Page 1

PRESENTERER


Kjære publikum Etter fjorårets oppsetning SHREK, vår største produksjon noen sinne satt jeg igjen med en stor drøm; Vi har så utrolig mange flinke barn og ungdommer i Skedsmo Amatørteater. Hvorfor ikke la dem få sin egen forestilling? Med så mye talent blant de unge fortjener de større utfordringer og større plass på scenen. Resultatet ser dere her. Jeg sitter igjen med følelsen av at skuespillerne har blitt en veldig fin og sammensveiset gjeng med masse glede og energi som kanskje til tider kan bli for mye av det gode, men det er i grunn bare positivt. Jeg er så utrolig stolt av hver og en av dere som står på scenen, og blir rørt av at dere leverer så bra. Til denne produksjonen er jeg veldig glad og ydmyk for å få tilbake vår egen tidligere skuespiller Elise. Denne gangen som regissør og koreograf. Hun har hatt med seg Joakim og Anette i det kreative teamet, og dette trekløveret har så til de grader levert. De har vært inspirerende, kreative, pedagogiske, og teatergleden deres har smittet over på hele gruppen. Jeg håper vi får mulighet til å jobbe sammen igjen. Tusen takk til styret i SKAT og spesielt til Tone og Frida som har bidratt stort i organiseringen av denne produksjonen. I tillegg vil jeg sende en stor takk til alle foreldrene som hjelper til der det trengs. Uten dere hadde vi aldri fått dette til. Så kjære publikum; Nå er vi endelig klare. Len deg tilbake og nyt denne reisen og historien om vennskap, kjærlighet og popularitet. Velkommen til High School Musical!

Lars Christian Wahlberg Styreleder Skedsmo Amatørteater

High School Musical blir presentert etter avtale med: MTI Europe Norsk oversettelse: Bjørn Birch Book by: David Simpatico Songs by: Matthew Gerrard and Robbie Nevil; Ray Cham, Greg Cham and Andrew Seeley; Randy Petersen and Kevin Quinn; Andy Dodd and Adam Watts; Bryan Louiselle; David N. Lawrence and Faye Greenberg; Jamie Houston Music Adapted, Arranged and Produced by: Bryan Louiselle Based on a Disney Channel Original Movie Written by: Peter Barsocchini Arrangør: Skedsmo Amatørteaters Ungdomsgruppe


oy r T , ella Ryan i r b Ga ay og p Shar

Troy Bolton er skolens toppspiller i basketball og den mest populære gutten på East High skole. Sharpay er skolens dramaqueen, som tilfeldigvis mener at hun er den perfekte jenta for Troy. Det mener imidlertid ikke Gabriella Montez. Hun og Troy møtte hverandre på en nyttårsfest, og de blir valgt til å synge karaoke sammen. Når de melder seg på audition til skolens musikal, fører det til en lang rekke intriger med søskenparet Ryan og Sharpay. Slik starter denne musikalen om vennskap, kjærlighet og popularitet.


Møt skuespillerne

Magnus Winjum-Anderssen ”Troy Bolton”

Clara Louise Risnes Hellings ”Gabriella Montez”

Nora Gaasø Totland ”Sharpay Evans”

Herman Olafsen ”Ryan Evans”

Elena Sofia Eriksen ”Taylor McKessie”

Tor Sigurd Dahlen ”Chad Danforth”

Ane Lintorp ”Kelsi Nielsen”

Eline Moseng Abrahamsen ”Ms. Darbus/Skater”

Mille Fagerberg Nilson ”Jackie Scott”

Nicolai Olsen Rudebeck-Wolff ”Zeke Baylor”

Thea – Mylén Johansen- Monge ”Martha Cox”

Julia Mælumshagen Nymoen ”Ripper/Jock”


Emilia Casban ”Cheerleader/Ms. Tenny”

Josefine Orlin-Solvei ”Cheerleader”

Vilja Marie Hveem-Seland ”Cheerleader/Cyndra”

Celia Marie Arnfinsen ”Cheerleader/Jessie”

Caroline Hernes ”Cathy/Dommer”

Camilla Godø Krohn ”Mongo/Jock”

Anine Engebretsen ”Brainiac/Skater”

Aurora Moen Johansen ”Susan/Brainiac”

Adele Vassbotten ”Brainiac/Skater”


Kreativt team

Elise Rougnø Regissør og koreograf

Joakim Ousdal Musikalsk ansvarlig

Anette Rougnø Assisterende koreograf

Elise er utdannet fra Bårdar akademiet, samt Bårdar international. Hun har også en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Elise jobber som frilans musikalartist og har vært med i flere profesjonelle oppsetninger til lands og til vanns. Her i Lillestrøm har hun bl.a. spilt Stesøsteren i ”Tre nøtter til Askepott”. Ved siden av sitt utøvende arbeid har hun jobbet som koreograf og regissør i ulike produksjoner i Skedsmo og omegn, samt som pedagog ved Skedsmo musikk og kulturskole og Norsk Ballettinstitutt.

