Aprilfestival 2022 - Programavis

Page 1

Verdens storste turnerende festival med teater for born og unge

A LT O M F E S T I VA L E N F O R E S T I L L I N G E R • F E S T I VA L S H O W • B Y K O R T ­ P I L L E S T E D E R • B I L L E T- I N F O • O G M E G E T M E R E . . . S

aprilfestival.dk


Teater til tiden Jeg kan i hvert fald love, at vi har lagt os i selen for at gøre Aprilfestival 2022 til noget helt særligt. Og når vi nu alligevel har samlet de mange teaterfolk, vil vi også benytte lejligheden til at drøfte hvad vi, som branche, kan gøre for at forbedre verden. Både med hensyn til tryghed, inklusion og bæredygtighed. I år fejrer vi i øvrigt 300-året for dansk teaters tilblivelse, og siden Holbergs dage har vi alle kunnet nyde glæden ved den levende scenekunst. Jeg håber, at teatret aldrig vil gå af mode. På gensyn i teatret – vi glæder os til at se både børn og voksne. Henrik Køhler festivalleder, direktør teatercentrum

Vidste du at... der findes over 150 teatre i Danmark, der spiller professionelt teater for børn og unge? 113 af disse teatre annoncerer med 320 forestillinger i Den Røde Brochure, som er Danmarks mest komplette fortegnelse over denne type teater. Brochuren kan rekvireres gratis hos Teatercentrum. Ellers ses online på www.drb.teatercentrum.dk

Aprilfestival og teater er for alle Endelig er det blevet tid til Aprilfestival i Esbjerg Kommune. Det har vi glædet os til så længe, at vi slet ikke kan vente, til der faktisk står april i kalenderen. Vi tyvstarter nemlig og åbner festivalen allerede i slutningen af marts. Til gengæld er festivalen brandvarm og flyvende, når vi i løbet af festivalugen rammer april. Foran os venter et overflødighedshorn af teater for små og store, og efter nogle år med lavvande på de gode oplevelser i kulturens verden er jeg sikker på, at vi alle vil glæde os endnu mere over en uge med absolut fuld kraft på den konto.

Det er tredje gang, at vi i Esbjerg Kommune er værter for Aprilfestival, som senest lagde vejen forbi i 2010. Begivenheden passer perfekt ind i vores ambitioner om at være et levende, energisk og kreativt sted, hvor kulturlivet skaber glæde og fælles oplevelser på tværs i kommunen. Derfor er jeg netop glad for festivalens alsidighed og rækkevidde, så vi når hele kommunen rundt lige fra de lokale forsamlingshuse til de store kulturhuse. Aprilfestival er for alle, og det samme er teater.

Jeg vil gerne byde velkommen til alle jer, der følger med Aprilfestivalen til Esbjerg Kommune. Det gælder teatrenes egne folk både på scenen og i kulissen og de mange teaterfolk fra ind- og udland, der lægger vejen forbi i et teaterfagligt ærinde.

Og allermest vil jeg selvfølgelig ønske publikum rigtig god fornøjelse med Aprilfestival – teater for små & store. Jesper Frost Rasmussen borgmester

foto: anja mahon

Det er en foranderlig verden, vi lever i, og i denne tid bliver vi mødt med den ene udfordring efter den anden. Den verdensomspændende pandemi har sat ny dagsorden for vores samvær, klimaforandringerne er blevet nærværende og mærkbare, og i disse dage raser en krig i Europa og spreder utryghed hos alle, små som store. I sådanne tider har vi brug for teatret. Det er i teatret, vi kan møde verden på en ny måde og få plads til refleksioner. Her kan vi bearbejde de mange følelser og tanker, som vi fyldes med i hverdagen. Det er i teatret, vi kan grine, græde, more os og forglemme os selv og glemme verden udenfor for en stund – og måske endda lære noget nyt og få en ny tanke. Så velkommen til Aprilfestival, der byder på lidt af hvert. Der venter mere end 150 forskellige oplevelser i programmet, og jeg er sikker på, at der noget for enhver.

VELKOMMEN TIL ESBJERG

Tak for indsatsen til hele holdet bag Aprilfestival og til alle de frivillige, der hjælper med at få alting til at fungere.

Som verdens største børne- og ungdomsteaterfestival byder Aprilfestival ind med en volumen og kvalitet, som sætter spor både nationalt og ude i den store verden. Det er vi stolte af at lægge scener til her hos os, og vi glæder os over at give alle kommunens børn og unge mulighed for at opleve scenekunst fra den øverste hylde. Rigtig mange af dem vil møde teatrene til forestillinger i deres dagtilbud og skoler, og vi håber, at de også vil tage deres familier med til de åbne forestillinger på hverdagsaftenerne og i weekenden. Der er hele 25.000 gratis billetter i spil, så det gælder bare om at få set en masse teater.

Indhold Velkommen til Aprilfestival . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 Aldersgrupper – oversigt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2

DOWNLOAD FESTIVAL-APPEN

Åbningsfest . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Festivalshow . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Kort over kommunen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Forestillinger i hverdagene . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Andre aktiviteter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4

ALLE

29 30 27 28 02 03 1 0 1 3

Forestillinger i weekenden . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5-7 Kort over weekendens spillesteder i Esbjerg (bagsiden) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8

AG

SD AG ON

SD AG TIR

ND AG MA

SØND

DAG

Internationale gæstespil . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4

DAGE

TORS

AG

ND AG SØ

LØRD EDAG

FR

RTS -

27. MA

3. AP

RI

L 2022

AL.DK ESTIV

APRILF

Festivalen har sin egen app, hvor du kan finde alt, hvad der er værd at vide om begivenheden. Læs f.eks. om alle forestillingerne, se video-trailers, orientér dig i aldersgrupperne og lav dit eget personlige festivalprogram. I appen finder du også kort over, hvor du kan finde ­teateroplevelserne samt link til billetbestillingen. Hent appen i Google Play eller App Store. Søg på ‘Aprilfestival’.

Billet-information (bagsiden) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8

Festival for alle – opbygning og organisering Aprilfestivalen indtager hele Esbjerg Kommune med teater for alle. I ugedagene spilles der teater på skoler og institutioner over hele kommunen. Om eftermiddagen – mandag til torsdag – kan der opleves teater med adgang for alle på udvalgte steder rundt omkring i hele kommunen – se side 3.

I weekenden fredag til søndag (1.-3. april) rykker festivalen ind til Esbjerg by, hvor der spilles teater på særligt udvalgte spillesteder over hele byen (se hele programmet i denne festivalavis). Alle billetter er gratis – læs om hvordan du bestiller dem på bagsiden af denne avis.

Hvem står bag? Og hvad koster det? Aprilfestival – teater for små & store arrangeres af Teatercentrum – et kompetencecenter under Kulturministeriet for udbredelse og formidling af scenekunst til børn og unge – i samarbejde med Esbjerg Kommune. Festivalens budget er på ca. 5 mio. kr., og den finansieres af værtskommunen og Kulturministeriet.

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scene­kunst støtter festivalens internationale del. ­Nordea-fonden støtter festivalens arbejde med at ­sætte fokus på de yngstes teateroplevelser, og ASSITEJ Danmark bidrager med planlægningen af festivalen.

Festivalplakaten Det er Lærke Cecilie Overgaard Hansen, som har skabt den festivalplakat, der er blevet brugt til at promovere festivalen. Lærke Cecilie går til daglig i gymnasiet. Plakaten blev til som en del af et vejledt pædagogisk forløb på Kulturskolen Esbjergs billedkunstlinje og blev – som vinder af en konkurrence – præmieret med 4.000 kr., som blev uddelt ved en ceremoni på Kulturskolen i oktober 2021. Plakaten har sidenhen dannet udgangspunkt for festivalens grafiske designlinje både i alm. tryksager, byrumsudsmykning, annoncekampagner – samt på nettet og på de sociale medier.

HVAD KAN JEG SE? - sådan finder du rundt i ­programmet & på festivalen Alle forestillinger præsenteres k­ ronologisk i den rækkefølge, de spiller. De farvede symboler viser vej:

♥ For de allermindste / The Toddlers . . . . . . . . ½ år/year+ ● For de små / The Tumblers . . . . . . . . . . . . . . 4 år/year+ ▲ For de lidt større / The Wonderers . . . . . . . . . 6 år/year+

◆ For de største / The Tweens & Teens . . . . . .

10 år/year+

Vidste du at... Teatercentrum har afholdt teaterfestivaler siden 1971 i Herning, hvor 15 teatre deltog med 25 forestillinger og 32 opførelser? Siden dengang er festivalen vokset. I 2016 i Frederiksberg Kommune deltog f.eks. 130 teatre med 198 forestillinger og i alt 680 opførelser. Og i år i Esbjerg Kommune deltager 108 teatre med over 150 forestillinger og med 651 opførelser i alt.

