Page 1

Teamdynamisk Tidende Årgang 2013 - 1. udgave

Voldsomme metoder i brug på Mighty Ants!!

Brevkassen: Henning HAR svaret!!

Hvem gemmer sig på side 9?

Læs om hvordan Mighty Ants spillerne er underlagt toturmetoder


Nyt fra redaktørerne Så er første udgave af Teamdynamisk Tidende på banen – og hvilken udgave! Teamdynamisk Tidende er en avis der lægger stor vægt på både det seriøse indhold, men også på sladderdelen, (som selvfølgelig er skrevet med et glimt i øjet) hvilket er en vigtig del af kommunikationen med, og om de andre teams. Avisen er med til at forføre spillerne af legen, og dermed opleve det virkelige eliteliv, med pressen rendende lige i hælene.

at kunne iagttage, hvis man finder på at vover sig i hallen (hvilket vi jo selvfølgelig helt klart anbefaler). Yderlige er det værd at nævne, at der på ledelsessiden hos de enkelte hold er blevet oprustet gevaldigt. Her er der blevet valgt forskellige teamcoaches, der alle har store ambitioner, samt ønsker om at gøre en forskel for sit team. Dette er især kommet til udtryk igennem sidste uges træninger, teamudviklingssamtaler og kampe.

Vi vil gerne takke alle de implicerede i forløbet, for at have givet energien fuld skrue. I har derved givet liv til den første udgave af Teamdynamisk Tidende, som vi har set meget frem til at præsentere for jer. Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor ros til journalisterne, som har stået for de Hvis vi ser tilbage på ugen der er gået, har vi set et teamud- enkelte artikler (i kan være stolte). I har lagt en seriøs og viklingsforløb der for alvor er blevet skudt i gang med hjer- engageret indsats for dagen, hvilket har lettet vores arbejnevridende videnskonkurrencer, maksimale fysiske tests de gevaldigt. samt svedige turneringskampe på halgulvet. Det er tydeligt at se, at alle seks teams er villige til at gå langt for at stå Nu vil vi overlade jer selv, til en rejse gennem den første øverst på sejersskamlen med pokalen højt hævet, hvilket udgave af Teamdynamisk Tidende. Vi håber i får en god tur. også vil komme til udtryk i denne udgave. Set fra redaktørernes perspektiv kan sejren dog ikke stå alene, da vi mener det samtidig er nødvendigt at alle hold har udseendet med Over & out sig igennem hele forløbet. Til dette er det med stor glæde, Sandra Christiansen og Thomas Bernhard at vi kan indvie dig, kære læser, i udviklingen i holdenes outfit. I sidste uge ankom spillerdragterne (dog uden navn, Redaktører for 1. udgave af Teamdynamisk tidende nummer og logo), og der vil nu for alvor være lækre spillere

Stadig ved godt humør, 22 timer før deadline 2


Mighty Ants skarp fra start Skrevet af Line Gram, Headcoach Tlf: 22396009, Email: linegramhansen@hotmail.com

Klokken slog 08.30 torsdag morgen, og hallen blev invaderet af selvsikre spillere i grøn Jerseys og hvide shorts, godt svedige efter en intens opvarmning. Sammen med headcoach iført ’jakkesæt’, indtog de banen med en attitude som modstanderne rystede i bukserne over. Mighty Ants in the house, men hvem er de og hvad kan de byde på? Efter 1. runde, hvor myrerne løber med sejren over ”tårnene” fra team Royals er der ingen tvivl. Vi kommer til at se meget mere til de frygtløste MIGHTY ANTS!!

Åbenhed - en vigtig faktor Vi brugte metoden struktureret dialog, hvor fokus lå på, at alles synspunkter synliggøres som udgangspunkt for diskussion. Hvert teammedlem reflekterede individuelt over hvem der kunne indtage hvilke roller på teamet. Herefter fremlagde vi for hinanden, hvem vi helst så som headcoach mv. Alle kandidater til hver enkelt rolle blev skrevet på tavlen, og den enkelte kandidat skulle derefter fortælle om hans/hendes motivation for at indtage rollen. Processen tog tid, men vi endte med en ledelse, som hele teamet kan stå inde for. Rollefordelingen Som headcoach har vi den koldblodige, struktureret, beslutsomme, og altid klar og forberedte Line Gram. Vores teknisk/taktisk coach besidder kvaliteter som initiativrig, overblik, overskud, forstående/lyttende og rolige Peter Wendt. Personen som skal sørge for at teamet altid er i fysisk top form, er intet mindre end den meget velovervejet, nysgerrige, hurtige og positive fighter Andreas Thiesson. Rent mentalt skal vores team selvfølgelig også være i topform, og her er det vigtigt for os, at alle er inkluderet. Jeanette Poulsen er social, omsorgsfuld, konfronterende og empatisk – egenskaber vi mener en mental coach skal besidde og rollen er derfor tildelt hende. Sidst men ikke mindst skal der være styr på kommunikationen udadtil. Denne person skal naturligvis være forberedt, engageret, en energispreder og formulere sig godt verbalt og skriftlig – vores helt egen Sandra Christiansen.

