__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

MEERHOVEN24 ESTAFETTELOOP

10 & 11 SEPTEMBER 2016 Meerhoven24.nl Run2Day Meerhovenloop

Vrijwilliger in actie

Programma

Korein KidsRun

Pagina 4

Pagina 5

Pagina 9

Pagina 11

ZEVENDE EDITIE VAN MEERHOVEN24:

KOMT U OOK KIJKEN? Op zaterdag 10 september aanstaande staan 18 hardloopteams aan de start van alweer de zevende editie van Meerhoven24. De Teams zullen met veel enthousiasme aan hun uitdaging beginnen, namelijk 24 uur in estafettevorm hardlopen voor het goede doel, MakeA-Wish. Maar wat is Meerhoven24? Ondanks dat veel mensen de voorgaande zes edities hebben bezocht zal dit voor veel mensen een eerste kennismaking met Meerhoven24 zijn Ruim zeven jaar geleden besloten een aantal hardlopers om tijdens een lange duurloop de koppen bij elkaar te steken om te brainstormen of een nieuw loopevenement bestaansmogelijkheden zou hebben. Er waren immers al zo veel grote en kleinere lopen. Om die reden werd besloten om een weekend op te zetten, waar de wijk en andere bezoekers zich ook zouden kunnen vermaken, de deelnemende lopers zich echt gast van de organisatie zouden voelen én een goed doel gesteund zou worden. Klein beginnen was het idee en daarnaast iets neerzetten, waarmee we ons konden onderscheiden van andere evenementen: de 24 uursloop van Meerhoven24 werd op dat moment ‘geboren’. Het eerste jaar namen 5 teams deel, die gedurende 24 uur in estafettevorm ronden van 2,2 kilometer liepen. Ook korte afstanden en een kinderloop maakten hier onderdeel van uit.

Vanaf de eerste editie is Make-A-Wish het goede doel waarvoor de lopers geld bij elkaar lopen. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even geen patiënt maar weer even kind met een grote lach op het gezicht. Daarom ons thema 2 Run 4 a Big Smile! Het eerste jaar werd ruim 7.000 euro bij elkaar gelopen en vorig jaar konden we ruim € 80.000 aan Make-A-Wish doneren.

Dit jaar staan 18 teams aan de start om de 24 uur te gaan hardlopen. Winnen belangrijk? Voor enkele teams misschien wel maar voor de meeste deelnemers is het samen met de andere teamgenoten twee dagen en een nacht elkaar ondersteunen, genieten van wat allemaal te beleven valt én ontdekken waar je mogelijkheden liggen veel belangrijker. Voor mensen, die een kijkje willen komen nemen zeggen wij: voel u vooral heel welkom.

Tijdens het evenement zijn allerlei gratis optredens op het podium: van stevige muziek tot ballads, van kinderactiviteiten tot een hypnoseshow waar u aan deel kunt nemen. Ook eten en drinken is verkrijgbaar en hiermee ondersteunt u tevens Make-A-Wish Nederland. Meerhoven24 staat voor sportiviteit, gezelligheid en betrokkenheid! Kom 10 en 11 september naar de gezellige wijk ­Meerhoven en beleef Meerhoven24.

Korein Kinderplein

wenst alle deelnemers van Meerhoven24 veel succes!

T: 040-3030763 hartger@edwillems.nl www.edwillems.nl

Wij lopen ook hard voor u!

Als sponsor van de Korein Kinderplein KidsRun wensen wij alle deelnemers – maar zeker alle kinderen veel succes met het hardlopen. Meer weten over Korein Kinderplein? Wij bieden kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een gezonde leefstijl is één van onze speerpunten. Daarom geven wij door het sponsoren van de KidsRun, graag alle kinderen de kans om deel te nemen aan het grootste loopevenement van Meerhoven.

Kijk voor meer informatie op www.koreinkinderplein.nl of like ons op één van onze Facebook-pagina’s: www.facebook.com/korein. kinderplein.grasland www.facebook.com/Meerbos www.facebook.com/meerwater. eindhoven/ www.facebook.com/Waterlinie Lees verder op pagina 10.


Osbe Parket BV -Fred van Bers-

onderscheidend degelijk & betrouwbaar

GRATIS

EIKEN OF BAMBOE TAFEL BIJ EIKEN OF BAMBOE PARKET EIKEN:

€ 22,10/m² BAMBOE:

€ 54,20/m²

OSBE Parket • Vaalserbergweg 12 • 5628 CJ Eindhoven • Tel. 040 242 61 36 www.osbe.nl | www.elastilon.com

