Page 1

GESLAAGD!


Laura van de Velde

Laura van de Velde 15 jaar, woont in Tholen en heb mijn mavo diploma behaald op het Rijks in Bergen op Zoom.

Finn en Nika Rens

Broer en zus, Finn en Nika Rens uit Halsteren allebei geslaagd op ‘t Rijks.

Toby de Klerk

Toby de Klerk, 20 jaar, Bergen op Zoom. Tusculum University/Tusculum College Tennessee (4 jaar in Amerika gestudeerd en getennist met een beurs, na ook de LOOT opleiding van RSG ‘t Rijks).

De vlag hangt uit! Wij feliciteren al onze geslaagden en wensen hen veel succes in de toekomst!

Mavo • Voorbereidend MBO

www.ravelijnstb.nl

Zuid West Hoek Mavo • Voorbereidend MBO

www.zuidwesthoekcollege.nl

’t Ravelijn en ZuidWestHoek College zijn een aanbod binnen de


a r Hoe d g a a l s ge

ENJOY LIFE

Veel van onze leerlingen kunnen hun geluk vandaag niet op. Zij hebben hun diploma behaald! Van harte gefeliciteerd! Enjoy Life

Mick Theuns

Onze zoon Mick Theuns van 16 heeft in 1 keer zijn Havo examen op het Roncalli gehaald.

Fleur Muller

Fleur Muller uit Scherpenisse, 17 jaar, opleiding gymnasium op het Moller Lyceum.

Bas Crezee

Bas Crezee, 16 Jaar, Sint Maartensdijk, School Steenspil halsteren


Sam Schoutens

BERGEN OP ZOOM - Sam Schoutens (18 jaar) is geslaagd voor haar Havo diploma op Roncalli Bergen op Zoom.

Lars Hagenaars

Rick Bolier

HALSTEREN - Lars Hagenaars (16 jaar) uit Halsteren is geslaagd voor zijn opleiding aan ‘t Ravelijn in Steenbergen.

Rick Bolier 17 jaar is geslaagd voor zijn diploma Mavo op het rijks te Bergen op Zoom.

Jamie Vlieger

Gefeliciteerd, je bent geslaagd! Jamie Vlieger uit Bergen op Zoom is geslaagd voor VMBO, ‘t Rijks te Bergen op Zoom (loot leerling).

0202619.indd 1

Gods zegen gewenst in je verdere loopbaan Gezakt? Samen gaan we er nog even voor!

27-11-2017 14:20:35


Geslaagd! Laat de toekomst maar komen (*Wij hangen de vlag voor je uit, bij tante ben je meer dan welkom!) Na al het harde werken is een felicitatie zeker op zijn plaats! Wil je nu eerst genieten van een welverdiende vakantie of ga je direct weer aan de slag? Hoe dan ook, heb je al eens gedacht aan een baan bij tante? Goede zorg is mensenwerk en het zijn die mensen, die bij tanteLouise het verschil maken. Dat verklaart ook waarom tante volop investeert in de ontwikkelingskansen en het welzijn van haar eigen medewerkers. Zonder gelukkige medewerkers tenslotte geen gelukkige cliënten. Zo simpel is dat. TanteLouise is geen doorsnee zorginstelling. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn we eigenlijk best trots op. Tante loopt in de pas waar dat moet, toont lef waar dat kan en staat haar mannetje als het gaat om innovatie en vernieuwing. En dat maakt het, zonder onbescheiden te willen zijn, een inspirerende club. Echt zo een waar je als professional graag bij wil horen. Enthousiast? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbij.tantelouise.nl en reageer! Persoonlijk kennis maken - of gewoon zin in een bakje koffie - dat kan ook! Kom dan donderdag 6 september om 19.00 uur naar Woonzorgcentrum Onze Stede in Steenbergen. We vertellen je dan over jouw mogelijkheden en toekomst binnen tanteLouise. En als het klikt - hoe tof is dat - krijg je bij ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd! Een kwestie van vertrouwen, zeg maar. Laat je ons weten dat je komt? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@tantelouise.nl. Tot snel!

Ben je nog niet uitgeleerd? Bij tante kun je ook wanneer het jou uitkomt starten met een BBL-zorgopleiding (tante bekostigt jouw opleiding). Als je enthousiast bent over een vacature of meer wil weten over de opleidingsmogelijkheden, neem dan contact op met de afdeling P&O. Gewoon doen hé!

 0164 713 370

 werkenbij@tantelouise.nl

Angela Brandwijk

THOLEN - Angela Brandwijk (17 jaar) is geslaagd voor haar opleiding aan de Zoommavo.

Daan Elenbaas

OUD-VOSSEMEER - Daan Elenbaas (15 jaar) uit Oud-Vossemeer is geslaagd voor zijn opleiding aan het Calvijn College.

