HOBRO GOLFKLUB - GOLF & NATUROPLEVELSER

Page 1

HOBRO
GOLFKLUB
Nyhed! Lær at spille golf Gratis side 5 Golfstien kort Side 36 – 37 Panoramaruten side 18 - 19 TrackMan Center side 10-13
GOLF & NATUROPLEVELSER
2 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

BEST BALL OPEN VINDERNE

3

VELKOMMEN TIL HOBRO GOLFKLUB

Hobro Golfklub har på trods af Corona-pandemien og kriser formået at holde fast i en positiv udvikling –hvilket vi især kan takke vores frivillige, vores sponsorer og vores dygtige medarbejdere for. Vi har fortsat og udbygget vores gode samarbejde med banens naboer, Mariagerfjord Kommune og Danmarks Naturfredningsforening.

I dag er kendskabet til Hobro Golfklub som områdets lokale golfklub positivt fra alle sider. Samarbejdet med Danmarks Naturfredningsforening, DOF og Mariagerfjord Kommune omkring natur på banen har ført til mange nye naturtiltag til glæde for biodiversiteten og dyrelivet. Vi er ikke færdige med at gøre nye tiltag til gavn for biodiversiteten.

Vi har beklædt alle vores tage på de bygninger, der ligger på banen med Sedum-tag. Et blomstrende tag, som vil tiltrække vilde bier hen over sommeren.

Vi udbygger også fortsat samarbejdet med kommune omkring de mange gående på Panoramaruten (30 - 40.000 om året). Vi kan afhjælpe problemer med parkering ved Sildehagen ved at tilbyde parkering på vores P-plads. Vi vil også hen over sommeren skilte

med vores toiletter og tilbyde de gående et lille pusterum i vores Sparekassen Danmark loungen, hvor der kan købes is og drikkevarer.

Klubben formået at fastholde de fleste af de nye medlemmer, som Coronapandemien sendte vores vej. Vi er i dag 550 medlemmer – og det ser ud til, at vi går et forår i møde, hvor interessen for golf vokser. Vi gør alt for, at vores medlemmer skal føle sig velkomne i klubben og tilrettelægger gratis træning og medlemsaftner, hvor også de sociale relationer kan udbygges. Sæson 2023 er fløjtet i gang og i Hobro Golfklub. Medlemmer og gæster kan møde gamle kendinge men også en masse nye tiltag.

I uge 20 fejrer vi klubbens 14-års fødselsdag og har vi sat alle sejl til i fødselsdagsugen, så kom endelig forbi denne uge.

Vi har netop godkendt en plan for pasning af banen –en plan der er udarbejdet af vores chef greenkeeper i samarbejde med vores baneudvalg. I vil derfor, når græsset rigtigt gror, møde et nyt look på banen. Klipningen vil give nye udfordringer for de fleste spillere, men også lempelser for dem, som ikke slår så langt – især foran teestederne. Hul 6 og 8, som blev lagt om i efteråret 2022, vil også komme til at tage sig helt anderledes ud.

Herudover vil I, i løbet af året kunne nyde, at vandløbet ved hul 18 nu er tæt, så det kommer til at fremstå som det er tænkt – et rislende vandløb.

I år kan I også glæde jer over vores nye vaskeplads for golfvogne med mere plads og bedre mulighed for, at flere kan komme til.

Som noget helt nyt har vi hen over vinteren etableret et Trackman center, således vi kan tilbyde vores medlemmer at spille indendørs golf. Vi tilbyder 2 golfsimulatorer af typen Trackman 4. Vi byder velkommen til både nye og erfarne golfspillere, her kan du øve alle slags slag indendørs i ly for regn, sne og blæst eller gå en 18 hullers bane på den halve tid. For at booke en bane skal du være medlem af Hobro Golfklub.

Hver simulator giver dig en helt præcis radarmåling af dit slag, så du kan øve dig præcis som du vil på en virtuel driving range, eller på en af vores mange virtuelle baner fra hele verden. En golfsimulator er både til meget erfarne golfspillere, som vil træne deres spil, men er også velegnet til den helt almindelige golfer, som blot vil hygge sig med vennerne.

Der bliver rigtigt meget at se frem til som gæst og medlem af Hobro Golfklub i 2023.

4 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Få et golfkørekort og få masser af oplevelser og nye venner

Hobro Golfklub tilbyder løbende gratis uddannelse i golf.

Fantastiske naturoplevelser og en aktiv fritid venter dig i Hobro Golfklub.

• Gratis undervisning og træning

• Gratis udlån af udstyr

• Gratis bolde på driving range

• Gratis spil på banen

Mod

Efter

på mere?
endt uddannelse er der
3000,-
• Halv times gratis konsultation hos BeneFIT Hobro frem til 31/12/2024
mulighed for medlemskab af Hobro Golfklub KUN
Medlemskab
Hobro Golf - Torndalsvej 3 - 9500 Hobro Tlf.: +45 98 52 05 00 | Mail@hobrogolf.dk | www.hobrogolf.dk Hovedsponsor 5
LØBENDE NYE HOLD GENNEM 2023

UNIK GOLFOPLEVELSE

HOBRO GOLFKLUBS FANTASTISKE GOLFBANE I HIMMERLAND

Danmark er kendt for sin smukke og varierede natur, og dette gælder også for landets golfbaner. Med mere end 200 golfbaner spredt over hele landet, er der masser af muligheder for at nyde den friske luft og det vidunderlige landskab, mens du spiller dette klassiske spil.

HOBRO GOLFKLUB ER EN GOLFOPLEVELSE

En af Danmarks mest naturskønne golfbaner er Hobro Golfklub, som er kendt for sin panoramaudsigt over Mariagerfjord og den omkringliggende natur. Golfbanen er designet til at skabe en unik golfrunde og golfbanen er en udfordring for både begyndere og erfarne golfspillere.

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening har banen opbygget en helt unik flora og fauna på banen. Mangfoldigt Dyrelivet i banens søer er og de mange træer med fuglekasser skaber varieret fugleliv i træer og buske rundt på golfbanen på nordsiden af Mariagerfjord.

Hvis du er på udkig efter en golfoplevelse i Jylland, så kan du besøge Hobro Golf Klub. Denne golfbane er beliggende lige udenfor Hobro og er kendt for sin naturskønne omgivelser og en udfordrende sværhedsgrad for golfspillere. Banen er anerkendt for stor variation på golfhullerne og gode faciliteter i Sparekassen Danmark Loungen, som er placeret i klubhuset.

6 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

OPLAD DIN ELBIL MED GRØN EL FRA HOBRO GOLFKLUB

Ved klubhuset er der 4 elladestationer til elbiler. Blandt de mange grønne projekter Hobro Golfklub har gennemført i de senere år, er forbrug af eget produceret strøm fra solcelle anlæg, som opbevares på batterier og bruges internt i klubben og til opladelig af golfbiler og elbiler.

AUTOCAMPER PARKERING MED NATUROPLEVELSER

Der er også mulighed for at parkeret og overnatte i autocamper på p pladsen ved klubhuset. Med adgang til bad/lounge og dejlige stier ned til Mariagerfjord og rundt på golfstien er du tøt på naturen. Selvfølgelig kan du købe en runde golf på banen.