In dit authentiek pand -van origine uit 1902- is het eind zestiger jaren allemaal begonnen. Maar oprichter van Osbe Parket BV -Fred van Bers- heeft nog veel meer omhanden. Zo publiceert hij veel, vooral met diens Zuid Afrikaanse importeur en collega, wier wederzijdse inspiratiebronnen zij beiden sedert onheuglijke tijden zijn; voorts reist hij zakelijk veel en was aanzet tot veel wetenschappelijk onderzoek (TNO/MEP Apeldoorn, TU/Eindhoven, het Internationaal Laboratorium voor Akoestiek Peutz te Mook en het Entwicklungs und Prüflabor Holtztechnologie te Dresden). Naast dat alles beschikt hij nog over een bezijden dit pand aangebouwde kas, waarin hij sedert jaar en dag -zomer en winter- zeldzame planten en vrolijke bloemen kweekt. Daarvan heeft hij aldoende geleerd, dat “stekken van stekken beter stekken, dan stekken van moerplanten stekken” Wie dat bevatten kan, bevatte het. Op de foto ziet u waartoe dat leidt. Een zeldzaam rijkbloeiende uit de kluiten gewassen Abutilon, waaraan u tevens ziet waarom dit pand in het villapark bekend staat als “het huis van de mooie bloemen”. Ook de achtergrond op de foto (voorgevel) van het pand is uniek. Uit de overleveringen, weet hij, dat het in vroeger jaren -rond 1900- een wachthuisje van de Eindhovense Tramweg-Maatschappij was, dat later door de BBA overgenomen is, waarna het in 1967 in zijn handen gekomen is. Over het toenmalige nog kleine huisje heeft de eigenaar als het ware in dezelfde stijl en naar dezelfde architectuur -deels eigenhandigeen nieuw en veel groter huis gebouwd, waarna hij het oude er onderuit gebroken heeft. Alleen de voorgevel is in de originele toestand blijven staan en destijds door hem -met zorg- in gelijke stijl verlengd. Het pand loopt nu van de Nachtegaallaan (voorzijde) tot nagenoeg de oever van de Dommel, die door een -door Van Bers tegen verzakking en wegspoeling- aangelegde monumentale houtwal stevig in stand gehouden wordt. Bij de recente sanering van de Dommel is het Waterschap daar heel omzichtig mee omgegaan en heeft er veel moeite en veel tijd en extra werk aan besteed. Ook de houten beschoeiing wijkt daardoor

van de verdere en andere beschoeiingen sterk af. Tot 1984 bevond zich in dit inmiddels groot geworden pand kantoor en showroom van Osbe Parket BV. En dat met groot succes. Veel oudere klanten herinneren zich dat nog. Daarna vertrok OSBE PARKET BV naar het industrieterrein Woenselse Heide en investeerde er in machines en onderzoek. Daarmee drijft hij twee totaal verschillende disciplines, die niet de geringste affiniteit voor elkaar voelen en zelfs dezelfde taal niet spreken in elkaars armen . Dat zijn de houtbranche en de kunststoffenindustrie, die tot dusver niets met elkaar te maken wilden hebben. En hieruit wordt Elastilon geboren. Een geheel nieuw, geoctrooieerd en buitengewoon geavanceerde methode voor het aanbrengen van parket-vloeren, dat zo logisch en voor de hand-liggend is, dat het onbegrijpelijk is, dat in de gehele wereld nooit iemand eerder op die gedachte gekomen is. Daaruit ontstaat een nieuw bedrijf, ELASTILON BV met het daaraan gekoppelde gelijknamige ELASTILON; een product, dat van parket “letterlijk” niet meer -ook vanwege een daaraan inherente elastische “kleeflaag”- los te denken is en in korte tijd -alsof de branche daarop wereldwijd te wachten zat- over de gehele wereld vertegenwoordigd en verankerd is. Op Google en Youtube kunt u zien hoever dat gaat. Dat is van Noorwegen tot ZuidAfrika; van Canada over Rusland tot in China toe. Zie daartoe ook www.elastilon.com Dat de Elastilon-systemen zich ten opzichte van de traditionele lijmlagen daarmee wel bewezen heeft moge daarmee duidelijk zijn.

In alle soorten en maten... Docters Autobanden Hastelweg 248/a 5652 CN Eindhoven T.: 040 – 293 22 18 www.doctersautobanden.nl Hastelweg 73 * 5616 HK Eindhoven * 040 252 3751

007 doctersbanden 139x90mm.indd 1

Voor al uw personen-, caravan-, bestel- en vrachtwagenbanden en wielen.

30-0


Meerhoven24

3

10 & 11 september 2016

MEERHOVEN24 BEDANKT HAAR SPONSOREN In willekeurige volgorde...

Loodgietersbedrijf

PEELEN Veldhoven - Tel. 040-2051253 www.loodgietersbedrijf-peelen.nl

Klachten aan voeten, knieen, heupen en/of rug?

De (sport)podotherapeut kan u helpen!

persoonlijke(sport)inlays, toepassen van taping, shockwave en/of dry needling. Ook het geven van goed schoen- en sokadvies, en informatie over uw belastbaarheid is een vanzelfsprekendheid.

