Page 1

Concordia Forsikring Riwal// magasin · august 2013

C o n c o r d i a f o r s i k r i n g R i wa l · p o s t d a n m a r k r u n d t 2 0 1 3

Skandinaviens cykelhold

Concordia Forsikring Riwal

Concordia Forsikring Riwal støtter Danmarks Cykle Union i kampen mod doping i et nyt tiltag; Fair Cykling-kampagnen.

Post Danmark Vi vil vise Rundt 2013 trøjen ... Concordia Forsikring Riwal:

Det betyder, at holdet arbejder konsekvent med en anti-doping kultur og har underskrevet en erklæring, hvorigennem de forpligter sit til at tilstræbe at opfordre til ”fair” cyklingsamt til at øge viden om doping-regulativerne og antidoping generelt. Alle ryttere og hjælpere omkring holdet er forpligtet til at håndhæve antidopingkampagnen, som er søsat af Danmarks Cykle Union.

Cykelhold//Netværk// Netværk//Cykelhold ... Læs mere på side 18-19

Cykelhold med fokus Læs mere: Garuda Følg os på Facebook

Rytterpræsentation

Sponsorprofiler Læs mere om: Encoma, Sign Consult, PERI og Autohuset Vestergaard Læs mere om Concordia Forsikring Riwal på www.pclc.dk


ITIO

N

S PÆ

K

LE/FIGH

S SAT

KSIM

AL

IND

0

Æ

ER

2

MA

EFFEKT

D

L

D DI SKAN

O

LHOL KE NS CY N AV I E

H

N E

M M A

DE V NDE

MB

N

A

KSOMH

IR

S

U

R

R

ORE

A

K

NS

D

R

13

T T ER E/NE

T

A

T

O

S

M

D

ES SP

O

N

N

OR

L

P

V

ALLE

L

KEL

ER

A G RIW

FORS E EN

SON

IKRIN

ÆR O K/F

RS A FO

STORE

I DS PROF

RE

ORDI

V

E L

STO

CONC

TIL

GØR

TA K

UDVIKLING

J US /IL DS

Indhold læs mere: Forord: Velkommen til ... // side 02

Rytterpræsentation // side 04

Vi vil vise trøjen frem // side 05

Velkommen til Post Danmark Rundt 2013 Jeg vil starte med at byde jer alle velkommen til et af Danmarks største sportsevents, Post Danmark Rundt 2013. Med udtagelsen til Post Danmark Rundt er et af vores store mål for sæsonen nået, vi vil gøre alt for at vise os frem på de Danske landeveje. Samtidigt vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle sponsorere, samarbejdspartnere samt alle øvrige omkring holdet, uden jer var holdet aldrig kommet dertil hvor vi er i dag. Jeg håber på en masse spændende cykelløb de kommende dage.

Virksomedsprofil: Sign Consult // side 06

Virksomedsprofil: Encoma // side 08

Persongalleriet: Mogens Kristensen Lyst til at gøre en forskel // side 09

Virksomedsprofil: Autohuset Vestergaard // side 10

Virksomedsprofil: Garuda // side 14

Cykelhold//Netværk ... // side 18

Udgiver: Concordia Forsikring Riwal Oplag: 2.000 stk. Foto: Sven Erik Sode, Foto-Lab (Søren Friis), Christoffer Grave & Morten Andersen, stakladen.dk Tekst: Jette Rohde, Finn Tage Jensen, Sven Erik Sode

Med venlig hilsen Remi Sahner Salgschef, Team Concordia Forsikring Riwal

Når sponsor-samarbejde bliver livsstil ... Det er ikke kun på landevejene, Team Concordia Riwal arbejder målrettet på at opnå de bedst tænkelige resultater. I kulissen har holdet omkring holdet siden præsentationen midt i marts måned sat nye standarder for, hvordan man aktiverer sine samarbejdspartnere. ”Alene det, at antallet af sponsorer til holdet siden starten er vokset fra 25 til 94 fortæller jo historien om, at vi har et attraktivt produkt,” siger direktør for Team Concordia Forsikring Riwal, Steffen Kromann. ”For os er det at engagere og involvere vores samarbejdspartnere det absolut grundlæggende. Det handler nemlig om meget mere end blot at få sit logo eksponeret. For os drejer det sig om livsstil.”

Gennem de seneste fire måneder har Team Concordia Forsikring Riwal udover traditionelle sponsorarrangementer etableret et netværk, der sigter på at skabe business to business kontakter sponsorerne imellem ved at lade dem indgå i et fællesskab omkring cykelsporten. ”Vi har blandt andet sendt 30 samarbejdspartnere af sted til Europas hårdeste motionsløb, La Marmotte i Frankrig, hvor de under kyndig vejledning og med alle tænkelige rytter-faciliteter skal prøve kræfter med legendariske Tour de France-stigninger som Col du Glandon, Col du Telegraphe og Col du Galibier før der sluttes af med de berømte 21 hårnålesving op ad Alpe D`Huez.” ”Det sammenhold, den slags arrangementer skaber, er uvurderligt for vores videre arbejde frem mod at blive et storhold i dansk cykling,” siger Steffen Kromann videre, ”Så det kan godt være vi stadig har et pænt stykke vej at gå, før vi kan kalde os Danmarks førende cykelhold. Men at vi allerede nu har den stærkeste gruppe samarbejdspartnere i dansk cykelsport, er hævet over enhver tvivl.”

Med venlig hilsen Steffen Kromann Direktør, Team Concordia Forsikring Riwal

Layout og produktion: stakladen.dk tryk: PR-Offset Redaktionelt indhold af Concordia Forsikring Riwal må ikke genanvendes uden nærmere aftale. Bladet påtager sig ikke ansvar for manuskripter, fotos m.v.

nyt

// få et kreativ syn på din virksomhed STAKLADEN.DK//MORTEN DARUM ANDERSEN · ÅBAKKEVEJ 9 · DK-5462 MORUD

//TLF.: +45 21 78 38 55 · MAIL: morten@stakladen.dk

2


Hvordan får I succes med Hvordan jeres strategi?får I succes

med

jeres strategi?

KOMPETENTE MEDARBEJDERE! KOMPETENTE

MEDARBEJDERE!

KROMANN CONNECT har de seneste år løst en bred vifte af HR-opgaver. • • • • •

Målrettet rekruttering af specialister og ledere. Karriereudvikling af medarbejdere. Teamudvikling. KROMANN CONNECT har de seneste Administrativ hjælp i rekrutteringsprocessen. af HR-opgaver. Outplacement.

