Vac 2020.02.14

Page 1

KÖVESD A SZUPERINFÓT A FACEBOOKON IS!

VÁC ÉS VONZÁSKÖRZETE

2020. február 14. • XXVIII/7.

www.­­­­facebook.com /www.­­­­szuperinfo.­hu/

A Wienerberger Téglaipari Zrt. őrbottyáni gyára álláslehetőséget hirdet az alábbi pozíciókra:

bruttó alap órabér: 1500,- Ft-tól többműszakos munkarend

• Műszakos csoportvezető

387805

• Gépkezelő – karbantartó • Gépkezelő – villanyszerelő

mozgóbér 30%-os műszakpótlék  cafeteria  13. havi bér  munkába járás támogatás 

387874

plusz juttatások: 

Jelentkezés: ildiko.csutaklovasz@wienerberger.hu; 06/302590404; Wienerberger Zrt. Őrbottyán, Fő út 213-217.

Gránit síremlékek széles választéka!

30.000 60.000 Ft kedvezmény

a hirdetés felmutatásával! Hétvégén is nyitva (időpont egyeztetés szükséges)

Rád, Liget u. és Kertész u. találkozásánál (volt TSZ területe)

www.r-stone.hu • 27/364-422 • 30/627-3031

388632

R&R-Stone Kft. RÁD


2

2020. február 14.

Karamellás sajttorta

HOROSZKÓP 7.

Hozzávalók / 4 adag

• 1 csomag vaníliás cukor • 50 g barna cukor • 1 citrom héja és leve • 3 db tojás Sós-karamellás szósz

Alap • 200 g zabkeksz (morzsa) • 60 g vaj (olvasztott) Töltelék • 500 g mascarpone

ELKÉSZÍTÉS: Béleljünk ki egy tortaformát sütőpapírral (22 cm). A morzsa állagúra tört zabkekszet keverjük össze az olvasztott vajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk a tepsi aljába. A biztonság kedvéért (hogy sütés közben ne folyjon ki a vaj) tekerjük be a forma alját és oldalait alufóliával. Ha megvan, tegyük félre vagy a hűtőbe. Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra (alsó-felső sütés). A tojásokat keverjük krémesre a kétféle cukorral, majd 2-3 adagban keverjük hozzá a mascarpone-t is, addig, amíg sima krémes állagú nem lesz. Reszeljük bele a citrom héját, és öntsük bele a citromlevet. Ha megvagyunk, vegyük elő a kekszalapot, és öntsük rá a krémet. Süssük 35 percig, majd ha langyosra hűlt, tegyük éjszakára a hűtőbe pihenni. (Sütés közben ne ijedjünk meg, ha a vége felé elkezd

Gácsi Zoltán

20/451-1346

Fa nyílászárók széles választékát ETTS kínáljuk egyedi ED kivitelben és 100% méretben!

E LÉ G

Ingyenes felmérés!

Új ablakot szeretne?

www.faablakmester.hu

386269

- Hõszigetelt üveg csere - Szigetelés - Pászítás - Zár csere

I ÉG

hõtechnikai mechanikai felújítás!

púposodni, és a közepe még lötyög, ez így lesz jó, így tökéletes). Másnap a szószhoz egy lábasban (közepesen-magas lángon) melegítsük fel a vizet, citromlevet és cukrot. Bírjuk ki, hogy nem keverjük, de ha mégis hozzányúlnánk, csak addig keverjük, míg a cukor el nem olvad (de inkább ne). Amíg forr, folyamatosan figyeljük, nehogy odaégjen! Amikor elkezd karamellillatot árasztani, és szép aranybarna-borostyán színű lesz, öntsük hozzá a habtejszínt és a sót. Fröcskölni fog, úgyhogy csak óvatosan! Keverjük el jól, és forraljuk még fél percig, majd tegyük félre hűlni. Ha kihűlt a szósz, öntsük rá a kihűlt tortára, majd a tetejét tetszés szerint díszítsük földimogyoróval. Jó étvágyat hozzá! (forrás:nosalty.hu)

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos!

ABLAK SPECIALISTA RÉGI ABLAKAIT rendberakjuk bontás nélkül!