Joakim har studert musikkteater ved Bårdar Akademiet, og musikk ved Musikkhøgskolen i Staffeldtsgate. Han jobber nå som skuespiller ved Det Norske Teatret, hvor han for tiden er aktuell i ”The Book of Mormon” og ”Lazarus”. Tidligere har han bl.a. jobbet som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand, og spilt Prinsen i ”Tre Nøtter til Askepott” på Lillestrøm Kultursenter.

Anette har studert musikk ved Liverpool Institute of Performing Arts og har også utdannet seg til grunnskolelærer. Hun har deltatt i flere oppsetninger både som sanger, danser og skuespiller, sist i «Chess» på Lillestrøm Kultursenter (2018) og i «Annie» på Lørenskog Hus (2018). Til sommeren skal hun være med som sanger på Chick Corea konsertene ved Lillestrøm Kultursenter. Anette har koreografert for Skedsmo Amatørteater ved flere anledninger tidligere.

Lyd og lys Petter Jul Ringstad Lyddesign

Øyvind Grimstad Lysdesign

Takk til Lillestrøm Kultursenter Skedsmo Kommune LillestrømBanken Kjellervolla Skole Triaden Scene 5

Lars-Otto Ullereng Henrik Amundsen Guro Hovind Berntsen Anne Merete Hagnæss Rodem Stein Erik Eriksson Dag Rødsjø

John F. Johansen Kim Hasthi Petter Jul Ringstad Alle foreldre og frivillige


sp a k ns Vite ben klub

Stolt sponsor av

lokal kultur og breddeidrett Ă…pent 10-21 (10-19) 75 butikker 2000 gratis P www.triaden.no


LillestrømBanken er stolt sponsor av Skedsmo Amatørteater. Vi ønsker deg en riktig god forestilling. Ønsker du å bli kunde i en bank som bryr seg om lokalmiljøet? Finn ut mer på www.lillestrombanken.no.

En lokalbank i


Sanger

1. Wildcat jubel Ensemblet

7. Hold deg til status quo Zeke, Martha, Ripper – Ensemblet

2. Start på noe nytt Troy og Gabriella – Ensemblet

8. Når det var kun oss to Gabriella og Troy

3. Fokusere på kamp Troy – Ensemblet

9. Dette gjør vi sammen Ensemblet

4. Audition Jessie, Susan, Cathy, Cyndra – Ensemblet

10. Opp, helt på topp Ryan og Sharpay – Ensemblet

5. Som du ser meg nå Ryan og Sharpay

11. Vi svever Troy og Gabriella – Ensemblet

6. Som du ser meg nå (reprise) Troy og Gabriella

12. Dette gjør vi sammen (reprise) Ensemblet


g o e r ade ere e l r Chee ketspill bas

ne

er t a k S


PRISGUNSTIG

Tusen takk for oppdraget og lykke til med forestillingen!

DESIGN OG KOMMUNIKASJON FOR PRINT OG WEB

ALLE TYPER TRYKKSAKER inkl. storformat

Snakke 930 55 270 // Skrive rune@raadesign.no // Besøke Hvamstubben 17, 2013 Skjetten


Er du interessert i

TEATER, SANG OG MUSIKK? Kunne du tenke deg å bli medlem i Skedsmo Amatørteater (SKAT) og være garantert en rolle i ensemblet på neste produksjon? Følg med på kurs som settes opp til høsten, vi planlegger kurs innen sangteknikk, stepping, minus manus og sminkekurs.

rbus a D i, Ms kie s l e K ac og J

lla e i r Gab Troy og

Informasjon legges ut på facebook: https://www.facebook.com/Skedsmo.Amatorteater/ og SKAT sine hjemmesider: https://skedsmoamatorteater.no/

og n a Ry rpay Sha


Spilles 3.-12. mai

oss gjerne: 534147

Profile for Triaden

Skedsmo amatørteater presenterer High School Musical  

3.-12. mai 2019

Skedsmo amatørteater presenterer High School Musical  

3.-12. mai 2019

Profile for triaden