Page 1

Toolbox

FUNCTIE

Wie ben je? Welke rollen vervul je? Welke functies vervul je in de maatschappij?

Wat is jouw rol in je professionele leven? Wat zijn je speciďŹ eke taken?

Wat zijn je extra taken? Wat moet je doen om de zaken draaiende te houden?

66

af b akenen van j e f unc ti es


Download de pdf-versie van dezee toolbox op www.WinTijd.co www.WinTijd.com m.

Als aandeelhouder heb je een heel andere filosofie dan als bijvoorbeeld een operationeel directeur. Hoe minder ik nodig ben in het bedrijf, hoe meer mijn aandeel waard is. Als ik mezelf als trechter van dit bedrijf beschouw, dan ben ik waardedestructie aan het plegen voor al onze aandeelhouders. De ideale manager, als homo universalis, bestaat niet. Dus moet je trachten je te ontplooien in die dingen waarin je denkt het verschil te kunnen maken.

Hans Bourlon

Wat is jouw rol in je privéleven? Wat zijn je specifieke taken?

Wat zijn je extra taken?

67


Toolbox

FUNCTIE

Wat is jouw rol in je verenigingsleven? Wat zijn je speciďŹ eke taken?

Wat zijn je extra taken?

’

Geert Noels Het is leuk om met complementaire mensen te kunnen werken. Er is bij Econopolis een duidelijke competentieverdeling. Geert Wellens doet meer het managementgedeelte: de contracten, het administratieve, het managen en het mediagedeelte, dat is zijn takenpakket. Het inhoudelijke en de klantencontacten dat is meer mijn verantwoordelijkheid. Naar medewerkers is dat hetzelfde: ik geef graag en veel verantwoordelijkheid. Ik laat de mensen graag hun ding doen. Ze krijgen dus de volledige verantwoordelijkheid tot het einde. Je moet soms mensen dingen geven waarvoor ze nog niet onmiddellijk klaar zijn, maar ik vind dat je je grenzen moet kunnen verleggen.

68

Toolbox functie  
Toolbox functie  

Wat zijn je extra taken? Wat moet je doen om de zaken draaiende te houden? Wie ben je? Welke rollen vervul je? Welke functies vervul je in d...

Advertisement