Page 1

Juny

Estem apropant-nos al final de curs i són moltes les activitats que hi ha previstes per al mes de juny. En aquest full informatiu les concretem, a la vegada que us avancem les informacions relacionades amb el proper curs. També en aquesta Placeta, l’AMPA ens convida a participar en la tradicional FESTA DE FI DE CURS, que tan il·lusionadament estan organitzant; agraïm la implicació de l’AMPA amb l’Escola, ja que el temps i els esforços que hi dediquen permeten que tota la comunitat educativa en surti beneficiada. MOLTES GRÀCIES, mares i pares pel vostre suport!!

ACTES FESTIUS DE FI DE CURS

Dijous 14 de juny: CLOENDA DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES I EXTRAESCOLARS (15:30h) Al Pavelló Municipal, gaudirem d’una tarda esportiva amb actuacions dels alumnes de l’Escola. Hi assistiran els alumnes d’infantil, primària i secundària. Us enviarem el programa de les actuacions per correu electrònic i també el trobareu a la recepció de l’Escola. Convidem a totes les famílies a assistir-hi. Divendres 15 de juny: ACTE ACADÈMIC (18:30h) Acte de tancament del curs amb els alumnes i les seves famílies que acaben una etapa a la nostra escola: lliurament d’orles als alumnes de P5 i als alumnes de 6è primària. Aquest acte tindrà lloc al claustre de l’Escola Dissabte 16 de juny: GRAN FESTA DE FI DE CURS (20:30h) Festa de fi de curs de l’escola, SOPAR i ESCALA-HIFI, organitzada per l’AMPA. Teniu la informació ben detallada en aquest full informatiu. Dilluns 18 de juny: TANCAMENT DE CAMPANYA I COMIAT DELS ALUMNES DE 4t D’ESO (11:30) L’equip de creixement personal us convida al tancament de campanya 2017-2018, “RECICLA’T” i acte seguit tots els alumnes de l’escola, mestres i professors, s’acomiadaran dels alumnes de 4t d’ESO. Divendres 22 de juny: ACTE ACADÈMIC (21:00h) Lliurament de les orles i comiat als alumnes de 4t d’ESO. Els alumnes de 4t d’ESO, els seus pares i mares, el professorat i personal de l’escola ens trobarem tots plegats per recordar els anys que aquests alumnes han passat a l’Escola Pia Tàrrega. L’acte clourà amb el ja tradicional sopar organitzat per les famílies, al claustre de l’escola. Moltes gràcies a les famílies que estan organitzant aquesta vetllada. JORNADA INTENSIVA

La setmana del 18 al 22 de juny, els alumnes de secundària faran horari de matí de 9 a 13:30 (dilluns, dimarts i dijous) i de 8 a 13:30 el dimecres i divendres.

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/


Juny Per altra banda, el divendres 22 de juny, els alumnes d’infantil faran horari de matí de 9 a 13h. Les famílies d’infantil que vulguin utilitzar, durant aquest dia, el servei de permanència de 15:00-18:30h ho hauran de comunicar a secretaria de l’escola (per telèfon o correu electrònic) per tal de poder fer una previsió de personal. El servei d’acollida matinal, de 8 a 9h, es manté invariable. LLIURAMENT D’INFORMES DEL CURS 2017-2018

Els informes acadèmics dels alumnes d’Infantil, així com els informes de menjador i d’extraescolars es lliuraran el darrer dia de curs, el divendres 22. Per a qualsevol dubte i/o aclariment, el dijous 21 de juny, les tutores podran atendre les famílies que ho desitgin. El dijous 28 de juny es lliuraran a les famílies els informes acadèmics del 3r trimestre i de final de curs als alumnes de Primària i ESO, així com els informes de menjador i d’extraescolars. Aquest dia, els tutors i tutores rebran les famílies que vinguin a l’escola havent concertat visita prèviament. Els informes i/o qualificacions dels alumnes que no assisteixin aquest dia quedaran a la recepció de l’escola i es podran passar a recollir durant el mes de juliol (del 2 al 13, durant el matí de 9 a 13h). REUNIONS DE PARES I ENTREVISTES

