Vac 2020.02.21

Page 1

KÖVESD A SZUPERINFÓT A FACEBOOKON IS!

VÁC ÉS VONZÁSKÖRZETE

2020. február 21. • XXVIII/8.

Ingyen

es hallásv izsgála t!

LÁNCTALPAS MINIKOTRÓ KEZELŐT Pest Megyei munkavégzésre!

391308

Modern és szinte észrevehetetlen hallókészülékeinkkel újra felfedezheti az önt körülvevő világot. Vegyen részt ingyenes hallásvizsgálatunkon, ahol segítünk megtalálni a tökéletes megoldást!

393346

A hallásprobléma nem téma többé!

ELVÁRÁSOK: - B Kategóriás jogosítvány - Saját autó nem feltétel, de jó ha van - Gépkezelői vizsga szükséges - C kategóriás jogosítvány előny - Pontos,megbízható AMIT AJÁNLUNK: - Folyamatos munkavégzés - Napi 8 órás bejelentett munkaviszony - Nettó

Jelentkezzen be! Audiopont Halláscentrum Cházár András Iskola (Siketek Iskolája) 2600 Vác, Március 15. tér 6.

plusz juttatások: mozgóbér 30%-os műszakpótlék  cafeteria  13. havi bér  munkába járás támogatás 

Jelentkezés: ildiko.csutaklovasz@wienerberger.hu; 06/302590404; Wienerberger Zrt. Őrbottyán, Fő út 213-217.

391236

• Műszakos csoportvezető

392357

A Wienerberger Téglaipari Zrt. őrbottyáni gyára álláslehetőséget hirdet az alábbi pozíciókra:

bruttó alap órabér: 1500,- Ft-tól többműszakos munkarend

350.000.- fizetés

Jelentkezni, fényképpel ellátott önéletrajzzal a foldmunka2019@gmail.com email címen lehet Greentech Service Kft.

06 20 472 2963

• Gépkezelő – karbantartó • Gépkezelő – villanyszerelő

www.­­­­facebook.com /www.­­­­szuperinfo.­hu/


2

2020. február 21.

HOROSZKÓP 9. Kos: Egész héten érik majd kellemes meglepetések és pozitív fordulatok. Azt is lehetne mondani, hogy minden nap lesz mit ünnepelnie. Egy közeli szerette talán férjhez megy vagy bővülni fog a családja. Közvetlenül és közvetetten is érik majd jó hírek. A napokban hihetetlenül szerencsésnek érzi majd magát és végre elégedett lesz az életével. Bika: Tele van pozitív energiával. Kényeztesse testét és lelkét, ne csak másoknak akarjon folyton örömöt szerezni. Ebből adódhat is a héten némi kellemetlensége, ugyanis környezete rossz néven veheti, ha folyton kéretlenül osztogat tanácsokat, mert a jó szándékát félreértelmezik. Amúgy sem ártana rendet tennie életében kívül és belül egyaránt. Ikrek: Nem ártana, a héten pontosan megtervezné a napjait, máskülönben hajlamos lesz elveszni a részletekben és figyelmen kívül hagyni a fontosabb teendőket. Ezzel biztosíthatja, hogy eredményes legyen. Hangolja össze napjait a többi családtaggal és akár kollégával, hogy később ne merüljön fel nehézség vagy félreértés. Továbbá a héten kirívóan jó híreket kaphat! Rák: A héten teljesen kiegyensúlyozott lesz a családi élete. Békés és boldog légkör fogadja mindennap. Ugyanakkor ez sem boldogítja egészen, mert bizonyos rejtett problémák miatt nincs megelégedve magával és az életével. Ha nem változtat ezen, komoly depresszióba eshet. Érdemes lenne beavatnia egy közeli szerettét, aki segíthet megtalálni a kiutat. Oroszlán: Kisebb veszekedések és nézeteltérések várhatók a hét folyamán. Fontos, hogy ne vegye ezeket véresen komolyan. Ellenkező esetben csak a saját lelki békéjét fogja felrúgni. A környezetében sokan feszültek és gyakran azon csattan az ostor, akin nem kellene. Próbáld meg megosztani a problémáit valakivel, nem kell mindig mindent magában tartania és így még segítséget kaphat. Szűz: Bizonyos problémák végre megoldódnak. Sok tekintetben fellélegezhet a következő napokban. De ügyeljen arra, hogy tanuljon a történtekből és ne kövesse el újra ugyanazokat a hibákat. Ugyanakkor nem ártana jobban odafigyelnie az egészségére, amit manapság igencsak elhanyagolt. Ne legyintsen a kellemetlen tünetekre és ne halogassa tovább annak a lehetőségét, hogy felkeresse orvosát.

