Page 1

THUIS IN DE REGIO

MIDWEEKEDITIE

R U C P H E N S E

O P L AG E :

11 JUNI 2014 WEEK 24

Uitgeverij

EN WEST-BRABANT:

de

bode

ACTUALITEIT

TWEEDE ETAPPE STER ZLM TOER VOL VEDETTEN

10 . 5 0 0

TOTA L E O P L AG E Z E E L A N D

bv

I

Postbus

22,

4880

ONROEREND GOED

AA

Zundert

AUTO’S

I

Te l .

076

599

SPORT

8 111

KERKELIJK NIEUWS

Volg ons via twitter: @RucphenseBode

I

480.000

www.internetbode.nl VACATURES

DE GAGELRIJZEN KRIJGT PANNACOURT

Informatie van

Knul bezoekt zwembad met wapen

Reünie voor oudarbeiders Staal Unie

SINT WILLEBRORD - Een 15-jarige jongen uit Sint Willebrord is Tweede Pinksterdag bij zwemparadijs Splesj aan de Oude Antwerpsepostbaan in Hoeven aangehouden. De jongen was in het bezit van een stroomstootwapen. De alerte beheerder van het zwembad waarschuwde maandag rond 13.50 uur de politie nadat hij het wapen van de verdachte tiener had afgenomen. Agenten hebben daarop de jongen bij het zwembad gearresteerd. Na verhoor op het politiebureau is hij met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd. Het wapen is in beslaggenomen. Het is niet bekend hoe de knul in het bezit van het stroomstootwapen is gekomen.

RUCPHEN - In 2012 sloot de Staal Unie de vestiging in Stampersgat. Daarmee kwam na 80 jaar een eind aan de aanwezigheid van de groothandel in staal- en staalproducten in dit dorp. Reden voor een aantal mensen om de koppen eens bij elkaar te steken en een grote reünie voor alle oudmedewerkers te organiseren. Deze zal worden gehouden in - hoe kan het ook anders - Zaal Geerts te Stampersgat op zaterdag 21 juni vanaf 15.00 uur. Van een aantal oud-medewerkers is geen adres bekend. Zij worden verzocht zich alsnog aan te melden. Partners zijn ook welkom. Meer info en/of aanmelden kan bij: Irma Oomen 06-83691848; of Jan Nuiten 06-10115548.

W E E K B L A D

Nieuwe werkwijze leerplichtambtenaren

Van Rijen nieuwe bestuurder Traverse

RUCPHEN - De achttien gemeenten in West-Brabant vernieuwen de de ambtsinstructie voor leerplichtambtenaren. De gemeenten vinden het belangrijk dat zij allemaal werken via dezelfde actuele versie. De Regio West-Brabant heeft gekozen voor de ambtsinstructie 2010 van Ingrado, de belangenvereniging voor leerplichtambtenaren. Die is toegesneden op de actuele uitvoering van de Leerplichtwet en de Regionale Meld- en Coördinatiefunctie. Om de samenwerking en uniforme werkwijze nog sterker te maken, zullen de leerplichtambtenaren en RMC-medewerkers, die tot buitengewoon opsporingsambtenaar zijn benoemd, in de gehele regio worden ingezet.

In actie voor nul verkeersdoden

RUCPHEN - De Raad van Toezicht van Traverse heeft Ad van Rijen vanaf 15 juni 2014 benoemd als bestuurder. Ad van Rijen (1964) heeft hiervoor 18 jaar gewerkt bij Humanitas DMH. Zijn meest recente functie daar was voorzitter van de Raad van Bestuur. “Hij is een gedreven, ambitieuze bestuurder die bijzonder veel zin heeft om richting te geven aan de ontwikkeling van Traverse. Hij woont in Roosendaal en kent de regionale ‘kaart’ goed”, laat de Raad van Toezicht weten. “We hebben er alle vertrouwen in dat Traverse, met Ad van Rijen aan het roer, de juiste bijdrage kan leveren aan het sociale domein in West Brabant en de gemeente Tholen.”

RUCPHEN - De derde actiedag voor een verkeersveiliger Brabant is dit jaar op woensdag 11 juni 2014. De actiedag is een onderdeel van de campagne ‘Nul verkeersdoden Brabant’ en wederom worden in heel Brabant acties georganiseerd door scholen, politie, Veilig Verkeer Nederland, bedrijven en overheden om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid.

Alcomobilist verstopt zich in sloot

98e bedevaart naar Kevelaer RUCPHEN - Voor de 98e keer gaat er een bedevaart vanuit Roosendaal naar Kevelaer. Dit is één van de oudste bedevaartplaatsen van Maria in Europa. Kevelaer ligt net over de Duitse grens bij Venlo. Al vanaf 1642 trekken pelgrims hierheen. In Roosendaal gebeurt dit al vanaf 1904. Tot 30 juli hebt u de gelegenheid u op te geven voor de bedevaart naar Kevelaer vanuit Roosendaal en omgeving. De tweedaagse tocht is op dinsdag 19 en woensdag 20 augustus, de ééndaagse tocht is op woensdag 20 augustus. Inlichtingen en aanmelden bij: J.Voeten, Vierschaarstraat 4, 4751 RP Oud Gastel, tel. 0165-313099 of via E: ceijnden@gmail.com.

Drankkartonnen apart ingezameld RUCPHEN - Staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu bespreekt met gemeenten en het bedrijfsleven hoe drankenkartons vanaf 2015 gescheiden kunnen worden ingezameld. Het Afvalfonds Verpakkingen wil gemeenten betalen die drankenkartons gescheiden inzamelen. De hoogte van de vergoeding is nog onderwerp van overleg, net als de hoeveelheden waar gezamenlijk naar wordt gestreefd. De gemeenten mogen elk zelf bepalen hoe zij de kartons inzamelen. Het gaat om te beginnen over een periode van drie jaar. Volgens het Kennisinstituut Duurzaam verpakken heeft gescheiden inzameling een positief milieueffect.

SINT WILLEBRORD - Onder toeziend oog van kapelaan De Bok vertrekken de deelnemers van de Avond4daagse Sint Willebrord voor de derde achtereenvolgende dag. Op deze donderdagavond wordt een 7,5 kilometer lang tellende wandelroute gelopen, de langste van de vier. Met 265 deelnemende wandelaars kan de organisatie zeer tevreden zijn. FOTO CORINE ROKS

M I D D E L B U R G S E

&

Speciale aandacht voor jongeren op scooter en in auto

DOOR ADDO SPRANGERS Dit jaar is er speciale aandacht voor jongeren (16-24 jaar) achter het stuur van brommers, scooters en auto’s. De meest aansprekende verkeersveiligheidsacties worden onderscheiden met een regioprijs. De beste actie van Brabant wint een speciale Nul-fiets. Ruud van Heugten, verkeersgedeputeerde van provincie Noord-Brabant: “Het was de afgelopen twee jaar geweldig om te zien dat zoveel mensen zich in wilden zetten voor Nul verkeersdoden in Brabant. En dat is hard nodig. In 2013 kwamen in Noord-Brabant 81 mensen om in het verkeer.

t

Vaderdag aanbieding

h

u

i

V E E R S E

Dit is 23% minder dan in 2012 dus ieders inzet heeft wel degelijk zin.” Voorbeeldenboek Ter inspiratie voor iedereen die een actie wil organiseren is een online voorbeeldenboek gemaakt. Daarin staan eenvoudig te organiseren acties die één op één overgenomen kunnen worden zoals het inzetten van een promotieteam, het adopteren van de WK verkeerscartoon of het organiseren van een flashmob. Natuurlijk is hetW ookEmogelijk andere E K om B zelf L een A D actie te bedenken en deze te uploaden op de websitewww.nulverkeersdodenbrabant.nl. In 2014 focussen de provincie Noord-Brabant en een groot aantal andere overheden, onderwijsinstellingen

s

i

n

d

e

r

en Veilig Verkeer Nederland zich speciaal op de jonge bestuurder; Young 4 Nul. Van alle dodelijke ongevallen is 19% een jonge automobilist of bromfietser. De campagne ‘NUL Verkeersdoden Brabant’ is in 2012 gestart om het bewustzijn van weggebruikers over hun eigen rol in het verkeer te vergroten. De campagne focust daarbij op de grootste risicogroepen in het verkeer: jongeren, fietsers en senioren. Door de krachten te bundelen met onder andere partners zoals rijscholen is het mogelijk om samen nog meer jongeren te bereiken en samen te werken aan Nul verkeersdoden. Nul verkeersdoden is te volgen via twitter @nvdbr en facebook/nulverkeersdodenbrabant en op www.nulverkeersdodenbrabant.nl.

e

g

i

o

alle heren zonnebrillen 20% korting

Poppestraat 2-A, St. Willebrord, tel. 0165-383335

www.optiekvanmeer.nl

van 1999,-

...VOOR HET LAATSTE ACTUELE LOKALE NIEUWS...

KIJK OP WWW.INTERNETBODE.NL

voor

Loungeset Kubu

1399,-

Hoekset met eettafel en 3 krukjes 210 x 260cm, ook in antraciet. Zondag open van 11 - 17 uur Breda (t.o. Mediamarkt) en Etten-Leur www.lifeandgarden.nl

RUCPHEN - De politie heeft vrijdagnacht op de Rucphenseweg in Klein Zundert een 29-jarige Poolse man aangehouden, die zich in een sloot verstopt had. Hij zou een auto onder invloed van alcohol bestuurd hebben en daarmee tegen een boom gebotst zijn. Daarna had hij de plaats ongeval verlaten. De verdachte was met zijn auto op de Rucphenseweg kennelijk op de verkeerde weghelft beland en daarna frontaal op een boom gebotst. Een getuige zag de bestuurder een weiland oprennen. Agenten vonden hem vervolgens in een sloot. Omdat de airbag in zijn gezicht was geklapt, is hij eerst onderzocht in het ziekenhuis. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Leidingwater toch niet duurder RUCPHEN - Het leidingwater van drinkwaterbedrijf Brabant Water wordt toch niet duurder. Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft besloten dat de extra belasting op kraanwater van de baan is. Het kabinet wilde deze maatregel nemen om meer geld op te halen voor de schatkist. Daarnaast zou duurder leidingwater mensen stimuleren om zuiniger met water om te gaan. Op 1 januari 2014 werd de prijs van leidingwater al verhoogd van 0,165 naar 0,33 cent per kubieke meter water. Het was de bedoeling om de prijs in juni verder op te drijven, maar dat gaat nu niet gebeuren. Volgens Wiebes is de maatregel ook praktisch moeilijk uit te voeren.


ONLY FOR MEN OUTLET ETTEN-LEUR

BLUE INDUSTRY

* laagst geprijsde artikel is gratis. Elke combinatie binnen dezelfde actie is mogelijk.

Only for Men Outlet Burchtplein 2-6 4873 BN Etten Leur Tel. (076) 7676587

Lachen is geen kunst met een goed kunstgebit

OPEN DAG ZA. 14 JUNI

10.00 - 15.00 uur Een stralende lach begint bij een goed functionerend kunstgebit. Biedt een gewone prothese onvoldoende houvast, dan is een klikgebit (kunstgebit op implantaten) een goede oplossing. In meer dan 40 jaar heeft

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe prothese, een klikgebit en (weekend)reparatie.

Eurodent al heel wat mensen aan een stralende lach kunnen helpen. Bent u benieuwd naar een oplossing voor uw eigen kunstgebit? Kom dan naar onze open dag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de vergoedingen door de zorgverzekeraars.

Adres

Telefoon

Hoogstraat 1 (hoek Hoogstraat-Brugstraat)

0165 - 56 00 66 (9.00 - 12.00 uur)

4702 ZN Roosendaal

0165 - 52 75 04 (13.30 - 17.00 uur)

Kijk voor meer informatie op www.eurodentroosendaal.nl


actualiteit

Gemeente Rucphen blijkt goede gastheer

Startveld vol vedetten tijdens tweede etappe Ster ZLM Toer RUCPHEN- Op donderdag 19 juni vindt de 2e etappe van de Ster ZLM Toer vrijwel geheel plaats op Rucphens grondgebied. Wethouder sport René Lazeroms verklaarde afgelopen woensdagmiddag, tijdens een persconferentie van deze tour, apetrots te zijn om deel uit te maken van deze vijfdaagse internationale wielerwedstrijd die begint op woensdag 18 juni met een proloog in Bladel en vijf dagen later finisht in Boxtel. De organisatie van de Ster ZLM Toer, die haar naam te danken heeft aan de hoofdsponsor ZLM Verzekeringen, heeft bij het vaststellen van het parcours dankbaar gebruik gemaakt van de Stichting De Willebrordse Renner, de verantwoordelijke organisatie van de Dorpenomloop Rucphen. Deze klassieker is dan ook het toneel voor de 2e etappe van deze toer waar namen als Kittel en Gilbert aan de start verschijnen. DOOR CORINE ROKS “Een prachtige etappe door het Brabantse landschap”, zo wordt de Dorpenomloop geprezen door de organisatie van de Ster ZLM Toer die dit parcours gelijk ook maar even gecheckt hebben. “Een sterk veld, brede wegen met goede sprinters”.

van de vertrouwde groene. De achttien deelnemende ploegen worden besproken waarvan de zes deelnemende World Tour teams. Sterke namen uit deze teams passeren de revue zoals Marcel Kittel als absolute smaakmaker uit de Tour de France van vorig jaar, Philippe Gilbert, André Greipel, Tyler Farrar en Theo Bos.

Tour de France De eer was aan de gemeente Rucphen om de deuren van de raadzaal open te zetten voor een voorbeschouwing van deze Nederlandse toer die voor veel renners de ultieme voorbereiding vormt op de Tour de France die twee weken later van start gaat. Ambassadeur van deze koers, voormalig wielrenner Michael Boogerd, was van de partij, zo ook wielrenner Bobbie Traksel. De rondemiss wordt deze middag voorgesteld, het blijken er twee te zijn. De dames tonen de truien en de leider van het puntenklassement draagt toepasselijk de trui in de Brabantse kleuren in plaats

Sprinter Om 12.00 uur zet op donderdag het peloton koers vanaf het gemeentehuis in Rucphen. In deze 2de etappe, die voornamelijk plaatsvindt op Rucphens grondgebied met een kleine uitschieter naar Etten-Leur en Zundert, hebben de renners een rit van 183,9 kilometer voor de boeg. Na drie grotere omlopen en een wat kleinere, waarbij het peloton drie keer de finishstreep zal passeren, worden de coureurs rond 16.25 uur aan de eindstreep in de dorpstraat op Sint Willebrord verwacht. “Een wielerronde wordt hier vaak gewonnen door een sprinter, en ik hoop ook dit

De rondemiss toont de trui van de leider van het puntenklassement, voor de gelegenheid in toepasselijk Brabantse kleuren. FOTO CORINE ROKS

keer”, aldus Rini Wagtmans.Overigens zullen de topwielrenners ook voor de koers al te bewonderen zijn. Een uur voor de start van de etappe worden de teams in de nabijheid van de start verwacht. Op het podium zetten alle renners voor vertrek hun handtekening op het startformulier. Dat is ook het moment dat de dragers van de diverse leiderstruien nog eens in het zonnetje worden gezet.

WielerWereld Uiteraard wordt nog stilgestaan bij de ontwikkelingen van WielerWereld. De grond blijkt geen probleem, deze wordt ter beschikking gesteld door de gemeente, bijvoorbeeld middels erfpacht. Maar het pand moet ook geëxploiteerd, beheert en gefinancierd worden. Met drie partners is men in onderhandeling. “Er komen middelen beschikbaar voor een ‘aanjager’, een

krachtige dame of heer die de Binnentuin gaat sturen”, aldus de wethouder die deze middag de laatste ontwikkelingen bekend maakt. Alle actuele informatie over de Ster ZLM Toer is te volgen op de website www. sterzlmtoer.nl, de Ster ZLM Toer app of via twitter.com/sterzlmtoer en facebook. com/sterzlmtoer.

Gagelcourt officieel geopend

Jeugd kan onbezorgd voetballen in Gagelrijzen SINT WILLEBRORD - Dankzij een initiatief van de wijkvereniging kan er in wijk ‘De Gagelrijzen’ weer lekker gevoetbald worden. Vieze zolen vol hondenpoep of verstuikte enkels door konijnenholen behoren tot het verleden nu ze op Willebrord een prachtig aangelegd pannacourt voor de jeugd hebben. Direct aan het begin van deze wijk ligt het bestraat voetbalveldje voorzien van een degelijke omheining. Vele vrijwilligers maar zeker ook de gemeente en diverse sponsors hebben dit project mogelijk gemaakt. Met een jong publiek in sportoutfit werd het veldje, dat de toepasselijke naam Gagelcourt heeft, afgelopen woensdagmiddag officieel geopend door wethouder Martien de Bruijn.

DOOR CORINE ROKS In 2012 kwam Marga Nooren, een wijklid en tevens moeder van een fanatiek voetballende zoon, met het idee voor een pannacourt in haar wijk. Haar idee kreeg bijval van de wijkvereniging en de gemeente en hiermee werden de eerste stappen gezet. Maar een dergelijk veldje kost veel geld en dat was er niet. Met hulp van organisaties en ondernemers uit de regio is het ze uiteindelijk toch gelukt. Kostprijs “De lokale ondernemers hebben de spullen tegen kostprijs aan ons geleverd”, verklaart wijkenlid en mede initiatiefnemer Johan van den Beemd. “Ook het egaliseren van het veld is kosteloos verricht door een grondwerkbedrijf dat toevallig in onze wijk werkzaam was”. Zo zijn er wel meer voorbeelden te noemen van sponsoring zoals het hekwerk en het straatwerk. Een groep vrijwilligers heeft meegewerkt aan de fysieke opbouw en achter de schermen nam de werkgroep en het bestuur van wijkvereniging ‘De Gagelrijzen’, de organisatie voor rekening.

Blijf op de hoogte van het

lokale nieuws www.internetbode.nl

www.internetbode.nl

Met een jong publiek in sportoutfit werd het veldje afgelopen woensdagmiddag officieel geopend door wethouder Martien de Bruijn.

Zelfwerkzaamheid Een wijkactiviteit gekoppeld aan meerdere partners waarbij zelfwerkzaamheid centraal staat blijkt een mooie inkop voor een Wereldidee. De wijk kon dan ook rekenen op een financiële bijdrage uit de pot van het Wereldidee fonds van de Rabobank.

U kunt uw advertentie opgeven via de button “Advertentie aanleveren”

Redactie kunt u aanleveren via de button “Redactie aanleveren”

PaGiNa 3

Ook de gemeente Rucphen tastte in de buidel om dit project van ruim twaalfduizend euro te realiseren. Wel werden er regels gesteld. De wijkvereniging had de plicht om de buren te informeren en hun goedkeuring te ontvangen alvorens de plannen doorgang konden hebben. Hangjongeren Het veldje dat al in september 2013 gerealiseerd is, trok helaas ook wat hangjongeren aan. Gelukkig is dat probleem nu opgelost en zijn er goede afspraken gemaakt met de Buitengewoon Opsporingsambtenaars (BOA’s) die een oogje in het zeil houden en de politie surveilleert een rondje extra. Ook is er een verbod om zich na 22.00 uur nog op of rond het veldje te begeven. “We werken hard aan het opzetten van rouleerbeurten op de woensdagmiddag”, verklaart de voorzitster van de wijk Cindy Scheepers. “De verschillende leeftijdsgroepen botsen wel eens met elkaar en daarom is het raadzaam om toezicht te houden”. Op de woensdagmiddag worden tevens wedstrijdjes georganiseerd door de Jongerenwerker van het SKW. Na het officiële gebeuren, waarbij de wethouder door de aanwezigen kinderen in zijn rede wordt gecorrigeerd, volgt een partijtje voetbal met voetballen die eveneens gesponsord zijn door een locale ondernemer. Als beloning voor de geleverde prestaties ontvangt elk kind na afloop een zak snoep, uiteraard gesponsord.

Volg ons op twitter: @RucphenseBode.


www.clemens-zonweringen.nl

VADERDAG KADO BALLONVAART

NU €159,- PP

NU VERPAKT IN GRATIS LUXE KADO-DOOS

adballon.nl 076 - 514 53 72

Infra & verhuur

Grond- en sloopwerken Tel. 0165 303332

www.clemens –zonweringen.nl www.clemens –zonweringen.nl www.clemens-zonweringen.nl KRAANVERHUUR MET/ZONDER MACHINIST 0165 – 318621 Bosschenhoofd 0165-318621 / 06-53257249 0165 – 318621 Bosschenhoofd www.clemens –zonweringen.nl

TE HUUR: MINI SHOVEL ook voor kleine pakjes hooi persen

0165 – 318621 Bosschenhoofd

Jan van Bergen

Lente voordeel

Hulsdonkstraat 20 4882 JM Zundert Tel: 076 - 5985324 Gsm: 06 - 55918911

Lente voordeel

Lente voordeel Uw zonweringspecialist Hennie Clemens Bosschenhoofd

Ook u kunt nu streeploos ramen lappen Met onze handige JEMAKO raamdoeken Voor een snel en glanzend resultaat Tijdelijk extra voordelig geprijsd Voor VADERDAG hebben wij een leuk cadeau Zoals douchegel en van alles voor de auto Carla Nouws Tel. 0165-343734 Hoeksestraat 4, 4721 AB SCHIJF www.keesnouwselektro.nl/diversen

Uw zonweringspecialist Uw zonweringspecialist Hennie Clemens

Hennie Clemens

Parket Uw zonweringspecialist PVC Hennie Clemens

Laminaat vloeren

www.vanewouw.nl Klokkenmakerij

loeren al van Eiken parketv loer

2

af € 34,95/m

incl. onderv

Vakkundige restauratie: • antieke uurwerken • moderne uurwerken • wijzerplaten Wilgenstraat 81 Oudenbosch Tel. 0165 - 320948 www.klokkenmakerijdetijd.nl

Voor in- en verkoop gebruikte meubelen. J.J. de Bom de meubelvriend marijke meustraat 32, Breda 076-5141601

Vele merken laminaat, planken, parket en pvc en onderhoudsmiddelen • Vloer-make-over • Schaderapporten • Vakkundig advies • Machinaal schuren • Behandelen Showroom geopend: vrijdag 9.00 - 12.00 u 5 zaterdag 13.00 - 17.00 u Andere tijden/dagen op afspraak.

Torenpad 6, 4872 XN Etten-Leur (winkelcentrum etten-leur) E info@vanhooijdonkvloeren.nl I www.vanhooijdonkvloeren.nl T 076 503 77 38 M 06 128 66 281

ma T/m VrIJ open Van 12-18 uur

Jan Jochems Handel

en

TransporT

Te koop:

Bestratingsmaterialen en sierkeien, speciaal gebakken, 5, 7 en 10 duimers.

Dit alles direct leverbaar tegen zeer concurrerende prijzen.

24/7 ONLINE SHOPPEN

WWW.THELINGERIESTORE.NL www.sundak.nl info@sundak.nl

Verhuur:

Afvalcontainers

van 6 m3 tot 40 m3 Tel. 076 - 5976060 GSM 06 - 53937700

Voegwerk! vakbekwame

voeger zoekt voegwerk

06-55887266 Houthandel en Mach.Timmerbedrijf

g.van Trijp Specialist in hardhouten:

binnendeuren - buitendeuren kozijnen - ramen

Tevens uw adres voor: schaven, zagen en frezen Canadastraat 4 St.Willebrord Tel. 0165-543094 Mobiel: 06-53498628

Van Sundert dakbedekking

Al 15 jaar een vertrouwd adres

• Gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking • Kunststof dakbedekking en isolatie • Bitumen vervangende dakbedekking • Onderhoud, reparaties en dakinspectie Voor nieuwbouw en renovatie. Dahliastraat 23. 4711 ES St. Willebrord Tel. 0165 38 9196 • Fax. 0165 38 9207

AKROL Gespecialiseerd in:

Rolluiken, Zonweringen, Kunststof Kozijnen, Verandadaken, Garagedeuren, Horren en hordeuren, Plisse voor kunststof kozijnen, Gevelbekledingen Bel of mail 0165-314878 info@akrol.nl

te koop 10 riante bouwkavels Wonen tussen de mooiste natuurgebieden

N

Rucphen Zegge VERKOCHT

in 3 l e Kav erlaagd v prijs €231.000, Van oor v u N .000, 9 €21

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

)

am p na

rij o

eel v

(geh

VERKOCHT

• Kavels vanaf 825 m

2

Kijk voor meer informatie + betaalbaar bouwen op www.ruimtevoorruimte.com/zegge Of bel 06-53191515

www.ruimtevoorruimte.com

ruime bouwkavels in landelijk Brabant


actualiteit

Column

Open dag bij hockeyclub Mistral

‘Veel mensen weten niet dat we in Rucphen hockeyclub hebben’ RUCPHEN - Hockey een decadente sport? Dit vooroordeel is enorm achterhaald. Hockey is voor alle mensen een geschikte sport waarbij strategie en tactiek hoog scoren. Om hieraan meer bekendheid te geven houdt Hockeyclub Mistral op zondag 15 juni een open dag. Een dag bomvol leuke activiteiten voor jong en oud, vele hockeyclinics en als knaller om 15:15 u de finale van het Wereld Kampioenschap hockey, uiteraard op groot scherm, een prima gelegenheid om dit ingesleten cliché de kop in te drukken.

Eugène de Kok

You can’t always get ...

Hoeveel artikelen ik over Pinkpop heb gelezen zonder dat The Rolling Stones erin voorkwamen? Het antwoord is nul. Mick Jagger liet de hoge noten zaterdag voor wat ze waren en zijn aankondigingen in het Nederlands kwamen, net als zijn danspasjes, wat geforceerd over, de door gitarist Keith Richards gezongen liedjes werden door recensenten alom omschreven als een dieptepunt, Charlie Watts was verre van de strakke drummer die hij ooit was en Ron Wood … tsja, ik weet niet wat ik over hem moet zeggen. Ondanks alles wat er op de show was aan te merken, ging het op Pinkpop maar om één band. Met hun decennialange ervaring en gigantische reputatie degradeerde het viertal de rest van de soms leuke, soms minder leuke artiesten tot figuranten op het festijn. Het programma ‘Andere Tijden Sport’ vertoonde vorige week een reportage over Clemens Westerhof, de Nederlander die in de jaren ‘90 naam maakte als bondscoach van Nigeria. Een van de spelers van zijn selectie zei daarin dat hij was overtuigd dat The Super Eagles onder Westerhof in 1994 wereldkampioen zouden worden. Er was immers geen team met zo veel talentvolle spelers. Het liep anders. Nigeria delfde in de tweede ronde het onderspit tegen Italië met Roberto Baggio als beul. De ervaring van het gerenommeerde Italië won het van het talent van Nigeria. Zo gaat het straks ook. Er doen 32 landen mee aan het wk in Brazilië. Net zo veel denken er te kunnen winnen en de rest van de nationale selecties tot onbeduidende deelnemers te degraderen, net als The Rolling Stones dat met andere bands deden op Pinkpop. Wordt het Nederland? Nee. Er is genoeg talent, ze willen graag, maar het ontbreekt aan ervaring en Nederland heeft een gedeukte reputatie. Met een beetje geluk heeft Oranje een mooie bijrol zoals John Mayer en Stromae in Landgraaf, maar in de schaduw van - mijn voorspelling - Brazilië. Misschien spelen ze niet meer het sambavoetbal van jaren geleden en is er straks van alles op aan te merken, maar de goddelijke kanaries worden The Rolling Stones van dit voetbalfestival. You can’t always get what you want.

DOOR CORINE ROKS

Colofon

“We bestaan ruim dertig jaar maar het verbaast me dat veel mensen niet eens weten dat we in Rucphen een hockeyclub hebben”, verklaart de voorzitter van Hockeyclub Mistral, Genio de Weert. “Momenteel zijn we heel actief bezig voor meer naamsbekendheid”, vult de voorzitter aan.

Hoofdkantoor Bredaseweg 26, 4881 DE Zundert Postbus 22, 4880 AA Zundert Tel. 076 599 8111, Fax 076 599 8199 Rucphense Bode Rucphense Bode Redactie Monique Jansen Correspondent Hélène Heijs, Corine Roks Acquisitie John van Aert Druk Drukkerij Vorsselmans Sluittijden Advertenties dinsdag 13.00 uur Verenigingsnieuws en lezersfoto’s dinsdag 11.00 uur Aanleveren via www.internetbode.nl

W E E K B L A D

Bezorgklachten 076 599 8111 t

h

u

i

s

i

n

d

e

r

e

g

i

o

Uitgeverij de Bode b.v. behoudt zich ten aanzien van de inhoud van deze uitgave en/of website zowel het auteursrecht voor conform artikel 15 lid 1 sub 4 van de Auteurswet als het databankrecht.

Puzzel week 24

Genio de Weert voorzitter van Hockeyclub Mistral slaat zelf ook een aardig balletje.