Veel voorkomende klachten: • Achillespeesklachten • Fasciitis Plantaris

(peesplaatontsteking van de hiel)

• Shin Splints (scheenbeen-pijn)

RondOm bestaat uit een groot loopt, meet hoe u uw lichaam belast, en • Lopers knie team van zowel (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en MSU-echografisten. Er wordt gewerkt met de nieuwste onderzoeks- en behandelmethodes en er is veel overleg en samenwerking met andere disciplines. Zo helpen ze mensen snel en goed.

De podotherapeuten van RondOm zien regelmatig hardlopers die kampen met blessures. Doorlopen met een blessure kan er voor zorgen dat u langer last blijft hebben. Bij beginnende blessures is het altijd raadzaam om een podotherapeut te bezoeken. Deze kijkt o.a. hoe u (hard)

gaat op zoek gaat door middel van drukmeetanalyses en lichamelijk onderzoek, wat de oorzaak is van uw blessure. De oorzaak wordt vervolgens weggenomen door de inzet van verschillende therapieën. Denk aan het maken van

(Iliotibiaalband frictiesyndroom)

• Tractus Iliotibialis frictie syndroom (lopersknie)

RondOm Podotherapeuten is gevestigd op meerdere locaties in de regio. Bel 088-11 80 500 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

www.podotherapierondom.nl


Meerhoven24

4

10 & 11 september 2016

Run2Day Meerhovenloop De Run2Day Meerhovenloop is onderdeel van de hardloopgebeurtenissen tijdens Meerhoven24. Een recreatieve loop met afstanden van 5/10/15 km in Meerhoven. De organisatie heeft een prachtig parcours uitgezet van 5 km. Alle lopers krijgen bij aanvang van de loop een startnummer en een chip. De chip zorgt ervoor dat jouw tijd professioneel wordt geregistreerd. Je wordt naderhand goed verzorgd en beloond bij de finish. De chip dient weer ingeleverd te worden bij de organisatie. De Run2Day Meerhovenloop biedt een uitgelezen kans om jezelf te testen voor bijvoorbeeld de halve marathon van Eindhoven, zitten de 15 km’s al lekker in benen? Of misschien ben je nu hard aan het trainen om jouw eerste

hardloopkilometers te verwezenlijken. Verzilver deze dan op de 5 km afstand tijdens de Run2Day Meerhovenloop. Maar het kan ook zijn dat je een lekker duurloopje met je loopmaatjes wilt doen van 10 km, dan bieden wij je een mooie gelegenheid om die in een sfeervolle omgeving te doen. Wanneer Hoe laat Waar Kosten

: 10 september 2016 : 18.30 uur startschot : Hangar Meerhoven, Meerbos 4 : € 7,50

Inschrijven : voorinschrijving via www.inschrijven.nl heeft onze voorkeur, maar ter plekke voor aanvang startschot is ook mogelijk.

Light-Up Run Het kan niet gek genoeg. Tijdens Meerhoven24 wordt de fun-loop Light-Up Run georganiseerd. Op de meest hilarische manier kun jij op een laagdrempelige en sportieve wijze een bijdrage leveren aan het goede doel Make a Wish. Je loopt 2 kilometer. Je bent helemaal verlicht met allerlei light-items. Je krijgt een paar van deze items van de organisatie, maar schroom niet om zelf ook los te gaan met creatieve knipperlampjes of zwaailampen. Wanneer het startschot klinkt is het pikke donker in Meerhoven, maar JIJ bent dat lichtpuntje die een sublieme boost geeft aan al die hardlopers die al 10 uur lang aan het hardlopen zijn en het zwaarste moment nog voor zich hebben, namelijk de nacht!! Het is uniek dat jij met jouw vrienden helemaal verlicht dwars door Meerhoven rent in het donker.

De Light-Up Run biedt jou die kans om dit te mogen ervaren. En ben je klaar met rennen, maar jijzelf nog niet klaar met stuiteren en de lampjes nog niet klaar met knipperen? Dan ga je toch lekker verder in het café die grenst aan het parcours van Meerhoven24, gezellig! Overigens zijn kinderen ook van harte welkom, wel onder begeleiding van een ouder/volwassene. Wanneer : 10 september 2016 Hoe laat : 22.00 uur startschot Waar : Hangar Meerhoven, Meerbos 4 Kosten : € 10,Inschrijven : voorinschrijving via www.light-uprun.nl heeft onze voorkeur, maar ter plekke voor aanvang startschot is ook mogelijk.

VMGFIETSHUIS.NL EINDHOVEN & VELDHOVEN KALKHOFF VMGElegance Van E799 voor E599 Met inruil bijbetalen E450

TESTWINNAAR Vanaf E249 E-bike v.a. E1299

TESTWINNAAR E-bike v.a. E1499

SUPER Nederlands Vanaf E899 E-bike v.a. E2699

E1499 nu E 1199

TESTWINNAAR

E-BIKE met inruil voor

E-bike v.a. E1999

E999

KINDER SCHOOL & STADSFIETSEN Vanaf E299

E-bikes testen bij ons bedrijf in Eindhoven en Veldhoven! Elke vrijdag en zaterdag testdagen / opstapdagen! (*Vraag naar de voorwaarden)

Op Sparta* en Multicycle* 5 jaar garantie, GRATIS!!