Mighty Ants er det nye ultimative team i forløbet: Teamudvikling, Coaching og Præstationsoptimering på Syddansk Universitet i Odense. Mighty Ants består af ni spillere og en headcoach. Vi har uddelegeret fem formelle roller (headcoach, fysisk teamcoach, mental teamcoach, taktisk/ teknisk teamcoach og en kommunikationschef), som til Nysgerrig? sammen udgør teamets ledelse. Kunne du tænke dig at se Mighty Ants i en kamp som byder på kampgejst, engagement, fokus og skarphed mod kurven, Den positive psykologi så kig forbi hallen på SDU torsdag den 25. april kl. 12:50, Processen frem til afgørelse af rollefordelingen blev iganghvor Mighty Ants møder Slam Funkz. Vi lover Jer, at det blisat af vores Gamemaster, Rasmus Kier, som stod i spidsen ver et brag af en kamp. For yderligere information er I velfor vores første teamudviklingssamtale (TUS). Her var der kommen til at kontakte headcoachen, som altid vil stå til fokus på teamets aktuelle og fremtidige funktion og udvikrådighed for interviews, spørgsmål eller bare en snak. ling. Fordelen ved at afholde disse samtaler er, at vi kan udvikle medlemmernes medansvar, medindflydelse og ejerskab. Ydermere er ønsket, at der kommer en fælles forståelse af mål, krav, arbejdsområder mm. på teamet, og dermed skabe det bedste team. Processen blev igangsat med en abilityspotting, hvor vi udforskede teamets ressourcer, ved at interviewe hinanden omkring oplevelser fra tidligere gode teams, som vi havde været en del af. Med udgangspunkt i gode erfaringer, og dermed positiv psykologi, spurgte vi ind til hvordan fokuspersonen agerede i konkrete situationer fra tidligere oplevelser. På den måde dannede observatøren sig et overblik over fokuspersonens værdier og kompetencer. Målet for processen var, at få en liste over hvert teammedlems relevante ”abilities”. Efterfølgende arbejdede vi med rolleafklaring for at finde ud af vores forventninger til de formelle roller, og grænserne herimellem.

3


Royals klar til forandring! Af Steffan Aagaard Karlsen, Roylas

testene, samt deres formål.

Formålet med denne artikel er at give et indblik i, hvordan Research light metoden blev anvendt på Royals’ basketballhold i uge 16. Intentionen med Royals’ research light var at finde ud af hvor Royals lå rent fysiologisk, og dette vil være grundlag for, hvad den fysiske træner har at arbejde med.

Tirsdag blev alle tests, omhandlende agility-test, Counter Movement Jump, Jump & Reach, samt en sprint test der målte testpersonen på hhv. 5, 10 og 20m, hvor 20m er gennemført. Disse tests gav nogle resultater, der blev indsamlet, og senere i forløbet vil de samme tests gennemføres igen for at se, om der er sket forandringer (primært forbedringer) i den fysiologiske formåen på Royals basketballteam.

