Page 1

ELLY DOET GOOI NAAR GOUDEN VENUS VAN MILO

BEWONERS EIKENDONK EN ”DE WAARD” IN HET ZONNETJE GEZET ä Pagina 5

ä Pagina 3

Weekblad

Jaargang 6 - Week 28 woensdag 11 juli 2018

VOEDSELBANK WAALWIJK DE RIJGLAARS

Donderdag 11 februari - 2010

Waalwijk U vindt de officiële gemeenteberichten op pagina 6 en 7

ä Pagina 15

HUIS-AAN-HUIS IN WAALWIJK • SPRANG-CAPELLE • WASPIK

Do Good Food Festival haalt ruim 9000 euro op

LET OP!

In week 30 en 31 verschijnt er géén reguliere krant.

ZOMERkrant

JULI / AUG 2018

Uitgeverij Em. de

Jong bv

Baarle-Nassau

Tel. 013-5075534

Vol met verhalen, bezienswaardigheden, uitstapjes, puzzels en aanbiedingen!

OM TE BEWARE

N!

De leukste Zomertips

IN WEEK 30 VERSCHIJNT ONZE ZOMERKRANT. In week 29 is er nog volop mogelijkheid tot het plaatsen van uw boodschap of aanbiedingen. Reserveer tijdig!

s Dit team van BS Besoyen bracht 1250 euro op voor het Dierenasiel.

s Een ander team van BS Besoyen haalde 900 euro op voor het Plonsfonds. WAALWIJK – Op zaterdag 30 juni vond voor de tweede keer het Do Good Food Festival plaats in het Hertog Janpark in Waalwijk. Leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 van een zestal basisscholen uit Waalwijk deden mee aan het festival. Zij maakten verschillende gerechten klaar die werden verkocht aan het publiek. Alle opbrengsten hiervan kwamen ten gunste van de goede doelen die de kinderen zelf hadden gekozen. De organisatoren van Ronde Tafel 131 ‘De Langhstraet’ gingen langs bij de basisscholen om de cheques te overhandigen.

s Villa Pardoes kreeg 1000 euro van dit team van de Juliana van Stolbergschool.

Villa Pardoes had geluk, maar liefst vijf teams kozen voor het bijzondere vakantieverblijf in Kaatsheuvel. Gert-Jan van Boxel, fondswerver bij Villa Pardoes, kon het bijna niet geloven, de vijf groepen haalden gezamenlijk 4000 euro op voor de Villa. “Om iets terug te doen voor deze geweldige prestatie en als blijk van waardering, hebben we de kinderen direct uitgenodigd om na de zomervakantie op bezoek te gaan in ons verblijf. We zullen hen een rondleiding geven en uitleggen hoe we het geld gaan besteden.” Voedselbank Waalwijk De Rijglaars, Hospice Francinus

de Wind, De Speelgoedbank en Stichting ‘Papa, hoe vangen ze vissticks uit de zee’ kregen ieder 750 euro.

(foto’s: Pix4Profs) De heer Visser is gekwalificeerd als “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Burgemeester Nol Kleijngeld reikte de Koninklijke onderscheiding afgelopen zaterdag in Drunen uit. Henk Visser (71 jaar) is voorgedragen omdat hij al ruim 40 jaar actief is voor Kaartvereniging Waalwijk. Ondanks deze tijdro-

vende taak biedt hij ook altijd hulp aan andere mensen. Bij problemen kloppen zij bij hem aan voor een luisterend oor en goed advies. DE KAARTVERENIGING Henk heeft in 1978 Kaartvereniging Waalwijk opgericht. Dit jaar viert de vereniging haar 40-jarig bestaan en het 40-jarig jubileum van de heer Visser als bestuurslid (penningmeester). In de eerste jaren was de club

klein van opzet. Voornamelijk op lokaal niveau heeft de kaartclub in de afgelopen jaren veel bekendheid gekregen. De vereniging groeide snel en is in totaal vier keer verhuisd om de groei van de vereniging bij te houden. In het begin werd de kaartavond thuis georganiseerd. De week daarop werd de kaartavond bij ‘La Mirage’ gehouden. De kaartclub is jaren lang te gast geweest bij café Jo Brok. Vervolgens moest de club wederom op zoek naar een andere plek. Als tussenadres is de club een paar maanden bij ‘de bowling’ te gast geweest; nu is Buurthuis Bloemenoord het thuishonk.

Albert Heijn Jansen Bloemenoord Dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur Zie de achterpagina voor onze extra Bonusaanbiedingen!

Het geld werd bij elkaar gebracht door leerlingen van respectievelijk OBS van der Heijden, BS Besoyen, Juliana van Stolbergschool en BS Pater van der Geld. Het team van Basisschool Besoyen dat sushi heeft verkocht haalde 900 euro op voor het Plonsfonds. Met de verkoop van hamburgers haalde de Juliana van Stolbergschool 1000 euro op voor Villa Pardoes. Het winnende team kwam van

Lintje voor ‘kaarter’ Henk Visser Koning Willem-Alexander heeft vorige maand besloten om de heer H.C. (Henk) Visser uit Waalwijk te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, voor zijn verdiensten voor Kaartvereniging Waalwijk.

Basisschool Besoyen, zij haalde tijdens deze warme dag 1250 euro op door de verkoop van ijs, mede mogelijk gemaakt door La Vittoria uit Waalwijk. Dit team doneerde een cheque aan Dierenasiel Waalwijk.

SAMENVATTING VAN ZIJN FUNCTIES • Oprichter van Kaartvereniging Waalwijk • Penningmeester • Organisator van club- en landelijke toernooien (met zo’n 100 deelnemers) • Wedstrijdleider Daarnaast stuurt Henk Visser namens zijn club regelmatig de uitslagen door naar Weekblad Waalwijk, zodat de kaartvereniging altijd in de belangstelling staat. Dan kun je niet anders dan Henk van harte te feliciteren!

Deze week extra bijlage

IEDERE DAG VAN HET JAAR GEOPEND

Van 8.00 tot 20.00 uur

Groots assortiment & lokale specialiteiten De meest BIOLOGISCHE supermarkt van Waalwijk

KOM HEERLIJK SHOPPEN IN ONZE WINKEL

GENIETEN: BBQ-TIME!!

STEAKS – BROCHETTES – DRY AGED VLEES SALADES – SAUZEN - COMPLEET Kijk voor meer aanbiedingen:

s Burgemeester Kleijngeld en Henk Visser.

WWW.SLAGERIJVANROESSEL.NL


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 2

Onze aanbiedingen voor volgende week

Slagerij Cees Timmers

IN DE VAKANTIEPERIODE STAAN WIJ 6 DAGEN VOOR U KLAAR!!!

OOK VOOR UW BROODBESTELLING!!

Heistraat 5, Sprang Capelle, Tel.: 0416 - 279206

Aanbiedingen geldig t/m 21 juli 2018

15% KORTING OP SANDALEN VAN XSENSIBLE VAN €129.95 VOOR €109

VAN €139.95 VOOR €112

VAN €139.95 VOOR €112

VAN €139.95 VOOR €112

VAN €139.95 VOOR €112

VAN €139.95 VOOR €112

VAN €99.95 VOOR €85

WEEKAANBIEDING!

Petunia in 13 cm pot diverse kleuren per stuk

DRIETROMPETTERSTRAAT 17 | HEUSDEN: “HET MOOISTE PLEKJE VAN NEDERLAND” | 0416-661268

Laat uw bankstel/zitmeubels stofferen Vakkennis tot de kleinste details.

Gooi het niet weg, het heeft meestal een onvervangbare herinnering. Geef het een 2e kans. KUSSENS VOOR STOELEN, LOUNGE BUITENBANKEN! Gestoffeerd met speciale water-, olie- en vuilwerende stoffen.

VERSLETEN BINNENKUSSENS OP MAAT GEMAAKT. Restaurantie zitmeubels, kleuren en lijmen.

HOE MOOI ZIJN ONZE GORDIJNEN! Inbetween, wave, vlinder/platte of inschuifplooi. Wij zijn altijd de goedkoopste (GRATIS: meten, maken, hangen) Alle soorten raamdecoratie, vlieg/mug en deur/horren.

Zoek voor jaren zitcomfort! Voor senioren relax/slaapfunctie

495,-

1200 soorten stoffen of leder - vanaf e Vele modellen in onze showroom (scherpe prijzen)

Vraag naar de voorwaarden

Nieuwste vloerbedekking met BETONLOOK, PVC, quickstep laminaat (dealer)

TRAP VAKKUNDIG GESTOFFEERD VANAF E90,-

AMA LEIJTENS MEUBELHUIS Laageinde 80 - Waalwijk • Tel. 0416 - 33 75 58 • www.amaleijtens.nl

1,49

Geldig t/m 17 juli 2018 www.facebook.com/ tuincentrumdrunen www.facebook.com/

tuincentrumdrunen Duinweg 17 • 0416-378329

Duinweg 17 • 0416-378329


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

Elly doet gooi naar Gouden Venus van Milo

PAGINA 3

In Elly’s geval is dat Stichting Vom Falorie. Die heeft Banjo opgeleid. En Elly heeft zich sinds Banjo haar vaste maatje is, ontpopt als een ware ambassadrice van de stichting. Ze adviseert mensen die een hulphond aanvragen, helpt hen bij het kiezen van de juiste zorgverzekeraar die een hulphond vergoedt en zamelt op allerlei manieren geld in voor de stichting.

Woensdag 15 augustus (week 33) Speciaal thema Opleidingen & cursussen in Weekblad Waalwijk, Weekblad Drunen/ Vlijmen en Weekblad de Duinkoerier

Elly is een van de honderd genomineerden voor de Gouden Venus van Milo. Op de website kan tot september op haar gestemd worden. “Ik hoop dat heel veel mensen dat nu gaan doen, want dan ondersteunen ze ontzettend belangrijk werk.” De Waalwijkse heeft een psychische beperking en vertelt met bezieling hoe de Duitse herder haar leven heeft veranderd. “Vóór ik Banjo had, ging het niet goed met me. Ik lag soms dagenlang gefixeerd op bed. Sinds Banjo er is, heb ik mijn leven weer terug. Ik onderneem weer van alles, ga naar de film, naar concerten, overal waar iets te doen is kun je me tegenkomen.” Zonder Banjo zou Elly kortom niet deel kunnen nemen aan de maatschappij. Dat legt ze ook uit in een videofilmpje op de website goudenvenusvanmilo.nl. Ze zegt onder andere dat het haar droom is ‘dat iedereen met een psychische beperking mee kan leven in deze maatschappij’.

s Elly van der Geld met Banjo, de hulphond die haar haar leven teruggaf. De Waalwijkse Elly van der Geld dingt momenteel met haar psychiatrische hulphond Banjo mee naar de Gouden Venus van Milo. Dat is een onderscheiding van het DELA goededoelenfonds voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de samenleving. De winnaar mag 10.000 euro overdragen aan zijn of haar goede doel.

Colofon Weekblad Waalwijk / Drunen Weekblad Waalwijk en Weekblad Drunen verschijnen wekelijks op donderdag in Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik, Drunen, Heusden, Vlijmen, Vlijmen Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout, Oudheusden, Doeveren, Herpt, Heesbeen en Hedikhuizen in een totale oplage van ca. 42.000 exemplaren Uitgever Uitgeverij Em. de Jong bv Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau Visweg 8, 5111 HJ Baarle-Nassau Tel: 013-5075534 I: www.uitgeverijemdejong.nl E: uitgeverij@emdejong.nl

E-mail adres voor advertenties uitgeverij@emdejong.nl

Verantwoordelijk bezorger AXENDER VERSPREIDINGEN www.axender.nl

Druk Janssen/Pers Rotatiedruk 100% zusteronderneming van

Particuliere advertenties en zoekertjes: opgeven via www.uitgeverijemdejong.nl, kies voor aanleveren en vervolgens zoekertjes of particuliere advertenties.

Bezorger worden? Meld je aan via www.bezorgenvanfolders.nl Bezorgklachten Ga naar www. uitgeverijemdejong.nl en kies voor bezorging om een bezorgklacht door te geven Redactie Maarten Liebregts 06 - 12 37 59 40 maarten-liebregts@emdejong.nl Voor gemeente Heusden (vooral Vlijmen-Vliedberg, Nieuwkuijk, Haarsteeg): Jan van Engelen 06-221 67 959 0416-375867 janvanengelen@kpnmail.nl Fotografie: Arna Schoemans Tel. 06-12855167 Aanleveren kopij www.uitgeverijemdejong.nl Kies voor aanleveren, redactioneel. Advertenties (zakelijk) Waalwijk/ Gemeente Heusden Maikel Leijtens 06 - 40 19 91 84 maikel-leijtens@emdejong.nl

Gedrukt op 100% gerecycled papier. Een extra exemplaar van Weekblad Waalwijk of Weekblad Drunen/ Vlijmen kunt u op één van de volgende adressen afhalen: Waalwijk: Albert Heijn Jansen, Gemeente Waalwijk, Emté, RKC stadion, UITpunt Waalwijk, Plantage, Plus - Stephan van Engelen Sprang-Capelle: Texaco tankstation, Emté, Plus van Tilborgh, Bibliotheek, Shell tankstation Waspik: Texaco tankstation, Plus Picockrie Drunen: Emté, Jumbo Heusden: Heusdens buro voor toerisme, Bibliotheek Oudheusden: Coop super V. Wijlen

De psychiatrische hulphond is vrij onbekend in Nederland en wordt vaak verward met de therapiehond. Het verschil tussen beiden is echter ontzettend groot. De therapiehond wordt ingezet om mensen in onder andere tehuizen gezelschap en steun te bieden en gaat vervolgens weer met zijn baasje mee naar huis. De psychiatrische hulphond is echter maar voor één persoon bedoeld. Deze persoon heeft te maken met psychische klachten. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld angstaanvallen ten gevolge van trauma’s zijn. De psychiatrische hulphond wordt opgeleid om zijn toekomstige baas in het dagelijkse leven te begeleiden. De hond is de steun en toeverlaat van de geleider en helpt hem door moeilijke situaties heen. Ze zijn 24 uur per dag samen. Omdat iedere persoon verschillend is, en iedere psychische klacht een verschillende oorzaak of manier van uiting heeft, zal iedere psychiatrische hulphond ook zijn eigen specifieke handelingen aanleren. ”Een hond kost 13.000 euro,” vertelt Elly. “En dat heeft niet iedereen zomaar even op de plank liggen. En niet iedereen verzekering vergoed dat bedrag. Sommige verzekeraars willen zelf beslissen wie in aanmerking komt. Daarom is het belangrijk dat er goede ondersteuning is voor mensen die behoefte aan zo’n hond hebben. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.” Voor de Dela is Elly geen onbekende. In 2015 was ze al eens het gezicht in een PR-campagne van het Dela goededoelenfonds. Elly van der Geld heeft Banjo inmiddels al zes jaar. Ze woont in Balade, in een beschermd wonenproject van het RIBW. Met de hulp van het RIBW én van Banjo redt ze zich prima, zegt ze. Banjo past uitstekend bij haar. “Het is een hele gevoelige hond. Hij voelt me feilloos aan. We hebben een hele goede band. Hij heeft ook een gevoel voor mijn epilepsie-aanvallen ontwikkeld. Die voelt hij aankomen. Ook al is hij daar eigenlijk niet voor opgeleid.”

Vlijmen: Emté, Coop, Jumbo Gemeentekantoor Gemeente Heusden

Sprang-Capelle Patrick Leijtens 06 - 53 65 71 46 patrick-leijtens@emdejong.nl

www.facebook/WeekbladWaalwijk

WAT DOE

JIJ

BIJ BRAND?

Daar moet je nu over nadenken!

watdoejijbijbrand.nl

Voor meer informatie bel met: Maikel Leijtens 06-40199184 Patrick Leijtens 06-53657146

Asahi sluit af!

Trainer Michel den Turk heeft afgelopen woensdag symbolisch de sleutel omgedraaid: de laatste training in de dojo aan de St. Crispijnstraat is gegeven, het seizoen is afgesloten én de periode dat Budovereniging Asahi een trainingsruimte (dojo) in eigen beheer had is voorbij. De judoka’s hebben de dojo uitgezwaaid en dat deden zij op een vrolijke manier. De jeugdleden mochten allemaal hun hand op de muur tekenen en daarmee hun handafdruk met naam achterlaten. Maar niet getreurd. Budovereniging Asahi is springlevend! Vanaf 21 augustus worden de lessen gegeven in Sporthal De Zeine. Asahi zal daar de beschikking krijgen over een véél grotere judomat. Daardoor is er letterlijk én figuurlijk meer ruimte voor de judoka’s. Kom eens kijken bij een training of nog beter: volg een proefles! Meld je aan via trainer@budo-asahi.nl. Op de website www. budo-asahi.nl vind je allerlei leuke informatie over judo én over Budovereniging Asahi.

s Trainer meneer Michel sluit de dojo.

s Handafdrukken op de muur.

Tot ná de zomervakantie!


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 4

Vers Specialisten van Drunen Torenstraat 6A 5151 JL Drunen Tel. 0416-374930

Hollands zomer fruit

Nu volop verkrijgbaar

Hollands zomerfruit n deze bon. Niet i.c.m. andere aa nbiedingen. Geldig van ma 9 juli t/m zo 26 augustus.

O.a.: bramen, bessen, frambozen, bosbessen, witte bessen, zwarte bessen, kruisbessen.

Super aanbieding Witte bolletjes: 10 halen, 5 betalen

Let op onze dagelijkse zomerfruit aanbiedingen in onze winkel!

Bij inlevering va

gen.

biedin dere aan t i.c.m. an ie N . n s. o u n deze b 26 august ering va juli t/m zo Bij inlev an ma 9 Geldig v

knip de bon uit en neem deze mee naar de winkel

Grotestraat 134, 5151 BN Drunen • T. 0416 372 497 • info@vanherptdrunen.nl www.vanherptdrunen.nl

Volop voordeel bij

Visspeciaalzaak Harold Paridaens

Specialist in verse vis, gourmet, visschotels, ovenschotels, schaal en schelpdieren, salades, tapas, gerookte vis en kant-en-klaarmaaltijden Torenstraat 59, 5151 JK Drunen, 0416 – 38 38 96 www.visspeciaalzaak.com : Visspeciaalzaak Harold Paridaens AANBIEDINGEN GELDIG VAN DONDERDAG 12 JULI T/M WOENSDAG 18 JULI 2018

DONDERDAG 12 T/M WOENSDAG 18 JULI DEZE WEEK

Ons advies voor de zomer:

Lekker blijven smeren! Worstenbroodjes

5 + 1 GRATIS 1/2 prijs Zachte broodjes:

Visbami uit eigen keuken, met onder andere krab en garnalen

1.

65

nu 100 gram voor

Paella

uit eigen keuken, met onder andere krab en garnalen

1. 95 2. 65

nu 100 gram voor

Gemarineerde gamba’s nu 100 gram voor

elke 2e zak voor de mèt extra stempel zomeractie.

Wij zijn de hele zomer open. Kijk op onze website Wijvoor zijn de de hele zomer open m.u.v. maandag openingstijden.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 5

Bewoners Eikendonk en ”De Waard” in het zonnetje gezet

N E T UIT E Reserveer nu!