Aprilfestivalens leder Henrik Køhler sammen med Lærke Cecilie Overgaard Hansen

Plakatkunstner: Lærke Cecilie Overgaard Hansen Layout & tilrettelæggelse: TeR Døssing [ ddsign.dk ] & Søren K. Kløft, Teatercentrum Tryk: tafdrupco.dk n Oplag: 2000 n Foto: Søren K. Kløft - hvor ikke andet er angivet Redaktionen afsluttet: 10.03.2022 n Ret til ændringer forbeholdes Udgiver: Teatercentrum i DK, Nørregade 26, 1.sal, 1165 København K., +45 3530 4400, info@teatercentrum.dk

2


ÅBNINGSFEST

SØNDAG D. 27. MARTS, kl. 14 Esbjerg Hovedbibliotek (Nørregade 19)

Alle børn og deres voksne kan se frem til en eftermiddag med hygge og underholdning for alle. Esbjergs borgmester deltager i arrangementet, og der vil være underholdning ved Esbjerg Ensemble og teater med Dansk Rakkerpak. Kulturskolen Esbjergs teaterelever laver pop-up teater rundt om i biblioteket hele eftermiddagen. Der vil blive serveret snacks og et glas bobler. Vel mødt til hygge og underholdning på biblioteket. Bestil gratis billetter på aprilfestival.dk

FESTIVALSHOW TORSDAG D. 31. MARTS OPLEV DANSK BØRNETEATER FOLDE SIG UD på Tobakken, kl. 17 og kl. 19 Vi har samlet kunstnere fra dansk børneteater til et musikalsk ­festivalshow med farverige figurer, som du kan møde rundt omkring i forestillingerne under festivalen. Instruktion: Søren Ovesen Instruktørassistent: Susanne Bonde Scenografi: Lea Burrows Komponist og bandleder: Kristoffer J. Rosing-Schow Varighed: ca.45 min Aldersgruppe: 6 år+ Dørene åbnes 15 min. før.

Varde

Gratis adgang – bestil billetter på aprilfestival.dk

FORESTILLINGER I HVERDAGENE I HELE ESBJERG KOMMUNE Blåvands Huk

Blåvand

TID/TIME TEATER/THEATRE SPILLESTED/VENUE

Ho Bugt

FORESTILLING/PERFORMANCE

SØNDAG 27/3

1 19:00 Kabinet K ◆ Promise Me Game Streetmekka, Nørrebrogade 1C, 6700 Esbjerg Esperance Bugt

Årre

14

ALDER/AGE MIN.

14+ 55 9

MANDAG 28/3

1 17:00 Kabinet K 14+ ◆ Promise Me Game Streetmekka, Nørrebrogade 1C, 6700 Esbjerg 2 Andersens Kuffert Teater ● Trolde 3-10 Guldager Forsamlingshus, Guldagervej 72, 6710 Esbjerg V TIRSDAG 29/3 3 16:00 Ishøj Teater ● Så du lyden 3-9 Biblioteket, Ribe, Seminariehuset, Simon Hansens vej 1 c, 6760 Ribe 4 16:30 DraumVærk ● Drengen der aldrig var bange 4-8 Biblioteket, Bramming, Sct. Knuds Alle 2L, 6740 Bramming 5 Meridiano Teatret ● Microcosmos 4-10 Vejrup Endrup Fritidscenter, Skolevænget 5, Vejrup, 6740 Bramming 6 17:00 Sofie Krog Teater ▲ Quacksalver 5+ Sædding Fritidscenter, Fyrparken 1B, 6710 Esbjerg 7 teaterRUM ▲ Emigranten 8+ Egekratskolen Fortuna, Skovbrynet 2, 6818 Årre 8 18:00 Live Art Danmark ▲ KABOOM - Kunsten at ødelægge 6+ Platformen Esbjerg, Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg 9 20:00 Teater V 13+ ◆ Til ungdommen Esbjerg Ungdomsskole og Studie 10, Grønlandsparken 300, 6715 Esbjerg N

ONSDAG 30/3

6 16:30 Cikaros og Kimone ▲ På bænken 3+ Sædding Fritidscenter, Fyrparken 1B, 6710 Esbjerg 3 Teater Patrasket ● Ned på jorden 5-10 Biblioteket, Ribe, Seminariehuset - Simon Hansens vej 1 c, 6760 Ribe 10 17:30 Limfjordsteatret ▲ Vild 7-12 Vester Nebel Forsamlingshus, Stokbrovej 6, Vester Nebel, 6715 Esbjerg N 11 Teater Animisme og Teater Refleksion ▲ Hjem kære hjem 8+ Esbjerg Hovedbibliotek, Nørregade 19, 6700 Esbjerg 12 19:00 Dunkelblå ● Din, min og Noa’s Ark 5-10 Bramming Kosmorama, Storegade 8, 6740 Bramming

TORSDAG 31/3

13 11:30 Dansema ♥ World without Eyes Danmarksgades Skole Urban, Danmarksgade 53, 6700 Esbjerg 14 15:30 Teater Next ● Cirkelines Museskole Myrthue - Myrthuegård, Myrtuevej 39, 6710 Esbjerg V 15 16:00 Syddjurs Egnsteater ● Fiskeren og hans kone og Teater Natterdag Vadehavscenteret Ribe, Okholmvej 5, Vester Vedsted, 6760 Ribe 16 18:00 Teatret Møllen ▲ Nattergalen Endrup Møllekro, Bygaden 74, Endrup, 6740 Bramming 17 19:00 Det Fortællende Teater ▲ Holger Grundtvigskirken, Ribegade 74, 6700 Esbjerg

Vester Nebel 10

2 Guldager

7 Grimstrup

16 Endrup

5 Vejrup

55 40

6

Esbjerg 1 8 11 17 13

45

Bramming 12 4

45 40

Nordby

30 60 45

Fanø

80 15 55 50

Sønderho

35

Ribe

3

50 Vester Vedsted 15

0+ 40 3-6 45

Mandø

4+ 40 7+ 45 9-18 55

Nationalpark Vadehavet

5 km

♥ For de allermindste / The Toddlers ½ år/year+ ● For de små / The Tumblers 4 år/year+ ▲ For de lidt større / The Wonderers 6 år/year+ ◆ For de største / The Tweens & Teens 10 år/year+

3


PLAKATUDSTILLING

- festivalens grafiske udtryk gennem tiden Der var ingen plakat til at markere 1971-festivalen, men siden 1972 er der hvert år blevet produceret en ny plakat til at markere det store kulturarrangement. Plakaten har alle årene ligget til grund

arbejder, mens andre er baseret på udvalgte børnetegninger. De seneste mange år har professionelle lokale kunstnere haft opgaven, og det grafiske udtryk har været vidt forskelligt.

HVOR & HVORNÅR? Plakaterne udstilles på store plancher på hhv. Esbjerg Hovedbibliotek og i Musikhuset Esbjergs foyer i den almindelige åbningstid.

IVAL ILFEST APR Å & STORE TER FOR SM

- et rum som eksperimenterer kreativt med teateroplevelsen for de mindste

plakat: hanne gr ønne

: Klara Espersen

• layout: TeR – ddsign.dk

• tryk: tafdrupco.dk

ww

w. ap

ril fe

sti

va l.d

k

TEA

plakatkunstner

Festivalens Hjerterum vokser sig større i løbet af festivalen i takt med at børnenes refleksioner og eksperimenter får udtryk og materialiserer sig. Tag et billede med mobilen sammen med dit barn af dét, der optager dem mest ved den oplevelse, de har haft i teatret. Tag billedet med, når I besøger ét af Festivalens hjerterum.

for festivalens øvrige grafiske designlinje både i alm. tryksager, byrumsudsmykning, annoncekampagner, på nettet - og de senere år også på de sociale medier. Nogle af plakaterne er enkle grafiske

Festivalens hjerterum findes på Esbjerg Hovedbibliotek og i ­Musikhuset Esbjergs foyer. Begge steder holder åbent Fredag d. 1. april . . . kl. 12-18 Lørdag d. 2. april . . kl. 9-18 Søndag d. 3. april . . kl. 9-15

RIL 2015 ND · 19.-26. AP FREDERIKSSU ARRANGE

EDERIK RET AF FR

MMUN SSUND KO

Vidste du at… Aprilfestivalen ikke kan gennemføres uden uvurderlig hjælp fra en lille hær af frivillige? Således hjælper et stort antal ildsjæle med til at få alle dele af festivalen til at fungere.

