Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. február 21., XXX/8.KISKUN NOVA UTAZÁSI IRODA Kiskunfélegyháza, Kossuth utca (Fábián fagyizó mellett) Tel./Fax: 76/433-243, Tel.:76/560-488 Nyitva tartás: H-P: 9-17 Szo: 9-12 óráig www.kiskunnova.hu www.facebook.com/KiskunNova http://ultralastminute-kozpont.hu/kiskunnova/

MÉG TART A NYÁRI ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY! AKÁR 20-30-40% Kréta: jún. 8 nap, apartman, repülő már . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .41.990 Ft/főtől Ciprus: 06.12., 22., 8 nap, szálloda, reggeli, repülő, illeték transzfer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .155.525 Ft/fő Sarti: 06.12., 10 nap, apartman, busz+kkfházi felszállás . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .44.900 Ft/fő Nei Pori: jún., 10 nap, apartman, busz+kkfházi felszállás, már . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .33.900 Ft/főtől Horvátország: Opatija, 06.26., 8 nap, szálloda, félpanzió, utazás egyénileg . . . . . . . . . . . . . . .89.100 Ft/fő Olaszország: Lignano, 06.20., 8 nap, apartman . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .167.900 Ft/apt./hét Olaszország: Sperlonga, jún., júl., 8 nap, apartman, már . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .187.900 Ft/apt./hét Bosznia: és tengerpart 06.25., 4 nap, szálloda, reggeli, program, busz . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .69.500 Ft/fő Montenegrói nyaralás: 07.25., 8 nap, apartman, busz+kkfházi felszállás . . . . . . . . . . . . .83.000 Ft/fő Montenegró: Tivat, 06.27., 08.22. között, 8 nap, apartman, utazás egyénileg . . . . . . . .31.000 Ft/fő/hét Barcelona: 03.13., 4 nap, szálloda, félpanzió, repülő, illeték, idgv., program . . . . . . . . . . . . . .130.700 Ft/fő Londoni séták: 03.12., 4 nap, szálloda, reggeli, repülő, illeték, program . . . . . . . . . . . . . . .147.900 Ft/fő Prága: 05.29., 4 nap, szálloda, reggeli, program, busz+kkfházi felszállás . . . . . . . . . . . . . . . . . . .61.500 Ft/fő Madrid: 03.13., 4 nap, szálloda, félpanzió, repülő, illeték, program . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .149.700 Ft/fő Ausztria: 03.14., Hohe Wand és Myrafálle, 1 napos, busz+kkfházi indulás . . . . . . . . . . . . . . . . .14.000 Ft/fő Schönbrunn: állatkert és pálmaház, 03.21., 1 napos, busz+kkfházi indulás . . . . . . . . . . . . . . . .10.000 Ft/fő Arad, Temesvár: 03.14., 1 napos, program, busz+kkfházi felszállás . . . . . . . . . . . . . . . . . . .11.500 Ft/fő További teljes kínálatunk akciós árakon, extra kedvezményekkel, érdeklődjön irodánkban!
A diákok is bekapcsolódtak a Police Café: a drogfogyasztás hatékony Házasság hete programsorozatba visszaszorítására

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár nemcsak a Szokatlan, ám a tapasztalatok szerint rendkívül felnőttekre gondolt, mikor a Házasság hete hatékony módon próbálják visszaszorítani programsorozat rendezvényeit összeállította. Kiskunfélegyházán a drogok térhódítását.

A korábbi évek sikerére alapozva idén február 12-én immáron harmadik alkalommal rendeztek játékos műveltségi kvízt a középiskolás diákok számára. A program moderátora Czibolya Szilvia, az intézmény internetes és médiatáras könyvtáros szakembere volt. A kvíz kérdések természetesen a házassághoz, szerelemhez és az ehhez kötődő zenéhez, filmekhez és irodalomhoz kapcsolódtak, de a régmúlt idők mesebeli házaspárjai is helyet kaptak a kérdéssorban. - Próbáltunk arra törekedni, hogy inkább játékos, vicces kérdések segítségével kapjanak több információt a szerelemről és összetartozásról. Ügyeltünk arra, hogy ne legyenek benne "tananyagszagú" kérdések. Emellett két ügyességi feladatot is teljesíteniük kellett a diákoknak, mellyel még jobban növelhették nyerési esélyüket – részletezte lapunknak Czibolya Szilvia könyvtáros. A fiatalok idén is óriási lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba és nagyon jól érezte magát mindenki a rendezvényen. A kvíz játék első helyezettje a Mezgé csapata lett, nyereményük a Pub Pizzéria jóvoltából egy nagyobb összegű pizza utalvány volt. Másodikként a Constantinum csapata végzett, ők 4 mozijegyet kaptak jutalomként a Petőfi Mozi felajánlásaként. A harmadik helyet szintén a Constantinum Intézmény diákjai foglalták el, nyereményük a Fábián Cukrászda csokitortája volt. Negyedikként pedig a Kossuth Lajos Iskola diákjai végeztek, őket édességgel jutalmaztak. Akik pedig ezek után kedvet kaptak a könyvtár által, kizárólag diákoknak szervezett programokhoz, azok már most készülődhetnek az október végén megrendezésre kerülő Halloween partyra. (Képek: Czibolya Szilvia)

Gallyazási munkálatok Kiskunfélegyházán

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy az NKM Áramhálózati Kft. megbízásából a Zöldterület Kezelő Kft. 2020. február 25-étől megkezdi Kiskunfélegyháza bel és külterületein a szabadvezetékű villamos hálózat nyomvonalai melletti gallyazási munkálatokat. A munkálatok során a hálózatok biztonsági övezetében lévő növényzet eltávolításra kerül. A gallyazást a villamos művek, valamint a termelői magán és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. NGM rendelet szabályozza. Köszönjük megértésüket.

Egy hétvége, két Országos Bajnokság a Turul Koppány Íjászoknál

2020-ban Pécsen az Expo Centerben rendezte meg a Magyar Íjász Szövetség a teremíjász Országos Bajnokságát.

Február 8-án szombaton a történelmi bajnokság zajlott. A Koppányok 8 fővel vettek részt. Február 9-én vasárnap ugyanezen a helyszínen a 3D OB következett. 28 célon 1+1 lövéssel kellett igazolniuk a vadász felkészültségüket. 3 Koppány Íjász volt érdekelt: Kovács Máté ismét remekelt első lett, ezáltal országos bajnoki címet kapott. Zoboki Csenge mindössze 1 ponttal marad le a dobogóról, így a negyedik helyen zárta az OB-t. Zoboki Botond helyezését nem ismerjük még , mezőnyben végzett. Részletes eredményekért látogasson el weboldalunkra.

