler noen lange dager i Aulaen!

Didrik Kay

Gruppeleder RevyLyd lyd@uken.no

Ønsker du å gi publikum det lille ekstra som de ikke helt klarer å sette fingeren på, så er fUKENsjonær i RevyLyd noe for deg!

RevyLys

8 fUKENsjonærer

Vil du være med å sette ditt preg på det som skal bli tidenes revy? Det har du muligheten til i RevyLys! Tidenes revy må selvsagt ha tidenes lys, og sammen skal vi skape nettopp det. Og vi skal ha det utrolig moro på veien! Som lystekniker vil du være med på å planlegge, rigge, programmere og kjøre lyset under revyen. Dette er jobben for deg som er ute etter å skape den perfekte stemningen på scenen! Før jul vil være ganske rolig for oss i lysgruppa, med planlegging og forberedelser, mens vi etter jul vil ha masse moro i Aulaen. Her kan du lære mye! Litt forkunnskaper om GrandMA Light kan være greit, men er ikke noe krav. Som følgespott vil din oppgave være å styre de store lyskasterne våre og gi aktørene den tiden i rampelyset de fortjener. Her vil man være med på hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring, og lære mye om lys i samme slengen. Dette er en morsom stilling der ingen forkunnskaper er nødvendig!

Henrik Eftedal

Gruppeleder RevyLys lys@uken.no

Søk RevyLys!

Revyorkester

15 fUKENsjonærer

Har du scenetrengsel? Simpeltent elsker å spille et instrument? Eller synge? Sammen med vennene dine i UKEorkesteret blir du kastet inn i en boble av inspirasjon, musikaltur til London, uforglemmelige fester, julebord og musikk! Når sceneteppet går opp, kan du endelig omsette alt det morsomme du har opplevd. Spenningen er høy og gleden ubeskrivelig når UKErevyen endelig er i gang! Det er noe helt spesielt å være med i UKEorkesteret. I tillegg til å være i en manesje for personlig og musikalsk utvikling, får du i lag med den usedvanlig kreative og joviale Revyseksjonen muligheten til å skape noe som er helt ditt. Sammen skal vi levere et høyt musikalsk produkt som bidrar til å gjøre denne UKErevyen til noe helt uforglemmelig. Til dette ønsker jeg ca.15 orkestermedlemmer. Enten du elsker å synge på badet, eller har kjennskap til membraphon; orkesteret ønskes å bestå av komp,streng,- treblås,- og messinginstrument og du oppfordres på det absolutt sterkeste til å søke. Punktum.

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Andreas Sande

Gruppeleder Revyorkester revyorkester@uken.no

Side | 28


Husker du UFF?

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 29


Opplevelser hele veien!

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 30


Revy, konserter og mye mer!

Foto: UKEN Foto, Foto NHHS, Anders Sakseid, Kristian Pletten, Oda Myhrvold, Leda Rivero, Carl August Blydt, Joakim Bratlie, Ole Hermansen, Ragnhild Tveit, Merete S. Larsen, Thomas Borgen Ha, Aida Vardanyan, Leda Rivero, Hanne Lorvik

Søknadsfrist fredag 30. august kl 16.00

Side | 31


Hvordan søker jeg UKEN? Steg 1: Gå inn på www.nhhs.no

Steg 4: Trykk så på “Min Side”

Steg 2: Klikk på logg inn knappen oppe i høyre hjørne

Steg 3: Logg inn med studentnummer og passord.

Spesielt for 1. kullister:

1. Gå til www.nhhs.no for å opprette en brukerprofil. 2. Trykk ”Ny bruker” øverst i høyre hjørne 3. Fyll ut feltene som er merket med en rød pil. Merk at: ”User name” må være studentnummeret ditt ”Email adress” må være studentmailen din, dvs.

Steg 5: Trykk “Søk UKEN 14”, fyll inn skjema som kommer opp, og trykk på send.

sxxxxxx@stud.nhh.no 4. Skriv inn sikkerhetskoden vist nederst på siden 5. Trykk ”Register” 6. Følg så anvisningen fra ”Steg 4” over.

Merk at brukeren du nå har opprettet kun er midlertidig i forbindelse med søknad til UKEN. Om ikke lenge vil nemlig NHHS lansere en ny nettside, og da må alle NHH-studenter opprette en ny brukerprofil. Det vil komme mer informasjon vedrørende dette når ny nettside er lansert.

Hvis du mot formodning ikke klarer å søke gjennom nhhs.no, kan du sende en mail til soknad@uken.no. Husk å skrive fullt navn, studentnummer, telefonnummer, alder, kull og de 3 stillingene du søker i prioritert rekkefølge. Skriv også gjerne en liten tekst om hvorfor du vil være med i UKEN. Merk mailen med ”Søknad UKEN”.

Ansettelsesblekke3 UKEN 14  

UKEN 14 ansetter nå over 800 fUKENsjonærer. Du kan lese om de ulike stillingene her!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you