De oplossing van deze puzzel is in week 25 te vinden op www.internetbode.nl

Voetbalcultuur Drie maal per week staan er bij deze club trainingen gepland: Op de maandagavond voor de beginnende jeugd van half zeven tot half acht. De wat oudere jongens en meisjes trainen van half acht tot half negen. “Meer jongens bij onze club is zeer wenselijk, helaas heerst er binnen de gemeente Rucphen een voetbalcultuur waardoor ze ook niet gestimuleerd worden om zich aan te sluiten bij een sport zoals hockey, terwijl het toch echt een stoere sport is die zeker niet onder doet voor andere teamsporten”, aldus de voorzitter. Op de woensdagavond trainen de senioren en op de vrijdagavond is de beurt aan de trim-

mers. Bij deze laatste groep zijn zowel de ouderen als ook de jongeren welkom om een balletje te slaan. Tevens wordt bij voldoende belangstelling getart met ‘Funkey Hockey”, met als hoofddoel kinderen in de leeftijd van vier tot acht jaar op ludieke wijze kennis te laten maken met de hockeysport. Trainingscoördinator Sinds afgelopen seizoen is er zelfs een professionele trainingscoördinator aangesteld. Deze begeleidt alle trainingen maar ook de trainers. “Door deze aanstelling is de kwaliteit van de trainingen enorm verbeterd, maar ook de trainers zelf en niet te vergeten de coaches hebben er baat bij”. De wedstrijden worden op de zaterdag en zondag gespeeld en de competities beslaan het gebied van West-Brabant en Zeeland, waarbij de Weert opmerkt: “Onze club staat algemeen bekend als een sportieve tegenstander”. Lidmaatschap De Weert nodigt iedereen uit om eens een

FOTO CORINE ROKS

kijkje te komen nemen tijdens de trainingen. Vier keer kan men gratis meetrainen alvorens definitief lid te worden. Tijdens die vier trainingen worden de materialen uiteraard beschikbaar gesteld. Naast de regulieren trainingen en wedstrijden worden er jaarlijks vele activiteiten georganiseerd waaronder een mini/maxi toernooi, een duel tussen gemengde leeftijdsteams, een scholentoernooi wat altijd een enorm succes is en een opendag om iedereen de kans te geven kennis te maken met deze geweldige sport. 15 juni Belangstellende kunnen ook een kijkje komen nemen op de burendag. Deze burendag staat in de maand september op de agenda waarbij HC Mistral wederom haar deuren openstelt voor het publiek. Meerdere sportverengingen op de Baanvelden doen hieraan mee. “Maar kom vooral naar de open dag aanstaande zondag, en ervaar zelf hoe leuk hockey is”, besluit de voorzitter. Info: http://www.hcmistral.nl

Nieuwe hoogspanningslijn tussen Borssele en Tilburg niet van de baan

Fikse vertraging voor 380 kV lijn RUCPHEN - Het project Zuid-West 380kV wordt gesplitst in twee delen, omdat er in Rilland een extra koppelstation nodig is. Dit heeft tot gevolg dat de aanleg van de nieuwe hoogspanningslijn tussen Borssele en Tilburg langs onder meer Woensdrecht, Bergen op Zoom en Oud Gastel een aanzienlijke vertraging tot een jaar of zelfs langer oploopt. TenneT en het Ministerie van Economische Zaken benadrukt echter dat van uitstel geen afstel komt. DOOR VERA DE GEUS Op korte termijn moet er een koppelstation aangelegd worden in Rilland, omdat er in België meer vraag is naar elektriciteit van TenneT. Om die uitvoer mogelijk te maken is het koppelstation noodzakelijk. Dit heeft echter ook directe consequenties voor de aanleg van de hoogspanningsverbinding van Borssele naar Tilburg. “Door de bouw van station Rilland ontstaat de mogelijkheid om de verbinding Zuid-West 380 kV te verdelen in een deel Borssele-Rilland en Rilland-Tilburg”, legt een woordvoerder van TenneT uit. “De reden voor deze splitsing is dat het netgedeelte BorsseleRilland het meest urgent is. De huidige verbinding in Zeeland zit namelijk al

© www.sudokusite.eu PaGiNa 5

lange tijd aan zijn maximale transportcapaciteit. Daarnaast is de nieuwe verbinding extra belangrijk geworden vanwege de bouw van een nieuw windmolenpark voor de kust van Walcheren. Door twee aparte inpassingsplannen op te stellen kan het deel Borssele-Rilland eerder worden gerealiseerd.” Knelpunt Nu dat gedeelte van het tracé voorrang krijgt, betekent dat het gedeelte op Brabants grondgebeid vertraging oploopt. Men spreekt van een vertragingsperiode van ongeveer een jaar, maar dit kan nog verder oplopen. Feit is wel dat de geplande start van de werkzaamheden in 2016 hoe dan ook van de baan is. Voor de planning voor het deel Borssele-

Rilland heeft de splitsing slechts beperkte gevolgen. “Op korte termijn starten de gesprekken met mensen die een gevoelige bestemming zijn over de mogelijkheden voor uitkoop van hun woning of als men niet wil verhuizen een volledige vergoeding voor de waardevermindering van de woning of woonperceel”, aldus TenneT die aangeeft het capaciteitsknelpunt op het deel tussen Rilland en Tilburg wel blijft bestaan. “Het is de bedoeling om, zodra de capaciteit dat toelaat, parallel verder te werken aan het deel Rilland-Tilburg. Dit om de vertraging zo veel mogelijk te beperken.” Alle bewoners die in de zone van de geplande verbinding wonen, krijgen persoonlijk een brief over de splitsing van Zuid-West 380kV.


’10 vrachtwagens zeezand naar de Schijfsebaan’

AVR’90

Schijf aan Zee: 3e editie Beachweekend Richard van Oosterhout weer de snelste

SCHIJF - Op 14 en 15 juni organiseert buurtschap Schijf voor de derde keer het Beachweekend. ‘Net als andere corsobuurten wilden wij ook een activiteit organiseren’, vertelt Frank Kouwenberg, bestuurslid. ‘Omdat nog geen enkele buurt beachvolleybal organiseerde, is het dat geworden. Toevallig sluit dit jaar het strand ook mooi aan RUCPHEN - Woensdag 4 juni was de neming na ruim 42 minuten uitviel. Johan zesde wedstrijd van het Runningcen- van Meer liep 6,4 km in 37:15 tijdens de op ons ontwerp ‘Krab’. ter Loopcircuit, de Pagnevaartloop, met wederom een overall overwinning voor master 45+ Richard van Oosterhout.

De dinsdagavondploeg bij de opbouw van de tent.

DOOR MIEKE VAN MEER ‘De eerste twee jaren hielden we het Beachweekend in het dorp’, licht Frank toe. ‘Dit jaar maken we voor het eerst een strand bij onze bouwplaats aan de Schijfsebaan. Het weekend is bedoeld om saamhorigheid te kweken in de buurt, maar ook met andere corsobuurtschappen en met andere verenigingen uit Schijf. Daarnaast levert zo’n activiteit geld op voor de kas van de buurt. Ook niet onbelangrijk.’ Zandkastelen, kruiwagens en volleybal Zo’n 180 kubieke meter, dat zijn ongeveer 10 vrachtwagens, zeezand komt er aan de Schijfsebaan te liggen. Zaterdagmiddag is het zand het terrein voor de kinderen die zich kunnen uitleven op zandkastelen

Aanmelden Beachweekend

Alle informatie over het Beachweekend op 14 en 15 juni en aanmelden voor het beachvolleybaltoernooi via www.buurtschapschijf.nl

FOTO MIEKE VAN MEER

bouwen. ‘Onze ontwerpers jureren de creaties’, legt Frank uit. ‘Als het weer mee doet, zitten de ouders ondertussen te genieten op het strand of ze bereiden zich voor op de kruiwagenrace, een ludiek evenement voor volwassenen. Zondag is het strand de hele dag gereserveerd voor het beachvolley-toernooi. Iedereen die een team kan vormen, mag zich inschrijven. De voorgaande jaren is het evenement goed bezocht en ook dit jaar hopen we weer veel deelnemers en publiek te treffen.’

kenen en uitproberen, maar we hebben nu al de poten van de krab gemaakt en getest. De beweging is exact zoals de ontwerpers, Huub van Caam en Maikel van de Korput, het bedoelden. Na de stress van het afgelopen seizoen -een geblokkeerde as, waardoor het niet veel scheelde of we waren niet op tijd om mee te kunnen rijden- hebben we de deadline voor de wagen gezet op 04.00 uur zondagochtend, zodat we de Krab rustig naar Zundert kunnen vervoeren. Maar ja, zoals iemand mij vorig jaar al zei: “Op Schijf kan ook alles” en zo is het.’

Niet alle deelnemers zijn even serieus met hun wedstrijd bezig, maar vallen daardoor wel op. Zo maakte een deelnemer die mee aan kop vertrok in de eerste meters van de wedstrijd een selfie, terwijl een andere deelnemer net voor de start de peuk van zijn sigaret nog uittrapte. Richard van Oosterhout viel op door wederom de wedstrijd op zijn naam te zetten. Rustig lopend om zodoende de nummer 2, Edward Geertse van Spado aan een goede tijd te helpen. En nog even wedstrijdritme opdoen voor het Nederlands Kampioenschap 10 km op de baan op 15 juni in Utrecht. Net als Bas de Graaf, die tijdens het NK uitkomt in de categorie masters 40+. In Oudenbosch finishte Bas in een mooie tijd van 35:30. Tini de Rooij, die iets te voorzichtig gestart was, finishte in 42:11 in gezelschap van Peter Woestenberg die met zijn tijd van 42:12 redelijk hersteld lijkt te zijn van een lichte blessure die op opliep tijdens de 15 km in Standdaarbuiten. Zowel Wim van de Sande, die de 10 km weer probleemloos begint te lopen, als Sieb Bom waren tevreden met hun resultaat. Helaas is hun tijd niet geregistreerd omdat de tijdwaar-

Wandelvierdaagse in Sprundel SPRUNDEL - In de aanloop naar de St. Jansfeesten wordt er jaarlijks in Sprundel gewandeld. Wijkvereniging Achter de St. Jan heeft dit keer vier mooie routes van vijf kilometer uitgezet. Die worden gelopen op maandag 16, dinsdag 17, donderdag 19 en vrijdag 20 juni.

Led-verlichting Op woensdag 18 juni is er een pauze ingeFrank vertelt dat hij naast bestuurslid ook last, omdat Nederland dan tegen Australië onderdeel is van de dinsdagavondploeg. voetbalt. Elke avond wordt om 18.30 uur ‘Met een mannetje of 10 werken we het gestart. hele jaar op dinsdagavond op de bouwK E N N I S VA N O P T I E K De start is steeds bij De Trapkes, behalve plaats. We repareren spullen en bereiden op vrijdagavond, want dan zijn start en zaken voor het nieuwe seizoen voor. Zo OPTOMETRIST OVN CONTACTLENSSPECIALIST ANVC aankomst bij de tent op het Neerhof. Inhebben we dit jaar het licht inOPTICIEN de tent schrijven kan in De Trapkes op maandag aangepakt. We gaan volledig over op ledBisschopsmolenstraat K E N N75 IS VA N O PT IE K verlichting. Ik denk dat we daarmee een Etten-Leur primeur hebben in de corsotenten. Het-is50 33 170 T. 076 kostenbesparend, makkelijk aan W. te sluiten optiekgovaert.nl OPTICIEN OPTOMETRIST OVN CONTACTLENSSPECIALIST ANVC Bisschopsmolenstraat 75 SINT WILLEBRORD - Roan Konings en het neemt veel minder plaats in dan de behaalde een schitterende 2e plaats grote TL-bakken die we voorheen gebruikEtten-Leur Bisschopsmolenstraat 75 in cat. 4 tijdens het NK jeugdwielrenten. Ook zijn we al bezig geweest met T. 076 - 50 33 170 Etten-Leur nen. In de peloton sprint werd hij met voorbereidingen voor de wagen.’ Schijf W. optiekgovaert.nl een minimaal verschil geklopt. Toch maakt dit jaar Krab. ‘Het was een hoop reT. 076 - 50 33 170 een mooie prestatie van een goed seiW. optiekgovaert.nl zoen van Roan.

Govaert

Govaert

Dankzij het Oranjefonds kunnen we dit jaar een hele leuke foto wedstrijd opzetten m.b.t. het thema “Willebrord in Beeld”, met als einddoel: een expositie in Gemeenschapshuis De Lanteern. Hierbij een oproep aan alle (amateur)fotografen om foto’s van Sint Willebrord te maken.

Typische Willebrordse plaatjes, maar ook juist onbelichte zaken uit ons dorp. Ik doe mee! Hoe stuur ik mijn foto? Heel simpel: download op de website www.skw-willebrord.nl de actievoorwaarden en je weet alles. Vergeet niet de titel van de foto, een korte omschrijving en uw eigen gegevens te vermelden bij het opsturen van je foto’s! Alle inwoners van Sint Willebrord mogen meedoen en u mag zoveel mogelijk meedoen als u wilt. De uiterste inzenddatum is 31 augustus. De winnaars krijgen per e-mail

bericht. De prijsuitreiking is op een nader te bepalen tijdstip in Gemeenschapshuis De Lanteern, Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord. Wat zijn de prijzen? De winnende foto’s krijgen uiteraard een ereplaats binnen de expositie “Willebrord in Beeld” in Gemeenschapshuis De Lanteern, maar krijgt ook een eigen exemplaar van zijn of haar foto op canvas voor in uw eigen huiskamer. De makers van de overige 12 foto’s die geëxposeerd worden, krijgen ook een aandenken mee naar huis

Weekendje weg voor de Mantelzorgers RUCPHEN - Vrijdag 23 mei zijn de mantelzorgers van de gemeente Rucphen vertrokken voor een weekendje weg. Het steunpunt Mantelzorg had samen met vrijwilligers een fijn programma in elkaar gezet. Dit om de mantelzorgers dit weekend eens extra te verwennen en op adem

en dinsdag vanaf 18.00 uur. Als men drie avonden meewandelt wacht vrijdagavond een medaille. Onderweg ontvangen de deelnemers elke avond een versnapering. Voor het eerst zijn er geen routes van tien kilometer uitgezet. Daarvoor bleek de laatste jaren te weinig animo. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer Achter de St. Jan op vrijdagavond 20 juni aan kan bieden aan de bewoners van het Glazen Dorpshuis ten behoeve van de inrichting van het dorpshuis. Het inschrijfgeld van de wandelvierdaagse is verhoogd met € 0,50, die rechtstreeks naar Inrichting Dorpshuis gaat en bovendien legt Achter de St. Jan er voor elke deelnemer nog eens € 0,50 bij.

Jeugd Willebrord Wil Vooruit

Fotowedstrijd ‘Willebrord in Beeld’ SINT WILLEBRORD - Sint Willebrord is een mooi dorp waar we alle trots op zijn. Iets wat we het liefste willen laten zien aan de buitenwereld door het vast te leggen.

Pagnevaartloop. Zaterdag 7 juni was er een baanwedstrijd bij Thor in Roosendaal waar Rolino Dircken en Ria Bom deelnamen aan de 5000 meter. Er was niet te veel wind en er werden hazen ingezet om snelle tijden te realiseren maar door de plots tropische temperatuur viel er weinig eer te behalen op de 5 km. Bij Rolino liepen de benen al na 2 km vol. Hij smaakte wel het genoegen om Alexander Siemons voor het eerst te verslaan, maar zijn tijd van 18:10:30 was niet hetgeen Rolino kan. Ria Bom bleek behoorlijk hittebestendig te zijn. Zij liep haar eerste baanwedstrijd ooit en liep een vrij constante race die zij voltooide in 21:28:13. Aanstaand weekend loopt Ria haar tweede baanwedstrijd van 5 km tijdens het NK Masters in Utrecht. Volgens de deelnemerslijst is de tijd van 21:28:13 de derde inschrijftijd in de categorie dames 55+. Het zou mooi zijn als Ria volgende week met een medaille huiswaarts kan keren! De volgende wedstrijd van het circuit, de 10 km van Groot Steenbergen, is pas op dinsdagavond 26 augustus. Natuurlijk zijn er in de tussentijd nog tal van andere wedstrijden zoals de Bavoloop in Rijsbergen op zaterdag 14 juni en de halve marathon in Roosendaal op zondag 22 juni met afstanden van 4 EM, 10 km en de halve marathon.

te laten komen. De bus voor het vervoer naar Hoogeloon stond in de middag al klaar om in alle kerkdorpen de mantelzorgers op te halen. Tegen de avond arriveerden we in Landgoed de Biestheuvel in de brabantse Kempen. Na het eerste avond eten, volgde het eerste activiteit namelijk het buks en kruisboog schieten, zo kon men alle zorgen de lucht in schieten. Ook kon men ‘s mor-

gens heerlijk tai chi uitoefenen in de binnentuin. Er is gefietst, gewandeld, gepraat, gelachen, gehuild en heerlijk vermaakt. Zodat de bus op maandagmiddag weer richting Rucphen reed met heerlijk uitgeruste mantelzorgers. Gemeente Rucphen heeft mede mogelijk gemaakt dat deze activiteit georganiseerd kan worden, namens de mantelzorgers hartelijk dan hiervoor. PAGINA 6

Axel Roks uit het wielerdorp St. Willebrord reed zich eveneens op het podium in cat. 2. In een goed gereden wedstrijd sprintte hij naar een 3e plaats. Perry Frijters had zijn dag niet door het warme weer. De kampioen van 2010-2011-2012-2013 reed in cat. 7 in een massa sprint naar een 15e plaats. Het komend weekend staan de jeugdrenners aan de start in Lage Zwaluwe.

Nederlands Kampioenschap Jongens Cat. 2 (35 deelnemers): 3 Axel Roks Cat 3 (45 deelnemers): 31 Lars Dierks Cat. 4 (50 deelnemers): 2 Roan Konings Cat 5 (55 deelnemers): 30 Robin van Oorschot; 41 Mathijs de Kok Cat. 6 (65 deelnemers): 46 Tristan van Hassel; 59 Melroy Krebbekx Cat. 7 (75 deelnemers): 15 Perry Frijters Meisjes Cat 2 (35 deelnemers): 28 Sanne Lazeroms Cat 3 (40 deelnemers): 26 Evi Jongenelen Cat 4 (50 deelnemers): 32 Beau van Helmond Cat 5 (55 deelnemers): 25 Sanne Jongenelen

The Hot Dogs winnen band battle SINT WILLEBRORD - The Hot Dogs, een coverband uit Etten-Leur/St. Willebrord, heeft afgelopen donderdag de HBO-intro battle of the bands gewonnen.

De band ging de strijd aan tegen 4 andere bands. The Hot Dogs spelen covers, voornamelijk rock and roll. De prijs van deze battle is een plek op het HBO Intro festival dat jaarlijks wordt gehouden in Breda. De wedstrijd werd

gehouden in café Het Hijgend Hert in Breda. In de jury zaten studiotechnicus en oud-drummer van Within Temptation Stephen van Haestrecht, en ook de voorzitter van het Breda Jazz festival en organisator van het HBO Intro festival Bart Wouters. Ook moesten de bands elkaar punten geven. Andere bands die meededen waren, Fort 99’(Etten-Leur), Paramatman, RTB en Backdraft. Het HBO Intro festival vind 11 september plaats in de binnenstad van Breda.


LIEF EN LEED

Familieberichten

Dankbetuiging De vele blijken van medeleven, in welke vorm dan ook, na het overlijden van mijn lieve man, onze zorgzame pa, schoonpa en fijne opa

Dankbetuiging

Piet Frijters waren hartverwarmend en zijn voor ons een grote steun. Jaantje Frijters-Haest kinderen en kleinkinderen

Bedankt

uw medeleven, uw aanwezigheid, de vele kaarten, bloemen en belangstelling in welke vorm dan ook zijn voor ons een grote steun geweest na het overlijden van mijn man, ons pa, opa en overgroot opa

Voor zomaar alles, hartstikke bedankt. de bloemen, de kaarten, de handjes en de

Ko van Nispen

bezoeken.

Speciale dank aan thuiszorg groenhuysen. Dien van Nispen - de Jong kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind

Rijsbergen, juni 2014

Kees & Mien Mol - Gommers

april 2014

Verhoeven Rouwvervoer- wit rouwvervoer

Tel.: 06-53 33 84 16

Weekenddiensten

Alleen voor spoed bel voor levensbedreigende situaties 112. Huisarts Huisartsenpost Etten-Leur, tel. 076 - 50 40 444, Bredaseweg 171. Neem uw identiteitsbewijs en uw medicijnen mee. Apotheek Buiten de openingstijden van Apotheek Rucphen en Sint Willibrord wordt waargenomen door : Dienstapotheek Etten-Leur, Bredaseweg 173, 4872 LA Etten-Leur, Tel: 076 502 56 50. Dienstapotheek Breda bij Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Breda, tel. 076 5953099. Poliklinische Apotheek Roosendaal bij Franciscus Ziekenhuis, Boerhaavelaan 25, Roosendaal, tel. 0165 591400. Tandarts Het antwoordapparaat van de eigen tandarts meldt wie de waarneming verzorgt. Wijkzuster Telelefoon 0165 - 54 66 13 Dierenarts Dierenartsengroep voor gezelschapsdieren tel. 076 501 2928/501 6915. Voor landbouwhuisdieren en paarden tel. 076 501 3645/596 1333. Dierenhospitaal Visdonk, Visdonkseweg 2a, Roosendaal, tel. 0165 583 750.

www.verhoevenrouwvervoer.nl

J&& d& W&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Thuiszorg Ons Thuis Voor al uw zorgvragen professioneel & kwaliteit. Direct inzetbaar. Tel: 06-13918168 of 06-13918940

7KXLV]RUJ

Markt 70 Etten-Leur www.jandewit-zn.nl

076-5015807

Zorg aan huis vanuit uw eigen wijk of buurt? Bel 088 55 740 00, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Surplus Zorg thuiszorg Passende zorg en ondersteuning altijd dichtbij. Klantenservice: 0168 33 18 26 en klantenservice@surplusgroep.nl TWB, Thuiszorg met Aandacht Direct zorg nodig? 088 - 560 2000 of www.twb.nl

Afscheidshuis Rucphen

EEN UNIEK LEVEN VERDIENT EEN UNIEK AFSCHEID.

Thebe Thuiszorg Rucphen Voor persoonlijke verzorging/verpleging. Kleine teams, vertrouwde gezichten. Bel: 088-117 67 46 of mail naar ettenleurcentrum@thebe.nl

Afscheidshuis: Kantoor:

Schijfse Vaartkant 1B, Rucphen Sint Bavostraat 36 4891 CJ Rijsbergen Telefoon: 076-5963698 Kijk op onze tarievenlijsten: www.jackmathijssen.nl

Openingstijden

Gemeente Rucphen Binnentuin 1 4715 RW Ruchpen Tel: 0165 – 349 500 Maandag t/m Vrijdag 08.00 – 12.00 uur

Van de Kar grondwerken bv

BOMONT

SALE DAMES, HEREN & KIDS-KLEDING VAN O.A: GAASTRA, TOMMY HILFIGER, GEDDES & GILLMORE, MARCO POLO, MCGREGOR, GANT & GEISHA. M.U.V. ONZE NIEUWE COLLECTIES. DOMBURG OOSTSTRAAT 1

ETTEN-LEUR

WINKELCENTRUM 16

GOES

GROTE MARKT 1

MIDDELBURG MARKT 73

• • • •

minigraver verhuur afval container verhuur ophoogzand teelaarde/zwarte grond

vraag naar vrijblijvende offerte info@vdkar.com www.vdkar.com 06-53639243

20%

Elke uitvaart vertelt zijn eigen verhaal. “Vera (42), herdacht als moeder, geliefd bij velen, energiek en altijd vrolijk.”

ON SELECTED ITEMS RENESSE

HOGEZOOM 171

TERNEUZEN

NOORDSTRAAT 109

ZOUTELANDE LANGSTRAAT 13

WWW.BOMONT.NL PAGINA 7

Meer dan een half miljoen Bodes elke week!

0165 - 801 999 www.zuylen.nl


Trainer vond plezier in voetbal terug bij Dames VV Schijf

Hoogste score ooit behaald niet genoeg voor overwinning

Jan Dircken door de voordeur weg

Zegse tamboers weer erg succesvol in Hamont

RUCPHEN - Jan Dircken is al vijftig jaar actief in de voetbalsport. Als achtjarige begon hij met voetballen. Dat bleef hij 26 jaar als speler doen, daarna bouwde hij een mooie loopbaan op als trainer. Gedurende de afgelopen zeven jaar had hij als trainer/coach succes met het eerste vrouwenelftal van VV Schijf. Op 23 mei nam hij afscheid ZEGGE - Afgelopen maandag, 2e 7 was, was het ook tijdens de finale nog pinksterdag, hebben de Zegse tam- drukkend warm en zorgde de organisatie van dat team. Tijdens een receptie die hem door de club werd aangeboden. ons district.” Ook dit jaar draait het team weer op een goed niveau mee. Inlevingsvermogen Maakt het veel verschil, mannen of vrouwen trainen? “Die vraag krijg ik veel. Nee, ik vind van niet. Natuurlijk, er zijn fysieke verschillen en mannen zijn vaak wat groffer in de omgang, maar voetbal blijft voetbal. Ik vind mezelf een rustige coach, maak me niet gauw druk. Daar help je spelers meestal niet mee. Leef je in, in je spelers, dat is belangrijk zowel bij mannen- als bij vrouwenvoetbal.”

Jan Dircken blijft het voetbal nog wel even trouw.

DOOR ROEL DE HAAN In de tuin van zijn Rucphense woning liggen altijd een paar voetballen klaar.”Voor mijn kleinzoons”, klinkt het trots. “Luc, pas zeven, speelt bij DIOZ in Zegge en Dirk, die twaalf is, speelt bij Rood-Wit uit Willebrord. En ze hebben beiden talent. Hebben ze van hun moeder, die ook op een goed niveau speelde.” Een echte voetbalfamilie dus. In Schijf kan veel Toch heeft Dircken wel eens op het punt gestaan te stoppen met voetbal. “Vlak voordat VV Schijf me benaderde had ik het een beetje gezien. Voelde me niet lekker bij de mentaliteit van de jonge spelers. Soms heb je zo’n lichting waar het niet mee klikt.” Bij de vrouwen van Schijf kwam het plezier weer terug. “Normaal gesproken heb je als trainer een houdbaarheid van drie, vier jaar. Dan heb je genoeg tijd om wat op te bouwen, daarna heeft een team meestal weer be-

FOTO ROEL DE HAAN

hoefte aan een frisse blik en een andere aanpak.” Dat hij bij VV Schijf zeven jaar vol maakte, zegt iets over het plezier dat hij er beleefde. “Het is een geweldige vereniging. Dat komt omdat de hechte gemeenschap er achter staat en omdat er in Schijf veel kan.” Emotioneel seizoen Toen hij met de Dames I begon, vochten ze in de derde klasse tegen degradatie. Er werden goede afspraken gemaakt over de organisatie rond het team en het ambitieniveau, en ziedaar: de prestaties gingen omhoog. Het seizoen 2011/2012 vormde het sportieve hoogtepunt. “Maar dat seizoen begon met het absolute dieptepunt in mijn trainersleven. Eén van onze speelsters, Esmé van Dijk, overleed. Pas achttien jaar oud. We begonnen de competitie met tranen in de ogen. Maar het team richtte zich op en we promoveerden naar de tweede klasse, waar we in het jaar daarna tweede werden. In 2012 bereikten we ook de finale van het bekertoernooi in

Onverminderd ambitieus Dircken was blij met de receptie die hem werd aangeboden. “Deze vereniging is me dierbaar. De samenwerking, de open benadering, het gezellige… Ik ga weg door de voordeur.” Dit keer twijfelde hij niet. “Ik wil nog graag een paar jaar door, heb de ambitie om op niveau te spelen. Deze keer liefst met een mannenteam. Zo ben ik begonnen. Dan is de cirkel rond.”

Natuurgeneeskundige Praktijk “De Verbinding” Natuurgeneeskunde Massagetherapie Cranio sacraal therapie DORN therapie Triggerpoint therapie

Gespecialiseerd in nek- en rugklachten

Valt niet onder eigen risico. Bij aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijke vergoeding

Lies Bos Sint Bernardusstraat 42 4741 RT Hoeven | Tel. 06-21874839 www.lies-bos.nl

Rood-Wit D1 en F3 winnen de beker SINT WILLEBRORD - Het is zowel de D1 als de F3 gelukt om de bekerfinale, bij Bruse Boys te Bruinisse, te winnen en daarmee de beker in de bus mee naar huis te nemen. De D1 was in een spannende wedstrijd wel de bovenligggende partij en versloeg

Kapelle D1 met 4-2. Onze F3 kwam in haar wedstrijd eerst met 3-0 voor tegen MOC’17 F6, maar liet de tegenstander tot 3-2 terugkomen, waardoor het weer spannend werd. Rood-Wit hield stand en verder dan 3-2 kwam de tegenstander niet. Al met al een uniek prestatie om twee teams als bekerwinnaars binnen de vereniging te

mogen verwelkomen. Spelers en begeleiding klasse gedaan! Presentatieavond selectie Op donderdag 19 juni is er de presentatieavond voor de Selectie 2014-2015, dit in de kantine van het Rood-Wit Paviljoen aanvang 19.00 uur.

boers deelgenomen aan de mars en show wedstrijden in het Belgische Hamont. Dit internationale, 3 daagse evenement, ook wel bekend onder het ‘Kampioenschap der Lage Landen’ werd dit jaar voor de 27e keer georganiseerd.

Ook deze keer was er weer een ijzersterk deelnemersveld en wisten onze tamboers op voorhand dat er minimaal 92 punten gescoord zouden moeten worden om de tot dan toe hoogste scoren van de voorgaande 2 dagen te kunnen overtreffen. Dat dit moeilijk zou worden stond wel vast, maar vol overgave werd er op een snikheet dorpsplein aan de opdracht begonnen. Na het optreden was er bij iedereen de overtuiging dat het een bijzonder goed optreden was geweest, met hier en daar toch nog wel een paar minuscule foutjes. Afwachten dus maar tot de prijsuitreiking tijdens de afsluitende finale. Ondanks dat het inmiddels al rond half

dat er voor alle aangetreden korpsen voldoende water ter verkoeling aanwezig was. Na de gebruikelijke plichtplegingen, dankwoordjes en het Limburgs volkslied werden dan eindelijk de punten bekend gemaakt. Onze score overtrof onze verwachtingen: 92,7 punten, de hoogste score ooit door ons behaald en op dat moment leider overall. Helaas werd deze score toch nog verbeterd door de drumband van de harmonie van Slikkerveer en door de uiteindelijke winnaar, het tamboerkorps St. Sebastiaan uit St.Huibrechts-Lille. Na het spelen van het Europese Volkslied was iedereen blij dat de schaduw weer kon worden opgezocht en onder het genot van de nodige koele drankjes werden de juryrapporten en de bijbehorende resultaten nog even aandachtig doorgenomen. Tot slot was de busreis terug naar de Zeg een gezellige afsluiting van weer een heerlijke wedstrijddag.

KORTE BERICHTEN Collecte Maag Lever Darm Stichting: In de week van 19 t/m 24 mei is de collecte geweest voor MLDS. Er is in Rucphen en Zegge een totaal opgehaald een bedrag van 812.27 euro. Collectanten bedankt voor jullie inzet en de gulle gevers ook mijn hartelijke dank voor uw gift. RUCPHEN Senioren-Express: Donderdag 12 juni verzorgt de Senioren-Express van 09.00 tot 11.00 uur een radioprogramma op radio Rucphen F.M. 106.4 met muziek, agenda en informatie seniorenwerk gemeente Rucphen. Tevens is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie of muzikale groet,tel.342480. Verenigingen en Instellingen kunnen hun agenda en informatie betreffende seniorenwerk opgeven bij: J.Mangnus, tel. 388041. E-mail: j.mangnus8@kpnplanet.nl Bezoek ook onze website: www.radiorucphen.nl SINT WILLEBRORD Dansmiddag: In verband met de viering van vaderdag heeft de KBO Afd. St. Willebrord in samenwerking met de organisatie besloten om de geplande regiodansmiddag van aanstaande zondag bij De Kwast in St. Willebrord NIET door te laten gaan. Ook de geplande middag voor 29 juni is komen te vervallen. Vermoedelijk zullen na de zomervakantie in september de dansmiddagen weer normaal doorgang gaan vinden. ZEGGE Opbrengst Epilepsie fonds: De collecte van het Nationaal Epilepsie Fonds 2014 ‘De macht van het Kleine’ heeft in Zegge 601,76 Euro opgebracht! De opbrengst is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek voor mensen met epilepsie. Namens de collectanten hiervoor hartelijk dank. SCHIJF De Grensschutters Schijf: 14 juni prijsuitreiking onderlinge competitie aanvang 20.00 uur. 15-19 juni begin Driedaagse, aanvang 19.00 uur, ook niet leden zijn welkom.