ALLE GOLFSPILLERE ER VELKOMNE UANSET HANDICAP

Uanset om du er en erfaren golfer eller en nybegynder, så er Hobro Golfklub et helt unikt sted at spille golf. Her kan du finde den perfekte golfoplevelse for dig, samtidig med at du nyder den smukke danske natur. Så pak din golfbag og kom og oplev en af Danmarks smukkeste golfbaner!

7
Besøg vores store vin og spiritus butik i Hobro. Vi støtter lokalt og er en del af Hobro Golfklub. Vi laver gavekur ve og vinsmagninger. vi er specialister i VIN - SPECIAL ØL SPIRITUS - GAVEKURVESMAGNINGER & EVENT Lupinvej 4, Hobro – 31 31 07 20 – dinvinbutikhobro.dk H o b r o 8 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

T E AMB U I L D I N G

F Y R A FT E N S G O L F

NY F R I T I D SI N TER E S S E

Kært barn har mange navne

Hobro Golfklub inviterer i lighed med foregående år butikker/virksomheder/

foreninger i kommunen til nogle sjove og hyggelige arrangementer

som varer ca. 3 timer

Grundpakken:

Undervisning i udslag og putting (5-10 deltagere én træner – 11-20 deltagere to trænere)

Leje af udstyr

Bolde på driving range

Spil på par-3 banen

Puttekonkurrence med ”kæmpe præmie”

Én øl eller sodavand i klubhuset

Luxuspakke:

Én times extra træningstid

50 KR.

Kaffe og vand under træningsforløbet/par-3 runden Stor lækker sandwich - Sandwichen kan opgraderes til feks stegt flæsk, pariserbøf, stjerneskud eller lignende for kr. 75,- ( vi kan i princippet fixe al slags mad – spørg)

125 KR.

PRIS PR. DELTAGER

og vi kan stort set lægge det alle ugens 7 dage alt efter hvad der passer jer bedst ….!!!!

Der er et deltagerantal fra 5 til 20 – men skulle I være flere end 20, så laver vi det bare over 2 gange.

Koner, mænd, kærester og respektive er selvfølgelig også hjertelig velkomne

Tilmelding og spørgsmål til Steen Claudi på salgogevent@hobrogolf.dk eller telefon 25 39 43 73

Golf er en spændende sport/fritidsinteresse, god motion og Dansk Golf Union er faktisk Danmarks 4 største idrætsforbund med 165.00 aktive medlemmer – faktisk 50% større end feks håndbolden !! Golfen er som sagt god motion, idet en runde er på ca 10 km – og meget vigtigt en motionsform man kan dyrke ”til man ikke mere kan gå”, idet man ikke som feks løbning max-belaster kredsløb og ”skrøbelige lemmer” !!

International forskning har fastslået, at spiller man golf jævnligt, så forlænger man livet med 5 år Golf er altså en god kombination af motion, frisk luft, socialt samvær, og så er det ikke mindst ”hamrende svært”

. TIf: +45 98 52 05 0 0 • www.hobrogolf.d k • Mail@hobrogolf.dk
PRIS PR. DELTAGER
9

HOBRO GOLFKLUBS

TRACKMAN CENTER FOR KLUBBENS MEDLEMMER

I golfsporten bruges TrackMan-systemet til at levere en række vigtige data om boldens bevægelse og spillerens præstationer. Disse data kan hjælpe spillere og trænere med at evaluere og forbedre teknikken og strategien, samt tilpasse udstyr og træningsprogrammer. Hobro Golfklub har for nyligt indviet deres nye TrackMann Center.

Golfspillere, uanset niveau, stræber hele tiden efter at forbedre deres spil og opnå bedre resultater. Der er mange faktorer, der påvirker en golfspillers præstation, herunder teknik, træning, mentale færdigheder og udstyr. En af de bedste måder at forbedre disse faktorer er ved hjælp af teknologi, og en af de mest avancerede teknologier til rådighed for golfspillere i dag er TrackMan-systemet. I denne artikel vil Hobro Golfklub forklare, hvorfor golfspillere skal bruge TrackMan og hvordan det kan hjælpe med at forbedre deres spil.

”Vi har investeret i denne ny golfteknologi for at give vores medlemmer i Hobro Golfklub de bedste forudsætninger for at dygtiggøre sig indenfor golfsporten. Vores ungdomsafdeling og turneringshold får nu optimale træningsbetingelser i forhold til at optimerer deres golftræning.” – udtaler Formand for Hobro Golfklub John Astrup.

TrackMan er en avanceret teknologi, der bruger radar og kameraer til at spore boldens bevægelse i realtid, mens den flyver gennem luften. Systemet analyserer derefter dataene for at give en række nøjagtige målinger og statistikker, som kan hjælpe golfspillere med at forbedre deres spil. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at golfspillere bør bruge TrackMan:

BEDRE TEKNIK

TrackMan kan måle forskellige aspekter af boldens bevægelse, herunder hastighed, lanceringvinkel, spin rate og afstand. Disse målinger kan hjælpe golfspillere med at forstå, hvordan deres slagteknik påvirker boldens flyvebane og landingssted. Ved at analysere disse målinger kan spillere justere deres slagteknik og forbedre deres præcision og boldkontrol.

OPTIMERING AF UDSTYR

TrackMan kan også måle den samlede afstand, som bolden rejser i luften og hvor langt bolden ruller efter landing. Disse målinger kan hjælpe golfspillere med at vælge det rigtige køllevalg og justere deres slagteknik for at maksimere afstanden. Derudover kan spillere bruge TrackMann til at evaluere og sammenligne forskellige typer af golfkøller og golfbolde for at finde den bedste kombination for deres spillestil.

MENTAL TRÆNING

TrackMan kan også give golfspillere feedback i realtid, hvilket kan hjælpe med at opbygge mentale færdigheder, såsom koncentration, tålmodighed og selvkontrol. Når golfspillere ser, hvordan deres slagteknik påvirker boldens bevægelse, kan de lære at bevare deres fokus og forblive rolig under pres.

BEDRE RESULTATER

Ved at bruge TrackMan til at analysere deres spil og justere deres slagteknik og strategi kan golfspillere i Hobro Golfklub forbedre deres præstationer og opnå bedre resultater på banen. Systemet kan også hjælpe med at identificere områder, hvor spillerne kan forbedre deres spil og fokusere deres træning på de områder, der giver mest udbytte.

Samlet set er TrackMan et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe golfspillere med at forbedre deres spil og opnå bedre resultater på banen. Ved at bruge TrackMan kan golfspillere få nøjagtige målinger af deres slagteknik og boldens bevægelse, som kan hjælpe dem med at identificere områder, hvor de kan forbedre deres spil.