Torsdag blev basketballturneringen påbegyndt, og startede med en kamp i Western Conference mellem Mighty Ants vs. Royals. Her endte kampen 23-18 i Mighty Ants’ favør. Senere under udpegelse af en fysisk træner hos Royals, der har til opgave at optimere den fysiologiske formåen samt præstation. På baggrund af dette, vil der blive iværksat et træningsforløb. Testenes resultater danner grundlag for, hvad holdets fysiologiske formåen er på Om mandagen blev testprotokoller læst igennem af team- nuværende tidspunkt. Ud fra de forskellige medlemmerne, og senere samme dag blev testene gentests, samt observatinemgået af faglige instruktorer, såfremt der var absolut klarhed om testenes formål og udførsel. Essensen var her on af første turneringsrunde i turnerinat blive sat tilstrækkeligt ind i testprotokollerne og den gen, anskues det, fysiologiske og teoretiske viden, der ligger til grund for hvor der i særlig grad

4


Sindssyge Ants!! Basket banens Cantona Allerede i første runde af dette års teamudviklingsforløb, så man hvordan at følelserne sad helt ude på tøjet og hvordan de emotionelle frustrationer kom til udtryk. Specielt én spiller gjorde sig særligt bemærket – nemlig Peter Wendt fra Mighty Ants.

Tæskeholdet Mighty Ants Af Sofie Christensen (60121492)

På team Mighy Ants har det vist sig, at flere af teammedlemmerne er overdækket med blå mærker og småskræmmer. Men hvad sker der egentlig internt på teamet? Et af teammedlemmene, Andreas Thiesson skal snart præstere i MMA-buret, men bruger han sine teammedlemmer til sparring, eller er det måske headcoach Line Gram der bruger alternative metoder til at få sin ret?

I kampen mellem Mighty Ants og Royals opstod der en situation i midten af 2. quarter, hvor flere af tilskuerne væmmedes ved den adfærd der kom til udtryk på banen. Jeppe Øbro laver en helt ren og meget fair opdækning på Peter Wendt, som dertil vælger at lave et flop af olympiske dimensioner. Da fejlen, helt korrekt, ikke bliver dømt vælger Peter ”The Mental Monster” Wendt at smadre sin hånd så hårdt i gulvet, at selv en af Danmarks mest hårdtslående, Mikkel Kessler, senere har udtalt: ”Det var måske lige voldsomt nok det der”. Ikke nok med at denne fysiske brutalitet fandt sted, så vælger hr. Wendt efterfølgende helt uprovokeret at bryde ud i skældsord og raseri overfor både med-, modspillere og dommer – en decideret kortslutning. Men det er ikke første gang at denne opførsel finder sted. Allerede på turen til Skarslia, fik man indblik i denne utilgivelige adfærd. Da Peter en aften kommer hjem på værelset, finder han ud af at hans seng er wendt på højkant. Igen viser han en aggressiv holdning, hvortil han skubber voldsomt til sengen og vækker de uskyldige roommates gennem højlydt verbalt arrigskab. Selv hans nuværende holdkammerat, Anders Hørberg, prøver at hjælpe og tale ham til fornuft – uden nogen form for held. Selvom han til tider virker som en rolig og vellidt person, er han er en tikkende bombe som ikke skyr nogen nåde i midlet mod at opnå målet. Så den mentale coach for Mighty Ants har noget af en opgave forude, hvis ikke dette teamudviklings forløb skal ende i et blodbad.

Efter deres kamp i første turneringsrunde, blev der set et par lilla shorts i herreomklædningen. Statistikken viser at ”Hulken” kun lavede 2 point, og 1 rebound i deres kamp, så frustrationerne havde god grund til at flyde over. Et af teammedlemmerne, der ønsker at være anonym, udtaler til ”Teamdynamiske Tidende”, at hun er bange for at udtale sig på teamet da hun risikerer at få endnu flere mærker. Det vil hun gerne undgå, da hun gerne vil kunne vise ben til Natacha Holbæks fødselsdag på lørdag.

Nok ser en bjørn der sover fredfyldt ud, men tirrer du den bare en smule kan det have katastrofale konsekvenser. 5


De små hurtige

Kryds og tværs

6


Blazin’ Roots er ‘on fire’, de brænder for teamets success! Af kommunikationscheferne: Signe Vig (2856 6391) og Morten Roager (4110 6578)

