Page 1

Perinteinen

la 16. ja su 17.2. PALTAMOSSA ASEMAN RANNASSA

Oulujärvellä aseman rannassa. Opastus vt. 22 Paltamosta Ouluun päin n. 1 km.

o m o s t a k o t Myös au

Liput 10,-/päivä, 15,-/kaksi päivää Alle 12 vuotiaat vanhempien seurassa ilmaiseksi. Autokatsomo 20,-/auto, kaksi päivää 30,Kuljettajan lippu sis. hintaan, matkustajat 10,-/hlö

Vietä vauhdikas ajopäivä jääradalla Paltamossa. Lue lisää s. 5

LUE LISÄÄ FACEBOOKISTA: Paltamon Moottorikerho/urheiluautoilijat ry

w w w. p a l t a m o . f i

Neste Kontiomäki


PALTAMON MOOTTORIKERHO RY

MOTORSPORTTIA VUODESTA 1960

Tervetuloa jäälle: Katsojien kulkureitit

AUTOKATSOMO (sään salliessa)

Perinteinen SM-jäärata Paltamossa 16.-17.2.’19

AUTOKATSOMO (sään salliessa)

Kuvan ratakartta on lauantain 16.2. kisapäivän mukainen, sunnuntaina ajetaan rataa toisin päin.

Paltamossa ajetaan neljättä vuotta peräkkäin SM-jäärataa. Tapahtuma on tälle vuodelle laajentunut kahdelle päivälle. Jäärata-ajolla on pitkät perinteet Suomessa ja laji onkin rallin ohella yksi pisimpään Suomessa ajetuista autourheilukilpailuista. Suomalaisen autourheilun ensimmäinen kilpailu ajettiin jääradalla Viipurissa ja jäisiltä radoilta hakivat

FACEBOOK: Paltamon Moottorikerho/Urheiluautoilijat ry SÄHKÖPOSTI pamkuary@gmail.com

Kilpailunjohtaja Teemu Laatikainen

AKK:n pääkatsastaja Harri Kylmänen

Apulaiskilpailunjohtaja Juha Niemelä

Katsastuspäällikkö Riku Rantaeskola

Kilpailusihteeri Elise Härö

Ratamestari Aki Mustonen

Toimistosihteeri Satu Paasisalo

Tuomariston pj Risto Röman

Turvapäällikkö Jari Suorsa

Viestipäällikkö Lauri Haapalainen

Onnettomuuksien selvitysryhmän pj Arto Leinonen

Kilpailijoiden yhdyshenkilö Mika Rautiainen

Tuomarit Tommi Tuominen Heikki Ihamäki Markku Kivi Lähtötuomari Raija Siponen Maalituomari Päivi Toijala Ratatuomarien päällikkö Jarmo Heikkinen Varikkopäälliköt Harri Kemppainen Raimo Väisänen Lääkäri Aaro Tolonen

vauhtia myös maailmaa valloittaneet lentävät suomalaiset. Historian aikana jäärata-ajoja on ajettu myös maaotteluhengessä Suomi vastaan Ruotsi, aina 1990-luvun alkuun saakka.

SM-osakilpailut kokoavat mukavasti katsojia, onhan laji ajolinjoiltaan näyt-

tävää. Lähtösuoran ja sitä seuraavan kaarteen on oltava vähintään 35 metriä leveä, muualla radan on oltava vähintään 30 metriä leveä. Kilpailussa käytettävät radat sijaitsevat joko järven, joen tai meren jäällä. Paltamon rata on perinteisellä paikalla, aseman rannassa Oulujärven jäällä. Kilpailua on mahdollista seurata myös omasta autosta, autokatsomossa.

Kilpailukalustona nähdään radalta tuttuja merkkiluokkien autoja, uusia ralli-

autoja sekä rallicrossautoja. Nämä erilaiset kilpurit ovat näyttävän näköisiä, eikä vauhdistakaan voi valittaa, sillä pääsuoralla tehokkaimmat autot kaasuttavat lähes 200 km/h.

TERVETULOA PALTAMOON

SM-jääratasarjan osakilpailu ajetaan Paltamossa Oulujärvellä aseman rannassa. Opastus vt. 22 Paltamosta Ouluun päin n. 1 km. Radalle pääsee myös kävellen Käärmeniemestä. Kilpailu alkaa molempina päivinä klo 11.