BEDRIJVIG NIEUWS ‘Alle salades worden vers gemaakt!’

Cafetaria Liana opent nieuwe broodjescorner SINT WILLEBRORD – Binnen het dorp is Wim Wink met zijn Cafetaria Liana al jarenlang een begrip. Samen met echtgenote Anja staat deze ambitieuze kok garant voor heerlijke verse friet, eigengemaakte snacks en diverse andere gerechten. Daarnaast verdienen de menu’s die geserveerd worden in zijn naastgelegen Eeterij ’t Heike het om onder de aandacht gebracht te worden. Dat is culinair genieten tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. En sinds kort is er nu ook de mogelijkheid om te lunchen met smaakvolle broodjes uit de nieuwe broodjescorner. DOOR ELS ROMMERS Toen Wim in 1977 neerstreek in Sint Willebrord en Cafetaria Liana overnam, was het alleen nog maar mogelijk om friet en snacks te bestellen. Gedreven en gepassioneerd als Wim is, breidde hij de kaart al snel uit.

“Ik leg de lat nou eenmaal hoog”, glimlacht Wim. “Zo roken we bijvoorbeeld onze eigen zalm. Alle salades, maar ook snacks en friet worden door ons vers gemaakt. Alle gerechten worden met zorg en aandacht gemaakt, of het nu om een kleine afhaalbestelling gaat of om een uitgebreid buffet.” Wim heeft met iedere fijnproever rekening gehouden. Zeven dagen per week staan hij en zijn team klaar om alles te bereiden wat op de kaart staat. Dat varieert van friet en snacks tot complete maaltijdsalades en diverse schotels. Daarnaast is Cafetaria Liana voor zowel bedrijven als particulieren ook het adres voor een uitstekend verzorgde catering. “Heel veel is mogelijk”, stelt Wim. “Warme en koude gerechten, bittergarnituur, borrelhapjes, luxe salades, rijk belegde broodjes, noem het maar op.” Driegangenkeuzemenu In zijn sfeervolle Eeterij ’t Heike maakt Wim culinair genieten voor iedereen betaalbaar. Want iedere maand is er een

aantrekkelijk geprijsd driegangenmaandmenu. In de weekenden betaalt men € 22,50 en doordeweeks slechts € 19,50. “Laatst was hier een klant die niet wist wat hij proefde”, lacht Anja. “Die had nog nooit zo lekker gegeten voor dat lage bedrag. “Voor die complimenten doe je het”, schokschoudert Wim. “Ik geniet als de gasten genieten en doe er alles aan om hen in de watten te leggen. Kwaliteit en service staan bovenaan. We werken met de lekkerste en verste (seizoens-)producten. Deze maand staan er bijvoorbeeld asperges op het menu.” Broodjescorner “Nieuw is onze broodjescorner”, vertelt Wim verheugd. “Daartoe hebben we het hele interieur veranderd. Hier kun je de lekkerste broodjes bestellen met allerlei verse salades of bijvoorbeeld met onze beefburgers, gemaakt van 100% rundvlees. Daarnaast hebben we ook allerlei Belgische specialiteitenbroodjes, zoals de zogenaamde smoskes. Het broodje kan in

Wim en Anja Wink zijn blij met het vernieuwde interieur met daarin de nieuwe broodjescorner. FOTO ELS ROMMERS

ons cafetaria opgegeten worden, maar ook zonder toeslag in de Eeterij genuttigd worden. Want die is sinds kort voor de lunch geopend. Dan kan er ook genoten worden

van een uitsmijter of boerenomelet. En bij goed weer is ons tuinterras geopend. Kijk op onze website voor meer informatie of bel voor alle mogelijkheden.”

Cafetaria Liana, Dorpsstraat 132a-134, 4711 EL, Sint Willebrord, 0165-382669, cafetarialiana@gmail.com, www.cafetarialiana.nl, www.eeterijtheike.nl PAGINA 8


Cafetaria Liana breidt uit met een broodjescorner!

Telefoon- faxlijn:

Vers Belegde Wij het op pr ch bestelt. als u tijdig uw lun uur, Liefst voor 11.00 ing ell st be zodat wij uw iden. re be en met zorg kunn

0165 38 26 69

Openingstijden: ma t/m vrij 12.00 - 22.30 u zaterdag 12.00 - 20.00 u zondag 12.00 - 21.00 u

Broodjes

Wist u dijsasttell?en

Bestellen

rechten De lekkerste ge bijj Liana! rlijk b bestelt u natuu

U kunt uw lunch nuttigen in eeterij ‘t Heike van dinsdag tot vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons tuinterras!

Dorpsstraat 132a, 4711 EL St. Willebrord

-

www.cafetarialiana.nl

-

info@cafetarialiana.nl

Bij Bakkerij van Oers wordt met zorg en vlijt graan tot brood bereid! van vrijdag 13 juni 2014 t/m donderdag 19 juni 2014:

Chocolade Broodjes 4 stuks € 3.50

van vrijdag 13 juni 2014 t/m donderdag 19 juni 2014:

Beschuitbollen 5 stuks € 0.99

Iedere Vrijdag brood dag:

ElisE

Wit, Tarwe en Volkoren brood GRATIS € 1.95 JURIDISCH ADVIES Zaterdag 5 juni van 11:00 Zaterdag tot 15:00 5 juniuur van 11:00 tot 15:00 uur

DansschoEnEn Officieel dealer van Diamant dansschoenen. Uit voorraad leverbaar!

Ook voor botox- rimpel- en laserbehandelingen.

Bezoek ook onze website: www.bakkerijvanoers.nl Aanbiedingen alleen geldig in onze winkel!!

0167-522939 / 06-10807891

tel. 0165-383119 INLOOPSPREEKUUR: Zaterdag 5 juni van 11:00 totOPEN 15:00 uur HUIZEN ERA’S OPEN HUIZEN ERA’S ROUTE ROUTE St. Janstraat 75 Sprundel Iedere dinsdag 17.00 tot 19.00 uur ERA’S OPEN HUIZEN ROUTE Pasteurlaan 1 Een mooier figuur

Dre Wit (‘t) goed reparaties witgoed

Neem een kijkje in onderstaande woningen Neem eenzonder kijkje in voorafgaande onderstaande afspraak woningen zonder voorafgaande afspraak producten huid- en laserklinieken Etten-Leur • poliklinieken dermatologie • huidtherapie Kijk voor Kijk voorop informatie over de woningen meer www.vanhasselmakelaars.nl informatie overafspraak de woningen op www.vanhasselmakelaars.nl Neem eenmeer kijkje in onderstaande woningen zonder voorafgaande Voorrijkosten in Etten-Leur € 15.00 Bergen op Zoom - Middelburg - Goes Bergen op Zoom www.vanhasselmakelaars.nl buiten Etten-Leur € 20.00 Kijk voor meer informatie over de woningen op www.vanhasselmakelaars.nl Bij ons kunt u terecht voor veilige en effectieve Tel.: 06-50905037 (nabij Lievensberg Ziekenhuis) Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert anti-rimpelbehandelingen en huidverjonging: te dermatologen van Nederland (weekblad Elsevier) - Rimpelfilling met Restylane Zundert Zundert Zundert Zundert Zundert - Botoxbehandelingen V.O.N. V.O.N. ! ! Of maaK tELEfONISch EEN afSPRaaK: MAAND MAAND Reinigingsservice Fractional Laser• en CO2-fractional laser huid- en- laserklinieken poliklinieken dermatologie • huidtherapiePrinsenstraat 18 Lijsterstraat 16 Markt Lijsterstraat Bredaseweg 16 21 Markt 21-d Zandakker 5 Bredaseweg 21 Zandakker 5 Prinsenstraat 18 21-d .N. 0164-266600 Vrijst. woning met tuinkamer, verzorgde Ruim 3-kamer appartement Vrijst. woning met Vooroorlogse tuinkamer, vrijst. verzorgde woning op ruimRuim 3-kamer In appartement nieuwbouwplan metDeeigen SchakelV.Ogelegen Vooroorlogse vrijst. woning op ruim In nieuwbouwplan De Schakel gelegen - en de nieuwe Ultherapie tegen huidverslapping Karakteristieke geschakelde woning met Karakteristieke geschakelde woning met met eigen JOHN MAAND! Bergen op ZoomMiddelburg

met minder moeite. JUNI =

JUNI =

L DEE

NEM

ER

DEE

LNE

R ME

JUNI =

Er

recent gebouwde vrijst. geschakelde woning met garage en leuke uitstraling

Lijsterstraat 16 Markt 21-d Bredaseweg 21 Zandakker 5 Riool of afvoer verstopt? 2 revolutionaire 3 3 Vooroorlogse vrijst. In nieuwbouwplan Schakel De uitopp:Scandinavië Karakteristieke grond m2 opp: 555inhoud: woonopp: 100 m2 opp: 235 grond grond 235 m2 414 inhoud: m3op ruim inhoud: 300 inhoud: mgelegen inhoud: 580 m3 inhoud: 587 m3 grondVrijst. opp:woning 297 m2met tuinkamer, 100inhoud: m2appartement grond m2 woning grond mDe inhoud:verzorgde 414 m3 opp: woonopp: 300 m3opp: 297 580 m3 587 m3opp: 555 m2figuur-studio grond opp: 203 m2 geschakelde grond 203 Ruim m2 3-kamer inhoud:woning 350 mmet 350inhoud: m3met eigen achtertuin en vrijst. garage met ruime parkeerplaats en berging in de parperceel. Gel. aan doorgaande weg buiten recent gebouwde vrijst. geschakelde wonberging, achtertuin en achterom. Gel. op & gezichtsbehandeling op natuurlijke basis. Vraagprijs ` 269.000,k.k. Vraagprijs Vraagprijs ` 329.000,k.k. Vraagprijs ` 269.000,` 348.000,k.k.vrij uitzicht. k.k. Vraagprijs ` 329.000,394.000,k.k. v.o.n. Vraagprijs ` 348.000,- k.k. Koopsom ` 394.000,v.o.n. oprit gelegen in rustige straat keerkelder. Gelegen op de 3e verdieping. deVraagprijs bebouwde kom met ing Koopsom met garage ` en leuke uitstraling Vraagprijs ` 260.000,k.k. ` 260.000,k.k. loopafstand van winkels etc. John Dictus grond opp: 203 m2

inhoud: 350 m3

06 - 55933753 076 - 5985501 Zundert

VITAK Advocaten

grond opp: 297 m2

Er weer jonger uitzien…

2

Boerhaaveplein 3d • 4624VT Bergen op Zoom • 0164-263822 • www.huidlaser.nl > Huid- en laserkliniek Middelburg • In Barcode gebouw Park Veldzigt 67 • 4336DR Middelburg • 0118-673050 • www.dermateam.nl

Recreatiestalling Numansdorp

De Tuintjes 13

3

inhoud: 580 m3

Vraagprijs ` 348.000,- k.k.

Zundert Zundert

Zundert

grond opp: 235 m2

DePastoor Tuintjesvan 13 Vessemstraat 56

inhoud: 587 m3

Kade 9, Roosendaal, Tel. 0165 - 394302 Zundert Zundert E-mail: Zundert Zundert roosendaal@bailine.nl Koopsom ` 394.000,- v.o.n.

Zundert

Stuivezandseweg Wernhoutseweg 20 37

Zundert

Wernhoutseweg Laarpark 37 52

Pastoor van Vessemstraat 56

Laarpark 52

Zaterdag 21 juni van 11:00 tot 15:00 uur

Ruime vrijst. semi-bungalow met dubbele inpandige garage en tuinkamer. Mooi gelegen op ruim perceel.

grond opp: 925 m2

inhoud: 600 m3

ERA’S OPEN HUIZEN ROUTE VraagprijsVraagprijs ` 374.500,` 2399.000,k.k. k.k.

Prijs op aanvraag

grond opp: 474 m2

inhoud: 450 m3

grond opp: 1023 m

Prijs op aanvraag

inhoud: 480 m3

Vraagprijs ` 399.000,- k.k.

Zundert Zundert

Zundert

Zundert

Zundert

Prijs Vraagprijs op aanvraag ` 429.000,- k.k. 3VraagprijsVraagprijs ` 399.000,` 499.000,k.k. k.k.3 Vraagprijs ` 429.000,- k.k. 2 2 grond opp: 4645 m

inhoud: 359 m

Vraagprijs ` 429.000,- k.k.

Zundert Zundert

grond opp: 925 m

inhoud: 600 m

Vraagprijs ` 499.000,- k.k.

Vraagprijs ` 499.000,- k.k.

Zundert Zundert

Zundert

Zundert

Neem een kijkje in de woning Zundert Zundert zonder voorafgaande afspraak

Zundert

Kijk voor meer informatie over de woningen op www.vanhasselmakelaars.nl

grond opp: 11470 m2 inhoud: Vraagprijs ` 530.000,k.k. 375 m3 Vraagprijs ` 530.000,- k.k.

Palmbosstraat 14 Egelantier 14

Laarpark 9

Laarpark Oekelsebaan 9 27

EgelantierGoorbaan 14 1c

Oekelsebaan 27

en rustig buiten de bebouwde Op royaal perceel gel. vrijst. woningLandelijk met Sfeervol afgewerkte karakteristieke Op royaal perceel In fraaie gel. vrijst. landelijke woning omgeving met gelegenSfeervol afgewerkte Prachtigekarakteristieke villa met schitterende tuin, In fraaie landelijke omgeving gelegen Laarpark 9 garage, Egelantier 27 Goorbaan 1c kom op ruimwoning perceel vrijstaand uitstekende afwerking, dubbele in gelegen boerderijstijl met14 ruime garage uitstekende afwerking, zeer luxeOekelsebaan semi-bungalow dubbele garage, met oa. brede woning in boerderijstijl lange oprijlaan meten ruime dubb. garage gar. Landelijk zeer enluxe semi-bungalow met oa. brede Opruim royaal perceel gel. vrijst.tuin. woningwoonhuis met Sfeervol karakteristieke In fraaie landelijke omgeving gelegen Prachtige villa met schitterende tuin, meten diverse bijgebouwen oprit en prachtige mooieafgewerkte tuin met volop privacy. ruim oprit oprit en prachtige grote garage tuin. en royale tuin. en mooie tuin met centraal volop gel. privacy. Volop privacy. oprit grote garage en royale tuin. uitstekende afwerking, dubbele garage, woning in boerderijstijl met ruime garage zeer luxe semi-bungalow met oa. brede lange oprijlaan en dubb. gar. Landelijk en 2 2 2 2 grond inhoud: m3 privacy. grond opp:ruim 1166 m2 en prachtige grond m opp: 1030 m2met375 grond grond mopp: 5000 m2 en610 grond grondcentraal mopp: 5445 m grond inhoud: 610 m3opp: 11470 inhoud: 1250 m3opp: 1166 inhoud: inhoud: m3 tuin. 1000 m3opp: 1030 inhoud: inhoud: m3 925 m3opp: 5000 m2 inhoud: 1000 m3 oprit tuin. en mooie tuin volop oprit grote garage royale gel. Volop1250 privacy. 2 3 2 grond opp: 1166 grond 1030 ` m2679.000,grondVraagprijs 5000 m` grond opp: 5445 inhoud: m3 1250 m inhoud: 925 m3 ` opp: 530.000,k.k. inhoud:k.k. Vraagprijs ` m675.000,k.k.610Vraagprijs Vraagprijs Vraagprijs `opp: 675.000,795.000,k.k.inhoud: 1000 k.k.m3Vraagprijs ` 679.000,Prijsm2op aanvraag. k.k.

Rucphen

CARAVAN of CAMPER VERKOPEN?

grond opp: 555 m2

Rustig op loopafstand van centrumRoyale helftKarakteristieke van 2-o-1-kap woning vrijstaande met woning met Rustig opVrijstaande loopafstandwoning van centrum met schuur/garage Karakteristieke (8 Ruime vrijstaande vrijst. semi-bungalow woning met met dubbele Vrijstaande woning met schuur/garage (8 gelegen vrijst. woning met gar., extra garage, 2 opritten, verrassende houten indeling tuinhuis en sfeervolle en details. gelegen vrijst. x 12 woning m). Gelegen met gar., in buitengebied extra opverrassende ruim indeling inpandige en sfeervolle garage endetails. tuinkamer. Mooi x 12 m). Gelegen in buitengebied op ruim De Tuintjes 13 Wernhoutseweg 37 Pastoor vanopVessemstraat 56 Laarpark 52 bergruimte en diepe tuin op zonzijde. ruime tuin opGelegen het zuiden. op ruim perceel. bergruimte en diepe perceel tuinkort zonzijde. bij de beb. kom. Gelegen op ruim gelegen perceel. op ruim perceel. perceel kort bij de beb. kom. Rustig op loopafstand van centrum Karakteristieke vrijstaande woning met Vrijstaande woning met schuur/garage (8 Ruime vrijst. semi-bungalow met dubbele 2 opp: 2 garage 2 tuinkamer. grondgelegen opp: 474 m2 woninginhoud: grond grond m2opp: 1023 m2 en485 grond 4645 m2buitengebied grond grond mopp: 925inhoud: men grond m3opp: 398 inhoud: inhoud: m3 480 m3opp: 474 inhoud: 450 inhoud: m3 op ruim 359 m3opp: 1023 480 inhoud: m3 Mooi 600 m3opp: 4645 m2 inhoud: 359 m3 vrijst. met gar.,450 extra verrassende indeling sfeervolle details. xgrond 12mm). Gelegen in inpandige bergruimte en diepe tuin op zonzijde. Gelegen op ruim perceel. perceel kort bij de beb. kom. gelegen op ruim perceel.

Landelijk en rustig buiten de bebouwde Palmbosstraat 14 kom op ruim perceel gelegen vrijstaand Landelijk rustig buiten de bebouwde woonhuis metendiverse bijgebouwen kom op ruim perceel gelegen vrijstaand 2 grond opp: 11470 m inhoud: 375 m3 woonhuis met diverse bijgebouwen

AUTO STALLING & BOOT STALLING

inhoud: 300 m3

Zundert Zundert

Zundert

Palmbosstraat 14

CAMPERSTALLING & Caravanstalling

woonopp: 100 m2

Vraagprijs ` 329.000,- k.k.

Zundert

Zundert

> Huid- en laserkliniek Bergen op Zoom • In Zorgcentrum Lievensberg Boerhaaveplein 3d • 4624VTcouperose, Bergen op pigmentvlekken, Zoom Verder alle Laserbehandelingen tegen overbeharing, Stuivezandseweg 20 • 0164-263822 • www.huidlaser.nl Royale helft van 2-o-1-kap woning met huidoneffenheden, kleine spatadertjes en nog veel meer… garage, 2 opritten, houten tuinhuis en > Huid- en laserkliniek Middelburg • In Barcode gebouw Stuivezandseweg 20 ruime tuin op het zuiden. Royale helft van 2-o-1-kap woning met 2 Park Veldzigt 67 • 4336DR Middelburg • 0118-673050 grond opp: 3982mopritten, inhoud:tuinhuis 485 m3en garage, houten ruime tuin op het zuiden. www.dermateam.nl Vraagprijs ` 374.500,- k.k. zonder plastische chirurgie grond opp: 398 m inhoud: 485 m > Huid- en laserkliniek Goes Vraagprijs ` 374.500,- k.k. Beatrixlaan 20 • 4461 PN Goes • 0118-673050 Zundert > Huid- en laserkliniek Bergen op Zoom • In Zorgcentrum Lievensberg www.dermateam.nl

inhoud: 414 m3

Vraagprijs ` 269.000,- k.k.

Vraagprijs ` 260.000,- k.k.

weer>> Botoxbehandelingen, jonger uitzien... Fractional Laser en CO2-fractional laser, zonder plastische chirurgie > en de nieuwe Ultherapie tegen huidverslapping.

Vraagprijs ` 675.000,- k.k.

Sprundel

Vraagprijs ` 679.000,- k.k.

Vraagprijs ` 795.000,- k.k.

Vraagprijs ` 795.000,- k.k.

Goorbaan 1c

Prachtige villa met schitterende tuin, lange oprijlaan en dubb. gar. Landelijk en centraal gel. Volop privacy. grond opp: 5445 m2

Sprundel

Prijs op aanvraag.

inhoud: 925 m3

Prijs op aanvraag.

Molenstraat 50, Zundert Tel. Molenstraat 076 597 59 0050, Zundert Tel. 076 597 59 00 Molenstraat 50, Zundert Tel. 076 597 59 00 Raadhuisplein 4, Rucphen Tel.Raadhuisplein 0165 34 85 454, Rucphen Tel. 0165 34 85 45 Raadhuisplein 4, Rucphen Tel. 0165 34 85 45

Occasioncenter Numansdorp Gratis stalling bij bemiddelingverkoop !

www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl

NU Bovagbeurt - Vanaf € 150,-GRATIS APK bij grote beurt !

       Vrijstaande  woning met

 

 

Zundert



   Schuitvaart 23 

www.CARVA.nl - 0186 652960 - carva@planet.nl

Loop- of rugprobLemen

R M E wonachtertuin en vrijst. garage met ruime parkeerplaats en berging achtertuin perceel. en vrijst.Gel. garage aanmet doorgaande ruime weg buiten parkeerplaats recentengebouwde berging invrijst. de pargeschakelde Gel. aan doorgaande weg buiten berging, achtertuin en achterom. Gel. opin de parL N E perceel. DEE oprit gelegen in rustige straat keerkelder. Gelegenetc. op de 3e verdieping. oprit gelegen de bebouwde in rustigekom straat met vrij uitzicht. keerkelder. Gelegen ing met op garage de 3e verdieping. en leuke uitstraling de bebouwde kom met vrij uitzicht. loopafstand van winkels

berging, achtertuin en achterom. Gel. op loopafstand van winkels etc. Prinsenstraat 18

Verder alle laserbehandelingen tegen overbehaBij ons kunt u terecht voor veilige en effectieve anti-rimpelbehandelingen ring, couperose, pigmentvlekken, huidoneffenen huidverjonging: > Rimpelfi lling met Restylane, heden, kleine spatadertjes en nog veel meer...

Zundert De Schakel fase 2  De Schakel fase 2

Sint Janstraat 29

Thornerstraat 9

Zundert De Schakel fase 2

 Uitgebouwde halfvrijstaande perc.opp.:  4 slaapkamers, woning, met perc.opp.: Ruime instapklare 2-o-1-kap woning perc.opp.: met                   ca. 153 m ca. 153 m        ca. 153 m   achtertuin op het zuidoosten, inpandige slaapk. en badk. op BG, ruime woonkamer ruime slaapkamers, grote zolderver   inhoud: inhoud:         inhoud:          ruime oprit.  ca. 467 m³ dieping en eigen garage. ca. 467 m³  en een veranda.    ca. 467 m³ en  garage    incl. garage incl. garage      incl. garage                                         2    grond opp: 453 m2 grond opp: 127 m2 inhoud: 520 m3   grond opp: 240 m inhoud: 650 m3 inhoud: 500 m3  Nog 1 halfvrijstaande woning beschikbaar! Nog 1 halfvrijstaande woning beschikbaar!   2

 

 

              

 

2

Nog 1 halfvrijstaande woning beschikbaar!  Dezehoekwoning hoekwoning met garage bestaat woonlaag woonDeze hoekwoning met garage bestaat uit een woonlaag met hal, woonDeze met garage bestaat uit uit eeneen woonlaag metmet hal, hal, woon    royale  kameren en keuken (naarkeuze) keuze) aandede voorof achterzijde en drie royale slaapkamers kamer eneneen keuken (naar keuze) aan de voor- of achterzijde en drie royale slaapkamers en een kamer keuken (naar aan voorof achterzijde en drie slaapkamers en een  badkamerop opdede1e1everdieping. verdieping.DeDevrij vrij indeelbare zolder biedt mogelijkheden ombadkamer de woningop de 1e verdieping. De vrij indeelbare zolder biedt mogelijkheden om de woning badkamer indeelbare zolder biedt mogelijkheden om de woning   naar naar eigen eigeninzicht uittetebreiden. breiden.Een Eenuitbouwoptie uitbouwoptie over gehele breedte de naar achtergevel eigen inzicht uit te breiden. Een uitbouwoptie over de gehele breedte van de achtergevel over de de gehele breedte van van de achtergevel   inzichtuit  behoort de aanaan deze woningen is de vanbehoort 6 meter! behoorttot tot demogelijkheden. mogelijkheden.Het Hetbijzondere bijzondere deze woningen is beukmaat de beukmaat van 6 meter! tot de mogelijkheden. Het bijzondere aan deze woningen is de beukmaat van 6 meter!   Deze extra breedte maakt de woningen duidelijk beter indeelbaar. De mogelijkheid bestaat ook breedte Deze extra maakt de woningen duidelijk beter indeelbaar. De mogelijkheid bestaat ook Deze extra breedte maakt de woningen beter indeelbaar. De mogelijkheid bestaat ook            duidelijk     omom deze woning zonder garage te kopen.   deze woning zonder garage te kopen. om deze woning zonder garage te kopen. 

  Vraagprijs € 349.000,k.k. Vraagprijs € 195.000,- k.k.  

     

2

Vraagprijs € 249.999,- k.k.

   Koopsom: €00 v.o.n. garage. Molenstraat 50, Zundert Zundert Tel. 076 597 59 Koopsom: €265.000,00 265.000,00 v.o.n.incl. incl. garage. 076 597 Koopsom: € 265.000,00 v.o.n. incl. garage. Molenstraat 50, Molenstraat 597 59 00 50, Zundert Tel. 59 00 Woonwinkel Rucphen    Woonwinkel Rucphen Woonwinkel Rucphen Molenstraat 50,Zundert Tel. 076-5975900 Molenstraat 50,Zundert Tel. 076-5975900 Molenstraat   Raadhuisplein 4, Rucphen Rucphen Tel. 0165   Raadhuisplein   Raadhuisplein 4, 0165 34 34 85 8545 454, Rucphen Tel. 0165 34 85 45 50,Zundert Tel. 076-5975900                                            

          

Raadhuisplein 4, Rucphen Tel. 0165-348545 Raadhuisplein 4, Rucphen Tel. 0165-348545 www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl

 

   Raadhuisplein 4,  Rucphen Tel. 0165-348545      

  


Gemeentelijk nieuws

Week 24 11 juni 2014

• 1 9 juni 2014: SterZLM Toer 2014 / Parkeerverbod Dorpsstraat St. Willebrord. Op donderdag 19 juni 2014 zal de 2e etappe van de Ster ZLM Toer worden verreden in Rucphen. Deze wielerwedstrijd volgt het parcours van de jaarlijkse Dorpenomloop Rucphen. In verband hiermee zullen diverse straten en wegen tijdelijk worden afgesloten. In de Dorpsstraat te St. Willebrord zal een parkeerverbod ingesteld worden aan beide zijden vanaf de rotonde Vosdonkseweg tot aan de Rozenkransstraat. Vanaf de Vorenseindseweg tot aan de Klein-Zundertseweg zal éénrichtingsverkeer worden ingesteld op de Pauwenstraat/Puinbroekstraat. • Oefening Koninklijke Landmacht 10 t/m 14 juni in de gemeente Rucphen. Voor klachten of opmerkingen over deze oefening kunt u contact opnemen met Defensie, t. 040 266 5195. • De vastgestelde besluitenlijst van het college (d.d. 27 mei 2014) is te raadplegen via www.rucphen.nl (klik bij “Gemeente” op College van B & W). De besluitenlijst ligt ook ter inzage in het gemeentehuis. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Bovenstaand nieuws is uitgebreid te raadplegen op onze website www.rucphen.nl

Inzage en reacties Omgevingsvergunningen Inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden, vanaf de dag van deze publicatie. Regulier verleend of ingetrokken: bezwaar Tegen een verleende, ingetrokken of geweigerde vergunning en verleende persoonsgebonden gedoogbeschikking kunt u gedurende 6 weken na de verzenddatum bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Een onafhankelijke commissie voor bezwaarschriften adviseert het college in de besluitvorming rond uw bezwaar. Een ingediend bezwaar heeft geen schorsende werking. De vergunning is van kracht vanaf de dag van verlening. Wel kunt u binnen de bezwarentermijn een verzoek om een voorlopige voorziening doen. De vergunning wordt dan pas van kracht nadat op dat verzoek is beslist. Als er geen bezwaren zijn ingediend, wordt de vergunning zes weken na het verlenen ervan onherroepelijk. Verleend of ingetrokken omgevingsvergunning (uitgebreid): beroep Inzage met ingang van 12 juni 2014 gedurende zes weken in het gemeentehuis. Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door: • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking. • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking. • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

De vergunning is van kracht vanaf de dag van verlening. Een ingediend bezwaar heeft geen schorsende werking. Wilt u dit bereiken, dan kunt u op basis van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht om een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek om een voorlopige voorziening dient u samen met een kopie van uw bezwaarschrift in bij

de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Gebruiksvergunning Inzage vanaf de dag van deze publicatie bij de gemeente tijdens openingstijden of op www.rucphen.nl/inzage.

Aanvragen omgevingsvergunning (regulier)

Afwijken van bestemmingsplan

Aanvraag

Tijdelijk legaliseren van permanente bewoning van een recreatieverblijf Uitoefenen van beroepsmatige activiteiten in een bijgebouw Uitbreiden van de woning t.b.v. mantelzorg

Langendijksestraat 15-4, Rucphen Vissenbergdreef 11, Sprundel

22 mei 2014

Pastoor Kroesstraat 30, St. Willebrord

03 juni 2014

Uitbreiden van de woning d.m.v. een mantelzorgwoning

Bernhardstraat 12, Rucphen

28 mei 2014

Achtmaalsebaan 43, Schijf

04 juni 2014

Bouw Uitbreiden van de woning Kap 2 essen

Bosschenhoofdseweg 17, Zegge 29 mei 2014

Verleende omgevingsvergunning (regulier)

Bouw

Verzonden

Verbouwen van een bijgebouw naar kantoor

Langendijksestraat 29, Rucphen

Omgevingsvergunning beperkte milieutoets Het houden van varkens

19 mei 2014

Intrekking omgevingsvergunning (uitgebreid) Inzage vanaf

Turfstraat 9, Sprundel

12 juni 2014

Evenementenvergunning Verzonden

2de etappe van de Ster ZLM toer op donderdag 19 juni 2014 Country-festival Country Club Moonshine op 28 en 29 juni 2014

Evenementenvergunning Tegen een verleende evenementenvergunning kunt u binnen zes weken na publicatie schriftelijk bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.