De er tændte, de er ’on fire’, de er skarpe og ihærdige i arbejdet, de viser ansvarlighed og villighed overfor teamet – de er Blazin’ Roots. Når man ser på den succes, som Blazin’ Roots har fået allerede fra starten af forløbet, er det tydeligt, at samarbejde og engagement er nøglebegreber. I de første to uger har Blazin’ Roots vist klasse indenfor de fysiske tests, videnstestene samt i den første turneringsrunde, hvorved de har lagt sig i spidsen af den samlede konkurrence. Helt fra begyndelsen har der været en forventningsfuld stemning på teamet. Trods en uudtalt målsætning har begejstringen været der, teamet har kæmpet sammen, de har taget ansvar og påtaget sig opgaver for at fremme teamets succes. Teamnavnet stammer fra tanken omkring træets rødder, der sørger for næring og energi til, at der kan ske vækst. Medlemmerne udgør hver især en del af træet, som er et vigtigt element i opbygningen og processen, der sikrer fremgang og udvikling. Head coach Jacob Nørgaard udtaler: Dette kendetegner teamets arbejdsform og den afhængig”Vi er afhængige af alle, alle er interesseret i at få træet til hed og nødvendighed, der er af alle teammedlemmernes at vokse.” indsats. Samtidig udgør rødderne fundamentet, som sikrer stabilitet og sikkerhed. Denne indstilling og værdibaserede tilgang giver teamet nogle helt essentielle elementer af det at være et team. Netop samarbejde, fælles ansvar og gensidig afhængighed er det, der bevirker, at Blazin’ Roots arbejder som et team og ikke blot som et middelmådigt hold. Ansvaret og afhængigheden har udmøntet sig ved, at alle teammedlemmer engagerer sig i undervisningen og teamtræningen. Det har medført en positiv effekt i konkurrencen indtil videre. På baggrund af dette giver det mening at arbejde som et team og udnytte dets ressourcer, hvorved medlemmerne i fællesskab kan skabe et team, der er mere værd end individerne set hver for sig. Hermed fokuseres der på relationerne på teamet, hvem der spiller godt sammen, og hvordan teamet kan præstere bedst i tests og kampe. Blazin’ Roots er ’on fire’, der er tændt noget i dem, de brænder for at vinde, de er ivrige og opsatte på at fortsætte den succes, der allerede nu har vokset sig op fra rødderne. Blaz in’ R

oots

viser

over skud

forud

for fø

rste tu

rner ing

skam p.

7


Funky Names AF: CASPER MOLTKE CHRISTIANSEN 20. APRIL 2013

ne med til at opretholde en individuel kollektiv ansvarlighed, som vi i det lange løb håber, vil have en positiv effekt på holdet præstationer, på banen.

Medlemmerne på SLAM FUNKZ holdet har alle fået deres spillernavne ud fra populære funk sanNavnene er som følgende: ge. Valget er fundet sted på baggrund af personHenrik "Easy Lover" Jakobsen lig betydning og værdi, i en familiær kontekst.

Simon "Mr. Big Stuff" Jeppesen Stine "Mother Funk" Bergstrøm Jesper "Genius Of Love" Rasmussen Greta "The Payback" Böhm Emil "Low Rider" Adel Sofie "Funky Worm" Andreasen Louise "Soul Finger" Fog Søren "Cosmic Slop" Nielsen Nadia "Cissy Strut" Rosgaard Casper "Tower Of Power" Moltke

Fælles for de fleste af verdens navne er, at de ofte har en dybere betydning. Fx kan de beskrive nogle særlig eftertragtede egenskaber hos personen. Navne viser også ofte noget om personens familiære forhold/oprindelse og personlighed. Når man kigger nærmere på de enkelte navne, vil man se, at de ofte afspejler den kultur de er opstået i. I dag er vores kultur mere mangfoldig og verden på mange måder blevet mere farverig en tidligere, så mange får navne som er nyskabende og anderledes. Dertil ses det også at personer ændrer navn, i håb om at opnå en ny identitet og dermed at skabe en ny vej i livets vandring. Når man benytter sig af metoden hvorpå en navneændring sker, er Så tag en tur rundt på youtube og mærk de funky rytmer det vigtigt at man ser på to givne aspekter: dels et aspekt danne glæde og positivitet i dit sind. der stammer fra navnets ændring og dels et aspekt ud fra den kontekst, hvori ændringen sker. Samtidig har vores kaldenavn væsentlig betydning i forhold til vores oprindeli- SLAM FUNKZ – Don’t worry, be happy ge navn. Er disse ikke ens – kaldes Michael eksempelvis også for Manse, bør Michael altså se på begge muligheder, samt på de forhold og værdier, navnene hver især giver.

