Texstar Catalog A/W 2022 | Norwegian

Page 1

DESIGNING FOR AWESOME WORKING DAYS. Build your world. Build your brand. | A/W 2022

DERES LOOK – DERES VAREMERKE.

innser betydningen av å opptre og bli oppfattet som ett varemerke. Medarbeiderne er bedriftens ansikt utad. De bør oppfattes som en enhet og fremstå med et pent og korrekt uttrykk – enten de jobber ute i felten, i butikken, på lageret eller på kontoret. Texstar har noe som passer til alle. Vi liker ikke universalstørrelser. Derfor har vi mange størrelser og snitt beregnet på ham og henne – vi ser jo ikke helt like ut. Det skal være pent med tiltalende design – og folk skal trives i plaggene våre. Det hele bygger på en grunnkolleksjon i fem tydelige farger: hvitt, rødt, blått, grått og svart – som du kan gi en personlig vri med plagg og tilbehør som skiller seg ut. Det er det vi kaller The Texstar Experience. 2

ReportasjeInnhold 4 Vi snakker ikke, vi sertifiserer ......... 6 Handle Texstar i egen nettbutikk 10 Bygg din verden 12 Bukser ..................................................... 14 T-skjorter og pikéskjorter . ............. 38 Sweatshirts 52 Skjorter ................................................. 66 Strikk 76 Dresser ................................................. 80 Softshell ............................................... 86 Jakker uten fôr 98 Jakker med fôr ................................. 108 Varselplagg ......................................... 118 Vektere 128 Tilbehør ................................................ 140 Størrelser og vaskeanvisninger 146 Produktoversikt 148

Vi er synlige med Texstar Hi-Vis – Så er det selvfølgelig også et sikkerhetsaspekt. Der har Texstar, med kolleksjonen av varselklær, virkelig lykkes med å kombinere synlighet i toppklasse uten at det går på bekostning av design og passform.

– Vi utfører mye arbeid på steder som er ganske krevende, der det ikke er rom for å gjøre feil. Da kommer bevegeligheten og de mange detaljene som øker funksjonen til plaggene til Texstar, virkelig til sin rett. Det merkes at det ble forsøkt å forstå hvordan de skulle brukes, forteller Mikael.

4SITTER PERFEKT, OG TÅLER TØFFE MILJØER V

Godt kledd for alle anledninger – Samtidig handler mye av hverdagen vår om å representere bedriften i vidt forskjellige sammenhenger – vi besøker alt fra statlige myndigheter, kommuner og bedrifter til parkeringshus og bensinstasjoner. Da er det viktig å føle seg godt kledd – og det gjør vi i klær fra Texstar, sier Mikael.

– Etter å ha brukt andre leverandører hos tidligere arbeidsgivere, er jeg imponert over hvordan Texstar klarer å kombinere det robuste, funksjonelle med moderne design og en behagelig passform. Enestående bevegelighet Mikael forteller at passformen er noe de ansatte setter pris på – noen sa at det føles som funksjonelle klær de bruker hjemme. De liker den innebygde stretchen i mange av plaggene, som gir veldig god bevegelighet. Det er noe som blir satt pris på når man er ute og beveger seg på arbeidsplasser.

i har lang erfaring i å lede noen av Sveriges største trafikksikkerhetsprosjekter, og har i løpet av årene sett det meste, sier salgssjef Mikael Mattsson.

– Når vi jobber ute på veiene, stilles det store krav til å ha riktig utstyr som tåler utsatte miljøer, fortsetter Mikael.

Vurderer du å skaffe deg varselklær, synes jeg du skal se nærmere på hva Texstar har å tilby, avslutter Mikael Mattsson, Wopio.

Wopio er et av Sveriges ledende trafikksikkerhetsselskaper når det gjelder utvikling av avanserte sikkerhetsløsninger. De har lang erfaring med å gjøre byer og trafikkmiljøer tryggere for oss trafikanter og alle som har veien som arbeidsplass. Med riktig utforming og de siste innovasjonene bidrar du til Sveriges nullvisjon – et fremtidig veitransportsystem som ikke er en trussel mot menneskers liv og helse.

5

6

Vi lever i et konkurransepreget marked og må tilpasse oss etter forutsetningene. Men vi kan ikke bare bruke det som et forsvar for at det ikke er mulig å endre ting. Mange ting er det

TEXSTAR OG MILJØET VI SNAKKER IKKE, VI SERTIFISERER.

Texstar har, som leverandør i tekstilindustrien, valgt å ta tydelig stilling. Vi prøver å skape en mest mulig bærekraftig produksjonskjede.

Alle snakker om bærekraft, men iblant kan det være vanskelig å forstå hva man mener med det. Man pleier å snakke om bærekraft ut fra tre perspektiver: å skåne miljøet, ta et sosialt ansvar i produksjonsleddet og tilby økonomisk sunne løsninger.

For oss handler det om at det skal prege alt vi gjør. Det innebærer at vi må foreta valg i alt fra design og produksjon til logistikk og gjenvinning. Vi prøver å balansere de tre bærekraftperspektivene slik at vi faktisk gjør en forskjell.

Sertifiseringer som skaper endring GOTS, Global Organic Textile Standard, stiller kanskje de høyeste kravene til hele produksjonskjeden. For å oppnå GOTS-sertifisering må man kunne vise at man fremstiller produkter på en økologisk bærekraftig måte. I Texstar er vi stolte over at vi i dag har produkter i vår portefølje som er GOTS-sertifiserte. Amfori er en global organisasjon som samler mer enn 2000 tekstilbedrifter. Målet er å øke menneskers velstand og bruke naturresursene på en ansvarsfull måte. Amfori arbeider med saker som krever samarbeid for å kunne gjennomføres. Ideen er at sammen kan man påvirke og oppnå endringer. >>

7 mulig å endre, selv om det ikke er enkelt. Men hvem har sagt at det skal være enkelt? Utvikle oss sikkert og trygt Vi mener at det er viktig at man kan vise hva man gjør – og hvordan man gjør det. Derfor har vi valgt å engasjere oss i flere sammenhenger der vi blir tvunget til å utvikle oss.

Vi tror på å bruke utbredte og anerkjente verktøy i form av sertifiseringer, registreringer og tester for å forsikre oss om at vi er på rett vei. På den måten kan vi utvikle oss i riktig retning som bedrift. Dessuten vil du kunne se hvordan vi arbeider og at vi anstrenger oss for å lykkes.

Vår GOTS-sertifiserte Eco Fusion Pique. Du finner den på siden 43.

KATARINA GRÖNHAUG INNKJØPS OG SORTIMENTSANSVARLIG

8

Man kan ikke stole på førsteinntrykket, man må gå rundt og sjekke i alle kroker, snakke med de ansatte og lytte til hva de forteller. Hvis det f.eks. er stor gjennomtrekk av personale, kan det være en indikasjon på at alt ikke er som det skal være.Etannet

Vi bruker kun tredjeparter til uannonserte stikkprøver for å kontrollere at produksjonen ikke settes ut til underleverandører som vi ikke har kjennskap til.

Sertifiseringer som gir trygghet Vår ISO-sertifisering for miljø (ISO14001:2015) er et viktig verktøy for oss. Målet med den er at vi aldri skal være fornøyde, men i stedet stadig utvikle oss. Oeko-Tex er en annen internasjonal organisasjon som tester og sertifiserer tekstilproduksjon. For forbrukerne innebærer det at man kan stole på at produktet oppnår visse sikkerhetsnivåer når det gjelder helsefarlige stoffer. Texstars produkter oppfyller klasse II, noe som betyr at du trygt kan bruke plaggene nær kroppen. EU har også en kjemikalieregelverk, REACH. Der registreres, risikovurderes og godkjennes alle stoffer som brukes. Vi tar selvsagt ansvar og bidrar med informasjon også her. En tydelig vei Sertifiseringer er viktige, og du kan lese mer om dem ved siden av her. Men vi utfører også et håndfast arbeid, der vi ikke stoler på hva ulike produsenter lover. Vi nøyer oss ikke med at agenter og produksjonskontor kontrollerer at våre leverandører lever opp til sine løfter. Vi har i stedet valgt å arbeide veldig nær fabrikkene med regelmessige besøk for å se at det fungerer.

stort miljø- og helseproblem er farging. Vi vil sørge for at man bruker lukkede systemer der vannet renses og gjenbrukes. Altfor mange vassdrag er blitt forurenset og det kommer til å ta lang tid før de er rene igjen.

”Man kan ikke stole på førsteinntrykket, man må gå rundt og sjekke i alle kroker, snakke med de ansatte og lytte til hva de forteller.”

Samlet sett går vi i en tydelig retning: Vi er på vei mot et virkelig bærekraftig sortiment – og det er ikke bare prat, vi anstrenger oss for å ta tydelige skritt fremover hvert år.

CERTIFIKATTexstarAB Norrtälje ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 Design, produktutveckling, lagerhållning och försäljning av lätta arbetskläder och profilkläder FEM VIKTIGE TILTAK

Miljøsertifisering ISO 14001:2015 Texstar er ISO-sertifisert for miljø (ISO14001:2015), noe som gjenspeiler ambisjonen vår om hele tiden å bli bedre og kunne utvikle miljøarbeidet slik at alle i bedriften trekker i samme retning. Sertifiseringen er også et verktøy for å sikre at alle underleverandørene lever opp til miljømålene våre. Vi ser ISOsertifiseringen som en støtte i arbeidet med kontinuerlige forbedringer på miljøområdet. GOTS, Global Organic Textile Standard GOTS stiller høye krav til hele produksjonskjeden, både når det gjelder miljøpåvirkningen og arbeidsforholdene i tekstil- og klesindustrien. Organisk landbruk støttes, som inkluderer både hvordan jorda utnyttes på en bærekraftig måte uten bruk av skadelige plantevernmidler og gjødsel. Visjonen er å kunne produsere produkter på en økologisk bærekraftig måte med hensyn til materialer, emballasje og logistikk. Les mer på global-standard.org REACH – hindre spredning av farlige kjemikalier REACH er EUs kjemikalielovgivning, som er utformet med det som mål å redusere spredningen av farlige kjemiske stoffer. Det betyr at alle stoffer på markedet, både nye og eldre, skal registreres, risikovurderes og godkjennes. For Texstar betyr det at vi: ■ skal registrere stoffene vi produserer eller importerer ■ skal opprette og levere sikkerhetsdatablad eller annen informasjon til mottakerne av stoffet ■ skal kontrollere om stoffet er underlagt krav om tillatelser ■ hvis vi vil fortsette å bruke eller slippe ut et stoff på markedet som krever tillatelse, må søke om tillatelse ■ må overholde eventuelle begrensninger for stoffet eller Dublandingen.kanlesemer om REACH på den svenske Kemikalie inspektionens hjemmeside, på www.kemi.se.

Amfori – handel med et formål Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) samler mer enn 2000 forhandlere, importører, varemerker og foreninger fra mer enn 40 land. Organisasjonen arbeider for at hver og en av medlemmene skal bidra til økt velferd blant mennesker, ansvarlig bruk av naturressurser og åpen global handel. Dette er store utfordringer som vi må samarbeide om å håndtere. Sammen kan vi påvirke og medvirke til positive endringer i stor skala. Les mer om arbeidet og Amfori BSCIs elleve prinsipper på amfori.org. Amfori BEPI gir kontroll i alle ledd Plattformen Amfori BEPI hjelper oss å overvåke hele produksjonskjeden fra et bærekraftperspektiv, og den gir oss et verktøy for å drive utviklingen ned på fabrikknivå. Ved å konsentrere bærekraftarbeidet om de viktigste områdene og stedene støtter vi de globale målene i Paris-avtalen og FNs klimamål nr. 12, som handler om ansvarlig forbruk og produksjon. Les mer på amfori.org. Standard 100 fra Oeko-Tex Klesproduksjonen foregår globalt, og produksjonsleddene – fra råvare til ferdig produkt – er ofte spredt rundt om på kloden. Oeko-Tex er en internasjonal organisasjon med uavhengige, internasjonale institutter som tester og sertifiserer tekstilprodukter i alle bearbeidingsleddene. Kriteriene deres har som formål å skape et felles globalt syn på helsefarlige stoffer.Oeko-Tex gir bedriftene i tekstil- og klesbransjen en felles evalueringsnorm. For forbrukerne betyr det at de får en testet trygghet i form av blant annet hudvennlige varer. Kravene i standarden varierer avhengig av hva slags bruk sluttproduktet er beregnet på, og er delt inn i fire produktklasser. Alle materialer og komponenter som brukes i Texstars produkter, oppfyller kravene i produktklasse II. For deg betyr det at Texstars klær er trygge å bruke nærmest kroppen. Les mer om Oeko-Tex på www.oeko-tex.com.

9

Fra ordre til leveranse Slik fungerer det. Bedriftens nettbutikk kan ligge separat eller integreres i intranettet. Bedriftens ordreansvarlige logger inn og bestiller de varene som ønskes. Man ser omgående lagersaldo, leveringstider m.m. Det meste er allerede bedriftstilpasset, men hvis dere har et event på gang, behøves det litt trykk og brodering på visse artikler. Dette legges til på MinLogo-siden – en praktisk tjeneste som er enkel bruke for bestilleren. Full kontroll og effektiv logistikk Deretter tar Texstar over og plukker artiklene fra bedriftens lagerhyller hos oss. Logoer og applikasjoner er allerede på plass ifølge deres profil, men kan kompletteres med kampanjetillegg og andre ønsker. Alt pakkes og transporteres direkte til ønsket sted ifølge avtalen. Dette gir dere full kontroll over både leveranser og alle kostnader Texstar leverer en helhet I Texstar ønsker vi hele tiden å utvikle oss og bli bedre. Kolleksjonen vår skal fylle de fleste behov i organisasjonen, med et vareutvalg som passer for alle.

PRAKTISK FOR BEDRIFTER OG

En praktisk, tilpassbar løsning Flere og flere bedrifter søker løsninger som enkelt kan integreres i deres rutiner. Vår nettbutikk kan tilpasses etter bedriftens profil, utvalg og ønskede servicenivå. Det kan innebære alt fra tilgjengelighet og leveringstider til at Texstar tar ansvar for hele lagerfunksjonen.

H10vis texstar.se er ansiktet utad, så er det velsmurte maskineriet bak det som skaper de virkelige fordelene ved å samle innkjøpene hos oss.

Produktene leveres ferdigpakkede med logoer på plass – og med et velsmurt distribusjonsapparat kan vi levere just-in-time til dem som ønsker det. Vi er stolte over at vi er ISO-sertifi serte for kvalitet iht. ISO 9001:2015. Det viser at vi hele tiden etterstreber, sammen med våre kunder, å utvikle oss og bli bedre.

HANDLE TEXSTAR – DIREKTE I DIN EGEN NETTBUTIKK. ANSATTE

Med vårt store lager er det meste alltid tilgjengelig, og vi kan lagerholde for rask levering neste dag. Enkelt, fleksibelt og lett tilgjengelig.

Det skal være enkelt å være kunde hos Texstar. Vi setter opp en nettbutikk i samarbeid med våre forhandlere. Dere får tilgang til hele Texstars sortiment og vi tar ansvar for å levere etter deres ønsker – med logoer og applikasjoner ifølge deres manual.

”Utrolig enkelt å integrere Texstars nettbutikk – med logoer på rett plass og full kontroll på kostnader og leveranser. Med et pent grensesnitt på kjøpet!”

