Page 1

El magazine per trobar la teva propietat ideal

Sectorial d’Agents immobiliaris de la Unió Empresarial de l’Anoia

n.14

Abril/Maig 2019


PAG.3

Índex

Finques Sasi

PAG.06

Finques Gaudí

PAG.10

Grup Carles

PAG.11

Finques Victòria

PAG.12

Finques Anoia

PAG.14

Finques Vallbona

PAG.16

GN Gesconova

PAG.17

Finques Parera

PAG.18

La Renda Urbana

PAG.20

Finques Rambles

PAG.24

Finques Montbui

PAG.27

Finques Subirana

PAG.28

Finques Badia

PAG.32

Llars Gremi

PAG.34

Ciutat Immobiliaria

PAG.37

Núm. 14 - Abril/Maig 2019 Edita: Unió Empresarial de l’Anoia Ctra. Manresa, 131 - 08700 Igualada - Barcelona Tel. 93 805 22 92 - www.uea.cat - uea@uea.cat Direcció, coordinació i redacció: Unió Empresarial de l’Anoia Maquetació: Concepte Gràfic C/ Calafell, 25 - 08700 Igualada - Barcelona Tel. 93 804 04 41 - www.conceptegrafic.com Impressió: Unigràfic - Av. Madrid, 28 Pol. Ind. Les Gavarreres - 08711 Òdena - Barcelona Tel. 93 805 10 61 - www.unigrafic.com

Editorial·················································PAG. 04 Com puc saber si té deutes el pis que vull comprar?··············································· PAG. 05 Recull de notícies del sector···············PAG. 38

Directori de professionals de la reforma de l’ Anoia ······················· PAG.42

Publicitat: Unió Empresarial de l’Anoia Dipòsit legal: D.L.B. B 18898 2016 La UEA no es fa responsable de les opinions expressades en els articles ni del contingut dels anuncis publicitaris. Queda prohibida la reproducció total o parcial per qualsevol mitjà sense l’autorització expressa de la Unió Empresarial de l’Anoia i, en el seu cas, de l’autor.


PAG.4 -

- Abril/Maig 2019

JORDI MARCÈ

Responsable de la Sectorial d’Agents Immobiliaris de la UEA

Editorial Hipoteca fixa o variable? Quina triar Una hipoteca fixa o una variable? Aquest és el gran dilema que té tothom abans de signar una hipoteca. Quan ja has trobat la casa que volies, toca decidir si triar una hipoteca fixa, en la que sempre pagaràs el mateix encara que l’interès en principi sigui més alt, o una variable, en la que l’interès d’entrada és més baix però que dependrà de les variacions de l’euríbor. Hem de tenir clar que no hi ha un model millor que l’altre sinó que l’elecció d’un tipus de finançament o un altre dependrà del nostre perfil i les nostres necessitats. Les hipoteques fixes són per a persones poc tolerants al risc i que poden assumir una quota més alta però que no volen que canviï. Tenen l’avantatge de donar estabilitat, ja que la quota mensual serà sempre la mateixa durant els anys de durada del préstec; podrem saber quan pagarem cada mes i fer una previsió exacta de les nostres despeses. Encara que els interessos són més alts, aquestes hipoteques solen ser de terminis més reduïts, per tant, acabarem pagant menys interessos, ja que els haurem d’abonar durant menys temps. Com a desavantatge, el més destacable és que les seves quotes són més altes que les d’una hipoteca variable. El nostre sou, per tant, també haurà de ser més alt per poder accedir a una hipoteca d’aquest tipus i poder assumir les quotes amb tranquil·litat. A més, aquest tipus d’hipoteques acostumen a tenir més comissions i més altes, com la comissió

d’obertura o la de risc per tipus d’interès, que no existeix en les variables. D’altra banda, les hipoteques variables tenen una quota inicialment més baixa, ja que aquesta depèn normalment de l’euríbor, que actualment està en negatiu. Acostumen a tenir terminis més llargs, que fan que la quota mensual sigui molt més assequible, arribant en algunes ciutats a ser més baixa que un lloguer. En el mercat actual, es poden trobar hipoteques de fins a 40 anys. Allargant el termini aconseguirem quotes més baixes però, a la llarga, acabarem pagant més interessos. En general, acostumen a tenir menys comissions i més barates, de fet, avui en dia podem trobar bancs online que ofereixen aquestes hipoteques sense cap mena de comissió. El desavantatge que tenen és que són inestables i la quota que pagarem dependrà de les fluctuacions de l’euríbor i això podria fer que la nostra hipoteca s’encarís. Escollir una hipoteca no és gens fàcil i hi ha molts factors a tenir en compte, sobretot ara que l’euríbor es troba en negatiu i que les hipoteques fixes són més econòmiques que mai. És una decisió molt personal, que dependrà dels nostres ingressos i el nostre perfil de risc, però cal intentar sempre buscar un equilibri entre la quota mensual i els anys de durada del préstec i tenir clar si podrem assumir una possible pujada de les quotes en cas d’escollir una hipoteca variable.


PAG.5

Com puc saber si té deutes el pis que vull comprar? Aquesta pregunta me la feia aquesta setmana la Dolors, ja que vol comprar un pis que li ven un particular, creu que pot tenir algun problema econòmic i té por que hi hagi algun embargament, hipoteca o deutes de la comunitat de propietaris que ella no sàpiga.

Carlos Jimenez Fueyo Notari d’Igualada - Rambla Sant Isidre, 31-33 carlosjimenez@notariado.org www.notariaigualadarambla.com

Li vaig explicar que una de les funcions més importants de la Notaria, quan es compra un pis, és precisament comprovar que les vendes es realitzen amb el 100% de la informació, evitant qualsevol problema, i li vaig explicar el següent:

trador de la finca o el secretari de la comunitat, amb el vistiplau del president, i des del moment de la signatura de l’escriptura de compra les despeses de comunitat corresponen al propietari.

1 - TITULARITAT DE L’IMMOBLE:

4 - IMPOST DE BÉNS IMMOBLES:

La notària s’assegurarà de la propietat de l’habitatge del venedor amb la seva escriptura de propietat, que pot ser la compra prèvia o qualsevol altre títol de propietat com a herència, donació, etc..

La Notaria demana per Internet a l’Organisme de Gestió Tributària l’estat del pagament de l’IBI i queda constància en la mateixa escriptura. Si aquests rebuts estan domiciliats, caldrà portar el justificant bancari conforme aquests impostos estan al corrent de pagament.

2 - HIPOTEQUES, EMBARGAMENTS O SERVITUDS: Es demana una nota simple informativa al Registre de la Propietat en la qual apareixen les possibles hipoteques o embargaments que afecten l’habitatge. Així mateix, immediatament després de signar-se l’escriptura, s’envia una còpia electrònica de la mateixa al Registre evitant una hipotètica doble venda en una altra notaria. En cas d’entrar un embargament al Registre que no aparegui en la nota informativa es comunica a la Notaria que ha demanat la nota simple perquè estigui preavisada i pugui suspendre la venda. 3 - DEUTES DE COMUNITAT PROPIETARIS: S’incorpora un certificat que ens acredita que l’habitatge que es ven està al corrent de pagament de les despeses de la comunitat. Si és el cas d’un habitatge que forma part d’una comunitat de propietaris; aquest certificat l’ha de lliurar l’adminis-

5 - LA CÈDULA D’HABITABILITAT: La cèdula d’habitabilitat vigent expedida per la Direcció General de l’Habitatge, normalment te una vigència de 15 anys. Ens permet acreditar que l’habitatge reuneix els requisits mínims d’habitabilitat. En el cas què aquesta cèdula hagués caducat caldrà tornar a obtenir-la, a través d’un tècnic competent, o sigui arquitecte, o arquitecte tècnic. 6 - EL CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: El sol·licitarà el mateix tècnic citat en el punt 5, a l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya 7 - CERTIFICAT CADASTRAL DESCRIPTIU I GRÀFIC: Permet comprovar que l’immoble està al cadastre a nom del venedor i que la superfície del terreny és correcta, tema d’especial importància en cas de venda de solars o finques rústiques.


