Page 1

ÅBENT HUS 15. AUG 2010 Børnedans, Street og Funk, ”Vild med dans”, Zumba Kom til Åbent hus søndag den 15. august 2010. Læs mere på www.vmdans.dk ca. 1 måned før

Mads Vads’ danseskole Starter i Randers Real Idrætshal

Gratis Intro-dag onsdag d. 18/8-10 Hvor du også kan møde Mads Vad Herefter fortsætter sæsonen hver onsdag, hvor der altid er mulighed for en gratis prøvetime

DANSEHOLD Onsdage i Randers Real Idrætshal Sæsonstart uge 33

Instruktører: Mia Vad og Basse Steppat (Mads Vad) Minibørn, 3-5 år Hold R1 - 16.00-16.45 Kid Stylez, 6-9 år Hold R2 - 16.50-17.35 Street og Funk for unge (Hip hop/Funk/Wacking) Hold R3 - 17.40-18.30 Vild med dans fra 10 år, Standard/Latin Hold R4 - 18.35-19.25 Zumba for voksne (fitnessdans) Hold R5 - 19.30-20.20 Vild med dans, par begyndere for voksne (1. sæson) Hold R6 - 20.25-21.15 Vild med dans, par rutine for voksne (hvis du har danset før) Hold R7 - 21.20-22.30 Se holdbeskrivelser på bagsiden.

via .dk, dans m v en s på altid plad ang r din g e e v t r s Rese r den før old. ds, e ert h v la h p rer r på erve ladse u res tal p d n r a å max dk. N ar et ans. a vi h ns@vmd d , dig da . dven mail: vm oget er nø e for n n ia e io t v k a r ik v e r ll r dig Rese 8 2300 e æfte 62 du h å s tlf. 8 , e etim prøv

ag d i s lad

in p d r e ser v

k d . s n da

m v . w w w

Re

ad 8900 Randers. V s d a rs v/M husvej 2, høj

de Idrætshal, Ride j 19C, 8230 Åby mdans.dk n a R s n VM Da nders Real lamsagerve vmdans@v g: Ra

isnin Underv

sse: K

e Postadr

8 Tlf. 862

2300,


VM Dans i Randers PRESSEMEDDELELSE: VM Dans - Nu også i Randers Mads Vad’s danseskole starter i Randers Vi kender ham som den altid positive og glade TV-danser, når han fredag aften i TV2’s seersucces ”Vild med dans!”, lærer kendte danskere at danse. Gennem de sidste 4 år har han, sammen med den tidligere danske verdensmester i latinamerikanske danse Lene Mikkelsen, også givet århusianerne muligheden for, at lære at danse på familiedanseskolen VM Dans i Århus. Mads Vad giver fra den 18. august (hvor der tilbydes alle en gratis introgang) nu også den danseglade befolkning i Randers, muligheden for at lære de fantastiske trin, som giver livsglæde, motion og en beskæftigelse som er fyldt med positivitet. VM Dans starter nemlig danseundervisning for alle aldre i Randers Real Idrætshal hver onsdag. ”Vores mål med VM Dans har fra dag 1 været, at give vores medlemmer den samme fantastiske oplevelse som man kan fornemme, når man ser ”Vild med dans!” hjemme i stuerne. Vi vil være helt nede på jorden og tilbyde danseundervisning i højeste kvalitet samtidig med, at vi sætter en hyggelig stemning”, siger Mads Vad. Hos VM Dans kan man som 3-årig starte til minibørn dans. For de lidt ældre er der seje Kid Stylez hold (6-9 år). Teenagerne kan gå til Street og Funk Stylez eller et af de populære ”Vild med dans!” hold. For de voksne er der naturligvis også mulighed for, at lære dansene helt fra bunden på de hyggelige voksne par hold. Endelig kan du svede helt igennem til latinamerikanske rytmer på Zumbaholdene. Det er Mads Vad’s lillesøster Mia Vad, som er danseuddannet i København, og den erfarne Basse Steppat som varetager den daglige undervisning i Randers. Naturligvis i tæt samarbejde med Mads Vad som også vil stå for dele af undervisningen. Preben Rosenqvist fra Randers Real Idrætshal glæder sig over, at skulle huse den nye danseskole. ”Mads Vad, Mia Vad og Basse Steppat sprudler af energi og sammen med den brede vifte af idrætsgrene Randers Real Idrætshal tilbyder, giver det liv og en unik stemning i huset. Samtidig har VM Dans jo dans for alle, hvilket betyder, at hallen bliver besøgt af alle aldersgrupper. Vi glæder os til de nye aktiviteter og til at byde VM Dans og holdet bag velkommen i vor hal”, siger Preben Rosenqvist. Mads Vad er født i Randers ”Det er på tide, at Randers får en rigtig familiedanseskole til byen. Jeg er selv født i Randers, så jeg må da indrømme, at det altid har været min drøm på et tidspunkt at ”vende hjem igen”. Dette er første skridt på vejen, og jeg glæder mig til at møde alle de nye elever”, siger Mads Vad. Første gang du kan møde Mads Vad og det nye undervisningsteam, er når Randers Real Idrætshal afholder åbent hus søndag den 15. august. Dansesæsonen starter onsdag den 18. august med en gratis introgang for alle. Se information og reserver hold på www. vmdans.dk.