Hver gang vi skifter navn, får vi yderligere energier bygget ovenpå dem, vi fødes med Faith Javane

Navnets værdi Grunden til at spillerne på SLAM FUNKZ har valgt at tage navne ud fra en kollektiv retningslinje, er for at opnå en fælles værdi. Værdier er med til at skabe en samlet retning, hvorpå de kan være med til at danne grundlag for mønstre og relationer på et team. Ved at benytte værdibaserede navne, kan disse være med at til at italesætte og give forståelse for teamets værdier. Samtidig har denne intention til hensigt at skabe et billede af sammenhold og teamspirit i forhold til de andre hold. Derudover er navne-

8


Av Av Av side 9! Navn: Jacob Kristensen By: Odense Livret: Blodpølse Status: Single!! Kom frisk piger.. Største drøm: At optræde på et Westlife cover Ynglings kæledyr: Helt klart en hamster Motto: 80 % stil, 20 % skils

Navn: Simone Bonde Nielsen By: Odense Livret: Stegt flæsk med persillesovs (god tyk sovs).. Status: Optaget, sorry drenge! Største drøm: At blive mekaniker, og få eget værksted Yndlings kæledyr: Komodovaran Motto: Højere, vildere..

9


Hjernevriderne skal han koncentrere sig om andre end sig selv. Han skal samarbejde med andre. Han skal træde med andre. I cykelverdenen sker Hvor meget ved spillerne på Foxy ’Phants egentlig om de- det ved at cykle på tanres head coach Aske Søby? Tror de, at han er den rette til dem. at føre et basketballteam til succes? Man må håbe, at de kender hans trang til flere gange om ugen at sprede baller- Her kommer problemet. I ne ud over en smal saddel og træde flere hundrede watt den store mængde af cypå hans cykel, hvor værdien af hvert kilo er over 20.000 kelløb, Aske har kørt, er kr.. På de dyre enkelstarts-carboncykler er han et af de ikke et eneste kørt på tanstørste kraftværker i Danmark, hvilket bl.a. ses i lyset af dem. Manden ejer ikke en hans seedning i weekenden som nr. 1 foran bl.a. dan- gang en tandem. Det kan marksmesteren fra 2011, Rasmus Quaade. Han kan skam godt være, at han har kørt sig selv på podiet utallige gange noget med det tråd. Han skaber uhyggelig meget energi. på sin egen dyre cykel. Men uanset hvor dyr cyklen er, kan Ja, lad os da bare kalde ham det danske svar på den legen- der ikke sidde mere end en mand på den. Han er nødsaget dariske Jan Ullrich. til at tage skridtet væk fra enspændercyklen og komme op på tandemen med phanterne. Det bliver dog en udforEt team som Foxy ’Phants har brug for meget energi, Aske dring af større dimensioner, da det kan blive utrolig svært producerer meget energi, men er det ens betydende med, at holde balance på en tandem med hele teamet, hvis det at han kan overføre energi til teamet? Aske foretrækker da overhovedet er muligt at skaffe en tandem til 11 personer. helst at træde alene på cyklen, hvor han kan koncentrere sig om sig selv. Nu

Kan Aske køre på tandem med phanterne?

TuTcPo. ”Bare et fag på uni??”

Om det var noget Blazing Roots skulle arbejde med fremover ville William ikke direkte afsløre, men pointerede til sidst: ”vi bør vel alle have fri på dette tidspunkt, så det Klokken er 00.30, stedet er Heidis Bierbar i O’ense og de kunne helt sikkert altid hårdtarbejdende teamkonsulenter Jonathan Lillienvære en mulighed dal, Nicklas Pyrdol og Ole Mathorne havde opsnuset rygfor selvtræning… ter om, at enkelte hold brugte alternative udviklingsmetoKan vi låne pulsmåder i arbejdet mod sommerens prestigefyldte slutspil. Helt lerne på Lørdag specifikt drejer det sig om William James Bond fra Blazing Ole?” Roots, der havde positioneret sig bag bardisken for at iagttage den fysiske udfoldelse en nat på Heidi kan bidrage med i relation til de fysiske tests. Gennem små korte inter”Hvem gider holde views kom William frem til følgende refleksion: ”Der weekend når man mangler helt klart et fokus på styrketræningen af de øvre ekstremiteter, det er kun slå-søm-i der træner skudarmen. kan teamudvikle?” Til gengæld ses det tydeligt på Jonathan på nabobordet at de anaerobe og aerobe parametre bliver trænet til DJ Ötzis Hey Baby”. 10


Foxy ‘Phants kæmpede om pladserne som coaches Af Sofie Christensen (60121492)

I denne uge fik Foxy ’Phants fordelt posterne af teamets coaches og chefer. Engagementet var stort hos alle, hvorfor der også var flere om buddet til alle ansvarsområder. Teamet har nu stillet den stærkeste opstilling man kunne tænke sig, og er mere end klar til kamp - både udenfor og på banen.