5 Voilà! Nå kan du vise kollegene plagget.

3 Velg broderi transfertrykk.eller

2 Klikk på +MinLogo øverst på siden.

Transfertrykk fungerer på alt fra arbeidsklær som brukes ofte – der det er høye kvalitetskrav til holdbarhet over tid – til enklere løsninger som kanskje skal brukes ved bare én anledning.

1 Velg et plagg på texstar.se/no.

Transfertrykk [1] er i dag den vanligste trykktypen, og gir deg god fleksibilitet. Selve trykket gjøres på en separat bærer, og deretter blir det overført til plagget ved hjelp av varme. Fargene blir klare og tydelige, og man får med selv de minste detaljer uten problemer.

Applikasjonsbroderier blir brodert separat og deretter sydd fast på plagget eller påført ved hjelp av en selvklebende bakside som strykes eller limes på.

BYGG DIN VERDEN – BARE FEM KLIKK FRA Å SE TEAMET TA FORM

4 Last opp logo eller skriv inn en tekst, og plasser den der du vil ha den.

På hjemmesiden vår kan du prøve ut logoen på alle plaggene og se hvor fint det blir. Det er en enkel og praktisk måte å presentere resultatet for kollegene på. På nye www.texstar.se er det lett å finne produktene du er ute etter. Når du har funnet det du vil ha, klikker du på MinLogo. Deretter kan du laste opp bedriftens logo eller skrive inn teksten du vil bruke på plagget. Design plagget fra forsiden, baksiden og sidene, og lagre bildene på harddisken. Det blir ikke mye enklere enn som så!

Broderi [3] vil si at man broderer rett på plagget. Det gir et elegant resultat som er vanskelig å overgå, og broderiet sitter som det skal. Broderier gir plagget stil og et tydelig kvalitetspreg som løfter inntrykket av plagget. Foretrekker du en annen metode? Det fikser vi. Andre populære teknikker er silketrykk [4] og vevde merker [5]. Snakk med forhandleren din eller slå på tråden til oss, så forteller vi hvilke muligheter som finnes. Det kan variere fra plagg til plagg – og avhenger av hvor mye det haster. VEVD MERKE

12

Velg applikasjontransfertrykk,ellerbroderi

Applikasjonsbroderier [2}, det vil si brodering på vevde merker, skinn, reflekser, m.m. i forskjellige utførelser, er en annen metode for å lage unike effekter på plagget. Applikasjonene kan ha finere detaljer enn direktebroderier, og de kan påføres på forskjellige måter, avhengig av forutsetninger og behov.

1. TRANSFERTRYKK 2. APPLIKASJONSBRODERI 3. BRODERI 4. SILKETRYKK 5.

BUKSER SOM TÅLER Å SYNES. Hvor mange ganger bøyer du deg på jobben i løpet av dagen? Skrittene holder du ofte oversikten over med en skritteller. På en vanlig dag kan det imidlertid i noen yrker skje hundrevis av ganger at du må du bøye deg, reise deg opp eller krype rundt. Texstars bukser har en god stretch som gjør det enkelt. Dessuten tåler de utallige bøyninger uten å minste fasongen.

17 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 •• ••• •• ••• •• ••• •• ••• •• ••• ••• L 32 •• ••• •• ••• •• ••• •• ••• ••• L 34 • • • • • • • • TECH STRETCH PANTS FP43 Men | WP43 Women Stilige, klø fri bukse i et litt strammere snitt som er veldig behagelig å ha på. Materialet ripstop er en slitesterk blanding av bomull og polyester som gir styrke og god holdbarhet. Myk, mekanisk stretch over kne og ende, begge beina har lomme med glidelås, og på høyre bein er det en pennelomme. Side lommer, der den på høyre side har glidelås for f.eks. mobil eller lommebok. Åpne baklommer. Kan vaskes på 60 °C. Størrelser og farger W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 36 •• •• •• •• •• •• •• Egnet for De fleste serviceyrker som krever noe ekstra, som f.eks. bilpleie, service, eiendomsdrift, butikk, renhold, hjemmehjelp, osv. Materiale Ripstop 60 % bomull, 40 % polyester, 210 g/m 2 Farger Grønn/svart4999Svart9999 Marineblå/svart8999 Vaskeråd  Q-nummer 334

Føl deg vel på jobben. Nå har vi buksen for deg, med behagelig, fireveis stretch og en passform som sørger for at buksen sitter som den skal. Buksen er diskré forsterket og i et materiale som gir full bevegelsesfrihet. TEXSTAR STRETCHY

19 Størrelser og farger Egnet for Hvis du beveger deg mye, er FP33 buksen for deg – både hjemme og på jobben. Materiale 88 % nylon, 12 % elastan. Farger 8900Marineblå Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer 256 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 32 •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 34 •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 36 •• •• •• •• •• •• STRETCH100% STRETCH PANTS FP33 Unisex Hvis du ikke har hørt om FP33 enda, var det jammen på tide. Kanskje den mest behagelige arbeidsbuksen du kan tenke seg i 100 % stretch, noe som gjør den like populær på jobben som til fritidsbruk. Slitesterk og med en fantastisk bevegelsesfrihet. Med baklomme, to sidelommer med glidelås og forbøyde knær – og elastisk liv som kan justeres.

20 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• Størrelser og fargerEgnet for De fleste serviceyrker som krever litt ekstra. Perfekt til service, eiendomsdrift, butikk, rengjøring, hjemmehjelp m.m. Materiale 35 % bomull, 63 % polyester, 2 % elastan, 250 g/m 2. Farger 8800MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 282 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• FUNCTIONAL STRETCH PANTS FP37 Men | WP37 Women En moderne og slitesterk arbeidsbukse i lett stretchtvill med bevegelig fireveis stretch over enden, magen og i skrittet. Praktisk lomme med glidelås på beinet, mindre lomme med klaff og plass til stor telefon på høyre bein samt pennelomme på høyre bein. Skjulte baklommer i chinosstil. Smale bein som gir en moderne silhuett.

21 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• Størrelser og fargerEgnet for De fleste serviceyrker som krever litt ekstra. Perfekt til service, eiendomsdrift, butikk, renhold, hjemmehjelp, m.m. Materiale 35 % bomull, 63 % polyester, 2 % elastan, 250 g/m 2. Farger 8800MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 282 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• DUTY STRETCH PANTS FP38 Men | WP38 Women Kraftig, slitesterk bukse i lett stretch-tvill med bevegelig fireveis stretch over enden, magen og i skrittet. Praktisk lomme med glidelås på beinet, mindre lomme med klaff og plass til stor telefon på høyre bein samt pennelomme på høyre bein. Skjulte baklommer i chinosstil, knelommer for ekstra beskyttelse og en dokumentlomme med innebygd tommestokklomme på høyre side. Pen og moderne profil med smale bein.

22DUTY POCKET PANTS FP20 Men | WP20 Women En stilig, populær kanvasbukse som sitter pent og har mange praktiske lommer. Den kan skilte med beinlomme med glidelås, mobillomme, pennelomme og dokumentlomme med innebygd tommestokklomme på høyre side. Har dessuten innvendige knelommer med plass til knebeskyttere AK01. Pen og praktisk på samme tid. Buksen fås naturligvis i både dame- og herremodell. Egnet for Serviceyrker som butikk, selgere, lagerarbeid, lett transport, m.m. God profilbukse. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m 2 Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 177 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• Størrelser og farger W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• •••

23 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • Størrelser og farger Egnet for Hvis du har behov for mange praktiske lommer, f.eks. for service, eiendomsdrift, bemanning og andre serviceyrker. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull –ingen voks, stretch i enden. 210 g/m 2 Farger Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer 221 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • • • • L 36 • • • • • • • SERVICE STRETCH POCKET PANTS FP35 Men | WP35 Women En moderne, lettere arbeids-/håndverkerbukse til deg som krever det lille ekstra, og som forventer mer fra buksen enn funksjon, komfort og bevegelighet. Behagelig med innebygd stretch bak og på knærne. To spikerlommer foran med meisellommer og verktøyhemper som du lett kan stappe unna. Buksen har forsterkede, innvendige knelommer med plass til knebeskyttere AK01, samt tommestokklomme med knivholder og pennelomme. Du regulerer enkelt vidden nederst på beinet med den praktiske løpegangen.

24 Størrelser og farger FP46: BenendeneD84–128C44–62,kan forlenges i underkanten på FP46.. C32–46WP46: SERVICE PANTS FP46 Men | WP46 Women Nye, behagelige Service Pants har mange smarte detaljer for deg som arbeider med f.eks. service og bemanning. Buksen lager ikke riper ettersom alle detaljer, f.eks. knapper og glidelåser, er skjulte. Dermed risikerer du ikke å lage riper i ømtålige overflater. Slitesterk, klarer 85°, og full av detaljer som knelommer, sidelomme med meterstokklomme og lomme for dokumenter og penner på høyre ben. På venstre ben finnes det en sidelomme med lokk. Pen passform er en selvfølge. Egnet for De fleste serviceyrker som krever litt ekstra. Perfekt til service, eiendomsdrift, butikk, rengjøring, hjemmehjelp m.m. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, Oeko-Tex Standard 100, 245 g/m 2 Vaskeråd 85°. Farger 8900Marineblå Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer 22785

Tech Stretch Pants | FP43 | se side 17

26CHINOS PANTS FP36 Men | WP36 Women Pene bukser som passer du når har behov for å være litt mer oppkledd og ha et representativt utseende. En moderne utforming som sitter pent på både ham og henne. Damemodellen har en lett og behagelig stretch. DUTYFUNCTIONALCHINOS FP21 Men | WP21 Women Populære chinos til en pent antrukket stil, samtidig som de tåler litt mer. Med fem praktiske lommer får du det lille ekstra som gjør buksen velegnet til serviceyrker, transport og som profilbukse – tilpasset dame og herre. W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • 25W 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W L 30 • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • Størrelser og farger FP21/WP21 Størrelser og farger FP36 WP36 Egnet for Pen med tiltalende design som er egnet for f.eks. selgere, butikk, ledergruppe og kontor. Pen med tiltalende design som er egnet for f.eks. selgere, butikk, ledergruppe og kontor. Materiale 77 % bomull, 21 % polyester. 96 % bomull, 4 % elastan, stretch-tvill, 190 g/m 2. Farger Svart 9900 Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer 268 248 Egnet for Pen, profilerende bukse som er perfekt for serviceyrker, butikk, kontor, transport, m.m. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m 2 Farger Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer 177 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • • • • L 36 • • • • • • 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W 44W 46W L 30 • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • • • • L 36 • • • • • • Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

27 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• DUTYFUNCTIONALPANTS FP17 Men | FPW1 Women Slik skal en moderne og funksjonell bukse se ut – en favoritt i kanvas som mange også bruker privat. Buksen sitter pent med mange praktiske lommer, blant annet beinlomme med glidelås, mobillomme og pennelomme. Sitter pent på både ham og henne. Størrelser og farger W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Egnet for Selgere, butikkpersonale og lettere transport. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m 2 Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 177 SERVICE STRETCH PANTS FP25 Men | WP25 Women En populær kombinasjon av behagelig stretch som tåler tøffe tak. I materialet WX2, som er en vokset tråd som brukes i vevingen av tøyet og tåler slitasje svært godt. Komfortabel med innebygd stretch bak og på knærne. Utformet med tanke på god bevegelighet og smidighet uten at det går på bekostning av kvalitet. W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 32 •• •• •• •• •• •• •• •• •• L 34 •• •• •• •• •• •• •• •• Størrelser og farger W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• ••• Egnet for Tåler tøffe forhold i forbindelse med f.eks. service, eiendomsdrift, renhold og hjemmehjelp. Materiale WX2-voksbelagt tekstil, 65 % polyester, 35 % bomull med stretchdeler, 215 g/m 2 Farger (bare8999Marineblåherrer) Grå Svart96999900 Vaskeråd  Q-nummer 220

Når du jobber med gjenstander som lett får skader, for eksempel biler, og vil unngå riper i lakken, er dette buksen for deg. Med skjulte knapper risikerer du ikke å lage riper ved et uhell, og du får en lettstelt bukse som kan vaskes på hele 85 °C.

Vaskeråd  Q-nummer

SERVICE PANTS

FP27 Men |

WP27 Women Har skjulte knapper for unngå riper på for eksempel biler. Den har dessuten hengelommer som kan stappes inn, tommestokklomme og innvendige knelommer. En bukse med mange praktiske detaljer som vil gjøre arbeidsdagen enklere. Fås i både dame- og herremodell, som begge er sydd slik at de sitter perfekt.

SERVICE PANTS

Vaskeråd  Q-nummer 22785

WP26 Women

POCKET

28 Størrelser og farger C32–46 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

Egnet for Renhold, service, mekanikerarbeid, bilpleie, industri og bemanning. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m 2 8900Marineblå Svart 9900 (Bare damer) 22785 Størrelser og farger C32–46D84–128C146–156,C44–62,

Farger

Farger 8900Marineblå

Egnet for Renhold, service, mekanikerarbeid, bilpleie, industri og bemanning. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m 2 Svart 9900

29 W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• Størrelser og farger Egnet for Arbeid innendørs, f.eks. butikk, kontor, renhold, m.m. Materiale 100 % Taslan-nylon, behandlet slik at materialet puster, 160 g/m 2. Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 237 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 L 30 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •• L 32 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 34 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• L 36 ••• ••• ••• ••• ••• ••• Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. LIGHT SERVICE PANTS FP31 Men | WP31 Women Servicebuksene for deg som er på farten. Lett, smidig og behagelig å ha på. Den litt høyere bakdelen og stretchen i bukselinningen gjør at den passer godt til innendørs bruk.

Shorts | FS12 | se side 32

32 Størrelser og farger Egnet for Service, eiendomsdrift, butikk, renhold, hjemmehjelp, m.m. En shorts som har det lille ekstra. Materiale 35 % bomull, 63 % polyester, 2 % elastan, 250 g/m 2. Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 282 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• DUTY STRETCH SHORTS FS12 ShortsUnisexmedbehagelig, fleksibel fireveis stretch, to praktiske beinlommer med glidelås på beinet, mindre lomme med klaff og plass til stor telefon på høyre bein samt pennelomme på høyre bein. Skjulte baklommer i chinosstil, dokumentlomme med innebygd tommestikkelomme på høyre side og D-ring.

FS11 ShortsUnisexietlettere materiale som gir bedre ventilasjon og føles svalere. Lommer på begge bein –dokumentlomme og innebygd tommestokklomme på høyre side, og beinlomme med både glidelås og klaff med borrelås på venstre side. Shortsen er også utstyrt med skjulte baklommer med pene klaffer og D-ring.

FUNCTIONAL DUTY SHORTS

33 FS11, Størrelser og farger FSW8, Størrelser og farger W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 • • • • • • • • • • • • • • • W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 • • • • • • • • • • • • • FS11 egneterfor Fin om sommeren eller til bruk innendørs, særlig innenfor service, montering og transport. FSW8 er egnet for Ypperlig for service, montering og transport. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 210 g/m 2. Farger Svart 9900 FS11Vaskeråd  FSW8Vaskeråd  Q-nummer FUNCTIONAL221

SHORTS

LIGHT

FSW8 Women Vår nye shorts for kvinner, som kompletterer hele shortsserien. Ny og behagelig kvalitet som er litt lettere og luftigere. Med ekstra fin, kvinnelig passform.

