Page 1

Maastricht-Heuvelland


WAT IS WINWIN? WinWin is een communicatieplatform gericht op de lokale ondernemer. Via onze website en App brengen wij u onder de aandacht bij de lokale consument. De kracht van WinWin is dat iedere ondernemer zich op eigen wijze kan profileren. U betaalt hiervoor een vast laag tarief gedurende een periode (half jaar/ jaar) en draagt geen omzetpercentages af! Het doel is om meer aandacht te genereren met als resultaat meer business voor lokale ondernemers.

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers


LOKALE FOCUS WinWin verbindt de consument met de lokale ondernemer uit verschillende branches. De consument wordt aan de hand van de postcode geĂŻnformeerd over het aanbod in de omgeving.

KWALITEIT Kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel bij WinWin. Wij brengen iedere ondernemer onder de aandacht via een kwalitatief hoge en aantrekkelijke bedrijfspagina. Daarnaast adviseren wij onze partners en zijn de geboekte resultaten meetbaar.


Tarief voor de duur van 6 maanden is â‚Ź240,-* Tarief voor de duur van 12 maanden is â‚Ź400,-*

VOORDELIG WinWin maakt het mogelijk om de lokale ondernemer op een prijsvriendelijke manier onder de aandacht te brengen bij de lokale consument.

*Tarief waarbij een onbeperkt aantal

publicaties kunnen worden geplaatst op onze website en App, inclusief opmaak.


WAT IS DE MEERWAARDE VAN WINWIN? • Verbinden van lokale ondernemers (geen landelijke organisaties) aan de lokale consument; • Voeren van marketingcampagnes via verschillende mediakanalen; • Aanbieden van een platform waarop lokale ondernemers vrij zijn om zich op eigen wijze te profileren; • Ontwerpen van een kwalitatief hoge en aantrekkelijke bedrijfspagina voor iedere ondernemer; • Meetbaar maken van geboekte resultaten via de WinWin-pagina; • Hanteren van een prijsvriendelijk (vast) tarief waarbij de ondernemer geen omzetpercentages afdraagt; • Genereren van aandacht in samenwerking met de WinWin partners en ambassadeurs.


IS DE LOKALE CONSUMENT ÓÓK JOUW DOELGROEP? WinWin Maastricht-Heuvelland Maurice Dassen 06-42252117 maurice@winwinlimburg.nl www.winwinlimburg.nl

WinWin Limburg / Maastricht Hheuvelland  
WinWin Limburg / Maastricht Hheuvelland