Page 1


Jan-17 1

GELUKKIG NIEUWJAAR VOOR IEDEREEN !!! Het nieuwe jaar lacht ons inmiddels alweer toe en niemand kan ons vertellen hoe dit jaar eruit gaat zien. Neemt niet weg dat de Jeugdcommissie iedereen het allerbeste toewenst voor 2017! Laten we hopen dat het een mooi en sportief jaar mag worden en voor iedereen een goede gezondheid uiteraard. December is op voetbalgebied een heel rustige maand, dus inhoudelijk weinig tot geen nieuws in deze Ballade. Wel is het jaarlijkse Zaalvoetbal Toernooi weer gehouden bij de Jacobus Hoeve in Stroe. En blikken we voorzichtig vooruit wat 2017 ons te bieden heeft.

Wie helpt ons mee in 2017 ??!! Via deze weg willen we toch weer een dringend beroep doen om twee nieuwe leden te vinden voor onze Jeugdcommissie. Wij - Esther, Henrie, Wilgo, Jaap en Marcel – hebben al aan diverse mensen gevraagd of ze bereid zijn om in de Jeugdcommissie plaats te nemen. Helaas heeft nog niemand “ja” gezegd, maar - en dat is wel heel positief - al deze mensen hebben aangegeven bereid te zijn om ons te willen assisteren bij de evenementen die wij jaarlijks organiseren! En deze hulp is van harte welkom en misschien ook wel de nieuwe manier om dingen te gaan doen. Dus vanuit diverse comités de evenementen gaan regelen, dus voor het Paaseieren zoeken, Filmavond, Schoolvoetbal en Jeugdverloting. Wij hebben als commissie tegen elkaar gezegd dat we dit willen gaan uitproberen. Het meest belangrijke en meest kritische evenement is de Jeugdverloting. Hiervoor zoeken wij mensen die ons echt willen helpen om dit te organiseren. Waarom? Tijdens de Jeugdverloting halen we eenmalig per jaar het geld op dat nodig is voor onze jeugd. De bloemen, de bekers het feestmaal voor de kampioenen, de bijdragen voor de team-uitjes, de bekers voor het schoolvoetbal en de sportman van het jaar en de sportdag en tal van dingen meer! Voor onze jeugd dus de levensader! Daarnaast is dit evenement arbeidsintensief en hebben we verstand en handen nodig om de voorbereidingen te doen en tijdens de verloting om het uit te voeren. Dus, heb je interesse en wil je iets doen voor de jeugd dan is dit je kans. Aanmelden kan bij ons allemaal!


Jan-17 2

Spekglad op weg naar het Zaalvoetbaltoernooi in de Jacobushoeve! De media stond er bol van, ga niet de weg op als dat niet nodig is! Maar daar gaven de ouders van onze voetballende kinderen gelukkig geen gehoor aan. Ondanks het winterse weer en de vele waarschuwingen was het wederom een enorm succes ons zaalvoetbaltoernooi bij de Jacobushoeve. Maar liefst 84 kinderen deden mee aan dit toernooi. Met andere woorden meer dan 75% opkomst, dit toont aan dat we dit evenement niet voor niks organiseren! Het is zo geweldig om te zien hoe onze kinderen variërend van 4 jaar t/m 18 jaar (en 1 van 37 jaar) zo veel spelvreugde kunnen halen uit één dag zaalvoetbal. De onderlinge sfeer tussen de spelers is hartverwarmend om mee te maken. Het respect voor de “kleinere” medespelers is enorm en het “ons-kent-ons” gevoel maakt deze dag tot een ware happening voor ons allemaal. We mixen de teams altijd door elkaar heen en hadden drie verschillende poules met 55 kinderen:  De Gigantjes met de JO7 en JO9;  de JO11 en JO13;  en in de middag gaven de junioren de JO15 en JO17 acte de présence. Bij de Gigantjes, kersverse JO7 en JO9 konden we drie teams Feyenoord, Ajax en PSV samenstellen. In een spannende maar sportieve onderlinge strijd wist het team van toptrainer Paul Bos het kampioenschap in de wacht te slepen.

Team AJAX kampioen bij de Gigantjes / JO7 / JO9


Jan-17 3

Bij de JO11 en JO13 werd er een Spaanse competitie gespeeld. De 6 ploegen Valencia, Real Madrid, Barcelona, Deportivo, Atletico, en Sevilla streden om de titel. Marco van de Veen was geroerd door het onderlinge respect tussen alle spelers! Dit is geweldig om te zien, dit kan alleen bij Terschuurse Boys. Na vijf zware wedstrijden trok Atletico uiteindelijk aan het langste eind en werd glansrijk kampioen! Zij werden geleid door de Mark van de Veen (JO17-1) en Daan van de Pol (JO15-1).

Team Atletico kampioen bij de JO9 en JO11!!


Jan-17 4

In het middagprogramma kwamen onze pubers uit JO17-1 / JO17-2 en JO15-1 aan de beurt, en ook hier een mooie opkomst van 29 jongens en zoals gezegd 1 dispensatie speler! Dus met 30 spelers ruimte genoeg om een poule van 6 teams op te stellen. En ook hier ging het gelukkig weer om de Nederlandse competitie. AJAX, Feyenoord, PSV, Heerenveen, AZ en Utrecht gingen de onderlinge strijd met elkaar aan. Ook hier weer het wederzijds respect naar elkaar toe om met elkaar en voor elkaar er een fantastische middag van te maken. Uiteindelijk zou ook hier het team van AJAX kampioen worden, zou dit een voorbode zijn voor de ontknoping in onze landelijke Eredivisie? We gaan het beleven!

Team AJAX kampioen bij de JO17 en JO15 !!