34 Egnet for Sommer-/innebukse, særlig innenfor service, montering og transport. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 210 g/m 2 Farger Svart 9900 Vaskeråd  Q-nummer FUNCTIONAL221 LIGHT 3/4 PANTS FS10 CapribukseUnisexilettere materiale. Lommer på begge bein – dokumentlomme med innebygd tommestokklomme på høyre side, og på venstre side en lomme med både glidelås og klaff med borrelås. På baksiden finner du to skjulte baklommer med pene klaffer. Størrelser og farger W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 • • • • • • • • W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46 • • • • • • •

35 DUTY STRETCH PIRATE SHORTS FS18 PiratbukserUnisexibehagelig fireveis stretch med tynnere stretch foran, bak og på innsiden av lårene for optimal komfort. Skjulte knelommer til knebeskyttere AK01, to sidelommer med klaff, pennelommer og to baklommer. Størrelser og farger Egnet for Behagelig lengde som er egnet for service, eiendomsdrift, butikk, renhold, hjemmehjelp, m.m. Materiale 35 % bomull, 63 % polyester, 2 % elastan, 250 g/m 2 Farger Svart 9999 Vaskeråd  Q-nummer 282 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 • • • • • • • • • • • • • •

36WOMEN’S STRETCH SKIRT WP18 Women Et pent, velsittende knelangt skjørt i A-fasong med behagelig stretch. Side lommer samt pennelomme på høyre side. Egnet for Et flott representativt plagg/ profilplagg som er egnet for både servicepersonale, butikk og kontor. Materiale 88 % polyamid, 12 % elastan, 190 g/m 2. Farger Svart 9900 Størrelser WP18 XS–XL Vaskeråd  Q-nummer 256

FUNCTIONAL CapribukseUnisexsom blitt en solid sommerfavoritt blant kundene våre. Fås i tre farger. produkt

Utgått

som selges så langt lageret rekker.

har

37 Størrelser og farger Egnet for Fine profilshorts, særlig innenfor service, montering og transport. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m 2. Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 177 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W •• •• ••• •• ••• •• •• • •• •• •• •• •• Størrelser og farger W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 ••• •• ••• •• ••• •• ••• W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 ••• ••• ••• ••• • Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Egnet for Sommer-/innebukse, særlig innenfor service, montering og transport. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 210 g/m 2 Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Vaskeråd  Q-nummer 177 FUNCTIONAL DUTY SHORTS FS08 Men Svale, lette og ventilerte shorts med lomme på begge beina som på FP20/WP20. Dokumentlomme, innebygd tommestokklomme på høyre side og lomme på venstre bein med både glidelås og klaff med borrelås. Skjulte baklommer med pene klaffer og D-ring.

DUTY 3/4 PANTS FS06

JEG ELSKER T-SKJORTENE OG PIKÉSKJORTENE MINE. Alle jobber er ikke like enkle. Som å kjøre en truck som kan løfte over 2 tonn mer enn 6 meter rett opp. Det er store krefter, og ingenting kan gå galt. Texstars vareutvalg kan ikke ta ansvar for akkurat det, men vi kan sørge for at teamet ditt står i stil med matchende farger – uansett arbeidsoppgave. For eksempel har t-skjortene og pikéskjortene våre blitt en personlig favoritt hos mange, som de bruker hver dag og gjerne på fritiden fordi de sitter pent og fordi folk trives i dem.

CREW T-SHIRT

TS13 Men | WT13 Women

40 Egnet for Ypperlig som både arbeidsplagg og profiltrøye. Materiale 100 % ringspunnet, kjemmet bomull, ca. 160 g/m 2, materiale Oeko-Tex Standard 100. (Gråmelert: 95 % bomull, 5 % viskose. Koksgrå: 50 % bomull, 50 % polyester). Farger Herre Hvit 92008800Marineblå0100Rød5600GråmelertKoksgrå9500Svart9900 Dame Rød 5600 Størrelser TS13 XXS–4XL WT13 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 136 TS13 i 6XL–7XL bare hvit, marineblå, svart. På lager i november. WT13 selges så langt lageret rekker, erstattes av WT18.

Så snart du får på deg en av de populære t-skjortene våre, kjenner du hvor godt den sitter. Hemmeligheten er det moderne snittet og materialet – myk og behagelig, 100 % ringspunnet, kjemmet bomull som har fått miljømerket Oeko-Tex Standard 100. Dessuten er den utformet for profesjonell bruk og holder formen vask etter vask. Den har lomme på venstre arm og et bånd som sitter på innsiden av nakken for ekstra god passform fra skulder til skulder. Det får T-skjorten til å sitte som den skal – uten «slark».

41 Egnet for De fleste situasjoner, både som profil- og arbeidsplagg. Materiale 100 % bomull, 160 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100 Rød Svart56009900 Størrelser TS18 S–4XL WT18 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer BASIC147 T-SHIRT TS18 Men | WT18 Women En klassisk T-skjorte med moderne snitt og en flott passform, i 100 % kardet bomull i 160 g/m 2 med miljømerking. Oeko-Tex Standard 100 gjør den til et opplagt valg.

TIL FREMTIDEN. Texstar Sustainable Garment er et helt nytt vareutvalg der vi samler plagg som er utviklet for å bidra til en bærekraftig verden. Plaggene er GOTS-sertifiserte (se side 7), noe som betyr at det stilles høye krav til hele produksjonskjeden –både når det gjelder miljøpåvirkning og arbeidsforhold på fabrikkene. Organisk landbruk støttes, som inkluderer hvor dan jorda utnyttes på en bærekraftig måte uten bruk av skadelige plante vernmidler og gjødsel. Visjonen er å kunne produsere produkter på en økologisk bærekraftig måte. Dette betyr for eksempel at det bare brukes organisk bomull, som er utviklet for å bli dyrket på en langsiktig og bærekraftig måte. I dag er bare 1 % av verdens bomullsproduksjon organisk, hvor den industrielle dyrkingen bruker enorme mengder vann for å produsere kun én Texstart-skjorte.streber etter å tilby et kom plett vareutvalg som minimerer påvirk ningen på miljøet. Vi har fortsatt langt igjen, men vi gjør vårt beste. Det stiller store krav til både oss som produsenter om å tilby bærekraftige alternativer og til forbrukere om å kreve produkter som bidrar til en bedre verden. Velkommen til fremtiden – velkom men til Texstar Sustainable Garment.

VELKOMMEN

| PW21

ECO FUSION PIQUE

PS21 Men Women

Størrelser

Vi har jobbet hardt for nå å kunne tilby en t-skjorte i 100 % organisk bomullsfiber. GOTS-sertifisert, fint snitt for ham og henne – hva mer kan man ønske seg? Et stretchbånd i nakken for ekstra komfort. Vi ser frem til at du også skal få kjenne og prøve.

PW21

Vaskeråd  Q-nummer 344 Egnet

43 ECO FUSION T-SHIRT TS21 Men | WT21 Women

Farger Hvit Marin01008900 Grønn 4900 Svart 9900 Størrelser TS21

Endelig er den her! Vår første GOTS-sertifiserte pikéskjorte 100 % organisk bomullsfiber. En pen pikéskjorte med fint snitt til både ham og henne. Fargeavstemt stretchbånd i nakke og sidesplitt for god passform, tre knapper i halsen for ham, fem for henne. En trøye vi er veldig stolte av at vi nå kan tilby. for Perfekt som både arbeidsplagg og profiltrøye. Materiale 100 % GOTS-sertifisert organisk bomullsfiber, 200 g/m 2 Hvit Marin01008900 Grønn 4900 Svart 9900 PS21 XS-5XL XS-3XL for Perfekt som både arbeidsplagg og profiltrøye. Materiale 100 % GOTS-sertifisert organisk bomullsfiber, 160 g/m 2 XS-5XL

Egnet

Farger

WT21 XS-3XL Vaskeråd  Q-nummer 343

44 Egnet for Suveren både som profil- og arbeidsplagg. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan, 180 g/m 2 Farger Hvit Svart01009900 8800Marineblå Størrelser TS19 S–4XL WT19 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 146 Egnet for Populær både som profil- og arbeidsplagg. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan, 180 g/m 2 Farger Hvit Svart01009900 8800Marineblå Størrelser TS17 S–4XL WT17 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 146 STRETCH CREW T-SHIRT TS19 Men | WT19 Women Denne behagelige t-skjorten med 5 % stretch og lett innsvinget fasong, former seg pent etter kroppen. Halslinning med riktig bredde og en gramvekt på 180 g/m 2, samt flotte detaljer som holder fasongen! STRETCH T-SHIRT LONG SLEEVE TS17 Men | WT17 Women Behagelig, langermet T-skjorte i 5 % stretch som takket være lett stretch og fint snitt, sitter som et skudd. 180 g/m2 – en trøye du kommer til å bruke mye.

Egnet for Profil- og arbeidsplagg for de fleste anledninger. Materiale 66 % polyester, 29 % bambusfibre, 5 % elastan (40 °C), 175 g/m 2 Farger Hvit Svart01009900 8900Marineblå Størrelser TS20 XS–5XL WT20 XS–3XL Vaskeråd

45

Egnet for Når du vil holde deg frisk både på jobben og privat. Materiale 66 % polyester, 29 % bambusfibre, 5 % elastan (40 °C), 175 g/m 2 Farger Svart 9900 8900Marineblå Størrelser PS20 XS–5XL PW20 XS–XXL Vaskeråd 

Q-nummer 293

FUNCTION T-SHIRT TS20 Men | WT20 Women Funksjonell t-skjorte med bambusfibre som gir en luksuriøs, behagelig følelse. Moteriktig passform med refleksdetaljer på ermelinningen. Bambusens naturlige egenskaper holder T-skjorten frisk lenger. Naturlig antibakteriell med god oppsugingsevne, og dermed kan du holde deg tørr og frisk gjennom hele dagen. BREATHINGBAMBOO

Funksjonell pikéskjorte med bambusfire som bidrar til å holde deg frisk lenger. Pen passform med en klassisk krage som tar seg flott ut. Bambusens naturlige egenskaper holder pikéskjorten frisk lenger. Naturlig antibakteriell med god oppsugingsevne.

BREATHINGBAMBOO

Q-nummer 293



PIQUE FUNCTION PS20 Men | PW20 Women

Women

2 Farger Hvit 8800Marineblå0100 Rød Svart56009900 Størrelser PS03 S–3XL PSW3 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 203

PSW3

46PIQUE SHIRT PS03 Men |

Klassisk kvalitetsskjorte med krage og detaljer som skiller seg ut. Herremodellen har lomme på det ene ermet. Damemodellen har litt dypere halslinning og to ekstra knapper. Den pene, vide kragen holder fasongen, og skjorten er naturligvis laget av 100 % bomull. Et luftig og behagelig alternativ til serviceyrker og som profilplagg. Egnet for Alle typer serviceyrker. Perfekt som profilplagg og til arrangementer. Materiale 100 % kjemmet bomull. Ca. 220 g/m

PIQUE SHIRT PS04 Men | PSW4 Women Flott pikéskjorte som tåler litt tøffere tak. Med 50 % bomull og 50 % polyester er skjorten slitesterk, tåler vask på 60 °C og har ekstra god fargeekthet. Fem knapper til damene, lomme på herrenes erme – og naturligvis behagelig passform for begge. Egnet for Tøffe arbeidsoppgaver i skitne omgivelser. Fint profilplagg med god fargeekthet. Tåler vask på 60°. Materiale 50 % polyester, 50 % bomull, ca. 230 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100Svart9900 Rød 5600 Grå 9600 Størrelser PS04 S–4XL PSW4 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 223 PS04 i 6XL–7XL bare hvit, marineblå, svart. På lager i november.

48PIQUE SHIRT PS05 Men | PSW5 Women Pique Shirt oser av kvalitet. En eksklusiv, kraftigere bomull som er luftig og behagelig. Mange fine detaljer, som fem knapper til henne, lang rygg samt hvite innslag på kragens inn- og utside og på ermene. Egnet for Allround, både som profil- og arbeidsplagg. Materiale 100 % bomull, ca. 280 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100 Rød Svart56009900 Størrelser PS05 S–3XL PSW5 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 235

STRETCH PIQUE SHIRT PS07 Men | PSW7 Women Stilig pikéskjorte med tre knapper for herrer og fem for damer. Kontrastfarge på sidepanelene, over skuldrene og på ermelinningen. Sitter perfekt og gir god bevegelsesfrihet, takket være 5 % stretch med et unikt snitt i ryggen. Med pene, hvite knapper og et moderne, elastisk bånd i nakken som sørger for at plagget holder fasongen. Egnet for Alle typer serviceyrker. Perfekt som arbeids- og profilplagg. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan, 200 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100 Rød Svart56009900 Størrelser PS07 S–4XL PSW7 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 150

50STRETCH PIQUE SHIRT PS11 Men | PW11 Women Pikéskjorte med god passform og stretch for komfort. Treknappsåpning for ham, fem for henne, med elastisk bånd i nakken som sørger for at plagget holder fasongen. Splitter med kantbånd i sidene. Bakstykket er 2 cm lengre. Egnet for Alle typer serviceyrker. Perfekt som arbeids- og profilplagg. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan, 200 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100 Rød Svart56009900 Størrelser PS11 S–4XL PW11 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 150

Egnet for God å ha når det er litt kjølig, for serviceyrker og som profilplagg. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan, 200 g/m 2 Farger 8800Marineblå Svart 9900 Størrelser PS08 XXS–4XL Vaskeråd 

Koksgrå

Q-nummer 150 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

SH COOL PIQUE SHIRT PS06 Men | PSW6 Women

Utviklet for at du skal holde deg tørr og sval på varme dager. I et mykt og effektivt materiale som passer til de fleste yrker. Tåler 40 °C og har god fargeekthet. Fine detaljer som knapper på dameskjorten og tre på herremodellen. Matchende fargeinnslag på krage og ermelinning. for Tåler tøffe tak, perfekt som profilplagg. 100 % polyester, SH COOL, ca. 195 g/m 2 Hvit 0100 Rød (bareSvart56009900damer) (bareMarineblå96008800damer) S–4XL Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

En behagelig, langermet pikéskjorte til både ham og henne. Perfekt arbeidsplagg i kjølige omgivelser, eller til å ta på når du føler seg kald – men fortsatt vil være representativ. Sitter pent på med 5 % stretch, som også gir god bevegelsesfrihet. Fire knapper i halsen og kontrastmateriale på innsiden av halsåpningen, knappestolpen og ermelinningene.

STRETCH PIQUE SHIRT LONG SLEEVE PS08 Unisex

Egnet

Materiale

Farger

Størrelser PS06

PSW6 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 269

Det er en deilig følelse å ta på seg en sweatshirt om morgenen. Den er stilig, og i tillegg er den både myk og behagelig. Vil du konsentrere deg om en oppgave, hjelper hetten til med å skjerme deg.

EN FORHETTEJAKKEALLEDAGER.

Storselgeren vår er en favoritt som alle liker. Høy krage, hette og jakke gir særpreg og stil, og de skjulte lommene i siden forsterker den rene designen. De ekstra brede mansjettene sørger for at den sitter godt også når du beveger deg mye. Svært god kvalitet som holder fantastisk godt på fasongen og fargen. Lukk øynene et øyeblikk og se den for deg med logoen til bedriften din!