„Nem lehet abbahagyni” csirke Hozzávalók / 4 adag

• 10 dkg finomliszt • 1 ek fűszerpaprika • 1 tk őrölt bors, 2 tk só • 1 tk majoranna

ELKÉSZÍTÉS: A fűszereket és az átpasszírozott fokhagymát keverjük össze a liszttel egy keverőtálban. Forgassuk meg benne a csirkecombokat,

RÉSZMUNKAIDŐS ADMINISZTRÁTORI 391967

MUNKAKÖRRE KOLLÉGANŐT NAPI 4 ÓRÁBAN.

Az álláshelyekre pályakezdőket és nyugdíjasokat is szívesen látunk. Szakképesítés nélküli sikeres pályázók esetében képzési lehetőséget biztosítunk. Szállás igénybevételének lehetősége biztosított. A munkakörrel és bérezéssel kapcsolatban Szabó Béla Intézményvezető helyettes kereshető személyesen fényképes önéletrajzzal. Telefon érdeklődni a 06-70/502-7546 számon lehet. Cím: 2131 Göd, Munkácsy M. u. 2.

391266 391240

• szociális gondozó és -ápoló • mentálhigiénés munkatárs • ápoló okJ 54 • gyógymasszőr • segédápoló • szakács

majd tegyük egy olajozott tepsibe. A vöröshagymákat szeleteljük fel, és tegyük a csirkékre. Ezután mehet rá a reszelt sajt, majd a tejfölt

keverjük össze az olajjal, és borítsuk be vele az egészet. Alufóliával fedjük le, és 70 percig 200 fokon süssük. sütési hőfok: 200°C (forrás:nosalty.hu)

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

karosszérialakatos

Jelentkezni a bfa.allas@gmail.com email címen lehet. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza - Fogyatékos Emberek Otthona gödi intézményébe keresünk új munkatársakat az alábbi munkakörökbe.

• 3 közepes db vöröshagyma • 5 dl tejföl • 2 ek napraforgó olaj • 20 dkg reszelt sajt

PM PErPEtuuM MobilE kFt.

A BÁLVÁNY-FA 2005 KFT KERES

Magas szintű számítástechnikai ismeretek (exel, word) szükségesek az állás betöltéséhez. Kismamák jelentkezését is várjuk.

• 1 tk őrölt fűszerkömény • 4 gerezd fokhagyma • 4 db csirke alsócomb • 4 db csirke felsőcomb

Feladatok: • karosszéria javítási munkák, • karosszéria elemek cseréje, • egyéb lakatos munkák, • precíz munkavégzés.

Előny: • több márka ismerete.

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes Feltételek, elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

HOROSZKÓP 9. Mérleg: A héten meglehetősen érzékeny lehet a kudarcélményekre és arra, ha valaki akarva-akaratlanul megbántja. Próbáljon meg nem mindent a szívére venni és határolja el magát kicsit a környezetétől gyógyítsa meg azokat a sebeket, amelyek újra felszínre kerülnek, amik a múltra emlékeztetik vagy a hibáira. Ahelyett, hogy mindent sorscsapásként élne meg, gondolja át, mit tanulhat belőle. Skorpió: A barátok és rokonok felkeresik Önt, hogy a segítségét kérjék vagy mert egyszerűen szeretnék évezni a társaságát. Ennek fényében kissé zsúfolt hete lesz, hiszen próbál mindenkire időt szakítani. Vigyázzon arra, kinek, mit ígér, mert könnyen megeshet, hogy egyes ígéreteit nem lesz képes betartani. Próbálja meg nem túlterhelni magát, mert már a hét elején lemerülhetnek a testi és lelki elemei. Nyilas: Ez a hét spirituális szempontból lehet jelentőségteljes. Talán talál magának egy új ösvényt vagy megismerkedik valakivel, akitől sokat tanulhat, esetleg bevezetheti egy új csoportba vagy közösségbe. Ellenben a héten egyesek megpróbálhatják belerángatni különböző vitákba, de jobban tenné, ha kimaradna belőlük, főleg akkor, ha egyáltalán nem érinti Önt. Bak: A héten szabályosan elárasztják a tennivalók. Szívességeket kell elintéznie, hivatalos ügyeket, és a ház körül is akadhatnak teendői. Minél gyorsabban teljesíti őket, annál hamarabb lesz szabad. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csapja össze őket. Adja meg mindennek a módját és a jövőben megkapja érte a jutalmát. Minden, amibe belekezd és hosszú távra szól, azt siker koronázhatja. Vízöntő: A héten nagyon megértő és szeretetteljes hangulatban lesz. Jó tanácsokat fog ajánlani a szeretteinek, akik hálával fogadják el azokat. A következő napok remek alkalmakat kínálnak arra, hogy kapcsolatba lépjen a régi ismerőseivel. Hívja fel egy osztálytársát, és nagy örömmel fog szolgálni Önnek a kapcsolatfelvétel. Arra is kiváló a hét, hogy rendezze problémás viszonyait. Halak: Egy kicsivel komorabb hangulatban van mostanában. Az élet bizonyos kérdései megzavarják a lelki békéjét. De tele van hittel és optimizmussal, és készen áll arra, hogy kockázatokat vállaljon és változtasson a helyzetén. Ugyanakkor egy közeli szerette aggódik Önért és megpróbálhatja lebeszélni bizonyos dolgokról. Szánjon időt arra, hogy megpróbálja elmagyarázni neki, miért döntött úgy, ahogy.

