Memoria 2015

Page 1

2015 Compromís empresarial, econòmic i social amb el territori2015 Compromís empresarial, econòmic i social amb el territori

Ctra. Manresa, 131 08700 Igualada Barcelona Telèfon: 0034 93 805 22 92 Fax: 0034 93 804 60 55 www.uea.cat uea@uea.catSumari Qui som / Quienes somos About us

6

Presentació

8

Missió i visió de la UEA

9

Òrgans de govern

10

Codi ètic

11

Les comissions de treball Comissions UEA: CUMA, logística i Internacional

12 14

Serveis als socis

16 Avantatges pels socis

17 Gremis i entitats associades / Afiliació

5

Conferències i tallers

18

Dinars UEA

20

Actes i projectes

21

Sopar de l’empresari

24

Dinamització de sectors Promoció empresarial i comarcal

26

Assemblea General de la UEA i reunions de treball

28

Formació

30

Acords i convenis

32

Comunicació i premsa

33

Borsa de treball

36

Relació de socis

37

2015


Qui som Cat La Unió Empresarial de l’Anoia és una associació empresarial, sense ànim de lucre i de lliure afiliació que agrupa gremis i empreses pertanyents a diferents sectors econòmics de l’Anoia i comarques veïnes. Atesa la seva alta representativitat i la qualitat de les accions desenvolupades, la UEA s’ha convertit en una entitat de referència en l’àmbit de les associacions empresarials territorials del nostre país. Els objectius fonamentals de l’entitat són: • Representar els interessos empresarials dels seus integrants. • Facilitar a les empreses les eines i habilitats per créixer, adaptar-se al mercat i ser més competitives, amb responsabilitat i valors socials. • Fomentar l’activitat econòmica i el teixit empresarial del nostre territori, ajudant a crear ocupació i prosperitat actual i futura. Aquests objectius es tradueixen en un ampli ventall d’accions que l’equip de la UEA programa anualment amb la finalitat de contribuir en la millora de la competitivitat i desenvolupament empresarial: Cursos de formació continua i a mida Conferències i seminaris de temàtica especialitzada Condicions preferencials en serveis i proveïdors Assessorament personalitzat Borsa de treball

· · · · ·

La UEA és també un espai de trobada empresarial que pretén afavorir l’intercanvi d’experiències i la interrelació entre empreses. Els elements més representatius de la nostra associació són:

· · · Espai Empresa: espai radiofònic de temàtica empresarial i emissió setmanal a Ràdio Igualada · Sopar UEA: tradicional sopar anual de l’entitat, i escenari de

Dinars UEA: dinars networking que compten amb la participació d’un ponent destacat. UEA Magazine: revista quatrimestral, premiada com a millor revista associativa espanyola.

l’entrega dels premis UEA.

A més d’atendre les necessitats empresarials, la UEA està directament implicada en la promoció i reactivació econòmica de l’Anoia, participant en polítiques actives de les diferents administracions públiques, i també impulsant projectes propis. A la nostra web www.uea.cat trobareu amb més detall cadascun dels nostres serveis i activitats.

6

2015


Quienes somos

About us

Esp

Eng

UNIÓ EMPRESARIAL DE L’ANOIA (UEA)

UNIÓ EMPRESARIAL DE L’ANOIA (UEA)

Constituida en 1982, la UEA es una asociación empresarial de afiliación voluntaria y carácter multisectorial integrada por diferentes empresas, gremios y asociaciones. Actualmente representa a más de 900 empresas y su ámbito de actuación se centra en la comarca de l’Anoia (Barcelona) y comarcas limítrofes.

Founded in 1982, the UEA is a voluntary, non profit multisector Business Association made up of companies, associations and trade guilds. It is located in the region of “L’ Anoia” (Barcelona, Spain) and currently represents more than 900 companies. Our main aims are to represent, defend and promote the economic, social and cultural interests of our associates.

Los objetivos fundamentales de la entidad son:

Various activities are planned annually by the UEA team in order to improve the competitiveness and business development of our associates:

• Representar los intereses empresariales de sus integrantes. • Facilitar a las empresas los instrumentos y habilidades para crecer y adaptarse al mercado y ser más competitivas, con responsabilidad y valores sociales.

• • • • •

• Fomentar la actividad económica y el tejido empresarial de nuestro territorio, ayudando a crear ocupación y prosperidad actual y futura. Estos objetivos se traducen en un amplio conjunto de acciones que el equipo de la UEA programa anualmente con la finalidad de contribuir a la mejora de la competitividad y el desarrollo empresarial:

Training, both continual and occupational Conferences and workshops on specific topics Special conditions negotiated with our suppliers Personalised advice Job board

The UEA is also a meeting place where networking experiences not only between local but also foreign companies are facilitated.

· Cursos de formación continua y ocupacional. · Conferencias y seminarios de temática especializada. · Condiciones preferenciales en servicios y proveedores. · Asesoramiento personalizado. · Bolsa de trabajo.

Some of the most representative items of our Association are:

• “Dinars UEA” (UEA Lunches) : Networking lunches with a conference by a prominent guest.

La UEA es también un espacio de encuentro empresarial donde se pretende favorecer el intercambio de experiencias y la interrelación entre empresas.

• “UEA Magazine” : Quarterly magazine which was recently recognized as the best Spanish business association publication. • “Espai Empresa” : A business space on the local Radio Igualada station.

Los elementos más representativos de nuestra asociación son: • Dinars UEA: comidas networking que cuentan con la participación de un destacado ponente.

• “Sopar UEA” : The traditional annual dinner of the UEA, always innovative and the scene for the presentation of the UEA prizes.

• UEA Magazine: revista trimestral premiada como mejor revista asociativa española. • Espai Empresa: espacio radiofónico de temática empresarial y emisión semanal en Radio Igualada.

Apart from dealing with business needs, the UEA is directly involved in the promotion and economic revival of the area of the Anoia, be it by participating in political activities with local public bodies, promoting our own projects or industrial revival.

• Sopar UEA: Tradicional cena anual de la entidad, y escenario de la entrega de los premios UEA. Además de atender las necesidades empresariales, la UEA está directamente implicada en la promoción y reactivación económica de la comarca de l’Anoia, ya sea participando en políticas activas de las diferentes administraciones públicas, o impulsando proyectos propios.

We invite you to visit our web www.uea.cat and to contact us. We will be pleased to inform you about our different services and activities.

En nuestra web www.uea.cat encontrarán con mayor detalle cada uno de nuestros servicios y actividades.

7

2015


Presentació

Rico, el Japó i Hondures. Aquest últim, en el marc de la cooperació internacional, la UEA ha iniciat un projecte de caire medi ambiental, en col·laboració amb la municipalitat de Trujillo i Guanaja a Hondures, per tal d’assessorar en la gestió de residus sòlids i treballar en la construcció d’un abocador controlat al país llatí. Amb molta il·lusió vam celebrar el XVè Sopar de l’Empresari, aquest 2015 sota el lema “Som Empresa, Som Futur”, per que creiem en les empreses de la comarca, en el seu potencial, i per que són aquestes les que estan construint un futur de recuperació econòmica. I això ho veiem cada dia amb empreses que creixen, que creen llocs de treball, que estableixen acords de col·laboració amb empreses d’altres països, i també ho veiem amb les noves empreses que arriben al territori i les que es creen de mans d’emprenedors il·lusionats.

Blai Paco President Unió Empresarial de l’Anoia.

No vull perdre l’oportunitat de comentar que aquest any 2015 s’ha produït un canvi de Junta a la UEA, després de les eleccions de l’octubre. Una Junta diversa i plural en el àmbit geogràfic, en el de les mides d’empresa i en el de sectors representats, de la que estic segur que obtindrem les seves màximes aportacions en formació, experiència, i coneixements en benefici de l’economia comarcal.

Benvolgut soci, aquest any ens sentim especialment cofois de fer-vos a mans la memòria de la UEA, doncs el 2015 ha estat un bon any per la nostra entitat i el que voldríem és que tots vosaltres hagueu tingut tan bones vibracions com nosaltres, havent assolit un grau important dels objectius que us havíeu marcat pel 2015.

Durant aquest 2015 a la UEA hem fet molta feina, organitzant tallers, cursos, conferències, dinars empresarials, reunions, projectes, etc. i aquesta memòria n’és una mostra, però encara tenim molta feina per fer. Propòsits, reptes, projectes i idees que volem desenvolupar aquest 2016. Ho farem amb totes les ganes, la il·lusió, i l’esforç que requereixin per arribar al nostre objectiu, que és fer de l’Anoia una comarca atractiva econòmicament, dinamitzar els sectors econòmics i sobretot ajudar-vos a posar en valor les vostres empreses. Esperem que ens doneu la vostra confiança.

Per la UEA l’any passat ha quedat marcat per projectes importants que ens ajuden a ser optimistes de cara al futur i que ens fan creure, encara més, en les oportunitats del nostre territori. Un exemple és la presentació de l’estudi del sector del metall que demostra la fortalesa d’un sector que per a molts era desapercebut, però que la realitat ens constata que no és així, sinó al contrari, és un dels més importants de la nostra comarca. L’ interès mostrat per les empreses del sector entrevistades per l’elaboració de l’estudi, fan preveure que el pla d’accions que se’n deriva, i que començarà a desenvolupar-se durant el 2016, comptarà amb el suport i la confiança del sector.

Gràcies pel vostre suport.

Aquest any també hem treballat més enllà de l’Anoia amb la voluntat d’obrir la comarca a nous mercats econòmics, en consonància amb la importància creixent que les exportacions tenen per les empreses. En aquest sentit, hem posat la primera pedra a tres projectes per a la projecció internacional a països com Puerto

8

2015


Missió

Visió de la UEA

Representar els interessos de les empreses, facilitarlos un entorn favorable, les eines per créixer, ser més competitives i que puguin col·laborar entre elles, fomentant i promocionant l’activitat econòmica i empresarial de la comarca.

Ser l’entitat empresarial referent a la comarca de l’Anoia, aportant valor i servei a les empreses que hi treballen, comptant amb la col·laboració d’altres entitats i associacions de Catalunya.

9

2015


Òrgans de govern

VOCALS JUNTA DIRECTIVA

Miguel A. Aceiton

Amgrup SL

Ferran Bosque

Poolbike

Miquel Canet

Taller Àuria

Xavier Carles

Grup Carles

JUNTA DE GOVERN I JUNTA DIRECTIVA

Jaume Catarineu

TIC Anoia

President

Blai Paco Intarex

Joan Domènech

Fira d’Igualada

Vicepresidents

Francesc Seuba Meritem

Antonio Egea

Tex 51

Miquel Gleyal

MG Comunicació

Manel Macià

Talentia Gestió

Jordi Marcè

Finques Rambles

Stephanie Marko

Stikets

Jordi Mercader

Miquel y Costas

Eva Panicello

SAF Gestió Empresarial

Josep Parera

Instal·lacions Parera

Domingo Sánchez

Dorsan Filtración

Elisabet Seuba

New York Institute

Josep M. Torrens

Petromiralles

Josep M. Vives

President d’Honor

Ramon Felip

President Emèrit

Els òrgans de govern de l’associació són: L’Assemblea General, òrgan sobirà de l’associació, la Junta Directiva, la Junta Executiva i el President que és qui presideix tots els òrgans.