54 Egnet for Favoritten innen service, eiendomsdrift og håndverk – men også et populært profilplagg. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, ca. 300 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100Svart9900 Rød Koksgrå56009500 Størrelser HC03 XS–4XL WC03 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer HOODED130 CARDIGAN HC03 Men | WC03 Women

56 Egnet for Serviceyrker som f.eks. Handel, kundemottak, kontor og lager. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, 350 g/m 2 Farger Rød Koksgrå56009599 8800MarineblåSvart9900 Størrelser SW09 XS–5XL SWW9 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer CREW112 CARDIGAN SW09 Men | SWW9 Women Takket være den litt lengre, figursydde utformingen med fine, kontrastfargede detaljer, får du det lille ekstra. Skjulte side lommer med glidelås og en praktisk lomme med penneholder på venstre erme. Dette er en jakke som du fleste vil trives i.

Egnet for Populært team- og profilplagg som passer til alle serviceyrker. Materiale 100 % polyester, 230 g/m 2 Farger 8800MarineblåSvart9900 Rød 5600 Størrelser FJ68 S–4XL WJ68 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer TEAM243 JACKET FJ68 Men | WJ68 Women I denne jakken er du helt klart en del av teamet! Mørkegrå flatlock-sømmer gir pen kontrast, og de skråstilte sidesømmene fremhever sidelommene. Raglanermer gir bedre bevegelighet for skuldrene og armene. Solid glidelås og hempe som gir bedre grep. Kan reguleres nede. Børstet innside.

58 Egnet for Både arbeidsbruk og profil. En favoritt innenfor service, eiendomsdrift og håndverk. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, ca. 300 g/m 2 Farger Hvit 8800Marineblå0100Svart9900 Rød Koksgrå56009500 Størrelser HC04 XS–4XL WC04 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer CITY130CARDIGAN HC04 Men | WC04 Women En variant av Hooded Cardigan, til deg som ikke vil ha hette, men som foretrekker den samme høye kragen. Stilen er litt mer urban med skjulte lommer i siden. Har du først prøvd denne, vil du gjerne beholde den på. Mange velger å ha denne som representativt plagg. Et godt valg, synes vi.

HOODED CARDIGAN HC09 Men | WC09 Women En virkelig behagelig hettegenser med høy krage som føles god og lun. Alle detaljene gjør den til en favoritt. Ermene brede mansjetter – ekstra brede på damemodellen – og en pen brystlomme gir jakken særpreg med den grove glidelåsen. Naturligvis med en fin hempe. Lommene i siden kan lukkes og glidelåsen skjules, noe som fremhever det pene snittet. Egnet for Fungerer også som lett jakke, et utmerket profil- og arbeidsplagg. Materiale 80 % bomull, 20 % polyester, 325 g/m 2 Farger 8800MarineblåSvart9900 Lysegrå 9200 Størrelser HC09 XS–4XL WC09 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 264

Farger Hvit 8895Marineblå0195Svart9995 Rød Koksgrå56959599 Størrelser SW14 XS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 181

CREW T-NECK

Egnet for Fungerer nesten overalt – i alle yrker og som behagelig profilplagg. Materiale 60

SW14 Crew-skjortenUnisex med glidelås i halsen har løkker på innsiden. Det betyr at luften kan sirkulere bedre, og genseren blir ekstra luftig og sval når du beveger deg mye. Kan brukes hele dagen og samtidig bevare en behagelig temperatur. Innsiden av kragen har kontrastfarge, og i halsen sitter det en glidelås som kan trekkes helt opp. % % ca. 260 g/m 2. God fargebestandighet. for håndverk, kontor, butikk –hva med neste arrangement? % bomull, 40 % polyester, ca. 260 g/m 2. God fargebestandighet.

Farger Hvit 8800Marineblå0100Svart9900 Rød Koksgrå56009500 Størrelser SW13 XS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 181 Egnet

SW13 Unisex En virkelig klassisk sweatshirt. Med en strikket dekordetalj mot halsen, kroppsnært snitt og ekstra brede mansjetter, får du den ekte Texstar-følelsen. Innsiden har løkker som gjør den luftig, sval og behagelig også når du er i bevegelse.

Service,

60CREW

SWEATSHIRT

polyester,

eller

bomull, 40

Materiale 60

62 Egnet for Fungerer nesten overalt – i alle yrker og som behagelig profilplagg. Materiale 80 % bomull, 20 % polyester, French Terry, Oeko-Tex Standard 100, 280 g/ m 2. Vaskeråd 60°. Farger Grønn 8900Marineblå4900 Grå Svart92009900 Størrelser SW17 XS–5XL Vaskeråd  Q-nummer CREW363 NECK SWEATER SW17 Unisex Vår nye klassisk rundhalsede sweatshirt for både ham og henne. Med sin kroppsnære passform blir den raskt en favoritt. French Terry på innsiden gjør den sval og behagelig. Ribbestrikket trekant ved halsen. Fargematchede mansjetter samt bånd i nakken gir optimal komfort og sørger for at den holder formen lenge.

63 Egnet for Service, håndverk, kontor, butikk –eller hva med neste arrangement? Materiale 80 % bomull, 20 % polyester, French Terry, Oeko-Tex Standard 100, 280 g/ m 2. Vaskeråd 60°. Farger Grønn 8900Marineblå4900 Grå Svart92009900 Størrelser SW18 XS–5XL Vaskeråd  Q-nummer CREW363 HALF ZIP SWEATER SW18 Unisex Vi ønsker Crew Half Zip Sweater velkommen. Fin og behagelig med kroppsnær passform og en herlig høy krage med glidelås. Passer for både henne og ham, lommer i sidene med skjulte glidelåser. Herlig luftig med French Terry på innsiden og fargematchede mansjetter og bånd i nakken – en trøye som sitter pent.

En flott jakke i frottéstoff. Solid glidelås og hempe, bred linning nederst. Damemodellen har lengre mansjetter i ermelinningene, som gjør den mer komfortabel. Pene, svarte ripstop-forsterkninger på ermene. Tøffe, teipede lommer på brystet og i sidene. Ryggen og brystets unike snitt gir jakken en moderne og linjeformet passform.

64 Egnet for De fleste yrker, fungerer bra som skallplagg – eller som profilplagg. Materiale 92 % bomull, 8 % elastan, 325 g/m 2 Farger Grå/svart 9299 Størrelser HC11 S–4XL WC11 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer CREW149 CARDIGAN HC11 Men | WC11 Women

Egnet for Service, kundemottak, handel, kontor og lager. Fint plagg til arrangementer. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, ca. 350 g/m 2 Farger Hvit 0100 Rød 5600 Marineblå 8800 (bare Koksgrådamer)9500 Størrelser SW02 XS–3XL SWW2 XS–3XL Vaskeråd  Q-nummer 112 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. CREW CARDIGAN SW02 Men | SWW2 Women Stilren jakke med pene detaljer i kontrastfarger. Modellen er noe lengre og har brystlomme og glidelås. Herrevarianten har lomme på ermet. Behagelig, figursydd passform som er lett å trives i.

SOMSKJORTERERNATURLIG PENE. Det er viktig å ha en skjorte som du trives i. Hvis ikke, viser det umiddelbart. I Texstars skjorter vil du alltid føle deg bekvem. Du er velkledd ved behov, og kan enkelt slå om til en avslappet fritidsstil.

68DRESS SHIRT SH19 Men | WS19 Women En moderne, figursydd dresskjorte i en blanding av polyester og bomull som gjør at den tåler en hel del – og skjorten er svært lettstelt. Ren design med en klassisk krage. Den tåler selvsagt å vaskes på 60 °C. Egnet for Pent antrekk for servicenæringen, kontor, resepsjon, selgere, restaurant, m.m., perfekt som profilplagg. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m 2 Farger Hvit GråLyseblå010084009600 Rød 8900Marineblå5600Svart9900 Størrelser SH19 XS–7XL WS19 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 247 Bare hvit og svart SH19 finnes i 7XL. WS19 finnes ikke i rød.

70DRESS SHIRT SHORT SLEEVE SH20 Men | WS20 Women Kortermet, pent figursydd dresskjorte i en blanding av polyester og bomull som gjør at den tåler en hel del – og skjorten er svært lettstelt. Ren design med en klassisk krage. Den tåler selvsagt å vaskes på 60 °C. Egnet for Pent antrekk for varme dager. Servicenæringen, kontor, resepsjon, selgere, restaurant, m.m., perfekt som profilplagg. Materiale 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m 2 Farger Hvit Svart01009900 8400Lyseblå Størrelser SH20 XS–7XL WS20 ikke blå, XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 247 Bare hvit og svart SH20 finnes i 7XL. Andre i 4XL.

SERVICE SHIRT SH16 Men En arbeidsskjorte på sitt beste. I en tynn, behagelig kvalitet med pent skjulte knapper. To brystlommer med klaff, én med pennelomme og én med glidelås som holder innholdet på plass. En poplinskjorte der polyester og bomull sørger for smidig kvalitet og god fargeekthet. Tåler å vaskes på 85 °C. Egnet for Den perfekte arbeidsskjorten. Materiale Poplin 65 % polyester, 35 % bomull, 160 g/m 2 Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Størrelser SH16 XS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 22885

73 CONTEMPORARY SHIRT SH26 Men | WS26 Women En skjorte med god design, som oser av kvalitet. Du føler deg like pent antrukket med eller uten slips. Det er bare å kjenne på det behagelige bomullsstoffet for å vite at dette er en skjorte du vil trives i og ha glede av lenge. Egnet for Som profilplagg eller når du vil være representativ. Serviceyrker, selgere, ledelse, m.m. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, 150 g/m 2. Farger Hvit 0100 Lyseblå 8300 Størrelser SH26 XS-3XL WS26 XS-XXL Vaskeråd  Q-nummer 332 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

Egnet for Striper går aldri av moten. Pen både til jobb, fritid og som profilplagg. Materiale 60 % bomull, 40 % polyester, 110 g/m 2 Farger hvitMarineblå/8401 Størrelser SH21 XS–4XL WS21 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 261 Utgått74 produkt som selges så langt lageret rekker. DRESS SHIRT SH21 Men | WS21 Women En pen, stripet skjorte med krage med knapp, som gir et stilrent inntrykk. Dette er en skjorte for alle anledninger, klassisk elegant eller til fritidsbruk med opprullede ermer. Figursydd for å få den rette stilen. Herremodellen har brystlomme på venstre side.

Elegant og figursydd skjorte i fin, oxfordvevd bomull. En klassisk jobbskjorte der herremodellen har brystlomme og krage med knapp. Egen design som blir produsert hos en av verdens mest anerkjente skjorteprodusenter. En favoritt som tåler flittig bruk og vask på 60 °C.

Vaskeråd  Q-nummer 218 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

OXFORD SHIRT SH12 Men | WS12 Women

Egnet for Når du vil være representativ, i serviceyrker, selgere, ledelse, m.m. – eller som profilplagg. Materiale 100 % kjemmet bomull (oxford), ca. 165 g/m 2, Oeko-Tex. Farger Hvit 0100 Lyseblå 8300 Størrelser SH12 S–3XL WS12 XS–XXL

GOD OG VARM I STRIKK . Enkelte dager er det behov for litt ekstra. Når sommerkveldene begynner å bli kjøligere, er det deilig å ta på seg en ekstra genser. Selvsagt skal den være både pen og representativ.

Egnet for Pen og elegant med rund krage, egnet i alle serviceyrker samt på arrangementer og som profilplagg. Materiale 100 % bomull. Farger Rød 9200Lysegrå5600Svart9900 8900MarineblåGrå9600 Størrelser PL05 S–3XL PW05 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 186

Egnet for Når du vil være pen på jobben eller som profilplagg. Materiale 100 % pimabomull. Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9200 Størrelser PL06 S-5XL PW06 XS-3XL Vaskeråd  Q-nummer 240

78PULLOVER

PL06 Men | PW06 Women Leter du etter det lille ekstra? Ta en nærmere titt på vår elegante, strikkede genser. Den har rund hals og er i 100 % pimabomull, som er grunnen til at den har en spesiell glans. Rynkefri. En genser du kommer til å ha glede av lenge.

PULLOVER PL05 Men | PW05 Women Elegant genser med rund hals i 100 % bomull. En behagelig, strikket genser med moderne passform og som tåler vask uten å miste fasongen.

79 PULLOVER MED V-HALS PL01 Men | PW01 Women En virkelig behagelig, strikket genser til både ham og henne i 100 % bomull. God, moderne passform som tåler vask uten å miste fasongen. Genseren har V-hals, og mansjettene er brede og fine. Egnet for Pent profilplagg som gir et velkledd inntrykk. Materiale 100 % bomull. Farger Rød 9200Lysegrå5600Svart9900 8900MarineblåGrå9600 Størrelser PL01 S–3XL PW01 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 186 PULLOVER MED V-HALS FIFTY-FIFTY PL04 Men | PW04 Women Luksuriøs og tynn genser i rett fasong. Består av 50 % ull og 50 % akryl, og dermed kan den lages tynnere uten å miste fasongen. Litt dypere utringning og figurriktig snitt i siden på damemodellen, brede mansjetter på begge. Egnet for Pent antrekk, perfekt som profilplagg. Materiale 50 % ull og 50 % akryl. Farger Rød (bare9200Lysegrå5600Svart9900damer) 8900MarineblåGrå9600 Størrelser PL04 S–3XL PW04 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 252 Bare lysegrå og svart PL01 finnes i 7XL. Andre i 3XL. Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

MEDDRESSERKLASSE . Det klassisk elegante er alltid moderne. Hemmeligheten bak en dress for proffer er at den må ha en perfekt passform slik at man føler seg velkledd – samtidig som den må klare daglig bruk med god bevegelighet.

PLAST GRANULAT FIBRER GARN PLAGG

Plast er det vanligste søppelet i verdenshavene, som raskt blir til deponier med ødeleggende langtidsvirkninger på livet i havet. Hvert år havner enorme mengder plast i havene, og de fylles opp i et stadig raskere tempo – noe vi kan bidra til å endre!

TAILOR’s REPEAT-serien med NEWLIFE™ resirkulert polyester er et tiltak for å redusere miljøpåvirkningen med bærekraftige endringer gjennom et større produktansvar og å fremstille klær på en mer miljømessig og ressursbesparende måte. Materialet i REPEAT-dressen er en blanding av NEWLIFE polyester fra innsamlede PET-flasker sammen med Virgin wool / Merinowool (mulesing free) og elastanstretch for høyere komfort. REPEAT-plaggene er designet og fremstilt for å vare lenger, og dermed forlenge brukstiden og samtidig redusere miljøpåvirkningen.

