Page 30

30

osto Kelpman Textilesin villatuotteita on nähty myös Viron uuden presidentin yllä. Huivien hinnat alkaen 68 euroa, Paul Pikk.

Kauniiden heijastimien valikoima on Virossa lähes loputon. Helk-heijastimet hehkuvat pimeässä eri eläinten muodoissa.13 euroa, Nu Nordik.

Emma and Theo vaatettaa lapset tyylikkäästi ja lämpimästi villaan ja merinovillaan. 39,99 euroa, Tallinna Kaubamaja.

Kontti täyte

Joulupukki voi huokaista helpotuksesta: virolaiset valmis modernimpien design-esineiden kuin perinteisten käsitöiden y Voikukka-niminen korusarja on yksi koruvalmistaja Lummuksen hopekorujen sarjoista. Alkaen 80 euroa, Rode Kingikaubamaja.

Viron kuin omat taskunsa tunteva Tapio Mäkeläinen julkaisi uuden matkaoppaan. Uunituore opus vie matkalle idän ihmeiden äärelle. Tapion matkassa Narvaan ja Koillis-Viroon, Tapio Mäkeläinen, Solness. Noin 29,90 euroa, Apollo ja Rahva Raamat. Vanatoolin nahkatuotteet ovat tallinnalaista käsityölaatua. Vyöt ja lompakot kestävät kovempaakin kulutusta. Vyöt alkaen 65 euroa, Les Petites.

Andrus Kivirähkin ratkiriemukas lastenkirja Kaka ja kevad kääntyi suomen kielelle Heli Laaksosen avustuksella. Koiranne alkaa kohta kukkia sisältää parikymmentä hassunkurista lastenkertomusta, joissa kaikki on mahdollista. Koiranne alkaa kohta kukkia, Andrus Kivirähk. Otava. 25 euroa, Rahva Raamat.

Juuri nyt erittäin ajankohtainen Suomenlahden suhdekirja tutkii turvallisuustilannetta Viron näkökulmasta. Kahden toimittajan, Marjo Näkin ja Kaja Kunnaksen, kirjoittama kirja on saanut runsaasti kehuja kuluvan vuoden aikana. Suomenlahden suhdekirja. Uudet vaaran vuodet, Marjo Näkki ja Kaja Kunnas, Kosmos. 24,95 euroa, Suomalainen Kirjakauppa.

Viroa viime kevään euroviisuissa edustanut Jüri Pootsmann julkaisi marraskuussa ensimmäisen pitkäsoittonsa Täna. Tarjolla on tyylipuhdasta vironkielistä poppia kansainvälisin maustein. Charmikas Pootsmann on tämän hetken suosituimpia virolaisartisteja. CD 14,99 euroa, Rahva Raamat ja Apollo.

Laulajalegendan suosio ei horju. Pari vuotta sitten edesmenneen Jaak Joalan tuoreet kokoelmalevyt Suveöö ja Unustuse jõel keikkuvat myyntilistojen kärjessä. CD 14,99 euroa, Rahva Raamat ja Apollo.

The Baltic Guide FIN Joulukuu 2016  

Suomenkielinen The Baltic Guide -matkailulehti tutustuttaa suomalaisille Viroa.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you