årssolen og fik skrevet hinandens kompetencer ned. Teamet samlede op på de forskellige kompetencer, og det gjorde sig snart klart, at der var mange nyttige og gode kompetencer blandt teammedlemmerne på Foxy ’Phants. Derfor blev der snakket for og imod i lang tid, inden teamet kom til den endelige beslutning.

Foxy ’Phants coachteam: HEADCOACH: Aske Søby FYSISKE COACHES: Sine Østergaard og Josef Sedighi MENTALCOACH: Marie Louise Cramer TAKTISK/TEKNISK COACH:

Foxy ’Phants skulle i denne uge have besat alle teamets ansvarsområder. Der skulle findes en headcoach, og ydermere en mental, fysisk samt taktisk/teknisk coach og til sidst en kommunikationschef. Måden hvorpå teamet kom frem til en beslutning, var via en teamudviklingssamtale. Teamet skulle til at starte med, gennem struktureret dialog og diskussion komme frem til en rolleafklaring omkring hvilke kompetencer man skulle kunne besidde for at fuldføre de forskellige ansvarsområder. Her blev teamet bl.a. enige om, at en headcoach skulle kunne træffe gode beslutninger i pressede situationer, være kynisk og turde tage det sidste ord, hvis der skulle opstå diskussioner, der ikke kunne løses indbyrdes. Som mentalcoach blev Foxy ’Phants enige om, at man skulle være en menneskekender, omsorgsfuld, samt skulle vide hvordan de forskellige spillere kunne optimeres på det mentale plan, så det førte til gode resultater på banen. Efter rolleafklaringen blev teamet bedt om at foretage en ability spotting af hinanden, så det teammedlem der var mest kompetent, kunne ende med rollen som coach. Teamet delte sig op i mindre grupper, og satte sig ud i for-

Søren Eskildsen KOMMUNIKATIONSCHEF: Sofie Christensen KOMMUNIKATIONSREDAKTØRER: Patrick Thorsted og Anne Helene Sørensen

Til turneringens første kamp viste coachteamet sig fra sin bedste side. De fysiske coaches stod for en let opvarmning, og taktisk/teknisk coach Søren Eskildsen havde både på og udenfor banen, en stor del af æren for den snævre men sikre 1 points-sejr som Foxy ’Phants hev hjem i kampens sidste nervepirrende sekunder. Headcoach Aske Søby udtalte, at der er nok at arbejde med, men teamet nok skal nå langt, når man ser på hvilke coaches, der står solidt bag Foxy ’Phants og er klar til kamp.

11


Majestic Lions kæmper forsat derudaf Af Signe Bay-Kastrup, kommunikationschef for Majestic Lions

lere var skadet, så udskiftningsmulighederne var ikke så store med 7 spillere, modsat rødderne, der havde alle 10 Efter nogle turbulente dage med træningskamp, spillere til rådighed. Det blev desværre til et nederlag på sæsonens første TUS med tildeling af coach-roller 18-33. Dog er både spillere og coaches meget optimistiske på teamet, og kamp i første runde, er det nogle omkring fremtiden.

meget motiverede løver, der ser frem mod en spændende sæson med udfordringer på det fysi- Allerede nu er der en god teamånd på holdet, og der bliver klart vist, at løver løfter i flok. Og ikke mindst ser Løverne ske, taktiske, mentale og ikke mindst på teamet. knald godt ud i deres nye spillertrøjer. Desværre blev det Majestic Lions fik afhold deres første TUS den 17. April under den kyndige vejleder Niclas Pyrdol Christen som gamemaster. Teamet var meget spændte på at møde deres vejleder, men har efter mødet kun positive ord om ham. Meget af TUS’en tog udgangspunkt i ability-spotting, hvor vi fik øje på hinandens kvaliteter og kompetencer. Dette var en stor del af grundlaget for valg af de formelle roller på teamet, som blev som følger: Head coach: Stine Søndergård Teknisk/taktisk coach: Magnus Jon Erdman og Sören Schröder Fysisk teamcoach: Bo Callesen Mental teamcoach: Jacob Harrekilde Kommunikationschef: Signe Bay-Kastrup Anfører: Matias Boel

ikke til sejer i 1. Runde, men head coach Stine Søndergård er meget fortrøstningsfuld og udtaler: ”Jeg er meget fortrøstningsfuld. Det er et godt team, med masser af muligheder og ikke mindst er det nogle dygtige coaches, jeg har på teamet” Det blive spændende at følge den fremtidige udvikling af spillere og spillet på Majestic Lions.