A módszer Amerikából származik és immáron 24 éves múltra tekint vissza. A lényege abban áll, hogy ha az emberek frontálisan meghallgatják a problémákat, akkor úgy érzik nincs hozzá közük. Azonban ha megbontva az egyirányú kommunikációt, mintegy kerekasztal fórum kereteit alapul véve kapnak beszédtémát, majd a végén a különböző asztaloknál kialakult beszélgetéseket a moderátor összegzi, akkor hatékonyabb a párbeszéd. Hazánkban ezt a módszert elsőként Pécsen próbálták ki 2014. júniusában. Azóta számos várost hódított meg ez a szemléletmód. Kiskunfélegyházán 2017-ben tartottak először Police Café-t, akkor az időseket érintő bűncselekmények megelőzésének lehetőségeit boncolgatták. A február 12-én tartott Police Café-nak a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthont és a hatékony drogprevenció témáját dolgozta fel a négy asztaltársaság. A megjelenteket Timafalvi László r. ezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető köszöntötte, külön üdvözölve Németh Zsolt kriminológust, ny. rendőr ezredest, aki megtisztelte személyével a rendezvényt. A köszöntő szavakat követően dr. Molnár Katalin ismertette meg az asztaltársaságokkal a Police Café módszerét és instrukciókat nyújtott a közös munkához. Mint ahogy azt a docens asszony elmondta, ezúttal a drogproblémákat kell körüljárniuk minden oldalról. A fő témát négy részre bontotta fel az alábbiak szerint: mi a drog? miért fordul valaki a drogokhoz? melyek a drogfogyasztás következményei? kihez fordulhat segítségért aki már bajban van? A rendezvényen készült képeket, valamint a cikket teljes terjedelmében a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon olvashatják.

Sorban álltak a disznótoros ételekért Félegyházán

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mezgés Disznótor népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy sorban álltak az elkészült étkekért a február 15-ei, verőfényes szombat délelőttön.

- Az első évben még a Városháza előtti téren tartottuk a rendezvényt, ám az a hely kicsinek bizonyult, így következő évben másik helyszínt kellett keresnünk. A könyvtár mögötti parkoló ideálisnak bizonyult a disznótorunk megtartására – nyilatkozta lapunknak Rózsa Pál, a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatója, aki azt is elárulta, hogy a rendezvény nemcsak a hentes szakma, hanem az iskola hentes tanulói által készített kiváló minőségű termékek népszerűsítésére is jó lehetőség. Érdeklődőben pedig nem volt hiány idén sem. Kortól és nemtől függetlenül járták sorra a kíváncsiskodók a pavilonokat, hogy aztán sorra kóstolják az ínycsiklandó ételeket, melyek között nemcsak a hagyományos disznótoros ételek (sült hurka-kolbász, máj, pecsenye, hagymás vér) hanem kürtőskalács és helyben sült, többféle ízesítésű rétes is kellették magukat. Aki pedig ebédre szerette volna megtömni a hasát, a fenti ételek mellett még falatozhatott a szaftos mangalicapörköltből, vagy az ízletes töltött káposztából is. A harapnivalók mellett a szomjoltóról, sőt a jó hangulatról is gondoskodtak a szervezők és egész nap zenés – táncos előadásokkal szórakoztatták a nagyérdeműt, melyben felléptek a Naprózsa táncegyüttes, F. Juhász Zoltán, Varga Regina, Hankó Melinda és Toldi Níla. Az iskola igazgatója örömmel szemlélte a téren hömpölygő kíváncsiskodók sokaságát. Elmondása szerint a rendezvény sikerének legfőbb titka az, hogy a levágott sertéseket az iskola diákjai által termelt takarmányon a tangazdaságban nevelték fel és a régmúlt hagyományait idézték fel azok – közönség előtt való – feldolgozásakor. - Az emberek szeretik a hagyományos disznótoros ételeket, de egyre kevesebb lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is részesei lehessenek a disznóvágásnak és betekintést nyerjenek azokba a munkafolyamatokba, melyeknek köszönhetően asztalunkra kerül pl. a hurka-kolbász, szalonna stb. Ezért tudunk szinte minden korosztályt a rendezvényünkre csábítani. A fiatalok kíváncsiságból jönnek, az idősek pedig nosztalgiából, a család apraját-nagyját megmozgató disznóvágás hangulatának felelevenítésére. (Képek: Fantoly Márton - Félegyházi Közlöny)HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett, 5.300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen, három, összesen 1.060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem ELADÓ! Érd.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán a Petőfi lakótelepen, 2 szobás, II. emeleti lakás ELADÓ! Irányár: 13,9 millió. Érd.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Jász utcában 1 szobás, felújított házrész eladó. Tel.: 0670/409-9549 A Petőfi lakótelepen VII. emeleti, 2 szobás, átlagos állapotú lakás sürgősen eladó: 12,5 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kecskemét belvárosában, a Petőfi Sándor utcában 1 szobás, felújított, erkélyes lakás eladó. Tel.: 06-70/409-9549

Darvas tér 2. vagy 3. társasházban eladó lakásokat keresek befektetésre. Tel.: 0670/409-9549 Eladó 1 szobás lakást keresek befektetésre. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyházától 10 percre nagyon jó helyen 6 ha földterületen fekvő, teljesen felújított tanya erdős környezetben eladó. Irányár: 17.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Kiskunfélegyháza belterületének határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház + 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Kiskunfélegyháza belvárosában eladó egy 1959-ben épült, 95 m2-es, háromszobás, felújítandó, de nagyon jó szerkezeti állapotú, különportás családi ház 987 m2-es, összközműves telken. Irányár: 24.800.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Bugac belterületén 2 generáció részére alkalmas, 2 szintes, központi fűtéses családi ház 2 konyhával, 2 fürdőszobával, garázzsal, melléképülettel eladó. Irányár: 16,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón 2 szobás, fürdőszobás, nagy étkezős tanya állattartásra alkalmas színnel, berendezésekkel, ipari árammal eladó. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 0630/161-2393 Pálmonostorán jó állapotú tanya 2 szobával, fürdőszobával, tágas étkezővel, központi fűtéssel, beton alappal, készpénzes vevő részére eladó. A terület további ingatlannal bővíthető. Irányár: 5,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kossuthvárosban 1 szobás, azonnal költözhető házrész eladó. Fiatal párnak ideális első közös otthon lehet. Irányár: 6,6 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393

KERESEK I. és II. emeleti lakásokat Félegyházán. Vételár állapottól függ. Tel.: 06-30/161-2393 KERESEK leválasztott házrészt Félegyházán. Minimum 2 szobás legyen. Tel.: 06-30/161-2393 Újszerű állapotban lévő, 4 szobás, 100 m2-es, külterületi családi ház 1 ha területtel, melléképületekkel, Félegyházától 10 percre eladó: 21,7 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Félegyháza és Tiszaalpár között szépen rendben tartott, 3 szobás, 115 m2-es tanya eladó 3600 m2 területtel, betonúthoz 250 m-re: 8,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Jászszentlászlón 150 m2 alapterületű, szigetelt, tégla építésű, 3 szobás ház 9052 m2 területtel, gazdálkodásra alkalmas melléképületekkel, 8 és fél ha erdővel és 17 ha szántóval eladó. Tel.: 06-70/312-5719 Móra téren zárószinti, 56 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás felújított fürdőszobával eladó: 13,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Móravárosi, 54 m2-es, 1+2 fél szobás, IV. emeleti, erkélyes lakás eladó: 12,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Félegyházától 10 percre, betonúttól 200 m-re 110 m2-es, 3 szobás, fürdőszobás tanya 5400 m2 területtel és 1,8 ha gyep területtel, 200 férőhelyes tömőszínnel, garázzsal, állattartásra alkalmas melléképületekkel eladó: 13,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Jó minőségű családi ház a Móravárosban eladó: 26 M Ft. Tel.: 06-30/352-7572