Jan-17 5

Maar er was nog meer te melden, bij de Junioren houden we ook de topscoorders bij, en dit jaar hadden we maar liefst twee koele kikkers die met eer konden strijken. Dit waren Tijn Dekker en Daan Nijhof. Beiden waren maar liefst 7 keer trefzeker! Maar wie was nu de Dispensatiespeler? Onze eigen Wilgo liet de jeugd zien dat hij het spelletje nog steeds niet verleerd is. Met fabelhaftige reddingen en met splijtende passes werd duidelijk dat hij nog jaren vooruit kan.

Daan Nijhof en Tijn Dekker Topscoorders van de Dag

De grote meester – Wilgo


Jan-17 6

Spelmoment bij de Gigantjes en JO7 / JO9

Spelmoment bij de JO15 / JO17


Jan-17 7

Zo mooi kan Voetbal zijn!!! Kortom een fantastische dag met prachtige hoogtepunten en goede onderlinge sfeer. Een bijzonder woord van dank voor de scheidrechters: Heuvel (onze eigen Gert dus) en Edwin Kamphorst die vele wedstrijden goed geleid hebben. Esther en Henrie voor het mogelijk maken van deze mooie dag en niet te vergeten de bediening van de Jacobus Hoeve die ons geweldig geholpen heeft. En tenslotte Spieren voor Spieren die ervoor gezorgd heeft dat wij aan de kampioenen en topscoorders een mooie leren bal konden overhandigen!


Jan-17 8

Introductie Jeugdtrainer op woensdag 22 maart 2017 Bij deze is een ieder uitgenodigd die interesse heeft om jeugdtrainer / jeugdleider te worden bij Terschuurse Boys. De introductieavond zal worden verzorgd door de KNVB en heeft als thema “Beter leren voetballen.” Deze avond zal worden verzorgd door de heer Peter van Amstel, Technisch Jeugdcoördinator bij de KNVB. Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud): •

tot 18.30 uur Ontvangst

18.30 uur

Inleiding

19.00 uur

Praktijk mmv vv Terschuurse Boys E (12 spelers incl één keeper)

20.00 uur

Pauze

20.15 uur

Terugkoppeling

21.30 uur

Afsluiting

In navolging van deze avond willen we bekijken of we mensen enthousiast kunnen krijgen voor een echte op en top verzorgde cursus tot Jeugdtrainer! Dus heb je interesse, meld je alvast aan!


Jan-17 9

JEUGDLEIDERS- / TRAINERSOPLEIDING?? In navolging van de succesvolle scheidsrechteropleiding van afgelopen seizoen, zijn we nu bezig om te kijken of we een jeugdleiders- / trainersopleiding kunnen gaan organiseren. De gedachtegang hierachter is simpel, het is lastig om mensen te vinden die ons structureel kunnen helpen met het verzorgen van een training of het leiden van een elftal. Maar we horen regelmatig dat mensen wel bereid zijn om in een poule mee te draaien. Aan de andere kant hebben mensen ook behoefte om opgeleid te worden om de juiste dingen te doen. Wat houdt het leiden van een elftal in, hoe maak je een opstelling, hoe doe je de wissels en op welke wijze geef je goede training met tactiek, techniek en conditie. Noem maar op tal van aspecten die aan de orde komen. Met dit in ons achterhoofd en het succes van de spelregelavond en scheidsrechtercursus is het idee ontstaan om een pragmatische opleiding te verzorgen voor jeugdleider /jeugdtrainer. Hoe dit eruit gaat zien is nog onbekend, maar heb je interesse meld je dan zsm aan bij de Jeugdcommissie of bij het hoofdbestuur!!


Jan-17 10

Wat staat er dit seizoen op de Agenda?

TERSCHUURSE BOYS MEER DAN ALLEEN VOETBAL # 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Agenda Introductie avond Jeugdtrainers door KNVB Paaseieren zoeken Tweede Paasdag + Bingo JO11/JO9 Gigantjes Jeugdtoernooien Schoolvoetbal Feestavond (vanaf 18 jaar) Sportdag voor de jeugd Jeugdverloting Kleding inleveren / Spullen Leiders/Trainers Definitieve indeling Jeugdelftallen / klasse + tijden Activiteiten voor JO17/JO15: Vitesse -Groningen JO13

Wanneer* 22 Maart 17 April Mei Mei 26 Mei 27 Mei / 3 Juni? 27 Mei Mei Juni 1 Okt n.n.b.

*Check alle datums en tijden ook op de website www.terschuurseboys.nl

Zo dat was het weer voor deze maand, nog een winterse maand rustig aan doen, maar dan gaat het echte werk weer beginnen ! Met vriendelijke groeten, De Jeugdcommissie jc@terschuurseboys.nl Ester van Veldhuizen Henrie van Beek

Jaap van der Weerd Wilgo van ’t Bosch

Marcel van de Pol


Jan-17 11

Vakantiefoto actie Terschuurse Boys & Revival gesponsord door The Travel Club – Renate van de Pol Stuur je mooiste/leukste/gekste vakantie foto in en maak kans op een reischeque ter waarde van € 500,-. Per ingestuurde foto doneert The Travel Club € 0,50 naar Spieren voor Spieren. De actie gaat in vanaf mei 2016 en loopt tot en met 31 maart 2017 Stuur je foto naar vakantiefoto@terschuurseboys.nl Voorwaarden: - Alleen leden van Terschuurse Boys en Revival mogen mee doen. - Per lid mag je maximaal 2 foto’s insturen - Op de foto moet duidelijk iets te zien zijn wat verwijst naar Terschuurse Boys of Revival, dus een logo of een shirt, sjaal, pet of vlag. - Fotoshoppen is niet toegestaan. De winnende foto wordt bekend gemaakt op de Jeugdverloting in 2017 en wint een reischeque ter waarde van € 500,-