Festivalens Hjerte er støttet af

Vidste du at… festivalprogrammet med bl.a. angivelse af de præcise spilletider og -steder kan ses på: www.aprilfestival.dk og i festival-appen.

ALLE

DAGE

27 28 29 30 31 01 02 03 SØNDAG

TORS

DAG

MANDAG

TIRSDAG

FRED

ONSDAG

AG LØRD

27. MAR TS - 3.

APRILFE

AG SØN DAG

APRIL

2022

STIVAL.D K

SAMARBE NTRUM I

HALSNÆS JDE MED

KOMMUN

E

INTERNATIONALE GÆSTESPIL ‘Promise Me’ - Kabinet K (Belgien) En meget fysisk og løssluppen forestilling – storslået i sin fremførelse, men på samme tid også nådesløs, vital og oprørende. Den er en hyldest til det utæmmede, det tøjlesløse og det modige i os alle – i en tid hvor alle helst vil være forsikrede, helst imod alt. Forestillingen tager således livtag med faren og er dermed en hyldest til den uhæmmede nysgerrighed. ‘Promise Me’ handler om at slippe kontrollen og risikere noget, om at konfrontere de eksplosive kræfter, som også er en del af livet. Om ar på vores kroppe, og de historier, de kan fortælle os.

Vidste du at… dørene lukker præcis. Der er ganske kort tid mellem hver forestilling i weekenden d. 1.-3. april, og derfor er det vigtigt, at programmet overholdes, så publikum kan komme rettidigt videre til deres næste teater­ oplevelse.

Og ligegyldig hvor forslåede, vi ender med at være efter prøvelserne, er det altid en stor glæde at have gjort noget, som vi aldrig har gjort tidligere og ikke turde gøre i første omgang. Koreografi: Joke Laureyns & Kwint Manshoven Musik - live on stage: Thomas Devos Aldersgrp.: 14+ Varighed: 55 min. Hvor: Game Streetmekka (Nørrebrogade 1C) Hvornår: Søndag d. 27/3, kl.19 mandag d. 28/3, kl. 17

POSTYRIUM

foto: kurt van der elst

Vidste du at… scenekunst for børn & unge er en af Danmarks mest markante kultureksportartikler? Faktisk turnerer danske teatre med scenekunst for børn og unge så intenst i udlandet, at der statistisk set næsten opføres to forestillinger pr. dag, året rundt... et eller andet sted i udlandet.

ERCE E O G T E AT

foto: laura vanseviciene

- OPLEV DET KGL. TEATER GRATIS OG TÆT PÅ DIG

Kom og leg teater i tre flot indrettede containere i Esbjerg Det Kongelige Teaters mobile børneunivers ­Postyrium kan opleves helt gratis fra d. 29. marts til d. 2. april på torvet i Esbjerg. Postyrium bringer magien fra Det Kongelige Teater ud i hele Danmark og giver kreativiteten og legen luft under vingerne.

I kan bl.a. prøve at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig prøvesal, lytte jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven og meget, meget mere.

foto: camilla winther

I de flotte containere kan børn, deres forældre, skolelærere og pædagoger træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik.

foto: camilla winther

ÅBNINGSTIDER & ALDERSGRÆNSER Tirsdag til fredag (29. marts til 1. april) er der offentlig adgang til ­Postyrium fra kl. 14.30 til 16.

Lørdag d. 2. april er der adgang til teatermagien i containerne fra kl. 10 til 16. Anbefales for børn fra 4 år.

4

‘World Without Eyes’ - Dansema Dance Theater (Litauen) En forestilling, der især henvender sig til børn med synsnedsættelser og/eller -variationer. Detaljer bliver til helheder, kontraster bliver til bevægelse – og bevægelser bliver til dans. Det er sådan, at spædbørn opfatter vores verden. ‘En verden uden øjne’ er en interaktiv danseperformance for spædbørn fuld af bevægelser, farver og overflader, der kan stimulere spædbørnenes sanser og skærpe deres evne til at opfatte detaljer.

Forestillingen lægger op til at spædbørnene deltager aktivt i forestillingen sammen med de to medvirkende dansere. Idé & koreografi: Birute Baneviciute Dansere: Giedre Subotinaite, Birute Baneviciute / Agne Ramanauskaite Scenografi: Medile Siaulytyte Musik: Valerio Camporini Faggioni Aldersgrp: 0+ (og deres familier) Varighed: 40 minutter Hvor: Danmarksgades Skole Urban, Pigegym (Danmarksgade 53) Hvornår: Torsdag d. 31/3, kl. 11.30

Præsenteres med støtte fra ­Lithuanian Council for ­Culture, Perform Europe og som en del af I­nternational Inclusive Arts Networks (IIAN) ‘Catch the ­Wave’-kongres, som afholdes på årets Aprilfestival.


FORESTILLINGER I WEEKENDEN • 1.-2.-3. APRIL Sådan finder du rundt i forestillingerne På de næste par sider finder du en oversigt over alle de forestillinger, du kan opleve i Esbjerg i weekenden 1.-3. april. Forestillingerne præsenteres dag for dag, kronologisk efter spilletid. Læg mærke til, at hver aldersgruppe

FREDAG DEN 1. APRIL / / / tid time teater theatre

forestilling performance

tid/time teater/theatre forestilling/performance

har sit eget symbol (se forklaring nederst på siden) for at lette overblikket. Du kan også finde alle disse ­informationer online på www.aprilfestival.dk eller i f­estival-appen.

alder/age min. spillested/venue

11:00 Østerlyd ● Lydkompasset 4-8 Asterions Hus ▲ Alice i Eventyrland 5-10 Teater Fantast ▲ Mustafas Kiosk 4-10 11:15 HeartBeat Group ● Lods Hans 4+ 11:30 Sjællands Teater FAIR PLAY 3+ ♥ Lillebitte kæmpestor 12:00 Teatret Fyren og Flammen ● Tommelise 2+ Glad Teater ▲ STORMEN - The Rumble 8+ 12:15 Frøken Fracasos Kompagni ▲ Prinsesse Caraboo 6-10 AKUT360 8+ ◆ Zenobia 12:30 Knudsen & Nørby ● Peddersen og Findus - Rævejagten 4-9 Teater O, Holstebro Teater & Nørregaards Teater 12+ ◆ Kontiki - 101 dag tilbage Lusus Theatre Company ▲ Coema A Brazilian Fairytale 6+ 12:45 Passepartout Theatre Production ▲ To be 6+ 13:00 Sjællands Teater FAIR PLAY 3+ ♥ Lillebitte kæmpestor Ensemble Blæst ▲ I skoven 6+ Live Art Danmark ▲ KABOOM - Kunsten at ødelægge 6+ 13:15 Teatret Gruppe 38 & teaterRUM ◆ Vil du gemmes eller glemmes 9+ 13:30 Teater Lux ▲ Vikingernes Konge 5-10 Teater Next ▲ Den Lille Prins 6+ Cantabile 2 10-14 ◆ På mørkets bund Teater Du Milde Himmel ▲ Tag en ting 5-10 13:45 Mærkværk 13+ ◆ Min krop - dit blik Teatret Lampe ● Ønsk! 3-8 Det Olske Orkester 12+ ◆ Det kontaktløse forhold Andersens Kuffert Teater ● Trolde 3-10 Paolo Nani Teater ▲ Jekyll on Ice 6+ 14:00 Ikarus Stage Arts & Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret ▲ Stadsmusikanterne fra Bremen 6+ Teatergruppen Batida 1½-4 ♥ Verdens mindste historie Teater Gyda ▲ Kongen af Osteriget 5-10 De Røde Heste ▲ Ivalus første Sang 6+ 14:30 Teater Apropos, Syddjurs Egnsteater & Teaterhuset Filuren 13+ ◆ Tyvetyve ZeBU 10+ ◆ Sne og sand 15:00 Teater Lux ▲ Vikingernes Konge 5-10 Knudsen & Nørby ● Peddersen og Findus - Rævejagten 4-9 Teatret Fyren og Flammen ● Tommelise 2+ Ensemble Blæst ▲ Legetøjsæsken 5+ AKUT360 8+ ◆ Zenobia Glad Teater ▲ STORMEN - The Rumble 8+ Passepartout Theatre Production ▲ To be 6+ 15:15 Levende Fortællinger ▲ Bjørnekongen 8+ Kånstkollektivet 14+ ◆ Little big bang Det Kommende Teater 8+ ◆ Ikke et ord