L A K O S S Á G I I N G AT L A N 6973 m2 alapterületű, házszámos TANYA eladó a várostól 5 km-re, új dróthálóval és betonoszlopokkal bekerítve. 2 szobakonyha-kamra-közlekedő. Új nyílászárók, ereszcsatornázás, újra tatarozva, rézkábeles villanyvezetékkel újra áthúzva. Lakhatásra, állattartásra kiválóan alkalmas (ólak kialakítva). Fúrt kút, gyümölcsfák találhatóak a telken. Tiszta, rendszeresen karbantartott udvar, kövesúttól 800 m-re. Irányár: 6 M Ft. Tel.: 06-70/884-1968 (16 órától) 2 szobás, különportás, összkomfortos, 100 m2-es, felújítandó CSALÁDI HÁZ 933 m2-es telken, a Bajcsy-Zs. utcában eladó. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-20/4690901 TANYA eladó Kiskunfélegyházától 8 kmre, a Vereb kocsmától 1 km-re fűthető fóliákkal, 7500 m2 területtel. Érd.: 0630/424-0214-es telefonszámon. HOBBIKERT olcsón eladó az Alpári útban a volt iskolával szemben, az első dűlőben. Víz, villany és egy kis tároló helyiség van. Érdeklődni Kiskunfélegyháza, Hunyadi u. 61. szám melletti kiskapunál. Selymesben 100 m2-es ZÁRTKERTI INGATLAN, termő gyümölcsössel, vezetékes vízzel, garázzsal, melléképülettel, fúrt kutakkal, gázbekötéssel, félegyházi különportás CSERÉVEL eladó. Ár: 13 millió Ft. Tel.: 06-30/744-9918 Haleszban TANYA, 800 nöl területtel, berendezéssel eladó. Tel.: 06-20/2587382 TANYA eladó melléképületekkel 3.254 m2-es területtel a XI. kerületben a Bugaci út mellett a Gazdakörnél. Irányár: 3.700.000 Ft. Telefon: 06-70/701-6003 Bankfalu szép, csendes részén SÜRGŐSEN eladó egy tető beépítéses, 108 m2-es, 3 szobás+étkezős, dupla fürdőszobás, nagy teraszos CSALÁDI HÁZ garázzsal, 840 m2-es parkosított telken. Irányár: 26.6 M Ft. Tel.: 0670/631-7194 Kiskunmajsa üdülőfalutól 4 km-re, Jászszentlászlón közművesített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Érd.: 06-70/322-8688 vagy 06-70/322-8682

899 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK a Bankfaluban a Kéve utcában eladó. Érdeklődni a 0620/314-0624-es telefonszámon. UTCAI HÁZRÉSZ eladó jó környéken, a Kalmár József utcában. Teljesen elkülönített a belső szomszédtól, külön közüzemi órákkal, 509 m2-es telken, 70 m2-es lakóépülettel, gázkonvektoros fűtéssel, de szilárd tüzelésre is van lehetőség, külön álló tároló helyiséggel, kerttel, bútorral vagy anélkül, lakható állapotban. Irányár: 12 M Ft. Tel.: 0630/462-4062 GARÁZS eladó a Móra tér 6. sz. alatt, zárt udvarban. Tel.: 06-30/295-4889

Kossutvárosban különportás, 100 m2-es, 2 szobás, összkomfortos, gázfűtéses, téglaépítésű CSALÁDI HÁZ 2 garázzsal, műhellyel eladó. Tel.: 06-70/529-5354 ÁRON ALUL SÜRGŐSEN ELADÓ Kiskunfélegyháza XI. körzetben szép, gondozott TANYA, teljes berendezéssel. Főépület: előtér, fürdő-WC, kamra, konyha, 2 szoba, 1 félszoba. Melléképületek, csirkeól, disznóól, bolt 1 km-re kövesút 800 m-re. 2 fúrott kúttal szőlővel, gyümölcsössel ehhez tartozó eszközökkel (hordó, szőlőprés stb.) ipari árammal. Nyáron meszelt. Irányár: 7,9 millió Ft. Érd.: 06-70/364-7975


Kiskunfélegyháza központjához közeli HÁZRÉSZ 4,5 M Ft irányáron eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Haleszban 1.872 m2-es INGATLAN házzal eladó. Földszinten, konyha, nappali, fürdő, WC-vel + lépcső az emeletre, fent 2 háló, fürdő WC-vel. Nagy pince, garázs, fáskamra mely füstölőként is működhet. Gáz, áram, víz, fúrt kút van. Telek alácsövezve. Érd.: 06-20/368-6714 Kiskunfélegyháza, Arany János u. 1. sz. alatt 1020 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK egyben vagy ketté osztva is eladó. Óvoda, iskola, bölcsőde és minden más szolgáltatás 100-200 m-en belül. A telken építhető (három szint + tetőtér) társasház (9 db 80 m2-es CSOK lakás + 9 garázs) is, melyhez tervek állnak rendelkezésre. Tulajdonostól eladó. Érd.: 06-30/702-5047 Kiskunmajsa központjában CSALÁDI HÁZ 6,75 M Ft irányáron eladó. Tel.: 0630/182-5195

Eladó Kiskunfélegyháza, Páka u. 1. sz. alatt emeletes, 5 szobás, 2 fürdőszobás, összkomfortos CSALÁDI HÁZ, nagy területtel, teljes közművel stb. Kisebb kertes házat beszámítok. Irányár: 30 millió Ft. Tel.: 06-70/434-3651 Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km-re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál ELADÓ 7.725 m2 alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10 % beépíthetőséggel! A terület kiválóan alkalmas akár 7-8 év alatt megtérülő 50500 kW naperőmű létesítésre (a termelt elektromos áram a telken található nagyfesz oszlopon keresztül azonnal felcsatlakoztatható az országos hálózatba, ráadásul megtérülést követően még további 20-30 évig még működhet), autómosó létesítésére, vállalkozás telephelyének, de akár autókereskedésnek is! Az ingatlan egy jelentős részén térbeton található, közművesített, hitel- és lízingképes, pályázatképes és természetesen számlaképes is! Beépíthetőség: 10%! Bővebb infó és érdeklődni: 06-30/8265465 és www.ingatlan.com/22804826 Városközponti IKERHÁZ Wesselényi utcai fele eladó. (Földszint+padlástér) 180 m2 (4 szoba, nappali-ebédlő, 2 fürdőszoba) 2 autó részére garázs. Tel.: 06-70/4568586 Kiskunfélegyháza, XI. ker. IV. dűlőben, 80 m2-es, 1992-ben épült TANYA, akár 14.500 m2-es földdel eladó. Érd.: 0620/543-9973 1.100 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK Bankfaluban a Róna utcában eladó. Tel.: 06-30/2647481 Eladó két generáció számára alkalmas CSALÁDI HÁZ Gátéron. Érdeklődni a 0670/335-5645-ös telefonszámon 16-20 óra között.