Namens het bestuur wil ik iedereen het beste en een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat het weer een mooi en sportief jaar mag worden. Het jaar is afgelopen weekend wat moeizaam begonnen. Moeizaam aangezien niet alle wedstrijden welke gepland stonden ook daadwerkelijk doorgang konden vinden. Wegens de weersomstandigheden en de situatie op de weg zijn alle wedstrijden van de jeugd bij Revival afgelast. De bond neemt hierin geen beslissingen en laat dit van de verenigingen zelf afhangen. Wat voor ons als bestuur hierin voorop staat is de veiligheid van onze leden. Dus moet jij als coach, speler of ouder reizen en vind je dit niet verantwoord geef dit dan bij de TC of het bestuur aan. Dan zullen wij er voor zorgen dat de wedstrijd afgelast wordt en dit met de andere verenigingen gecommuniceerd wordt. Verder begon het jaar uiteraard erg goed, het is zo dat geen enkel Revival team verloren heeft op de eerste wedstrijddag van 2017. Ik heb nog even het stuk wat ik vorig jaar januari geschreven heb erbij gepakt en eigenlijk kon dit exact gelijk dit jaar weer gepubliceerd worden. Vorig jaar was Spirit net verslagen en was het publiek in groten getale aanwezig. Het enige verschil is dat er door het vlaggenschip helaas niet gewonnen werd maar een punt weggegeven is aan Spirit. Revival 2 heeft dit keer wel laten zien dat er attractief korfbalspel getoond kan worden om zo een tegenstander van de mat te spelen. Daarnaast was ondanks de gladheid enorm veel Revivalpubliek aanwezig, al met al weer een mooie dag voor de vereniging. De kerstvakantie is weer achter de rug, voor de meeste teams een tijd van korfbalrust. De D1 was het daar echter niet mee eens en besloot naar de bioscoop te gaan met z’n allen. Ik heb begrepen dat ze het erg leuk gehad hebben. Mocht jij met je team nou ook iets leuks van plan zijn klop dan even aan bij een van de bestuursleden, we denken graag met jullie mee om je hierbij financieel te ondersteunen. Zoals reeds bekend zal dit mijn laatste jaar als voorzitter van Revival zijn, na tien jaar heb ik besloten om dit over te dragen aan een nieuwe voorzitter die met een frisse kijk op de vereniging onze club de komende jaren kan ondersteunen. Echter zijn wij als bestuur nog op zoek naar de invulling hiervoor. Mocht je een suggestie hebben of dit zelf leuk vinden dan horen wij dit graag! Voor nu alvast een fijn en sportief jaar gewenst. Eric


Notulen bestuursvergadering 5 januari 2017 Locatie: Aanwezig:

Kantine Eric, Alex, Anneke, Bert, Marrianne (notulen) Jouk Ziengs (SRC) en Linda Schimmel (SRC)

1. Welkom/mededelingen Welkom speciaal aan Linda en Jouk. 2. Stuurgroep SRC/FC - Jouk en Linda bijten de spits af met het draaiboek en functieomschrijvingen voor hun werkgroep. Het draaiboek is besproken. Deze zullen we anonimiseren en er worden ook 2 functieomschrijvingen gemaakt. - Mensen die lang niet spelen hebben vaak nog wel een pak thuis. De sponsorcommissie heeft dan te weinig pakken. Zou de TC dat in de gaten kunnen houden? Wie is er lang geblesseerd? Wie gaat er uit de selectie en wordt AR, bijvoorbeeld na zwangerschap? Alle pakken worden jaarlijks ingeleverd en nagekeken, dit is ook de bedoeling bij de coachjassen. 3. Post KNKV Aansprakelijkheidsverzekering 4. Lief en leed Geen bijzonderheden bekend 5. Stuurgroepen/werkgroepen De meeste formats zijn niet op tijd ingeleverd. Dit bekent dat we als bestuur veel documenten in een korte tijd moeten verwerken en snel een database aan moeten leggen. Het is belangrijk dat alle commissies hun documenten nu zo snel mogelijk inleveren. 26 januari hebben we ALLES nodig! 6. PR Bert mailt naar Berry (Barneveldse Krant) om het verslag uit de BK toegestuurd te krijgen. Dan kan het iedere week op onze site geplaatst worden. Bezoekersaantallen website in 2016: 6535 verschillende bezoekers, 32.111 pagina's bekeken. Meest populair: homepage, Revival 1 en foto's. 7. Rondvraag - Nieuwjaarsreceptie Terschuurse Boys - Nieuwe voorzitter

Volgende vergadering: donderdag 26 januari + JC en RAC


Notulen bestuursvergadering 24 november 2016 Locatie: Aanwezig:

Kantine Eric, Alex, Anneke, Bert, Marrianne (notulen) Jeffrey, Simone (TC) en Max (JTC)

