Vac 2020.03.20

Page 1

403367

VÁC, G Ö D Ö L LŐ T É R S É G E • DUNAKESZI • FÓT • GÖD

BOLTI ELADÓ

SZAKTERÜLET MEGNEVEZÉSE: • Élelmiszer kiskereskedelem FŐBB FELADATOK: • Eladó-pénztárosi feladatok ellátása, árufeltöltés, pakolás • Pályakezdők jelentkezését is várjuk • További feladatok munkaköri leírás szerint MUNKAVÉGZÉS HELYE: • 502. sz. COOP Szuper / HÉVÍZGYÖRK, Vörösmarty u. 1. • 610. sz. COOP Szupermarket / ASZÓD, Kondoros tér 2. • 801. sz. COOP Szupermarket / KARTAL, Petőfi u. 2.

JELENTKEZÉS:

Fényképes önéletrajz megküldésével a titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu e-mail címekre, telefonon ( 06-28-466-003) vagy személyesen a boltban, illetve a Galga-COOP Zrt. központjában (2194 Tura, Rákóczi út 25.).

551286

Zrt.

ÉTELFUTÁROKAT KERESÜNK,

A Galga-COOP Zrt. a következő munkakörbe keres jelentkezőket élelmiszerüzleteibe:

A TELEPHELYÜNK DUNAKESZIN VAN! EZ A MUNKA JÓ LEHET NEKED, HA SZERETSZ ÖNÁLLÓAN, SZABADON DOLGOZNI!

551429

Galga

2020. március 20. • XXVIII/12-13.

A MUNKAIDŐ SZENZÁCIÓS: CSAK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG DOLGOZUNK ÉS CSAK A NAP ELSŐ FELÉBEN! A KEZDÉS KORAI, DE DÉLBEN, 1 ÓRAKOR MÁR OTTHON VAGY, ÉS A HÉTVÉGÉID TELJESEN SZABADOK! ÍGY VAN IDŐD A SAJÁT ÉLETEDET ÉLNI: CSALÁDODRA, BARÁTOKRA, EGYÉB PROGRAMOKRA! ELVÁRÁSAINK? MINDENKI A SAJÁT AUTÓJÁT HASZNÁLJA ÉS EZT MEGFIZETJÜK! EZEN KÍVÜL AMI MÉG FONTOS: LÉGY PONTOS, KEDVES, SEGÍTŐKÉSZ! NŐKET ÉS FÉRFIAKAT EGYARÁNT VÁRUNK CSAPATUNKBA!

HA ÉRDEKEL, KÜLDJ EGY FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZOT AZ ALLAS@TELETAL.HU E-MAIL CÍMRE. KÖSZÖNJÜK! (Pannon Food Kft.)

R&R-Stone Kft. RÁD 551418

Gránit síremlékek széles választéka!

25.000 50.000 Ft kedvezmény

a hirdetés felmutatásával! Hétvégén is nyitva (időpont egyeztetés szükséges)

Rád, Liget u. és Kertész u. találkozásánál (volt TSZ területe)

www.r-stone.hu • 27/364-422 • 30/627-3031


2

2020. március 20.

Rizses-karfiolos bundázott tallér

• 1 kk kakukkfű • 1 bögre zsemlemorzsa (forgatáshoz) • 3 dl napraforgó olaj

mát is beletörjük. Fűszerezzük. A lisztet hozzákeverjük. Tenyerünkkel kis gombócokat formázunk, melyet ellapítunk. Zsemlemorzsában megforgatjuk.

Olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük. Önmagában, majonézzel, ketchuppal fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!! (forrás:nosalty.hu)