Desuden kan de bruge dataene til at justere deres slagteknik og strategi, optimere deres udstyr og opbygge mentale færdigheder. Ved at integrere TrackMan i deres træningsrutine kan Hobro Golfklubs golfspillere forbedre deres præcision, boldkontrol og afstand, og opnå bedre resultater på banen. ARTIKLEN

Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
FORTSÆTTER PÅ SIDE 12
NYHED 10
11

HER ER NOGLE AF DE MÅLINGER, SOM TRACKMAN-SYSTEMET KAN LEVERE I GOLFSPORTEN:

Boldhastighed: TrackMan kan måle den hastighed, som bolden forlader golfkøllen med, hvilket kan hjælpe spillerne med at forbedre deres slagteknik og øge deres boldhastighed.

Lanceringvinkel: Systemet kan også måle Lanceringvinkel, som beskriver vinklen på bolden, når den forlader golfkøllen. Denne måling kan hjælpe spillerne med at justere deres slagteknik og forbedre deres præcision.

Spin rate: TrackMan kan måle boldens spin rate, som beskriver, hvor meget bolden roterer i luften. Spin rate kan have en stor indvirkning på boldens flyvebane og landingssted, og spillerne kan bruge denne information til at justere deres slagteknik og optimere deres boldkontrol.

Afstand: Systemet kan måle den samlede afstand, som bolden rejser i luften, samt hvor langt bolden ruller efter landing. Dette kan hjælpe spillerne med at vælge det rigtige køllevalg og justere deres slagteknik for at maksimere afstanden.

Retning: TrackMan kan også måle boldens retning, fra det øjeblik den forlader golfkøllen, til den lander på

greenen. Denne information kan hjælpe spillerne med at forbedre deres boldkontrol og reducere antallet af fejlslag.

Samlet set kan TrackMann-systemet give golfspillere og trænere en dybere forståelse af deres præstationer og hjælpe dem med at identificere områder, hvor de kan forbedre deres teknik og strategi.

12 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Vi tror på Hobro!

Kald os bare gammeldags, men vi tror på personlig rådgivning tæt på dig og din økonomi. Rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og dine drømme. Rådgivning, når du har brug for det.

Vi er hele byens bank. Husk på - vi bor her nemlig selv.

Book et møde på 96 57 20 10

4536 Hobro · 266x365 · Vi tror på Hobro.indd 2 20.04.2022 13.4513

Tag

Har du sikret dine ansatte både nu og i fremtiden via en firmapensions- og sundhedsordning?

Hos NORTH Pensionsagentur står vi klar til at skræddersy den rette løsning til dig og dine ansatte.

www.myhlenberg.dk Vandmanden 10 · 9200 Aalborg · Tlf. +45 8993 4100 · ww w.northrisk.dk
individuell
•Tilpasning efter
Attraktiv
pensionsaftaler.
og flexibel sundheds- og
Jysk Pension er en del af NORTH. North hjælper dig og dine medarbejdere med: Vestergade 6 - 9500 Hobro Tlf 98 52 01 02 www.hegra sk.dk - mail: he-tryk@hegra sk.dk HOBRO EKSPRES-TRYKKERI Grundlagt 1902 Visitkort Tryk i 121 årTryk i 121 år Kuverter Reklamer Flyers Hæfter
• Personlig rådgivning og møde. •
hånd
medarbejdere
både
fremtiden
om dine
-
nu og i
Jesper B. Thomsen Pensionschef T: 41 33 29
E: jth@northrisk.dk NORTH Pensionsagentur Vandmanden 10 A 9200 Aalborg SV northpensionsagentur.dk SCAN MIG 14 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
91
et tilbud
dine bankforretninger Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder som kunde i Sparekassen Danmark - uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi har tid, når du har tid. Sparekassen Danmark – Hobro, Adelgade 27 (Store Torv), 9500 Hobro, T 9657 5000 Sandie T 9657 5018 sad@spard.dk PRIVAT Jesper T 9657 5068 jmik@spard.dk ERHVERV Torben T 9657 5046 tb@spard.dk ERHVERV 15

UDVIKLER SIG I ALLE RETNINGER SAMTIDIG

Golfklubben på kanten af Mariager Fjord udenfor Hobro har masser af foreningsliv og godt kammeratskab. Klubben er en myretue af frivillige kræfter, der gerne giver en hånd med. Der er både plads til ungdoms- og seniorgolfspillere, som vil gå og hygge sig, og golfspillere der vil en masse med deres golfsport.

De mange nye golfspillere i klubben har sendt medlemstallet forbi 550, og der afholdes igen i 2023 gratis golfkurser, hvor de nye kan lære at spille golf. Både blandt ungdoms- og seniorspillerne er der mange, der fortsætter med at spille golf efter endt uddannelse. Juniorafdelingen er vokset til mere end 80 spillere, og de har fået deres helt eget fællesskab, som bliver kaldt ”De unge løver” i klubben.

Turneringsafdelingen er også vokset i henholdsvis antal deltagere og hold, og her bliver der ikke taget let på det at spille golf. Træningssamlinger og personlig udvikling er systematiseret i tæt samarbejde med klubbens pro Rasmus Lange. Der bliver løbende investeret i nyt udstyr og mere personlig træning til talenterne.

HOBRO GOLFKLUB
16 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Den grønne vinkel er også kommet til Hobro Golfklub, som har investeret i solceller og oplagring af strøm på batterier om natten for at blive mere bæredygtig i energiforbruget i klubben. På p-pladsen kan elbiler nu lades, og der er autocamper pladser til rådighed.

Flora og fauna på golfbanen har været et fokusområde i senere år. I tæt samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Mariagerfjord har dyr og planter fået et unikt naturområde i et samspil med selve golfbanen. Søerne er fulde af liv, og den sjældne orkide Majgøgeurt er fundet på golfbanen.

Den store frivillige skare af medlemmer arbejder 2 gange om året med at forbedre og vedligeholde klubbens huse, udearealer og selve golfbanen. Forår og efterår bliver alt kigget efter, og derfor har golfklubbens medlemmer har nogle lækre faciliteter at samles igennem hele året.

Hul 17 er helt unik. Det er et nyanlagt par 5 hul med en helt enestående udsigt ud over Mariager Fjord. Hul 18 er også lavet om til et par 3 hul. Disse 2 nye huller giver golfspillerne en helt ny oplevelse af Hobro Golfbane.

17

Hobro Golfklub er placeret lige midt på panoramaruten, som løber på nordsiden af Mariagerfjord fra lystbådehavnen til Bramslev Bakker. Alle er velkomne i vores Sparekassen Danmark Lounge, hvor du finder forfriskninger, toiletter, vand post og mulighed for at oplade din telefon. Du er velkommen til at sætte dig inde eller ude og nyde naturen, udsigten og de dejlige faciliteter vi har i Hobro Golfklub.

Vi glæder os til at se dig lige midt i den smukke natur ved Mariager Fjord.

T ag
h v il o g e n fo r f
et
r isknin g ve d Ho br o G olfklu b på pa no ramar u te t u re n
w w w . h o b r o g o l f . d k 18 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Carlsberg, Tuborg & Grimbergen fadøl Premier is Kaffe, kakao & the Chips & chokolade

Lette anretninger

Hobro Golfklub har opgraderet sine faciliteter for alle golfspillere. Vores nyrenoverede Sparekassen Danmark loungen tilbyder forfriskninger, toiletter, omklædning med bad og mulighed for at oplade din telefon. Vores Pro shop har golfudstyr og golftøj. Udsigten fra laungen til Mariager Fjord er betagende både inde og ude.