1. Stuurgroep TC/JTC - De TC is al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer. Er zijn contacten en afspraken met verschillende trainers in de regio. Het is niet makkelijk om een trainer te vinden. De TC houdt ons op de hoogte. - De JTC heeft dit jaar een aantal jonge trainers enthousiast gekregen om een team te trainen. Het ontbreekt hierbij nog aan ervaren trainers. De trainerscursus werkt zeker positief, maar de kwaliteit van de trainingen kan beter. De TC is probeert manieren te vinden om dit te verbeteren, bijvoorbeeld door iemand te vinden die de trainers wil coachen. - De jaarlijkse gesprekken met de selectie hebben plaatsgevonden. - Ernst stopt volgend jaar met de TC. - Op de volgende vergadering van de JTC worden het masterplan en de formats besproken. - Wat betreft onze kersverse scheidsrechters: Scheidsrechtersshirts kunnen gepast worden bij nummer 12 en ONLINE besteld worden. 2. Facturen Optisport KNKV 3. Lief en leed Geblesseerd: Sara Buitenhuis. Sinterklaaspakketje is inmiddels gebracht. 4. Bestuurgroep Sportclub Terschuur Kapvergunning is aangevraagd. We verwachten rond de bouwvak te starten met de nieuwe parkeerplaatsen. Is het nodig om de tegenstanders hierover te informeren? Kantine Geen bijzonderheden. Geen inleen nodig, er hebben een aantal mensen zich aangemeld. Openingstijden aangepast. Op zaterdag tot 20.00 uur open, tenzij er bijzonderheden zijn (feest, thuiswedstrijd o.i.d.). Website Er staat een vergadering gepland. De uitslagen zijn niet goed zichtbaar. We krijgen deze informatie van Antilopen, we kunnen hier niet zoveel aan wijzigen. In ieder geval hebben we Antilopen hierover geĂŻnformeerd, we betalen wel voor deze dienst. Een ander optie is Sportlink, dit is wel prijzig. Zelf alle gegevens invoeren is niet te doen. Bert gaat overleggen met Bernie/Ronny om te kijken of dit opgelost kan worden. Redactie Bert gaat een vervanger zoeken. De pootjes onder de tafels worden aangepast. De Ballade is digitaal. Bert houdt bij hoe vaak de Ballade wordt bekeken via de site. Misschien kan het in een lagere resolutie? Er komen wat meer ouders helpen bij het rapen en nieten van de Ballades, dit is prettig.


5. Stuurgroepen/werkgroepen Revival Activiteiten Commissie Formats zo goed als klaar. Het stamppottenfeest wordt in een ander jasje gegoten. Ledenwervers Foto’s schoolkorfbal worden geregeld + wisselbeker voor het Anker is gegraveerd. JeugdCommissie Sinterklaas: loopt, Bert heeft veel overleg gehad over opgaveformulier via de site. MaterialenCommissie Opening speeltuin: in overleg Rabobank De map van de keuringsdocumenten zit in de kast in de kantine. Financiele Commissie/ SponsorCommissie Format sponsorcommissie is ingevuld. Actie pepernoot heeft ongeveer 1000 euro opgeleverd. 6. Masterplan De geplande avond met alle commissies (stuur/werkgroepen) is 10 november goed gegaan. Nu is vooral actie nodig om het goed neer te zetten! Het bestuur maakt een start met het vullen van de database. In januari gaan we mensen benaderen. Per maand gaan we over per commissie naar stuurgroep/werkgroepen. Nieuwe leden: krijgen meteen een formulier waarop ze kunnen aangeven voor welke taken we ze mogen benaderen. Schema commissies: 5 januari: FC en SRC 26 januari: JC/RAC februari: MC maart: TC/JTC 8. Rondvraag - Anneke en Alex wisselen als contactpersoon van commissie. - Website: contactformulier wordt aangepast. - Anneke: 4 maart vrijwilligersfeest KV Revival en Terschuurse Boys. - Bert: Foto's Google drive is vol. Abonnement Google drive is akkoord. - Alex: In Duitsland is het kunstgras ook onderzocht en afgekeurd. Het ligt eraan welke leverancier het kunstgrasveld geleverd heeft. Wij laten het besluit over aan de uitkomsten van de lopende onderzoeken en de gemeente.


TC NIEUWS Allereerst de beste en sportieve wensen namens ons! Vorige maand gaven we aan dat we twee positieve gesprekken hebben gehad met een evt. nieuwe trainer/coach voor ons. We hadden toen goede hoop dat er nog een vervolg gesprek zou volgen. Helaas voor ons heeft hij aangegeven dat hij een andere keuze gaat maken. Inmiddels hebben we contact gelegd met een andere trainer en daarmee hebben we binnenkort een gesprek. De eerste zaterdag van het nieuwe jaar stond gelijk de derby tegen Spirit op het programma voor ons eerste. In een goed gevulde Veluwehal wist het eerste een gelijkspel te behalen. Dit kan weleens een belangrijk puntje zijn in de strijd om plek zeven te ontlopen en zodoende een beslissingswedstrijd. Het tweede moest ook tegen Spirit. Het derde van Spirit staat in de ranglijst op een laatste plaats maar moest zeker niet onderschat worden. Na een stroef begin waar de stand steeds gelijk bleef werd er in de tweede helft een gaatje geslagen waardoor het verzet van Spirit gebroken was. Het tweede haalde een mooie 25-16 overwinning! Revival A1 heeft in de eerste van het nieuwe jaar ook een mooie overwinning behaald tegen Mia. In een leuke wedstrijd werd het 16-9 voor Revival. Door deze overwinning staan ze op een mooie derde plaats voorlopig! Onze midweek moest in het nieuwe jaar gelijk tegen de koploper. Deze ploeg bleek een maatje te groot voor ons midweek. De TC


Standen KNKV 1e klasse C (zaal) 1 Sparta 1

7

7

0

0

14

157

108

(49)

2 Spirit 1

7

4

1

2

9

147

125

(22)

3 ASVD / KWOOT 1

7

4

0

3

8

149

120

(29)

3 Dindoa 1

7

4

0

3

8

135

117

(18)

5 Noviomagum 1

6

3

0

3

6

104

108

(-4)

6 Revival 1

7

2

1

4

5

105

112

(-7)

7 TOP 1

6

2

0

4

4

109

119

(-10)

8 Rheko 1

7

0

0

7

0

77

174

(-97)

1 Antilopen / Lancyr Deelen 4

7

7

0

0

14

132

86

(46)

2 De Meeuwen 4

6

5

0

1

10

106

85

(21)

3 MIA 4

7

4

0

3

8

114

103

(11)

4 Revival 2

7

3

1

3

7

108

107

(1)

5 Fiducia 3

6

2

1

3

5

84

78

(6)

6 OVVO / De Kroon 4

6

2

0

4

4

84

101

(-17)

7 HKC 4

6

1

0

5

2

68

88

(-20)

