Page 1

ILSA PRO VITAMINA C

VITAMIINIHOITO • Aasialainen sivellinhieronta • Terapiamusiikki • Vitamiinihoito Maahantuoja: Disar Oy • puh. 010 230 7000 • www.disar.fi


AASIALAINEN SIVELLINHIERONTA, TERAPIAMUSIIKKI JA ILSA PRO –VITAMIN C-ERIKOISHOITO Isabelle Lancrayn uuden ajan ammattihoitokokonaisuus ILSA–PRO Vitamina C pohjautuu sekä perinteisiin että nykyaikaisiin – tehokkaisiin ihonhoitotuotteisiin. Hoitomenetelmän peruselementit tunkeutuvat kehon aistimaailmaan. Aasialainen sivellinhieronta ja rentouttava terapiamusiikki tekevät ILSA-PRO Vitamin C –hoidosta kokonaisvaltaisen tehohoidon.

Tuntoaisteja hivelevä ja rentouttava AASIALAINEN SIVELLINHIERONTA Hieronta on yksi kaikkein vanhimmista tunnetuista hoitotoimenpiteistä jota on käytetty jo vuosituhansien ajan rentouttavana, ihmiskehon jännityksiä laukaisevana käsittelynä. Hieronnaksi voidaan määritellä järjestelmällinen koskettaminen, jonka on todettu edistävän terveyttä ja tuottavan mielihyvää. Vanhin kirjallinen selvitys hieronnasta tunnetaan jo ajalta noin 1000 vuotta eKr. Jo tuolloin kiinalaiset oivalsivat hieronnan merkityksen mielen maailmalle. Aasialainen terapiahieronta pohjautuukin ajatusmaailman hetkellisen, mutta täydellisen rentoutumiseen, johon myös Isabelle Lancrayn AASIALAISEN SIVELLINHIERONNAN ja ILSA PRO Vitamina C –hoidon teho perustuu. Terapiahieronnan aikana luodaan katkeamaton kontakti asiakkaaseen. Erikoissiveltimen luonnonharjas tuntuu miellyttävän pehmeältä kosketukselta ja tuntoaistit heräävät reagoimaan siveltimien rauhalliseen ja määrätietoiseen etenemiseen mielihyväpisteestä toiseen. Siveltimien liikehdintä tempaa ajatusmaailman mukaansa ja seurauksena on myös lihasten täydellinen fysiologinen rentoutuminen. Kuuloaistia hivelevä TERAPIAMUSIIKKI Musiikki tuottaa ihmiselle iloa ja mielihyvää. Musiikin tiedetään vaikuttavan ihmiseen myös fysiologisesti, psykologisesti ja sosiaalisesti. Sen avulla ihmistä voidaan motivoida, innoittaa, rentouttaa, parantaa keskittymiskykyä tai lisätä suorituskykyä. Lisäksi musiikilla vaikutetaan aivoihin, mieleen ja omanarvon tuntoon. Musiikilla onkin merkittävä osuus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Terapiamusiikilla

tarkoitetaan kuhunkin tilanteeseen sopivan musiikin kuuntelua. Tunnettu filosofi ja matemaatikko Pythagoras korosti rauhoittavien sointujen rentouttavaa ja parantavaa vaikutusta. Terapiamusiikin tehokkuus perustuukin syvään tunnevaikutukseen. Ilsa Pro Vitamina C –hoitoon kuuluva terapiamusiikki on erityisen mieltä rentouttavaa ja rauhoittavaa terapiamusiikkia. Kun se yhdistetään Aasialaiseen sivellinhierontaan, asiakas kokee kuulo- ja tuntoaistiensa kautta syvää vapautumisen tunnetta sekä omasta ajatusmaailmastaan että koko fyysisestä kehostaan.

Terapiamusiikki lähtee kuljettamaan siveltimiä rauhalisesti ja kauniisti musiikin tahdissa. Liikeradat ovat sulavalinjaisia, laajoja ja kokonaisvaltaisia. Samanaikaisesti terapiamusiikin sävelet tunkeutuvat syvälle ajatusmaailmaan luoden miellyttävän kontaktin kosmetologin ja asiakkaan välille. Isabelle Lancray ILSA PRO Vitamina C –terapiamusiikki on tasaista, ilman ärsytyshuippuja. Näin musiikin vaikutus kulkeutuu aivojen kautta rentouttavasti lihaksiin saakka. Lihasten rentoutuessa myös lymfa- ja verenkierto aktivoituvat. Maahantuoja: Disar Oy • puh. 010 230 7000 • www.disar.fi