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

TETSZŐSZIGETELÉS

https://www.facebook.com/ olcsotetoszigeteles https://olcsotetoszigeteles.hu/

Mérleg: Ha az emberek nem értik Önt, ne pazarolja az idejét és energiáját, hogy elmagyarázza minden egyes lépéseit nekik. Soha nem fognak magával egyetérteni! Viszont túl sok mindennel foglalkozik manapság és emiatt egyre nehezebben koncentrál amellett, hogy kevesebb ideje jut a szeretteire. Legyen rugalmas ezzel kapcsolatban az igények szerint. Skorpió: Egész héten rettentően elfoglalt lesz. Számos elintézésre váró feladat felhalmozódhat. Annak ellenére, hogy minden agától telhetőt megtesz, hogy minden kötelezettségvállalását időben teljesítse, valószínűleg el fog maradni és ez némi stresszt okozhat. Ne habozzon, kérjen segítséget és fogadjon el azokat! Ellenkező esetben nem biztos, hogy időben befejezi a feladatait. Nyilas: A lehetőségek könnyen elérhetők, de ne siessen mindegyiket megragadni. Pontosan mérlegelje lehetőségeit, majd azután cselekedjen ennek megfelelően. Ezenkívül ossza meg barátaival terveit, akiknek lehet egy-két jó meglátásuk elképzelései kapcsán. Kellemes és kellemetlen meglepetésekben egyaránt lesz része, miközben a lehetőségeit térképezi fel. Bak: Itt lenne az ideje annak, hogy ne aggódjon amiatt, mások mit gondolkodnak és mondnak magáról. Ehelyett önellenőrzési időszakra van szüksége, hogy jobban megértse saját igényeit és kívánságait, és objektív következtetésekre jusson. Vigyázzon azonban arra, hogyha jelentős változások kieszközölése mellett dönt, arról beszéljen a szeretteivel is. Vízöntő: Nagyszerű ez a hét a jelenlegi helyzetének újraértékelésére és a projektek prioritásainak meghatározására. Ha már egy ideje hátra volt dőlve, és hagyta, hogy a munka vagy a feladatok felhalmozódjanak, a napokban egy csodálatos energia-hullámot érezhet, amely segít a feladatok elvégzésében. Ez egyben a legjobb alkalom arra, hogy elengedje azokat a terveket, amelyek nem vezetnek sehova. Halak: Az Ön határozatlansága és bátortalansága felesleges káoszt hozott létre, és magának kell utána megoldania a felmerült problémákat. A családi ügyek és az ingatlanügyek most előtérbe kerülnek, és ezekkel kapcsolatban is magának kell intézkednie. Viszont bizonyos dolgokban nem fog tudni haladást elérni, amíg nem fejez be néhány korábbi, félbemaradt ügyet.

393579

550503

ELKÉSZÍTÉS: A főtt rizst összekeverjük a tört, szintén főtt karfiollal. Beleütjük a tojást, a vöröshagymát belereszeljük, a fokhagy-

• 1 db tojás • 3 csapott ek rozsliszt • só ízlés szerint • bors ízlés szerint

401267

• 15 dkg főtt rizs • 1 kis fej főtt karfiol • 1 közepes db vöröshagyma • 2 gerezd fokhagyma

TEL: 06706005274

Észak‑Kelet‑Pest megye

551996

551305

PARKETTA, LÉPCSŐ kivitelezése, felújítása, LAmináLT PARKETTA lerakása 06-30/629-7826

HOROSZKÓP 13.

Hozzávalók / 2 személyre

551990

HOROSZKÓP 13. Kos: Egy kissé elárasztották a kötelezettségek és a héten még több szívességet kérhetnek Öntől. A legjobb megoldás az, ha panaszkodás helyett a feladatok elvégzésére koncentrál. Minél hamarabb teljesíti őket, annál gyorsabban lesz szabad. Ez azonban nem azt jelenti, hogy meggondolatlanul fejezze be őket. Adjon bele mindent, és a jövőben minden bizonnyal megkapja érte a jutalmakat. Bika: Néhány fontos kérdést meg kell beszélnie a rokonaival. Próbáljon meg türelmes és kedves lenni, mikor erre sor kerül. Ha van olyan helyzet, amelyet nem tud megoldani, hagyja azt egyelőre ahelyett, hogy erőszakosan próbálná megoldani. Érdemes lenne többet kimozdulnia otthonról esténként és olyan közösségbe járnia, amely megerősítené magát a hitében. Ikrek: Nem szokása taktikázni, ellenben a környezete megpróbálhatja belerángatni. Ne hagyja, hogy célt érjenek, mert később bánná, hogy képes volt belemenni. Egyesek megpróbálhatják erőteljesen manipulálni és bármennyire is szeretne nekik megfelelni, ellen kellene állnia. Így is meglehetősen érzékeny lesz a napokban és durva hangulatingadozásai lehetnek. Rák: Azok, akik tartós betegségben szenvednek, de legalábbis mostanában nem voltak túl, a következő napokban jelentős javulással, akár teljes gyógyulással is számolhatnak. Ugyanakkor Ön képes lesz beismerni valamilyen tévedést, amelyet a múltban tett, és ennek során képes lesz megszabadulni egy nagy lelki tehertől, de még a kapcsolata is javulhat egy bizonyos személlyel. Oroszlán: Szánjon egy kis időt arra, hogy egyedül is legyen és átgondolja a jövővel kapcsolatos terveit. Az elmúlt időszak igencsak változatos volt, így tehát újra kell értékelnie az élete céljait és azt, hogy a tettei miként befolyásolják a saját életét, valamint a kapcsolatait. A héten felmerülhet egy utazás vagy kirándulás lehetősége, amely izgalmakat és kalandokat ígér. Szűz: Nagyszerű hét az Ön számára. Erőfeszítései végre megmutatkoznak. Viszont legyen óvatos, mert nagylelkűség terén hajlamos lehet túlzásokba esni, mind anyagiak terén, mind pedig szívességvállalásokkal kapcsolatban. A legkedvesebb pillanatokat a családjával töltheti, akik feltöltik és rengeteg szeretetet, illetve pozitív visszacsatolást adnak.