Koop lokaal voor

25% KORTING op VMGElegance fietsen Dames en heren fietsen in de maten S, M, L en XL

INTERNETPRIJZEN! Aanbiedingen kunnen oplopen tot 25%korting*!

Klantgerichte service, maar dan wel dicht bij huis Fietshuis Veldhoven Heemweg 2, 5501 GW Veldhoven Fietshuis Eindhoven Bisschop Bekkerslaan 6, 5628 RA Eindhoven Tel. 040 - 255 85 40 www.vmgfietshuis.nl info@vmgfietshuis.nl www.verhuurappartement.nl – te huur: studentenkamers – appartementen Eindhoven, Best en Oostende.

Superactie op fietsen in Veldhoven en Eindhoven


Meerhoven24

5

10 & 11 september 2016

VRIJWILLIGER IN ACTIE Ook dit jaar weer is Make-A-Wish Nederland het goede doel van het meerdaagse loopevenement ­Meerhoven24 dat op 10 en 11 september 2016 plaatsvindt. Een event dat inzet vraagt van de vele vrijwilligers die Make-A-Wish rijk is Een daarvan is de 40-jarige Tamara Cazemier, moeder van 2 zonen (10 en 12 jaar) en woonachtig in Eindhoven. Zij steekt graag de handen uit de mouwen en draagt hiermee bij aan het verwezenlijken van de allerliefste wens van levensbedreigend zieke kinderen. In een kort interview licht ze het “hoe en waarom” van haar keuze om vrijwilliger te worden bij deze stichting enthousiast toe. Waarom ben jij vrijwilliger van MakeA-Wish Nederland geworden? Begin 2014 kreeg mijn man een aanbod om in het buitenland te gaan werken. Een gedroomd scenario want het was altijd al zijn grote wens dit te gaan doen. We besloten deze kans te grijpen en omdat ikzelf op dat moment werkzaam was in de HR heb ik mijn baan opgezegd en ben ik fulltime voor de kinderen gaan zorgen. Het was lastig voor mij om in Amerika te wennen en daarom besloten we dat ik met de kinderen terug zou gaan naar Nederland om dan regelmatig heen en weer te pendelen. Naast mijn verantwoordelijkheid voor de kinderen had ik ook

behoefte aan een nieuwe uitdaging. November 2015 deelde iemand een bericht op Facebook over de nieuwe campagne van Make-A-Wish Nederland. Dit raakte mij enorm en ik wist eigenlijk meteen dat ik dit moest gaan doen! Ik heb contact gezocht en toen is het balletje gaan rollen. Welke rol heb jij binnen Make-A-Wish Nederland? Ik ben vrijwilliger Fondsenwerving. Je bent daarbij heel actiematig en ondersteunend bezig. Wat zo ontzettend leuk is aan deze funktie is dat je in aanraking komt met een grote diversiteit aan aspecten. Soms worden er acties aangemeld die jij dan gaat ondersteunen maar je kunt zelf ook een leuke actie opzetten waarbij je je creativiteit kunt inzetten. Regelmatig word ik gevraagd om een cheque in ontvangst te gaan nemen. Heel bijzonder om te zien hoe betrokken mensen zijn en dat die betrokkenheid zich vertaald in prachtige bedragen.Uiteraard ontmoet je ook een aantal malen per jaar een “wenskind”. Heel bijzonder want dat is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet!

meren voor dit goede doel. Als je eenmaal met zo’n actie bezig bent werkt het ook heel aanstekelijk. Met name tijdens de presentatie waarin we uitleggen wie we zijn en wat we doen zie je dat het mensen raakt en en dat ze graag bij willen dragen. Laatst hebben Eindhovense schoolkinderen met een sponsorloop maar liefst € 3000,-opgehaald. Geweldig om te zien. Wat is je mooiste ervaring tot nu toe bij Make-A-Wish Nederland? Ik ben er nog maar relatief kort bij maar vlak voor de zomervakantie heb ik samen met een collega vrijwilliger op een school in Den Bosch een videopresentatie bekeken over een actie van een aantal leerlingen die de Mont Ventoux hebben beklommen. We kregen een ereplaatsje voor het scherm. Je bent van Make-A-Wish en hoort er meteen bij en wordt onmiddellijk opgenomen in het gezelschap. Zo word je deelgenoot van hun betrokkenheid. Bijzonder om dat zo mee te maken!