år løst en bred vifte

NECT N O C ANN DAS KROM MED GARU JER DER ARBEJ ALEVÆRKTØ Kontakt og få en snak om, hvordan vi hjælpe jer! og ledere. • os Målrettet rekruttering afkan specialister SAMT • Karriereudvikling af medarbejdere. • Teamudvikling. • Administrativ hjælp i rekrutteringsprocessen. • Outplacement.Vandhuset, Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg | Tlf. 87 93 35 30 | www.kromann-connect.dk

KROM D ARBEJ SAM

HELE DANMARKS MØDESTED

Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer!

Hvordan får I succes med jeres strategi?

VI STYRKER SAMMENHOLDET…

KOMPETENTE MEDARBEJDERE!

Vandhuset, Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg | Tlf. 87 93 35 30 | www.kromann

BOOKING

Provinsens største Hotel- & Konferencecenter er et sikkert holdepunkt, når mennesker mødes, og teambuilding eksempelvis er målet. Nyborg Strands lovpriste kontinuitet, knowhow og bæredygtighed styrer dig sikkert igennem ethvert arrangement. Uanset om I er 2 eller 1.000 gæster, garanterer vi for en gennemført tour de force – og med plusser så rigeligt, at de rækker til pointtrøjen…

Vil du sikre dig den b edste start på a rrangeme nt, er det aldrig for tidligt. Ring strak s på 65 31 31 31 og reservé r de bedst e pladser til hele hold et.

KROMANN CONNECT har de seneste år løst en bred vifte KAPACITETER I FØRERFELTET: af HR-opgaver. • • • • •

426 værelser. Over 30 fleksible møde- & konferencelokaler fra 2-1.000 pers. Topmoderne auditorium med plads til 200 personer. ledere. Central placering i Danmark – nær jernbane og motorvej. 650 gratis, videoovervågede P-pladser.

Målrettet rekruttering af specialister og Karriereudvikling af medarbejdere. Teamudvikling. Administrativ hjælp i rekrutteringsprocessen. Outplacement. Læs mere om konferencer, beliggenhed, faciliteter, fleksibilitet og sikkerhed på www.nyborgstrand.dk

Østerøvej 2 5800 Nyborg Tlf. 65 31 31 31 www.nyborgstrand.dk

KROM D ARBEJ


rytterpræsentation// concordia forsikring Riwal

Rytterpræsentation – 2013

Christopher Stevenson – 30 år Svensk mester 2012

Nikola Aistrup – 25 år Polka Dot Jersey – 2012 Post Danmark Rundt Nr. 2 DM i holdløb 2011

Mats Andersson – 23 år

Placeringer: Tour de L’Avenir, Czech Cycling Tour, Sverige – Elite Herrer

Mikkel Mortensen – 25 år

Placeringer: Speditørløbet, Hydro Løbet, Post Danmark Rundt m.fl.

4

Martin Mortensen – 28 år

Ex. Team Vacansoleil Nr. 4 Post Danmark Rundt 2010

Peter Mathiesen – 19 år

Placering I: Tour de Pays de Vaud, Junior-VM

Martin Lind – 23 år

Vundet: 2011 – Speditørløbet m.fl.

Lars Andersson – 25 år

Vundet: 2012 Helge Andersen Løbet, Georg Berg Løbet, Tour d’Algérie, 1 etape m.fl.

Kasper Klostergaard – 29 år Ex. Team SAXO BANK Nr. 3 i Paris Tours 2011

Martin Grøn – 20 år

Vundet: Poul Erik Bech Løbet – 2012 m.fl.

Mathias Gade – 23 år

Vundet: 2012 Hvidbjerg Bank Løbet, Nordea & Toyota Løbet m.fl.

Michael Berling – 31 år

Vundet: 2011 Hydro Løbet, 2010 Post Cup samlet, Hydro Løbet Tønder m.fl.

Lucas Persson – 29 år

Vundet: 2012 CK Fix, 2010 Tour de Normandie – Bjergkonkurrencen m.fl.


interview med direktøren// concordia forsikring Riwal

Vi vil vise

trøjen frem Foto: Sven Erik Sode

”Alene det, at vi er udtaget til Post Danmark Rundt, markerer indfrielsen af et af vores helt store sæsonmål – og jeg synes også, at Team Concordia Riwal gennem foråret og den første del af sommeren har markeret sig som et af de bedste kontinentalhold i Danmark.” Direktør Steffen Kromann er tilfreds med indsatsen op til den største cykelbegivenhed på dansk jord, om end han erkender, at bundniveauet på holdet ind imellem har været lidt lavere end håbet. ”Vi har en fremragende top på holdet, hvor især Martin Mortensen, Kasper Klostergaard, Nikola Aistrup, Martin Grøn og Christoffer Stevenson har gjort sig rigtigt positivt bemærket, men vi må nok indrømme, at der mangler lige den sidste bredde til at vi kan blive rigtigt giftige,” siger Kromann, der en lille måned før Post Danmark Rundt tog afsked med holdets sportsdirektør, Allan Johansen.

Direktøren: “ ... at Team Concordia Riwal gennem foråret og den første del af sommeren har markeret sig som et af de bedste kontinentalhold i Danmark.”

”Det var aldeles udramatisk og en logisk konsekvens af, at vi ikke havde den samme opfattelse af, hvilke værktøjer, der skal benyttes for at gøre yderligere fremskridt i den benhårde konkurrence, der er i dansk cykelsport i øjeblikket.” Ikke overraskende er det de to erfarne ryttere Martin Mortensen og Kasper Klostergaard, der har stået for de mest iøjnefaldende resultater med Mortensens etapesejre i Tour de Normandie og Slovakiet Rundt som de mest tydelige.