Jordi Bernadet Transports Bernadet Xavier Badia Gremi de Blanquers Tresorer

Joan Tristany Tristany i Trull

Vocals

Xavier Bustos Comercial Godó Joan Gabarró Fagepi Xavier Camins Camins Grup Joan Margets Sofamel

Secretària General

Paula Arias UEA

CONSELL ASSESSOR

EQUIP DE GESTIÓ UEA La plantilla de l’associació està formada per 5 persones

Francesc Seuba

Meritem

Jordi Mercader

Miquel y Costas

Paula Arias

paula@uea.cat

Gerència

Joan Margers

Sofamel

Montse Soteras

montse@uea.cat

Àrea de socis

Josep M. Torrens

Petromiralles

Pilar Moreno

pilar@uea.cat

Formació i comptabilitat

Xavier Badia

Gremi de Blanquers Anna Marsal

anna@uea.cat

Dinamització de sectors

Marta Carles

marta@uea.cat

Comunicació

Raúl Porras

10

Conserge

2015


Codi ètic El compromís social que adquireix la UEA com a entitat independent, apolítica i sense ànim de lucre queda reflectit en el codi ètic que des de l’1 de gener de 2015 regeix els principis bàsics de l’entitat que treballa per millorar el teixit empresarial del territori. Així aquest Codi Ètic sotmet totes les persones vinculades a l’associació, càrrecs dels òrgans directius, responsables i membres de comissions i els treballadors de l’entitat, sota uns principis bàsics: • Legalitat que condiciona a les persones afectades pel codi a prendre decisions i adequar la seva gestió als preceptes que estableix. • Independència de qualsevol poder públic, partit polític o agent econòmic o social, tot i mantenir una col·laboració lleial amb administracions públiques, organismes i institucions públiques i privades. • Honradesa en l’actuació desinteressada i sense ànim de lucre dels representants de l’entitat. • Lleialtat a la UEA i servei als socis per part de qualsevol representant de l’entitat, sempre amb els interessos de la UEA i dels socis per sobre dels particulars. • Imatge i reputació corporativa com un dels actius valuosos per preservar la confiança d’afiliats, empleats, proveïdors, càrrecs directius... Compromís de les persones vinculades a l’entitat de no perjudicar aquesta reputació. Així s’assumeixen una sèrie de compromisos: • Confidencialitat de la informació i tramesa veraç i completa de la mateixa, sempre sota l’empara de la legislació vigent de protecció de dades personals. • Transparència dels representants de l’entitat i el compliment dels compromisos adquirits. • Respecte a les persones rebutjant qualsevol manifestació d’assetjament psicològic, moral o d’abús d’autoritat o qualsevol comportament lesiu als drets de les persones. • Condemna de la corrupció i el suborn i qualsevol pràctica no ètica procedent de qualsevol persona i/o entitat pública, privada, política o candidat a càrrec públic. • Política social i corporativa assegurant la igualtat d’oportunitats i seleccionant els treballadors i persones amb càrrecs de direcció o comandament sota els principis de mèrit, capacitat i idoneïtat de les capacitats personals i professionals. • Entorn de treball saludable, eficaç i segur, complint les normes de protecció i salut en el treball vetllant per la seguretat de proveïdors, col·laboradors i tots aquells que quedin vinculades a les activitats de l’organització. • Relació amb tercers, proveïdors i empreses col·laboradores basada en la confiança. Directius, membres de comissions i empleats queden exclosos de qualsevol procés de selecció de proveïdors. • Ús de la propietat, actius i recursos de forma responsable per part d’empleats, directius, afiliats i col·laboradors. • Règim econòmic amb exactitud i honestedat en els registres comptables.

11

2015


Les comissions de treball La UEA s’organitza a través de diferents comissions assessores que estan integrades per membre de la Junta Directiva, siguin representants d’empreses o d’associacions, que treballen temes d’interès general per a l’entitat. Es creen per necessitat d’un projecte concret i s’estructuren en funció de diferents àrees temàtiques.

Comissió Internacional La Comissió Internacional de la UEA es l’encarregada de liderar i coordinar les accions i els projectes que es desenvolupen amb la missió d’obrir les portes dels mercats internacionals a les empreses anoienques. En aquest sentit aquesta comissió ha creat, des de la seva formació, un servei de consultoria especialitzada en Internacionalització, ha establert una xarxa de consultors i/o assessors experts en comerç internacional, i s’ofereix per acompanyar i ajudar a les empreses en obrir-se camí més enllà de les nostres fronteres. Aquest 2015 s’ha posat la primera pedra a tres projectes importants.

Els objectius de les comissions són els següents: a) Ser una mitjà dinàmic de participació dels socis en la gestió dels diferents projectes que duu a terme l’entitat. b) Ser un òrgan consultiu per als propis òrgans de govern de l’entitat, per a les empreses i per a altres organismes i entitats externs Funcions: Tramesa de coneixement i experiència, fomentar el voluntariat, aprofitar els recursos existents.

*Puerto Rico, un país obert als negocis L’economia de Puerto Rico és una de les més grans i importants de l’Amèrica Llatina tot i la seva petita extensió territorial. És un país obert als negocis i la seva situació estratègica és atractiva per entrar al gran mercat del Estats Units. El mes d’octubre el director de la cambra de Puerto Rico Industrial Development Company (PRIDCO), Jaime YordánFrau va visitar la comarca per conèixer el territori a nivell empresarial. La UEA i PRIDCO estàn en converses per tal que empreses anoienques que vulguin establir-se o buscar nous clients a Puerto Rico, tinguin les màximes facilitats per iniciar el camí.

Organització: Cada comissió s’organitza de forma independent i defineix el seu propi funcionament intern. Membres: Un responsable i un mínim de 2 vocals, amb la possibilitat d’ampliar amb participants externs en funció de les necessitats de la pròpia comissió.

Comissió d’Inversió i Indústria La Comissió d’Inversió i Indústria és un canal per a la projecció del territori que permet tant la captació d’inversions en el sector de negocis com la millora de les que ja estan implantades a la Comarca. Treballa per a la consolidació de les empreses del nostre entorn i la captació de noves inversions amb l’ objectiu de millorar de forma positiva i significativa la situació socioeconòmica del nostre territori, generant activitat econòmica i ocupació.

*Japó, un mercat per descobrir Més de 30 empresaris japonesos de diferents sectors econòmics i diversos empresaris anoiencs van reunir-se amb l’objectiu de cercar oportunitats de negoci i conèixer les possibilitats d’inversió al territori.

12

2015


*Hondures, cooperació internacional A principis del mes de setembre una delegació de la Unió Empresarial de l’Anoia, juntament amb l’alcalde de Castellolí, van viatjar a Hondures per iniciar un projecte de cooperació internacional al desenvolupament, de caire medi ambiental, promogut per la Diputació de Barcelona. En concret el projecte té per objectiu construir un abocador per evitar la contaminació, el deteriorament de l’entorn, i l’impacte negatiu que generen els residus sòlids no ordenats en la població, el sòl, la fauna i la flora de la zona.

CUMA (Urbanisme i Mobilitat) La Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de la UEA va realitzar diverses reunions de treball al llarg de l’any. A banda dels propis integrants de la comissió, va comptar en una ocasió amb la presència del Diputat Delegat en Infraestructures i Urbanisme, de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, qui va traslladar a la comissió les accions que pel 2015 des de la Diputació es preveien a la comarca. La comissió, fruit de la reelecció del president, Blai Paco, i la reconfiguració de la Junta Directiva de l’entitat, va veure incrementat el nombre d’integrants amb tres nous membres de junta.

Per tal de treballar tots aquests temes, la CUMA es va estructurar en diverses subcomissions de treball que continuaran operatives el 2016 per seguir treballant tots els temes en curs. Les subcomissions són: Subestació elèctrica: pel seguiment del tema de la Subestació Anoia, una problemàtica que s’arrossega des de fa temps i que els tècnics de la comissió han estat treballant des de fa mesos. Mobilitat i senyalització: seguiment, control i estudi de les diverses propostes que es van anar fent durant l’any sobre carreteres, el Pla de Mobilitat de la Conca, millores i inraestructures viàries, etc.

Entre els temes que durant el 2015 es van treballar des de la CUMA, en destaquen els temes d’ordenament municipal, planejament urbanístic, mobilitat, Plans directors, PDUCO, POUMS així com diverses accions de mobilitat i millores en matèria d’infraestructures viàries.

POUMs: a finals d’any es va crear aquesta subcomissió per treballar exclusivament el palnejament urbanístic dels diversos municipis, essencialment els de la conca, per actuar com a assessors i poder fer les aportacions quan els municipis ho necessitin.

Igualment es va fer seguiment i suport a les empreses que van patir incidències i talls en el servei de telefonia per l’avaria masiva de Telefònica del mes d’abril, agreijada pels sabotatges que es van perpetrar a les caixes de telefonia. També es va posar sobre la taula les necessitats en matèria de telecomunicacions i serveis en les zones industrials i els polígons.

Reforma de la construcció: Subcomissió centrada en els sectors professionals vinculats a la construcció i a la reforma de la llar. Creada també a finals d’any.

13

2015


Serveis als socis INFORMACIÓ I ATENCIÓ AL SOCI

ASSESSORAMENT

Atenció al soci, informació general, consultes i tràmits. Informació puntual de les activitats que s’organitzen. Serveis en línia a través del web www.uea.cat

Servei d’assessorament gratuït de la mà dels tècnics més preparats en temàtiques molt diverses amb una atenció personalitzada GRATUÏTA prèvia sol·licitud d’una cita.

UN ESPAI DE NEGOCI PER LES EMPRESES

ASSESSORAMENT D’IMPAGATS: La UEA ofereix un servei d’assessorament d’impagats exclusiu per a les empreses associades. Un dels millors advocats i expert en morositat atén personalment les consultes de les empreses.

La UEA posa a disposició de les empreses associades, amb una reserva prèvia, les aules i sales de reunions amb els corresponents serveis complementaris.

ASSESSORAMENT EN TELECOMUNICACIONS: La UEA posa a l’abast dels seus associats un assessor expert en telecomunicacions que té com a objectiu abaratir els costos de telefonia de les empreses.

La UEA compta amb un miler d’empreses, totes elles són la teva xarxa de contactes, proveïdors, distribuïdors, clients, empreses amb qui cooperar, col·laborar, externalitzar... una gran xarxa comarcal de pimes, autònoms i empreses de tots els sectors, de contactes i possibilitats empresarials.

ASSESSORAMENT INTERNACIONAL: Adreçat a aquelles empreses que volen obrir-se a l’exterior o que ja tenen en marxa un programa d’internacionalització i necessiten un cop de mà, ja sigui a nivell informatiu, de gestió o acompanyament.

EL WEB DE LA UEA

ASSESSORAMENT ENERGÈTIC: Una de les preocupacions de la UEA per afavorir la competitivitat de les empreses associades són els costos energètics. En aquest sentit la UEA fa una aposta per ajudar als socis a estalviar temps i diners analitzant els consum energètics amb aquest nou servei gratuït. La UEA compta amb una xarxa de consultors i assessors experts que ofereixen la primera consulta totalment gratuïta. Davant dels dubtes sobre quina companyia contractar, o sobre les pròpies tarifes, es realitza un anàlisi de consum d’energia de l’empresa per detectar: si es té contractada la potència adequada, si l’estructura de tarifes és la més convenient i si convé la instal·lació d’equips que permetin estalviar consums.

L’adreça http://www.uea.cat ofereix els serveis i les notícies que tenen relació amb el sector empresarial de la comarca i amb l’entitat. • • • • •

Agenda detallada. Notícies d’interès. Actualitat empresarial Avantatges i descomptes pels associats Directori d’empreses associades.

A més totes les empreses associades poden gaudir dels següents serveis: • • • • •

Borsa de treball. Consultes en línia. Informació convenis. Ofertes B2B Inscripció a les activitats de la UEA.

ASSESSORAMENT JURÍDIC: Amb aquest servei els associats disposen d’un advocat expert en temes mercantils que ofereix als associats el servei de tres visites gratuïtes si tenen a veure amb un mateix cas, sempre que sigui de temàtica mercantil, societari, concursal, laboral i civil lligat a mercantil.

OFERTES B2B

ASSESSORAMENT FINANCER: La Unió Empresarial de l’Anoia posa a disposició de cada empresa un assessor de forma totalment gratuïta i que definirà opcions de millora en l’estratègia financera de l’empresa, puntes de tresoreria, necessitats de finançament, etc. Amb les accions d’assessorament es pretén garantir el creixement i la seva sostenibilitat.

L’apartat d’Ofertes B2B del web de la UEA és un servei gratuït i en línia adreçat en exclusiva a les empreses associades, per promoure ofertes de productes i serveis amb un 10% de descompte entre els associats. Disponible a l’Àrea socis de www.uea.cat

14

2015


FORMACIÓ

ACTIVITATS

La UEA compta amb una experiència de 20 anys en l’organització de cursos de formació contínua, tant per a treballadors en actiu com per a desocupats. Anualment s’organitza un ampli programa formatiu impartit per professors de gran prestigi que fan de la UEA una entitat formativa de referència a la nostra comarca. El nostre bagatge formatiu està certificat per la ISO 9001:2008.

La UEA planifica anualment un programa molt complert d’activitats: • Dinars UEA: amb persones rellevants del món econòmic i/o empresarial • Sopar de l’empresari: Trobada empresarial anual • Conferències, jornades i tallers • Networkings empresarials

Formació contínua i totalment subvencionada per a treballadors en actiu. Formació a mida de les necessitats de les empreses. La UEA gestiona els tràmits de bonificació davant la FTFE a un preu simbòlic per als socis de la UEA.

BORSA DE TREBALL La Unió Empresarial de l’Anoia disposa d’una borsa de treball al servei de les empreses associades i demandants de feina de la comarca de l’Anoia. Es tracta d’un servei en línia totalment gratuït, al qual també es pot accedir a través del web www.uea.cat. O si voleu un servei més personalitzat podeu adreçar-vos a la nostra seu i us tramitarem la vostra oferta personalment.

15

2015


Avantatges pels socis La UEA té acords amb diferents proveïdors de serveis amb la finalitat d’oferir condicions econòmiques preferents als nostres associats.

La UEA treballa perquè les condicions ofertes per aquestes empreses i/o entitats signifiquin una millora important respecte als preus de mercat. Per beneficiar-se d’aquests convenis i/o donar-vos d’ alta podeu consultar condicions a la secretaria de la UEA.