Waarom zou iedereen vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland moeten doen? Make-A-Wish Nederland werkt heel professioneel . Dat was goed te zien tijdens de introductiedagen als nieuwe vrijwilliger. Een uitstekend voorbeeld van hoe je met enthousiasme ontzettend veel ideeen bij mensen naar boven haalt. Men inspireert en motiveert elkaar. Daarin spreekt de kracht van Make-A-Wish! Een echte aanrader om je voor deze stichting in te zetten! Wil jij je ook vrijwillig inzetten voor Make-A-Wish Nederland? Meer informatie omtrent mogelijke funkties vind je op onze website:

www.makeawishnederland.org/vacatures/

Wat maakt jouw werk voor Make-AWish zo bijzonder? De ontmoetingen met de kinderen zijn heel speciaal maar ook de acties zijn leuk om te doen. Het is eigenlijk niet zo moeilijk om mensen te enthousias-

Korein Kinderplein KidsRun Hoe leuk is het om met alle kinderen uit Meerhoven en omstreken samen een ronde hard te lopen op het echte Meerhoven24 parcours? Super leuk!!! Op zondagochtend 11 september om 10.30 uur gaat de Korein Kinderplein KidsRun van start. Ieder kind krijgt een eigen startnummer, een heuse medaille en een leuk aandenken! Het parcours is 2 km lang. Fantastisch toch! Samen met jouw vriendje of vriendinnetje meelopen. Of misschien heb je wel een knotsgekke juf of meester die zegt: “Kom klas, we doen met z’n allen mee.

Een super gelegenheid om een te gek klas-uitje te realiseren aan het begin van het schooljaar. Dat schooljaar kan dan niet meer stuk natuurlijk!” En dat voor maar € 2,50 per kind. Ouders mogen meerennen met hun kroost en meehelpen/aanmoedigen! Inschrijven: voorinschrijving via meerhoven24.nl/inschrijvenkidsrun heeft onze voorkeur, maar ter plekke voor aanvang startschot is ook mogelijk.

Laat de tijd nog een beetje langer de tijd! De Acht Schoonheden

Geniet van uw eigen SOIN RÉGÉNÉRATION behandeling, die uw huid verstevigt, gladder en jonger de schoonheid van uw huid! maakt – inBehoud uw schoonheidsinstituut: De grote verscheidenheid aan behandelingen van Maria Galland maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd. Meer informatie of een afspraak maken? 06 21879071 of mail naar info@achtschoonheden.nl Dorpstraat 120 | 5504HL Veldhoven | www.achtschoonheden.nl


Meerhoven24

6

10 & 11 september 2016

This is Run2Day Eindhoven! Run2Day Eindhoven is ontstaan om van passie een beroep te maken en zowel beginnende als gevorderde lopers van een verantwoord loopadvies te voorzien. Winkels met een loophart Bij Run2Day Eindhoven zijn we helemaal gek van hardlopen. Iedereen loopt bij Run2Day. Van 1 tot ruim 42 km. Daarom kunnen we je een goed en objectief advies geven. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat erbij hoort. Wij nemen alleen genoegen met de beste hardloopproducten, van schoenen tot accessoires. Dat is immers de

basis om comfortabel, blessurevrij en gezond te kunnen lopen. Expertise Run2Day is laagdrempelig; je kunt altijd even binnenlopen voor advies. Gewoon zonder afspraak. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Gratis video analyse Bij Run2Day maken we bij aankoop van hardloopschoenen een gratis videoanalyse van je loopstijl en je voetafwikkeling tijdens het hardlopen. Wij vinden het belangrijk dat dit dynamisch (lees: rennend) gebeurt. Dan kunnen we precies zien hoe iemand loopt en advise-

Daily Dutch Basic+

ren welke schoen daar het best bij past. Samen met jouw wensen vinden we jouw ideale loopschoen. Ook kunnen we je vakkundig adviseren over hardloopkleding, ondergoed en accessoires en al het andere dat lopen juist nog leuker maakt. Starten met hardlopen Wil je wat persoonlijke tips of een (gratis) schema? Kom dan langs in de winkel! Tevens organiseren we looptrainingen voor beginners onder de naam #werrun040 en trainingen voor instellingen en bedrijven. Gedurende het hele jaar organiseren we clinics op allerlei gebieden. Over (sport)voeding, trailrun-

ning, meditatie en nog veel meer. Ren dus snel eens bij ons binnen en ervaar zelf wat we voor je kunnen betekenen. Meer info? Zie eindhoven.run2day.nl of kijk eens op onze Facebook pagina! Run2Day Eindhoven Geldropseweg 19-23 Tel. 040 2930124

RM Fietsen

€319

Dealer van Popal Mooie fietsen voor een eerlijke prijs!