• 1.5 evőkanál víz • 2 csepp citromlé • 150 g kristály cukor • 60 ml habtejszín • 1 késhegynyi só

Mérleg: Ez a hét komoly és kemény munkát tartogat Önnek. Valószínűleg sikeresen be tudja fejezni azokat a projekteket, amelyeket hosszú ideje halasztgatott vagy akaratán kívül is elhúzódtak. Ugyanakkor úgy tűnhet, minden kis apró sikerért meg kell küzdenie, de elhiheti, nem fogja megbánni! A környezete egyre inkább felnéz Önre és rengeteg támogatást fog kapni tőlük! Skorpió: A héten olyan lesz, mint egy szuperhős, nem ismer majd lehetetlent. Bármilyen akadállyal is találja szembe magát, könnyedén megsemmisíti. Viszont ügyeljen a fontossági sorrendre és a legégetőbb feladatok elvégzését vegye előre. A héten foglalkoznia kell bizonyos hivatalos ügyekkel is, legyen résen, nehogy valami elkerülje a figyelmét! Nyilas: A héten érdemes lenne górcső alá vennie a kapcsolatait. Vannak olyan személyek a környezetében, akik hátráltatják vagy akár rossz hatással lehetnek Önre. Ezeket a kapcsolatokat kellene átértékelnie vagy esetleg elengednie. A napokban nem ártana az egészségére is jobban odafigyelnie, mert meggondolatlansága miatt könnyen lebetegedhet. Több vitamint kellene bevinnie a szervezetébe és ügyeljen az öltözékére! Bak: Minden erőfeszítést megtesz egy központi kérdés megoldásának érdekében. Nagy esély van arra, hogy a probléma el fog húzódni, ám a siker záloga a türelem, úgyhogy ne kapkodjon el semmit! Érdemes lehet meghallgatnia idősebb, tapasztaltabb rokonai véleményét és nemcsak ebben az ügyben, hanem bármi másban is, mivel igazán értékes tanácsot kaphat tőlük! Vízöntő: Váratlanul jó híreket kaphat. Lehet, hogy kapcsolatban áll a karrierjével vagy a személyes életével, de pénzügyi haszonnal is járhat. Sokkal pozitívabban látja majd a jövőjét. Egész héten jókedvű lesz, tele optimizmussal és boldogsággal, amelynek köszönhetően megfertőzi a környezetében élőket is. A héten megéri több időt tölteni a barátaival és családjával. Halak: Ösztönei a héten túlsúlyban vannak. Érdemes bíznia bennük, és pontosan azt tenni, amit mondanak. Még akkor is, ha mások maga körül nem értenek egyet és más utat javasolnak, akkor ragaszkodjon a saját terveihez. Valószínűleg nehéz döntéseket kell hoznia, de hamarosan megkapja érte a jutalmakat. Nyissa ki a szemét és a fülét, és cselekedj gyorsan, hogy megragadja a lehetőségeket, amelyek mostanában kap.

Észak‑Kelet‑Pest megye

387754

Kos: A héten fokozódnak az érzései. A szeretet és a gyűlölet egyre mélyebb lesz, mint valaha. A héten rádöbbenhet arra, mi akadályozza meg abban, hogy közel álljon a barátaihoz vagy egyáltalán miért nem tud mélyebb kapcsolatokat kiépíteni. A napokban könnyen elragadhatják az érzései, legyen óvatos! Jobb, ha nem a napokban kíván jelentős döntéseket hozni. Bika: Nagy lehet a kísértés, de jobban tenné, ha semmit sem hanyagolna el. Ne húzza-halassza azokat a dolgokat, amiket le kellene már tudnia. Fegyelemre és összpontosításra lesz szüksége a feladatok elvégzéséhez, valamint egészséges élet kialakításához, amire ugyancsak nagy szüksége lenne. Lehet jókat és finomakat enni úgyis, hogy mellette mozog és elhagyja étrendjéből az egészségtelen ételeket-italokat. Ikrek: A héten meglehetősen szeszélyes lesz. Ha hajlandó félúton találkozni az emberekkel, és ésszerű megbeszélésen keresztül kompromisszumra jutni, mindenkinek sokkal könnyebb lesz. De minden más hirtelen felmerülő nehéz helyzetet gyorsan meg tud oldani. Törekedjen arra a héten, hogy csökkentse érzelmi labilitását és próbáljon feltöltődni lelki szinten! Rák: A héten vissza kell fizetnie egy korábbi szívességet. Most magán lesz a sor. Utána sokkal könnyebbnek fogja érezni magát, hogy végre valamit tesz az adósságainak rendezése érdekében. Még az is lehet, hogy anyagi helyzetében is megoldás kínálkozik! Továbbá megismerkedik valakivel, aki révén új spirituális ágazatot ismerhet meg, esetleg értékes életfilozófiát tanulhat. Oroszlán: A héten szörnyen makacs és indulatos lehet. Amit a fejébe vesz, azt mindenáron meg akarja valósítani. Legyen ezzel óvatos, mert ha sokan próbálják valamire inteni, és ugyanazt a tanácsot adják, érdemes lehet meghallgatnia. Jobb, ha a józan eszére hallgat a napokban, semmint az ösztöneire. Ráadásul a héten egy nem várt probléma további nehézségeket születhet Önnek. Szűz: A napokban megteheti az első lépést egy kötelezettség teljesítése vagy egy szívesség viszonzása felé. Ez lehet szellemi dolog, de akár pénzügyi is. Utána sokkal megkönnyebbülten fogja érezni magát, hogy végre valamit tesz az adósságainak rendezése érdekében. Ugyanakkor más hasznos leckét is el fog sajátítani a napokban.