LIPUT

Liput 10,-/päivä, 15,-/kaksi päivää Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa ilmaiseksi. Lipunmyynti ja katsomo myös Käärmeniemessä. Autokatsomo 20,-/auto, kaksi päivää 30,-. Kuljettajan lippu sis. hintaan, matkustajat 10,-/hlö

Koko kylän avoin jääratapäivä tulossa keväällä 2019! Paltamon moottorikerho järjestää tulevana keväänä jo perinteeksi muodostuneen avoimen jääratapäivän. Tapahtumaan on tervetulleita kaikki kulkuneuvosta riippumatta. Jääratapäivä on maksuton tapahtuma ja moottorikerho tarjoaa 500 ensimmäiselle kävijälle veloituksetta nokipannukahvit ja makkaraa. Myös perheen pienimmät on huomioitu omilla herkuilla. Tavoitteenamme on tuottaa ihmisille hyvää mieltä, uusia elämyksiä ja tuoda kerhon toimintaa tutuksi. Tietysti toivomme, että rallikärpänen pääsee puraisemaan osallistujia ja saamme joukkoomme lisää uusia harrastajia. Päivän aikana on mahdollisuus käydä testaamassa omia ajotaitoja jääradalla omalla kulkuneuvolla, tai vain nauttia kevään tulosta kioskin antimia hydyntäen. On hyvä muistaa, että ajo radalla tapahtuu omalla vastuulla. Tiedotamme tapahtumasta lisää Paltamon Moottorikerhon Facebook-sivuilla. Ole kuulolla!

KAJAANI 040 660 8000 VUOKATTI 040 688 5555

Taksipalvelut ja tilausmatkat lähelle ja kauas. Katso matkakauppamme: ktaoy.bussimatkat.fi

p. 0500 543 432 | www.ktaoy.fi


SM-JÄÄRATAA PALTAMOSSA ASEMAN RANNASSA 16. ja 17.2.2019

SUOMEN SUURIN JA KAUNEIN Louhintaliike Hannu Kilpeläinen Oy p. 0500 128 247

1+8 HLÖ TILATAKSI | INVAVARUSTUS | PALTAMO

TAXI KAISTOLA 0400 587 500

Paltamossa heinäkuun 26. ja 27. Kisaa, musaa ja muuta hubaa... Merkkaa kalenteriin, infotaan myöhemmin lisää... P JA AIKA LU LLI OT NE ET TAVN A

FYSIOTIIMI PALVELEE

Fysikaalinen hoito • manuaalinen terapia • hieronta • MDT/LHT harjoitusterapia • rangan käsittely • kinesioteippaus • akupunktio

Suuret kiitokset yhteistyöstä Fysioterapeutti Jorma Leinonen Puolangan Leena UA:lleIsotalus

Y UTOT OYFysioterapeutti

TESTERI p. 050 359 0061 p. 040 769 3658 UTOT OYOY SUOMEN Kirkkokatu 22, 2 krs, www.fysiotiimi.fi AUTOT EDULLISIN?

STERI

TESTERI ani

SUOMEN ojankatu 9 Kajaani SUOMEN DULLISIN?

EDULLISIN?

nkatu 9 Kajaani

ojankatu 9 Kajaani

TAKSIPALVELUT

RISTO KARPPINEN 044 721 5014 taksiristokarppinen.fi

OMAKOTITALOJEN JA KESÄMÖKKIEN KATTOREMONTIT KAINUUN ALUEELLA Olemme tuottaneet laadukkaita katto- ja rakennuspalveluita pohjoissuomalaisille asiakkaillemme jo vuodesta 1999.

0 044 742 801

ja Ota yhteyttä! kysy lisää

Jokaisessa kohteessamme pyrimme löytämään asiakkaalle parhaimman kokonaisratkaisun. Sen minkä suunnitteluosaajamme suunnittelevat sen ammattitaitoiset rakentajamme myös toteuttavat, kustannustehokkaasti, ajallaan ja takuutyönä. Soita, niin sovitaan ilmainen suunnittelu- ja kustannuslaskelmakäynti teidän kotiinne.