Schijfse kermis, muziekfeesten en braderie 11 t/m 14 juni 2014

diverse straten en wegen in de gemeente Rucphen op het buitenterrein van camping ‘De Witte Plas’, Molendreef 4, Schijf Sint Antoniusstraat Roosendaalsebaan, Schijf

week 24 2014 week 24 2014 week 24 2014

Gebruiksvergunning

COLOFON De Raadhuiskrant is een wekelijkse uitgave van de gemeente Rucphen. De volledige tekst van onze bekendmakingen vindt u op www.rucphen.nl/bekendmakingen Postbus 9, 4715 ZG Rucphen Binnentuin1, 4715 RW Rucphen www.rucphen.nl Telefoon: 0165-349500 Fax: 0165-341375 E-mail: gemeente@rucphen.nl Openingstijden Loop binnen zonder afspraak: elke werkdag 08.00 - 12.00 uur woensdag 08.00 - 20.00 uur Of maak een afspraak: elke werkdag 08.00 - 17.00 uur woensdag 08.00 - 20.00 uur Storingen: 0165–349649 Volg de ontwikkelingen van de gemeente en de activiteiten van het college van B&W via Twitter: @gemrucphen nieuws en contact @raadhuiskrant bekendmakingen @puurrucphen evenementen @bmrucphen burgemeester @r_lazeroms wethouder @mj_debruijn wethouder

Aanvraag Het in gebruik nemen/houden van camping De Posthoorn

Pierestraat 16, Rucphen

21-05-2014

Wet milieubeheer

Melding activiteitenbesluit Voor Bartels Montage VOF i.v.m. het uitbreiden van het bedrijf

Struikhei 8, Sprundel

Wim Aarts nieuwe kampioen 65+

Elke schutter kreeg 3 proef en 10 tellende schoten Wim Aarts van de organiserende vereniging had van zijn familie een opdracht mee gekregen om net als zijn schoonvader Jan de Bie de titel maar eens te winnen en zo geschiede Wim schoot 97 punten bijeen en werd hiermee Nederlands Kampioen senioren 65+. Voor de plaatsen 2 en 3 waren er 5 schut-

Wet milieubeheer Inzage vanaf de dag van deze publicatie bij de gemeente tijdens openingstijden. Als u de melding wilt inzien, kunt u contact opnemen met de Gemeentewinkel, op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur.

Bouw en afwijken van bestemmingsplan

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank in Breda, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

RUCPHEN - Op 2e pinksterdag waren 22 leden van de NKB welke allen de leeftijd van 65 jaar of ouder waren, naar Wernhout gekomen om op de banen van ZMZ hun Nederlands kampioenschap te schieten.

28 mei 2014

Zienswijze op aanvragen Tijdens inzageperiode van een aanvraag kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG te Rucphen. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u daarvoor een afspraak maken. Houd er rekening mee dat u slechts beroep kan indienen tegen de uiteindelijke beschikking, als u belanghebbende bent en een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

ters welke allen 94 punten schoten, een nakamp moest hier de beslissing Piet Beerendonk Jan Goos Henk van de Wouw en Piet Nouws bonden de strijd aan 3proef en 5 kampschoten waren er nodig om de eindstand te bepalen. Piet Beerendonk werd 2e met 49 punten, Jan Goos behaalde de 3e plaats met 48 punten Henk van de Wouw 4e met 47 punten en Piet Nouws 5e met 46 punten. Tijdens een het gezellig samenzijn onder het genot van een worstenbroodje werden de prijzen uitgereikt, en het volkslied gespeeld voor de kampioen. Uitslag: 1. Wim Aarts, Sprundel 97; 2. Piet Beerendonk, Roosendaal 94 49; 3. Jan

Uit Sint Willebrord

Goos Zundert 94 48; 4. Henk v.d. Wouw, Zundert 94 47; 5. Piet Nouws Zundert 94 46; 6. Jac Dekkers Zundert 94; 7. Piet Groffen Halsteren 93; 7. Jef Gommers Achtmaal 93; 9. Dim Langerak Made 91; 9. Ad Pals, Rucphen 91; 11. Jan Buijs Rijen 90; 12. Jack v. Tilburg Halsteren 88; 13. Jos Buijs Oudenbosch 87; 13. Antoine v. Doremalen Zundert 87; 15. Helmer Siegers Roosendaal 86; 16. Toon Langenberg Bergen op Zoom 84; 17. Cees Mertens Jz. Achtmaal 83; 17 Willem Daamen Geertruidenberg 83; 19. Adrie Tempelaars Halsteren 81; 20. Kees v. Hooijdonk Rijsbergen 80; 21. Andre v. As Oud Gastel 79; 22. Frans Gosens Dorst 77. PAGINA 10

Arietha Bergsen geslaagd voor zelfverdediging SINT WILLEBRORD - Vrijdag 6 juni hebben de kandidaten examen gedaan en deze allen met een goed resultaat afgesloten. De kandidaten hebben geleerd zichzelf te verdedigen in situaties die men in het dagelijks leven tegen kan komen. Bedreigingen en afhandig maken van eigendommen zoals tassen en telefoons zijn aan de orde van de dag. Tijdens de cursus heeft men bijvoorbeeld

geleerd hoe men veilig kan pinnen en hoe je ervoor kunt zorgen dat men geen spullen van je af kan pakken. Arietha die voor de Stichting Hoogvliegers werkt heeft er wel tijd voor vrij moeten make. Omdat ze bij de Hoogvliegers erg veel goed werk doet is zij daarom zeker ook heel erg trots met het behalen hiervan. De cursisten zijn erg te spreken over wat zij hebben geleerd in de afgelopen weken. Meer info: 06-13164050 of budoschoolkiai@gmail.com.


VERLAGINGEN volgens de Con

*

sumentenbond

Gelderse gekookte worst

Sinaasappellimonade

v an 1.49

v an 1.09

0.

1.29

99 13%

er

goedkop

Antipasti

v an 1.99

1.

89

18%

v an 1.69

1.55

Chocopinda’s of -dragees

Paranoten of pecannoten

van 3.89

v an 2.19

1.

3.

79

79

* Bron: Consumentengids april 2014.

Vanaf woensdag 11-06-2014

Ruitensproeiervloeistof

Greenbridge rosé

5 LITER

2.

2.

49

99

34.99 Bloeiende lavendel

Bloeiende plantjes 4 stuks. Vanaf woensdag 11-06-2014.

Diverse soorten. Vanaf zaterdag 14-06-2014.

Zonnebloemen*

2.49

Rozen*

10 stelen.

24 stelen, lengte: 40 cm.

3.

1.

99

* Prijzen geldig t/m 15-06-14. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden.

Ook sanitair, radiatoren, glaswanden, spiegels e.d. Industrieweg 3-5 ZUNDERT

DUMPPRIJZEN bbq all-in

7.99

99

BEPAAL ZELF

ALLES

500GR P.P

8.95

SCHOUDERKARBONADE 3KG MAGERE RUNDERLAPPEN 2KG KIPFILET NATUREL 2KG SCHNITZELS NATUREL 2KG KIPFILET GEPANEERDE 75 75 GEKRUID KG 4. SCHNITZELS KG 4.

50 Spaar € 7 ee tw g ij r k en okken unieke m u* cadea

Heeft u vakantiegeld of een ander extraatje ontvangen? Stort het op een spaarrekening bij RegioBank. Bij ons profiteert u altijd van een mooie rente. Bovendien krijgt u tijdens onze actieweken twee unieke mokken cadeau.*

St. Janstraat 12 a 4714 EG SPRUNDEL T (0165) 38 80 26 E cdronde@veldsink.nl I www.veldsink.nl

www.aldi.nl

24

Gun uw spaargeld een mooie rente

Veldsink Lodewijks-van Ginneken

HOGE KWALITEIT - LAGE PRIJS

10.

95 BBQ COMPLEET S BBQ BASI UW VLEES 4. VOOR EEN BBQ FEEST 500GR P.P

11.80

ROOSENDAAL | VOLTASTRAAT 9 | MAROS.NL

Dakdragerset

13.99

van 9.00 tot 17.00 uur

Prosecco del Veneto

er goedkop

Gekleurde bol-barbecue

Dagelijks geopend

* Deze actie loopt van 12 mei tot en met 18 juli 2014. Vraag naar de voorwaarden of kijk op www.regiobank.nl.

PRIJS

L E TEGLET T U O


5

Ondernemersvereniging Rucphen

Loop geru Raadhuiss

biedt u een warm gevoel

CV ENZO uit Rucphen, met het oog op duurzaamheid en service! CV ENZO heeft alles in huis als totaal- Onze adviseur kan een installatie op maat maken de situatie, omgeving en constructie. Waar ook Ondernemersvereniging Rucphen biedt u een warm gevoel waar het beste rendement uitgehaald kan worweinig aandacht aan wordt besteed is het aaninstallateur om een goede en duurden. Een installatie maken wij speciaal voor de

Pasfoto’s Bedrijfsfo Accesoire

brengen van een zonnestroomsysteem. Men lijkt

zame installatie aan te bieden. Niet klant op maat en naar wens. Iedere woning en er vaak te weinig bij stil te staan dat het dak in alleen cv-ketels en verwarmingssys- gezinssituatie is anders en vraagt om een advies de eerste plaats een waterwerende en weersbestendige functie heeft. Verhalen over lekkages en temen maar ook kunt u bij ons terecht op maat. Onze monteurs zullen de installatie

Ondernemersvereniging Rucphen netjes monteren en aandacht besteden aan de

5

biedt u een warm gevoel blijvende schade door onzorgvuldige montage of uitleg. Zonnepanelen zijn met recht een ‘Hot bevestiging zijn geen uitzondering meer. Item’ te noemen. Zo kan een systeem dat kostenbesparing op zou Nu de techniek betaalbaar is geworden en pane- moeten leveren gemakkelijk uitlopen op een fikse adviseur kan eenzijn installatie op aantal maat maken situatie, omgeving en constructie. Waar ook CV ENZO heeft alles in huis als totaal- Onze len ruim beschikbaar groeit het bedrij- de kostenpost. Dit alles voorkomt u door te kiezen waar hetzonnepanelen beste rendement uitgehaald kan woraandacht aan die wordt is het aanven dat aanbiedt constant. Ook op weinig voor een aanbieder nietbesteed alleen kennis heeft installateur om een goede en duurden. Een installatie maken wij speciaal voor de brengen van een zonnestroomsysteem. Men lijkt het internet verschijnen steeds meer bedrijven van zaken, maar ook van daken. zame installatie aan te bieden. Niet klant op specialist maat en naar wens. Iedere woning en vaakute weinig bij stilinteeen staan dat het dak in die zich in zonnestroomsystemen noe- er Heeft ook interesse advies op maat? alleen cv-ketels en verwarmingssys- gezinssituatie is anders en vraagt om een advies een waterwerende en weersbemen en met imposante cijfers over besparing en de Wijeerste horenplaats het graag! maat. Onze monteurstrekken. zullen de installatie temen maar ook kunt u bij ons terecht op rendement de aandacht Wat vaak weinig stendige functie heeft. Verhalen over lekkages en monteren aandacht aanalleen de blijvende onzorgvuldige26 montage of CVschade ENZOdoor Raadhuisstraat Rucphen benoemd wordt en is het feit datbesteden deze cijfers voor luchtbehandeling, warmtepom- netjes uitleg. Zonnepanelen recht een ‘Hot bevestiging zijn geen uitzondering meer. 0165-852300 haalbaar zijn wanneerzijn de met zonnestroominstallatie pen, zonneboilers en zonnepanelen. Item’ te noemen. Zo kan een systeem dat kostenbesparing op zou www.cv-enzo.nl info@cv-enzo.nl optimaal wordt gecalculeerd en afgestemd op Nu de techniek betaalbaar is geworden en pane- moeten leveren gemakkelijk uitlopen op een fikse len ruim beschikbaar zijn groeit het aantal bedrij- kostenpost. Dit alles voorkomt u door te kiezen ven dat zonnepanelen aanbiedt constant. Ook op voor een aanbieder die niet alleen kennis heeft Via wat contacten werd Bas Schot uit Roosendaal benahet internet verschijnen steeds meer bedrijven van zaken, maar ook van daken. derd om bij HV Orion training te gaan geven. Bas, welke die zich specialist in zonnestroomsystemen noe- Heeft u ook interesse in een advies op maat? al bekend was met HV Heerle, zag dat wel zitten, en zo men en met imposante cijfers over besparing en Wij horen het graag! werden er naast de dames teams al spoedig een Heren rendement de aandacht trekken. Wat vaak weinig Senioren en Jeugdteam gevormd. Langzaamaan groeiCV ENZO Raadhuisstraat 26 Rucphen benoemd wordt is het feit dat deze cijfers alleen We schrijven het jaar 1980. In de de HV Orion uit tot een volledige handbalvereniging die 0165-852300 haalbaar zijn wanneer de zonnestroominstallatie Gemeente Rucphen was nog geen teams heeft van jong tot oud. www.cv-enzo.nl info@cv-enzo.nl optimaal wordt gecalculeerd en afgestemd op

voor luchtbehandeling, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

CV ENZO uit Rucphen, met het oog op duurzaamheid en service!

OUW

4715 4715

RB RB

Raadhuisstraat 86 4715 CE Rucphen tel. 0165 34 80 28 rnemersvereniging Rucphen info@naalden-rucphen.nl

RUCPHEN. RUCPHEN. De geschiedenis van HV Orion

Raadhuisstraat 26 Rucphen - tel. 06 40 54624 12

Tel: Tel:

0 0

Raadhuisstraat 13 Raadhuisstraat 49, Rucphen 4715 CB Rucphen Raadhuisstraat 7 | 4715 CB Rucphe biedt u0165 een warm tel. 0165 34 86 20 tel. 34 12 95 gevoel handbalvereniging. Enkele dames Nadat Wim van Meel enkele jaren wat minder in zicht

IEUWE Jan de wild Fotogr uit St. Willibrord en Sprundel (Marian Bastiaansen, Jeane Broos, Marga Kriesels) kregen het idee om een handbalvereniging te beginnen.

De geschiedenis van HV Orion Sinds 1 oktober 1981 mag Orion zich officieel een

is geweest bij HV Orion, is hij in 2009, op verzoek van het huidige bestuur, wederom toegetreden tot het beVia wat Zo contacten Bas Schot uit Roosendaal benastuur. kan hetwerd huidige bestuur profiteren van zijn derd om bij HV Orion training te gaan geven. Bas, welke jarenlange ervaring als voorzitter van HV Orion en van alzijn bekend was met HV Heerle, zag dat wel zitten, en zo mooie verhalen over vroeger. werden er naast de dames teams al spoedig een Heren Momenteel is HV Orion een vereniging die in de handSenioren en Jeugdteam gevormd. Langzaamaan groeibalbehoefte voorziet van de gehele gemeente Rucphen Nahandbalvereniging jarenlang gevesti gd te zijn op de zun de HV Orion uit tot een volledige die en ver daarbuiten. De leden komen o.a. uit Rucphen, teams heeft van jong tot oud. Sprundel, Schijf, St. Willebrord, Roosendaal, Etten-Leur maart open gegaan aan de Raadhuisstr Nadat Wim van Meel enkele jaren wat minder in zicht en Breda. is geweest bij HV Orion, is hijWe in 2009, op verzoek hebben nuvaneen eigen winkel waar u het huidige bestuur, wederom toegetreden tot het beGezelligheid en sportiviteit gaan bij HVlijstjes, Orion hand in klaar), diverse stuur. Zo kan het huidige bestuur profiteren van zijn hand. jarenlange ervaring als voorzitter van HV Orion en van voor benodigdheden zijn mooie verhalen over vroeger. Graag zouden wij u eens terug zien tijdens e eenen vannatuuronze fotografi Momenteel is HV Orion een vereniging die in de handwedstrijden of trainingen op onze handbal-accommobalbehoefte voorziet van de gehele gemeente Rucphen lijk voor reportages datie aan de Baanvelen ver daarbuiten. De leden komen o.a. uit Rucphen, den (achter de Skido(studio, trouw, bedrijf, Sprundel, Schijf, St. Willebrord, Roosendaal, Etten-Leur me) of in sporthal De en Breda. newborn, zwangerVijfsprong. Voor meer informatie over HV Gezelligheid en sportiviteit gaan bij HV Orion hand in schapsreportages). Orion kunt u natuurhand. lijk op deze site kijken Kom gerust eens contact opnemen Graag zouden wij u eens terugeen zienof tijdens eennemen van onze in kijkje iemand van het wedstrijden of trainingen op onzemet handbal-accommobestuur. dedatie winkel/studio aan deTijdens Baanvel-de en Rucphense den (achter de Feesten Skidovraag vrijblijvend zijnofwij vindenDebij naar me) in te sporthal het grasveld het informati e.naast Vijfsprong. Voor meer oude Gemeentehuis. informatie over HV

odoCure praktijk, EN 208 G DE edisch pedicureSHOW 

   

kerde en niet verzekerde zorg. mene en specifieke voetzorg. aliteiten nagelregulatie en kalknagels.

Raadhuisstraat 80 Rucphen - tel. 0165 34 15zorggroepen, 33 ciplinaire voetzorg, in samenwerking met huisartsen,

Raadhuisstraat 30 Rucphen

rapeuten en schoentechniekers. 0165-343434 of 06-18075182. Hallo ………….

Mogen wij ons even voorstellen, n | Bergen op Zoom

WE BESTAAN 5 JAAR

handbalvereniging noemen. We schrijven het jaar 1980. In de Gemeente Rucphen was nog geen Al snel was een compleet Dames Senioren-team gehandbalvereniging. Enkele dames vormd en kon de eerste wedstrijd gespeeld worden. uit St. Willibrord en Sprundel (MaDit was een uitwedstrijd bij Dongen. Foto’s van die rian Bastiaansen, Jeane Broos, Marga memorabele wedstrijd zijn toen de tijd gemaakt door Kriesels) kregen het idee om een handbalvereniging te Wim van Meel , ware het niet dat hij vergeten was zijn beginnen. camera van een rolletje te voorzien. Wim van Meel, die in 1980 vanuit het echte handbalSinds 1 oktober 1981 mag Orion zich officieel een dorp Heerle, naar Rucphen verhuisde, zocht meteen handbalvereniging noemen. contact met de oprichtsters van HV OriAl snel was een compleet Dames Senioren-team geon. Zijn drie dochters vormd en kon de eerste wedstrijd gespeeld worden. mistte het handbalDit was een uitwedstrijd bij Dongen. Foto’s van die spelletje enorm. Een memorabele wedstrijd zijn toen de tijd gemaakt door Dames Jeugdteam Wim van Meel , ware het niet dat hij vergeten was zijn was toen dus ook snel te voorzien. camera van een rolletje gevormd. Wim bleef Wim van Meel, die in 1980 vanuit het echte handbalbetrokken bijnaar de verdorp Heerle, Rucphen verhuisde, zocht meteen eniging en hield zich contact met de opbezig metvan hetHV onderrichtsters Oristeunen van dochters teams en on. Zijn drie het verder mistte het opbouwen handbalvan HV Orion. spelletje enorm. Een

PODOCURE - praktijk -

Wij zijn Leo Broere en Patricia van Wensen en zijn misschien voor sommige onder u al wel bekend als 2 actieve verkopers die al jaren bij u in de buurt op de Weekmarkt staan en verkopen Stoffen. Hallo ………….

Dames Jeugdteam was toen dus ook snel gevormd. Wim bleef betrokken bij de vereniging en hield zich We staan onder andere op Maandag op de weekmarkt in Roosendaal bezig met het onderen op Dinsdag en Vrijdagochtend op de weekmarkt in Breda. steunen van teams en Tevens hebben wij al enkele jaren een internet Webwinkel misschien het verder opbouwen Wij vele zijnalLeo Broere en Patricia Wensen en zijn van HV Orion. voor bekend; de Stoffenkoning. Ookvan zijn wij actief op Facebook; destoffenkoning. misschien voor sommige onder u al wel bekend als Om een nieuwe uitdaging aan te gaan hebben wij in Januari 2014 het 2 actieve die al jaren bij de u in de buurt pand gekochtverkopers van de familie Neggers om met bedoeling daar op een Stoffenwinkel op te zetten. willen u hier een Stoffen. ruim assortiment aande Weekmarkt staanWeen verkopen bieden met een groter aanbod dan wat u van ons gewend bent. We staan onder andere op Maandag op de weekmarkt in Roosendaal Modestoffen Vele stoffen vanuitopdedeconfectie … Herkenbaar en op Dinsdag- en Vrijdagochtend weekmarkt in Breda. zijn wij hierin wijwij met modellen en internet patronenWebwinkel werken. Feeststoffen Tevensomdat hebben al veel enkele jaren een misschien -voor Carnavalsstoffen, Terlenka, Tule, Organza, Velour de Panne vele al bekend; Satijn, de Stoffenkoning. Ook zijn wij actief op Facebook; ….. Decoratiestoffen, Stoffen voor decoratief gebruik zoals Ruit, Stip, destoffenkoning. Ster. Veelnieuwe Katoenuitdaging in Effen enaan Bewerkte speciaal Om een te gaan Stoffen hebben ook wij in Januarivoor 2014Quilt. het Skayleder in vele kleuren heelom het met jaar de in het assortiment. Tepand gekocht van diverse de familie Neggers bedoeling daar een vens verkopenop wijteSchuimrubber in diverse afmetingen en diktes.aanStoffenwinkel zetten. We willen u hier een ruim assortiment We hebben heel wat werk verricht omueen ruime bent. winkel te bieden met al een groter aanbod dan wat vanfrisse ons gewend gaan creeren en zijn nu druk bezig met de opbouw hiervan. Een daModestoffen - Vele stoffen vanuit de confectie … Herkenbaar zijn wij tum voor de opening staat niet gepland maar hopen met de Nieuwe hierin omdat wij2014 met veel en patronen Feeststoffen Najaarscollectie een modellen start te maken wat zowerken. ongeveer Medio Au- Carnavalsstoffen, Satijn,uTerlenka, Tule, Organza, Velour de gustus zal zijn. We hopen dan ook te mogen verwelkomen bijPanne ons in …..winkel…………………. Decoratiestoffen, Stoffen voor decoratief gebruik zoals Ruit, Stip, de Ster. Veel Katoen in Effen en Bewerkte Stoffen ook speciaal voor Quilt. Skayleder in vele kleuren heel het jaar in het assortiment. TeGraag tot ziens bijdiverse de Stoffenkoning vensBroere verkopen wij Schuimrubber Leo en Patricia van Wensenin diverse afmetingen en diktes. We hebben al heel wat werk verricht om een frisse ruime winkel te gaan creeren en zijn nu druk bezig met de opbouw hiervan. Een datum voor de opening staat niet gepland maar hopen met de Nieuwe Najaarscollectie 2014 een start te maken wat zo ongeveer Medio Augustus zal zijn. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen bij ons in de winkel………………….

Orion kunt u natuur-

Rucphense Feesten zondag 15 juni

praktijk. Het kompas, Ooitas 11, 4617 LT Bergen op Zoom. inieken, van Wesemalestraat 13, 4715 BA Rucphen.

lijk op deze,site kijken Groetjes Jan en of contact opnemen Chantal de Wild met iemand van het bestuur. Tijdens de Rucphense Feesten zijn wij te vinden bij het grasveld naast het oude Gemeentehuis.

Mogen wij ons even voorstellen,    

Voor al u braderieen en jaarmarkten. Tevens ook kraamverhuur.

P ttenbakkerij etsaparts

tel. 0165 34 49 89 www.studiohaar.nl

ar KANTOORADRES: n ha jzen e Groenstraat 139/155 • 5021 LL Tilburg • Unit B 24/25 em ri or h lbare p o v Voor al u braderieen en jaarmarkten. e POSTADRES: a beta Mod Tevens ook Postbus 1233kraamverhuur. • 5004 BE Tilburg T 24 A A T. (013) 580 15 14 • F. (013) 544 00 15 5 TR 162 ISSN 4 U 3 KANTOORADRES: H Frank keramiste M. 06 103 702 56 • Lion M. 06 103 689 08 AD HE 165 Chris Verhaeghe, Groenstraat 139/155 • 5021•LLwww.koolenenkoolen.nl Tilburg • Unit B 24/25 RA RUCP Tel: 0 E. info@koolenenkoolen.nl Sprundelseweg 39op de schijf POSTADRES: Cursussen boetseren en draaien Workshops op maat Rucphen Raadhuisstraat 46 Postbus 1233 • 5004 BE Tilburg Rucphen - tel. 0165 34 54 79Opdrachten tel.T.0165 Raadhuisstraat 24, Rucphen (013) 34 58034 1589 14 • F. (013) 544 00 15 www.miekado-shop.com www.tak-caravans.nl tel. 0165 34 16 25 Frank M. 06 103 702 56 • Lion M. 06 103 689 08 E. info@koolenenkoolen.nl • www.koolenenkoolen.nl Graag tot ziens bij de Stoffenkoning

D

O M E

D

EK O EH

Open dag zondag 22 juni van 11uur tot 17 uur!

Leo Broere en Patricia van Wensen

Sprundelseweg 14 4715 CG Rucphen

gebruikte telefoon/fax

0165.536233

e-mail

occas

Ietsaparts, Kade 24, Rucphen, tel (0165)-341243, e-mail : cahverhaeghe@yahoo.com, www.ietsaparts.com

info@ericcooijmans.nl

OUWS.PE internet

www.ericcooijmans.nl

Raadhuisstraat 74 Sprundelseweg 14, Rucphen Rucphen tel. 0165 53 62 33 tel. 0165 34 14 64 info@ericcooijmans.nl regtop@int@worldonline.nl www.ericcooijmans.nl Zaterdag 14 juni

Raadhuisstraat 26 Rucphen tel. 0165 85 23 00 info@cv-enzo.nl www.cv-enzo.nl

Zondag 15 juni

Meer dan 120 kramen, att * Dealer Adria, Sprite, Caravelair beha vanaf

€ 5,00

* Servicepunt Hobby , Fendt * Bovag onderhoud/ schade herstel Alle Merken * Uitgebreide Kampeershop, tenten


Raadhuisstraat ust eens binnen in onze nieuwe winkel7 in Rucphen. straat 7 in Rucphen.

Na jarenlang gevestigd te zijn op de zundertseweg 5a bij de Neba, zijn we nu sinds 16 maart open gegaan aan de Raadhuisstraat 7. We hebben nu een eigen winkel waar u terecht kunt voor Pasfoto’s, afdrukken (gelijk klaar), lijstjes, diverse benodigdheden voor fotografie en natuurlijk voor reportages (studio, trouw, bedrijf, newborn, zwangerschapsreportages). Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel/studio en vraag vrijblijvend naar informatie.

 Kastsystemen Tuinhout  Kastsystemen  Speeltoestellen  Stukadoorsmaterialen  Stukadoorsmaterialen  Tuinschermen Sierbestrating  Tuinschermen  Tuinhout Tuinverlichting  Tuinhout  Speeltoestellen   Speeltoestellen Bestralingsmaterialen ect.  Sierbestrating  Sierbestrating  Tuinverlichting  Tuinverlichting Korte Hei 27, Tel.: 0165-349 393  Bestralingsmaterialen ect.  Bestralingsmaterialen ect.