KIES MAAR:

Waar gaan wene? vanavond et ‘Jazeker, we eten vandaag eens lekker buiten de

deur!’ Wat zou het toch fijn zijn als we dat iedere week zouden kunnen zeggen.

s Ritje in een koetsje.

s Pas de Deux, Tape m’en Cinq. Zaterdag 7 juli 2018 organiseerde de vrijwilligers van De Paardenvriend Waalwijk een ouderendag. Een dag voor de ouderen, de genodigden voor deze dag zijn de overburen van PSV De Paardenvriend, de bewoners van Eikendonk en De Waard. Het thema van de middag: ”Terug naar toen”. Een middag met allerlei activitei-

VLOOIEN

MARKT

A.S. ZONDAG

15 JULI VLIEGVELD GILZE & RIJEN

OPEN: 10-17 UUR Parkeerterrein wegrestaurant Vliegveld, Oude Rijksweg 25 5125 NB Hulten (Gem. Gilze & Rijen)

INFO: 0161-456291

ten, ritjes in een koetsje en huifkar, de prinsessen en prinsen liepen rond, ’t Elshouts Akkoordje zong liedjes van toen, pluimvee

was aanwezig om te aaien, een historische foto kon gemaakt worden, terwijl de heren een balletje jeu de boules wierpen konden de dames de nageltjes laten lakken. Er werd een Pas de Deux gereden door 2 leden van de vereniging en in het clubhuis konden Oudhollandse Spelletjes

Oog in oog met een ree Haal je verrekijker alvast maar uit de kast! Dinsdag 31 juli gaan we tijdens de schemering samen op zoek naar reeën in De Loonse en Drunense Duinen. Tijdens de wandeling vertelt een ervaren gids over de ree en de bijzondere taferelen die horen bij de paartijd, ofwel reeënbronst. MEER KANS OM EEN REE TE ZIEN Van half juli tot half augustus vindt de reeënbronst plaats. De vrouwtjes (reegeiten) stoten in die periode een speciale geur af en de mannetjes (reebokken) maken soms een blaffend geluid om enorm indruk te maken op de vrouwtjes. Een ree kijkt in deze tijd zo gefixeerd naar een potentiële geliefde, dat zelfs de aanwezigheid van mensen soms niet wordt gemerkt. Een mooie gelegenheid dus om dit nobele dier te observeren. Garanties geven doen we natuurlijk niet. Maar zou het niet heel leuk zijn om eens oog in oog met één of meerdere reeen te staan? In een groep van maximaal 12 personen wandel je met een gids van het nationaal park door het cultuurhistorisch landschap van Landgoed Plantloon in Kaatsheuvel. De combinatie van struikgewas, weilandjes en lange lanen maakt dit tot een geschik-

te plek voor het spotten van reeen. En natuurlijk zijn het ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke wandeling. INFORMATIE • Meld je aan via de activiteitenkalender op www.np-deloonseendrunenseduinen.nl • IVN Brabant organiseert deze

worden gespeeld. De hele middag kon er genoten worden van lekkernijen uit de tijd van TOEN. Kortom, De Paardenvriend heeft de ”oudere” overburen lekker in het zonnetje gezet. Foto’s van de middag: http://bit.ly/Paardenvriend

• • • • • • •

wandeling. Bereikbaar via 088 500 3110 of brabant@ivn.nl Vertrekpunt: aan de bosrand, einde van de Plantloonseweg in Kaatsheuvel Prijs: € 5 voor volwassenen en € 4 voor kinderen Vooraf aanmelden is nodig. Wij zorgen voor voldoende gidsen Graag om 19.15 uur aanwezig zijn zodat de groep op tijd kan vertrekken Deze wandeling duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur Honden mogen helaas niet mee Vergeet je wandelschoenen en verrekijker niet!

Bij de ene portemonnee gaat dat inderdaad; voor de andere is het wat moeilijker. Zou het dan niet nog beter zijn als we vergelijkingsmateriaal hebben?

SPRANG-CAPELLE: De Proeverij Lunch-Diner-Borrel

Kerkstraat 119-121-Tel. 0416-272746

Wij werken vers en huis gemaakt www.deproeverijsprangcapelle.nl

ELSHOUT: Schnitzelrestaurant Het Oude Tramstation Heusdenseweg 16 - Tel. 0416-375382

“de BESTE schnitzels van Brabant” v.a. e10,50 www.oudetramstation.nl

NIEUWKUIJK:

WinPannenkoekenhuis D`n Berepot

een rondvlucht over de Nieuwkuijksestraat 102 - Tel. 073-5118599 Loonse- en Drunense duinen

Hier wordt nog ambachtelijk gebakken!

Bij besteding van € 20,- of meer in de herberg ontvangt u een deelnamekaart. Speel mee; geef deze kaart ingevuld af aan de bar. Op 2de kerstdag, tijdens Bourgondisch Giersbergen, trekken wij 3 winnaars

WWW.BEREPOT.NL

DRUNEN: Herberg Hotel D’n Dries Duinweg 65, 5151 RK Drunen Duinweg 65, 5151 RK Drunen Tel. 0416- 757 111

info@dendries.com Tel. 0416- 757 111 www.dendries.com

info@dendries.com

Elke donderdag Spareribs, frites, salade e10,Zie www.dendries.com

KAATSHEUVEL: Bij Anton Anton Pieckplein 1 - Tel.: 0416 - 20 50 00

Kom ook genieten van ons vernieuwde menu www.bijanton.nl

LOON OP ZAND: De Kiosk Eten & Drinken Oranjeplein 20A - Tel. 0416-361621

Elke week een wisselend 3-gangen weekmenu voor e15,www.cafedekiosk.nl


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 6

Woensdag 11 juli 2018

Op deze pagina vindt u iedere week informatie over en vanuit de gemeente Waalwijk. Redactie: Bureau Communicatie, tel. 0416-683456.

Inwoners krijgen nog meer stem bij Waalwijk Ontmoet

Waalwijk Waalwijk Ontmoet Ontmoet Tijdens ‘Waalwijk Ontmoet’ worden sporters, vrijwilligers en cultuurvertegenwoordigers door het college in het zonnetje gezet. Nieuw bij de zevende editie is dat inwoners kunnen stemmen op álle ingediende voordrachten. Er is dit jaar geen jury die uit de voordrachten van inwoners genomineerden selecteert. Zo krijgen inwoners nog meer stem bij Waalwijk Ontmoet. Stemmen kan via Facebook. Daarnaast reikt het college een extra prijs uit voor een bijzondere prestatie: de ‘Waalwijker(s) van het jaar’. Een voordracht gaat eenvoudig via www. waalwijk.nl/waalwijkontmoet en kan tot maandag 3 september. In elke categorie zijn twee prijzen te verdelen: één voor een individuele prestatie en één voor een groepsprestatie. Van 12 september tot en met 3 oktober kunt u via onze Facebookpagina stemmen op alle voordrachten. In deze periode worden regelmatig tussenuitslagen gepresenteerd. Het individu en de groep per categorie met de meeste stemmen wint. Zo wordt Waalwijk Ontmoet een publieksprijs van, voor en door inwoners. Iedereen die een voordracht doet, krijgt

automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 6 oktober. Dat geldt ook voor degenen die voorgedragen worden. Waalwijk Ontmoet Waalwijk Ontmoet is dit jaar op zaterdag 6 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. Tijdens de feestavond reikt de gemeente prijzen uit aan sporters, vrijwilligers en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestatie. Sommige prestaties zijn zo bijzonder dat ze sowieso een prijs verdienen. Daarvoor reikt het college een extra prijs uit: de Waalwijker(s) van het jaar.

Tips bij droogte en hitte maken van kampvuur en barbecueën in de natuur is niet toegestaan. Gooi sigaretten en glas weg in een afvalbak of neem deze mee. Bel bij een beginnend brandje direct 112 en geef de locatie zo precies mogelijk door. Parkeer uw auto niet op bospaden zodat de brandweer snel bij het vuur kan komen. Het is al een paar weken warm en erg droog. Volgens het KNMI komt daar vermoedelijk de komende weken weinig verandering in. Door de aanhoudende warmte en droogte is er een grotere kans op natuurbranden. Ook moeten we in deze periode extra goed voor onszelf en anderen zorgen. Onderstaande tips helpen daarbij. Kans op natuurbranden Door de droogte, hoge temperaturen en wind is het risico op een natuurbrand hoog. Geniet van de prachtige bossen en heide maar ben daarbij extra alert. Het

Blijf binnen en drink voldoende Blijf zo veel mogelijk binnen en bedek ramen om de warmte buiten te houden. Met name tussen 12.00 en 16.00 uur is de temperatuur het hoogst. Het is ook belangrijk voldoende te drinken. Verkoeling in plassen en meren Bij stralend zomerweer is het verleidelijk een duik te nemen in plassen en meren. Bij warm weer vormen deze wateren echter een bron van ziekteverwekkers. Dit kan verschillende ziektes met lichamelijke klachten veroorzaken. Het advies is om alleen te zwemmen in water dat is aangewezen als zwemwater.

Doe uw meldingen online Valt u iets op wat niet in orde is? Meld dit! Dit kan op onze website of via één van onze apps. Zo kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een melding doen. Online regelen, wel zo makkelijk! Website Ga naar www.waalwijk.nl en klik op de groene knop ‘Melding doen’. Kies dan wat voor soort melding u wilt doen: • Is er iets kapot in uw omgeving? Klik op de knop ‘Melding openbare ruimte’. • Heeft u vermoedens over een verdachte of zorgelijke situatie? Klik op de knop ‘Meld verdachte situaties’. Eerst kiest u de locatie van de melding. Vervolgens beschrijft u wat er aan de hand is. Een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving zorgt voor de beste afhandeling van uw melding. Heeft u een foto van de melding? Stuur deze dan mee. Tot slot vragen wij om uw contactgegevens. Hiermee kunnen wij u bereiken voor eventuele extra informatie en om u op de hoogte te houden. U ontvangt een e-mail wanneer uw melding in behandeling is genomen en wanneer de melding is opgelost. Alle informatie die u geeft, wordt vertrouwelijk behandeld.

WaakSamen App U kunt de WaakSamen app gebruiken om meldingen te doen over verdachte of zorgelijke situaties. Dit kan anoniem. Via de app worden meldingen direct doorgezet naar de juiste instanties. Op deze manier werken we samen aan een veilige leefomgeving. U kunt de app gratis downloaden op uw Android of iPhone.

MijnGemeente App MijnGemeente is een gratis app voor Android en iPhone. Via deze app kunt u op een simpele manier een melding doen over de openbare ruimte. Deze meldingen komen inclusief GPS-coördinaten en eventueel een foto rechtstreeks bij ons binnen.

Afhandeling Als u iets meldt, verwerken we uw melding op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Kleine gebreken in de buurt verhelpen we vaak snel. Duurt het langer, dan houden wij u op de hoogte.

Andere mogelijkheden Naast het digitale formulier en de apps zijn er twee andere mogelijkheden om uw melding te doen: • Meld Misdaad Anoniem: u kunt verdachte situaties anoniem melden via www.meldmisdaadanoniem.nl • Telefonisch: u kunt uw melding aan het Klantcontactcentrum (KCC) doorgeven via telefoonnummer 0416683456 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Heeft u een vergunning nodig tijdens de 80 van de Langstraat?

Gemeente Waalwijk Taxandriaweg 6 5141 PA Waalwijk

Telefonisch bereikbaar van: Ma t/m vrij: van 8.30 tot 17.00 uur tel: 0416 - 68 34 56 website: www.waalwijk.nl e-mail: info@waalwijk.nl twitter: Gem_waalwijk Maak een afspraak via: www.waalwijk.nl/afspraak 0f 0416 - 68 34 56 Kijk voor openingstijden op: www.waalwijk.nl/openingstijden

Agenda

Activiteit Thuis met Dementie

Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers U bent iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het Parkpaviljoen ingang Wandelpark, Grotestraat in Waalwijk. Op dinsdag 17 juli genieten we samen op het terras van het Parkpaviljoen. U bent van harte welkom om een praatje te komen maken. Koffie en thee zijn voor eigen rekening, wij zorgen voor iets lekkers. Aanmelden kan bij dementieconsulent Marianne de Jongh via: m.d.jongh@dewever.nl of 06-13923523.

Stichting ‘De 80 van de Langstraat’ organiseert op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 de 38e editie van de wandeltocht de Rabobank 80 van de Langstraat. De gemeente stelt ook dit jaar weer alles in het werk om het gezellige feest veilig te laten verlopen.

schenken aan personen van 18 jaar en ouder. Alcoholgebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan. Wij verwachten dat u hierin uw verantwoordelijkheid neemt. Overlast door overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd, u riskeert dan een boete.

60 x 60 cm. De vuurkorf of barbecue moet op minstens 5 meter afstand van een gebouw staan. Bij windkracht 6 of hoger is het gebruik van een vuurkorf niet toegestaan. Houdt altijd toezicht op het vuur en houdt bluswater binnen handbereik.

Wilt u een activiteit organiseren?

Horeca en eindtijd Voor de horeca in de gemeente Waalwijk geldt de reguliere sluitingstijd van 03.00 uur. Voor dit jaar geldt, net als het vorig jaar, dat enkel voor de horeca direct gelegen aan de wandelroute van “de 80” vrijstelling van de sluitingstijd. De vrijstelling van de sluitingstijd geldt NIET voor buitenactiviteiten van de horeca. Voor buitenactiviteiten dient een vergunning worden aangevraagd.

Versieringen Voor de bereikbaarheid van de hulpdiensten moet u altijd een breedte vrijhouden van tenminste 4,50 meter. Versieringen boven de weg moeten op minimaal 4,20 meter hoogte hangen. Gebruik geen materialen die gemakkelijk ontvlambaar zijn.

Zonder vergunning mag u: • Een kleine tent plaatsen (tot 50 personen). • Muziek draaien via een stereo-installatie. Voor de bereikbaarheid van de hulpdiensten moet u altijd een breedte vrijhouden van tenminste 4,50 meter en zijn obstakels of versieringen boven de weg niet toegestaan. U heeft wel een vergunning nodig als u één of een combinatie van onderstaande attributen plaatst: • Een grote tent (vanaf 50 personen); • Een vrachtwagen (trailer) of ander groot obstakel; • Versterkte muziek met professionele apparatuur, bijvoorbeeld als een dj muziek draait. • Tapwagens (aanvraag + situatietekening indienen wanneer de tapwagens NIET op het eigen terras geplaatst wordt. Het moet duidelijk zijn wat tot het eigen terras behoort. De tapwagen en het terras mag NIET ‘s nachts worden gebruikt tussen 01.30 uur en 08.30 uur.)

Plastic Gedurende het evenement mag op zaterdag 8 september en op zondag 9 september zowel binnen als buiten op het terras alleen worden gewerkt met plastic glazen (plastic kreukelglas of polycarbonaat). Geluid Alle horecabedrijven langs de route hebben een collectieve geluidontheffing. Dit houdt in dat u tot de reguliere sluitingstijden in uw horecabedrijf muziek ten gehore mag brengen waarbij de normen uit het Activiteitenbesluit tijdelijk niet gelden.

Alcohol Als u op een andere plaats dan uw horecabedrijf zwakalcoholhoudende dranken wilt verkopen en/of schenken, dan heeft u hiervoor een ontheffing van de Dranken Horecawet nodig.

Tent Voor het plaatsen van een tent voor maximaal 50 personen op uw terras hebt u geen vergunning nodig. Let daarbij op dat u geen vluchtwegen vanuit uw horecabedrijf blokkeert. Voor het plaatsen van een tent voor meer dan 50 personen hebt u wel een vergunning nodig.

NIX18 Met de ontheffing mag u alleen alcohol

Vuurkorf en barbecue U mag een vuurkorf plaatsen van max.

Melden en aanvragen Voor het melden van uw activiteit en/ of het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen dient u een aanvraag in te dienen. Een formulier hiervoor kunt u vinden op de site van de gemeente Waalwijk, www.waalwijk. nl. Als u attributen plaatst voeg hierbij dan een plattegrondtekening op schaal. U hebt tot uiterlijk 22 augustus om het formulier in te leveren bij de gemeente. Handhaving De gemeente en politie treden handhavend op indien u een vergunningplichtige activiteit organiseert maar u geen vergunning of ontheffing hebt. Vragen? Heeft u nog vragen of wenst u verdere uitleg, neem dan gerust contact op met het team Vergunningverlening & Belastingen via telefoonnummer 0416683456. Let op! Voor het in behandeling nemen van uw aanvraag worden legeskosten in rekening gebracht volgens de Legesverordening 2018. Deze kunt u vinden op www. waalwijk.nl.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 7

Woensdag 11 juli 2018

Buurtbus 206 rijdt tijdelijk andere route Door werkzaamheden aan de Nieuwe Provinciale Weg en rotonde ‘t Vaartje in Waspik zijn deze straten afgesloten van 9 juli tot en met 3 augustus. Daardoor rijdt Buurtbus 206 Waalwijk-Oosterhout tijdelijk een andere route: vanaf Sprang-Capelle via ’t Vaartje naar de Vrouwkensvaartsetraat – Carmelietenstraat– Spoorstraat – Schoolstraat – Kerkstraat.

Procedures 1. Ter inzage en informatie De stukken en/of de ontwerpbesluiten en de stukken die daarop betrekking hebben, liggen ter inzage in de periode die vermeld staat in de publicatie bij de receptie van het stadhuis. Op verzoek krijgt u tegen betaling van verschuldigde leges, een afschrift van deze stukken. 1a. Ter inzage en informatie Voor het inzien van de stukken dient u vooraf een afspraak te maken. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met de frontoffice bouwen, wonen en leefomgeving van team Vergunningverlening & Belastingen via het algemene nummer 0416-683456. De stukken en/of de ontwerpbesluiten en de stukken die daarop betrekking hebben zijn bij de balie op het stadhuis in te zien in de periode die vermeld staat

in de publicatie. Op verzoek krijgt u tegen betaling van verschuldigde leges, een uitgeprinte versie van deze stukken. 2. Indienen zienswijze Belanghebbenden (tenzij anders vermeld) hebben de mogelijkheid om hun zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij: het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met de desbetreffende afdeling. 2a. Indienen zienswijze (Omgevingsvergunning) Een ieder (tenzij anders vermeld) heeft de mogelijkheid om, gedurende de termijn van de ter inzage legging, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met de desbetreffende afdeling. 2b. Inspraakreactie civiele- en cultuurtechnische werken

Voordat het ontwerp van de herinrichting/reconstructie door het college wordt vastgesteld, is er gelegenheid om kennis te nemen van het voorlopig ontwerp en hierop een inspraakreactie te geven. Dit kan schriftelijk, gedurende de termijn van terinzagelegging. Schriftelijke inspraakreacties kunt u naar voren brengen aan het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Omdat het hier om de uitvoering van werk en gaat, staat tegen de besluitvorming over de (her)inrichting/reconstructie geen bezwaar of beroep open. 3. Bezwaarschrift Nadat een besluit bekend is gemaakt, kunnen belanghebbenden daartegen binnen zes weken na de dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Indien bekendmaking aan een belanghebbende eerder dan deze publicatie heeft plaatsgevonden, is dat het moment waarop de termijn van zes weken in gaat. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de

Alle bekendmakingen verschijnen met ingang van 30 januari 2014 tijdelijk weer wekelijks in het Weekblad Waalwijk. Met uitzondering van de algemeen verbindende voorschriften (verordeningen). Per 1 januari 2014 zijn gemeenten namelijk verplicht algemeen verbindende voorschriften digitaal bekend te maken via www.officielebekendmakingen.nl. Als de gemeente Waalwijk een nieuwe verordening bekendmaakt staat dit aangegeven op de gemeentepagina. U kunt zich overigens ook aanmelden voor een e-mailservice van bekendmakingen via www.overheid.nl

Omgevingsvergunningen

dan contact op met de griffie, tel 0416-683 445. De raad heeft nu zomervakantie. Op 15 augustus is de raad weer terug op deze pagina. De raad wenst u een prettige vakantie.

gronden van het bezwaar. Het bezwaar kunt u richten aan de beslissende instantie en indienen bij (tenzij anders in de publicatie staat vermeld) de commissie Bezwaarschriften, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Meer leest u op www.waalwijk.nl/bezwaar 4. Beroepschrift (na uniforme openbare voorbereidingsprocedure) Met ingang van de dag na die dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen binnen zes weken beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres

van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet (tenzij anders vermeld) worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-WestBrabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank, Postbus 90006, 4800 PA Breda. 5. Een officiële aanvraag / melding / klacht / bezwaar / zienswijze kan behalve per post of per fax ook door middel van een e-mailbericht worden ingediend. Een dergelijk e-mailbericht wordt alleen in behandeling genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Meer leest u op www.waalwijk.nl/ bezwaar

115 in Sprang-Capelle. Besluit is verzonden op 4 juli 2018 Procedure 3 is van toepassing. Indien u van plan bent een evenement te organiseren kunt u dit via een aanvraagformulier indienen bij het college van Waalwijk. Dit formulier staat op: www.waalwijk.nl onder Vrije Tijd, Evenementen

Milieu Wet Milieubeheer

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Het college van Waalwijk maakt bekend dat hij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is, heeft ontvangen: Datum ontvangst aanvraag Locatie Omschrijving project Toestemming 22-05-2018 Julianastraat Waalwijk (kad. Waalwijk, sectie D, nr. 2061) kappen 1 es Kap gedeeltelijk vervangen dak berging Bouw 03-07-2018 Amstel 23, 25 en 27 Waalwijk 26-06-2018 Grotestraat 281 t/m 281b Waalwijk uitbreiden en herverdelen pand tot 6 appartementen Bouw 05-07-2018 Raadhuisstraat 2 Waspik aanbrengen brandtrap en wijzigen brandcompartimentering Bouw 22-06-2018 Vrouwkensvaartsestraat 27 Waspik toevoegen woning, wijzigen Handelen in strijd monument en aanbrengen ruimtelijke regels Wijzigen Gem. monument verharding Bouw Werk uitvoeren Procedure 1a is van toepassing.

Ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure

Het college van Waalwijk maakt bekend dat hij in de periode van 12 juli 2018 tot en met 22 augustus 2018 de volgende ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage heeft gelegd: Datum ontvangst aanvraag Locatie Omschrijving project Toestemming 07-12-2017 Guido Gezellestraat 32 en brandveilig gebruiken Alberdingk Thijmstraat 25 Waalwijk basisschool brandveilig gebruik Procedures 1a en 2.a zijn van toepassing.

Reguliere procedure Verleende omgevingsvergunningen

MELDINGEN Artikel 8.40 Het zijn inrichtingen die niet vergunning plichtig zijn en waarvoor algemene regels zijn vastgesteld. Het gaat om de oprichting of verandering van de werking van de inrichtingen: Activiteitenbesluit milieubeheer: - Van de Water Staalbouw B.V., Schouwslootweg 17 Waalwijk - Excluton Sierbestrating Waalwijk, Gantelstraat 11 Waalwijk De melding en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 12 juli 2018 tot en met 8 augustus 2018. Na afloop van deze termijn kan op verzoek inzage worden gegeven. Inzage van stukken Procedure 1a is van toepassing. Stukken kunt u inzien tijdens openingstijden. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de front-office Bouwen, wonen en leefomgeving van het team Vergunningen en Belastingen, tel. 0416-683456.

Verkeer Wegafsluitingen De volgende wegen zijn voor kortere of langere tijd afgesloten. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Waalwijk, tel. 683683. Voor een actueel overzicht van alle wegafsluitingen kijk op www.waalwijk.nl. Afsluitingen duren zoveel korter of langer als noodzakelijk is.

Waalwijk:

Het college van Waalwijk maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend: Datum Omschrijving project Toestemming bekendmaking Locatie 11-07-2018 Julianastraat Waalwijk (kad. Waalwijk, sectie D, nr. 2061) kap 1es Kap 11-07-2018 Zomerdijk Waalwijk (kad. Waalwijk, sectie A, nr. 1589) kap 1 linde Kap 10-07-2018 Groen van Prinstererlaan (tussen Prof. Kap Piersonstraat en Talmastraat) Waalwijk kappen 4 lijsterbessen 04-07-2018 Mechie Trommelenweg Waalwijk (kad. Waalwijk, sectie K, nr. 925) aanleg uitweg Inrit- of uitrit 28-06-2018 Stationsstraat 10/De Els 51 Waalwijk wijzigen winkelpui en interne verbouwing winkel Bouw 09-07-2018 ‘t Vaartje 7 Waspik plaatsen zonnepanelen Bouw Inrit- of uitrit Handelen in 10-07-2018 Benedenkerkstraat 74 Waspik bouwen woning strijd ruimtelijke regels Bouw Procedures 1a en 3 zijn van toepassing.

Besluiten waarbij de beslissing op de aanvraag met 6 weken is verlengd Datum bekendmaking Locatie 02-07-2018 Schouwslootweg 17 en 19 Waalwijk Procedure 1a is van toepassing.

Besluiten raadsvergadering op 5 juli jl. Tijdens deze vergadering heeft de raad een aantal besluiten genomen. Wilt u weten welke? Kijk voor de besluitenlijst op www. waalwijk.nl (en ga via Bestuur naar Raad). Heeft u geen internetaansluiting, neem

Op de route van Waalwijk naar Oosterhout stopt de bus om 08.16 uur in de Carmelietenstraat, om 08.21 uur in de Kerkstraat en om 08.27 uur in de Hoofdstraat. Dit geldt vervolgens voor elk uur. Op de route van Oosterhout naar Waalwijk stopt de bus om 09.30 uur in de Hoofdstraat, om 09.38 uur in de Kerkstraat en om 09.43 uur in de Carmelietenstraat. Dit geldt vervolgens voor elk uur.

Omschrijving project uitbreiden bedrijfshal

Toestemming Bouw

Besluit tot het intrekken en vaststellen van nummeraanduidingen

Het college van Waalwijk maakt bekend dat de volgende besluiten tot het intrekken en vaststellen van nummeraanduidingen zijn genomen: Datum bekendmaking Locatie Omschrijving 28-06-2018 Stationsstraat 10/De Els 51 Waalwijk Intrekken nummeraanduiding 10 en 51 Vaststellen nummeraanduiding 10 (Stationsstraat) 10-07-2018 Benedenkerkstraat Waspik (kad. Waspik, sectie O, nr. 1080) Vaststellen nummeraanduiding 74 06-07-2018 Mgr. Zwijsenstraat 21 Waalwijk Intrekken nummeraanduiding 21 Vaststellen nummeraanduiding 21 (Mgr. Zwijsenstraat) en 86 (Mr. Luybenstraat) 06-07-2018 Schutweg 8 Waalwijk Intrekken nummeraanduiding 8 Vaststellen nummeraanduiding 8 (Schutweg) en 24 (Keurweg) 09-07-2018 Vredesplein 100 Waalwijk Intrekken nummeraanduiding 100 Vaststellen nummeraanduiding 100 en 100 k252a Procedures 1a en 3 zijn van toepassing

Algemene vergunningen De volgende vergunningen/ontheffingen/verklaringen van geen bezwaar zijn verleend aan:

- Café Spits voor het organiseren van het evenement Spits on The Block op zaterdag 11 juli 2018 van 18.00 uur tot 01.00 uur op de locatie Grotestraat 198 in Waalwijk. Besluit is verzonden op 6 juli 2018. - EM-TÉ Supermarkt voor een wijziging leidinggevenden voor het slijterijbedrijf op de locatie Van der Duinstraat

Weteringweg vanaf Kloosterheulweg tot en met kruising Gansoyensesteeg: 30-04-2018 t/m 21-07-2018 i.v.m. reconstructie. Autoverkeer wordt omgeleid via de Altenaweg, Sluisweg, Zomerdijk en Heusdenseweg. Fietsers worden omgeleid via de Valkenvoortweg, Hoogeindse Rondweg, Loeffstraat en Grotestraat. Eerste Zeine - gedeelte tussen Haydnstraat en St. Antoniusstraat: 14-08-2018 t/m 29-29-2018 i.v.m. reconstructie. Omleiding via omliggende wegen.

Sprang-Capelle:

Geen wegafsluitingen

Waspik:

’t Vaartje-west tot aan de Havendries, ’t Vaartje-oost tot huisnummer 42, rotonde en de Nieuwe Provinciale weg: 09-07-2018 t/m 06-08-2018 i.v.m. reconstructie. Omleiding wordt ter plaatse aangegeven. Kruising Nieuwe Provinciale Weg met A59, op- en afritten gesloten: 13-07-2018 t/m 15-07-2018 i.v.m. reconstructie. Omleiding wordt ter plaatse aangegeven.

Overige bekendmakingen Adresonderzoeken Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie persoonsgegevens (BRP) staan ingeschreven. Het college van B&W heeft op grond van artikel 2.22 Wet BRP besloten de adresgegevens van onderstaand personen met ingang van de datum van het voornemen ambtshalve te wijzigen in “Land waarnaar vertrokken, Onbekend”. Daarnaast heeft het college van B&W besloten een bestuurlijke boete op te leggen van 200 euro omdat er niet is voldaan aan de aangifteplicht zoals bedoeld in artikel 2.38, 2.39 en 2.40 van de wet BRP. Voorletters en achternaam M. Bourjel J.A.C. van Boekel

Geboortedatum 10-06-1990 12-04-1962

Datum voornemen 22-06-2018 25-06-2018

Procedure 2 is van toepassing; zienswijze indienen binnen 2 weken na publicatie. Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie persoonsgegevens (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd. Het college van B&W maakt bekend dat zij het voornemen heeft om op grond van artikel 2.22 Wet BRP de adresgegevens van deze personen ambtshalve te wijzigen in “Land waarnaar vertrokken, Onbekend”. Als team Publiekszaken van de gemeente Waalwijk geen nadere adresinformatie ontvangt dan wordt na 2 weken het besluit genomen om uitvoering te geven aan dit voornemen. Als dit voornemen leidt tot een besluit waarin het voornemen wordt uitgevoerd, wordt deze personen tevens een bestuurlijke boete van maximaal 325 euro opgelegd. Voorletters en achternaam Geboortedatum S. Pálfi 25-11-1979 10-12-1980 B. Šarčević 07-10-1983 M. Šarčević R. Vaz Quaresma 15-08-1986 A.I. Leal Figueiredo 10-06-1984 A.V. Iancu 21-04-1976 Procedure 2 is van toepassing; zienswijze indienen binnen 2 weken na publicatie.

Datum voornemen 04-07-2018 04-07-2018 04-07-2018 04-07-2018 04-07-2018 04-07-2018


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 8

Geldig in week 20

(zondag 14 t/m zaterdag 20 mei 2017)

WEEKENDPAKKERS do vr za WEEKENDPAKKERS do vr za Alléén geldig op 12, 13 en 14 juli

PLUS Blonde d’Aquitaine Ossenhaas Per 100 gram

4.30

PLUS Vers gesneden fruit

Alle bakken à 225-400 gram, combineren mogelijk 2 bakken** Bijv. PLUS vers gesneden Ananas, 2 bakken à 375 gram

Alléén geldig PLUS op 18, 19 en 20 mei Wilde perzik

100 gram

2 11 99 .

GRATIS

1+1

Alle varianten, combineren mogelijk 2 stuks** Bijv. Heinz Seriously good mayonaise, 2 statubes à 400 ml

GRATIS

4.98 2.49

11.36 5.68 vriesvers

2 stuks** 250 gram Bijv. Pickwick 6.50 Green tea citrus, 2 pakken à 1,5 liter

28/18 3.22

 1.61

PLUS Aardbeien

49 .

3.99

2

99 .

50%

PLUS Varkensfiletrollade

KORTING

Per kilo

13.98 6.99

2+2 GRATIS

250 gram

PLUS Blonde Pickwick Ice Tea d’Aquitaine Alle varianten, combineren mogelijk Entrecôte of ribeye

1.99

Bak 500 gram

Heinz Seriously good mayonaise

Alle varianten, combineren mogelijk 4 stuks** Bijv. Wagner Big pizza Hawaii, 4 stuks

1

Per 500 gram

+

6.00 3.00

Wagner Big pizza

500 gram

Los

3

99 1. +1

GRATIS

Knorr Wereldgerechten of -specials

2+2

Alle varianten, combineren mogelijk 4 pakken** Bijv. Knorr Wereldgerechten Mexicaanse burritos, 4 pakken

10.36 5.18

PLUS PLUS Romatrostomaten Koffiepads Bak Alle 500zakken gram

Per à bak 36 stuks, combineren 1.59 mogelijk 2 zakken

6.58

GRATIS per bak

0

Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

99 .3.49 2 voor

Om al onze klanten te laten profiteren van onze scherpe aanbiedingen, geldt er een maximum van 5 aanbiedingen per klant (tenzij anders vermeld). 20/17 Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Om al onze klanten te laten profiteren van onze scherpe aanbiedingen, geldt er een maximum van 5 aanbiedingen per klant (tenzij anders vermeld). *De ‘NERGENSGOEDKOPER’ garantie geldt ten opzichte van alle supermarkten in dezelfde vestigingsplaats als jouw PLUS; kijk voor overige voorwaarden op plus.nl/nergensgoedkoper. **Per combinatie kan de prijs verschillen, jouw korting wordt aan de kassa verwerkt.

Wil je per mail op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen bij PLUS? Meld je dan nu aan via plus.nl

Wilt u per mail op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen bij PLUS? Meld u dan nu aan via plus.nl

Openingstijden:ma ma.-do. 8.00 - 20.00 | vrij. 8.00 - 21.00 | za. 8.00 - 20.00 | zo. 8.00 - 20.00 Openingstijden: - zo 8.00 - 20.00 Openingstijden: kijk op www.plus.nl Openingstijden:ma ma.-do. 8.00- -20.00 20.00| |do vrij. 8.00 - 21.00 | za. 8.00 -| 20.00 | zo. 8.00 |- zo 20.00 Openingstijden: - wo 8.00 gesloten | vr 8.00 - 21.00 za 8.00 - 17.00 gesloten

plus.nl plus.nl

PLUS Picokrie Plus Frans Andriessen PLUS Stephan van Engelen Stephan van Engelen | Reigerbosweg 2 | 5144 MA Waalwijk | Plusweg 1 | XXXX XX | Plusstad | T: 0523 65 63| 93 | 2 (Naam) Kerkstraat Capelle 27 | Plusweg| Raadhuisplein Raadhuisplein 29d Reigerbosweg Sprang 31 | |5161 CG Sprang Capelle | 63 93 | 1 | XXXX XX Plusstad | T: 0523 65 (Naam) Waspik Sprang-Capelle Waalwijk


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 9

Drie woonwinkels in één dorp!

Kwaliteitsmeubels tegen de scherpste prijs!

DIT WEEKEND

25% KORTING!

TROUWERS, BOUWERS, SAMENWONERS OPGELET!

2495.-

COMFORT BANKSTEL Flexv.a.

Op alle TEMPUR matrassen & kussens

HET HELE HUIS compleet ingericht!

OP STA stoelen

zijn fauteuils die u helpen met het rechtstandig omhoog komen uit uw stoel, wij leveren bijna alle stoelen als op sta.

Prachtige eigentijdse meubel inrichting compleet met boxspring nachtkastjes en linnenkast...

DEZE SET BESTAAT UIT:

DIVERSE TOPMERKEN

Kom proefliggen bij uw TEMPUR® adviseur:

BTW-VRIJ KOPEN!

NERGENS GOEDKOPER! BOXSPRING HALLMAR

Elektrisch verstelbaar. Normaal 1995,-

f vana

895,-

2 persoons koppelledikant incl. 2 nachtkastjes Nù

Kwaliteit met een ‘laagste-prijs-garantie’!

Dressoir 2d/3l - eetkamertafel 160 - 4 eetkamerstoelen (3 modellen) - TV kast dr./ov. - Salontafel - Hoekbankstel Boxspring met topper en nachtkastjes - Linnenkast 200 breed. div. kleuren en stoffen mogelijk... geen meerprijs Linnenkast met of zonder glas, div. kleuren... geen meerprijs evtueel andere stoelen of bank, geen probleem vraag naar de mogelijkheden!

4995,-

geheel compleet en geplaatst!

965,-

OP=OP

50% KORTING!

BANKSTEL Albury

995.-

v.a.

o.a. Ledikant, nachtkastjes en Linnenkast van 1795,nu maar

• TWICE • PARIJS • CANNES • MADERO • NICE

25% KORTING

www.horstenslaapcomfort.nl

nu met

MODERNE RELAXFAUTEUILS Nu met

’t vaartje 9 5165 Na Waspik tel: 0416-312225

Diverse Showroom modellen

995,-

Nu v.a.

Deze set met laagste prijsgarantie van: 6.785,- nu

GROOTSTE COLLECTIE RELAXSTOELEN

895,-

MAATWERKSTOELEN

‘t Vaartje 9 Waspik Tel.: 0416-312225

Maten s - m - l keuze uit 40 kleuren. Van 1450,Nú voor...

(afslag Waspik, bij rotonde rechtsaf)

KOM ‘LANDELIJK’ WINKELEN IN ONZE

SALONTAFEL

OUTLETSTORE

larissa

225.-

TAXI SERVICE

595,-

Heeft u geen

vervoer? Bel ons geru st:

0416 - 31194

5

v.a.

40%, 50%, 70% ECHTE

KORTING! PRIJS GARANTIE: ken Wij leveren alle mer per! stoelen altijd goedko j bi Vraag gerust ons een offerte…

Alleen open op zaterdag

Direct leverbaar en opslag voor latere levering mogelijk. Schoolstraat 7 Waspik Telefoon: 0416-531899

(vanaf snelweg rotonde rechtdoor, einde weg links)

EETKAMERSTOEL

Alle stoelen zijn op maat te proberen in onze showroom!

139.Kerkvaartsestraat 1 Waspik Telefoon: 0416-311945

(vanaf snelweg rotonde rechts, 2e straat rechts)

Kerkvaartsestraat 1, Waspik Tel.: 0416-311945

(vanaf snelweg rotonde rechts, 2e straat rechts)

WWW.HORSTE N MEUBELEN.N L


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 10

PLUS Stephan van Engelen strijdt verder Dayo & Malcolm om titel ‘Beste PLUS van Nederland’ lopen voor vrede,

vrijheid en vriendschap! Dayo van Helvoirt en Malcolm Dekkers uit Waalwijk zijn met hun 12 en 11 jaar één van de jongste deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen lang wandelen zij elke dag 30 km samen met het #Vteam. Deze groep met de honderd jongste deelnemers loopt de Vierdaagse voor het eerst. Dayo en Malcolm zijn al jaren vriendjes en hebben er super veel zin! Kinderen mogen meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse als ze 12 jaar worden. Dit jaar zijn de jongste deelnemers dus geboren in 2006. Kindercorrespondent Tako Rietveld is teamcaptain en initiatiefnemer van het #Vteam. Hij zorgt ervoor dat kinderen in

Pareltje van Margreeth In hoeverre durf jij jezelf al aan jezelf bloot te geven?

Hartelijk dank!

s Team Stephan van Engelen. PLUS Stephan van Engelen strijdt verder om de titel ‘Beste PLUS van Nederland’ in de wacht te slepen. Samen met 99 andere supermarkten is Stephan van Engelen door naar ronde 2 van de PLUS Awards. Tijdens de eerste ronde zijn alle PLUS-supermarkten bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij hebben de winkels onder meer beoordeeld op de presentatie van de afdelingen, de klantvriendelijkheid van medewerkers en de aanwezigheid van artikelen, prijzen en juiste houdbaarheidsdata. Daarnaast zijn klanten die online hun boodschappen doen, gevraagd hun mening te geven. Stephan: “Ons harde werken is beloond! We zijn door naar de volgende ronde. En daar zijn we heel blij mee. Het hele team zet zich elke dag in om het beste aan onze klanten te geven. Niet alleen wat betreft het produc-

de schijnwerpers staan en hun verhaal kunnen vertellen. ”Volwassenen praten meestal óver kinderen en veel te weinig mét ze. Ook Dayo en Malcolm laten zien dat kinderen veel meer te vertellen hebben dan de meeste grote mensen denken. Tijdens het lopen delen de kinderen hun verhalen, meningen en ideeën.

Vooral over onderwerpen als vriendschap, vrede en vrijheid. Het #Vteam laat zien dat kinderen verschil maken.” De kinderen maken elke dag reportages, vlogs en livestreams voor hun eigen sociale media zoals Snapchat en Instagram, maar ook voor verschillende kranten, radio en tv-zenders. De belevenissen van Dayo en Malcolm en het #Vteam zijn voor iedereen te volgen via de website: Vteam. tv. Voor dit evenement werkt de Kindercorrespondent samen met Stichting Nijmeegse Vierdaagse, het Nationaal Fonds voor Vrede en Vrijheid vfonds en Van der Valk Nijmegen-Lent.

taanbod, maar ook wat betreft service, klantvriendelijkheid en beleving. En dit is gezien door de jury. Zo scoorden we met name hoog op sfeer en klantvriendelijkheid. We gaan vol goede moed de tweede ronde in!” AFDELINGSPRIJZEN Niet alleen de totale winkel is door naar de volgende ronde. In de PLUS Awards is het namelijk ook mogelijk om als afdeling een prijs te pakken. De AGF, kruidenierswaren, slagerij en kassa-afdeling zijn ook door naar de volgende ronde. “Wij maken dus ook kans bekroond te worden tot beste PLUS afdeling(en) van Nederland,” aldus Stephan.