Vi glæder os til at se dig lige midt i den smukke natur ved Mariager Fjord.

N y d e n f o r f r isk n i n g i S p a r e k a s s e n D a n m a r k l o u n g e n - H o b r o G olf k l u b
w w w . h o b r o g o l f . d k 19

EN VIGTIG SPILLER I DET LOKALE ERHVERVSLIV

Hobro Erhvervsnetværk er et aktivt netværk for virksomheder og organisationer. Erhvervsnetværket har stor opbakning fra stærke profiler, som er direktører, erhvervsledere, ejerledere og andre nøglepersoner. Denne sammensætning giver en rigtig god grobund for kvalificerede og aktuelle drøftelser på tværs.

RAMME FOR GODE NETVÆRKSMØDER

Møderne afholdes som morgenmøder, hvor der både før, under og efter mødet er en platform for at få drøftet, hvad der rø’r sig lige nu.

Vi sætter stor pris på de frivillige i Hobro Golfklub, som sørger for, at der til hvert møde er dækket op og lavet morgenmad til de ca. 40 netværksdeltagere, som gennemsnitligt deltager i møderne.

VEKSLENDE INDHOLD SKABER STOR VARIATION I MØDERNE

På netværksmøderne er der videndeling, sparring og inspiration, hvor vi gerne tager fat på aktuelle emner, som kan inspirere til nye samarbejder og løsninger inden for ens eget arbejdsfelt.

I løbet året veksles indholdet på møderne – det kan både være eksterne indlæg, indlæg fra et netværksmedlem eller sparringsmøder, hvor der udelukkende er drøftelser ved bordene på baggrund af en kort introduktion. Uanset indhold, så prioriteres det så vidt muligt, at der er tid til netværksdrøftelserne, idet det udvikler kendskabet mellem medlemmerne endnu mere.

VIL GERNE SKABE SAMMENHÆNG

Der er en spændende og aktiv erhvervsudvikling i lokalområdet – og Hobro Erhvervsnetværk vil gerne vil slå et slag for, at dette bliver kendt af endnu flere. Kendskab giver et mere nuanceret billede af, hvad virksomhederne kan løfte, og det kan være et element i, at erhvervslivet tales endnu mere op.

Udover at skabe sammenhæng på tværs i netværket så vil vi også gerne være med til at skabe en sammenhæng til andre netværk samt til Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Erhverv. Information, vidensudveksling og en god platform for drøftelser er noget af det, der er med til at få vores område til at hænge sammen på tværs og på langs.

I SIDSTE ENDE HANDLER DET

OM UDVIKLING AF FORRETNINGEN

Vi har en grundlæggende tro på, at det gavner virksomhederne og lokalområdet, at der er en platform som Hobro Erhvervsnetværk. Forretningen skal nok følge med, når der er et godt kendskab til hinanden fordi vi har en større tilbøjelighed til at samarbejde og drive forretning med dem, vi kender, og dem vi synes, der griber tingene fornuftigt an.

Selvom det er meget tidlige morgenmøder, så er netværksdeltagerne særdeles veloplagte og sørger for, at møderne bliver afholdt i en afslappet og humoristisk atmosfære. Dette gør, at det altid er møder, som man glæder sig til!

20 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

4 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL NETVÆRKE:

1. Virksomheder der arbejder med networking får 80% af deres nye kunder gennem netværk

2. En anbefaling fra en relation giver dig 8 gange større chance for et møde end opsøgende kontakt

3. Blandt ledere peger 90% på netværk, som den vigtigste kilde til innovation, viden og vækst

4. ”Word of mouth” er 10 gange så effektivt som traditionel markedsføring

Netværksakademiet

21

Golf er en spændende sport/fritidsinteresse, og Dansk Golf Union er Danmarks 3. største idrætsforbund med knap 150.000 medlemmer.

Golf er god motion, da man går ca. 10 km på en runde – Og det er vel og mærke en motionsform man kan dyrke resten af livet, idet man ikke som feks. løb max-belaster hjerte og skrøbelige lemmer.

Det er lægevidenskabeligt dokumenteret, at spiller man golf regelmæssigt, så kan det forlænge livet ca. 5 år.

Golf er altså en kombination af motion, frisk luft, socialt samvær og ikke mindst ”hamrende svært”

behandlingsplanlægning alle former for tandbehandling
kompetent behandlerteam som kan tilbyde
Konkurrence dygtige priser på tandlægeopgaver
Mulighed for afdragsordning på tandlægeregningen Din Tandlæge Hobro har: Far ver - CMYK: 71/51/21/02 16/07/28/00 14/03/00/00 Far ver - PANTONE: Pantone nr 647 U Pantone nr 5875 U Pantone nr 2707 U Se mere på www.dintandlægehobro.dk Banegårdsvej 45 • 9500 Hobro • Tlf: 98 52 39 39
• "State of the art” 3D scanner til aftryk til kroner og broer samt
• Stort
info@dintandlaege-hobro.dk Vi bor 5 min. fra Banegården i Hobro og vores klinik er handicapvenligt indrettet.
Bilreklamer Skilte Storformat print Klistermærker Golf promotion artikler VI SES! tlf. 60 14 57 50 • www.spskilte.dk 22 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

TURNERINGSAFDELINGEN

HAR VÆKST I GOLFSPILLERE DER VIL UD OG SPILLE TURNERING

TURNERINGS GOLF I HOBRO GOLFKLUB DANMARKSTURNERINGEN 2023.

Hobro Golfklub er også for dem der vil noget mere med deres golfsport. Som medlem af Hobro Golfklub har du mulighed for at komme til træninger og dygtiggøre dig som golfspiller sammen med resten af turneringsspillerne i klubben. Vi har moderne faciliteter og et godt socialt klubmiljø.

Damer Hobro: 3. division Vest – Pulje 3 – sammen med Aarhus, Himmelbjerg og Tange Sø. Hjemmekampe: 17. juni, 18. juni og 12 august.

Herre Hobro: 3. division Vest – Pulje 7 – sammen med Skive, Tange Sø og Kalø. Hjemmekampe: 17. juni, 18. juni og 12. august.

Herre Hobro: 5. division Vest – Pulje 6 – sammen med Rold Skov, Randers Fjord og Randers. Hjemmekampe: 6. maj, 17. juni, 12. august.

Herre Hobro: Kvalifikationsrækken Vest – Pulje 6 –sammen med Volstrup, Rold Skov og Mariager Hjemmekampe: 17. juni, 18. juni og 12. august

23

10.000 KR GOLFREJSE

Gnaqn Fnke

PEN BEST BAL L

Vindere af best ball open 2023

Brian Søndergaard Hansen og

Mikkel Holm Myrup med 95 point

VINDERNE AF FØRSTEPRÆMIEN
24 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
25

På Mølhøjgaard, tæt ved Hørby Skoleby, har Holmgård Ejendomme opført 37 kvalitets rækkehuse.