8 Spirit 3

7

1

0

6

2

100

148

(-48)

1 De Meeuwen MW1

6

5

0

1

10

114

66

(48)

2 SKF MW2

5

4

0

1

8

79

54

(25)

3 Koveni MW1

5

3

0

2

6

66

53

(13)

3 VIKO MW1

5

3

0

2

6

66

62

(4)

5 Revival MW1

6

2

1

3

5

58

85

(-27)

6 RDZ MW1

5

0

2

3

2

50

63

(-13)

7 ODIK MW1

6

0

1

5

1

50

100

(-50)

KNKV Reserve 3e klasse P (zaal)

Oost Midweek klasse E (zaal)


Standen vervolg

Oost A-junioren 4e klasse C (zaal) 1 Antilopen / Lancyr Deelen A3

5

5

0

0

10

73

44

(29)

2 De Eemvogels A1

6

5

0

1

10

78

62

(16)

3 Revival A1

6

4

0

2

8

79

56

(23)

4 MIA A2

5

2

0

3

4

59

56

(3)

5 Reehorst '45 A3

6

2

0

4

4

58

68

(-10)

6 Woudenberg A2

5

1

0

4

2

47

69

(-22)

7 Dalto / BNApp.nl A4

5

0

0

5

0

35

74

(-39)

1 Sparta B2

5

5

0

0

10

69

13

(56)

2 Elburg B2

4

2

2

0

6

28

19

(9)

3 Wit-Blauw / Green Organics B2

5

3

0

2

6

28

42

(-14)

4 Revival B1

5

2

1

2

5

32

25

(7)

5 Oranje Zwart B2

4

2

0

2

4

19

30

(-11)

6 DOS Kampen / Veltman B3

6

1

1

4

3

31

58

(-27)

7 Unitas / Perspectief B3

5

0

0

5

0

26

46

(-20)

1 Revival C1

5

4

0

1

8

21

15

(6)

2 MIA C3

5

3

1

1

7

22

20

(2)

3 Unitas / Perspectief C4

4

2

1

1

5

22

15

(7)

4 DWS C2

4

2

0

2

4

14

13

(1)

5 Dindoa C4

4

1

0

3

2

13

22

(-9)

6 Antilopen / Lancyr Deelen C3

4

0

0

4

0

7

14

(-7)

Oost B-aspiranten 4e klasse C (zaal)

Oost C-aspiranten 5e klasse D (zaal)


Standen vervolg

Oost D-pupillen 3e klasse E (zaal) 1 De Eemvogels D1

7

5

0

2

10

47

36

(11)

2 RDZ D1

5

4

0

1

8

26

18

(8)

3 Woudenberg D2

4

2

1

1

5

19

15

(4)

4 Viking D2

5

2

0

3

4

19

17

(2)

5 ODIK D3

6

1

2

3

4

19

24

(-5)

6 Spirit D3

4

1

1

2

3

16

26

(-10)

7 Revival D1

5

1

0

4

2

19

29

(-10)

1 Midlandia D1

5

4

1

0

9

32

13

(19)

1 KCD D1

5

4

1

0

9

30

18

(12)

3 Het Bosch D2

4

3

0

1

6

31

14

(17)

4 SGV D1

6

3

0

3

6

29

24

(5)

5 SKF D5

4

1

0

3

2

18

19

(-1)

5 DWS D2

4

1

0

3

2

12

27

(-15)

7 Revival D2

6

0

0

6

0

3

40

(-37)

1 Spirit E6

5

4

1

0

9

31

14

(17)

2 Unitas / Perspectief E4

5

3

1

1

7

17

12

(5)

3 Dindoa E6

4

3

0

1

6

25

18

(7)

4 De Meeuwen E7

5

3

0

2

6

15

14

(1)

5 Antilopen / Lancyr Deelen E5

6

1

2

3

4

18

24

(-6)

6 Revival E1

5

1

0

4

2

12

23

(-11)

7 DWS E2

6

0

2

4

2

16

29

(-13)

Oost D-pupillen 3e klasse I (zaal)

Oost E-pupillen 3e klasse F (zaal)


REVIVAL KLEDING NODIG?

Heb jij een rokje, broekje of schoenen nodig???

! BESTEL DAN ONLINE BIJ NUMMER 12 !

Ga naar https://www.team-kleding.nl/clubkleding/kv-revival/ Bestel via de webshop! Als jij ONLINE een bestelling doet help jij daarmee Revival ! Ga gerust naar de winkel gaan om iets te passen, maar plaats daarna je bestelling online want dan profiteert Revival!


Speeltuin Sportpark Overbeek geopend Op zaterdagmorgen 17 december 2016 is de nieuwe speeltuin officieel geopend. Het lintje werd doorgeknipt door Maud van de Glind en Tygo Lozeman van KV Revival. Een prachtig glijbaanspeelhuisje en een grote schotel schommel werd mede dankzij het Rabo fonds gefinancierd, waar Revival erg blij mee is.

Vrijwilligers van vv Terschuurse Boys en kv Revival hebben de afgelopen zomer hard gewerkt om de oude toestellen af te breken en de nieuwe te plaatsen. Het resultaat mag er dan ook zijn!! Revival bedankt het Rabofonds en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.


Nog meer sponsornieuws! Wat hebben we als vereniging toch geluk dat we alweer een geweldige sponsor hebben gevonden om een team blij te maken met een geheel nieuwe outfit! Gert van Putten heeft de jongens en meiden van de A, namens Zonne-ei-farm b.v., prachtige pakken, shirts en tassen geschonken. Wat een prachtige gift! Daar kunnen we als vereniging alleen maar heel erg dankbaar voor zijn! Tijdens de thuiswedstrijd van 19 november kreeg de A de pakken officieel overhandigd. Opa Bor heeft een hele serie foto’s gemaakt van dit mooie moment. Gert en Rie van Putten werden geheel terecht in de bloemetjes gezet. En voor alles spelers hadden zij ook nog eens een doosje eieren en een boekje over het bedrijf meegenomen. Nogmaals; heel erg bedankt voor deze fantastische gift!


