Page 1

Maig

ESCOLA I ART – ART I ESCOLA Tal i com s’ha fet anteriorment, des del departament de Visual i Plàstica s’impulsen projectes artístics amb la participació conjunta del professorat de primària i secundària. Aquest any us presentem el nostre segon projecte fruit d’aquesta col•laboració. Petits Silencis és un treball artístic cooperatiu emmarcat en el projecte SUṀṀEM. En el primer treball que vàrem realitzar a finals del curs 2015-2016, La roda de la vida, una col•laboració amb l’Espai Guinovart d’Agramunt (premi Nacional de Cultura 2016), ens vam endinsar en l’obra de Josep Guinovart, referent artístic nacional i internacional de l’art català contemporani, creant amb els alumnes de 2n de primària (2016) el gran quadre “La roda de la vida”. Enguany, amb Petits Silencis, participem amb una instal•lació artística pròpia, creada pels alumnes de 3r de primària (2018), al Festival d’art contemporani Embarrat 2018, que compta amb la participació d’artistes professionals nacionals i internacionals. El Festival es celebra cada any el darrer cap de setmana de maig a la fàbrica-museu de Cal Trepat, sent un dels esdeveniments d’arts plàstiques més importants de la província i Catalunya en la seva especialitat. Finalment i com a part d’aquest projecte els alumnes de 3r de primària realitzaran una sortida a la Fundació Sorigué de Lleida i a l’espai Planta de la mateixa fundació a Balaguer, amb l’objectiu de conèixer més a fons les últimes tendències artístiques en el camp de l’art contemporani. DES DE L’ESCOLA PIA NOMÉS RESTA CONVIDAR-VOS A TOTES I A TOTS AL FESTIVAL EMBARRAT I CONÈIXER D’APROP LA PROPOSTA DELS NOSTRES ALUMNES, PETITS SILENCIS.

Maig 5

JORNADA PEDAGÒGICA a l’Escola Pia Nostra Senyora de Diputació (BCN), en conmemoració dels 30 anys del secretariat de les Institucions Educatives d’Escola Pia Catalunya.

8/10

Proves de competències bàsiques, alumnes de 6è de primària, Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu.

11

Ball de l’Eixideta, dins els actes de la festa Major, a la Plaça Major, alumnes de 5è i 6è de primària.

14

FESTIU LOCAL. HÀBILESPORT, dins els actes de la Festa Major a les 11 hores al Pavelló Municipal d’Esports de Tàrrega. Ho organitza la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tàrrega. Entrega dels informes d’orientació

15/18 a les famílies de 3r d’ESO. 16

Activitats de la Fundació Escola Solidària, a càrrec d’Albert Francolí. Tots els alumnes de l’escola.

17

Vacunació dels alumnes de 6è de primària. Centre de salut. Fira dels encants, en motiu de la Setmana solidària, organitza equip de creixement personal.

18

JEIC, JORNADA D’ESPORT I CONVIVÈNCIA A L’ESCOLA PIA DE SANT ANTONI (BCN), alumnes de 6è de primària. Organitza Escola Pia de Catalunya.

21

Valors i convivència, xerrada i trobada amb a tots els alumnes de l’escola amb l’escolapi Andreu Trilla. Taller de reanimació cardiopulmonar, alumnes de 4t ESO.

22

SUṀṀEM, sortida dels alumnes de P4 a Agramunt, dins els marc del seu itinerari d’aprenentatge.

FIRA FESTA 2018 Com cada any, l’escola participa amb la Fundació Educació Solidària (FES) en diferents activitats amb l’objectiu que els alumnes de la nostra escola tinguin present i valorin la sort que tenen per poder estudiar i venir a l’escola cada dia. En aquesta fira, doncs, el que es pretén és recollir diners per ajudar a diferents nens i nenes d’altres indrets del món i sobretot fer un treball de reflexió sobre països més pobres. Aquest any, col•laborarem en un Projecte Nou ajudant a una escola del Senegal a construir un terra per les aules dels alumnes més petits. OBJECTIUS DE LA FIRA FESTA • Els nens i nenes amb un ambient festiu descobreixin que les altres persones poden tenir necessitats i els podem ajudar. • Col•laborar amb un projecte concret de la FES.

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/


Maig • Prendre consciència tots plegats, pares, professors, alumnes,...pot arribar a ser una gran ajuda per molts. ACTIVITATS

Maig Celebració de la Primera Comunió,

26/27 alumnes de 4t de primària. Església

• DIMECRES, 16 DE MAIG, des de la FES vindran a fer diferents activitats per tal de donar a conèixer les escoles i els costums de les escoles de Senegal i Mexicali.

de la Mercè.

• DIJOUS, 17 DE MAIG, FIRA DELS ENCANTS A LA TARDA AL CLAUSTRE DE L’ESCOLA.

Últim dia de l’Activitat Extraescolar de ROBÒTICA. Presentació a les 6 de la tarda del Projecte que han estat treballant els nens i nenes durant el curs escolar, tots i totes i sou convidats/des.

Xerrada Proactiva Open Arms, alumnes de 2n d’ESO.

29

El dimecres i dijous de 13:00 a 13.30 i de 17:00 a 18:00, els alumnes del Mou-te posaran una parada al claustre on es podran comprar diferents objectes fets al Senegal i Guatemala. Els diners recollits aniran destinats a la FES. FINALMENT DES DE LA FES I SERVEI SOLIDARI US VOLEM DONAR LES GRÀCIES PER LA VOSTRA APORTACIÓ AL RECICLACULTURA, GRÀCIES PELS 112,50€!!

RACÓ DE L’AMPA Des de l’Ampa, volem agraïr tota la col•laboració que hem tingut, per fer possible una vegada més, una altra trobada familiar amb un èxit total de participació en motiu de la Bicicletada a Preixana. També donar les gràcies a les col·laboracions per a poder celebar el nostre primer Bingo: Logiesport, BBVA Tàrrega, Cristina Moda, El Vint, Tres Catorze, Peixateries Àlvar, Germans Farré, Jordi Boxes, Teixidó Associats, Comercial Sans, Boutique Asbert, Llanes Sílvia, Carviresa i Bobinatges J. Pujal. Gràcies a tots ells, hem gaudit tots plegats del 1º Bingo de la Pia. Finalment, ja podeu reservar el pròxim 16 de juny, hem començat a treballar per organitzar la Festa de Final de Curs, aquest any, tornem a celebrar-la a l’Escola, els vostres delegats, ja aniran passant la informació.

Adreça de la pàgina web de l’escola: http://tarrega.escolapia.cat/

Placeta Maig 2017-18  
Placeta Maig 2017-18  
Advertisement