Page 1

MARÇ-ABRIL 2012

Procés de preinscripcions curs 2012-13 El Departament d’Ensenyament ha publicat la resolució ENS/315/2012, de 23 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula de l’alumnat als centres del Servei d’Educació de Catalunya per al curs 2012-2013. Tota la informació relativa al procés de preinscripció i matrícula (calendari, criteris, documentació que cal aportar,...) per al curs 2012-2013 la podeu trobar a la nostra pàgina web: tarrega.escolapia.cat El full de la sol·licitud es pot recollir a secretaria de l’escola a partir del 12 de març o bé baixar-lo del web del Departament d’Ensenyament- www.gencat.cat/preinscripcio

MARÇ 3-4

Convivències dels grups Mou-te de Tàrrega i Balaguer a l’escola de Tàrrega.

5

Realització de l’enquesta de clima d’escola i d’aula.

7

Sortida cultural dels alumnes d’ESO a Tarragona. Inici de la setmana de visites a la Biblioteca de Tàrrega.

13

Reunió dels pares d’alumnes que faran la Primera Comunió a l’escola. A les 17 h.

14

Durant les setmanes del 5 al 16 de març, els diferents col·lectius que formem l’Escola Pia (alumnes des de 3r de Primària fins a 4t d’ESO, famílies i personal docent i de serveis) accedirem a respondre un qüestionari elaborat per l’Escola Pia de Catalunya per avaluar el clima d’escola i d’aula. La comunitat educativa participarà en aquesta enquesta, de caràcter anònim, voluntari i que respondran de manera virtual. És el primer cop que es fa aquesta iniciativa, amb l’objectiu de conèixer la percepció dels diferents col·lectius sobre la convivència i les relacions interpersonals als espais de l’aula i l’escola, així com els avenços els propers cursos en aquests temes.

“Tallers de premsa” per als alumnes de P4 fins a 6è, a càrrec de l’editorial Bayard. Visita a l’Institut Alfons Costafreda, alumnes de 4t d’ESO. Xerrada per a 3r d’ESO: “Afectivitat i sexualitat. Reunió ordinària de l’AMPA.

15

Participació d’alumnes de 3r i 4t d’ESO a la prova “Cangur”, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques.

16

Des del Punt Jove (Servei de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tàrrega) s’han posat en contacte amb nosaltres perquè enguany volen passar unes enquestes als alumnes d’ESO de tots els centres de la ciutat, dirigides a saber a què dediquen el temps lliure i què troben a faltar a Tàrrega en matèria de Joventut. I, igual que l’anterior, també es respon on-line.

Sortida dels alumnes d’Infantil a Copons: “Tot circ”. Sortida dels alumnes de Cicle Inicial a Mollerussa. Trobada de futbol-sala, ESO.

18

Trobada d’handbol, Primària.

19

Celebració de la Pasqua, grups Mou-te, a les 17 h. Xerrades del P. Andreu Trilla a l’aula.

20

Participació dels alumnes de 2n d’ESO a la Gimcana Lingüística de l’Urgell, a l’Ateneu, al matí.

21

Sortida dels alumnes de Cicle Superior a Mollerussa. Proves d’orientació acadèmica per als alumnes de 3r d’ESO.

23

Sortida dels alumnes de Cicle Mitjà a Tarragona

22 28

”Enquesta de convivència escolar i seguretat a Catalunya”, ESO.

26

Reunió ordinària del Consell Escolar, a les 8 del vespre.

28

IV Mostra de Música Escolar a l’Ateneu, alumnes de Primària, durant el matí. Visita a l’Institut Manuel de Pedrolo, alumnes de 4t d’ESO.

29

IV Mostra de Música Escolar a l’Ateneu, alumnes de 1r d’ESO, durant el matí.

30

Sortida al Parc de Sant Eloi a menjar la mona, alumnes d’infantil, primària i 1r i 2n d’ESO, a la tarda. Lliurament d’informes de la 2a. avaluació.

El mes de les enquestes Aquest mes de març es realitzaran tres enquestes que han coincidit casualment en el temps, ja que les entitats impulsores són ben diferents.

Finalment, la nostra escola ha estat triada per a participar en la realització de l’Enquesta de convivència escolar i seguretat a Catalunya, elaborada pel Departament d’Interior i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està adreçada als alumnes d’ESO i permetrà que es puguin comparar els resultats amb els de les enquestes realitzades el curs 2001-2002 i el curs 2005-2006.

Reunions entre pares-mares delegats de curs i la direcció de l’escola Un cop hem arribat a la meitat del curs escolar, és un bon moment per intercanviar impressions amb els pares/mares delegats dels diferents cursos. Si bé ja comptem amb prou canals perquè hi hagi comunicació entre les famílies i l’escola, aquestes reunions individualitzades de cada pare/mare delegat de curs amb la direcció de l’escola permeten poder fer una valoració global del funcionament de l’escola i de qualsevol altre tema o suggeriment que es vulgui proposar.