OVER DE PLUS AWARDS PLUS heeft de ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden. Om elke PLUS-medewerker bij deze ambitie te betrekken, zijn de PLUS Awards in het leven geroepen. Alle PLUS-supermarkten strijden mee om de ‘Beste PLUS van Nederland’ te worden. De supermarkten worden onaangekondigd bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij beoordelen op het gebied van hygiëne, klantvriendelijkheid, organisatie en presentatie. De PLUS Awards bestaan uit vier rondes. Zaterdag 13 april 2019 wordt bekendgemaakt welke PLUS twee jaar lang de felbegeerde titel ‘Beste PLUS van Nederland’ mag dragen. Tevens worden dan de afdelingswinnaars bekendgemaakt.

“Als je kanker hebt overleefd, is het nog niet uit je leven.”

Kanker doet meer met je dan je denkt kwf.nl/hulpnakanker

”Zonnebloem-afdeling Sprang-Capelle wil Frans en Anne Andriessen en het voltallige personeel van Plus Sprang-Capelle heel hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst. Met 8 vrijwilligers hebben we op 29 en 30 juni 108 bossen zonnebloemen verkocht. Hierdoor hebben we het mooie

bedrag van € 218,- opgehaald. Dit bedrag kunnen wij inzetten om onze gasten leuke activiteiten aan te bieden. Ook het winkelend publiek heel veel dank voor jullie leuke reacties. Ook voor de donaties die we mochten ontvangen. Voor volgend jaar hebben we al een uitnodiging mogen ontvangen. Wordt dus vervolgd...”

Tulp Keukens Waalwijk.

Zonnig zomervoordeel uit eigen fabriek

€2.000,-

*V

ra a

g

na

ar

de

vo

or w

aa

rd e

n

VOORDEEL* Zoals afgebeeld*

12.995

“Bij Tulp keukens zijn écht alle kleuren mogelijk, werken we met natuurlijke materialen en heeft u recht op 25 jaar garantie”. Cyrill van Oorschot Vestigingsmanager

Professor Zeemanweg 2b

Waalwijk Amersfoort Amsterdam Breda Heerhugowaard Rijssen (eigen fabriek) Rotterdam Son Spakenburg Veendam Veenendaal Woerden


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 11

OPRUIMING! WIJ MOETEN PLAATSMAKEN VOOR ONZE NAJAARSCOLLECTIE!

KORTINGEN TOT 6O%

TUINMEUBELEN TOT 50%

TUINKUSSENS 4 HALEN= 2 BETALEN

VOORGEVORMDE VIJVERS

25%

NOG VOLOP PERKPLANTEN

WATERORNAMENT EN tot

VASTE PLANTEN

DIVERSE VIJVERPOMPEN

POT IN 9CM ttercode

25%

met le

50%

ZIJDEN BLOEMEN

GAZONMAAIERS

25%

25%

60%

DIVERSE VIJVERFILTERS

25%

VELE SFEERARTIKELEN 25%

BBQ’S

VIJVERMOERASPLANTEN 50%

In ons gezellige tuincafe:

TOT

25%

Dagelijks ontbijt ...... p.p. e 3.

50

van 08.00 tot 11.00 uur, lekker en gemakkelijk u kunt zo binnenlopen

DEN O Z S A AVRI GRrij en altijd vers onkruidv n kwekerij uit eige SNEDEN R U GE

O VERS VO

Kortingen zijn geldig op winkeladviesprijzen en niet op lopende acties!

HEISTRAAT 47, OOSTEIND GRENS DONGEN - OOSTERHOUT TELEFOON: 0162 - 31 29 13 RUIME PARKEERGELEGENHEID

IEDERE VRIJDAG KOOPAVOND

www.avri-tuincentrum.nl

20.000 M2 TUINPLEZIER


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 12

CARAVANS GEVRAAGD met SPOED & Campers à contant of per bank! Jos Hommel Caravans Eikenlaan 30 Sprang-Capelle 0416-274672 06-23633117

NU

Te huur Garagebox

50%

Bloemenoord Waalwijk 0416-378003

Plaats uw zoekertje

KORTING

OP ONZE GEHELE VOORJAARSEN ZOMERCOLLECTIE

al vanaf in...

Gelegenheid in ‘t najaar?

5,-

e

Uw vaste partner voor zonwering, terrasoverkappingen & woningstoffering WA A ROM KIEST U VOOR SUN E XPRESS? Ú profiteert van ónze jarenlange ervaring en vakkennis. Ons team is meer dan wie ook gespecialiseerd in het vinden van een antwoord op uw specifieke vraag. Wij leveren u de kwaliteit die we zelf zouden wensen, wij staan voor ons product!

BELGIË STR. 5B K A ATSHEUV EL TEL. 0416 - 27 97 00

BREDA SE WEG 31 TERHE IJDE N TEL. 076 - 52 03 476

WWW.SUNEXPRESS.NL

ONZE SHOWROOMS VAN 550 M2 ZIJN 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND.

Vanaf nu komen onze nieuwe collecties binnen.

Molendijk 8 - 5109 RN ‘s Gravenmoer - T. 0162 - 312453 www.twinkeltje-sgravenmoer.nl

Bekijk de krant digitaal op: www.uitgeverijemdejong.nl

Uw vaste partner voor garagepoorten, sectionaaldeuren & voordeuren by

Gevraagd:Stalen Racefiets Klaas Renes-0610441546

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant b.v. Veen Wij geven op onze al zeer scherpe prijz en

15% korting *Wij leveren

Kom eens vrijblijvend kijken in onze zeer ruime toonzaal of bel voor een afspraak aan huis.

Al 3 generaties lang vertrouwd en verzorgd.

zonder tussenkomst van begrafenisondernemers of vertegenwoordigers!

Kortakker 6-8 • 4264 AE Veen (Aalburg) • 0416-691616

info@natuursteenmiddenbrabant.nl • kijk op www.natuursteenmiddenbrabant.nl

WAAROM UW WONING UITRUSTEN MET SUN EXPRESS DOORS? Veiligheid en stijl verenigd in één productlijn

*

Passend design en materialen voor elk type woning Topkwaliteit door decennia van productontwikkeling voor ons product!

BELGIË STR. 5B K A ATSHEUV EL TEL. 0416 - 27 97 00

WWW.SUNEXPRESSDOORS.NL


KAARTVERENIGING WAALWIJK

Feestavond Drunen

PAGINA 13

UITSLAG RIKKEN EN EINDSTAND 2018 1. Clemens Brok kampioen9968 punten 2. Kitty Kogels 9919 3. Henk Visser 9824 4. Willem Tijbosch 9716 5. Jan Pullens 9621 6. Nelly Damen 9473 7. Wim van Vugt 9291 8. Ria Maas 9218 9. Frits Bont 9154 10. France Visser 9137 11. Jan Keetels 9088 12. Connie van Hof 8942 13. Kees Kokje 8909 14. Riet van der Heijden 8900 15. Ad Simons 8879 We hebben totaal 43 rikkers de

rest word niet vermeld. UITSLAG JOKEREN 2018 1. Lia Kuijten kampioen punten. 2. Myrna van Rixtel 3. Toos van Mook 4. Bep Korthout 5. Henny Boom 6. Truus Vrijhoeven 7. Annie Burmanje

3564 3575 3590 3599 3698 3699 3700

We hebben totaal 22 jokeraars; de rest word niet vermeld. De hoogste score rikken was voor Jos Meijer 370 punten. De minste tegenpunten behaalde C. Arnold 36 punten. De laagste score jokeren was C. Pol met 22 punten.

2uu4rs

se rv ic e

! Bi j ru itb re uk

HET ADRES VOOR: • Alle soorten dubbelglas • Alle soorten enkelglas en spiegels • Veiligheidsglas • Glas in lood benodigdheden • Afhalen Doe-het-zelver

Dag en nacht bereikbaar tel.: 013 - 5442926

www.deglascentrale.nl

WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

Veldhovenring 80A - 5041 BD Tilburg - E-mail: post@deglascentrale.nl

R.W.B. sluit 7 tegen 7-competitie voor 35-plussers af met toernooi

Op de jaarlijkse feestavond werden de prijzen uitgereikt en enkele leden gehuldigd en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tevens was er een verrassing met een bezoek van burgemeester Nol Kleijngeld. Er waren 74 leden inclusief aanhang aanwezig. De avond begon om 17.30 uur met een menu en om 20.00 uur werd er gestart met het kaarten. Rond 20.30 uur werden we verrast met het bezoek van de burgemeester en die kwam voor de benoeming van een lid. Henk Visser werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn 40-jarig lidmaatschap en vele verdiensten voor de vereniging. Ook werden er drie personen gehuldigd voor een 10-jarig lidmaatschap: L. Kuijten - C. Arnold en J. Keetels.

Nel Visser kreeg een cadeaubon voor haar inzet het hele seizoen (verzorgen loterij en hapjes enz.). Ook kregen de vaste vrijwilligers van Buurthuis Bloemenoord een presentje voor hun inzet elke kaartavond.

Inmiddels voor het derde jaar organiseert Voetbalvereniging RWB in de maand juni op het kunstgrasveld een 7 tegen 7-competitie voor 35-plussers. Elke woensdagavond werd er een speelronde afgewerkt en werd er gestreden in een hoge en een lage poule. In de lage poule waren het de Veteranen van NEO’25 die er met de eerste prijs vandoor gingen. Spannend was het in deze poule echter wel: de Taaie Tijgers behaalden namelijk evenveel punten en hadden hetzelfde doelsaldo van +2. De meer vóór gescoorde doelpunten die NEO’25 maakte tijdens

het toernooi bracht uiteindelijk de beslissing. In de hoge poule won RWB-35+ alle wedstrijden en was daarmee uiteraard de winnaar van de poule met de sterkste teams. Woensdag 4 juli werd de 7 tegen 7-competitie afgesloten met een onderling toernooi waarbij Villa Sport de winnaar werd. Tijdens het gehele toernooi was niet alleen het voetballen belangrijk, net zo belangrijk was de derde helft die nu eenmaal bij voetballen hoort. Het was na de prijsuitreiking met het mooie zomerweer op het RWB-terras dan ook nog lang gezellig.

Er was deze avond ook een loterij uiteraard verzorgd door Nel. Op het eind van de avond werden de prijzen en bekers uitgereikt.

• Hoogrendements glas, enkel glas • Afhalen, montage, glasreparatie • Lekke ruiten vervangen • Glazen tafelbladen info@buijsglashandel.nl Vennen 57 • Dongen Telefoon: 0162 - 314 012 ASIELDIER ZOEKT BAAS

Mylo, een hond naar ons hart

Politie 112.nl

Papegaai in de boom Groots Snuffelparadijs zondag 15 juli in Gilze & Rijen Wij organiseren een groots snuffelparadijs op het parkeerterrein van wegrestaurant ‘t Vliegveld te Gilze & Rijen op zondag 15 juli. De markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op dit grootse terrein zul je je prima vermaken. Er zullen 200 marktkramen opgesteld staan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden. De meeste standhouders hebben hun zolders en hun schuurtjes opgeruimd. Zij willen af van deze overtollige huisraad. Hierdoor heeft u de kans om voor weinig geld leuke dingen op de kop te tikken.

s Foto: FPMB

Op deze markt kunt u ook leuke dingetjes aanschaffen om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kunt u er Franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes s Foto: FPMB Vrijdag kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een dier in nood aan de Mr. van Zuylen van Nyeveltstraat in Waalwijk. Toen de brandweer ter plaatse kwam met een hoogwerker troffen zij een papegaai aan die hoog in een boom zat. De eigenaar van de papegaai had vannacht slecht geslapen omdat zijn papegaai weg was gevlogen. Vanmorgen werd hij wakker van een geluid. Hij keek naar buiten

en zag hoog in een boom zijn papegaai zitten. De eigenaar heeft een uur lang geroepen naar de papegaai die tam is, maar kwam de boom niet uit. Hierop heeft de eigenaar de brandweer gebeld. Samen met een brandweerman is de eigenaar de hoogwerker ingestapt en wist uiteindelijk zelf het dier te pakken. De eigenaar is de brandweer erg dankbaar en is blij dat zijn papegaai weer terug is. s Impressie.

tegenkomen. Ook verzamelaars kunnen wel het een en ander van hun gading vinden. Er zal een aantal standhouders aanwezig zijn met verzamelobjecten, zoals legerattributen, oude 78-toerenplaten, oude poppen, postzegels, munten en andere leuke hebbedingetjes. Mocht je binnenkort op kamers gaan wonen, dan moet je er beslist bij zijn! Op deze markt heb je de ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor je inrichting. Dus kom ook op 15 juli! Maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg te beleven op het parkeerterrein van wegrestaurant ‘t Vliegveld te Gilze & Rijen. Dit parkeerterrein is gelegen aan de Rijksweg 25. Voor meer informatie kunt u bellen met 0161-456291!

Wanneer je als vreemde voor een van de hondenkennels verschijnt, begint het merendeel van de asielhonden uitbundig, zenuwachtig, afwerend, soms zelfs waarschuwend tegen je te blaffen. Zo niet Mylo. Hij blijft rustig staan en zwiept alleen zijn staart heen en weer, niet te fanatiek, een beetje afwachtend, voorzichtig, bescheiden. Dat voelt goed. Echt een hond om van te houden. En dat is niet het enige wat aantrekkelijk is aan Mylo; ook zijn uiterlijk heeft hij mee. Hij is een knapperd. Mylo is een middelgrote kruising en niemand weet waartussen. We weten wel dat hij oorspronkelijk uit Roemenië komt en dat hij is geboren in oktober 2016. Hij is afgestaan, omdat zijn bazen veel te weinig tijd voor hem hadden. Zo weinig zelfs dat hij het niet voor elkaar kreeg al die uren dat hij alleen thuis was, zijn plas binnen te houden. Tja, op een gegeven moment is je blaas overvol en moet hij leeg! Wanneer een baas niet in staat is zijn hond op gezette tijden uit te laten, kan hij inderdaad maar beter besluiten hem een andere baas te gunnen. Een hond vindt het vreselijk binnen te moeten plassen. TIJD EN AANDACHT We zoeken voor Mylo een ge-

zin waar men wel tijd voor hem heeft en waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. Natuurlijk moet hij liefdevol behandeld worden, maar wel consequent. Omdat hij wat onzeker is, moet hij precies weten wat er van hem verwacht wordt. Dan zal hij een ideale huishond zijn. Tegenover andere honden kruipt hij, net als bij vreemde mensen, een beetje in zijn schulp, maar hij zal nooit agressief reageren. Katten daarentegen vindt hij maar niks; misschien heeft een bazige kat hem een keer flink met de nagels bewerkt. Wie zal het zeggen. Wij in het asiel zullen hem missen, maar dat is vanzelfsprekend geen reden om hem dan maar in het asiel te houden... Kom hem dus maar gauw bekijken in het dierenasiel, Prof. van ’t Hoffweg 7 in Waalwijk, 0416 333964.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 14

& 088 735 45 45 Onderdeel van Pelikaan reizen Zonvakanties

All Inclusive

Stedentrips

Last Minutes

De online reisspecialist met het grootste en meest complete reisaanbod, tegen de beste prijs! Door onze klanten gewaardeerd met een 8,9 voor ondersteuning en support! Zonvakanties

Citytrips

Last Minute

Waardering:

Waardering:

7.9 erg goed!

Hotel Eugenia Victoria Grand Canaria All Inclusive 6 dagen

v.a. €

Sevilla

479,-

Hotel Inglaterra 4-sterren p.p. Verblijf incl. vlucht 3 dagen

Last Minute

Mallorca incl. vlucht

v.a. €

Waardering:

8.8 uitstekend!

Kreta met Aquapark 8 dagen halfpension incl. vlucht

v.a. €

238,-

8.1 heerlijk!

Club Marthas

299,- p.p.

Exclusief

Grand Holiday Resort

Waardering:

8.8 uitstekend!

6 dagen

v.a. €

Exclusief

Waardering:

8.6 uitstekend!

Hotel Bavaro Princess

Spa en Casino 5-sterren toplocatie All Inclusive p.p. 9 dagen

v.a. €

Ervaar het zelf, ga naar

www.suntip.nl

199,- p.p.

799,-

Waardering:

9.2 geweldig!

Palace Mexico

Mexico - Yucatan 5-sterren toplocatie All Inclusive p.p. 9 dagen

v.a. €

999,- p.p.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 15

Weekblad Waalwijk

Katern2

Voedselbank Waalwijk De Rijglaars mochten zelf een goed doel aanwijzen en OBS van der Heijdenschool koos De Voedselbank. Dank jullie wel! Veel bedrijven hebben we in het tweede kwartaal mogen begroeten als nieuwe donateurs van Voedselbank Waalwijk De Rijglaars. Zij hebben zich gecommitteerd om ons voor langere tijd te helpen met financiën, voedsel, verpakkingsmateriaal, kleding voor de vrijwilligers, onderhoud van bus of heftruckmateriaal. Zoals u ziet is er veel nodig om dit ‘bedrijf’, dat volledig draait op vrijwilligers, goed en gestaag te laten draaien. Kijkt u ook eens op de vernieuwde website. Daar vindt u al deze nieuwe donateurs, maar ook al die donateurs die ons al jaren helpen en voedsel leveren. Zonder hen, én zonder u zouden wij al die gezinnen niet kunnen helpen!

s New York Pizza Waalwijk. Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk omdat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenken en de helpende hand uitsteken. Het tweede kwartaal van 2018 hebben weer veel particulieren, organisaties en bedrijven ervoor gezorgd dat wij alle cliënten van de Voedselbank hebben kunnen helpen. Wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “Blijf dat doen!”. De vrijwilligers (die wij ook zeker willen noemen, want het is ongekend hoeveel werk zij verrichten) doen wat ze kunnen, maar we kunnen dit niet zonder u! EEN OVERZICHT JULIANA VAN STOLBERGSCHOOL: een rondleiding en presentatie bij De Voedselbank motiveerde de kinderen en ouders enorm, wat zorgde voor veel kratten met voedsel. NEW YORK PIZZA WAALWIJK: 100 pizza’s voor onze cliënten! Echt geweldig. AH JANSEN BLOEMENOORD: omdat u mee heeft gedaan met de actie en bonnen heeft gekocht, konden wij voor onze

cliënten op het juiste moment de producten afnemen bij AH Jansen Bloemenoord. Heel fijn! VAN ROESSEL: en alweer een zeer geslaagde bonnenactie bij Van Roessel Slager en Traiteur; door deze actie zorgt u ervoor dat wij tijdig vleeswaren en vlees af kunnen nemen. VISSPECIAALZAAK DEKKERS: Sjors Dekkers verraste ons met een prachtige partij vis voor onze cliënten, voor de komende weken, een lekkernij die we niet zo vaak uit kunnen delen. MEERDIJKSCHOOL: Faye Schapendonk hield haar spreekbeurt over De Voedselbank (bij De Voedselbank) en zorgde voor een prachtige opbrengst met haar school. COLLECTEREN: wat een samenwerking. Ons vrijwilligersteam heeft eind april gecollecteerd in De Hoef e.o.. Twee avonden hard werken maar door uw bijdrage kunnen we een aantal zaken extra bewerkstelligen. CREATOREN DESIGNS: posters, bonnen, briefpapier, visitekaartjes, wat dan ook… Voor alle creatieve uitingen en ondersteuning konden we ook dit kwartaal aankloppen bij De Creatoren. RABOBANK DE LANGSTRAAT: een gezamenlijke ‘Voedselverspilling-tegengaan-actie’, geïni-

tieerd door de Rabobank met alle voedselbanken in De Langstraat. Rabobank heeft als eerste het stokje opgepakt en de maand juni voor haar rekening genomen. Een prachtige opbrengst voedsel en geld, door de collega’s van de Rabobank bijeengebracht. Nu vraagt de Rabobank aan haar klanten welk bedrijf of organisatie de volgende maanden voor haar rekening neemt en de voedselbanken in De Langstraat wil helpen.