40 45 60 45 30 35 25 55 45 40

EGF Hallen Rørkjær Skole Urban VUC Game Streetmekka Game Streetmekka Boldesager Skole Cosmos Danmarksgades Skole Urban Rørkjær Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek Esbjerg Hovedbibliotek

70 45 40 30 50 45 45 35 50 70 40 70 35 65 40 60

EGF Hallen Musikhuset Esbjerg Esbjerg Hovedbibliotek Game Streetmekka Kulturskolen Esbjerg Game Streetmekka Boldesager Skole Cosmos Esbjerg Museum Musikhuset Esbjerg Danmarksgades Skole Urban Rørkjær Skole Urban VUC Esbjerg børne- og ungdomsteater Rørkjær Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek Rørkjær Skole Urban

60 35 50 45

Rørkjær Skole Urban VUC Musikhuset Esbjerg Kultur- og fritidshuset

65 50 35 40 35 45 45 25 40 45 70 60

EGF Hallen Game Streetmekka Esbjerg Museum Esbjerg Hovedbibliotek Boldesager Skole Cosmos Kulturskolen Esbjerg Esbjerg Hovedbibliotek Danmarksgades Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek Vor Frelsers Kirke Musikhuset Esbjerg Huset

alder/age min. spillested/venue

15:30 Teatret Beagle - dans & fysisk teater ▲ Rødhætte og Ulven 6+ 40 Rørkjær Skole Urban Teater Du Milde Himmel ▲ Tag en ting 5-10 40 Rørkjær Skole Urban Teater Fantast ▲ Mustafas Kiosk 4-10 60 VUC 15:45 Teatret Lampe ● Ønsk! 3-8 35 Esbjerg børne- og ungdomsteater Lusus Theatre Company ▲ Coema A Brazilian Fairytale 6+ 45 Musikhuset Esbjerg 16:00 Teatergruppen Batida 2-6 40 VUC ♥ To i et hus - og en mus Sjællands Teater FAIR PLAY 12+ 60 Boldesager Skole Cosmos ◆ Ping pong Olsens Teater ● Bytte bytte købmand 3-9 30 Danmarksgades Skole Urban HeartBeat Group ● Lods Hans 4+ 45 Game Streetmekka 16:15 Limfjordsteatret ▲ Vild 7-12 50 Game Streetmekka Paolo Nani Teater ▲ Jekyll on Ice 6+ 60 Rørkjær Skole Urban Østerlyd ● Lydkompasset 4-8 40 EGF Hallen Andersens Kuffert Teater ● Trolde 3-10 40 Esbjerg Hovedbibliotek 16:30 Ikarus Stage Arts & Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret ▲ Stadsmusikanterne fra Bremen 6+ 60 Rørkjær Skole Urban Cantabile 2 10-14 70 Danmarksgades Skole Urban ◆ På mørkets bund De Røde Heste ▲ Ivalus første Sang 6+ 45 Kultur- og fritidshuset 17:00 Team Teatret & Kolding Egnsteater ◆ Hey Lin 14+ 70 Rørkjær Skole Urban Teater Gyda ▲ Kongen af Osteriget 5-10 50 Musikhuset Esbjerg Teater Next ▲ Den Lille Prins 6+ 50 Musikhuset Esbjerg Levende Fortællinger ▲ Bjørnekongen 8+ 45 Vor Frelsers Kirke Teater og kunstproduktionsforeningen Graense-Loes 13+ 60 Esbjerg Realskole ◆ Tell me whats wrong 17:15 Olsens Teater ● Bytte bytte købmand 3-9 30 Danmarksgades Skole Urban Det Kommende Teater 8+ 60 Huset ◆ Ikke et ord Det Olske Orkester 12+ 65 Rørkjær Skole Urban ◆ Det kontaktløse forhold 17:30 Teatret Gruppe 38 & teaterRUM ◆ Vil du gemmes eller glemmes 9+ 45 Boldesager Skole Cosmos Teater TT 16+ 60 Kulturskolen Esbjerg ◆ Emanuels historie Teater O, Holstebro Teater & Nørregaards Teater 12+ 70 EGF Hallen ◆ Kontiki - 101 dag tilbage Live Art Danmark ▲ KABOOM - Kunsten at ødelægge 6+ 45 Game Streetmekka Det lille Turnéteater 9-18 60 Esbjerg Hovedbibliotek ◆ Djævelens Lærling Det Fortællende Teater ▲ Holger 9-18 55 Esbjerg Museum 17:45 Fortællekunsten 13+ 40 Esbjerg Hovedbibliotek ◆ Levertyven Opgang 2 Turnéteater 14+ 55 Danmarksgades Skole Urban ◆ Hjertebank Teater Tabu 14+ 60 Esbjerg Museum ◆ Tabu 18:00 Limfjordsteatret ▲ Vild 7-12 50 Game Streetmekka 18:15 Mærkværk 13+ 70 VUC ◆ Min krop - dit blik 18:45 Teatret Beagle - dans & fysisk teater ▲ Rødhætte og Ulven 6+ 40 Rørkjær Skole Urban Kånstkollektivet 14+ 70 Musikhuset Esbjerg ◆ Little big bang 19:00 Teatergruppen Batida 10+ 70 VUC ◆ Take away Sjællands Teater FAIR PLAY 12+ 60 Boldesager Skole Cosmos ◆ Ping pong ZeBU 10+ 50 Game Streetmekka ◆ Sne og sand 19:15 Team Teatret & Kolding Egnsteater ◆ Hey Lin 14+ 70 Rørkjær Skole Urban Fortællekunsten 13+ 40 Esbjerg Hovedbibliotek ◆ Levertyven 19:30 Teater Apropos, Syddjurs Egnsteater & Teaterhuset Filuren 13+ 65 EGF Hallen ◆ Tyvetyve Teater TT 16+ 60 Kulturskolen Esbjerg ◆ Emanuels historie Det lille Turnéteater 9-18 60 Esbjerg Hovedbibliotek ◆ Djævelens Lærling Teater og kunstproduktionsforeningen Graense-Loes 13+ 60 Esbjerg Realskole ◆ Tell me whats wrong Det Fortællende Teater ▲ Holger 9-18 55 Esbjerg Museum 19:45 Teater Tabu 14+ 60 Esbjerg Museum ◆ Tabu Opgang 2 Turnéteater 14+ 55 Danmarksgades Skole Urban ◆ Hjertebank

♥ For de allermindste / The Toddlers ½ år/year+ ● For de små / The Tumblers 4 år/year+ ▲ For de lidt større / The Wonderers 6 år/year+ ◆ For de største / The Tweens & Teens 10 år/year+

5


HOLD DIG ORIENTERET OM FESTIVALEN PÅ APRILFESTIVAL.DK tid/time teater/theatre forestilling/performance

LØRDAG DEN 2. APRIL 09:30 Teater Spektaklo Teater Hund & Co. Arthotel Olsens Teater 09:40 Seidlers SENSORIUM 09:45 Tiny Dancer Teater Lille Hest 10:00 Teatergruppen Batida Fortællekunsten Teater Patrasket Seidlers SENSORIUM Teater Blik

♥ Se lige her ♥ OpdagElse ♥ Rundt og rundt ♥ Trip trap træsko ◆ Å vil liv

● Yem ♥ Fra mig til dig ♥ To i et hus - og en mus ▲ KongeRosen ● Ned på jorden ◆ Å vil liv ● I virkeligheden...

alder/age min. spillested/venue

2-6 2-5 0-4 1½-5 12+ 3+ 2-6 2-6 5-7 5-10 12+ 3+

30 35 35 30 50 45 40 40 30 55 50 35

tid/time teater/theatre forestilling/performance

Danmarksgades Skole Urban Syddansk Musikkonservatorium Syddansk Musikkonservatorium Danmarksgades Skole Urban Byparken Kulturskolen Esbjerg Huset VUC Esbjerg Museum Rørkjær Skole Urban Byparken Kulturskolen Esbjerg foto: ditte valente

10:15 Syddjurs Egnsteater Randers Teater Det Lille Verdens Teater Gi en historie 10:20 Seidlers SENSORIUM 10:30 Asterions Hus Olsens Teater Asguer Zapshowteater & Mimeteatret Passepartout Theatre Production Barkentins Teater Teater Blik Ishøj Teater teaterRUM 10:40 Seidlers SENSORIUM 10:45 Cikaros & Kimone 11:00 Hr. Teater Seidlers SENSORIUM Balsamique Théâtre Arthotel Ilon Lodewijks Teater Hund & Co. Teater Spektaklo 11:15 Teatret Lampe 11:20 Seidlers SENSORIUM 11:30 Flyvende Prinsesse Teater Blik Faster Cool Teater Lille Hest Teaterværkstedet Madam Bach Fortællekunsten 11:40 Seidlers SENSORIUM 11:45 Paolo Nani Teater Tiny Dancer Spil bedre & Himmerlands Teater Parkteatret Frederikssund Kommunes Egnsteater 12:00 Seidlers SENSORIUM Gazart PARADOX Randers Teater Det Lille Verdens Teater Frøken Fracasos Kompagni Teatergruppen Batida Gi en historie Barkentins Teater Teater Blik 12:15 Mimeteatret & Asguer Zapshowteater Teater Patrasket 12:30 Teatret Gruppe 38 Ilon Lodewijks

