Page 1

KASVOJEN VAHVA LIITTOLAINEN

UUSI KAUNEUDEN VALLANKUMOUS

HOITOKÄSITTELY

KASVOJA UUDISTAVA* JA ANTI-OKSIDANTTINEN** HOITO


LUONNON TEHOKKUUTTA TODISTETTU KLIINISIN TUTKIMUKSIN

Uusimman sukupolven vaikuttava ainesosayhdistelmä - glykolihappo ja lykopeenia sekä sokeriyhdisteitä sisältävä uute. GLYKOLIHAPPO, sokeriruo’osta uutettu alfahydroksihappo, joka pehmittää, kosteuttaa ja

kirkastaa ihon kuorimalla ihon sarveiskerrosta. Se stimuloi ja parantaa soluaineenvaihduntaa sekä taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Ihon pinta tasoittuu, väri yhtenäistyy ja ihosta tulee uudistetun, kuulakkaan sekä pehmeän näköinen. Kliiniset tutkimukset kohdistettiin glykolihappoa* sisältävien Glyco Program tuotteiden UUDISTAVAAN vaikutukseen. Testit osoittivat, että nämä tuotteet stimuloivat keratinosyyttisolujen kasvua, jonka seurauksena tapahtuu epidermaalinen uusiutuminen aktivoituneen soluaineenvaihdunnan ansiosta. *testissä 60 ja 90 PLUS seerumit, Face regenerating night cream - yövoide.

LYKOPEENI***, tomaateista uutettu karotenoidi, on erittäin voimakas antioksidantti. In

vitro testit ovat osoittaneet, että verrattuna muihin luonnon antioksidantteihin, kuten A- tai E-vitamiini, lykopeeni on tehokkain vapaiden radikaalien sieppaaja. Lykopeeni ehkäisee ihon hapettumista ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksia neutralisoiden vapaat radikaalit ennen kuin ne ehtivät vahingoittaa soluja. Lykopeeni suojaa ihoa myös valovanhenemiselta. Lähdetietoa: Artikkeli “lykopeenin hyödyt ihon terveydelle” Kiroittanut Dr. Antonella Sciocco Saita, Dr. Federico Sala ” lykopeenia sisältävä uute

SOKERIYHDISTE, hiilihydraattiseos, joka

toimii ´vesimagneettina’, säätelee ja ylläpitää ihon pinnan kosteuspitoisuutta. Lisäksi se toimii AHA-käsittelyn jälkeen ihoa vahvistavana jälkihoitona kasvattaen ihon sietokykyä ja suojaten ihoa kuivuutta ja ärsytyksiä vastaan.

Kliiniset

testit

ovat

osoittaneet

ihon

kosteuspitoisuuden lisääntyvän epidermiksessä jopa 40%:ia ja ärsytysreaktioiden, joita saattaa esiintyä AHA-hoitojen jälkeen (kihelmöinti, polte, kutina ja kuivuus) vähenevän 68.9% :ia. Testit suoritti PENTAPHARM 5%:lla sokeriyhdistellä.


GLYCO PROGRAM LUONNOLLINEN TAPA PALJASTAA KASVOJEN IHON KAUNEUS

Uusi intensiivisesti uudistava* hoito pohjautuu glykolihapon kykyyn poistaa epidermiksestä kuollut solukko ja stimuloida solujen uusiutumista. Viimeisimmän sukupolven biokompatiibelit (biosopeutuvat) koostumut uudistavat ihoa ja siloittava ihon pintaa. anti-oksidanttiset ja suojaavat aktiiviaineet. Ihosta tulee kuin uusi ja sen heleys palautuu, siitä tulee kuulakas ja pehmeän näköinen.


KAUNEUSHOITOLASSA Viisi erillistä hoitovaihetta seuraavat toinen toistaan tarkoin suunnitellussa järjestyksessä vaihtelevin aktiiviainein. Näin hoitomentelmä on erittäin tehokas ja turvallinen oikeilla happopitoisuuksilla.