Eladó Kiskunfélegyháza, XI. ker. Szabóhegy IV. dűlő végén (Bugac, Felsőmonostor 104.) a Bugaci határúttól kb. 50-100 m-re 3.197 m2 területű TELEK, mely be van kerítve. Villany, fúrt kút, akna, 3x3 m-es szerszámos kamra, valamint kb. 70 db termő gyümölcsfa is található. Kiválóan alkalmas telephelynek, családi ház építésére, fóliázásra, sátorozásra stb. A várostól kb. 7 km, autóval 10-15 perc alatt elérhető. Irányár: 1.320.000 Ft. Érdeklődni: időpont egyeztetéssel a 06-30/355-9200-as telefonszámon. Eladóvá vált üres TELEK (900 m2). Tel.: 06-70/351-2878 SÜRGŐS!!!! Délibáb utcában eladó egy 50 m2-es, 2 szobás, karbantartott CSALÁDI HÁZ 350 m2-es telken. Az ár alkuképes! Irányár: 6.2 M Ft. Tel.: 0670/631-7194 Jó állapotban lévő TANYA eladó a XI. kerületben. 1 db főépülettel +melléképület, gazdasági ólak. 1 db 25 m-es fólia és a többi kb. 6.000 m2 szántó. 2 fúrott kúttal, gáz-villany be van kötve. Érd.: 06-70/946-2113 Tegez utcában a Bankfaluban tetőtér beépítéses LAKÁS eladó. CSOK, támogatás felvehető. A lakás 3 szoba, fürdőszoba, konyha, előtér, különálló garázsból áll. A lakás összközműves. Érdeklődni: Dr. Malatinszki Iván ügyvédnél a 06-76/466-237 vagy a 06-70/5746064-es telefonon. Felújításra szoruló padlásszobás HÁZ eladó a Bugaci útban, kövesúthoz 100 mre. Gázfűtéses és ipari áram van. Érdeklődni: 06-30/254-0464 Belvárosi 2 és fél szobás, összkomfortos, különportás CSALÁDI HÁZ melléképülettel, kis udvarral eladó. Tel.: 06-70/429-1160 Kiskunfélegyházához közeli TANYA eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Kunszálláson teljesen felújított CSALÁDI HÁZ eladó. Tel.: 06-70/340-3354 Kiskunfélegyházán a Ficsór József utcában 3 szobás, régi építésű, de nagyon jó állapotú CSALÁDI HÁZ eladó. Érd.: 06-70/234-7914 Felgyői Fenyőliget vendéglő 17 millióért, Szentesen, Vecseri 32. Zöldszalon söröző 1000 m2-es telekkel 17 millióért eladó. 06-30/903-7784 Felújításra szoruló TANYA Jakabszálláson vízzel, ipari árammal kisebb-nagyobb földterülettel eladó vagy bérbe adó. Valamint építési teleknek, ipari területnek való FÖLDTERÜLET eladó Kiskunfélegyháza térségében autópálya lejáróhoz közel. Tel.: 06-30/638-5142 Kiskunfélegyháza belvárosában, a Móra F. u. 18. szám alatt 1.085 m2-es telken fekvő, felújításra szoruló, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-20/362-0258 Kiskunfélegyházán keresek INGATLANT, amelyet részletre megvehetek. Halesz, Selymes is érdekel. Egy kisebb összeget tudok belefizetni. Tanya is érdekel. Tel.: 06-20/806-9299 Jászszentlászló központjában, nagyon jó állapotú, 3 szobás CSALÁDI HÁZ eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Nagyobb összkomfortos CSALÁDI HÁZ, több melléképülettel, nagy telekkel a Marosvásárhely utca belső részén eladó. Irányár 24.800.000 Ft. Érdeklődni: 0630/826-7770-es telefonszámon. Megtekinthető szombaton.

LAKÁS Móravárosban III. emeleti WIMPI lakás eladó a Szegfű utcában. Igény esetén, megegyezés szerint bútorzattal is. Tel.: 06-20/967-0803 Kossuth utcán, teljesen felújított, 53 m2es, amerikai konyhás, nappali+ 2 fél szobás téglaépítésű, szigetelt lakás, nagy erkéllyel eladó. Irányár: 19,9 millió Ft. Tel.: 06-30/585-6252

Eladó Darvas téren VII. emeleti, erkély nélküli, 2 szobás, részben felújított lakás. Ár: 11,5 M Ft. Tel.: 06-20/223-0667 Eladó Kiskunfélegyházán a Szent János téren, új építésű társasházban, körpanorámás, I. emeleti, 96 m2-es lakás. Nagy amerikai konyhás, nappali + 2 szoba, 2 WC, nagy fürdőszoba, egyedi központi fűtés, 2 erkély. II. emeletig, kisebb lakáscsere érdekel. CSOK, SZOCPOL, babaváró kölcsön felvehető. Tel.: 06-30/456-8971 Kiskunfélegyházán III. emeleti, 20 m2-es, felújított minigarzon eladó. Tel.: 0670/516-2196 Kossuth utcán II. emeleti, erkélyes, 2 szobás, 53 m2-es, részben felújított lakás eladó. Tel.: 06-30/369-6280 Eladó a Petőfi lakótelepen egy 1 szobás, II. emeleti, panelprogramos, karbantartott lakás. Tel.: 06-20/387-9007 Móravárosban 4 családos társasházban I. emeleten egy 60 m2-es, nem felújított, 2 szobás, egyedi gázfűtéses, szigetelt lakás, hozzátartozó 2 garázzsal és füvesített kertrésszel eladó. Tel.: 0620/266-9551 Eladó egy 2 szobás, 60 m2-es IX. emeleti, klímás, lakás az Attila u. 1-3. szám alatt. A házat panelprogram keretében felújították, külső falak szigetelése, nyílászárók cseréje, lift felújítása megtörtént. Ingatlanosok segítségét nem kérem. Irányár: 16,5 M Ft. Tel.: 06-30/628-7210 Móravárosi, IV. emeleti, 1+2 fél szobás, erkélyes lakás eladó. Tel.: 06-70/2672110 (hétköznap 18 óra után)

Eladó Petőfi lakótelepen, Darvas tér 5. szám alatt, IV. emeleti, 2 szobás, 50 m2, klímás, felújított lakás. Ár: 14.3 millió Ft. Érd.: 06-20/325-4068 telefonszámon. Befektetésnek is kiválóan megfelelő panellakás eladó 12,9 M Ft-ért. Kiskunfélegyháza, Holló László u. 21. sz. alatt, IV. emeleti (nem zárószinti), 2 szobás, 54 m2-es, részben felújított. Azonnal kiadható albérletként. Min. évi 7% hozam garantált. Tel.: 06-30/2197250 Kiskunfélegyházán - a VÁROSHÁZA mellett - eladó egy II. emeleti, 3 szobás, 86 m2-es, erkélyes, parkettás, gázkonvektoros lakás. Irányár: 23,9 M Ft. Tel.: 06-70/382-8035 Eladó 65 m2-es, felújítandó, földszinti, társasházi lakás közel a Kossuth utcához, autó udvari beállási lehetőséggel. Tel.: 0670/283-3132 Kiskunfélegyházán Dr. Holló L. utcában a Spar-ral szemben eladó egy panelprogramban felújított, 33 m2-es, 1 szoba, összkomfortos, jó állapotú, III. emeleti lakás. Tel.: 06-30/428-7272 I. EMELETI LAKÁS a Móra téren (48 m2es, erkélyes, átlagos állapotú, 1,5 szobás, külön bejárattal, saját alagsori zárható tárolóval) eladó. Irányár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/418-0317 Eladó Móra téri teljes körűen felújított, loggiás, 56 m2 lakás tárolóval. Ikea konyha és Ikea beépített bútor, klíma. Érdeklődni este 18 óra után 06-70/3369789-es telefonszámon. Ingatlanosok ne hívjanak.


