Page 1

www.oldenzaaljournaal.nl

zaterdag 28 april 2012

Inleveren verboden steekwapens

Onderwijs in Kenia >>>>> zie pag 3

TWENTE - Vanaf 1 mei 2012 treedt de gewijzigde Wet Wapens en Munitie in werking. Deze wet houdt een totaal verbod op alle vlindermessen, valmessen en stiletto’s in. Eerder waren enkele soorten van deze messen niet strafbaar, vanaf 1 mei is dit wel het geval.

Oranjemarkt Oldenzaal

Met een landelijke campagne en de internetsite www.spreekwapens.nl vraagt het ministerie van Veiligheid en Justitie aandacht voor de inleveractie die naar aanleiding van de nieuwe wet wordt geboden. In de week van 23 tot 30 april wordt burgers de mogelijkheid geboden de verboden steekwapens vrijwillig en anoniem, zonder registratie van gegevens, in te leveren.

>>>>> zie pag 3

Weersvoorspelling Zondag

15° 8°

Maandag

20° 6°

Dinsdag

21° 6°

In de ontvangstruimtes van alle politiebureaus in Twente staan daartoe afgesloten inwerpcontainers. Politie Twente hoopt dat de burgers van deze mogelijkheid gebruik maken en zal vanaf 1 mei conform de nieuwe wet handelen bij het aantreffen van verboden steekwapens.

Eureka 2012 laat de leeuw niet in zijn hempie staan REGIO - Doe mee met Eureka! The Real Men’s Club is bezig met het opzetten van een supporterswedstrijd met de naam eurEKa 2012. Voorzitter Bert Kuperus roept de mensen uit Twente op om oplossingen aan te dragen hoe het Nederlands Elftal Europees Kampioen kan worden. Eureka is een blijde uitroep als iemand een moeilijke opgave heeft opgelost. Eur-eKa is een afkorting voor Europees Kampioenschap. Het Europees Kampioenschap staat weer voor de deur en derhalve zal ook op termijn het Oranjekoorts weer toeslaan. In dat kader wordt de supporterswedstrijd georganiseerd. De winnaar(s) wint een volledige Life party and cooking experience. Win een geweldig feest voor 20 personen bij je thuis tijdens het EK-voetbal; Volledige Koffietafel inclusief 20 persoons EK Taart; Een Top chefkok ter plaatse achter zijn eigen meegebrachte buitenhuisfornuis; Diverse vleessoorten, salade(s), stokbroden, sausen etc; Volledig ingerichte tapinstallatie inclusief 50 lt bier; Wijnen en Frisdranken; Professionele geluidsinstallatie; Woningdecoratie; Personeel; Fotoreportage. Laat jou oplossing weten per foto of tekstidee, met de enige restrictie dat het woord Eureka te zien is op foto of in tekst. Stuur je oplossing digitaal naar: info@therealmensclub. nl. De beste 5 foto's en of teksten worden beoordeeld door een jury, bestaande uit: Jan Riesewijk, acteur Grootestraat 30 RTV Oost, Raymond Strikker, Hotelier de Bloemenbeek, Gemma Mollink, docente en Michael Sybom, burgemeester gemeente Losser. Voor deze ludieke wedstrijd dragen de volgende ondernemers deze actie een warm hart toe: De Monnik dranken Oldenzaal, Café Raedthuys Losser, Hpl Licht en geluid Losser, Alink Bakkerijen, C1000 Andre de Jong, Hotel Ros van Twente Real Men’s Club.

Good Heavens! festival

Kinderpoëzie leeft in Oldenzaal OLDENZAAL - De 20ste Zondag van de Kinderpoëzie was een succes. De jury heeft 40 gedichten geselecteerd uit alle 663 inzendingen. Daarbij heeft ze gelet op originaliteit, opbouw en verrassende elementen. De winnaars hebben op zondag 22 april hun gedicht mogen voordragen op het podium van Breedwijs. De Zondag van de Kinderpoëzie is een echte traditie geworden. Bijna elke basisschoolleerling heeft er in

zijn of haar schoolcarrière wel eens aan meegedaan. Dat komt zeker ook doordat scholen en leerkrachten met groot enthousiasme meewerken aan dit evenement. Omdat Impuls en de Bibliotheek de dichtwedstrijd dit jaar voor de 20ste keer organiseerden, is gekozen voor het toepasselijke thema “FEEST”. En dat was het zondag 22 april dan ook! Mooie gedichten, afgewisseld met muziek van de Guitar Hero’s en acts van Circus Tubantino, en enthousiast publiek zorgden voor een goede sfeer.

Overigens konden niet alleen de leerlingen, die een gedicht ingezonden hebben, winnen. Impuls en Bibliotheek Oldenzaal geven elk jaar ook een prijs aan de school met de meeste goede gedichten. Dit jaar heeft De Vrije School de Zevenster de schoolprijs gewonnen. Een prachtige oorkonde en een boekenpakket ter waarde van 100,00 euro, beschikbaar gesteld door Kantoorboekhandel VAKO. De Nutsschool is tweede geworden, en basisschool De Klim-op derde.

Een kunstzinnig weekend in concertzaal het Koetshuis

OLDENZAAL - De prachtige Steinway, die zijn thuishaven heeft in het Oldenzaalse Koetshuis, is een dag later het muzikale ‘speelgoed’ van een bijzondere gast: de meesterpianist Barend Schipper. Zondag 29 april geeft hij een concert. Aanvang 14.30 uur. Toegang kost viertien euro, inclusief consumptie. Kaartverkoop via VVVANWB Oldenzaal, tel.0541-514023.

Optimaal op dreef is Barend Schipper wanneer hij vertelt over zijn werk als componist en pianist. Hij wijst op de belangrijkheid van de integratie van wereldmuziek en klassieke muziek. De wereldmuziek is emotie zoals bijvoorbeeld de Zigeuner- en Aziatische muziekculturen dit van nature hebben. Barend Schipper heeft de unieke muziekemotie al als kind meegekregen van zijn muzikale ouders. Hij is nu in staat deze gevoelens op te wekken door ter plekke te componeren, zonder deze op te schrijven en zonder te improviseren op bekende thema’s. Hij hanteert muziek als een taal

15e jaargang nr. 15

die door de eeuwen heen ontstaan is. Muziek verwekt bij hem kleuren en er ontstaan nieuwe werken. In een flits componeert hij in de geest en voert dit direct aan de vleugel in concertvorm uit. Het is een verlorene kunstvorm die de klassieke componisten beheersten om de emotie en de totale ervaring in muziek te waarborgen. Barend Schipper heeft deze bijzondere vorm van musiceren tijdens zijn muzikale levensreis herontdekt en na jaren ontwikkeling weer nieuw leven ingeblazen.

zich lang herinneren! Barend Schipper zal tijdens een deel van het concert musiceren op gedichten van Arthur Rimbaud en Pablo Neruda, en schilderijen van Dali en Michelangelo die ook een directe techniek hanteerden.