HOROSZKÓP 7.

A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. február 14.

pm perpetuum mobile kft.

ZSIBÁRUHÁZ

HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

peugeot – lada - ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

Bizományos értékesítés – adás-vétel

új gépjármű értékesítő

feltételek, elvárások: • szakirányú végzettség, • szakmai tapasztalat • B kategóriás jogosítvány.

Amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes és bejelentett jövedelemmel, • folyamatos szakmai fejlődési lehetőség.

387841

előny: • több márka ismerete.

AKCIÓ!

Mi segítünk eladni feleslegessé vált tárgyait.

Áruházunkban mindent megtalál.

A jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk. Magán tarifás APRÓHIRDETÉSI

NINCS PÉNZE?

GONDOLJA MEG, HOL VESZI MEG!

387941

feladatok: • új gépjárművek értékesítése magánszemélyek részére, • új gépjárművek értékesítése céges vásárlók részére, • ügyfélkezelés, • precíz munkavégzés.

Műszaki cikkek, háztartási gépek, bútorok, dísztárgyak, régiségek, barkács-és kertigépek, sporteszközök.

Üzlet nyitva tartás: H-P:10-18, Szo:9-13 Sződliget, Dunai fasor 2.(vasútállomás) • 06-30-895-1545

www.zsibaruhaz.hu

500 Ft 10 szóig

Az akció vis‑ szavonásig érvényes.

A részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

27/50‑50‑50

: Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható. Csak hirdetésfelvételi helyeinken személyesen feladott hirdetésekre érvényes.

Vác, Dr. Csányi L. krt. 51.

387764

TÉLI NYÍLÁSZÁRÓ CSERE AKCIÓ! 5-6-7-8 LÉGKAMRÁS GEALAN ÉS INOUTIC német profilrendszer, Ug=1.0Kw/m2 vagy 3 rétegű üveggel (0.73 Kw/m2) MAGYAR TERMÉK DÍJTALAN FELMÉRÉS, DÍJTALAN SZAKTANÁCSADÁS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

NYUGDÍJASOKNAK minden szerdán

+3% kedvezmény a műanyag nyílászárókból. Nyugdíjas igazolvány szükséges!

BELTÉRI AJTÓK!

BELSŐ AJTÓK

"A" KATEGÓRIÁS NYÍLÁSZÁRÓK! Raktárról azonnal elvihető.

Minden az alapárban: szürke tömítőgumi, hibásműködtetés gátló, párkányfogadó, kiemelés gátló, MACO Multi-Matic vasalat, 5 légkamrás, 71mm-es beépítési mélység, 4+16 argon +4 üveggel K=1.0

Az árak nettó árak! 580X580mm Bukó-nyíló ablak: 880x1180mm Bukó-nyíló ablak: 1180x1480mm Bukó-nyíló ablak: 1480x1480mm Bukó-nyíló ablak: 880x2080mm Bukó-nyíló erkélyajtó: 980x2080mm Bejárati ajtó:

14.135Ft 26.220Ft 31.854Ft 37.283Ft 38.936Ft 88.160Ft

+áfa +áfa +áfa +áfa +áfa +áfa

A feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák! Termékeinket megtekinthetik bemutatótermünkben!