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C.

A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. február 21.

pm perpetuum mobile kft.

peugeot – lada - ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

391266

392088

új gépjármű értékesítő

feladatok: előny: • új gépjárművek értékesítése • több márka ismerete. magánszemélyek részére, • új gépjárművek értékesítése Amit kínálunk: céges vásárlók részére, • biztos vállalati háttér • ügyfélkezelés, 1997 óta, • precíz munkavégzés. • fizetés megegyezés szerint, versenyképes feltételek, elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

A jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

392539

391996

! y n é m z e v d e k R KO AHÁNY ÉVES, ANNYI SZÁZALÉK KEDVEZMÉNYT

adunk Önnek szemüvegkereteink árából,

komplett szemüvegkészítés esetén. Az akció időtartama: 2020. február 20-2020. március 31. Az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

34 év =

34%

59 év =

59%

2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos u. 1/a. Nyitva: H-P: 9-18 óra Tel.: 06-27-351-510 Facebook: Vision Medical - Szemészet és Optika

78 év =

78%


4

2020. február 21.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:50 Magyar Krónika 07:20 Szerelmes földrajz 07:55 Térkép 08:25 Noé barátai 08:55 Divat és dizájn 09:30 Nálatok, laknak állatok? 10:00 Római katolikus püspökszentelés 12:45 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 Agatha Raisin 14:10 A mi kis állatkertünk 15:10 Fűre lépni szabad 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:35 A Dal 21:45 A DAL Kulissza 22:20 Az új élet ígérete 00:05 Bagi Nacsa

PARKETTA, LÉPCSŐ kivitelezése, felújítása, LAmináLT PARKETTA lerakása 06-30/629-7826

2020. február 22. szombat TV2 RTL Klub

05:50 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:30 Trendmánia 11:00 Babavilág 11:35 Poggyász 12:05 Hungarikumokkal a világ körül 12:40 Edzőtárs 13:10 Csapdába csalva 13:45 Szikraváros 15:50 Columbo: Hattyúdal 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Hófehér és a vadász 22:30 Alkonyat - Hajnalhasadás 00:55 Malac a pácban 02:55 Grimm

04:05 Ausztrál expressz 05:15 Ausztrál expressz 06:25 Teleshop 06:55 Kölyökklub 08:50 Bakugan 09:20 Teleshop 10:20 Anyák gyöngye 10:45 Autogram 11:30 XXI. század – a legendák velünk élnek 12:05 Carter ügynök 13:15 Alaszka aranya 15:20 Skiptrace - Zűrös páros 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:05 Halálos fegyver 4. 23:35 Cápa-tó 01:40 A sötétség kapui

Eladó diófacsemeték. Ára: 2000 Ft, papírhéjú, nagytermésű. 30/689-1007 este 7óra. *390937*

*387822*

GÉP- SZERSZÁM

391963

LAKATOS-, bádogos- és esztergagépeket vásárolunk. 06-70/6026-229 *385149*

HÁZ, HÁZRÉSZKERESÉS Beépíthető tetőteret keresek! Felújítással, vagy készpénzzel fizetek. Telefon: 06-70-670-6545 *391640*

INGATLAN

04:00 Ausztrál expressz 05:10 Fókusz Plusz 06:05 Teleshop 06:35 Kölyökklub 08:40 Star Wars: Lázadók 09:10 Teleshop 10:10 A Muzsika TV bemutatja! 10:50 Szuperzöld 11:35 Házon kívül 12:10 Anyák gyöngye 13:30 Los Angeles-i tündérmese 15:40 Bűbáj 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Álarcos énekes 20:30 Vasember 3. 23:20 Vírus 02:20 Portré

2020. február 24. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:45 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:50 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:25 Katar-rali 2020 00:45 Kapcsolat

Eladó Vác belvárosában 51 m2-es 1.emeleti téglalakás. Irányár: 25,5 M 06305220237 Szokolyán 91 m2-es családi ház eladó. 28M 06704172450 *3004139*

Nagymaros központhoz közeli 5 szobás ház garázzsal csak 36 M Ft-ért eladó! 70/6091170 *3004139*

Eladó Püspökszílágyon 106m2 csaladi ház 14,9MFt. 0620-365-6358

*3004139*

Eladó házat keresek Kemencén vagy Perőcsényben. Tel :06304061182 *3004139*

Eladó lakást vagy családi házat keresek Rétságon és környékén. 06705132808 *3004139*