”Det har været chokoladen på bollen, og jeg synes også det er værd at nævne Martin Grøns sejr i Rødekro samt det faktum, at vores svenske mester, Christoffer Stevenson, efter tre afdelinger af Post Cuppen ligger på en flot andenplads i den samlede stilling. Desuden vandt vi jo holdkonkurrencen i Slovakiet Rundt, så det har virkelig været dejligt at være direktør for Team Concordia Riwal i dette halvår,” siger Steffen Kromann. Holdet er sammen med Team Cult Energy, Team Blue Water Cycling og Team Tre-For de danske kontinental-islæt på det stærke felt ved Post Danmark Rundt, og ifølge Steffen Kromann er ambitionerne i høj grad til stede. ”Vi ved godt, at vi formentlig ikke vinder løbet, men det skal bestemt ikke afholde os fra at yde en maksimal indsats og vise flaget undervejs. Vi glæder os i hvert fald alle sammen til at vise trøjen frem,”

5


Sign consult// concordia forsikring Riwal – erhvervsnetværk

Hvem er Sign Consult ?? Sign Consult blev grundlagt i 1992 af Finn Sievert, der via sit kendskab til branchen, som tidligere producent, hurtigt fik etableret basen i den kundeportefølje, der har skabt basis for vækst. Planen har været klar fra start: Aldrig mere produktion. Fokus er på rådgivning, planlægning, udvikling, montage og service. Flere har i årenes løb tilbudt produktionsmateriel til os, men ud fra devisen: Skomager bliv ved din læst, er det lykkedes os, uden tilkøb af produktionsfaciliteter at vækste ret betragteligt, således at Sign Consult i dag har kæmpet sig frem til en position som en af de største distributører og montører af lysskilte, samt øvrigt ID – materiel i Danmark. Sign Consult har sine primære kunder i den automotive sektor samt benzinbranchen, navnlig Statoil. Her servicerer vi i dag alle Statoils servicestationer, herunder 123- og Jetstationerne, samt 18 forskellige bilmærker, hvilket gør os til den største aktør i dette segment.

Hvorfor sponsere et cykelhold ??

Først og fremmest blev vi ansporet af Claus Kromann fra Riwal, som vi har arbejdet sammen med i mange år, og det drive og entusiasme han udstrålede omkring holdet. Efter grundig overvejelse, da dette er Sign Consults første sponsorat, besluttede vi os for at slå til, og være med til at støtte dette spændende projekt. Sigtet med sponsoratet er to ting; Øget profilering samt udbytte af sponsoratet. Udbyttet skal dog ikke nødvendigvis gøres op i kroner og ører, da det ligeså vel kan være personlig udvikling samt læring gennem interaktion med de øvrige sponsorer og hele nettet omkring holdet.

Muligheden for at give nogle ”store drenge” friheden til at følge deres drømme, og prøve lykken af som cykelrytter spiller også ind. Hvem vil ikke gerne være med til at forme den næste mester ? Hvad kan Sign Consult ??

Vi hjælper kunderne med at finde den bedst egnede producent, til netop de skilte de ønsker. Ligeledes tilbyder vi rådgivning omkring udformning og materialevalg af skiltene, således at kundens budskab kommer tydeligst frem, og kunden får best value for money. Vi kan i princippet være med i hele processen omkring udformning af skilte, over valg af producent, myndighedsgodkendelse samt montage. Vi har ligeså stille bevæget os indenfor i butikkerne, hvor vi laver indretningsplaner. Disse laves sammen med kunden for at sikre at deres produkter får den optimale eksponering i butikkerne. Som uafhængig rådgiver og montør, er vi ikke bundet af nogen aftaler og kan derfor agere frit på markedet, både nationalt og internationalt.

Firmaet har undergået et generationsskifte, så det i dag, ejes og ledes af Christian Østerlund, der som søn af stifter Finn Sievert er barnefødt i branchen.

6

Vores anden tilgang til projekter er via vores europæiske samarbejdspartnere. Her hjælper vi disse, typisk større spillere der agerer på verdensplan, med at gennemfører større projekter i hele Skandinavien. Det kunne f.eks. være et job som udskiftning af skilte hos alle Fordforhandlere. Projekter som dette løser vi typisk med brug af vores søster og datterselskaber i de øvrige Skandinaviske lande. Ingen projekter har endnu vist sig for store. Vores kunder er sædvanligvis på kædeniveau, men vi har gradvist flyttet os, og laver i dag også skræddersyede løsninger til enkeltkunder, både i det institutionelle marked, som f.eks. Trafikstyrelsen, samt detailbutikker af forskellig størrelse.

Hvordan ??

En ting der gennemsyrer virksomheden er ærekærhed, fokus på løsning frem for problemer samt sikkerhed for de udførende montører. Vi tror på at dialog, åbenhed og tillid er vejen frem for vores firma, både internt og eksternt. Derfor skifter vi sjældent ud i vores medarbejderstab og endnu sjældnere ud blandt vores samarbejdspartnere. Vi har ikke længere leverandører, men samarbejdspartnere, da alle interessenter opfordres til at blande sig og komme med gode velmenende råd.

Guldkornene kan jo komme fra en helt uventet kant. Ofte har vi erfaret, at vi, ved at være loyale og åbne overfor kunder samt samarbejdspartnere får tifold igen samtidigt med at vi undgår problemer efterfølgende.


Den Aktiske Ring, Zoo København

PERI har stor erfaring og ekspertise fra byggeopgaver på hele kloden. Vi kan trække på en lang række ingeniører og eksperter, der altid udarbejder den optimale løsning til en konkret opgave.

VUC, Haderslev

Ishøj Stationsvej

Den Blå Planet, København

PERI – et sikkert valg Ekspertise i verdensklasse PERI er totalleverandør af løsninger inden for forskalling, understøtning og stilladser. Virksomheden er verdens største og mest alsidige udlejer og leverandør af materiel, udstyr og ekspertise til opførelse af betonkonstruktioner.

Forskalling Stillads Rådgivning DK PERI 13.178

www.peri.dk


encoma // concordia forsikring Riwal – erhvervsnetværk

– effektiv håndtering af forretningsdokumenter I Odense SV’s driftige industrikvarter ligger kontorbygningen, der huser firmaet ENCOMA. Bag murene ligger kimen til en forretningssucces. ENCOMA har 15 års erfaring og har specialiseret sig i en efterspurgt service – at gøre dokumenter til en integreret del af den forretningsproces, det tilhører. En omkostningseffektivløsning for små som store virksomheder.

8

ENCOMA har et tæt partnerskab med OpenText og Readsoft. De repræsenterer de bedste softwareløsninger globalt indenfor datafangst, workflow, procesintegration og arkivering og tilbyder alle elementer i disse processer. Endvidere kan softwaren suppleres med installation af en procesmonitor, der giver virksomheden mulighed for konstant at overvåge effektiviteten og følge den daglige drift af alle operationer. Endnu en garanti for effektivitet. Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende – så automatisér!

Elektronisk fakturahåndtering er lønsomt for alle!

