Page 1

Промоција 10.04 - 02.05

12 0% рати камата со сите кредитни картички

бела техника и мали апарати ПАКЕТ ЦЕНА САМО ЗА С Е ГА

8.999

A++

KOMБИНИРАН ЛАДИЛНИК ЗАМРЗНУВАЊЕ

ден.

ден.

FAVORIT RF-263

А+ 42Л.

20.999

171Л. 144 ОДРЖУВАЊЕ

РЕДОВНА ЦЕНА

CM

11.499

6 кг

1000

ВРТЕЖИ/МИН

РЕДОВНА ЦЕНА

13.999

QUADRO WM-FF10044W МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

www.tehnomarket.com.mk/eko-pravilnik

B

7 кг

15

ПРОГРАМИ

РЕДОВНА ЦЕНА

14.499

QUADRO DM-F7205PV

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА


OAS-KP8V1 IX

10143.3 ETSDHAQXSP

ВГРАДЛИВА ФУРНА

ВГРАДЛИВА ФУРНА

• • • •

ТИП НА КОНТРОЛА ЕЛЕКТРОНСКА КОПЧИЊА НА ВОВЛЕКУВАЊЕ ПЕТ ПОЗИЦИИ ВО РЕРНАТА СИСТЕМ COOK3 (ГОТВЕЊЕ НА ТРИ ЈАДЕЊА ИСТОВРЕМЕНО, БЕЗ МЕШАЊЕ НА МИРИСИ) • ФУНКЦИЈА НА САМОЧИСТЕЊЕ СО ПИРОЛИЗА • ФУНКЦИЈА ЗА ГОТВЕЊЕ СО ПАРЕА • ДИМЕНЗИИ:(ВXШХ Д) 59,5 Х 59,5 Х 65

• ФУНКЦИИ- ГРИЛ, ТУРБО ВЕНТИЛАТОР , ГОРЕН И ДОЛЕН ГРЕАЧ • ЛЦД ДИСПЛЕЈ СО ДИГИТАЛЕН ТАЈМЕР • POP IN POP OUT КОПЧИЊА • САМОЧИСТЕЊЕ СО ПАРЕА • ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ • ТРОЈНО, РЕФЛЕКСНО СТАКЛО НА ВРАТАТА • СТАКЛОТО НА ВРАТАТА СЕ ВАДИ ЗА ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ • ДИМЕНЗИИ 60X60X57

13.999

А+

11.999 PG-2VQ103 / PH3200PG

А

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА

• СТАКЛОКЕРАМИКА • 2 ЗОНИ • HI-LIGHT СЕНЗОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА • ДИМЕНЗИИ Ш/Д-27СМ./49СМ.

ПАКЕТ ЦЕНА

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА

• СТАКЛОКЕРАМИЧКА • ИНДИКАТОР НА ПРЕОСТАНАТА ТОПЛИНА • 4 ЗОНИ НА ГОТВЕЊЕ • КОНТРОЛНИ КОМАНДИ НА ДОПИР • БЕЗ РАБОВИ

12.999

EKC-6450 AOW

ПАКЕТ ЦЕНА

А

30.999

23.999

ШПОРЕТ СО СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОТНА • • • • • •

10.999

16.499

А 72 Л.

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ / 1 OВАЛНА, 1 ДВОЈНА ИНДИКАТОРИ ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА 3 СТАКЛА НА ВРАТАТА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА, МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР ВЕНТИЛАТОР НА ФУРНАТА ДИМЕНЗИИ(Ш/Д/В) 60X60X85 CM

65 Л.

6018CE3.434 EHTAKDQ

22.999

17.999

ШПОРЕТ СO СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОТНА • • • • •

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ / 1 ОВАЛНА, 1 ДВОЈНА ЗОНА) 3 СТАКЛА НА РЕРНАТА 10 ПРОГРАМИ ИНДИКАТОРИ ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60

62 Л.

508CE2.30EH(W) • • • • •

59 Л.

64 Л.

58 Л.

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • БОЈА-ИНОКС • ДИМЕНЗИИ-85/60/60

9.999

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • • • •

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ МЕХАНИЧКИ КОМАНДИ БОЈА БЕЛА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 85/60/60 CM

10.999

9.699

13.999

ВЕНТИЛАТОР 8 ФУНКЦИИ 3 СТАКЛА НА ВРАТАТА ECO CLEAN EMAIL ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/60

A

EC-640 WWFT

17.999

ШПОРЕТ СO СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОТНА

A

11.999

30.999

А

А

HAGEN EC-650MF X

20.999

AKT-809 NE / AKT-8090 NE

65 Л.

6.999

5.999

71 Л.

24.999

E-6295 MF

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • • • •

2 ПЛИНСКИ -2 ЕЛ. ПЛОТНИ ЕЛЕКТРИЧЕН ГРИЛ ВЕНТИЛАТОР ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60

12.999

9.999


EOB-5434 AOX

EOC-5631 AOX

ВГРАДЛИВА ФУРНА • • • • • • • •

ВГРАДЛИВА ФУРНА

МЕХАНИЧКА КОНТРОЛА ЕЛЕКТРОНСКИ ДИСПЛЕЈ ТАЈМЕР 2 СТАКЛА НА ВРАТАТА 10 ПРОГРАМИ БОЈА ИНОКС ТЕЖИНА 38КГ. ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д 594 Х 594 Х 569

А

• • • • • • • • •

72 Л.