Érsekvadkerten és környékén eladó házat keresek. Tel.: 06 30 579 0047 *3004139*

Váchartyánban 3+1 szobás, felújított ház eladó! Irányár: 27,3 MFt. Tel.: 06 70 620 7375 *3004139*

Dunakeszi, Alagligeten 50m2-es 2 szobàs lakàs eladò. Irànyàr: 29,9 M. 06706169603 *3004139*

Dunakeszin eladó 76 nm-es ikerház 32.9 M Ftos irányáron. Tel. 06304237955 *3004139*

Jó állapotú eladó ingatlant keresek Gödön vagy Sződligeten. 06303702450 *3004139*

Vác Alsón 2+1 fél szobás panorámás lakás 29.9M Ft. 0630-234-1620 *3004139*

Vác Alsón két szintes családi ház eladó. Irányár: 29,9 M Ft. Tel: 06308468886 *3004139*

Háromgenerációs családi ház eladó Vác Kisvácon. Irányár 69,9mFt Tel: 06708509570 *3004139*

Eladó Václigeten felújítás alatt álló téliesített nyaraló. Irányár: 16,9 M Tel: 06304623699 *3004139*

Vác, Veresegyház, Erdőkertes körzetében keresek eladó lakást, házat 06703654012 *3004139*

Balassagyarmat, Ipolyvece, Drégelypalánk körzetében keresek eladó házat, lakást 06302696725

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:00 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 08:55 Agymenők 09:20 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:15 Doktor House 13:05 Castle 14:05 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Invázió 23:00 Érkezés 01:25 Észbontók

Sződön eladó 700m2-es építési telek mobilházzal 18.9MFt-ért. 06-20-432-4395

*3004139*

*3004071*

1550m2-es építési telek eladó Vác Felsőtörökhegyen (villany telken) 15.49MFt-ért. 06-30757-4367

*3001313*

Sződön 80 m2-es, felújítandó családi ház eladó. Fix ár: 13,3 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Kemencén 120 m2-es, 2 szintes sorházi lakás 1200 m2-es saját kertrésszel eladó. Ára: 11,5 Mft. 30/274-1790. *3001313*

Vác-Papvölgyben 2706 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 11,9 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Ipolytölgyesen 100 m2-es családi ház eladó. Ára: 3,2 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Berkenyén 3 ha és 2,7 ha terület külön-külön is eladó. 30/274-1790. *3001313*

Felsőgödön 40 m2-es ikerház 234 m2-es telekkel eladó. Ára: 22 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vác-Felsőtörökhegyen 35,50,65,100 m2-es lakások ez évi átadással előszerződéssel leköthetők. 30/274-1790. *3001313*

Vácon belvárosban az Erzsébet utcában, tégla építésű, felújított, III.emeleti, 46 m2-es lakás eladó. Ára: 25,9 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vác-Deákváron felújított, II.emeleti, 60 m2-es, loggiás lakás eladó. Ára: 27,2 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vác-Deákváron 53 m2-es, III.emeleti, loggiás lakás eladó. Ára: 23 MFt. 30/274-1790.

*3004139*

*3001313*

Eladó házat keresek Verőce-Kismaros környékében! 06706344043

Dunakeszin eladó jó állapotú három szobás panel lakás 30.9MFt-ért. 06-20-432-4395

*3004139*

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:00 Agymenők 07:30 Agymenők 07:55 Ide süss! 10:00 Ide süss! 11:00 Egy nap a világ 11:30 Glades - Tengerparti gyilkosságok 12:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 13:30 Mindörökké Batman 16:00 Anyák elszabadulva 17:50 Harry Potter és a félvér herceg 21:00 Érkezés 23:25 V mint vérbosszú 02:00 Egy nap a világ 02:25 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Nagymaroson 152 m2-es, 2 szintes, vízparti családi ház eladó. Ára: 34,9 MFt. 30/274-1790. Váchartyánban 49 m2-es ikerház 725 m2-es telekkel eladó. Ára: 22,9 MFt. 30/274-1790.

*3004139*

Terhelt ingatlanok szakszerű értékesítését vállalom. 06305182620

392785

05:00 Csapdába csalva 05:25 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 09:25 EB TV 10:00 Több mint TestŐr 10:30 Super Car 11:05 Életmódi 11:35 Az Építkezők 12:05 Csapdába csalva 12:35 A csendőr New Yorkban 14:50 Robin Hood: a tolvajok fejedelme 18:00 Tények 18:50 A majmok bolygója: Háború 21:55 Rossz szomszédság 2. 23:55 48 óra 01:55 Happy

Eladó Kosdon 50m2 családi ház 15.5MFt 700m2 telek területtel 06705642599

*3004139*

*3004139*

zoldmovenykft@gmail.com

2020. február 23. vasárnap TV2 RTL Klub

*3001313*

Eladó lakást keresek Vácon és környékén! Tel 06204899340

06-70/618-1989

18:30 Thor 21:00 Harry Potter és a félvér herceg 00:00 Barátok babával 02:10 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridiküll 08:35 Fogd a kezem!l 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A királynő szigetei 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Kékfény 21:30 Hazug 22:25 Berlin ege alatt 23:20 Hogy volt?!