R R R

evival

oddel

ubriek

JAAROVERZICHT 2016

***Januari 2016***

Oplevering kleedkamers De kleedkamers bij de kantine zijn inmiddels helemaal af en opgeleverd. Tijdens de oplevering liep de delegatie van de voetbal, gemeente en bouwvakkers door de gangen en kleedruimtes. De supernieuwe douches zijn modern ingesteld en gaan automatisch aan met een bewegingsmelder. En wie stond er tijdens de officiële oplevering meteen (per ongeluk) onder de koude douche?? Jan van Leeuwen! Trouwens, later gebeurde precies hetzelfde bij Frans. En een paar weken later kwamen de dames van het voetbalteam naar de bestuurskamer om te melden dat het doucheputje verstopt zat. De voorzitter en overige bestuursleden wisten niet hoe snel ze naar de kleedkamers moesten sprinten…….

Korte berichtjes: •

• • •

• •

Jesse snapt er bij de stand van 3-2 niks meer van. Huh.. waarom roepen ze de hele tijd in dat vak 1-1….???!!! Julian had last van zijn enkel en deed de tape over zijn sok heen! Ja, zei hij, want anders doet het zo zeer met het er af halen…. Dames DWS nog steeds bang voor de Revival RRR, ze lopen al kletsend de kleedkamer binnen en zeggen ineens; “o… niks zeggen.. anders komen we in het krantje van Revival… Bas heeft een folderwijk maar wie zien we over de Hoevelakenseweg struinen… zijn moeder Marion…. Alex Berkhof heeft zijn 1e doelpunt in zijn midweek carrière gescoord! Alwin verliest 12 december zijn eerste wedstrijd sinds zijn overstap naar Revival William is de nieuwe midweek fan. Hij deed mee en kwam tot de conclusie dat je lekker zo mag spelen als je zelf wil Rectificatie Erik is niet Erik maar Eric is Eric Eric is er 100% zeker van dat zijn toekomstige kinderen absoluut, zeker te weten, bij Revival gaan korfballen en niet bij DWS! Saskia komt er naar al die jaren Revival achter dat Jaap en Marry geen stel zijn en ook nooit zijn geweest

***Februari 2016***

Gezellig aan de nieuwe bar he Marion…??? ☺


R R R

evival

oddel

ubriek

JAAROVERZICHT 2016

Super fans! Femke Berkhof was de super-speler-van-de-week tijdens de wedstrijd tegen Spirit. Ze mocht aan het begin van de wedstrijd van het eerste een doorloopbal maken en die schoot ze RAAK. Hartstikke knap. De meeste aanwezigen dachten dat dit de aanzet was voor Revival 1 voor de uiteindelijke overwinning. De week daarna was Femke zo enthousiast dat ze weer met De hele familie naar de wedstrijd van Revival 1 wilde. Maar Dan moest er wel een spandoek mee! Kijk es wat (broertje) Rick en Femke gemaakt hadden:

***Maart 2016*** I love Wit-Blauw Jeffrey en Eltjo gingen bij de topper Spirit tegen Wit Blauw kijken. Het werd uiteindelijk 20 tegen 26 voor Wit-Blauw. Super leuke wedstrijd. Dus Jeffrey en Eltjo gingen even lekker in de Spirit-kantine nagenieten. Even later kwamen er een paar spelers van Wit-Blauw bij zitten. En wat beginnen de Wit -Blauwen spontaan te zingen???........ “Revival 2, ja, ja, ja, jee, Revival 2, ja, ja, ja, jee…..”

Liever niet skiën… Aan het eind van de training geeft de trainster van de E aan dat, in verband met de voorjaarsvakantie, de training in de vakantieweek een leuke training wordt mèt…..Verstoppertje in het donker! Alle kinderen juichten! Na afloop van de training zit één van de dametjes bij haar moeder op schoot te snikken. Wat was het probleem? Ze “moest” die week skiën…..

***April 2016***

Wie past op wie? Eltjo had de taak om voor het feestje van de RAC de boodschappen te regelen. Op vrijdag past hij toch op Tygo dus dat klusje kon hij mooi regelen. Eltjo had heel slim bedacht dat hij zo laat mogelijk voorafgaand aan het feestje de boodschappen zou halen, zodat het spul niet meer in de koelkast hoefde. Maar wat gebeurde er? Hij viel in slaap!! Maar hij had geluk: Eltjo werd uiteindelijk wakker gemaakt door Tygo!! Wat een pappa!......


R R R

evival

oddel

ubriek

JAAROVERZICHT 2016

***Mei 2016***

Hoor ik dat goed???... Frans werkt bij aannemersbedrijf Schoonderbeek. Op een dag werd hij gebeld door een klant die aan hem vroeg: “zijn mijn hoorapparaten al klaar?”….. Dus Frans vraagt de man wat hij bedoelt. “Ja, jullie zouden mijn hoorapparaten repareren!”. “Spreek ik niet met Schoonenberg dan?” ….. Nee, met SchoonderBEEK. Misschien moet de man ook eens naar de opticien???

Korfbal voetbalt! Als voorschotje op de maandagavond korfballersvoetbalavond deden de mannen van Revival mee aan het Sponsortoernooi. Jelle was weer de vaste keeper, maar helaas moesten ze 2 basisspelers (Albert en Knol) missen. Ze behoorden wederom niet tot de toppers van het toernooi: slechts een 22e plaats van de 24 deelnemers. De enige doelpuntenmakers waren Fred en Max. Maar het doel om 1x te winnen is niet gehaald. Slechts 1x gelijkspel. Volgende keer toch maar coach Henk Schimmel er bij vragen???

