Page 1

Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 1/8

METHOD PUTKISTO FINLAND OY

C H A N G E - Performance

Uutiskirje 01/2011 Method Putkisto -metodien ammattikunta

Terveyttä, voimaa, notkeutta ja liikettä – sisältä ulospäin

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 2/8

Marjan kirje

C H A N G E - Performance

Method Putkisto ­– ajatusmallin määrittely Mikä on ydinosaamistamme – tule mukaan tapahtumiin!

Hei, Kiitos kuluneesta vuodesta ja panoksestasi Method Putkisto –metodien eteen Suomessa! Uutena vuotena 2011 aloitamme uuden vision systemaattisen rakentamisen, tähtäimessä sen toteutuminen vuoden 2012 alkuun mennessä. Tulkaa kaikki mukaan tähän positiiviseen ja samalla haastavaan projektiin. Peruskivenä uudessa visiossa on osaamisemme: ”Method Putkisto – kun haluat laadukasta ohjausta.” Saimme Professori Mälkiältä neuvon: ”Laatu / exellence täytyy ansaita; sen tulee olla aitoa ja se koostuu asioista, joita osataan.” On totta, että harjoittelu ei takaa tuloksia. Sen sijaan oikeiden asioiden tekeminen oikeaan aikaan - kyllä. Method Putkisto -ohjaajien tulee erottautua juuri siinä, että tiedämme, mitä harjoittelu vaatii, jotta ryhti, liikkuminen, keskivartalo ja lihaskudos todellakin vahvistuvat. Tästä syystä Uuden Vuoden 2011 Talven tieto & taito –päivien aihe on ”Venyttelyn fysiologia” ja perehdymme siihen oman kehon kautta oppimalla. Olisi hienoa nähdä teitä kaikkia koulutuksissa, jotta voimme taata osaamisemme tason kaikkialla Suomessa. Method Putkisto Finland Oy:n toiminta on kehittynyt kovaa vauhtia ja yhtiön tärkein tavoite on tukea ohjaajien liiketaloudellisia taitoja sekä kehittää markkinointitukea. Olisi hienoa, että sinä ohjaajana voit keskittyä tuottamaan laadukasta ohjausta. Tule mukaan uudistumaan, virkistymään ja nauttimaan Method Putkistosta. Onnea ja Menestystä Uudelle Vuodelle 2011!

Marja

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 3/8

Hennan kirje

C H A N G E - Performance

Hei, Method Putkisto sopii hyvin ajan henkeen. Marja Putkisto kertoo YLEN Aamu-tv:ssä 9.6. Method Putkisto –konseptista ja sen taustoista sen sijaan, että antaisi toimittajalle pelkästään tämän utelemia vinkkejä. Ville Blåfield huomauttaa HS:n etusivun työelämää käsittelevässä Merkintöjä-artikkelissaan 30.11., että lehden ainoassa ajan henkeä heijastavassa työpaikkailmoituksessa kysytään ”Oletko kyllästynyt hötkyilyyn?” Tiedotusvälineissä kuuluu yhä vahvemmin ”donwnshifting”: ihmiset karsivat tavaranpaljoutta, toivovat työelämään kohtuutta, joustavuutta, mielekkyyttä ja riittävästi vapaa-aikaa - sekä haluavat voida hyvin ja olla terveitä. Method Putkisto sopii hyvin ajan henkeen. Se on elämäntapa ja kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jonka avulla oppii perusasioita ja saa tuloksia. Anatomianopettajamme Katriina Jokinen totesi minulle puhelimessa ”En ole uskoa silmiäni, kuinka jokainen ryhmän jäsen on kaunistunut ja kuinka jokaisen ryhti on kohonnut. ” Kyse on MP&MPP 3 – ryhmästä, joka valmistuu tammikuussa 2011. Samassa kuussa aloittaa MP&MPP 5 – johon lähtee nyt opiskelijaksi myös Katriina itse. Method Putkisto -ammattikunta, eli te ohjaajat työssänne joka päivä, tarjoatte ihmisille keinot voida hyvin. MP Finland Oy:n tehtävä taas on tukea teitä tässä - eli tarjota mahdollisuus keskittyä ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen sekä tukea tulosten saavuttamisessa - yhtä lailla asiakastyössä kuin liiketaloudellisesti. Paljon kehitettävää vielä on, mutta perusasiat MP Finland tarjoaa: jatkokoulutus ja tapahtumat, liiketaloudellinen koulutus ja tietotaito, MP-pääkotisivut ja omat MP-kotisivut, markkinointimateriaali, MP-keskustelufoorumi ja MP Facebookissa. Käytettävissä on myös materiaalia, josta muut ammattiyhteisöt vain uneksivat: hyvin tehdyt ja näyttävät artikkelit verkossa tulostettavissa, Method Putkisto -matkat Turkkiin ja Skotlantiin sekä Marja Putkiston Suomen talvi- ja kesäkurssit. Ammattitaito sekä yhtenäinen viestintä ja markkinointi yhdistävät MP-ammattikuntaa ja vahvistavat sen imagoa osaavana, keskittyvänä ja laadukasta työtä tekevänä edelläkävijänä. Jatketaan samaan malliin: tervetuloa pääkotisivuille, salaisille sivuille, koulutuksiin, tapahtumiin ja matkoille. Hyvää alkanutta vuotta,