CONVENIS AMB ENTITATS ASSEGURADORES:

CONVENIS AMB MITJANS DE COMUNICACIÓ:

Mútua General de Catalunya:

La Veu de l’ Anoia

Arag

Via Empresa Ràdio Igualada

CONVENIS AMB EMPRESES SUBMINISTRADORES:

La Vanguardia

Solred

ACORDS AMB COL·LEGIS I ASSOCIACIONS PROFESSIONALS:

Factor Energia Iguana Comunicacions

La UEA té signats acords amb col·legis i associacions professionals amb l’objectiu d’establir col·laboracions i accions dirigides als diferents col·lectius i a la vegada establir sinergies entre les diferents entitats.

Xavier Calvet - consultoria en telecomunicacions

Vodafone

CETIM (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa) COEIC (Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya)

CONVENIS AMB ENTITATS FINANCERES:

CAATEB (Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics)

Condicions econòmiques diferenciades i preferents en funció del tipus d’operació ja sigui pòlissa de crèdit , préstec, descompte d’efectes, crèdit documentari, leasing, finançament, factoring o rènting.

ACCID (Associació Catalana de la Comptabilitat i la Direcció) Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

Banc Sabadell Banc Santander

COACB (Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona)

Col·legi de periodistes de Catalunya

ALTRES CONVENIS: ALTRES ACORDS:

Asesunión Europcar

Unió Empresarial del Penedès

Informa TÜVRheinland

Fundació del Traginer

Centre Tecnològic Leitat

16

2015


Gremis i entitats associades

Entitat afiliada a:

La Unió Empresarial de l’Anoia gaudeix d’una alta representativitat, actualment representem a 900 empreses i 8 gremis i altres entitats de tots els sectors, comercials, industrials i de serveis, de l’Anoia i les comarques veïnes. Institut Ignasi Villalonga Actualment la UEA compta amb els següents gremis i entitats associats:

Fundació Pro Penedès

Representativitat:

Foment del treball

Fepime

17

2015


Conferències i tallers Anualment la UEA porta a terme un acurat programa de conferències, seminaris i tallers sobre temes d’interès econòmic i empresarial, d’actualitat, de diferents sectors, últimes tecnologies, gestió empresarial, etc. obert a totes les persones interessades.

La hisenda pública catalana

El talent dins les organitzacions

12 de febrer - 2015 Igualada

19 de febrer - 2015 Igualada

Joan Iglesias, doctor en dret, i assessor del President de la Generalitat, va exposar les bases d’un nou model d’administració tributària davant una Catalunya independent, descobrint l’estructura de la futura Agència Tributària de Catalunya, un dels punts claus del procés cap a la independència. Iglesias va concloure la conferència apuntant que el model de gestió del sistema fiscal es fonamenta en la confiança en els contribuents.

El desenvolupament del talent i com gestionar-lo per tal d’aconseguir un avantatge competitiu d’alt valor afegit per a les empreses. Aquest és el contingut de la ponència que va oferir Joan Parés, cap de Recursos Humans del Banc Santander a Catalunya. Es van tractar elements com la complicada tasca de destinar a persones, amb les competències adequades, al lloc adequat i en el moment adequat. També la reflexió que hem evolucionat cap a una era del talent amb el dubte de si realment s’ha passat del treballador tradicional a professionals amb talent. Parés va definir de diverses maneres “què és el talent”, convidant a la reflexió amb conceptes com competències + motivació, el talent innat versus el talent desenvolupat, les claus del treball dur però amb intel·ligència, el talent com la suma de diversos conceptes com la continuïtat, persones, i realisme o la realitat compartida. Acte organitzat per Banc Santander

Alternatives a les mancances en telecomunicacions

Innovació tecnològica

26 de febrer - 2015 El Mas dels Vivencs, La Pobla de Claramunt

27 d’abril - 2015 Centre de Serveis, Vilanova del Camí

Dinar organitzat arran de les mancances en telecomunicacions que s’han detectat arreu de la comarca. La cita va comptar amb una primera part en què es van posar sobre la taula les alternatives que les empreses més aïllades tenen amb el radioenllaç i el 4G i després del dinar es va parlar d’ofertes més concretes com els serveis al núvol o l’M2M. La jornada va comptar amb el compromís de la multinacional Vodafone considerant a totes les empreses i industries de la comarca, sigui quina sigui la seva dimensió, com a grans empreses.

Sota el títol “Perspectives d’Innovació a l’Anoia” es va desenvolupar la jornada on es van exposar diferents programes europeus en l’àmbit de la innovació i es va explicar a les empreses com poder acollir-se. La ponència sobre les oportunitats d’innovació a càrrec Sergi Artigas Barceló, Director d’Estratègia i Innovació de Leitat, va donar pas a la taula rodona posterior representada per diferents empreses de l’Anoia.

Jornada amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

18

2015


Conducció eficient. Solucions d’estalvi per a la mobilitat de les flotes

Taller: El valor dels valors

5 març - 2015 Campus Motor, Castellolí

21 d’abril - 2015 Igualada

Per reduir seriosament el consum de combustible cal anar una mica més enllà i formar els conductors en conducció eficient, motivar-los i fer que participin activament en el procés d’eficiència impulsat per l’equip directiu. Aquesta va ser una de les principals conclusions de la jornada. En aquest sentit, la formació en conducció eficient provoca una clara i immediata reducció del consum de combustible en les rutes diàries de l’empresa, un estalvi que pot arribar a ser d’entre un 15 i un 20%. Acte coorganitzadat per ASOCAP i la UEA

El coach i sherpa Jordi Calsina va oferir un taller dinàmic i participatiu on es va parlar dels valors del lideratge. Segons Calsina, els equips d’alt rendiment no s’aconsegueixen només amb persones talentoses amb coneixements, habiliats i actitud, fa falta que comparteixin els valors. Els valors són claus per identificar, promoure i legitimar el canvi organitzacional que es vulgui realitzar. Promouen l’aprenentatge continu i el compromís dels membres de l’empresa. Són estímuls motivadors i cal identificar els que ens ajudaran a avançar cap a un mateix punt i els que no.

Emprenedoria corporativa

Conferència sobre La Reforma horària

4 de juny - 2015 Igualada

8 octubre - 2015 Igualada

En la jornada sobre emprenedoria corporativa es va parlar de la necessitat d’innovar de les empreses per no perdre competitivitat. Però més enllà de tenir idees i projectes, es va incidir en la importància de tenir un esperit i una actitud emprenedora,i saber-la mantenir amb els anys.

Fabián Mohedano, treballòleg i promotor de la Iniciativa de la Plataforma per a la Reforma Horària, va ser l’encarregat d’impartir la conferència. La Reforma proposa un canvi en l’organització dels horaris per tal que s’adaptin a uns temps més actuals i afavoreixin a la conciliació entre la vida laboral i familiar. Per Mohedano la implantació dels nous horaris s’ha de fer de manera gradual

Acte coorganitzat per InPreneur i la UEA

i el procés es divideix en tres eixos: fonamentació, sensibilització, reforma. Amb la voluntat d’obrir un debat a Igualada per avançar en la implantació d’uns horaris més racionals s’ha creat la Comissió per a la Reforma Horària, de la mà d’Igualada Comerç i la UEA.

L´aventura i els reptes esportius com a exemple de superació i motivació empresarial 26 de novembre - 2015 Igualada

Amb una llarga trajectòria d’aventurer i emprenedor, Albert Bosch, va ser a Igualada per oferir una conferència sobre compromís, passió, lideratge, motivació, superació,etc. Valors empresarials que ha après a través de les seves expedicions aventureres. Per Albert Bosch “les aventures que he viscut m’han ensenyat que no sempre podem controlar les circumstàncies, però si la nostra actitud per afrontar-les”. Va parlar de saber canalitzar la por davant una adversitat, de la importància de tenir ben definit l’objectiu per estar motivats, i d’aprendre a arriscar per avançar i millorar.

19

2015


Els dinars UEA DINAR EMPRESARIAL AMB ANTONI M. GRAU, DIRECTOR GENERAL D’INDÚSTRIA 16 de març - 2015 Igualada

En aquest sentit el director general va destacar la gran vitalitat de les empreses, que són realment molt competitives “de molts sectors d’activitat diferents, amb empreses molt ben posicionades internacionalment”. L’acte va comptar amb el patrocini de

El president de la UEA, Blai Paco, va introduir el convidat explicant la UEA havia fet arribar al sr. Grau el Segon Manifest “Per una Anoia Industrial”, un document que recull les inquietuds del territori i les necessitats de les seves empreses per tal de millorar la seva competitivitat. En la seva intervenció, Antoni M.Grau va parlar de la realitat industrial del nostre país, destacant que “Catalunya dins Europa és una de les regions madures per la indústria amb unes característiques molt concretes, ja que som un país de pimes, fruit d’una gent i un caràcter molt concrets, una societat individualista on costa col·laborar però amb una gran iniciativa”.

DINAR EMPRESARIAL SOBRE ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

DINAR EMPRESARIAL: “COM VENDRE VALOR QUAN EL CLIENT VOL PREU”

28 de maig - 2015 Igualada

17 de juny - 2015 Igualada

En el dinar celebrat a Sesoliveres, es va parlar de l’actual situació del mercat de l’energia elèctrica a Espanya on ‘el preu de la llum és un dels més cars de la UE’ i la tendència del preu ‘anirà en augment’. També es va constatar que ‘el coneixement del consum genera estalvi”, i es va informar a les empreses que properament hauran de passar obligatòriament auditories energètiques, una oportunitat d’estalvi per l’empresa.

La conferència va anar a càrrerc de Víctor Moliner, professor d’estratègia, màrqueting i vendes a EADA i coach expert en canvi organitzacional. Moliner va explicar com d’important és tenir una proposta de valor ben definida i enfocada als client. El dinar es va desenvolupar en el marc de la presentació del programa de formació Management Development Programme que ha impulsat l’escola de negocis EADA i la UEA, i que va dirigit als directius de pimes. Amb la col·laboració de

DINAR EMPRESARIAL AMB ROSAURA ALASTRUEY 29 d’octubre - 2015 Igualada

Una cinquantena de persones van assistir a la conferència ‘Com ampliar la nostra xarxa de contactes professionals’. La ponent, Rosaura Alastruey, pionera en la difusió del networking a Catalunya, va explicar amb un to molt distès les claus per obtenir una bona i eficient xarxa de contactes professionals. Segons Alastruey el networking és una filosofia de vida, i pot sorgir en qualsevol lloc. En aquest sentit és important portar sempre a sobre una targeta d’empresa per intercanviar. També va apuntar que quan una persona assisteix a un networking organitzat, cal tenir un objectiu clar i saberlo definir amb 7 paraules. L’acte va comptar amb el patrocini

20

2015


Actes i projectes Debat: Reinventar-se, estimar el passat per construir el futur 28 d’abril - 2015 Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia

Debat organitzat amb l’objectiu de promoure el teixit empresarial i industrial de la comarca i donar a conèixer les claus d’alguns casos d’èxit d’empreses de la zona. Projectes que es reinventen, iniciatives que trenquen esquemes i persones que aposten per posicionar Igualada com un territori d’innovació i coneixement. En definitiva, receptes reals per encarar la sortida de la crisi. La taula rodona va comptar amb Toni Palmés, General Manager de Sita Murt, referent de la moda al país i del sector tèxtil igualadí; Màrius Rossell, CEO de Trilogi, empresa pionera del comerç electrònic a la Xina; Cristina Domènech, co-organitzadora de Rec.0 Experimental Stores; i Jordi Torra, gerent de Fruits Secs Torra, companyia del sector agroalimentari amb més de 40 anys d’història.

El debat es va organitzar amb motiu del segon aniversari del diari empresarial digital VIAempresa, un mitjà que s’ha consolidat a casa nostra convertint-se en mitjà de referència.

La fibra òptica al polígon Punt de llum a la subestació industrial Les Comes, una realitat elèctrica Anoia 21 de juliol - 2015 Igualada

5 de maig - 2015 Igualada

Des del mes d’octubre el polígon industrial Les Comes d’Igualada gaudeix de fibra òptica. Una noticia sens dubte molt positiva per que dona valor afegit al polígon en general, i a les empreses i els seus negocis en particular. La millora de la xarxa de telecomunicacions a l’Anoia és una de les mancances del territori més reclamada ja que la tecnologia de la que disposen els polígons industrials del territori està totalment desfasada i antiquada. Ara, amb la instal·lació de la fibra òptica al polígon de Les Comes, la comarca de l’Anoia s’avançarà a d’altres territoris amb un desplegament de fibra òptica nul.