SLIK FUNGERER DET

FRA PLAST PERFEKSJONTIL

83 MEN’S ELEGANT SUIT VJ04/VV04/VP04 Men Vår nye, klassisk elegante dress for ham – med 4-veisstretch – er laget for at man skal trives i den. Slitesterk, i ull og resirkulert polyester. Jakken Jacob er elegant med to knapper og dobbel splitt. Brystog fremlommer og tre innerlommer. Vesten Leon er helfôret og har tøyrygg som gir god bevegelsesfrihet, regulerbar midjevidde for god passform, brystlommer og to fremlommer. Den behagelige buksen Jason er knefôret og følger smidig bevegelsene dine. LeonVV04JasonVP04 Egnet for Når du vil ha en kompetent, profesjonell look: For selgere, vektere, butikk m.m. Materiale Yttertøy: 43 % ull, 53 % New Life resirkulert polyester, 4 % elastan. Fôr i 100 % polyester. Farger 8900MarineblåSvart9900 Mørkegrå 9700 Størrelser VJ04 C44-64, C144-164, D92-120 VP04 C44-66, C146-164, D96-124 VV04 XXS-4XL Vaskeråd VJ04 ; VV04 ; VP04  Q-nummer 280 JacobVJ04

VJ14/VV14/VP14/WP19/WD19/1660

84WOMEN’S ELEGANT SUIT

Vår nye, klassisk elegante dress for henne – med 4-veisstretch – er laget for at man skal trives i den. Slitesterk, i ull og resirkulert polyester. Jakken Dixie er elegant med to knapper og dobbel splitt. Bryst- og fremlommer og tre innerlommer. Vesten Ellie er helfôret og har tøyrygg som gir god bevegelsesfrihet, regulerbar midjevidde for god passform, brystlommer og to fremlommer. Den behagelige buksen Mika er knefôret og følger smidig bevegelsene dine. Hvis du foretrekker skjørt, så er Agnes et velskåret blyantskjørt i smidig 4-veisstretch som gir bevegelsesfrihet og ekstra komfort. Passe lengde, 58 cm – et skjørt man gjerne bruker på jobben hver dag. Janet er en formskåren kjole med belte. Slitesterk med toveisstretch. L-formede lommer. Kort erme. Helfôret. Kan vaskes i maskin. Blusen Sanna er en klassisk kortermet damebluse med glidelås og knapplåsing i ryggen. Et godt alternativ til skjorte hvis du vil opprettholde den velkledde stilen. for Når du vil ha en kompetent, profesjonell look: For selgere, vektere, butikk m.m. Materiale Yttertøy: 43 % ull, 53 % New Life resirkulert polyester, 4 % elastan. Fôr i 100 % Sanna: 100 %

polyester.

Egnet

Women

polyester. Farger 8900MarineblåSvart9900 Mørkegrå 9700 Vit 0100 (Sanna) Størrelser C32-54 (Sanna C32-52) Vaskeråd VJ14 ; VV14 ; VP14 ; WP19  WD19 ; 1660  Q-nummer 280 / 4964 (Sanna) MikaVP14 DixieVJ14 EllieVV14 AgnesWP19

JanetWD19 Sanna1660 NYHET

HOLDERSOFTSHELLMEG VARM – BÅDE INNE OG UTE. Hvis du løper mye ut og inn på jobben, kanskje som selger eller sjåfør, er det ofte slitsomt å måtte ta jakken på og av hele tiden. Da er en softshell det perfekte alternativet.

88 Egnet for De fleste yrker, men er også et praktisk profilplagg. Materiale 100 % polyester, 230 g/m 2 Farger Rød Svart56009900 8900Marineblå Størrelser FV79 XS–5XL WV79 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer SOFTSHELL312 VEST FV79 Men | WV79 Women Har du først prøvd en varmende softshell-vest, er det vanskelig å ta den av. Vår tolagsvest har en behagelig og moderne passform med høy krage. En litt lengre modell som ikke glir opp når du bøyer deg fremover. Vesten har to sidelommer med glidelås og en skjult D-ring i høyre lomme til adgangskort eller nøkler.

JACKET

Men | WJ79 Women

FJ79 En stilren softshell-jakke som gir et velkledd inntrykk og passer til alle årstider. En lett og behagelig tolagsjakke med litt høyere krage. Jakken har glidelås av plast som kan trekkes helt opp, innerlomme og to sidelommer med glidelås og D-ring i brystlommen og venstre lomme til adgangskort eller nøkler. Jakken har god fargebestandighet og fin passform. Bare marineblå og svart FJ79 finnes i 7XL. Andre i 4XL.

Egnet for Alle typer yrker, men er også et praktisk profilplagg. Materiale 100 % polyester, 230 g/m 2 med meshfôr. Farger Rød Svart56009900 8900Marineblå Størrelser FJ79 XS–7XL WJ79 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer SOFTSHELL312

90 Egnet for De fleste yrker der det er behov for ekstra bevegelighet, men er også et praktisk profilplagg. Materiale 92 % polyester, 8 % elastan, PTUfilm med meshfôr, 260 g/m 2. Vannsøyle: 8000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Rød Svart56009900 8900Marineblå Størrelser FJ80 XS–7XL WJ80 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer SOFTSHELL313 JACKET 3-L FJ80 Men | WJ80 Women Vind- og vannavvisende softshell-jakke i tre lag beregnet på tøffere dager. Dette er en moderne og pen jakke som passer til de fleste anledninger. Avtakbar og regulerbar hette med høy krage, og glidelåsen går helt opp. Glidelås under ermene gir ekstra ventilasjon. Brystlomme på høyre side med D-ring, og lomme med glidelås på venstre erme. To sidelommer med glidelås, reflekskant på hetten, lommer på overermet og på ryggen med løpegang nederst. mm80003000 g/m2/24 t Bare marineblå og svart FJ80 finnes i 7XL. Andre i 5XL.

91



SOFTSHELL VEST WV29 Women En vest med pen passform, som varmer godt og gir god bevegelighet. Modellen er litt lengre, slik at den ikke glir opp når du bøyer deg. Den praktiske vesten har flere lommer, og sidelommen har skjult D-ring –perfekt til nøkler og adgangskort.

Egnet for Alle typer yrker, men er også et praktisk profilplagg. Materiale To lag – 94 % polyester, 6 % elastan med teflonbelegg og meshfôr, 260 g/m 2. Farger Hvit 0100 Rød 5600 8800Marineblå Størrelser WV29 XS–XXL Vaskeråd Q-nummer 200 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Erstattet av WV79.

Materiale To lag –

polyester,

Egnet for Når du er mye i bevegelse og typer yrker med mye bevegelse, men er også et praktisk profilplagg. 94 % 6 % elastan med og g/m

2 Farger Dame Rød 8800Marineblå5600Grå9600 Størrelser WJ39 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 200 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Erstattet av WJ79.

FJ29 Men | WJ29 Women Jakke som du kan bruke hele året. Om vinteren er den et godt skallplagg. Vår, sommer og høst er den en anvendelig, lett og behagelig jakke. Tolags softshell som er vind- og vannavvisende i et materiale som puster svært godt. Hetten kan reguleres, og jakken har en kraftig glidelås av metall som går helt opp til kragen. Mansjettene er ekstra brede og kan reguleres med spenne. God fargebestandighet og smidig passform.

teflonbelegg

Utgått92 produkt som selges så langt lageret rekker.

meshfôr, 260

WJ39 Women En jakke med pen passform, som varmer godt og gir god bevegelighet. Modellen er litt lengre, slik at den ikke glir opp når du bøyer deg. Den praktiske jakken har flere lommer, og sidelommen har skjult D-ring –perfekt til nøkler og adgangskort.

løper inn og ut. Materiale To lag – 94 % polyester, 6 % elastan med teflonbelegg, 260 g/m 2 Farger Herre Rød 5600 Dame Rød Svart56009900 Størrelser FJ29 S–3XL WJ29 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 200 Egnet for Alle

HOODED SOFTSHELL

SOFTSHELL JACKET

SOFTSHELL JACKET FLEXIBLE FJ58 Men | WJ58 Women

Vaskeråd  Q-nummer 246 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

City Softshell-jakken har – til tross for navnet –faktisk besteget Mount Everest og blitt en favoritt blant sherpaene. Den er pent figursydd og har trelags softshell som er vind- og vannavvisende. Teipede sømmer på lommene beskytter innholdet mot fuktighet. Jakken fungerer perfekt som et lag tre-plagg som du har ytterst. Lett og smidig med pen passform og lett stretch. mm600010 000g/m 2/24 t

Egnet for Når du er mye i bevegelse og løper inn og ut. Materiale Tre lag – 94 % polyester, 6 % elastan, PTU-film med meshfôr. Vannsøyle: 6000 mm. Pusteevne: 10 000 g/m 2/24 t. Farger Herre Hvit 0100 Rød 5600 Dame Rød 5600 Grå 9600 Størrelser FJ30 S–3XL WJ30 XS–XXL

En jakke vi er stolte av – en trelags softshell-jakke som takler det meste. Tynn og behagelig for deg som er mye i bevegelse. Jakken har membran som gjør den både vind- og vannavvisende, og er laget for å kunne takle de mest uventede situasjoner. Enveisglidelås, brystlomme og to sidelommer. mm80006000 g/m2/24 t Egnet for Alle serviceyrker, utviklet for deg som trenger ekstra bevegelighet. Materiale Tre lag – stretch i 100 % polyester, Vannsøyle:PTFE-membran.8000 mm. Pusteevne: 6000 g/m 2/24 t. Farger (Bare8900MarineblåSvart9900damer) Rød 5600 Grå 9600 Størrelser FJ58 S–3XL WJ58 XS–XXL

93

CITY SOFTSHELL FJ30 Men | WJ30 Women

Vaskeråd  Q-nummer 201 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker. Erstattet av FJ80/WJ80.

95 PILE JACKET FJ66 Unisex En etterspurt jakke med behagelig, flosset innside, som er verdsatt på kjølige morgener. Pent strikket med partier med stretch over skuldrene, overermene og mellom skuldrene – en naturlig plassering for trykk og broderier. Raglanermer gir bedre bevegelighet for skuldrene og armene. To sidelommer med børstet innside holder hendene varme. Løpegang nederst. Solid glidelås og hempe som gir bedre grep. Egnet for De fleste yrker, fungerer godt som skallplagg. Ypperlig profil- og arbeidsplagg. Materiale 100 % polyester, 450 g/m 2. Farger Grå 9299 Svart 9900 Størrelser FJ66 XXS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 148

96 Egnet for Når du er mye i bevegelse og løper inn og ut. Materiale 100 % polyester, tre lag, 280 g/m 2. Vannsøyle: 8000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Hvit 8800Marineblå0199Svart9900 Rød 5699 Grå 9699 Størrelser FJ46 S–3XL WJ46 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer FLEECE191 JACKET STRETCH FJ46 Men | WJ46 Women Slik skal et moderne bruksplagg se ut. Et perfekt skallplagg som med den helt spesielle stretchen med membran i fleecen, er smidig og behagelig. Forsterkede detaljer fremhever jakken, som er lettstelt og behagelig. Denne har slått godt an. mm80003000 g/m2/24 t

Egnet for De fleste yrker, et godt profilplagg. Materiale 100 % polyester-mikrofleece, 180 g/m 2 Farger Hvit 8900Marineblå0100Svart9900 Rød 5600 Grå 9600 Størrelser FJ36 S–3XL WJ36 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer LIGHT206 FLEECE FJ36 Men | WJ36 Women En virkelig behagelig og lett jakke i mikrofleece, som også fungerer godt som skalljakke. Fint snitt og glidelås som går helt opp på kragen. En jakke som passer til de fleste typer bruk.

JAKKER UTEN FÔR BLIR SOM VENNER. Det er lett å like jakker uten fôr. Kanskje fordi de er så fleksible, stilige og beskytter mot vær og vind. Blir det litt kaldt, er det bare å ta på seg en fleecejakke under.

100BOMBER JACKET FJ63 Men | WJ63 Women Tøff, mattert bomberjakke i bomull og nylon. Lett fôret med svart glidelås og stilig hempe av skinn som en ekstra detalj. To sidelommer og innvendig lomme med glidelås. Bred vrangbord i ermelinningene og strikk i livet. Egnet for Tøff og moderne arrangementsjakkeprofil-/som også kan brukes på fritiden. Materiale 60 % bomull, 40 % nylon, hempe av skinn. Farger Svart 9900 Størrelser FJ63 S–4XL WJ63 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 266

Vaskeråd Q-nummer

Farger Svart/Marineblå 9989

FJ74 Men | WJ74 Women

Vår nye favoritt, en pen lettvektsvest som både oppfyller strenge miljøkriterier fra bluesign – les mer på bluesign.com – og er miljømerket med Oeko-Tex Standard 100. Den litt kortere skjæringen gjør den enkel å bære som skallplagg under våre jakker, f.eks. FJ80. Padding i kordfløyel og med et mykt, strikket materiale på siden. Bryst- og sidelomme med glidelås.

HYBRID366 VEST FV74 Men | WV74 Women

101

HYBRID JACKET

En virkelig fleksibel jakke som fungerer bra som skallplagg eller lettere jakke. Pen, moderne design som gir deg veldig god bevegelighet. Lommer med glidelås på sidene og venstre bryst.

Materiale Yttermateriale 100 % polyester, (bluesign); fleece 100 % polyester, (bluesign); lettvektspadding DuPont gjenvunnet polyester 40 g/m 2

Vaskeråd  Q-nummer 336

Farger Svart/Marineblå 9989

Størrelser FV74 XS–5XL WV74 XS–3XL

Egnet for Alle serviceyrker der man ønsker seg et praktisk plagg – et perfekt profilplagg. Materiale Yttermaterial 100 % polyester (Bluesign); Fleece 100 % Polyester (Bluesign); Lett polstring Du Pont resirkulert polyester.



Størrelser FJ74 XS–5XL WJ74 XS–3XL Egnet for Perfekt som et ekstra lag for alle serviceyrker – passer også veldig godt som profilplagg.

102HOODED HYBRID JACKET FJ93 Unisex En stilig, lett og virkelig fleksibel jakke med hette som fungerer bra som skallplagg eller lettere jakke. Moderne design som gir deg ekstra god bevegelighet. Lommer med glidelås på sidene og venstre bryst, samt løpegang i midjen. NYHET Egnet for Alle serviceyrker der man ønsker seg et praktisk plagg – et perfekt profilplagg. Materiale Yttermateriale 100 % polyester Bluesign. Lettvektspolstring Du Pont 60 g/m 2 av 100 % gjenvunnet polyester. Farger 99499920Svart/gulSvart/grønn 9992Svart/grå Størrelser FJ93 XXS–5XL Vaskeråd  Q-nummer 366

104LIGHT SHELL JACKET

FJ70 Unisex En smidig skalljakke som sitter pent med ekstra beskyttende bærestykke over skuldrene og brystet. Gjennomarbeidet innside med myk polyesterfleece langs båndet i nakken og der kragen møter glidelåsen. Med elegant blått/mørkegrått meshfôr med hempe, innerlomme og åpning for broderi. Egnet for Behagelig jakke som passer som profiljakke og til arrangementer, men også privat. Materiale 100 % polyester, 75 g/m 2. Innvendig fôr: mesh. Farger Svart 9900 Størrelser FJ70 XS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 274

mm30003000g/m SHELL2/24h JACKET FJ71 Unisex En skalljakke som er spesielt utviklet for servicenæringen. Dette er en lett og behagelig skalljakke som tåler mye. Jakken har teipede sømmer, brystlomme og to sidelommer. Hetten kan tas av eller rulles inn i kragen. Stormmansjetter i ermelinningene. Egnet for En arbeidsjakke som er egnet for både håndverk og som profilplagg. Materiale 100 % polyester, 75 g/m 2. Innvendig fôr: mesh, vannsøyle 3000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Svart 9900 Størrelser FJ71 XXS–5XL Vaskeråd  Q-nummer 283

FJ67 Unisex En moderne parkasmodell i slitesterkt ytterstoff som er vindtett og vannavvisende. Med praktiske brystlommer og utenpåliggende lommer nede. Lomme med glidelås på ermet og innerlomme. Løpegang i livet. Glidelås i siden sørger for god komfort. mm30003000 g/m2/24 t

Egnet for En arbeidsjakke som er egnet for både håndverk og som profilplagg. Materiale 100 % nylon, innvendig meshfôr, vannsøyle 3000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Vekt 180 g/m 2 Farger Svart 9900 Størrelser FJ67 XS–5XL Vaskeråd  Q-nummer 185

FJ60 Men Dette er en av favorittene våre: en tolags softshelljakke som kler de fleste. Med vindbestandig og vannavvisende materiale er Mid Season Jacket perfekt til vår, sommer og høst. Pene detaljer, flott design og figursydd – noe å gledeseg til! mm50003000 g/m2/24 t Egnet for Ypperlig som arrangementsjakkeprofil-/– eller privat. Materiale 100 % polyester på utsiden og innsiden, vannsøyle: 5000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Vekt 240 g/m 2 Farger Hvit 8999Marineblå0199Svart9996 Rød 5699 Grå 9699 Størrelser FJ60 XXS–4XL Vaskeråd  Q-nummer 251 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

JACKET

106LONG

MID SEASON JACKET

FJ59 Men | WJ59 Women

Størrelser FJ59 S–4XL WJ59 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 259 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

107

LIGHT JACKET

QUILTED JACKET FJ81 Unisex En sprek og moderne boblejakke med flotte kordfløyeldetaljer Sidelommer med trykknapper, et tynt og behagelig meshfôr samt vannavvisende overflate.