ALBÉRLET Vácon, buszpályaudvar közelében 2 szobás, felújított lakás fiatal párnak vagy egyedülálló személynek kiadó, állattartás kizárva. 30/196-7292.

jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283.

• kertépítés • fűkaszálás, gépi fűnyírás, sövényvágás, bozótirtás • gyepgondozás, füvesítés • öntözőrendszer telepítés • zöldhulladék elszállítás • magánkertek építése, fenntartása

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:05 Agymenők 08:30 Agymenők 08:55 Ide süss! 11:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 13:00 Glades - Tengerparti gyilkosságok 15:00 Glades - Tengerparti gyilkosságok 15:55 Mindörökké Batman

ADÁSVÉTEL

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat. munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás.

06:00 HÍRADÓ 07:00 Családi kör 08:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Ki ölte meg a neandervölgyi ősembert? 14:10 Édes anyanyelvünk 14:20 Dollárpapa 16:05 Hogy volt?! 17:00 Ízőrzők 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:45 Magyarország szeretlek! 21:20 A paripa - Győztes születik 23:25 Az új élet ígérete

390191

‑ M Ű S O R

300947

T V

Duna

Los Angeles-i tündérmese RTL Klub vasárnap 13:30

*3004071*

*3004071*

Vác, Bácskán eladó 1000m2-es építési telek eladó 10.5MFt-ért. 06-30-757-4367 *3004071*

Vácon eladó harmadik emeleti 40m2-es tégla garzon lakás 19.9MFt-ért. 06-30-757-4367 *3004071*

Vác Deákváron kétszobás 2. emeleti erkélyes lakás eladó 23MFt-ért. 06-30-711-8891 *3004071*

Pencen családi ház 06-30-711-8891

20.9MFt-ért eladó. *3004071*

Vácon eladó kétszobás, erkélyes lakás 22.9MFtért. 06-20-251-8066 *3004071*

Vácon eladó lakást, házat keresek készpénzes ügyfelemnek. 06-20-251-8066 *3004071*

Vác belvárosban eladó 46m2-es belső udvaros lakás 23MFt-ért. 06-30-487-3082 *3004071*

Vác belvárosában eladó 129m2-es nagypolgári lakás 48MFt-ért. 06-30-487-3082 *3004071*

Vác belvárosban eladó 3 lakásos 210m2-es ház 73MFt-ért. 06-30-487-3082 *3004071*

Vác Deákváron magas földszinti kétszobás, erkélyes lakás eladó 21.9MFt-ért. 06-30-488-7497 *3004071*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

Őrbottyán 30m2 másfél szobás ház eladó. Irányár 18m. 06308488277

Vác-Deákváron 144 m2-es, felújított, 2 szintes ikerház 720 m2-es telekkel eladó. Ára: 57 MFt. 30/274-1790.

Felsőgödön nagypolgári jellegű 270m-es családi ház eladó 88MFt-ért. 06-30-488-7497

*3004139*

*3001313*

*3004071*


5

2020. február 21.

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:45 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 Házon kívül 23:50 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:30 Katar-rali 2020 00:50 Vasember 3. 03:30 Amerika legviccesebb videói

2020. február 26. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Családi Titkok

Eladó Sződön egy felújított 90+50 m2-es családi ház nagy udvarral, kerttel. Jó infrastruktúra csendes környezet. 30/280-3217. *384013*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoror, szigetelt lakás 27 m2-es garáz�zsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *383472*

Eladó Váctól 5 km-re Csörög üdülőövezet részében 500 nöl gondozott telek. Fele termő szőlő, fele konyhakert, gyümölcsfák, 35 m2 alápincézett téglaépülettel. 30/188-8313. *387387*

Féláron eladók újszerű fenyőbútorok, vintage komód, Ikea fali polcok, lámpák, minőségi porszívó, új mini hifi. 70/214-0867. *392006*

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *384816*

Vác belvárosában két bejárattal rendelkező családi házat kínálunk. Téglaépület, összközműves, cirkófűtéses, négy és fél szobás. Dupla garáz�zsal, pincével, 473 nm telken. Nagycsaládosoknak vagy összeköltözőknek ideális. 59,0 MFt. 30/407-4531 *391467*

Vác Deákvár vasúthoz közeli részén eladó két részből álló családi ház. Belső két szintes 2 + 2 x fél szobás és 1,5 szobás. Összközműves, alápincézett, cirkófűtéses, 550 nm telek téglaépület , Ár: 54,9 MFt 30/407-4531 *392648*

Vác, Felső-Törökhegyen 3200 m2-es zweigelt szőlős terület eladó. 30/466-3507. *385676*

JÁRMÛ

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:45 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:25 Katar-rali 2020 00:45 Rejtjelek 01:50 Rejtjelek 02:55 Rejtjelek 04:00 Győzike

06:30 Jóbarátok 07:00 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 09:00 Agymenők 09:20 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:15 Doktor House 13:10 Castle 14:05 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 15 perc hírnév 23:30 Invázió 01:30 Észbontók

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:00 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 08:55 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:10 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Superman visszatér 00:15 15 perc hírnév 02:30 Észbontók

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Rondó 07:15 Kvartett 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A természet csodái 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Fábry 21:50 6:3 avagy, játszd újra, Tutti!