PAG.6 -

- Abril/Maig 2019

PROPERA PROMOCIÓ D’OBRA NOVA, de dues vivendes unifamiliars a Sant Martí de Tous de 250 m² construïts on hi trobaràs, jardí, 4 habitacions, 2 banys complerts, 1 lavabo, gran cuina office, menjador, terrassa i garatge per a 2 cotxes! Exempt

Ref.89.473

305.000 €

ESPECTACULAR PIS TOTALMENT REFORMAT A IGUALADA, disposa de 3 amplies habitacions, 2 banys complets, ampli menjador i cuina independent amb accés a balcó. Acabats de molt bona qualitat!!!. No perdis la oportunitat i truca’ns.

G

Ref. 89.461

136.000 €


PAG.7

93 804 81 71

OPORTUNITAT!!! ESTUDI A VILANOVA DEL CAMÍ ZONA PARC FLUVIAL. amb superfície de 40 m², totalment reformat amb cuina-menjador, 1 habitació doble, bany complet amb plat de dutxa. i pati de 20 m².

G

Ref. 89.465

52.000 €

DÚPLEX PER 126.000 euros A IGUALADA. amb superfície de 110 m², menjador, cuina office amb accés a safareig, 3 habitacions, bany complet amb bañera, 1 lavabo y sala diàfana amb traster. Truca’ns per venir a veure’l.

E

Ref. 89.121

126.000 €

OPORTUNITAT DÚPLEX A IGUALADA A L’AV. BARCELONA. 100 m², 3 hab., 2 banys complets, menjador amb balcó, cuina independent i terrassa totalment aïllada. Ascensor. Pàrquing i traster. No perdis l’ocasió i truca’ns per venir a veure’l!!!

E

Ref. 89.409

171.000 €

Av. de Barcelona, 1 info@finques-sasi.com www.finques-sasi.com aicat 1239

GRAN PIS DE 120 M² A IGUALADA ZONA PASSEIG VERDAGUER, de 4 habitacions, bany complet, menjador y cuina office amb accés a gran terrassa de 110 m² orientada al Sud. Situat molt a prop de transports públics i el centre.

F

Ref. 89.410

165.000 €

FANTÀSTIC PIS A IGUALADA DE 100 M², situat molt a prop del centre i de serveis públics. 3 habitacions, la principal amb armari encastat, menjador molt espaiós i lluminós i cuina office. Molts bons acabats i finca amb ascensor.

E

Ref. 89.406

149.000 €

PIS SITUAT A LA MILLOR ZONA D’IGUALADA, amb menjador lluminós, cuina office comunicat amb safareig, 4 habitacions, 2 banys complets i traster. Situat molt a prop de serveis públics i fàcil accés a l’autovia A-2.

F

Ref. 89.442

165.000 €


PAG.8 -

- Abril/Maig 2019

FANTÀSTICA CASA A SANTA MARGARIDA DE MONTBUI ZONA CASC ANTIC , distribuït en tres plantes, 4 habitacions dobles, 2 banys complets, 1 lavabo, gran menjador amb 2 ambients, cuina office, garatge per a 2 vehicles i jardí de 120 m². No perdis la oportunitat i truca’ns.

E

Ref. 89.459

280.000 €


PAG.9

93 804 81 71

Av. de Barcelona, 1 info@finques-sasi.com www.sasiigualada.com aicat 1239

FABULOSA CASA AMB JARDÍ AL CENTRE D’IGUALADA, molt a prop de la Rambla i el Passeig Verdaguer, amb garatge i 2 habitatges independents a un preu d’escàndol!!! No perdis l’ocasió i vine a veure-la T’ENCANTARÀ!!.

F

Ref. 89.471

223.000 €

OPORTUNITAT!!!! CASA A SANT JAUME SESOLIVERES AMB PISCINA, parcel·la de 620 m² i superfície de 120 m², 4 habitacions, 2 banys complets, lavabo, cuina molt espaiosa, menjador molt lluminós amb accés a terrassa i jardí i garatge amb capacitat per a 5 vehicles.

G

Ref. 89.402

365.000 €


PAG.10 -

- Abril/Maig 2019

93 803 46 32

ÀTIC EN VENDA- IGUALADA – ZONA PASSEIG. Àtic molt assolellat. De 2 dormitoris grans, bany reformat, cuina reformada, menjador i terrassa. Tot exterior. Vistes. Calefacció. Aire condicionat. No ascensor.

D

Ref. 01090

79.000 €

IGUALADA - POBLE SEC. Casa de 3 habitatges per reformar. 274 m2 construïts. PB. de 3 dorm., bany, cuina, menjador, pati de 8 m2. P 1a. de 3 dorm., bany, cuina, menjador, 3 balcons. P 2a. àtic de 3 dorm., bany, cuina, menjador i terrat gran.

E

Ref. 03037

135.000 €

LA TORRE DE CLARAMUNT. Casa al poble d’Espoia. PB garatge, gran saló-menjador, bany i jardi de 133 m2. P.1a i P.2a, 140 m2 , 4 dor., menj., cuina, gran rebedor, llar de foc, estudi-sala molt gran, traster i bany. Assolellada. Molt bon estat i ben cuidada.

G

Ref. 03048

147.000 €

Santa Caterina, 26, Igualada gf@finquesgaudi.com www.finquesgaudi.com aicat 308

SOLAR EN VENDA-LA POBLA DE CLARAMUNT. Solar urbà de 237 m2 en situació inmillorable per edificar torre voltada de jardi. Tipus construcció edificació aïllada baixos i 2 plantes. Ocupació parcela 50 %. Construcció de 213 m2 sostre.

60.000 €

Ref. 12005

PIS EN VENDA- IGUALADA - POBLE SEC. Habitatge molt ben situat de 144 m2 . De 4 dormitoris dobles, 2 banys, rebedor, cuina i gran saló menjador amb llar de foc. Calefacció gas natural. Ascensor. Sol de mati.

C

Ref.01097

100.000 €

LA POBLA DE CLARAMUNT. Pis en molt bon estat. 95 m2. Tot exterior amb vistes i assolellat. 3 dorm., rebedor, 2 banys, cuinaoffice, balcó i gran menjador. Calefacció de terra radiant. Ascensor. Finestres alumini. Piscina comunitaria. Pàrquing inclós. En tràmit

Ref. 01098

130.000 €


PAG.11

93 801 72 30

CASA IMPECABLE A IGUALADA. 309 m2, gran garatge i a menys de 10 m dels FFCC, col·legis, supermercats, CAP... PB: garatge molt gran amb una càmera frigorífica i un bany. 1a P: gran rebedor, menjador, cuina, 1 hab. doble, 1 hab. individual, 1 bany molt ampli, gran porxo interior amb sortida a una gran terrassa. 2a P: gran terrassa, àmplia sala menjador, 1 hab. doble, 1 hab. individual, 1 bany i zona de safareig. Finestres d’alumini amb doble vidre, aire condicionat en la zona del porxo interior i calefacció elèctrica. En tràmit

Ref. 000043

300.000 €

Rambla Sant Ferran, 45 08700 Igualada info@gcimmobiliaris.com aicat 1056


PAG.12 -

- Abril/Maig 2019

infobcn@finquesvictoria.com

anna@finquesvictoria.es

IGUALADA – CENTRE CIUTAT. 60 m2 construïts. Pis semi nou. Menjador amb balconet, cuina independent amb safareig, 2 hab., un bany i terrassa privada de 56 m2 a la planta immediatament superior. Finca amb ascensor. Pocs veïns.

