Page 1

Projectnieuws

R&B Wonen – voorjaar 2012

met onder meer: • starterswoningen in Yerseke • CO2-neutrale woningen in Heinkenszand • en seniorenappartementen in onder andere Ovezande, Nieuwdorp en Heinkenszand


Projectnieuws

Projectnieuws R&B Wonen Op de volgende pagina’s leest u alles over de lopende projecten van R&B Wonen. Wij bieden onze klanten goede woningen en een uitstekende service, dankzij de inzet van circa 40 zeer gemotiveerde medewerkers. In 2010 hebben wij het Gouden KWH-Huurlabel behaald. Bij ons staat de leefbaarheid in de 22 dorpen, waar wij woningen verhuren, hoog in het vaandel. Onze slogan is dan ook: Regionaal & Betrokken. We streven ernaar het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Voor al uw woonwensen bent u bij R&B Wonen aan het juiste adres. Dat blijkt ook uit dit Projectnieuws: u leest hierin alles over onze recente projecten. U maakt niet alleen kennis met ons recente woningaanbod, maar ziet ook wat wij doen om de kwaliteit van leven in de Borselse en Reimerswaalse kernen op peil te houden en zo mogelijk te verhogen. Voor meer info kijkt u op www.renbwonen.nl

De Zwake in ’s-Gravenpolder Prijzen vanaf € 229.500,– v.o.n.

Het woonzorgcomplex De Zwake in ’s-Gravenpolder is gelegen in het centrum in de directe nabijheid van de dagelijkse voorzieningen. In het pand bevinden zich enkele groepswoningen van SVRZ en zorgvoorzieningen. Er is een fijne binnentuin en u heeft uitzicht op een levendig schoolplein. In de recreatieruimtes worden regelmatig activiteiten georganiseerd. In het gebouw zijn nog twee koopappartementen beschikbaar, vanaf € 229.500,– v.o.n. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje in de modelwoning nemen. Een afspraak hiervoor kunt u maken met Minnaard Makelaardij, 0113 – 232 480 of met Boot Makelaars, 0113 – 252 400.

Raadhuisstraat 1b 4431 AG ’s-Gravenpolder T : 0113 - 23 24 80 F : 0113 - 23 23 96 E : info@minnaardmakelaardij.nl

www.minnaardmakelaardij.nl

2

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012


Projectnieuws

Schipperstraat te Yerseke Prijzen vanaf € 139.000,– v.o.n.

Aan de Schipperstraat in Yerseke, vlakbij het strandje, de bedrijvige vissershaven en de jachthaven, is R&B Wonen van plan om 12 leuke starterwoningen te bouwen. De verkoop hiervan start binnenkort en de prijzen zijn vanaf € 139.000,– v.o.n. Wilt u meer weten over dit project, dan kunt u contact opnemen met de makelaar van R&B Wonen Heleen Lindenberg. Dat kan via e-mail hlindenberg@renbwonen.nl of per telefoon 0113 – 396 461.

Theresiahof in ’s-Heerenhoek Prijzen vanaf € 187.500,– v.o.n.

In het centrum van ’s-Heerenhoek ligt het nieuwe appartementencomplex Theresiahof. Het complex bestaat uit 18 huurappartementen en 9 koopappartementen, twee groepswoningen, een ondersteuningscentrum en zorginfrastructuur van SVRZ. In de Theresiahof zijn nog enkele appartementen te koop. Het gaat om ruim opgezette appartementen met veel lichtinval en inpandige balkons op het zuiden. Alle appartementen hebben een eigen berging. De prijzen zijn vanaf € 187.500,– v.o.n. Zelf ‘s zien hoe ruim en licht deze appartementen zijn of gewoon op zoek naar wat meer informatie? Neem dan even contact op met Makelaardij Westeinde, 0113 – 22 33 20.

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012

3


Projectnieuws

Nieuwbouw wozoco Heinkenszand Midden in het centrum van Heinkenszand.