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 P’amende 07:15 Öt kontinens 07:40 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:25 Tengerek, városok, emberek 14:15 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Az aranyember 22:25 Péter, a kőszikla

2020. február 27 csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Családi Titkok

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Családi Titkok

A BÁLVÁNY-FA 2005 KFT KERES ÚT ÉS JÁRDAÉPÍTÉSI, KŐMŰVES ÉS JÁTSZÓTÉR ÉPÍTÉSI MUNKÁKHOZ

ÉPÍTÉSVEZETŐT

A munka elvégzéséhez szükséges tervrajz olvasás ismerete, munkamenet ütemezésének képessége ez alapján. Előnyt jelent munkavezetői tapasztalat! Feladatok: tervrajzok értelmezése és ez alapján a munka összehangolása a munkásokkal illetve alvállalkozókkal; anyagbeszerzés; bekapcsolódás a munkafolyamatokba. Jelentkezni önéletrajzzal az alábbi email-címen: bfa.allas@gmail.com Telefon: 06-30-26-35-283 KIADÓ Vác belvárosában 20 m2-es üzlethelyiség kiadó. Ára: 60.000 Ft+Áfa/hó. 30/274-1790. *3001313*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

MUNKAHELYET KERES Bejelentett munkát keres ács, kőműves, festő brigádban dolgozni tudó, 44 éves, váci férfi. 70/517-0712. *386648*

OKTATÁS

*3004139*

RÉGISÉG, ÉKSZER Régiséggyüjtő tanár, 1945 előtti könyveket, képeslapokat, porcelánt, műtárgyakat vásárol. 20/218-1701. *384038*

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 08:55 Agymenők 09:20 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:10 Doktor House 12:10 Doktor House 13:10 Castle 14:05 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:00 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Bosszúállók 00:00 Haverok fegyverben

T V ‑ M Ű S O R

Cégünk környezetbarát növényi tápanyag-gazdálkodási megoldások fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Váchartyáni telephelyünkre keresünk

KOLLÉGÁKAT,

teljes vagy rész munkaidőben, akár azonnali kezdéssel. Bérezés megegyezés szerint. Aktív nyugdíjas jelentkezőket is várunk!

*385674*

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466.

Jelentkezés a +36 30 3367967 számon

*391907*

PALATETŐ bontásnélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlatkészítés. Akció-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

Új év új munkahelyen! Csatlakozzon csapatunkhoz!

*386856*

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *391936*

*391827*

TÁRSKERESÉS Cronos társkereső iroda Vác 20/566-5047, https://tarskereso-vac.ctk.hu *392122*

Pártaláló személyes 20/566-5047.

tanácsadással *384765*

VEGYES

Autófelvásárlás díjtalan kiszállással! A hét minden napján, kortól, márkától, műszakitól függetlenül. Kérem, hívjon bizalommal! Jakab József jakabautobusiness@gmail.com 0620-435-0383

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119.

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen 13000ft/m3-tól .Akác,cser,tölgy,juhar.Tel:70/2908860, AA6258001

*392722*

*383958*

*390956*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:45 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 Katar-rali 2020 00:15 Vitathatatlan 02:15 CSI: A helyszínelők

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 08:55 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:10 Castle 15:10 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Haverok fegyverben 23:30 Invázió 01:25 Észbontók

FIZIKAI MUNKÁRA

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673

Szobafestést vállalok 70/576-8925.

Theta Heiling konzultáció, tanfolyam, meditáció Forgony Annával Vácon. Tel.: 06705529411

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:45 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 Katar-rali 2020 00:15 CSI: New York-i helyszínelők 01:25 Szuperzöld 02:05 CSI: A helyszínelők

2020. február 28 péntek TV2 RTL Klub

391959

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A világ madárszemmel 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:40 Anna Karenina 21:35 A nagy generáció 23:30 Szabadság tér

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Családi Titkok

Viasat 3

393063

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:40 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:20 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:55 Magyarország finom 13:15 Európai kulthelyek 14:10 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Önök kérték 21:35 Vád nélkül 22:35 Soha, sehol, senkinek 00:10 Magyarország szeretlek

2020. február 25. kedd TV2 RTL Klub

391232

Duna

Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center CE Zrt. folyamatos munkarendbe keres • betanított munkás (részmunkaidőben is) • raklapzáró csomagoló • nyomdai szakmunkás, gépmester • targoncavezető, raktáros • elektroműszerész • logisztikai raktár csoportvezető Jelentkezni a recepción (2600 Vác, Nádas utca 8.) leadott önéletrajzzal vagy a hr@ipresscenter.hu e-mail címen lehet. További információ a +36 30 413 2120 telefonszámon kérhető.