E

Ref. HV1091

112.000 €

ÒDENA – CENTRE POBLE. 70 m2 construïts. Pis semi nou, impecable. Menjador amb sortida a balcó, cuina, safareig, dues habitacions i un bany complert. Finca amb ascensor. Inclou plaça d’aparcament.

E

Ref. HV1090

97.000 €


PAG.13

93 801 91 37

Av. Mestre Muntaner 28, Igualada anna@finquesvictoria.es Fax 93 801 91 38 aicat 3798

IGUALADA – BARRI SET CAMINS. 102 m2 útils. Pis semi nou. Menjador amb sortida a terrasseta, cuina office, 5 habitacions i dos banys. Inclou una plaça de garatge. Finca amb ascensor.

Ref. HV1092

IGUALADA – BARRI LES FLORS. 98 m2 construïts. Local comercial en funcionament. Segons la distribució actual, seria ideal per centre d’estètica, de fisioteràpia o similars i oficines. A punt per treballar-hi!!

E

Ref. LCV8006

89.260 €

D

188.000 €

IGUALADA – BARRI POBLE SEC. 106 m2 construïts. Pis d’origen en bon estat de conservació. 4 habitacions, cuina independent, safareig, bany i lavabo. Calefacció. Orientació Est. Ascensor. Plaça d’aparcament per cotxe petit i traster.

E

Ref. HVLL5016

115.000 €


PAG.14 -

- Abril/Maig 2019

PIS B. MONTSERRAT REFORMAT. 72m2, 3 hab. exteriors, menjador amb balcó, 1 bany, cuina exterior, rentador independent, gres, alumini, roure, ascensor, assolellat.

E

Ref. 1463

69.000 €

PIS AL CENTRE D’IGUALADA, REFORMAT. 95m2, 3 hab. dobles, 1 bany complert, amplia cuina equipada, gran menjador, calefacció de gas, sostres enfustats, parquet, 1 pis per planta, pocs veïns, dona a dos carrers.

E

Ref. 299

90.000 €

CASA AILLADA A LA TORRE DE CLARAMUNT. 272m2, garatge 3 cotxes, 6 habitacions, gran menjador, cuina de disseny, ampli menjador, llar de foc, 3 banys, jardí amb piscina, com nova.

E

Ref. 1602

330.000 €


PAG.15

93 805 55 22

C/ Sant Magí, 37 Igualada info@finquesanoia.com www.finquesanoia.com aicat 4222

SET CAMINS, PIS AVDA. BALMES. 80M2, 4 hab, 1 bany, cuina equipada, menjador amb balcó, ext. alumini, terres de gres, portes de roure, calefacció, ascensor, sol i vistes. TOT REFORMAT.

E

Ref. 2029

89.500 €

IGUALADA LES COMES I. Pis com nou, 90m2, 3 hab. Bany i lavabo, cuina exterior amb office, ampli menjador amb balcó, calefacció, ascensor, com nou,assolellat, plaça de pàrquing inclosa.

E

Ref. 2027

149.000 €

DUPLEX A VILANOVA, B. DE LA PAU. 172m2, 3 hab. +altell +terrassa de 30m2, 2 banys, cuina exterior amb safareig, gran menjador, sala d’estar amb llar de foc, cuina office, calefacció, aire acondicionat, gres, alumini, orientat a sud.

E

Ref. 1973

127.000 €


PAG.16 -

- Abril/Maig 2019

93 801 31 55

PINEDES DE L’ARMENGOL. Casa de 90 m2 amb parcel·la de 445 m2, 3 habitacions, barbacoa, menjador d’estiu. Molt cuidada i arreglada.

G

Ref. PDA0087

115.000 €

PINEDES DE L’ARMENGOL. Casa tipus pirinenca d’uns 42m2. PB saló-menjador amb llar de foc, 2 hab, cuina i un bany. AC amb bomba de calor. El terreny 643m² petita piscina, una barbacoa, garatge, molta intimitat. Per entrar-hi ja a viure!

C

Ref. PDA0115

99.000 €

LA TORRE DE CLARAMUNT. Pis de 65m2, 2 hab. dobles, 1 bany complet, vestidor, saló menjador amb sortida a la terrassa i accés al pati. Cuina. Tot exterior. Pk i traster, finestres d’alumini de doble vidre, AC i bomba de calor al saló. Vine a veure-ho, t’agradarà!

F

Ref. LTC0038

90.000 €

C/Pilar 10 - 08786 Capellades info@finquesvallbona.net www.finquesvallbona.net aicat1071

POBLA DE CLARAMUNT. Gran dúplex de 152m2 construïts. PB Garatge 27m2. Saló, bany 1 hab doble.P1 Ampli salómenjador, cuina-office, 2 hab dobles i un bany. Pati privat.

G

Ref. PDC0010

215.000 €

CASTELL DE CABRERA. Casa de 75m2, parcel.la plana de 1.002m2. Saló-menjador amb llar de foc. Cuina independent. Bany amb banyera. 3 hab. Gran garatge i traster. Hi ha una petita piscina.

G

Ref. CDC0014

125.000 €

CAPELLADES. Pis molt assolellat de 79m2 amb rebedor, saló menjador amb sortida al balcó, 3 hab, cuina i bany. Té un traster independent a la planta baixa de l’edifici.

G

Ref. CAP0162

47.000 €


PAG.17

93 806 19 22

VILANOVA DEL CAMÍ. CENTRE. Casa unifamiliar. Cal petites reformes. 123m2. Cuina i bany reformats, sense estrenar. Solejada tot el dia.

E

Ref. VV061

80.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ. Casa per acabar de construir. 120m2. Magatzem, 1er pis de 96m2 amb terrassa i planta porxo amb Terrassa. Ref. VV053

75.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ. Pis per entrar a viure! Ideal per a solters, persones grans… Finca nova amb ascensor. Inclou traster.

E

Ref. VV059

48.000 €

C/Migdia 80, Vilanova del Camí servicios@gesconova.com www.gesconova.com aicat 80032

VILANOVA DEL CAMÍ. LOCAL COMERCIAL. Carrer Manresa. Superfície: 110m2, diàfan. Oportunitat. Ref. 99

40.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ. Dúplex. Per entrar a viure! 116m2. Estat impecable. 3 Habitacions, 2 banys. Dúplex amb Terrassa.

E

Ref. VV060

174.000 €

ÒDENA. Solar per a constuir. 166m2. Ideal per a construir una casa o edifici plurifamiliar. Zona amb bona projecció a futur. Ref. 112

65.000 €


PAG.18 -

- Abril/Maig 2019

IGUALADA, ESTACIÓ VELLA. Pis, 146 m2, 6 hab., menjador i cuina grans amb sortida a la terrassa, 3 banys i 1 lavabo. Parquet al menjador i al passadís. Calefacció. Ascensor. Pàrquing per 2 cotxes i traster de 30 m2 inclosos.

G

195.000 €

Ref. 13V2512

IGUALADA, LES COMES. Pis semi-nou, 93 m2, 4 hab., menjador amb balcó, cuina office, 2 banys. Finestres d’alumini, parquet, aire condicionat, calefacció i descalcificador. Ascensor. Pàrquing, traster i jardí comunitari inclosos.