K MÉ

ER IT A A K K N I Z TÉ Ő NY H Tel./fax: 06 27 315-300, 06 27 315-395, • Mobil: 06 70 3818-647 S C D TE ÁL A R E l* S G V Á 2600 Vác Bolgár u. 4. (Lidl-Diego mellett) - tó L ES YA b O N K ÉL t/d ) e-mail: jovo2008@invitel.hu • www.akciosajtoablak.hu YÉ SZ MŰA 5 F tó ár N : 8 et ÁR PL 70 (*n Nyitva tartás: H.-P.: 8-17 • Szo.-V.: ZÁRVA

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉS GARANCIÁVAL!

EK


4

2020. február 14. 2020. február 15. szombat

T V

05:25 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:35 Trendmánia 11:05 Babavilág 11:40 Poggyász 12:10 Hungarikumokkal a világ körül 12:45 Edzőtárs 13:15 Kapj el, ha tudsz! 16:20 Columbo és az MM7 robot 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 A kis kedvencek titkos élete 21:50 Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész 00:20 Brooklyn 02:45 Grimm 03:30 Grimm

Rossz szomszédság TV2 vasárnap 21:35e 2020. február 16. vasárnap

RTL Klub

06:00 Teleshop 06:30 Kölyökklub 08:45 Star Wars: Lázadók 09:15 Teleshop 10:15 A Muzsika TV bemutatja! 10:50 Szuperzöld 11:30 Házon kívül 12:05 Anyák gyöngye 12:40 Carter ügynök 13:50 Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül 15:50 Az utolsó gyémántrablás 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Vasember 2 21:35 A bátrak 00:35 Portré

PARKETTA, LÉPCSŐ kivitelezése, felújítása, LAmináLT PARKETTA lerakása 06-30/629-7826 ALBÉRLET

Vácon, buszpályaudvar közelében 2 szobás, felújított lakás fiatal párnak vagy egyedülálló személynek kiadó, állattartás kizárva. 30/196-7292. *387822*

TV2

RTL Klub

04:05 Ausztrál expressz 05:10 Ausztrál expressz 06:15 Teleshop 06:45 Kölyökklub 09:35 Bakugan 10:05 Teleshop 11:00 Anyák gyöngye 11:35 Autogram 12:15 XXI. század – a legendák velünk élnek 12:50 Carter ügynök 14:00 Sajttársak 15:40 Ízlések és pofonok 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:05 Halálos fegyver 3. 23:35 Féktelen harag 01:45 Bazi rossz Valentin-nap

2020. február 17. hétfő

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

RTL Klub

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Drága örökösök 14:40 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:25 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:50 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:30 Kapcsolat 01:30 Autogram

2020. február 18. kedd

TV2

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

TV2

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

Autófelvásárlás díjtalan kiszállással! Minden típusú, állapotú érdekel. Akár műszaki vizsga nélkül is. Dzseri Car Kft. 0620-442-9002

RÉSZMUNKAIDŐS ADMINISZTRÁTORI MUNKAKÖRRE KOLLÉGANŐT NAPI 4 ÓRÁBAN. Magas szintű számítástechnikai ismeretek (exel, word) szükségesek az állás betöltéséhez. Kismamák jelentkezését is várjuk.

*385215*

ÁLLÁS Lightronic Kft. betanított munkára férfi munkaerőt keres. lightronic@lightronic.hu 27/319-080 *385366*

GÉP- SZERSZÁM LAKATOS-, bádogos- és esztergagépeket vásárolunk. 06-70/6026-229 *385149*

INGATLAN Eladó Sződön egy felújított 90+50 m2-es családi ház nagy udvarral, kerttel. Jó infrastruktúra csendes környezet. 30/280-3217. *384013*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoror, szigetelt lakás 27 m2-es garáz�zsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *383472*

Eladó Váctól 5 km-re Csörög üdülőövezet részében 500 nöl gondozott telek. Fele termő szőlő, fele konyhakert, gyümölcsfák, 35 m2 alápincézett téglaépülettel. 30/188-8313.