€229 County Roll + bronze

€369

Muzenlaan

Angel 20 roze

Winkelcentrum Cassandraplein

P Aulislaan

Cassandraplein 19 5631 BA Eindhoven T 040 – 7370357

Habraken 1212 5507 TB Veldhoven 040 25 333 28 www.pietgas.nl

(Praktijk Welschap Meerhoven)


Meerhoven24

7

10 & 11 september 2016

VEILING 10 SEPTEMBER 20:00 UUR

Ben jij toe aan een nieuwe sportieve uitdaging, wil je starten met sporten of wil je je trainingen naar een hoger niveau brengen? Kom dan eens een kijkje nemen bij imove bootcampclub! Bij ons kun je ­ bootcampen op de mooiste locaties van Eindhoven; het park in Meerhoven, bij de Karpendonkse Plas en op Strijp-S. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Van jong tot oud en voor alle niveaus. Iedere les is anders en je zal iedere keer opnieuw uitgedaagd worden. Al na een aantal lessen merk je resultaat; je wordt sterker, voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel! Zo kom je vol energie de naderende herfst- en winterdagen door. Naast het sporten in de buitenlucht bieden we ook indoor lessen in onze eigen studio: boksconditie lessen en small group trainingen (Benen-Billen-Buik les en Power Bootcamp). En wil je helemaal een goede start maken, kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor (duo) personal training. Hierbij stellen we een persoonlijk plan op passend bij jouw doelen waar we vervolgens samen voor aan de slag gaan met 1-op-1 trainingen, een voedingsconsult en sportschema’s voor thuis.

Benieuwd of het wat voor je is? Kom dan eens een gratis proefles doen. Neem daarvoor contact op met ­ info@imove-bootcamp.nl. Meer informatie over onze lessen en de tijden waarop we training geven vind je op onze website: ­ www.bootcampeindhoven.nl. Hopelijk tot snel en wie weet loop je dan wel volgend jaar met ons mee bij Meerhoven 24. Ieder jaar vind je ons daar met twee teams aan de start. Je herkent ons aan de feloranje shirts.

Altijd al een ballonvlucht willen maken, PSV bezoeken of lekker eten bij de Treeswijkhoeve. Kom dan naar de veiling van Meerhoven24 op zaterdag 10 september rond 20:00 en bied op een van de leuke veiling kavels. Alle kavels zijn belangeloos ter beschikking gesteld door verschillende donateurs en ook van de veiling gaat de gehele opbrengst natuurlijk naar ­ Make-AWish.

DOE MEE MET DE LOTERIJ EN MAAK KANS OP EEN LEUKE PRIJS Tijdens Meerhoven24 worden loten verkocht voor € 0,50 per stuk. De opbrengst hiervan gaat natuurlijk helemaal naar de Make-A-Wish Nederland. Door de donateurs zijn vele leuke prijzen ter beschikking gesteld met ook dit jaar enkele mooie hoofdprijzen zoals o.a. 2 fietsen door Vogue Bike en een waardebon van € 500 te besteden bij Pawn. De trekking van de hoofdprijzen vindt zondag 11 september rond 12:30 plaats in de Hangar.

De overige prijzen staan vanaf maandag 12 september vermeld op de site www.Meerhoven24.nl en kunnen worden afgehaald in de Hangar.

Meer informatie over onze lessen en de tijden waarop we training geven vind je op onze website:

WWW.BOOTCAMPEINDHOVEN.NL.


PRIVÉ LEASE BIJ VAN DEN UDENHOUT U DE BRANDSTOF, WIJ DE REST

Nieuwe auto Vast bedrag per maand Nooit meer onverwachte kosten All-Risk verzekering Geen investering of aanbetaling Optie van overname na afloop Geen aantoonbare schadevrije jaren vereist

VOLKSWAGEN up!

ŠKODA Citigo

€ 179,-

€ 235,-

per maand vanaf

per maand vanaf

*

*

SEAT Mii

AUDI A1

€ 199,-

€ 289,-

per maand vanaf

per maand vanaf

*

Pisanostraat 49 5623 CB Eindhoven Tel. 040 - 290 47 47

*

Wekkerstraat 43 - 53 5652 AN Eindhoven Tel. 040 - 219 77 00

Heistraat 33 5502 NK Veldhoven Tel. 040 - 253 70 37

* Bij een contract van 12 maanden. Getoonde afbeelding en prijs kan afwijken van het aangeboden model afhankelijk van uitvoeringen, op basis van inruil. Vraag naar de voorwaarden.

UDENHOUT.NL/PRIVELEASE


Meerhoven24

9

10 & 11 september 2016

PROGRAMMA ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2016

PROGRAMMA ZONDAG 11 SEPTEMBER 2016

AANVANG

ACTIVITEITEN

AANVANG

ACTIVITEITEN

11:00

OPENING MEERHOVEN24 2016 PRESENTATIE TEAMS

09:30

START KINDERACTIVITEITEN EN OPTREDENS met o.a.:

Presentatie Teams

• Mad Science

12:00

START Meerhoven 24 uur estafette

• Big Boulder klimwand

vanaf

DOORLOPEND DIVERSE OPTREDENS op het podium in de Hangar

12:30

en op het gezellige plein voor de Hangar zijn er diverse (kinder)

• Bing the Wolf en vrienden • Korein schminken • Clowns duo Blinky & Technico

activiteiten met o.a. : • DéDé dans • Big Boulder klimwand • Springkussen • Mad Science • Turnshow Olympia

