Page 1


Bag om os

Pludselig en dag indser man, at man har forandret sig - man f책r OVERBLIK


- et vinderteam med OVERBLIK Hver dag bringer forandringer med sig, man lærer noget nyt, prøver noget nyt, og pludselig en dag indser man, at man har forandret sig. Man får OVERBLIK til at forstå kundens behov. I 1981 startede Palle Bo Schmidt virksomheden, snart kom Torben Bruhn Meilandt til og i slutningen af 2002 Johan W. Selvejer. Virksomheden ejes af disse tre, og sammen med Søren Brask udgør de ledelsen i en stærk og handlekraftig organisation på knap 30 medarbejdere. I starten af 2007 besluttede bestyrelsen at arbejde målrettet med medarbejderkompetencer og organisation, og dette introduceres nu for omverdenen, bl.a. med en klar linie for virksomhedens grafiske identitet, herunder differentieret branding af de forskellige forretningsområder. Indadtil vil vi fortsat arbejde med udgangspunkt i vores visioner og værdigrundlag. Vi vil bære vores kunder frem imod sejren, og vi vil selv være en stærk nummer 1 på vores kerneområder. Derfor vores nye payoff – et vinderteam med OVERBLIK. Johan W. Selvejer, adm. direktør


Vision Mission

Image & målsætning


Inden år 2017 er vi Skandinaviens største producent af bøger i små oplag ...og den bedste dedikerede full-service underleverandør til bureauer og trykkerier.

Vi dækker kundernes behov for at kommunikere med omverdenen gennem en sikker, fleksibel og hurtig produktionsmetode.

Vi vil være kendte for at være et godt sted at søge til. Vi vil være kendte for at leve op til samfundets krav til et sundt miljø – psykisk som fysisk. Vi vil være kendte for at skabe frihed til at kunne investere i mennesker og skabe frihed til at forfølge vores drømme. Ingen interne faktorer får lov til at sætte begrænsninger for at vi når vores mål.


VĂŚrdigrundlag

Et vinderteam med overblik – det afspejles i tanke og handling


Orden Fordi vi holder orden, er præcise og kun laver kvalitet, har vi let ved at få opgaverne rigtigt gennem produktionen første gang. Vinderindstilling Fordi vi vil vinde, arbejder vi altid på at hjælpe hinanden til det bedste resultat, så vi får 1. pladsen. Energi Fordi vi har energi og virkelyst, når vi mere end alle andre. Risikovillighed Fordi vi er risikovillige, går vi nye veje på en ansvarlig måde. Begejstring Fordi vi er begejstrede for vores virksomhed og den måde vi er på, viser vi glæden i hverdagen og har det sjovt sammen. Lønsomhed Fordi vi i enhver handling tænker lønsomt, sikrer vi en sund økonomi og bliver vindere. Initiativpligt Fordi vi har initiativpligt, tager vi ansvar, taler sammen og ingen opgaver falder mellem 2 stole. Kunden Fordi kunden er vores vigtigste ressource, har de krav på den bedste behandling – uden kunden er vi intet.


Bliv en del af et vinderteam

Uden kunden er vi intet


Du sidder bag rattet i din formel 1-racer og vi er dit serviceteam, som sikrer at du kommer først i mål! Vi er specialisterne, der tuner din virksomhed og sikrer, at du kan koncentrere dig om dine kerneområder og overlade alle opgaver omkring grafisk produktion til os. Når du vinder - så har vi også vundet!


Samarbejdspartnere

Vi er dit service-team, der bĂŚrer dig frem til sejr


Vi samarbejder med bureauer, forlag og trykkerier i hele Skandinavien, og vores målsætning er at være den bedste dedikerede samarbejdspartner for disse kundegrupper. Vores kunder skal opleve, at de - sammen med os - bliver vindere, for vi samler nemlig ikke på 2. pladser! Vores samarbejdspartnere tilbydes en anderledes og helt unik måde at samarbejde med os på bl.a. via online løsninger og udstrakt kundeservice. Herudover stilles et væld af salgsmaterialer og andre hjælpemidler gratis til rådighed for alle vores professionelle grafiske samarbejdspartnere. Vi er bestemt ikke helt som de andre - og det er vi glade og stolte over!


In-house kompetencer

Ingen opgaver falder mellem 2 stole


For at kunne servicere vores udvalgte kundegrupper, har vi samlet alle nødvendige kompetencer in-house. Derfor er vores virksomhed også spækket med topmoderne, højteknologiske maskiner og udstyr for millioner af kroner. En hel afdeling med DTP-, web- og IT-medarbejdere gør, at vi kan løse enhver opgave indenfor det grafiske område. Det hele bindes sammen af online løsninger, der gør hverdagen lettere både for vores kunder og for os selv.


Vi er ikke kun røde - vi er også grønne

Vi værner ikke blot om naturen, men også om vores medarbejdere og arbejdsmiljø


Tryksager fremstillet hos Toptryk Grafisk er baseret på virksomhedstilpasset miljøstyring og udarbejdelse af Grønt Regnskab samt løbende overvågning og reducering af miljøbelastningen i forbindelse med produktionen.


Toptryk Grafisk er et af Sydjyllands større trykkerier, med både grafisk/DTP-afdeling, webafdeling, digitaltryk-afdeling, offsettrykkeri og eget bogbinderi.

Vi opererer i en travl, men spændende og udfordrende hverdag, hvor vi alle arbejder ud fra et sundt og stærkt værdigrundlag, som præger hele vores arbejdsliv og gør os til et unikt vinderteam i den grafiske branche.

Toptryk Grafisk ApS Buskmosevej 4 6300 Gråsten T: 74 65 01 01 info@toptryk.dk www.toptryk.dk

Toptryk Grafisk visionsfolder  

Toptryk Grafisk visionsfolder