Belvárosban, Batthyány utca elején 90 m2-es I. emeleti, erkélyes lakás, belső saját parkolási lehetőséggel márciustól hosszú távra kiadó. Érd.: 06-30/6191107 Kecskeméten a BEM utcában, 60 m2-es, új építésű, alacsony rezsijű lakás, garázzsal együtt kiadó. Érdeklődni a 0670/319-5689-es telefonszámon.

Kossuth utcán 77 m2-es, I. emeleti, 3 szoba +nappalis lakás eladó. Érd.: 0670/364-7978 Darvas tér egyik legszebb lépcsőházában eladó egy II. emeleti, 50 m2-es, 2 szobás, nagyon csinos kis lakás. Új bejárati ajtó, új konyhaablak, újszerű konyhabútor, fiatalos megoldások. Irányár: 14.2 M Ft. Tel.: 06-70/631-7194 1 szobás lakás a Petőfi lakótelepen zárószinti, felújított panelprogramos, reális áron eladó. Tel.: 06-70/585-8570 Eladó a Kossuth utcán egy 2019-ben teljes felújításon átesett, 2 szobás, 2 erkélyes III. emeleti tégla lakás. A pincében saját és egy közös tárolóval. Irányár: 14.900.000 Ft. Érd.: 06-70/3106962

ALBÉRLET Kiskunfélegyházán a Gyémánt lakóparkban 12 db átlagosan 90 m2-es lakás újszerű állapotban kiadó. Érdeklődni a : 06-70/428-3726 ill 06-70/673-7258as telefonszámon lehet. Városközpontban a Petőfi téren 60 m2-es II. emeleti, alacsony rezsijű, bútorozott lakás hosszú távra kiadó. Leinformálható, nem dohányzó személy jelentkezését várom. Egy havi kaució szükséges. Tel.: 06-20/5699-699 Kiadó a Petőfi lakótelepen, IV. emeleti 1+2 fél szobás lakás. Valamint SATUPAD, női sebességváltós KERÉKPÁR, 3 db tömörfa SZEKRÉNY (könyves, üveges tálaló, ruhás szekrény) eladó. Tel.: 06-20/579-2296, 06-20/5792286

2 szobás, félig bútorozott lakás a Horváth Zoltán utcában kiadó. Ár: 50.000 Ft/hó. 2 havi kaució szükséges. Érd: 06-20/2356335 Batthyány és Bercsényi utca sarkán lévő társasházban I. emeleti, 1+fél szobás, erkélyes, klimatizált, gépesített lakás, igényes bútorokkal és udvari gépkocsi beállóval kiadó. Tel.: 06-30/998-7375, 70/778-0067 Kiskunfélegyházán Jókai utca közepén 1 szoba-konyha-fürdőszobás utcai házrész leinformálható, megbízható, nem dohányzó, dolgozó házaspárnak vagy 1-2 fő részére albérletbe kiadó március 1-től. Tel.: 06-20/286-1546 Kkfházán kiadó különportás családi házat keresek albérletbe. Tel.: 06-70/4180317 Kiadó SZOBÁT keresek Kiskunfélegyházán közös konyha, fürdő használattal. 51 éves, dolgozó férfi vagyok. Tel.: 06-20/806-9299 Kossuthvárosban szoba, konyha, fürdőszoba márciustól kiadó. Tel.: 0670/425-2295 Móravárosi 1+2 fél szobás lakás március 1-től, nem dohányzók részére kiadó. Tel.: 06-20/390-8881 A városközpontban 1 szobás lakás nem dohányzó, munkahellyel rendelkező hölgynek hosszabb távra kiadó. Tel.: 0620/423-9065 Városhoz közeli, gazdálkodásra alkalmas, gyümölcsössel TANYA hosszú távra kiadó egyedülálló személynek vagy fiatal párnak. Kaució szükséges. Ugyanitt: fekete vegyesdarán hizlalt DISZNÓ eladó. Tel.: 06-20/497-7767 Városhoz közel gazdálkodásra alkalmas, összkomfortos TANYA gyümölcsössel, 7 ha földterülettel kiadó. Ár: 200.000 Ft/hó. Tel.: 06-30/356-1315 Kossuth utcához pár lépésre kiadó nappalis, 2 hálós, központi fűtéses lakás, hosszú távra. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-20/338-7572 Családi ház emeleti részén kiadó bútorozott, gázfűtéses szoba +fürdőszoba, konyha használattal, egyedülálló férfi részére. Kaució szükséges. Ára: 25.000 Ft/hó+rezsi. Kaució szükséges. Tel.: 06-20/206-5015

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.500 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-P: 8-17 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.

ÜZLET Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 100-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/944-8789 ELADÓ ÜZLETHELYISÉG a Halasi-Majsai út sarkán (Pikoló Italház). Érdeklődni: 0620/462-3996 Szerelőműhely aknával, igény szerint daruval bérbeadó. 220 m2 felülettel, külön villanyórával. Érdeklődni: 0620/944-8789 19 m2-es, klímás, riasztós, üzlethelyiség KIADÓ a Kalmár József utcában. Érd.: 0670/453-8956 Bajcsy utcán, forgalmas helyen üzlethelyiség bérbeadó. 50 m2 eladótér + 200 m2 saját parkoló + zárt udvar + zárt raktárak. Klíma és vizesblokk, berendezés. Igény esetén tevékenység folytatásával is. Érdeklődni: 06-20/9448789 Kiadó ÜZLETHELYISÉGET keresek 30 m2ig, hosszú távra Kiskunfélegyháza frekventált helyein, reális áron. Tel.: 0670/946-4091 Batthyány utca elején lévő üzletsoron 27 m2-es földszint +15 m2 beépített tetőtérrel, üzlethelyiség hosszú távra KIADÓ. Tel.: 06-30/998-7375, 70/7780067

KIADÓ GARÁZSOK kiadók a Blandina nővér utca elején, zárt garázsudvarban. Tel.: 0630/953-0286 A Lidl áruházhoz közel, 15 m2 GARÁZS hosszú távra kiadó. Érd.: 06-70/3225545