09:30

INSCHRIJVING Korein Kinderplein Kidsrun

10:00

WARMING UP door 2B-Fit

10:30

START Korein Kinderplein Kidsrun

Ik heb een liefste wens

16:30

INSCHRIJVING RUN2DAY MEERHOVENLOOP

12:00

FINISH Meerhoven24 24 uurs estafette

18:30

START RUN2DAY MEERHOVENLOOP,

12:30 tot

PRIJSUITREIKING EN HULDIGING teams

5 km, 10 km, 15 km

13:00

trekking hoofdprijs loterij

(en leukemie)

door Andre Lindhout van Run2Day Eindhoven 17:00 tot

GEVARIEERD AVONDPROGRAMMA met een veiling en optredens

22:00

van o.a.: • Just Around the Corner • David Savage • DJ Quinten Ghazi

21:00

inschrijving Light-Up Run

22:00

Start Light-Up Run

OVERHANDIGING CHEQUE door de organisatie Meerhoven24

aan Make-A-Wish Nederland

Help mee en maak het verschil makeawishnederland.org 13:00

Ik heb een liefste wens

AFSLUITING MEERHOVEN24 2016

Help mee en maak het verschil

(en Duchenne)

KRISTAL-KIDS Hallo, Ik ben Christel van Kristal-Kids. Kristal-Kids biedt ontspanningsactiviteiten voor jong en oud! Met Kristal-Kids wil ik jong en oud laten stralen, zichzelf laten zijn en in balans laten komen. Door mijn verbinding met Run4Kids wil ik graag iets moois doen voor Make-A-Wish. Daarom ga ik tijdens Meerhoven24 met Kristal-Kids hele leuke Relax Kids sessies en Theekransjes organiseren. Ik voel me vereerd om ook mee te mogen helpen. Kom je ook mee helpen? Dit doe je door je aan te melden voor

gratis advertentie

makeawishnederland.org

één van de Relax Kids lessen en / of een Theekransje. Het deelnamegeld is helemaal voor Make-A-Wish.

waarmee je gezellig kunt kletsen en knutselen onder het genot van wat drinken en iets lekkers.

Relax Kids sessies helpen je spelenderwijs te ontspannen en te relaxen. Tijdens een Theekransje ontmoet je andere jongens en meisjes

Tevens organiseer ik met Kristal-Kids een Just Relax sessie voor volwassenen. Even lekker een uurtje metime. Wie wil dat nou niet? Kom ook, geniet en ontspan een uurtje en doe zo ook iets moois voor Make-A-Wish. Kijk op: kristal-kids.jouwweb.nl voor de Make-A-Wish planning. Je kunt je aanmelden via de website of ter plekke. Vol is vol! Vanaf 12 september starten de reguliere activiteiten. De aanmeldingstermijn hiervoor is ook gestart.

Ik hoop veel kinderen (en volwassenen natuurlijk) te laten stralen en zichzelf te laten zijn tijdens Meerhoven24. Samen laten we dan weer heel veel kinderen van Make-A-Wish stralen en zichzelf te zijn. Lieve groet, Christel Kristal-Kids ‘In iedere gewone steen schuilt een bijzondere, mooie, stralende en bovenal unieke kristal’


Meerhoven24

10

10 & 11 september 2016

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Content Autogroep aan het juiste adres. Met maar liefst 8 automerken, 10.000m2 autoplezier onder één dak. Profiteer van de vele acties en aanbiedingen en geniet van extra voordeel. Zo profiteert u van extra aantrekkelijke inruilpremies, scherpe financieringstarieven of private lease aanbiedingen. Kom langs bij Content Autogroep en ontvang direct een scherp persoonlijk voorstel. Content Autogroep blijft zich onderscheiden door een all-round aanpak van de mobiliteit van zowel huidige als toekomstige klanten. Wij zijn blij dat onze klanten ons waarderen op zowel sales als aftersalesactiviteiten met een rapportcijfer 9.

Content Autogroep – Autowijk Eindhoven – Pietersbergweg 3-9 – www.contentautogroep.nl LOCATIE MEERHOVEN24 (eerste 2 uur gratis daarna betaald) onder het winkelcentrum. EN PARKEREN Het middelpunt van Meerhoven24 is de Hangar, Meerbos 4 5658 LA Eindhoven. Hier is de start en finish van de lopen en vinden de optredens en activiteiten plaats. In de omgeving is (beperk) gratis parkeerruimte en er kan worden geparkeerd in de parkeergarage

De organisatie Meerhoven24 verzoekt een ieder zo veel als mogelijk met de fiets of het openbaarvervoer te komen (Lijn 401 vanaf het Station Eindhoven) Zie ook op de site van Meerhoven24.nl

AutoleaseDirect

Kia Private Lease Editions, nu bij Content Autogroep. Zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag.