♥ At være for lille ● Hattemågen ● (h)OP ● På havets bund ◆ Å vil liv ▲ Alice i Eventyrland ♥ Trip trap træsko

½-4 3-5 2-5 3-10 12+ 5-10 1½-5

25 35 35 50 50 45 30

Esbjerg Hovedbibliotek Esbjerg børne- og ungdomsteater Esbjerg Hovedbibliotek Esbjerg Hovedbibliotek Byparken Rørkjær Skole Urban Danmarksgades Skole Urban

3-9 4+ 1½-4 ♥ Indeni 0-6 ♥ Aftryk ● Så du lyden 3-9 ▲ Emigranten 8+ 12+ ◆ Å vil liv ● Omvendt 3-7 ● Pudemin 4+ 12+ ◆ Å vil liv ● En grim ælling 4-9 0-4 ♥ Rundt og rundt 11+ ◆ Ting 2-5 ♥ OpdagElse 2-6 ♥ Se lige her ♥ Muldvarpen og huset der kom og gik 2-6 12+ ◆ Å vil liv ● Metamorfose 3-8 ● I virkeligheden... 3+ 2-6 ♥ Antons sten 2-6 ♥ Fra mig til dig ● Du er her 2-6 ▲ KongeRosen 5-7 12+ ◆ Å vil liv ▲ Magiske Jekyll 6+ ● Yem 3+ ▲ Nissepigen der blev væk 4-14

45 40 30 30 45 60 50 35 35 50 40 35 45 35 30 35 50 45 35 35 40 35 30 50 60 45 60

Esbjerg Museum Musikhuset Esbjerg Vor Frelsers Kirke Esbjerg Realskole Boldesager Skole Cosmos Musikhuset Esbjerg Byparken Game Streetmekka Rørkjær Skole Urban Byparken Game Streetmekka Syddansk Musikkonservatorium Esbjerg Rådhus Syddansk Musikkonservatorium Danmarksgades Skole Urban Rørkjær Skole Urban Byparken Esbjerg Hovedbibliotek Kulturskolen Esbjerg Danmarksgades Skole Urban Huset VUC Esbjerg Museum Byparken Boldesager Skole Cosmos Kulturskolen Esbjerg Kultur- og fritidshuset

● Fru Strid

● Hattemågen ● (h)OP ▲ Prinsesse Caraboo ◆ Take away ● På havets bund ♥ Indeni ♥ Aftryk

4-9 12+ 5+ 8-13 3-5 2-5 6-10 10+ 3-10 1½-4 0-6

45 50 30 45 35 35 55 70 50 30 30

Tobakken Byparken Game Streetmekka Musikhuset Esbjerg Esbjerg børne- og ungdomsteater Esbjerg Hovedbibliotek Rørkjær Skole Urban VUC Esbjerg Hovedbibliotek Vor Frelsers Kirke Esbjerg Realskole

● Mito og Dito ● Ned på jorden ▲ Jeg kan bedst li’ når du er her ◆ Ting

5-12 5-10 9+ 11+

40 55 40 45

Esbjerg Museum Rørkjær Skole Urban Musikhuset Esbjerg Esbjerg Rådhus

● Mito og Dito

▲ Tyren Ferdinand

◆ Å vil liv

▲ Kropskøn ▲ Mor og Maskinen

alder/age min. spillested/venue

12:45 Balsamique Théâtre ● En grim ælling 4-9 Hr. Teater ● Pudemin 4+ 13:00 Sofie Krog Teater ▲ Quacksalver 5+ Olsens Teater 1½-5 ♥ Lidt af hvert Teatret Aspendos ▲ Da Dannebrog Dalede 6+ 13:15 Teatret Lampe ♥ Muldvarpen og huset der kom og gik 2-6 Syddjurs Egnsteater ½-4 ♥ At være for lille Ishøj Teater ● Så du lyden 3-9 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring 13:30 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring Sjællands Teater FAIR PLAY 10+ ◆ En af dagene Cantabile 2 ▲ I stilhedens favn 7-14 Teater Apropos & Teaterhuset Filuren 13+ ◆ I’ de fucking bedste Passepartout Theatre Production ▲ Tyren Ferdinand 4+ Live Art Danmark ▲ 50 farlige ting 4-11 13:45 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring 14:00 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring teaterRUM ▲ Emigranten 8+ Teater V 15+ ◆ Stav til Sex Ilon Lodewijks 11+ ◆ Ting Faster Cool 2-6 ♥ Antons sten Olsens Teater 1½-5 ♥ Lidt af hvert 14:15 Flyvende Prinsesse ● Metamorfose 3-8 Teaterværkstedet Madam Bach ● Du er her 2-6 DraumVærk ● Drengen der aldrig var bange 4-8 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring 14:30 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring Teater Next ● Cirkelines Museskole 3-6 Team Teatret 14+ ◆ Jeg er mig 14:45 Teatret Møllen ▲ Nattergalen 7+ 15:00 Mit Teater ● Hvis jeg var en hund 3-9 Sofie Krog Teater ▲ Quacksalver 5+ Spil bedre & Himmerlands Teater ▲ Nissepigen der blev væk 4-14 Teater Mikado 13+ ◆ Til sidste fjer Cikaros & Kimone ● Omvendt 3-7 15:15 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring PARADOX ▲ Mor og Maskinen 8-13 André Andersen SOLO ▲ Orla Frøsnapper 7+ Fortællekunsten 8-12 ◆ Alt dét som Inger ser 15:30 Teater Animisme & Teater Refleksion ▲ Hjem kære hjem 8+ Cantabile 2 ▲ I stilhedens favn 7-14 Teater Portamento ▲ Store og lille Claus 7-16 Parkteatret Frederikssund Kommunes Egnsteater ● Fru Strid 4-9 Teatret Aspendos ▲ Da Dannebrog Dalede 6+ Ilon Lodewijks 11+ ◆ Ting Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring 15:45 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring Dunkelblå ● Din, min og Noa’s Ark 5-10 16:00 Teatret Gruppe 38 ▲ Jeg kan bedst li’ når du er her 9+ Teatergruppen Batida ● Rejsen til mormor 3-8 Teater V 15+ ◆ Stav til Sex Paolo Nani Teater ▲ Magiske Jekyll 6+ Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring DraumVærk ● Drengen der aldrig var bange 4-8 16:15 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring Randers Teater 10+ ◆ De usynlige Gazart ▲ Kropskøn 5+ 16:30 Teater Refleksion ▲ Romeo og Julie 8-12 Sjællands Teater FAIR PLAY 10+ ◆ En af dagene Mit Teater ● Hvis jeg var en hund 3-9 Luna Park Scenekunst 14+ ◆ byVANDring Teatret Møllen ▲ Nattergalen 7+ Teater Next ● Cirkelines Museskole 3-6 16:45 Opgang 2 Turnéteater 14+ ◆ 4EVER 17:00 André Andersen SOLO ▲ Orla Frøsnapper 7+ Ikarus Stage Arts & Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret 14+ ◆ Ekkoer af fejring Teater Apropos og Teaterhuset Filuren 13+ ◆ I’ de fucking bedste Teater Portamento ▲ Store og lille Claus 7-16 Fortællekunsten 8-12 ◆ Alt dét som Inger ser Teater Animisme & Teater Refleksion ▲ Hjem kære hjem 8+ 17:15 Kånstkollektivet 14+ ◆ Venter på stegte duer 17:30 Team Teatret 14+ ◆ Jeg er mig Live Art Danmark ▲ 50 farlige ting 4-11 Dunkelblå ● Din, min og Noa’s Ark 5-10 18:00 Teatergruppen Batida ▲ Balalajka 8-12 Teater Mikado 13+ ◆ Til sidste fjer 18:15 Teater Refleksion ▲ Romeo og Julie 8-12 18:30 Randers Teater 10+ ◆ De usynlige 19:00 Opgang 2 Turnéteater 14+ ◆ 4EVER 19:15 Ikarus Stage Arts & Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret 14+ ◆ Ekkoer af fejring 19:30 Kånstkollektivet 14+ ◆ Venter på stegte duer