Harmonieën en vonken slaan over naar het publiek en er ontstaat voor de luisteraar iets onontkoombaar. Getuige te zijn van een kunstenaar die ter plekke muziek maakt die nieuw, volstrekt eigen en uniek is, van een gave uit de fabuleuze wereld van het brein en het hart, mag gezien worden als een belevenis. Eén waar men kippenvel van kan krijgen. Een concert bijwonen van Barend Schipper zal men

Men is getuige van de weg van het eerste stukje hout tot de uiteindelijke definitieve plaats van het door meesters gemaakte grote concertvleugel die uiteindelijk staat in de Steinway Hall in Manhattan New York: “a distinct pleasure” The Washington Post. Aanvang film om 14.30 uur. Toegang is vrij – een vrije gift wordt op prijs gesteld. Na afloop: napraten, thee en koekjes!

Film Op zaterdag 28 april wordt ‘s middags om 14.30 uur, eveneens in het Koetshuis, een fascinerende en onderscheiden documentaire film vertoont over de wordingsgeschiedenis van een concert Steinway vleugel.

Verschijnt wekelijks in Oldenzaal, Rossum, Weerselo en afhaalpunten in De Lutte. 074 - 259 66 33

OLDENZAAL - Het Good Heavens! festival is een jaarlijks terugkerend festival dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd op het recreatieterrein ‘het Hulsbeek’ in Oldenzaal. Good Heavens! is een GRATIS festival, dat zich kenmerkt door een brede programmering verspreid over drie podia. Verschillende artiesten, van elk een ander genre. Good Heavens! geeft naast bekende artiesten ook lokale en startende artiesten de kans om hun muziek ten gehore te brengen voor een groter publiek. Tijdens het festival worden verschillende creatieve workshops georganiseerd, zoals theaterworkshops, cabaretworkshops en graffitiworkshop. Er wordt natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens tijdens het festival,. De entreeprijs van het Hulsbeek op deze dag is twee euro om de veiligheid op het gehele terrein te kunnen garanderen. In ruil hiervoor krijgt iedereen een consumptiemunt voor het Good Heavens! festival. Good Heavens! festival vindt plaats op donderdag 17 mei van 10.00 tot 21.00 uur. Locatie ‘het Hulsbeek’ te Oldenzaal. Met optredens van onder andere: ex Simple Minds, Phalerieau, The Epstein en Chanson and ArvII G.

Enthousiaste bezorgers gezocht

Voor de bezorging in de regio Oldenzaal Min. leeftijd 13 jaar Leuke bijverdienste Werken aan je conditie, lekker in de buitenlucht

TWENTE JOURNAAL verspreidingen bezorging@twentejournaal.nl

Oplage 17.500 exemplaren


Kijk ook eens op www.oldenzaaljournaa.nl TE KOOP

Wij zoeken nog stagaires, zie de advertentie elders in de krant

10 mm kunststof platen Div maten v.a.: 20 x 300 cm 150 x 300 cm 06 53251628

Voet-, knie- of rugproblemen?

Praktijk podologie Wim Benerink Elke woensdag Carint Oldenzaal, Matenstraat 51 Bellen voor een afspraak: 06-10342574 b.g.g. 0541-229424 Voor dunne handgemaakte opbouwzolen: Praktijk Denekamp, Oldenzaal, Losser en Nordhorn.

Relax. Wij zijn de grootste! 299,-

nu

799,-

nu

1599,-

nu

999,-

MET OPSTAHULP DIRECT MEENEMEN

OP= OP

2 motoren, stof met opstahulp van 2565,- NU 1899,4 motoren, stof, van 2095,- NU 1599,-

In stof al v.a

1295,stel uw eigen fauteuil samen

OUTLET

S TO R E SH O W RO O M

OP= OP

M O D EL LE N

HOGE

K O RT IN G EN

OP= OP Relaxdraaifauteuil Ecuador

Relaxfauteuil Eagle

Relaxfauteuil Maier

Relaxfauteuil Hidde

Alle merken

Relaxfauteuil Tanami

Professioneel advies

De grootste collectie

Veel uit voorraad leverbaar

Altijd de laagste prijs

Al 75 jaar uw relaxfauteuil-expert

Uw oude fauteuil is geld waard.

Specialist in maatwerk relaxfauteuils *

Tot â‚Ź 500,- retour voor uw oude fauteuil

Westeinde 660 - Vriezenveen - Tel.: (0546) 55 99 55

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland - www.lowikmeubelen.nl

Onder voorbehoud van druk- en zetfouten. * Vraag naar de voorwaarden.

Normaal 899,- nu


zaterdag 28 april 2012

Oldenzaal Journaal

3

Marion Padberg werkt aan kwaliteit onderwijs in Kenia Bibliotheek biedt boeken aan OLDENZAAL - Ondanks de bezuinigingen op het bibliotheekwerk kan de Bibliotheek Oldenzaal haar gebruikers een enorme collectie met honderdduizenden boeken, kranten, tijdschriften, bladmuziek, dvd’s, cd’s en digitale bestanden aanbieden. Dit kan vooral doordat de bibliotheken in Overijssel intensief samenwerken. Door samenwerking worden de (subsidie)gelden zo doelmatig mogelijk besteed. Het minder gevraagde materiaal is in provinciaal verband beschikbaar, ook voor de klanten in Oldenzaal.Al staat dus niet alles meer fysiek en lokaal in de kast, (bijna) alles kan, na reservering, met enkele dagen worden geleverd. Al met al wordt iedereen bediend: lokaal is er een royaal aanbod van nieuwe en veelgevraagde titels en het zogenaamde ‘netwerk’ zorgt voor de meer specifieke aanvragen.