E

165.000 €

Ref. 13V2509

IGUALADA, CENTRE. Casa amb jardí, garatge, porxo i pou. 186 m2 construïts. 1ª planta, 89 m2, 3 hab., menjador, cuina, bany i terrassa amb vistes al jardí. Terres de mosaic i bigues de fusta. Per reformar però infinites possibilitats. Doc. substitutiu

Ref. 13V1290

119.000 €

IGUALADA, SET CAMINS. Pis, 110 m2, 4 hab., menjador, cuina, galeria, 2 banys. Balcó davant i darrera amb vistes. Calefacció de gas. Doble finestra, terres de terrasso. Orientació sud. Molta llum. Ascensor. Pàrquing i traster inclosos.

E

Ref. 13V2505

157.500 €

IGUALADA, NUCLI ANTIC. Dúplex semi-nou, 80 m2, 2 hab., cuina amb barra americana, sala d’estar, balcó i bany. Altell amb sostre de fusta, terrassa, finestres d’alumini, terra de gres, ac, cale.de gas. Ascensor. Tranquil·litat al centre!

E

Ref. 13V2216

99.000 €

IGUALADA, ESTACIÓ. Casa semi-nova, garatge de 240 m2, 2 plantes i golfes. Menjador de 40 m2, 4 hab., 3 banys, terrasses i pati andalús. Ben aïllada, orientació sud, cale.de gas, f. d’alumini, mosquiteres, portes i armaris encastats de roure.

E

Ref. 13V1265

230.000 €


PAG.19

C/Esquiladors 23, baixos info@finquesparera.com www.finquesparera.com

93 803 26 26

PLATJA D’ARO. Xalet semi-nou, jardí, piscina i vistes al mar. Parcel·la de 1.500 m2, 260 m2 construïts, 2 plantes. 5 hab. (2 dobles i 2 suite), menj., porxo, sala d’estar, cuina equipada, garatge. Acabats de disseny! Per vacances o per viure-hi tot l’any!

E

Ref. 13V3031

740.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ. Casa amb ascensor i pati, 200 m2 distribuïts en 4 plantes. Menjador amb terra de parquet, cuina, 4 hab., 3 banys, solàrium amb tancaments d’alumini i terrassa amb vistes. Calefacció de gas i aire condicionat.

E

Ref. 13V1275

216.000 €

aicat 4348

TOSSA DE MAR. Apartament, 75 m2, 3 hab., bany, cuina, menjador-sala d’estar i terrassa amb unes vistes fantàstiques. Piscina i sala de jocs comunitària. Ascensor. Situat als peus d’una cala, a 100 metres del mar. Pàrquing opcional. En tràmit

Ref. 13V3030

150.000 €

IGUALADA, ESTACIÓ. Pis, 60 m2, 2 hab., 1 bany, cuina americana, sala d’estar, calef. de gas, t. de gres i f. de fusta, doble vidre. Ascensor, traster i terrassa comunitària. Necessites viure a un minut de l’estació? Ha baixat 6.000 €!

E

Ref. 13V2511

83.000 €

CASA, LES PINEDES DE L’ARMENGOL. Jardí de 864 m2, pèrgola i barbacoa. Pl. baixa: Pk, traster, bany i barbacoa, 1ª pl.: 3 hab., bany, s. d’estar amb llar de foc, menj., cuina i terrassa,bones vistes. Calef. de gas. Impecable! Ha baixat 22.000 €!

LA TORRE DE CLARAMUNT. Casa rústica amb pati empedrat, font i barbacoa. 240 m2 distribuïts en pl. baixa: garatge, sala amb bigues de fusta i lavabo. 1ª pl.: rebedor amb llar de foc, menjador, 4 hab., i bany. Reformada. Ha baixat 70.000 €!

En tràmit

F

Ref. 13V1285

198.000 €

Ref. 13V1286

147.000 €


PAG.20 -

- Abril/Maig 2019

JORBA – PRECIOSA MASIA del 1815 amb 6 habitacions, més de 700 m2 construïts distribuïts en 2 vivendes. Entre les dues, hi ha 2 banys, 2 cuines amb foc a terra, 2 sales d’estar i un gran altell. Pàrquing cobert, acabats de fusta, 1200 m2 de solar.

F

CASA AÏLLADA A CAPELLADES 398 m2, 3 hab, 3 banys i 1 lavabo, gran menjador amb foc a terra i sortida al jardí, àmplia i preciosa cuina, gran pàrquing amb porta automàtica, calefac. de terra radiant, reg automàtic. Construïda amb acabats de màxima qualitat!

F

Ref. 474

415.000 €

Ref. 461

290.000 €

PIS A SET CAMINS. 4 hab. exteriors, bany i lavabo, orientat a l’Est, amb molta llum natural, terres de parquet i cuina reformada. A/C i plaça de pàrquing.

E

Ref. 523

140.000 €


PAG.21

93 803 05 86

C/ del Retir 27, Igualada info@rendaurbana.com www.rendaurbana.com aicat 2084

CASA AL XARÓ . Magnifica casa unifamiliar aïllada amb piscina i pàrquing. Dotada de 3 hab. dobles exteriors, àmplia cuina office, menjador estar amb llar de foc, terres de parquet, bany i lavabo. A/C, alarma, bodega.

E

290.000 €

Ref. 512

PIS AL POBLE SEC. Completament reformat a la zona alta, 3 hab., 2 banys, cuina office, terres de parquet i portes interiors massisses lacades de blanc. Calef., ascensor, vistes i cap soroll.

E

Ref. 491

157.900 €

CASA A LES COMES II. Casa adossada amb pàrquing, 3 hab. dobles tipus suite, 3 banys i lavabo, àmplia cuina office amb safareig, gran menjador estar amb parquet, terrassa i grans vistes. Calef., alarma, i magnífics acabats.

E

Ref. 528

350.000 €


A l’Anoia, utilitzem el no

Entra el teu nou

més de 1000 immobles d


nostre portal immobiliari

i troba habitatge! venda i lloguer pisos cases xalets terrenys locals comercials naus industrials...

dels millors professionals


PAG.24 -

- Abril/Maig 2019

POBLE SEC – IGUALADA. Dúplex seminou amb 3 hab. 2 banys, cuina, safareig, sala-menjador amb dos balcons, estudi i terrassa. Pàrquing i traster.

E

Ref. 6450

239.500 €

CENTRE – IGUALADA. Pis de 128 m2 constr. per transformar en habitatge. Tenim els plànols i els permisos d’obres, tu només t’hauràs de preocupar de triar materials, acabats, moblar, etc. T’hi aventures?

G

Ref. 6435

125.000 €

BARRI MONTSERRAT – IGUALADA. Pis de 2 hab. per entrar a viure. Petit però acollidor. Calefacció, aire condicionat i finestres d’alumini. Perfecte per viure-hi sol o en parella.

G

Ref. 6440

39.500 €

STA. MARGARIDA DE MONTBUI. Pis de 4 hab. cuina office amb safareig, un bany i un lavabo. 2 balcons. Àtic amb gran traster i terrassa privada. 2 places de pàrquing i un altre traster.

E

Ref. 6459

155.000 €

STA. MARGARIDA DE MONTBUI – POBLE. Casa de 296 m2 constr. amb 5 hab. 2 banys i un lavabo. Gran terrassa a la part de dalt. Garatge per a dos cotxes. Casa amb ascensor.

D

Ref. 6334

340.000 €

PIERA. Casa adossada de dues plantes amb 4 hab. i dos banys. Seminova, amb entrada per dos carrers i terrasses a totes les plantes.