Vesikattopalvelu Kemppainen Oy Lankkukuja 6, 87400 Kajaani Puh. 08 613 4228

www.vesikattopalvelu.fi


PALTAMON MOOTTORIKERHO RY

MOTORSPORTTIA VUODESTA 1960

Helmikuisena viikonloppuna... Helmikuisena viikonloppuna saamme seurata Paltamossa erityistä tapahtumaa, kun Jäärata SM-kisojen 1. ja 2. osakilpailu ajetaan kotipitäjässämme Oulujärven jäällä. Meille niin tuikitavallinen talvi mahdollistaa kisailun lajissa, joista monessa muussa maassa voidaan vain haaveilla. Lunta ja jäätä näyttääkin nyt riittävän. Toivotaan, että saamme sopivan pakkasen kisojen seuraamiseen ja aurinkokin näyttäytyy! Jäärata SM-osakilpailut ovat hieno taidonnäyte kainuulaisesta talkoohengestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta. Suomi on erilaisten seurojen ja yhdistysten luvattu maa, jossa moni tapahtuma olisi jäänyt syntymättä ja ponnistus tekemättä ilman vapaaehtoisia.

Yhdistykset tekevät oman lajinsa lisäksi usein muutakin koko lähiyhteisön hyväksi. Paltamon Moottorikerhon toimesta nousee ensi kesänä aseman rantaan laavu yhteiseen käyttöön. Me kaikki kuntalaiset saamme käydä tulevilla hiihtolenkeillä tai kesäiltoina paistamassa makkarat Oulujärven rannassa. Muistammehan siis käyttää jokaiselle meille lahjoitettua laavua järkevästi ja pitää paikat siistinä, jotta talkootyö ei mene hukkaan.

Yhdessä tekeminen, porukkahenki, yhteiset harrastukset ja halu toimia kotiseudun hyväksi ovat usein motivaattoreita, jotka innostavat ihmisiä yhteisiin projekteihin. Niin meillä Paltamossakin.

Yhteisöihin kuuluminen on tärkeää meille kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. On hieno tunne olla osa jotakin porukkaa, saada itselle mielekästä tekemistä ja tehdä oma hommansa hyvin. Yhteisöstä saa parhaimmillaan sellaista energiaa, mitä ei muualta saa. Kiireisessä elämän rytmissä elävälle ajan löytyminen voi olla haastavaa, mutta irtautuminen ja vapaaehtoistyöhön ajan antaminen voi olla hyvinkin palkitsevaa ja tapa rentoutua.

Tulevaa viikonloppua varten on Paltamon Moottorikerho pitänyt monet kokoontumiset ja tehnyt valmisteluja, jotta kisat sujuisivat kuljettajien ja heidän tiimiensä sekä katsojien kannalta mahdollisimman hyvin. Paras palkinto on hyvin sujuneet kisat ja porukkahengen tiivistyminen.

Toivonkin, että jokainen suomalainen saisi kuulua johonkin yhdistykseen tai yhteisöön, joka tekee asioita yhteisen hyvän eteen. Yhteisö voi olla erityisen tärkeä henkireikä juuri hänelle, joka on löytänyt toimintaan. Uusia toimijoita kannattaakin kysyä rohkeasti mukaan.

Etenkin nuoria voi ottaa mukaan heille sopivalla tavalla ja kasvattaa vastuuseen pienin annoksin tukea antaen. Samalla vastuu jakautuu ja jatkuvuus turvataan. Odotan mielenkiinnolla viikonlopun kisoja ja on mukava perheen voimin lähteä jälleen katsomaan ja kuulemaan ralliautojen kiitäessä jäällä. On myös hienoa nähdä ympäri Kainuuta ja Suomea tulevia tukijoukkoja kannustamassa kisaajia ja nauttimassa pakkassäästä. Paltamon Moottorikerholle iso kiitos panostuksestanne ja näkyvyydestä. Kilpailijoille toivotan onnea kisoihin ja katsojille innokasta kisakokemusta!

a n n a s i ar

Marisanna Jarva Kunnanvaltuuston pj Kansanedustaja

M

Se oikea Rautakauppa Kajaanin Pienkone Osakeyhtiö

www.kajaaninpienkone.fi

TERVATORI Tarjous voimassa kisapäivänä 18.2.2018 klo 10-18.