En relació a la problemàtica de la Subestació Elèctrica de Vilanova del Camí, i després de més d’un any i mig de feina, el Director General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín, afirma en una carta que “Endesa i Incasol han manifestat que estan molt a prop d’arribar a un acord” els termes del qual es faran públics un cop s’hagi tancat dit acord. Des de Direcció General d’Energia insisteixen que la subestació lluny de ser un fre a la inversió ha de ser un “argument d’atracció d’iniciatives empresarials”. És precisament per aquest precís motiu, per convertir la subestació en un actiu i no en una trava, que la Unió Empresarial lluita per aconseguir un compromís d’Incasol i Endesa per tal que s’elimini el rescabalament degut al qual la comarca de l’Anoia i el seu teixit industrial pateixen un important greuge econòmic. Aquesta pressió territorial recordem va comptar amb l’important suport dels alcaldes de la zona que van signar el juny passat el Manifest “Per una Anoia Industrial” que es va fer arribar també a DG d’Energia. La Unió Empresarial de l’Anoia es manté amatent a l’espera d’assolir finalment una resposta favorable per les empreses i el teixit industrial i econòmic de la comarca i manté el compromís de no deixar de treballar fins a aconseguir l’eliminació del rescabalament.

21

2015


Prepara’t. La setmana de l’ocupació Del 26 al 29 d’octubre - 2015 Igualada

Per quart any el Museu de la Pell d’Igualada va ser l’escenari del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació per donar noves eines en la recerca de feina. Més de mig miler de persones van assistir a les diferents conferències, tallers i taules rodones que es va realitzar al llarg dels 4 dies.

Dimecres va ser el torn de les xarxes socials i el paper que juguen a l’hora de buscar una feina. Dijous, últim dia del Prepara’t, es va dedicar a parlar de com potenciar les competències d’un mateix, i com millorar i obtenir una xarxes de contactes efectiva.

Dilluns va tenir lloc una taula rodona formada per empresaris de de diferent sectors econòmics de la comarca que van donar una visió general de la situació actual del mercat laboral a l’Anoia.

El Prepara’t és un projecte organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia.

Les dues ponències de dimarts es van enfocar en explicar les tendències del mercat laboral i de l’entrevista de feina.

Projecte amb

Es crea UEA autònoms 21 d’abril - 2015 Igualada

El mes d’abril va néixer UEA autònoms, un plataforma per als professionals freelance. Aquest nou servei ofereix als integrants que en formen part, un lloc on intercanviar experiències, expressar propostes, fer un front comú i crear projectes conjunts.

La plataforma UEA Autònoms ofereix a tots els professionals independents de la comarca diversos serveis com informació seguiment i assessorament, atenció personalitzada, ús de les instal·lacions, descomptes i accés preferent a formació i activitats de la UEA, una borsa de treball exclusiva per freelance, i un espai de coworkig per que els professionals puguin tenir el seu espai/despatx compartit amb serveis a l’abats.

22

2015


La UEA ja té l’App per a dispositius mòbils 15 de setembre - 2015 Igualada

Davant la importància de l’ús creixent de dispositius mòbils intel·ligents, i la seva funcionalitat a nivell empresarial, la Unió Empresarial de l’Anoia, amb el suport de la Mútua General de Catalunya, ha creat una aplicació per a dispositius mòbils. Amb aquesta aplicació la UEA fa una clara aposta per les noves tecnologies, tant implantades en l’àmbit empresarial, i posa de relleu la importància que l’entitat dona a la comunicació. L’APP de la UEA s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Mútua General de Catalunya. En aquest sentit inclou dos mòduls exclusius de la Mútua, a més del 9 apartats de la UEA.

Amb el suport de

La veu del soci Massa sovint els empresaris es troben en situacions que no controlen per que la solució no està a les seves mans. Ens referim als retards i incompliments de terminis de les grans distribuïdores d’energia elèctrica, de telefonia, i fins i tot alguns departaments de les administracions públiques nacionals, regionals o locals. Quan un servei, una gestió, un nou subministrament, etc. tarda més del previst i del pactat, les grans companyies, monopolis i a vegades administracions, ncompleixen els seus propis terminis i els tràmits s’eternitzen sense que les empreses usuàries en puguin fer res. Sens dubte això suposa un dany per a l’empresa que es tradueix cada dia que passa en una important pèrdua de

negoci i d’oportunitats per aconseguir els objectius marcats. Davant d’aquestes incidències, la UEA, com a patronal que actua de lobby davant dels interessos dels empresaris, ha creat La Veu del Soci. Un formulari senzill penjat a la pàgina web de l’entitat per tal de recollir les necessitats, propostes, queixes i tot tipus d’opinions dels associats. Aquest servei l’oferim amb l’ajuda d’un equip de tècnics, assessors i especialistes que formen part de les comissions de la UEA.

UEA Inquieta El mes d’abril va néixer UEA autònoms, un plataforma per als professionals freelance. Aquest nou servei ofereix als integrants que en formen part, un lloc on intercanviar experiències, expressar propostes, fer un front comú i crear projectes conjunts. La plataforma UEA Autònoms ofereix a tots els professionals independents de la comarca diversos serveis com informació seguiment i assessorament, atenció personalitzada, ús de les instal·lacions, descomptes i accés preferent a formació i activitats de la UEA, una borsa de treball exclusiva per freelance, i un espai de coworkig per que els professionals puguin tenir el seu espai/despatx compartit amb serveis a l’abats.

23

2015


Sopar de l’empresari - XV edició Amb el suport de: Ajuntament de Castellolí

Som Empresa, Som Futur

Ajuntament de

El Sopar de l’empresari, la cita anula de l’empresariat de la comarca, va celebrar la XVena edició al Campus Universitari d’Igualada amb la presència de gairebé unes 400 persones. El lema escollit va ser ‘Som Empresa, som Futur’ per que les empreses són les que estan construint un futur de recuperació econòmica i creant llocs de treball. Com en cada edició, es va fer entrega dels Premis UEA, que distingeixen a aquelles iniciatives empresarials que han destacat durant l’any anterior i alhora estimulen la millora de la competitivitat i de la qualitat a les empreses de la nostra comarca.

ELS PREMIATS

Solutions Trilogi SL va rebre el premi TIC Anoia per la seva alta competitivitat en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació. Trilogi està especialitzada en comerç electrònic i es troba en fase d’expansió a Àsia tot i que manté la seva seu central a la capital de l’Anoia. ABC Leather SL va rebre el premi a la capacitat innovadora, per la seva aposta en R+D+I i per la millora constant de la qualitat del producte i el seu model basat en la sostenibilitat mediambiental. Ocisport Serveis Esportius SL va rebre el premi a la capacitat emprenedora, per ser referència en l’organització, gestió i dinamització d’esdeveniments esportius arreu del país. Fira d’Igualada va ser guardonada amb el premi a la Institució, pels seus més de 60 anys d’experiència organitzant Fires, i per la seva aposta en la creació de noves fires vinculades a sectors punters de la comarca com la recent i exitosa fira tèxtil BSTIM. El Premi UEA a la trajectòria empresarial el va rebre la paperera Grupo Miquel y Costas que es remunta a principis del segle XVIII i és una empresa de referència internacional al sector paperer. El jurat va voler fer una menció especial a la trajectòria pofessional del dissenyador igualadí Lluís Soriano SA.

d’Igualada

Col·laboradors i patrocinadors: Mútua General de Catalunya Audi Servisimó Campus Motor

La Caixa Eada Business School Grup Català de Treball Autoescola Poble Sec Arag Aigua de Rigat Grup Carles Schweppes

Canal Taronja Via Empresa Rivisa

LA PONÈNCIA

L’acte acadèmic d’aquesta quinzena edició del Sopar Empresarial va anar a càrrec del prestigiós economista Xavier Sala-i-Martín que va impartir la conferència “Què has fet de nou avui?”. Sala-i-Martín va posar l’accent en la importància de canviar el model educatiu del país per posar el centre la creativitat, que és l’autèntic motor de la innovació.

Vodafone

Factor Energia MevirSA Transports Bernadet

SOPAR NETWORKING

L’acte va finalitzar amb un sopar relacional a peu dret, en què els assistents van poder intercanviar experiències i compartir l’optimisme que va caracteritzar l’edició del Sopar Empresarial del 2015.

Fruits Secs Torra Comercial Godó ABC Leather

24

2015


25

2015


Dinamització de sectors i Promoció empresarial i comarcal ESTUDI I PLA PER DINAMITZAR EL SECTOR DEL METALL L’Anoia és una comarca de metall, així ho indica l’elevada xifra d’ocupació i el gran ventall d’empreses del sector que a la vegada formen part de la cadena de valor d’altres sector importants del territori. Davant aquesta realitat i seguint la línia de treball iniciada el 2014, des la UEA, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, s’ha elaborat un estudi per conèixer la realitat del sector i les seves potencialitats. En una primera fase es fa realitzar un treball de camp desenvolupat a partir d’entrevistes a empreses del sector i altres agents implicats. A continuació es va procedir a l’anàlisi de la informació recollida en les entrevistes i identificació dels aspectes crítics a treballar, que es va constatar en una segona ronda d’entrevistes. A partir de tota aquesta feina d’estudi i anàlisi s’han determinat diverses necessitats i possibilitats del sector. Presentació de l’estudi A finals del 2015 es van presentar les conclusions de l’estudi i el pla d’accions que inclou actuacions primordials per la millora de la competitivitat de les empreses del sector des de diferents àmbits. S’han proposat una trentena d’accions a desenvolupar en un període de dos anys. Així s’han prioritzat diverses accions per començar a treballar per l’adequació de l’oferta formativa, la visibilitat del sector i la promoció conjunta, a més de confeccionar la plataforma de professionals. Les accions començaran a desenvolupar-se el mes de gener de 2016 amb l’estreta participació de les empreses del sector i liderat per la UEA.

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DE L’ALIMENTACIÓ

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DEL PAPER

Davant la situació creada en les petites i mitjanes empreses del sector (augment de les grans àrees de distribució, distribució i venda de productes de fora de la nostra CCAA i de la resta del món, pèrdua del mercat de l’entorn..) des de la UEA es veu oportú agrupar les empreses d’ un mateix marc territorial per buscar sinèrgies, estratègies i col·laboracions futures amb l’objectiu final d’augmentar les vendes de les empreses, configurar accions per la seva internacionalització, augmentar la seva competitivitat, i a la vegada, conscienciar als consumidors del territori dels beneficis socials de consumir productes del territori. El dinar va concloure amb l’acord de crear un grup de treball per engegar accions concretes, i crear una taula amb la representació de diferents subsectors.

Seguint amb línia iniciada el 2014 de dinamitzar el Clúster del Paper, aquest 2015 s’han dut a terme diverses trobades i reunions entre la Unió Empresarial de l’Anoia i algunes empreses punteres del sector amb l’ objectiu d’ aconseguir el compromís dels líders empresarials per poder portar a terme la segona fase del projecte, la d’elaborar un pla d’accions. El paper és un dels sectors industrials més representatius de la comarca, i amb l’objectiu de posar en valor els seus actius i ajudar en la competitivitat de les empreses del sector, es va crear el Clúster del Paper, per encàrrec de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

26

2015


Quins sectors s’estan movent en el

El sector TiC a l’Anoia

Sector Logístic a l’Anoia

mercat laboral?

13 de novembre - 2015

25 de novembre - 2015

14 de juliol - 2015

Masquefa

Piera

Dins el marc del projecte estratègies d’apropament al teixit empresarial, els Ajuntaments de Masquefa i Piera van organitzar amb la participació dels Serveis Locals d’Ocupació Xarxa TET Anoia Sud i amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia i TIC Anoia, una taula rodona sobre el sector de les TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació) a la comarca. En la jornada es va posar de relleu el sector de les empreses Tic com un dels més actius, i es troben amb més facilitat sortides professionals.

Els Ajuntaments de Piera i Masquefa van organitzar, amb la col·laboració de la UEA, una taula rodona sobre la situació actual del sector Logístic a la nostra Comarca enfocada des de la vessant laboral. En la primera part es van exposar els perfils professionals identificats en el sector logístic. I en la segona part diversos representants d’empreses van explicar des de la seva experiència la seva visió del sector.

Piera Vuits empresaris anoiencs, de sectors econòmics diferents, van participar a la taula rodona: Quins sectors s’estan movent en el mercat laboral? L’acte, celebrat al Teatre Foment de Piera, anava dirigit a persones usuàries dels Serveis d’ocupació locals. Al llarg de dues hores es van explicar quins són els sectors amb més futur, les ocupacions emergents, els perfils més demanats en cada sector, les competències que més es valoren, i les oportunitats.