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *384816*

A VOLUMEN INGATLANIRODA 1,5-2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését. Vác, Zrínyi u. 17/A (tapéta boltnál) 30/274-1790. *383911*

Keresek Nógrád megye, Dunakanyar, Vác 40 km-es körzetében eladó lakást, házat, telket. 70/558-1160. *383500*

Felújított nyaraló Kismaroson hatalmas terasszal eladó 25MFt-ért. 06-20-502-7522 (3002699)

Pencen kétszobás családi ház 20.9MFt-ért eladó. 06-30-711-8891 (3002699)

Dunakeszik eladó jó állapotú háromszobás panel lakás 30.9MFt-ért. 06-20-432-4395 (3002699)

Göd Oázisban eladó 2+2 félszobás sorházi lakás 42.9MFt-ért. 06-20-432-4395

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Drága örökösök 14:40 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 Házon kívül 23:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:25 Vasember 2 03:10 Amerika legviccesebb videói 04:00 Győzike

RTL Klub

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Drága örökösök 14:40 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 Rejtjelek 01:05 Rejtjelek 02:15 Rejtjelek 03:20 Amerika legviccesebb videói

2020. február 20. csütörtök

TV2

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

TV2

RTL Klub

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Drága örökösök 14:40 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 CSI: New York-i helyszínelők 01:05 Szuperzöld 01:55 Legyőzhetetlen

2020. február 21. péntek

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

Eladó családi házat vagy lakást keresek Rétság környékén! 0670/513 2808

A BÁLVÁNY-FA 2005 KFT KERES

RTL Klub

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Drága örökösök 14:40 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 A későn kezdő 02:55 CSI: A helyszínelők

Eladó Váchartyánban egy 50nm-es családi i ház. Irányár 24,5mft. Tel:0670/850-9570

(3003251)

(3003251)

Eladó lakást keresek Vácon és környékén! 0620/489-9340

Eladó Vác, Máriaudvaron szép családi ház 100/1840nm, 40mFt 0670/365-4012

(3003251)

(3003251)

Vác Alsóvároson 2+1 szobás panorámás lakás 29,9 M eladó Tel. 0630/234-1620

Eladó Váchartyánban felújítandó családi ház! Irányár: 17,9 MFt Tel.: 0670/620-7375

(3003251)

(3003251)

Eladó családi házat keresek Veresegyházon. 0630/4237955

Panorámás, tóparti Telek Eladó Alsópetényben! Irányár: 3,2 M ft. Tel: 0630/846-8886 (3003251)

(3003251)

Jelentkezni a bfa.allas@gmail.com email címen lehet.

AUTÓ

RTL Klub

2020. február 19. szerda

387951

TV2

05:00 Csapdába csalva 05:25 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:00 EB TV 10:35 Több mint TestŐr 11:05 Super Car 11:40 Életmódi 12:10 Az Építkezők 12:45 Csapdába csalva 13:15 A Saint Tropez-i csendőr 15:25 Isten megbocsát, én nem! 18:00 Tények 18:50 Csatahajó 21:35 Rossz szomszédság 23:50 Nehéz idők 02:20 Bibliothéque Pascal

387887

‑ M Ű S O R

TV2

Vácon belvárosban eladó egy belső udvaros 46m2-es lakás 25.9MFt-ért. 06-30-487-3082

Borsosberény és Nagyoroszi környékén eladó családi házat keresek. Tel.: 0630/579-0047 Kemencén vagy Perőcsényben keresek eladó házat vagy nyaralót. 0670/621-5476 (3003251)

Vác belvárosában eladó 3 lakásos befektetésre alkalmas ház 73MFt-ért. 06-30-487-3082

Balassagyarmat és környékén eladó családi házat, lakást keresek. 0630/522-0237

(3002699)

(3003251)

Vác és környékén eladó házat keresek. 06-20-251-8066

Gödön jó állapotú, költözhető eladó házat keresek. 0630/370-2450

(3002699)

(3003251)

Vácon eladó 1. emeleti konvektoros kétszobás lakás 22.9MFt-ért. 06-20-251-8066 (3002699)

Dunakeszi ès vonzàskôrzetèben keresek csalàdi hàzat, esetleg nagyobb mèretü lakàst kertkapcsolattal. 0670/616-9603