Pasfoto’s, Portretten, Bruidsreportages, biedt u een warm gevoel Bedrijfsfotografie, Newbornshoots, Lijstjes, s, Portretten, Bruidsreportages, Zaterdag en Zondag tijdens de braderie grote 4751 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 394 Accesoires, Afdrukken direct klaar otografie, Newbornshoots, Lijstjes, Ondernemersvereniging Rucphen biedt u een warm gevoel www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl 7 OPRUIMING Tel.: 0165-349 393 KorteKorte Hei 27, Hei 27, Tel.: 0165-349 393 es, AfdrukkenOndernemersvereniging direct klaar RSWij RUCPHEN Fax : 0165-344 394 Bij Doorisol vindt u jealles onder een dak! werken ook met spaarkaart waarmee kunt sparen voor een leuke korti ng. u een 47514751 RSBPG Faxeen : 0165-344 394 Rucphen biedt warm gevoel 4RUCPHEN Ondernemersvereniging Rucphen

20%

Bij BPG Doorisol vindt u  Badkamers F. NOUWS SamSam Rucphen Bij BPG Doorisol vindt u 6 F. NOUWS  Tegels  Badkamers alles onder één dak! Rucpheno BijDoorisol BPG vindt Doorisol vindt u alles BijBPG u allesOndernemersvereniging onder een dak! Sanitair  Tegels 00 Alleen op donderdag alles onder één dak! F. NOUWS DE NIEUWE 2008 Bij BPG Doorisol vindt u alles onder een da Bij BPG Doorisol vindt u alles onder een dak! DE NIEUWE  Badkamers Bouwmaterialen  Sanitair Pasfoto’s, Portretten, Bruidsreportages,  € 5 ,  Badkamers 24,PodoCure vrijdag 25 en praktijk, EN 208 GTI  Houten plaatmateriaal  Bouwmaterialen Bedrijfsfotografie, Newbornshoots, Lijstjes,  Tegels  Badkamers 0165 0165 343740 343740  Tegels  Badkamers zaterdag 26 mei 2012 NU IN DE SHOWROOM PodoCure Accesoires, Afdrukken direct klaar  Plafonds  Houten plaatmateriaal  Sanitair  Tegels medisch pedicure  Sanitair  Tegels DE NIEUWE 2008 ontvangt u  Bouwmaterialen Deuren  Sanitair Plafonds  BPG Bouwmaterialen  Sanitair   Bij Doorisol vindt u alles onder een dak! 20% korting op alles! EN 208 GTI medisch p  HoutKastsystemen  Bouwmaterialen Deuren  en Doorisol plaatmateriaal  Bouwmaterialen  enHoutplaatmateriaal  Bij BPG vindt u NU IN DE SHOWROOM Badkamers  Plafonds Stukadoorsmaterialen  HoutKastsystemen  Plafonds  en plaatmateriaal   enHoutplaatmateriaal Jan de wild Fotografi2008 e E  Deuren Tegels onder één dak!  Deuren Tuinschermen  Plafonds Stukadoorsmaterialen   Plafonds   alles BijDoorisol BPG vindt Doorisol vindt u al rafie Bij BPG u alles onder een dak!  Sanitair  Tuinhout  Kastsystemen  Tuinschermen  Deuren Kastsystemen  Deuren P ttenbakkerij GTI  Stukadoorsmaterialen Bouwmaterialen  Speeltoestellen   Kastsystemen Tuinhout  Kastsystemen  Badkamers PODOCURE Stukadoorsmaterialen Badkamers  Tuinschermen HoutenTegels plaatmateriaal  Sierbestrating Speeltoestellen  Stukadoorsmaterialen   Tuinschermen  Stukadoorsmaterialen etsaparts Tegels  Tuinhout Plafonds  Tuinhout Tuinverlichting  Tuinschermen  Tuinschermen Sierbestrating WROOM  Sanitair SamSam Rucphen Groetjes , Jan en Chantal de Wild

www.bpgdoorisol.nl www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl biedt u een warm gevoel 7 Bij BPG Doorisol vindt u alles onder dak!info@bpgdoorisol.nl Beha een vanaf

Dus kom gewoon is langs bij SamSam Rucphen en bekijk onze collectie maar volg ons ook op facebook of www.samsamrucphen.nl Sinds 4 mnd een leuke betaalbare kinderkledingwinkel in ‘t hartook vanmet Rucphen. Openingsti jden: woensdag en donderdag Wij werken een spaarkaart waarmee je kunt sparen voor een leuke korting. van 9.00 tot 16.30, vrijdag van 9.00 tot 19.00 80m2 stoere, hippe en draagbare kinderkleding voor een betaalbare prijs,voor groot en zaterdag van onze 9.00 collecti tot 16.00 Dus kom gewoon is langs bij SamSam Rucphen en bekijk e maar volg ons ook op Sprundelseweg 35B, 4715 RB RUCPHEN. Tel: 0165 343740 Rucphen Ondernemersvereniging klein. Onze kleding begint bij mt 44 tot 176 met o.afacebook de merken Feetje, Quapi, Chaos of Dirkje, www.samsamrucphen.nl and order, Bleu Petrol, June-d , Retour en inOpeningsti t volgendejden: seizoen de rumble feestcolSinds 4 mnd een leuke betaalbare kinderkledingwinkel in ‘tSeven, hart van Rucphen. Sprundelseweg 35B, van RUCPHEN. Tel: 0165 343740 woensdag en donderdag 9.00 tot 16.30, vrijdag van 9.00 tot 19.00 lectie. Je kunteen bij betaalbare ons ook terecht voor leuke 80m2 stoere, hippe en draagbare kinderkleding voor prijs,voor groot kraamkadotjes,seizoensarti en zaterdag van 9.00 tot kelen,kadobonnen 16.00 handgemaakte sieraden. klein. Onze kleding begint bij mt 44 tot 176en met o.a de merken Dirkje, Feetje, Quapi, Chaos Eindenjuli ook onze webshop de luchtfeestcolin zodat je ook vanuit thuis de collectie kunt bekijand order, Bleu Seven, Petrol, June-d , Retour ingaat t volgende seizoen de rumble 35B, 4715 RB RUCPHEN. Tel: 0165 343740 ken en bestellen. Sprundelseweg lectie. Je kunt bij ons ook terecht voor leuke kraamkadotjes,seizoensarti kelen,kadobonnen en handgemaakte sieraden. Eind juli gaat ook onze webshop de lucht in zodat je ook vanuit thuis de collectie kunt bekijcafetaria / Eethuys de Boemerang ken en bestellen.

Ondernemersvereniging Rucphen

Loop gerust eens binnen in onze nieuwe winkel Raadhuisstraat 7 in Rucphen.

WS

Voor de lekkerste verseNU friet cafetaria / Eethuys de Boemerang Raadhuisstraat 7 | 4715 CB Rucphen | info@jandewild.nl | www.jandewild.nl Openingstijden:

en | info@jandewild.nl | www.jandewild.nl Voor de lekkerste verse friet Openingstijden: Di, wo, do, vrij en zat van 15.30 - 22.00 uur Zondag van 12.00 - 22.00 uur Maandag gesloten

Di, wo, do, vrij en zat van 15.30 - 22.00 uur Zondag van 12.00 - 22.00 uur Maandag gesloten

korting* oP ALLES Tel./Fax: 0165 - 344886

35B INSprundelseweg DE SHOWROOM 4715 RB Rucphen • Verzekerde en niet verzekerde zorg. tel. 0165 34en37 40 voetzorg. Raadhuisplein 8 • Algemene specifieke www.nouws.peugeot.nl Rucphen - tel. 0165 34 40 22 • Specialiteiten nagelregulatie en kalknagels.

• Verzekerde en niet verzekerde zorg.

Multidisciplinaire voetzorg, in samenwerking met zorggroepen, huisartsen, • Algemene en specifieke voetzorg. podotherapeuten en schoentechniekers. 0165-343434 of 06-18075182.

Tel./Fax: 0165 344886 Na jarenlang gevestigd te zijn op de zundertseweg 5a- bij de Neba, zijn we nu sinds 16 • Specialiteiten nagelregulatie en kalknagels. maart open gegaan aan de Raadhuisstraat 7. ndertseweg 5a bij de Neba, zijn we nu sinds 16 We hebben nu een eigen winkel waar u terecht kunt voor Pasfoto’s, afdrukken (gelijk Multidisciplinaire voetzorg, in samenwerking m WE raat 7. klaar), lijstjes, diverse N AA praktijk Rucphen | Bergen op Zoom ST BEpodotherapeuten en schoentechniekers. 016 u terecht kunt voor Pasfoto’s, afdrukken (gelijk JAAR 5 benodigdheden voor Hallo, hier een arti kel van Chris Verhaeghe, fotografi e en natuur- keramiste  Sanitair Zie voor onze gebruikte occasionvoorraad: Jeroen Welling, wijkagent van PodoCure praktijk. Het kompas, Ooitas 11, 4617 LT Bergen op Zoom. lijk voor reportages Raadhuisstraat 7 op | 4715 CB Rucphen info@jandewild.nl | www.jandewild.nl Voor |al ubraderieen en jaarmarkten.  Speeltoestellen Cursussen boetseren en draaien de schijf  Deuren  Tuinhout Tuinverlichting  Bouwmaterialen WWW.NOUWS.PEUGEOT.NL  Speeltoestellen  Bestralingsmaterialen ect Tuinhout Hallo, hier een arti kel van  Bouwmaterialen de dorpen Rucphen en.13, Zegge. Stolmedklinieken, van Wesemalestraat 4715 BA Rucphen. Workshops op maat (studio, trouw, bedrijf, Tevens ook kraamverhuur. W Kade 24, Rucphen Opdrachten  Sierbestrating Jeroen Welling, wijkagent van  Speeltoestellen  Kastsystemen  Houten plaatmateriaal  Sierbestrating  Speeltoestellen  Bestralingsmaterialen ect . Houtplaatmateriaal newborn, zwangerIn mijn werk maaken ik sinds 6 maanden gebruik van so-Rucphen | Bergen op Zoom BEST TOndernemersvereniging 06-10370256 of 06-10368908 KANTOORADRES: tel. 0165 34 12 43 Rucphen biedt een warm cial media in deu vorm vangevoel Twitter. Heden heb ik 745 de dorpen7 Rucphen en  Zegge. schapsreportages). 5 JA Tuinverlichting  Sierbestrating gebruikte Stukadoorsmaterialen  Plafonds voor Tuinverlichting 139/155 Sierbestrating  Plafonds tweets uitgedaan heb ik 303 volgers. Ik maak geWij werken ook met een spaarkaart waarmee je kunt sparen voor eenen leuke korting. Groenstraat • 5021 LL Tilburg • Unit B 24/25 Zie onze occasionvoorraad: Raadhuisstraat 19 info@koolenenkoolen.nl cahverhaeghe@yahoo.com SamSam Rucphen Kom gerust eens*Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Dus kom gewoon is langs bij SamSam Rucphen envan bekijkTwitt onze collecti e maar volg ons ook op bruik er om meerdere redenen: In mijn werk maakfacebook ik sinds maanden gebruik van soPOSTADRES: of www.samsamrucphen.nl  Tuinverlichting  Tuinschermen  Bestralingsmaterialen ect.  Deuren betaalbare Tuinverlichting 6Twitt Bestralingsmaterialen ect  Deuren 1. kennis te vergaren: volgen wat.er speelt in mijn Sinds 4 mnd een leuke kinderkledingwinkel in ‘t hart vancial Rucphen. Openingsti jden: woensdag donderdag van tot 16.30, vrijdag van34 9.00 tot12 19.00 65 media in de vorm van er.enHeden heb ik 745 een kijkje nemen in Rucphen -om9.00 tel. 0165 www.koolenenkoolen.nl WWW.NOUWS.PEUGEOT.NL www.ietsaparts.com • 5004 BEbetaalbare Tilburg 80m2 stoere, hippePostbus en draagbare 1233 kinderkleding voor een prijs,voor groot en zaterdag van 9.00 tot 16.00 PodoCure praktijk. Het kompas, Ooitas 11, 4617 LT Be wijk en om meldingen te ontvangen; tweets uitgedaan en16 heb ik 303 volgers. Ik maak geNa jarenlang gevesti gd te zijn op de zundertseweg de Neba, we nu sinds klein. Onze kleding begint bij5a mt 44bij tot 176 met o.a de merken zijn Dirkje, Feetje, Quapi, Chaos de winkel/studio en Tuinhout  Kastsystemen  Bestralingsmaterialen ect . inbraakpreventie,Stolmedklinieken, (013) 580 15, Retour 14 • F.t volgende (013) seizoen 544 00 15 Twitt and order, BleuT. Seven, June-d en in de rumble feestcolinformati e te delen: tips over verdachte situaties envan de werkPetrol,Bestralingsmaterialen ect . redenen: 2.omKastsystemen bruik van er om meerdere Wesemalestraat 13, 4715 BA Ru lectie. Je kunt ons ook terecht voor leuke kraamkadotjes,seizoensartikelen,kadobonnen maartnaar open gegaan aan de Raadhuisstraat 7.bijM. vraag vrijblijvend Frank 06 103 702 56 • Lion M. 061. 103 689 08te vergaren: volgen wat er speeltzaamheden om kennis in mijn van uw wijkagent. en handgemaakte sieraden. Ietsaparts, Kade 24, Rucphen, Speeltoestellen Stukadoorsmaterialen juli gaat ook onzekunt webshop de lucht in zodat vanuit thuisafdrukken de collectie kunt bekij-(gelijk Via er heb ik al diverse keren nuttige tips ontvangen waarop we een onderzoek hebuE.enterecht voor Pasfoto’s, Twitt Stukadoorsmaterialen wijk en om meldingen te ontvangen; info@koolenenkoolen.nl •je ook www.koolenenkoolen.nl informati e. We hebben nu een eigen winkel waar Eind ken bestellen. tel (0165)-341243, ben kunnen of zelfs een hebben 2. om informatie te delen: tips over inbraakpreventi e, starten verdachte situati eszaak en de werk-kunnen oplossen. Ik ben erg dankbaar voor klaar), lijstjes, diverse  Sierbestrating e-mail : cahverhaeghe@yahoo.com, cafetaria / Eethuys de Boemerangvan uw wijkagent. de berichten die ik vanTuinschermen mijn volgers ontvang.  Tuinschermen zaamheden voor Een enkele keer lopenwe deeen verwachti ngenhebechter niet gelijk als er meldingen worden gewww.ietsaparts.com Via Twitter heb ik al diverse keren nuttige tips ontvangen waarop onderzoek Groetjes , Janbenodigdheden en Voor de lekkerste verse friet Chris  Tuinhout  Tuinverlichting daan waarbij directe van politie verwacht wordt. Daarom het dringende verzoek ben kunnen starten of zelfs een zaak hebben kunnen oplossen. Ikinzet ben erg de dankbaar voor Tuinhout fotografi e en natuurChantal de Wild Openingstijden: om wanneer sprake is van een heterdaadsituatie 112 te bellen en wanneer de ergste de berichten die ik van mijn volgers ontvang. Di, wo, do, vrij en zat van 15.30 - 22.00 uur lijk voor reportages Zondag van 12.00 - 22.00 uur  Speeltoestellen spoed erafgelijk is 0900-8844 te bellen.worden geCursu Een enkele keer lopen de verwachtingen echter niet als er meldingen   Speeltoestellen Bestralingsmaterialen ect. Maandag gesloten Steeds wordt. meer wijkagenten metverzoek een Twitter-account. In onze gemeente zijn Fred daan waarbij directe inzet van de politie verwacht Daarom het starten dringende (studio, trouw, bedrijf, Works Tel./Fax: 0165 - 344886 van opstal, Willebrord en Peggy Tak, Sprundel en Schijf, ook actief op Twitter. Sierbestrating om wanneer sprake is van een heterdaadsituati e 112St. te bellen en wanneer de ergste  Sierbestrating Opdra newborn, zwangerZie voor onze gebruikte occasionvoorraad: Op dinsdag 26 februari 2013 is op de website van de politie een artikel geplaatst met de spoed eraf is 0900-8844 te bellen. schapsreportages). tel: “Social media steeds belangrijker voor de politi e”. De inhoud van dat arti kel laat er  Tuinverlichting Steeds meer wijkagenten starten met een tiTwitt er-account. In onze gemeente zijn Fred  Tuinverlichting geen twijfel overook bestaan er door van opstal, St. Willebrord en Peggy Tak, Sprundel en Schijf, actief hoe op Twitt er. de korpsleiding wordt aangekeken tegen sociale Kom gerust eens media erende wijkagenten: demet twittde erende wijkagent blijft! Op dinsdag 26 februari 2013 is op de website van en de twitt politi e een arti kel geplaatst Bestralingsmaterialen ect.  Bestralingsmaterialen ect . een kijkje nemen in “Social media, Twitt er,dat YouTube Facebook, worden in de komende jaren steeds titel: “Social mediaHallo, steedshier belangrijker voorvan de politi e”. Dezoals inhoud van artikelen laat er een artikel belangrijker wordt voor deaangekeken politie. Communicati e via social media draagt bij aan het werk in de geen twijfel over bestaan er door de korpsleiding tegen sociale de winkel/studio en Jeroen hoe Welling, wijkagent van wijk, in de handhaving Via social media kan de politie snel en gericht media en twitterende wijkagenten: de twitt blijft!en bij opsporing. Sprundelseweg 35B, RUCPHEN. Tel: 0165 343740 de dorpen Rucphen en erende Zegge. wijkagent vraag vrijblijvend naar communiceren burgers. Dankzij smartphones kunnen politiemensen bovendien hun “Social media, zoals Twitter, YouTube en Facebook, wordenmet in de komende jaren steeds Ietsap In mijn werk maak ik sinds 6 maandenwerk gebruik beter van so- en veiliger doen: ze kunnen snel op de hoogte gebracht worden van informainformatie. belangrijker voor de politie. Communicati e via social media draagt bij aan het werk in de Sprundelseweg 35B, RUCPHEN. 343740 cial media Tel: in de vorm0165 van Twitter. Heden heb ik 745

Jandag de wild Fotografi e Open zondag 23 juni van 11uur tot 17 uur! Korte Hei 27,

Korte Hei 27, Tel.: 0165-349 393 0165-349 393 4751 RS Tel.: RUCPHEN Fax : 0165-344 394 4751 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 394 info@bpgdoorisol.nl www.bpgdoorisol.nl Korte Te Korte Hei 27, Hei 27, Tel.: 0165-349 393 www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl 0165-349 3 KorteKorte Hei 27, Hei 27, 0165-349 393 RS RUCPHEN Fa 47514751 RS Tel.: RUCPHEN Fax :Tel.: 0165-344 394 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 3 47514751 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 394 info@bpgdoorisol.nl www.bpgdoorisol.nl info www.bpgdoorisol.nl www.bpgdoorisol.nl info@bpgdooriso www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl

a.s.

P e

Aanvang 11.00Korte- Hei17.00 uur Tel.: 0165-349 393Op WWW.NOUWS.PEUGEOT.NL 27, F. NOUWS 4751 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 39411 F. NOUWS www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl Bosch - WAY32591NL Home Professional Wasmachine Algemeen: • Vulgewicht: 1 - 9 kg • Energieklasse A+++ -10% • Centrifuge droogklasse: A • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm • 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor Comfort / Zekerheid: • AquaStop waterbeveiliging met levenslange garantie • AntiVibration Design: stabiliteit en stilte • activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement • EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie • varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij maximaal wasresultaat • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of uiterst intensief wassen • Speciale programma's: Dons, Donkere kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', Snel+mix, Allergie+, Wol-handwas, Fijn/Zijde • LCD-display voor gemakkelijke bediening • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • Koudwas mogelijkheid op alle programma's • Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik • Signaal einde programma • Zelfreinigende wasmiddellade • Beladingssensor en doseeradvies • Uitgestelde eindtijd 24 uur en resttijdindicatie • Kinderbeveiliging op de deur • Soepel deurslot voor makkelijk openen en sluiten • Bijvulfunctie • Geluidsisolatie • Waterniveau-automaat • Schuimherkenning Technische specificaties: Bosch - WTY87790NL • Energieverbruik 189 kWh per condenser HomeProfessional selfCleaning jaar, gebaseerd op 220 standaard Wasdroger - warmtepomp katoenwasprogramma's volgens norm Algemeen: energielabel A++ • Energieklasse: Waterverbruik 11300 • Capaciteit: 1-8 kg liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's • Warmtepomp technologie norm energielabel • volgens Zelfreinigende condensor: behoudt van • energieklasse Geluidsniveau gedurende wassen : 50dedB (A)levensduur hele • (A++). Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) XXL tekstdisplay Volume van voor trommel: 65 l bediening • TFT intuitive • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Comfort / Zekerheid: Gewogentechnologie energieverbruik uit-stand: 0.12 W • ActiveAir 32 cm vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: en stiltedeur Afmetingen (hxbxd):trommel 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote roestvijstalen 59,0 cm trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers met Soft-design • • Speciale programma's: mix, wol in korf, Schoenen drogen, Handdoeken, Synthetische dekens, Jeans, Tijdprogramma warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, Superkort 40, Blouses/Overhemden • Anti-kreukfase 120 min • TouchControl toetsen met LED indicatie: Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, Droogtegraad, Memory 1, Memory 2, Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • DUO-Tronic vochtmeting • Kinderbeveiliging op de deur • Inclusief condenswaterafvoersysteem • Signaal bij einde van het programma • Soepel deurslot voor makkelijk openen en sluiten • Multitoon geluidssignalen • Design met ronde glazen vuldeur chroom, wit Technische specificaties: • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, bij 160 droogcycli van het standaard katoenprogramma bij volle en halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt

Korte Hei 27, Korte Hei 27, Tel.: 0165-349 393 tel (0 tiesocial die voor hunkan werk belang zich daardoor beter voorbereiden op hun inzet. wijk, in de handhaving en bij opsporing. Via media de van politi e snel isenengericht Het aantal smartphones is deRS laatste jaren dan ook sterk gestegen bij de politie. Het becommuniceren met burgers. Dankzij smartphones kunnen politiemensen bovendien hun 4751 RUCPHEN 4751 RS RUCPHEN Fax : 0165-344 394 e-mai vanhoogte de natigebracht onale politi e is erop om de mogelijkheden nog beter te benutt en.” werk beter en veiliger doen: ze kunnen snelleid op de worden vangericht informawww het hele artivoorbereiden kel op POLITIE.NL) tie die voor hun werk van belang is en zich(lees daardoor beter op hun inzet. www.bpgdoorisol.nl www.bpgdoorisol.nl info@bpgdoorisol.nl Het aantal smartphones is de laatste jaren dan ook sterk gestegen bij de politie. Het be-

Groetjes , Jan en Chantal de Wild

Bosch - WAY32591NL Home Professional Wasmachine Algemeen: • Vulgewicht: 1 - 9 kg • Energieklasse A+++ -10% • Centrifuge droogklasse: tweets uitgedaan en heb ik 303 volgers. Ik maak ge- A • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm bruik van Twitter om meerdere redenen: • 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor / Zekerheid: 1. om kennis te vergaren: volgen wat Comfort er speelt in mijn • AquaStop waterbeveiliging met levenslange wijk en om meldingen te ontvangen; garantie • AntiVibration Design:e,stabiliteit en stilte situaties en de werk2. om informatie te delen: tips over inbraakpreventi verdachte • activeWater: zuinig en nauwkeurig zaamheden van uw wijkagent. watermanagement EcoSilence Drive: meest waarop energiezuinige Via Twitter heb ik al diverse keren nutti• ge tips ontvangen we en een onderzoek hebstille motortechnologie ben kunnen starten of zelfs een zaak hebben kunnen Ik ben • varioPerfect: tijd- of oplossen. energiebesparing bij erg dankbaar voor maximaal wasresultaat de berichten die ik van mijn volgers ontvang. Energieklasse • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of Een enkele keer lopen de verwachtingen echter niet gelijk als er meldingen worden geuiterst intensief wassen programma's: Dons, Donkere daan waarbij directe inzet van de politi• eSpeciale verwacht wordt. Daarom het dringende verzoek kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', Wasresultaat om wanneer sprake is van een heterdaadsituati e 112Wol-handwas, te bellenFijn/Zijde en wanneer de ergste Snel+mix, Allergie+, voor gemakkelijke bediening spoed eraf is 0900-8844 te bellen. •• LCD-display LED programmaknop met aan/uitschakelaar Energieklasse mogelijkheid op alle In programma's Steeds meer wijkagenten starten met• Koudwas eenDroogresultaat Twitt er-account. onze gemeente zijn Fred • Doorstroomsensor voor optimaal van opstal, St. Willebrord en Peggy Tak,waterverbruik Sprundel en Schijf, ook actief op Twitter. Signaal einde Op dinsdag 26 februari 2013 is op de •website vanprogramma de politie een artikel geplaatst met de • Zelfreinigende wasmiddellade Wasresultaat titel: “Social media steeds belangrijker• Beladingssensor voor de politi De inhoud van dat artikel laat er ene”. doseeradvies eindtijd 24 uur en resttijdindicatie geen twijfel over bestaan hoe er door• Uitgestelde de korpsleiding wordt aangekeken tegen sociale • Kinderbeveiliging op de deur media en twitterende wijkagenten: de• Soepel twitterende wijkagent blijft!en Droogresultaat deurslot voor makkelijk openen Bosch - WAY32591NL Bosch - WAY32591NL sluiten Home Professionalworden in de komende jaren steeds “Social media, zoals Twitter, YouTube en Facebook, Home Professional Wasmachine • Bijvulfunctie Wasmachine belangrijker voor de politie. Communicati e•Algemeen: via social • Geluidsisolatie Vulgewicht: 1 - 9 kg media draagt bij aan het werk in de Algemeen: • Energieklasse A+++ -10% • Waterniveau-automaat • Centrifuge droogklasse: A wijk, in de handhaving en bij opsporing. Via social media kan de politie snel en gericht • Vulgewicht: 1 - 9 kg • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm • Schuimherkenning • Energieklasse A+++ -10% • 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor communiceren met burgers. Dankzij smartphones kunnen politiemensen bovendien hun Technische specificaties: Bosch - WTY87790NL Comfort / Zekerheid: • Centrifuge droogklasse: A • AquaStop waterbeveiliging metper levenslange • Energieverbruik 189 kWh HomeProfessional selfCleaning condenser snelgebaseerd op de hoogte gebracht worden van informagarantie • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm werk beter en veiliger doen: ze kunnenjaar, op 220 standaard • AntiVibration Design: stabiliteit en stilte Wasdroger - warmtepomp • 10 jaar garantie op de koolborstelloze zuinig en nauwkeurig katoenwasprogramma's volgens norm tiemotor die voor hun werk van belang is en zich• activeWater: daardoor beter voorbereiden op hun inzet. Algemeen: watermanagement Comfort / Zekerheid: • EcoSilence Drive: meest energiezuinige en • energielabel Energieklasse: A++ Het aantal smartphones is de laatste jaren dan ook sterk gestegen bij de politie. Het be• AquaStop waterbeveiliging met levenslange stille motortechnologie Waterverbruik 11300 liter per jaar, gebaseerd • Capaciteit: 1 8 kg • varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij garantie maximaal op 220 standaard katoenwasprogramma's leid van de nationale politie is erop gericht om dewasresultaat mogelijkheden nog beter te benutten.” • Warmtepomp technologie • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of • AntiVibration Design: stabiliteit en stilte volgens norm energielabel • Zelfreinigende condensor: behoudt van uiterst intensief wassen • activeWater: zuinig en nauwkeurig (lees het hele artikel op POLITIE.NL) • Geluidsniveau • Speciale programma's: Donkere wassenDons, : 50 (A)levensduur energieklasse gedurende dedB hele kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', watermanagement • (A++). Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) Snel+mix, Allergie+, Wol-handwas, Fijn/Zijde • EcoSilence Drive: meest energiezuinige en • LCD-display voortrommel: gemakkelijke bediening XXL tekstdisplay Volume van 65 l bediening • TFT voor intuitive • LED programmaknop met aan/uitschakelaar Volg jij je wijkagent? stille motortechnologie • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Energieklasse • Koudwas mogelijkheid op alle programma's Comfort / Zekerheid: • Doorstroomsensor voor optimaal • varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij • Gewogen energieverbruik uit-stand: ActiveAir @WA_ZeggeRucphen | @WA_StWillebrord |technologie @WA_Sprundel 0.12 W waterverbruik maximaal wasresultaat einde programma 32 cm• Signaal vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: en stiltedeur • Zelfreinigende wasmiddellade • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig ofWasresultaat Afmetingen (hxbxd): 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote trommel • roestvijstalen Beladingssensor en doseeradvies uiterst intensief wassen • Uitgestelde eindtijd 24 uur en resttijdindicatie 59,0 cm trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers • Kinderbeveiliging op de deur • Speciale programma's: Dons, DonkereDroogresultaat met Soft-design • Soepel deurslot voor makkelijk openen en sluiten kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', • • Bijvulfunctie Snel+mix, Allergie+, Wol-handwas, Fijn/Zijde • Geluidsisolatie • Speciale programma's: mix, wol in • Waterniveau-automaat • LCD-display voor gemakkelijke bediening korf, Schoenen drogen, Handdoeken, • Schuimherkenning • LED programmaknop met aan/uitschakelaar Technische specificaties: Bosch - WTY87790NL Synthetische dekens, Jeans, Tijdprogramma • Energieverbruik 189 kWh per condenser HomeProfessional selfCleaning • Koudwas mogelijkheid op alle programma's warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, jaar, gebaseerd op 220 standaard Bosch - WAY32591NL Wasdroger - warmtepomp katoenwasprogramma's volgens norm Home Professional • Doorstroomsensor voor optimaal Algemeen: Superkort 40, Blouses/Overhemden energielabel A++ Wasmachine • Energieklasse: waterverbruik • Anti-kreukfase Waterverbruik 11300 liter per jaar, gebaseerd Algemeen: • Capaciteit: 1 -120 8 kg min Bosch• Vulgewicht: - WAY32591NL Bosch WTY87790NL op-220 standaard katoenwasprogramma's 1 - 9 kg • Warmtepomp technologie • Signaal einde programma • TouchControl toetsen met LED indicatie: volgens norm energielabel • Energieklasse A+++ -10% • Zelfreinigende condensor: behoudt van • Zelfreinigende wasmiddellade Home• Professional HomeProfessional selfCleaning condenser • energieklasse Geluidsniveau wassen : 50 (A)levensduur Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, Centrifuge droogklasse: Wasmachine A gedurende dedB hele • Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) • Max. centrifugesnelheid: 1600•rpm (A++). Beladingssensor en doseeradvies Droogtegraad, Memory 1,l bediening Memory 2, XXL tekstdisplay Volume trommel: 65 • Vulgewicht: 1 - op9 dekgkoolborstelloze Wasdroger - van warmtepomp • TFT voor intuitive • 10 jaar garantie motor Energieklasse • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte • Uitgestelde eindtijd 24 uur en resttijdindicatie Comfort / Zekerheid: Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel Comfort / Zekerheid: Gewogentechnologie energieverbruik uit-stand: 0.12 W • ActiveAir • AquaStop waterbeveiliging met levenslange • Energieklasse A+++ -10% Energieklasse: A++ • Kinderbeveiliging op de deur • •LED programmaknop met aan/uitschakelaar 32 cm vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: en stiltedeur garantie Afmetingen (hxbxd):trommel 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote roestvijstalen • AntiVibration Design: stabiliteit•en stilte Soepel deurslot voor makkelijk openen en • •DUO-Tronic vochtmeting • Centrifuge droogklasse: A Capaciteit: 1 8 kg 59,0 cm trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers • activeWater: zuinig en nauwkeurig sluiten • Kinderbeveiliging met Soft-design op de deur watermanagement • Max.• centrifugesnelheid: 1600en rpm • Warmtepomp technologie • EcoSilence Drive: meest energiezuinige • Inclusief condenswaterafvoersysteem • Bijvulfunctie • Speciale programma's: mix, wol in stille motortechnologie • 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor Zelfreinigende condensor: behoudt van energieklasse • •Signaal bijSchoenen eindedrogen, van het programma • Geluidsisolatie korf, Handdoeken, • varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij Synthetische dekens, Jeans, Tijdprogramma maximaal wasresultaat • Soepel deurslot voor makkelijk openen en • Waterniveau-automaat gedurende de hele levensduur (A++). warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of Energieklasse sluitenSuperkort 40, Blouses/Overhemden • Schuimherkenning uiterst intensief wassen TFT• tekstdisplay Anti-kreukfase 120 minvoor intuitive bediening • Speciale programma's: Dons, Technische Donkere • •Multitoon geluidssignalen specificaties: Bosch - WTY87790NL • TouchControl toetsen met LED indicatie: kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, • Design met ronde glazen vuldeur chroom, • Energieverbruik 189 kWh per condenser Snel+mix, Allergie+, Wol-handwas, Fijn/Zijde HomeProfessional selfCleaning Droogtegraad, Memory 1, Memory 2, • LCD-display voor gemakkelijke bediening wit jaar, gebaseerd op 220 standaard Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel Wasdroger - warmtepomp • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • LED programmaknop met aan/uitschakelaar Technische specificaties: • Koudwas mogelijkheid op alle Algemeen: programma's katoenwasprogramma's volgens norm • DUO-Tronic vochtmeting • Doorstroomsensor voor optimaal • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, • Kinderbeveiliging op de deur energielabel A++ • Energieklasse: waterverbruik • Inclusief condenswaterafvoersysteem bij 160 droogcycli van het standaard • Signaal einde programma Waterverbruik 11300 • Capaciteit: 1-8 kg liter per jaar, gebaseerd • Signaal bij einde van het programma • Zelfreinigende wasmiddellade katoenprogramma volleopenen en halve • Soepel deurslot voorbij makkelijk en op 220 standaard katoenwasprogramma's • Beladingssensor en doseeradvies • Warmtepomp technologie Energieklasse sluiten • Uitgestelde eindtijd 24 uur en resttijdindicatie belading. Het energieverbruik per droogbeurt volgens norm energielabel • Multitoon geluidssignalen • Kinderbeveiliging op de deur • Zelfreinigende condensor: behoudt van • Design met ronde glazen vuldeur chroom, Geluidsniveau wassen : 50dedB (A)levensduur • Soepel deurslot voor makkelijk• openen en energieklasse gedurende hele wit sluiten Technische specificaties: • (A++). Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) • Bijvulfunctie • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, • Geluidsisolatie XXL tekstdisplay Volume van voor trommel: 65 l bediening • TFT intuitive bij 160 droogcycli van het standaard • Waterniveau-automaat katoenprogramma bij volle en halve • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Comfort / Zekerheid: • Schuimherkenning belading. Het energieverbruik per droogbeurt Technische specificaties: Bosch - WTY87790NL • Gewogen energieverbruik uit-stand: 0.12 W ActiveAir technologie • Energieverbruik kWh per condenser 0165 - 34 29 37 189|selfCleaning WWW.TENE-ELEKTRO.NL HomeProfessional 32 cm vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: en stiltedeur jaar, gebaseerd op 220 standaard Wasdroger - warmtepomp katoenwasprogramma's volgens norm Algemeen: Afmetingen (hxbxd):trommel 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote roestvijstalen energielabel A++ • Energieklasse: 59,0 cm Waterverbruik 11300 gebaseerd wasgoedmeenemers • Capaciteit: 1-8 kg liter per jaar,trommelbinnenwand, op 220 standaard katoenwasprogramma's • Warmtepomp technologie met Soft-design volgens norm energielabel • Zelfreinigende condensor: behoudt van • energieklasse Geluidsniveau gedurende wassen : 50dedB hele •(A)levensduur • Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) (A++). Speciale programma's: mix, wol in XXL tekstdisplay Volume van voor trommel: 65 • l bediening • TFT intuitive • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Comfort / Zekerheid: korf, Schoenen drogen, Handdoeken, Gewogentechnologie energieverbruik uit-stand: 0.12 W • ActiveAir dekens, Jeans, Tijdprogramma 32 cm vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: enSynthetische stiltedeur Afmetingen (hxbxd):trommel 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote roestvijstalen warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, 59,0 cm trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers Superkort 40, Blouses/Overhemden met Soft-design • • Anti-kreukfase 120 min • Speciale programma's: mix, wol in korf, Schoenen drogen, Handdoeken, • TouchControl toetsen met LED indicatie: Synthetische dekens, Jeans, Tijdprogramma Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, Superkort 40, Blouses/Overhemden Droogtegraad, Memory 1, Memory 2, • Anti-kreukfase 120 min Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel • TouchControl toetsen met LED indicatie: Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, programmaknop met aan/uitschakelaar • LED Droogtegraad, Memory 1, Memory 2, • DUO-Tronic vochtmeting Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • Kinderbeveiliging op de deur • DUO-Tronic vochtmeting • Kinderbeveiliging op de deur • Inclusief condenswaterafvoersysteem • Inclusief condenswaterafvoersysteem • Signaal bij einde van het programma • Signaal bij einde van het programma • Soepel deurslot voor makkelijk• openen en deurslot voor makkelijk openen en Soepel sluiten sluiten • Multitoon geluidssignalen • Design met ronde glazen vuldeur chroom, • Multitoon geluidssignalen wit • Design met ronde glazen vuldeur chroom, Technische specificaties: • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, wit bij 160 droogcycli van het standaard specificaties: katoenprogramma bij volle en Technische halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, bij 160 droogcycli van het standaard katoenprogramma bij volle en halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt

DE NIEUWE Een bank DE NIEUWE meteetcafé u zaalenbrasserie haar ENERGIEdie ZUINIGE MACHINE’S samenwerkt netwerk met Korte0165Hei343740 ENERGIE ZUINIGE MACHINE’S 27, Rucphen Sprundelseweg 35B, RUCPHEN. Tel: NU IN DE SHOWROOM Raadhuisstraat 32, Rucphen Julianastraat 1 tel. 0165 34 93 93 NU IN DE SHOWROOM u deelt. tel. 0165 85 33 70 Rucphen - tel. 0165 34 22 11 info@bpgdoorisol.nl Volgdejijmogelijkheden je wijkagent? nog beter te benutten.” leid van de nationale politie is erop gericht om @WA_ZeggeRucphen | @WA_StWillebrord | @WA_Sprundel (lees het hele artikel op POLITIE.NL) A+++

F. NOUWS

A Volg jij je wijkagent? A+++ A | @WA_Sprundel @WA_ZeggeRucphen | @WA_StWillebrord •

A

www.dynamico.nu

15 juni cocktail party € 5 DE NIEUWE

BoschAlgemeen: - WAY32591NL • Vulgewicht: 1 - 9 kg Energieklasse A+++ -10% Home•• Professional Centrifuge droogklasse: Wasmachine A • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm • Vulgewicht: 1 - op9 dekgkoolborstelloze motor • 10 jaar garantie Comfort / Zekerheid: • AquaStop waterbeveiliging met levenslange • Energieklasse A+++ -10% garantie • AntiVibration Design: stabiliteit en • Centrifuge droogklasse: Astilte • activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement • Max.• centrifugesnelheid: 1600 rpm EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie • 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor • varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij

www.wapenvannassau.nl

ENERGIE ZUINIGE MACHINE’S

De Rabobank biedt u de kracht van de coöperatie. maximaal wasresultaat Energieklasse • VarioSoft trommel: uiterst voorzichtig of uiterst intensief wassen • Speciale programma's: Dons, Donkere kleuren, Overhemden, Sport, Extra snel 15', Wasresultaat Snel+mix, Allergie+, Wol-handwas, Fijn/Zijde • LCD-display voor gemakkelijke bediening • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • Koudwas mogelijkheid op alle programma's Droogresultaat • Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik • Signaal einde programma • Zelfreinigende wasmiddellade • Beladingssensor en doseeradvies • Uitgestelde eindtijd 24 uur en resttijdindicatie • Kinderbeveiliging op de deur • Soepel deurslot voor makkelijk openen en sluiten Energieklasse • Bijvulfunctie • Geluidsisolatie • Waterniveau-automaat Wasresultaat • Schuimherkenning Technische specificaties: Bosch - WTY87790NL Droogresultaat • Energieverbruik 189 kWh per condenser HomeProfessional selfCleaning jaar, gebaseerd op 220 standaard Wasdroger - warmtepomp katoenwasprogramma's volgens norm Algemeen: energielabel A++ • Energieklasse: Waterverbruik 11300 • Capaciteit: 1-8 kg liter per jaar, gebaseerd JULIANASTRAAT 3 | RUCPHEN op 220 standaard katoenwasprogramma's • Warmtepomp technologie volgens norm energielabel • Zelfreinigende condensor: behoudt van • Geluidsniveau wassen : 50dedB (A)levensduur energieklasse gedurende hele • Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB (A) (A++). XXL tekstdisplay Volume van voor trommel: 65 l bediening • TFT intuitive • Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Comfort / Zekerheid: Gewogentechnologie energieverbruik uit-stand: 0.12 W • ActiveAir 32 cm vulopening metstabiliteit 180° te openen • AntiVibration Design: en stiltedeur Afmetingen (hxbxd):trommel 85,0 cmSensitive x 60,0 cm x • Grote roestvijstalen 59,0 cm trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers met Soft-design • • Speciale programma's: mix, wol in korf, Schoenen drogen, Handdoeken, Synthetische dekens, Jeans, Tijdprogramma warm, Tijdprogramma koud, Sport, Dons, Superkort 40, Blouses/Overhemden • Anti-kreukfase 120 min • TouchControl toetsen met LED indicatie: Start/Pauze, licht strijken, menu, Opties, Droogtegraad,Energieklasse Memory 1, Memory 2, Energieklasse Basisinstellingen, 24 u eindtijduitstel • LED programmaknop met aan/uitschakelaar • DUO-Tronic vochtmeting • Kinderbeveiliging op de deur • Inclusief condenswaterafvoersysteem • Signaal bij einde van het programma • Soepel deurslot voor makkelijk openen en sluiten • Multitoon geluidssignalen • Design met ronde glazen vuldeur chroom, wit Technische specificaties: • Energieverbruik 232,0 kWh per jaar, bij 160 droogcycli van het standaard katoenprogramma bij volle en halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt

A+++

14 een juni Zaterdag Bij BPG Doorisol vindt u alles onder dak!

 Badkamers Zondag 15 juni  Tegels  Sanitair Bosch - WAY32591NL Bosch - WTY87790NL  Bouwmaterialen Home Professional Wasmachine HomeProfessional selfCleaning condenser  Hout- en plaatmateriaal • Vulgewicht: 1 - 9 kg Wasdroger - warmtepomp • Energieklasse A+++ -10% • Energieklasse:A++ Plafonds Bosch - WTY87790NL beha vanaf • Centrifuge droogklasse: A • Capaciteit: 1 -  8 kg Deuren HomeProfessional selfCleaning condenser • Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm • Warmtepomp technologie  Kastsystemen Wasdroger - warmtepomp • 10 jaar garantie op de A+++ koolborstelloze motor • Zelfreinigende condensor: behoudt van energieklasse  Stukadoorsmaterialen • Energieklasse: A++ gedurende de hele levensduur (A++). • Capaciteit: 1 - 8 kg A  Tuinschermen • TFT tekstdisplay voor intuitive bediening • Warmtepomp technologie A  Tuinhout • Zelfreinigende condensor: behoudt van energieklasse  Speeltoestellen gedurende de hele levensduur (A++).  Sierbestrating • TFT tekstdisplay voor intuitive bediening  Tuinverlichting gelooft de Rabobank in de kracht van het collectief. Samen  Bestralingsmaterialen ect. A++

A

Bosch - WAY32591NL Home Professional Wasmachine

www.bpgdoorisol.nl

00

,

* De * Se * Bo

van 18.00 tot 24.00 * Ui T&E ELEKTRO EUGEO T .N met dj explosion NU IN DE SHOWROOM rabobank.nl/dzb

AAls coöperatieve bank sionvoorraad: A+++

Energieklasse

A

Wasresultaat

A

Droogresultaat

Abereik je immers meer dan alleen. Daarom kunt u niet alleen gebruik maken van

onze kennis, maar ook van de kennis van onze klanten. Zo komen we samen verder. A++ JULIANASTRAAT 3 | RUCPHEN | 0165 - 34 29 37 | WWW.TENE-ELEKTRO.NL A+++ A

T&ET&E ELEKTRO Met Coppa cocktail stand ELEKTRO

JULIANASTRAAT 3 | RUCPHEN | 0165 - 34 29A37 | WWW.TENE-ELEKTRO.NL

Korte Hei 27, 4751 RS RUCPHEN www.bpgdoorisol.nl

Tel.: 0165-349 393 Fax : 0165-344 394 info@bpgdoorisol.nl

Meer Sprun

A++

Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren. tel. 0165 34 16 94 www.iorarucphen.nl

tel. 0165 34 32 00 www.marijndekok.nl

A++ A++

Energieklasse

|

A++

www.tene-elektro.nl

www.rabobank.nl

tracties enWWW.NOUWS.PEUGEOT.NL nog veel meer! WWW.NOUWS.PEUGEOT.NL Zie voor onze gebruikte occasionvoorraad: Zie voor onze gebruikte occasionvoorraad:

16 juni

vlaamse middag Zie voor onze gebruikte occasionvoorraad:

van 14.00 tot 19.00


Gefeliciteerd met de opening!

Wij wensen Brasserie De Pastorie heel veel succes toe in het prachtige gerestaureerde pand!

Schuurkerkstraat 7 • 4714 EP Sprundel 0165 389094 [f] 0165 389087 Schuurkerkstraat 7 [t]• 4714 EP •Sprundel www.denjverlaar.nl www.vandenbroekbestratingen.nl

e

[t] 0165 389094 • [f] 0165 389087 Brasserie De Pastorie in Sprundel wil vooral laagdrempelig zijn.

2 PAASDAG

‘We zijn trots op ons pand, de uitstraling en onze kinderspeeltuin’

GEOPEND Van 11.00 tot 16.00 uur

Gefeliciteerd met de opening van jullie prachtige brasserie!

VOORJAARSPAKKERS Kroonstraat 51, 4879 AV Etten-Leur VOOR06 UW - 53 90 78 63 Tel. TUINPLANNEN

www.vandenbroekbestratingen.nl Diverse aanbiedingen - Sierbestrating - Tuinhuizen - Veranda’s - Kunstgras - Tuinmeubelen - Schuttingen

e 2Gefeliciteerd PAASDAG

met de opening! GEOPEND

Van 11.00 tot 16.00 uur

VOORJAARSPAKKERS Bosstraat 6, 4714SB Sprundel

0165-352222 VOOR UWinfo@vandenbroekbestratingen.nl TUINPLANNEN

SPRUNDEL - Brasserie De Pastorie ligt in de historische kern van Sprundel. Naast de kerk en het klooster en de basisschool als naaste buur neemt het een prominente plaats in, maar zorgt het ook voor een rustieke, historische uitstraling. Een uniek restaurant in een uniek gebouw heeft zijn deuren inmiddels geopend.

restaurant zijn, waar iedereen zich thuis voelt. We vinden het belangrijk dat mensen op hun gemak van onze gerechten kunnen genieten, maar dat ze ook de gemoedelijke sfeer kunnen proeven”.

DOOR RENÉ BRUIJNINCX

Mensen moeten vooral het gevoel hebben dat ze welkom zijn en zich ook echt thuis kunnen voelen”, legt Enzo zijn invulling van gastvrijheid uit.

De pas 24-jarige Enzo van Tichelt heeft vorig jaar zijn studie management bij Avans in Breda afgerond. Het businessplan dat hij daarvoor moest schrijven heeft hij inmiddels ook echt kunnen verwezenlijken. Brasserie De Pastorie is de uitkomst van deze studie, zijn visie en hard werken.

Historisch

“Het gebouw ligt natuurlijk midden in het dorp. Het heeft een historische uitstraling en we hebben aan de achterzijde een heuse kinderspeeltuin gemaakt. Op die manier willen we een laagdrempelig

Dat Enzo het zo nadrukkelijk benoemt, heeft alles te maken met de uitstraling van het gebouw. “Toen we dit pand kochten moest er echt alles aan gedaan worden. Door zoveel mogelijk historische elementen te behouden ziet het er chique uit en heeft het die historische uitstraling. Maar dat hoeft niemand te weerhouden om eens binnen te komen kijken of op ons terras in de tuin plaats te nemen.

De kaart

“Samen met de kok heb ik een kaart van gangbare gerechten samengesteld. Een goed glas wijn of één van de bijzondere bieren die we schenken maken dat samen tot een compleet plaatje. We hebben onze eigen koffiemelange laten branden en onze glazen en kopjes zijn allemaal voorzien van het logo van de brasserie. We schenken als een van de weinigen in de regio Estaminetbier van de Palmbrouwerij”. En dat Enzo betrokken is

Diverse aanbiedingen - Sierbestrating - Tuinhuizen - Veranda’s - Kunstgras - Tuinmeubelen - Schuttingen

GEFELICITEERD! MEEUSSEN TUINDECORATIE

Bosstraat 6, 4714SB Sprundel 155 Roosendaalsebaan 0165-352222 2920 Kalmthout (B) info@vandenbroekbestratingen.nl +32 3 666 2047

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige brasserie! Akkermans Interieurbouw Pastoor Palsstraat 1, 4711 CN St. Willebrord Tel. 0165-382545, Fax 0165-383460, E. info@akkermansinterieurbouw.nl www.akkermansinterieurbouw.nl


Goorden Schijf vof Goorden Schijf vof Meten – Uitzetten – Ontwerpen Meten Uitzetten Ontwerpen t.b.v.–– machinebesturingen Goorden Schijf vof Meten Uitzetten –– Ontwerpen t.b.v.– machinebesturingen machinebesturingen t.b.v. Meten Uitzetten – Ontwerpen Roosendaalsebaan 5 Gefeliciteerd! t.b.v. machinebesturingen Roosendaalsebaan 4721 SH Schijf 5 Tel: Tel: Tel: Tel:

Roosendaalsebaan 5 4721 SH SH Schijf Schijf 0622665368 / 0165-341462 4721 Roosendaalsebaan 5 0622665368 / 0165-341462 0622665368 / 0165-341462 4721 SH Schijf 0622665368 / 0165-341462 Voorheen Voorheen Loonbedrijf Goorden Voorheen Loonbedrijf Goorden Loonbedrijf Goorden Voorheen Loonbedrijf Goorden

Gefeliciteerd! VAN DORST Spoorstraat 92 I Roosendaal I 0165 534615 I www.dorstig.nl

Wij wensen Brasserie De Pastorie heel veel succes!

AFREKENSYSTEMEN

Feliciteert Brasserie De Pastorie met de opening! met het uiteindelijke resultaat blijkt wel uit het feit dat hij aangeeft dat hij heel intensief bij de hele restauratie betrokken is geweest. “Alles wat hier binnen staat of hangt heb ik ook allemaal in mijn handen gehad”, zegt hij daarover. Maar naast zijn enthousiaste verhaal is Enzo ook vooral erg nuchter. “Natuurlijk moeten we onszelf eerst ‘op de kaart zetten’ en over een jaar kijken hoe we het gedaan hebben. Pas dan kun je iets zeggen of het hele concept ‘staat’ zoals ik dat zelf graag wil en bedacht heb. Maar zoals bij iedere horecagelegenheid zijn het de klanten die bepalen of de uitstraling die je hebt gecreëerd ook daadwerkelijk tot zijn recht is gekomen”. En daar heeft het, zo na de officiële opening op 6 juni alle schijn van.

St. Janstraat 62, 4714 EH Sprundel. T. 0165-853111 www.brasseriedepastorie.nl

FOTO: Eigenaar Enzo van Tichelt bij een deel van zijn kinderspeeltuin die achter zijn Brasserie is ingericht. FOTO: RENÉ BRUIJNINCX

prachtiGe brasserie!

Brasserie De Pastorie,

met de openinG van jullie

Gefeliciteerd

www.martens-kasregisters.nl

Wij wensen Brasserie de Pastorie erg veel succes! Tel. 06 51540109


Pro Ecclesia voor koster Jos Jaspers

Pastoor Verheije reikt pauselijke onderscheiding uit aan koster Jos Jaspers in het bijzijn van zijn echtgenote Dientje Jaspers-Mulders. FOTOPAROCHIE H. WILLIBRORDUS

SINT WILLEBRORD - Op tweede Pinksterdag is in de hoogmis in de kerk van Sint Willebrord de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt aan koster Jos Jaspers. Koster Jos Jaspers (83) is al sinds 1963 vrijwilliger bij de parochie van de H. Willibrordus. Vanaf 1 maart 1984 heeft hij de taak op zich genomen als koster van de Willibrorduskerk. Hij is met hart en ziel verbonden met deze kerk en parochie. Vanwege zijn vele verdiensten hiervoor heeft hij deze pauselijke onderscheiding mogen ontvangen. Jos Jaspers was volkomen verrast toen hij tijdens de eucharistieviering door pastoor Verheije werd gevraagd naar voren te komen voor de uitreiking van deze uitzonderlijke onderscheiding. Jos (Adrianus) Jaspers is op 1 maart 1984 aangetreden als koster van de Grote of Willibrorduskerk van Sint Willebrord. Hij volgde daarmee direct na diens overlijden de heer Van de Smissen op als sleutelbewaarder van Gods Huis in de Willebrordse

gemeenschap. Naast het kosterschap, doet Jos al sinds 1963 vrijwilligerswerk in de parochie. Jos is begonnen als collectant in de kerk en is zich vanaf die tijd ook in gaan spannen om huis aan huis geld te innen voor o.a. toentertijd de Katholieke Actie en tot voor kort de parochiebijdrage. Als koster voelt Jos zich erg betrokken bij de Willebrordse kerkgemeenschap en vele leden doen dan ook regelmatig een persoonlijk beroep op Jos. Alhoewel, meestentijds hoeft men eigenlijk niet eens een beroep op hem te doen, aangezien Jos altijd prima zelf weet waar en hoe hij nodig is en dienstbaar kan zijn. Wat overigens niet wil zeggen dat er ook maar enige vorm van vanzelfsprekendheid rond zijn werkzaamheden (en de bereidheid daartoe) nevelt. Vaak is Jos bij gelegenheid van een overlijden de primaire schakel geweest tussen de kerk en de betrokken familie. Naast de praktische verwezenlijking van de wensen en behoeften van de familie (rouwkaarten rondbrengen, zorgen voor drukwerk, bloemen etc.) bood hij ook aan iedereen een

luisterend oor. Jos staat de mensen dan - waar nodig - in emotionele zin bij met raad en daad, of met een leuke anekdote of waar mogelijk een gepast grapje. Al met al een welkome afwisseling met de droefheid van dergelijke tijden. Jos weet echter ook uitstekend om te gaan met de vreugde van mensen, die gevierd wordt in onze kerk. In de kleinheid van zulke gebaren gaat de grootsheid van dergelijke betrokkenheid en solidariteit schuil. In zijn beginjaren van zijn arbeidzame leven heeft hij langs de deuren gevent met fournituren. Daarna is Jos meestentijds grondwerker geweest bij aanleg van kabels. Ook nu nog is hij een sterk in zijn werk op de begraafplaats en bij de werkzaamheden voor de nieuwbouw van ons parochiecentrum. Verdiensten voor de parochie H. Willibrordus: Vrijwilliger in de parochie vanaf 1963; Koster vanaf 1 maart 1984 tot heden; Uitvoerend beheer parochiële begraafplaats; Uitvoerend beheer parochieel mortuarium; Lid kerststalwerkgroep; Lid onderhoudsploeg gebouwen (kerk, Lourdesgrot, mortuarium, pastorie); Lid onderhoudsploeg begraafplaats; Collectant in de kerk; Collectant voor de toenmalige Katholieke Aktie; Collectant voor de parochiebijdrage.

BREDA 076-5729568 HEIJNINGEN 0167-528558

SPRUNDEL – Het Neerhofplein verandert in het weekend van vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juni in een zandstrand. De Playa del Neerhof doet dan dienst als het beachsoccerevenement van SV Sprundel. Het sportfestijn kent verschillende categorieën. Het evenement wordt alweer voor de zesde keer gehouden. voor de zesde keer te organiseren en te vieren. Het is een prachtig evenement in het Sprundelse”, meldt een trotse Jac van Trijp van de beachsoccercommissie van SV Sprundel. Categorieën In totaal komen tachtig teams in actie in tien categorieën. Het D- en C-pupillentoernooi wordt vrijdagavond 27 juni gehouden vanaf 18.00 uur. De overige jeugdcategorieën komen zaterdag 28 juni in actie vanaf 9.30. De dames en heren senioren voetballen op zondag 29 juni vanaf 9.30 uur. Publiek is tijdens het evenement van harte welkom. De toegang is gratis. Woensdagmorgen 25 juni beginnen vrijwilligers met de bouw van het tijdelijke strand.

Concerten voor en tijdens braderie

Activiteiten NEO RUCPHEN - Komend weekend staat geheel in het teken van de ‘Vlaamse Kermis’ (vrijdag 13 juni t/m maandag 16 juni) en de Rucphense Feesten (braderie) op zondag 15 juni. We wensen u veel plezier op de kermis en hopen u zondag te kunnen begroeten bij een van onze optredens of in de kraam van NEO en The Butterflies op de braderie. Oud-papier 14 juni Vorig week zaterdag was het weliswaar de eerste zaterdag van de maand, maar zoals eerder aangekondigd (en volgens de gemeentelijke afvalkalender) wordt het oud-papier deze maand pas a.s. zaterdag opgehaald. Hoewel NEO geen invloed heeft gehad op het bepalen van deze data, toch excuses voor de eventueel ontstane verwarring. Zaterdag 14 juni wordt het oud-papier

opgehaald in de bebouwde kom van Rucphen. Omdat de route wel eens kan wijzigen kunnen we eerder of later bij u in de straat komen. Gelieve de (blauwe) kliko’s tijdig aan te bieden op de bekende verzamelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Muziekexamens 14 juni Enkele leerlingen van NEO reizen zaterdag 14 juni af naar Tilburg (Kunstbalie) voor het praktijk gedeelte van hun muziekexamen; we wensen Femke (dwarsfluit-A), Bas (trombone-A) en Marnel (hoorn-B) alvast veel succes. Vaderdagconcert 15 juni Zondagochtend 15 juni, voorafgaand aan de Rucphense Feesten (braderie), staat een ‘Vaderdagconcert’ gepland. Het wordt een uitwisselingsconcert met optredens

SPRUNDEL - Hoewel de verbouwde pastorie al enige weken zijn deuren had geopend voor het publiek, werd afgelopen vrijdagmiddag deze brasserie officieel geopend door de eigenaar Enzo van Tichelt en wethouder René Lazeroms.

Buiten bij houten uil in de speeltuin links eigenaar Enzo van Tichelt met zijn ouders en zus.

Nadat beide heren onder belangstelling van de vele aanwezigen het symbolische rode lint hadden doorgeknipt, werden de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Uiteraard kon men brasserie ‘De Pastorie’ met haar nostalgische vertrekken, gezellig terras en houten speeltuin uitgebreid bewonderen.

Wethouder René Lazeroms en Enzo van Tichelt knippen het lint door. FOTO’S CORINE ROKS

Klaar voor beachsoccertoernooi

Drie dagen lang vormt de Playa del Neerhof hét terrein voor zon, strand en Braziliaans sambavoetbal. Het plein wordt ingericht met strandpaviljoen de Kontikibar. Kinderen kunnen lekker in het zand spelen. De organisatie doet er alles aan om het sportevenement in tropische sferen te brengen. Muziek Tijdens het Beachsoccerevenement kan het publiek ook genieten van muziek. De band Radiovox treedt zaterdagavond op en op zondag zijn er optredens van sambaband Gils Geweld en van zangeres Sophie Jochems. “De organisatie is trots om dit event

Brasserie de Pastorie officieel geopend

Profiteer nu van verlaagde BTW-tarief!

Neerhofplein wordt volgestort met strandzand

DOOR MONIQUE JANSEN

KORT BEDRIJVIG

van het A-orkest van harmonie NEO en Gastels Fanfare. Het concert wordt gehouden in gemeenschapshuis De Vaart en begint om 10.30u. U bent uiteraard van harte welkom. Tevens nodigen we u alvast uit aansluitend, na het concert, even een rondje over de braderie te lopen en een bezoekje te brengen aan de kramen van muziekvereniging NEO en majorettes The Butterflies. Optreden braderie 15 juni Wat later op de dag diezelfde 15 juni zal het jeugdorkest (B-orkest) van NEO een buitenoptreden verzorgen op de braderie. De locatie is nog niet helemaal zeker, maar zoals het er nu naar uitziet zal dit plaatsvinden ter hoogte van de (voormalige) pastorie in de Raadhuisstraat. We hopen dat u de moeite neemt om even naar dit leuke concert van onze jeugdige muzikanten te komen luisteren. PAGINA 16

Sint Jansmarkt Sprundel SPRUNDEL - Zondag 22 juni houdt Star gerechten, Griekse delicatessen loempia’s, Promotions in samenwerking met Ondernemersvereniging Sprundel de St. Jansmarkt in de St. Janstraat te Sprundel. Deze markt zal plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om de gezellige en veelzijdige St. Jansmarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen over de ongeveer 120 kramen. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, multimedia artikelen, speelgoed, planten en bloemen. Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de St. Jansmarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals patat frites en snacks, Surinaamse

Duivensport

PV DE LUCHTBODE ZEGGE Argenton, 7 juni, 203 duiven: 1. A. Vissenberg; 2-10-12. A. v.d. Broek; 3-8. P. Breugelmans; 4-5-6-11-18. J. Rockx; 7-15. A. Quirijnen; 9-16. C. Verwater; 13. J. v. Loon; 14. W. Willemse; 17. v. Dijk-Loman; 19-20. Vucosavljevic. Sens, 126 duiven: 1-15-16. A. v.d. Broek; 2-4-10. A. Quirijnen; 3-6-19. A. Vissenberg; 5-8. J. Rockx; 7-9-12-14. J. v. Loon; 11. M. v.d. Buys; 13. C. Verwater; 17. R. v. Vlimmeren; 18-20. W. Wagenmakers. PV DE POSTDUIF SINT WILLEBRORD Uitslag Sens 289 duiven: 1. R. v.d. Broek; 2. William v. Peer; 3-19. J. Konings; 4. M.A.P. Heeren; 5. C. v.d. Broek; 6. D. Heeren; 7. Combinatie Saman & Zoon; 8-14. W. Wevers; 9-11-17. Combinatie Marijnissen/ Lindeloof; 10-16. J. de Bruijn; 12-15-18. J. Boeren-de Jong; 13. D. v.d. Akker; 20. T. Schrauwen. Uitslag Argenton 101 duiven: 1. C. v.d. Broek; 2-17. M.A.P. Heeren; 3-13. T. Schrauwen; 4-7-8-10. Combinatie Saman & Zoon; 5-9. J. Konings; 6. D. v.d. Akker;

poffertjes, wafels, fruit en ijs. Natuurlijk kunt u ook een glas frisdrank, jus d’orange, kop koffie of thee verkrijgen op de St. Jansmarkt. Deze St. Jansmarkt is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Op de markt zijn er verschillende attracties geplaatst. Zo kunnen de kinderen zich vermaken in de draaimolen of bungee jump! Ook doen de kids van ‘’de kindervakantiekamp’’ een actie voor het glazenhuis! Noteer zondag 22 juni in uw agenda en kom langs op de St. Jansmarkt in Sprundel! Wij wensen u vooral veel plezier toe! Heeft u vragen en/of suggesties voor deze St .Jansmarkt dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op het nummer 010-5243434. U kunt ons ook mailen op sprundel@starpromotions.nl

11. René Roks; 12-18. Combinatie Marijnissen/Lindeloof; 14-20. William v. Peer; 15. R. v.d. Broek; 16-19. D. de Jong. PV DE REISDUIF SPRUNDEL Uitslag Argenton 7 juni: 1-5. J. v. Nispen; 2-7-13-15-17-18. Comb. Oomen; 3-4-10-1112-14-16-20. M. Antonissen; 6. P. Jorna; 8. F. Leenaarts; 9. B. Aarts; 19. A. Antonissen. Uitslag Sens 7 juni: 1-6-14. P. Jorna; 2. A. Lazeroms; 3-4-11-13-15-17-18-20. M. Antonissen; 5-10. Comb. v. Rijsbergen; 7. C. v. Rijsbergen; 8-12. J. v. Nispen; 9-16. Comb. Oomen; 19. C. Vissenberg. PV STEEDS-SNELLER RUCPHEN Uitslag 7 juni Sens: 1-4-8-13. Jan Antonissen; 2-9-10-18. Jos Lauwerijsen; 3. Jos Mies; 5-16. Frans Naalden; 6. Comb. Braat & Zn De Waard; 7. Gbrs. v. Peer; 11-20. Sjon de Rond; 12-14. Ton Zopfi; 15. Sjac de Bruyn; 17. Sjac v. Beek; 19. Lowie Jochems Uitslag 7 juni Argenton s /Creuse: 1-34-7. Rob Roks; 2-19. Gbrs. v. Peer; 5-11-16. Sjon de Rond; 6-13-14-17-20. Jan Antonissen; 10-12. Jan Uitdehaag; 8-15. Jos Lauwerijsen; 9. Frans Naalden; 18. Dre v. Dijk.


stuntweken bij de Plantage!!

loc 20 atie jul i

RIJ

SB

ER

ZUNDERT

GE

N DE

WO

K

Nieuwe locatie

vanaf 15 augustus

traa t

De Plantage

rugs

Gelegen aan de weg Zundert-Rijsbergen (tegenover de Wok)

Ou de tot

Ba kkeb

suMMeRsale van 12 t/m 28 juni 2014: 40% kORtIng

Antwerpseweg 91 4891 CM Rijsbergen Tel. 06-22 55 82 72

Dagelijks geopend: Maandag t/m Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur en Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

uitverkoop op alle tuinplanten, (fruit)bomen, heesters, palmen, olijven, vaste planten enz. enz. (m.u.v. éénjarige zomerbloeiers)

Topper: Hangplanten 2 halen - 1 beTalen Alles vers uit eigen kwekerij!!! - Keuze uit 1000 soorten!!! www.plantenkwekerijdeplantage.nl Het speciale werk door de gewone deur!