S’edita el plànol “Menjar, dormir, gaudir Igualada” amb

La UEA a FirAnoia

els establiments i racons per descobrir a la ciutat

19, 20 i 21 de juny - 2015

16 d‘abril - 2015

Igualada

Igualada La Unió Empresarial de l’Anoia, conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada, ha editat el plànol Menjar, dormir, gaudir Igualada, una manera de posar de relleu tot el que els restaurants, bars i establiments restauradors de la ciutat poden oferir als visitants que vulguin conèixer Igualada, les seves possibilitats i les seves capacitats. Aquest plànol té com a finalitat que els visitants tinguin un document a mà per quedar-se a dinar, a sopar i a dormir a Igualada. Es presenta l’Arròs Paperer 28 de juny - 2015 Museu Molí Paperer de Capellades El Museu Molí Paperer de Capellades va ser l’escenari escollit per presentar l’Arròs Paperer, una recepta rescatada dels antics molins de paper. Un projecte realitzat des del Museu Molí Paperer de Capellades conjuntament amb la Unió Turística de l’Anoia i amb la col·laboració de la UEA, la Diputació de Barcelona, l’empresa Meritem, la Fundació Alícia i el Consell Comarcal. L’acte, on hi van assistir més d’un centenar de persones, va

La Unió Empresarial de l’Anoia va participar a la 62a edició de FirAnoia. La UEA no va voler faltar un any més en aquest aparador anoienc, per donar visibilitat a l’entitat i mostrar a la gent de la ciutat i la comarca les accions que es fan des de la patronal empresarial de l’Anoia.

comptar amb la presència de la cuinera Carme Ruscalleda, representants de la Fundació Alícia, i Montserrat Miquel, descendent de la família fundadora de l’empresa paperera Miquel i Costas &

27

Miquel. L’acte va finalitzar amb un tast de l’arròs paperer a tots als assistents al Mirador del Museu.

2015


Assemblea general de la UEA i reunions de treball Assemblea General UEA 25 de març 2015

El mes de març va tenir lloc l’Assemblea General de la UEA. Es va presentar la memòria i l’estat de comptes de l’any anterior, i els projectes i pressupostos previstos per a l’any 2015. també es va comentar la pujada de quotes per aquest 2015 i que es va aprovar en l’Assemblea Extraordinària de desembre de 2014. L’Assemblea va anar precedida per la conferència “PRODUCTIVITAT, LA TRANSFORMACIÓ NECESSÀRIA”, que va oferir Miquel Puig, doctor en Economia. Assemblea General Extraordinària 14 d’octubre - 2015

L’octubre de 2015 es va celebrar una Assemblea General Extraordinària per renovar els càrrecs de direcció de l’entitat: el de president i els membres de la Junta Directiva. Blai Paco Sánchez, va ser reelegit, per unanimitat dels assistents, nou President de la UEA. En el mateix acte també es va escollir a la nova Junta Directiva, formada per 26 membres, que representa diferents sectors econòmics, gremis, associacions, i empreses grans, mitjanes i petites vinculades al sector industrial, al de serveis i al sector primari.

La UEA reafirma el seu suport al Manifest del Far

Reunió de treball Junta UEA

3 de setembre - 2015

19 de novembre - 2015

La Unió Empresarial de l’Anoia ha reafirmat el seu compromís amb el Manifest del Far, on es dóna suport incondicional al procés enedegat pel Parlament de Catalunya i al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. El 3 de setembre es va celebrar a la Pedrera un acte per reafirmar el manifest, que va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament i membres de les 13 cambres de comerç i 17 patronals i entitats empresarials catalanes signants, com la Unió Empresarial de l’Anoia.

La nova Junta de la Unió Empresarial sorgida de l’Assemblea General Extraordinària es va reunir per primera vegada el mes de novembre amb l’objectiu de començar a treballar i traçar les línies estratègiques a seguir en aquesta nova etapa.

En el manifest es destaca el compromís de respectar i fer costat a la decisió que prengui el poble de Catalunya sigui quina sigui, a més de la voluntat d’adaptar l’actuació de les empreses a aquesta voluntat, de manera que puguem continuar contribuint al progrés i benestar de la nostra societat. unió amb empreses dels polígons de Capellades, Carme, La Torre i La Pobla

28

2015


Fòrum Fepime - Troabada PImes de l’Anoia i Penedès

La UEA present a les jornades “Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani”

14 de maig - 2015

12 i 13 de febrer -2015

Diverses pimes de l’Anoia i del Penedè van reunir-se el mes de maig per analitzar les dificultats amb què es troba l’activitat empresarial al territori. La trobada s’emmarcava en el II Congrés de Pimes de Catalunya, amb què Fepime pretén analitzar l’estat actual de la pime catalana arreu del territori i elaborar un memorial de propostes de millora que es lliurarà al Govern de Catalunya el proper estiu. A la trobada hi van assistir empresaris representats de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i la Fundació pro Penedès, aplegant una gran varietat de sectors com el químic, la construcció, la metal·lúrgia, el tèxtil, l’alimentari o l’elèctric. lloc un dinarreunió de treball amb presència de diverses empreses ubicades en polígons i zones industrials dels municipis de Capellades, La Pobla de Claramunt, Carme i La Torre de Claramunt.

La UEA va ser present a les jornades “Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani”, que van tenir lloc a Alcoi el mes de febrer. Una trobada que va comptar amb la participació de representants polítics de 12 municipis industrials de l’arc mediterrani, 10 associacions empresarials, 4 centres d’investigació i ensenyament, i una assistència d’unes 150 persones a les diferents sessions. La trobada va permetre constatar la importància estratègica de la indústria en el desenvolupament i el creixement dels territoris que tradicionalment han acollit aquest sector, i que encara avui mantenen una important producció industrial.

Trobada amb Fundació per la Indústria 11 de març - 2015

La Fundació per la Industria es va reunir amb empresaris de la comarca de l’Anoia amb l’objectiu de recollir les seves inquietuds i preocupacions. En el dinar van coincidir els responsables de l’entitat amb representants de la Unió Empresarial de l’Anoia, de la Cambra de Comerç i d’empreses de la comarca. Els temes tractats van ser la necessitat que la formació vagi de la mà amb les empreses que són les que saben les necessitats del mercat, la manca de visibilitat i projecció del territori, i tots van coincidir en demanar més implicació de les administracions.

R

Reunió amb la delegació argentina de la Ciudad de Rosario 19 de novembre - 2015

La Unió Empresarial de l’Anoia es va reunir amb una delegació de la Ciudad de Rosario, Argentina. Per una banda, amb Mauricio Malano, president de l’associació d’empreses del Autódromo Ciudad de Rosario, per tractar les possibilitats de col·laboració i participació empresarial a nivell del sector del motor essent com és l’Anoia comarca de motor amb potencial en creixement.En una segona trobada al Campus Motor Anoia, amb Roberto Alfredo Bisso, Dir. Gral. d’Innovació Ciència i Tecnologia de la Municipalidad de Rosario i Alejandro Perez, Coordinador Tècnic de la Secretaria de Gobierno de la Municipalidad de Rosario es planteja la possibilitat de compartir idees i possibles projectes de futur amb empreses dels diferents territoris. Ciudad de Rosario és una ciutat amb diversos sectors potents, com les empreses de base tecnològica (software, biotecnologia, telecomunicacions…), metal·lomecànica per la indústria agroalimentària i de components per l’automoció, i un cordó industrial fort amb gran presència de petroquímiques i papereres. La Ciudad de Rosario compta actualment amb associacions empresarials potents, i por esdevenir un escenari possible per les empreses de la UEA amb qui desenvolupar projectes de cooperació empresarial.

Jornada Pro Penedès 29 d’abril - 2015

Membres de la Plataforma per una Vegueria Pròpia acompanyats dels alcaldes, i representants del món econòmic i social del Penedès van ser rebuts al Parlament de Catalunya per lliurar el llibre “El Penedès era possible” i el mapa “Àmbit de la Vegueria Penedès”, als representants dels diferents grups polítics del govern. Així mateix, en la trobada, van exposar l’estat actual de coses pel que fa a l’Àmbit i la Vegueria Penedès i les reivindicacions pendents més urgents.

29

2015


Formació La UEA organitza anualment un programa molt ampli de cursos de formació dirigit tant a treballadors en actiu com a persones en situació d’atur.

La UEA té una gran experiència impartint formació sobre diferents modalitats i temaris. Per al desenvolupament d’aquests cursos, la UEA compta amb una borsa de professors de gran prestigi que fan de la UEA una entitat de referència a la nostra comarca quan a qualitat de la formació. El nostre bagatge formatiu està certificat per la ISO 9001:2008.

Des de la UEA s’organitzen diferents modalitats de cursos: •

Formació a mida de les empreses.

Formació contínua, subvencionada per a treballadors en actiu.

CURSOS A MIDA DE LES EMPRESES

CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA

La UEA és entitat organitzadora de cursos de forma oberta per a tots els associats i també formacions in-company a mida de les empreses que sorgeixen de necessitats específiques.

Aquest 2015 s’han organitzat set cursos de formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya dins del Contracte Programa de Foment del Treball Nacional adreçats, prioritàriament, a treballadors en actiu.

Aquests són els que hem programat en obert per a totes les nostres empreses:

CURS

ALUMNES

HORES

GESTIÓ DEL TEMPS (12 hores – abril) Els assistents van rebre les eines per a aconseguir fixar les prioritats gràcies a fixar els objectius marcats per l’empresa.

Anglès A1.A Elemenatry

14 alumnes

50 h.

Anglès A1.B Elementary

16 alumnes

50 h.

GESTIÓ DEL TEMPS AMB OUTLOOK (16 hores – abril) Es va aprofundir en les tècniques de gestió del temps utilitzant l’outlook com a eina clau.

Anglès B2.A Intermediate

14 alumnes

50 h.

Cash-management: gestió de la tresoreria

14 alumnes

40 h.

Comptabilitat bàsica

17 alumnes

60 h.

Comptabilitat avançada

15 alumnes

60 h.

Intel·ligència emocional

14 alumnes

90 h.

Nòmines i Seguretat Social I

12 alumnes

60h.

Nòmines i Seguretat Social II

14 alumnes

60h.

COM PARLAR EN PÚBLIC (15 hores – maig) Els assistents van treballar les tècniques per comunicar de forma eficient i, en ocasions, influir, convèncer, motivar o ensenyar. BENEFICI O VENDA, LA GESTIÓ DEL MARGE (4 hores – octubre) Es van enfocar les prioritats de les empreses, centrant tots els seus recursos en incrementar la seva rendibilitat per aconseguir el benefici planificat, implicant a tots els departaments en aquest objectiu. ISO 9001: NOVETATS 2015 (6 hores – novembre) Es van donar a conèixer els canvis principals de la nova ISO 9001:2015 respecte a la versió anterior.

3r POSTGRAU EN DIRECCIÓ COMERCIAL I MÀRQUETING ORGANITZAT PER L’EEI I LA UEA De gener a juny - 2015 Aquest 2015 s’ha realitzat la tercera edició del Postgrau semipresencial en Direcció Comercial i Màrqueting Industrial, organitzat per l’Escola d’Enginyeria d’Igualada i la Unió Empresarial de l’ Anoia, entre els mesos de gener a juny. El programa es va redissenyar per cobrir les necessitats d’un perfil d’alumnes provinents de sectors d’activitat molt heterogeni enfocant i adaptant el Postgrau al dia a dia de l’empresa productiva, manufacturera o de serveis. Els alumnes que van finalitzar el postgrau van obtenir el diploma expedit per la Universitat Politècnica de Catalunya.

30

2015


PROGRAMA DE DIRECCIÓ GENERAL (MANAGEMENT DEVELOPMENT PROGRAMME) De novembre de 2015 a abril de 2016

La Unió Empresarial de l’Anoia ha fet durant el 2015 una aposta ferma per la formació executiva de qualitat a la nostra comarca, organitzant el Management Development Programme (MDP) amb la prestigiosa escola de negocis EADA, i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Una vintena de persones, entre directius i gerents de petites i mitjanes empreses, participen en aquest programa que es porta a terme des del mes de novembre de 2015 i s’allargarà fins el mes d’abril de 2016. El programa ofereix un recorregut per les diferents àrees funcionals de l’organització facilitant als directius participants les eines per una gestió global empresarial, contrastant altres manera de fer i assolint resultats amb eines pràctiques i innovadores de millora de la gestió. L’equip docent està format per prestigiosos ponents de reconeguda experiència pedagògica i professional dins de les seves àrees formatives específiques.

Igualada com a ciutat del coneixement dona suport a la UEA en aquest projecte, amb l’objectiu de treballar per la dinamització i competitivitat dels sectors econòmics i industrials a través de diferents programes que ajudant a les nostres empreses.

Objectius •Obtenir una visió global i estratègica de què necessita la teva empresa a mig i llarg termini? •Mantenir i augmentar la competitivitat de la teva empresa? •Desenvolupar les teves habilitats com a líder per a dirigir el procés de canvi a la teva empresa? •Construir una agenda de contacte de valor amb d’altres professionals establint sinèrgies innovadores?

31

2015


Acords i convenis Conveni amb TIC Anoia Febrer 2015 Millorar la competitivitat de les empreses, especialment en l’àmbit de les noves tecnologies, és la raó principal que ha portat a la Unió Empresarial de l’Anoia i a TIC Anoia a signar un conveni de col·laboració que permeti treballar plegats pel desenvolupament econòmic i social del sector TIC, tecnologies afins i a dur a terme una política activa en les accions que puguin beneficiar a totes les empreses de la comarca de l’Anoia en general. Així doncs, totes dues entitats

Conveni de col·laboració amb l’operadora en telefonia Vodafone Abril 2015 La Unió Empresarial de l’Anoia i l’operadora en telefonia Vodafone han signat un acord a través del qual s’aconsegueixen importants descomptes i serveis en matèria de telecomunicacions veu (mòbil i fixa), dades fixes i serveis cloud de solucions avançades per a totes les seves empreses associades, amb preus i condicions molt avantatjoses.

uneixen esforços per organitzar conjuntament activitats informatives, de formació i de dinamització que permetin a les empreses de noves tecnologies i també a tot el públic empresarial multisectorial beneficiar-se d’uns coneixements, unes aportacions i una formació de qualitat. D’aquesta manera TIC Anoia passa a exercir de gremi TIC de la UEA, i en virtut d’aquest conveni TIC anoia disposarà també de les instal·lacions de la UEA per a dur a terme els seus actes.