G É P- J Á R M Ű KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-30/421-8575, 70/424-7820 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 Lejárt műszakis, forgalomból kivont gépjárművét, futóját MEGVÁSÁROLOM. Tel.: 06-70/942-3948 2001-es OPEL ASTRA 1,2 benzines, 97.000 km-rel, korához képest kiváló állapotban, szerelt téli, nyári gumi szettel, 2021. júniusig érvényes műszakival első tulajdonostól eladó. Tel.: 06-30/5089988 SUZUKI IGNIS klímával, vonóhoroggal kitűnő állapotban eladó. Tel.: 06-20/4664548 SKODA OCTAVIA 1,9 TDI 2001-es évjáratú, magyarországi szervízkönyves, klímás jó állapotban eladó. Uitt.: 13"-os téli gumi, lemezfelni eladó. Irányár: 10.000 Ft. Csere is érdekel. Tel.: 0630/943-8932 OPEL CORSA-t, SUZUKI SWIFT-et vásárolnék, lejárt műszakist, donort is. Tel.: 06-70/942-3948 RENAULT CLIO kombi 15 DCI 2013-as évj., magyarországi és FORD FOCUS combi 1,6 DCI 2014. évi, magyarországi, szervizkönyvvel, friss műszakival eladók. Csere is érdekel. Tel.: 06-20/527-2477 SUZUKI SX4 S CROSS 1.6 GL + 4 WD eladó. Tel.. 06-30/908-0691 Megunt, régóta nem használt motorkerékpárját, segédmotor kerékpárját megvásárolom üzemképtelenül is, hiányosan is. Tel.: 06-20/459-5066

DAEWOO 1,6 benzines, családi, 2003-as évj. friss műszakival, szervizelve, klímával, jó állapotban üzembentartóival eladó. Tel.: 06-30/450-7426 RENAULT MEGANE 3 megkímélten eladó. Tel.: 06-30/662-7169 VOLKSWAGEN CADDY teherautó eladó. Tel.: 06-30/938-6959 PEUGEOT BOXER, magasított, friss műszakival tevékenységváltás miatt eladó. Álló fűtés, raktér hűtés, szigetelt, 4 kiváló téli és 4 nyári gumival. Szellőztetéssel felszerelt. Márkaszervizben garanciálisan feljavított. Megtekinthető a Kukori Üzletnél. (Kkfháza, Bajcsy u. 12.) érdeklődni: 0620/944-8789 2014/12. havi FORD FOCUS ferdehátú, 1,6 D EURO 5-ös, 2021. márciusig érvényes műszakival, kitűnő állapotban eladó csak igényesnek. Kettő kulcs, szervízkönyv van. Tel.: 06-70/285-9457 FIAT UNO eladó 1,7 szívódízel, nagyon jó motorral, kevés kilométerrel, műszakival, 3-5 literes fogyasztással. Irányár: 225.000 Ft. Haszonállatot beszámítok. Tel.: 06-70/904-6161 CITROEN C3 1,4 HDI 2004-es évjáratú eladó. Irányár: 450.000 Ft. Tel.: 0620/466-2462 Eladó APRILIA SCARABEO motor, érvényes műszakival, garázsban tartott, rendszeresen karbantartott, szürke színű. Ára: 200.000 Ft. Ugyanitt eladó Makita LÁNCFŰRÉSZ, szintén karbantartott. Ára: 40.000 Ft. Telefonszám: 06-20/243-1728

EGÉSZSÉG Kitűnő állapotú JÁRÓKERET, TOLÓKOCSI, KÖNYÖKMANKÓ, ROLLÁTOR, szoba WC, elektromos MOPED ELADÓ vagy KÖLCSÖNÖZHETŐ. Tel.: 06-70/338-0506 RENDEZVÉNY MEGHÍVÓ A IX. VŐFÉLYZENÉSZTALÁLKOZÓRA! Helyszín: Pálmonostora, Tornaterem Időpont: 2020. március 21. 17 óra. A menü: aperitif, pogi, marhalábszár pörkölt körettel, desszert: házi rétes. Vacsora jegyár: 3.800 Ft/fő. Tel.: 06-70/886-0213

V E GY E S Eladók: VADÁSZ - kalapok, kabát, nadrág, csizma, bakancs (újak); TÁNCOS bőrcsizma, Genex KLÍMA (hűtő-fűtő), VILLANYMOTOR =750 W-os), KÚTKERÉK, KONYHASZEKRÉNY mosogatóval, ÉTKEZŐASZTAL + 6 db fa székkel, BAMBUSZ KOMÓD, DOHÁNYZÓASZTAL, VIRÁGTARTÓK (oszlop + kovácsoltvas), SZOBABÚTOR (komplett), MADÁRKETREC és sok egyéb más költözés miatt. Tel.: 06-70/522-3831 Eladó SZŐNYEGEK: 1 db 280 x 190 cm, 2 db 110x60 cm (bordó-fehér árnyalat). Ár: 12.000 Ft. 1 db 200x135 cm-es GYAPJÚ SZŐNYEG irányár: 15.000 Ft, 1 db GYAPJÚ TAKARÓ 5.000 Ft. Tel.: 06-70/598-8667 Központi fűtéshez KAZÁN, amely 26 kW. teljesítményű, 5 q AKÁCFA guriga, KUKATOLOGATÓ kocsi és összecsukható VASALÓÁLLVÁNY eladó. Érd.: Kkfháza, Attila u. 36. sz. alatt.

Középképernyős TV távirányítóval, OLAJRADIÁTOR és Salgótarjáni SAMOTTOS KÁLYHA eladó. Tel.: 0630/948-6419 EL-GO típusú 3 kerekű elektromos ROKKANTKOCSI eladó, új töltővel és garanciális akkumulátorral. Érdeklődni: 0630/263-1596


Muzeális értékű KOVÁCS FELSZERELÉS, lakatosok részére VASPLATNI állvánnyal (átmérő 45x5 cm), bádogos FORRASZTÓ CIN, FÓLIABORDA 2x15 db 5/4"-os vastagfalú csőből 12-es fóliához. Érdeklődni: 06-70/343-8996 Eladó SUZUKI WAGON R friss műszakival, DAIHATSU 36 éves, TRÁGYASZÓRÓ, MARKOLÓ, gépi PERMETEZŐ, 2-es EKE, VETŐGÉP, RENDSODRÓ, TALAJLAZÍTÓ, nagy TÁRCSA, HOMLOKRAKODÓ ZETORRAL, 4-es FOGAS, Pannónia MOTOR hozzáépített rakfelülettel, körbálás SZALMA, SZÉNA, KUKORICASZÁR, K25ös ZETOR. Tel.: 06-70/231-1230 Vadonatúj Elektro 7000-es ELEKTROMOS MOPED (rokkantkocsi) eladó. Tel.: 0670/264-0620

Felújított CENTRIFUGÁK újszerű állapotban, motoros LÁNCFŰRÉSZEK 2535-45-ös láncvezetővel, LÁNGHEGESZTŐ KÉSZÜLÉK, új MOSOGATÓTÁLCÁK (IBV) komplett szifon felszereléssel eladó. Érd.: 0670/431-6620 ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza) Eladó: ROTAKAPA, 2 m-es ÖNETETŐ, 20 l-es ÖNITATÓ, keverőtárcsás MOSÓGÉP, 3 fázisú, 24 kalapácsos DARÁLÓ, VASVÁLYÚK, rácsos BABAÁGY, ZSÍROSBÖDÖNÖK, zománcos nagy EDÉNYEK. Tel.: 06-30/580-3815 Eladó jó állapotú motorhibás HIDROFOR, 2”-os, 550 W-os, nagyteljesítményű KERINGETŐ SZIVATTYÚ, valamint építési teleknek és ipari területnek való FÖLDTERÜLET Kiskunfélegyháza környékén. Tel.: 0630/638-5142 Kisebb és nagyobb LAKATOS MUNKÁK. Nap és eső ellen TERASZTETŐ építése Lindabból. Könnyű szerkezetű mellékhelyiségek, kisebb házak szendvics panelből, tároló műhelyek, házikók Lindabból BARÁTI ÁRON. „Ha rossz a zárja, lóg a kapuja, akkor azt „LakaTóni” megoldja!” Hívjon bátran! Tel.: 0630/441-6738