Kisäpäivänä Olemme mukana jäällä! Olemmejäärata-ajojen mukana Neulansilmä vasempaan ja sataa oikeaan. Loiva vasen, antaa mennä vaan.

pääsylipulla jäällä Tervetuloa aitoon Kainuulaiseen kyläkauppaan!

alennus

kisapäivinä a in p m le o ostosten loppusummasta. M apassin is k i a t n u p Ei koske tupakka-, alkoholipääsyli . lennus a % 5 ä iketuotteita ll ä rv o itok eikä esittäm äidinmaitokorvike- ja äidinma kka in. oholi-, tupa tai tarjouksi Ei koske alk ä muihin alennuksiin tuotteita. tä Ei voi yhdis

Tarjous voimassa kisapäivänä 18.2.2018 klo 10-18. K-MarketTervatori Tervatori K-Market Puolangantie11, 11,PALTAMO PALTAMO| 0400 | 0400250 250760 760 Puolangantie

meidät löydät myös meidät löydät myös

facebookista facebookista www.facebook.com www.facebook.com


SM-JÄÄRATAA PALTAMOSSA ASEMAN RANNASSA 16. ja 17.2.2019

Täyden palvelun tilitoimisto Kajaanissa

tilipalvelukorhonen.fi

Taloushallinto

Räätälöidyt taloushallinnonpalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Kauttamme on saatavissa myös sähköiset taloushallintopalvelut.

Isännöinti

Isännöintiasioissa palvelemme parhaiten sopivalla kokonaisuudella ja yhtiökokoukset voidaan järjestää kokoustiloissamme.

Jo vuodesta 1992 Tilipalvelu Jouni Korhonen Oy on vuodesta 1992 lähtien toiminut tili-ja isännöintitoimisto Kajaanissa. Toimistossamme työskentelee 14 ammattilaista. Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti ympäri Suomea. Yrityksemme on auktorisoitu tilitoimisto ja olemme Taloushallintoliiton sekä Suomen Isännöintiliiton jäsen.

Tervetuloa tutustumaan.

Muut palvelut

Yhtiöoikeudelliset toimenpide- ja sidosryhmäilmoitukset.

HUOPA- , PELTI- JA TIILIKATOT. Paikalliselta – ammattitaidolla – takuutyönä.

Puh. 08 6133 257 Kuurnantie 7, 87200 Kajaani www. tilipalvelukorhonen.fi

Kokeile sinäkin!

044 742 8010 - Olli

Vesikattopalvelu Kemppainen Oy Lankkukuja 6, 87400 Kajaani, www.vesikattopalvelu.fi

Enemmän kuin loistava ruokapaikka. Herkkuja aamusta iltamyöhään! Aina maistuvat Kotipizzat & mehevät ScanBurger-ateriat

Neste Paltamo Puh. 044 726 6463, (08) 687 5322 ma–pe 6.30–20, kisaviikonloppuna la–su 8–20 www.nestepaltamo.fi

Harjoittele talviajoa turvallisesti Yleisinä ratapäivinä on omat ajovuorot niin moottoripyörille, kilpa-autoille kuin omilla autoilla ajaville. Ajovuoro on 20 minuuttia kerrallaan ja autot lähetetään radalle turvallisin väliajoin. Ajaminen tapahtuu kuitenkin osallistujan omalla vastuulla. Päivän ratamaksu on 25 euroa/ajoneuvo. Lue lisää Facebookista: Paltamon Moottorikerho/Urheiluautoilijat ry

Vietä vauhdikas ajopäivä jääradalla Paltamossa

Omat ajopäivät sopivat yrityksille, yhdistyksille ja vaikka kaveriporukoille. Kisaa kelloa vastaan tai harjoittele talviajoa turvallisesti. Tarvittaessa järjestämme myyntipisteen radalle. Ajo tapahtuu omilla autoilla/ moottoripyörillä ja omalla vastuulla. Ajovuorot sovitaan erikseen. Ratapäivät on pääosin viikonloppuisin ja päivän hinta on 600 euroa. Kysy lisää: pamkuary@gmail.com


PALTAMON MOOTTORIKERHO RY

MOTORSPORTTIA VUODESTA 1960

Kainuun KIRJA- JA PAPERIKAUPPA KY Paltamon Kipa Kirjakauppa lähelläsi Puh. (08) 871 025 www.kainuunkirja.net

MAJOITUSTA PALTAMOSSA yhdeksi yöksi tai pidemmäksikin aikaa.