Acord de col·laboració amb el centre tecnològic Leitat 9 de març - 2015 La Unió Empresarial de l’Anoia i el centre tecnològic Leitat es posen d’acord per col·laborar en el marc de la recerca i la transferència de coneixement per a l’avanç tecnològic i científic de les empreses de la comarca.

Acord de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya

Altres acords: La Vanguardia Fruit del conveni sigat amb el mitjà de comunicació La Vanguardia, els associats a la UEA disposen d’importants avantatges en la subscripció al diari.

Octubre 2015 L’acord té la voluntat de posar de relleu la importància de la comunicació empresarial. És el primer conveni de col·laboració a nivell de Catalunya que el Col·legi de Periodistes signa amb una associació empresarial. En el conveni, les dues entitats es comprometen a efectuar accions bilaterals que afavoreixin el foment d’una bona estratègia de comunicació per a les empreses, amb el desplegament d’accions adreçades tant a les empreses com a emprenedors.

Teatre de l’Aurora Fruit de l’acord, Teatre de l’Aurora ofereix als associats de la UEA el servei de lloguer dels seus espais en unes instal·lacions totalment polivalents per poder dur-hi a terme tot tipus d’actes, ja siguin privats o oberts al públic.

32

2015


Comunicació i premsa LA UEA PUBLICA LA MEMÒRIA 2014

BUTLLETÍ DIGITAL La Unió Empresarial segueix apostant per les xarxes socials i la comunicació 2.0. En aquest sentit manté l’Info electrònic, el butlletí digital Info UEA que s’envia cada dimecres a tots els associats i altres usuaris que s’han donat d’alta per rebre l’actualitat empresarial de la comarca al seu correu electrònic, amb agenda d’actes, novetats, articles d’interès, accions arreu del territori català i campanyes comarcals.

La UEA ha publicat la memòria corresponent a l’any 2014, on es detallen les activitats més rellevants dutes a terme per l’entitat en el darrer any. La memòria s’edita una vegada més en format digital, amb l’objectiu de compartir la informació més àmpliament i deixar constància de les activitats que s’han portat a terme en benefici del teixit empresarial anoienc.

INFOUEA DIGITAL MEMÒRIA 2014

INFO UEA EN PAPER Es manté l’edició de l’Info UEA en paper amb una periodicitat menor, una aposta clara per l’estalvi i el respecte al mediambient, amb una periodicitat habitualment bimensual en funció de les activitats i les novetats que l’entitat presenta. LA UEA I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ XARXES SOCIALS S’amplia la presència i activitat de la UEA a través de les xarxes socials especialment el Twitter i el Facebook, amb un increment dels seguidors i de nombre de piulades al mes, una aposta per apropar-se als associats més actius a la xarxa i per a fer més difusió de l’activitat de l’entitat.

Mantenim un acord amb La Veu de l’Anoia i amb el portal empresarial Via Empresa aconseguint, d’una banda, descomptes preferencials pels associats al aparèixer publicitàriament als mitjans corresponents però també incrementen la presència de l’entitat i la representativitat empresarial de la UEA a la premsa: • La Veu de l’Anoia publica articles sobre opinions i temes rellevants pel sector empresarial de la comarca. • Via Empresa vertebra la secció territorial “Anoia” amb la informació empresarial i econòmica de la comarca, donant veu a empreses, projectes, idees, emprenedors, negocis, opinions, jornades, conferències, activitats... de cara a la resta de Catalunya.

NOVES SECCIONS A LA WEB Apropar la informació als associats de manera sectoritzada i especialitzada és una aposta de la UEA per concentrar la informació i les necessitats dels associats en funció de les seves prioritats. En aquesta línia, se sumen a les seccions existents, l’espai UEA Metall amb informació destinada a les empreses que formen part d’aquest sector i un punt de trobada per intercanviar inquietuds i establir contactes. UEA Autònoms, una plataforma per aplegar aquest col·lectiu de treballadors que tenen un pes específic en l’economia, però la seva situació laboral és més vulnerable que la resta de trebalaldors.

33

2015


Comunicació i premsa Espai empresa és el programa de la UEA a Ràdio Igualada. Cada dimarts ens fem ressò de l’actualitat de les nostres empreses i tots aquells temes que giren al voltant del món econòmic i empresarial, donant especial rellevància als nous projectes dels emprenedors del nostre territori. Els programes d’aquest 2015 han estat:

13/01/2015

20/01/2015

Postgrau Universitari en Dir. Comercial i Màrqueting industrial Manel López, Comissió Formació de la UEA

14/04/2014

Cuina Km0 Manel Pla, gerent del grup Jardí

21/04/2015

‘Reinventar-se’ Debat territorial Laia Corbella, directora de Via Empresa

28/04/2015

UEA Autònoms Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l’Anoia

05/05/2015

Klug Compressors Sandra Felip, directora de general

12/05/2015

Eficiència energètica a les empreses Joan Josep Escobar, Cap de Divisió de Gestió Energètica

Jornades d’ACCID Josep M. Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses

27/02/2015

Inserció laboral Moisès Castells de la FAP

03/02/2015

Energia i estalvi Larserick Alegre d’Eunèrgia

10/02/2015

Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani Pau Caparrós de l’Institut Ignasi Villalonga

17/02/2015

Espais per empreses al Rec Jordi Moix del Viver del Rec

19/05/2015

Jornada FEPIME a l’Anoia Ramon Felip, vice president de FEPIME

24/02/2015

Les exportacions Laia Trullols, d’Export Control

26/05/2015

Espai Empresa - Premi Servisimó Igualada Francesc Pua, gerent de Servisimó

03/03/2015

Estalvi en mobilitat de flotes Roser Cejudo de l’Autoescola Poble Sec

02/06/2015

Jornada d’Emprenedoria Corporativa Albert Riba, emprenedor

10/03/2015

Espais per empreses i nous serveis Òscar Balcells del Teatre de l’Aurora

09/06/2015

17/03/2015

Start Up xarxa d’acceleradores Roger Fosas

24/03/2014

Xerrades sobre salut i família Josep Brunet Mútua General de Catalunya

34

Acció, agència per a la competitivitat de l’empresa Montserrat Fontarnau, Delegada a la Catalunya Central d’Accio

16/06/2015

Programa MDP d’EADA Víctor Moliner, director del programa

15/09/2015

Agenda de tardor de la UEA Blai Paco, president de la UEA

2015


MAGAZINE UEA

22/09/2015

Projecte de cooperació a Hondures Blai Paco, president de la UEA

29/09/2015

Gestió del marge Francisco López, de rando-mmc

06/10/2015

Reforma horària Fabián Mohedano, treballòleg i impulsor de la iniciativa per a la reforma horària

13/10/2015

Leather Química Josep Lluís Torres, director general

20/10/2015

Networking empresarial Rosaura Alastruey, pionera en la difusió del networking a Catalunya

27/10/2015

Infojobs Jaume Gurt, director general

Es publiquen els números, 34, 35 i 36 de la UEA Magazine, la revista econòmica i empresarial de referència a la comarca de l’Anoia, editada i publicada per la Unió Empresarial de l’ Anoia. La UEA Magazine es publica trimestralment amb una tirada de 1.500 exemplars que es distribueixen gratuïtament a les empreses associades a la comarca de l’Anoia. La revista, que va rebre l’any 2006, el premi Korazza a la millor revista associativa espanyola, conté entrevistes a empresaris de la comarca, articles d’ opinió, informació sobre les empreses i tota la informació sobre les activitats de la UEA.

UEA MAGAZINE 34

UEA MAGAZINE 35

03/11/2015

10/11/2015

17/11/2015

24/11/2015

01/12/2015

Norma ISO 50001 i l’eficiència energètica Larserik Alegre, soci fundador de l’empresa Eunèrgia

Eines online per a la gestió de nòmines i RRHH Antonio Arroyo, conseller delegat de Enomina SL

El nivell d’anglès a les empreses Elisabet Seuba, directora de l’escola New York Institute

UEA MAGAZINE 36

Zimbra, l’eina de gestió del correu electrònic Albert Planas, de Netsein

4G fix, la fibra sense fils Joan Carles Mudarra i Josep Mudarra, de Tecnocolor

35

2015


Borsa de treball

La Borsa de Treball de la UEA és un servei en línia que permet a totes les empreses associades, de manera àgil i totalment personalitzada, publicar les seves ofertes laborals.

Ofertes gestionades el 2015 Al llarg de l’any s’han gestionat gairebé una cinquantena d’ofertes laborals per a feines ben diverses: • enginyer elèctric, • Impressor de rotativa offset • comercial agent de viatges soldador • mecànic industrial • software engineer • country marketing manager • auxiliar administratiu/va, • tècnic de qualitat, • operador i agent comercial, • assessor comercial, • cap d’oficina • cuiner • secretària de direcció • cap d’obres • dissenyador gràfic • assessor comercial • key account manager • torner/fresador • etc

Des de l’administració de la UEA es gestionen aquestes ofertes, es filtren i es fan arribar directament als departaments de recursos humans de les empreses sol·licitants, un sistema pràctic que permet fer una selecció molt ràpida dels currículums i personal candidat. Aquest servei, consultable online a través de la web www.uea.cat, és un dels serveis web més utilitzats del portal empresarial.

36

2015


Relació de socis AGROALIMENTARI

NEXT CONCEPT IN VISUAL COMUNICACTION

902947738

RETOLMANIA, S.L.

938086680

AGRARIA ESTANY, S.L.

938699128

RÈTOLS PLANELL

938050753

AGRIPLANT HUGUET, S.L.

938698019

ROMANYÀ VALLS, S.A.

938011707

AGRO IGUALADA

938030917

SERVEIS I MANIPULATS GRÀFICS RUÍZ, S.L.

938051949

AGRO-COMERCIAL CLARAMUNT, S.L.

938096181

TALLER GRÀFIC GILAVER, S.L.

938062416

CAMPS COMERCIAL J.C.O., S.L.

938053434

THE STIKETS COMPANY

938031458

CEREALS ANOIA, S.L.

938087105

UNIGRAF ANOIA, S.A.

938051000

CEREALS I ADOBS CASAMITJANA, S.A.

938698343

FRANCISCO JAVIER BARGALLÓ RAFA

938013338

MARCEL.LÍ GANGONELLS VIÑALS

938698029

TRANSPORTS I CEREALS J. LLORACH, S.A.

938976128

ASSEGURANCES

ALIMENTACIÓ

CAMINS I ASSOCIATS, S.A.

938041000

FUSTÉ MEDIADORS D’ASSEGURANCES, S.L.

938031071

GUMÀ ASSESSORAMENT I GESTIÓ, SL

938032566

IMMA ROVIRA CATALANA OCCIDENTE

938032423

CAFES NOVELL, S.A.

938901211

JUNYENT PRAT CORREDURIA ASSEGURANCES, S.L.

938041550

CARGOLS DE CAL JEP, S.L.

937433065

M. PIQUE, S.A.

938037725

CLOSA I FILLS, S.L.

938090036

MGS SEGUROS Y REASEGUROS, S.A.

938050693

DISTRIBUIDORA DE PRIMERAS MARCAS, S.A.

938045505

MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA

938049002

ELS FOGONS DE L´ANOIA, S.L.L.

938039340

RACC (TORT-ESPINALT, S.L)

938054109

EMBOTITS MALLART, S.L.

938976001

ESPUMOSOS EL NOYA

938030349

AUTOMOCIÓ

FERMÍ BOHIGAS, S.A.

938048100

A.T. SAROSA, S.L.

FORN ALEMANY

938032124

AUTO BOMBA, S.L.

938035706

FRUITES GABARRO, S.L.

938042501

AUTOESCOLA CID, S.C.C.L.

938040351

FRUITS SECS TERMENS

937760261

AUTOESCOLA POBLE SEC

938051637

FRUITS SECS TORRA

938094055

AUTOREC, SLU

937789220

FRUTAS MENDEZ Y CIA, S.A.

938031113

AUTOSUMINISTRES MOTOR, S.A

660492020

HAM & CHEESE AND BEER

938061074

BRILLO PLANXISTERIA, S.L.

938046562

HUGUET DE CAN FEIXES, S.L.

937718227

C.A.R. ANOIA

938047017

INDERACH, S.L.

938050460

CAMPA DE CALAF, S.A.

938966822

L’AGRÍCOLA REGIONAL, S.A.