ПИРОЛИТИЧКО САМОЧИСТЕЊЕ КОМАНДИ НА ВОВЛЕКУВАЊЕ АВТОМАТСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ ПРИ ОТВАРАЊЕ НА ВРАТА ФУНКЦИЈА БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА ПОТСЕТНИК ЗА ЧИСТЕЊЕ ДИМЕНЗИИ HXWXD (ММ): 594X594X568

А+

72 Л.

30.999

20 .999

23.999

17.499 EHF-6346XOK

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА • • • • • • • •

EHF-6240XXK

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА • • • •

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ CHILD LOCK ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА

12.999

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ / 2 ДОДАТНИ ТOUCH - КОМАНДИ МОЌНОСТ - 7000W. (МАКС.) СИГУРНОСНА БРАВА CHILD ZONE/AUTO OFF СВЕТЛЕЧКИ ИНДИКАТОРИ МЕТАЛНА РАМКА ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) - 3.8Х57.6Х51.6 СМ

17.999

11.399 ПАКЕТ ЦЕНА

12.999

26.999

ПАКЕТ ЦЕНА

BES-331110B

BO-735E11X

• • • • • • •

• МАКСИМАЛНА ПОВРШИНА НА ТАВАТА ЗА ПЕЧЕЊЕ: 1.316 CM² • СОВРШЕН ГРИЛ (PERFECTGRILL) • ОБЛИК НА КОПЧИЊАТА: PUSH PULL КОПЧИЊА • МАТЕРИЈАЛ НА УПРАВУВАЧКАТА ПЛОЧА: ИНОКС • LED ЕКРАН, GENTLECLOSE, ESSENTIAL ЛИНИЈА • 1 ДЛАБОКА ЕМАЈЛИРАНА ТАВА ЗА ПЕЧЕЊЕ • 1 ПЛИТКА ЕМАЈЛИРАНА ТАВА ЗА ПЕЧЕЊЕ • ВОДИЛКИ ЗА ТАВИ: 1X ЖИЧАНИ ВОДИЛКИ • ТЕРМОЕЛЕКТРИЧЕН ОСИГУРУВАЧ СО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ • ДИНАМИЧЕН СИСТЕМ НА ЛАДЕЊЕ НА РЕРНАТА DC+ • ДВОЈНО ЗАСТАКЛЕНА ВРАТА НА РЕРНАТА СО ЕДЕН ДЕФЛЕКТОР (COMPACTDOOR) • СИЛВЕРМАТ-ЕМАЈЛ (SILVERMATTE) • СЛОЈ БЕЗ ОТПЕЧАТОЦИ (TOUCHFREE ИНОКС) • ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 59,7 × 59,5 × 54,7 CM

ВГРАДЛИВА ФУРНА

ВГРАДЛИВА ФУРНА

9 ПРОГРАМИ, ВЕНТИЛАТОР ВО ФУРНАТА, МОЖНОСТ ЗА ИСТОВРЕМЕНО ГОТВЕЊЕ НА ТРИ НИВОА ОПЦИЈА ЗА ПАРЕА ЛЕСНО ЧИСТЕЧКИ ЕМАЈЛ СО ХИДРОЛИЗА ВРАТА СО ТРИ СТАКЛА, ЦРНИ POP IN/OUT КОНТРОЛНИ КОПЧИЊА КОИ СЕ ВОВЛЕКУВААТ • ЛЦД ДИСПЛЕЈ, ТАЈМЕР, ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ • ДИМЕНЗИИ 560 X 550 X 590 ММ

А

71 Л.

24.999

20.099

• • • •

71 Л.

16.699

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА

А

17.999

ECT-643BCSC

HK-654070 FB • • • • • •

33.999

• • • •

4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ DIRECTTOUCH - КОНТРОЛА НА ЛИЗГАЊЕ НА ДОПИР ОСИГУРУВАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ДЕЦА ФУНКЦИЈА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ АВТОМАТСКО ГРЕЕЊЕ, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ COUNTUP TIMER - МОМЕНТАЛЕН МЕРАЧ НА ВРЕМЕТО ЗА ГОТВЕЊЕ ЕКО ТАЈМЕР - МАКСИМАЛНО ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА АУДИО СИГНАЛИ ИНДИКАТОР ЗА ОСТАНАТА ТОПЛИНА OPTIHEAT STOP & GO - ПРИВРЕМЕНО НАМАЛУВАЊЕ ШИРИНА 58 СМ

• • • • • •

4 HILIGHT ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ ЗАКОСЕН РАБ ОД ПРЕДНАТА СТРАНА КОНТРОЛА НА ДОПИР (TOUCHCONTROL) АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА ЗАШТИТА ОД ПРЕТЕКУВАЊЕ STOP&GO (ПАУЗА) - ЗА МАКСИМАЛНО СИГУРНО ГОТВЕЊЕ ОДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНА СИГНАЛИЗАЦИЈА НА ПРЕОСТАНАТА ТОПЛИНА ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 60 × 9,2 × 52 CM МЕРКИ ЗА ВГРАДУВАЊЕ: 56 × 6,2 × 49 CM

16.999

18.999

15.499 ПАКЕТ ЦЕНА

32.848

15.399 ПАКЕТ ЦЕНА

30.999


A++

13

14

комплети

12

комплети

FFB-41600 ZM

МАШИНА ЗА САДОВИ • • • • • • •

A++

4 ПРОГРАМИ, 4 ТЕМПЕРАТУРИ СИСТЕМ ЗА СУШЕЊЕ: AIRDRY ТЕХНОЛОГИЈА ФУНКЦИJА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ОДЛОЖЕН СТАРТ ОД 1 ДО 24 ЧАСА ПОЛНЕЊЕ: SENSORLOGIC ТИП НА МОТОР- INVERTER BLCD ДИМЕНЗИИ: 85X60X62,5 CM