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. március 20.

NE DOBJA KI PÉNZÉT AZ ABLAKON!

HELLÓ NAPSUGÁR!

NE CSERÉLJE KI MÉREGDRÁGÁN ABLAKAIT!

UV VÉDELEMMEL, BIZTONSÁGOSAN

ÚJÍTSA FEL A MEGLÉVŐT!

Asztalos és műszaki felújítás, hő- és hangszigetelés.

DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG lencse

-50%

SZEMÜVEGLENCSE

-50%

Munkáink eredményeként akár 30% fűtésköltséget is megtakaríthat, huzatmentes lesz otthona, por, kellemetlen szagok kizárva. A zaj akár 40%-kal is csökkenhet.

OPTIC WORLD VÁC • SZÉCHENYI ÚT 4-6. • +36 27 311 210 • +36 30 983 8121 OPTIC WORLD VÁC TESCO • DERES U. 2. • +36 30 432 1050 Az ajánlat 2020. március 1. - május 31. között érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

551214

szemüveg lencse

551232

-30%

FÉNYRE SÖTÉTEDŐ

Kérje ingyenes felmérésünket: Cseke Csaba, +36 20 579-6665 info@nincshuzat.hu • www.nincshuzat.hu

551413 551994

551402

www.opticworld.hu

551430

403286

Váci cipészet Szabaduljon meg most körömgombájától, gondoljon a jövő nyárra!

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

Orvostechnikai berendezéssel!

99,9%-os hatékonyság A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

Bejelentkezés: 06 30 584 5974 Gyógypedikűr: Németh erzsébet időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu


4

2020. március 20.

T V ‑ M Ű S O R

2020. március 21. szombat

Anyád napja RTL Klub vasárnap 20:30

TV2

05:00 Egy rém rendes család 06:00 TV2 ANIMÁCIÓ 09:20 Trendmánia 09:55 Innovátor 10:25 Akadémia Itália 11:00 Adri’s Kitchen 11:30 Poggyász 12:05 Akadémia Itália 12:35 Street Racers - Formula E magazin 13,10 Star Trek 15:50 Columbo: Hajnali derengés 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Halálos iramban 7. 22:35 A Bourne-ultimátum 01:15 Fortress 2: Pokoli űr

2020. március 22. vasárnap

TV2

06:00 TV2 ANIMÁCIÓ 09:30 EB TV 10:05 Tűsarok 10:35 Több mint TestŐr 11:10 Super Car 11:40 Életmódi 12:15 Az Építkezők 12:45 StartupBörze 13:20 A csendőr és a csendőrlányok 15:30 A nagyon nagy ő 18:00 Tények 18:50 Nicsak: ki vagyok? - a rejtélyek színpada 22:25 Hegyek között 00:50 Csillagközi invázió 2: A szövetség hőse 02:50 Menetrend 03:15 Apacsok 05:10 Családi Titkok

RTL Klub

05:10 Fókusz Plusz 06:05 Teleshop 06:35 Kölyökklub 08:40 Tini nindzsa teknőcök 09:05 Star Wars: Lázadók 09:35 Teleshop 10:30 A Muzsika TV bemutatja! 11:10 Szuperzöld 11:50 Házon kívül 12:25 Anyák gyöngye 12:50 Carter ügynök 14:00 Larry Crowne 16:05 Hippolyt 18:00 RTL Híradó 18:50 Fókusz 19:00 Álarcos énekes 20:30 Anyád napja 22:35 Törtetők

TV2

06:30 Kölyökklub 08:40 Tini nindzsa teknőcök 09:05 Bakugan 09:35 KölyökKalauz 11:10 Brandmánia 11:40 ÉletmódKalauz 12:15 Autogram 12:50 Édesítő 13:35 XXI. század 14:10 Anyák gyöngye 14:40 Eszeveszett birodalom 16:15 A szépség és a szörnyeteg 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:00 Nincs kettő négy nélkül 23:10 A célkereszten túl

2020. március 23. hétfő

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker: a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:50 Pénzt vagy éveket! 00:15 Magánnyomozók 01:15 Walker: a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru 03:25 Tények Este

RTL Klub

05:15 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:40 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:15 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:15 Barátok közt 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:25 Kapcsolat 00:35 Autogram 01:05 Kalandozó 01:35 CSI: New York-i helyszínelők

TV2

2020. március 24. kedd

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:50 Pénzt vagy éveket! 00:15 Magánnyomozók 01:15 Walker, a Texas-i kopó