En god styring af virksomhedens dokumenter er ganske enkelt en del af virksomhedens eksistensgrundlag – specielt de mange betalingsdokumenter. Det kan kræve kolossale ressourcer i form af tid og penge at eftersøge et dokument i organisationen. Men her kan ENCOMA hjælpe med at forbedre både produktiviteten, effektiviteten og kontrollen. Sammen med vores partnere tilbyder vi markedets skarpeste løsninger. Få styr på dine fakturaer på en hurtig og enkel måde allerede i dag.

Operationel support

Al elektronisk fakturabehandling er lønsom, uanset ambitionsniveau. Ved modtagelse af e-faktuarer, forsvinder al håndtering af papir, såsom åbning af post, sortering, scanning og arkivering. Når en varekøbsfaktura modtages og matches mod eksisterende og godkendte indkøbsordrer, kan fakturaen gå direkte til betaling i økonomisystemet. Så uanset den valgte automatiseringsgrad, så er der umiddelbare effektiviseringsgevinster.

I hele processen er der meget fokus på både effektivitet og sikkerhed. Der foretages løbende screeninger af systemet og eventuelle systemfejl og behov for udbedringer eller opgraderinger påpeges og anbefales med henblik på at bevare effektiviteten.

ENCOMA – let’s keep in touch

Konsulentvirksomheden er et spin-off mellem et par gode venner – direktør Poul Holm og seniorkonsulenten Martin Kofoed. De har opbygget en forretningssucces på helhedsløsninger, og ENCOMAs værdier, som er baseret på:

Small - vi er ikke en bureaukratisk organisation,

der forhindrer os i at gøre fornuftige forretninger.

Fleksibel – vi kan handle hurtigt og effektivt både for kunden og efter markedets behov.

Fokuseret - vi forstår vores kunder har brug for og er bevidste om deres muligheder Network - fordi vi arbejder virtuelt, kan vi

arbejde hurtigere, billigere og mere effektiv også på internationalt plan.

Aggressive - vi er resultatdrevne og arbejder hårdt for at nå målsætningen

Vidste du at:

ENCOMA er dannet af de to først bogstaver af Enterprise Content Management ENCOMA tilbyder hotline 24/7 ENCOMA’s kunder er bl.a. Mærsk, Grundfos, Lego, Carlsberg, Royal Unibrew, Danish Crown m.fl.


holdmanager // concordia forsikring Riwal

Lyst til at gøre en forskel Foto/tekst: Sven Erik Sode

Til hverdag arbejder 52 årige Mogens Kristensen som kommunaldirektør i Vesthimmerlands Kommune, og kommunens motto passer perfekt på kommunaldirektøren: ”Lyst til at gøre en forskel”.

en, der også er tilknyttet Concordia Forsikring

Annette Sørens Mogens Kristensen sammen med samleversken

Det gav selvfølgelig et pusterum, da vi også havde travlt med kommunalreformen i de år, men jeg savnede sporten helt vildt”.

Continental Team

Mogens Kristensen er til daglig chef for flere end 3.000 medarbejdere

Mogens Kristensen forklarer: ”I organisationen i Vesthimmerlands Kommune har vi talt meget om, hvad der motiverer os i vores job – hvad der giver os arbejdsglæde – og svaret ligger i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. På den måde yder vi alle vores bedste hver dag, når vi skal servicere kommunens 37.500 borgere. Med andre ord – vi skal have lyst til at gøre en forskel!”. Det er samme holdning, der gør sig gældende, når den cykelsportsglade kommunaldirektør omtaler cykelsporten. ”Jeg ser i den grad op til vores ryttere, der skal ud og træne hver dag – uanset vejret. Hvis de vil noget med deres sport, så nytter det ikke at sige – puha, det regner i dag – jeg bliver på sofaen. De kan ikke hoppe over træningen, da de så lynhurtigt vil falde igennem. For at gøre sig gældende i cykelsport, så ligger der utallige træningstimer bag. Derfor skal det drives via lyst!”

Indgangen til sporten

Der var egentlig ikke noget, der indikerede at Mogens Kristensen på noget tidspunkt skulle blive direkte involveret i cykelsport. Som dreng og ung dyrkede han som så mange andre fodbold og håndbold. En knæskade blev startskud til trænergerningen. Men alt blev sat på standby, da han i 1992 flyttede til Upernavik i Nordgrønland, hvor han boede indtil 1997. Da han returnerede til Danmark, blev sport udøvet som tilskuer. ”I 2003 fik min 8 årige søn nogle vægtproblemer. Derfor startede han i cykelklubben i Viborg, og året efter begyndte min datter også at cykle”, forklarer Mogens Kristensen. Kort efter blev Mogens Kristensen valgt ind i bestyrelsen i Viborg Cycling. ”Jeg havde nogle dejlige år sammen med børnene ude til cykelløb, men efter sæson 2007 var det slut. Min datter startede på efterskole, og min søn mistede lysten. Da det blev forår 2008, så var det en mærkelig tom fornemmelse, at jeg ikke skulle til cykelløb hver weekend.

I 2008 var der to mindre teams, der relaterede sig til Vesthimmerland. Det var Team Løgstør Parkhotel, der var et continental team, men moderklubben var den gamle hæderkronede københavnske cykelklub, ABC. Dette hold havde Jørgen Foder som sportschef. Derudover var der et lokalt DCU-team, Farsø CK, der var startet af den lokale rytter, Thomas Just. Begge hold havde store problemer med at skaffe sponsorer og der var ikke rigtig nogen fremtid for dem. ”I august 2008 var vi så nogle stykker der blev enige om at starte et nyt cykelhold. Alt kunne jo lade sig gøre på det tidspunkt – det var først en måned senere, at krisen begyndte at sætte ind”, griner Mogens Kristensen. Der blev ansat sportschef og sportsdirektører og tegnet kontakt med 11 ryttere. Ejerkredsen blev indsnævret til Thomas Just, Karl William Carlsen og Mogens Kristensen. Disse tre cykelsportsentusiaster blev i flere år betegnet som ”De tre Musketerer” i cykelsportsverdenen.

Men en ting er sikkert. Det er lysten til at gøre en forskel, der driver Mogens Kristensen. Ideen

Hvad var det, der fik nogle ganske almindelige mennesker til at starte et nyt cykelhold? ”Jo, der var nogle, der sagde til os, at det ikke kunne lade sig gøre. Bedre motivationsfaktor findes vel ikke! Fra starten lagde vi vægt på, at vi ikke bare ville lave et cykelhold. Vi ville også lave løb og være med til at gøre en forskel indenfor dansk cykelsport”, uddyber Mogens Kristensen.