Egnet for En jakke for alle serviceyrker. Et populært profilplagg som også kan brukes på fritiden. Materiale 100 % ripstop-nylon. Farger Rød 9600Mørkegrå5600 (Bare8900MarineblåSvart9900damer)

Egnet for En moderne og behagelig jakke som profilerer bedriften. Materiale 100 % polyester, 75 g/m 2. Innvendig fôr: mesh. Farger Svart 9900 Størrelser FJ81 XS–5XL Vaskeråd  Q-nummer 274 Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

Kul «puffy jacket» som takket være den lette utførelsen kan brukes hele året. Smarte tekniske funksjoner – som tofargede glidelåser og vind- og vannavvisning – gjør den anvendelig til både arbeid og fritid. To sidelommer og to store innerlommer. En jakke med en moderne, kroppsnær utforming for både ham og henne.

JAKKER MED FÔR OG PENE DETALJER. Kule detaljer gjør mange jakker stilige. Ta for eksempel lommer og fôrede krager, som er praktiske. Hvis lommene i tillegg er teipet, får jakken det lille ekstra.

110WINTER

NORTH JACKET FJ53 Unisex En kul og populær lettvektsjakke med stretch i siden som gir god bevegelighet. Jakken sitter behagelig kroppsnært, er utstyrt med mange lommer med glidelås og har en forlenget rygg. Hette i kragen og løpegang nedentil. Pen kontrast mellom utvendig og innvendig materiale.

Egnet for Pen profil- og arbeidsjakke som også kan brukes på fritiden. Materiale 100 % nylon, fôr i 100 % polyester, 200 g/m 2 Farger 8900MarineblåSvart9900 Grå 9600 Størrelser FJ53 XXS–4XL  Q-nummer 238

Egnet for Kan brukes til det meste, f.eks. bygg og anlegg, service, butikk og transport. Materiale 100 % nylon. Farger 8900Marineblå Svart 9900 Størrelser FJ76 XXS–4XL Q-nummer 289

Vaskeråd

Vaskeråd 

JACKET BASE FJ76 Unisex Pen jakke i slitesterkt ytterstoff som er vindtett og vannavvisende. Jakken har praktiske brystlommer, sidelommer, armlomme med glidelås og innerlomme. Løpegang i livet og glidelås i siden sørger for god komfort.

111 SERVICE WINTER JACKET FJ90 Unisex Vår nye myke, smidige Service Winter Jacket er perfekt for deg som ferdes ute, men som likevel vil ha en veldesignet jakke. I vanntett materiale som puster, og som ikke inneholder skadelige fluorkarboner. Teipede sømmer og reflekser på skuldre foran og bak samt på ermene. Et behagelig, strikket materiale på innsiden av kragen og borrelås i ermelinningene. Brystlomme og sidelommer med klaff, innerlomme med glidelås. Service Winter Jacket blir lett din nye favoritt. mm50005000g/m 2/24 t NYHET Egnet for Utmerket valg for alle serviceyrker –passer også som profilplagg. Materiale Yttermateriale 100 % polyester. Innside av 100 % polyester. Fôr av 100 % resirkulert Sorona-polstring, polyester 80 g/m 2. Vannsøyle: 5000. Pusteevne: 5000 g/m 2/24 t. Farger Svart 9900 8900Marineblå Størrelser FJ90 XXS–5XL Vaskeråd  Q-nummer 333

Smidige lommer Smarte reflekser Vind- og vannavvisende Avtakbar hette

NYHETmm80003000g/m 2/24 WINTERt SOFTSHELL FJ94 Men | WJ94 Women Vår nye soft Shell-jakke med behagelig fôr, som er vind- og vannavvisende for kalde dager. Avtakbar hette som beskytter når temperaturen synker, og som kan justeres foran og bak. Reflekskant på hette, ermer, over lommer og på ryggen. To side lommer og brystlommen på høyre side er utstyrt med glidelås. Innerlommen har også glidelås. Egnet for Utmerket valg for alle serviceyrker –passer også som profilplagg. Materiale Stoff – 100 % polyester 2L med TPU-membran. Ytterstoff 92 % polyester, 8 % lycra. Resirkulert Sorona-polstring 100 g/m 2 Fôr i 100 % polyester. Vannsøyle: 8000 mm. Pusteevne: 3000 g/m 2 Farger Rød (bare5600herre) 8900MarineblåSvart9900 Størrelser FJ94 XS-7XL svart och XXS-5XLmarinröd WJ94 XS-3XL Vaskeråd  Q-nummer 378

114WINTER JACKET FJ64 Unisex Denne tøffe og slitesterke vinterjakken er en god venn å ha på kalde og vindfulle dager. Winter Jacket er laget av et nytt lett, varmende og moderne materiale som gjør vinteren utholdelig. To brystlommer, forlenget rygg og innvendige lommer. En jakke som kler de fleste. Egnet for Kan brukes til mye, f.eks. bygg og anlegg, service, butikk og transport. Materiale 100 % polyester, 400 g/m 2 Vanntette glidelåser. Stormmansjetter i ermelinningene. Vannsøyle: 3000. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger 8900Marineblå Svart 9900 Størrelser FJ64 S–4XL Vaskeråd  Q-nummer 2653000mm3000g/m 2/24 t

WINTER JACKET LONG FJ65 Men | WJ65 Women Kul parkas i vårt herlige, nye materiale, som er behagelig på kalde og vindfulle dager. Parkasen har en flott passform, og damemodellen er pent figursydd. En parkas er anvendelig i de flest tilfeller, og den kan brukes over f.eks. en dressjakke. mm50003000 g/m2/24 t Egnet for Barnehager, bygg og anlegg, transport, butikk – ja, det meste. Materiale 100 % polyester, 400 g/m 2 Vanntette glidelåser. Toveis glidelås i front. Stormmansjetter i ermelinningene. Vannsøyle: 3000. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Rød Svart56009900 8900Marineblå Størrelser FJ65 S–4XL WJ65 XS–XXL Vaskeråd  Q-nummer 265 Rød 5600 – Utgått produkt som selges så langt lageret rekker.

FV61 DunvestUnisexmed svart bærestykke over bryst, skuldre og øvre rygg. Fint snitt tilpasset både ham og henne. Herremodellen har doble brystlommer, damemodellen har én brystlomme. Sidelommer og innerlommer. Elastiske bånd erstatter mansjetter i ermelinningene for å få en mer moderne stil. Løpegangen nederst lukker jakken godt og gjør den bedre i bruk. En lett vest med behagelig fôr som gjør dette til et anvendelig plagg. mm30003000 g/m2/24 t Egnet for Pen profilvest som kler de fleste. En favoritt som også kan brukes på fritiden. Materiale 100 % polyester i bolen, 100 % nylon i bærestykket, 90 % dun, 10 % fjær i stoppingen. Vannsøyle: 3000. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Svart 9900 Størrelser Q-nummer

116WINTER

XXS–4XL Vaskeråd 

DOWN VEST

267

117 WINTER DOWN JACKET FJ61 Men | WJ61 Women

267

Dunjakke i samme serie som FV61/WV61, med svart bærestykke over bryst, skuldre og øvre rygg. Fint snitt tilpasset både ham og henne. Herremodellen har doble brystlommer, damemodellen har én brystlomme. Sidelommer og innerlommer. Elastiske bånd erstatter mansjetter i ermelinningene for å få en mer moderne stil. Løpegangen nederst lukker jakken godt og gjør den bedre i bruk. En lett jakke med behagelig fôr som gjør dette til et anvendelig plagg.3000mm3000 g/m2/24 t Egnet for Pen profiljakke som kler de fleste. En favoritt som også kan brukes på fritiden. Materiale 100 % polyester i bolen, 100 % nylon i bærestykket, 90 % dun, 10 % fjær i stoppingen. Vannsøyle: 3000. Pusteevne: 3000 g/m 2/24 t. Farger Svart 9900 Størrelser FJ61 XXS–4XL WJ61 XS–XXL Vaskeråd Q-nummer



ERNÅRVARSEL.SYNLIGHETLIVSVIKTIG. Det er smart å bli sett. Med Texstars sortiment av varselklær sørger du for å bli sett i utsatte situasjoner. De oppfyller selvfølgelig den internasjonale standarden EN ISO 20471, som er utarbeidet for å maksimere synlighet.

TexstarSamsertifiseringHi-Vis Materiale Fluorescerende (m²) Reflekterende (m²) Klasse 1 0,14 0,1 Klasse 2 0,5 0,13 Klasse 3 0,8 0,2 Minste areal for å bli godkjent i henhold til klassene i EN ISO 20471.

Sørg for at du og dine medarbeidere blir sett. Med Texstars varselkolleksjon, Hi-Vis, er dere godt synlige i utsatte situasjoner, under alle lysforhold. 2 2 1

1 KLASSE 2 KLASSE 3 KLASSE 1 KLASSE

KLASSE

SAMSERTIFISERING

121

Alle plagg i EN ISO 20471 deles inn i tre beskyttelsesklasser, 1–3. Ved å kombinere ulike plagg, såkalt samsertifisering, kan man oppnå ulike nivåer av beskyttelsesklasse. Hvilken beskyttelsesklasse et plagg har, kommer an på hvor store de reflekterende og fluorescerende arealene er.

UTE AV SYNE, UTE AV SINN TEXSTAR HI-VIS FÅR DEG TIL Å LYSE.

Men også i dagslys kan det oppstå situasjoner som svekker synligheten. Da er det bra å ha plagg som øker synligheten med fluorescerende farge under dagslysforhold og med reflekser i frontlyktenes skinn. Hi-Vis 1.0 – en grunnkolleksjon Mange av våre kunder har etterspurt produkter med god synlighet, og derfor slipper vi nå den første delen i vår Hi-Vis-kolleksjon. En kolleksjon som består av fem plagg, spesielt beregnet på transport-, bemannings- og byggebransjen. EN ISO 20471 – en enhetlig standard Den internasjonale standarden EN ISO 20471:2013, som den offisielt heter, stiller krav til hva som kan anses å bidra til høy synlighet for brukeren. Den er basert på minstearealer av reflekterende, fluorescerende farge og reflekser samt hvordan de skal plasseres påTexstarbeskyttelsesklærne.Hi-Visbygger på denne standarden og kan kombineres med andre sertifiserte plagg for å oppnå etterspurt beskyttelsesklasse.

Texstar Hi-Vis er klassifisert ifølge dette systemet, og i dag oppfyller våre plagg beskyttelsesklasse 1 og 2. I tabellen kan du se hvordan de kan kombineres og hvilken beskyttelsesklasse de da oppnår. I tabellen nedenfor ser du hvilke minstearealer som kreves for å bli godkjent i henhold til standarden. Nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om Texstar Hi-Vis eller hvor store trykk- og broderiapplikasjoner du kan ha uten å miste beskyttelsesklasse.

KLASS

Det er ikke mulig å overdrive betydningen av varselklær for økt synlighet. I mørke, skumring og grålysning kan det være vanskelig å se deg – da er det ikke verdt å ta noen sjanser. Sørg for å ha rett type varselklær, tilpasset for deres arbeidsoppgaverDeterogsåviktig at de sitter pent og at man liker å bruke dem – uten å kompromisse med sikkerheten. Texstars varselkolleksjon Hi-Vis er, som alt fra Texstar, veldesignet og med smarte detaljer. Det er viktig for oss. Synlighet under alle forhold I mørke, skumring og grålysning kan det være ekstra vanskelig å se deg, spesielt for førere av kjøretøy eller annet mekanisert utstyr.

FOR ØKT SYNLIGHET

KLASSE 1 KLASSE 2 KLASSE 2 KLASSE 1 KLASSE 1 KLASSE 2 KLASSE 2 KLASSE

122 Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale 55 % bomull, 45 % polyester, 200 g/m 2. Materiale Oeko-Texstandard 100. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 1. Farger Gul/Svart 2099 Størrelser XS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 350 Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale 55 % bomull, 45 % polyester, 200 g/m 2. Materiale Oeko-Texstandard 100. Farger Gul/Svart 2099 Størrelser XS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 350

VISIBLE PIQUE

PS22 VelsittendeUnisexpikéskjorte med høyreflekterende farge på ermer og skuldrer for god synlighet. Pent skåren for å beskytte deg som arbeider i utsatte miljøer. Med bomull nærmest kroppen får du en pikéskjorte som oppfyller høye krav uten å kompromisse med funksjonen. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100.

