Troldtekt® v-line: Nieuwe designoplossingen met discrete groeven

Page 1

Troldtekt® v-line:

Nieuwe designoplossingen met discrete groeven Troldtekt® v-line zijn akoestische panelen met v-groeven die zorgen voor een elegant en uniform plafond. V-line is gebaseerd op de klassieke 25 mm Troldtekt panelen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en hebben ze een zeer concurrerende prijs.


TROLDTEKT® V-LINE

Troldtekt v-line 1way

Troldtekt v-line 1way 6

Troldtekt v-line 1way 10

Troldtekt v-line 1way blank

Troldtekt v-line 1way creëert een rustige expressie met overlangse groeven. Het paneel is verkrijgbaar met 6 v-groeven, die duidelijk zichtbaar zijn in ruimten met hoge plafonds, of met 10 v-groeven, die zeer geschikt zijn voor ruimten met lagere plafonds. Een halve v-groef wordt gefreesd langs de lange zijden van het paneel, waardoor een extra v-groef ontstaat wanneer twee panelen naast elkaar worden geplaatst.

Troldtekt v-line 1way 6 gemonteerd in horizontaal halfsteensverband.

Troldtekt v-line 1way 6 gemonteerd in verticaal halfsteensverband.

Doorsneden van Troldtekt v-line 1way 6, v-line 1way 10 en v-line 1way blank. Afmetingen paneel: 25 x 600 x 1200 mm.

Troldtekt v-line 1way 10 gemonteerd in verticaal halfsteensverband, met Troldtekt v-line 1way blank aan de zijkanten.


TROLDTEKT® V-LINE

Troldtekt v-line 2way

Troldtekt v-line 2way 6

Troldtekt v-line 2way 10

Troldtekt v-line 2way blank

Bij Troldtekt v-line 2way worden de lengtegroeven onderbroken door dwarsgroeven met een interval van 120 cm, waar de uiteinden van de panelen samenkomen. Vooral een witte of lichte versie van 2way geeft een opvallend patroon in het plafond. Dit paneel is ook verkrijgbaar met 6 of 10 v-groeven, maar heeft een halve v-groef gefreesd langs alle vier de randen van het paneel.

Troldtekt v-line 2way 6 horizontaal gemonteerd.

Troldtekt v-line 2way 10 verticaal gemonteerd.

Doorsnede van Troldtekt v-line 2way 6, v-line 2way 10 en v-line 2way blank. Afmetingen paneel: 25 x 600 x 1200 mm.

Troldtekt v-line 2way 10 verticaal gemonteerd met Troldtekt v-line 2way blank aan de zijkanten.


TROLDTEKT® V-LINE

Troldtekt v-line 1way en Troldtekt v-line 2way zijn twee nieuwe ontwerpoplossingen die het plafond meer karakter en doorlopende lijnen geven - bijvoorbeeld in particuliere woningen en kantoren. In tegenstelling tot onze andere Troldtekt design oplossingen met een dikte van 35 mm, is Troldtekt v-line gebaseerd op Troldtekt's klassieke 25 mm akoestische panelen.

Cradle to Cradle-certificering op Gold-niveau Het gehele assortiment Troldtekt producten in cementgebonden houtwol in naturel en geschilderd in standaard kleuren zijn gecertificeerd op Goldniveau volgens het duurzaam ontwerp concept Cradle to Cradle. De certificering heeft ook betrekking op Troldtekt's designoplossingen, waaronder Troldtekt v-line.

De naam v-line komt van de gefreesde v-vormige groeven in het oppervlak van de panelen. De groeven zijn 8 mm diep en geven een discreter aanzicht dan Troldtekt line en Troldtekt line design, waar de groeven rechthoekig en dieper zijn. De afmetingen van het paneel betekenen dat Troldtekt v-line net zo weinig weegt als een klassiek Troldtekt paneel - en wordt verkocht tegen een zeer concurrerende prijs. Troldtekt v-line kan gecombineerd worden met Troldtekt v-line blank, die ook beschikbaar is als 1way en 2way, maar zonder groeven in het oppervlak zelf. Het 'gladde' paneel kan ruimte creëren voor bijvoorbeeld dakramen of lichtbakken en een visueel aantrekkelijker afwerking bieden voor wanden in schuine of anderszins onregelmatige ruimten.

Troldtekt v-line 2way 10 wit 101.

www.troldtekt.nl

Troldtekt v-line 1way zwart 207.