Det var med majestætiske udtryk løverne gik ind til kampen mod Blaizin’ Roots i 1. Runde. Forinden havde head coach Stine forventningsafstemt med resten af teamet mht. kampen. Alle var indstillede på, at den første kamp skulle bruges til at afprøve forskellige opstillinger, mønstre, positioner mm., og generelt bare få prøvet nogle ting af. På forhånd vidste vi, at Blaizin’ Roots var et stærkt hold, så det var med spænding vi gik ind til kampen – som blev gjort med manér med både musik og spillerpræsentation. Løverne holdt rødderne i skak indtil midten af 3. quarter, med masser af scoringer, gode angreb og godt forsvar. Herefter blev løverne ret presset på det fysiske, da to spil-

12


Resultater for 1. runde

Nyt logo? 13


Hørt I farten! Kæresteproblemer på banen! Torsdag mødte Blaizin Roots Majesic Lions i den første turnerings kampen. Kampen var ikke blot en kamp mellem to hold, men også en kamp som delte to kæreste par. William og Bjørn er medlem af Blaizin roots og deres kærester Charlotte og Stine er på Majestic Lions. Under kampen var der ingen synlige tegn på de involveredes indbyrdes forhold. Kampen endte med en sejr til Blaizin Roots. Efter kampen fornemmede man en forsigtig sejrsglæder fra både Bjørn og William. Det er måske med god grund at drengene forsigtigt viser deres glæder. Vi har hørt at William og Bjørn selv måtte stå for aftensmaden de efterfølgende dage. Her på redaktionen har vi forsøgt at få en kommentar fra de involverede parter, men ingen af parterne har ville udtale sig.

Udover de mulige påvirkninger på privatlivet, kan spillet så også påvirkes? Kunne det tænkes at William og Bjørn har benyttet deres position uden for banen, til at få vigtig information omkring Majestic Lions spil?

Ingen kontrol på Foxy ’Phants

!

! H S

A L F

Der er blevet sat spørgsmålstegn ved Aske Søbys evner til at holde styr på sine spillere på Foxy ’Phants.

v Pri

at

oa fot

fM

ad

LA på n e iks idr D s

bar

Flere kilder fortæller at spillerne går i byen flere gange om ugen. Mads Didriksen, som er en vigtig nøglespiller, er blevet set smidt ud fra LA Bar flere gange, da han var meget beruset og aggressiv over for dørmændene. Dørmændene tør ikke bandlyse ham, da ejeren er en stor fan af holdet. Holdet vandt sin første kamp over Slam Funkz med et knebent point og spørgsmålet er om de vil være lige så heldige i næste kamp mod Majestic Lions, hvis samme indstilling fortsætter.

Vi på redaktionen har været ude at interviewe headcoach Aske Søby omkring Foxy ’Phants alkoholpolitik samt hans holdning til rygterne. Aske udtaler sig: ”Jeg støtter helt sikkert op omkring en bajer, og deltager gerne selv under festlighederne. Ja, jeg var sågar selv med i byen den dag han blev smidt ud, og ja.. må jo ærligt indrømme, at manden ikke fattede en meter”. 14


Snyd fra start af…?

Mighty Ants’ hemmelighed afsløret!

LG: ”Argh, pis! Ja det gør de. Vi er afsløret, det er mine lykketrusser, jeg har dem altid på, det lige meget.”