* sierbestrating leggen en leveren * beplanting verwijderen * div. sloopwerken

Altijd een gratis offerte!

T: 06-53999207

Centrum voor volledige gebitsprothese en implantologie

Voor het mooiste gazon.

Praktijk open voor nieuwe klanten

Plantenkwekerij Marc (

Raats

* Perkplanten Koopzondagen 11.00 u – 16.00 u * Geraniums 9 (2e pinksterdag) * Fuchsia’s juni * Surfinia’s * Hanging baskets Dagelijks open van Ma t/m za 9.00 u – 18.00 u * Kuipplanten Bergsebaan 118, Nispen * Vaste planten 06-16380941 * Heesters * Potgrond Uitgebreid en vernieuwd Dagelijks verse aardbeien. * etc. etc

2 Grote rollen plakband van 60 cm breed ���������� p�st�€ 2,50 Alle DVD’s, CD’s, CD-Roms en computerspelletjes �� € 0,25 Alle kop en schotels��������������������������������������������������� € 0,25 Alle bekers en mokken ���������������������������������������������� € 0,10 Alle knuffels ��������������������������������� groot € 0,25 klein € 0,10 Div� zeepjes ��������������������������������������������������������������� € 0,05 Boeken: Grote dierenboeken������������������������������������� € 0,50

Alle lampenkappen ���������������������������������������Halve prijs

Terre des Hommes ,,‘t Spiegeltje” Molenstraat 138, Zundert. Tel: 5961214.

St. Willebrord

Voor het vakkundig en degelijk herstofferen van al uw meubelen. O.a. Capitonneerwerk, antiek, klassiek en modern. Ook boten, caravans en auto’s. Met ruim 25 jaar stoffeer ervaring. Gegarandeerd een goed resultaat. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave: tel. 0165-383958. www.meubelstoffeerderij-koevoets.nl

O DING OM BESTE

B

*B

E

AL

INIM

NM

E IJ E

NA

VA

0,-

8 F€

IM

AX

|M

betonsysteem | tel. 0164 686418 www.deschanstuinschermen.nl

OP

S

ER

RP

De SchanS TuinSchermen

P=

|O

PE

Open van ma. t/m do. van 7.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 7.00 tot 13.00 uur.

SALE

GNRT WK V

L1

AA

0165 527490 voor reparatie in het weekend: 06 54324222

Kookboekjes ������������������������������������������������ € 0,20

Openingstijden winkel (ook voor inleveren goederen): woensdag, donderdag en vrijdag van 13. tot 17.u.; zaterdag van 13. tot 16.u.

ISETBAL* T A O

Venneveld 20 (Majoppeveld-Noord) 4705 RR Roosendaal

Kinderboeken ���������������������������������������������� € 0,10

www.plantenkwekerijmarcraats.nl

N OO

Voor een nieuwe gebitsprothese, implantaatprothese en aanpassingen. Vergoeding door alle verzekeringen. Behandeling volgens telefonische afspraak. Ook voor patiënten met eigen tanden en kiezen is de praktijk geopend. Eigen tandarts aanwezig.

Vaderdag tip!

35% KORTING

Zaterdag 14 juni: 7.00 - 8.00 uur 8.00 - 9.00 uur na 9.00 uur

DOMBURG

OOSTSTRAAT 1

GOES

GROTE MARKT 1

MIDDELBURG MARKT 73

RENESSE

HOGEZOOM 171

TERNEUZEN

NOORDSTRAAT 109

SHOP ONLINE OP WWW.BOMONT.NL

ZOUTELANDE LANGSTRAAT 13

ETTEN-LEUR

WINKELCENTRUM 16

Vroege Vogel Actie 50% Korting Zondag 15 juni 40% Korting tijde ns braderie geopend! 35% Korting

Onze openingstijden wo - do 9:00 tot 16:30 • vr 9:00 tot 19:00 • za 19:00 tot 16:00 Raadhuisstraat 30-C • 4715 CD Rucphen • 0165 34 87 49


AG

V

BBQ DELUXE

WK FE EST MAAK EE N BBQ ! VAN UW

vanaf:

0.39 SAU’CEE BBQ SAUZEN

BBQ GEREEDSCHAP

3-delig

Elders 15.95 19.95

9.95

DAMES ZOMERJURKJE

kort model diverse prints en kleuren maten S-XXL

Elders 1.49 1.99

in handige knijptube yammie, knoflook, pikant, spicy red of indian curry 265 ml

0.79

GLADE LUCHTVERFRISSER

Elders 1.95 2.95

0.79

GILLETTE GIFTSET

ProGlide scheermes en handdoek

IMPULS TONDEUSE oplaadbaar met LED verlichting

T VAD E R DAG

1.49

SORISO POLYESTER PLAMUUR te gebruiken op metaal, polyester, hout etc. 2 componenten 485 + 15 gram

KINDER ZONNEBRIL diverse kleuren en modellen

2.49

0.69

BUG BLOCKER VLIEGENGORDIJN

diverse prints katoen/polyester 140x200 cm

IP!

5.49

5.95

diverse kleuren maten 22-35

KINDER DEKBEDOVERTREKSET ESPADRILLES MET SLEEHAK maten 36-41

2.19

KINDER WATERSCHOENEN

diverse geuren voor in auto of badkamer 8 gram

Elders 2.95 3.95

T/M DINSDAG 17 JUNI 2014

versie 2014-2015 speciaal samengesteld voor het voortgezet onderwijs

PARTYBEKERS 10 stuks 0.39 TAFELKLEED 180x120 cm 0.59 PARTYBORD 6 stuks 0.59 SERVETTEN 20 stuks 0.59

Ø 43 C M

VAN WOENSDAG 11 JUNI

SCHOLIEREN WOORDENBOEK

ORANJE WK DISPOSABLES

op wielen metaal werkhoogte 58-72 cm

DAG

WEEKACTIE! WEEKACTIE!

ER

AD

i 15 jun r vadeg da

VA D

E R DA G

VA D E R D

magnetisch kliksysteem 210x50 cm

INSTANT VULLER 1 kg

2.99

2.99

DAMES TUNIEK

met print of kantdetail op rug diverse kleuren maten S-XXL

5.79

2.99

6.49

Elders 12.95 14.99

ORANJE WK ARTIKELEN

ORANJE WK T-SHIRT katoen maten M-XXL

KUNSTNAGELS, MASKER OF DIADEEM

0.49

MEGA VLAGGENLIJN

0.79

HAARSPRAY OF OPPLAKWIMPERS

0.89

vanaf:

0.49

WK POLO katoen maten M-XXL

4.49

2.49

TERRAS KAARS in glas citronella

0.79

S ET/2

2.49

Elders 7.95 9.90

3.99

Zet- en drukfouten voorbehouden.

Elders 4.95 5.79


FNV Lokaal Netwerk West Brabant FNV Bouw ABVA KABO FNV FNV Bondgenoten West Brabant

UITNODIGING INFORMATIEAVOND: PENSIOENEN Geachte leden, De bovengenoemde FNV Bonden organiseren weer een gezamenlijke thema avond welke gaat over het pensioen. Mensen die geboren zijn tussen 1959 tot en met 1969. Wij hebben op deze avond 2 deskundigen uitgenodigd, die over bovengenoemd onderwerp e.e.a. toelichten. Wij nodigen u en uw partner graag uit voor deze bijeenkomst op:

Maandag 16 juni 2014 Locatie: Adres: Plaats: Telefoon:

Café de Coop Sint Jansstraat 31 4714 EA Sprundel 0165-382446

Zaal Open: Aanvang: Sluiting:

19.00 uur 19.30 uur 22.00 uur

Vragen die aan bod komen: ► Wilt u uw pensioenoverzicht beter kunnen begrijpen ► Wilt u weten wat de politiek voor invloed heeft op uw AOW en Pensioen ► Wilt u meer weten van pensioen zodat u uw pensioenopbouw beter kunt volgen

Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom.

Jan Engelen FNV Bouw, tel: 06-51996789 Thijs Jooren FNV Bondgenoten West Brabant, tel: 06-46438107

best betalende goudinkoper van breda - gratis taxatie !

inkoop - verpanding goud - zilver - munten

NIEUW

076-587.29.10

snuffelmarkt

14 juni

ZEELANDHALLEN 9-16.30 uur Zeelandhallen Goes | Binnen *+ Buiten * 9.00-16.30 dewitevenementen.nl / 0251-31 90 90

nu ook reparatiewerk

www.internetbode.nl voor het (gratis) aanleveren van al uw nieuws

Met o.a. Vaderdag Verrassings Menu Kwaliteit is geen toeval

OPEN VANAF VRIJDAG 13 JUNI Rucphenseweg 30, Klein-Zundert 076-5977979 www.restaurantfernando.nl

GRATIS!

Op Zaterdag 26 juli rijden wij naar Scheveningen naar Sister Act. Dit is een middagvoorstelling. Prijs € 70,00 dit is bus en 1e rang.

kunstgebit reparaties OOK WEEKEND REPARATIES aanpassen gebit prothese op implantaten klikgebit

Op Vrijdag 8 augustus rijden wij naar het Rozenfestival te Lottum. Prijs € 55,00 incl. koffie met gebak, entree en diner.

Huidverbetering & anti-aging

Op Dinsdag 2 september maken wij een verrassingstocht. Prijs € 60,00 incl. koffie met gebak, lunch en diner.

BC Specialon heeft een nieuwe look en een vernieuwde website met uitgebreide informatie over huidverbetering en anti-aging.

Vraag ook naar onze meerdaagse reis naar het Zwarte Woud.

Ga nu naar de site en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wilt u aan een of meerdere reizen deelnemen? Geef u dan zo spoedig mogelijk op bij:

Als je voor 1 juli a.s. een afspraak maakt, krijg je € 12,50 korting op de kennismakingsbehandeling.

Taxi en Touringcarbedrijf

KersTens Tel. 0165-344241

De Gagelrijzen 8 St. Willebrord 06-46623904 info@bcspecialon.com www.bcspecialon.com

email: info@keverreizen.nl

: Veel noviteiten , Max xum CVX Farmall, r, Multicontrolle s ne hi ac m Oogst

Tandprothetisch Centrum Etten-Leur

Voorsteven 116b (1e verd.) Etten-Leur T. 076 5040794 www.tpczevenbergen.nl, e.nelen@tpczevenbergen.nl Lid organisatie Nederlandse Tandprothetici reg. nr. 386

Kinderverjaardag is Bowlingparty Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag v.a. 15.00 uur Leeftijd tussen 6 en 13 jaar. Min. 6 pers. Een uur bowlen, 2 cons., frietje met frikandel/ kroket met ketchup en mayonaise, kinderijsje, kinderfilm en kinderdisco. TOTAAL SPOTPRIJS

Resto Buffalo

“GRATIS BOWLEN” vanaf 4 personen* GEZELLIG TAFELEN krijgt u een uur

Fernando en zijn Chef-Kok verrassen u graag met hun specialiteiten.

Informatie afspraak is

GRATIS BOWLEN * min. 4 volwassenen

Tegen inlevering van deze advertentie

€ 8,- p.p.

Graag reserveren.

Bel: 0165-536360 Na 12.00 uur

Bowling-Resto Buffalo Damstraat 52a te Roosendaal www.bowlingroosendaal.nl

Programma 19 juni: Aanvang vanaf 13.30 uur 14 uur: start workshops

ladder-steigerkoning

Aanvang vanaf 19.30 uur 20 uur: start workshops

Huur en verkoop

gevelsteiger - renovatie steiger

Case IH/Steyr demo dag

19 juni 2014

Locatie demo dag: Hoevenseweg te Etten-Leur, recht tegenover ‘t Strooienhuis (Hoevenseweg 48)

rolsteiger - hoogwerkers - kamersteiger stalen steigers - ladders - trappen schilderstelling - bouwhekken - bouwliften kanalenliften - bouwschragen - etc etc

www.ladderensteigerkoning.nl Vijfhuizenberg 121, Roosendaal - Tel. 0165-561424


Activiteiten dorpshuizen Gemeente Rucphen DORPSHUIS DE TRAPKES Maandag 16 juni: 13.00-16.30u Ouderensoos; 13.30-14.30u KBO Koor; 16.0017.00u NSA Tafeltennis; 18.00-20.00u Archida (sportzaal); 18.30-20.00u SKW Clubwerk; 18.30-20.00u Triple S repetitie; 20.00-22.00u Muziekver. DHV-VHV repetitie Dinsdag 17 juni: 09.15-10.15u Groepsgym; 09.45-12.00u Bandstoten Hertog Jan; 09.30-11.00u Accordeonles; 13.00-16.30u Ouderensoos; 15.45-18.45u Estrella’s (sportzaal); 16.00-17.00u NSA Knutselen; 18.30-19.30u Start avondvierdaagse; 19.00-20.00u TRC Sportief (sportzaal); 19.30-21.30u Mill dancers; 20.00-22.00u Gym NF (sportzaal) Woensdag 18 juni: 10.00-11.00u Slankklup; 10.30-11.30u Rouwbezoekgroep; 13.00-16.30u Ouderensoos; 18.30-19.30u Start avondvierdaagse; 20.00-21.00u Badminton WdeB (sportzaal) Donderdag 19 juni: 10.00-11.00u Biljarten Ouderenwerk; 13.00-16.30u Ouderensoos; 13.00-16.30u Kaartclub jokeren; 13.30-15.30u Handwerken; 15.30-17.00u NSA Schaken; 15.45-19.30u Estrella’s (sportzaal); 16.00-17.00u NSA tek./schilderen; 18.15-19.15u Line-dance (ouderenwerk); 18.30-19.30u Start avondvierdaag-

se; 19.30-22.00u Sprundel Vocaal Vrijdag 20 juni: 10.00-12.00u Biljarten Ouderenwerk; 13.00-16.30u Ouderensoos; 18.30-20.30u Archida (sportzaal); 19.3021.00u Stuif-s-in workshop Zondag 22 juni: 14.00-17.00u Dansmiddag Mill dancers. Algemene informatie: Dorpshuis de Trapkes, Hertogstraat 5, 4714 BZ Sprundel, tel. 0165-382889. Voor informatie over bovengenoemde activiteiten kunt u contact opnemen met de Trapkes, tel. 0165-382889, mail skw-sprundel@home. nl. U kunt ook onze website bezoeken: www.skwsprundel.nl Voor buurtpreventie neemt u contact op met uw eigen wijkcontactpersoon of via buurtpreventiesprundel. GEMEENSCHAPSHUIS DE VAART Maandag 16 juni: 13.00-17.00u skw competitie biljarten / kaarten open inloop; 13.30-14.30u kvo mensendieck; 15.3016.30u kleutergym HV Orion; 15.30-17.00u koperles NEO; 16.00-18.00u dwarsfluitles NEO; 16.00-18.00u judoles judovereniging Kiai; 17.30-20.00u majorette The Fantasy Kids; 19.00-20.30u spreekuur bouw en houtbond FNV; 20.00-21.00u sporten heren Dinsdag 17 juni: 13.00-16.00u skw hand-

werken ouderen; 15.30-17.00u klarinetles NEO; 17.00-20.30u majorette The Fantasy Kids; 19.00-21.30u Road Runners Rucphen; 20.30-22.00u volleybal Woensdag 18 juni: 13.00-16.30u skw biljarten / kaarten open inloop; 13.30-16.00u koersballen; 17.30-20.00u majorette The Butterflies Donderdag 19 juni: 13.00-16.30u competitie biljarten; 13.30-15.30u Weight Watchers; 15.30-17.30u drumbandles NEO; 17.30-20.00u repetitie drumband NEO; 18.45-20.00u repetitie NEO B-orkest; 19.00-21.30u Road Runners Rucphen; 19.00-20.00u blokfluitles NEO; 19.3021.00u klarinetles NEO; 20.00-22.30u repetitie NEO A-orkest Algemene informatie: Voor nadere informatie over het huren van ruimte of bovenstaande activiteiten kunt u contact opnemen met Leon Verpaalen tel. 0165-341908 of per e-mail devaart@home.nl U kunt ook de website bezoeken: www.devaartrucphen.nl

GEMEENSCHAPSHUIS DE LANTEERN Zaterdag 14 juni: gesloten. Zondag 15 juni: 9.00-13.00u Parkieten societeit w-b Maandag 16 juni: 08.30-10.00u SHL/ Franciscus Ziekenhuis Prikdienst gebr. timmermans b.v. & Bloedafname; 13.00-16.30u tegenover Saver Saver milieustraat milieustraat boekerman 4 (borchwerf 11) tegenover SKW Senioren Open Inloop; 4751 Xk oud gastel 13.00-16.30u WAO Biljart Groep tel.: 0165 0031 -(0)165 31 77 46 Tel.: 31 77 -46 “De Spin”; 13.00-16.00u Colijn; info@krt.nl www.krt.nl of mobiel.krt.nl 18.30-21.00u Majorette Dinsdag 17 juni: 08.30-10.00u U w o U d e k a b e l e n m e t a l e n z i j n g e l d w a a r d ! Uw oUde kabel en metalen zijn geld waard! SHL/ Franciscus Ziekenhuis Prikkrt is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kabel en metalen. Gebr. Timmermans is al bijna 60 jaar actief in de recycling van metalen. wij zijn iSo 9001:2000 gecertificeerd en beschikken uiteraard over de vereiste dienst & Bloedafname; 13.00Wij beschikken over de vereiste vergunningen en zijn ISO gecertificeerd. (milieu)vergunningen. 16.30u SKW Senioren Open U U kunt kunt dagelijks dagelijks kabel kabel en en metalen, metalen, tegen tegen contante contante betaling, betaling, aanleveren. aanleveren. Inloop; 13.00-16.30u WAO Biljartook kunnen kunnen wij, wij, bij bij voldoende voldoende volume, volume, containers containers op op uw uw locatie locatie plaatsen. plaatsen. ook groep “De Spin”; 13.30-15.30u Metaalprijzen geldig week 32 24 SKW Dansen; 18.30-22.00u Hang metaalprijzen vanaf tot Out (Jongerencentrum Ut Honk);

plastic koper kabel stekkerkabel plastic aluminium kabel plastic aluminium grondkabel koper kabel loodkabel koper grondkabel aluminium loodkabel aluminium zuiver blank koper zuiver blank koper onzuiver koper onzuiver koper gemengd rood gemengd rood geel koper geel koper aluminium aluminium roest roest vrij vrij staal staal zuiver zuiver lood lood zink zink electro electro motoren motoren ijzer accu’s wasmachines, drogers auto katalysator

€ 1,35 € 1,90 € 0,50 € 0,95 € 0,75

€ 4,80 € 3,00

per kg per stuk

€ € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

2,35 2.90 p/kg 1,00 p/kg 0,70 p/kg 0,60 p/kg 1,15 p/kg 1,00 p/kg 0,50 p/kg 0,45 p/kg 5,80 p/kg 4,25 p/kg 5.30 p/kg 3,75 p/kg 5,05 p/kg 3,25 p/kg 2,95 p/kg 2,40 p/kg 0,95 p/kg 0,75 p/kg 1,30 1,00 p/kg p/kg 1,20 p/kg 0,90 p/kg 0,80 p/kg 0,80 p/kg 0,50 p/kg 0,33 p/kg 0,21 p/kg 0,16 0,45 p/kg 0,33 0,21 p/kg 0,10 20,00 15,00

Prijzen onder voorbehoud van kwaliteit en marktontwikkelingen.

19.30-21.30u Gekleurde Zanger Ledenvergadering; 20.30-21.30u Zumba; 20.3022.00u Sierduiven Woensdag 18 juni: 08.30-10.00u SHL/ Franciscus Ziekenhuis Prikdienst & Bloedafname; 10.00-11.30u Alleenstaandeclub “Met moed vooruit”; 13.00-16.30u SKW Senioren Open Inloop; 13.00-16.30u WAO Biljartgroep “De Spin”; 13.30-15.30u KBO Bingo; 18.00-19.00u Majorette; 19.3021.30u Con Grazia Donderdag 19 juni: 08.30-10.00u SHL/ Franciscus Ziekenhuis Prikdienst & Bloedafname; 09.00-10.00u Traverse Maatschappelijkwerk; 13.00-16.30u SKW Senioren Open Inloop; 13.00-16.30u WAO Biljartgroep “De Spin”; 13.00-14.15u SKW Volksdans; 18.30-21.30u Sempre Crescendo; 20.00-22.00u Colijn Vrijdag 20 juni: 08.30-10.00u SHL/ Franciscus Ziekenhuis Prikdienst & Bloedafname; 10.30-11.30u RVP Spreekuur; 13.0016.00u Open inloop; 13.00-16.00u WAO Groep “De Spin”; 18.00-20.00u Jan Evers; 18.00-19.00u Majorette. GEMEENSCHAPSHUIS D’N HOGE DRIES Bezoekadres: Zoeksestraat 5a, 4721 AC Schijf, tel. 0165-342649 Maandag 16 juni: 11.45-12.45u Tussenschoolse opvang; 13.00-17.00u Biljarten Jac Struystrofee; 15.30-17.00u KNA minirette/majorette; 18.00-20.30u KNA minirette/majorette; 19.00-23.30u Biljartclub de Vrolijke Fotsers; 20.30-21.30u Dames gymgroep 3 Dinsdag 17 juni: 08.30-09.30u Bloedprikken; 09.00-10.00u KVO Pilates; 11.4512.45u Tussenschoolse opvang; 15.3016.30u SKW Brede school activiteit; 18.30-19.30u SKW Pilates; 19.30-22.30u Biljarten; 19.00-20.00u Fysiotherapeutische oefentherapie

Woensdag 18 juni: 09.15-10.15u SKW Gym ouderen; 09.30-11.00u DB vergadering SKW Schijf; 12.45-14.45u Streetdance; 13.00-17.00u Biljarten, open inloop; 13.30-16.00u Handwerkgroep, open inloop; 18.30-19.30u Dames gymgroep 1; 19.30-20.30u Dames gymgroep 2; 20.3021.30u Dames gymgroep 4; 20.00-21.00u SKW Vergadering Kindervakantiewerk Donderdag 19 juni: 08.30-09.30u Bloedprikken; 09.00-13.00u Bibliotheek, uitleen jeugd & volwassenen; 09.30-10.30u Ouderenkoor; 11.45-12.45u Tussenschoolse opvang; 13.00-17.00u Biljarten en kaarten, open inloop Vrijdag 20 juni: 11.45-12.45u Tussenschoolse opvang; 14.00-16.00u KBO Koersbal Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten of de reservering van ruimtes kunt u terecht bij het beheer van SKW Schijf, tel. 0165-342649. JEUGDHUIS DE LOUWEN Bezoekadres: Kerkstraat 6, Rucphen, tel. 0165-342064 Maandag 16 juni: 15.30-18.15u SKW Rondinella; 20.00u Vergadering Werkgroep Groen Wijk de Louwen Donderdag 19 juni: 09.30-10.30u SKW Gym 55+; 15.00-16.15u SKW Volksdans 55+ Vrijdag 20 juni: 19.15-20.45u Peeperklips, jeugdtoneelvereniging; 19.00-20.30u Scouting (Welpen, Esta’s) Zaterdag 21 juni: 10.00-11.30u Scouting (Bevers); 10.00-12.00u Scouting (Gidsen); 14.30-15.30u SKW Voorstelling Rondinella Algemene informatie: Meer informatie over de activiteiten in Jeugdhuis de Louwen en van SKW Rucphen kunt u vinden op de website: www.skw-rucphen.nl U kunt ook contact opnemen met Diana Schotting (Sociaal Cultureel Werker).

AUTODEMONTAGEBEDRIJF

JOKO

• Sloop-loop-schade auto’s motors te koop gevraagd. • Alle gebruikte onderdelen online. • Vrijwaring bij ophalen. • Reparatie en onderhoud. Lid ARN-Stiba-RDW

Maalbergenstr. 24a Wernhout Tel. 076-5971739 / 06-54278822 info@jokozundert.nl www.jokozundert.nl

1

Star T

rek

First C To bold ontact ly go w here n Dan d urf jij o one’s gone befo je va in het dageli st wel te verd re? jks le iepe (45, k ven van Car n anker)?

!

la

07.30-17.45 uur • vrijdag 07.30-16.00 07.30-15.45 uur • zaterdag 07.30-12.30 07.30-12.15 uur openingstijden: ma t/m donderdag 07.30-18.00

U wilt meer visie...

Kwaliteitszonwering met GRATIS motor bij “Bijna iedereen binnen uw bedrijf heeft wel een eigen mening wanneer het gaat om ondernemen. Maar toch mist u echte visie” Uw scherm voorzien van een gratis Somfy SLT motor, voor optimaal comfort. En.. op de koop toe onze Seizoens Surprise, als dank voor uw aanschaf.

503

www.sunmaster.nl

Deze actie is beperkt geldig (vraag uw dealer naar de voorwaarden) en is van toepassing op het model Suneye 2-buis. De motor kent een advies verkoopwaarde van € 385,De waarde van de motor kan onder geen beding als korting of in contanten uitgekeerd worden.

Dat kan dus beter! Kijk op www.dgdroosendaal.nl of neem meteen contact met ons op.

Seizoens Surprise! Schilderwerken - Woondecoratie Poteindplein 5 - 4881 WC

Rechtzaad 5 4703 RC Roosendaal, Tel 0165 - 39 56 77.

EVERAERTS bv

Zundert - Tel.: 076 - 597 26 33 - Fax: 076 - 597 21 10

Dé zakelijke dienstverleners waar u écht wat aan heeft.

www.deverfmolen.nl

PAGINA 20


Iso-reno * * * * * *

Kozijnen, Ramen, DeuRen timmeRweRKen HoogRenDement isolatieglas teRRasoveRKappingen RolluiKen/scReens/maRKiezen seKtional gaRageDeuRen

www.iso-Reno.nl De Waterman 2 4891 TL Rijsbergen Openingstijden: di. t/m vr. 10.00-17.00 uur 076 - 596 25 49 zat. 10.00 - 14.00 uur ‘s avonds op afspraak aan de weg Rijsbergen/Etten-Leur Offerte vrijblijvend

gevraagd

APK - REPA RATIES ALLE MERKEN - AIRCO SERVICE - OCCASIONS

wordt evt. bij u thuis opgehaald met origineel vrijwaringsbewijs

RUITENREPARATIE - SCHADEREPARATIE

airco service en onderhoud

Tevens uw adres voor gebruikte auto-onderdelen.

Telefoon 0165 - 341913

Voor occasions zie:

www.CAOOMEN.NL

Autodemontagebedrijf Franken

St. Janstraat 147, Sprundel Tel: 0165 - 382 830 info@caoomen.nl www.caoomen.nl

H eim olendr eef 36a - R ucphen

auto-bus verhuur

WILT U EEN

container bestellen DAN OOMEN BELLEN

klein en groot

aLLes km vrij !

www.QualityCarrent.nl

puiNrEcycLiNg, grONDHANDEL EN SLOOpWErKEN - KrAANVErHuur

076-5022267 - etten-Leur

NiEuW

Houthandel HB Sprundel

Aanleveren van puin, bouw- en sloopafval. Voor zowel particulieren en bedrijven.

Welkom op gunstige locatie, Martenstraat 8 - Sprundel - Tel. 0165-382843

Maatwerk tuinhuizen,carports,tuinschermen enz. in eiken en douglas. Eiken vloeren, MDF plafonds tegen zeer scherpe prijzen!

Bel voor info of een afspraak (ook ’s avonds)! Telnr: 06 57595375 www.houthandelhb.nl

Feestje?

• Ballondecoraties (leuk om geld in te verpakken) • Kaarsen geboorte - doop - huwelijk - jubileum • Herinnerings artikelen / kadootjes geboorte - doop huwelijk - sarah - abraham - geslaagd

Voor verhuur van: tafels • stoelen toilet- en frituurwagens partytenten springkussen v.a. € 45,-

Bisschopsmolenstraat 136, 4876AR Etten-Leur 076-5014372 • www.hetkado-moment.nl

snijdersverhuur.nl

%

Bel: 0165-386105 0165-386613

SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!