Tuotteet hoitolaan Kuvaus

koodi

Pakkaus

Face cleansing milk, puhdistusemulsio

OT0032

250-ml pullo

Face tonic lotion, kasvovesi

OT0132

250-ml pullo

Face preparing gel, syväpuhdistava kuorintageeli

OT0232

250-ml pullo

60 PLUS MEDIUM – uudistava* seerumi

OT0005

10x5-ml ampulli

90 PLUS STRONG – uudistava* seerumi

OT0105

10x5-ml ampulli

Anti-oxidant treatment**, antioksidanttinen naamioseerumi

OT0332

10x20-ml ampulli + 10x100% puuvilla harso

Face restorative mask, palauttava naamio

OT0030

150-ml tuubi

Face revitalizing day fluid with sunscreens, elävöittävä päivävoide aurinkosuojalla

OT0023

150-ml pullo


HOITO-OHJEET

1

VAIHE

I H O N VA L M I S T A M I N E N

1 Poista iholta kaikki meikki. Puhdista 2 kasvot, kaula ja décolleté Face cleansing milk -puhdistusemulsiolla.

Taputtele kasvot Face tonic lotion -kasvovedellä kostutetuilla vanulapuilla.

GLYKOLIHAPPO

3

Levitä kasvoille, kaulalle ja decolletelle Face preparing gel -syväpuhdistava kuorintageeli. Hiero geeliä iholla pehmein, pyörivin liikkein. Kiinnitä huomiota paksumpiin ihokohtiin. Poista kuorinta huolellisesti iholta lämpöiseen veteen kostutetuilla kertakäyttökäsineillä. Kuivaa lopuksi ihon pinta kasvopaperilla

2

PHASE

I NTE NSI IV IN EN UUD IS TAMIN EN

4

Käytä viuhkasivellintä happonaamion levittämiseen. Vaihtoehdot: 60 PLUS MEDIUM - Face regenerating* serum tai 90 PLUS STRONG - Face regenerating* serum. Aloita happonaamion levittäminen paksummilta ihoalueilta, (otsa, nenä, leuka) ja jatka sieltä ohuemmille alueille (decollete, kaula, posket).

5

Anna naamion vaikuttaa iholla hoitotaulukon suosituksen mukaisen ajan (ohessa liite). Sivele ihoa viuhkasiveltimillä koko naamion vaikutuksen ajan. Sively lievittää mahdollista kihelmöinnin tunnetta, jota glykolihappo voi aiheuttaa.

GLYKOLIHAPPO

6

Poista happonaamio vaikutusajan jälkeen kylmään veteen kostutetuilla kertakäyttökäsineillä.


3

VAIHE

A NTI O K S ID AN T T IN EN S UOJ AUS

7

Valmista Anti-oksidantti** naamio - Face serum: Ota yksi puuvillaharso ja kostuta se kulhossa huolellisesti kasvoseerumilla niin, että harso on läpikotaisin kostutettu.

SOKERIYHDISTE JA LYKOPEENIUUTE

8 Levitä harsonaamio hoidettavalle 9 alueelle. Kiinnitä harso tiukasti ihoa vasten käsin painelemalla. Vaikutusaika 10 minuuttia.

Vaikutusajan jälkeen: poista harso ja imeytä loppuosa seerumista kevyesti hieroen, kunnes seerumi on täysin imeytynyt ihoon.

4

PHASE

PA L A U T TAVA J Ä L K I H O I T O

SOKERIYHDISTE JA HYALURONIHAPPO

10 Jatka hoitoa levittämällä kasvoille, kaulalle ja decolletelle Face restorative mask -naamio. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Poista naamio kosteilla kertakäyttökäsineillä.

5

PHASE

SUO J A A M INEN ELÄ VÖITTÄM INEN

11

Päätä hoito levittämällä kasvoille, kaulalle ja decolletelle Face revitalizing* päivävoidetta, joka sisältää aurinkosuojan. Imeytä kevyesti ihoon.

12

Hoitotulosten ylläpitämiseksi asiakkaalle suositellaan kotikäyttöön hoitojakson ajaksi Glyco Program -kotihoitotuotteita.

SOKERIYHDISTE JA LYKOPEENIUUTE


KOTONA

Päivittäinen ihonhoito huolehtii joka päivä ihon tarpeista ja samalla valmistaa ihoa kauneushoitolassa tehtäviin hoitoihin. Erikoistuotteet suojaavat ihoa päivällä ja uudistavat sitä yöaikaan. Face cleansing milk - puhdistusemulsio

Poistaa iholta meikin ja ulkoiset epäpuhtaudet, pehmittää ihoa ja uudistaa epidermistä.