Zsák AKCIÓ februárban! 2-t fizet, 3-at kap! 25 és 40 kg-os zsákok a Kukoriban. Terménytárolásra és egyéb használatra. Kukori Üzlet, Kkfháza, Bajcsy u. 12. Tel.: 06-20/851-9044 80 l-es SZŐLŐPRÉS, régi MÁZSA, 2 db FENYŐ ÁGY (200x90 cm), LÁBMASSZÍROZÓ GÉP, SZEKRÉNYSOR eladó. Tel.. 06-30/826-7770 Megtekinthető szombaton. 5,5 kW benzines, háromfázisú AGGREGÁTOR eladó. 110 X 60 méretű, 85 cm magas, kerekes. Ár: 70 000 Ft. Érdeklődni: 06-20/944-8789 500 db 19x19x14-es BAZALT és BETONKOCKA, 80 db 25x40-es BAZALT, 110 db 30x30-as MOZAIKLAP, 7 db E jelű 420-as GERENDA, 120 db 40x40-es SÍKPALA, bontott CSERÉP és TÉGLA, 3 db 3 m-es BETONGERENDA olcsón eladó. Tel.: 06-20/960-7574 A Kukori Üzletben TERMÉKBŐVÍTÉS és 500 Ft-os KUPONAKCIÓ! Keresse új, kibővült termékkínálatunkat. Vegyiáru, papíráru, tartós élelmiszer. Részletekről érdeklődjön Üzletünkben. Kkfháza, Bajcsy u. 12. Tel.: 06-20/851-9044 Használt BÁLÁS RUHA 25 Ft/kg, HASZONVAS, SZÉK alkatrészek, válogatott GÉPRONGY 80 Ft/kg nagy mennyiségben eladó. 06-30/903-7784 KUTYAHÁZAK eladók. Nagy és kisméretű, nem használtak. Ugyanitt 2 db Trekking 28"-as felnőtt KERÉKPÁR kitűnő állapotban eladó. Tel.: 06-20/508-7133 Kiskunfélegyházán 4 db parapetes Fég KONVEKTOR, KERÉKPÁR és 2 db női KABÁT eladó. Tel.: 06-30/633-2769 HÁZTARTÁSI GÉPEK JAVÍTÁSA: centrifuga, mosógép, porszívó, kávéfőző, vasaló, hajszárító, takarítógép, mikrohullámú sütő, varrógép stb. Redőny, reluxa alkatrészek! Automata mosógépek garanciával eladók. Kkfháza, Bajcsy-Zs. u. 27. Tel.: 06-30/903-7689 Idős beteg emberek ápolását megkönnyítő, 3 funkcióba állítható, oldalrácsos BETEGÁGY eladó. Érd.: 0620/437-2157 Hagyatékból SZOBABÚTOROK, KONYHASZEKRÉNY, CSERÉPKÁLYHA, fa MÁZSA súlyokkal eladó. Időpont-egyeztetés szükséges. Tel.: 76/432-361

Értesítem kedves Vásárlóimat, hogy az E5-ös út melletti DÍSZNÖVÉNY és GYÜMÖLCSFA LERAKATOT 2020. február 21-én, pénteken megnyitjuk. Várom kedves Vásárlóimat. Tel.: 0620/544-7269 Csányi Dezsőné Keresek olyan magányos hölgyet, aki gondozásra szorul, de saját ingatlannal rendelkezik, nálam lakással, teljeskörű ellátással, ELTARTÁSI SZERZŐDÉSSEL. Tel.: 06-20/595-4309 TŰZIFA AKCIÓ (amíg a készlet tart)! Vágott AKÁC: 3.000 Ft/100 kg, vágott VEGYES: 2.300 Ft/100 kg házhoz szállítva. EUTR: AA6027195 Tel.: 0620/369-2022

E GY É B K E R E S É S Vásárolok Herendi, Zsolnay porcelánokat, régiségeket. Tel.: 06-70/228-2994 Felvásárlás! Hagyatékból származó régi tárgyakat, karórát, faliórát, zsebórát (üzemképtelent is), porcelánokat, nippeket, csillárokat, fali tányérokat, antik bútorokat, képeket, ezüst evőeszközöket, ezüst tárgyakat, könyveket, stb. illetve teljes hagyatékot (akár nagyobb értékűt is) vásárolok azonnali készpénzfizetéssel. Hívjon bizalommal! Tel.: 06-30/396-4495

Régi motorokat keresek: Simson, Mz, ETZ, JÁWA stb. Tel.: 06-20/572-5142 Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek! Érd.: 0630/467-4542

MEZŐGAZDASÁG Körbálás LUCERNA SZÉNA és RÉTI SZÉNA és SZALMA fedett tárolóból eladó. Ugyanitt 10 q NAPRAFORGÓ eladó. Tel.: 06-70/387-1091 Eladó kisbálás LUCERNA, SZÉNA, nagy körbálás SZÉNA és kisbálás SZALMA. Uitt.: EKO, SIMSON, HONDA kismotor valamint nagyméretű SZOBANÖVÉNYEK eladók. Érd.: 06-70/522-9880 Kiskunfélegyházán a Kőrösi útban (autóbusz forduló környékén) 19,088 ha SZÁNTÓFÖLD, 15,6714 ha LEGELŐ, 0,8356 ha NÁDAS eladó. Tel.: 0620/937-5089 Eladó műanyag PALÁNTANEVELŐ TÁLCA: 105 lyukas 100 db, 70 lyukas 150 db, 45 lyukas 5 db. Tel.: 06-20/3321779 5000 db kisbálás SZALMA eladó. Tel.: 06-30/963-5233 TRITIKÁLÉ, KUKORICA és vetésre alkalmas ZAB eladó. Tel.: 06-30/4320787 Eladó a Bugaci útban 1 ha FÖLDTERÜLET a volt Kókai műhellyel szemben. Tel.: 0670/322-1287 VAJRETEK PALÁNTA (3x3-as tápkockás eladó) illetve megrendelhető. Tel.: 0630/508-9988 (Juhász Zoltán) Eladó BÚZA, KUKORICA zsákolva: 5.000 Ft/100 kg. Érd.: 06-30/779-5508 2 tekercs, 12-es, TVK FÓLIA akciós áron eladó. Tel.: 06-30/990-2670 Tavaszi TRITIKÁLÉ és ZAB eladó, vetni is jó. Uitt.: használt DISZNÓVÁLYÚT és FÜRDŐKÁDAT és ÜSTÖT vennék. Tel.: 06-70/334-6651 Case IH 195 TRAKTOR, 6 m-es KOMBINÁTOR, 5 m-es középnehéz TÁRCSA eladó. Érd.: 06-30/414-3986 TÁPKOCKÁS karalábé-, karfiol-, kelkáposzta-, fejes káposzta-, brokkoli-, salátapalánták eladók. 06-30/625-2593 Kis- és nagybálás SZÉNA, SZALMA, HERE, AKÁCOSZLOP, PONYVA eladó. Házhoz szállítás megoldható. 06-30/9026002 Nagy körbálás LUCERNA eladó. Tel.: 0630/935-5814 Á L L AT Nagysúlyú SERTÉS eladó. Tel.: 0670/453-6131