www.oldenzaaljournaal.nl

ZZZWZHQWHMRXUQDDOQO

Colofon Oldenzaal Journaal is een uitgave van: Uitgeverij Het Twentsche Land BV Maurice Weustink Oldenzaalsestraat 232 7557 GC Hengelo tel. 074-259 66 33 fax 074-259 63 53 Oplage: 17.000 exemplaren Verschijnt iedere zaterdag huis-aan-huis in Oldenzaal, Rossum, Weerselo en De Lutte Advertentie-adviseur: Edy Hammink, 06 - 519 404 50 Jeroen Morshuis, 06 - 395 655 97 Emilio Ramon Kuipers, 06 - 106 969 09 E-mail: info@oldenzaaljournaal.nl Redactie: Leonie Jansen, 06 - 163 955 45 E-mail: redactie@oldenzaaljournaal.nl Persberichten en foto’s die naar ons opgestuurd worden, worden geacht vrij te zijn van rechten. Aangeboden kopij kan zowel worden geplaatst in onze gedrukte- als digitale uitgaven. Vormgeving: Renate Zwep Rathy Gopalaswamy Charlotte van Leeuwen Lindsy Grootelaar

Geen Oldenzaal Journaal ontvangen: Uitgeverij Het Twentsche Land E-mail: bezorging@twentejournaal.nl 074-2596633 Afhaaladressen Oldenzaal Journaal: 3PHIR^EEP ::: ˆ +IQIIRXILYMW ˆ &MFPMSXLIIO 1EVMELSJˆ&VYK6IWXEYVERXZER+MPW 7EYRE/IM^IVˆ7LIPPHI8LMNˆ/MSWOHI8LMN 'HI8LMNˆ*MX4PE^Eˆ,EEVWXYHMS(ERMIR 6SWWYQ%ZMEZERHIV%%ˆ/YPXYVLYW ;IIVWIPS%YXS6IMRHIVWˆ%YXS,SSKIRHMNO %YXS/VEFFIˆ4PYW8MNLYMW 7EEWZIPH7MPHIVLYMW7YTIVQEVOXˆ³X,SPWGLIV Het Twentsche Land is uitgever van o.a. Hellendoorn Journaal, Hengelo Journaal, Borne Journaal, Oldenzaal Journaal, Enschede Journaal en Losser Journaal.

Het Oldenzaal Journaal is lid van:

Optimaal adverteren in Overijssel en Gelderland: meer dan 500.000 ex oplage in sterk lokale titels voor een scherpe prijs. Bel voor informatie 074-259 66 33 Deze uitgave is gedrukt op:

gecertificeerd papier

Deze uitgave is met de nodige zorg tot stand gekomen. Eventuele (druk)fouten of andere onvolkomenheden en daaruit voortvloeiende schade voor lezers of andere partijen komen niet voor rekening van de uitgever.

OLDENZAAL - Marion Padberg, 55 jaar, vertrekt van 28 april tot 13 mei naar Kenia. Samen met docenten in Kenia werkt juf Marion van SBO de Windroos aan oplossingen die onderwijskwaliteit in het Afrikaanse land kan verbeteren. Tweeënveertig mensen uit het onderwijs offeren hun meivakantie op om mee te doen aan dit uitwisselingsproject Werelddocent, een initiatief van Edukans. “Onze kinderen van SBO de Windroos zetten zich in voor kansarme kinderen waarvoor onderwijs niet vanzelfsprekend is..' Dat is de achterliggende gedachte in het ontwikkelen van (wereld)burgerschap. Een van de kerndoelen waar basisscholen tegenwoordig mee te maken hebben. Door een inspanning op school, waarbij dit keer de creatieve kant van de leerling wordt benut, leren de kinderen dat het moeite kost om met weinig middelen iets moois te maken. De kinderen van de onderbouw maken met elkaar een ontwikkelingsmateriaal dat door juf Marion wordt meegenomen naar scholen in de omgeving van Kajiado in het Maasai-gebied. De kinderen van de bovenbouw maken een “kunstvoorwerp of gebruiksvoorwerp” dat ze thuis, in eigen familiekring gaan verhandelen. De opbrengst

gaat naar de lopende doelen in Kenia. Je moet dan denken aan kleine doelen, zoals het bouwen van een extra lokaal bij een school die snel groeit, toiletvoorzieningen, schoolmaterialen of opleiding voor leerkrachten. In Kenia bezoekt ze ook de reeds gerealiseerde projecten, want er bestaat een goede samenwerking met de plaatselijke veldmedewerkers. In Kenia zitten de klassen overvol. Alle kinderen - ongeacht niveau - krijgen op dezelfde manier les. Samen met de Keniaanse leerkrachten gaat Marion bekijken hoe ze dit probleem kunnen oplossen, vrijwel zonder financiële middelen. De gelijkwaardigheid staat bij Werelddocent centraal. Het is niet dat westerse docenten eens haarfijn aan collega’s in het Zuiden gaan uitleggen hoe ze les moeten geven. Onderwijsinnovatie is effectief wanneer docenten een echte dialoog aangaan met elkaar over de wereldwijde overeenkomsten in het onderwijs. Iedereen heeft te maken met bijvoorbeeld de motivatie van docenten, activerende werkvormen en de medezeggenschap in het onderwijs. De lessen worden besproken en samen weer voorbereid voor de volgende dag. Aan het eind van het schoolbezoek geven de collega’s een presentatie aan het

team wat er geleerd is van de werelddocenten. Nieuwe energie Ook het werk in Nederland wordt door deze reis verrijkt. De afgelopen drie jaar reisden meer dan 140 Nederlandse docenten naar India, Kenia, Burundi, Oeganda, Ethiopië en Malawi. Allen geven aan na terugkomst met nieuwe energie in Nederland voor de klas te staan, innovatiever en creatiever te zijn. “Het programma Werelddocent zorgt niet alleen voor een kwaliteitsimpuls in ontwikkelingslanden. Het zorgt ook nog eens voor competentere docenten in Nederland”, aldus Frits Kruiswijk, verantwoordelijk voor dit programma bij Edukans. Duurzame ontwikkeling 2012 is het vierde Werelddocent jaar en juf Marion is erdoor geïnspireerd geraakt. In 2010 en 2011 werkte ze ook al mee aan de doelen van het ontwikkelde onderwijsprogramma in Kenia. Dit jaar vertrekt ze als staflid om de nieuwe groep werelddocenten te begeleiden. In de komende periode vertrekken de werelddocenten naar vijf verschillende landen. Op de site van Edukans kunt u juf Marion de komende twee weken volgen; http:// marionpadberg.inactievooredukans.nl.