NYHET NYHET

HI-VIS T-SHIRTFUNCTIONAL TS22 Unisex Ny, praktisk designet T-skjorte, utformet for å beskytte deg som arbeider i utsatte miljøer. Høyreflekterende farge og reflekser gir økt synlighet under alle lysforhold og en tryggere arbeidssituasjon. Med bomull nærmest kroppen får du en T-skjorte som oppfyller høye krav uten å kompromisse med funksjonen. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100. Oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 1. 1 KLASSE

123 Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale 100 % polyester. Materiale OekoTex-standard 100. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 2. Farger Gul/Svart 2099 Størrelser XS-5XL Vaskeråd  Q-nummer HI-VIS351 SWEATSHIRT JACKET FJ86 ModerneUnisexvarseljakke i omvendt fleece med børstet innside og glatt utside, utformet for å gi høy synlighet under alle lysforhold. Fôret på innsiden er behagelig børstet og varmer hele veien opp i den høye kragen. Sidelommene har glidelås og er meshfôrede. Brystlomme med glidelås og ID-kortholder. Jakken har en smuss- og vannavvisende overflate for å tåle tøffe tak uten å miste varselegenskapene. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100. Oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 2. 2 KLASSE NYHET

En pen skalljakke som er behagelig å ha på. Tåler regnog ruskevær takket være teipede sømmer og glidelåser. Herlig fôret i mesh og polyester. Den avtakbare hetten har borrelåsjustering på baksiden. Sidelommer med glidelås, brystlommer med glidelås og ID-kortholder. Jakken oppfyller ISO 343 for beskyttelse mot regn. Den har også en smuss- og vannavvisende behandling for å klare tilsmussing uten å miste varselegenskapene. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100. Oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 2. 2

Størrelser XS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 367 NYHET mm1000010000g/m 2/24h

124HI-VIS FUNCTIONAL SHELL JACKET FJ88 Unisex

KLASSE Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale Hi-Vis-gult: 100 % polyester, svart: 100 % polyamid. Materiale OekoTex-standard 100. Vannsøyle (W.P.): 10 000 mm. Pusteevne 10 000 g/ m 2 /24 t, iht. EN ISO 343:2019. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 2. Farger Gul/Svart 2099

125 HI-VIS WINTER JACKET FJ92 Unisex En ny vinterfavoritt for deg som trenger å bli sett ordentlig. Den avtakbare hetten beskytter godt når det er kaldt. Vanntett modell som puster, behagelig fôr i 100 % polyester. Mansjetter i ermelinningene beskytter mot kulde. Sidelommer med glidelås, brystlomme med glidelås og ID-kortholder samt en innerlomme i mesh, perfekt for vantene. Jakken oppfyller ISO 343 for beskyttelse mot regn. Den har også en smuss- og vannavvisende behandling for å klare tilsmussing uten å miste varselegenskapene. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100. Størrelser L-5XL oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 3. Størrelser XS-M oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 2. 3 KLASSE 2 KLASSE Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale Hi-Vis-gult: Yttermateriale i 100 % polyester, teipede sømmer, vannsøyle 10 000 mm / pusteevne 10 000 g/m 2/24 h. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 3. Farger Gul/Svart 2099 Størrelser Klasse 3: L–5XL Klasse 2: XS–M Vaskeråd  Q-nummer 367 NYHETmm1000010000g/m 2/24h

KLASSE

FP53 Women

NYHET2 1 KLASSE

126HI-VIS TROUSER

Men | WP53

En helt ny, stilig arbeids- og håndverks bukse som tåler det meste. Behagelig 4-veisstretch sørger for at den sitter som den skal uten at det går på bekostning av bevegeligheten. Hengelommene er forsterket med Cordura, og knebeskytterlommene er også i Cordura. Lomme til tommestokk og en knivholder på høyre ben. Lomme med glidelås på venstre ben. Oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 2. C34-C36 oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 1. Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale Stoff 1 – 61 % polyester / 39 % Sorona (resirkulert polyester). Stoff 2 – 4-veisstretch, 91,5 % polyamid / 8,5 % elastan. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 1–3. Farger Gul/Svart 2099 2 Størrelser og farger FP53 C44-C62: klasse 2 C146-C156 klasse 2 D84-D128 klasse 2 WP53 C34-C36: klasse 1 C38-C50 klasse

Vaskeråd  Q-nummer 377

FUNCTIONAL

TROUSER

FP47 WP47 Women Bukse med høy synlighet under alle lysforhold som er designet for å sitte pent på både henne og ham. Stretch der bak gir god bevegelighet, forsterkede benavslutninger og sju cm brede reflekser på bena. Høyre benlomme for dokumenter samt kniv- og pennelomme. Venstre benlomme med glidelås, IDkortholder, pennelomme, utenpåliggende lomme med lokk. Sidelommer og to baklommer. Buksen har en smuss- og vannavvisende behandling for å tåle tøffe tak uten å miste varselegenskapene. Miljømerket Oeko-Tex-standard 100. Oppfyller kravene iht. EN ISO 20471, klasse 1.

Men |

1 KLASSE Innvendige knelommer – med plass knebeskyttelsetil AK01 Størrelser og farger FP47: C44–C62, C146–C156 D84–D128 WP47 C34–C50: NYHET

Vaskeråd  Q-nummer HI-VIS352

Egnet for Transport, bemanning, industri og byggesektor. Materiale Hi-Vis-gult: 80 % polyester, 20 % bomull, svart Ribstop: 60 % polyester, 40 % bomull. Materiale Oeko-Tex-standard 100. Gir synlighet under alle lysforhold iht. EN ISO 20471, klasse 1. Farger Gul/Svart 2099

Texstars Securitys-kolleksjon for vektere er utformet for å oppfylle strenge krav til passform og komfort, og naturligvis har de også de egenskapene som har blitt Texstars kjennemerker: Plaggene fås i mange størrelser og er sydd for å sitte godt på både menn og kvinner. Alle skal trives i plagg fra Texstar.

Som vekter er man mye i bevegelse – inn og ut av bilen, på tilsynsrunder og utrykninger.

FOR BESKYTTELSE AV VEKTEREN.

Vekteren skal kanskje bevokte inngangspartier eller spesielle gjenstander og dermed representere bedriften. Hvis man da kan ha på seg plagg som er elastiske og smidige å jobbe i, blir livet litt enklere. Når klærne i tillegg sitter pent, blir det lettere å trives på jobben.

130 Innvendige knelommer – med plass til knebeskyttelse AK01 INNSATSBUKSE VP01 Men | VP11 Women Innsatsbukse, eller hundeførerbukse, i slitesterkt materiale (varpsateng). Fås til både dame og herre, med en moderne passform som sitter som den skal. Buksen har antiskli-bånd på innsiden av linningen samt baklomme. Begge beina har lomme med penneåpning, en liten, utenpåliggende lomme med klaff og to store lommer med glidelås under klaffen. Forsterkede og forbøyde bein med innvendige knebeskytterlommer. Løpegangen nederst på beinet har 27 cm lange glidelås, slik at det er lett å ta av og på skoene. 25W 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W L 30 • • • • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • Størrelser og farger 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W 44W 46W 48W 50W L 30 • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • • L 36 • • • • Egnet for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. Materiale 50 % polyester, 50 % bomull, 310 g/m 2 Farger 9700Mørkegrå Vaskeråd  Q-nummer 244

131 Innvendige knelommer – med plass til knebeskyttelse AK01 BASISBUKSE VP02 Men | VP12 Women Slitesterk basisbukse med rette bein med pent snitt, tilpasset både ham og henne. Begge beina har lomme med penneåpning, en liten, utenpåliggende lomme med klaff og to store lommer med glidelås under klaffen. Buksen har baklomme og «antiskli-bånd» på innsiden av linningen. Forbøyde knær med plass til knebeskyttere.W25 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W L 30 • • • • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • Størrelser og farger Passar för Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. Material 50 % polyester, 50 % bomull, 310 g/m 2 Färger 9700Mørkegrå Vaskeråd  Q-nummer 244 26W 27W 28W 29W 30W 31W 32W 33W 34W 36W 38W 40W 42W 44W 46W 48W 50W L 30 • • • • • • • • • • • L 32 • • • • • • • • • • • • • L 34 • • • • • • • • • L 36 • • • •

Materiale

NATO-GENSER ZIP VN02 Unisex Stilig natogenser med glidelås og høy krage. Ribbestrikket i ermelinninger og nedentil. Brystlomme med klaff og pennelomme på venstre erme. Forsterkede skulderpartier og albuer. Monofonholder på høyre og venstre skulder. Navneskiltholder på brystet. Inkluderer et merke med tittelen ”Vekter” på venstre bryst. Merket festes med borrelås og er lett å bytte for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. 50 % polyester, 50 % bomull, 350 g/m 2 for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. % polyester, 50 % bomull, 350 g/m

Materiale 50

2 Farger 9700Mørkegrå Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 271

Farger 9700Mørkegrå Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 271 Egnet

VN01 Unisex Flott genser med ribbestrikk på den runde halsen, erme linningene og kanten nede. Brystlomme med klaff og penne lomme på venstre erme. Skulderparti og albuer er forsterket. Monofonholder på høyre og venstre skulder. Navneskiltholder på høyre bryst. Inkluderer et merke med tittelen «Vekter» på venstre bryst. Merket festes med borrelås og er lett å bytte.

NATO-GENSER

Egnet

133

134PIKÉSKJORTE TIL VEKTERE VK01 ModerneUnisexpikéskjorte med fin passform og pen, vid krage som holder fasongen. Forsterket skulderparti og monofonholder på høyre og venstre skulder. Navneskiltholder på høyre bryst. Inkluderer et merke med tittelen «Vekter» på venstre bryst. Merket festes med borrelås og er lett å bytte. Egnet for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. Materiale 50 % polyester, 50 % bomull, 230 g/m 2 Farger 9700Mørkegrå Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 245

135 GENSER VL01 PologenserUnisexi100 prosent bomull. Smalt ribbestrikk i kragen og ermelinningene. Egnet for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. Materiale 100 % bomull, 240 g/m 2 Farger 9700Mørkegrå Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 272

med

Materiale

MED ERM

136SKJORTE

Størrelser

LANG

VS03 KlassiskMenskjorte moderne krage, lange ermer og brystlomme. Skulderklaffer og monofonholder på høyre og venstre skulder. Pent snitt. Finnes også som kortermet modell (VS04/VS14). Egnet for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. 97 % bomull og 3 % elastan; vekt 160 g/m 2 Farger Hvit 0100 VS03 S–5XL VS13

XS–3XL Vaskeråd  Q-nummer 239

137 SKALLJACKE VJ01 Unisex Pen, kort skalljakke med monofonholder og navneskiltholder. Inkluderer et merke med tittelen «Vekter» på, som festes med borrelås. Kiler under ermene og hette som kan tas av eller rulles inn i kragen. 50 mm refleksbånd på ermelinningene og kanten nederst. En ermelomme med glidelås, to store brystlommer med glidelås, én innerlomme. Vind- og vanntett og med 3000g/mpusteegenskaper.3000mm2/24t Egnet for Sikkerhetsvakter, vektere og parkeringsvakter. Materiale 100 % polyester (rib), 175 g/m 2 Vannsøyle 3000 mm. Pusteevne 3000 g/m 2/24 h. Farger 9700Mørkegrå Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 273 Suppler gjerne med Innerlinerjakke OJ03, se side 139.

138 Egnet for Vektere, parkeringsvakter. Materiale 100 % polyester, 160 g/m 2 Farger Gul/Svart 2099 Størrelser S-4XL (S/M, L/XL, XXL/3XL, 4XL) Vaskeråd  Q-nummer 279 POLOKRAGE OA05 SeparatUnisexkrage i stedet for pologenser. REFLEKSVEST VV02 Unisex Gul, smal refleksvest til både vektere og parkeringsvakter. Monofonholder, svart plate.Trykk som finnes som tilvalg, tilkommer som angitt nedenfor: 1. VEKTER, 2. PARKERINGSVAKT, 3.VERT Egnet for Ordningsvakter, vektere. Materiale 100 % bomull. Farger Svart 9900 Størrelser One size Q-nummer 286 VEKTERBELTE VA01 UtstyrsbelteUnisexfor personlig utstyr, 50 mm med tre punktlåser foran. Innvendig myk del med borrelås som gjør at beltet holdes på plass. Beltet kan også kombineres med vårt avlastningsbelte VA10. BELTEAVLASTNINGSVA10 SupportUnisexbelt80 mm, for improved ergonomics and comfort when you wear your equipment. To be used in combination with VA01. Egnet for Ordningsvakter, vektere. Materiale 100 % cotton. Farger Svart 9900 Størrelser S/M: Lengde 110 cm + spenne L/XL: Lengde 132 cm + spenne 2XL/3XL: Lengde 147 cm + spenne Q-nummer 319 Egnet for Ordningsvakter, vektere. Materiale 100 % cotton. Farger Svart 9900 Størrelser S: 59 cm M: 74 cm L: 89 cm XL: 104 cm XXL: 119 cm Q-nummer 326 NYHET NYHET

KAPS VA02 JusterbarUnisexkaps til vektere, parkeringsvakter med flere. VINTERKAPS VA03 Unisex

139

BESKYTTEREKNEAK01 BøyeligeUnisexknebeskyttere

Egnet for Vektere, parkeringsvakter. Materiale 67 % polyester, 33 % bomull. Farger Svart 9900 Størrelser 54/56, 60/62 Q-nummer 221 Egnet for Vektere, parkeringsvakter. Materiale 67 % polyester, 33 % bomull. Farger Svart 9900 Størrelser 54/56, 60/62 Q-nummer 221 Egnet for Vektere, parkeringsvakter. Materiale 67 % polyester, 33 % bomull. Farger Svart 9900 Størrelser One size Q-nummer 284 Egnet for av og til må stå på kne. Materiale 100 % cellgummi. Farger Svart 9900 Størrelser One size Q-nummer 212

INNERLINERJAKKE OJ03 Unisex En superbehagelig, lett og varm Innerlinerjakke for kalde dager eller kvelder. Jakken kan lett kobles sammen med og brukes som varmejakke sammen med vår Skalljakke for vektere, VJ01. Egnet for Ordningsvakter. Materiale 100 % polyester, 160 g/m 2 Farger Svart 9900 Størrelser XXS-5XL Vaskeråd  Q-nummer 274

Fôret vinterkaps med varmt og mykt fôr på innsiden av øreklaffene. Øreklaffene kan felles inn i kapsen. STRIKKET LUE VA04 Flettestrikket,Unisexvarm lue med oppbrettet brem.

som skåner knærne. Gir full bevegelighet og passer i de skjulte knelommene på buksene VP02 og VP12.

TILBEHØR FORSKJELLEN.GJØR Sørg for at bedriftsjakkene har det lille ekstra – hemper i sterke farger gir dem særpreg. En liten detalj, men den viser igjen! Kompletter gjerne med et belte i samme stil. Vakkert!

VirkeligUnisexbehagelig undertøyssett i et hurtigtørkende materiale som sørger for effektiv transport av fuktigheten ved lav til middels aktivitet. Et plagg som holder deg varm og tørr. Tettsittende, ergonomisk passform med få sømmer og moderne design gir god komfort uten gnissing. En favoritt. Egnet for Alle serviceyrker der det er behov for litt ekstra varme. Behagelig favoritt som også gjerne kan brukes på fritiden. Materiale 70 % polyester og 30 % polyamid med bambuskull som motvirker lukt. Farger Grå 9599 Størrelser US01 Doble størrelser: XXS/XS, S/M, L/XL, XXL/3XL, 4XL/5XL Vaskeråd  Q-nummer 328

141 LIGHT WEIGHT UNDERWEAR

US01

142 Egnet for Når du trenger en varm, stilig lue som aldri vil være feil. Materiale 93 % akryl, 6 % elastan, 1 % nylon. Farger 8900MarineblåGrå9200 Svart 9900 Størrelser AC16 Én størrelse Vaskeråd  Q-nummer 285 Egnet for Når du trenger en varm, stilig lue som aldri vil være feil. Materiale 100 % GOTS-sertifisert organisk bomullsfiber, 5gg. Farger Grønn 8900Marineblå4900 Grå Svart92009900 Størrelser AC16 One size Vaskeråd  Q-nummer 348 LUE BEANIE DOUBLE CAP AC16 VinterfavorittenUnisex med en fin og moderne stil. LUE RIBBED SOFT CAP AC19 Unisex Nye Ribbed Soft Cap gir en moderne, tøff look med sin doble oppbrett.