22X PEUGEOT 308 3X PEUGEOT 508 • 0% financiering tot € 10.000 • € 2.000 keiharde korting • Gratis 4 jaar garantie (t.w.v. € 1.399)

• 0% financiering tot € 10.000 • € 2.750 keiharde korting

3X PEUGEOT 5008 4X PEUGEOT 3008

• 0% financiering tot € 10.000 • € 2.750 keiharde korting

WEGENS GEBREK AAN GEBRUIKTE AUTO’S KUNT U REKENEN OP EEN PTA Peugeot, Vlierwerf 6 4704 SB Roosendaal T. 0165 - 526 666

Autobedrijf f. Nouws B.V.-agent Sprundelseweg 35 B 4715 RB Rucphen Tel 0165 - 34 37 40 dealer.peugeot.nl/nouws

Totaal kredietbedrag

Looptijd in maanden

Debetrentevoet

Jaarlijks kostenpercentage

Maandbedrag

Totaal te betalen bedrag

€ 10.000

36

0%

0%

€ 278

€ 10.000

• 0% financiering tot € 10.000 • € 3.350 keiharde korting

TOT € 2.000,VOORDEEL OP ONZE BEDRIJFSWAGENS

Autobedrijf De Keen B.V.-agent Voorsteven 25 4871 DX Etten-Leur Tel 076 - 501 31 51 dealer.peugeot.nl/dekeen

BEKIJK ONZE COMPLETE VOORRAAD OP

www.goedkopepeugeots.nl

Financiering verstrekt door Peugeot Finance, handelsnaam van PSA Finance Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info en voorwaarden via www.peugeot.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Actie geldig tot en met 30 juni 2014, actiemaximum op de genoemde modellen is € 10.000. Kortingsbedragen in sommige gevallen alléén bij inruil. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.


Bewonersavond Zegge ZEGGE - Op maandag 16 juni organiseert de Dorpsraad Zegge, om 19.00 uur in de Nieuwenbergh, een bewonersavond voor de inwoners van Zegge. Aan de bewonersavond nemen ook de gemeente Rucphen en woningbouw-corporatie Thuisvester deel. Op de agenda staat de aanpak van de buurtpreventie en het voorstellen van onze Zegse preventisten.

Vervolgens gaat Thuisvester in op de woningbouwplannen in de AM de Jongstraat, Café Sep en Zegge Oost. Daarbij zal de dorpsraad Zegge stil staan bij de inventarisatie van de woonwensen onder jongeren. Na de pause wordt de bewonersavond voortgezet met een mooie presentatie over de activiteiten in het dorpsbos en dorpspark. Vervolgens komt het initiatief van de Kerstmarkt / Kerstfair van de dorps-

raad Zegge aanbod. De bewonersavond wordt afgesloten met de laatste ontwikkelingen rond de herinrichting van de OL Vrouwestraat.

Winkelcentrum 11 - Etten-Leur 076-5012941 www.juweliermekes.nl

Minder doden in het verkeer in Brabant RUCPHEN - Het aantal verkeersdoden is flink gedaald. In 2013 kwamen 570 mensen om in het verkeer. Dat zijn er 80 minder dan het jaar ervoor. Vooral in Brabant daalde het aantal verkeersdoden, en wel van 105 naar 81, dat is een daling van 23 procent. Voorheen was Brabant steeds de provincie met de meeste verkeersdoden. Er is de laatste jaren echter veel werk gemaakt van het aanleggen van rotondes en vrijliggende fietspaden. Ook wordt verkeer steeds vaker om dorpskernen heengeleid. Ten slotte deelt ook de campagne ‘Help Brabant naar NUL verkeersdoden’ in het succes, evenals projecten als Brom Effe Normaal.

KERKELIJK NIEUWS PAROCHIES I.P.V. REGIO RUCPHEN H. Martinus Rucphen, H. Martinus Schijf, H, Joannes de Doper Sprundel, H. Willibrordus St. Willebrord, Maria Boodschap Zegge. Pastoraal team: pastoor F. Verheije, teamleider diaken J. Foesenek, diaken J. van Steenoven, pastoraal werkster L. Verkade. Pastoraal werker Gerard Damen. Wij zijn bereikbaar op 0165-342069 (Rucphen Schijf Sprundel en Zegge) of op 0165382201 (St. Willebrord). Voor zeer dringende zaken (aanvraag ziekenzalving, melden overlijden of crisissituaties) kunt u bellen naar de bereikbare dienst: 06-29334907 of 0165-382201 voor St. Willebrord. Voor het opgeven van misintenties, het aanmelden van dopen, huwelijken en andere vragen die de parochie betreffen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie. PAROCHIE H. MARTINUS RUCPHEN Zondag 15 juni 9.30u H. Drie-eenheid, Vaderdag; Woord- en Communieviering. Voorganger pastor J. v. Steenoven, diaken, m.m.v. het St. Ceciliakoor. Intenties: jgt. Dien Oostvogels e.v. Jan v. Dijk; jgt. Piet v. Hogeloon e.v. Tonnie Dircken; Franciscus v. Overveld e.v. Hendrina Bastiaanssen; Anny Oostvogels e.v. Piet v.d. Broek; Jo Vergouwen w.v. Jan Kerstens; Jeanne Vergouwen w.v. Jos Hoendervangers; Jan Vervaart e.v. Jo v. Dijk, v.w. verj.; Kees v. Pul e.v. Cor v. Kalmthout; overl. familieleden v. Pul en v. Kalmthout; Bart v. Dijk e.v. Mien Janssen; Sjef Verpaalen e.v. Nellie Uitdehaag en kleinzoon Bart Peeters. Ziekenbezoek: Indien men opgenomen wordt in het ziekenhuis en er prijs op stelt bezoek te ontvangen, neem dan contact op met mevr. A. van Rooij, tel. 342331 of met mevr. A. Hoendervangers tel. 348090. Secretariaat: Het parochiesecretariaat is gevestigd in de pastorie, Raadhuisstraat 5. Geopend op maandagavond van 19.30 tot 21.00u en op donderdagmorgen van 9.30 tot 11.30u, tel. 341246. www.parochierucphen.nl; parochierucphen@hetnet.nl. Intenties uiterlijk maandagavond 18.00u inleveren. PAROCHIE H.JOANNES DE DOPER SPRUNDEL Parochie H.Joannes de Doper te Sprundel, Hertogstraat 17, 4714 BW Sprundel, 0165-382214. Secretariaat is geopend op maandag-vrijdagmorgen van 9.3011.30u (dringende gevallen regiotelefoon 06-29334907); parhjdedoper@hetnet.nl; www.kerksprundel.nl Diensten Week 25: 14 t/m 20 juni. Vaderdag. Zaterdag 14 juni 17.00u Themaviering. Voorganger: Leden Werkgroep Themavieringen. Zang: Sprundel Vocaal. Overl. ouders Vos-v.d. Sande en dochter Jo en schoondochter Jeanne; jgt. Vrony Snoeijs-Jonk; overl. ouders Marinus en Catharina Vergouwen-Oomen en dochter Marina v.w. jgt. moeder; Marinus Vergouwen; overl. ouders v.d. Maagdenberg-U-A-Sai v.w. geb.dag moeder; Piet Bastiaansen; Jac de Bont; Jan Leenaarts; Peter Kuijstermans en vader Kuijstermans en vader v. Dijk; Ad Boumeester; Jan Nouws e.v. Jo Jansen; Toon en Koosje v.d. Broek-Koevoets; Cornelia v. Bavel-Oomen v.w. huwelijksdag; Pauw Roks, zoon Rudie en schoondochter Marjet; Cees Valentijn; Adrie Frijters-Huijbregts v.w. geb.

dag; overl. ouders Pieter en An de HoonTimmermans; Trien v.d. Broek-Broos v.w. huwelijksdag; Nurris v.d. Sande; Sjef en Liza Boeren; Jos Nouws en zoon Ad; Piet Oomen; Jo Gommeren-Tak; Kees Rokx; Mien v.d. Broek; overl. ouders Martens-v.d. Maagdenberg; overl. ouders v. Dijk-Gommeren; Cees Vermunt; Herman Regtop v.w. geb.dag; overl. ouders Over-de Bruijn; jgt. overl. ouders Huijbrechts-Taks. Vrijdag 20 juni 10.00u Steunpuntviering in het Sint Janshof. Voorganger: Past. J. v. Steenoven. Zang: Ouderenkoor Levensvreugd. Overleden: Op vrijdag 6 juni is overleden Dominicus Jacobus Coremans weduwnaar van Elisabeth Maria Raaymakers in de leeftijd van 78 jaar. Op woensdag 12 juni nemen we na een avondwake in onze kapel afscheid van hem. Op donderdag 13 juni wordt hij gecremeerd te Roosendaal. Moge hij ruste in vrede. Verwachting: Wat je verwacht, gebeurt maar al te vaak. Verwacht dus het beste. PAROCHIE H. MARTINUS SCHIJF St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf, 0165-341275, ParochieSchijf@hetnet.nl Zaterdag 14 juni 19.00u H. Drie-eenheid. Vaderdag. Eucharistieviering. Voorganger(s): Pastoor Verheije m.m.v. Fasollasi. Vaderdag Janus Castelijn e.v. Anneke v. Overveld; Vaderdag Jac Struijs w.v. Nelly Kerstens; Vaderdag Dingeman v.d. Sande w.v. Jans Kuijstermans; jgt. en vaderdag Adrie Uitdehaag w.v. Jo v. Gastel; jgt. en vaderdag, Willem v. Overveld w.v. Jana Vroegrijk; jgt. en verj. Cor Vergouwen w.v. Driek Schrauwen; verj. Peter Braat zoon van Jan Braat en Riet v. Leijsen. Overleden: Overleden is Arno Antonissen in de leeftijd van 35 jaar. Kosters/acolieten/misdienaars: Zaterdag 19.00u Rien v. Ruiten. Lectoren: Zaterdag 19.00u Betsy v.d. Sande. Collecte: De collecte voor de Nederlandse Missionarissen in het Pinksterweekend heeft een bedrag van € 120,00 opgebracht waarvoor hartelijk dank. Kerkhof open: elk weekend van de maand geopend voor bezoekers. Openingstijden secretariaat: Het secretariaat is geopend op maandag- dinsdag- en op donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30u. Gelieve de intenties voor het komende weekend op te geven voor maandag 11.30u. Dan kunnen de intenties nog in de Bode worden geplaatst. Voor het brengen van kleding voor Polen gelieve ook met de openingstijden rekening te houden. Het pastoresteam is bereikbaar via: 0165342069 of 06-29334907. PAROCHIE HEILIGE MARIA BOODSCHAP ZEGGE O.L. Vrouwestraat 105, 4735 AA Zegge, secretariaat@mariaboodschap-zegge.nl; www.mariaboodschap-zegge.nl Zondag 15 juni 9.30u H. Drie-eenheid. Woord en Communieviering. Voorganger: Pastor G. Damen. Koor: Gemengd koor. Intenties: Fam SuijkerbuijkGoorden; uit dankbaarheid; o/o KoevoetsKriezels en overl. kinderen; Toon Verstreaten e/v Fien Huyskens v/w vaderdag; Adrianus Aanraad e/v Jaantje Jansen v/w vaderdag. Mededeling: Zondag 15 juni 11.45u wordt door het H doopsel in onze geloofsgemeenschap opgenomen Caitlynn v. Geel,

dochter van Ronny en Gwendy v. Geel. Dinsdag 17 juni 19.00u Eucharistieviering. Voorganger: Rector N. Schnell. Intenties: Waltherus Mol e/v Adriana Sijmens. Parochiesecretariaat: geopend op dinsdagmorgen van 9.30-12.00u. Inleveren van misintenties, informatie over dopen, huwelijk en uitvaart en andere vragen 0165534905. Boodschappen en misintenties: kunnen op dinsdagmorgen telefonisch of mondeling worden doorgegeven aan het secretariaat. Er wordt dan gezorgd dat uw boodschap bij de juiste persoon terecht komt. De misintenties worden in de bode van de volgende week geplaatst. Misintenties in gesloten enveloppe met aan buitenzijde vermeld ‘Misintentie’ in de brievenbus van de pastorie. De kosten voor een misintentie zijn € 10,50. PAROCHIE H. WILLIBRORDUS ST. WILLEBRORD Pastoor Bastiaansensingel 32, 4711 EC St. Willebrord, info@parochiesintwillebrord.nl, 0165-382201. Teamassistente: Karin Wagener; www.parochiesintwillebrord.nl Donderdag 12 juni 9.00u Eucharistieviering. Celebrant: Rector Norbert Schnell. Gebedsintenties: de overleden pastores van onze parochie. Zaterdag 14 juni 19.00u Woord en Communieviering. Vaderdag. Celebrant: Pastoraal werker Gerard Damen. Lector: Ria Jochems. Koor: Willibrorduskoor. Gebedsintenties: Cornelia v.d. Heijden-Roks e.v. Antonius v.d. Heijden wegens verj.; Joannes Jochems en Maria de Kok; Adrianus de Bruijn e.v. Catharina Wagtmans; André v. Zundert en Mieke Wijnings; Christiaan Vervaart e.v. Johanna Roks en overl. ouders en kinderen; Johanna de Bruijn en Cornelius Roks en kinderen wegens verj.; Andreas Robbeson en Johanna Roks; Jos Geudens en Simone Slegers; Johannes Wagtmans en Elisabeth Monsieurs en overl. familie; Adrianus Roks en Anna v. Schaijk; Maria v. Hal en Cornelus v. Zundert wegens verj.; Piet Muijs e.v. Toke Brouwers en wederzijdse ouders; Piet Oomen e.v. Tonny Kuijstermans; Adrianus de Bruijn en Adriana de Raad; Martinus Heeren en Johanna de Jong en zoon Marinus; Robert Schoone e.v. Mary-Ann, zoon van Adrie en Dick Buis; Léon v. Agtmaal wegens jgt.; Leonardus v. Agtmaal en Cornelia Hellemons; Tim Heeren e.v Cor Heeren; Christiaan v.d. Smissen en Maria Kas; Wilhelmus Koks en Johanna de Bruin en kinderen; Janus Roks en Tijntje Kas; Jacobus Broeren e.v. Maria v. Beers en kinderen; Petrus Verlaar en Jacoba Snelders; Toon Verlaar e.v. Marjan Jaspers; Jan Heeren e.v. Mien Verlaar; Jos Nagtzaam en Betje Koks; Mart Tak e.v. Petronella Hendrikx en overl. grootouders; Jan Konings e.v. Lies Hagenaars wegens jgt. Zondag 15 juni 11.00u Woord en Communieviering. Hoogfeest H. Drie-eenheid. Vaderdag. Celebrant: Diaken Jan v. Steenoven. Lector: Wim Roelands. Koor: Willibrorduskoor. Gebedsintenties: Rinus Monsieurs partner van Corry Mertens-Antens; Toon de Wildt en Dien Tak; Dingeman Koks en Dientje Roks; Ko v. Nispen e.v. Dien v. Nispen-de Jong; Wilko Maas e.v. Miranda Schoonen, vader van Danny wegens jgt.; Johanna Maas en Wout Valentijn wegens jgt.; Johannes PAGINA 22

Derijck e.v. Catharina Aerts; overl. ouders Aerts-Luijken en familie; Marinus Luijks e.v. Maria Luijks-v.d. Smissen. Hoogfeest van de H. Drie-eenheid (Jaar A): Dit weekend vieren we het Hoogfeest van de H. Drie-eenheid. De leer van de drie-eenheid gaat over het centrale mysterie van het christelijk geloof en leven. De Kerk leert dat de ene God zich heeft geopenbaard als de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Als eerste lezing lezen we uit het boek Exodus (Ex. 34, 4b-6 + 8-9) en als evangelielezing uit het evangelie van Johannes (Joh. 3, 16-18). In de eerste lezing horen we, dat de Heer een barmhartige en medelijdende God is. In de evangelielezing zegt Jezus tot zijn leerling Nikodemus, dat God zijn Zoon naar de wereld heeft gezonden, opdat deze door Hem zou worden gered. Vaderdag: In de vieringen op zaterdag 15 en zondag 16 juni staan we ook stil bij Vaderdag. Na de viering kunt u - zoals gebruikelijk - weer het bidkaartje voor Vaderdag mee naar huis nemen. Tweede collecte: De tweede collecte in de vieringen van dit weekend is bestemd voor de inrichting van ons nieuwe parochiecentrum en ons nieuwe mortuarium. De laatste puntjes worden deze weken afgewerkt aan het pand en aan de inrichting. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons nieuwe gebouw (Pastoor Bastiaansensingel 32, 4711 EC St. Willebrord). Pro Ecclesia voor koster Jos Jaspers: In de hoogmis op Tweede Pinksterdag is aan koster Jos Jaspers door pastoor Frans Verheije de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt. Dit vanwege de vele verdiensten, die koster Jos Jaspers voor onze parochie van de H. Willibrordus, met hart en ziel heeft betoond. Hartelijk gefeliciteerd met deze pauselijke onderscheiding. Mortuarium: Ons nieuwe Mortuarium Sint Willebrord is een profaan mortuarium. Ook als er door de nabestaanden niet voor een kerkelijke plechtigheid in de kerk of in een crematorium wordt gekozen, kunt u toch gebruik maken van ons mortuarium voor de opbaring van uw dierbare overledene. Dit was overigens ook al het geval met ons vorige (oude) mortuarium. In dat opzicht is er niets veranderd. Website: Kijk ook eens op onze website voor nog meer actueel nieuws: www.parochiesintwillebrord.nl. Bereikbaarheid: In zeer dringende pastorale gevallen is er altijd iemand van de parochie bereikbaar: 0165-382201. Op het antwoordapparaat staat het telefoonnummer dat kan worden gebeld, alléén voor zeer dringende pastorale zaken onder meer rond overlijden en uitvaart. In alle andere gevallen kan contact worden opgenomen met de parochie tijdens de openingstijden van het parochiesecretariaat. Openingstijden parochiesecretariaat: open op maandagmorgen en op donderdagmorgen tussen 9.30-12.30u. U kunt er dan ondermeer terecht voor de opgave van uw gebedsintenties, de aanmelding van dopen en huwelijken en de aanschaf van gewijde artikelen; en ook voor vragen over en informatie over andere parochiële aangelegenheden, zoals uitvaart en het parochiële kerkhof. PROTESTANTSE GEMEENTE ZUNDERT VAN GOGHKERKJE Predikant: Dhr. Ds. P. Michiels, Terweij-

dehoef 5, 4891 NJ Rijsbergen. Tel. 0768500949 Spreekuur: Werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch tussen 9.00 en 9.30 uur. Eredienst: Zondag 15 juni is Dhr. Ds. J.A.H. Timmer uit Teteringen onze voorganger. Dhr. Mijderwijk is de organist. Dhr. Bruinzeel is gastheer. De collecte is bestemd voor Kerk in Aktie. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. Agenda: De Cantorij heeft geen koor. Nadere gegevens hierover vindt u in het kerkblad. www.pk-zundert.nl PROTESTANTSE GEMEENTE DE BAAI Protestantse Gemeente te Etten-Leur, Lukaserf 2, 4871 ZM Etten-Leur, t. 0765013794, www.protestantsettenleur.nl Volgende kerkdienst Zondag 15 juni zal voorgaan mevrouw ds.S. van Meggelen te Almkerk. Er is kindernevendienst voor alle groepen van de basisschool in één groep. De kinderen verlaten de kerkzaal na aankondiging van de voorganger. Aanvangsuur kerkdiensten: Iedere zondag om 10.00u (tenzij anders aangegeven). Kinderoppas aanwezig (0-4 jaar). Sectie Hoeven/Sprundel en Sint Willebrord Alg.aanspreekpunt: mevr. N. Oostmeijerv.d. Guchte, Bovendonksestraat 73, 4711 EE Hoeven, t. 0165-503313. Contactpersoon in Sprundel: dhr. J. Dorst, Raadhuisplein 34, 4715 CN, Rucphen, t. 0165-386826 Contactpersoon in Sint Willebrord: mevr. J. Nijman, Noorderstraat 119, 4711 NA Sint Willebrord, t. 0165-388853 Predikant: Mevr. ds. E.J.S. van Sluijs, Lukaserf 4, 4871 ZM Etten-Leur, t. 0765013793 (b.g.g., alleen voor pastorale zaken, 06-47597120). Medewerker Gemeentewerk: Mevr. A.M van Oost-Reiber, Berlage-erf 170, 3315 JM Dordrecht, tel. 078-6314867/0634906745. Coördinatie activiteiten De Baai: Mevr. G.C. van Silfhout, Kruisberg 57, 4871 BK Etten-Leur, t. 076-5013794. Kerkelijk Bureau: Dhr. A.J. van Wel, Lukaserf 2, 4871 ZM Etten-Leur, t. 0765963400. Gezinsmutaties (geboorte, huwelijk, overlijden enz.) en verhuizingen s.v.p. doorgeven aan het Kerkelijk Bureau. PROTESTANTSE GEMEENTE OUDENBOSCH C.A. Kerkgebouw Fenkelstraat 24. Telefoon pastorie: 312453, www.pkn-oudenbosch. nl Protestantse Gemeente te Gastel & Kruisland. Kerkgebouw Dorpsstraat 13, Oud Gastel, www.pkn-gastel-kruisland.nl Zondag 15 juni begint de kerkdienst in Oudenbosch om 9.00u en in Oud Gastel om 10.30u. De heer L. Le Pair uit Roden komt deze diensten leiden. Deze week: Dinsdagmiddag is er de Soos voor senioren van 14.00-16.00u. dinsdag 17 juni is er ook Soos maar voorafgaand daaraan de zogenaamde Vader- en Moederdaglunch. Iedere woensdagavond van 19-20u in de Pastorie gebedskring. Elke donderdagochtend tussen 9.30 en 11.30u is de Pastorije geopend voor een kopje koffie/thee en een luisterend oor. Tot slot: Waar mensen zorgen voor elkaar, daar is de draagkracht sterker. (‘Jonge Wacht’, 1938)


JONGE VAKANTIEKRACHT GEZOCHT! Per direct zijn we op zoek naar een chauffeur/ productiemedewerker met twee rechterhanden om ons team te versterken tot eind Augustus. In de eerste plaats zul je bestellingen afleveren bij onze klanten, daarnaast zul je meehelpen in de productie.

Technische achtergrond is een pré!

ASK Romein is één van de grotere staal- en industriebouwers in de Benelux. Onze productievestigingen bevinden zich in Roosendaal, Vlissingen en Malle (België). Momenteel zijn er zo ‘n 350 medewerkers bij ASK Romein werkzaam. We voeren projecten uit in de staalbouwsector, de offshore alsmede in de turn-key realisatie van (grootschalige) bedrijfsobjecten.

Smart-Sign is een productiebedrijf in Sprundel. Wij maken reclamezuilen, lichtbakken, e.d. Zie www.smart-sign.nl voor meer info!

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Kunstgebitten tomson

reparaties & nieuwe met garantie

076-5976183

afspraak 8-22 uur (ook za & zo)

ROBOT PROGRAMMEUR

Vagevuurstraat 5 Zundert

BanketBakker Marcel kas presenteert alles op gebied van banket, zoals gebak € 1.60

allerlei

Sollicitaties kun je via mail richten aan: Peter Houbaer; peter@smart-sign.nl

ASK Romein heeft recent geïnvesteerd in een unieke, performante state-of-the-art assembleer- en lasrobot voor het produceren van onze staalconstructies.

Mocht je binnen 7 dagen geen reactie hebben ontvangen, dan is de functie al vergeven.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die samen met een ervaren collega verantwoordelijk is voor het ontwerpen en maken van programma’s waarmee deze robot aangestuurd wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het software pakket voor off-line programmeren “Rinas Construct”.

{

Foto taarten Kindertaarten Bruidstaarten Doop- en geboortetaarten Jubileumtaarten diverse soorten vlaaien en koeken enz. (alles gratis bezorgd)

Bel voor afspraak of bestelling tel.: 0165-384532

Mondzorgcentrum Touwen

Voor al uw Mondzorg Vanaf heden tandarts en mondhygiëniste aanwezig Raadhuisplein 4 te Hoeven 0165-505510 www.mzctouwen.nl info@mzctouwen.nl

Heeft u of iemand uit uW omgeving brandWonden?

Scooterhuis.nl en Brabant Quads zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle merken scooters en quads. op Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij om zoek naar eeneen op zoek naar

Monteur

De werkzaamheden zullen bestaan uit het plegen van onderhoud en reparaties aan scooters en quads.

Wij gaan voor het volgend profiel: 1. HBO werk- en denkniveau; 2. Zo mogelijk ervaring als programmeur van een assembleer- en/of las robot; 3. Kennis van tekenpakket Tekla Structures, programmeertaal C#, IFC2x3 standaard en ABB industriële robots strekt tot aanbeveling; 4. Affiniteit met staalbouw; 5. Stressbestendig want in onze business maken wendbaarheid en flexibiliteit het verschil; 6. Problemen willen aanpakken en oplossen; 7. Logisch kunnen nadenken; 8. Doorzettingsvermogen; 9. Vlot kunnen communiceren; 10. Van nature een teamspeler. Als schoolverlater met de geschikte attitude en juiste competenties, kom je eveneens in aanmerking. Contact Sylvia Springer, Personeel & Organisatie, Postbus 1013, 4700 BA te Roosendaal. E-mailen heeft onze voorkeur: s.springer@ask-romein.com. Voor algemene vragen kunt u terecht bij Sylvia Springer, telefoon 0165 750 300. U kunt ook onze website raadplegen www.ask-romein.com. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ASK Romein Postbus 1013 4700 BA Roosendaal Tel +31 (0)165-750300

Wat we van jou verwachten: * Enthousiast met ervaring en/of affiniteit in de scooter / motorfietsbranche. motorfietsbranche * Zelfstandig en inventief. * Klantgericht en meedenkend. * Geen 9 tot 5 mentaliteit. Wat je van ons kunt verwachten: * Parttime functie die op korte termijn fulltime kan worden. * Goed salaris. * Gezellige werksfeer in een klein team. * Mogelijkheid tot het volgen van extra cursussen. Ben je geïnteresseerd en past deze baan bij jou? Stuur dan snel je cv naar: info@brabantquads.nl

Wij helpen bij: Lotgenotencontact Voorlichting Belangenbehartiging Juridische zaken

Kijk voor meer informatie op www.brandwondenvereniging.nl

Opruiming Diverse Opruiming Showmodellen

ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER 24 UUR PER WEEK

Solliciteer als: Allround Boomverzorger Allround Hovenier Groenvoorziener A bij BTL Realisatie, vestiging Roosendaal! Kijk nu op www.btl.nl

Diverse Showmodellen Opruiming TRAMPOLINES TRAMPOLINES

Diverse Showmodellen

TRAMPOLINES

SPEELTORENS

SPEELTORENS SPEELTORENS

Ze zijn er weer!!

Tel. 0168 - 324 719 www.savelkoulstuinhout.nl www.savelkoulstuinhout.nl

• MBO niveau met aantoonbare relevante werkervaring • Werkervaring in vergelijkbare functie of logistiek is een pré maar niet vereist • Talen: - Nederlands: vloeiend in spraak en schrift - Engels: gevorderd niveau in spraak en schrift • Ruime ervaring met Excel en gedegen kennis van het programma • Ervaring met Word en affiniteit met systemen • Accuraat • Positieve en proactieve instelling

HOOFDTAKEN, VERANTWOORDELIJKHEDEN & BEVOEGDHEDEN • Periodiek opleveren en analyseren van rapportages en KPI’s voor klanten en interne doeleinden • Maandelijkse/wekelijkse facturatie • Boekhoudkundige maandafsluiting • Registratie van de uren • Onderhouden van ISO- en andere documentatie

• Bijwonen en notuleren van vergaderingen • Aandragen van mogelijke verbeteringen • Uitvoeren van interne ISO audits en ondersteunen bij officiële ISO audit • Taken overnemen bij afwezigheid van collega administratief medewerker

Reacties of vragen per mail naar Pieter van Eeten: pve@derooy.com Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NIEUWE AARDAPPELEN Gratis geschrapt Bij: Fam. Wijnen, Eerste Molenweg 8, Hoeven, 0165-502423 Maandag en Woensdag gehele dag gesloten

Schansdijk 2 Tel. 0168-3242 719 Schansdijk 4761 RH Zevenbergen www.savelkoulstuinhout.nl 4761 RH Zevenbergen Tel. 0168-324 719

FUNCTIE EISEN:

Administratieve ondersteuning voor de vestiging Oud Gastel

OVERIGE TAKEN

DORE’S & FRIESLANDERS

SAVELKOULS Schansdijk 2 SAVELKOUL S SAVELKOULS 4761 RH Zevenbergen

DOEL VAN DE FUNCTIE

Voor de goedkoopste terrasoVerkapping Kijk op www.samanbouw.nl Rudi Saman 076-5015176 / 06-51145525 info@verandabouwsaman.nl

LEES DE UITGEBREIDE VACATURE OP: WWW.DEROOY.NL IK ZOEK EEN MAATJE VOOR EEN RELATIE MET PASSIE EN ROMANTIEK Op zoekt naar een partner? Bij Mens & Relatie heb je de grootste slagingskans. Gun jezelf dit geluk en bel: Lia van der Wel 0165-388816 Of 088-0221900 (alle regio’s)

www.mens-en-relatie.nl Hoogste slagingspercentage met persoonlijke bemiddeling Voor man/vrouw relaties, man/man en vrouw/vrouw.


X x x x x

x x

* Aanbiedingen max. 1 per klant • Geen verkoop aan handelaren • Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden • Aanbiedingen zijn geldig van 11.06. t/m 18.06.2014 • Zolang de voorraad strekt •

x

55 '' /

14

0c

m

Micro Dimming Ultimate voor prachtige zwartwaarden Galaxy Tab 3 Lite (WiFi) 7'' Tablet

Curved Smart TV

• 8 GB opslagcapaciteit. 1,2 GHz Dual Core Processor • WiFi N, Bluetooth, USB 2.0 • Cardreader: Micro SD(HC), Camera voor 2.0 megapixel • 7'' LED-LCD beeldscherm, resolutie 1024x600 • Besturingssysteem: Android 4.2 • Art.Nr.: 1304877

U betaalt: Retour via Samsung:

2499.500,-

Media Markt Prijs:

1999,-

UE55H8000 55'' Curved Smart Full HD LED TV

• Smart TV voor een wereld vol online entertainment • 1000Hz Clear Motion Rate • Quad Core Plus processor • TV altijd up-to-date via de Smart Evolution Kit • 2x DVB-T/S2/CI+ tuner (twin) • Aansluitingen: HDMI 4x, USB 3x, scart • Energieklasse: A+ • Art.Nr.: 1317308

Openingstijden

BREDA

Kruisvoort 14 Woonboulevard 4814 RZ Breda Tel. 076 - 5258100

maandag 10.00 - 22.00 uur dinsdag 10.00 - 22.00 uur woensdag 10.00 - 22.00 uur

donderdag 10.00 - 22.00 uur vrijdag 10.00 - 22.00 uur zaterdag 09.30 - 20.00 uur

www.mediamarkt.nl zondag

11.00 - 17.00 uur (IEDERE ZONDAG OPEN)

Ruim 2500 gratis parkeerplaatsen

Ook cadeaukaarten verkrijgbaar

Dru 20140611  
Dru 20140611