Oranjemarkt Oldenzaal Koninginnedag 2012 belooft een feestelijke en gezellige dag te worden voor het hele gezin; Een niet meer weg te denken Oldenzaalse traditie. Ook dit jaar worden er weer tal van activiteiten aan het Oldenzaalse publiek aangeboden door de Stichting STOFO (St. Oranjefeesten Oldenzaal en de Oldenzaalse Lions Club en Lions BOCA. De sfeervolle tuin van het museum “Het Palthehuis” wordt omgetoverd tot ´klein Mont Martre´. De marktstalletjes bieden gastvrijheid aan beeldende kunstenaars op het gebied van tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, glasbewerking, sieraden, fotografie, bloemsierkunst etc. Boeskool Idol Vorig jaar was de Boeskool Idol een grote publiekstrekker en wegens het grote succes zal dit evenement ook dit jaar weer plaatsvinden. Op een groot podium op De Luifelmarkt mogen jongeren tot 18 jaar tussen 13.00 en 15.00 uur zijn of haar zang of dans kunsten vertonen die door een deskundige jury zullen worden beoordeeld. Kindervrijmarkt Vroeg in de ochtend zullen vele kinderen, met of zonder ouders, een plaatsje willen veroveren rondom het gemeentehuis om hun spullen op de Vrijmarkt aan te bieden.

Boekenmarkt Op de Ganzenmarkt wordt een boekenmarkt gehouden. Een lint van tientallen kramen zal weer veel publiek trekken. Tussen 11.00 en 18.00 kunt u op de boekenmarkt snuffelen tussen vele boeken in verschillende genres. Biergarten Een heerlijk koel biertje kan genuttigd worden in de Biergarten op de Ganzenmarkt, een initiatief van de Lions uit Detmold, ook geen onbekenden op de de Oldenzaalse Oranjemarkt. De opbrengst komt steeds ten goede aan een goed doel. Vorig jaar mocht het Stadjongenskoor Oldenzaal een cheque in ontvangst nemen. Hondendressuur De hondendressuur vindt dit jaar plaats op het grasveld aan de paradijsstraat en begint om 13.00 uur. De acrobaatjes van Kindercircus Tubantino zullen op hun vertrouwde plek voor het stadhuis om 12.00 en 13.00 uur een demonstratie geven van hun kunnen. Het Piepenrek loopt tussen 12.00 en 15.00 weer door de stad met bekende draaiorgelmuziek. Nieuw is: demonstraties van Taekwondo en gymvereniging Quick. Vincentiusvereniging Oldenzaal Op het Bachplein promoot Vincentiusvereniging Oldenzaal de

verkoop 2de hands kleding. In hun Vincentiusshop aan de Hengelosestr. 7 kan men 2de handskleding kopen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan mensen in Oldenzaal die het financieel moeilijk hebben. Autorally Op de Luifeltjesmarkt start om 12.00 uur de autorally met prachtige klassiekers. Eetkraampjes uit verschillende culturen zorgen voor een gevarieerd aanbod om de inwendige mens te versterken. Het feest begint om 11.00 uur en zal na 17.00 uur op de Luifelmarkt door gaan met veel muziek tot in de kleine uurtjes.

Bovendien kan de lener uit Oldenzaal met de bibliotheekpas terecht in elke andere bibliotheek in Overijssel. Voor cd’s en (muziek)dvd’s is er de Muziekbank in de Bibliotheek Enschede. Zij heeft een bezit van meer dan 60.000 cd’s en meer dan 2.000 muziekdvd’s. Iedereen met een lidmaatschap van de Bibliotheek Oldenzaal kan deze ter plekke lenen of (online) reserveren via de Bibliotheek Oldenzaal. Natuurlijk is het bekende werk aanwezig, maar ook ‘obscure’ bootlegs kunnen worden geleend. Inhoudelijk wordt de collectie wekelijks ververst: tientallen cd’s worden aangekocht, zodat het aanbod actueel blijft. Indien de Muziekbank niet kan voorzien in de vraag, dan kan er nog een beroep worden gedaan op de grootste Nederlandse collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR). Het reserveren en lenen, zowel bij de Muziekbank als bij de CDR, is bovendien gratis! Naast de duizenden cd’s /dvd’s beheert de Muziekbank ongeveer 21.000 banden met vocale en instrumentale bladmuziek. De banden worden via de Bibliotheek Enschede uitgeleend maar kunnen ook worden gereserveerd en opgehaald in de Bibliotheek Oldenzaal. Steeds meer bibliotheekdiensten zijn van huis uit te gebruiken. Natuurlijk is de catalogus (www.bibliotheekoldenzaal.nl) met daarin alle materialen van alle Overijsselse bibliotheken, online te raadplegen. Maar ook andere praktische zaken zijn vanuit de ‘luie stoel’ te doen, zoals het reserveren of het verlengen van de uitleentermijn van geleende materialen. Na ingelogd te zijn met de eigen bibliotheekpas, is gebruikmaken van de diverse online service mogelijkheden eenvoudig. In de Bibliotheek zelf zijn voor iedereen, dus ook voor niet-leden, vele databanken en websites gratis te gebruiken. Bovendien kan iedereen met een bibliotheekabonnement, gratis internetten. Kortom: de Bibliotheek is en blijft de meest toegankelijke bron voor betrouwbare informatie in Oldenzaal.

Nu op de proeftafel: “JG10 Pinot Blanc”

Va n a f n u :

Frivool bouquet van bloemetjes met een hint van abrikoos en kruisbes. Een kloeke wijn waarin u wat mineralen en florale elementen zult ontdekken. Dubbel lekker bij forel, zeeduivel of kabeljauw, maar uiteraard ook bij asperges.

Ve r s e asperges! €

4,95

De lekkerste en meest voordelige wijn in heel nederland!

www.meybree.nl


Oldenzaal Journaal

4

Afslankpakketten bij PLAZA wordt nagedacht hoe het figuur weer in vorm te brengen. En daar zijn uiteraard verschillende methodes voor.