Face tonic lotion - kasvovesi

Palauttaa iholle raikkauden ja elinvoimaisuuden.

Face revitalizing day fluid with sunscreens – SPF25** -päivävoide

Erittäin kevyt ja nopeasti ihoon imeytyvä päivävoide, joka sisältää ihon kosteuspitoisuutta sääteleviä aktiiviaineita parantaen ihon sietokykyä ja taistellen vapaita radikaaleja vastaan.

Face regenerating* night cream - uudistava yövoide

Erikoisvoide yöksi. Uudistaa intensiivisesti ihoa. Glykolihappoa sisältävä voide stimuloi solujen uusiutumista tasoittaen ja siloittaen ihon pintaa.

kuvaus

tuotteet kotihoitoon koodi

pakkaus

Face cleansing milk, puhdistusemulsio

OT0032

250-ml pullo

Face tonic lotion, kasvovesi

OT0132

250-ml pullo

Face revitalizing day fluid with sunscreens, elävöittävä päivävoide aurinkosuojalla

OT0118

150-ml pullo

Face regenerating* night cream, uudistava yövoide

OT0018

50-ml purkki


KENELLE HOITOA SUOSITELLAAN Glyco Program on ihanteellinen hoito iholle, joka kaipaa uudistusta ja uutta elinvoimaa. Hoito-ohjelmaa suositellaan määräajoin ihon uudistamiseksi sekä aina, kun iho näyttää paksuuntuneelta, harmaantuneelta tai väsyneeltä. Erityisesti ihanteellinen hoitomenetelmä vuodenaikojen vaihtelukohtiin, stressikauden jälkeen, juonteiden hoitoon, pigmenttikasaumien ja värivirheiden tasoittamiseen. Glykolihapon oikean pitoisuuden käytön ansiosta yhdistettynä antioksidanttisiin ja kosteuttaviin aktiiviaineisiin, Glyco Program -kykenee poistamaan ihon pinnasta kuolleet ihosolut, vaikuttaa tehokkaasti ihon väriin, tekee ihosta välittömästi raikkaan, kuulakkaan ja säteilevän näköisen. Hoitojen käsittelytiheys ja sarjahoitojen määrä päätetään asiakaskohtaisesti sarjan edetessä ja ihon kunnon sekä tarpeiden mukaan. Sarjahoidot vaihtelevat 4-10 hoitokerran välillä.

Ennen Glyco Program -hoitosarjan aloittamista asiakkaalle suositellaan päivittäiseen käyttöön Face regenerating -uudistava yövoide sekä Face revitalising day fluid with sunscreens -elävöittävä ja suojaava päivävoide aurinkosuojalla.

hoitotaulukko Face serum 60 ja 90 + seerumeille

ENSIMMÄINEN HOITOKERTA (3-5 minuuttia) TOINEN JA/TAI KOLMAS HOITO (5-10 minuuttia)

SEURAAVAT HOITOKERRAT (5-10 minuuttia)

Lisää vähitellen vaikutusaikaa hoitokertojen edetessä, jos tarpeellista maksimissaan 10 minuuttia.

VAROITUKSET Vältä glykolihappotuoteiden joutumista kosketuksiin silmien tai limakalvojen kanssa. Jos ilmenee ärsytysreagtioita, lopeta käyttö. Älä käsittele ärtynyttä ihoa. Vältä altistumista UV -säteille hoitosarjojen aikana.

Maahantuoja: Disar Oy, Helsinki puh. 010 230 7000

www.disar.fi

*** Extract containing Lycopene

SEURAAVAT HOITOKERRAT (3-5 minuuttia)

**IIn vitro test on extract containing Lycopene

tumma, vahva ja paksu iho

ENSIMMÄINEN HOITOKERTA (3-5 minuuttia)

Material for internal use only. Not for public use or marketing purposes. Code OLS384I

vaalea ja ohut iho

90 PLUS STRONG

Kasvoja uudistava seerumi

* In vitro test on keratinocytes

60 PLUS MEDIUM

Kasvoja uudistava seerumi

http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/222/glycopaketti  

http://www.disar.fi/home/tpp/article_attachments/222/glycopaketti.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you