4ª. Cata de vins Can Colapi Dijous 29 de març, a les portes de Setmana Santa, a les 20 hores, podrem gaudir de la 4a. CATA DE VINS Can Colapi, organitzada en col·laboració amb l’AMPA i gràcies a un acord amb l’empresa Aramark. El sommelier Albert Cabanas ens continuarà apropant al complex món dels vins. Cal fer la inscripció a secretaria de l’escola fins al 16 de març. Les places són limitades i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. Animeu-vos!


Casal de Setmana Santa a l’escola Durant les vacances de Setmana Santa oferim el servei d’esplai (amb el servei de menjador per a aquelles famílies que us hi vulgueu acollir). Les monitores responsables del Casal són la Núria Castells i la Margarita Utges.

ABRIL 1 2-10

CURSOS:

P3, P4 i P5 d’infantil i 1r, 2n, 3r. i 4t. de primària

DIES:

2, 3, 4, 5 i 10 d’abril.

HORARI:

9.00-13.00 h. (esplai) -13.00-15.00 h.(menjador)

PREUS:

8 €/dia: famílies de l’escola 35 €: en cas d’inscriure’s tots els dies.. Per a famílies que no siguin de l’escola: 9,50 € si són dies esporà- dics i 40 € tots els dies.

Benedicció dels rams a l’església de l’escola, a les 11 h. del matí. Casal de Setmana Santa a l’escola.

10

Festiu: dia de lliure disposició acordat pel Consell Escolar.

11

Represa de les classes del 3r trimestre. Xerrada sobre Cicles Formatius adreçada als alumnes de 4t d’ESO, a càrrec de La Salle de Mollerussa. Reunió ordinària de l’AMPA

16

Reunió de delegats d’alumnes a Barcelona. Reunió dels responsables de pastoral a Barcelona.

19

Les famílies interessades podeu omplir la butlleta adjunta i retornar-la a l’escola (recepció-tutor/a) fins al 23 de març.

Visita al Col·legi Sant Josep, alumnes de 4t. d’ESO.

21

Setmana cultural i Jocs Florals: 23 a 27 d’abril!

Trobada de Jocs alternatius, alumnes de Primària, dins el marc del Pla Català de l’Esport.

22

Aplec Mou-te a Balaguer.

23

Diada de Sant Jordi.

23 27

SETMANA CULTURAL

25

Celebració dels Jocs Florals al claustre de l’escola, alumnes d’ESO, durant la tarda.

26

Celebració dels Jocs Florals al claustre de l’escola, alumnes de Primària, durant la tarda.

27

Inici de l’intercanvi lingüístic dels alumnes de 3r d’ESO amb alumnes hongaresos de Vác. Els nostres alumnes marxen cap a Hongria fins al 4 de maig. Celebració dels Jocs Florals al claustre de l’escola, alumnes d’Infantil, durant la tarda. Trobada de Futbol 7, alumnes d’ESO, dins el marc del Pla Català de l’Esport.

30

Festiu: dia de lliure disposició acordat pel Consell Escolar.

A les famílies amb dos o més fills se’ls aplicarà un descompte del 25% a un dels fills de la totalitat dels dies inscrits.

PREU MENJADOR: 6,70 € per dia. Hi haurà servei de menjador si hi ha un nombre

mínim de nens/es apuntats.

La setmana de Sant Jordi estarà farcida d’activitats culturals proposades des de la comissió organitzadora dels Jocs Florals i que culminarà amb la celebració del lliurament de premis per als alumnes de cada etapa: dimecres per als d’ESO, dijous per als de Primària i divendres per a Infantil. La Comissió, formada per delegats/des d’alumnes i professorat, ja ens farà arribar més informació a mesura que ens apropem a aquesta setmana. Desitgem que sigui una setmana de la cultura en què hi hagi participació de tota la comunitat educativa.

El Racó de l’AMPA Des de la Junta de l’AMPA es convida als pares i mares a participar en la IV Cata de vins, que enguany s’ha traslladat prop de les festes de Setmana Santa i es recorda que les inscripcions són limitades. També anima totes les famílies a viure intensament la setmana cultural d’abril, col·laborant en l’intercanvi de llibres entre els alumnes, assistint als Jocs Florals, oferint-se per explicar contes, ...

Col·laborem amb els viatges dels alumnes de 3r i 4t d’ESO: els divendres,a les 5 h de la tarda, posaran de nou a la venda números de la cistella queno va sortir premiada i també coques per berenar! Servei tècnic propi. Reparem qualsevol incidència informàtica: xarxes, ordinadors, portàtils, impressores, virus..

1000011 000011100 1100 Carrer Bellpuig, 11 Tàrrega tel. 973 311 209 / fax 973 502 015 http:// www.matsmatica .com info@matsmatica.com

La placeta  

Publicacio escola

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you