552029

SÍRKŐ

ÁLLANDÓ MEGÚJULÓ AKCIÓS ÁRAK! PL. EGYSZEMÉLYES FEDETT MINDEN ÚJ SÍRKŐ KEDVEZMÉNYES ÁRA TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT: GRÁNIT SÍRKŐ KOMPLETTEN: • Kiszállítást, helyszíni összeállítást • 100 db vésett betűt -TÓL • 1 db vallási jelet • 1 db ill. 2 db vázát típustól függően /TOVÁBBI KÖLTSÉG NINCS/

220.000 Ft

Bemutató telephely: NŐTINCS, Szabadság út 20. Tel.: 20/588-6250 • 30/455-8705

TV2

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:50 Pénzt vagy éveket! 00:15 Magánnyomozók 01:15 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru 03:25 Tények Este

Eladó diófacsemeték. Ára: 2000 Ft, papírhéjú, nagytermésű. 30/689-1007 este 7óra. *390937*

Könyveket, kisbútorokat, képeslapokat, fotókat, kerámiákat, porcelánokat, kitüntetéseket veszek. Bíró 20/964-0670. *400703*

Előnevelt csibe, kacsa, liba. Göd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402843*

Kukoricás vágni való csibe. Felsőgöd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402841*

AUTÓ

Lovaglónyereg, élő és konyhakész nyúl eladó 20/591-3020. *551987*

*404176*

Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *404286*

ÁLLAT

GÉP- SZERSZÁM

*385149*

Előnevelt csirke Gödöllőn. Szállítással. Vörös: 430-Ft. 20/9391-895. *392629*

Napos- és előnevelt csirke, áprilistól tojó jérce, kacsa, liba is kapható! Szállítás megoldható! Cím: Ecséd, Bercsényi út 4. – Szél Tanya. 06-30-3279806, 06-30-963-9575 *552000*

INGATLAN Eladó a Balatonnál, Vonyarcvashegyen 600nm telken, 85nm összkomfortos, gázközponti fűtéses, családi ház. 2.5 szobás, központoz közeli helyen. Az ingatlan 40 éves. 06-30/3789-402 *551921*

TV2

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:50 Pénzt vagy éveket! 00:30 Magánnyomozók 01:40 Walker, a Texas-i kopó 02:40 Tények Este 03:30 Az utolsó zsaru

Vác Alsóvároson eladó 1. emeleti erkélyes, egyedi fűtésű téglalakás 22.9MFt-ért. 06-20-432-4395 * 3007691*

*403230*

* 3007691*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

Sződön eladó 700 m2-es sík építési telek közművekkel 14.4MFt-ért. 06-20-432-4395 * 3007691*

Berkenyén 3Ha szántó és 2,7Ha bekerített gyümölcsös eladó. 30/274-1790. * 3007691*

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *384816*

Vonyarcvashegyen családi okok miatt eladó 61 m2-es, újszerű lakás +36-70/4592-181

Érsekvadkerten 110 m2-es, családi ház 2275 m2-es telekkel eladó. Ára: 14 MFt. 30/274-1790. * 3007691*

Érsekvadkerten 103 m2-es családi ház 3850 m2-es telekkel eladó. Ára: 9,8 MFt. 30/274-1790. * 3007691*

Érsekvadkerten 154 m2-es, 5 szobás. 2 szintes családi ház eladó. Ára: 20,5 Mft. 30/274-1790.

*551928*

* 3007691*

Csörögben 760m2-es építési telek eladó csatornával és villannyal 5.5MFt-ért. 06-30-757-4367

Nagymaroson panorámás 3108 m2-es, építésre alkalmas telek eladó. Ára: 10,5 MFt. 30/274-1790.

Kisnémediben 95m2-es felújítandó téglaház 1200m2-es telken eladó 13.5MFt-ért. 06-30-757-4367 * 3007691*

Pencen eladó 4917m2-es telken 71m2-es felújítandó vályogház 15.5MFt-ért. 06-20-432-4395 Vác Földváry téren eladó 4. emeleti kétszobás lakás 21.9MFt-ért. 06-20-432-4395 * 3007691*

Gödön eladó 76m2-es 2+2 félszobás sorházi lakás 43.5MFt-ért. 06-20-432-4395 Vácon eladó Géza kir. tér közelében nagypolgári lakás 48MFt-ért. 06-30-488-7497 * 3007691*

Vác belvárosában eladó 210m2-es ház, befektetésnek tökéletes, 73MFt. 06-30-488-7497 * 3007691*

RTL Klub

05:15 Barátok közt 06:00 Reggeli 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:40 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:15 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:15 Barátok közt 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:40 CSI: New York-i helyszínelők 00:25 Brandmánia 01:00 Környezetvédelmi magazin

2020. március 27. péntek

Sződligeten eladó 1325m2-es sík, építési telek közművekkel 29.9MFt-ért. 06-20-432-4395

* 3007691*

LAKATOS-, bádogos- és esztergagépeket vásárolunk. 06-70/6026-229

RTL Klub

05:15 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:40 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:15 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:15 Barátok közt 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Rejtjelek 00:35 Rejtjelek 01:30 Rejtjelek 02:25 Rejtjelek