28.999

21.999

WFC-3C22 P X

МАШИНА ЗА САДОВИ • • • •

26.999

• • • • •

5 ПРОГРАМИ 4 ТЕМПЕРАТУРИ ОДЛОЖЕН СТАРТ AIRDRY ТЕХНОЛОГИJА ДИМЕНЗИИ:82X60X55CM

A+

21.999

5 ПРОГРАМИ 3 ТЕМПЕРАТУРИ AIRDRY ТЕХНОЛОГИJА АВТОМАТСКО ОТВАРАЊЕ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/60

A+ 10

SMV-24AX00E • • • • •

22.999

19.999

ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ 4 ПРОГРАМИ И 4 ТЕМПЕРАТУРИ НА ПЕРЕЊЕ INFO LIGHT, GLASS PROTECTION, AQUA STOP ECO SILENCE ИНВЕРТЕР МОТОР СЕНЗОР ЗА ПОЛНЕЊЕ ДИМЕНЗИИ: 81.5-87.5 X 60 X 55 CМ

комплети

WSFC-3M17X

МАШИНА ЗА САДОВИ • • • •

A+ 10

17.999

DSFE-1B10 S

МАШИНА ЗА САДОВИ • • • • •

8 ПРОГРАМИ МОЖНОСТ ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОШНИЦА ИНДИКАТОРИ ЗА СОЛ И СЈАЈ ДИМЕНЗИИ( В Х Ш Х Д ): 85X45X60

БРОЈ НА ПРОГРАМИ 6 ОДЛОЖЕН СТАРТ ЛЕД ДИСПЛЕЈ ДИМЕНЗИИ (Ш Х В Х Д) 45 Х 85 Х 60 СМ

A+

комплети

23.799

11.999

комплети

9

МАШИНА ЗА САДОВИ

• БРОJ НА ПРОГРАМИ 7 • ОДЛОЖЕН СТАРТ • ДИМЕНЗИИ: 59,8 X 85 X 59,8 CM

A+ 12

комплети

ESF-4202 LOW • • • • •

25.599

МАШИНА ЗА САДОВИ

21.999

комплети

ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ

15.499

MS-7000

ТЕХНОЛОГИЈА 6 СЕТИЛО ОДЛОЖЕН СТАРТ ДО 24 ЧАСА ПЕРЕЊЕ ПО ЗОНИ, ЗАШТИТА ОД ПРЕЛЕВАЊЕ БОЈА: ИНОКС

A+ 13 ESL-5322 LO

5

комплети

18.999

15.999

ГОДИНИ

A+

20.999

18.999

9

комплети

SPS-24CW00E

ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ • • • • • •

22.999

19.999

ECOSILENCE DRIVE ИНВЕРТОР МОТОР ВНАТРЕШНОСТ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК БРОЈ НА ТЕМПЕРАТУРИ: 4 БРОЈ НА ПРОГРАМИ: 4 AQUASTOP, AQUA-SENSOR, ACTIVEWATER, DUOPOWER ДИМЕНЗИИ:45 X 84.5 X 60 CM


А++

А++

А++

ЗАМРЗНУВАЊЕ

88Л.

104Л. ЗАМРЗНУВАЊЕ

ЗАМРЗНУВАЊЕ

221Л.

234Л.

230Л.

182 CM

189CM

185CM

ОДРЖУВАЊЕ

98Л.

ОДРЖУВАЊЕ

ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

ОДРЖУВАЊЕ

ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

46.999

39.999

36.999

28.999

31.990

31.699

23.999

24.999

RB-37J5215 SS/EF

LIEBHERR CNEF-3515

TXH8-T2O XZH

RB-33J3200 WW/EK

• • • • •

• • • • • • • • •

• • • •

• • • • • • • •

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

КЛИМАТСКА КЛАСА SN-T МОЌНОСТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 13 КГ / ДЕН ЗАДРЖУВА ТЕМПЕРАТУРА ВО МИРУВАЊЕ 18 ЧАСА БРОЈ НА КОМПРЕСОРИ 1 ДИМЕНЗИИ: Ш Х В Х Д 59,5 Х 201 Х 67,5 СМ

А++ 98Л.

ЗАМРЗНУВАЊЕ

269Л. 201

CM

ОДРЖУВАЊЕ

КЛИМАТСКА КЛАСА SN - T ОПТИМАЛЕН ОПСЕГ НА АМБИЕНТАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 10 - 43 ° C ВРАТА ОД НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ POWERCOOLING ФУНКЦИЈА ЗА БРЗО ЗАМРЗНУВАЊЕ СКЛАДИРАЊЕ ПРИ ПРЕКИН НА ЕЛ.ЕНЕРГИЈА 28 ЧАСА ДИГИТАЛЕН ЕКРАН - 2.4 “TFT МОНОХРОМАТСКИ ЕКРАН НА ДОПИР ДИМЕНЗИИ 181,7 X 60 X 62,5 MM (В X Ш X Д)