Interview med Thomas Bernhard: - Har du kendskab til de pågældende billeder? Thomas Bernhard (TB): Jeg har intet kendskab til disse bilMighty Ants sportslige succes skal findes i et leder. Billederne må helt klart være produceret i photopar pinke trusser. Mighty Ants har hverken shop! Royals værdier er sammenlignelige med et godt glas tabt en trænings eller turneringskamp endnu, rødvin og en gammel brie. Det kunne aldrig falde os ind at grundet de magiske trusser. udspionere modstandere, og en undercover organisation Her på redaktion hos Teamdynamisk tidende har vi modta- kaldet RAS kan slet ikke komme på tale.” get et yderst interessant tip. Den anonyme freelancer har - Hvilken rolle spiller trusserne i nederlaget? således skaffet fortroligt billedmateriale som afslører MAs TB: ”Ifølge rygterne er de altafgørende, uden dem er opskrift på succes. Billederne viser den såkaldte RAS, Mighty Ants intet, INTET!” Royals Agency of Spionage under en undercover operation i Line Grams lejlighed, headcoach for Mighty Ants. - SÅ du kender til magien bag trusserne? TB: ”ja, vi starter straks arbejdet på at lave vores egne lykRedaktøren har talt med Line Gram og kommunikationsketrusser, da det tydeligvis er udslagsgivende for kampens chefen hos Royals om disse afslørende billeder. resultat.” Interview med Line Gram: - Har du en afsluttende kommentar? - Har du en kommentar til afsløringen? TB: ”Prins Henrik som konge!” Line Gram (LG): ”Ingen kommentar.” - Så trusserne findes altså?

Ulovlige sko? Morten Roager fra holdet Blaizin’ Roots er kommet i antisnyd-gruppens søgelys, da han hopper unaturligt højt. I kampen mod Majestic Lions var hans svævetid utrolig lang og det var som om tyngdekraften ikke havde nogen påvirkning på ham. Hans sko menes at være årsagen til den enorme springkraft og de er derfor blevet konfiskeret, og er sendt til nærmere undersøgelse for ulovlige indlæg. Det menes at teknologien i indlæggene kaldes ”Load ‘N Launch Technology” som blev bandlyst i NBA tilbage i 2010.

Mortens Roagers sko til undersøgelse

15


NYT TILTAG! ! Henning HAR svaret.. Hver uge vil der være mulighed for at skrive ind til Henning Eichberg om problemstillinger, som du som læser støder på i din idrætslige hverdag. Oraklet Henning vil så tage stilling til dit spørgsmål, og give dig et bud på, hvordan det kan håndteres. ? øre

ad Hv . e bt

g eg al j

sk

vil og på D e d. imo e træd e m l l nn 10 pi od at s vil ku m e i r l å s væ bal re s da du ket s æ a v , b sko . eg kan ing lede j de roße n å n s e pil dG ll, re H uge s ppe. tba lle me e æ k e e s K dst spi ba aJ I si uzZ fr nd. ode til ver at u e Fr r g prø Kn ein hr seh at du m se llo lå, Ha rer er fores e y M gern ich . er dem ning. avn, som op ilsn h i æ box, Hen e et mellemn n, og håber, jn av o h e M al sk g le rli luttet, at vi al ælge mit nav Kæ ning kz har vi bes og meget svært ved at v n u F m n la S He På mit hold siknummer. Jeg har d u rinder af et m ollins. e. lp jæ fan af Phil C du kan h or st er g je at es, ed Det skal sig snummer m Mit yndling e! ss la tk el ! w . Han er e Heinrich Fantastisch auch min favoritmusiker g vil anbefale dig. hr gut! er også det, je en – det er se d er in Phil Collins et et d d så re ø ”, du vil h y Lover ham er ”Eas findes på youtube, hvis an k Nummeret g ta . Je r e yr

e hilsner Småsyngend Henning

ger, rdrin der o f d u hol l ore et st m os og vad ska v e l o p H o g . g. uge yde er si nne De vikl nnet br nnin e e d H i u ar er. rk Hej jeg h slå rødd ikke ha g o i t v m team ulle Mit i har sk greb, so v t når t stærk e r os i re? ødlsne ø g pe r me p vi edste hi i l og k slem De b b aks, re sehr ver s e o k Jac b. hæk ten o n væ Jaco g en dder ka får mag i , g m a an ent . Rø inde Gut art f rutalitet tigt, at m l k t hel vig or b ville d mit st g det er Ich o e ne ed, dern bejde m . t at ar fra star dem

16


Ugens kampprogram

17


På gensyn i næste udgave af Teamdynamisk Tidende - og go’ vind i de næste kamprunder

18

Teamdynamisk Tidende - 1. udgave  

Så er vi endnu engang klar med friske nyheder direkte fra ÅRETS forløb i Teamudvikling, Teamcoaching og Præstationsoptimering

Advertisement