D

Ref. 6436

220.000 €


PAG.25

93 803 43 40

Plaça de la Creu, 2 Igualada info@finquesrambles.com www.finquesrambles.com aicat 1510/1391

CAL FONT

Ja pots visitar els pisos totalment acabats Habitatges de 3 i 4 habitacions, a partir de 186.300 € amb pàrquing i traster inclòs. Habitatges exclusius al centre d’Igualada. Visita’ls sense cap compromís!

Tel. 93 803 43 40

ÚLTIMS PISOS EN VENDA

Promotora:

STA. MARGARIDA DE MONTBUI – POBLE. Casa que pots rehabilitar (consta de parcel·la de 102 m2 i una construcció de 242 m2) o la pots transformar al 100% i convertir-la en una casa moderna i funcional. Ref. 6425

45.000 €

SET CAMINS – IGUALADA. Pis de 84 m2 útils amb 4 habitacions, sala-menjador, cuina amb safareig, traster i terrat comunitari amb espai propi.

E

Ref. 6419

87.500 €


PAG.26 -

- Abril/Maig 2019

93 803 43 40

Plaça de la Creu, 2 Igualada info@finquesrambles.com www.finquesrambles.com aicat 1510/1391

MUNTANER RESIDENCIAL

OBRA NOVA EN VENDA

Propera construcció Habitatges exclusius, local comercial, aparcaments i una zona enjardinada amb piscina d’ús privat. Edifici d’alt nivell situat a la zona nord de la ciutat, de fàcil accés a les vies principals de comunicació i d’entrada al municipi, amb façana a les avingudes Mestre Muntaner i d’Andorra, davant de l’hospital. Habitatges de 2, 3 i 4 habitacions amb àmplies terrasses.

Comercialització:

Informació i vendes:

T. 93 803 43 40 Plaça de la Creu, 2, Igualada / www.finquesrambles.com

CAN TRAVÉ - JORBA. Casa de camp de 174 m2 constr. amb 3 hab. (una d’elles doble amb vestidor), un bany, gran salamenjador amb estufa de llenya i golfes. Jardí de 320 m2.

E

Ref. 6337

239.000 €

BARRI DE LES FLORS – IGUALADA. Casa amb tres departaments diferents: garatge de 80 m2 i dos pisos amb menjador, cuina, un bany, un lavabo i 3 habitacions. Porxo amb safareig i terrassa.

E

Ref. 6418

149.000 €


PAG.27

Ctra. de Valls, 12, Sta M. de Montbui

www.finquesmontbui.com aicat 3221

93 803 29 28 938051400

SANTA ANNA, STA. M. MONTBUI. 80 m2, 4 dorm., menjador, cuina, 1 bany, balcó. Orientació Sud. Calefacció gas, finestres, terres de gres i portes de roure. Ascensor.

E

Ref. 94

83.000 €

PLAÇA PI, STA. M. MONTBUI. Pis totalment reformat en planta baixa, 2 dorm dobles, cuina office, bany, menjador i pati interior. Pocs Veïns, Zona tranquil·la, amb vistes i sol.

E

78.000 €

Ref. 100

CTRA. VALLS, STA. M. MONTBUI. Pis de 80m2, 3 dorm., balcó 8m2, cuina bon estat, bany, ampli menjador, calefacció gas. Orientació Oest. Bona ubicació. Ascensor.

C. SOL, POBLA DE CLARAMUNT. Casa amb dos habitatges independents, garatge, pati i golfes. Pisos de 80 m2, total edificació 274 m2, any 1975, semi reformat.

G

G

Ref. 103

70.000 €

94.500 €

Ref. 231

ÀTIC IGUALADA, BARRI LLEVANT. 73 m2 semireformat, orientació sud, vistes espectaculars, terrassa 15 m2 amb barbacoa i traster, gran menjador, 3 dorm, calefacció gas, ascensor, VINE A VEURE’L!

F

Ref. 101

125.000 €


PAG.28 -

- Abril/Maig 2019

IGUALADA – SET CAMINS. Casa adossada amb una Sup. construïda de 297m2. PB, rebedor, cuina office, menjador, jardí de 40m2, i bany. 1a planta, 4 hab. i bany complet. Planta sotacobert, sala diàfana i terrassa de 50m2. Garatge. Parquet i gres, tancaments d’alumini, interiors de faig, calefacció de gas, a/c , ulls de bou, armaris encastats, descalcificador.

E

Ref. 15548

365.000 € CASA EN VENDA AL CENTRE DE VILANOVA. Sup de 170m2 const. PB, garatge, traster i lavabo. 1a planta, 3 habitacions i bany complet. 2a planta, menjador-cuina americana, terrassa de 18m2 i lavabo. Parquet, alumini amb pont tèrmic, interiors de faig, calef. de gas, osmosis, a/c .

E

Ref. 15589

220.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ - CENTRE. Casa de 216m2 aprox. 3 plantes. PB: garatge amb capacitat per a 3 cotxes. 1a Planta: cuina office, menjador-sala d’estar, un bany amb plat de dutxa, 2 hab. dobles i un despatx. Planta superior, terrassa de 30 m2 amb barbacoa. Calefacció de gasoil, parquet, finestres d’alumini amb doble vidre.

F

Ref. 15370

179.000 €


PAG.29

93 804 16 61

Plaça De La Creu, 1 Bx Igualada finquessubirana@finquessubirana.com www.finquessubirana.cat aicat 344

PROMOCIÓ D’OBRA NOVA

Cases en construcció al Xaró - La Pobla de Claramunt Habitatges de 3 i 4 habitacions, on no hi falta de res, i en una zona tranquil.la, envoltada de natura i molt ben comunicada. Llars dotades amb un equipament excepcional, capaç de satisfer les més grans exigències de qualitat, per poder gaudir plenament d’un elevat confort.

Truca ara, és la teva oportunitat! 93 804 16 61 - 607 22 30 21


PAG.30 -

- Abril/Maig 2019

SANTA MARGARIDA DE MONTBUI. Pis de 60m2 Menjadorcuina americana, 2 hab. dobles, bany complet. Reformat amb tancaments d’alumini, interiors de fusta, terra de gres. Traster de 36m2 aprox, i terrassa de 20m2.

E

Ref. 15596

62.000 €

CASTELLFOLLIT DEL BOIX. Casa de 350m2 aprox., 2 pisos individuals, solar de 646m2. 2 magatzems exteriors. Parquet i terratzo, tancaments de fusta, ulls de bou, dipòsit d’aigua, llar de foc, a/c-b/c, hidromassatge-jacuzzi. Jardí amb barbacoa.

E

Ref. 15444

320.000 €

IGUALADA - POBLE SEC. Pis de 111m2 útils. Mejador, cuina independent, 4 habitacions, un bany complet. Gres, tancaments d’alumini, interiors de fusta, armaris encastats, ulls de bou, calefacció elèctrica amb radiadors, a/c-b/c.

E

Ref. 15445

125.000 €

IGUALADA - SET CAMINS. Pis de 70m2 útils amb terrassa de 30m2. Menjador-cuina americana, 2 hab. (1 doble), un bany. Parquet, tancaments d’alumini, interiors de fusta, ulls de bou, calefacció de gas. Orientació sud.

G

Ref. 15194

109.000 €

CARME. Casa reformada el 2010. 3 plantes de 77m2 c/u amb un total de 231m2 construïts. Terra de gres, tancaments d’alumini, interiors de fusta, calefacció de gas. Espais grans i lluminosos.

G

Ref. 15234

79.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ. Sup. útil de 75m2. Menjador gran i lluminós, cuina indep., 3 hab. (1 doble), un bany amb plat de dutxa i 1 lavabo. Tancaments de PVC, interiors de fusta, calefacció de gas, armaris encastats. Orientació Sud. Ascensor.