Sződön eladó 25% beépíthetőséggel összközműves 700m2-es telek mobilházzal 18.9MFt-ért. 06-20-432-4395

Szob Nagymaros Veröce környékén eladó házat,vagy,telket keresek. 0620/915-8843

(3002699)

(3002699)

Bánkon eladó 63m2-es jó állapotú szigetelt nyaraló 17.4MFt-ért. 06-20-432-4395 (3002699)

Vác Burgundiában eladó újépítésű 120m2-es házrész 69.9 MFt-ért. 06-30-768-6797

(3003251)

(3003251)

(3002699)

Csörögben eladó könnyűszerkezetes ház működő bolttal és műhellyel 29.9MFt-ért. 06-20-432-4395

Szokolyán 90nm-es családi ház eladó. Irányár 28 M. ft. 0670/417-2450 Őrbottyánban 30m2 másfél szobás ház eladó. 18m Ft. 0630/848-8277 (3003251)

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

MUNKAHELYET KERES Bejelentett munkát keres ács, kőműves, festő brigádban dolgozni tudó, 44 éves, váci férfi. 70/517-0712.

(3003251)

(3003251)

Eladó házat KERESEK Kismaroson, felújítandó is érdekel! 0670/634-4043 (3003251)

Eladó Érsekvadkerten 100m2-es családi ház 13,5MFt! 0620/365-6258 (3003251)

Jó állapotú családi házat keresek Diósjenőn, Nógrádon, Berkenyén. Tel : 0630/406-1182

(3002699)

(3003251)

Vác Deákváron eladó kétszobás első emeleti konvektoros lakás 21.9MFt-ért. 06-30-488-7497

Eladó Vácrátóton 80m² -es családi ház 29.9MFt! 0670/564-2599

*387387*

(3002699)

(3002699)

(3003251)

Vác, Felső-Törökhegyen 3200 m2-es zweigelt szőlős terület eladó. 30/466-3507.

Vácon eladó egy 129m2-es nagypolgári lakás a belvárosban 48MFt-ért. 06-30-487-3082

Eladó nagyértékű ingatlanokat keresek Vác és vonzáskörzetében! 0630/518 /2620

Eladò hàzat keresek Szõdligeten, felújítandò is érdekel. Tel: 0630/462-3699

*385676*

(3002699)

(3003251)

(3003251)

*386648*

RÉGISÉG, ÉKSZER Régiséggyüjtő tanár, 1945 előtti könyveket, képeslapokat, porcelánt, műtárgyakat vásárol. 20/218-1701. *384038*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

Ács, tetőfedő, bádogos mesterek! Vállalnak: széldeszkázást, kúpozást, ereszcsatorna javítását, pucolását, teteljes tetőszerkezet cseréjét és fedését, szegőlemezek cseréjét, Lindab lemezelést, beázások javítását, régi lécek cseréjét, lapostetők szigetelését...+36308354815 *389275*


5

2020. február 14. Kerti grillek, kandallók, cserépkályhák, tégla kályhák építése, tisztítása, átrakása!

387949

ÉPÍTÉSVEZETŐT

Előny: • több márka ismerete.

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes Feltételek, elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

387841

387901

Vác, Huszár u. 7. (06-27) 301-066 • (06-20) 323-5962 www.kalyhasbt.hu E-mail: kalyhasbt@kalyhasbt.hu

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza - Fogyatékos Emberek Otthona gödi intézményébe keresünk új munkatársakat az alábbi munkakörökbe.

munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás.

• szociális gondozó és -ápoló • mentálhigiénés munkatárs • ápoló okJ 54 • gyógymasszőr • segédápoló • szakács

jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283.

*383958*

PALATETŐ bontásnélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlatkészítés. Akció-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu *386856*

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *385325*

Villanyszerelés 20/465-0435 *389088*

Spirituális konzultációk Vácott Forgony Annával. Tel.: 0670/552-9411 (3003251)

TÁRSKERESÉS Cronos társkereső iroda Vác 20/566-5047, https://tarskereso-vac.ctk.hu *384761*

Pártaláló személyes 20/566-5047.

tanácsadással *384765*

VEGYES Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *383506*

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen 13000ft/m3-tól. Akác, cser, tölgy, juhar Tel:70/2908860. AA6258001 *387983*

ELVÁRÁSOK: - B Kategóriás jogosítvány - Saját autó nem feltétel, de jó ha van - Gépkezelői vizsga szükséges - C kategóriás jogosítvány előny - Pontos,megbízható

Jelentkezni, fényképpel ellátott önéletrajzzal a foldmunka2019@gmail.com email címen lehet Greentech Service Kft.