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:50 Pénzt vagy éveket! 00:15 Magánnyomozók 01:15 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru 03:25 Tények Este

*551942*

* 3007691*

AUTÓFELVÁSÁRLÁS díjtalan kiszállással, műszaki vizsga nélkül is. Dzseri-Car Kft. 06-20/442-9002

05:15 Barátok közt 06:00 Reggeli 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:40 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:15 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:15 Barátok közt 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:30 Az élet ára 01:20 CSI: New York-i helyszínelők 02:10 CSI: New York-i helyszínelők

2020. március 26. csütörtök

TV2

Eladó összközműves, 1362 m2-es építési telek Püspökszilágyon. Ir.ár: 4,4 MFt. 30 829 1953.

* 3007691*

ADÁSVÉTEL

RTL Klub

2020. március 25. szerda

BALATONLELLÉN eladó 28nm, földszinti, erkélyes lakás, víztől 120 m-re. 06-70/600-4810

Garanciával jó minőségű új sírkövek, kripták, urnasírok készítése egyéni elképzelés szerint is. Régi sírkövek összeállítása, fedése, felújítása.

MARGÓ GRÁNIT SÍRKŐ Nyitva: szerda: 11-15.30-ig szombat: 08-14-ig

RTL Klub

* 3007691*

Vác belvárosában 150 m2-es, 5 szobás, polgári stílusú családi ház eladó. Ára: 59 Mft. 30/274-1790. * 3007691*

Vác-Alsóvároson 88 m2-es, új építésű ikerház eladó. Ára: 39,9 Mft. 30/274-1790. * 3007691*

Vácon Dunapart közeli, most épülő tetőtéri lakás eladó. Ára: 60 Mft. 30/274-1790. * 3007691*

Vácon Erzsében utcában felújított, tégla építésű, III.emeleti lakás eladó. Ára: 25,9 Mft. 30/274-1790. * 3007691*

Vidéki környezetben, Patakon, költözhető családi ház 3M Ft-ért! +36705132808 * 3007777*

Csitáron eladó jó állapotú családi ház 3M Ft-ért! +36702744960 * 3007777*

Vác Deákváron Arany János utcában eladó 1. emeleti erkélyes téglalakás 22.3MFt-ért. 06-20-251-8066

Eladó családi házat és lakást keresek Vác környékén! 06305182620

* 3007691*

* 3007777*

RTL Klub

05:15 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:40 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:15 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:15 Barátok közt 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 A zöld íjász 00:30 A zöld íjász 01:25 Édesítő

Rétsághoz közel eladó üzlethelyiség 3.99M Ftért! +36706091170 * 3007777*

Vácon eladó 06706344043

panellakás

18.9M

Ft-ért! * 3007777*

Eladó családi házat és lakást keresek Nógrád megyében! 06305182620 * 3007777*

KIADÓ Vác belvárosában 20 m2-es, utcai bejáratú üzlethelyiség kiadó. Ára: 60.000 Ft/hó+áfa+rezsi 30/274-1790. * 3007691*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

NÖVÉNY Gyümölcsfák közvetlenül termelőtől! 700 - 1000 ft www.nothoffaiskola.hu 06703281909 *550846*

OKTATÁST VÁLLAL Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng. sz.: E-000452/2014 *551292*

RÉGISÉG, ÉKSZER Régiséggyüjtő tanár, 1945 előtti könyveket, képeslapokat, porcelánt, műtárgyakat vásárol. 20/218-1701. *384038*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Cserépkályha és kandalló építés, karbantartás 70/356-5855. *403148*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *400674*


5

2020. március 20.

EgyEdi bútorkészítés

GÉPI TAKARÍTÓKAT

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

Bejárás 80%-a térítve,

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester

551619

551313

551295

a te dat álmo ítjuk! ló a v s is meg

InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

www.butor-keszites-tervezes.hu

165.000 Ft. +

pótlékok + Szép kártya

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)

Új év új munkahelyen! Csatlakozzon csapatunkhoz! Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center CE Zrt. folyamatos munkarendbe keres

www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­facebook.com /www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu/

551235

KÖVESD A SZUPERINFÓT A FACEBOOKON!

Ács, tetőfedő, bádogos munkákat vállalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel. Régi tető felújítása, lapos tető szigetelése, ereszcsatorna felszerelése saját anyagból. Számlaképesen. +36/20/543-4628

Jelentkezni a recepción (2600 Vác, Nádas utca 8.) leadott önéletrajzzal vagy a hr@ipresscenter.hu e-mail címen lehet. További információ a +36 30 413 2120 telefonszámon kérhető.