Nadine Buijck

SINT-PHILIPSLAND - Nadine Buijck (17 jaar) uit Sint-Philipsland is geslaagd voor haar opleiding aan het Mollerlyceum in Bergen op Zoom.


Thijmen van Leeuwen

THOLEN - Thijmen van Leeuwen (16 jaar) uit Tholen is geslaagd voor zijn opleiding aan Scholengemeenschap ‘t Rijks Bergen op Zoom.

Annika Reuvers

LEPELSTRAAT - Annika Reuvers (17 jaar) uit Lepelstraat is geslaagd voor haar VWO aan het ‘t Rijks in Bergen op Zoom.

Wendy Govers

16 jaar, VMBO Steenspil

GEFELICITEERD MET HET BEHALEN VAN JE DIPLOMA!

De naam Kelvion is nieuw, maar wat blijft is onze werldwijde expertise op het gebied van Goedhart® luchtkoelers voor de koudetechniek. Al 80 jaar, waarvan ruim 50 jaar vanuit onze vestiging in Sint-Maartensdijk, zijn wij actief in het ontwerpen, produceren en leveren van luchtkoelers en luchtgekoelde condensors voor industriële koel en vriesindustrie. Wij produceren een breed scala van industriële (koelhuizen, vriestunnels, slachthuizen, kassenbouw, bloemenveilingen, deegwarenproductie etc.) en semi-industriële luchtkoelers voor diverse toepassingen voor klanten over de gehele wereld. Meer dan 80% van onze warmtewisselaars wordt samen met onze afnemers projectspecifiek ontwikkeld en geproduceerd. Dit garandeert onze partners te allen tijde de optimale koeltechnische oplossing. www.kelvion.com.

EEN EXCELLENTE PRESTATIE!

ONZE PRODUCTEN ZIJN GEMAAKT MET HART EN ZIEL De kwaliteit van Kelvion en haar Goedhart® koelers staat niet alleen extern centraal, maar ook intern voor de medewerkers. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met een goede beloning conform cao Metalektro (Grootmetaal). Een schone en vriendelijke werkomgeving heeft constant de aandacht, evenals door collegialiteit geïnspireerd teamverband: samen werken aan een hoogwaardig product.

Wij gaan onze vestiging in Sint Maartensdijk uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s Manager Productie Engineering (M/V 40 uur) • • • • •

Je geeft leiding aan het proces van het technisch definiëren van te leveren producten zodat werkzaamheden doeltreffend en efficiënt worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de aan productie gerelateerde order/project engineering Je maakt wekelijks de planning van de te processen orders op de afdeling, rekening houdend met ordermix en beschikbare engineers. Je gesprekspartners zijn onze klanten, de interne organisatie en onze (internationale) zusterbedrijven. Je geeft leiding aan de afdeling Productie Engineering en rapporteert aan de CEO

Tekenaars en Tekenaars/Constructeurs (M/V 40 uur) • • • •

’t Rijks feliciteert al haar mavo, havo en vwo leerlingen met het behalen van hun diploma.

Het construeren, modelleren en valideren van buitenstandaard en klant specifieke productuitvoeringen binnen de vastgestelde interne Engineering standaarden Maken van ponsprogramma’s en interne of externe productie tekeningen Bestuderen, interpreteren en bespreken van de opdracht op functionaliteit en op technische en financiële haalbaarheid Adviseren en begeleiden van de verkoop bij offerte stadium en productie bij productieproblemen en afkeur

Wil je liever ons team versterken dat de producten maakt? Dan hebben wij de volgende vacatures voor jou: • • •

Meer informatie? t 0164 242150 www.rsgrijks.nl info@rsgrijks.nl

Blokkenbouwers

Het samenbouwen van buizen en lamellen tot een koelerblok volgens technische tekeningen.

TIG-Lassers

Het lassen van bochten, buizen en ketels volgens de TIG-methode.

Assemblagemedewerkers

Het samenstellen van koelerblokken, plaatwerk en ventilatoren tot een complete luchtkoeler.

Ook als je net van school komt, hebben wij mogelijkheden voor jou!

Wil je meer informatie over wat er mogelijk is, dan kun je contact opnemen met HR Manager Charlotte de Smit, bereikbaar onder telefoonnummer 0166-665 665 of via e-mail: charlotte.de.smit@kelvion.com.

Kelvion Refrigeration B.V. Nijverheidsweg 6 4695 RC Sint Maartensdijk Nederland Tel: 0166 665 665 Fax: 0166 663 698 charlotte.de.smit@kelvion.com www.kelvion.com

Profile for Uitgeverij de Bode

Voorbeeld uitgave geslaagden 2018  

Voorbeeld uitgave geslaagden 2018

Voorbeeld uitgave geslaagden 2018  

Voorbeeld uitgave geslaagden 2018