Verder blijven we altijd vragen: kijkt u eens in uw kast of kelder. Nog iets op te ruimen? U kunt altijd op vrijdag, tussen 09.0012.00 uur, bij De Voedselbank terecht met producten die wij graag aan onze cliënten doorgeven.

Maarten van der Weijden krijgt steun van Raad Waalwijk

Intussen heeft de gemeente Waalwijk als tweede het stokje opgepakt en loopt deze actie de gehele maand juli in het gemeentehuis van Waalwijk, fantastisch! Wie van u binnen de Langstraat is de volgende? Meld u alstublieft aan bij de Rabobank! PLUS THT TEAM: PLUS Stephan van Engelen gaf ons PLUS THT Team wederom de kans de producten in z’n winkel te checken op T.H.T.-datum. Ons super gemotiveerde vrijwilligersteam had ook deze keer weer een hele mooie opbrengst aan producten, die wij weer uit mogen delen aan onze cliënten. OBS VAN DER HEIJDENSCHOOL en het Do Good Food Festival: op de laatste dag van dit kwartaal hebben de kinderen van deze school, tijdens dit prachtige, warme festival, fruit verkocht aan alle bezoekers. De scholen

WIELERVROUWEN EN DE GEVAREN VAN HET WIELRENNEN

WielerCafé Vlijmen

s Regina van der Heijden, Elly Stam, Riet Boom, Danny Nelissen en Henk Mees in gesprek. Het WielerCafé Vlijmen, voor de zesde keer alweer georganiseerd door Stichting WielerWereld Vlijmen, mocht zich opnieuw verheugen in een ruime belangstelling. Ruim 130 bezoekers genoten in de kantine van voetbalvereniging Vlijmense Boys van een gezellige wieleravond, waarin ditmaal wielervrouwen en de gevaren in de wielersport de hoofdrol speelden.

s Meerdijkschool.

De gemeenteraad van Waalwijk sloot het politieke seizoen op een vrolijke en eensgezinde wijze af. Maarten van der Weijden werd tijdens de laatste vergadering voor de zomer in het zonnetje gezet. Van der Weijden, sinds mei raadslid voor de VVD, gaat in augustus de Elfstedentocht zwemmend afleggen. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor © 2018 Foto’s Ad van Kessel © 2018 Tekst Ben Libregts De avond werd geleid door oud Brabants Dagblad-journalist Henk Mees samen met NOS-analist Danny Nelissen. Als eerste kregen zij Raymond Thebes aan tafel. De oud-winnaar van etappes in Olympia’s Tour en de Ronde van Limburg vertelde over de vreemde manier waarop hij beroepsrenner werd en hoe hij daarna niet echt geaccepteerd werd binnen de TVM-ploeg van Cees Priem. Na het intermezzo door Jace van de Ven met een ode aan Joop Zoetemelk en zijn Tour de France-zege in 1980 was het de beurt aan de wielerdames Riet Boom, Elly Stam en Regina van der Heijden, alle drie moeders van succesvolle wielrenners: Lars Boom, Maikel, Danny en Remco Stam en Michiel van der Heijden. Zij spraken over hoe zij omgaan met het wielerleven van hun zoons en over hun beleving en de gevaren van het wielrennen. Na de pauze vertelde Kai Reus zijn verhaal. De wereldkampioen bij de junioren (2003) kwam

het Koningin Wilhelmina Fonds voor de kankerbestrijding. De hele raad ondersteunt Maarten van der Weijden in deze unieke prestatie. In een motie werden de raadsleden en de wethouders opgeroepen om zoveel mogelijk geld te doneren. De motie werd namens alle partijen ingediend door Luuk Ottens (PvdA). In een humoristische betoog gaf hij aan de actie van Maarten van der Weijden niet handig te vinden. Dit omdat de Elfstedentocht altijd in de winter wordt georganiseerd, niet in de zomer. Vanwege de lage waterstand zou er ook veel gekluund moeten worden. In dit geval pootjebaden. Ook had hij uitgevonden dat Van der Weijden geen lid is van de Vereniging De Friesche Elf Steden. De zwemtocht zou dus illegaal zijn. Luuk Ottens eindigde zijn bijdrage met een motie. Daarin werd Maarten van der Weijden veel succes gewenst. Deze spontane actie ontstond kort voor de raadsvergadering.

Dit vanuit de gedachte dat ondanks de politiek verschillen, elk raadslid hetzelfde doel heeft: Waalwijk een stukje mooier maken voor de Waalwijkers. Alle fracties werkten dan ook spontaan mee. De SGP zette spontaan een sponsoractie op. Binnen een dag werd ruim € 2.000,- ingezameld voor het KWF. Raadslid Richard Tiemstra meldde zich aan om een stukje met Maarten mee te zwemmen. Ook de VVD-fractie bedacht een actie om Maarten van der Weijden een hart onder de riem te steken: ieder raadslid kreeg twee zwembandjes om daarop een persoonlijke boodschap voor Maarten te schrijven. De actie van de raad kost de gemeente geen geld. Alle donaties worden door de raadsleden zelf gedaan. Met deze actie wil de raad ook onze inwoners oproepen om dit goede doel te steunen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.maartenvanderweijdenfoundation.nl

in 2007 tijdens een trainingsrit in de Alpen zwaar ten val, keerde nog wel terug in het peloton maar stopte na een nieuwe harde val in 2016 met wielrennen. Hoewel hij nog wel enkele keren op zijn oude niveau wist terug te keren, was de impact van zijn eerste val dusdanig dat hij nooit lang de juiste focus op het wielrennen meer wist vast te houden. Na de traditionele wielerquiz

Petje Op – Petje Af werd de avond afgesloten met de huidige ploegleider Michel Cornelisse, die aanstekelijk vertelde over zijn carrière als wielrenner met maar liefst 67 overwinningen als beroepsrenner én zijn belevenissen en inzichten als ploegleider. Waarmee het WielerCafé ruim over de tijd heenging met niets anders dan tevreden thuisgangers.

s Een ademloos publiek luistert naar de verhalen.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

Summer deals!

PAGINA 16

tot

Bezoek onze outletafdeling op de 1e etage met diverse extra afgeprijsde boxsprings en matrassen. Hoge kortingen op showroommodellen.

7O%

korting

Raw collection

Vanaf 3495,- voor 2995,-

City collection Kirsten

City collection Atlanta

2e matras Silver GRATIS

d’Arte Nancy

Creation500

City collection Dallas

Vanaf 2295,- voor 1795,-

Vanaf 3590,- voor 2795,-

Vanaf 2199,- voor 1699,-

Vanaf 1295,- voor 899,-

Vanaf 279,-

Vanaf 2099,- voor 1599,-

Nu alle maten 140 /160 /180 x 200 Leverbaar in antraciet – grijs en beige

PLUSPUNTEN

+ Nederlands fabrikaat. + Boxsprings en matrassen uit eigen fabriek in Oisterwijk. + Omruilgarantie op de matraskernen (vraag naar de voorwaarden).

Luxemburgstraat 9 5061JW Oisterwijk Tel. 013 522 0309 www.dreamplaza.nl

+ Gratis bezorgen en montage. + Deskundig advies van de beddenmakers zelf. + Geen aanbetaling. Betaling bij levering.

+ Korte, snelle levertijden. + Maatwerk mogelijk op vele boxsprings en matrassen. + Gratis parkeren.

De Beddenmakers uit Oisterwijk

Openingstijden showroom : Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur Zondag 12.00 tot 17.00 uur Andere dagen op afspraak.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 17

OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) BAAN? Onderstaande bedrijven zijn op zoek naar JOU!

VACATURE: Vacature:

Elke avond thuis Horeca medewerkers.

slapen?

Ben jij op zoek naar leuke (parttime) baan?

Voor onze onze rondvaart-/partyschepen rondvaart/party schepen Voor zijn wij opwij zoek naar naar horecamedewerkers zijn op zoek schippers! Wij horeca Onszoeken vaargebied is: krachten voor onze rondvaart/party schepen. Biesbosch,Drechtsteden en Een afwisselendehavens. horecabaan met de Rotterdamse veel rondvaarten Onzeverschillende tochten beginnen vanaf en arrangementen. We werken met een Drimmelen. leuk en afwisselend Wonen in de regio isteam. een pré. Onze thuishaven is Drimmelen. WIJ ZOEKEN;

Wij zoeken: ** fulltime fulltimeschipper horeca medewerkers ** parttime/weekend parttime horeca medewerkers schippers ** parttime/weekend weekend/vakantiematrozen medewerkers * Telefonist(e)/receptie voor vrijdag, zaterdag en zondag

Nieuwe collega’s gezocht

Interesse?

Vanwege voorgenomen groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Roosen Zwembaden is een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg en onderhoud van exclusieve zwembaden. Met een enthousiast en gedreven team van 5 tot 10 mensen werken we met veel passie aan het aanleggen en onderhouden van luxe zwembaden, voornamelijk van het merk Starline. We werken vooral voor particuliere klanten. Roosen Zwembaden gelooft erin dat een zwembad voor alle gebruikers puur genieten is. Dat betekent dat zij ernaar streeft dat zowel bij de aanleg als bij het gebruik van het zwembad de eigenaar volledig ontzorgd is op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid en gezondheid. Door een onafhankelijke, betrouwbare en ontspannen benadering in combinatie met een transparante structuur en planning zorgt Roosen Zwembaden voor een ultiem gevoel van voldoening voor alle partijen. Vanuit liefde voor de mens, haar gezin en haar welzijn!

U kunt uw reactie voorzien van CV Interesse? mailen naar info@zilvermeeuw.nl

U kunt uw reactie voorzien van CV mailen naar s.hoeve@zilvermeeuw.nl of telefonisch contact opnemen met Adriaan Schuller.

of telefonisch contact opnemen met Stephanie Hoeve Bezoekadres Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw b.v., Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen informatie/boekingen: tel 0162 - 68 26 09, info@zilvermeeuw.nl, www.zilvermeeuw.nl

Vacatures

CENTRAL HEATING B.V.

Projectleider aanleg zwembaden • Verantwoordelijk voor de aansturing van het team dat de zwembaden aanlegt • Meewerkend voorman/-vrouw • Ervaring in installatietechniek en/of electrotechniek • Zelfstandig • MBO+

Op dit moment met ruim 40 medewerkers vragen wij ter uitbreiding van ons team:

Service- en onderhoudsmonteur zwembaden • Reparatie, service en onderhoud van zwembaden en Spa’s • MBO Installatietechniek of elektrotechniek

Monteurs en leerlingmonteurs nieuwbouw Nieuwbouw utiliteit en luxe woning bouw Bekend met water/water en lucht/water warmtepompen gewenst

Leerling monteur aanleg zwembaden • Binnen het team meewerken bij de aanleg van zwembaden • MBO Installatietechniek of elektrotechniek Voor alle functies geldt dat je goede communicatieve vaardigheden koppelt aan een klantgerichte en servicegerichte instelling. Een zwembad is voor een klant vooral beleving en fun en jij snapt dit als geen ander. Je hebt flexibele werktijden en bent variabel inzetbaar vanwege het seizoensgebonden karakter dat dit werk met zich meebrengt. Je komt in een fijn, informeel team dat zich kenmerkt door betrokkenheid, passie voor het vak en oog voor kwaliteit. Je krijgt de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je verdient. Verder zijn er mogelijkheden om specifieke trainingen te volgen bij onze partner Starline. Naast bovengenoemde functies zijn wij altijd op zoek naar goede mensen en komen graag in contact met enthousiaste vakgenoten met een passie voor zwembaden.

Stucadoor Henri voor al uw schuur- pleister en spachtelwerk. Snel en goedkoop. Tel: 06-48642362

Gezocht: Parttime medewerker voor administratieve werkzaamheden en evt. bijhouden van de webshop. Uren en werkdagen flexibel en kunnen in overleg afgestemd worden max. 15h voor vragen info kunt mailen aan info@onderdelentweewielers.nl

Met 1 SMS doneert u eenmalig € 2,- (exclusief telefoonkosten). Meer informatie: www.nierstichting.nl/sms

Vaillant ecoTEC classic CW4

PARTIJVOORDEEL OP CV KETELS

Enige ervaring hierin geniet de voorkeur. Aansluitmateriaal

Vaillant ecoTEC classic CW4

Vanaf

€1475,-

Montage Geïnteresseerd? Aansluitmateriaal Vanaf incl. BTW Bel, schrijf5of mail naar Central Heating BV en vraag naar Erik van jaar garantie Montage Dommelen (erik@centralheating.nl). incl. BTW 5 jaar garantie Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ZIJLMANS WONINGINRICHTING Advies op maat bij u aan huis voor uw inrichting, Goedkoop Vouwgordijnen op maat gemaakt vanaf 79 euro, meer informatie op www.zijlmansgordijnboutique.nl of bel 0416312464

Sms NIER naar 4333 of geef via nierstichting.nl

PARTIJVOORDEEL OP CV KETELS

Voor diverse woningbouw stichtingen in een omtrek van 30 km het dagelijks onderhoud en renoveren van badkamers toilet en keuken.

€1475,-

Interesse? Reageer dan snel! Frank Roosen: info@roosenzwembaden.nl

Geef nierpatiënten hun leven terug.

Monteurs renovatie

Te koop-Knaus camper-juni 2007-7mtr lang-Renault motor dci 120-80000km-garage met 2 grote deuren-vast bed 2 pers. + na 1 bed te maken-5 zitplaatsen-automatische schotel met LED tv en DVD + cd-achteruitrij camera-cruiscontrol-3 pits gasstel+spoelbak-koelkast met vriesvak-ruime douche met wc en wasbak-gas alarm-luchtvering met compressor-ringverwarming+boiler. mob:0651273742-vraagprijs €29.500.

CENTRAL HEATING B.V. CENTRAL HEATING B.V.

De beste acties

Duurzame technieken

De beste acties

Duurzame technieken

www.centralheating.nl

0416-540107

www.centralheating.nl

0416-540107

Service & Onderhoud Service & Onderhoud

Belgiëstraat 18, 5171 PN, Kaatsheuvel Belgiëstraat 18, 5171 PN, Kaatsheuvel

Dutax Reizen Monteur/leerling monteur (m/v ) Fulltime Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime monteur/leerling monteur. Hoofdtaken: • Onderhoud van het eigen wagenpark, bestaande uit taxibussen, rolstoelbussen en touringcars; • Het uitvoeren van APK keuringen. Wij vragen: • Geldig rijbewijs; • Relevante en geldige diploma’s 1ste Monteur of je bent bereidt deze te behalen; • Bereid wisselende diensten te draaien tussen 6.00 uur en 17.30 uur; • Bereid buiten kantoortijden consignatiediensten mee te draaien; • APK- keurmeester diploma is een pré. Wij bieden: • Een afwisselde, verantwoordelijke en zelfstandige baan binnen een ondernemend familiebedrijf; • Opleidingsmogelijkheden; • Beloning conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven. Ben je geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Richt jouw sollicitatie dan zo snel mogelijk via personeel@dutax.nl of vul het sollicitatieformulier in op onze website www.dutax.nl. Natuurlijk kunt je ook contact met ons opnemen. Afdeling personeelszaken telefoonnummer (0168)482331 zal je vragen graag beantwoorden.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

CARAVANS GEVRAAGD • Bovag werkplaats • RDW erkend • 70 caravans op voorraad! • Campingshop De Wetering 8, 4906 CT Oosterhout Tel.: 0162-693187 - 06-55836618

www.caravancentrumtreffers.nl

Gulickx

schoenen Nieuwstraat 1 - 5111 CV Baarle-Nassau

PAGINA 18

VLOOIENMARKT

Waalwijk Drunen

Weekblad

VLIEGVELD GILZE EN RIJEN

Weekblad

ZONDAG 15 JULI

Wistverenigingen, u dat .....

Vliegveld Gilze en Rijen gelegen aan de Oude Rijksweg Tilburg-Breda. Rijksweg 25 - 5125 NB Gilze en Rijen

OPEN 10.00-17.00 UUR - 0161-456291

Trendy en comfortabele schoenen voor het hele gezin www.gulickxschoenen.nl - Tel 013-5079376

g n i m i u

r p O

Nú met extra korting

STACARAVAN RUIM EN LICHT! Gastvrij oisterwijk. Gezellig net natuurpark. Zwembad, restaurant, visvijver, winkel, golf etc. Ruime zit/woonkamer met slaapbank. Royale keuken. Fraaie badkamer. Slaapkamer geheel vernieuwd! Tuinhuis. Eigen parkeerplaats. Volledig ingericht! Direct instapklaar. Hele jaar recreeren. Vraagprijs 5950,- euro. Bezichtiging? Telefoon: 0651551577.

INKOOP GOUD Contante betaling, Hoogste koers Juwelier Pieter Jacobs Sinds 1982 Krullartstraat 9 centrum Den-bosch 073-6146161 www.juwelenplein.nl

OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) BAAN?

die ons van nieuws voorzien,

GRATIS AFFICHES kunnen aanvragen voor het aankondigen van hun activiteiten?

Voor informatie kunt u contact opnemen met Uitgeverij Em. de Jong te Baarle-Nassau 013-507 5534 of Maikel Leijtens: 06-40199184

Adresgegevens met klantnummer Ambo-Relatieburo. Ad 67,weduwman. Ria 66,weduwe uit Vlijmen. Tom 64, uit Drunen.Jos 73,weduwman uit Waalwijk. Anky 63, knap. Voor Info Bel; 0418-631618

acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Meer dan 7000 paar afgeprijsde dames- heren- en kinderschoenen.

STACARAVAN RUIM EN LICHT! Gastvrij oisterwijk. Gezellig net natuurpark. Zwembad, restaurant, visvijver, winkel, golf etc. Ruime zit/woonkamer met slaapbank. Royale keuken. Fraaie badkamer. Slaapkamer geheel vernieuwd! Tuinhuis. Eigen parkeerplaats. Volledig ingericht! Direct instapklaar. Hele jaar recreeren. Vraagprijs 5950,- euro. Bezichtiging? Telefoon: 0651551577.

Plaats uw zoekertje al vanaf in...

4,-

BROCANTE IN DE KERK van Biest-Houtakker Meerdere brocanteurs onder 1 dak. We zijn meerdere dagen per week open Donderdag vanaf 13.00 tot 17.00 uur Vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur Zaterdag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur ZONDAG15 JULI IS OM 10.00 UUR DE OFFICIËLE OPENING En elke 3de zondag van de maand koopzondag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur . Verkoop van Brocante ,antiek ,vintage etc.

Ter versterking van ons team zoeken wij:

UITVOERDER RESTAURATIE Als Uitvoerder Restauratie bieden we je een uitdagende functie met de daarbij behorende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.Binnen onze onderneming heerst een informele sfeer en voel je de cultuur en onderlinge verbondenheid van een echt familiebedrijf. Wij bieden een passend salaris op basis van ervaring en kennis Reacties gericht aan de heer A. Bax kunt u per post of per mail sturen naar:

Oome Raamsdonk | Postbus 150 | 4940AD Raamsdonksveer | restauratie@oomeraamsdonk.nl

e

BUITEN VLOOIENMARKT ZONDAG 15 JULI TILBURG; Terrein voormalig RKTVV, Rueckertbaan 207, 5042 AE / info: 06 - 51 21 79 20 open 09.00 - 16.30 uur www.deevenementenlijn.nl

* 2 kramen voor € 40,- *

ADVERTEREN? kijk op onze website: www.uitgeverijemdejong.nl

AANLEVEREN

Zoekertjes gTE HUUR: i.v.m lee20 stand. Garagebox. m2. Water en elektra aanwezig. €150 p/ maand. Bel naar 06- r 987654321 of mail naa T.ester@mail.nl

Uit g Em ever i .d eJ j on g

TE KOOP: z. bankstel. 3+2g.a.n. combinatie. zitstvoering leder in Ui grijs. Bel naarde kleur 12345678 of 06info@nepmaimail naar: l.nl

De zoekertjes zijn al sinds jaar en dag de aangewezen manier om als particulier iets aan de man te brengen! Via de aanleversite kunt u uw zoekertjes opgeven voor al onze weekbladen in de regio. Betaling geschiedt via een automatische incasso. De prijzen per zoekertje per weekblad per plaatsing zijn: ....................................€ 5,00 t/m 150 tekens: .................................... ....................................€ 6,50 t/m 250 tekens: .................................... ....................................€ 8,00 t/m 300 tekens: .................................... ....................................€ 9,50 t/m 350 tekens: .................................... ..................................€ 11,00 t/m 400 tekens: ..................................