AASIALAINEN SIVELLINHIERONTA, TERAPIAMUSIIKKI JA ILSA PRO –VITAMINA CERIKOISHOITO Vitamiinien energialisä ja ILSA PRO Vitamina C –erikoishoito Vitamiinit ovat tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siksi vitamiinitarpeista huolehtiminen on välttämätöntä. Tiede todistaa, että C-vitamiinin ulkoinen saanti on välttämätön, sillä ravinnosta saatava C-vitamiini on vesiliukoinen ja poistuu elimistöstä ennen kuin se on ehtinyt ihokerroksiin saakka. Kosmetiikasta saadut lisävitamiinit toimivat tehokkaasti myös antioksidantteina antaen hyvän suojan ihon ikääntymistä vastaan.

Usean

vuoden tieteellinen tutkimustyö ja kehittäminen ovat mahdollistneet vesiliukoisen ja herkän C-vitamiinin tasapainottamisen niin, että sitä voidaan hyödyntää kosmetiikassa. Cvitamiini pystyy imeytymään ihoon hyvin, jos tuotteen pH on noin 4,2. Lisäksi C-vitamiini reagoi kemiallisesti erittäin helposti jos sitä ei suojata muilta aineilta. C-vitamiini säilyy parhaiten aktiivisesti kuivana, 100 % jauheena. Ennen käyttöä se täytyy aktivoida kosteuttavan ainesosan kanssa, joka edesauttaa C-vitamiinin imeytymmistä ihoon. ILSA PRO VITAMINA C –erikoishoidossa käytetty C-vitamiini yhdessä kylmäkuivatun eli lyofilisoidun levän kanssa tekevät ILSA PRO Vitamina C –hoidosta tuloksellisen. C-vitamiini lisää ihon elinvoimaa yhdessä ihoa suojaavan merilevän kanssa.

C-vitamiini vaikuttaa erittäin laajasti ihon toimintoihin. C-vitamiini on sidekudoksissa. C- vitamiini:

• • • • •

erityisen

tärkeä

soluille,

jotka

muodostavat

kollageeniverkostoa

Parantaa ihon hapensaantia ja verenkiertoa Lisää ihon kimmoisuutta ja ihon omaa UV-suojaa Edesauttaa ihon optimaalisen kosteustasapainon saavuttamista Estää couperosan lisääntymisen iholla vahvistaen kapillaariseinämiä Kirkastaa ihon värin

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa suositellaan erityisesti väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Voit turvallisesti valita ILSA PRO Vitamina C -hoidon kaikenikäisille asiakkaillesi. Hoitotulokset ILSA PRO Vitamina C –erikoishoidon jälkeen iho on silminnähden pehmentynyt ja elastisuus on lisääntynyt. Ihon väri on kirkastunut ja iho on elinvoimaisen kuulakas!. Lisäksi koko keho on rentoutunut ja aineenvaihdunta on vilkastunut.

Virkistävän erikoishoidon kestoaika on noin yksi tunti. Maahantuoja: Disar Oy • puh. 010 230 7000 • www.disar.fi


ILSA PRO VITAMIN C –ERIKOISHOITO Yksi paketti sisältää 5 hoitoa: 1 x 7 ml Serum Pure Vitamina C-ampulli 5 x 2 kpl C-vitamiini tyynyä 5 x 10 ml Solution Actif Hydratant -biomatriisinestettä 5 x 8 ml Masque pur Hydratant –hajusteeton naamio

KENELLE

Kaiken ikäisille. Rentouttava, pintajännityksiä poistava erikoishoitomenetelmä. Kirkastaa ja raikasataa ihoa. Soluhengitys, ihon kuulakkuus ja kimmoisuus paranevat. Ihosta tulee elinvoimainen ja raikas.

KÄSITTELYAIKA KÄSITTELYTIHEYS

Yksi tunti (huom! Mekaaninen puhdistus eri hoitona) Ihon tarpeen ja kunnon mukaan yksittäiskäsittelyna/sarjahoitona 5 hoitoa.

Alkupuhdistus Iho puhdistetaan ja valmistetaan hellävaraisesti Isabelle Lancrayn puhdistustuotteilla huomioiden ihon kunto. Suositeltavaa on kuoria iho ennen ILSA PRO Vitamina C- hoitoa, jolloin biologisesti aktiiviset aineet imeytyvät ihoon huomattavasti paremmin.