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

ИНВЕРТЕР МОТОР ЛЦД ДИСПЛЕЈ НА ВРАТАТА ЕЛЕКТРОНСКИ КОНТРОЛИ КАРАКТЕРИСТИКИ - MULTIFLOW, ACTIVE OXYGEN 2.0, 3 IN 1 ZONE, FRESH CRISPER+, LED ОСВЕТЛУВАЊЕ, HOLIDAY PROGRAM, АНТИБАКТЕРИСКА ЗАШТИТА, HYGIENE CONTROL • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 10КГ/24 ЧАСА • БОЈА INOX • ДИМЕНЗИИ: 189X60X72 ЦМ

5 29.999

20.999

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

COOLSELECT ZONE ™ 4 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ 3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ АЛАРМ НА ВРАТАТА ТИП НА ФРЕОН R-600A КОМПРЕСОР СО ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 12 КГ / 24 Ч ДИМЕНЗИИ: Ш Х В Х Д 59,5/185/66,8 СМ

ГОДИНИ

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

21.999

16.999

22.999

23.999 18.999 17.999 13.999 А+ 104Л. ЗАМРЗНУВАЊЕ

А+ 111Л.

234Л. 189 ОДРЖУВАЊЕ

CM

ЗАМРЗНУВАЊЕ

А+ 111Л.

228Л. 188 ОДРЖУВАЊЕ

CM

ЗАМРЗНУВАЊЕ

А+ 84Л.

228Л. 187 ОДРЖУВАЊЕ

CM

ЗАМРЗНУВАЊЕ

17.999 А+ 50Л.

184Л. 170 ОДРЖУВАЊЕ

CM

ЗАМРЗНУВАЊЕ

WTNF-81 OX

BLF-8001W

LR-8S1 S

CF-331S

EJ-2801AOX

• • • • • • • • •

• • • • • • •

• • • •

• • • • • • •

• • • •

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

СКЛАДИРАЊЕ СО ИСКЛУЧЕНА ЕНЕРГИЈА 17 Ч ЕЛЕКТРОНСКО УПРАВУВАЊЕ АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА РЕВЕРЗИБИЛНА ШАРКА НА ВРАТАТА 6TH SENSE ТЕХНОЛОГИЈА ФИОКА ЗА СВЕЖА ХРАНА НАДВОРЕШЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ ВРАТА НАПРАВЕНА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д 189 Х 60,1 Х 72,9

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК 6TH SENSE ПРИЛАГОДЛИВИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ LED ДИСПЛЕЈ КАПАЦИТЕТ НА МРЗНЕЊЕ 4 KG/24H 3 ФИОКИ ВО ЗАМРЗНУВАЧ БОЈА БЕЛА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 188/60/65

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ НИВО НА БУЧАВОСТ 38 ДБ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 187/60/64

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ГАС: Р600 БОЈА: СРЕБРЕНА ИЗМЕНЛИВИ ВРАТИ РЕГУЛИРАЧКИ НОГАРКИ ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА ПРИЛАГОДУВАЧКИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 170/54/61 CM

ЛАДИЛНИК

209Л. 159 ОДРЖУВАЊЕ

СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ ЗОНА ЗА СВЕЖ ЗЕЛЕНЧУК / ОВОШЈЕ НИВО НА ШУМ : 40 ДБ ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 159/55/60

CM


A

A

10

9

кг перење

6

7

кг сушење

48.999

EW-8W261B

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ • • • • • • •

ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ СО КОНДЕНЗАЦИЈА УРЕД ЗА ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВИ ОДЛОЖЕН СТАРТ, АВТОМАТСКО СУШЕЊЕ ПАРНИ ПРОГРАМИ СИСТЕМ НА МОТОР: ПОСТОЈАН МАГНЕТ ВОЛУМЕН НА БУБАЊ: 69 Л ПРОГРАМИ ЗА ПЕРЕЊЕ:, ПАМУК,EKO ПАМУK, СИНТЕТИКА, ЧУВСТВИТЕЛНИ, ВОЛНА, FRESHSCENT ПАРЕА, ЦЕНТРИФУГА / ЦЕДЕЊЕ, ИСПИРАЊЕ, , СПОРТСКА ОБЛЕКА,НОВА ОБЛЕКА • ДИМЕНЗИИ: (В X Ш X Д): 850 X 600 X 631 MM

8

кг сушење

54.999

1600

ВРТЕЖИ/МИН

34.945

1600

ВРТЕЖИ/МИН

29.999

FWDG-97168 WS

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ • • • •

14 ПРОГРАМИ 6TH SENSE ТЕХНОЛОГИЈА ЛЕД ДИСПЛЕЈ ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д) 84 Х 60 Х 61

кг перење

DE-8B

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • • • • •

ИНВЕРТЕР МОТОР ( 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ) ДИГИТАЛЕН ЛЦД ЕКРАН ОДЛОЖЕН СТАРТ 15 ПРОГРАМИ ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ, СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА КАПАК КОЈ СЕ ОТСТРАНУВА ДОПОЛНИТЕЛНО ПЛАКНЕЊЕ СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПЕРЕЊЕ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: В/Ш/Д: 84,5 / 59,7 / 55,7 CM

21.999

ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ СО КОНДЕНЗАЦИЈА РЕВЕРЗИБИЛНО ДВИЖЕЊЕ НА БАРАБАНОТ AUTODRAIN, ЛЕД ДИСПЛЕЈ СИСТЕМ ПРОТИВ ТУТКАЊЕ, ОДЛОЖЕН СТАРТ СИГНАЛ ЗА ПОЛН САД ЗА КОНДЕНЗАТОТ ВАКУМСКИ НОГАРКИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА СУШАРАТА НАД МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ СЕНЗОР НА ВЛАЖНОСТ, ПОЦИНКУВАН БАРАБАН ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 60 × 85 × 62,5 CM