***Juni 2016***

Vondelingen?? Simone past op de vrijdagavond op bij de familie Schimmel. Peter kwam ook gezellig mee maar ging wat eerder weg. Net daarna hoort Simone heel duidelijk 2 baby´s huilen, ze snapt er niks van…. Waar kan dat nou vandaan komen? Zouden er 2 baby’s te vondeling gelegd zijn hier in de buurt. Wat zal ik doen.. 112 bellen? Ik bel eerst Frans maar even! Wat bleek het te zijn; 2 krolse katers! Laatste training midweek met after-party!


R R R

evival

oddel

ubriek

JAAROVERZICHT 2016

***September 2016***

Schoenendrama Gineke had voor de bruiloft van haar broer een prachtige creatie aangeschaft: een mooie lange blauwe jurk met prachtige zilveren pumps daar onder. Maar ja, bij de kerk aan gekomen begonnen de muiltjes behoorlijk te knellen. Gineke had gelukkig voorzorgsmaatregelen genomen, door voor de zekerheid ook maar slippers mee te nemen. Bij de kerk ruilde ze toch maar even haar zilveren pumps in voor de slippers. Ze zette haar schoenen even achter de auto, slippers aan, nog even de auto goed zetten………hobbeldebobbel……..”wat was dat?? Daar stond toch geen paaltje??” O nee, Gineke rijdt even haar prachtige (dure) pumps tot moes!

Dat is pech, fiets weg

Bij het RommelRockFestival was een heuse toegangscontrole, mèt echte festival-bandjes! Iedereen werd gefouilleerd en de tassen werden gecontroleerd. Jetse had van zijn eigen geld een crossfietsje gekocht op de Rommelmarkt. Dat fietsje had hij vol trots meegenomen naar RommelRock. Bij de ingangscontrole aangekomen werd zijn fietsje meteen afgepakt en in de kliko gesmeten onder de mededeling “GEEN FIETSEN OP HET FESTIVALTERREIN!”.

***Oktober 2016*** Korte berichtjes • •

• •

• • •

De meeste mensen praten met alcohol op een stuk onduidelijker maar bij Rob schijnt dit precies andersom te zijn, hij praat met alcohol op ineens heel duidelijk! Wiljan is altijd wat lomp en loopt nog weleens een paal omver. Gelukkig zijn de nieuwe voetstukken voor tijdens het ballade rapen door Julian zo stevig gemaakt dat zelf Wiljan deze niet krom kan krijgen. Fred dacht niet helemaal na en sprong op een leeg springkussen…. Gevolg was last van zijn rug…. Lekker handig! Na 9 maanden herkent Julian eindelijk de Heidi op de voorkant van de ballade. Hij vroeg aan Heidi;”Heidi, weet je dat je op de voorkant staat?”Wat denk je zelf Julian, dat Heidi dat nog niet door had? Anke vraagt aan Jeannette van het midweek; spelen jullie? Jullie spelen toch nooit de 2e veldhelft…. (ha ha, ja dat klopt maar dit is de 1e veldhelft Anke!) Aline vraagt zich hard op af wat de makelaar met zo’n enorm groot pand moet, lopen de zaken zo goed? De midden NL Hallen... Jan ter Rahe neemt zijn taak als midweektrainer bloedserieus. Dagen van tevoren werkt hij de training uit. Maar vanwege zijn slechte lees-ogen moet dat in een HEEL GROTE letter, anders kannie ut niet lezen. Hij presteerde het om 3 vellen A4 te vullen, voor 1 training!


R R R

evival

oddel

ubriek

***November 2016***

Wat zeg je? Jaap was weer gezellig een wedstrijdje bij Revival wezen kijken. Bij thuiskomst kwam hij er achter dat hij zijn hoorapparaat was kwijtgeraakt. Dus hup terug naar het revivalveld om te zoeken maar nergens te vinden…. wat bleek toen hij thuis even goed keek…. Daar lag hij op de grond naast het huis afgekloven door de hond…..

In de maling genomen Arjan Kamphorst had een hoveniersklusje bij Andre Kleut. Hij moest daar o.a. de heg netjes snoeien. Eltjo wist dat dit klusje net gebeurd was, dus hij ging eventjes kijken of die Kamphorst nog een beetje recht kon snoeien. Dit onderstaande fotootje had Eltjo ietsje bijgewerkt en verstuurd naar Arjan. Arjan schrok zich rot. Maar later kwam hij er achter dat er toch behoorlijk was gefotoshopt. De heg was in werkelijkheid kaarsrecht!

***December 2016*** Rommelrock returns! De rayonhoofden van RommelRock gaan in januari weer vergaderen! Ja, ja, de Rommelkoorts begint al weer! De plannen voor de voorverkoop van de kaarten wordt binnenkort bekend gemaakt. Het schijnt dat je voor € 85,- (in de voorverkoop) een toegangskaart, een eet- en drankkaart èn een staplek voor je caravan mèt ontbijt kan kopen! Voor Albert wordt het helaas wat duurder, omdat hij uit Hoevelaken komt. Dan ben je ook nog toeristenbelasting verschuldigd…..


R R R

evival

oddel

ubriek

Nieuws Januari 2017

***Bomenjacht***

Alwin, Andre en Frans (en Laura) gingen op jacht naar de meest perfecte kerstboom. Aanhangwagen achter de auto en richting het kruispunt bij het Ei. Na een grondige inspectie van het assortiment bomen, maakten de mannen alle drie een keuze. Alwin had ongeveer alle bomen bekeken, zelfs de slagboom! Bij thuiskomst vond Andre zijn kerstboom toch een beetje te groot en knipte de hele piek er uit! Volgens Marion had de boom de vorm van een appel gekregen……. Maar goed, met de ballen en slingers er in, leek het nog wel iets op een kerstboom. Tijdens de oudjaar-viering bij Marion thuis, bleken alle naalden er al zo’n beetje er af gevallen te zijn. Alwin en Frans konden het niet laten…….de boom verdween diezelfde avond nog in de vuurkorf!