*551937*

Szobafestést vállalok 70/576-8925. *391827*

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *551944*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

PALATETŐ bontás nélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlat készítés. Akció-10%. Tel.: 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

*551946*

Udvartakarítást, szemétszállítást, tereprendezést, lomtalanítást, költöztetést vállalunk kedvező áron! 06-70-388-7195 *396514*

Vác és vonzáskörzetében 2t billenccsel fuvarozást vállalok! Sitt, sóder, homok, készbeton stb. 70/354-4471. *404269*

VEGYES TŰZIFA ELADÓ kályhakészen 13000-ft/m3-től. Akác, cser tölgy, juhar. Tel: 70/2908860. AA6258001 *551264*

Vásárolok régi motorkerékpárt, alkatrészt! Simson-t, Romet pony-t. Tandemet, triciklit. 06706503168 *396885*

Hullott szarvasagancsot, trófeát vásárolok 5000, 18000 Ft/kg engedéllyel rendelkezem 06-30/611-3866 *404092*

Roncsautó (személy, teherautó, mezőgazdasági gépek) vashulladék, színesfém, akkumulátor, kábel, katalizátor felvásárlás, lomtalanítást vállalok 06-30/334-3131 *404115*

551429

*551971*

Tetőfedő mester vállal bádogos,-ács munkát. Cseréplemez átrakás, cseréplécezés, csatorna csere, kisebb tetőjavítás anyaggal együtt is. Felmérés ingyenes. Azonnali kezdéssel. 06/20-617-2137

551364

*386856*

Tetőfedő bádogos ács munkát vállalok azonnali kezdéssel, cserepes lemezből, cserépből, zsindelyből. Lapostető szigetelés. 06/20/2812-547

• betanított munkás (részmunkaidőben is) • raklapzáró csomagoló • nyomdai szakmunkás, gépmester • targoncavezető, raktáros • elektroműszerész • logisztikai raktár csoportvezető


6

2020. március 20.

ENNYI IDEIG MARAD ÉLETBEN A KORONAVÍRUS A KÜLÖNBÖZŐ FELÜLETEKEN Mára már az egész világ a koronavírus-járvány megállításáért küzd. Amerikai kutatók vizsgálatainak segítségével most fontos adatok derültek ki azzal kapcsolatban, hogy a vírus mennyi ideig marad életben különböző tárgyakon. Az Egyesült Államok fertőzésekkel foglalkozó hivatala (NIAID), az amerikai járványügyi központ (CDC) és a Princeton Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy Covid-19 kórokozója meddig marad életben különböző felületeken. A kutatómunkához egy porlasztókészülékkel eresztettek vírust a levegőbe, amivel az emberi köhögést szimulálták. Az eredmények a következők: A levegőben három órával később is ki tudták mutatni a kórokozó jelenlétét. Réz felületen négy órán át maradt életben a vírus, kartonpapíron 24 órán át. A műanyagon és az acélon pedig 2-3 nap elteltével is kimutatható volt. Egyelőre arról még nincs információ, hogy valaki egy vírussal szennyezett tárgy érintésével

tartani, amit kiegészítenék valamilyen bevonóként működő köhögéscsillapítóval. Hiszen a koronavírus a légutak nyálkahártyáját támadja, és köhögéssel jár együtt.” Mire lehet szüksége ezeken felül egy kismamának? „Nem többre, mint egy átlagos embernek, an�nyival egészíteném ki, hogy várandósság esetén a nőgyógyász tudjon a gyógyszerelésről, az esetleges fertőzésről, míg szoptatás esetén figyelembe kell venni a szoptatás alatti alkalmazhatóságot.” Mire lehet szüksége ezeken felül egy kisgyermekes családnak? „Egy dolog jut eszembe, ami nagyon fontos lehet, hogy a tápszert fogyasztó csecsemők esetében legyen otthon megfelelő mennyiségű tápszer. Ahogy egyébként a felnőttek is gondoskodnak a saját étkezésükről, a gyerekekről se felejtkezzünk el.” Mire lehet szüksége ezeken felül egy krónikus betegséggel küzdőnek? „Ott már bővebb a lista, hiszen a rendszeresen szedett gyógyszerekből jó, ha van otthon plusz egy havi mennyiség. De talán ennél is lényegesebb, hogy tudják mi a teendő, ha egy fertőzés miatt az egyébként jól beállított vérnyomásuk, vércukruk más élettani paraméterük elmozdul. Illetve a krónikus légúti betegségben szenvedők, a kezeletlen allergiások esetében az alapbetegség miatt a légutak szűkebbek, így légúti betegségre hajlamosabbak. Összességében a krónikus betegségben szenvedőkre kell a leginkább vigyázni, mert ők a veszélyeztetettebbek.” (Forrás: mindmegette.hu)

551334

munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás.