E

Ref. 15245

88.000 €


PAG.31

93 804 16 61

Plaça De La Creu, 1 Bx Igualada finquessubirana@finquessubirana.com www.finquessubirana.cat

OBRA NOVA A IGUALADA - Pisos i dúplex de 3 i 4 habitacions amb possibilitat de pàrquing i traster al mateix edifici. - Zona tranquila i amb tots els serveis. - Acabats immillorables.

Pisos des de 125.000 € Dúplex des de 175.000 €

Ref. 15098

Truca ara, ÉS LA TEVA OPORTUNITAT!

93 804 16 61 - 607 22 30 21 Plaça de la Creu 1 - Igualada

IGUALADA. Pis de 65m2 aprox, menjador gran i lluminós amb sortida al balcó, cuina independent, 3 habitacions i bany complet.Tancaments d’alumini i fusta, terratzo. Ascensor. Zona molt tranquil.la i amb tots els serveis a l’abast.

G

aicat 344

69.000 €

IGUALADA – SET CAMINS. Pis de 80m2 útils aprox. Menjador amb sortida al balcó, cuina independent, 3 habitacions i 2 banys. Parquet i gres, tancaments d’alumini, interiors de fusta, calefacció de gas. Ascensor. Pàrquing

E

Ref. 15397

155.000 €


PAG.32 -

- Abril/Maig 2019

MAGNÍFICA CASA A IGUALADA. Barri del St. Crist. 343m2, hi trobem un gran pkg amb jardí a la part posterior, gran vivenda a planta 1ª i planta superior polivalent amb gran terrassa.

E

Ref. IGV393

290.000 €

CASA A SET CAMINS – PARC VALLBONA! Gran casa de 379m2 composta de planta baixa amb gran garatge + 3 plantes vivenda. Equipada amb ascensor, calefacció a gas i grans terrasses.

E

Ref. IGV396

300.000 €

ÀTIC amb TERRASSA!. Situat a la zona de Sagrada Familia. Consta de 4 dormitoris, 2 banys, cuina, menjador, safareig i gran terrassa amb excel·lents vistes.

F

Ref. IGV385

163.000 €


PAG.33

93 805 01 10

c/ Òdena 7 baixos, Igualada info@finquesbadia.com www.finquesbadia.com aicat 5170

Edifici residencial de 12 vivendes Immobles de 3 dormitoris i 2 banys Acabats de 1ª qualitat Opció a grans terrasses

Tel. 93 805 0110

Comercialitza:

www.finquesbadia.com

c/ Òdena 7 - Igualada

GRAN CASA A SET CAMINS! 411m2 amb grans espais i acabats de primera qualitat. Situada en una zona molt tranquila on hi trobem tot tipus de serveis al seu voltant i a dos minuts de l’Autovia A2.

E

Ref. IGV395

399.000 €


PAG.34 -

- Abril/Maig 2019

Pisos exclusius d’alt standing de 130m2 i dúplex de 217m2 amb acabats de primera qualitat i perfecta situació!! Els pisos constaran de saló menjador de 33m2, 3 hab, 2 banys, cuina office de 16m2, terrassa orientació sud i box privat per a cotxe i moto.

Estar-menjador

Bany 2

13

24

+331,615

Dormitori 1

Bany 1

Vestíbul

Cuina-office

Distribuidor

Dormitori 2

Terrassa-porxo

Dormitori 3

Truqui’ns i l’informarem!!

P1/P2 _ e /1_75

PROMOCIÓ FLORENCI VALLS!!.


PAG.35

93 804 55 55

Rambla Nova, 37 baixos, Igualada llarsgremi@llarsgremi.es www.llarsgremi.es aicat 4100

ÒDENA AL BARRI ST. PERE. Fantàstic pis tipus dúplex de 100m2. 4 habitacions, bany complet, cuina office, gran saló menjador amb accés mitjançant escales a un altell de 12m2, terrassa de 9m2 i garatge de 26m2.

G

Ref. 00833

120.000 €

VILANOVA DEL CAMÍ AL BARRI DE LA PAU. Pis de 80m2 Consta de 3 habitacions, bany complet, cuina independent, saló menjador, safareig, terrassa i traster.

G

Ref. 00845

113.500 €

IGUALADA ZONA DE L’ESTACIÓ. Fantàstic pis semi-nou de 84m2. 3 habitacions, 2 banys, cuina office, saló menjador, terrassa, galeria, pàrquing i traster. Truqui i l’informarem!!

D

Ref. 00760

149.900 €

IGUALADA - POBLE SEC. Espectacular pis. 4 habitacions, 2 banys complets amb hidromassatge, gran saló menjador amb llar de foc i sortida a terrassa, cuina office amb porta de servei independent i safareig.

E

Ref. 00812

205.000 €

IGUALADA - ZONA CENTRE. Pis de 88m2. 3 habitacions, 2 banys, cuina independent, terrassa, saló menjador, parking i traster. Truqui’ns i l’informarem.

E

Ref. 00820

160.000 €


PAG.36 -

- Abril/Maig 2019

93 804 55 55

Rambla Nova, 37 baixos, Igualada llarsgremi@llarsgremi.es www.llarsgremi.es aicat 4100

PROMOCIÓ BISBE PERELLÓ Habitatges d’alt standing!! 2 pisos de 120m2 amb 3 habitacions, 2 banys, terrassa de quasi 100m2, 3 places de parking i 2 trasters i 2 dúplex de 177m2 amb 3 habitacions, sala polivalent de 51m2 amb sortida a dues terrasses, 3 places de parking i 2 trasters. Orientació sud!! Sol·liciti més informació!!


PAG.37

690 87 71 34

VILANOVA DEL CAMI. Pis en perfecte estat. 3 hab. àmplies, cuina amb s/ safareig, menjador amb s/ balcó, 1 bany. Calef. gas, tancaments alumini, gres. Zona: Camp del Rei.

E

Ref. V1058

65.000 €

ÒDENA, SANT PERE. Pis perfecte estat amb 3 hab., 1 bany i 1 lavabo, cuina, menjador, balcó. Parking cotxe petit i gran traster 10 m2. Terrassa comunitària.

E

Ref.O69

80.000 €

ÒDENA, LA MASIA. Dúplex semi-nou amb cuina independent, 1 bany, menjador, 1 habitació doble, estudi superior ampli, Terrassa 22 m2 orientació sud. Ascensor. Calef. Gas i a/c. Parking opcional.

D

Ref. 075

125.000 €

Jaume Balmes 40, Vilanova del Cami info@ciutatimmobiliaria.com www.ciutatimmobiliaria.com aicat 6821

VILANOVA DEL CAMI. Pis de 40 m2 tipus estudi amb cuina americana, 1 bany, 1 habitació, habitació-traster, safareig i terrassa comunitària. Reformat. 1e pis. Equipat amb mobles i electrodomèstics.

G

Ref. V048

39.000 €

VILANOVA DEL CAMI. CASA SEMI-NOVA amb jardí de 70 m2 amb barbacoa. Garatge per 3 cotxes. 1º planta: cuina àmplia ,gran menjador , bany. 2 planta: 4 habitacions i bany. Altell aprofitable. Bº La Pau.