A++

46.999

EW-8H259 ST

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ • • • • • • • •

42.999

ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 118 Л ТИП НА ДИСПЛЕЈ: LCD НА ДОПИР LED СВЕТЛО ВО ВНАТРЕШНОСТА НА БАРАБАНОТ ИНВЕРТЕР МОТОР, ОДЛОЖЕН СТАРТ, ТЕХНОЛОГИЈА СО ТОПЛИНСКА ПУМПА PERFECTCARE СЕРИЈА : PERFECTCARE 800 (DELICATECARE) AUTOOFF БЕЗ ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА НА STAND-BY WOOLMARK GOLD-CARE СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОГРАМА НА СУШЕЊЕ ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д: 850 X 600 X 600 ММ

A+ 5.5 кг 1200

ВРТЕЖИ/МИН

EWE-81283 W

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОЛЕМ ДИСПЛЕЈ РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА ОДЛОЖЕН СТАРТ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/52 CM

18.999

13.999

800

IDC-75 (EU)

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ • • • •

ТИП:КОНДЕНЗАТОРСКА ИНДИКАТОР ЗА ПРАЗНЕЊЕ НА ВОДА ОТВАРАЊЕ НА ВРАТАТА: 180° ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 85/59,5/58,5

16.999

12.499

MP-7102

ВРТЕЖИ/МИН

AWE-55208

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ СО ГОРНО ПОЛНЕЊЕ

7 кг

B

5

• • • •

16.999

MPI-8124 A++ INVERTER

ГОДИНИ

24.999

B

A+++ 8 кг

19.999

1200

ВРТЕЖИ/МИН

9 кг

8 кг

• • • • • • • •

A+++

кг перење

16.999

15.999

• ТАЈМЕР • 18 ПРОГРАМИ • НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНТРИФУГАТА НА 400 ВРТЕЖИ • ИНДИКАТОР ЗА ТЕКОТ НА ПЕРЕЊЕ • ДИМЕНЗИИ 90X40X60 ЦМ

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • • • • •

A++

ВОЛУМЕН НА БАРАБАН: 49 LT 15 ПРОГРАМИ ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА БРЗА ПРОГРАМА: 15 МИНУТИ НА 30 C ОДЛОЖЕН СТАРТ, РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ ДИМЕНЗИИ:( В Х Ш Х Д ) 84,5/59,7/52,7 CM

7 кг

1000

ВРТЕЖИ/МИН

18.999

10.999


A+++

8 кг

1400

ВРТЕЖИ/МИН

L-6FBG48S

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

30.999

25.999

• СИСТЕМ НА МОТОР: ПОСТОЈАН МАГНЕТ • ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ, L: 53 • ПРОГРАМИ ЗА ПЕРЕЊЕ: ПАМУК, СИНТЕТИКА , ЧУВСТВИТЕЛЕНА ОБЛЕКА, ВОЛНА, АНТИАЛЕРГЕНА ПРОГРАМА, БРЗА ПРОГРАМА- 20 МИН 3 КГ, НОВА ОБЛЕКА, ПОСТЕЛНИНА, СПОРТ • ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д), : 85 X 60 X 57 СМ

ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

A+++

8 кг

1200

ВРТЕЖИ/МИН

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

WE-703

7 кг

1000

ВРТЕЖИ/МИН

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • • • • • •

18.999

ФУНКЦИЈА BUBBLE SOAK, BUBBLE ТЕХНОЛОГИЈА ОДЛОЖЕН СТАРТ LED ДИСПЛЕЈ, ДИЈАМАНТСКИ БУБАЊ БРЗО ПЕРЕЊЕ 15 МИН. СМАРТ ПРОВЕРКА, STAYCLEAN ФИОКА ДИМЕНЗИИ (ШXВXД) 60X85X55 ММ

A+++

9 кг

1400

ВРТЕЖИ/МИН

EW7-F249S

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • •

17.999

WAVEACTIVE БАРАБАН ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 54 L ЛЕД ДИСПЛЕЈ ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК НА ПЕРЕЊЕ (24 ЧАСА) 16 ПРОГРАМИ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОДЕСУВАЊА НА СИТЕ ПРОГРАМИ ОСНОВНИ ПРОГРАМИ: ПАМУК, МИКС СИНТЕТИКА, ВОЛНА/РАЧНО ПЕРЕЊЕ РЕЖИМИ НА ПЕРЕЊЕ: NORMALCARE, ECOCARE, TIMECARE ПРОГРАМА ЗА САМОЧИСТЕЊЕ (STERILTUB) ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 60 × 85 × 54,5 CM

32.999

33.999

EW-6F421B

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • •

20.499

37.999

СИСТЕМ НА МОТОР: ПОСТОЈАН МАГНЕТ ВОЛУМЕН НА БУБАЊ: 69 Л, ОДЛОЖЕН СТАРТ FUZZY LOGIC СЕНЗОР ТЕХНОЛОГИЈА УРЕД ЗА ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВИ ОПЦИЈА SOFTPLUS: ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОРИСНОСТА НА ОМЕКНУВАЧОТ ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д, MM: 850 X 600 X 631 MM