40 35 30 30 50 35 25 45 70 70 50 45

Game Streetmekka Rørkjær Skole Urban Danmarksgades Skole Urban Danmarksgades Skole Urban IC Møller Parken Rørkjær Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek Boldesager Skole Cosmos Hjørnet af Skolegade og Torvegade Hjørnet af Skolegade og Torvegade Rørkjær Skole Urban Danmarksgades Skole Urban

60 40 40 70 70 60 55 45 35 30 45 35 45 70 70 45 60 45 35 30 60 50 35 70 45 45 40

Tobakken Musikhuset Esbjerg Game Streetmekka Hjørnet af Skolegade og Torvegade Hjørnet af Skolegade og Torvegade Musikhuset Esbjerg Danmarksgades Skole Urban Esbjerg Rådhus Danmarksgades Skole Urban Danmarksgades Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek VUC Vor Frelsers Kirke Hjørnet af Skolegade og Torvegade Hjørnet af Skolegade og Torvegade Esbjerg Realskole Boldesager Skole Cosmos Game Streetmekka Syddansk Musikkonservatorium Danmarksgades Skole Urban Kultur- og fritidshuset Rørkjær Skole Urban Game Streetmekka Hjørnet af Skolegade og Torvegade Musikhuset Esbjerg Esbjerg børne- og ungdomsteater Huset

35 Kulturskolen Esbjerg 45 Danmarksgades Skole Urban 30 Esbjerg Hovedbibliotek 45 50 45 70 70 50 40 40 55 60 70 45 70 60 30 45 50 35 70 45 45 50 45

Tobakken IC Møller Parken Esbjerg Rådhus Hjørnet af Skolegade og Torvegade Hjørnet af Skolegade og Torvegade Esbjerg Hovedbibliotek Musikhuset Esbjerg VUC Danmarksgades Skole Urban Boldesager Skole Cosmos Hjørnet af Skolegade og Torvegade Vor Frelsers Kirke Hjørnet af Skolegade og Torvegade Kulturskolen Esbjerg Game Streetmekka Rørkjær Skole Urban Rørkjær Skole Urban Syddansk Musikkonservatorium Hjørnet af Skolegade og Torvegade Game Streetmekka Esbjerg Realskole Rørkjær Skole Urban Esbjerg børne- og ungdomsteater

60 Rørkjær Skole Urban 60 Tobakken 30 Esbjerg Hovedbibliotek 40 Huset 35 60 60 40 50 50 50 45 60 50

Kulturskolen Esbjerg Syddansk Musikkonservatorium Boldesager Skole Cosmos Game Streetmekka Esbjerg Hovedbibliotek VUC Rørkjær Skole Urban Rørkjær Skole Urban Kulturskolen Esbjerg Rørkjær Skole Urban

60 Rørkjær Skole Urban 60 Syddansk Musikkonservatorium

♥ For de allermindste / The Toddlers ½ år/year+ ● For de små / The Tumblers 4 år/year+ ▲ For de lidt større / The Wonderers 6 år/year+ ◆ For de største / The Tweens & Teens 10 år/year+

6


LÆS MERE OM ALLE FORESTILLINGER PÅ APRILFESTIVAL.DK & I APPEN tid/time teater/theatre forestilling/performance

SØNDAG DEN 3.SikkeAPRIL 10:00 Teater Du Milde Himmel et vejr Aaben Dans Teatret Fyren og Flammen Arthotel Asguer Zapshowteater Teatergruppen Batida Dansk Rakkerpak André Andersen SOLO 10:15 Det Lille Verdens Teater Teatret Lampe Teater Fantast 10:30 Teatro Sol del Rio 32 Danmark Syddjurs Egnsteater & Teater Natterdag Randers Teater Riddersalen Myka, My Grönholdt & Katya R.D. Nielsen 10:45 Det Lille Verdens Teater 11:00 Teatret OM Hr. Teater Ilon Lodewijks Teater My & Teater Refleksion teater [døgdi] 11:15 Det Lille Verdens Teater Randers Teater 11:30 De Røde Heste Sjællands Teater FAIR PLAY Teater Bæst Teater Refleksion LivetsLone Arthotel Faster Cool Ishøj Teater Ishøj Teater Volantes Company 11:45 André Andersen SOLO Art Farm Teatret Aspendos Opgang 2 Turnéteater Teater V Det Lille Verdens Teater 12:00 Teatergruppen Batida AniMaNi Cikaros og Kimone 12:15 Glad Teater Teatret Brændende Kærlighed

alder/age min. spillested/venue

1½-6 ● Hvad er det? ½-5 2-5 ♥ Fusskopf 0-4 ♥ Stort og småt ● Boris og den glade løve 3-9 ● Rejsen til mormor 3-8 ▲ Professoren og Genbrugsmaskinen 5-12 9+ ◆ Abehånden ● Den røde rejsekuffert 4+ ● Carmen og Casper 3-8 ▲ Lille Frø 4+ ● Popol Vuh 4-10

40 40 30 35 45 40 55 45 20 35 50 40

Esbjerg Hovedbibliotek Boldesager Skole Cosmos Game Streetmekka Syddansk Musikkonservatorium Musikhuset Esbjerg VUC Rørkjær Skole Urban Esbjerg Hovedbibliotek Kulturskolen Esbjerg Rørkjær Skole Urban Tobakken Huset

● Fiskeren og hans kone ♥ Sokken ♥ Dengang du var lille

4+ 40 EGF Hallen 1½-5 35 Esbjerg børne- og ungdomsteater 1½-4 35 Kultur- og fritidshuset

♥ Ocean ● Den røde rejsekuffert ● Kat · fugl · fisk ● Chicks ◆ Ting ♥ Om lidt er alting nu ▲ Billes bekymring ● Den røde rejsekuffert ▲ Palle alene i verden ▲ LommeEvangeliet ◆ Radikaliseret ◆ Flugt ♥ Når gaflerne danser ● Racersneglen Robert ♥ Stort og småt ● Ballonrejsen ● Mus og venner ◆ DNA ▲ Slabam! ◆ Abehånden ◆ Akrylarium ▲ Lunas Farmor ◆ Rottweiler ◆ Til ungdommen ● Den røde rejsekuffert ▲ Balalajka ◆ Fishtail ▲ På bænken ● Vivaldis ▲ Birdy

0-1 4+ 4-8 4+ 11+ 2-6 9-12 4+ 6-10 6+ 13+ 12+ 2-6 3-6 0-4 3-8 3-9 12-16 5+ 9+ 16+ 5-10 14+ 13+ 4+ 8-12 13+ 3+ 5+ 5+

45 20 35 35 45 30 55 20 40 45 70 70 30 50 35 40 45 70 50 45 35 40 55 80 20 50 60 15 35 35

Esbjerg Hovedbibliotek Kulturskolen Esbjerg Game Streetmekka VUC Esbjerg Rådhus Kulturskolen Esbjerg Rørkjær Skole Urban Kulturskolen Esbjerg Boldesager Skole Cosmos Rørkjær Skole Urban Esbjerg Museum Kulturskolen Esbjerg Game Streetmekka Esbjerg Hovedbibliotek Syddansk Musikkonservatorium Danmarksgades Skole Urban Esbjerg Realskole Musikhuset Esbjerg Musikhuset Esbjerg Esbjerg Hovedbibliotek EGF Hallen Esbjerg børne- og ungdomsteater Tobakken Boldesager Skole Cosmos Kulturskolen Esbjerg VUC VUC Musikhuset Esbjerg Game Streetmekka Kulturskolen Esbjerg

tid/time teater/theatre forestilling/performance

Teater Spektaklo & Teater Refleksion Det Lille Verdens Teater Meridiano Teatret 12:30 Riddersalen Myka, My Grönholdt & Katya R.D. Nielsen Ilon Lodewijks Teatro Sol del Rio 32 Danmark 12:45 Cikaros og Kimone Det Lille Verdens Teater Dansk Rakkerpak 13:00 Svanen dansk-tjekkisk dukketeater Randers Teater Teatret Lampe Syddjurs Egnsteater & Teater Natterdag Asguer Zapshowteater 13:15 Teater Fantast Teatret Fyren og Flammen Teater Du Milde Himmel teater [døgdi] 13:30 Teater Refleksion Hr. Teater Cikaros og Kimone Faster Cool Teater My & Teater Refleksion 13:45 Aaben Dans 14:00 Teatergruppen Batida Teatret OM Sjællands Teater FAIR PLAY Ilon Lodewijks Ishøj Teater 14:15 Meridiano Teatret De Røde Heste Teater Spektaklo & Teater Refleksion Art Farm Teatret Aspendos 14:30 Teater Bæst AniMaNi Ishøj Teater Volantes Company 14:45 LivetsLone Randers Teater Opgang 2 Turnéteater Teatret Brændende Kærlighed 15:00 Glad Teater Svanen dansk-tjekkisk dukketeater 15:15 Teater V