E

Ref. V1027

226.000 €

VILANOVA DEL CAMI. Garatge de 170 m2 úitls amb capacitat per 5 cotxes i 2 trasters. Disposa de porta automàtica. Zona: Centre. Exempt

Ref. V1052

39.000 €


PAG.38 -

- Abril/Maig 2019

Recull de notícies del sector

L’habitatge es marca el major increment del preu des del 2007 Al tancament del 2018, la pujada a Catalunya ha estat del 8,1%, encara que la mitjana anual se situa en el 8,8% Catalunya és la tercera comunitat autònoma de l’Estat on més s’ha incrementat el preu de l’habitatge al tancament de l’any 2018. Segons l’estudi publicat per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), els habitatges són un 8.1% més cars a Catalunya, un 9,1% a Ceuta i un 9,6% a la Comunitat de Madrid, que és la regió que ha experimentat una pujada dels preus més pronunciada. Pel que fa a l’augment de la mitjana anual, però, Catalunya és la segona on més s’han incrementat els preus (8,8%), per darrere de Madrid (10,2%). Al conjunt de l’Estat espanyol, l’increment ha estat del 6,6% a finals de l’any, un 6,7% quant a la mitjana anual. Es tracta de la pujada de preus més important des de l’any 2007 i el cinquè any consecutiu en què es manté la tendència. No obstant això, els nombres estratosfèrics que es van arribar a enregistrar l’any 2007 a l’Estat, quan la mitjana de l’any va situar-se en el 9,8% de creixement, estan molt lluny dels del 2018, que s’han mantingut estables si es comparen amb el creixement de l’any anterior, el 2017, quan va ser del 6,2%. Per tant, si bé és cert que la pujada de la mitjana de creixement és la més alta en 11 anys i que el preu de l’habitatge encadena 19 mesos consecutius d’ascens, també ho és que el ritme és molt més tranquil que el dels anys anteriors de la crisi econòmica.

8,1%

Pujen els preus

La pujada de la mitjana de creixement és la més alta en 11 anys i el preu de l’habitatge encadena 19 mesos consecutius d’ascens Va ser a partir de l’any 2014, que la tendència de descens dels preus es va invertir després de sis anys de caigudes. En aquest punt, els preus van experimentar un increment del 0,3% i no han parat de pujar fins ara. Entre el 2008 i el 2013, però, el preu de l’habitatge va caure sense parar. El 2012 va ser l’any que els preus van experimentar una caiguda més exagerada, arribant fins al 13,7% de mitjana. L’habitatge nou, el qual més fa augmentar el preu Ha estat l’habitatge de nova construcció, que s’ha encarit un 6,4% de mitjana en el conjunt del 2018, el qual fet augmentar en més mesura la mitjana del preu. Així, ha sumat cinc anys d’increments i ha enregistrat el percentatge més alt des del 2007, quan es va elevar fins a l’11,9%. La repercussió de l’augment del preu l’habitatge nou s’evidencia encara més si es tenen en compte les dades del quart trimestre del 2018, amb una pujada del 8%. Pel que fa al preu de l’habitatge de segona mà, ha pujat un 6,8% de mitjana el 2018 - un 6,4% els tres últims mesos - i tampoc creixia tant des del 2007. El preu puja de mitjana a totes les comunitats de l’Estat Com ja s’ha apuntat, les comunitats autònomes que han experimentat una pujada de preus més elevada, pel que fa a la mitjana anual, han estat la Comunitat de Madrid (10,2%) i Catalunya (8,8%). Els increments menys pronunciats s’han situat a Extremadura (1,9%) i CastellaLa Manxa (2,4%). En valors trimestrals, el preu de l’habitatge ha baixat el quart trimestre del 2018 en vuit comunitats i ha pujat en la resta, a més de Ceuta i Melilla. Ha estat en aquestes dues ciutats, a Andalusia i a les illes Canàries, on s’ha incrementat més. A Ceuta, un 1,9%; un 1% a Melilla i Andalusia, i un 0,9% a les Canàries. Un altre cop, Extremadura (-0,9%) és la regió on es produeix, en aquest cas, un descens més pronunciat.

Redacció VIA Empresa


PAG.39

NOVETATS EN ELS CONTRACTES DE LLOGUER En relació a l’entrada en vigor el proppassat dia 6 de març del Real Decret Llei d’1 de Març publicat al BOE de 5 de març del corrent, us fem avinents les següents qüestions que heu de tenir en compte a l’hora de confeccionar els contractes de lloguer que es formalitzin a partir d’aquesta data: 1) Els contractes d’arrendament d’Habitatge tornen a ser de 5 anys si l’arrendador es persona física i de 7 si es persona jurídica, amb prorrogues de 3 anys fins que les parts no comuniquin la seva finalització.

http://agenciahabitatge.gencat.cat/indexdelloguer/

2) La finalització del contracte s’ha de notificar amb 4 mesos d’antelació a la finalització del termini o de qualsevol de les seves pròrrogues si ho fa la propietat, i amb dos mesos si ho fa l’arrendatari. 3) La garantia addicional (a part de la mensualitat de fiança) no podrà superar el valor de dues mensualitats de renda en els contractes de fins a 5 o 7 anys segons l’arrendador sigui persona física o jurídica. 4) Els honoraris de gestió immobiliària i de formalització de contracte no es poden cobrar al llogater quan l’arrendador es persona jurídica. 5) El DL 5/ 2019 de la Generalitat de Catalunya ha desenvolupat aquesta normativa i en referència als contractes de lloguer, hem de tenir en compte que s’ha d’incloure un índex o referència del preu de lloguer en el contracte, que només és informatiu. Aquest índex o referències estan publicats a la pàgina del departament d’habitatge i es calculen amb la mitjana de preus de lloguer d’habitatges de la zona.

ROSALIA MARCET SANZ ADVOCAT Col·legiada 18.467 ICAB


PAG.40 -

- Abril/Maig 2019

Recull de notícies del sector

La UEA Immobiliaris forma els agents immobiliaris de l’ Anoia Els integrants de la sectorial dels immobiliaris de la Unió Empresarial de l’Anoia segueixen formant-se. Per aquest motiu i seguint aquesta línia d’actuació d’oferir jornades i sessions de treball per apropar temes d’interès del sector, ha celebrat una sessió informativa per conèixer quines mesures urgents hi ha per millorar l’accés a l’habitatge.

il·legal d’habitatges, les novetats de contractació i venda immobiliària introduïdes pel llibre VI del Codi Civil Català, les plusvàlues en la compravenda d’immobles, les accions a tenir en compte en la compravenda de finques rústiques, com afecta el nou RGPD al sector immobiliari, entre altres.

Sota el títol “Mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge” la conferència va reunir a més d’una trentena de professionals immobiliaris. L’advocada Rosalia Marcet va ser l’encarregada d’impartir la sessió.

L’Espai Immobiliari de l’Anoia UEA immobiliaris treballa per la millora i visibilitat del sector a la comarca. Agrupa a una trentena d’empreses del sector ubicades a la comarca i, des de la seva constitució l’any 2016, realitza accions dirigides al sector i també edita i publica la revista especialitzada en habitatges “L’Espai Immobiliari de l’Anoia”, l’única revista immobiliària de la comarca pensada per a les persones que volen vendre, comprar o llogar un habitatge. Una revista on trobareu els millors professionals del sector immobiliari de la Comarca que us ajudaran a trobar l’habitatge que voleu i on voleu amb les millors garanties i amb la màxima confiança. La compra d’un habitatge és una de les decisions més importants de la nostra vida, per tant cal estar molt ben informat i assessorat pels millors professionals.