24.999

WW-80J5355 MW/AD • • • • • •

A+++

26.999

ИНВЕРТЕР ИНДУКЦИСКИ МОТОР AQUA CONTROL SENZOR, SENSI CARE, DIRECTSPRAY JET ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИJА 190 KWH / ГОД ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА 11790 Л./ГОД НИВО НА БУЧАВА 53 DB ДИМЕНЗИИ ( В X Ш X Д) 85/ 60/ 60 CM

A+++

A++

7 кг

1200

ВРТЕЖИ/МИН

BWA-71252 W

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

10 кг

1200

ВРТЕЖИ/МИН

A+++

13.499

8 кг

1400

ВРТЕЖИ/МИН

WAN-28260 BY

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • •

32.999

25.999

ВОЛУМЕН НА БАРАБАН 55 L ЗАШТИТА ОД ПРЕЛЕВАЊЕ LED ЕКРАН ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д): 84,8 Х 59,8 Х 55 СМ

22.999

A+++

9 кг

1200

ВРТЕЖИ/МИН

NLM11-925 WW

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • • •

16.999

• LCD ДИСПЛЕЈ • PUSH &WASH КОПЧЕ ЗА АВТОМАТСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАД 20 ДАМКИ НА САМО 30 СТЕПЕНИ • WATER BALANCE PLUS СЕНЗОР ЗА ОПТИМИЗИРАЊЕ НА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА • РЕГУЛАЦИЈА НА БРОЈОТ НА ВРТЕЖИ • 16 ПРОГРАМИ • СПЕЦИЈАЛНИ ПРОГРАМИ: ПОЛИЕСТЕР, GORETEX, НАЈЛОН, МИКРОФИБЕР СПЕЦИЈАЛНИ СПОРТ ПРОГРАМИ, ПРОГРАМА ЗА ОБУВКИ, GOLDEN WOOLMARK • ТАЈМЕР ЗА ОДЛОЖЕНО ПЕРЕЊЕ • ДИМЕНЗИИ: (В Х Ш Х Д) : 85 X 59.5 X 54 ЦМ

ГОДИНИ

5

ИНВЕРТОР МОТОР DIRECT INJECTION СИСТЕМОТ ПРЕТХОДНО ЈА МЕША ВОДАТА СО ДЕТЕРГЕНТ И ПОБРГУ НАВЛЕГУВА ВО ТКАЕНИНИТЕ ACTIVE CARE ФУНКЦИЈАТА СПЕЦИФИЧНО ГИ ТРЕТИРА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВИ НА ФЛЕКИ ОДЛОЖЕН СТАРТ ОПЦИЈА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д: 85 Х 60 Х 61 СМ

A++

6 кг

1200

ВРТЕЖИ/МИН

FWL61252W EU

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • • • • • • •

18.999

18.999

15.999

ВОЛУМЕН НА БУБАЊ - 52 Л ПРЕДПЕРЕЊЕ ОДЛОЖЕН СТАРТ НИВО НА БУЧАВОСТ 66 ДБ МОЌНОСТ 1850 W ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ 120 СМ ДИМЕНЗИИ (ВXШXД) ММ 845X595X575


100

80

литри

80

литри

9.999

7.999

LYDOS ECO 100 V БОЈЛЕР • • • • • • • • •

КАПАЦИТЕТ : 100 ЛИТРИ ВЛЕЗЕН НАПОН: 1,8 KW, ЕЛЕКТРОНСКИ ТЕРМОСТАТ МАКСИМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 80 ° C ЕКОЛОШКА ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАЦИЈА КОНТЕЈНЕР ОД ТИТАНИУМ ЕМАЈЛ ЧЕЛИК ПРИТИСОК ТЕСТИРАН ЗА 8 BAR, ТЕХНОЛОГИЈА WATERPLUS, ECO EVO, T-MAX СТЕПЕН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЗАШТИТА: IPX3 В Х Ш Д : 885 Х 450 Х 470, ТЕЖИНА: 24 КГ

PRO 1-R80 2V 2K БОЈЛЕР • • • • • • • • •

10

КАПАЦИТЕТ 80Л, МОЌНОСТ 2 КW ЕМАЈЛИРАН ЧЕЛИЧЕН РЕЗЕРВОАР ТЕСТИРАН ДО 16 БАРИ ГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АНОДА NANOMIX ТЕХНОЛОГИЈА ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАЦИЈА CFC FREE ХИДРАУЛИЧЕН СИГУРНОСЕН ВЕНТИЛ ДО 8 БАРИ МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 75 СТЕПЕНИ IPX3 НИВО НА ЗАШТИТА ДИМЕНЗИИ ВXШXД 75.8X45X48 ЦМ ТЕЖИНА 21.5К

VLS EVO-80 EU БОЈЛЕР • • • • • • • • •

10

3.399

ВИСОКОМОНТАЖЕН БОЈЛЕР ЗА ВО КУЈНА 10 ЛИТРИ НОВ БАКАРЕН ГРЕАЧ ОД 1.2KW ХИДРАУЛИЧЕН СИГУРНОСЕН ВЕНТИЛ ДО 8 БАРИ НАДВОРЕШЕН ТЕРМОСТАТ ЗА ОДБИРАЊЕ ТЕМПЕРАТУРА НОВ ДРЖАЧ ЗА ГРЕАЧОТ СО 4 ОТВОРИ МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 80 СТЕПЕНИ ЗАГРЕВАЊЕ ЗА 29 МИНУТИ ДО 45 СТЕПЕНИ IPX1 НИВО НА ЗАШТИТА ДИМЕНЗИИ ВXШXД 36Х36Х27.6 ЦМ, ТЕЖИНА 6.6КГ

