Page 1

Hørte fra over hundre tusen TV-seere på seks måneder!

Miracle Channel


Høsten i flammer | Månedlig nyhetsblad | September 2012 | 53. årgang | E-post: mail@troensbevis.no | troensbevis.no Utgis av: Troens Bevis Verdens Evangelisering | Sarons Dal, N-4480 Kvinesdal | Tlf: (+47) 38 35 75 00 | Fax: (+47) 38 35 75 00 Høsten i flammer vil være et nyhetsblad som setter fokus på misjon og unådde folkeslag, som formidler trosstyrkende artikler som inspirerer til vekst i hele kristenfolket. Redaksjonen: Rune Edvardsen [Ansvarlig utgiver], Mariell Hovdhaugen [Redaktør og Designer], Bente Rognmo Thakre [Journalist], Kåre J. Stusdal [Journalist], Sten Sørensen [Journalist], Nathalie Edvardsen [Journalist, Fotograf] Glenn Tønnessen [Journalist], Håvard Axel Kator [Journalist, Fotograf]

Fiske

Bli en fast støttepartner av Troens Bevis:

Det er noe fascinerende over det å fiske. Enten man gjør det fra båt eller står i elva med stang. Fisking har vært min hobby og rekreasjon, og det har gitt mange gleder.

Troens Bevis, er avhengig av enkeltmennesker som gir månedlig støtte. Vi trenger enda flere partnere for og nå hele verden med evangeliet.

Men den viktigste fiskingen er den Jesus har bedt oss om – nemlig å være menneskefiskere. Å vinne mennesker for Himmelen er vårt største oppdrag. Det er det jeg vil bruke livet mitt til!

Vil du ver med på dette? Ta kontakt i dag!

Vi er alle menneskefiskere. Det er vårt oppdrag! La oss bruke de anledninger Gud legger i vår vei!

troensbevis.no Her er det aktuelle nyheter fra vårt misjonsarbeid daglig. Dette bør du få med deg.

2 AKTUELL INFORMASJON

3 SAMMEN FOR NORGE

4 MIRACLE CHANNEL


Sammen for Norge

TEKST: Glenn Tønnessen | FOTO: Nathalie Edvardsen

Til Tonstad, Stavanger og Klepp «Sammen for Norge» handler om samarbeid med den lokale menighet for å revitalisere eller starte arbeid på steder der dette trengs. I forrige nummer kunne du lese om at Troens Bevis, i samarbeid med sterke omliggende menigheter, har gått inn i ungdomsarbeidet på fire steder og hvor godt dette har fungert. Blant annet har norsk kristenpresse gjort store oppslag omkring det de betegner som «ungdomsvekkelse i Båtsfjord». Evangelist i Troens Bevis, Hans Martin Skagestad, har nå gjennom et samarbeid med De Frie Evangeliske Forsamlinger fått med seg tre unge «ettåringer» slik at teamet er betraktelig styrket. Dette høsthalvåret går vi derfor i gang tre nye steder, samtidig som vi følger opp de stedene vi har vært. I tidsrommet 18.–25. august er det oppstart i Filadelfia Tonstad, Evangeliehuset Stavanger og Ebeneser på Klepp. Dette er tre steder som har ingen eller minimal ungdomsvirksomhet og der mennesker skal bli vunnet for Jesus. Satsingen koster mye og vi har et stort behov for menigheter og personer som kan være med både økonomisk og i bønn for å vinne Norge for Jesus.

6 INNFØDTE EVANGELISTER

7

8 VITNESBYRD

ANNONSE


MÅNEDENS HOVEDSAK: Hørte fra over hundre tusen TV-seere på seks måneder!

Fra januar til juni har Troens Bevis’ arabiske satellittkanal hørt fra 107 438 TV-seere. Det er langt flere enn alle innbyggerne i en by som Kristiansand! Miracle Channel har hørt fra rekordmange TV-seere i løpet av årets seks første måneder. Responsen kommer fra 45 land, inkludert Saudi-Arabia, Mauritania, Oman, Israel, Gaza-stripen og Jemen. Mange seere ringer for å fortelle at de har tatt imot Jesus som sin frelser etter å ha sett på Miracle Channel. Andre ringer for å fortelle at de har fått bønnesvar etter å ha bedt til Jesus, og mange ønsker seg sin egen Bibel.