Riwal

som navnesponsor. Ikke nok med det – så blev ejerkredsen også udvidet med brødrene Claus og Steffen Kromann. ”At have fået Steffen og Claus med ind omkring holdet har givet ny energi. Vi tre andre havde kørt holdet i fire år, og metaltrætheden var begyndt at melde sig. Overskuddet til at finde nye sponsorer samtidig med at drive holdet var der bare ikke”. Med de nye kræfter omkring selve holdet, så kastede ”De Tre Musketerer” sig nu ud i et nyt projekt. Med Mogens Kristensen som løbsdirektør, valgte man at arrangere ikke færre end tre UCI-løb i Store Bededagsferien. ”Det havde været umuligt, hvis ikke vi havde ansat min samleverske, Annette, på fuld tid. Hun trak den store del af læsset, men selvfølgelig brugte jeg da også rigtig mange timer på disse løb. Vi kunne jo ikke spørge nogen til råds, da det aldrig var prøvet før. Men igen var det lysten, der drev værket”, smiler Mogens Kristensen. Udover de tre UCI-løb er de cykelsportsglade folk også arrangører af et gadeløb i Aars, som i år afvikles den 8. august samt et motionsløb til september.

Kommunaldirektør, holdejer, manager og løbsarrangør

Kan det virkelig lade sig gøre at holde så mange bolde i luften som Mogens Kristensen gør? På dette spørgsmål svarer han: ”Ja, selvfølgelig kan det lade sig gøre, hvis man har lysten til det. Mit job som kommunaldirektør trækker nok 50 timer om ugen, hvorefter jeg kan gå i gang med cykelsporten. Men det kunne ikke lade sig gøre, hvis ikke min familie havde forståelse for det. Mine børn er jo opflasket indenfor sporten, og Annette, min samleverske, arbejder jo fuldtids indenfor den, det gør alting nemmere”. Derefter tilføjer han med et stort grin: ”Vi har nok ikke ligefrem Danmarks mest veltrimmede have. Den består hovedsaligt af græs, og det kan jeg da lige klare at klippe. Men en ting savner jeg dog at få tid til – nemlig selv at få cyklet noget mere. Det har jeg bare desværre ikke tiden til”.

”Vi fik dog en hård økonomisk fødsel. Vores første navnesponsor, måtte på grund af krisen trække sig. Så i november 2008 havde vi ikke en navnesponsor. Vi kom i kontakt med Himmerland Forsikring, der skulle have navngivet deres nye datterselskab, der var en sammensmeltning af flere mindre forsikringsselskaber, bl.a. Ærø, Nord og Fynbo Forsikring. Det blev til Concordia Forsikring – og de valgte at blive markedsført via vores nye cykelhold. Team Concordia var hermed skabt”.

Concordia Forsikring Riwal

Efter fire sæsoner som Team Concordia Forsikring Himmerland valgte Himmerland Forsikring at trække sig som navnesponsor. Det bevirkede at Riwal, der i 2011 og 2012 også havde været sponsor på holdet, trådte ind

Mogens Kristensen kan man som regel altid finde, når der er cykelløb et eller andet sted i landet. Han følger cykelholdet Concordia Forsikring Riwal så meget som muligt.

9


Autohuset Vestergaard// concordia forsikring Riwal – erhvervsnetværk

Lastbiler er meget andet end prisen På Bondovej i Odense, ligger Autohuset Vestergaard. En forretning med fokus på kunderne, og at de får den rigtige lastbil og den bedste service. Derfor har forretningen også taget den gule førertrøje, når det gælder om at sælge lastbiler. – På landsplan er vi markedsleder og på Fyn har vi en markedsandel på 48procent indenfor lastbiler, på det tunge program, siger Kent Schärfe. - Man skal have diesel i blodet og leve og ånde for det her. Først er der Volvo, og så er der familien, siger han. Kent står for salget af Lastbiler på Bondovej og har været ansat hos Autohuset Vestergaard i 32 år. - Her på Bondovej, er vi en butik med et stort potentiale og et tæt forhold til vores kunder. Vi er 20 mand på værkstedet. Og vi skal leve op til nogle helt særlige krav, for at være Volvo lastvognsforhandler. Miljø krav, og krav til teknisk viden, der er krav til syn og indregistrering. Hver af de lastbiler vi sælger er skræddersyet til den enkelte kunde, siger Kent Schärfe. Gode forhold skaber gode kunder. På Bondovej er værkstedet et vitalt sted, men det er også vigtigt, at det udenom fungerer. - Vi har gode forhold for de chaufører, der skal have repareret deres biler. Vi har en rigtig god kantine, og det er et stort plus, at de kan komme over og få en middag og en kop kaffe. De kommer og får repareret biler her, og det tager gerne over en time. For os er det vigtigt at have det gode forhold til de folk vi arbejder sammen med. Både Volvo og os har gjort rigtig meget for chauførerne, siger Kent Schärfe.

Et salg har ændret sig

- Alle kan slå på prisen i dag. Men vi argumenterer altid for servicen, og at vi også er her i morgen. En sund forretning, er jo en, hvor vi alle har lidt ud af det. Ved en lastbilhandel i dag sidder og snakker vi jo med kunden om hvad han gerne vil have. Der er ikke to biler der er ens, medmindre kunden bestiller det, siger Kent Schärfe. I dag er hele forretningen på Bondovej også inde over et salg. Der er så meget elektronik og mange nyheder i bilerne i dag, at mekanikerne er med til at instruere chauførerne.

Gode relationer giver gode kunder

Det tager tid at skabe tillid og opbygger relationer til hinanden. Riwal Lift har været fast kunde hos Autohuset Vestergaard i mange år. De har netop lagt en ordre på fem lastbiler hos Kent Schärfte. - Vi lever af vores udlejningsafdeling, og det kræver meget planlægning at alle lifte kommer fra sted til sted til tiden. Derfor er vi meget afhængige af, at lastbilerne og vores materiel ikke bryder ned. Det er vi hos Autohuset Vestergaard og til Volvo, vi har tillid til deres service, så vi kan få lavet det hurtigt og effektivt, siger Jens Sørensen, teknisk chef hos Riwal, og står for alle deres biler med nummerplader. Riwal er hollandsk og har afdelinger i mange lande. De bruger lastbilerne til at hente og bringe liftene for deres kunder. Riwal har cirka 1.800 lifte og 18 lastbiler til at transportere dem rundt på i Danmark. - Volvo opfylder vores krav til bilerne. De går lidt længere på literen, og generelt var det Volvo der stod bedst, både til den daglige drift.