6

2020. február 21.

Mikor? és hol? Programok a MIMK-ben

Madách Imre Művelődési Központ 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63. KAKTUSZVIRÁG 2020. 03. 11. 19:00 Ár: 4000 Ft/fő

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dol‑ gait, a magánéletben a csinos Toni gondos‑ kodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a “feleség” boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet? A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy si‑ kerű film készült Walter Matthau, Ingrid Berg‑ man és Goldie Hawn főszereplésével. A Kak‑ tuszvirágot írta Abe Burrows Pierre Barillet és Jean Pierre Gredy színdarabja alapján. Szereplők: Kovács Patrícia, Ötvös András, Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti, Hunyadi Máté /, Rohonyi Barnabás, Schruff Milán, Ficzere Béla, Fekete Györgyi, Mész Adrienn „NEHÉZ A BOLDOGSÁGTÓL BÚCSÚT VENNI” 2020. 03. 13. 19:00 Ár: 2000 Ft/fő A nagy sikerű Máté Péter emlékest után, most új műsorral jelentkezik László Attila, Toldi Tamás, Beszkid József és a Santa Fe

zenekar. Ezúttal a táncdalfesztiválok vilá‑ gába repítik vissza a kedves közönséget a műsoruk első felében, olyan dalokkal, mint a Valahol egy lány, vagy a Nehéz a boldog‑ ságtól búcsút venni, majd a műsor második

felében olyan pop-rock örökzöldeket hall‑ hat a nagyérdemű, mint a Várj, míg felkel majd a nap, vagy Balázs Fecó: Évszakok című slágere. ROCK & ROLL PARTY A PEDROFON ZENEKARRAL 2020. 03. 13. 20:00 Ár: 1000 Ft/fő

ANYAKÖNYVI HÍREK VÁCott  született  lakosok

Tarsoly Balázs Sándor és Pénzes Réka gyermeke: Ármin Néveri Péter és Oroszki Szilvia gyermeke: Zente A Pedrofon zenekar eddigi működése alatt Magyarország legtöbbet koncertező rock and roll zenekara lett. Műsora bővelkedik show-elemekben, felvonultatva az ’50-es, ’60-as évek rock and roll slágereit, a legjobb Hungária, Komár László nótákat. A ’30-as, ’40-es évek swing világát is felidézi, és fel‑ dolgozza a hozzá közel álló közelmúltbéli dalokat is.

Házasságot   kötött  váciak Mirkó Zoltán és Mangosz Barbara Csámpai Dezső és Rusznák Edina Lengyel Tamás és Kiss Rita Réka

Baksza András és Dervarics Viktória Vigvári Tamás és Briglovics Imola Noémi Gál Ferenc és Bulyáki Katalin

Elhunyt váciak Zrinyi Károly /1932/ Eck Attila /1966/ Bakaja László /1931/ Mák István /1938/ Szilveszter Gábor /1949/ Dávid Kálmánné sz. Balog Teréz /1928/ Gulyás Sándorné sz. Vincze Anna /1934/ Bagi László /1955/


7

2020. február 21.

Pm PerPetuum mobile kFt.

391266

Ajtó + Ablak + Árnyékolástechnika

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

autóvillamossági szerelő Feladatok: • autóvillamossági javítások, • GPS beszerelések, • vonóhorog bekötés, • diagnosztika.

előny: • több márka ismerete.

392320

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés Feltételek, szerint, versenyképes elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

Víz-Gáz-

3 ÉVE JÓL MŰKÖDŐ FAGYIZÓ-KÁVÉZÓ FABÓDÉ

391214

Központifűtés szerelés

ELADÓ

391069

Csatornabekötés földmunkával

tóth sándor: 06 20 824 7040

Érd.: +36/20-465-5615 vagy prokovakft@gmail.com

TAKARÍTÓNŐKET

GÉPI TAKARÍTÓKAT

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

Bejárás 80%-a térítve,

Bejárás 80%-a térítve,

165.000 Ft. +

392118

165.000 Ft. +

pótlékok + Szép kártya

pótlékok + Szép kártya

392118

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)

Vácon a Family Center bejáratánál (Tesco), bérleti joggal. Kiváló állapotú szigetelt, árammal, hideg-meleg vízzel ellátott mobil faépület. Gépekkel (szezonra felkészítve) vagy teljesen üresen!

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)


8

2020. február 21.