Boligerne er fordelt på 82-117 m2 og har en fantastisk beliggenhed.

Kontakt os for en fremvisning og følg med på vores Facebook

Holmgård Ejendomme.

DANSK KONDITORI SIDEN 1878

Bæchs Conditori blev grundlagt i Hobro ved Mariager Fjord i 1878. Og det er stadig her, de klassiske danske konditorkager og nye søde fristelser kreeres, formes og pakkes - altid med omhu og respekt for den gode danske smag. Lige til at friste - frisk fra frost. Find mere inspiration www.baechs-conditori.dk

TÆT PÅ ERHVERVSLIVET – OGSÅ I HOBRO

LARS MØGELVANG HANSEN ADVOKAT, PARTNER

KONTAKT

lmh@pmjlaw.dk

Adelgade 1, 9500 Hobro

Lokalt forankret med kontorer i Hobro og Randers

Tlf. 70 26 27 00 www.pmjlaw.dk

FIRMAFROKOST KANTINEDRIFT FEST– OG EVENTCATERING Bestil på Tlf. 71 92 60 99 L ø g s t ø r v e j 3 • 95 0 0 H o b r o MOS M a d h u s
CO ND I T O R I
26 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

SERIØST SJOVT I HOBRO GOLFKLUB

Hobro Golfklub har en stor juniorafdeling, der mødes til træning hver torsdag på den smukke bane i Hobro Golfklub. Træningen er både for sjov og for alvor. Desuden sørger holdleder Lone Skaarup for, at juniorerne både kan deltage i turneringer og prøve at spille på andre baner i lokalområdet.

DET ER DEJLIGT, NÅR VI ER MANGE

Juniorafdelingen i Hobro Golfklub er vokset under corona, men Lone Skaarup er glad for at se, at de fleste spillere er vendt tilbage til opstarten i april. Juniorafdelingen har cirka 30 spillere fra 7-17 år 17+ de unge løver 50 spiller. Det er rart at være mange på banen, for golf er også en social sport – i hvert fald i juniorafdelingen i Hobro Golfklub. Spillerne kommer fra flere dele af kommunen og enkelte kommer endda udefra. Det tyder ikke så meget, for de hygger sig sammen uanset alder og adresse, og det er vigtigt.

”Der er et særligt kammeratskab mellem juniorerne. Vi har for eksempel en trup for 10-17-årige og de har det godt sammen. De er gode ved hinanden, og hygger sig med at spille og har det også sjovt i pauserne. De kender ikke hinanden i forvejen, og det gør det bare endnu bedre, når de ”blender” sig på kryds og tværs” fortæller holdleder Lone Skaarup.

TRÆNING FOR SJOV OG ALVOR

Tag ikke fejl af, at træningen er alvorlig. Juniorerne er kommet for at spille golf og blive bedre, men heldigvis er træningen godt varieret, så det ikke bliver kedeligt. Golf er meget mere end bare at stå og slå ud med en bold. På mange måder er det en fordel, at golf er en herlig blanding af individuel kunnen og et fællesskab af ligesindede. Det er bare sjovere, når man har nogen at dele det med. Træningen varer fra 16.00-17.45, men det ofte ikke tid nok, fordi det går så godt.

”Jeg synes, at Rasmus Lange vores pro-træner er virkelig god til at blande lege og konkurrencer ind i træningen. Det kan være en golfstafet eller ”hvem kan slå nærmest”. Det synes juniorerne er fantastisk, og det gør det hele sjovere – og det får de jo ikke mindst lige så meget træning ud af. Pauserne i træningen underbygger det sociale sammenhold, og Rasmus er god til at lave pjat med spillerne.” fortæller Lone.

SPORT OG SAMMENHOLD

Der er ingen tvivl om, at juniorgolf fungerer som et godt fællesskab, men det rækker også ud over spillerne selv. De voksne omkring juniorafdelingen er også en stor del af fællesskabet, og heldigvis er der også nogle golfspillende forældre, der frivilligt går med rundt. Frisk luft, latter og fællesskab er sammen med goldsporten væsentlige ingredienser i succesen. Desuden har Lone nogle fantastiske hjælpetrænere i Mike Knøss og Charlie Ankerstjerne, som er med til at gøre oplevelsen bedre for juniorerne. Lone Skaarup er med til at arrangere turene ud over den almindelige træning torsdag.

”Det er også vigtigt at opleve andre baner, så vi arrangerer af og til ture til baner i nærområdet såsom Mariagerfjord Golfklub, Volstrup eller Randers Golfklub. Vi plejer at være en 12-15 stykker, og det er rigtig spændende. Desuden deltager vi i turneringer som Super 6 og D-Tour rundt omkring i landet.” Beretter Lone Skaarup om sin rolle som holdleder.

JUNIORGOLF
ER
27

Brøner VVS er autoriserede VVS-instalatører og tilbyder professionel installation af varmepumper, fjernvarme, Gas-, vand- og afløbs-installation samt meget mere.

Få mere information om hvad vi tilbyder på vores hjemmeside, eller kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.

Kielstrup Gruppen Strandvej 72 - 9500 Hobro Telefon 98 55 83 00 kielstrup@kielstrup.dk
61
10 Email: flemming@bronervvs.dk 28 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
Tlf.:
65 40

Hobro Golfbane har en flot natursti som alle må gå på. Den hænger sammen med panoramaruten og har et udsigtspunkt med bænke kalder Highlanders Hill.

Hobro Golfklub har en klub i klubben – Highland Golfers - som dyrker golfens hjemland Scotland. Udsigtspunktet og de mange flotte stenbroer i området har denne gruppe af golfspillere været med til at bygge.

Du kan være heldig at møde dem iført kilt på Hobro Golfbane

29

HULBESKRIVELSER HOBRO GOLFKLUB

HUL 1

Hul 1 er en svær start. Det er et par 4 hul på 398m fra tee 59 og 334m fra tee 54/50. Det spilles som regel i modvind. Længere fremme på hullet kommer udfordringer, med en sø på højre side af hullet og 3 bunkers rundt om green. Green er stor og kan give interessante lange putts.

HUL 2

Dette er et mere tilgivende par 5 hul. Kan man komme godt fra start, er dette hul en god chance for at hente lidt point fra det første. Hullet er 478m fra tee 59 og 385m fra tee 54/50. Beskyttelsen ligger i indspillet, da greenen har bunkers til begge sider.

HUL 3

Et på papiret simpelt par 3 hul på 132m fra 59/54 og 112m fra tee 50. Men man skal ikke lade sig narre. Beskyttet af 2 bunkers tæt ved green og en stor sø i venstre side, skal man ikke slå meget skævt før man er i problemer.

HUL 4

Et kort par 4 hul på 300m fra tee 59/54 og 253m fra tee 50. Der er out-of-bounds op langs hele venstre side kun 10m fra fairwaykanten. En green der er beskyttet af en bunker foran og en bunker på højre side. For ikke at glemme de mange små kuperinger på green, der kan give nogle meget interessante putts.