Volvos lastbiler er bygget til at køre døgnet rundt, derfor er et af kravene fra den svenske fabrik også, at deres forhandler har døgnservice. Det har de naturligvis også på Bondovej. - Vi skal reparere hele døgnet, og står altid klar til at hjælpe. På de nye Volvo modeller, skal vi faktisk have repareret bilen indenfor fire timer, ellers betaler Volvo for reparationen, siger Kent Schärfe.

10

Kent Schärfte (højre), Autohuset Vestergaard og Jens Sørensen, Riwal – ses her foran en af de netop leveringsklare Volvo lastbiler til Riwal, Danmark.

Men også den komfort vi vil have, lavere indstigningshøjde, og større førehus. Vi har købt tre til levering nu, og yderligere to til efteråret. Det er et seriøst og godt samarbejde, siger Jens Sørensen.

Hos Autohuset Vestergaard er man rigtig glade og stolte af de faste kunder – Meget af forretningen på Bondovej bygger på tillid, og dermed er en stor del af forretningen også baseret på eksisterende kunder. Riwal er en god konsolideret kunde, de køber bilen, får service på bil og trailer og sælger lidt reservedele til dem, siger Kent Schärfte.

Personlige relationer gør salget muligt

- Et ord er et ord og vi stoler på hinanden. Jeg vælger jo ikke huset, hvis jeg ikke kan stå inde for de personer, der sidder hos Autohuset Vestergaard. Det er vigtigt, at have et godt forhold til den man handler med. Og det er også vigtigt i det daglige, siger Jens Sørensen. Jens Sørensen og Kent Schärfte kender hinanden og de kender Volvo, derfor kan Jens Sørensen også købe en lastbil, uden at have været ”ude” og prøvekøre den.

- Vi sælger i gåseøjne kun brochuren. Men vi gør jo det, at vi gerne sidder foran computeren sammen med kunden, og fortæller om mulighederne. Vi kan næsten ikke tage ud i dag og lave det arbejdet på et stykke papir. Sådan har det også været hos Riwal. Deres biler er også speciallavet, så det passer til deres lifte, siger Kent Schärfte.


Totalleverandør til virksomheder og private Vi kan som totalleverandør til moderne kontorer, industrier, butikker og private tilbyde godt samarbejde, rigtige priser, effektiv levering og professionel rådgivning.

Midtbus JyllandAA//S S -- mere bare et busselskab. Midtbus Jylland mereend end bare et busselskab.

og mangler ideer til din næste ferie eller udflugt, er Midtbus Jylland klar til at hjælpe dig, vores store erfaring Står duStår og du mangler ideer til din næste ferie eller udflugt, er Midtbus Jylland klar til at hjælpe dig, vores store erfaring af grupperejser i Skandinavien og resten af Europa kommer her dig til gode. Vores rejsearrangør kan hjælpe med af grupperejser i Skandinavien ogforskellige resten afdestinationer. Europa kommer her idig gode. Vores rejsearrangør kan for hjælpe med færdige pakkerejser til mange Vi har biler alletil størrelser, og klare alle opgaver inden færdigepersontransport pakkerejser til mange destinationer. Vi har biler i alle størrelser, alle opgaver inden for - Ring 2131forskellige 2131 eller tjek vores hjemmeside www.midtbusjylland.dk for og flereklare informationer. Midtbus Jylland A/S •2131 Herredsvejen • DK-9632 Møldrup • Tlf: 2131 2131 • mail@midtbusjylland.dk •for www.midtbusjylland.dk persontransport - Ring 2131 106 eller tjek vores hjemmeside www.midtbusjylland.dk flere informationer.

Midtbus Jylland A/S • Herredsvejen 106 • DK-9632 Møldrup • Tlf: 2131 2131 • mail@midtbusjylland.dk • www.midtbusjylland.dk


Træt efter ferien?

Få styr på topmadrassen! Movestopper sikrer, at din topmadras ikke rutsjer i løbet af natten. Når du placerer den skridsikre Movestopper mellem madras og topmadras sikrer du, at topmadrassen ikke glider rundt på underlaget. Virker både på senge med og uden elevation!

– Investér i din nattesøvn til udsalgspris! KØB NUTIS RA

– Inkl. G pper movesto

NU KUN

NU KUN

25 980,-

20.999,Wonderland Piano 602 Boxelevation

Carpe Diem Koster Box

Piano boxelevation med vendbar madras sikrer god støtte og aflastning qua sengens mange justeringsmuligheder for både ryg, fodende og hofteregion. 180 x 200 cm.

Vejl. pris

Boksseng med trykaflastende indlæg, der aflæser din krops konturer og former sig perfekt efter dine behov. Sengen fås i flere farver og leveres inkl. topmadras. 180 x 200 cm.

38.248,-

Vejl. pris

Pr. md. 30 mdr.: 726,-

Pr. md. 30 mdr.: 892,-

Forbehold for moms- og afgiftsændring, manglende og udsolgte varer samt billed- og trykfejl. SengeSpecialisten A/S. Tilbuddene er gældende til d. 01/09/2013.

NU KUN

12

NU KUN

25.999,-

NU KUN

21.999,-

11.999,-

Dunlopillo® Basic+ 3D Boxelevation Elevationsseng med vendbar madras i 3 fastheder og 7 komfortzoner, indbygget nakkeløft og to motorer. Inklusiv trådløs betjening. Ex ben. 180 x 200 cm.

Vejl. pris

31. 538,-

36.594,-

Sleep Elevation

Elevationsseng i enten medium eller fast hårdhed leveres med trådløs betjening, inkl. movestopper, ben og dobbelt splittop – designet til elevationssenge. 180 x 200 cm.

Vejl. pris

Pr. md. 30 mdr.: 893,-

Udvalg

20.794,-

Pr. md. 30 mdr.: 426,-

Her finder du os! Herning Engdahlsvej 10

Randers Nikkelvej 5

Aalborg Stenbukken 20

Horsens H. Guldbergs Gade 19

Silkeborg Stagehøjvej 19a

Aarhus, Egå Gåseagervej 10

Kolding Skovvangen 45

Vejle Løversysselvej 7

Aarhus, Hasle Vintervej 5

Odense Risingsvej 57 E

Viborg Center Vest 6

Se mere på www.sengespecialisten.dk

* Læs mere om SengeSpecialistens prisgaranti på www.sengespecialisten.dk/handelsbetingelser-for-sengespecialisten-as/

DET IKKE BIBLLIVER LIGERE

ME GARANDT

I*

TEMPUR® Relaxation Box – 3 Feels

Boksseng med frit valg mellem de tre TEMPUR følelser Original, Sensation eller Cloud. Leveres inkl. topmadras og movestopper. TEMPUR® Relaxation Box – 3 Feels føres kun hos SengeSpecialisten. 180 x 200 cm.