***Korte berichtjes*** • • • • •

Albert en Nicole verwachten in de zomer hun 2e kindje! Jeffrey krijgt promotie bij Broekhuis. Wel moet hij nu aan de studie en heeft hij iets minder tijd voor al zijn vrijwilligerstaken bij Revival Anke gaat in juni voor een half jaar naar Sri Lanka voor vrijwilligerswerk. Hierdoor zal ze begin van het volgende seizoen niet starten. Anneke en Maarten wonen tijdelijk in het huis van Joke van ’t Land. Wachtende op hun nieuwbouwhuisje in Zwartebroek Het is Jeffrey gelukt om Amber 3x te kussen om een gelukkig nieuwjaar te wensen!

***Speeltuintje geopend***


R R R

evival

oddel

ubriek

Nieuws Januari 2017

Op zaterdagmorgen 17 december 2016 is de nieuwe speeltuin officieel geopend. Het lintje werd doorgeknipt door Maud van de Glind en Tygo Lozeman van KV Revival. Een prachtig glijbaanspeelhuisje en een grote schotel schommel werd mede dankzij het Rabo fonds gefinancierd, waar Revival erg blij mee is. Vrijwilligers van vv Terschuurse Boys en kv Revival hebben de afgelopen zomer hard gewerkt om de oude toestellen af te breken en de nieuwe te plaatsen. Het resultaat mag er dan ook zijn!

***Overstap naar Odik???*** Er was grote verwarring in de korfbalwereld. De roddel leefde dat de 3 zusjes Mandersloot over zouden stappen van DWS naar Odik‌ Wat bleek het verhaal. DWS en Odik speelde gezamenlijk een wedstrijd tegen China in Odik shirts en hier deden de 3 zusjes Mandersloot aan mee.

DE RRR WENST HAAR LEZERS EEN GEZOND EN SPORTIEF 2017 !!!


Jeugdhoek KV Revival Welkom in het eerste jeugdhoekje van 2017!! Gek he? Het is alweer 2017. Hebben jullie een fijne kerstvakantie gehad? Zoals jullie verder in dit Jeugdhoekje kunnen lezen heeft de D1 dat in ieder geval wel gehad. En wij ook hoor. We hopen dat jullie weer een fijn korfbaljaar tegemoet gaan met heel doelpunten en met nog meer plezier! Tijdens de kerstvakantie waren er even geen wedstrijden, maar dat wordt deze weken weer helemaal opgepakt. We verwachten dat jullie wel weer veel zin zullen hebben om lekker te komen korfballen en alle oliebollen en gourmet-etentjes maar eens even goed te verteren!

Wil jij zo’n mooie prijs?! Wie wist al dat je hier mooie prijzen kunt winnen? Ja? Dan weet je vast al wat de bedoeling is! Wist je dat nog niet? Dan weet je het nu! Want in deze ballade staat een puzzel. Als je die maakt en inlevert/ opstuurt, maak jij kans op zo’n toffe prijs! Wie wil dat nou niet? Hier kun je de puzzel vinden: Meestal staat de puzzel helemaal vooraan in de Ballade of tussen het korfbal- en het voetbalgedeelte in. Dit is wat je kunt winnen: Als je de puzzel gevonden hebt, zie je ook wat de prijzen zijn….

D1 naar de bios! Hebben jullie het al gezien op facebook? Daar is alles van Revival te volgen! Daar kwamen we erachter dat alle dames en heren van de D1 een bril dragen. Alleen niet voor altijd, maar het was maar voor even… Hoe zit dat dan? Deze toppers hadden zelf een teamuitje gepland naar de bioscoop. Hoe leuk is dat? Daar hebben ze naar de film Sing gekeken. We hebben begrepen dat ze het super naar hun zin hebben gehad! Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! En heel leuk dat jullie dat op facebook hebben gezet! Zo kon iedereen een beetje met jullie gezellige uitje meegenieten.

Na dit leuke uitje in jullie kerstvakantie gaan jullie weer naar school en naar de korfbaltrainingen en wedstrijden. Hopelijk hebben jullie de ‘teamgeest’ sterker gemaakt en gaan we dat in het veld terug zien!


Jeugdhoek KV Revival ]

Speler van de week!

Zaterdag 7 januari was Bas van de Pol de allereerste speler van de week van 2017! Dat was meteen een goed begin. Wat leuk dat je zo enthousiast was met het inrennen en het inschieten. Je zat goed te luisteren naar de voorbespreking van de trainer Henk Schimmel en super je best gedaan met de mooie doorloopbal tijdens de wedstrijd! Heel goed gedaan! Hieronder staan een paar mooie actiefoto’s van jouw moment!


Jeugdhoek KV Revival

Nog meer creatief plezier Ben je na het puzzelen nog niet klaar met creatief zijn en wil je nog even doorgaan? Of vind je puzzelen niets aan en kleur je liever? Dat kan! Op de volgende pagina vind je een superleuke kleurplaat voor jou. Veel tekenplezier!

Verjaardagen 5 januari

Eline van der Veer

Eline, jij bent de eerste jarige van 2017 en ook meteen de enige jarige in januari! Nu deze Ballade uitkomt ben je zelfs al jarig geweest. We horen dat je een hele fijne en gezellig dag hebt gehad en we wensen je een tof, goed en sportief nieuw jaar toe! Groetjes! En natuurlijk voor iedereen: We wensen jullie een fijn 2017 met veel korfbalplezier!! namens de jeugdcommissie: Maaike, Saskia, Martin en Anke


Jeugdhoekje


Ballade januari 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you