143 Egnet for Et fint profilbelte som passer til alle bransjer. Materiale 70 % polyester, 30 % bomull. Farger Hvit 8900MarineblåGråRødGulNeon01004000210056009600 Oransje 5300 Lyseblå 8400 Svart LysegråGrønn990044009200 Størrelser AB02 Én størrelse Kan kortes inn. Bredde 40 mm. Q-nummer 210 Egnet for Når du vil ha en tynnere lue som passer overalt. Materiale 95 % bomull, 5 % elastan. Farger Hvit 8900MarineblåGråRødGulNeon01004000210056009600 Oransje 5300 Lyseblå 8400 Svart LysegråGrønn990044009200 Størrelser AC12 Én størrelse Vaskeråd  Q-nummer BEANIE-LUE257 AC12 Unisex Lue med pent snitt i en litt tynnere modell med stretch. Perfekt for deg som arbeider vekselvis inne og ute. En flott profillue som du kan kombinere med f.eks. belter eller MILITÆRBELTEhemper. AB02 KlassiskUnisexmilitærbelte/armybelte med spenne i ekte metall. Pent og stilrent. Vendbart belte, med og uten logo

BELTE MED STRETCH AB04 StretchbelteUnisexmed borrelåsregulering. Spenne og andre detaljer er gummibelagt for å unngå riper.

144 100 cm passer strl. (28–34C146–152.C44–C52.D96tommer) 120 cm passer strl. tommer)D100–120C154–156.C54–C62.(32-44

Egnet for Når du trenger en varm, stilig lue som aldri vil være feil. Materiale 100 % akryl. Farger Hvit 0100 Størrelser AC01 Én størrelse Q-nummer 214 Egnet for Et elegant profilbelte som passer til ledelse, selgere, service, kundemottak, butikk, m.m. Materiale Skinn. Farger Svart 9900 Størrelser AB03 Én størrelse Kortes inn til riktig størrelse. Bredde 40 mm. Q-nummer 211 Egnet for Bl.a. bilindustrien, bilpleie, renhold og montering. Materiale 85 % polypropylen, 15 % elastikk. Farger Svart gummiSpenne9900med medMetallspenne9992,Svart/sølvgummi Størrelser AB01 Én størrelse Kortes inn til riktig størrelse. Bredde 40 mm. Q-nummer 219 LUE AC01 FinstrikketUnisexlue med den rette stilen. SKINNBELTE AB03 Unisex Et eksklusivt skinnbelte av beste kvalitet. Pent til både chinos og dress. Du bestemmer selv lengden.

KNEBESKYTTERE

HEMPER

AP05 Unisex

145 Egnet for En enkel måte å sette ditt eget preg på plaggene. Materiale 70 % polyester, 30 % bomull. Farger Hvit 8900MarineblåGråRødGulNeon01004000210056009600 Oransje 5300 Lyseblå 8400 Svart LysegråGrønn990044009200

AP03 Unisex

Det er de små detaljene som utgjør forskjellen. Gi plaggene en personlig vri ved å komplettere med hemper. En enkel måte å skape en egen identitet og særpreg på.

HENGELOMMER

AK01 BøyeligeUnisexknebeskyttere som skåner knærne. Gir full bevegelighet. Passer i de skjulte knelommene på buksene FP20, FP24, FP27, FP35, FP38, WP20, WP27, WP35 og WP38.

Om vi ikke hadde hatt hengelommer, hvor skulle vi da ha gjort av alle spiker, skruer, plugger, hylser, klemmer, teipruller, verktøy og løse mynter? Våre praktiske, løse lommer er forsterket på innsiden, har spikerlomme og seks ekstralommer. To hengelommer per pakke.

Farger Svart 9900 Størrelser AP03 Én størrelse 2 perhengelommerpk Q-nummer 213 Egnet for Knebeskyttere for når du iblant har behov for å stå på kne og jobbe. Materiale 100 % cellegummi. Farger Svart 9900 Størrelser AK01 Én størrelse Q-nummer 212

Størrelser AP05 Én størrelse (4 stk. i samme farge per pk) Q-nummer 208 Egnet for Alle plaggene våre. Praktisk til for eksempel service, montering, bilindustri, bilpleie, renhold, eiendomsdrift og håndverk.

Mål rundt midjen, f.eks. der jeansene pleier å sitte. Ha i tankene hvilken modell du pleier å bruke. Har jeansen lavt liv, måler du litt lavere. Har den høyt liv, måler du der. Sitter den på hoftene, måler du der.

22 1 1 33 4

Alle fargede klær skal vaskes med vaskemiddel for kulørt vask for å bevare den opprinnelige fargen.

Alle klær fra Texstar er nøye testet og enkle å holde ved like. Følg vaskerådene våre, så holder klærne lenger, og du skånerSortermiljøet:alltid klærne etter temperatur og farge. Klær som er merket «Vaskes med lignende farger» kan inneholde overskuddsfarge og dermed misfarge andre klær.Problemet forsvinner etter noen vask.

2 Livvidde

Doser vaskemiddelet i henhold til produsentens anvisninger og hardheten på vannet. Kommunen kan vanligvis informere om vannkvaliteten. Ikke bruk vaskemiddel som inneholder blekemiddel av typen natriumhypokloritt, perborater eller Kontrollerperkabonater.også

Bruker du tørketrommel, må du passe på at plagget ikke blir helt tørt. Da er det mindre fare for krymping og unødvendig slitasje.

– FINN STØRRELSEN DIN

at vaskemiddelet er beregnet på temperaturen som skal brukes. Unngå skyllemiddel. De fleste klær har best av å tørkes hengende. Husk å riste dem ut og strekke dem før du henger dem opp. Det er ekstra viktig for strikkede materialer.

3 Stussvidde Mål rundt stussen der den er på sitt bredeste.

VASKERÅDEANVISNINGER

4 Innvendig beinlengde Når du måler lengden på bukser, skal du alltid den innvendige beinlengden, det vil si innsiden av buksebeinet. Det enkleste er å måle et par bukser som er passelige. Mål fra skrittet og ned til nedre kant på buksebeinet. Tips! Har du jeans som er passelige, kan du eventuelt sjekke størrelsen på dem. Det finnes to forskjellige mål, og begge blir oppgitt i tommer. Det kan for eksempel stå 30/32. Det første tallet er størrelsen på livet. Det andre er buksens lengde. 4

Kontroller kroppsmålene dine, så får du klær som du vil trives med. Det er enkelt. Alt du trenger er et målebånd.

Slik måler du 1 Brystvidde

Fargede klær skal alltid vaskes på den høyeste tillatte temperaturen for plagget.

Vi har mange størrelser å velge mellom, slik at det skal være enkelt å finne akkurat den som passer til deg. For trøyer og jakker kan du sjekke størrelsen i plagg som du allerede har, og som sitter godt. Deretter sammenligner du med tabellene våre og finner din størrelse. Når det gjelder bukser, benytter vi tomme- i stedet for centilongstørrelser. Det gir oss flere trinn i størrelsene, og dermed blir det enklere å finne riktig størrelse.

VEILEDNING

Mål rundt brystet der det er på sitt bredeste.

Lukk glidelåsene før vask for å beskytte dem. Det er sjelden bruk for forvask. I stedet kan du behandle vanskelige flekker med flekkfjerningsmiddel før vask.

DAMESTØRRELSER

(3)

84 88 92 96 100

MÅLTABELL – PLAGG Har du spørsmål om størrelser, eller fant du ikke det du lette etter? Kontakt forhandleren. (tommer)Midjestørrelse 27 28-29 30 31-32 33 34 36 38 40 44 46

(2) Midjevidde 60 64 68 72 76 80 84 88

– KROPPSMÅL

– KROPPSMÅL

Normal stuss (3) XS S M L XL 2XL 3XL Din lengde 164–172 cm C32 C34 C36 C38 C40 C42 C44 C46 C48 C50 C52 96 100 104 108 112 116 92 96 100 Stussvidde 104 108 112 116 120 124 (4) Dame Herre Skjorter Trøyer Luer Hansker S 34-36

beinlengdeInnvendig 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 84 Størrelse

HERRESTØRRELSER

Normal midje (2) XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL Din 176–182lengdecm C42 C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 C60 C62 C64

(1) Brystvidde 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 (2) Midjevidde 72 76 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 (3) Stussvidde 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 (4) beinlengdeInnvendig 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 (tommer)Midjestørrelse 25 26-27 28 29-30 31 32-33 34 35-36 38 40 42

(1) Brystvidde 76 80 84 88 92

46-48 37-38 4 55-56 7 M 38 48-50 39-40 5 57-58 8 L 40 52-54 41-42 6 59-60 9 XL 42 56-58 43-44 7 61-62 10 2XL 44 60-62 45-46 8 63-64 11 Større midje (2) XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL Din 170–174lengdecm D84 D88 D92 D96 D100 D104 D108 D112 D116 D120 D124 D128 (1) Brystvidde 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 (2) Midjevidde 78 82 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122 (3) Stussvidde 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 (4) beinlengdeInnvendig 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 Normal midje (2) XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL Din 182–186lengdecm C146 C148 C150 C152 C154 C156 (1) Brystvidde 92 96 100 104 108 112 (2) Midjevidde 80 84 88 92 96 100 (3) Stussvidde 96 100 104 108 112 116 (4) beinlengdeInnvendig 84 85 86 87 88 89 147

XS 32 44 35-36 3 53-54 6

PRODUKTOVERSIKT

SW13 Crew Sweatshirt 60 SW14 Crew T-neck 60 SW17 Crew Neck Sweater 62 SW18 Crew Half Zip Sweater 63 HC11/WC11 Crew Cardigan 64 SW02/SWW2 Crew Cardigan 65 Skjorter SH19/WS19 Dress Shirt 68 SH20/WS20 Dress Shirt Short Sleeve 70 SH16 Service Shirt 71 SH26/WS26 Contemporary Shirt 73 SH21/WS21 Dress shirt 74 SH12/WS12 Oxford Shirt 75 Strikk PL06/PW06 Pullover 78 PL05/PW05 Pullover 78 PL01/PW01 Pullover V-ringad 79 PL04/PW04 Pullover V-ringad (50/50) 79 Dress VJ04 Men’s Elegant Suit, Jacob 83 VV04 Men’s Elegant Suit, Leon 83 VP04 Men’s Elegant Suit, Jason 83 VJ14 Women’s Elegant Suit, Dixie 84 VV14 Women’s Elegant Suit, Ellie 84 VP14 Women’s Elegant Suit, Mika 84 WP19 Skirt Agnes 84 WD19 Dress Janet 84 1660 Blouse Sanna 84 Softshell FV79/WV79 Softshell Vest 88 FJ79/WJ79 Softshell Jacket 89 FJ80/WJ80 Softshell Jacket 3-L 90 WV29 Softshell Vest 91 FJ29/WJ29 Hooded Softshell 92 WJ39 Softshell Jacket 92 FJ30/WJ30 City Softshell 93 FJ58/WJ58 Softshell Jacket Flexible 93 Fleece FJ66 Pile Jacket 95 FJ46/WJ46 Fleece Jacket Stretch 96 FJ36/WJ36 Light Fleece 97 Produkt Side Produkt Side

148 Bukser FP43/WP43 Tech Stretch Pants 17 FP33 Stretch Pants 19 FP37/WP37 Functional Stretch Pants 20 FP38/WP38 Duty Stretch Pants 21 FP20/WP20 Duty Pocket Pants 22 FP35/WP35 Service Stretch Pocket Pants 23 FP46/WP46 Service Pants 24 FP36/WP36 Chinos Pants 26 FP21/WP21 Functional Duty Chinos 26 FP17/FPW1 Functional Duty Pants 27 FP25/WP25 Service Stretch Pants 27 WP26 Service Pants 28 FP27/WP27 Pocket Service Pants 28 FP31/WP31 Light Service Pants 29 FS12 Duty Stretch Shorts 32 FS11 Functional Light Shorts 33 FSW8 Functional Duty Shorts 33 FS10 Functional Light 3/4 Pants 34 FS18 Duty Stretch Pirate Pants 35 WP18 Women’s Stretch Skirt 36 FS08 Functional Duty Shorts 37 FS06 Functional Duty 3/4 Pants 37 T-skjorter og Pikéskjorter TS13/WT13 Crew T-Shirt 40 TS18/WT18 Basic T-shirt 41 TS21/WT21 Eco Fusion T-shirt 43 PS21/PW21 Eco Fusion Pique 43 TS19/WT19 Stretch Crew T-shirt 44 TS17/WT17 Stretch T-shirt Long Sleeve 44 TS20/WT20 T-shirt Function 45 PS20/PW20 Polo Pique Function 45 PS03/PSW3 Pique Shirt 46 PS04/PSW4 Pique Shirt 47 PS05/PSW5 Pique Shirt 48 PS07/PSW7 Stretch Pique Shirt 49 PS11/PW11 Stretch Pique Shirt 50 PS06/PSW6 SH COOL Pique Shirt 51 PS08 Stretch Pique Shirt Long Sleeve 51 Sweatshirt HC03/WC03 Hooded Cardigan 54 SW09/SWW9 Crew Cardigan 56 FJ68/WJ68 Team Jacket 57 HC04/WC04 City Cardigan 58 HC09/WC09 Hooded Cardigan 59

149 Jakker uten fôr FJ63/WJ63 Bomber Jacket 100 FJ74/WJ74 Hybrid Jacket 101 FV74/WV74 Hybrid Vest 101 FJ93 Hooded Hybrid Jacket 102 FJ70 Light Shell Jacket 104 FJ71 Shell Jacket 105 FJ67 Long Jacket 106 FJ60 Mid Season Jacket 106 FJ81 Quilted Jacket 107 FJ59/WJ59 Light Jacket 107 Jakker med fôr FJ76 Winter Jacket Base 110 FJ53 North Jacket 110 FJ90 Service Winter Jacket 111 FJ94/WJ94 Winter Softshell 113 FJ64 Winter Jacket 114 FJ65/WJ65 Winter Jacket Long 115 FV61 Winter Down Vest 116 FJ61/WJ61 Winter Down Jacket 117 Varsel TS22 Hi-Vis Functional T-shirt 122 PS22 Hi-Vis Functional Pique 122 FJ86 Hi-Vis Functional Fleece 123 FJ88 Hi-Vis Functional Shell Jacket 124 FJ92 Hi-Vis Winter Jacket 125 FP53/WP53 Hi-Vis Trouser 126 FP47/WP47 Hi-Vis Functional Trouser 127 Vekter VP01/VP11 Innsatsbukse 130 VP02/VP12 Basisbukse 131 VN01 Nato-genser 133 VN02 Nato-genser Zip 133 VK01 Pikéskjorte til vektere 134 VL01 Genser 135 VS03/VS13 Skjorte med lang erm 136 VJ01 Skalljakke 137 VV02 Refleksvest 138 OA05 Polokrage 138 VA01 Vekterbelte 138 VA10 Avlastningsbelte 138 VA02 Kaps 139 VA03 Vinterkaps 139 VA04 Strikket lue 139 AK01 Knebeskyttere 139 OJ03 Innerlinerjacka 139 Tilbehør US01 Light Weight Underwear 141 AC19 Lue Ribbed Soft Cap 142 AC16 Lue Beanie Double Cap 142 AC12 Lue Beanie 143 AB02 Belte Army 143 AC01 Lue 144 AB03 Skinnelte 144 AB04 Belte Stretch 144 AP03 Hengelommer 145 AK01 Knebeskyttere 145 AP05 Pullers 145 Produkt Side Produkt Side

Med forbehold om at produktene kan være midlertidig utsolgt eller utsolgt. Texstar arbeider hele tiden med å utvikle produktene, og det kan forekomme variasjoner mellom plaggene i katalogen og i virkeligheten. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at det kan forekomme avvik i fargegjengivelsen. Tlf. bestillinger +46 176 29 65 66 Sentralbord +46 176 29 65 50 order@texstar.se | www.texstar.se EDENVIK

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.