Page 1

O c t ub re RACÓ DE L’AMPA:

Octubre

Després de les reunions de pares d’inici de curs, l’AMPA es renova parcialment amb la incorporació de nous pares/mares delegats/des de curs, que agafen el relleu dels que ja portaven dos anys en el càrrec. Volem donar les gràcies a tots els que aquest any deixen de ser delegats/ des de curs i al mateix temps agrair també la disponibilitat dels que comencen.

1

Xerrada “Mobilitat segura” a càrrrec dels Mossos d’Esquadra: - a les 10,30h: alumnes de 3r de Primària - a les 11h:alumnes de 4t de Primària Reunió de pares d’alumnes d’ESO

3

Xerrada: PREVENCIÓ DEL CONSUM DE DROGUES, a càrrec dels Mossos d’Esquadra, de 12.30 a 13.30 h. A l’aula de 3r d’ESO.

4

Visita al Bus Alícia:”PERQUÈ TOTHOM MENGI MILLOR”, alumnes de 1r i 2n d’ESO, en el marc de la 13a. Fira del Medi Ambient a Tàrrega, a les 15 h,

5

Xerrada “Internet segura per a la protecció del menor” a càrrrec dels Mossos d’Esquadra, adreçada als alumnes de 6è, a les 12h, a l’escola.

8

Reunió ordinària de l’AMPA, a les 15h Reunió ordinària del Consell Escolar a les 20 h

DELEGATS/DES DE CURS: P3: Noèlia Soto P4: Gemma Gregori P5: Sònia Casals 1r: Sílvia Fabregat 2n: Sílvia Bosch 3r: Anna Badia 4t: Sílvia Fernández 5è: Pendent de concretar 6è: Rosa Huguet 1r ESO: Marta Pujol 2n ESO: Roser Martí 3r ESO: Jordi Marcén 4t ESO: Juan Amate També en començar el curs hi ha hagut renovació parcial de la Junta de l’AMPA: la Sònia Lloses, que actuava com a Secretària, i la Imma Tarragona, com a Tresorera, seran substituïdes per la Marta Sans ( mare delegada de P4 el curs passat) i la Txell Guixà (mare delegada de P3 el curs passat). MOLTES GRÀCIES A TOTES ELLES PER LA SEVA DEDICACIÓ A L’AMPA!

10

Elecció de delegats a ESO

11

Presentació de la campanya anual de pastoral al Molí de la Roda. Tots els alumnes i mestres.

17

Curs de formació de delegats, de 9h a 13 h., a l’escola, juntament amb els delegats de l’Escola Pia de Balaguer GAME OVER, xerrada a càrrec de l’Institut Guttman adreçada als alumnes de 4t d’ESO, a l’hora de tutoria.

22

Curs de formació de delegats. De 9 h a 17 h, a l’escola, juntament amb els delegats de l’Escola Pia de Balaguer

28

Primera Jornada Família-Escola, de 10h a 13h

31

Lliurament de preavaluacions als alumnes de CM i CS de Primària i als alumnes d’ESO. Reunió dels delegats d’alumnes amb direcció. Celebració de la castanyada

I JORNADA FAMÍLIA-ESCOLA: 28 d’octubre de 2012 Reserveu-vos el diumenge 28 d’octubre al matí per a fer una activitat en família a l’escola. Us enviarem el programa d’aquesta jornada matinal, detallant horaris i activitats.

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/

Placeta octubre  

full informatiu mensual de l'escola

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you