HUL 5

Et par 3 hul på 157m fra 59 og 132 fra tee 54/50. Dette hul virker lige til, med 2 store runde bunkers som dens eneste forsvar. Men green i sig selv er nærmest drejet 90 grader. Den er bredere end den er lang og giver dermed nogle meget varieret indgangsvinkler fra tee, alt afhængigt hvor hullet er placeret på green.

HUL 6

Et langt par 4 hul på 404m fra tee 59 og 352m fra tee 54/50. Hullet har er et dogleg venstre hul. Dette giver en chance for at få kortere til green, hvis man tør at slå langs den høje rough i venstre side af hullet. Greenen er beskyttet af en stor bunker i højre og meget vind, da den ligger på toppen af en bakke.

HUL 7

Et ned af bakke par 3 hul på 165m fra tee 59 og 139m fra tee 54/50. Dette hul kan variere meget i jernvalg, da green ligget ned ad bakke for ikke at nævne med og modvind. Beskyttet af 2 bunkers der i den grad er i spil.

HUL 8

Et kort par 5 hul på 431m fra 59/54 og 361 fra tee 50. Hullet er fladt i starten, men midtvejs går det meget op bakke og spilles oftest i modvind. Så selvom hullet er kort, kan det godt give sine udfordringer.

Greenkeeper Andreas Søborg er selv golfspiller. Her slår han ud af bunker på hul 9 ved green.
30 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

HUL 9

Et utroligt flot signaturhul på 483m fra tee 59 og 436 fra tee 54/50. Der er nogle flotte broer, der går over 2 tværgående vandløb. Det er et teknisk svært hul, hvor man skal kende sine længder.

Greenen er beskyttet af bunker i venstre og en bunker bag green. Men det er den store sø i højre side, da nok vækker mest nervøsitet. Søen har nemlig modtaget mere end én bold igennem tiden, da et højreorienteret slag kan ramme det ”run-off” område, der ikke er langt fra green, og resultere i at bolden ikke bliver på land.

HUL 10

Dette er et kort par 4 hul på 320m fra tee 59/54 og 269m fra tee 50. Men lad dig ikke narre. Dette hul har træer op langt højre side, en bæk langs venstre side og en stor sø tæt ved green. For ikke at glemme den store bunker på højre side af green. Så selvom hullet ikke er særlig langt, kan det være frygtindgydende for den skævt-slående.

HUL 11

Et langt par 5 hul. 553m fra tee 59 og 441m fra tee 54/50. Selv hvis du slår gode, lange slag, så er der en sø foran greenen, som du skal slå hen over. Selve greenen er en af de sværeste at putte på. Den er stor og den hælder meget, så det er svært at læse fald

HUL 12

Et par 4 hul på 376m fra 59 og 344m fra tee 54/50. Out of bounds langs venstre side, dog er der et tæt skovstykke, til at stoppe bolden inden.

Der så dog gør, at man ikke kan slå mod green. Hullet er et dogleg venstre hul. Den store bunker midt på fairway, modtager også gerne din bold. Det er et præcisionshul i udslaget. Og med en lang green beskyttet er 3 bunkers. Dit slag mod green kan derfor variere meget i længde.

HUL 13

Startende med et op ad bakke drive og en stor bunker i højre side. Kan dette par 4 hul på 366m fra tee 59 og 306m fra tee 54/50. Oftest virker det længere end det egentlig er. Og med 2 store bunkers oppe ved green, en på vær side, er der ikke langt fra succes til fiasko, når du slår dit slag mod green

HUL 14

Et par 3 hul på 141 fra tee 59/54 og 113 fra tee 50. Dette hul spilles oftest i modvind. Hullet er forsvaret af en sø lige før green, som modtager mange offergaver i løbet af en sæson og 2 store bunkers, der snor sig rundt om greenen.

HUL 15

Et svært par 4 hul på 380m fra tee 59 og 324 fra tee 54/50. Den store sø i midten af fairway mindsker ens udslagsmuligheder, medmindre man slår langt eller går venstre om søen.

Men ikke for langt venstre, da der er out of bounds op langs den side. En lille svær green venter en på den anden side af søen, med en bunker i højre side og sø i venstre side. En score i par er bedre end gennemsnittet.

HUL 16

Et kort par 4 hul 269 fra tee 59/54 og 233 fra tee 50. En sø i venstre side af fairway og out of bounds længere ude, men ellers en god bred fairway. En god eagle-mulighed for de langt-slående. Greenen er dog forsvaret af mange store bunkers. Den bagerste del af green er meget kuperet og kan give nogle interessante putts, når hullet er placeret deroppe.

HUL 17

Et kort par 5 hul på 448m fra tee 59/54 og 378 fra tee 50. Udslaget starter med en fin udsigt ned til klubhuset og Øster-skoven i baggrunden. En lille sø tæt på teestedet er der for syns skyld, men et ”toppet” slag fra tee, kan give dig større problemer end planlagt. Ude ved den gense landingszone venter 2 bunkers på venstre side.

Herefter kommer man op ad en lille bakke og her kommer hullet til sin ret. Med udsigt over Mariager fjord, byen, hul 18 og klubhuset. Herfra for man en fantastisk udsigt, som man kan nyde et kort øjeblik, inden man slår meget ned ad bakke til green.

Denne er ved første øjekast nem at tilkomme, men grundet højdeforskellen, fra indspilsstedet til green, kan man komme til at slå for langt. Her venter den sværeste og dybeste greenbunker på banen.

HUL 18

Et par 3 hul på 115 fra tee 59/54 og 104 fra tee 50. Man slår hen over en slugt, hvor der er et vandløb, op på den absolut sværeste green at putte på, på hele golfbanen. Den hælder voldsomt fra venstre mod højre og fra bagkant mod forkant.

Bliver man fanget på den forkerte side af hullet, kan man selv med et blødt putt, godt forvente et langt returputt. Selv 30cm putts på dette hul er ikke givet. Så koncentration er påkrævet på denne green, for at få en god afslutning på runden.

31

De unge løver træner sammen med golf pro Rasmus Lange

TELEFONI HOS OFFICE PARTNER

Flyt jeres teleløsning til os - og spar penge

priseksempler:

Pris kun kr. 109,- måned

6 timers tale i EU

50 gb data - heraf 14 gb i EU

Frit operatørvalg

Pris kun kr. 59,- måned

5 timers tale i EU

5 gb data

Frit operatørvalg

Bygbar arkitektur & Jordnær rådgivning

Kontakt:

Office Partner

tlf: 96314666

info@office-partner.dk

og aftal et møde

32 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Spil den unikke bane placeret i Danmarks smukkeste natur på nordsiden af Mariagerfjord.

VI HAR 2 STÆRKE TILBUD SOM DU KAN BOOKE I GOLFMORE APP.