Yllättävän monipuolinen tavaravalikoima pienessä kaupassa

Vuokrattavana kalustettu rivitaloasunto 4h+k+s. Kysy lisää 040 546 1593. Facebook: Paltamon Mökkihuolto

18.5. 10.-11.6. 26.6.-14.7. 6.7. 7.7.

26.-27.7. 27.7. 13.-14.9.

JÄTTILÄISTEN KESÄ 2019

Norssitanssit: Öiset kulkijat Paltamo Open Laituri Paltamon kesäteatterissa Eino Leinon juhlaa Jättiläisten kesän ilmaiskonsertit: Pentti Rasinkangas ja Ohilyönti Litku Klemetti Matti Johannes Koivu Kuhakunkku Jättiläisten kesän ilmaiskonsertit: Benjamin ja Aste Lost in Kainuu

Lue lisää jättiläiset.fi


SM-JÄÄRATAA PALTAMOSSA ASEMAN RANNASSA 16. ja 17.2.2019

PELTITUOTTEET JA KATTOVARUSTEET tarvikkeena sekä asennettuna Kainuussa. 044 742 8002 - Matti

Vesikattopalvelu Kemppainen Oy Lankkukuja 6, 87400 Kajaani, www.vesikattopalvelu.fi

TÄYSIN UUSI RAV4 HYBRID RATKAISEVAA VAHVUUTTA. Uudessa RAV4 Hybrid -mallissa yhdistyvät uuden aikakauden 218 hv:n hybridivoima ja luokkansa paras polttoainetaloudellisuus. TNGA-alusta rakenne takaa vakaan ajoelämyksen sekä reilusti tilaa. Ison auton turvallisuuden täydentää kattava Toyota Safety Sense -varustelu vakiona.

ENSIESITTELYSSÄ JA KOEAJETTAVISSA NYT MEILLÄ. Autoverollinen Toimitus- Kokonaishinta WLTP CO- WLTP EU-yhd. Vapaa autoetu/ kokonaishinta kulut toim.kuluineen päästöt* kulutus* Käyttöetu

Malli

Uusi RAV4 2.5 Hybrid Active 39 737,13 € Uusi RAV4 2.5 Hybrid Style 43 928,18 € Uusi RAV4 2.5 Hybrid AWD-i Active 44 447,52 €

600 € 600 € 600 €

40 337,13 € 126 g/km 5,5 l/100 km 770/605 €/kk 44 528,18 € 128 g/km 5,6 l/100 km 830/665 €/kk 45 047,52 € 129 g/km 5,7 l/100 km 840/675 €/kk

Takuu 3 vuotta/100 000 km, korin puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta, hybridijärjestelmän takuu 5 vuotta/100 000 km. Toyota Hybridiakkuturva 10 vuotta/350 000 km. *Uuden RAV4-malliston CO2-päästöt 126-131 g/km ja yhdistetty kulutus 5,5–5,8 l/100 km.

JM-liikkeen oma ilme

Katuosoitexxxxx 12, 00000 KAUPUNKI. Avoinna ark. X-XX, la X-XX, puhelin 1234 5678,

www.nettiosoite.fi

KAJAANI, Kettukalliontie 13, p. 08-617 830 Ossi Hyvönen p. 044-291 8575 Harri Lumpo p. 040-506 2828 Pekka Korhonen p. 044-270 4745

www.nopanauto.fi

Jukka Kinnunen p. 0440-580 119 Ari Partanen lomalla

www.toyota.fi

Palvelemme: ark. 8-17, la 10-13

AUTOMAALAAMO Toteuta sinäkin

JP-PAINT KY

• Automaalaukset • Kolarikorjaukset Myytävänä rantatontteja uudelta

050 532asuinalueelta 3873 Paltamon Luhtaniemestä.