Érettségizzen vagy fejezze be általános iskolai tanulmányait a

PANNON GIMNÁZIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Hi-Lex Hungary Kábelrendszer Gyártó Kft. munkatársat keres rétsági telephelyére az alábbi munkakörökre:

Feladatok: • Szerszámcserék elvégzése (szerszám felfogás/levétel), gyártás előkészítés, gyártási paraméterek beállítása, sorozatgyártás indítása • A gyártás folyamatos ellenőrzése, az operátorok által jelzett problémák megoldása • A fröccsöntő szerszámok állapotának ellenőrzése, részvétel a szerszámok karbantartásában. • Részvétel a gépek karbantartásában / javításában. Elvárások: • Fröccsöntési területen szerzett tapasztalat. • MS Office ismerete • Önálló, precíz munkavégzés

Amit kínálunk: Akár heti két tanítási nap Humánus tanárok Diákigazolvány Családi pótlék

392344

Feladatok: • Fröccsöntő szerszámok megelőző karbantartása • Fröccsöntő szerszámok javítása, szerszámcserében való részvétel • Szerszámok állapotának folyamatos nyomon követése, meghibásodás esetén a javítás vagy javítási megrendelés azonnali kezdeményezése. Elvárások: • Technikusi végzettség, vagy több éves azonos munkakörben való tapasztalat • Fröccsöntési területen gyártásban, szerszámkarbantartásban szerzett tapasztalat • Alapszintű számítógép kezelési ismeretek

Már 16 éves kortól!

FRÖCCSÖNTŐ TECHINKUS

392994

SZERSZÁM KARBANTARTÓ

nappali, esti vagy levelező tagozaton!

Jelentkezés módja: Magyar nyelvű önéletrajzokat várunk e-mailben a HLH-media@hi-lex.com e-mail címre. A bérigényt kérjük feltüntetni. Munkavégzés helye: Rétság

BELGYÓGYÁSZAT, NEFROLÓGIA, DIABETOLÓGIA Dr. Kékesi Gábor

FÜL-ORR-GÉGÉSZET, HOMEOPÁTIA, SCHÜSSLER TERÁPIA Dr. Szűcs Erika bejelentkezés: 06 30 9141236 K. 9-12, Cs., 13-16

Szo. 13-14 Cs. 9-12

Kéthetente P. 18.30-19-30

Kéthetente P. 18.30-19-30

SEBÉSZET, BALESETI SEBÉSZET, MOZGÁSSZERVI PANASZOK Dr. Pitz András

H. 16-19

K. 9-12

BŐRGYÓGYÁSZAT, KOZMETOLÓGIA, VENEROLÓGIA Dr. Dragodán Katalin

P. 15-17

BŐRGYÓGYÁSZAT Dr. Rull Csaba

K. 17-19

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT, GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT Dr. Kondér Béla

K. 18-20

UROLÓGIA Dr. Varga Imre KLINIKAI GYERMEKPSZICHOLÓGIA Ivicsics Edit bejelentkezés: 06 30 501 1730 VÉRVÉTEL (Beutaló köteles) Dávid Tamás bejelentkezés: 06 30 962 9149 GYÓGYPEDIKŰR új Dávid Hanga bejelentkezés: 06 30 2539118

392662

MÁRRVÁNY, GRÁNIT, MÉSZKŐ, ONIX (NEM KÍNAI KÖVEK) KŐFARAGÁS, ÉPÜLETKŐ, SÍRKŐ KÉSZÍTÉS

SÍRKŐ GARNITÚRÁK MOST AKCIÓS ÁRON KAPHATÓAK:

H. 17.30- 19.30

BELGYÓGYÁSZAT, DIABETOLÓGIA, ENDOKRINOLÓGIA (pajzsmirigy) Dr. Yusef Qawyean Sze., Szo. 9-12

SEBÉSZET, ÉRSEBÉSZET Dr. Gellért Gábor, osztályvezető főorvos

06 20 992 5256 • 06 26 783 522 pannontitkar@gmail.com www.pannongimnazium.hu

H. 13-15 új

Szo. 9-11.30 K. 6.30-7.30 Cs. 5.30-6.30

Sze. 16.30 - 19.30

dupla sírkő:

-70.000 Ft.

Szimpla sírkő:

-40.000 Ft.

KÖNYÖKLŐ, % KONYHAPULT -17

KEDVEZMÉNNYEL!

Az akciók 2020. március 15-ig érvényesek a hirdetés felmutatásával!

Sze. 18.30-19.30 K. 13-17

392016

KARDIOLÓGIA Dr.Sallai László Ph.d,főorvos

GÖD SZŐDLIGET H., Sze., Cs., P. 17.30-19-30

2600 Vác, Zrinyi utca 41/C II. emelet Beiratkozás: telefonon egyeztetett időpontban

H. 16.30 - 19.30

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG kamat és kezelési költség nélkül! út 2. C telep VÁC, Balassagyarmati +36 27 304 292, +36 70 521 0975 Nyitvatartás: H-P: 7:00-17:00, Szo: 7:00-12:00 www.parlamentko.hu facebook.com/Parlamentko/