OLDENZAAL - Over een paar weken begint de zomer. Daarom is er voor bijna iedereen wel een moment aangebroken dat er eens

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde vrouw (met iets overgewicht) per jaar tussen de 200 en 300 euro uitgeeft aan afslankmethodes zoals pillen, poeders, shakes, dieetboeken enz. Bij meer dan 65 % waren deze methodes helaas pogingen of methodes die geen resultaat opleverden. Wat is er nu mooier dan dat je aan het werk gaat en wel degelijk afslankresultaat hebt. Of dat

je je doelen bereikt doordat je een stimulans hebt van verschillende coaches. Dat je hierin professioneel wordt begeleid. Professionele begeleiding niet alleen m.b.t. de voeding maar ook op het gebied van doeltreffende lichaamsbeweging. Honderden gingen u voor bij PLAZA met het afslank concept BenFit.nl in combinatie met bewegen. Start daarom met een afslankpakket welke het best bij u past. Zie elders in dit weekblad de advertentie met de verschillende mogelijkheden. Of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 0541-511280.

Vacature Uitgeverij Het Twentsche Land BV is een sterk lokaal gerichte, zelfstandige uitgeverij. Met de huis-aan-huis bladen: Hellendoorn Journaal, Oldenzaal Journaal, Losser Journaal, Hart van Glanerbrug, Hengelo Journaal en Enschede Journaal wordt een oplage geboden van 158.000 exemplaren die zich steeds meer in de belangstelling mag verheugen van lezers en adverteerders. De Transportkrant, Welkom in Twente en GH 9ULMZLOOLJHUVNUDQW ]LMQ ]HHU JHZDDUGHHUGH SHULRGLHNHQ YRRU VSHFL¿HNH GRHOJURHSHQ 'H 8LWJHYHULM KRXGW ]LFK daarnaast bezig met het uitgeven van boeken, specials en folders, het exploiteren van internetsites en verspreiding van folders. De uitgeverij biedt al vijftien jaar een persoonlijke klantbenadering en uitgaven waarmee ze een vaste klantenkring heeft opgebouwd. Daartoe behoren o.a. de Gemeente Hellendoorn, Rabobank, Supercoop, Plus en de winkeliers van ’t Esrein in Hengelo. De grondleggers en een team van tien medewerkers, een aantal freelancers en ruim honderdtachtig bezorgers zijn gedreven en werken met grote betrokkenheid. Dit bepaalt in grote mate de cultuur van ambitie, betrokkenheid en saamhorigheid. De communicatielijnen zijn zeer kort en direct.

Vanwege een gestage groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Verkoopleider

M/V met ambitie die wil meegroeien met ons bedrijf voor 36 uur per week De functie: Je formuleert samen met de bedrijfsleiding het verkoopbeleid, maakt de verkoopplanning en geeft leiding aan een klein team verkopers. Daarnaast ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van een klantenkring die je adviseert en overtuigt. Je ontplooit verkoopondersteunende activiteiten, je volgt marktontwikkelingen op de voet en rapporteert en adviseert aan de directie. Je bent: Een energieke, vasthoudende en creatieve commercieel in hart en nieren. Je hebt ervaring in het leiden van een verkoopteam. Verkoop heeft geen geheimen meer voor jou en je kan met je kennis en enthousiasme je teamleden ondersteunen, coachen en tot betere prestaties brengen. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in de advertentieverkoop in deze regio.

Advertentie Adviseur

Gedreven verkoper M/V voor 16 tot 24 uur per week Vrouwen worden met uitdrukkelijk verzocht om te reageren.

De functie: Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van een klantenkring die je adviseert vanuit het principe; wat goed is voor de klant, is goed voor ons. Je volgt marktontwikkelingen op de voet en rapporteert en adviseert aan de verkoopleider. Je bent: Een energieke, vasthoudende en creatieve commercieel in hart en nieren. Voor gesprekspartners op diverse niveaus ben je de verkoopadviseur die goed kan luisteren en snel het vertrouwen van de klant krijgt. Dit verkregen vertrouwen maakt dat je gaat voor optimale dienstverlening en betrokkenheid en de klant weet te overtuigen van zijn keuze voor de titels van uitgeverij het Twentsche Land. Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in de advertentieverkoop. Kennis van de transportsector is gewenst, zie onze uitgave www.detransportkrant.nl

zaterdag 28 april 2012

Meivakantie activiteiten voor jongeren tussen 12 en 18 jaar Dinsdag 1 mei Singstar Toernooi 18.30 – 21.00 uur Je hebt vast wel eens van de karaokebars in Tokyo gehoord of gezien. Daar kun je het tegen je vrienden opnemen om te bewijzen wie het best die ene tophit kan zingen. Nu kun je dit ook in Oldenzaal doen: Impuls organiseert het eerste Singstar Toernooi. Daar kun jij je tekst en zangtalent laten zien. Durf jij het op te nemen tegen je vrienden en andere Oldenzaalse jongeren? Geef je dan snel op! Behalve het plezier vallen er ook nog prijzen te winnen! Kosten : 1 euro voor deelname aan het toernooi. Locatie : Impuls ’t Noabershoes, Johanna van Burenlaan 226 (de Thij Oldenzaal) Woensdag 2 mei Laserquest 14.00 – 17.30 uur Even buiten de werkelijkheid stappen. Dat is de sensationele wereld van Laserquest, waar fantasieën en technologische wonderen samengaan in een fascinerend spel. Uitgerust met een computergestuurd laserpistool treed je de arena binnen. Sluipend door de donkere, mysterieus verlichte

gangen ga je op zoek naar de tegenstander. Kunnen jij en je teamgenoten de anderen verslaan? Aan het eind verteld de scorekaart de uitslag.

koning. Behalve het respect en de eer ontvangt de top 3 ook nog geweldige prijzen en bekers. Schrijf je dus snel in, want er zijn een maximaal aantal plekken beschikbaar.

We spelen meerdere rondes! En om je honger en dorst te stillen is er ook nog een lekkere snack met fris! Kosten : 10 euro voor deelname laserquest, eten/ drinken en vervoer.

Kosten: 1 euro voor deelname aan het toernooi. Locatie : Impuls ’t Noabershoes, Johanna van Burenlaan 226 (de Thij Oldenzaal)

Locatie : Vertrek en aankomst vanaf NS station Oldenzaal, meer info na opgave.JongerenInloop 18.00 – 20.00 uur Hier kun je naar toe om je vrienden te ontmoeten of om nieuwe vrienden te maken. Je kunt er tafelvoetballen, internetten, biljarten, darten, muziek draaien, gamen op de PS-II, kletsen.....teveel om op te noemen. Kosten : Gratis Locatie : Impuls Breedwijs, Helmichstraat 42b (Zuid Berghuizen Oldenzaal)

JongerenInloop 18.00 – 20.00 uur Hier kun je naar toe om je vrienden te ontmoeten of om nieuwe vrienden te maken. Je kunt er tafelvoetballen, internetten, biljarten, darten, muziek draaien, gamen op de PS-II, kletsen.....teveel om op te noemen. Kosten : Gratis Locatie : Impuls Breedwijs, Helmichstraat 42b (Zuid Berghuizen Oldenzaal)

Donderdag 3 mei FIFA 2012 TOURNAMENT 13.00 – 17.00 uur Wie ken het nou niet, een vriend die beweert dat die beter dan jij is. Dit is het moment om jezelf te bewijzen!

Vrijdag 4 mei JongerenInloop 15.00 – 17.00 uur Hier kun je naar toe om je vrienden te ontmoeten of om nieuwe vrienden te maken. Je kunt er tafelvoetballen, internetten, biljarten, darten, muziek draaien, gamen op de PS-II, kletsen... Teveel om op te noemen.

Schrijf je in voor Impuls allereerste stedelijke FIFA-toernooi en kroon jezelf tot FIFA -

Kosten : Gratis Locatie: Impuls Breedwijs, Helmichstraat 42b (Zuid Berghuizen Oldenzaal)

Alle hiphopteams Rouwhorst in Finale Heemstede OLDENZAAL - Afgelopen zaterdag waren er de hiphopranking wedstrijden in Heemstede in sportcentrum Groenendaal. Deze wedstrijden worden georganiseerd door de IDO-Holland en zijn landelijke wedstrijden.

De 3 teams van Rouwhorst reisden weer met een bus vol s`morgens vroeg naar Heemstede om mee te doen met de laatste wedstrijd voor het NK. Alle 3 teams van Rouwhorst stonden in de finale in de hoogste categorie Masters

van Nederland van de hiphopformatie teams: Bij de junioren formaties: 3de pr. ToDamn bij de adults : 2de pr. Fresh en een 3de pr. Voor Exit. Nu op naar het NK op 19 mei in Mill.

Vacature Uitgeverij Het Twentsche Land BV

is een sterk lokaal gerichte, zelfstandige uitgeverij. Met de huis-aan-huis bladen: Hellendoorn Journaal, Oldenzaal Journaal, Losser Journaal, Hart van Glanerbrug, Hengelo Journaal en Enschede Journaal wordt een oplage geboden van 158.000 exemplaren die zich steeds meer in de belangstelling mag verheugen van lezers en adverteerders. De Transportkrant, Welkom LQ7ZHQWHHQGH9ULMZLOOLJHUVNUDQW]LMQ]HHUJHZDDUGHHUGHSHULRGLHNHQYRRUVSHFL¿HNHGRHOJURHSHQ'H8LWJHYHULM houdt zich daarnaast bezig met het uitgeven van boeken, specials en folders, het exploiteren van internetsites en verspreiding van folders. De uitgeverij biedt al vijftien jaar een persoonlijke klantbenadering en uitgaven waarmee ze een vaste klantenkring heeft opgebouwd. Daartoe behoren o.a. de Gemeente Hellendoorn, Rabobank, Supercoop, Plus en de winkeliers van ’t Esrein in Hengelo. De grondleggers en een team van tien medewerkers, een aantal freelancers en ruim honderdtachtig bezorgers zijn gedreven en werken met grote betrokkenheid. Dit bepaalt in grote mate de cultuur van ambitie, betrokkenheid en saamhorigheid. De communicatielijnen zijn zeer kort en direct.

We hebben weer ruimte voor:

Stagiaires m/v VORMGEVING JOURNALISTIEK Op UT/HBO/MBO niveau

Uitgeverij Het Twentsche Land biedt; Een veelzijdige en commerciële functie binnen een klein team met ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je creëert je eigen toekomst en er worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Meld je aan voor een gevarierde en gedegen stage bij een erkend leerbedrijf.

De procedure: Reageer schriftelijk of mail je motivatie en CV T.a.v. Maurice Weustink Uitgeverij Het Twentsche Land Oldenzaalsestraat 232 7557 GC Hengelo Mailadres: m.weustink@twentejournaal.nl Website: www.twentejournaal.nl www.welkomtwente.nl www.detransportkrant.nl www.rtvhellendoorn.nl

Mail je motivatie en CV T.a.v. Maurice Weustink Uitgeverij Het Twentsche Land Oldenzaalsestraat 232 7557 GC Hengelo Mailadres: m.weustink@twentejournaal.nl Website: www.twentejournaal.nl www.detransportkrant.nl

www.welkomtwente.nl www.rtvhellendoorn.nl


zaterdag 28 april 2012

Oldenzaal Journaal

5

Robert Monninkhoff nieuwe stadsdichter

Oil & Vinegar geopend in Enschede ENSCHEDE - Afgelopen zaterdag is Oil & Vinegar geopend in Enschede. De bezoekers van de nieuwe winkel werden onthaald op een grootse proeverij van oliĂŤn, azijnen, apenades en kruidenmelanges. Tijdens de opening kregen ze de kennisvraag “hoeveel kilo olijven is er

nodig om 1 liter olijfolie te persen?� voorgeschoteld. Massaal hebben de bezoekers een schatting ingediend. Degene die het juiste aantal kilo’s heeft weten te raden krijgt a.s. zaterdag om 11 uur bij Oil & Vinegar een prijs: een reischeque ter waarde van 250.00 euro.

=,9:, (:7,9.,: ]HU

.:3(./,22, =LYRVVW! )LU[LSVZLZ[YHH[  ),5;,36  ;LS 

OLDENZAAL - Robert Monninkhoff is de nieuwe Oldenzaalse stadsdichter. In het sfeervolle Koetshuis werd hij donderdagavond door wethouder Trees Vloothuis voor twee jaar benoemd. Het was het hoogtepunt van de jaarlijkse poĂŤzieavond Dichter naar de Nacht, waar weer vele fraaie gedichten werden voorgedragen. Aan de benoeming van de stadsdichter ging in de afgelopen maanden een verkiezing vooraf. De jury bestaande uit voorzitter Jos Schnitzler en de juryleden Gerard Haverkort en Fred van de Ven, koos uit vier kandidaten de volgens hen meest geschikte kandidaat. De andere kandidaten waren Frank Greeven, Els Olde Monnickhoff en Ton Fiselier. Het niveau van de inzendingen stemde de jury uiterst tevreden. De potentiĂŤle stadsdichters hebben zich alle op een uitstekende wijze gepresenteerd en dat verdient alle lof. De jury heeft alle aangeboden dichtwerken

in volledige onafhankelijkheid kunnen beoordelen. Naar de jurymaatstaven gemeten moet een stadsdichter op de allereerste plaats een commentator zijn, die op een luchtige, kritische en aansprekende wijze de stadse samenleving en haar saillante momenten belicht. Hij/zij is de hofnar voor wie het een genoegen is om aan de stedelijke capriolen in speelse, dichterlijke taal vorm te geven. Vormvastheid bevordert in dit kader een brede toegankelijkheid. Voordat de nieuwe stadsdichter officieel werd benoemd werd afscheid genomen van de 1e stadsdichter, Gert Toirkens. Hij heeft zich de afgelopen twee jaren bijzonder goed van zijn taak gekweten en Oldenzaal een groot aantal stadsgedichten gegeven. Hij heeft de juiste toon gezet. Het winnende stadsgedicht Robert Monninkhoff: Bomen rond de basiliek

van

In de slagschaduw van de trotse toren Staan bomen knop te vatten in de lentezon Om ons geruisloos te laten horen Hoe het heden hier ooit begon Omringt de geur van lichtgroen blad Dierbaar geluk uit onze jeugd Toen alles nog een toekomst had En ondeugd werd gezien als deugd Kleurt herfstblad als een bonte deken Het zorgvuldig gelegde stenen tapijt Op het plein waaronder is gebleken Dat geloof niet vergaat met de tijd En sieren naakte bomen zij aan zij De oude markt in de koude wind Berijpte takken stemmen ons blij Als onbevangen ogen van een kind Rond de basiliek bomen wij over de stad Die vroeger al zoveel plannen had En heden Zoveel verleden

  

VM! (\RL=SLLYZ[YHH[ ,5:*/,+, ;LS 7 dagen per week geopend (www.aspergesslaghekke.nl)

=VVY4VLKLYKHN ZWLJPHSLWHRRL[[LU

...daar mag je mĂŠĂŠr van verwachten!

Actie gratis verzekering alleen op 5 mei

Revalidatie-afdeling Zorggroep Sint Maarten naar Oldenzaal OLDENZAAL - Om patiĂŤnten uit de regio, na hun opname in het ziekenhuis in Enschede (MST), Oldenzaal (MST), Almelo (ZGT) of Hengelo (ZGT), voortaan nĂłg beter van dienst te kunnen zijn, gaat Zorggroep Sint Maarten haar revalidatie-deskundigheid centreren in Oldenzaal. Met ingang van vrijdag 27 april wordt de revalidatiezorg en -behandeling van Zorggroep Sint Maarten geconcentreerd in verpleegcentrum Gereia te Oldenzaal. Zorggroep Sint Maarten heeft bewust gekozen

voor Oldenzaal vanwege de centrale ligging in de regio en de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bovendien staat verpleegcentrum Gereia vlak naast de locatie Oldenzaal van Medisch Spectrum Twente. Het gaat hierbij om de kortdurende (na)behandeling en begeleiding van patiĂŤnten, die na een ziekenhuisopname vanwege een heup- of knieoperatie of een CVA (herseninfarct) nog niet direct naar huis kunnen. Daarnaast is deze revalidatie-

afdeling in Oldenzaal bedoeld voor kortdurende, algemene revalidatie van geriatrische patiĂŤnten. De Zorggroep biedt, binnen het OrthoCare project (revalidatie na een heup- of knieoperatie) en de CVA-behandeling, al meerdere jaren revalidatie aan in Losser. En dit ervaren behandelteam zal haar werkzaamheden nu voortzetten in Oldenzaal. Tegelijkertijd ondergaan de faciliteiten voor therapie en ontspanning in verpleegcentrum Gereia een passende vernieuwing. Zodat voor alle patiĂŤnten in Oldenzaal

Oranje geeft 100% korting Labyrinth der Zinnen heeft speciale Koninginnedagactie Op maandag 30 april krijgt iedereen die het Labyrinth der Zinnen bezoekt en in het oranje gekleed is 100% korting op de entreeprijs. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het groenste belevingspark van Twente wat vorig jaar de poorten heeft geopend. Vooral

in deze tijd van het jaar staat het park er prachtig bij door alle bloeiende bloemen en voorjaarsgeuren. Een goed moment om alle zintuigen weer eens te prikkelen.

Kom naar onze E-Bike Opstapdag op zaterdag 5 mei en maak een vrijblijvende testrit! De opstapdagen worden mede mogelijk gemaakt door

Voor meer informatie zie www.labyrinthderzinnen.nl.

Nieuwstraat 83 - 7572 BZ Oldenzaal - Tel: +31 541 512906

www.profilecameron.com


TION A R I P S N I E KTRISCH

LPAKGKSEET T E I T X E T S PRIN ZWEED EEN BOXS

ELE INGSET BOXSPR

t r o f m o C n Scandinavia

OOP VAN BIJ AANK

120/200 VA N € 895,-

+ BOX ONDERBAK

€ 499,-

+ HOOFDBORD 110 CM HOOG

VOOR

+ GESTOFF. MATRASSEN 18 CM

€ 1495,-

+ VOLLEDIG ELEKTRISCH VERSTELBARE BOXSPRING + LUXE HOOFDBORD MET MASSIEF ZWEEDS FRAME + MEEGESTOFFEERDE POCKETVEERMATRASSEN

€ 1595,-

VOOR 180/200 VA N € 2615,VOOR

€ 1649,-

OOK LEVERB AAR IN 210 EN 220 CM!

€ 599,-

VOOR 160/200 VA N € 1129,-

+ TOPDEKMATRAS 6 CM

160/200 VA N € 2545,-

ECHT COMPLEET!

VOOR 140/200 VA N € 1069,-

+ ALUMINIUMKLEURIGE POOTJES

140/200 VA N € 2495,-

A NT ATCLOA MPLETE T RINGSE

BOXSP

€ 649,-

VOOR 180/200 VA N € 1189,-

+ 2 MATRASBEUGELS EN LUXE POTEN + LUXE DIKKE SPLITTOPPER

€ 699,-

VOOR 180/210 VA N € 1295,VOOR

€ 749,-

TOTALE INSTAPHOOGTE 60 CM!!

ALLE INGS BOXSPR AAD RR UIT VOO AR! A LEVERB

+ BOXSPRING INCL LUXE POTEN + GESTOFF. POCKETVERINGSMATRASSEN + 1 DIKKE TOPDEKMATRAS

N € 1399 140/200 VA VOOR

,-

€ 859,-

N € 1449 160/200 VA VOOR

+ INCL. HOOFDBORD

EY SYDN INGSET

BOXSPR ET COMPLE

,-

€ 879,-

N € 1499 180/200 VA VOOR

,-

€ 899,-

N € 1569 180/210 VA VOOR

,-

€ 989,-

60876675$$7 3$5.((57(55(,1$&+7(5'(+(0$ ‡+0+(1*(/2‡7(/ 

DSULOELM%UDYR

6SDDQVH NRRS]RQGDJ 1HGHUODQGVJURRWVH YRXZZDJHQVKRZURRP LQ6SDDQVHVIHUHQGHQLHXZVWHPRGHOOHQ YRORSDDQELHGLQJHQYHUUXNNHOLMNHVDQJULD KHHUOLMNHWDSDVPRRLHPX]LHNHWF=LHRRN ZHEVLWH.RRS]RQGDJRSHQYDQXXU

+DDUVZHJ+-2PPHQ‡7HO ZZZEUDYRYRXZZDJHQZHUHOGQO


Oldenzaal Journaal Losser Journaal

7

zaterdagDinsdag 28 april 32012 apri

/6.,)9(5+:;6-7901:& :;(75<6=,967+,=669+,30., :<)(9<;9,A0(4,;37.. GEEN BAGAGERUIMTEVERLIES inclusief metallic lak en rijklaar maken

 

Vraag vrijblijvend meer informatie

Waar de concurentie stopt, gaat Zuithof verder

Bornerbroek Tusveld 15, tel.: 074 - 3841352

Subaru 6 sterrendealer

www.zuithof.nl

 ATelefoon ABC

Autobedrijven

Auto-Reuvers.nl

Autobedrijf Hein Franke Eekboerstraat 22 Oldenzaal

Onderhoud - APK - Airco

0541 - 52 32 93

Hoofdstraat 24a Overdinkel tel. 053 -5363519 C

Catering

Adverteren in het Telefoon ABC?

Feestje? Leusinkweg 3a, Losser Tel. 053 - 750 11 89 industrieterrein: de Zoeker Esch www.happycarwash.nl

Party hapjesschalen v.a.: â&#x201A;Ź 10,Luxe hapjes - Amuse hapjes - Buffetten

Voor al uw catering moet u bij borreltijd zijn

www.borreltijd.net Mobiel: 06 - 506 88 99 8 (bezorging aan huis)

Technische Handelsonderneming

Technische Handelsonderneming P.J.G. Bruggink Aanhangwagens, reparatie, onderdelen, verhuur, installatietechniek, badkamers

Bentheimergraven 15a Oldenzaal 7577DA 0541 - 53 60 51 www.thbo.nl

3URÂż3RHWV $XWRFOHDQLQJ 2OGHQ]DDOÂ&#x2021;

ZZZSURILSRHWVQO

T

Mail naar info@oldenzaaljournaal.nl

T

T

Tuinen

Tuinen

ZZpâ&#x20AC;&#x2122;er - 55 Plus heeft nog tijd over voor onderhoud van uw tuin en kleine klussen. Bel vrijblijvend naar 06-41520478 Marcel Bussmann

T

Technische Handelsonderneming

Goud is Geld! -

Oud goud Gouden horloges Gouden munten Tand goud Oud zilver Etc, etc...

Wadi

Jewels & Watches

De hoogste prijs voor uw oude goud! De Driehoek 51 in Oldenzaal Tel: 0541 - 538846

W

Witgoed

BOLLEMA WITGOEDSERVICE Reparatie en verkoop van nieuw en gebruikt witgoed. Alleen A merken. Wij berekenen geen voorrijkosten in Oldenzaal.

Telefoon 0612331147 of 0647161922.


zaterdag 28 april 2012

Oldenzaal Journaal

8

OVER EEN PAAR WEKEN BEGINT DE ZOMER!! Nu is het moment om je figuur in vorm te brengen. Profiteer van onze aantrekkelijke arrangementen en van de know-how van onze personal trainers en afslankspecialisten! WIJ GAAN ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT U UW DOEL HAALT!

SNEL SLANK pakket van 6 weken (gem. gewichtsverlies 2 Kg)    

bewegingsanalyse 2 afspraken met personal coach 1 week voedingsprogramma Benfit.nl 2 trainingen Slimbelly/Slimlegs onbeperkt gebruik fitnesszaal en groepslessen eindevaluatie gratis koffie/thee 

NU € 99,--

EXTRA SLANK

Geen inschrijfgeld, geen verdere contractuele verplichtingen na 6 weken.

pakket van 8 weken (gem. gewichtsverlies 4 Kg)    

bewegingsanalyse 2 afspraken met personal coach 2 weken voedingsprogramma Benfit.nl onbeperkt trainingen Slimbelly/Slimlegs onbeperkt gebruik fitnesszaal en groepslessen eindevaluatie gratis koffie/thee, sportdrank, sauna, zonneba 

NU € 145,-Geen inschrijfgeld, geen verdere contractuele verplichtingen na 8 weken.

SUPER SLANK pakket van 12 weken gem. gewichtsverlies 6 Kg! (en meer blijvend resultaat)    

bewegingsanalyse 5 afspraken met personal coach 12 weken voedingsprogramma Benfit.nl onbeperkt trainingen Slimbelly/Slimlegs onbeperkt gebruik fitnesszaal en groepslessen eindevaluatie gratis koffie/thee, sportdrank, sauna, zonnebank 

NU € 249,-Geen inschrijfgeld, geen verdere contractuele verplichtingen na 12 weken.

Fit & Healthclub O L D E N Z A A L

Bel naar PLAZA voor meer informatie of maak al vast de eerste afspraak! 0541-511280

www.plazatheater.nl

OJ_28-04-12  
OJ_28-04-12  

15° 15e jaargang nr. 15 21° 6°21° zaterdag 28 april 2012 &gt;&gt;&gt;&gt;&gt; zie pag 3 &gt;&gt;&gt;&gt;&gt; zie pag 3 Film Op zaterdag 28 a...

Advertisement