3.190

TEG-10 O БОЈЛЕР • • • • • • • • •

ТИП: ВИСОКОМОНТАЖЕН МОЌНОСТ 2 KW, ЕЛЕКТРИЧЕН ГРЕЈАЧ КАПАЦИТЕТ 10 Л ПЛАСТИЧЕН КАЗАН ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРАТА РАЧНО ПОДЕСУВАЊЕ ИЗБОР НА ЕКОНОМИЧНА ТЕМПЕРАТУРА ИНДИКАТОР ЗА РАБОТА НА ЕЛЕКТРИЧНИОТ ГРЕЈАЧ ДИМЕНЗИИ: 31 X 45,4 X 26,5 СМ, ТЕЖИНА 4,4 КГ

7.399

5.699 BGC-05AAA2

ПРАВОСМУКАЛКА • • • • • •

SILENT ТЕХНОЛОГИЈА ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А МОЌНОСТ 700W КАПАЦИТЕТ НА САД 1.5Л ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА HEPA ХИГИЕНСКИ ФИЛТЕР

• КАПАЦИТЕТ 80Л • ВЕРТИКАЛНА МОНТАЖА • НАДВОРЕШЕН ТЕРМОСТАТ

2.790

TEG-5U БОЈЛЕР • • • • • • •

НИСКОМОНТАЖЕН КУЈНСКИ БОЈЛЕР КАПАЦИТЕТ 5 Л МОЌНОСТ 2КW НАДВОРЕШЕН (РАБОТЕН) ТЕРМОСТАТ ПЛАСТИЧЕН КАЗАН МОНТАЖА НА ЅИД ДИМЕНЗИИ: 213 X 256 X 390 ММ

2.699

5.799

GLASSLINED 80L V БОЈЛЕР • • • • • • • • •

ПРАВОСМУКАЛКА • • • • •

МОЌНОСТ 1600 W ТЕКСТИЛНА ИЛИ КНИЖНА КЕСА КАПАЦИТЕТ ЗА ПРАШИНА: 2,5L ИЗДУВЕН СУНЃЕРАСТ ФИЛТЕР ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 4,5 M

4.499

КАПАЦИТЕТ 80Л МОЌНОСТ: 2 KW ВОЛТАЖА: 220-240 МАКСИМУМ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ДО 70 СТЕПЕНИ ЕМАJЛИРАНА ВНАТРЕШНОСТ ИНДИКАТОР ЗА ПОСТИГНАТА ТЕМПЕРАТУРА ТЕРМОСТАТ СО ФАБРИЧКО ПОДЕСУВАЊЕ ДО 65 СТЕПЕНИ МАКСИМУМ ПРИТИСОК: 150 ДИМЕНЗИИ: В-74 СМ/ Ш-44СМ

MS-23K3513 AW

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ: 800 W ПРИКЛУЧНА МОЌ: 1.280 W ОСИГУРУВАЧ: 8 A ESSENTIAL ЛИНИЈА БОЈА: СРЕБРЕНА ОТВOРАЊЕ НА ВРАТА: ЛЕВО ДИМЕНЗИИ: 45,1 × 25,7 × 34,3 CM

8.999

8.199

8.199

2.199 FVC123

• • • • • • •

6.290

80

3.190

4.899

5.599 • МАКСИМАЛНА НОМИНАЛНА МОЌНОСТ: 750/650 • КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА ПРАШИНА: 4 • ДИМЕНЗИИ HXWXD ВО MM: 230X310X450 • ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ: 6 М

БОЈЛЕР

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА

6.599

ПРАВОСМУКАЛКА БЕЗ ВРЕЌИЧКА

TGR-80 NG

MO-20E1S

КАПАЦИТЕТ 20 L ЈАЧИНА: 700W, НАПОН 230V/50HZ ВРЕМЕ НА ГОТВЕЊЕ: 35’ ДЕБЕЛИНА НА СТАКЛОТО: 25,5MM НЕТО/БРУТО ТЕЖИНА: 10,2/11,2 KG ДИМЕНЗИИ: 25,82/43,95/35,5 CM

ESC-61LR

6.790

литри

3.490

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА

3.399

КАПАЦИТЕТ: 80 Л, МОЌНОСТ: 1,5 KW, НАПОН: 230 V ГРЕЕЊЕ (ГРЕЕЊЕ DT = 45 ° C): 135 МИНУТИ МАКСИМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 80 ° C МАКСИМАЛЕН ПРИТИСОК 8 БАРИ ДИСПЛЕЈ ЗА ЛЕСНА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА СУПЕР ТИВКО ЗАГРЕВАЊЕ НА ВОДАТА ABS 2.0 БЕЗБЕДНОСЕН СИСТЕМ ДВОЕН РЕЗЕРВОАР ЕМАЈЛИРАН СО ТИТАНИУМ ДИМЕНЗИИ: 1066 × 506 × 270 MM, ТЕЖИНА: 26 КГ

5

MBP-20 WHITE • • • • • •

13.999

литри

3.899

• • • • • • • • •

5.399

15.999

литри

БОЈЛЕР

литри

6.199

литри

ANDRIS RS 10/3 EU

80

литри

6.999

6.999

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА • • • • • •

КАПАЦИТЕТ 23 ЛИТРИ ДИЈАМЕТАР НА ЧИНИЈАТА 28,8 CM МОЌНОСТ 800 W ФУНКЦИЈА ЗА БРЗО ОДМРЗНУВАЊЕ БОЈА: БЕЛА, ТЕЖИНА: 12,0 КГ ДИМЕНЗИИ: 27,5 Х 48,9 Х 37,4 СМ