938777710

FÒRMULA ASHENKOOF

626659360

MERITEM, S.A.

938052612

FUTURAUTO, S.A.U.

938017377

OLI SABA

938032400

GARATGE MONTSERRAT, S.A.

938031550

PRECOCINADOS ORTEGA, S.L.

938053770

J. MARGARIT, S.L.

938010155

SUPERMERCAT SUPERMAS, S.L.

938043400

JJ MOTOR

938030071

TASSTIBAG, S.L.

938055559

JORALFRAN GRUP, S.L.

938068480

VENDING MARTINEZ, S.L.

938036316

ODENAUTO

938054111

VENDING PONS, S.L.U.

935155910

ODEXAN DE APLICACIONES, S.L.

938042617

PNEUMÀTICS VILANOVA

938063082

RAMON SOLSONA, S.L.

938030087

REMM GUITART, S.L.

938032708

ARTS GRÀFIQUES

938054642

ARGA S.L. INDUSTRIES GRÀFIQUES

938094013

ROSICH MOTORS, S.L.

938033650

ETIQUETAS ANOIA, S.L.L.

938045603

SALINAS AUTOMOCIÓ

938039177

FELIP UNIGRÀFIC, S.L.

938051061

SARAUTO

938033000

GRÀFIQUES CUBÍ, S.L.

938033452

SERVEI DIESEL SANCHEZ

938044453

GRAFIQUES LAMOLLA, S.L.

938035202

SERVISIMÓ IGUALADA, S.L.

938052117

GRÀFIQUES LLUC

938051214

TALLERS FERMÍ VALLS , S.L.

938031078

GRÀFIQUES VILANOVA, S.L.

938040967

TALLERS MARCEL CLARAMUNT

938030179

GRAPHIC PACKAGING INTERNATIONAL SPAIN, S.A.

938017337

TALLERS MONTOLIU, S.L.

938060479

IBERPACK ANOIA, S.L

938010919

TALLERS QUERALTÓ

938035366

INDUSTRIAS FERRER HERMANOS, S.A.

938086004

TRIRE, S.L.

938053369

INDUSTRIAS GRÁFICAS DEL ENVASE ANOIA, S.L.

938040053

TURBO DIESEL INJECCIÓ, S.L.

938060428

INNOVACIÓN Y TECNOLOGÍA DEL PACKAGING, S.L.

938067690

LECA GRAPHICS

938087710

37

2015


CONSTRUCCIÓ

CERÀMICA CERAMICA ELIAS, S.A.

937710157

A.Q.A. EQUIPS, S.L.

938066161

CERÀMICA PIERA, S.L.

937712211

ACEITON MARTIN GRUP, S.L.

937727707

CERÀMIQUES CALAF, S.A.

938698250

AQUADUCTIL, S.L

938088460

DISCOM GRUP

938078174

BIGUETES RABELL, S.L.

938060673

EQUIPCERAMIC, S.A.

938070717

BOBILA JOSEP AGUILERA BORRULL

938086156

PHYSIC GM, S.L.

938047393

CATALONIA UNIC, S.L.

938056060

COMERCIAL SEGURA

938031116

CONSTRUCCIONS ROMEU, S.A.

938055764

COMERÇ ABACUS COOPERATIVA

932178166

EUROEXCAVACIONS DE LA ROSA, S.L.L.

938010204

ALFIL.BE

938045115

FRABEL, S.C.P

938048078

COMERCIAL J.A.N.

937728127

INSTOP CATALUNYA, S.L.

938039576

FLOR-ALBA

938031720

JAUME CORTASA BAIGET

938037866

FRANQUESA

938052646

LAURA MARCÉ TERMES

938050376

LLIBRERIA AQUALATA,S.L

938051029

LLUIS SORIANO DISSENY D’INTERIORS

938017797

LLIBRERIA PONENT

938050529

MARBRES I DERIVATS ALONSO, S.L.

938033676

NADAL I SOLÉ, S.L.

938698161

MARBRES I GRANITS POBLE SEC

938053984

PINTURES PLANELL, S.A.

938050625

MATERIALES CONSTRUCCION Y DECORACIÓN

938011135

RECSTORES

647624586

PARDO, S.L.

TECNOCOLOR TT TELECOMUNICACIONS, S.L.

938050854

MATERIALS CONSTRUCCIÓ J. E. MAGRIÑÀ, S.L.

938013634

MOIX SERVEIS I OBRES, S.L

938052934

PERE VILARRUBIAS ARQUITECTE TÈCNIC

639982003

COMUNICACIÓ I DISSENY ÀREA ESTUDI DE PUBLICITAT, S.L.

938045556

PINTURA I DECORACIÓ MANEL VEGA, S.L.

938087035

CANAL TARONJA ANOIA

938754052

PLANELL, S.A.

938698750

CDNET

938017500

SATEC LABORATORI D’ASSAIGS PER A LA

938060362

CONCEPTE

938040441

COSANTEX, S.C.P.

938053251

DD DISSENY GRÀFIC

938047170

ALMAZAN ROIG INSTAL·LACIONS

938031149

EL SAFAREIG

938067290

COMERCIAL PRODUCTES D’INSTAL.LACIONS

938088402

ENTREPARENTESIS

652795653

GTECNICS, SL

IMMA JUBERT PROTOCOL I COMUNICACIÓ

938033248

ELECTRO STOCKS ANOIA

936036688

INSTINT

938031437

ELECTRONICA PEÑA

938035446

KOOK ESTRATÈGIES DE COMUNICACIÓ DE MARCA

644403346

ELM, S.L.

938031794

LA VEU DE L’ANOIA

938042451

FRIOTEX, S.L.

938045099

L’ART DE LA LLUM, S.L.

938044755

INNOVACIONES Y APLICACIONES DEL CABLE, S.L.

937719034

L’ENLLAÇ DELS ANOIENCS, S.L.

938055542

INSMAGAS, S.L.

938053229

LIDERA COMUNICACIÓ , S.C.P

659962800

INSTAL.LACIONS BARTROLÍ, S.L.

938060045

MARC SENSERRICH CAMPOY

661755468

INSTAL·LACIONS PARERA, S.L

938976069

MG COMUNICACIÓ, S.C.P.

938041502

SERVEIS ELECTRICS, S.A.

938012601

NYTT STUDIO

938037610

SERVIMASTER 2000, S.L.

938060390

TRES BE, S.C.P.

938047183

TECBIMOTOR, S.L.

938013656

ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA

CONFECCIÓ I TÈXTIL

ENGINYERIA

BRODANOIA S.L.

938054834

AEIO ENGINYERS, S.L.

935159495

CASBU, S.L.

938046309

ALBAREDA ENGINYERIA

938032584

CONFECCIONS KITTEL, S.L.

938013567

ARKUS PROJECTES D’ARQUITECTURA I ENGINYERIA, 938698154

CORPORACIÓN EMPRESARIAL VALLS, S.A.

938051562

S.L.

ENCONADOS Y DOBLADOS FILS, S.L.

938010264

ECOPIME PROJECTS, S.L.

931737013

GÉNEROS DE PUNTO MAVE, S.L.

938050171

ENGINYERIA LLIRO & ASSOCIATS, S.L.

938066196

JOSEPA MORERA DALMAU

938052700

EPS ENGINYERIA

938032271

KENKO EUROPA, S.A.

938088417

EUNÈRGIA

686200454

MATEX IBERICA, S.L.

937719075

GLOBAL ENG

938034511

PARRILLU’S, S.L.

938976206

INPREPER, S.L.

938017768

TEX51, S.L.

938017294

NVISION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES, S.L.

938041535

TEXTIL CASTELLOLÍ, S.L.

938084128

TINDA EUROPA, S.L

938041393

TRITALL, S.L.

938096824

AGRUPACIÓ EMPRESARIAL DE LA FUSTA IGUALADA- 938052292

TUGA WEAR

938017156

ANOIA

ULTRAMAGIC, S.A.

938042202

AGRUPACIÓ TÈXTIL FAGEPI

938032993

USCITEX, S.L.

938060388

C. ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE MANRESA

938725762

FIRA D’IGUALADA

938040102

ENTITATS I GREMIS

38

2015


GREMI DE BLANQUERS D’IGUALADA

938068595

GREMI DE CONSTRUCTORS I PROMOTORS

938052292

HOSTALERIA BODEGA CAN BONASTRE, S.L.U.

937726167

GREMI D’ELECTRICISTES

938045607

GRUP JARDI 2008, S.L.

938049164

GREMI HOSTALERIA I TURISME ANOIA

938052292

HOTEL AMÈRICA

938031000

TIC ANOIA

www.ticanoia.cat

HOTEL MOLÍ BLANC

938019179

HOTEL ROBERT

938086000

L’ENVELAT

902161014

COMARCA ANOIA

ESPORT I OCI CAMINS DE VENT

629385457

RESTAURANT SCORPIA

938060555

GLOBUS KON-TIKI

935156060

RESTAURANT SOMIATRUITES

938036626

INFINIT

938043883

RESTURANT VINYANOVA

937710329

KARTING PARCMOTOR CASTELLOLI

931018919

S.A. HOTEL BAYONA

938092011

LAMINAR AIR, S.L.

659233869

NADARK ESDEVENIMENTS, S.L.

938050068

OCI SPORT SERVEIS ESPORTIUS, S.L.

938088091

ACUSTIC ANOIA S.L

628493549

SOLO RAIDS, S.L.

938046789

CYMATIC

938053868

UNICOOP CULTURAL, S.C.C.L

938050075

INICIATIVES EVENTS

938068190

GRUP RADIO SALA

931164019

ROSEBUD FILMS PUBLIMEDIA, S.C.P.

938044803

IMATGE I SO

ETT ADECCO TT, S.A.

938041011

EUROFIRMS ETT, S.L.U

938052495

GRUP CATALÀ DE TREBALL ETT, S.L.

935155700

AMBIENS GESTIÓ MEDIAMBIENTAL S.L.

938045704

PUNT DE TREBALL ETT, S.L.

938044985

AMDAX DREMAS, S.L

648155901

ATLAS GESTIÓN MEDIOAMBIENTAL, S.A.

938047131

CENTRE DE GESTIÓ MEDIAMBIENTAL, S.L.

902198957

MEDI AMBIENT

FORMACIÓ ACADÈMIA IGUALADA

938031494

CESPA GR, S.A.

937756880

CEINA

938050094

ECOSERVIS ANOIA, S.L.

669293545

CROMLEC FORMACIÓ, S.L.

936974000

ECOSTUDI SIMA, S.L.P

637437234

ENGLISH & TEA

606098296

INGENIERÍA Y TRATAMIENTO DE VALORIZACIÓN,

932058100

ESCOLA PIA

938032700

S.L.

FAST ENGINYERIA, S.L.

931160366

LLORENS ISBERT, S.L.

938048870

I.E.S. MILÀ I FONTANALS

938055750

TECFORM GLOBAL

600926737

KUMON IGUALADA

626913802

TOT RESIDUS INDUSTRIALS, S.L.

938017565

NEW YORK INSTITUTE

670389860

PROMOCIONS ESCOLARS ANOIA, S.L.

938050904

SATI FORMACIÓ

937714337

ABINA, S.L.

938052434

THE ENGLISH CENTRE

938044554

AINOXDER, S.L.

938087076

ALVA CONNECTORS

938013053

ANOIA CARRETILLES

938051059

METALL

FUSTA, MOBLES I ALUMINIS ALUGOM, S.C.P.

938037328

ARCAS OLLÉ, S.L.

938050500

CENGA 2000, S.L.

938050623

CALDERERIA BOLARÍN CARDUS, S.L.

938087701

CARPINTERIA METALICA ANTONIO LOPEZ

938036496

CALDERERIA BOLARÍN, S.L.

938060556

CRUZ MOBEL, S.L.

938053327

CALDERERIA DAYMA, S.L.

938046407

DECOEXPO, S.L.

938011980

CAROL AUTOMATISMES IGUALADA, S.A.

938017370

DIVANI PASCUAL DISSENY, S.L.

938068790

CIMELSA, S.L.

938036752

FERNANDEZ SANGLAS, S.L.

938052794

CINTES TRANSPORTADORES DERMET, S.L.

937762377

FUSTERIA CASTILLA, S.L.

938012953

CONSTRUCCIONES MECÀNICAS TECNOPEL, S.L.

938044052

FUSTERIA GRAELLS, S.L

938087149

CONSTRUCCIONS METÀL.LIQUES ESTMART, S.L.

938050964

FUSTERIA INDUSTRIAL DE L’ANOIA, S.L.

938053049

COPASA

938086380

INALCO TECNO-ALUMINIS, SL

938054419

ELECTRO HIDRAULICA ANOIA

937761657

INTERMIDA, S.C.P.

938052154

EXTRACTION FUTURE, S.L.

938067200

KOMMAD, S.A.

938034201

FERRETERIA JORBA SOLÀ, S.L.

938055061

LUIS CHUECOS RUIZ

938040543

FERRETERIA RIERA S.C.P.