Properament, la sectorial UEA immobiliaris convocarà noves formacions, ja que des dels seus inicis de constitució organitza mensualment, diferents píndoles formatives sobre normatives i temes d’actualitat que afecten el sector immobiliari. El proper dia 7 de maig hi ha prevista una xerrada que anirà a càrrec de l’advocada Lídia Huerta, a partir d’aquest mes de juny la llei que regula les hipoteques posarà les coses una mica més fàcils als clients: La nova norma, que té com a objectiu aportar una major protecció al consumidor i oferir més seguretat a les entitats financeres, inclou una sèrie de modificacions que incideixen en les diverses fases de la contractació de préstecs hipotecaris. Així per exemple obligarà els bancs a donar informació detallada i clara sobre les condicions dels préstecs, prohibirà les clàusules sòl i endurirà els requisits per poder executar un desnonament, entre d’altres canvis rellevants. UEA immobiliaris: visibilitat i formació del sector de l’Anoia Aquestes sessions són totalment gratuïtes i obertes a professionals que hi vulguin participar. Fins ara, s’hi ha tractat diversos temes com l’ocupació

Font: UEA


PAG.41

L’Oficina d’Habitatge del Consell dona gairebé 600 ajuts al lloguer el 2018 El Consell Comarcal de l’Anoia ha renovat els convenis amb l’Agència Catalana d’Habitatge (ACH) per oferir novament el servei de finestreta única de l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) des de l’ens comarcal, juntament amb un dels serveis socials que l’oficina gestiona, el programa de Mediació per als Lloguers Socials. Si bé els dos convenis s’han aprovat separats, el programa de mediació està inclòs com a servei de l’OLH, juntament amb l’assessorament, tramitació i inspecció per a la gestió de les cèdules d’habitabilitat o ajudes per a la rehabilitació, entre altres serveis.

L’OLH gestiona actualment prop de 440 cèdules d’habitabilitat i en el marc de la mediació per al lloguer social, quant a ajudes, el 2018 va oferir fins a 584 subvencions d’ajudes al lloguer. Tenint present que el nombre total de pisos de lloguer com a habitatge principal és de 3.366, l’OLH ha atorgat ajudes a més del 17% de població igualadina en règim de lloguer per a l’habitatge principal. La partida anual amb què es dota la renovació del conveni és d’uns 70.000 euros i és el màxim amb què l’ACH dota la finestreta única comarcal, segons ha assenyalat Rosamaria Sabaté, responsable de l’OLH al Consell Comarcal de l’Anoia. Font: Regió7


PAG.42 -

- Abril/Maig 2019

Tot en vidres, aluminis, tendals , façanes en alucobond, mosquiteres, mampares, cortines...

ALUMINIS I VIDRES IGUALADA Magatzem: Gran Bretranya, 3 - Polígon “LES COMES” - T. 93 805 17 00 Botiga: Av. Montserrat, 21 baixos - IGUALADA - T. 938045602 - vidresigualada@gmail.com

www.vidresigualada.es

Telèfons d’interès Agència de l’habitatge de Catalunya ·································· 012 Consell Comarcal de l’Anoia·································· 93 805 15 85 Oficina Comarcal d’informació al Consumidor · ·· 93 805 15 85 Delegació Hisenda ················································ 93 804 65 61 Delegació Seguridad Social ································· 93 803 11 15 Oficina Liquidadora ··············································· 93 803 08 13 Registre de la Propietat d’Igualada núm.1 ········· 93 803 11 18 Registre de la Propietat d’Igualada núm.2 ········· 93 804 82 73

Subministres serveis Gas Natural · ··························································· 900 750 750 Fecsa Endesa··························································· 800 760 909 Aigua de Rigat·························································· 902 250 070 Aigües Artés···························································· 93 805 38 39 Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de la Comarca de l’Anoia························· 93 805 22 92 Gremi d’Instal·ladors de l’Anoia···························· 93 804 56 07

Col·legis professionals Col·legi API · ·························································· 93 317 54 62 Col·legi d’Enginyers industrials ··························· 93 496 14 20 Col·legi d’Aparelladors · ········································ 93 240 20 60 Col·legi d’ Administradors de Finques ················ 93 451 02 02 Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ····················· 93 306 78 03

Notaries Notaria Igualada (Igualada) ·································· 93 804 75 50 Notaria Ramentol Garcia (Igualada)····················· 93 823 52 24 Notari David Martinez oliveras (Vilanova del Camí) ················································ 93 807 09 89 María Gloria Montes Pineda (Piera)······················ 93 778 81 56 Nancy Mariblanca Consuegra (Calaf) ················· 93 869 88 12 Sonia Sánchez Ruiz (Sta. Margarida Montbui)···· 93 803 70 51 Jorge Mínguez (Capellades)·································· 93 801 11 26


PAG.43

Directori de professionals de la reforma de l’Anoia Nom

Telèfon

E-mail / Web

Laura Marcé

607 860 820

lmtermes@coac.net

Pere Vilarrubias Ollé

93 804 02 04/639 982 003

pere@perevilarrubias.com

Ecopime Projects

93 173 70 13 / 606 126 940

info@ecopime.com

Obres i Construccions El Xaró

686 463 987

ricardo-xaro@hotmail.es

Estil Llar

639 345 478

estilllar@yahoo.es

Lluis Soriano Castaño

659 781 314

lluis@disseny-interiors.com

intimum estudi&shop

93 805 19 22

estudi@intimum.es / www.intimum.es

Alugom

686 977 734

alugom@ya.com

Aluminis i Vidres Igualada Instal.lacions

93 805 17 00 / 93 804 56 02

vidresigualada@gmail.com

Arquitectes, enginyers i tècnics

Construcció

Disseny d’ interiors

Fusteria d’ Alumini

Camil Elias Instal.lacions Busquets

606 256 328

camilelias1@gmail.com

93 805 32 36

info@ibusq.com

629 827 600

mgminsta@gmail.com

93 804 69 59

cuinaestudi@vilanovasarda.cat

Fernando Garcia

649 151 600

fgarciapintors@hotmail.com

Ruben Torrecillas

690 371 531

pinturastorrecillas@hotmail.com

93 805 06 73 / 639 76 92 18

info@xavipalau.com

Expo Anoia&Associats

93 801 91 94

info@expoanoia.com

Arrué Decocentre

93 803 68 68

arrue@arrue.cat

93 803 54 99 / 629 60 27 28

limpiezasigualada@hotmail.com

Taller Cristobal Terron SL

93 803 12 95

administracio@cristobalterron.com

Eusebi Gil (serrallers 24 h)

660 448763

gilserrallers@gilserralers.net

93 805 30 94

botiga@electronicablaya.com

646 474 543

aquastyl@gmail.com

Manteniments i reparacions Mario González Mobles de Cuina i bany Cuina Estudi-Vilanova Sardà Pintura

Piscines, descalcificadors i osmosis Grup Xavier Palau Reformes Integrals de la Llar

Serveis de neteja Centro de Limpiezas Igualada, S.L. Taller Serraller

Telecomunicacions i videovigilància Electronica Blaya Tractaments d’ aigua Aqua Styl


Nou servei de

LLOGUER DE VEHICLES – RENT A CAR

A SERVISIMÓ, concessionari oficial Volkswagen, Audi i Skoda, estrenem un nou servei de LLOGUER de vehicles amb una amplia varietat de models d’última generació equipats amb la millor tecnologia i seguretat.

Marxes d’excursió amb tota la família? Has de fer un trasllat? Ara pots llogar el Volkswagen que millor s’adapti a cada moment i a les teves necessitats gràcies a la gran varietat de models d’última generació, tant turismes com vehicles comercials, que posem a la teva disposició. I, com bé sabem que cada viatge és únic, també pots contractar serveis addicionals i accessoris. Amb el nostre sistema de lloguer flexibles només pagaràs pel que utilitzes, sempre amb preus ajustats i amb la garantia del Grup Volkswagen. El servei ja es troba disponible a les nostres instal·lacions d’Igualada (Barcelona), Tàrrega i Mollerussa (Lleida).

Profile for UEAnoia

L'Espai Immobiliari - num 14  

Advertisement