Se holdbeskrivelser pĂĽ nĂŚste side


Holdbeskrivelser Mads Vad’s danseskole VM Dans, starter i Randers

Mads Vad fra ”Vild med dans!” startede i 2006 danseskolen VM Dans i Århus sammen med verdensmester Lene Mikkelsen. Til august fortsætter succesen i Randers, hvor du kan blive undervist af Danmarks førende Funk Stylez instruktør Mia Vad (Mads Vad’s lillesøster) og den altid sprudlende Basse Steppat.

Minibørn, 3-5 år Hold R1 - 16.00-16.45

Dans for de mindste. Med udgangspunkt i kendte, sjove og seje børnesange, lærer børnene de grundlæggende danse via leg. De får motion og lærer at koncentrere sig og modtage undervisning. Til afdansningsballet er der, hos mor og far, ikke et øje tørt, når de små stjerner går først på gulvet :)

Kid Stylez, 6-9 år Hold R2 - 16.50-17.35

Vi danser alt fra MGP og hip hop til cha-cha-cha og jive. Børnene kommer til at lære forskellige danseformer og de samme trin, som ses i DR1’s program ”Min funky familie”. Det er cool !

Street og Funk for unge (Hip hop/Funk/Wacking) Hold R3 - 17.40-18.30

Undervisningen tager udgangspunkt i house, wacking og hip hop (det er så fedt!). Vi er den eneste danseskole i Randers, der tilbyder disse stilarter, som ellers kun ses i København. Instruktøren Mia Vad, som har ry for at være Danmarks bedste, er uddannet på det anerkendte Stepz i København. Så Randers: ”Det er på tide at lære ægte hip hop”.

Vild med dans fra 10 år, standard/Latin Hold R4 - 18.35-19.25

Drømmer du om at danse som i ”Vild med dans” og blive den nye sportsdanser? Så er dette hold lige noget for dig. Du lærer cha-cha-cha, jive, samba, vals, tango og quickstep. Dermed får du de bedste forudsætninger for nogle sjove timer, der giver det rigtige fundament. Basse Steppat sørger for, at motivationen og glæden hos børnene og de unge er helt i top.

Zumba for voksne (fitnessdans) Hold R5 - 19.30-20.20

KOM I FORM TIL LÆKKER MUSIK! Zumba er en kombination af fitness og dans. Det giver dig dermed 2 fantastiske ting på samme tid.

Du lærer at danse og får rytme samtidig med, at du kommer i god fysisk form. Hos VM Dans er Zumbainstruktøren danseuddannet, hvilket giver et helt andet niveau sammenlignet med en fitnessinstruktør. Er du vild med de latinamerikanske rytmer og sved på panden, er Zumba helt sikkert noget for dig. Man danser uden partner.

Vild med dans for voksne, Par begyndere (1. sæson) Hold R6 - 20.25-21.15

Danmark er ”Vild med dans!” – og det forstår vi! Man kan være sammen med sin kæreste eller ven, høre godt musik, grine og få motion. Vi sørger for en komplet oplevelse af hygge og god motion. På begynderholdet (for helt nybegyndere) bliver der undervist i standard/ latin som i ”Vild med dans” (cha-chacha, vals, rumba, jive osv.) Derudover brudevals og fridans. Alt til festen. Som udgangspunkt tager vi, at i aldrig før har danset. I lærer holdning og grundtrin stille og rolig, men når den gode musik kommer på, er der samtidig garanti for sved på panden. Mangler du en partner, hjælper vi dig gerne med at finde en!

Vild med dans for voksne, Par rutine (Hvis du har danset før) Hold R7 - 21.20-22.30

På rutineholdet (som I skal gå på, hvis I har danset før) undervises der i nye spændende trin i standard/latin som i ”Vild med dans” samt små tekniske tips.

Eksklusiv mulighed for at flekse

Undervisningen i Randers forgår hver onsdag. Hvis du en onsdag skulle være forhindret i at deltage, giver VM Dans dig muligheden for at flekse til et lignende hold en af ugens andre dage i VM Dans Århus. Hos VM Dans har vi nemlig forståelse for, at du kan have en travl hverdag. Se priser og øvrig info på www.vmdans.dk

http://vmdans.graloth.com/sites/vmdans.graloth.com/files/filarkiv/RandersFlyersPDF4sider  

http://vmdans.graloth.com/sites/vmdans.graloth.com/files/filarkiv/RandersFlyersPDF4sider.pdf