Víz-Gáz-

Központifűtés szerelés

tóth sándor: 06 20 824 7040

Pest Megyei munkavégzésre!

AMIT AJÁNLUNK: - Folyamatos munkavégzés - Napi 8 órás bejelentett munkaviszony - Nettó 350.000.- fizetés

Az álláshelyekre pályakezdőket és nyugdíjasokat is szívesen látunk. Szakképesítés nélküli sikeres pályázók esetében képzési lehetőséget biztosítunk. Szállás igénybevételének lehetősége biztosított. A munkakörrel és bérezéssel kapcsolatban Szabó Béla Intézményvezető helyettes kereshető személyesen fényképes önéletrajzzal. Telefon érdeklődni a 06-70/502-7546 számon lehet. Cím: 2131 Göd, Munkácsy M. u. 2.

Csatornabekötés földmunkával

Új év új munkahelyen! Csatlakozzon csapatunkhoz! 387815

*385192*

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119.

LÁNCTALPAS MINIKOTRÓ KEZELŐT

387750

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk. Ács, tetőfedő, bádogos munkákat vállalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel. Régi hajlott tető felújítása, lapos tető szigetelés, lécek cseréje, fóliázása, ereszcsatorna bádogozása, készítése, régi szarufák megerősítése. Számlaképesen:. +36704347183; +36305822634

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat. 387945

Feladatok: • karosszéria javítási munkák, • karosszéria elemek cseréje, • egyéb lakatos munkák, • precíz munkavégzés.

KÁLYHÁS BT.

387834

karosszérialakatos

165.000 Ft. +

pótlékok + Szép kártya

PM PErPEtuuM MobilE kFt.

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

Bejárás 80%-a térítve, 387729

A munka elvégzéséhez szükséges tervrajz olvasás ismerete, munkamenet ütemezésének képessége ez alapján. Előnyt jelent munkavezetői tapasztalat! Feladatok: tervrajzok értelmezése és ez alapján a munka összehangolása a munkásokkal illetve alvállalkozókkal; anyagbeszerzés; bekapcsolódás a munkafolyamatokba. Jelentkezni önéletrajzzal az alábbi email-címen: bfa.allas@gmail.com Telefon: 06-30-26-35-283

GÉPI TAKARÍTÓKAT

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

387528

A BÁLVÁNY-FA 2005 KFT KERES ÚT ÉS JÁRDAÉPÍTÉSI, KŐMŰVES ÉS JÁTSZÓTÉR ÉPÍTÉSI MUNKÁKHOZ

Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center CE Zrt. folyamatos munkarendbe keres • betanított munkás (részmunkaidőben is) • raklapzáró csomagoló • nyomdai szakmunkás, gépmester • targoncavezető, raktáros • elektroműszerész • logisztikai raktár csoportvezető Jelentkezni a recepción (2600 Vác, Nádas utca 8.) leadott önéletrajzzal vagy a hr@ipresscenter.hu e-mail címen lehet. További információ a +36 30 413 2120 telefonszámon kérhető.


6

2020. február 14.

Mikor? és hol? Programok a MIMK-ben

Madách Imre Művelődési Központ 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63. VÁCI JAZZ KLUB: SZAKCSI JR. TRIÓ 2020. 02. 28. 20:00 Ár: 1200 Ft/fő A Trió tagjai: Ifj. Szakcsi-Lakatos Béla- zon‑ gora, Balázs Elemér – dob, Pecek- Lakatos Krisztián – bőgő.

VÁCI IRODALMI SZALON: MÁCSAI PÁL ÉS LUKÁCS MIKLÓS KÖZÖS ESTJE 2020. 02. 28. 18:00 Ár: 2800 Ft/fő A Váci Irodalmi Szalon bemutatja: Az élet értelme – Egypercesek száz percben Mácsai Pál a próza. Lukács Miklós a zene. Örök érvényű örkényi abszurd, cimbalom‑ muzsika, nyomában az önökben ébredő érzésekkel és gondolatokkal. Izgalmas kombináció. Próbálják ki! Jegyek már kaphatók a Lyra Könyvesházban (Vác, Piac utca 1.) és a Madách Imre Művelő‑ dési Központ jegypénztárában.