Particuliere advertenties

leisure services


Sport t r o Sp

WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

Uitslagen p.v. De Postduif Wim Overdijk wint 1e jonge duivenvlucht en Jos Bierings wint zware eendaagse vlucht.

s Jos Bierings 1e prijs La Souterraine. Maar liefst 4 vluchten stonden op het programma. En alle vluchten waren zeer zwaar met 27 graden en de wind uit het noorden.

Voor de overnachtspelers werden vrijdag om 13.30 uur de duiven gelost in Dax (1000 km). Het was de specialist Ad Bakkeren

die de 1e prijs wint op deze zware Dax; hij klokte zijn 2015-3528204 op zaterdagmiddag om 13.14 uur. Voor de midfond oude duiven was zaterdag de laatste vlucht vanuit Sens (405 km). Op Wim van Overdijk zijn duiven staat dit jaar geen grens. Ook op deze zeer zware Sens wint een duif van Wim de 1e prijs. Zijn 17-3729179 wint voor zijn baasje de 1e prijs met een snelheid van 70 km per uur. Wim speelt er 6 bij de eerste 10. Alleen Henk Knippels kan hem een beetje bijhouden met 4 duiven bij de eerste 10. De eendaagse spelers moesten op donderdag inkorven voor La Souterraine, maar liefst 660 km. De duiven werden op deze vlucht gelost om 7.00 uur met noord-oostenwind. De nieuwe concoursleider van De Postduif Jos Bierings zette al zijn troeven in op deze loodzware vlucht. En met succes, zijn jaarling 20171399547 stelde zijn baasje niet teleur en landde om 16.49 uur op de klep, dit na bijna 10 uur vliegen. Jos speelde in groot verband de 7e prijs, een mooi resultaat voor de fam. Bierings. Jos kreeg zijn duiven geweldig naar huis en speelde 8 prijzen bij de eerste 10.

PAGINA 19

Als laatste waren de jonge duiven aan de beurt. Deze waren voor hun 1e vlucht (Bierges 110 km) ingemand, mede omdat vorige week de vlucht afgelast werd wegens de warmte. De duivenliefhebbers uit Waalwijk waren best een beetje bang om hun jonge duiven op vrijdagavond in te manden, mede omdat zaterdag warm weer aangegeven werd en de wind zouden ze tegen krijgen, maar toch werden bijna 500 duiven ingekorfd. De liefhebbers die jonge duiven hadden ingekorfd kregen gelijk, want het werd een mooie vlucht met gelukkig maar weinig achterblijvers. Wim van Overdijk maakte een geweldige uitslag met maar liefst 6 duiven bij de eerste 7, alleen Mau Mandemakers kon de reeks doorbreken met de 4e prijs. De 2018-1216037 van Wim speelde de 1e prijs. UITSLAG BIERGES 470 DUIVEN JONGE DUIVEN 1-2-3-5-6-7 Wim van Overdijk 4 Mau Mandemakers 8 en 9 Team HIBOWA 10 Piet Fijneman UITSLAG LA SOUTERRAINE 45 DUIVEN 1-2-4-5-7-8-9 en 10 Jos Bierings 3 en 6 Wim van Overdijk UITSLAG SENS 73 DUIVEN 1-3-4-6-7- en 8 Wim van Overdijk 2-5-9 en 10 Henk Knippels UITSLAG DAX 15 DUIVEN 1-3 en 4 Ad Bakkeren 2 Robert ten Berge

Baardwijk VR1 promoveert naar 2e klasse Baardwijk had protest ingediend bij de KNVB vanwege het verkeerd toepassen van het aantal wissels bij de wedstrijd van Baardwijk VR1 tegen Bunnik ’73 VR1. Tijdens de wedstrijd zijn er namelijk meer wissels toegepast dan volgens de spelregels is toegestaan. Na lang overleg bij de KNVB is er besloten om Baardwijk VR1 te promoveren naar de 2e klasse. Dames, gefeliciteerd met de promotie! Baardwijk VR1 gaat in het jaar dat het 100 jaar bestaat proberen zich te handhaven in de 2e klasse. Het team gaat met ingang van seizoen 2018-2019 getraind worden door Rudy Lee uit ’s-Hertogenbosch. Woensdag 4 juli mochten de vrouwen van Baardwijk kennismaken met de nieuwe trainer van Baardwijk VR1 nadat er afscheid was genomen van Frans Maas. Frans gaat bij Baardwijk

het komende seizoen het team Vrouwen 2 trainen en coachen. KENNISMAKEN MET RUDY LEE Woonplaats: ’s-Hertogenbosch Burgerlijke stand: Getrouwd (30 jaar) Vorige club? OJC Rosmalen Indruk van v.v. Baardwijk? Klein, maar warm Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken? Goed, lekker eten! Niet gepromoveerd naar de 2e klasse, is dat een teleurstelling? Niet echt. Het geeft mij de tijd om het team goed te vormen! Wat zijn je verwachtingen voor het nieuwe seizoen? Kwaliteiten de meiden in één team bundelen! Korte reactie: Ronald Koeman - Prima trainer! (Er is maar één voor mij, Cruyff )

WZV jaargangfinale Een keer per jaar wordt er voor de beste 24 zwemmers uit de leeftijdsklasse minioren een wedstrijd gehouden in het lange bad (50 meter) om uit te maken

wie de beste zwemmers van Nederland zijn. De wedstrijd wordt gehouden in het mooie 50m-bad van de Sportboulevard te Dordrecht. Voor WZV waren

Sarina Wiegman - Ook goede trainster, maar zij heeft iets meer geluk dan R.K. Kunstgras - Voor mij, nee, dank je! Maar voor de meiden wel, wat bijna elke tegenstander voetbalt

op kunstgras. Zaalvoetbal - gen - Zeker, dan wordt het voetbal een stuk aantrekkelijker. Oranje Leeuwinnen - Zeker kans voor de WK!

Besoyensestraat 93 Waalwijk (0416) 333962

PUZZEL MEE EN EN MAAK KANS OP EEN HEERLIJKE SLAGROOMTAART Puzzelservice / Persbelangen / P0563 Mail uw oplossing naar: puzzelww@emdejong.nl

1

2

3

5

4

13

12 17 21

22

26

27

14

30 35

46

37

47

48

41

50

49

65

70

66

71

67 72

68

76

77

80

79

78

61

73

75

74

51

60

59

64

42

55

58

63

69

36

54

57

62

31

40

53

56

25

29

28

45

11

16

24

34

44

10

20

39

52

9

15

23

33

38

43

8

7

19

18

32

6

© Persbelangen P0563

13

11

28

78

33

24

8

48

41

75

38

32

Kruiswoordpuzzel Week 28 Welk winwoord komt er in het balkje? HORIZONTAAL:1 aardnoot, 5 edelsteen, 8 drinkbehoefte, 12 voegwoord, 13 complicatie, 16 en andere (afk.), 17 opdracht, 19 vla, 20 Optical Character Recognition (afk.), 21 discipline, 23 vrije universiteit (afk.), 24 tasto solo (afk.), 25 afgestompt, 26 zangnoot, 27 vader, 29 voorzetsel, 30 rivier in Italië, 31 water in Friesland, 32 grijns, 35 tournee, 38 voorvoegsel, 39 Bundesrepublik Deutschland (afk.), 40 dun takje, 41 land- en tuinbouworganisatie (afk.), 43 armoedig huis, 45 twaalfde toon, 48 de persoonlijkheid zelve, 50 grootvader, 52 opgewonden, 54 klein onderdeel, 56 persoonlijk voornaamwoord, 57 en (Fr.), 58 plaats bij Apeldoorn, 59 uitroep, 60 klaar, 62 bijwoord, 64 met name (afk.), 65 briefaanhef, 67 tegen, 69 voormalige republiek, 70 bedrijfsleider, 73 record (afk.), 74 dierengeluid, 75 kriebels, 77 uitroep van pijn, 78 vertegenwoordiger, 79 noodoproep, 80 meetkundige figuur. VERTICAAL:1 munteenheid in Midden- en Zuid-Amerika, 2 complot, 3 dominee (afk.), 4 zoogdier, 5 beteuterd, 6 Andorra (afk.), 7 fonkeling, 8 hond, 9 voorzetsel, 10 lastig persoon, 11 graansoort, 14 met uitzondering van (afk.), 15 100 gram, 18 Anno Domini (afk.), 20 Frans voegwoord, 22 Grieks voorvoegsel, 25 grappig verhaaltje, 28 vak, 30 kleine foto, 33 baanvak, 34 paardenslee, 36 getijde, 37 kreuk, 38 dakvorst, 42 grootmoeder, 44 deel van de dag, 46 ovum, 47 drukte, 48 argon, 49 pers.vnw., 51 tableau, 53 kippenhok, 55 uitroep, 56 nieuwsverspreiders, 61 plant, 63 titel, 64 Portugese kustplaats, 66 pakketje, 68 nummer (afk.), 70 maart (afk.), 71 atmosfeeroverdruk (afk.), 72 jongensnaam, 75 voorzetsel, 76 Europa (afk.).

s Willy Maas (l) en de nieuwe trainer van Baardwijk VR1: Rudy Lee. startgerechtigd: Kenza van Kapel (3 afstanden), Viviënne Bosch (2 afstanden) en Jort Hoppenbrouwers (1 afstand). Viviënne zwom 4x een PR in het 50m-bad (op de 50 & 100m rugslag en 50 & 100m vlinderslag) en Kenza zwom 3x een PR in het 50m-bad (op de 200 & 400m vrije

slag en 100m vlinderslag). De beste noteringen werden bereikt door Viviënne Bosch (een 9e plaats tijdens de 100m vlinderslag) en Jort Hoppenbrouwers (een 12e plaats tijdens de 100m schoolslag). De meeste progressie werd geboekt door Viviënne.

OPLOSSING WK 27 HORIZONTAAL: 1 tocht, 5 dis, 8 wc-rol, 12 Rn, 13 objectief, 16 fa, 17 okt., 19 vesting, 20 sta, 21 tuig, 23 t.s., 24 ca., 25 vier, 26 Sn, 27 uk, 29 elk, 30 dij, 31 WS, 32 dollar, 35 elegie, 38 mep, 39 i.t.t., 40 rijs, 41 vlo, 43 kor, 45 ing., 48 Ido, 50 oer, 52 camera, 54 ploert, 56 kt, 57 ijk, 58 Spa, 59 tv, 60 eg, 62 erwt, 64 c.s., 65 dB, 67 acne, 69 bod, 70 naturel, 73 hts, 74 a.o., 75 groezelig, 77 je, 78 bijou, 79 lis, 80 dadel.

VERTICAAL: 1 trots, 2 onkunde, 3 Ho, 4 t.b.v., 5 dessert, 6 ict, 7 sticker, 8 weg, 9 CF, 10 oftewel, 11 laars, 14 jet, 15 Ina, 18 Ti, 20 si, 22 gul, 25 vijg, 28 kliniek, 30 despoot, 33 opera, 34 At, 36 lij, 37 ivoor, 38 mek, 42 oor, 44 octrooi, 46 nr., 47 gasstel, 48 ipadres, 49 dl., 51 etentje, 53 mijt, 55 Eva, 56 kebab, 61 gesel, 63 wd., 64 cao, 66 bel, 68 CH, 70 NRU, 71 uzi, 72 lid, 75 go, 76 Ga.

Winwoord: JONGERENTAAL

Oplossing prijspuzzel week 27 jongerentaal Prijspuzzelwinnaar week 27 Bram Broeksteeg Kloosterweg 3 te Waalwijk Mail uw oplossing vóór dinsdag 10.00 uur naar e-mailadres: puzzelww@emdejong.nl Oplossing + Naam + Adres. Volgende week maken wij de gelukkige winnaar of winnares bekend.

BENT U DE WINNAAR?

Knip dan bovenstaande oplossing met daarop uw naam uit en u kunt de taart alléén deze week op vrijdag of zaterdag ophalen! (Vergeet uw legitimatie niet)

s Viviënne.

s Kenza.

Besoyensestraat 93 Waalwijk (0416) 333962


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

Henk ging eraf, Wim kwam erbij

Met plezier heb ik in de afgelopen weken een aantal (oud)leden van Ponyclub Duinrakkertjes en Rijvereniging De Echo gesproken. In hun verhalen komen vaak dezelfde anekdotes naar boven. Maar tijdens het gesprek met Wim Smits, die ik onlangs sprak in zijn huis in Giersbergen, kwamen nieuwe feiten aan het licht. Voordat hij een en ander uit de doeken doet, laat hij eerst met trots zijn stal met paarden zien. Ze staan er allemaal tevreden bij. Hij wijst op een groot jong paard in de hoek, hoge verwachtingen heeft hij ervan. Hij aait zijn trouwe Fries over de neus, Wim maakt nog regelmatig een ritje over de Duinen met hem. Niet nu hoor, legt hij uit, met al die muggen en dazen. Wim was in eerste instantie aspirant-lid: hij had nog geen paard tot zijn beschikking: er was namelijk maar 1 paard op de boerderij. Dus hij mocht wel mee op concours, maar alleen voor de parade, niet in het 8-tal, de droom van Wim. Wim wachtte totdat zijn broer Henk eraf ging, dan kon Wim erbij. Als lid. Wim was toen een jaar of 12. In de loop der jaren toont Wim een enorme betrokkenheid en hij wordt zelfs voorzitter van Paardenvereniging De Echo. Jarenlang reed Wim zelf met veel plezier totdat een hernia roet in het eten gooide. Wim werd gevraagd commandant te worden, bij de paarden en later ook bij de pony’s. De ponyclub was echt groot in die tijd: zeker zo’n 60 kinderen. De concoursweekenden waren druk. Wim vlocht zelf de pony’s van zijn dochters in. Op zaterdagavond. Dan ’s morgens vroeg, zo om een uur of 7 de deur uit, kinders mee, pony’s mee, ons moeder mee. Hup op de fiets naar het terrein van de club, de pony’s aan de hand mee. Dan naar het

concours met de veewagen. ”Ik had besloten, dat we de veulentjes thuis lieten, want ik vond dat veel te veel gedoe met die veulens erbij, maar dat betekende dan wel, dat ik de merries moest melken op de concoursdagen en op de fiets terug naar huis moest om de veulens te voeren.” Het kwam geregeld voor dat Wim zijn 8-tal bij de paarden moest commanderen, destijds nog zelf gezeten op een paard, op een ander concours, om vervolgens weer terug te fietsen naar het concours waar de pony’s waren. We kunnen ons daar maar nauwelijks een voorstelling bij maken tegenwoordig… Net als dat vroeger bij iedere denkbare gelegenheid een escorte was van paarden en pony’s: bij de optocht van de carnaval reden de paarden voorop, bij de Intocht van Sinterklaas werd de Sint met paarden begeleid, op huwelijken van leden vormden de paarden een erehaag en als een nieuwe

PAGINA 20

priester werd ingewijd, zorgden de paarden voor een fraaie begeleiding naar de kerk. “Altijd waren we erbij. Dat was toen gewoon zo,” aldus Wim. Hij kan zich zelfs herinneren dat de priester bereid was op concoursdagen een mis om 6.00 uur te verzorgen, zodat de ruiters toch naar de mis konden. We schrijven eind jaren 60. Wim heeft zich als voorzitter van De Echo samen met het bestuur van de ponyclub altijd ingezet voor het realiseren van een oefenhal ergens in Drunen. Alhoewel het destijds nog twee verschillende verenigingen waren, waren de twee clubs toen al met nauw elkaar verbonden. Al was het maar op het oefenterrein wat gezamenlijk werd gebruikt. Beide besturen hebben allerlei opties de revue laten passeren, maar helaas hebben al hun inspanningen niet geleid tot het gewenste resultaat. Samen met Cees Verhoeven, over hem binnenkort meer, stapte hij naar twee wethouders op het gemeentehuis. Ze waren samen ook op bezoek geweest bij de rijvereniging van Ammerzoden en daar stond al een prachtige hal. Na een heel gesprek, stapten de heren gedesillusioneerd weer naar buiten. ”Wat zijn wij hier nou wezen doen,” vroegen ze elkaar voor de deur van het gemeentehuis. ”Deze beide wethouders zijn VOETBALLERS!” Inmiddels heeft Ruitersport Vereniging Heusden de beschikking over een prachtige accommodatie in Elshout. Daar vieren wij ook op 14 september 2018 vanaf 20.00 uur de beide jubilea met een grootse Ruiter Reünie. Je kunt jezelf en andere belangstellenden aanmelden via www. ruitersportheusden.nl. Bij binnenkomst liggen dan 5 consumptiemuntjes voor je klaar. De Reünie Reporter

Programma Alzheimer Café Waalwijk op 18 juli Jonge mensen met dementie: specifieke problematiek? Gastsprekers/deskundigen: Marlies Smulders, dementieconsulent/casemanager dementie Kaatsheuvel, en Renske Timmers, verpleegkundig specialist. Beiden betrokken bij expertisecentrum Jonge Dementie van De Wever in Tilburg. Vanaf welke leeftijd wordt gesproken over een jong mens met dementie? Waarin onderscheidt de jonge dementie zich?

Welke problemen zijn er in de thuissituatie met betrekking tot diagnose en behandeling? Welke mogelijkheden zijn er in de regio? Wat kan het expertisecentrum daarin betekenen? Vanavond veel uitleg over dementie en de omgang met problemen veroorzaakt door dementie. Locatie: Woonzorgcentrum Antoniushof Waalwijk. Programma: start om 20.00 uur, einde om 21.30 uur.

Casade maakt bezwaar tegen gaswinning Waalwijk en Loon op Zand Het Canadese bedrijf Vermilion heeft een aanvraag ingediend bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om meer gas te winnen in Waalwijk en Loon op Zand. Als eigenaar en verhuurder van een groot aantal woningen in het gebied, is wooncorporatie Casade tegenstander van deze gaswinning. Omdat Casade verantwoordelijkheid draagt voor haar 11.000 woningen en de huurders hiervan, vindt de wooncorporatie het van belang om haar stem hierin te laten horen. Casade heeft daarom een zienswijze ingediend bij het ministerie. Directeur-bestuurder Roel van Gurp geeft aan: ‘Deze manier van gaswinning past niet bij de nationale en internationale klimaatdoelstellingen die we met elkaar hebben afgesproken. Bovendien

is de gaswinning absoluut niet gegarandeerd veilig. Niet voor bodem en milieu, en niet voor onze eigendommen en de bewoners.’ De corporatie zet zich al een tijd in voor

Pareltje van Margreeth In hoeverre moet voor jezelf alles “gelikt” verlopen?