Metsäasioissa palvelee Tmi Marko Lappeteläinen

Tälle kohdalle Homasen

Metallikoneistamo E. Moilanen Ky Risto Moilanen Nuaskatu 5, 87400 Kajaani Puh. (08) 630 282 050 324 6446 reo.moilanen@suomi24.fi

KotiSegolfkentän iso kauppa pienessä kylässä! naapuriinTervetuloa meille! Ikkunasta avautuu järvimaisema ja naapurissa Suomen kauneimmaksikin äänestetty golfkenttä. Aurinkoinen ranta, lenkkipolut, vehreä luonto ja harrastusmahdollisuudet lähellä. Kaiken lisäksi hyvällä tasolla olevat peruspalvelut ja muu palvelutarjonta tekevät olemisesta helppoa. Perhe Homasen kodin rakennusta voi seurata Luhtiksen blogista osoitteessa: rakennarannalle.fi

• HAKKUU-URAKOINTI • PUUKAUPPA perhe jo toteuttaa omaa unelmaansa. Käy paikan • MÄTÄSTYKSET, OJAT, METSÄTIET päällä tai katso netistä. • MYÖS KUIVAA KOIVUPILKETTÄ Autohuolto Kaijala Ota yhteyttä, so TOIMITETTUNA vita Kajaani 30 min • kauppa 5 min • golfkenttä 2 min • järvi 0 min •

Puh. 044 267 8356

maastokäynti

marko.lappetelainen@hotmail.com

an tilallesi!

ITSENÄINEN Louhintaliike PANKKI, Hannu Kilpeläinen Oy TUTUT IHMISET p. 0500 128 247

Osana yhteisöä Onhan se ihmeellistä, että ihmiset kokoontuvat yhteen ja sitoutuvat kuukausien talkootyöhön ja vieläpä vuodesta toiseen.

& Kuittinen

Jääradan teko ja ylläpito vaatii useamman kuukauden työn. Pelkästään jääratakilpailun järjestämiseen tarvitaan liki 200 talkoolaisen työpanos. Lisäksi mukaan tarvitaan eri alojen ammattilaisia ensihoidosta ravitsemuspalveluihin. Suuri tapahtuma vaatii myös organisointia, tapahtuman eri toimintojen tuntemista ja tietämistä sekä innostusta yhdessä tekemiseen. Iso kiitos taas kaikille mukana oleville! Kiitos myös yrityksille ja muille yhteistyökumppaneillemme.

t. LELU vpj PaMk/Ua ry PS. Tule mukaan toimintaamme. Iso osa jäsenistämme ei kilpaile tai harrasta moottoriurheilua, mutta viihtyy muuten lajin parissa. Jos kiinnostuit vauhdikkaasta seurastamme ota yhteyttä sähköpostilla: pamkuary@gmail.com tai Facebookin kautta: Paltamon Moottorikerho/Urheiluautoilijat ry.


PALTAMON MOOTTORIKERHO RY

MOTORSPORTTIA VUODESTA 1960

HITSAUSJA KORITYÖT

KAIKKI MERKIT JA VUOSIMALLIT

DIAGNOSTIIKKA JA OHJELMOINNIT

MONIMERKKIKORJAAMO PALTAMOSSA

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT JA KATSASTUKSET

ILMASTOINTIHUOLTO

TAKUUTYÖ JA -OSAT

RENKAAT, VANTEET JA RENGASTYÖT

VARAOSAT JA LISÄVARUSTEET

ÖLJYT, SUODATTIMET JA AUTOKEMIKAALIT

MYÖS FACEBOOKISSA

saska@autopajalaukkanen.fi | autopajalaukkanen.fi

PESUT, VAHAUKSET JA SISÄPUHDISTUKSET

SIJAISAUTO HUOLLON AJAKSI

AUTOPAJA LAUKKANEN Konttitie 5, Paltamo p. 0400 267 223

Neste Kontiomäki Liikenneasema kaikilla herkuilla AAMUPALA lauantaina klo 6.30-10.30 sunnuntaina klo 8.00-11.00

KONTIOMÄKI

Kaikki hyvä on lähellä

ma-la 6.30-22.00, su 8.00-22.00 Neste Kontiomäki

Viitostie 2, 88470 Paltamo, Puh. 08 687 2301 Avoinna ma-la 6.30-22.00, su 8.00-22.00 www.nestekontiomaki.fi

LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ lauantaina klo 10.30-18.00 sunnuntaina klo 11.00-18.00

Profile for taltio

SM-JÄÄRATA PALTAMO  

Paltamon Moottorikerho ry:n SM-jääratalehti 2019

SM-JÄÄRATA PALTAMO  

Paltamon Moottorikerho ry:n SM-jääratalehti 2019

Profile for taltio
Advertisement