2 BOLD TIL 500 KR.

2 X GREENFEE TIL HOBRO GOLFKLUBS UNIKKE BANE.

2 X FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT.

4 BOLD TIL 1000 KR.

4 X GREENFEE TIL HOBRO GOLFKLUBS UNIKKE BANE.

4 X FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT.

4 X 0,4 L. FADØL.

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter eller aftaler. Tilbuddet gælder i perioden 15 marts - 31 oktober 2023 Mad afhentes i Sparekassen Danmark Loungen inden kl. 15.00 Udslag inden kl 10.00 - Booking foregår på Golfmore App - søg Hobro Golfklub. Hobro Golf

| Mail@hobrogolf.dk
- Torndalsvej 3 - 9500 Hobro Tlf.: +45 98 52 05 00
| www.hobrogolf.dk
33

Dansani Luna giver dig friheden og mulighederne for at indrette dit badeværelse, som det passer dig. Med møbler der kan skræddersys, med dine egne unikke farvevalg og med spejle, håndvaske og lækkert tilbehør, som fuldender det hele, så det bliver dit.

FOKUS PÅ DIN OPGAVE!

Vi holder de stolte håndværkstraditioner i hævd og kombinerer det med den nyeste viden, teknologi og nøje udvalgte produkter fra Bedre Bad – Bedre Energi´s samarbejdsleverandører, som lever op til vores høje kvalitetsstandarder og krav til leveringssikkerhed. Sådan skaber vi kvalitetsarbejde. Alt sammen er det en garanti for gennemførte løsninger, der holder mange år ud i tiden.

Der er intet som glæden ved at få den gode idé eller den store drøm gennem mange år ført ud i livet. Endelig at gøre noget ved badeværelset, bryggerset eller få energioptimeret boligen. Vi udfører alt inden for VVS- og blikkenslageropgaver samt totalløsninger indenfor badeværelset eller bryggerset – herunder både vvs-, murer-, tømrer-, elektriker- samt malerarbejde. Vi står for den fulde koordinering mellem de forskellige håndværkere fra start til slut.

Vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi, Danmarks største og landsdækkende kæde af VVS installatører. Herigennem og i samarbejde med Teknologisk Institut tilbydes vores montører og lærlinge løbende efteruddannelser. Dette er med til at sikre dig en kompetent rådgivning samt den faglige korrekte totalløsning.

Stort udvalg i badkurve, som gør det nemt at holde bruseniechen pæn.

Kosmetikspejle med og uden LED lys.

Vi udfører:

• Almindeligt VVS arbejde

• Energioptimering af boligen

• Vedvarende energiløsninger

• Badeværelser og bryggers

• Blikkenslagerarbejde

• Smedearbejde

MERKUR håndklædetørrer, funktionelt design der gør det nemt at hænge dine håndklæder op efter badet.

Se mere på kriss.dk

Oplev detaljen
T h u r ø v e j 1 - 95 0 0 H o b ro | T l f : 9 8 5 2 4 1 2 2 | i n f o @b e t z e r -vv s d k | w w w b e t z e r-vv s d k FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED 34 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Udlejet til DFDS

FROKOST

Tag en pause og lad os servere frokosten for dig og dine kollegaer / forretningsforbindelser.

BRUNCH

Fejr mærkedage i Østerskoven. Inviter familie og venner på en skøn og varieret brunch med noget for enhver smag.

AFTERNOON TEA

Tid til venindehygge? Mød hinanden til afternoon tea med lækkerier som panini, scones med smør og ost, macarons, lemon pie, flødeboller, chokolade, frugt, kaffe og the.

A

LA CARTE

Sammensæt selv dine retter eller prøv vores udsøgte sæson menu, hvor du får 4, 5 eller 8 serveringer.

www.bmbyggeindustri.dk
Motorvejsafkørsel 36
F otokredit Daniel Villadsen Photography
Hotel Amerika • Amerikavej 48, 9500 Hobro • tlf. 9854 4200 • post@hotelamerika.dk • www.hotelamerika.dk Se menuer Hobro Golf_klubblad_266x180 mm_april_2023.indd 1 19-04-2023 13:37:23 35
- i skønne og stemningsfulde omgivelser EN SÆRLIG MADOPLEVELSE

Natur på banen

36 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Signaturforklaring:

Pano ramar ute Go lf st i

Skov

Beplantninger

Vådområd e Sø

Golf bane

Tee- st ed

Fair way

Gree n Vej

Højdekur ve - 5 m

G rav høj

05 0 100 150 m
Torndalsvej Torndalsvej
57 0 50 100 150 m 68 37
Wiegårdsvej

Vi er med til at skabe forandring

virksomheder Vores mål er at medvirke til forandring, hvor vi går til opgaven med respekt og et helhedssyn.

Vi er netværksarkitekter, som arbejder med design, udvikling og facilitering af netværk

Pythea skaber indsigt og overblik via viden og analyser

Vi ser gode processer og involvering som den bedste forudsætning for forankring.

Pythea indgår i evalueringer af initiativer og projekter.

MAD U D AF HUS ET –––––––TIL HVERDAG O G F EST HOBRO sen: 9 15 Åbningstider: Man-fre: 8-20 8-18 Lør-søn: Hvad vi til Grafisk design Foto og Filmstudie Hjemmeside design marketing Social medie Animation DIN DIGTALE IDENTITET www air-view dk Se mere på Kontakt os +45 89 87 66 42 Pythea • Nyvej 10 • 9500 Hobro Tlf. 40346872 • 24244029 www.pythea.dk • pythea@pythea.dk
Vækstjord Harpet muldjord Flisesand
98561455 +45
Stigrus Granit Stabilgrus Perlegrus Salg og levering af materialer til golfbaner, have og anlæg NY AFHENTNINGSPLADS PÅ RINGVEJEN 30, ARDEN
www.ats-arden.dk 38 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
Dækbark
+45
40191455
sl@ats-arden.dk

T

Jernbanegade 1B

9852 21 65 • juliejacobsen53@hotmail.com

LANDINSPEKTØRCENTRET LG98 A/S

Rørholmsgade 6, 9500 Hobro

TLF: 98 51 04 88

www.lg98.dk

YNHURTIG FØRSTEHJÆLP TIL TILSTOPPEDE KLOAKKER

Er vasken, toilettet eller noget andet stoppet til, så r ykker Kloakdoktoren.dk lynhurtigt ud og løser problemet.

Vi tilbyder bl.a.:

• Slamsugning

• Spuling

• Kloakinspektion med TV

• Opsæ tning af rottespærre

Ring på tlf 24 60 23 00

Vi har døgnvagt

Eller send en mail: hamselv@kloakdoktoren.dk

eller tjek vores hjemmeside KloakDoktoren.dk

• Rådgivning i forbindelse med n y anlæ g, repara tion og forsikringssa ger

Kloakdokteren.dk

Sjællandsvej 12B . 9500 Hobro

Tlf. 24 60 23 00

KLIP UD OG HÆNG PÅ OPSLAGSTAVLEN

Du ved aldrig, hvornår du får brug for os!

Nyd en iskold fadøl i loungen efter en runde på Hobro Golfklubs dejlige bane, eller når du kommer forbi Hobro golfklub på din tur rundt på panoramaruten.

lf.
Å b n i n g s tid er: Ma n dag - t ors dag : 8-17 • Fr e dag : 8-19 • Lør dag : kun ef t er a f tal e • HU S K tid s b es tilli n g ! v/Julie J acobsen • Je rn bane gade 1B • 9500 Ho bro • Tlf. 9852 216 5 • m ail @f ri so rj aco bsen. dk
LG98 A/S Rørholmsgade 6, 9500 Hobro TLF: 98 51 04 88 www.lg98.dk
v/Julie Jacobsen
9500 Hobro LANDINSPEKTØRCENTRET
39

Handel i andre lande kræver et finansielt setup, der fungerer, når leverandøren bor i Shanghai, og kunderne bor i Spanien. Eller omvendt.