Hørte fra over hundre tusen TV-seere på seks måneder!

4

Miracle Chan


nnel

TEKST: Bente Rognmo Thakre | FOTO: Arkiv

“Tusen takk for Miracle Channel. Programmene gir meg håp om at det finnes løsninger for mine problemer gjennom troen på Jesus,” fortalte en av våre TV-seere som heter Iman. – Personlig så tror jeg at det er mange nominelle muslimer som ikke liker utviklingen mot radikal islam slik vi ser i flere arabiske land. I stedet søker de et kjærlighetens og fredens evangelium, og blir derfor tiltrukket av det de ser på kanalen vår, sier vår arabiske leder for Miracle Channel.

5


[

TEKST: Kåre Stusdal | FOTO: Arkiv

Innfødte Evangelister Den innfødte evangelisten Savarut Ramulu arbeider blant Banjara-folket i India. Den innfødte evangelisten Savarut Ramulu arbeider blant Banjara-folket i India. Dette folket blir også omtalt som «de indiske sigøynerne». Banjara kan bety noe slikt som «de som vandrer i skogene». Banjara-folket er nomader, men har de senere årene slått seg mer til ro med faste bosettinger. De holder fast ved mange av sine ritualer og tilbedelse av sine guder. Savarut Ramulu skriver i sin siste rapport: ”Siden sist rapport har vi besøkt 14 nye landsbyer. Her samtaler vi med folk og besøker dem i hjemmene deres. Vi vitner for dem og ber for dem som vil det. Vi opplevde også at mange inviterte oss til sine hjem og gav oss vann. 18 personer har tatt imot Jesus som sin frelser. Det er enda flere som har vist interesse for budskapet. Disse har vi i tiden etterpå fulgt opp med nye besøk. Da besøker vi også de som har kommet til tro for å gi dem undervisning. Etter dette har ti av dem latt seg døpe. En av de tingene som gjorde sterkt inntrykk på mange, var da den 72 år gamle kvinnen Tulsi ble helbredet. Hun hadde ikke kunnet gå på mange år og tilbrakte tiden i sengen. Vi delte Guds ord med henne og hun tok imot Jesus. Vi ba så for hennes helbredelse. Nå er hun frisk og gir Jesus all ære!”

í

6

Ta kontakt! Du bestemmer selv hvor mye du vil gi. Troens Bevis koordinerer støtten slik at du kan underholde en egen evangelist eller støtte en evangelist sammen med andre partnere.

BLI EN PARTNER

I DAG


[ det usensurerte evangeliet til araberne ]

TEKST: Bente Rognmo Takre | FOTO: Arkiv

Vil lære å gå på Jesu vei Miracle Channel

Muslimen Ahmed Massoud har sett på Miracle Channel og vil gjerne lære å kjenne sannheten.

“Jeg er en muslim, men jeg er veldig tiltrukket av Miracle Channel. Jeg liker spesielt godt når dere snakker om faderen, sønnen og Den Hellige Ånd, selv om jeg ikke forstår alt. Vær så snill å be for meg. Dersom det er sant det dere forkynner, vil jeg gjerne lære å gå på Jesu vei. Takk skal dere ha.”

7


Troens Bevis Verdens Evangelisering Sarons Dal, N-4480 Kvinesdal Telefon: (+47) 38 35 75 00 E-post: mail@troensbevis.no Web: troensbevis.no Kontonr: 3080 30 43007

Du kan lese lengre artikler i v책rt Troens Bevis misjonsblad hver m책ned. Dette bladet er ogs책 gratis. Ta kontakt!

Høsten i Flammer: September 2012  

- et nyhetsblad for Troens Bevis Verdens Evangelisering

Høsten i Flammer: September 2012  

- et nyhetsblad for Troens Bevis Verdens Evangelisering