Tényleg megvéd minket a szájmaszk a koronavírustól? Hogyan védekezzünk ellene? Milyen gyógyszereket szerezzünk be otthonra? Az Intima.hu Dr. Dér Péter gyógyszerészt faggatta arról, hogy lehet felkészülni a koronavírusra. Megvéd minket a szájmasz a koronavírustól? „A leggyakrabban látott szájmaszkok alapvetően kifelé védenek. Vagyis nem a viselőjét óvják meg a környezettől, hanem a környezetet óvják meg a viselőtől. Annak kell hordani, aki nem akarja a kórokozóit teríteni. Van persze olyan típusú szájmaszk is, mely sűrűbb szövésű, szelepes, azok tudnak esetleg valamennyire befelé is védeni. De azt tudni kell, hogy kimutatták, hogy a koronavírus szembe kerülve is okozhat fertőzést, szóval akkor már kellene védőszemüveg is” - mondja Dr. Dér Péter. „Amikor csak tehetjük, elmondjuk, hogy látszatvédelmet nyújt ez az egyszerű szájmaszk, és a betegeknek kellene hordani. Mondjuk, azért azt hozzá kell tenni, hogy ha mindenkin lenne, az nem lenne hátrány, mert egyéb kórokozót (is) ürítünk ebben a náthás időben, csak sajnos a jelenleg elérhető készletek ezt nem fedezik.” Mit tehetünk a megelőzés érdekében? „Az általánosan is javasolható teendők, amik itt felmerülnek: a megfelelően kivitelezett kézmosás, a helyes életmód, ami magában foglalja a elegendő pihenést, a kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozást, illetve a rendszeres sportolást.” Milyen gyógyszerekre lenne szükségünk otthon egy esetleges koronavírus miatti karantén esetén? „Alapvetően a szokásos házipatikát érdemes otthon

551237

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat.

kapta volna el a fertőzést, de a vizsgálatok eredményei megerősítik a gyakori kézmosás fontosságát és a minket körülvevő tárgyak (mobiltelefon, kilincs, kapcsolók stb.) fertőtlenítésének szükségességét. A vírus elleni védekezéshez tehát most kiemelten fontos a gyakori, alapos kézmosás. Ha erre nincs mód, akkor jól jöhet a kézfertőtlenítő használata, ami sajnos hiánycikk, de szerencsére otthon is el lehet készíteni. Arról se feledkezzünk meg, hogy most az immunrendszerünk erősítése is kiemelten fontos, szóval ne spóroljunk a C-, illetve a D-vitaminnal. (Forrás: mindmegette.hu)

MILYEN GYÓGYSZER LEGYEN OTTHON A JÁRVÁNY IDEJÉN?

jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283. Kerti grillek, kandallók, cserépkályhák, tégla kályhák építése, tisztítása, átrakása!

TAKARÍTÓNŐKET

551398

KÁLYHÁS BT.

Vác, Huszár u. 7. (06-27) 301-066 • (06-20) 323-5962 www.kalyhasbt.hu E-mail: kalyhasbt@kalyhasbt.hu

Bejárás 80%-a térítve,

161.000 Ft. +

pótlékok + Szép kártya

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)

551217

551620

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

Víz-Gáz-

Központifűtés szerelés

Csatornabekötés földmunkával

tóth sándor: 06 20 824 7040


7

2020. március 20.

Galga Zrt.

A Galga-COOP Zrt. a következő munkakörbe keres jelentkezőket élelmiszerüzleteibe:

BOLTI ELADÓ

551539

551245

SZAKTERÜLET MEGNEVEZÉSE: • Élelmiszer kiskereskedelem FŐBB FELADATOK: • Eladó-pénztárosi feladatok ellátása, árufeltöltés, pakolás • Pályakezdők jelentkezését is várjuk • További feladatok munkaköri leírás szerint MUNKAVÉGZÉS HELYE: • 114. sz. Szupermarket / Fót, Németh K. u. 40.

12,5 mm

JELENTKEZÉS: Fényképes önéletrajz megküldésével a titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu e-mail címekre, telefonon ( 06-28-466-003) vagy személyesen a boltban, illetve a Galga-COOP Zrt. központjában (2194 Tura, Rákóczi út 25.).

2020. április 15-ig

551407

TAVASZI NYÍLÁSZÁRÓ CSERE AKCIÓ! 5-6-7-8 LÉGKAMRÁS GEALAN ÉS INOUTIC német profilrendszer, Ug=1.0Kw/m2 vagy 3 rétegű üveggel (0.73 Kw/m2) MAGYAR TERMÉK DÍJTALAN FELMÉRÉS, DÍJTALAN SZAKTANÁCSADÁS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

NYUGDÍJASOKNAK minden szerdán

+3% kedvezmény a műanyag nyílászárókból. Nyugdíjas igazolvány szükséges!

BELTÉRI AJTÓK!

BELSŐ AJTÓK

"A" KATEGÓRIÁS NYÍLÁSZÁRÓK! Raktárról azonnal elvihető.