Taso 1: Serum Pure Vitamina C Ampulli sisältää 7 ml Fucogel –kosteutustekijää sekä 100 % C-vitamiinijauhetta. Ampulli kosteuttaa ja suojaa ihoa. C-vitamiiniampulli aktivoidaan sekoittamalla jauhe fucogelnesteeseen, jonka jälkeen ampullista levitetään 1/5 kasvoille, kaulalle ja decolletelle kevyesti hieroen.

Taso 2: Biomatriisi: Vitamina C-tyynyt ja Solution Actif Hydratant Kylmäkuivattu, keltainen, ohut ja levymäinen C-vitamiinityynyn rakenne pohjautuu bioaktiiviseen merileväainekseen (polysakkaridi), PH 5,0-6,5. C-vitamiinityynyt ovat vesiliukoisia, kasvipohjaisia, säilöntäaineettomia ja hajusteettomia. C-vitamiinityynyt liuotetaan Solution Actif hydratant-nesteeseen. Nämä muodostavat yhdessä homogeenisen, hyytelömäiisen geelin, jolla suoritetaan 10 minuutin Aasialainen sivellinhieronta. Solution Actif Hydratant-neste sisältää myös aloe veraa ja hyaluronihappoa. Ylimääräinen hytelö poistetaan kosteilla sienillä (myös kulmakarvat ja hiusraja).

Taso 3: Masque pur Hydratant Raikkaan tuoksuinen, pehmeä ja voidemainen naamio levitetään kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Naamion annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen naamio poistetaan haalealla vedellä ja kasvosienillä. Hoidon päätteeksi iholle levitetään ihotyypin mukainen päivävoide.

Maahantuoja: Disar Oy • puh. 010 230 7000 • www.disar.fi


ILSA PRO VITAMINA C –ERIKOISHOITO

AKTIIVIAINEET *) siveltimet eivät sis. pakettiin Vitamina C –pads • • • • •

Kylmäkuivattu, keltainen, ohut levymäinen rakenne pohjautuu bioaktiiviseen merileväainekseen (polysakkaridi) pH arvo 5,0-6,5. Tyyny on tehty säikeistä ja on vesiliukoinen. Muodostaa pehmeän geeliliuoksen. Puhdas, luonnollinen, kasvipohjainen, intensiivinen kasvojen hoitaja. Ei sisällä säilöntäaineita, eikä hajusteita.

INCI: Algin, Cellulose Gum, Squalane, Rayon, PPG 15-Stearyl Ether, PEG 40-Sorbitan Peroleate, Magnesium Ascorbylphosphate, CI-C12-13 Alkyl Malate, CI 77492 (Ironoxides)

Solution Actif Hydratant • •

Sisältää aloe veraa ja hyaluronihappoa Sekoitetaan yhdessä C-vitamiinityynyjen kanssa

INCI: Aqua (Water), PEG-20 Glyceryl Laurate, Aloe Barbadensis (Aloe vera gel), Hamamelis Virginiana (Witch hazel distillate), Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Citric acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, CI 15985

Masque pur Hydratant • Pehmeä, voidemainen naamio INCI: Aqua (Water), Kaolin, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Ceteareth-20, DNA, Sodium hyaluronate, Sodium lactate, Lactic acid, Allantoin, Tea-lactate, Urea, Sorbitol, Serine, Tocopherol, Lecithin, Cetyl, Palmitate, Cocoglycerides, Carbomer, Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Disodium Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium chloride, Alcohol denat., Lauryl aminopropylglycine, Lauryl Diethylenediaminoglycine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Potassium Sorbate.

Serum Pure Vitamina C • •

Sisältää Fucogeeliä ja C-vitamiinijauhetta Kosteuttaa ja suojaa ihoa, ikääntymistä vastaan

INCI: Aqua; Ascorbic Acid; Caprylic/Capric Triglyseride; Cyclomethicone; Triethanolanomine; Hydroxyethylcellulose; Biosaccaride Gum-1; Phenoxyethanol; Methylparaben; Ethylparaben; Butylparaben; Propylparaben; Parfum; CI 14700 Maahantuoja: Disar Oy • puh. 010 230 7000 • www.disar.fi


http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/80/h3070vitaminahoitohieronnalla  

http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/80/h3070vitaminahoitohieronnalla.pdf

http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/80/h3070vitaminahoitohieronnalla  

http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/80/h3070vitaminahoitohieronnalla.pdf