Ifjabb Szakcsi Lakatos Béla édesapja nyom‑ dokain járva szintén a zongorát választotta hangszeréül. Hat éves korától klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, majd a jazz zene mellett kötelezte el magát. Így lett ő is egyike a hazai jazz élet legkiemelkedőbb zongoristáinak.

ANYAKÖNYVI HÍREK VÁCott  született  lakosok

Hamar Miklós és Bás-

Rojkovics Márta /1935/

ti Krisztina gyermeke:

Varga Jánosné sz:

Szófia

Hajszter Veronika /1947/

Bach Veronika gyerme-

Elhunyt  váciak

ke: Panni

Sővér Gábor /1953/

Polmüller Anna /1931/

Pethő István Patrik és

Csányi István /1949/

Kautzné Schneider

Boldog Enikő gyerme-

Győri Lászlóné sz:

Margit Erika /1954/

ke: Zsófia

Kubovics Anna /1934/

Máthé Lajosné sz: Vigh

Soós Sándor Árpád és

Gömöri Sándorné sz:

Erzsébet /1956/

Mikó Dorottya gyerme-

Schenk Matild /1945/

Császár Lászlóné sz:

ke: Júlia Róza

Leszák Ferencné sz:

Jacsó Erzsébet /1931/

VÁCON:

VERŐCÉN:

Csatári Dávid Gergő és

Apróhirdetés

felvételi helyek!

Szuperinfó Iroda Dr. Csányi L. krt. 51. 06 27 50 50 50 Nyitva: H-Cs: 800-1600; P: 800-1200

SZOBON:

Nagy Mihály /1937/ Borzák Lászlóné sz:

Árpád u. 49. 06 27 350 087 Nyitva: H-P: 800-1700; Szo: 800-1300 Dózsa Gy. út 5/a. 06 30 972 8653


7

2020. február 14.

ElEktromos karbantartó A

Élelmiszeripari gyártóüzemébe és logisztikai központjába keresünk kollégákat a fenti munkakörbe!

FelAdAtok: • A telephelyen lévő gyártó és kiszolgáló berendezések folyamatos ellenőrzése, meghibásodás esetén a helyben elvégezhető hibák elhárítása. • Üzemvitellel kapcsolatos javítások, szerelvényezések végrehajtásában való részvétel. • gyártósori berendezéseken történő átállások, beállítások elvégzése az operátori személyzettel együtt.

387824

Elvárás: • Műszaki végzettség AMit kínálunk: • Versenyképes jövedelem • Műszakpótlék • Bónuszok • ingyenes dolgozói buszjárat

MunkArend: Munkanapokon napi 8 óra, két műszakos munkarendben: 1. műszak: 06:00-tól 14:00-ig 2. műszak: 14:00-tól 22:00-ig

MunkAVégzés helye: szada, ipari park út 10.

Jelentkezés: https://biotechusa/karrier érdeklődés: Molnár-nyiri Adrienn +36 20 526 0950

Pm PerPetuum mobile kFt.

Váci cipészet Szabaduljon meg most körömgombájától, gondoljon a jövő nyárra!

autóvillamossági szerelő Feladatok: • autóvillamossági javítások, • GPS beszerelések, • vonóhorog bekötés, • diagnosztika.

előny: • több márka ismerete.

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés Feltételek, szerint, versenyképes elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

387841

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

Orvostechnikai berendezéssel!

99,9%-os hatékonyság A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

Bejelentkezés: 06 30 584 5974 Gyógypedikűr: Németh erzsébet időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu


8

2020. február 14.

BÚTORDISZKONT

OLCSÓ BÚTOROK NAGY VÁLASZTÉKBAN!

ÉV ELEJI KÉSZLETKISÖPRÉS!!! ÉTKEZŐK 53.900 FT-TÓL

387724

VÁC

TOLÓAJTÓS GARDRÓB MÁR 109.900 FT-TÓL

KANAPÉK 80.900 FT-TÓL

Vác,

Derecske utca 2.

27/306-520 20/213-1214

388086

FRANCIAÁGY KERETEK 65.900 FT-TÓL