Minden az alapárban: szürke tömítőgumi, hibásműködtetés gátló, párkányfogadó, kiemelés gátló, MACO Multi-Matic vasalat, 5 légkamrás, 71mm-es beépítési mélység, 4+16 argon +4 üveggel K=1.0

Az árak nettó árak! 580X580mm Bukó-nyíló ablak: 880x1180mm Bukó-nyíló ablak: 1180x1480mm Bukó-nyíló ablak: 1480x1480mm Bukó-nyíló ablak: 880x2080mm Bukó-nyíló erkélyajtó: 980x2080mm Bejárati ajtó:

14.135Ft 26.220Ft 31.854Ft 37.283Ft 38.936Ft 88.160Ft

+áfa +áfa +áfa +áfa +áfa +áfa

A feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák! Termékeinket megtekinthetik bemutatótermünkben!

K MÉ

ER IT A A K K N I Z TÉ Ő NY H Tel./fax: 06 27 315-300, 06 27 315-395, • Mobil: 06 70 3818-647 S C D TE ÁL A R E l* S G V Á 2600 Vác Bolgár u. 4. (Lidl-Diego mellett) - tó L ES YA b O N K ÉL t/d ) e-mail: jovo2008@invitel.hu • www.akciosajtoablak.hu YÉ SZ MŰA 5 F tó ár N : 8 et ÁR PL 70 (*n Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 óráig • Szo.: ZÁRVA

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉS GARANCIÁVAL!

EK


8

2020. március 20.

A MILLER LOGISZTIKA KFT. AZ ALÁBBI MUNKAKÖRÖKBE KERES MUNKATÁRSAKAT:

RAKTÁROS (kézi betároló/komissiózó/csomagoló)

551251

A LEENDŐ MUNKATÁRS FELADATAI: ELVÁRÁSOK: · a betárolásra váró termékek elhelyezése a · minimum 8 általános iskolai kiszedési tárhelyre végzettség · biztosítani a folyamatos termék ellá· egy- vagy kétműszakos tottságot a tárhelyeken munkarend vállalása · a tárhelyről a megfelelő mennyiségű és (hétfőtől péntekig) tovább értékesíthető termékek kiszedése · önálló, precíz · a megrendelések szakszerű csomagolása munkavégzés

551314

RAKTÁROS (magasemelésű vagy homlokvillás targoncavezető) A LEENDŐ MUNKATÁRS ELVÁRÁSOK: FELADATAI: · minimum 8 általános iskolai végzettség · a raktárba érkezett áru kami- · egy- vagy két műszakos munkavégzés onról leszedése targoncával (hétfőtől péntekig) · raktári belső betárolási · önálló, precíz munkavégzés feladatok elvégzése · érvényes targoncás jogosítvány és targontargoncával cavezetői gyakorlat (3312, 3313, 3324) AMIT KÍNÁLUNK: · hosszú távú, stabil és bejelentett munkalehetőség · versenyképes fizetés · teljesítménybónusz · széleskörű cafeteria juttatás MUNKAVÉGZÉS HELYE: 2120 Dunakeszi, Pallag u. 37. A jelentkezést a következő e-mail címen várjuk: hr@millerlogisztika.hu

ÁLLÁSHIRDETÉS

Fémhulladék kereskedelem

Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt. az

Fő tevékenységünk

• HulladéK bESzállítáS •

• Egyéb SzolgáltatáSoK •

• KoNtéNEr KiHElyEzéS •

• SzEmélygéPjármű

• bérfuvarozáS 5t •

KivoNáS •

• bérfuvarozáS 8-18t •

(boNtáS igazoláS!)

• bérméréS •

Ha eszi a rozsda, hozza hozzánk! Ön is jól jár! tegyen Ön is a környezetéért! Cím: 2143, Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.

Tel/ Fax: +36 28 470 317

Email: info@duometal.hu • Web: www.femhulladekatvetel.hu Nyitva tartás: Kedd- Csütörtökig: 8.00-15.30, Pénteken: 8.00-14.00, Szombaton: 8.00- 13.00. Hétfőnként telephelyünk zárva tart.

ASZÓDI MALOMBA 551432

azonnali kezdési lehetőséggel keres

BETANÍTOTT FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK (LEZSÁKOLÓ) Elvárások: 551641

vas, Színesfém (Sárgaréz, Vörösréz, Alumínium, Stb.), elektronikai hulladékok (kivéve: hűtő- és fagyasztószekrény, képcsöves televízió és monitor), papírhulladékok begyűjtése, előkezelése, felvásárlása, és akkumulátor hulladék begyűjtése, felvásárlása.

hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Amit kínálunk: stabil munkahely, versenyképes bérezés és juttatás, útiköltség hozzájárulás.

Pályakezdő és nyugdíjas jelentkezését is várjuk részmunkaidőben is!

Érdeklődni és időpont egyeztetés a 06-28-400-412-es telefonon.