R&B Wonen is volop bezig met de voorbereidingen van het woonzorgcomplex (wozoco) in Heinkenszand. Dit gebouw verrijst midden in het centrum van Heinkenszand, op de hoek van de Dorpsstraat en de Eendvogelstraat. Dat is op steenworp afstand van alle voorzieningen. In het gebouw komen groepswoningen en een zorgvoorzieningen van SVRZ. Daarnaast komen er huurappartementen en koopappartementen. De bedoeling is om in 2013 met de bouw te starten. Indien u belangstelling heeft voor een huurappartement, zou u bij R&B Wonen als woningzoekende ingeschreven moeten staan. Als u nog niet ingeschreven staat, kunt u dat doen via onze website www.renbwonen.nl. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze woonconsulente Marian Schuijs: mschuijs@renbwonen.nl of 0113 – 396 412. Wie belangstelling heeft voor of op zoek is naar meer informatie over een koopappartement, dan kunt u contact opnemen met onze makelaar Heleen Lindenberg: hlindenberg@renbwonen.nl of 0113 – 396 461.

Woonzorgcomplex Ovezande Prachtig en betaalbaar appartement!

In het centrum van het dorpje Ovezande is R&B Wonen bezig met de ontwikkeling van een nieuw woonzorgcomplex. In dit woonzorgcomplex komen op de begane grond een groepswoning voor SVRZ, een praktijk voor fysiotherapie en een huisartsenpraktijk met apotheek. Op de verdieping realiseert R&B Wonen 15 luxe huurappartementen. Het gaat om een bijzonder mooi uitgevoerd complex. Heeft u interesse in zo’n prachtig en betaalbaar appartement in de nabijheid van alle mogelijke zorgvoorzieningen? Neem dan contact op met R&B Wonen, 0113 – 396 400 of kijk op www.renbwonen.nl

4

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012


Projectnieuws

Woonzorgcomplex Nieuwdorp Prachtig nieuw appartement in Nieuwdorp.

Op de plaats waar eerst een transportbedrijf gehuisvest was, delen straks fysiotherapeut en zorgverlener SVRZ een gebouw samen met de bewoners van 25 huur appartementen. Door deze combinatie levert het gebouw een bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp. Het ontwerp zoekt met zijn schaal en uitstraling aansluiting met het centrum van Nieuwdorp. Door de rustige architectuur van baksteen met betonnen kaders krijgt het gebouw vanzelf zijn plek in het dorp. Heeft u interesse in een zo’n prachtig nieuw appartement in Nieuwdorp? Neem dan contact op met R&B Wonen, 0113 – 396 400.

Meer willen weten over het aanbod aan bestaand bezit?

Bestaand bezit van R&B Wonen Regelmatig verkoopt R&B Wonen bestaand bezit wat is vrijgekomen, bijvoorbeeld omdat mensen zijn verhuisd. U kunt op onze website (www.renbwonen.nl) op uw gemak bekijken wat er momenteel te koop staat. Ook huurders hebben de mogelijkheid om hun huurwoning aan te kopen. Komt uw huurwoning hier voor in aanmerking, bekijk op www.renbwonen.nl het overzicht van de koopbare woningen. Mocht u daar belangstelling voor hebben of meer willen weten over het aanbod aan bestaand bezit, dan kunt u contact opnemen met onze makelaar Heleen Lindenberg: hlindenberg@renbwonen.nl of 0113 – 396 461.

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012

5


Projectnieuws

Nieubouwplan aan de Kruizemuntstraat.

Kavels in Heinkenszand In de nieuwbouwwijk Over de Dijk III heeft R&B Wonen twee percelen in de verkoop. Het gaat om de zogenaamde kopkavels aan weerszijden van een nieuwbouwplan aan de Kruizemuntstraat (zie hieronder). Het gaat om de volgende percelen: - Kruizemuntstraat 2: 425 m2 prijs: € 195,– excl. B.T.W./m2 - Kruizemuntstraat 36: 436 m2 prijs: € 195,– excl. B.T.W./m2 Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden met deze kavels, dan kunt u contact opnemen met onze makelaar Heleen Lindenberg: hlindenberg@renbwonen.nl of 0113 – 396 461.

Vinningestraat te Hoedekenskerke Ideeën kenbaar maken.

Door sloop is in Hoedekenskerke een stuk grond vrijgekomen voor nieuwbouw. Graag zouden wij van de dorpsbewoners horen wat zij vinden dat hierop gerealiseerd zou kunnnen worden. R&B Wonen kan daar dan rekening mee houden en op basis daarvan een start maken met de voorbereiding van nieuwbouwplannen. R&B Wonen verzoekt dan ook vriendelijk om ideeën kenbaar te maken. Ook willen we u uitnodigen om deel te nemen aan een klantenpanel. Dat panel moet ons klankbord worden als het om plannen en ontwerpen gaat. Heeft u ideeën, wilt u deelnemen in het panel of heeft u vragen, meldt dit dan via onze makelaar Heleen Lindenberg: hlindenberg@renbwonen.nl of 0113 – 396 461.