Kia cee’d Sportswagon Vanaf € 375,- /mnd

Kia cee’d Vanaf € 365,- /mnd

Kia Picanto Vanaf € 189,- /mnd

Kia Rio Vanaf € 279,- /mnd

Onbezorgd autorijden met de Kia Private Lease Editions. Voor één vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Kia. Dat kan nu extra voordelig met de Kia Private Lease Editions. Je rijdt al een Kia Picanto vanaf € 189,- per maand! Je hoeft alleen nog maar te tanken (en af en toe wassen). Nog meer ruimte nodig? Dan kies je voor de scherpe actietarieven van de Rio, cee’d en cee’d Sportswagon. Bereken online zelf eenvoudig jouw maandbedrag of vraag in onze showroom naar de mogelijkheden.

Content Autogroep Pietersbergweg 9, Autowijk Eindhoven Tel: 040 - 21 57 010, www.kia-eindhoven.nl Gem. brandstofverbruik: 3,6 – 6,3 l/100km, 27,8 – 15,9 km/l. CO2-uitstoot: 94 – 147 g/km. Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie 10.000km per jaar en ten minste 6 schadevrije jaren. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Kosten voor onder andere wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De getoonde prijzen per meer- en minderkilometer betreffen een indicatie, welke in praktijk in de meest voorkomende gevallen positief af zal wijken van bij het aanbod getoonde tarieven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt en is geldig van 01-07-2016 t/m 31-09-2016.


Meerhoven24

11

10 & 11 september 2016

Korein Kinderplein

Kidsrun

Zoals elk jaar is de zondagochtend voor de kinderen!! Al weer voor de zesde keer start op zondagochtend om 10:30 uur de Korein Kinderplein Kidsrun.’.

WELKOM IN DE WERELD VAN

MAD-SCIENCE Wil je weten hoe wetenschap en techniek in ons dagelijks leven verweven is. Wil je weten wat je voor leuke dingen kan doen met natuurkunde en scheikunde, kortom ook zo nieuwsgierig naar wetenschap en techniek? Kom dan zondagochtend kijken naar de Mad Science show. De professor laat je op een speelse manier in aanraking komen met wetenschap en techniek.

Alle kinderen tot en met 15 jaar kunnen meelopen, eventueel samen met papa of mama. Ze lopen over hetzelfde mooie parcours door het park als de volwassenen en finishen na 2,2 km op het plein in het winkelcentrum onder de Korein finishboog waar papa, mama, opa en oma ze verwelkomen. Voordat aan de run begonnen wordt zullen de spieren eerst los en warm gemaakt worden tijdens de warming up ook dit jaar weer verzorg door Mike van 2BFit. Heb je je nog niet ingeschreven voor de Korein Kinderplein Kidsrun doe dat dan nu op www.meerhoven24.nl/ inschrijven De inschrijving is € 2,50 en dit gaat natuurlijk ook naar Make-A-Wish. Neem je papa, mama, opa, oma, neefjes, nichtjes ooms en tantes en vriendjes mee voor een te gekke kidsrun!

BING THE WOLF NAAR KOREIN KINDERPLEIN KIDSRUN Tijdens het gehele weekend zal Bing the Wolf en enkele vrienden aanwezig zijn! Deze knuffelbare figuren zullen op de zondagochtend de Kidsrun komen opleuken en bijdragen aan een fantastische dag. Bing the Wolf is een bekend figuur in Eindhoven en een graag geziene gast op verschillende events door heel Nederland, zo zou je hem al gezien kunnen hebben tijdens Furwalk Eindhoven. Bing is een echte kindervriend en houdt ervan om op de foto te gaan en ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Samen met zijn vriendjes zal hij er voor zorgen dat de Kidsrun onvergetelijk word.

ACTIVITEITEN

CLOWNS DUO

BLINKY EN TECHNICO Clowns Duo Blinky & Technico bestaat uit twee vrolijke clowns genaamd clown Blinky en clown Technico, zij komen zondagochtend Meerhoven24 opluisteren. Zij maken overal een groot feest van en doormiddel van acts en improvisatie weten zij jong en oud te vermaken en op ieder gezicht een glimlach te toveren!

Flash Ballonvaarten www.mijneersteballonvaart.nl

Zeelsterstraat 177 Eindhoven Tel. 040-2525661

Bekijk je omgeving eens van de andere kant

Gedurende het gehele weekend zijn er diverse andere kinderactiviteiten. Zo kun je je mooi laten schminken bij Korein en bij Silvia en komt Mad Science demonstraties geven. Voor de iets grotere kinderen is er een uitdagende Big Boulder klimwand. Verder zijn er demonstraties van o.a. DéDé dansballet en Olympia Turnvereniging. Kortom kom je uitleven en kijken bij Meerhoven24!


Uw club ĂŠn de buurt versterken.

Waardoor iedereen wint.

Rabobank Eindhoven-Veldhoven ondersteunt Meerhoven24 Meerhoven24 brengt jong en oud in beweging. Met een verbindende kracht die veel verder gaat dan hardlopen alleen. Zo worden wensen vervuld van ernstig zieke kinderen en dat ondersteunen wij van harte.

Ontdek alles over de Rabobank en sport op Rabosport.nl Een aandeel in elkaar

Meerhoven 24 krant  

Meerhoven 24 krant  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded