Vac 2020.02.07

Page 1

2600 Vác,

Dr. Csányi L. krt. 51.

Tel: 27/50‑50‑50 VÁC ÉS VONZÁSKÖRZETE

2020. február 7. • XXVIII/6.

A Wienerberger Téglaipari Zrt. őrbottyáni gyára álláslehetőséget hirdet az alábbi pozíciókra:

• Gépkezelő – karbantartó • Gépkezelő – villanyszerelő

bruttó alap órabér: 1500,- Ft-tól többműszakos munkarend

• Műszakos csoportvezető plusz juttatások:     

mozgóbér 30%-os műszakpótlék cafeteria 13. havi bér munkába járás támogatás

Jelentkezés: ildiko.csutaklovasz@wienerberger.hu; 06/302590404; Wienerberger Zrt. Őrbottyán, Fő út 213-217.

email: szuperi@szuperi.­hu

LánctaLpas Minikotró kezeLőt pest Megyei munkavégzésre! eLvárások: - B kategóriás jogosítvány - saját autó nem feltétel, de jó ha van - Gépkezelői vizsga szükséges - c kategóriás jogosítvány előny - pontos,megbízható aMit ajánLunk: - Folyamatos munkavégzés - napi 8 órás bejelentett munkaviszony - nettó 300.000.- fizetés

jelentkezni, fényképpel ellátott önéletrajzzal a foldmunka2019@gmail.com email címen lehet Greentech service kft.

HOYA PROGRESSZÍV SZEMÜVEGLENCSÉK

MOST 30% KEDVEZMÉNNYEL!

OPTIC WORLD VÁC • SZÉCHENYI ÚT 4-6. • +36 27 311 210 • +36 30 983 8121 OPTIC WORLD VÁC TESCO • DERES U. 2. • +36 30 432 1050 Az ajánlat időtartama: 2019. december 1. - 2020. február 29., más kedvezményekkel nem összevonható, készpénzre nem váltható. További részletekről érdeklődjön az üzletekben!

www.opticworld.hu


2

2020. február 7.

HOROSZKÓP 7. Kos: Eljött az ideje annak, hogy megtegyen néhány merész lépést. Ne kezdjen el habozni és ne kerülje a lehetőségeket, amiket nemrég még annyira várt. Az önmagába és a jó sorsába vetette hite manapság drámai módon megváltoztathatja az életét és végre sínen érezheti magát. Ideje lenne újra átértékelni a régi kapcsolatait és elengednie azokat, amik már nem szolgálják. Bika: A héten lehetősége lesz befejezni azokat a feladatait, amelyek eddig nem sikerült. Ugyanakkor számítania kell egy-két kisebb problémára, de szerencsére hamar megoldja majd őket. Próbálja meg a legtöbbet kihozni a hetéből, mert az, amit napokban megtesz, azt hosszú távon siker koronázhatja. Továbbá a héten remek tanácsokat kaphat közeli szeretteitől. Ikrek: Ez a hét érzelmileg intenzív lesz az Ön számára. Nagy szenvedéllyel veti bele magát kapcsolatai megjavításába és a munkájába, így a siker elkerülhetetlen eredményeként jár majd a nyomában. Ha van valaki, akit eddig került, a héten szembe kell néznie vele. Ugyanakkor, ha egy bizonyos döntést vagy lépést került eddig, annak is el jön a héten az ideje és cselekednie kell. Rák: Tapasztalni fogja, hogy bármennyire is praktikusak és hasznosak az Ön javaslatai, az emberek folyamatosan visszautasítják azokat. Lehet, hogy emiatt majd elég frusztráltnak érzi magát. Tudnia kell, nem a tanácsival van a baj, hanem a környezete csökönyös. De különben sem jó, hogy folyton mások gondjain próbál segíteni, ahelyett, hogy önmagán segítene. A héten jobb, ha a saját dolgával törődik! Oroszlán: Kisebb kellemetlenségek és akadályok tarkíthatják a hetét. Fontos, hogy ne stresszeljen miattuk, mert nincs olyan dolog, amivel ne tudna megbirkózni. Viszont a jó hír az, hogy van valaki, akivel eddig nem volt túl fényes a kapcsolatuk és a héten végre rendezhetik a kapcsolatukat. A héten érdemes lenne többet törődnie az egészségével, mivel manapság könnyen lebetegedhet. Szűz: Próbálja megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével kijöhet a depresszióból vagy legalábbis a rosszkedvből. Úgy néz ki, végre több izgalom érheti, hiszen kreatív elfoglaltságokkal teheti színesebbé a hetét. Egyeseket a költözés rázhat fel vagy az otthonuk felújítása. Viszont a baráti találkozók is sokat javíthatnak a napokban a hangulatán.

Magyaros répafasírt Hozzávalók / 6 adag

• 2 nagy db sárgarépa • 1 közepes db cukkini • 1 tk só • 1 közepes db lila hagyma • 120 g zabpehelyliszt (darált

zabpehely is jó) • 1 ek majoranna • 2 ek füstölt pirospaprika • 1 ek mustár • 1 ek lenmag

ELKÉSZÍTÉS: Reszeljük le a sárgarépát és a cukkinit, szórjuk meg sóval, és hagyjuk állni kb. 15 percet. Kissé megereszti a levét, ekkor az a dolgunk, hogy jó alaposan nyomkodjuk ki belőle a nedvességet. Egy tálba helyezzük vissza a kifacsart zöldségeket. Keverjük hozzá a zablisztet, lenmagot, olívaolajat és a fűszereket.

• só, bors ízlés szerint • 2 gerezd fokhagyma • 1 ek olívaolaj • 150 g zsemlemorzsa • 8 dl napraforgó olaj

Alaposan dolgozzuk össze, majd formázzunk a masszából golflabda méretű kis golyókat. Forgassuk meg a golyókat zsemlemorzsában, majd felforrósított olajban süssük őket aranybarnára. Mi burgonyafőzelékkel találatuk. De salátával vagy bármilyen más körettel is nagyszerű étel. (forrás:nosalty.hu)

HOROSZKÓP 7. Mérleg: Itt az ideje annak, hogy végre kicsit hátradőljön. Mostanáig megállás nélkül dolgozott a mindennapokban, Végre úgy néz ki, sínen van az élete, megérte keményen küzdenie. Ne vállaljon újabb feladatot vagy szívességet, hanem most pihenjen meg. Töltsön több időt azokkal, akikkel régen találkozott. Sőt, a régi hobbijait is érdemes lenne elővennie, mivel az egyik még sok örömöt hozhat Önnek! Skorpió: A héten mindenbe kellő szenvedéllyel fog bele és ez garantálhatja a sikert. Ráadásul másokat is képes lesz motiválni és segíteni nekik, hogy a legjobb oldalukat hozzák a felszínre. Ugyanakkor a héten időszer lesz foglalkoznia azokkal a kérdésekkel, amelyekkel eddig nem szeretett volna és sikeresen elkerülte. Úgy fest, fogytán az ideje és nem halogathatja tovább. Nyilas: A hét tökéletes az új kezdetekhez. Képes lesz megszabadulni attól, ami eddig visszatartotta Önt. Új lehetőségek fognak megjelenni, amelyek segítenek élete megváltoztatásában, de meg kell ragadnia ezt a lehetőséget, amíg még van idő. A gyors és határozott fellépés jelentősen megfordíthatja a héten a helyzetét az élet több területén. Bak: A következő napokban egyre inkább olyan emberek veszik körbe, akik igazán értékelik a képességeit és a munkáját. Sokkal kreatívabbnak érzi majd magát. Talán ezeknek az embereknek a bátorítására dönthet úgy, hogy továbbtanul vagy legalábbis valamiképp fejleszti a képességeit. Egyesek arra is számíthatnak, hogy a hobbijuk lesz a főállásuk, ha lépéseket tesznek azért, hogy így legyen. Vízöntő: Vigyázzon, mert a napokban megpróbálhatják Önt negatív irányba befolyásolni. Óvatosan fogadja meg környezete tanácsát gondolkodás nélkül. Jobban jár, ha a héten inkább a saját feje után megy. Viszont azok, akik régóta tervezik a lakásfelújítást vagy a vásárlást, végre belekezdhetnek terveik megvalósításába, illetve megtalálhatják álmaik otthonát. Halak: Próbáljon távol maradni azoktól az emberektől, akik negativitást árasztanak magukból, mert túlságosan lehangolhatják. Ugyanakkor a héten csalódás is éri, mivel kiderül, hogy valaki, akiben bízik, rosszat terjesztett Önről. Ne hagyja, hogy ezek az esetek felborítsák a lelki békédet, már csak azért se, mert találhat egy igaz barátot a közelében, aki segít Önnek átvészelni ezt az időszakot.

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C.

A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. február 7.

Pm PerPetuum mobile kFt.

NE DOBJA KI PÉNZÉT AZ ABLAKON!

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

autóvillamossági szerelő Feladatok: • autóvillamossági javítások, • GPS beszerelések, • vonóhorog bekötés, • diagnosztika.

NE CSERÉLJE KI MÉREGDRÁGÁN ABLAKAIT!

előny: • több márka ismerete.

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés Feltételek, szerint, versenyképes elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

ÚJÍTSA FEL A MEGLÉVŐT!

Asztalos és műszaki felújítás, hő- és hangszigetelés. Munkáink eredményeként akár 30% fűtésköltséget is megtakaríthat, huzatmentes lesz otthona, por, kellemetlen szagok kizárva. A zaj akár 40%-kal is csökkenhet.

Kérje ingyenes felmérésünket: Cseke Csaba, +36 20 579-6665 info@nincshuzat.hu • www.nincshuzat.hu

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

Apróhirdetés

felvételi helyek!

VERŐCÉN:

VÁCON:

Szuperinfó Iroda Dr. Csányi L. krt. 51.

06 27 50 50 50 Nyitva: H‑Cs: 800‑1600; P: 800‑1200

Árpád u. 49. 06 27 350 087

Nyitva: H‑P: 800‑1700; Szo: 800‑1300

SZOBON: Dózsa Gy. út 5/a. 06 30 972 8653

pm perpetuum mobile kft.

peugeot – lada - ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

új gépjármű értékesítő

feladatok: • új gépjárművek értékesítése magánszemélyek részére, • új gépjárművek értékesítése céges vásárlók részére, • ügyfélkezelés, • precíz munkavégzés. feltételek, elvárások: • szakirányú végzettség, • szakmai tapasztalat • B kategóriás jogosítvány.

előny: • több márka ismerete. Amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes és bejelentett jövedelemmel, • folyamatos szakmai fejlődési lehetőség.

A jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.

ÉJSZAKÁS RAKTÁROS DÉLUTÁNOS RAKTÁROSÁLLÁS ÁLLÁS TEJ-S Kft. a Szadai Ipari Parkban lévő 5 °C – os TEJ-S Kft. RAKTÁROS a Szadai Ipari Parkban lévőkeres hűtőraktárába munkatársakat hűtőraktárába munkatársakat állandóRAKTÁROS éjszakai műszakba.

keres délutános műszakba. TEJ-S Kft

Cégnév: Munkavégzés helye: Cégnév: Munkavégzés jellege: Munkavégzés helye:

Szada Ipari Park TEJ-S Kft. TeljesPark munkaidős betanított munka Szada Ipari Teljes munkaidős betanított ELőny: munka

Munkavégzés FELAdATOK:jellege: • Járatok összeállítása, visszáru és FELADATOK: göngyöleg kezelése • Komissiózás ELVÁRÁSAINK: •ELvÁRÁSAInK: Befejezett általános iskolai •végzettség Befejezett általános iskolai végzettség Precizitás, terhelhetőség, terhelhetőség, rugalmasság ••Precizitás, rugalmasság

• Azonnali kezdési lehetőség ELŐNY: • Azonnali kezdési lehetőség AmIT KínÁLunK: AMIT KÍNÁLUNK: • Stabil vállalati háttér • Stabil vállalati háttér • Versenyképes juttatási csomag • Versenyképes juttatási csomag • Munkába járás támogatása • Munkába • Hosszújárás távútámogatása munkalehetőség • Hosszú távú munkalehetőség

Jelentkezését, fényképes önéletrajzát küldje el az Jelentkezését, fényképes önéletrajzát a nettó fizetési igény megjelölésével küldallaslehetosegszada@gmail.com e-mail címre,lehet je el az allaslehetosegszada@gmail.com e-mail címre, érdeklődni 30 219 7215-ös telefonszámon. érdeklődni 06 lehet a 06/30-219-7215 telefonszámon.


4

2020. február 7.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Családi kör 08:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Antoine de SaintExupery, az utolsó romantikus 14:10 Édes anyanyelvünk 14:20 Halálos tavasz 16:05 Hogy volt?! 17:00 Ízőrzők 17:30 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:45 Magyarország szeretlek! 21:20 Újév-köszöntő 23:00 Love Story 00:40 Brown atya

Halálos fegyver 2. RTL Klub szombat 21:00

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Magyar Krónika 07:25 Szerelmes földrajz 07:55 Térkép 08:30 Noé barátai 09:10 Divat és dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 13:00 Jó ebédhez szól a nóta 13:35 Agatha Raisin 14:25 A mi kis állatkertünk 15:30 Az oroszlán ugrani készül 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:35 A Dal 22:20 A másik Boleyn lány

2020. február 8. szombat TV2 RTL Klub

06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 Trendmánia 10:40 Autószerelők, avagy minden új egyszer régi lesz! 11:10 Poggyász 11:45 Hungarikumokkal a világ körül 12:15 Edzőtárs 12:50 Ausztrália 16:20 Columbo: Kézirat vagy halál 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Gru 2. 21:55 A hobbit: Az öt sereg csatája 01:00 Az ázsiai kapcsolat 03:00 Grimm 04:35 Egy rém rendes család

05:10 Ausztrál expressz 06:15 Top Shop 06:45 Kölyökklub 09:15 Bakugan 09:45 Top Shop 10:40 Anyák gyöngye 11:10 Autogram 11:50 XXI. század – a legendák velünk élnek 12:25 Carter ügynök 13:30 Csodakutya New Yorkban 15:30 Ágyúgolyófutam 2. 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:00 Halálos fegyver 2. 23:25 A halhatatlan viking 01:55 Mennyei prófécia

PARKETTA, LÉPCSŐ kivitelezése, felújítása, LAmináLT PARKETTA lerakása 06-30/629-7826

ABLAK SPECIALISTA

Ingyenes felmérés! Gácsi Zoltán

20/451-1346

Új ablakot szeretne?

Fa nyílászárók széles választékát ETTS kínáljuk egyedi ED kivitelben és 100% méretben! I ÉG

hõtechnikai mechanikai felújítás!

- Hõszigetelt üveg csere - Szigetelés - Pászítás - Zár csere E LÉ G

RÉGI ABLAKAIT rendberakjuk bontás nélkül!

www.faablakmester.hu

AUTÓ Autófelvásárlás díjtalan kiszállással! Minden típusú, állapotú érdekel. Akár műszaki vizsga nélkül is. Dzseri Car Kft. 0620-442-9002 *385215*

ÁLLAT Akciós hízott kacsa, csirke pucolva, házhoz szállítással megrendelhető. 30/505-6249 *385217*

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 700 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382

Gödön eladó 2+2 szobás sorházi lakás, kerttel 43,5 M-ért. +3620-432-4395 *3001560*

Vác Deákváron 1+2 félszobás lakás 22,5 M-ért eladó. +3630-711-8891

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Ide süss! 09:50 Ide süss! 10:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:55 Glades - Tengerparti gyilkosságok 14:50 Ocean’s Eleven Tripla vagy semmi 17:15 A Minden6ó 19:20 Toy Story - Játékháború 21:00 Toy Story - Játékháború 2. 23:00 Social Network - A közösségi háló 01:30 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A királynő szigetei 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Kékfény 21:30 Hazug 22:25 Berlin ege alatt

Vácon a piac utcájában eladó 46 nm-es lakás 25,9 M-ért. +3630-487-3082

2020. február 9. vasárnap TV2 RTL Klub

05:25 Egy rém rendes család 05:50 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:00 EB TV 10:30 Több mint TestŐr 11:05 Super Car 11:35 Életmódi 12:10 Az Építkezők 12:40 Csapdába csalva 13:15 Aranyoskám 15:50 Ezer pofon ajándékba 18:00 Tények 18:50 Tomb Raider 21:15 Inferno 00:00 Pain & Gain 02:50 Poligamy 04:10 Grimm 04:55 Csapdába csalva

05:05 Fókusz Plusz 06:00 Top Shop 06:30 Kölyökklub 09:10 Star Wars: Lázadók 09:40 Top Shop 10:35 A Muzsika TV bemutatja! 11:15 Szuperzöld 11:55 Házon kívül 12:30 Carter ügynök 13:40 Derült égből apu 16:15 Egy igazán csodás nap 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 A Vasember 21:35 Hasonmás 23:35 Portré 00:20 Őrültek aranya 02:25 A Rubens lány

2020. február 10. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 OSCAR-GÁLA 2020 Összefoglaló

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:25 Kapcsolat 01:30 Autogram

Háromgenerációs családi ház Vác-Kisvácon eladó. Irányár:69,9M, tel:70-850-9570

*3001560*

*3001568*

Vác Belvárosában eladó önálló ház 210 nm. 73 M-ért. +3630-487-3082

Vác Budapesti főúton 37m2-es lakás eladó 16,9M, 0630-423-7955.

*3001560*

Vác és környékén eladó családi házat keresek. 0620-251-8066 *3001560*

Vácon eladó lakást keresek. +3620-251-8066 *3001560*

Felsőgödön 270 m2-es nagypolgári jellegű, kitűnő állapotú 2 lakrészes családi ház eladó 1000 m2-es telekkel 88 Mft.-ért.Tel.: +36-30-488-74-97

*3001568*

Eladó házat/lakást keresek, Vác-Dunakeszi viszonylatban. 06-70-365-4012 *3001568*

Vác belvárosában 2 szobás első emeleti lakás eladó. Irányár:25,5M. 0630-522-0237

*3001560*

*3001568*

Vác Alsóvároson 2+1 szobás panorámás lakás 29,9M eladó. Tel:0630-234-1620

*3001560*

Vác külterületén 3000m2-es telket keresek. Tel:06704172450

*3001568*

Eladó jó állapotú, költözhető ingatlant keresek Gödön és Sződligeten. 06303702450. *3001568*

Veresegyház központjában 2 szobás családi ház garázzsal eladó. Irányár:37,5M Tel:0620-489-9340

*3001560*

*3001568*

Pencen 2 szobás családi ház 500nm-es telken 20,9 M-ért eladó. +3630-711-8891

Sződligeten eladó felújításra szoruló ház 39m2-es. Irányár:12,4M Tel:06-304623699

*3001560*

*3001568*

Vácrátóton 30nm-es garzonlakás eladó 11 M-ért. +3630-757-4367

Deákvári 33m2-es tetőtéri lakás eladó 22,5M Ft m tel:0620-365-6258

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:40 Jóbarátok 08:40 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:10 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Hogyan legyünk szinglik? 23:20 Toy Story 3. 01:35 Észbontók

Vác-Felsőtörökhegyen 1517 m2-es, belterületi, 20%-os beépíthetőségű építési telek eladó. Ára: 12,95 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Eladó Sződön egy felújított 90+50 m2-es családi ház nagy udvarral, kerttel. Jó infrastruktúra csendes környezet. 30/280-3217. *384013*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoror, szigetelt lakás 27 m2-es garáz�zsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *383472*

*3001568*

Eladó házat keresek Vác 30km-es körzetében 30M Ft-ig. 06-70-634-4043

Vác Deákváron 1+3 félszobás téglaépítésű, 4. emeleti gázcirkós lakás eladó 24,9 Mft.-ért. Tel.: +36-30-488-74-97 Őrbottyánban 30m2 két szobás ház eladó 18 Millió Ft-ért. 06308488277

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:00 Agymenők 07:30 Agymenők 07:55 Ide süss! 08:55 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:55 Egy nap a világ 11:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 12:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 13:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 14:30 A Minden6ó 16:30 Fekete-tenger 18:55 Toy Story - Játékháború 2. 21:00 Toy Story 3. 23:05 Ocean’s Eleven Tripla vagy semmi 01:25 Egy nap a világ

*3001568*

A Volumen Ingatlaniroda értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *384816*

A Volumen Ingatlaniroda 1,5-2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését. Vác, Zrínyi u. 17/A (tapéta boltnál) 30/274-1790. *383911*

*3001568*

Vác-Deákváron 53 m2-es, loggiás, III.emeleti lakás eladó. Ára: 23 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vác-Deákváron felújított, 60 m2-es, loggiás, II.emeleti lakás eladó. Ára: 27,19 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vácon az Erzsébet utcában 46 m2-es, felújított, III.emeleti lakás eladó. Ára: 25,9 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Felsőgödön 40 m2-es ikerház 234 m2-es, saját kerttel eladó. Ára: 22 MFt. 30/274-1790.

Vác - Deákvár belvároshoz közeli részén eladó, külön bejáratú három szobás, 85 nm - es, felújított családi ház 600 nm telken. ir. ár 55,0 MFt. 06/30 407-4531 *383816*

Vác - Deákváron vasúthoz közel két részből álló családi ház. Belső két szintes 2 + 2 fél szobás és 1,5 szobás egyben eladó. Összközműves, alápincézett 550 nm telek. ir. ár: 54,9 MFt. 06/30-407-4531 *383821*

Vác, Csatamező úton 1200 m2-es, közműves építési telek eladó. 30/834-3507. *383893*

*3001560*

*3001568*

Vácon 42 nm-es tégla lakás eladó 19,9 M-ért. +3630-757-4367

Eladó tégla/panel lakást keresek készpénzes ügyfelem részére 18 M Ft-ig. 0630-846-8886

*3001560*

*3001568*

Kismaroson eladó 85 nm-es téglaház 19,9 M-ért. +3620-502-7522

Eladó házat keresek Perőcsényben, Kemencén vagy Bernecebarátiban. 06304061182

*3001560*

*3001568*

Keresek Kismaros, Nagymaros, Verőce, Zebegény környékén házat. +3620-502-7522

Eladó házat keresek Nógrádon, Diósjenőn, Berkenyén.Tel:0670-621-5476

Vác-Törökhegyen újépítésű 35,50,65,100 m2-es lakások év végi átadással leköthetők. 35 m2-es ára: 17,89 MFt. 30/274-190.

*3001560*

*3001568*

*3001313*

Sződön eladó 700nm-es telek+szigetelt mobilház 18,9 M-ért. +3620-432-4395

Vác történelmi belvárosában eladó egy 129 nmes nagypolgári lakás, 48 M-ért. +3630-487-3082

Dunakeszi Alagliget lakóparkban 50m2-es 2 szobás lakás eladó 31 M. Tel:0670-616-9603

Vác belvárosában 243 m2-es üzlethelyiség eladó. Ára: 45 MFt. 30/274-1790.

Régiséggyüjtő tanár, 1945 előtti könyveket, képeslapokat, porcelánt, műtárgyakat vásárol. 20/218-1701.

*3001560*

*3001560*

*3001568*

*3001313*

*384038*

*385163*

Akciós hízott kacsa, csirke pucolva, házhoz szállítással megrendelhető. 30/505-6249

ÁLLÁS Ingatlanértékesítő munkatársat keresek a váci Buda House Ingatlan irodába! 06305182620 *3001568*

INGATLAN

*3001313*

Kétbodonyban 89 m2-es, 3 szobás, gázfűtéses családi ház 1000 m2-es telekkel eladó. Ára: 9,9 MFt. 30/274-1790. *3001313*

Vác, Felső-Törökhegyen 3200 m2-es zweigelt szőlős terület eladó. 30/466-3507. *385676*

Keresek Nógrád megye, Dunakanyar, Vác 40 km-es körzetében eladó lakást, házat, telket. 70/558-1160. *383500*

RÉGISÉG, ÉKSZER


5

2020. február 7.

Duna

23:20 Hogy volt?! 06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 Az erdők megmentése 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Önök kérték 21:30 Kihantolt bűnök

2020. február 11. kedd TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

Duna

22:25 A fagy 06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:30 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 Balkán expressz 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:40 Anna Karenina 21:40 Miksa és Mária 23:20 Szabadság tér ´89

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:25 Házon kívül 23:55 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:30 A Vasember 03:10 Amerika legviccesebb videói 04:00 Győzike

2020. február 12. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS Hajdúszoboszlói egy hetes üdülés menüválasztásos vacsorával 24.900 Ft/fő/6 éj.Tel.:06-70/313-5501 *383566*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119. *383958*

Ács, tetőfedő, bádogos munkákat vállalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel. Régi hajlott tető felújítása, lapos tető szigetelés, lécek cseréje, fóliázása, ereszcsatorna bádogozása, készítése, régi szarufák megerősítése. Számlaképesen:. +36704347183; +36305822634 *385192*

Cronos társkereső iroda Vác 20/566-5047, https://tarskereso-vac.ctk.hu *384761*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 Rejtjelek 01:05 Rejtjelek 02:10 Rejtjelek 03:05 CSI: A helyszínelők 04.00 Győzike

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Gran Torino 23:30 Hogyan legyünk szinglik? 01:50 Észbontók

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:20 Castle 12:20 Castle 13:10 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:10 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Coming Out 23:00 Gran Torino 01:35 Észbontók 02:20 Lucifer

Duna

00:05 Kékfény 06:00 HÍRADÓ 06:45 Rondó 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A világ összes illata 14:15 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Fábry 21:55 Timothy Green különös élete

2020. február 13. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

Duna

23:40 Ripacsok 06:00 HÍRADÓ 06:45 P’amende 07:15 Öt kontinens 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:25 Tengerek, városok, emberek 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Az aranytó 22:30 Távol tőled

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza - Fogyatékos Emberek Otthona gödi intézményébe keresünk új munkatársakat az alábbi munkakörökbe.

• szociális gondozó és -ápoló • mentálhigiénés munkatárs • ápoló okJ 54 • gyógymasszőr • segédápoló • szakács Az álláshelyekre pályakezdőket és nyugdíjasokat is szívesen látunk. Szakképesítés nélküli sikeres pályázók esetében képzési lehetőséget biztosítunk. Szállás igénybevételének lehetősége biztosított. A munkakörrel és bérezéssel kapcsolatban Szabó Béla Intézményvezető helyettes kereshető személyesen fényképes önéletrajzzal. Telefon érdeklődni a 06-70/502-7546 számon lehet. Cím: 2131 Göd, Munkácsy M. u. 2.

05:20 Barátok közt 06.00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 CSI: New York-i helyszínelők 01:05 Szuperzöld 01:45 Sötét helyek

2020. február 14. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:50 A grizzly birodalma 01:50 Valentin-napi meglepetés

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:30 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Desperado 23:15 Coming Out 01:25 Észbontók 02:10 Lucifer

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:40 Jóbarátok 08:40 Agymenők 09:35 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Aludj csak, én álmodom 23:15 Desperado 01:20 Észbontók

T V ‑ M Ű S O R

Víz-Gáz-

Központifűtés szerelés

Csatornabekötés földmunkával

tóth sándor: 06 20 824 7040

*385674*

Pártaláló személyes 20/566-5047.

tanácsadással *384765*

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *385325*

Tetőfedő mester vállal bádogos,-ács munkát. Cseréplemez átrakás, cseréplécezés, csatorna csere, kisebb tetőjavítás anyaggal együtt is. Felmérés ingyenes. Azonnali kezdéssel. +36/20-617-2137 *385185*

VEGYES Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *383781*

Opel Zafira, retró konyhaszekrény iletve retró magnó+ lemezek eladók. 30/569-8504. *383982*

Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *383506*

GÉPI TAKARÍTÓKAT

keresünk Vácra. Munkarend: 6-14h

Bejárás 80%-a térítve,

165.000 Ft. +

pótlékok + Szép kártya

Nyugdíjasok, rehabosok, pályakezdők is jelentkezhetnek! Hosszú távú munkalehetőség! Götz Kft. Önéletrajz: goetz_kitti@t-email.hu 06 30 821 3870 (8-16 óra között hívható)

Új év új munkahelyen! Csatlakozzon csapatunkhoz! Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center CE Zrt. folyamatos munkarendbe keres • betanított munkás (részmunkaidőben is) • raklapzáró csomagoló • nyomdai szakmunkás, gépmester • targoncavezető, raktáros • elektroműszerész • logisztikai raktár csoportvezető Jelentkezni a recepción (2600 Vác, Nádas utca 8.) leadott önéletrajzzal vagy a hr@ipresscenter.hu e-mail címen lehet. További információ a +36 30 413 2120 telefonszámon kérhető.


6

2020. február 7.

ANYAKÖNYVI HÍREK Házasságot kötött  váciak Galamb Dániel László és Kurali Rita

VÁCott  született  lakosok Papp Gábor és Cseri Réka Anna gyermeke: Júlia Bodrogi Balázs Dániel és Bock Blanka gyermeke: Bence Kovács János Zoltán és Tóth Réka gyermeke: Dorottya

Elhunyt váciak Gyetvan József /1940/ Hártó Mária /1934/ Halász Pálné sz: Dobrocsi Teréz /1932/ Békési László /1960/ Nagy Gábor István /1957/ Majer Valéria /1958/

Mikor? és hol? BLAHALOUISIANA 2020. 02. 14 20:00 óra Ár: 1900 Ft/fő Vendég: Marble Mist

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult. A zenekar első single-je, a ´The Wanderer´ három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájá‑ nak dobogóján, de a csapat életében az áttörést „Ahol összeér” című számuk – és az ahhoz ké‑ szült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán (a klip ma milliós megtekintésnél jár). Az elmúlt 5 évben meghódították az összes kisés nagy hazai klubot (egyebek mellett a Kobuci Kert, az A38 Hajó és az Akvárium Klub visszatérő fellépői) és fesztivált, a jubileumi 10. Fishing on Orfű fesztiválon harmadik alkalommal álltak a nagyszínpadon, de a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helyük van. AGATHA CHRISTIE: AZ EGÉRFOGÓ 2020. 02. 27. 19:00 óra Ár: 3200 Ft/fő A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól. Abban a zárt

Programok a MIMK-ben

Madách Imre Művelődési Központ 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63.

játéktérben, a hótorlaszok közé ékelt, bűnügyi laboratóriumban, amelynek az írónő, szokás sze‑ rint, még a telefonvezetékét is elvágta. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Culver utcában megöltek egy nőt. Aztán sítalpakon megérkezik Trotter, a nyomozó. S kiderül, hogy a gyilkosnak a panzió lakói között kell lennie. Agatha Christie sorra elénk idézi a szereplőket, s külön-külön mind‑ egyikről bebizonyítja, hogy – tévedés kizárva! – csak ő, egyedül ő lehet a gyilkos! De mi tudjuk, hogy a sok ártatlan között egyetlen vétkest kell keresnünk. Így a harmadik leleplezésnél kétszer érezzük becsapva magunkat, a negyediknél há‑ romszor, és így tovább… Az író egyik kelepcéből a másikba csal, hogy aztán – miután kiengedett a szabadba – önként fussunk be a legnagyobb kelepcébe… Két és fél órás elme-torna. Színpadi matematika. Csiki-csuki játék. Könnyű mulatság, amelyről a közönség abban a tudatban távozik, hogy lám, megint túljártak az eszén… Agatha Christie a színházi jogokat unokájára ru‑ házta át, mondván, a darab fél év alatt kiszenved. Ez egyszer tévedett. Az egérfogót Londonban 64 éve játsszák megszakítás nélkül. Bemutatásakor Sir Winston Churchill volt a miniszterelnök, jegyre adták még a húst, szalonnát, cukrot és a vajat. A közel 27 ezer előadásban eddig 424 színész állt a színpadon, 141 mérföldnyi inget vasaltak ki, és az előcsarnokban 492 tonna jégkrém fogyott el. A Big Ben és a Tower-híd után a darabnak otthont adó St. Martin’s Theatre a leghíresebb londoni turistalátványosság. A Veres 1 Színház előadása abba a legendás Aga‑ tha Christie-panoptikumba enged bepillantást,

mely kép mindenkiben benne él, aki egy könyvet is olvasott a krimik koronázatlan királynőjétől. A fiatal házaspár kandallójában ég a tűz, a havat is behordja a szél a zord angol téli hóviharból, a leg‑ apróbb részletekig kidolgozott ruhák pedig mint‑ ha a 20-as évek angol coulour locale-ját idéznék elénk. A szórakoztató feszültséget a mikrorealista aprólékossággal kidolgozott látványvilághoz társult érzékenyen pontos színészi játék adja. Egyébként nem is valósulhatna meg a legfonto‑ sabb műfaji elvárás, az hogy két óra elteltével is folyamatosan ott munkáljon a nézőben a kérdés: ki lehet a gyilkos? De ott munkál, hiszen az utolsó pillanatig: „MINDENKI GYANÚS” Szereplők: ; Verebes Linda; Pál Tamás; Dósa Má‑ tyás; Mohai Tamás; Zorgel Enikő; Venyige Sándor; Molnár Gyöngyi Zene: Lencsés Balázs Dramaturg: Venyige Sándor Díszlet-jelmez: Gedeon Boróka Rendező: Schlanger András


7

2020. február 7.

EgyEdi bútorkészítés a te dat álmo ítjuk! ló va s is meg

2120 Dunakeszi, IV. Béla király tér Tel: 27/742-331, 70/527-1766 akavehazdunakeszi@freemail.hu

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat. munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás.

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

www.butor-keszites-tervezes.hu

jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283. 2600 Vác,

Dr. Csányi L . krt. 51.

Tel: 27/ 50 ‑50 ‑50 email: szuperi@szuperi.­h u

KÁVÉ- ÉS FORRÓ CSOKI ILLETVE TEA KÜLÖNLEGESSÉGEK NAGY VÁLASZTÉKBAN. A KÁVÉHÁZ KIS LÉTSZÁMÚ RENDEZVÉNYEK LEBONYOLÍTÁSÁRA IS ALKALMAS.

PM PErPEtuuM MobilE kFt.

Peugeot – lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

karosszérialakatos Feladatok: • karosszéria javítási munkák, • karosszéria elemek cseréje, • egyéb lakatos munkák, • precíz munkavégzés.

12,5 mm

2020. március 15-ig

Előny: • több márka ismerete.

amit kínálunk: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes Feltételek, elvárások: és bejelentett • szakirányú végzettség, jövedelemmel, • szakmai tapasztalat • folyamatos szakmai • B kategóriás jogosítvány. fejlődési lehetőség.

a jelentkezéseket az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.


8

2020. február 7.

ElEktromos karbantartó A

Élelmiszeripari gyártóüzemébe és logisztikai központjába keresünk kollégákat a fenti munkakörbe!

FelAdAtok: • A telephelyen lévő gyártó és kiszolgáló berendezések folyamatos ellenőrzése, meghibásodás esetén a helyben elvégezhető hibák elhárítása. • Üzemvitellel kapcsolatos javítások, szerelvényezések végrehajtásában való részvétel. • gyártósori berendezéseken történő átállások, beállítások elvégzése az operátori személyzettel együtt. Elvárás: • Műszaki végzettség AMit kínálunk: • Versenyképes jövedelem • Műszakpótlék • Bónuszok • ingyenes dolgozói buszjárat

MunkArend: Munkanapokon napi 8 óra, két műszakos munkarendben: 1. műszak: 06:00-tól 14:00-ig 2. műszak: 14:00-tól 22:00-ig

SikereS érettSégi vizSga! Érettségi bizonyítványt adunk mindenkinek, aki: • legalább nyolc általános iskolai végzettséggel rendelkezik (további tanulmányokat beszámítjuk; szakmunkásoknak két év!) • valóban akar érettségizni és hajlandó minden tőle telhetőt megtenni érte • a lehető legtöbbet jelen van a tanóráinkon, ahol tanártársaimmal azért dolgozunk, hogy ott tanítsunk meg mindent amire szükségük lesz a vizsgán • hisz magában és abban, hogy ha támogatást és segítséget kap, most biztosan sikerül.

közöSen menni fog!

Iskolánk már több mint 50 éve készít fel felnőtteket érettségi vizsgára kiemelkedő sikerrel.

miért ön lenne a kivétel? Fabriczius József Esti Gimnázium, 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. Igazgató: Gyombolai Gyula • estigimnazium@veresegyhaz.hu

MunkAVégzés helye: szada, ipari park út 10.

06 20 356-3111 • 06 28 389 909 • 20 478-6688

Jelentkezés: https://biotechusa/karrier érdeklődés: Molnár-nyiri Adrienn +36 20 526 0950

Beiratkozás személyesen: ügyfélfogadási időben: hétfő-kedd- szerda, 11-19 óra között, csütörtök 9-14-ig a Fő út 77-79. II. emelet 230. címen.

U ÉS U ÉDESIPARI TERMÉKGYÁRTÓ KFT. rétsági telephelyre

TAKARÍTÓNŐ és VillANyszeRelŐ kollégákat keresünk, 3 műszakos munkarendbe. Amit kínálunk: • versenyképes jövedelem • utazási költségtérítés U és U Kft. Jelentkezését fényképes önéletrajzzal várjuk, oneletrajz@uesu.hu címre.

A Hi-Lex Hungary Kábelrendszer Gyártó Kft. munkatársat keres rétsági telephelyére

FRÖCCSÖNTŐ TECHINKUS munkakörbe

Feladatok: • Gyártás előkészítés, gyártási paraméterek beállítása, sorozatgyártás indítása • A gyártás folyamatos ellenőrzése, problémák megoldása • A fröccsöntő szerszámok állapotának ellenőrzése, részvétel a szerszámok karbantartásában. • Szükséges adminisztratív, és minőségügyi feladatok elvégzése

Elvárások: • Fröccsöntési területen szerzett tapasztalat • Minimum szakmunkás végzettség • MS Office ismerete • Önálló, precíz munkavégzés Juttatások: • Kiemelt technikusi bér • Munkába járás támogatása • Támogatjuk a szakmai fejlődést • Előre jutási lehetőség hosszú távú munkavégzés esetében

Jelentkezés módja: Magyar nyelvű önéletrajzokat várunk e-mailben a HLH-media@hi-lex.com e-mail címre. A bérigényt kérjük feltüntetni. Munkavégzés helye: Rétság