Vejl. pris

30.597,-

Pr. md. 30 mdr.: 759,Udvalg

Låneeksempel

Udvalg Udvalg

Lån mellem 10.000 kr. og 40.000 kr. Lån f.eks. 20.000 kr. og betal tilbage over 30 mdr. Månedlig ydelse 684 kr. Variabel debitorrente er p.t. 0,0 %. ÅOP 1,9 %. De samlede kreditomkostninger er 799 kr. Samlet beløb der skal betales er 20.799 kr. Lånet formidles af Ikano Bank.


Siden 1894

Odense Idrætspark 18. august 2013

Fotos: Niels Holmgård

Udfordringer eller ren hygge • Vælg mellem ruter på 25 - 65 - 110 - 180 km After Race Party • Stærkt elitefelt

Er du klar og allerede tilmeldt?

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at tilmelde dig dette års fynske klassiker. Sidste tilmeldingsfrist lørdag d. 10. august Udvalg

Arrangører:

WWW.FYENRUNDT.DK


garuda// concordia forsikring Riwal – erhvervsnetværk

Cykelhold med fokus Der findes helt sikkert mange gode bud på hvordan man bedst sammensætter og leder et cykelhold. Men at det er en fordel at rytterne og holdledelsen kender hinanden så godt som muligt, kan der nok ikke være nogen tvivl om. Concordia Forsikring Riwal bruger Garudas profilværktøj FokusProfilen for at skabe et optimalt team. Af journalist Mikkel Drewsen – Rytterne træner individuelt, og holdet er for det meste kun samlet i forbindelse med løb. Som rytter skal du derfor have selvdisciplinen til at komme ud og træne hver dag, selvom der ikke står nogen og pisker dig i gang – også når det ikke er løbssæson. Ét er imidlertid hvad der kræves af den enkelte rytter; noget andet er hvordan individuelle ryttere sammensættes til et hold med de bedst tænkelige forudsætninger for at opnå succes. Det er her FokusProfilen kommer ind i billedet.

Ikke set før Anvendelsen af personprofiler til at sammensætte og udvikle et cykelhold er ikke set før, fortæller Steffen Kromann der som direktør i rekrutteringsbureauet Kromann Connect har stor erfaring med at benytte Garudas værktøjer.

Måske netop fordi rytterne en stor del af året er spredt, geografisk, er det givende at have et redskab som hjælper alle på vores team med at lære sig selv og hinanden at kende. Den indsigt vi får med profilerne, hjælper os med at afklare hvor meget dialog, vi bør have med den enkelte rytter for at bakke op om hans træning, hans præstation under løb osv, siger Steffen Kromann. Alle holdets ryttere samt sportsdirektør Allan Johansen har fået tegnet en FokusProfil i forbindelse med etableringen af det nye cykelhold. Men det stopper ikke her, fortæller Allan Johansen:

Plads til – og brug for – forskellighed Om der findes en perfekt ”cykelrytterprofil”, er ikke sikkert. Og det er måske heller ikke så afgørende; snarere handler det om at vide hvilke profiler man med fordel kan sammensætte, samt hvordan rytternes roller defineres og fordeles, med respekt for hver rytters individuelle fokus. – På et cykelhold har man brug for folk som er progressive, tør tage ansvar og tage hurtige, selvstændige beslutninger, og cykelryttere er traditionelt set enere – ja, nærmest egocentrerede personligheder med masser af personlig moral og drive. Men samtidig skal vi også bruge ”arbejdsheste” som har store ambitioner, ikke bare på egne men i særdeleshed også på holdets vegne, siger Steffen Kromann.

Baggrund Concordia Forsikring Riwal har anvendt Garudas FokusProfil fra begyndelsen og har til hensigt fortsat at bruge profilværktøjet, både i forbindelse med rekruttering af nye ryttere og til løbende udvikling af teamet.

Garuda: Spændende at se profilværktøjer i en ny kontekst Hos Garuda er man begejstrede over at opleve selskabets profilværktøjer anvendt i en ny og anderledes sammenhæng. Det fortæller adm. direktør ved Garuda Rasmus Mortensen: – Der findes utallige eksempler på, at erhvervslivet har forsøgt at overføre og anvende strategier og metoder fra elitesportens verden. Her ser vi det omvendte eksempel; at man inden for en sport lader sig inspirere og tager ved lære af de processer som erhvervslivet beskæftiger sig med i forbindelse med team- og medarbejderudvikling, herunder anvendelsen af Garudas værktøjer. Det synes vi er interessant og fagligt inspirerende, og det giver desuden en ny kontekst at referere til. Samtidig er cykelsporten og holdet bag Concordia Forsikring Riwal i en spændende udvikling som vi ser frem til at følge med i fra sidelinjen.

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer til kvalificering af HR-processer. Se mere på Garuda.dk

STILLADSLØSNINGER LLADSLØSNINGER STILLADSLØSNINGER STILLADSLØSNINGER TIL OFFSHORE TIL OFFSHORE TILPOWER OFFSHORE OFFSHORE OGTIL WIND POWER OG WIND WWW OG WIND POWER OG WIND POWER

LADSLØSNINGER NINGER FSHORE TIL OFFSHORE OG POWER WIND POWER R WWW.SGE.AS E R

WWW.SGE.AS


Tryk

DigiTalprinT design og web

STorformaT messesystemer WWW.SGE.AS

Nordre Ringvej 3 路 7000 Fredericia T 75 93 05 31 路 www.proffset.dk


Udlejning af materiel • Moduler • Pavilloner • Containere • Byggeplads indretning • Materiel • Transport

- udlejning af materiel til danske byggepladser Grønningen 12 • 4130 Viby Sj. • tlf. 4614 0600 • www.cpdk.dk


Bryggeriet Vestfyen har brygget fire nye, milde specialøl med masser af smag og karaktér.

Støckel forhandles hos:

17


Netværket// concordia forsikring Riwal – erhvervsnetværk

Cykelhold//Netværk// Netværk//Cykelhold ... På Concordia Forsikring Riwal er vores erhvervsnetværk livsvigtig for at vi kan drive vores cykelhold på det niveau som vi ønsker udtaler Remi Sahner ...