▲ Rejsen

alder/age min. spillested/venue

8+ 4+ 4+ 1½-4

45 20 40 35

Rørkjær Skole Urban Kulturskolen Esbjerg Syddansk Musikkonservatorium Kultur- og fritidshuset

0-1 11+ ● Popol Vuh 4-10 ▲ På bænken 3+ ● Den røde rejsekuffert 4+ ▲ Professoren og Genbrugsmaskinen 5-12

45 45 40 15 20 55

Esbjerg Hovedbibliotek Esbjerg Rådhus Huset Musikhuset Esbjerg Kulturskolen Esbjerg Rørkjær Skole Urban

● Den røde rejsekuffert ● Microcosmos ♥ Dengang du var lille

♥ Ocean ◆ Ting

● Djævelens tre guldhår ♥ Sokken ● Carmen og Casper

4+ 40 Danmarksgades Skole Urban 1½-5 35 Esbjerg børne- og ungdomsteater 3-8 35 Rørkjær Skole Urban

● Fiskeren og hans kone ● Boris og den glade løve ▲ Lille Frø ♥ Fusskopf ♥ Sikke et vejr ▲ Billes bekymring ♥ Når gaflerne danser ● Chicks ▲ På bænken ● Ballonrejsen ♥ Om lidt er alting nu ● Hvad er det? ♥ Verdens mindste historie ● Kat · fugl · fisk ◆ Radikaliseret ◆ Ting ◆ DNA ● Microcosmos ▲ LommeEvangeliet

4+ 3-9 4+ 2-5 1½-6 9-12 2-6 4+ 3+ 3-8 2-6 ½-5 1½-4 4-8 13+ 11+ 12-16 4+ 6+

40 45 50 30 40 55 30 35 15 40 30 40 35 35 70 45 70 40 45

EGF Hallen Musikhuset Esbjerg Tobakken Game Streetmekka Esbjerg Hovedbibliotek Rørkjær Skole Urban Game Streetmekka VUC Musikhuset Esbjerg Danmarksgades Skole Urban Kulturskolen Esbjerg Boldesager Skole Cosmos VUC Game Streetmekka Esbjerg Museum Esbjerg Rådhus Musikhuset Esbjerg Syddansk Musikkonservatorium Rørkjær Skole Urban

8+ 16+ 5-10 12+ 13+ 3-9 5+ 3-6 6-10 14+ 5+ 5+

45 35 40 70 60 45 50 50 40 55 35 35

Rørkjær Skole Urban EGF Hallen Esbjerg børne- og ungdomsteater Kulturskolen Esbjerg VUC Esbjerg Realskole Musikhuset Esbjerg Esbjerg Hovedbibliotek Boldesager Skole Cosmos Tobakken Kulturskolen Esbjerg Game Streetmekka

▲ Rejsen

◆ Akrylarium

▲ Lunas Farmor

◆ Flugt ◆ Fishtail

● Mus og venner

▲ Slabam!

● Racersneglen Robert

▲ Palle alene i verden

◆ Rottweiler ▲ Birdy

● Vivaldis ● Djævelens tre guldhår

◆ Til ungdommen

4+ 40 Danmarksgades Skole Urban 13+ 80 Boldesager Skole Cosmos

♥ For de allermindste / The Toddlers ½ år/year+ ● For de små / The Tumblers 4 år/year+ ▲ For de lidt større / The Wonderers 6 år/year+ ◆ For de største / The Tweens & Teens 10 år/year+

7


BILLETTER – HVORDAN FUNGERER DET? Alle billetter er gratis. Overskydende billetter Hvis du har billetter, som du alligevel ikke får brug for, returnér dem da venligst til billetudleveringen, så andre kan få glæde af dem.

le

en

av

s

Gefions Parkvej

j

Vid ars Alle

Valha lla s All e

dv

ag

Bentzens Alle

s Alle

Carsten Hau chs Vej

R

e Grønn egad

rsg ade

Gru

F yn s

gad e

Rørk jæ

e r s gad Ex ne

Ban eade g ård

aneg

nd t vi g

g ade Knu ds

ina l

te rm

B us

gad e

Øs ter

En glan

Vølund svej

Ægirs Alle

Yduns Alle

Bragesvej

Godthåbs Alle

Krogvej

ej

l ve

l un

se os Dr ej

ev Spurvev

S o lso r t

Langelan dsvej

ve j

Alle e n sg a d

Loren Mø lle ts rs Ve j

Exners gade

Stikvejen

ve j Taurus

Ændringer og aflysninger Ingen festival uden programændrinVe tus ger – desværre. Eventuelle nændringer ve j og/eller aflysninger vil blive oplyst på både www.aprilfestival.dk samt i festival-appen. ej

Si ri

on v

ej

As i

e nv

ej

Afr ik av ej nv ej

Or i

k aj

T

nv e

u sv

T o r ve

ft ga de Ve stk ra

n

Østerhav

ftkaj

V estkr a ej Canadav

Ed els

G yd e s Ve j Pe der

Lund e

a de

g ade

Finse

Jyll an

d sg a d e

Jer n b

Smedegade

Am erik a Aldersgrænser ve j – hvorfor nu det? Atl a Kraftvarmeværk ntk a Forestillingernes aldersgrupper er j fastsat af teatrene. De skal sikre, atApublikum får den bedst mulige u t rali de angivne aldersgrupper. oplevelse. Respektersderfor enk Gru Teatrene kan afvise børn, derajer yngre end den angivnesvej Arie minimumsalder for en given forestilling. s Aus tr al ie

a de Sto r m g

Kirk eg

ds gad

e

ad e s ens g

ad e bje r gg

Edels v

n Da le

in ge er v Øs t

Sk o

e ds gad

kv

Sjælla n

Sp ang s

Ba Mø g l le n

ke v ej n nt e vka

g

Nø r

EH an s

j

Kr o np rin aj Frankrig sk

A lle

1 km d ia

g Vi r

ok

aj

Ja

nn s

iavej

ma

ej

Me

e rs

Ne ca s w tle ka j -

i nt h

ve j

lle

Vestr e Dokk aj

rW

llis

Sm ørk aj

Ra hb

e In g

Be

Baco nk aj

Host

Ch

sv

Bri tan n

ej d ev

Gl V ar

ens

er s e AA nd

v an

p ar dy b Gr å

ns V

k en pa r

Ba k

k en

ej a ve v

En gh

n d-

ev e

W e ss

s Alle

er g

Hu mber kaj

Sø nder gård

Gl F æ rg

sA

Stu c k en b

upv

en

en

l

ms

He

Vej

et

en

v ing

p a rk

En gs

Eng

Stra

Elmeg ade

Æblev ej

o Th Fr ed eri ksberg Alle

Es tr

Sa hara

aj

s Al le L V Je ns en

j

de

an g

Carl s Plo ug Vej

sA

ve

Eu ropak

Lergravsparken

K

Gamme

d er

Sønderhavn

Estrupvej

ga

Kirke

fts

sk a j

kaj

ks

Pete r rs Ve j C Fa be nd s Richhr a rd s H V Kå lu Vej V ej

Rørkær Dr ej ø

A lle

Baggesens Alle

Ma nø ga de

de

ar

ar s

Len

Eng la nd

Ø Forhav ns

ga

tl it E

To

Domhus

Kanalen

ær

A ll e

n

le Ca rs tens ens Al

ke

sv

B r ov

ns

ej

k Do

Ba v n e

Privathospital

j

3

Tobakken

Ga

Herm odsv ej

Kirkevej

I ng e m a n

yv

Do

5

Øs tr e Hav n Bypark e vej

øm e Røgad

T e gl v æ

C

Ribega de

AT ETARI rR k K E s S

Broen

hø j v e j

sb

t re

6

Sm ø rstik kerve j

im

Øs

a kk

Ha vne g

Jobcenter

21

Skole

e s All

aj

Dokhavn

e je n

Forsorgshjem

e

h er

kk

7 PO nsg adTorvet S T Y e RIU M Bo rgerg 4 a de

ade Vandtårn Havneadm Kunstmuseum Musikhus

j

ade

Turistbureau

Ko nge

H u lv

Esbjerg Station

Al l

lds

B l ic

eD o

a r ksg

Ewaldsbakken Ewaldskrogen

lle sA

ve

sg a d e

ER

Grun dt v i g

od

15 1

Kirke

Kultur og Fritidshuset

T B I LLET

a Ew

en

rd r

Da n m

sg

S t o re g a d e

Sverr igsg Byhistorisk Arkiv ad e Museum Huset Bibliotek

No rg e

Skole

gade Kirke

9

g ade

2

e

et

g.

D o k v ej

Gr

Færge-

Nørregade 19 [BILLETTER] terminal Finsensgade 1 ol e Gasværksgade 2 [SEKRETARIAT] rM Nd Borgergade 25 Færgehavn Havnegade 18 Havnegade 22, ved vandtårnet Ved Esbjerg Ting- og Arresthus Danmarksgade 53 Skolegade 54 Kirkegade 24 Nordby Indgang Kirkegade bag Vor Frelsers Kirke Islandsgade 50 Stormgade 47 Kirkegade 61 Torvegade 45 Torvegade 74 Svendsgade 19-21 Haraldsgade 39 Nørrebrogade 100 Nørrebrogade 1 C Ringen 61-63

ldb

No

j

8

ds G ad e

Bja rk e

Hospice

os

ng

e

Palna tokes

Ve ster gade

e

Postbutik

To

14

Musikkonserv.

Lægevagt Skade- Vald e ma rs stue g

æ nv

ll sA

A ll

Sk ole

11 10

20

Street Mekka

æ rs

I.C. Møller -parken

R e m i s e ve j

kj J Aa

n

Kirke

ej

ng

ze

sg a d e

d s ve j

ej

Sydvestjysk Sygehus

16

Nø r r e

s g ade

17

sg a d e

Rådhus

HCØ rs te

Kulturskole

S t å l ve

Sv end

Friskole

v

Fenr isvej

Fortuna Alle

Sophievej

F ri h e d s v

s gade

e r øv ej

Hygge Alle

Birkeda ls All e

18 Ha ra ld

19

Skole

Ri

r it

s gad e

Ny g å r

13

VUC Vest

12

j

j

He jm dals All e

Str andby

Am ag erv ej a l tholmsv

n

t Nae j v

aj

D

u La

e sV

e ve

Mim er s Alle

Th ors vej

Tu

Is lan d

ve j

ev

m b e rt s e n s N i e l s La Vej

j

g

e

K ir k dby

Arresthus Politigård

Sk jold

de

eje aj

g Dae j v

in er k

T

rk

n Stra

Fro de

j

Se

e l ds

ade

i ev e

rk

S

ad kj o

ga

sv

vs

en s

Ø r to f te

Ma r

s

yg

de

ha

j

ng

ka

ga

ns

rd To

Boldesager

j

et

Kirke

ds ga d

ø lv e

Kirke

in ge

a de

Kog ad e

Co nta

Esbjerg Hovedbibliotek Huset Tobakken Esbjerg børne- & ungdomsteater Musikhuset Esbjerg Byparken Hjørnet af Skolegade/Torvegade Danmarksgades Skole Urban Kultur- & fritidshuset Vor Frelsers Kirke IC Møller Parken Kulturskolen Esbjerg VUC Syddansk Musikkonservatorium Esbjerg Museum Esbjerg Rådhus Esbjerg Realskole EGF Hallen Boldesager Skole Cosmos Game Streetmekka Rørkjær Skole Urban

Finlan

ls J ue ad e i el s G

sb

e gb y Lyn All e

db

s ga

N

ter

av

Ad

i kh

s Ve

af

Tr

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Ro lfsg

Plejecenter

gn

ge

Kapel

d s ve j

an

oe

j

el

G.

de rv

v

s an n h m A ll e r ac n HD stie s en e r Ro d An lle H Ce n s A s

Ny g å r

ll e m

ve

Ad

Gr å d y b

Søn

vi n

es

Rigssal

Vo

j

j

e ad

r

Wi

b ro

C

t or

Kirke

et

rre

Svaleve

Ma

Sk rå g

SPILLESTEDER

ve

Materielgård

o ga de

Plads

er s

j

o r m sg

r de G Pea m s r Sk

er ål M us v h

aj

Strandby G

Str

ej

Trafikhavn

K

vv e

Me tt

Nø r r e b r

yb ed Fanøg d ade nu

Strandby

vn sga de

en

Plejecenter Ved Sk o ve n S ko

j

ha

d

ve

a de

ad e

Ny

en

Mjøl ners Alle

Ba To ldu r ve rs g Pede g a rG de ad yd e es Ve j Do rt h ea sv ej

ke

søg

s øg

la n

en

V ej

D ah ls Ve j Jør g en P ed e rs en V ej s

de sg a

v

nk

K rv .

ens

a n d by S tr i ng et sv

ll e

g

er v

u ls

Sam

go

ng

Gefions Alle

Frejas Alle

ha rg gs an

K ir

Po

de

Ha

Ta

Va

Fa

NJ

a rk

vs t ien

Sundhedscenter Svømmestadion Badmintoncenter

ga

de

aj

n

gk

o kti

de

ad e

n dsko

ep

Vandrerhjem

Gymnasium

Th

ga

b

A u k tion sg

j s ka

n

j

ke

a ro g

n Is i

aj

øk

Au

ve

j

rd s

1. bassin

kke

S tr a

rs ø

ig e

vs

No

r1

Mo

vd

Ve

j

j

F is

P ie

g ba

a le n

Skole

Må g

nt

ej

rh a

es

ka

ka

j rv e k e te v Fis p æ t s ød

hm

tte

ey

Søsport

Ha

B lu

de

ds

ga

ns

Havneskolen

R

e

rv a

be

rg

Idrætspark

gv

ad

st e

av

2. bassin

j

kn

jve

Or

ej gv i ll in k a j Hv r s k e To

j ka

r og

HE

r ih

Is b

Ve

ke

n pe

o gade

æ

Fu gleba kk evej

v ej

SPILLESTEDER I ESBJERG I WEEKENDEN • 1.-2.-3. APRIL Sk

tin

Fis

ie r

j ka j e bi s To l i n g v r e Sp

K rø

m

er

n

i sp

avn Ta

de br

j

b To

aj

ka

5. bassin

sk

de

le n

ip p

e rg

e ad S il

Sk

en

eje

H

ev

en

k æk

Hj

ss

kk

en

e

St æ re

Vi

bje

Tv

Sp

gs

Sundhedscenter

H

an

Fo

ov

Ol i

j ve

Sydvestjysk Brandvæsen

bje

Sp

Vognsbøl Park

en

En

E ng d

Falck

ve

n

j va

ng

ej

En ghøj

h

Kv

dv

Ho lm eB æk

Maersk Training

Glentevej

K

j ve fte

Al

v

s

lun

ue

j to

lm

Spangsbjerg

Vognsbøl

Mågehøj

Holm eba kken

n

av

Va

j va

EASV

ve

j

Rybners kursusafd.

Strandskov Mindelund

Ho lm evej

Holm estie

Va

Gl

v H øjvan gs P ar k

Hø T v jva n g ær s ve j

Fødevareregion Syd

lv

Gr

Vognsbøl Sø

ej

ve

Åbningstider Rensningsanlæg Søndag (27/3) . . . . . . . . . . . . . . . . 14:00-18:00 Mandag (28/3) - torsdag (31/3) . . . 12:00-17:00Vo gnsbøl Plejecenter En gve j Fredag (1/4) . . . . . . . . . . . . . . . . . 10:00-19:00 Lørdag (2/4) . . . . . . . . . . . . . . . . . 10:00-19:00 Søndag (3/4) . . . . . . . . . . . . . . . . . 10:00-15:00

ær eb i rs d ev æ Bl o m Kv m ev ej

v

k

te

en

Gy

R øm ers V

G

HSB

ing r ønn

ng

FUV

Hjælpemiddelcentral v ej

Falke vej

O le

Ni els B ohrs Vej

rd e

Syddansk Universitet

Esbjerg Institute of Technology, Aalborg Universitet Esbjerg

in Kl

Billet- & ­informationscenter Mere information Billetter kan også bestilles og …kan du få på festivalens hjemmeafhentes ved personligt fremmøde side på www.aprilfestival.dk i festivalens En billetudlevering på eller du kan ringe til vores g Al le ækinformationstelefon: Esbjerg Hovedbibliotek B ld vrfe Sp 4400 fra den 27. marts (Nørregade 19). 3530 Fo an sb april. Sildesøen Her kan du også få råd og vejledtil deng3. jer gM ning af f­estivalens personale. øll e

ve

Online bestilling …af billetter kan ske på ­ www.aprilfestival.dk fra mandag d. 21. marts (fra kl. 10.00) til ­søndag d. 3. april.

j


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.