Berichten uit Waspik EROP UIT WASPIK - Sociaal Contact Waspik organiseert samen met een aantal andere instellingen zomeractiviteiten op verschillende locaties. Zo is er tot 17 augustus op maandag koffie drinken en spelletjes doen in De Stroming van 14.00 uur tot 16.00 uur. In dezelfde periode is er op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur de koffieclub met eventueel spelletjes op wisselende locaties. Op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er op wisselende locaties activiteiten als Zingen met Jan Boons, Sport en Spel, Brabantse vertelling, workshop Speksteen of Insectenhotel. Meer informatie via pscwaspik@gmail.com of tel. 06-18435995. BOEKENBEURS WASPIK – De Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak gaat in het weekend van 10 november een grote boeken-, platen-, CD- en DVD-beurs organiseren

in de voormalige garage van Hommel in de Julianastraat in Waspik. De vereniging is gestart met de inzameling van materialen. Mensen die boeken, platen, CD’s, DVD’s of legpuzzels ter beschikking willen stellen, kunnen contact opnemen met Liesbeth Kools (0416-314026) of de familie Langerwerf (0416-313089): leden van de harmonie komen de spullen dan thuis ophalen. Ook kunnen mensen zelf iedere vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur spullen brengen naar de locatie aan de Julianastraat. KERKDIENST WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 15 juli een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee De Rooij uit Rotterdam. SNOEIAFVAL TAXUS WASPIK - Hoveniersbedrijf Jan Mols in

aardgasloze woningen en heeft duurzaamheid voorop staan bij het bouwen en verbeteren van woningen. Dat ‘klemt’ met het plan voor de gaswinning, zo stelt Van Gurp. Daarnaast beluistert Casade grote zorgen bij haar huurders. Van Gurp: ‘Wij hebben begrepen dat inmiddels een groot aantal bewoners in het gaswinningsgebied, waaronder ook huurders van Casade, een petitie heeft ondertekend waarin zij zich uitspreken tegen de plannen. Wij dragen een verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welbevinden van onze huurders en ondersteunen het signaal dat de huurders afgeven.’ Met de zienswijze wil Casade een signaal afgeven aan de lokale samenleving. Er zijn betere alternatieven dan gaswinning, zo stelt zij. De minister betrekt alle zienswijzen en reacties bij het definitieve instemmingsbesluit over de gaswinning. de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus worden ingezameld en gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. De opbrengst gaat dit jaar naar Taxus Taxi. Meer informatie op: www.hoveniersbedrijfmols.nl FIETS-3-DAAGSE WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De achtste editie vindt plaats van dinsdag 7 augustus tot en met donderdag 9 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 7,50 euro; voorinschrijving kost 6 euro tot 1 augustus. Inschrijven via www.denbolder.nl

Administratiekantoor

Party-catering verhuur

Benders Adviesgroep

Suwi Verhuur

Stationsstraat 113, 5141 GD WAALWIJK Tel: 0416-560234 Info@bendersadviesgroep.nl www.bendersadviesgroep.nl

Andorrastraat 1 5171 PC Kaatsheuvel. Tel: 06-82874406 e-mail suwi@joostdonders.nl www.suwiverhuur.nl

Autobedrijven Vakgarage Braat Auto’s BV Raadhuisstraat 11 5161 BD SPRANG-CAPELLE, Tel.0416-272753 www.autobraat.nl

Raamdecoratie Stop de Mug – DeVa Raamdecoratie Grotestraat 12B, 5151JE Drunen M. 06-15203228 www.devaraamdecoratie.nl www.stopdemug.nl

Banken

Schoonheidssalon

Regiobank

Beauty Corp By Leny

Stationsstraat 113 5141 GD WAALWIJK Tel: 0416-560234 Info@bendersadviesgroep.nl www.bendersadviesgroep.nl

Behang- en verfspeciaalzaak Ton van Veghel Achterstraat 7, 5251 CS Vlijmen Tel. 073-5113781 www.tonvanveghel.nl

Catering Joost Donders Barbecue en Catering Andorrastraat 1 5171 PC Kaatsheuvel. Tel. 0416 - 276447 E: joost@joostdonders.nl www.joostdonders.nl

Computers Priest computers

Loeffstraat 34J, 5142 ER Waalwijk Tel. 0416 - 331767 M. 06-45894217 E: info@priestcomputers.nl www.priestcomputers.nl

Fitness

Grotestraat 264 5142 CC Waalwijk Tel. (0416) 652841 info@beautycorpbyleny.nl www.beautycorpbyleny.nl

Therapeutische elastische kousen De Seniorenwinkel Kaatsheuvel Jan de Rooystraat 1a, 5171 DR Kaatsheuvel Tel; 0416-279944 www.deseniorenwinkel.nl

Verhuur makelaar Huurwoningen gezocht voor o.a. EXPATS 123Wonen / Dé verhuurmakelaar Venneweg 40a, 5051 BP Goirle 013-7621050 tilburg@123wonen.nl www.123wonen.nl

Woninginrichting John Verhoeven Colors@home Besoyensestraat 77 5141 AG Waalwijk Tel. 0416 - 563390 www.colorsathome-waalwijk.nl

FeelGoodClub Waalwijk Elzenweg 23, 5144 MB Waalwijk Tel. 0416 - 794527 E: info@feelgoodclubwaalwijk.n l www.feelgoodclubwaalwijk.nl

Fysiotherapie Fysiocare Waalwijk

Zonwering Bergmans Rolluiken & Zonwering Besoyensestraat 29a 5141AE Waalwijk Tel: 0416-273556 www.bergmanszonwering.nl

Elzenweg 23, 5144 MB Waalwijk Tel. 0416 - 334680 waalwijk@fysiocare.nl

Garageboxen verhuur H. Hupkes Tel. 0416 - 378003 E: hanshupkes@home.nl

Sluit u zich ook aan bij de dienstenstrook? Lokale ondernemers op één overzichtelijke pagina, per branche gesorteerd. De dienstenpagina keert wekelijks terug, waardoor u als ondernemer ook wekelijks de kans krijgt om ‘gezien’ te worden. Dankzij een vast stramien en kleurtje bent u in dit weekblad bovendien makkelijk vindbaar. Daarnaast is deze dienstenstrook laagdrempelig: voor een relatief lage investering krijgt u 52 weken naamsvermelding terug, in één weekblad. Lokaal sterk-zijn met vertrouwde specialisten in naam en faam vermeld, dat staat centraal. Wilt u ook op deze strook staan met uw adresgegevens en website? Vraag naar de mogelijkheden! Meer info: uitgeverij@emdejong.nl t.a.v. ‘Dienstenstrook’.


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

KerkKerk PAROCHIE ST. JAN DE DOPER

berichten

PAROCHIE HEILIGE AUGUSTINUS

Waalwijk/Waspik Parochiecentrum: De Genestetstraat 1, 5144 SN Waalwijk. Tel.: 0416-333531. E-mail: info@ sintjanwaalwijk.nl. Website: www.sintjanwaalwijk.nl. Openstelling St. Janskerk: iedere zaterdag van 13.30 uur tot 16.30 uur voor bezoek en een ogenblik van stilte en gebed. VIERINGEN ST. ANTONIUSKERK donderdag 12 juli 09.00 uur: Eucharistieviering in de dagkapel. zaterdag 14 juli 18.30 uur: Eucharistieviering met samenzang. VIERINGEN ST. JANSKERK vrijdag 13 juli 09.00 uur: Eucharistieviering in de dagkapel. zondag 15 juli 10.00 uur: Eucharistieviering met zang door Gemengd koor St. Jan. VIERING IN DE KAPEL VAN ANTONIUSHOF dinsdag 17 juli 18.30 uur: Eucharistieviering.

PAROCHIEKERN Waspik Kerkstraat 1, 5165 CE Waspik. Tel.: 0416-311215. VIERINGEN ST. BARTHOLOMEUSKERK zondag 15 juli 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang. woensdag 18 juli 09.00 uur: Eucharistieviering.

PAROCHIE WONDERBARE MOEDER

ST. LAMBERTUSKERK - DRUNEN vrijdag 13 juli: 18.30 uur: eucharistieviering; zaterdag 14 juli: 14.00 uur: huwelijksviering Dieke van Hulten en Roy Schuurmans; 19.00 uur: eucharistieviering met volkszang; Toine Tausch (jrgt.); Lena van Delft-van de Wiel (mgd.); zondag 15 juli: 10.15 uur: zondagmorgengebed; 11.00 uur: eucharistieviering; mgr. Henk de Groot (jrgt.); Toon Cales (Lindestraat); Hilda Brantjes-Schultheis (mgd.); Herman Peeters; maandag 16 juli: 18.30 uur: uur van stilte en gebed; dinsdag 17 juli: 08.15 uur: eucharistieviering; ST. JAN EVANGELIST - ELSHOUT zondag 15 juli: 09.30 uur: eucharistieviering; Kees van Balen (verj.), Mart van Balen en Neel van Balen; Willy van Bokhoven (mgd.); donderdag 19 juli: 18.00 uur: uitstelling en aanbidding; 18.30 uur: rozenkransgebed; 19.00 uur: eucharistieviering; ZORGCENTRUM ST. ANTONIUS - HEUSDEN zaterdag 14 juli: 17.00 uur: eucharistieviering; ZORGCENTRUM ZANDLEY – DRUNEN woensdag 18 juli: 18.30 uur: eucharistieviering; AGENDA woensdag 18 juli: 13.30 uur: pastoraatsgroep; doop: in principe wordt er op de 1e en 3e zondag van iedere maand in Drunen, op de 2e zondag in Elshout en op de 4e zondag in Heusden/Herpt gedoopt. Aan de doop gaat een voorbereidende avond vooraf. De eerstvolgende avond is op donderdag 23 augustus. Voor doopafspraken op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur tel. 372215. Doop: op 15 juli worden Thieu en Mart Hannink in Drunen gedoopt;

Secretariaat: Pastoriestraat 15, 5251 BB Vlijmen. Tel.: 0735112215. E-mail: secretariaat@ augustinus-parochie.nl. Website: www.augustinus-parochie. nl. Het secretariaat is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur. ZOMERROOSTER In de maanden juli en augustus komen de vieringen van dinsdag en donderdag in de kapel van het Sint Janshof te vervallen. In deze periode zijn er ook geen vieringen op vrijdag in Nieuwkuijk. In de maand augustus komt ook de H. Mis Caleidoscoop te vervallen.

SINT JAN GEBOORTE Vlijmen Zaterdag 14 juli 09.30 uur Rozenkransgebed Zondag 15 juli 11.00 uur Eucharistieviering m.m.v. Vlijmens mannenkoor, Anneke Oosterwaal - van Grevenbroek, Tonnie Weldam – Spelbos, Piet van Boxtel, Lenie Mommersteeg – van Bijnen, Piet Verschuren, Jan Moester en broer en zussen.

HEILIGE LAMBERTUS Haarsteeg Zaterdag 14 juli 19.00 uur Eucharistieviering m.m.v. Seniorenkoor, Nort en Jans van Bladel – Schey en kinderen, Rinie van Bladel – Obbens.

HEILIGE JOHANNES GEBOORTE Nieuwkuijk Zondag 15 juli 09.30 uur Eucharistieviering volkszang, Bert van Broekhoven, Mark Klein Holkenborg, overleden familie De Gouw – van Baardwijk, Harrie Bronkhorst vanwege 1e jaargetijde, Jan en Annie Dikmans – de Laat. Doop: 13.00 uur Siem Moonen.

PAROCHIE H. WILLIBRORD

Pastoor P. Luijckx, Pastor J. Groos, Diaken A. Szejnoga. Postadres: Oranjeplein 1, 5175 BE Loon op Zand, Tel. 0416 - 361215. Secretariaat bereikbaar op werkdagen van 08.45 - 12.15 uur. Parochieel Centrum, Hoofdstraat 34, 5171 DD Kaatsheuvel, Tel. 0416 - 272515. Bereikbaar op werkdagen van 09.30 - 11.30 uur. E-mailadres: secretariaat@parochiewillibrord.nl; parochieelcentrum@parochiewillibrord.nl. www.parochiewillibrord.nl

ST. JAN Kaatsheuvel ZONDAG 15 JULI 11.00 uur Eucharistieviering met samenzang. Celebrant pastoor P. Luijckx. MAANDAG 16 JULI 08.30 uur Getijdengebed (Kerkelijk morgengebed) in het Stiltecentrum. DINSDAG 17 JULI 18.30 uur Eucharistieviering in de St. Jozefkapel. Celebrant: pastor J. Groos.

PAGINA 21

HH. MARTELAREN VAN GORKUM Kaatsheuvel ZONDAG 15 JULI 09.30 uur Eucharistieviering met samenzang. Celebrant pastoor P. Luijckx.

KERKDIENSTEN Waalwijk

nestraat 57 Drunen Zondag 15 juli om 10 uur kerkdienst met voorganger ds. Elise Jansen. Zondag 22 juli om 10 uur kerkdienst met voorganger ds. P. Molenaar uit Engelen. Elke woensdag vanaf 10 uur bent u welkom op de inloopochtend voor ontmoeting bij de koffie.

HERVORMDE GEMEENTE BAARDWIJK www.pknbaardwijk.nl Loeffstraat 113 Zondag 15 juli 10.00 uur ds. N. de Boo uit Zeist

KERKDIENSTEN Waspik HERVORMDE GEMEENTE WASPIK Raadhuisstraat 17 www.hervormdegemeentewaspik.nl Zondag 15 juli 9.30 uur ds. C.L. de Rooij uit Rotterdam

‘s-Hertogenbosch • Breda • Udenhout • Eindhoven Bezoek één van onze showrooms of kijk op:

Geef voor je kerk

www.kozion.nl

Foto van de week

HERVORMDE GEMEENTE BESOYEN Grotestraat 26 www.kerkinbesoyen.nl Zondag 15 juli 10.00 uur dr. J. van Eck uit Lexmond, 18.30 uur ds. J.T. de Koning uit Alphen a/d Rijn PROTESTANTE GEMEENTE WAALWIJK Grotestraat 121 www.pgwaalwijk.nl Zondag 15 juli 10.00 uur (Kerk aan de Haven) mw. ds. L.M. Bloklander-de Jong

De nummer 1 van Brabant in kunststof kozijnen

Zomerwandeling in de Moerputten Op zondag 15 juli gaat de vaste gids, Peter v.d. Velden, wandelen met een groep 50-plussers. Deze keer is, gezien de enorme belangstelling van vorige jaren, opnieuw gekozen voor de wandeling over de oude spoorlijn en door de Moerputten in Vlijmen. De start is om 10.00 uur en het vertrekpunt is theehuis Pimpernel aan de Heidijk. De wandeling zal ongeveer drie uur duren en is gratis. I.v.m. de mogelijke belangstelling (max. 25 personen) is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via mail: vdveldenpj@gmail.com

Zomers buitenconcert op het Raadhuisplein in Drunen

KERKDIENSTEN Sprang-Capelle HERVORMDE GEMEENTE SPRANG Kerkstraat 34 www.hervormd-sprang.nl Zondag 15 juli 9.30 uur ds. E. van Wijk, 18.30 uur ds. T. van Bruggen uit Streefkerk GEREFORMEERDE KERK DE BRUG Heistraat 4 www.pkndebrug.nl Zondag 15 juli 9.30 uur dhr. B. van Buitenen uit Oosterhout HERVORMDE GEMEENTE CAPELLE Hoofdstraat 25 www.hervormdcapelle.nl Zondag 15 juli 9.30 uur ds. J. Muller uit Bleskensgraaf, 18.00 uur ds. T.C. de Leeuw

KERKDIENSTEN ’s-Gravenmoer HERVORMDE GEMEENTE ’S-GRAVENMOER www.hervormdsgravenmoer.nl Zondag 15 juli 9.30 uur ds. I. Hoornaar uit Ermelo, 18.30 uur ds. A.C. Kortleve uit Veenendaal

CHRISTELIJKE GEMEENTE VAN JEHOVAH’S GETUIGEN

DE SINT-JAN IS ELKE ZATERDAG GEOPEND Tijdens de zomermaanden is de Sint-Jan ook open. Geniet van de koele temperatuur en schoonheid van dit monument. ZONDAG 15 JULI

VLIJMEN HEUSDEN (VESTING)

Museum Het Gouverneurshuis van 11.00 tot 1 november 17.00 uur ZEVEN EEUWEN HEUSDEN

Wandeling Moerputten. Start: theehuis Pimpernel. Aanmelden: vdveldenpj@gmail. com. Gratis deelname.

Museum Het Gouverneurshuis is vernieuwd! Kom naar de expositie Zeven Eeuwen Heusden, over de rijke Heusdense historie.

DRUNEN

ZONDAG 1 JULI

KAATSHEUVEL

Stiltecentrum dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur

PROTESTANTSE GEMEENTE

Vanaf zondag 1 juli is de kerk dagelijks ter bezichtiging geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Drunen Kerkgebouw De Open Hof, Ven-

DINSDAG 24 JULI

Het Lokaal, Raadhuisplein 12, Drunen van 13.30 tot 16.00 uur HANDWERKCAFÉ OP HET RAADHUISPLEIN (DRUNEN)

Efteling (tijden gelden alléén voor vr.+za.) van 10.00 tot 31 augustus 23.00 uur NEGEN PLEINEN FESTIJN IN DE EFTELING OP VRIJDAG EN ZATERDAG

Terrasje pikken en handwerken tijdens het handwerkcafé: Marja 06-28449569 of handwerkcafedrunen.nl

Geniet van sprookjesachtige optredens, wonderlijke ontmoetingen en eindeloos entertainment! www.efteling.com

KAATSHEUVEL

DINSDAG 10 JULI

DRUNEN Koninkrijkszaal, Grotestraat 317c, 5142 CA Waalwijk Voor meer informatie zie: JW.ORG Zaterdag 14 juli om 18.00 uur Openbare Bijbelse lezing: Thema: Wandel in rechtschapenheid Zondag 15 juli om 10.30 uur Openbare Bijbelse lezing: Thema: De wereld om ons heen bewijst dat God bestaat

Moerputten van 10.00 tot 13.00 uur WANDELEN IN DE MOERPUTTEN

Paviljoen tennisclub, Prins Hendrikstraat van 09.00 tot 13 juli 17.00 uur DRUNENSE FIETSVIERDAAGSE Dit sportieve evenement is voor vele fietsliefhebbers vaste prik op hun agenda. ZATERDAG 14 JULI

WAALWIJK

Van 10.00 tot 15 juli 16.00 uur LANDELIJKE OPEN IMKERIJDAGEN Wat doet een imker precies? Hoe gaat het oogsten van honing in zijn werk? www.bijenhouders.nl/landelijke-open-imkerijdag St. Jansplein 2, Waalwijk van 13.30 tot 16.30 uur

ZONDAG 29 JULI

Bij Anton, Anton Pieckplein. van 13.00 tot 16.00 uur SCHILDEREN BIJ ANTON Kunstschilders aan het werk. ZONDAG 5 AUGUSTUS

DRUNEN

Giersbergen 8 van 10.00 tot 12.00 uur WANDELING GIERSBERGEN Wandel met IVN De Waerdman door dit gebied van De Loonse en Drunense Duinen. Wilt u uw evenement ook aankondigen? Lever dan naar hartenlust een evenement aan via onze portal! - Ga naar https://www. uitgeverijemdejong.nl/aanleveren - Kies naast Redactioneel op ‘hier’ om verder te gaan - Kies na inloggen en/of registratie voor Evenementen


WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018

PAGINA 22

AH Jansen

dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur

Kijk voor alle bonusaanbiedingen op

www.AH.nl

Looptijd weekaanbiedingen van 9 t/m 15 juli

AH BBQ varkens- of kipsate, AH BBQ spareribs zoet of pittig, AH varkensbraadworsten, AH kipdijfiletlapjes in yoghurtmarinade

AH sweet eve frambozen 225 gram,

AH blauwe bessen 300 gram,

AH kersen 500 gram,

AH rode bessen

Grolsch, Kornuit of Swinckels

AH Galia-, Cantaloupeen mini watermeloen

300 gram

2 schalen naar keuze

2 stuks

8. 6. 78

38

5.

00

3.

00

6. 4. 98

18

AH komkommer en cherrytomaten

AH Hollandse Nieuwe Haring

250 gram

schaal 2 stuks

25%

krat 24 flesjes à 0,3 liter of doos 15 flesjes à 0,33 liter

15. 13. 99

19

Bavaria pils

korting

8.

99

bijv. BBQ varkens-

2.

braadworsten gemarineerd schaal 4 stuks

3.

00

25

SP AA R NU VO OR

3 kratten van 12 flesjes à 0,3 liter

MOOIE & STEVIGE MISTRAL KOFFERS!

2 stuks naar keuze

1. 1. 98

58

AH bollen

1.

00

1.

79

1.

99

19.

17

Coca Cola

Spa fruit

van de bakkerijafdeling

1.5 literflessen

1.25 liter of duo 1 liter alle varianten per fles

6 stuks alle varianten

2 zakken

2.58 1.90

1.

50

1.

75

9.

99 Spaar van 11 juni t/m 29 juli 2018 voor mooie Mistral koffe rs. Met een volle spaarkaart

4 flessen

(10 zegels)

alle varianten

1.

00

8. 7. 32

45

5.

99

heeft u al een koffer. en bijbetaling van € 29. ren zwart, blauw, U heeft de keuze uit de kleu groen, oranje of roze. 95

70% KORTING!