I Jyske Bank får du en bank, der er stor nok til at have specialiseret ekspertise i international handel, men ikke for store til stadig at sætte personlige relationer og gensidig tillid højt.

Du arbejder ud over landegrænser – gør din bank?

Det får du i Jyske Bank:

• En specialiseret erhvervspartner med ekspertise i international handel

• Adgang til bankens specialister i fx risk management, finansiering og trade finance

• Sparring omkring specialløsninger fx fra Danmarks Eksportkredit

• En bank, der giver dig økonomisk og strategisk sparring

Tlf. 89 89 46 64 Kasper
kel@jyskebank.dk Tlf. 89 89 46 55
EFFEKTIVE LØFT MED SIKKERHEDEN I TOP Med fokus på ergonomi, sundere arbejdsmiljø og forebyggelse af overbelastningsskader løfter JLM teknik din produktion til nye højder. Internt salg Salgskonsulent Salg DK Direktør Salg DK / Eksport 40 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
Ulrik Houlberg Iversen Randers Erhverv Leder uhi@jyskebank.dk
Elneff Lauridsen Randers Erhverv Erhvervspartner
KRANER OG LØFTELØSNINGER

HOBRO GOLFKLUB

GOLFHUL MED PANORAMAUDSIGT

På hul 17 venter der alle golfspillere en panoramaoplevelse når du kommer på den sidste del af hullet. Udsigten over Mariager Fjord er betagende og indspillet til green findes ikke flottere. Der venter alle golfspillere et flot, spændende og udfordrende par 5 hul på Hobro Golfbane.

41

GOD RÅDGIVNING GØR EN FORSKEL

Vi kender værdien af gode råd og rådgiver altid i øjenhøjde. Vores ambition er at skabe værdi for dig og din virksomhed.

Kontakt BDO i Hobro på 96 57 48 00 eller på hobro@bdo.dk og få indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig med alt inden for rådgivning og revision.

LÆS MERE
PÅ WWW.BDO.DK
Michael Graversen Tlf.: 96 57 48 27
E-mail: mgr@bdo.dk
E-mail:
E-mail:
Thomas Nielsen Tlf.: 96 57 48 14 E-mail: tni@bdo.dk Lars Lisberg Tlf.: 96 57 48 24 42 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
lls@bdo.dk Heidi Lynnerup Tlf.: 96 57 48 03 hil@bdo.dk

FRIVILLIGE KRÆFTER KLARGØR GOLFBANE TIL EN NY SÆSON

56 frivillige mødte i marts op til en veltilrettelagt arbejdsdag i Hobro Golfklub. Keld Christensen stod endnu en gang for fordeling af de mange opgaver der skulle laves. Fra hækklipning ved P pladsen over rengøring ude og inde til sandopfyldning af slaghuller på golfbanen gik de mange frivillige til opgaverne med højt humør.

Det er blevet en tradition og en social event at være med til denne arbejdsdag og folk får meget ud af at gå og lave ting de selv får glæde af gennem golfsæsonen. Mange tilmelder sig uger før arbejdslørdagen og det vidner om at folk virkelig gerne vil deltage – udtaler Keld Christensen fra Hobro Golfklub

TRÆSTAMMER SKABER LIV PÅ HOBRO GOLFBANE

Træstammer kan i flg. naturfagfolk være en god løsning til at skabe større biodiversitet i haver og naturområder, da de er naturlige og holdbare materialer, som biller og insekter ofte foretrækker at bo i.

Hobro Golfklub har derfor valgt at udvide med flere levemuligheder for insekter og biller på Hobro Golfklub ved at lave bunker af træstammer ved hul 3. Klubben har i de senere år lavet mange tiltag som er til glæde for dyrelivet og skaber unikke naturoplevelser for golfspillere på banen. Via Golfstien og panoramaruten har alle mulighed for at nyde den unikke natur som Hobro Golfbane tilbyder alle.

HOBRO GOLFKLUB ER KLAR TIL EN NY SÆSON

De mange frivilliges indsats kommer alle klubbens medlemmer til gode i de kommende måneder. Klubbens faciliteter er ganske omfattende og det kræver meget vedligehold. Med indsatsen fra mange i lørdags står Hobro Golfklub nu klar til endnu en spændende golfsæson.

43
G R AFI S K D E S I G N I WEB I F O T O TE K S T 44 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk

Der er MANGE gode grunde til at vælge Alsbussen

45

Frokost og a la car te restaurant

V/Jesper Sørensen

20 93 24 05 teknikoganlaeg@outlook.dk

Åbningstiderne på MadGården er: Mandag til fredag kl. 12.00 – 17.00 og Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 – 14.00.

Lad os holde dit næste arrangement! Selskaber og fødselsdage

Mindehøjtidlighed

Møder og networking

Events og tilbud hele året
TEKNIK OG ANLÆG Service og Reparation Have Park og Golf maskiner Såning af græsplæner
Erhvervsparken 15 • 9500 Hobro • Tlf 98 55 74 11 • el@lillegaarden.dk
46 Hobro Golf | Torndalsvej 3 | 9500 Hobro | Telefon 9852 0500 | www.hobrogolf.dk | mail@hobrogolf.dk
L andsdæk ke nde by tteser vice du kanbyt te alle varer ienhvilken som hels tafvores 37 b utikker Adelgade 29.9500Hobro .Tlf.98520168. ww w. eur.dk
Kæmpe udvalg af kvalitetslinge ri
Lucernevej 1, 9500 Hobro | Tlf. 22 55 15 29 | www.vikingnor.dk Se en del af vores udvalg hos Hobro Golfklub ved infohytten på hul 7 Nyd en velfortjent pause ved Teestedet på hul 7 47
& Nicolai Karmark Bay-Klit

HER KAN DU SPILLE GOLF ÅRET RUNDT

Man kan bruge simulatorene til mange ting:

• Spil en bane (vælg mellem 180 af verdens bedste baner).

• Spil en par 3 bane.

• Book en lektion, og brug vinteren på svingændringer der giver dig endnu bedre golfoplevelse.

• Træne på driving rangen hvor Trackmanen fortæller dig hvad du skal ændre i svinget.

• Øve længde kontrol på driving rangen.

• Tider bookes i Golfbox.

TIf: +45 98 52 05 00 • Mail@hobrogolf.dk • Se også vores hjemmeside www.hobrogolf.dk
TRACKMAN CENTER HOBRO GOLFKLUB
Medlemmer af Hobro Golfklub 7 5.PR. TIME KUN (prisen dækker for leje af maskinen for 1-4 personer) Spiller du med én eller flere, som ikke er medlem af Hobro Golfklub betales der 25 kr. ekstra pr. delta�er.�
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.