Henna

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 4/8

Ohjaajakuntauutiset

C H A N G E - Performance

Kotisivujen kävijämäärän kehitys

Kotisivujen kävijämäärä yhä nousussa Suosittujen kotisivujemme www.methodputkisto.com kävijämäärä kasvaa edelleen: kuukaudessa n.6000 kävijää, uusia kävijöitä 72 %. Huippumäärä kävijöitä oli 9. kesäkuuta 2010, samana päivänä Marjan TV-esiintymisen kanssa: 467 kävijää. Rakennamme järjestelmää, jolla kasvava kävijämäärä löytää sinun MP-kurssisi tehokkaammin. Tavoitteena on saada järjestelmä valmiiksi vuoden 2012 aikana.

Vuosittainen ohjaajakokous Yksin kukaan meistä ei ole vahva – yhdessä sen sijaan kyllä! Kokous pidetään kahdessa osassa Talven tieto&taito – päivien yhteydessä. Kokouksessa julkaisemme projektin, jonka toteutamme vuoteen 2012 mennessä.

Method Putkisto –salaiset sivut Käytä salaisia sivuja aktiivisesti: methodputkisto. com/ohjaajat. Löydät koulutustietoa ilmoitustaululta, ja voit vaihtaa kollegoiden kanssa ajatuksia keskustelufoorumilla. Huom. Tilaa henkilökohtaisen tunnus ja salasanasi osoitteesta: asiakaspalvelu@methodputkisto.com

Method Putkisto -ohjaajien Yhteinen harjoittelutunti Tule harjoittelemaan, avustamaan ja nauttimaan yhdessäolosta! Method Putkisto – ja MP Pilates –ohjaajat vetävät tunteja kukin vuorollaan vapaamuotoisesti. Tilan kustantaa MP Finland. Mikäli haluat toimia emäntänä / isäntänä harjoitustapahtumalle, ole yhteydessä Hennaan. Tilaisuuden toisena emäntänä toimii MP Finland Oy:n edustaja.

Jotta kokous onnistuu hyvin meidän tulee työskennellä yhdessä. TERVETULOA KOKOUKSEEN!

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 5/8

Ohjaajakuntauutiset

C H A N G E - Performance

Method Putkisto Face bookissa Kaikki joukolla ”tykkäämään”, jotta saamme lisää näkyvyyttä!

Method Putkisto tiedotusvälineissä Lue uusimmat artikkelit kotisivuiltamme ja tulosta niitä asiakkaiden luettavaksi. Käytä myös mainosmateriaalina! www.methodputkisto.com/fi/7/34

Verkkokauppa avautumassa yleisölle Kehitämme ohjaajakunnalle bonussysteemiä, joka vapauttaa sinut varaston pidosta, mutta lisää liiketulojasi. Lisää tietoa tulossa.

Method Putkisto yrittäjän ammattitutkinto - sponsoroitu Koulutus käynnistyy huhtikuussa. Orientoitumispäivä 14.12.2010 onnistui erinomaisesti. Uudet kiinnostuneet ilmoittautukaa Hennalle. Suuremmoinen tilaisuus vahvistaa liiketoimintaasi.

Ryhdy Method Putkisto Pilates Studionpitäjäksi

Marja Putkiston yleisökurssit Paratiisisaarilla 22.– 23.10.2011. Hae avustajaksi Marja Putkiston kursseille • näe ja koe Method Putkisto -metodit Marjan esittelemänä • haasta ja hio taitojasi avustajana • vastaanota Marjalta työnohjausta • tapaa uusia asiakkaita ja Method Putkisto -ohjaajakollegoitasi • totea ja koe Method Putkiston intensiivisen kurssin tulokset • opi, kuinka MP-yksityiskohdista rakennetaan kokonaisuus. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: marja.putkisto@methodputkisto.com, henna.saukkonen@methodputkisto.com

METHOD PUTKISTO-TUOTTEET MP-asut nyt myynnissä T-paitoja ja treenihousuja myynnissä Talven tieto&taito -päivillä.

MP-esitteet

Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan rakentamaan yhteistyötä ja ilmoittaudu seuraavaan yrittäjäkoulutukseen. Helmikuussa suunnittelukokous. Lisätietoa tulossa.

Uusi, ihana esite julkaistu, tilaa omasi! 50 kpl 25 euroa/nippu 100 – 200 kpl 25 euroa/nippu -20% 250 – 500 kpl 25 euroa/nippu -40 % 550 kpl 25 euroa/nippu -50%

Tule Marja Putkiston talvikursseille ja ota asiakkaasi mukaan

MP-pienvälineet ryhmätilauksena

Parasta PR:ää työllemme Ohjaajat asiakkaana erikoishintaan – 20% Ilmoittautuminen asiakkaaksi tai avustajaksi: www.methodputkisto.com. Mainitse kohtaan lisätietoja oletko ohjaaja / ohjaajaharjoittelija / haluat avustamaan.

Voit jättää alustavan tilauksesi meille Talven tieto & taito -päivillä. Vasta saatuamme kokonaistilauksen voimme vahvistaa hinnat. Mitä enemmän tilauksia sen edullisempaa sinulle. Hintoihin lisätään pakkaus- ja postituskulut. Mikäli noudat omasi paikan päältä, mainitse tämä tilauksessa. Tilaukset: asiakaspalvelu@methodputkisto.com.

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

MP Instituutti

Yhdennymme ammattikuntana

C H A N G E - Performance

Koulutusrakenteen uusiutuminen

Ammatillinen koulutus

Jokainen peruskoulutusohjelma sisältää kaksoispätevyysmahdollisuuden. Esimerkiksi: Method Putkisto & MP Pilates Method Putkisto & MP 3D Kasvoklinikka Method Putkisto & MP Huippuliikuja Jo tutkinnon suorittaneille Method Putkisto -ohjaajille tarjoamme opinnot erikoishintaan. Opetus on käytännönläheistä – opimme oman kehon kautta.

Tammikuu

Paljon toivotut Täsmäkoulutuspäivät 1 – 5. Syvennä ja päivitä osaamistasi, tule hakemaan uusin tietotaito ja uutta näkemystä asiakastyöhön Marja Putkiston johdolla. Tervetuloa koulutukseen!

Alkaa 6.1.2011 Method Putkisto - & MP Pilates -ohjaajakoulutus MP&MPP 5 (ks. esite salaisilla sivuilla)

Perusohjaajakoulutus 1 vuosi

UUTTA

Tiedote 1/2011 — 6/8

Koulutuksen tärkein tavoite on käytännön ohjaustyön hallinta. • Kaksoispätevyys kaksinkertaistaa mahdollisuutesi • Voit täydentää Method Putkisto –metodien ammattitaitoasi yhdellä pätevyydellä • Voit päivittää Method Putkisto -metodien ohjaajan ammattitaitosi. HUOM. Voit osallistua koulutuspäiviin myös tuntihinnalla, 25 e / tunti. Suosittelemme! Anne Hirvonen Method Putkisto PILATES ohjaaja on nyt suorittamassa Method Putkisto -ohjaajan pätevyyttä: “Method Putkisto - ja MP Pilates -ohjaajakoulutus on ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä kehon ja liikkeen ydinasioihin. Tämän koulutuksen myötä tulen löytämään todellisen laadun työhöni.”

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 7/8

MP Instituutti

Ammatillinen koulutus

C H A N G E - Performance

Huhtikuu

Täsmäkoulutus

18.4.2011 kello 9 – 16 METHOD PUTKISTO OPETUSMETODI, 6h OHJELMA • Method Putkisto -opetusmetodi: Mikä se on, kuinka se toimii ja miksi se toimii? • Kuinka peruskurssin voi hioa yhä toimivammaksi? • Method Putkisto 30 päivän ohjelman mahdollisuudet Hinta: 150 € sis. alv 23%, Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@methodputkisto.com viimeistään 1.4.2011 (sitova)

Täsmäkoulutus

19.4.2011 kello 9 – 15 YDINTUEN RAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAKSI, 5 h OHJELMA • dynamiikan perusteet • stabilointi • MP-syväjumpan mahdollisuudet • progressioden taito Hinta: 125 € sis. alv 23% Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@methodputkisto.com viimeistään 1.4.2011(sitova)

Perusohjaajakoulutus

Alkaa 20.04.2011 Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka MP3DLKK (ks. esite salaisilla sivuilla) Järjestetään keväällä 2011 viimeisen kerran lyhyenä puolen vuoden koulutuksena erikoistarjouksena ohjaajillemme. Tea Wahlroos: “Koulutus antoi minulle uuden upean tuotteen palveluvalikoimaan ja valmiuden esitellä sitä missä vain ja milloin vain. Method Putkisto 3D -esittelyn kautta asiakkaalle on helppo kertoa myös muista Method Putkisto -metodeista ja koko Method Putkisto -konseptista. Tämä on parantanut liiketoimintaani huomattavasti.” Ennen ja jälkeen -kuvista näkee huiman muutoksen vain kolmessa päivässä! Kuvat tulossa kotisivuillemme.

Alkaa 28.04.2011 Method Putkisto Yrittäjän ammattitutkinto / MP YAT Haluatko keskittyä ydinosaamiseesi ja tienata enemmän? Ota meihin yhteyttä ja kysy peruutuspaikkoja tai ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen: asiakaspalvelu@methodputkisto.com.

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com

UUTTA


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 8/8

MP Instituutti

Ammatillinen koulutus

C H A N G E - Performance

Kesäkuu

Täsmäkoulutus

8.6.2011 kello 9 – 15 VENYTTELYTAIDON ASIANTUNTIJAKSI, 5h OHJELMA • MP-Syvävenytykset ja progressiot • Liikkuvan osuuden vaikutus tuloksiin Hinta: 125 € sis. alv 23% Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@methodputkisto.com viimeistään 1.6.2011 (sitova)

Elokuu 12. – 13.8.2011 Method Putkisto –ohjaajien Kesän 2011 Virkistyspäivät Tervetuloa linjaamaan keho Marjan johdolla! Samalla otetaan uutta visiota esiintuovat kuvat ohjaajakunnasta ja pidetään tärkeä ohjaajakokous!

Täsmäkoulutus

25.8.2011 kello 9 – 18 4. METHOD PUTKISTO PILATES –PÄIVÄ, 8h

Syksy 2011

OHJELMA • Pre Pilates -liikkeet ja -liikejatkumot • Pilateksesta MP Pilatekseksi • Hio peruskurssia

TBC Method Putkisto –diplomiohjaajakoulutus

Erikoishinta: 179 € sis. alv 23% (normaalihinta 200 €) Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@methodputkisto. com viimeistään 1.8.2011 (sitova)

TBC Ääni työvälineenä –koulutuspäivä, osa 2 • Laadukkaan ohjauksen salaisuus.

Kevät 2012 Method Putkisto Huippuliikkuja -ohjaajakoulutus • Selkärangan voima, notkeus ja hallinta on kaiken liikkumisen ydin.

25.10.2011 kello 9 – 16 OHJAAJIEN TOIVEESTA: MUSIIKKIA MARJAN MALLIIN, 6h Täsmäkoulutus

Tulossa

Marja Putkisto: ”Parasta mitä olen koskaan kehittänyt.”

OHJELMA • Musiikin käyttö Method Putkistossa • Liikkuva lämmittely liikkuvaksi! Hinta: 150 € sis. alv 23% Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@methodputkisto. com viimeistään 1.8.2011 (sitova)

Huippukoulutus on avoin sekä perusohjaajille että ohjaajaharjoittelijoille. Ilmoita kinnostuksestasi: asiakaspalvelu@methodputkisto

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Tiedote 1/2011 — 9/8

Vuoden 2010 kohokohtia

C H A N G E - Performance

Marja Putkisto vieraili Hämeenlinnassa 30.10.2010

Method Putkisto maailmalla

Halusin tarjota asiakkailleni sekä muille Method Putkistosta kiinnostuneille mahdollisuuden tavata Marja ja kokea hänen innostavaa ja ammattitaitoista ohjaustaan myös Helsingin ulkopuolella. Lokakuun lopulla järjestetyssä tapahtumassa Marja ohjasi kaksi kahden tunnin kurssia. MP 3 D Kasvoklinikka -kurssin aloitus hätkähdytti, kun Marja esitteli Turkissa lokakuun alussa pidetyn 4 päivän kurssilla ennen ja jälkeen otettuja valokuvia. ”Voiko muutos olla noin suuri?” kuuluivat kommentit ryhmästä. Kurssilla pään asennon merkitys koko kehon linjaukseen korostui ja Marjan uusi tapa hahmottaa pään asentoa neljän linjan kautta oli asiakkaille mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Ensimmäistä kertaa MP Kasvoklinikkaan osallistuneille oli suurin yllätys, miten kokonaisvaltaisesti harjoitukset vaikuttivat kehoon. Asiakaspalautteessa kerrottiin mm. seuraavaa: ”Marjan tunnin jälkeen koin kehossani loistavaa pituutta ja pään kellumista. Oli ilo kävellä kotiin 5 km ja tunsin että olen 10 cm pidempi kuin olin tullessa salille. Minusta oli myös hienoa tavata henkilökohtaisesti ihminen, joka on metodin takana. Kaikille ei siihen ole edes mahdollisuutta!” Anneli Method Putkisto Masterclass -kurssi avasi hyvin asiakkailleni sen, mitä Method Putkisto -metodilla on tarjottavana nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkailleni oli tuttua, miten Method Putkisto auttaa meitä aluksi tuntemaan ja tunnistamaan kehomme. Sitten pikkuhiljaa olemme rakentaneet kehon tasapainoa. Tulevaisuuden haasteena tavoittelemme kehon vapaata liikettä. Palautteessa asiakas kirjoitti mm. seuraavaa: ”Itselleni aukeni moni asia, kun Marja näytti hidastetusti ydintuen merkityksen kaikkeen harjoitteluun. Tuntui, että osat pikkuhiljaa loksahtavat paikoilleen.” Arja Kun Marja ohjasi asiakkaitani, minulla oli ainutlaatuinen mahdollisuus havainnoida liikettä. Tämä ja Marjan palaute avasivat uudella tavalla suunnan tuleville Method Putkisto -harjoitustunneille. Lopuksi vielä palaute eräältä asiakkaalta: ”Marjan kurssit olivat toden totta oikeita elämyksiä! Lauantain kurssien jälkeen oli aivan mahtava olo: keho tuntui kevyeltä ja kaikki kehon eri osat tuntuivat ikään kuin löytäneen oman paikkansa. Jos kehoni olisi osannut puhua, se olisi tiivistänyt hyvän olonsa vain yhteen sanaan: ’kiitos.’” Mia

Turkki - Dionysos – Method Putkisto Break Method Putkisto kurssi Dionysoksessa valittiin 101 maailman parhaan hyvinvointilomakohteen joukkoon TATLER SPA GUIDE 2011 –lehden raadissa. Onneksi olkoon Marja! Lue artikkeli kotisivuiltamme.

Pirre Lammi Method Putkisto – ja MP Pilates -Diplomiohjaaja

Method Putkisto – Turkissa. Onneksi olkoon myös Pirre Lammille, joka – 10 vuoden jälkeen ensimmäisenä suomalaisena Method Putkisto -ohjaajana hyppäsi koneeseen – ja lensi Dionysokseen – asiakkaana. Pirre Lammi jakaa kokemuksensa kanssamme: Marjan Turkin viikko suomalaisin silmin Marja on järjestänyt Turkissa lähes 10 vuoden ajan Method Putkisto –kursseja: The Body Lean & Lifted. Lokakuussa 2010 toteutettu kurssi oli 22. kerta. Olin ensimmäinen Suomesta mukana ollut asiakas ja olen päättänyt mennä uudestaan. Kurssit järjestää englantilainen matkanjärjestäjä Exclusive Escape ja paikkana on Dionosys Estate, joka palkittiin tänä vuonna yhtenä parhaana hotellina Välimeren alueella. Perheyrityksellä on tavoitteena erottautua laadulla – on sitten kyseessä oma oliiviöljy, oma viini, omat sitruspuutarhan tuotteet, oma hunaja tai oma farmi, joka tuottaa kaikki kasvikset. Ruoka olikin taivaallisen hyvää, samoin palvelu. Tähän laatuajatteluun ja ympäristöön, jossa luonto ja sen kautta nousevat arvot ovat tärkeitä, sopii Method Putkisto erityisen hyvin. Kurssiviikolla oli kokonaisuudessa noin parikymmentä harjoitustuntia, jotka jakaantuvat päivittäin parin tunnin harjoitukseen ennen aamupalaa ja päiväsiestan jälkeen toiseen parin tunnin harjoitukseen ennen odotettua päivällistä. Kaikki harjoitukset pidettiin ulkona; joko hotellin puutarhan ulkopatiolla, josta on näköala sekä vuorille että merelle tai merenrannalla oleva ulkoterassilla. Mieleen jääviä harjoituksia olivat myös kävelyharjoitukset rantahiekassa ja meressä. Opetuskielenä oli luonnollisesti englanti, jota oli

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com


Vain sisäiseen jakeluun

Vuoden 2010 kohokohtia

C H A N G E - Performance

mielenkiintoista ja helppoa seurata. Kurssilaisia oli tällä kertaa Englannista, Norjasta ja Belgiasta. Lisäksi mukana oli pari kollegaa, joista toinen, Joanna Jerseyn saarelta, toimi kurssin assistanttina. Monet olivat olleet kursseilla jo useana vuonna. Ryhmä oli sopivan kokoinen ja viikon aikana ehti hyvin tutustua kaikkiin. Aurinko ja lämpö olivat jo ihanat, ja kun tähän vielä lisättiin hyvä seura ja paljon työskentelyä oman kehon ja mielen kanssa, niin en löydä oikein parempaa tapaa viettää lomaa. Kurssin aikana oli mahdollisuus kokea prosessi, joka muokkasi omaa kehoa ja myös ajatusmaailmaa Method Putkistosta metodina. Kuvittelin, että koko vuoden kestäneen juoksuharjoittelun ansiosta tunnistaisin päkiätyönnön tai selän syvät lihakset liikkeessä, mutta vasta täällä ne löytyivät oikeasti työhön. Oli harjoituksia, jotka voi nimetä selvästi käännekohdaksi siinä, miten keho alkoi palautua luonnolliselle keskuslinjalle – näissä kohdin jokainen asiakas sai henkilökohtaista ohjausta Marjalta. Viikon lopulla saattoi oikeasti puhua palleanpisteen kantavasta voimasta, jonka ympärille laaja ydintuki muodostuu ja aktivoituu pienestäkin liikkeestä. Tuo saavutettu tunne ja kokemus kehossa toimivat edelleen suunnannäyttäjinä - ohjauksessakin. Suosittelen lämpimästi! Pirre

Tiedote 1/2011 — 10/8

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Exclusive Escapes reservations: Tel. 02086053500, res@ exclusiveescapes.co.uk, www.exclusiveescapes.co.uk ja Method Putkisto Studio, Tel. 020 8878 7384, office@ methodputkisto.com

Istanbul – Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka Marja esitteli MP 3 D Luonnollista Kasvoklinikkaa Istanbulissa kahdessa TV talk show’ssa, iltauutisissa, sanoma-, Hello ja Vogue -lehdissä ja päätti viikon Tansim Squarille – jossa Marja opetti isolla lavalla Method Putkisto 3D Luonnollista kasvoklinikkaa suurelle yleisölle, joka saapui paikalle moisen julkisuuden innottamana. Hyvä Marja!

Skotlanti - Alladale – Method Putkisto Break Myös Alladale on valittu 101 maailman parhaan paikan joukkoon (TATLER SPA GUIDE 2011), joten hyvässä seurassa liikutaan. Onneksi olkoon myös Riikka Mannermaalle, joka aviomiehensä kanssa tuli vieraanamme Skotlantiin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Method Putkisto Studio, Tel. 020 8878 7384, office@ methodputkisto.com

Tavoite: kaikki mukaan toteuttamaan visiotamme 2012 mennessä

Method Putkisto ammattikunta – Kun haluat laadukasta ohjausta!

METHOD PUTKISTO FINLAND OY www.methodputkisto.com

Method Putkisto Uutiskirje 1-11  

Method Putkisto Uutiskirje 1-11

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you