6

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012


Projectnieuws

CO2-neutrale woningen in Heinkenszand Prijzen vanaf € 198.000,– v.o.n.

Aan de Kruizemuntstraat te Heinkenszand worden 8 starterswoningen en 8 eengezinswoningen gerealiseerd. De bouw van deze CO2-neutrale woningen is gestart en de oplevering wordt verwacht omstreeks medio 2012. Een CO2-neutrale woning is zo energiezuinig, dat u er in de toekomst mogelijk zelfs geld mee kunt verdienen. Dat zit zo: energieprijzen zullen altijd blijven stijgen. Misschien zijn ze een paar jaar stabiel, maar op lange termijn is er altijd sprake van een stijging. CO2-neutrale woningen beperken het energieverbruik van het huis enorm door de extra isolatievoorzieningen en het feit dat deze woningen kierdicht zijn. Daarnaast zijn deze huizen voorzien van een groot aantal zonnepanelen aan de zuidzijde. Vanaf de straat zijn ze nauwelijks zichtbaar. Elektriciteit wekt u op een niet bewolkte dag zelf op of onttrekt u aan het net. Te veel geproduceerde energie levert u terug aan het net. Water wordt met een zonneboiler verwarmt. Een positieve bijkomstigheid dat de woning hierdoor klimaatvriendelijk is. Zonne-energie is namelijk 0% milieubelastend. Of u op den duur alleen maar heel veel op uw nutsrekening bespaart of dat u geld aan uw huis gaat verdienen, hangt onder andere af van factoren als de energieprijzen en uw gezinssamenstelling. Prijzen vanaf € 198.000,– v.o.n. Meer weten over deze uitgekiende balans tussen binnen- en buitenwereld die ook nog eens een zee van ruimte biedt? Kijk dan op www.wooneco.nl of www.renbwonen.nl of neem contact op met Kuub Makelaars, 0113 – 227 788.

Viertal eengezinswoningen realiseren.

Nieuweweg te Baarland R&B Wonen heeft door sloop grond vrij kunnen maken om wat kleinschalige nieuwbouw te realiseren. Het plan is om hier een viertal eengezinswoningen te realiseren in een stijl die aansluit bij het landelijke karakter van het dorp. Is uw interesse gewekt, meldt u dan aan als belangstellende zodat we u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen. Aanmelden kan via onze makelaar Heleen Lindenberg, hlindenberg@renbwonen.nl of 0113 – 396 461.

Projectnieuws R&B Wonen – voorjaar 2012

7


Projectnieuws

Oostgaarde te ’s-Gravenpolder In Oostgaarde, de nieuwbouwwijk van ’s-Gravenpolder, gelegen in heel mooi stuk Zeeland, worden 26 fraaie, duurzame woningen gerealiseerd. Er zijn verschillende woningtypen ontworpen, waaronder starterswoningen, ruime eengezinswoningen en levensloopwoningen. De woninginhoud varieert van 343 m3 tot 672 m3 en de kavelgrootte van 168 m2 tot 415 m2. De architectuur van de woningen is romantisch, karakteristiek en stijlvol, voorzien van fraaie detailleringen. Daarnaast is iedere woning ook nog eens zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd, wat zorgt voor lage woonlasten. De woningen zijn onder andere voorzien van extra wand- en dakisolatie, kunststofkozijnen, vloerverwarming op de begane grond en hebben drielaags glas. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht. De klasse voor wat betreft duurzaamheid die hiermee wordt bereikt, ligt boven de vereiste waarden vanuit de overheid. Een woning in Oostgaarde is dus niet zomaar een woning, maar een investering voor uw toekomst! Meer informatie en prijzen vindt u op www.mijnoostgaarde.nl.

Postadres: Postbus 30 | 4450 AA Heinkenszand T 0113-396400 | F 0113-562081 | info@ renbwonen.nl | www.renbwonen.nl | Openingstijden: maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur

@ renbwonen

Tekst, ontwerp en opmaak: Evenhuis & Van Broekhoven, www.evenhoven.nl

Een investering voor uw toekomst!

Projectnieuws RenB wonen  
Projectnieuws RenB wonen  

Het projectnieuws van RenB wonen is in een oplage van 95.000 door Zuid-beveland en Walcheren verspreid.