WEEK(END)AANBIEDINGEN

Verse appelflappen

Croissants

Kaiserbroodjes

per stuk

4 stuks

5 stuks

Bij besteding vanaf E25,-

Gesuikerde XL Donuts 3 stuks

0.

Vers uit eigen oven

50

WEEKENDAANBIEDING

Verse rauwkostsalades

WEEKAANBIEDING

1.

00

Ambachtelijke worstenbroodjes

alle varianten bakje 200 gram

WEEKENDAANBIEDING

Vers uit eigen oven

1.00

1.49

4.

99

WEEKAANBIEDING

Verse eieren

Filet speciaal

doos 10 stuks

bakje 175 gram

WEEKENDAANBIEDING

Van de warme bakker WEEKENDAANBIEDING

0.

79

Verse biefstuk

rechtsreeks van de boer WEEKAANBIEDING

1.99

per 250 gram

WEEKAANBIEDING

3.

49

uit eigen pers

WEEKENDAANBIEDING

1.99

Het is weer tijd voor de BBQ!

Van slager Geertsen

2 personen per 500 gram

fles 1 liter Van slager Geertsen

0.99

Ambachtelijke BBQ schotel of BBQ schotel à la minute

Vers geperst sinaasappelsap

WEEKAANBIEDING

per 500 gram

WEEKAANBIEDING

per stuk

Diverse vleesschotels: Gourmet, Steengrill of Fondue Van slager Geertsen

Vers uit eigen oven

1.

99

3.

99

een

GRATIS XL softijs!

365 DAGEN PER JAAR GEOPEND VAN 08.00 TOT 22.00 UUR KIJK VOOR ONS ACTUELE NIEUWS OP

AHJANSENWAALWIJK

Prijswijzigingen, drukfouten voorbehouden. Niet voor wederverkopers. Voor alle aanbiedingen geldt OP=OP.

AH 50,50, Waalwijk, T 0416-286100 AHJansen JansenBloemenoordplein Bloemenoordplein Waalwijk, T 0416-286100


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA23 1

ZOMERKRANT 18v li-ion accu klopboor-/ schroefmachineset • Incl. Flightcase • 2x 2.0 ah accu • 50-delige accessoires • 40 min. Lader • 3 jaar garantie

e 350,00

voor €

199,

00

DE BOUW SPECIAALZAAK MET ALLES ONDER ÉÉN DAK

Deur & Interieur Hout & Plaat Vakbouwmarkt

Poolsestraat 10-12 5171 DP Kaatsheuvel Tel. 0416 - 272 614 info@akkaatsheuvel.nl

www.akkaatsheuvel.nl

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA24 2

VAKBOUWMARKT MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE: Privé kluis PT1 Masterlock Vakantie Dubbelwandig sleutelkluis tijdschakelaar Inbraakwerend: Securitylevel 2 • • • Getest volgens inbraakwerende Europese norm

EN 14 450 • Indicatie waardeberging: € 5000,• Dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd) • Verankeringsgaten in de bodem en achterwand • Binnenmaat:

240x380x292cm • Buitenmaat:

330x450x380cm

slechts

€ 199,

00

Het veilige alternatief voor de bekende bloempot • Voor gedeeld gebruik van sleutels en toegangskaarten voor bijv. Thuiszorg organisaties, huishoudelijk personeel of gezinsgebruik. • Biedt ruimte voor meerdere sleutels en toegangskaarten. • 14 grote en makkelijk te hanteren drukknoppen

e 188,75 slechts voor €

00 € 00, 145,00

AXA ALL-BLACK NIEUW Binnendeurbeslag VEILIG KAN OOK STIJLVOL ZIJN!

ook leverbaar met sleutel, cilindergat en toiletsluiting

schakelaar gaat deze aan en uit met een interval van 1 uur - 30 min - 15 min.

e 14,94 voor

€ 5,99

Veiligheidsraamsluiting 3329 VANAF

€ 34,

Raamuitzetter- en sluiter in één, voor bovenlichten, klep- en uitzetramen.

95

VANAF

€ 29,

99,95

INCL. MONTAGE V.A.

95

55,00

Smart Easyfix scharnier Afm.: 89x89mm

Tele-uitzetter

€ 14,

INCL. MONTAGE V.A.

59,95

Combi-uitzetter AXA-flex Security

€ 64,

Traploos de ventilatiestand instellen. Geschikt voor naar VANAF buitendraaiende draairamen, bovenlichten, klep - en uitzetramen.

90

INCL. MONTAGE V.A.

Schermt de cilinder af zodat kerntrekken door inbrekers onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten.

INCL. MONTAGE V.A.

schakelt de stekker automatisch in. • Ingeschakeld als vakantie-

Voor naar buitendraaiende ramen en deuren. Met ventilatiestand.

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

VANAF

• Als het licht onder de 10 lux komt,

95

39,95

VANAF

€ 12,

INCL. MONTAGE V.A.

95

37,95

Ook leverbaar als veiligheidsscharnier. VANAF

€ 9,

95

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA25 3

VAKBOUWMARKT Tec 7 foamtack

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:

Pattex Click & Stick Super gemakkelijke montagelijm applicator Pattex Click & Stick is een voorgedoseerde lijmapplicator voor bijna alle montage klussen thuis. Binnen en buiten. Gemakkelijk, snel en sterk! Dankzij Click & Stick, wordt klussen leuk. NU VOOR

€ 7,

49

3KO0% RTING

All season PU schuim met zeer lage na-expansie voor binnen en buiten, toepasbaar van -5°C tot +30°C. De eerste keuze voor alle montages en verlijmingen waar snelheid, kracht en isolerend vermogen belangrijk zijn. Goede hechting op alle bouwmaterialen, met uitstekend thermisch en akoestisch isolatievermogen. TOEPASSINGEN FOAMTACK: • Verlijmen zonder koudebrug van harde isolatiepanelen, cellenbetonblokken en ander constructie-elementen. • Monteren van gipskartonplaten tegen wanden en raamwerk en van meubelpanelen en interieurelementen. • Plaatsen van raamtabletten. • Vastzetten van elektrische inbouwdozen.

op alle lijmen, kitten en tapes van Pattex* *Actie alleen geldig op voorraad artikelen. vb.: Pattex

one for all

e 9,95

universal wit 300g

OP=OP

voor € 6,95

e 12,69

voor € 10,95

WIJZONOL BUITENLAKKEN op kleur gemengd BETER:

GOED:

Dekkend hoogglans • Onderhoudstermijn ca. 5-8 jaar

GRATIS!

BEST:

LBH Silicon hoogglans alkyds

LBH SDT ultra hoogglans

• Onderhoudstermijn ca. 5-8 jaar

• Onderhoudstermijn ca. 10-12 jaar

GRATIS!

GRATIS!

Bij aankoop van 2 liter Wijzonol buitenlak op kleur: 1 liter Wijzonol grondlak op kleur GRATIS! Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA26 4

VAKBOUWMARKT Gardena combi krabber + hark

BBQ 44cm

e 42,27 voor e 34,

€ 29,

95

95

voor

€ 17,

50

Houtskool

Gardena 4 delig balkonset Inhoud: stoffer + blik, schepje, krabber en snoeischaar

€ 2,89

Grasmaaier 3200E • Motortype 230v,

1000 watt • Gazonoppervlakte tot 150m2 • Met opvangzak

e 99,95 voor €

bediening en timer • Meegeleverd: afvoerpijp, windowkit en condenswater afvoerslang

e 367,84 voor €

2KO0%

249,27

op alle ventilatoren en mobiele airco’s*

Bijvoorbeeld:

e 57,95 voor

€ 39,

95

Tafelventilator 40cm • 3 standen • Kleur: Wit

Gardena classic slang incl.: 1 kraanstuk, 1 adapter, 1 slangstuk, 1 waterstop en 1 tuinspuit.

e 29,

e 29,95

99

89,95

• Geschikt voor een ruimte tot 90m3 • Met afstands-

RTING

2.5kg

voor

Mobiele airco

voor

€ 24,

95

voor €

23,95

*alleen geldig voor voorraadartikelen

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA27 5

O P= O P

VAKBOUWMARKT GRATIS ACCU: Stel je eigen set samen! Bij aanschaf van Solo machines met een waarde hoger dan € 150,-

Koopt u een Power-X-Change starter kit 1,5 Ah voor € 29,95 = Snellader met gratis accu (t.w.v. € 47,95)

Bij aanschaf van Solo machines met een waarde hoger dan € 300,-

Koopt u een Power-X-Change starter kit 3,0 Ah voor € 29,95 = Snellader met gratis accu (t.w.v. € 84,95)

ACTIEVOORWAARDEN 1. Niet geldig i.c.m. andere promoties/aanbiedingen. Vermelde kortingen zijn op basis van adviesverkoop prijzen. 2. Enkel geldig i.c.m. Solo Power-X-Change machines, niet geldig op KITS, losse laders, accu’s en usb power bank. 3. Er dienen minimaal 2 verschillende Solo machines in één set te zitten. Dubbele machines in één set is niet mogelijk.

STEL JE EIGEN SET SAMEN UIT MEER DAN 50 VERSCHILLENDE (TUIN)GEREEDSCHAPPEN OP ÉÉN ACCU!! PRIJSVOORBEELD 1: Boor/schroefmachine TE-CD 18 Li-i BL Solo Schuurmachine TE-OS 18/1 Li Solo 3 Acculader 1,5 Ah losse accu Reguliere verkoop

PRIJSVOORBEELD 2: 99,95 9,95 29,95 47,95 217,80

ACTIE VERKOOP

€ 169,

85

Grasmaaier GE-CM 18/30 Li Solo Voegenreiniger GE-CC 18 Li Solo Grastrimmer GE-CT 18 Li Solo Heggeschaar GE-CH 1846 Li Solo Acculader 3,0 Ah losse Accu Reguliere verkoop

99,95 54,95 49,95 59,95 29,95 84,95 379,70

ACTIE VERKOOP

€ 294,

75

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA28 6

VAKBOUWMARKT Steigerhout gebruikt gedoubleerd Voor sommige toepassingen is gebruikt steigerhout te dik. Hoe makkelijk zou het zijn als het wat dunner beschikbaar zou zijn. Op deze vraag zijn we ingesprongen. Gedoubleerd gebruikt steigerhout wordt gezaagd uit 32x200x5000 mm. De kopse kanten met de ijzers worden eraf gezaagd. Daarna worden ze doorgezaagd op 15 mm dik. 1 zijde is dus gebruikt en 1 zijde is gezaagd en heeft een nieuwe look. Dikte: 15mm. Breedte: 200mm.

230cm lang

e 12,99

460cm lang

e 24,99

€ 9,

Midden-Europees vuren steigerplanken

€ 19,

99

99

Steigerhout licht & donker grijs geimpregneerd 2,8 x 19 x 500 cm

2,8 x 19 x 500 cm

€ 14,

65

Tenco steigerhoutbeits Antraciet Grey wash White wash

2KO5% RTING

e 20,95

€ 16,

95

e 13,95

1 liter

e 32,95

2,5 liter

voor € 10,46

voor € 24,71

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA29 7

VAKBOUWMARKT DEUR & INTERIEUR Douglasvision doe-het-zelf buitenverblijven De lijn voor de echte doe-het-zelver. Gemaakt van fijnbezaagd douglashout. Wordt geleverd zonder voorbewerking, maar met een duidelijke opbouwinstructie.

al verkrijgbaar vanaf

€ 1.039,00 Ook verkrijg baar: Doe-het-zelf kapschuren en zadeldake n

NIEUW IN HET ASSORTIMENT:

Zitbank Excellent Strakke, zeer solide Hillhout bank met zitting gemaakt van 2 douglas balken 5,8 x 19 cm en antracietkleurige betonnen zijkanten, dik 7 cm. (hxbxd) 45 x 39 x 170 cm.

Tuinkast Sering Gemaakt van steigerplanken. kleur grijs/wit. Inclusief schappen en zinken dakafwerking. (hxbxd) 200 x 83 x 45 cm.

e 135,00

e 375,00

voor

voor

€ 109,00

€ 319,00

Poolsestraat Poolsestraat 10-12 10-12, • 5171 5171 DP DP Kaatsheuvel Kaatsheuvel •• Tel. Tel.0416 0416- -272 272614 614 • •info@akkaatsheuvel.nl info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA30 8

VAKBOUWMARKT Laminaat 24 breed • Afmeting: 1380 x 244 x 7mm • 2,357m2 pak inhoud

E 17,95 per m2 per pak

€ 23,45

€ 9,95 - Eiken natuur -

- Warm eiken -

Laminaat Extra breed Specificaties: • • • • •

380 mm Lang x 244mm Breed x 8mm dik 25 jaar garantie bij residentieel gebruik vellingkant aan kopse en lengtezijde geschikt voor vloerverwarming gebruiksklasse 23/32

E 23,95

voor € 14,95

(per m2)

3 dessins:

- Licht eiken -

- Grijs eiken -

- Antraciet Eiken -

Poolsestraat 10-12, 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


actiepak

WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA31 9

VAKBOUWMARKT

ZOMER ACTIE

Pak

1100 Voordelige 999,actiepakketten

Geïsoleerde garagedeur

araarnatn gG it

**

jjaaar

ur

incl. BTW

ar

*

de de op

e

op

vanaf

rden

e

met aandrijving

ie *

dik 45 mm d 15 mei t/ ïsoleer Vraag m 15 septegme naar d e voor ber 2018 waa

de d eur

TIP: Vraag naar onze voordelige ACTIEPAKKETTEN!

• RAL De p gew • Afw van in d • Extr

1

Pakket A

Pak

• RAL-kleur naar keuze. • RAL De panelen worden in de De p gewenste RAL-kleur gespoten • Afw • Afwerkprofiel voor een fraaie afwerking Wor van het kozijn. Wordt standaard afgewer • Extr in dezelfde gewenste RAL-kleur • Poli • Extra handzender, type 502

Voordelige actiepakketten dik 45 mm d er geïsole

ZOMER ACTIE TIP: Vraag naar onze voordelige ACTIEPAKKETTEN! VOORDELIGE ACTIEPAKKETTEN Pakket B

€ 279,-

In één dag volledig gemonteerd!

TIEPAKKETTEN!

15 mei t/ Vraag m 15 septem naar d e vo ber 2018

Pakket A

orwaa

rden

Pak

• RAL-kleur naar keuze. • RAL De panelen worden gewenste RAL-k • RAL-kleur naar keuze. De p araain rnatnide gG t De panelen worden in de • Afwerkprofiel voor een fraaie afwerking • Afw gewenste RAL-kleur gespoten Wordt standaard jafgewerkt in dezelfde g Wor jaaaarr • Afwerkprofiel voor een fraaie afwerking • Extra handzender, • Extr r502 d e type eu d van het kozijn. Wordt standaard afgewerkt • Politie Keurmerk Veilig Wonen, weersta • LED in dezelfde gewenste RAL-kleur • Extra handzender, type 502 € 329,*

**

ur

ie *

e

1100

de de op

op

PAKKET A

• RAL-kleur naar keuze. De panelen worden in de gewenste RAL-kleur gespoten. • Afwerkprofi el voor een fraaie afwerking van het kozijn. Wordt standaard afgewerkt in dezelfde gewenste RAL-kleur. • Extra handzender, • type 502

PAKKET B

PAKKET C

€ 279,-

• RAL-kleur naar keuze. De panelen worden in • RAL-kleur naar keuze. De panelen worden in DEZE ACTIEPAKKETTEN ZIJN ALLEEN LEVERBAAR IN C de gewenste RAL-kleur gespoten. de gewenste RAL-kleur gespoten • Afwerkprofiel voor een fraaie afwerking van • Afwerkprofi el voor een fraaie afwerking van het kozijn.Wordt standaard afgewerkt in het kozijn.Wordt standaard afgewerkt in dezelfde gewenste RAL-kleur. dezelfde gewenste RAL-kleur • Extra handzender, • Extra handzender, • RAL-kleur naar keuze. type 502 type 502 De panelen worden in de gewenste RAL-k RAL-kleur naar keuze. • Politie Keurmerk • LED-verlichtingslijst Veilig Wonen, De panelen worden in de gewenste •RAL-kleur gespoten Afwerkprofi el voor een fraaie afwerking weerstandsklasse 2

Pakket C

Pakket B dag volledig gemonteerd! In één

monteerd!

€ 279,-

€ 329,-

I

€ 459,-

Wordt • Afwerkprofiel voor een fraaie afwerking vanstandaard het kozijn.afgewerkt in dezelfde g DEZE ACTIEPAKKETTEN ZIJNWordt ALLEEN LEVERBAAR INinCOMBINATIE MET RAL-kleur DE ZOMERACTIE standaard afgewerkt dezelfde gewenste • Extra handzender, type 502 • Extra handzender, type 502 • LED-verlichtingslijst Poolsestraat 10-12, 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl • Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2 € 459,€ 329,-


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA 32 10

DEUR & INTERIEUR Belleporte Budget Eigenschappen: • Keuze uit 6 verschillende modellen • Strakke profilering met vlakke panelen • Verkrijgbaar in een beperkt aantal standaard maten

Belleporte Budget per deur

179,00

Glasdeuren per deur (incl. voorgemonteerd VH- glas) €

189,00

Belleporte Lifestyle Eigenschappen: • • • •

Keuze uit 17 verschillende modellen Facetprofilering met bossing panelen. Keuze uit diverse soorten glas (los geleverd) In alle standaard maten verkrijgbaar (+ maatwerk mogelijk)

* Prijs geldt voor alle maten en alle modellen (excl. glas). Voor opdekdeuren geldt een toeslag van € 11,-

per deur*

vanaf €

198,00 Belleporte Exclusive Uniek aan deze binnendeuren: geen V-naad, ook wel verdoezelnaad genoemd tussen de deurstijlen en dorpels. Dat levert niet alleen een uiterst sterke verbinding op, maar bovendien een strakke en chique uitstraling. Een naadloze deur dus. Eigenschappen: • Keuze uit meer dan 50 modellen • Keuze uit verschillende profileringen en panelen. • Deuren worden op maat gemaakt

per deur

vanaf €

217,00

AK werkt samen met vakmensen die uw nieuwe deur vakkundig voor u kunnen afhangen. Ook het inmeten wordt door AK Deur & Interieur verzorgd. Desgewenst worden de oude deuren ook gedemonteerd en afgevoerd.

Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA 33 11

DEUR & INTERIEUR Modern industrieel

Svedex Black on White Uniek is de combinatie van onze witte afgelakte binnendeuren met de nieuwe zwarte details die we hebben toegevoegd in de vorm van zwarte glaslatten, zwarte deurklinken en zwarte schuifdeursystemen. Hierdoor creëert u een mooi contrast en geeft u uw interieur een uniek karakter.

Skantrae SlimSeries

Skantrae SlimSeries Ultra NIEUW

Maak kennis met Skantrae SlimSeries Ultra: strak vormgegeven houten binnendeuren met ULTRA smalle stijlen.

Steelit Een exclusieve range stalen binnendeuren. Compleet met kozijn, deurbeslag en voorzien van gemonteerd glas. Helemaal af dus! En dat tegen een zéér concurrerende prijs!

Poolsestraat 10-12, 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl


WEEKBLAD DRUNEN - WOENSDAG 11 JULI 2018 AK DEUR & WAALWIJK INTERIEUR /KAATSHEUVEL

PAGINA PAGINA 34 12

VAKBOUWMARKT VOORDEUR VERVANGEN? Bij AK zijn de mogelijkheden eindeloos. Keuze uit talloze modellen van budget tot exclusief en van klassiek tot modern

Uw voordeur kan door de vakmensen van AK compleet worden afgehangen en voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen Poolsestraat 10-12 • 5171 DP Kaatsheuvel • Tel. 0416 - 272 614 • info@akkaatsheuvel.nl

Weekblad Waalwijk 11-07-2018  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Waalwijk, Sprang-Capelle enWaspik. Weekblad Waalwijk verschijnt wekelijks op woensdag in een oplage va...

Weekblad Waalwijk 11-07-2018  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Waalwijk, Sprang-Capelle enWaspik. Weekblad Waalwijk verschijnt wekelijks op woensdag in een oplage va...