4.499

5.499

3.699

FC9351/01

RO3729EA

VCC-4320S3A/BOL

• • • • • •

• • • • •

• • • • • •

ПРАВОСМУКАЛКА СО ПЛАСТИЧЕН САД

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ (МАКС.) 1900 W ФИЛТЕР НEPA 10, КАПАЦИТЕТ НА ВРЕЌИЧКАТА 1, 5 L БОЈА СПОРТ ЦРВЕНА ДИМЕНЗИИ (LXWXH) 410 X 281 X 247MM МАСА НА ПРОИЗВОДОТ 4,5 КГ

ПРАВОСМУКАЛКА БЕЗ ВРЕЌИЧКА

КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА ПРАШИНА 1.5 Л ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 750 W ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А МЕТАЛНИТЕЛЕСКОСКИЦЕВКИ,ХЕПАФИЛТЕР ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ (В X Ш X Д ) 3,5 Х 49 Х 29 СМ, ТЕЖИНА 5,17 КГ

ПРАВОСМУКАЛКА СО ПЛАСТИЧЕН САД МОЌНОСТ 1600W ПЛАСТИЧЕН САД ЗА ОTПАДОЦИ ВШМУКУВАЧКА МОЌНОСТ 350W МИКРОФИЛТЕР МЕТАЛНИ ТЕЛЕСКОПСКИ ЦЕВКИ 2 ПРОДОЛЖЕТОЦИ


CV-8730D0

ФЕН ЗА КОСА

CF4710

ОБЛИКУВАЧ ЗА КОСА

HD-9216/80 ФРИТЕЗА

MES-25GO СОКОВНИК

3.999

3.299

3.399

2.799

9.499

7.999

7.399

5.999

P2534246 SECURE 5-4L ЕКСПРЕС ЛОНЕЦ

KG 200

ТОСТЕР / СКАРА

4.799

3.999

4.999

3.499

1.099

899

VV-112

ФЕН ЗА КОСА

GC-8942/20 ПЕГЛА

18.999

15.999

3.999

3.399

FF-133D10 ФРИТЕЗА

MMBM-7G3M БЛЕНДЕР

5.599

3.899

10.299

XP341010

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО

CB-671816 СКАРА

7.999

4.799

3.999

ПРОДАЖНИ САЛОНИ НА ТЕХНОМАРКЕТ: Скопје: Техномаркет Парк, Градски Стадион, Техномаркет ТЦ Соравиа - ГТЦ Скопје, Техномаркет Бутел - ул. Тале Христов бр. 2, Техномаркет Супер Тинекс Првомајска, Првомајска бб, Техномаркет Супер Тинекс Годел, Перо Наков бб, Куманово: Маршал Тито бб,

Тел.: (02) 32 98 366; Тел.: (02) 31 30 525; Тел.: (02) 26 00 243; Тел.: (02) 24 03 123; Тел.: (02) 25 49 809; Тел.: (031) 438 031;

S1310/04

3.499

МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ

IT8460E0

ПЕГЛА НА ПАРЕА

RK705138

МУЛТИГОТВАЧ

SM-900 MIX&GO

БЛЕНДЕР

EA-810770 КАФЕМАТ

GC712834 GRILL ТОСТЕР/СКАРА

2.899

11.099

8.999

5.999

4.999

4.999

3.199

4.199

3.499

BRE-605/00 ДЕПИЛАТОР

3.799

3.199

MG-5730

МАШИНКА ЗА ПОТСТРИЖУВАЊЕ

MN 105

3.499

МАСАЖЕР ЗА СТАПАЛА

HR7776/90

КУЈНСКИ РОБОТ

2.599

12.999

10.999

24.999

19.999

12.999

10.499

BG-916834 BBQ 3 IN 1 СКАРА

Прилеп: Кузман Јосифовски 11/1-1 Прилеп Велес: Маршал Тито 65, Струмица, Климент Охридски бр.13, Битола: Нова Битола, Васко Каранѓелевски бб сутерен, Струга: Маршал Тито бр. 106, Штип: Карл Маркс бр. 60, Охрид: ул. 7ми Ноември 286, Кочани: Тодосија Паунов бр.93 Гостивар: ТЦ Импортане, лок. 58, сутерен,

15.999

13.999 Тел.: 048/474 618 Тел.: (043) 212 408; Тел.: (034) 320 201; Тел.: (047) 220 131; Тел.: (046) 784 140; Тел.: (032) 397 793; Тел.: (046) 250 348; Тел.: (033) 470 733; Тел.: (042) 213 194

Промоцијата трае до назначениот период или до потрошување на залихите. Сите цени се со пресметан ддв. Техномаркет го задржува правото на повлекување на производи и промена на цените. За можни печатни грешки, Техномаркет не превзема одговорност и однапред се извинува

www.tehnomarket.com.mk

Profile for tehnomarket.marketing

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ на бела техника и мали апарати  

Купувајте на 12 рати БЕЗ камата бела техника и мали апарати за домаќинство по СУПЕР ЦЕНИ!

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ на бела техника и мали апарати  

Купувајте на 12 рати БЕЗ камата бела техника и мали апарати за домаќинство по СУПЕР ЦЕНИ!

Advertisement