Es realitzaran reunions grupals i/o individualitzades amb les famílies que el seu fill/a canviï d’etapa. - Reunió d’inici de Primària, alumnes que faran 1r el curs vinent: el dimarts 26 de juny a les 20h a la sala d’actes. - Reunió d’educació secundària obligatòria, projecte 1x1, alumnes que faran 1r d’ESO el curs vinent: el dijous 28 de juny a les 20h a l’aula de 1r d’ESO. Les famílies dels alumnes matriculats en altres cursos rebran una trucada telefònica per concretar dia i hora de l’entrevista amb el tutor/a respectiu per tal de preparar el nou curs escolar. VENDA DE LLIBRES DE TEXT, BATES, XANDALLS, BANYADORS I MOTXILLA DE L’ESCOLA PIA

L’escola ofereix la venda de llibres de text i llibretes amb l’objectiu d’abaratir el cost d’aquest material per a les famílies i facilitar-ne la compra. Com el curs passat, us farem arribar el llistat de llibres i l’haureu de retornar amb les vostres dades en el cas que volgueu fer la comanda a través de l’escola. La comanda també es pot fer a través d’un correu electrònic a l’adreça sonia.bonet@escolapia.cat COM A NOVETAT, AQUEST CURS ES PODRÀ FER LA COMPRA DELS LLIBRES, LLIBRETES, ROBA ESPORTIVA, BATA I MOTXILA, A LA BOTIGA ON-LINE QUE EN BREU TROBAREU ACTIVADA A LA WEB DE L’ESCOLA. EN EL MOMENT QUE LA BOTIGA VIRTUAL ESTIGUI OPERATIVA US ENVIAREM UN MAIL ON US INFORMAREM DETALLADAMENT DEL SEU FUNCIONAMENT. Els llibres encomanats es podran recollir a l’escola del 3 al 7 de setembre de 9:00h a les 13:30h i de 16:00h a 18:30h A partir del dijous 28 de juny es penjaran els llistats de llibres de text de cada curs a la nostra pàgina web: http:// tarrega.escolapia.cat Pel que fa la venda directa de bates, xandalls, banyadors i motxilles, recordar-vos que l’horari de secretaria serà del 25 de juny al 20 de juliol de 9h a 13:30h CAL RECORDAR! Secretaria de l’Escola restarà tancada del 23 de juliol fins al 31 d’agost.

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/


Juny

REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

Un any més, oferim per al curs vinent el Programa de reutilització de llibres de text als alumnes que han de fer 3r, 4t, 5è i 6è de primària i 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO. Les famílies que vulguin acollir-se a la Reutilització de llibres, han de presentar la sol·licitud que trobaran a la web de l’escola i que també rebran per mail; aquesta sol·licitud s’ha d’entregar a secretaria de l’escola abans del 29 juny. Més enllà d’aquesta data ja no podrem garantir que s’hi puguin adherir. RECORDEU QUE ELS LLIBRES QUE ENTREN EL PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ S’HAN DE RETORNAR EN BON ESTAT: 1. Folrats. 2. Esborrats de tot el que s’ha escrit i subratllat. PiaRobot Què és la WRO?

La World Robot Olympiad és una competició de robòtica a escala mundial on els participants lluiten per assolir els reptes. Aquesta competició, organitzada per World Robot Olympiad Advisory Council, neix als països asiàtics l’any 2000 i amb els anys s’amplia a la resta del món. L’any 2013 s’inicia a Espanya promoguda per la fundació EducaBot. La qualitat d’aquesta competició de robòtica està en el foment de valors i capacitats, els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa. Un dels valors afegits d’aquesta competició és que el robot es construeix el mateix dia de la competició i les regles de joc són anunciades amb antelació abans de la competició menys una, que es pot anunciar el mateix dia de la competició. Torneig WRO Lleida 2018 En aquesta 4a edició durem a terme la Competició Regular, per participar s’ha de formar un equip reduït més un entrenador.L’equip de l’Escola Pia “PiaRobot” el formen els alumnes: Clara Brull. Pol Capell. Marc Llanes. ESPEREM QUE EL TORNEIG VAGI MOLT BÉ I DES D’AQUÍ ELS ENCORATGEM A REPETIR L’ÈXIT D’EDICIONS ANTERIORS!! RECICLACULTRA