Salgschef Concordia Forsikring Riwal Remi Sahner Mobil: 51 97 96 81 res@teamconcordia.dk

snart Nu åbner vi af op for salg ! teamcykler ar din

il, hvis det h Send en ma l mølle ... et er først ti d – e s s re inte

... vi er utrolig stolte af vore mange sponsorer. Vi tilstræber os til altid tæt, åbent og tillidsfuldt samarbejde, hvor der arbejdes på at skabe synlig resultater for alle involverede. Det er vores ambition, at udvikle stærke partnerskaber, der skaber forretningsmæssig effekt, netværk og resultater for alle involverede. Vi søger derfor at samarbejde med sponsorer og partner, der kan se perspektiverne og

18


Pace – til spinning og løb Pace + Pace Lady + Pace Junior

89

00

Pa c e J

unior

87 50

ekskl.

moms

skl. mo ms

LAKspecialistens arbejde og holdning til arbejdet er funderet omkring vores koncept:

Lakering • placering sparring mulighederne i et samarbejde der baserer sig på gensidig respekt og gavn. Her er et udpluk af de arrangementer som vi har afholdt i år. Næste gang vi mødes er i forbindelse med Fyen Rundt den 18. august i Odense.

“Man behøves bestemt ikke at være bidt af en gal cykel for at være med, men man skal kunne se muligheder i at gøre god forretning med de øvrige i netværket.”

www.lakspecialisten.dk LAKspecialisten A/S, Risskov Norddigesvej 5 8240 Risskov Tlf.: 86 75 58 00

LAKspecialisten A/S, Højbjerg Axel Kiers Vej 42 8270 Højbjerg Tlf.: 88 80 25 33

LAKspecialisten A/S, Hasle Bredskiftevej 6B 8210 Århus V Tlf.: 86 24 50 00 Fax: 86 24 58 31

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Funktionel T-shirt med en fantastisk pasform, udført i et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. T-shirten er sømløs under ærmerne for at modvirke slidmærker. Damemodellen er desuden let figursyet og har feminin halsudskæring. Pa c e Pa c e L & Materiale: 100% Qwik-Dri TM polyester, birdseye ady Vægt: 130 g/m2 Størrelser: ♂S-4XL, ♀S-3XL(36-46) Børnestørrelser: 4/6, 8/10, 12/14 ek


DANMARKS

BILLIGSTE ROLL-UP

t. B1 brandhæmmende banner enkelside

85x220 cm Let aluminium konstruktion med 2 flexible fødder. Klemmeliste i toppen så budskabet nemt kan udskiftes. Sort bæretaske er inkluderet i prisen.

. 5 7 3 + mo ms o g

lev.

INCL. PRINT

Tilbuddet gælder hele august måned

Ved modtagelse af printklar pdf-fil med skæremærker + 3 mm beskæring. Design mål 85x200 cm + 20 cm i bunden der forsvinder ned i boksen... Levering 6 arbejdsdage, hastelevering 2 dage + kr. 350,Vi kan også tilbyde at lave design for jer, RING på 66 18 04 20

Autodekoration

Banner

« Tr ack One « L ind Hans ens Vej 9 « 5000 Odens e C « mail: in f o@ t r ack one.dk « T l f.: 66 18 04 20 « Fa x : 66 18 07 20 « w w w.t r ackone.dk

Skilte

...din reklamepartner


Innovative byggeløsninger – udfra dine egne ønsker Totalentreprise og udvikling af byggeprojekter Opførelse af arkitekttegnede huse CITYogCONTAINER FYN til private erhverv

A/S

Arkitektopgaver, projektering samt Containerudlejning udførelse byggerier - alleaf typer og størrelser Renovering af ejendomme Forbedring af affaldsløsninger

CITY CONTAINER FYN A/S

Kørsel af alle typer affald

- byggeaffald, haveaffald, erhvervsaffald, og genanvendeligt materiale.

Levering af sand og grus m/u grab

Schibler A/S · Dalumvej 9 · 5250 Odense SV T: 66130442 · www.schibler.as

Cikorievej 30 5220 Odense SØ Tlf. 7023 7670 Fax 7023 7677 service@citycontainerfyn.dk www.citycontainerfyn.dk

e igtend Uforpl tbesøg en konsul

21


Vi lader tallene tale

KONTAK T OS Du er altid velkommen til Se mere på

ww w.bdo.d

k

at kontakte

os. Du finde

r vores kont orer over hele

landet.

Bestil BDO Barometret 2013 - og få svar på, hvordan de danske virksomheder har det! Mere end 40.000 regnskaber og 2000 spørgeskemaer ligger til grund for analysen, der kan bestilles på BDO Stats autoriseret revisionsak danskejede tieselskab revisions- og og BDO Komm rådgivning med begræ unernes Revis svirksomhe nset hæftelse ion, Godkendt der, er medl - og dele af BDO er varem revisionsak emmer af BDO det internation tieselskab, ærke for både International ale BDO netvæ begge 1.000 meda BDO netvæ Limited - et rk bestående rbejdere, mens rket og for UK-basere alle BDO medl af uafhængige t selskab det verdensom emsfirmae medlems spændend rne. BDO i e BDO netvæ Danmark beskæ firmaer. rk har godt ftiger godt 55.00 0 meda rbejdere i 138 lande.

www.bdo.dk/bestil BDO Barom

etret juni 2013_o

mslag.indd

BDO BAR OMETRET

201 3

1

03-06-2013

10:05:07

Kontakt BDO i Aarhus: Kystvejen 29, 8000 Aarhus C. Tlf. 89 30 78 00, aarhus@bdo.dk. Arne B. Jepsen, Partner, statsautoriseret revisor.

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab og BDO Kommunernes Revision, Godkendt revisionsaktieselskab, begge danskejede revisions- og rådgivningsvirksomheder, er medlemmer af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og dele af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.000 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt 55.000 medarbejdere i 138 lande.


professionelt

Viløft løfter til hele bolden holdet sikkert i mål

Hurtig og præcis evering overalt Danmark Riwal Danmark A/S

RIWAL DANMARK A/S

P.L. Brandts Allé 1 · DK-5220 Odense SØ · Tlf.: 70 10 00 97 · www.riwal.dk Brandts Allé· Århus 1 · 5220 Odense SØ › Tlf: 70 10 00 97 › www.riwal.dk Glostrup · Aalborg

trup › Randers › Aalborg

Riwal er medlem af liftgruppen

Cfrmagasin250x340mmlav  

Skandinaviens cykelhold Concordia Forsikring Riwal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you