938698327

M. ARRUÉ, S.L

938036868

FERRETERIA SOLEDAT, S.C.P.

938055700

MADERAS GIRALT, S.L.

938698393

GABARRÓ, S.A.

932013000

MOBELCAN 2004, S.L.

938047295

GRUES SUAREZ I SOLER, S.A.

938030674

MOBLES OLLÉ, S.L.U.

938030993

GRUP AIR, S.A.

938052728

MONTAGGIO, S.L.

938087392

HINEUTRA, S.L.

938066364

PERMOR, S.L.

938010785

IMEC SYSTEM, S.L.

937727941

VITERMIK, S.L.L.

938032965

INNOVA

938034751

INOXFIL, S.A.

938018223

INSTAFEL, S.L.

938034623

39

2015


INTECO ANOIA, S.L.

938051348

MANTENIMENT FELIP CONDE, S.L.

938086679

MANTENIMENT LOPERA, S.L.

938088066

CURTIDOS BADIA, S.A.U.

938054250

MANUFACTURAS Y TRANSFORMADOS AB, S.L.

902121221

EUGENIO GABARRÓ, S.L.

938033852

MAQUINÀRIA AGRÍCOLA SOLÀ, S.L.

938680060

INDUSTRIES DESTEN, S.L.

938030178

MATRINOX, S.L.

937761752

JOAN VALLÈS SORIANO

938037311

MECANITZATS ZAMEC, S.L.

938031304

MONTSERRAT POMÉS PARELLÓ

629526286

METALÚRGICA BUSQUET, S.L.

938698020

METU SYSTEM IBERICA, S.A.

938690749

NOVA MEVIR, S.L.

938030649

AQUASOS SERVEIS INTEGRALS, S.L.

938066523

OPERBER

931160874

INTEGRAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS, S.L.

938049525

PHOENIX GROUP INTEGRAL INDUSTRY, S.L.

938047946

PREVENACTIVA, S.L.U.

938047391

PLANXISTERIA GELABERT, S.L.

938032198

PREVINTEGRAL, S.L.

973184128

PLANXISTERIA MAG

938045095

SEIMA SEGURETAT, S.L.

938046800

PLANXISTERIA PLA, S.L.

938051673

STAR FOC ANOIA, S.L.

938053592

POOLBIKING BARCELONA

938053412

TECNO-SEGURETAT ANOIA, S.L.

938035229

POST-VENDA CARRERAS, S.A.

938088099

PRECISIÓ MECÀNICA SALMA, S.A.

938070612

RECTIFICADORA J.S., S.C.P.

938054584

ABC LEATHER, S.L.

938039635

RIVISA I.C.M., S.A.

938437834

BECASTILL, S.A.

937712111

ROFEICA ENERGIA, S.A.

938086299

COMATEC-ISMAR, S.L.

937728630

SAIFOR, S.L.

937718338

COMERCIAL BLAUTEC, S.L.

938052447

SCHNEIDER ELECTRIC

938058708

COMERCIAL GODÓ, S.L.

938033554

SNOP ESTAMPACIÓN, S.A.

938086437

DIPROMAT, S.L.

938054307

SOFAMEL, S.L.

938087980

JOGAPLAST S.L

938680840

SOIMER TELECOMUNICACIONS, S.L

938068661

LEATHER QUÍMICA, SLU

977606857

SOLUCIONS MECÀNIQUES, S.L.L.

938052758

PLATING BRAP, S.A.

938045812

STEGOTRONIC, S.A.

938066026

POLICOL, S.L.

938051746

SYSTEM FLUIDS ANOIA, S.L.

938042552

PREMA, S.A.

938012951

TALLER FERRER COMAS, S.L.

938086181

PRODUCTES AGRÍCOLAS MACASA, S.L.

938031966

TALLER INDUSTRIAL MARTINEZ

938068843

QUIMIGEST

938036263

TALLERES CARRIQUE, S.A.

937719000

QUIMSER, S.A.

938032688

TALLERS BASCOMPTE, S.L.

938698245

REPRECS, S.L.

938046840

TALLERS RIBACAR S.L

938043387

RIPEQUIMICOS, S.L.

619327717

TALLERS SOTERAS, S.L.

938010205

ROBINSON VENTURES, S.L.

938048030

TASIAS, S.A.

938087757

SCREEN PROTECTORS, S.L.

938088004

TREVI TALLERS MECÀNICS, S.L.

938060220

SIMAR, S.A.

938036100

TROQUELS BRESCÓ, S.L.

938060855

TEXCUR

938067570

TROYMAK, S.L.

937727250

WITTMANN BATTENFELD SPAIN, S.L.

938087860

SALUT I ESTÈTICA

XAUS TALLER MECÀNIC, S.L.

937719165

ASSISTENCIAL ANOIA, S.A.

938052525

CLINICA RIBA

938031122

CONSORCI SANITARI DE L’ANOIA

938075500

PELL

PREVENCIÓ DE RISCOS I SEGURETAT

PLÀSTIC I QUÍMIC

NETEJA CENTRO DE LIMPIEZAS IGUALADA, S.L.

938035499

CONSORCI SOCIOSANITARI D’IGUALADA

938045515

NITIDUS NETEJA

938067139

FARMÀCIA ANTON JUVÉ SANTACANA

938037458

RAMON LLORENS ISBERT

938048870

FARMACIA Mª ROSA SINGLA VILANOVA

938033874

FUNDACIÓ SANITÀRIA SANT JOSEP

938032650

HOSPITAL VETERINARI DE CATALUNYA, S.L.

938031268

PAPER I CARTRÓ DORSAN FILTRACIÓN, S.L

938042475

INSTITUT D’ESTÈTICA YVETTE PONS

938046202

EMBALAJES VALLTER, S.L.

938094056

MIPS FUNDACIÓ PRIVADA

938050404

J. VILASECA, S.A.

938011510

MÚTUA IGUALADINA

938032796

MANIPULADOS ESPELT, S.A.

938055085

ORTOPEDIA CASES

938041202

MB PAPELES ESPECIALES, S.A.

938087100

ONDULADOS CARME, S.A.

938080150

ORPÍ MANIPULATS, S.L.

938080121

ADEQUA REIM

932405525

PAPERS CATALUNYA, S.A.

938113520

FINQUES M PARERA, S.L.U.

938032626

PERE VALLS, S.A.

938995176

FINQUES RAMBLES

938034340

PROMOTORA DE EMBALAJES, S.L.

938037912

FINQUES SUBIRANA, S.L.U.

938041661

SINORCELL, S.L.

943666283

FINQUES VALLBONA

938013155

SUBLIPRINT, S.A.

938042011

FINQUES VICTORIA, S.L.

938019137

UNION INDUSTRIAL PAPELERA, S.A.

938086262

INVERSIONS IMMOBILIÀRIES COMPANYS I PIQUÉ,

938051400

SERVEIS IMMOBILIARIS

S.A.

40

2015


PROARC MEDITERRANIA, S.L.

937726740

SERVEIS PROFESSIONALS A & S ASSESSORS I SERVEIS, S.L.

938048070

ALEX JULIEN SERVEIS ASSESSORAMENT I GESTIÓ,

938041417

SOTO BALLESTEROS, S.L.

938050387

UCG UNIÓ COMERCIAL DE GASOILS

938051716

TIC ACD SISTEMES

938050269

ALADETRES, S.C.P.

938052678

ANOIA DE SERVEIS, S.L.

938010209

ATLANTIC DEVICES

938040702

ÀREA DE SERVEIS GONZALEZ VALLS, S.L.

938067109

CATALUNYA IMPULS, SLU

937762548

ASSESSORIA IGUALADINA DE GESTIO, S.L.

938045455

ENGINYERIA DE SOFTWARE, S.A.

938055051

ASSESSORS D’EMPRESA ENRICH, S.L.

938041223

EXPOCOMPUTER, S.A.

938044811

CENTRE DE GESTIÓ DE MONTBUI, S.L.

938040051

FILNET SERVEIS I COMUNICACIONS, S.L.

938017125

CEREZO & COTS ADVOCATS, S.L.

938049129

HCCSOFT

619331414

CLARAMUNT & CIA, ADVOCATS

938046100

IGUANA COMUNICACIONS S.L.

902820356

CONSULTORIA ASSESSORIA SALAS, S.L.U.

938976006

INTAREX, S.L.

938053767

CRAFT ACCOUNTING

693592108

INTESIS SOFTWARE, S.L.

938047134

DESPATX ASSESSORS I ADVOCATS

938053939

JM SISTEMES DE CONTROL, S.C.P.

938042521

EDMON’S ASSESSORS, S.L.

938044499

MPM SOFTWARE, S.L.

938053993

EDO GESTIÓ, S.L..

938698082

OFIMÀTICA ANOIA, S.L

938044403

EMFERC

682101666

REINPE

937735151

ENRICH i ORGUÉ, S.L.

938033462

SAI COMPUTERS, S.L.

938040901

EUROGESTIÓ DE SERVEIS PATRIMONIALS, S.L.

938045164

SIMAGI, S.C.P.

938041069

EUROPEAN MARKET’S, S.L

938032585

SINIGUAL

938050484

EXPORT CONTROL

620740702

SISTIC ANOIA, S.L

938053225

FEEDBACKGROUND, S.L.

646025159

SOLUTIONS TRILOGI, S.L.

931842974

FELIU N&I, S.L.P.

938754660

SUBMINISTRAMENTS ROMEU, S.L.

938050608

FER GESTIONS

938070504

TECDENCIES

938066469

FINANCES PIME

629711915

TIC NETSEIN, S.L.

938066315

FRANCESC TORRAS I ENRICH

938051892

UBIQUAT TECHNOLOGIES, S.L

931160251

GAESA, S.L.

938054174

XDUC.COM

938054347

GERENT PIME

619011666

GESCONOVA, S.L.

938061922

GESGAR, S.L.

938042611

ARAUJO TRANSPORTS I LOGISTICA, S.L.U.

938051647

GESTORIA GALTÉS, S.L.

938030437

ENVIALIA

938019015

GONZALVO ALEJANDRINO ABOGADOS & ASESORES 932973498

GERMANS CORBALAN & ALVAREZ, S.L

938052233

TRIBUTARI

GIBERT i GIBERT, S.L.

938017446

S.L.

TRANSPORTS

GPS ORIENTACIÓ EMPRESARIAL

619767981

MESTRANS, S.L.

938055577

GRUP CARLES GESTIÓ I PROJECTES, S.L.

938017220

MONTFERRI i GERMANS, S.L.

938010359

GRUPO CONSTANT

937752156

MRW

933800044

IGUALADINA DE SERVICIOS, S.L.

938033812

PALIBEX BARCELONA

938041312

J. REGORDOSA GESTIÓ RR.HH.

938048815

TAXISIGUALADA

609478219

J.M. MORROS I ASSOCIATS, S.L.

938045262

TAXISTA JOSEP RECHE

628759098

MARC FERNANDEZ PLAZA

620971476

TRANS VISA EXPRES, S.L.

938031331

NEW FOCUS MANAGEMENT

630035530

TRANSPORTES JOSE GARCIA

600428093

PALMES I CAROL, S.L.

938053893

TRANSPORTS BERNADET

938010008

PLATAS & ASSOCIATS, S.L.

938055557

TRANSPORTS BLAYA I FILLS, S.L.

938032554

PMP ADVOCATS ASSOCIATS, S.L.

938044311

TRANSPORTS GEBRE, S.L.

938698374

POCH i RUANA ASSOCIATS, S.L.

938051551

TRANSPORTS GRAELLS, S.C.C.L.

609889501

PROMOVI PROJECTS, S.L.

648182941

TRANSPORTS PERE VENTURA PALET, S.L.

938080002

SAF GESTIÓ EMPRESARIAL.CAT

938068474

TRANSPORTS ROS VILARRUBIAS, S.A.L.

938030956

TALENTIA GESTIÓ

639316015

TRANSPORTS VAQUÉ, S.L.

938080065

TENIGRAM,S.L

938041796

TRISTANY I TRULL, S.L

938054781

UNIEMPRO SERVICES, S.L.

932402588

ARADOC

902340680

VICTOR OLIVAN CANUDAS

938054544

FUNERARIA ANOIA, S.L.

938031114

TALLER ÀURIA, S.C.C.L.

938017438

ALTRES SERVEIS

SUBMINISTRAMENTS I CARBURANTS AIGUA DE RIGAT, S.A.

938031483

AIGÜES ARTÉS, S.L.

938053839

ESTACIÓ DE SERVEI EL BRUCH, S.A.

937710472

Més informació dels associats al directori de la

ESTACIÓ DE SERVEI LA PANADELLA, S.A.

938092038

web de la UEA

GASOILS CARRERAS DE PIERA, S.L.

937788208

PETROMIRALLES, S.L.

938080086

41

2015


42

2015


43

2015


www.uea.cat 2015 Ctra. Manresa, 131

Telèfon: 0034 93 805 22 92

08700 Igualada Barcelona

Fax: 0034 93 804 60 55

uea@uea.cat


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.