Ja tenim resultats globals de l’Edició Recicla Cultura 2018! Gràcies a la suma de cada un de vosaltres hem recaptat prop de 29.000 euros i gràcies a això podrem posar en marxa 27 cursos i així becar a 690 persones en risc d’exclusió social. Sense vosaltres no hauria estat possible! Un cop més, gràcies per ser part d’una causa que arriba a tanta gent. Comptem amb vosaltres per a la pròxima edició! EL RACÓ DE L’AMPA

Us esperem el pròxim dissabte 16 de juny a l’Escola per acomiadar el curs escolar i desitjar-nos molt bon estiu. La festa començarà a les 20:30, soparem i seguirem amb un gran Escala Hi-Fi. Aquest any els entrapans estaran fets al moment per la Croissanteria, podreu escollir entre freds, calents i per els petits de la casa, també tenim pollastre arrebossat. Com ja es tradició, farem sorteig amb fantàstics regals. Així que us esperem a tots i totes, ja podeu passar per secretaria a fer la comanda del vostre sopar. Tota l’Ampa us desitja molt bon estiu!!!!

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/


Juny Hola amics de l’Escola Pia de Tàrrega! Som els nens i nenes de l’Escola Alba i ens fa molta il·lusió informar-vos que gràcies a la vostra col·laboració amb el projecte de recollida de taps de plàstic hem pogut, finalment, aconseguir un dels nostres objectius per a l’escola. Comprar una fantàstica pissarra digital que ja hem estrenat i que ENS ENCANTA!

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/


Juny


juny 8

Acte de cloenda del projecte de les APS (Aprenentatge i Servei) alumnes de 3r d’ESO i representants de les entitats col·laboradores.

13

SUMMEM: Presentació per part dels alumnes de P4 (17h), 3r i 5è de primària (16h) dels diferents productes del seu Itinerari d’Aprenentatge i breu explicació del treball fet.

14

15

Realització de l’activitat “Aventura al Call de Tàrrega” alumnes de 6è de primària. Assaig del festival d’extraescolars, alumnes d’extraescolars i alumnes de 3r de primària. Festival Esportiu de les activitats extraescolars, a les 15:30h, al Pavelló Municipal d’Esports de Tàrrega.

Fi de l’activitat física en medi aquàtic, alumnes d’infantil i cicle inicial. Acte acadèmic de lliurament d’orles als alumnes de P5 i 6è de primària, al claustre de l’Escola (18:30) Fi de les activitats extraescolars.

15/18 Estades pedagògiques d’EPC (Arenys de Mar) 16

FESTA DE FI DE CURS DE L’ESCOLA, ORGANITZA L’AMPA. PIAROBOT - World Robot Olympiad - LLEIDA, FASE LOCAL.

18

TANCAMENT DE CAMPANYA “RECICLA’T” COMIAT DELS ALUMNES DE 4t d’ESO. Cinema i valors: visionat de la pel·lícula “Coco” al Cinema Majèstic.

18/22 Inici de la jornada intensiva a secundària. 19

Esmorzar saludable a Sant Eloi, alumnes de primària. SUMMEM: Presentació per part dels alumnes de 1r

20 d’ESO (12:30h) del seu Itinerari d’Aprenentatge i breu explicació del treball fet.

20/21 Convivències dels alumnes de primària. 22

22

Acte acadèmic de lliurament d’Orles als alumnes de 4t d’ESO (claustre de l’escola) INFANTIL: Lliurament dels informes, àlbums, informes d’extraescoIars (2n quadrimestre) revista TIMÓ i l’horari de les activitats extraescolars pel curs 2018-2019. ÚLTIM DIA LECTIU.

26

Reunió informativa, canvi d’etapa, infantil–primària. Pares i mares de P5. A les 20:00h a la sala d’actes.


28

Primària i ESO: Lliurament dels informes, notes finals, àlbums, informes d’extraescoIars (2n quadrimestre) revista TIMÓ i l’horari de les activitats extraescolars pel curs 2018-2019. RETORN DELS LLIBRES DE REUTILITZACIÓ A LA SECRETARIA DE L’ESCOLA. Reunió informativa, ESO i projecte 1x1. Pares i mares de 6è de primària. A les 20:00h a l’aula de 1r d’ESO.

Placeta Juny 2018  
Placeta Juny 2018  
Advertisement