2 db nagysúlyú, hagyományos takarmányon nevelt háztáji HÍZÓ (szaláminak való) eladó. Tel.: 06-20/2524482 VÖRÖS TYÚK előjegyeztethető március vége - április elejére (Húsvét előtt) a Szemerédi Terményboltban. Cím: Kkfháza, Illésházy u. 49. (Kossuthváros) Nyitva: H-P.: 8-16:30 óráig, Szo.: 8-11 óráig. 8 db fülszámos, vemhes, 6-8 éves BIRKA és 7 éves német húsmerinó, törzskönyves KOS egyben eladó. Tel.: 0620/975-5147 (Tóth Zoltán)

Magyar-tarka előhasi ÜSZŐ, két hónapos ÜSZŐ fiával eladó és egy Limuzin ÜSZŐ BORJÚ, 300 kg körüli is. Tel.: 06-30/3404049 Vegyesdarán és kukoricán hizlalt, fehér, húsjellegű SERTÉSEK (kb. 200 kg-os) eladók. Tel.: 06-20/992-1506 YORKI kiskutyák eladók. Tel.: 06-30/8534404, 63/890-560 LABRADOR felnőtt kutyák 1 zsák kutyatápért elvihetők. Tel.: 06-20/4243082 Akciós hízott KACSA, CSIRKE pucolva, házhoz szállítással megrendelhető. Tel.: 06-30/505-6249 TOJÓHIBRID jérce Tetra SL 18 hetes kapható: 2.000 Ft/db. Tel.: 06-20/9415540 Fekete cser TÖRPE TACSKÓ szuka keresi szerető gazdáját! Oltva, féregtelenítve. Érd.: 06-30/372-6443 Eladóvá vált vérfrissítés miatt 1 db Ile de France törzskönyves KOS. Szül. dátum: 2015.10.07. Tel.: 06-20/362-0258

14 hónapos KOMONDOR szuka eladó. Tel.: 06-70/433-3810 4 db húsjellegű VÁLASZTÁSI MALAC eladó. Tel.: 06-30/935-2721 2 db HÍZÓSERTÉS (100 kg körüli) eladó. Telefon: 06-70/701-6003

TÁRSKERESŐ 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 Fiatal, csinos, csongrádi lány társát keresi. Tel.: 06-30/595-1130 175/70 46 éves férfi korban hozzáillő társat keres. Tel.: 06-20/917-4851 Vonzó, kedves, nyugdíjas hölgy, komoly kapcsolatra társat keres. 60-70 év közötti, igényes úr jelentkezését várja. Tel.: 06-70/514-8401 TÁRSKÖZVETÍTÉS minden korosztálynak. Tel.: 06-30/355-2039 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637 44 éves 1 gyermeket nevelő egyedülálló férfi párját keresi komoly kapcsolat céljából. Tel.: 06-30/647-5276 Fekete hajú, csinos, sportos, érett hölgy alkalmi partnerét várja. Tel.: 06-20/2479078

O K TAT Á S LOVARI nyelvtanfolyam indul Szegeden február 22-én 9.00-től Teréz utca 36/B. 70/579-5983, 20/428-44-86, www.ciganynyelvoktatas.hu Egyetemi diplomával MAGYAR és TÖRTÉNELEM tantárgyakból, valamint NÉMET nyelvből érettségire, pótvizsgára és ESZPERANTÓ, NÉMET nyelvekből minden szinten, minden korosztálynak nyelvvizsgára való felkészítést és korrepetálást vállalok. Tel.: 76/461-832 (17 óra után) ANGOL nyelvből korrepetálást, pótvizsgára felkészítést vállal diplomás nyelvtanár. Tel.: 06-70/776-1771


M U N K A A L K A LO M Munkájára igényes VARRÓNŐ jelentkezését várom kis csapatom erősítésére, csak műhely munkára. Tel.: 06-70/459-3674 (Kiskunfélegyháza) –FranciskaVáltozatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) ÁCS, ÁCS munkában jártas SEGÉDMUNKÁST felveszek. Tel.: 0670/458-1890 (Sinkó) Elektromos vagy gépész végzettségű – akár kezdő, szorgalmas - kollégát keresünk aszeptikus GÉPSOR KEZELŐ munkakörre. Feldolgozási szezonban két műszakos munkarend mellett, magas kereseti lehetőséget kínálunk. Szakmai önéletrajzot kérünk a marillen@marillen.hu címre. Megbeszélési időpontot egyeztetése a 06-30/655-23-98-as telefonon. (Marillen Kft.) SZAKÁCS és FELSZOLGÁLÓ munkatársak keresünk azonnali kezdéssel. Tel.: 06-20/374-6421 (Silvania Étterem)

Hungary Meat Kft. felvesz TMK KARBANTARTÓ munkakörbe műszaki végzettségű munkavállalókat. Villanyszerelő, gépszerelő, lakatos, vízvezeték szerelő képesítéssel rendelkezők jelentkezését várjuk, lehet pályakezdő is. Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza. Jelentkezni, érdeklődni lehet fényképes önéletrajz elküldésével a jozsef.toth@hungarymeat.hu e-mail címen. Bérügyintéző, TB ügyintéző ÁLLÁST KERESEK pályakezdőként Kiskunfélegyházán. Érd.: 06-70/4453796 Ács szakmában jártas dolgozót keresek. Tel.: 06-70/457-2084 (Tető- és Magasépítő Kft.) Ausztriai Nightclub HOSTESS munkára keres csinos lányokat 19 éves kortól, top keresettel. Tel.: 0043-660-291-4770, 0043-664-599-9695 (Pabian&Partner) Férfi ÁRU-ÖSSZEKÉSZÍTŐT keresünk rész- és teljes munkaidőre. Megbízható, leinformálható személyek jelentkezését várjuk. Munkavégzés helye: Pálmonostora. Jelentkezés: job@novotrading.hu e-mail címen keresztül nettó fizetési igény és iskolai végzettség megjelölésével. (Novotrading Kft.)

STHIL fűrész kezeléséhez értő SEGÉDMUNKÁST keresek, - akár alkalomszerűen is - faaprító gép kiszolgálásához. Jogosítvány előny! Tel.: 06-20/329-4866 (Bereczki) TAKARÍTÓ - EBÉDKIOSZTÓ munkatársat keres nappali műszakos munkavégzésre - a Marillen Kft. Érdeklődni, személyes megbeszélésre jelentkezni, a 76/463-343 telefonszámon lehet. Fóliába paprikához értő munkaerőt keresek állandó munkára. Tel.: 0620/980-4811 (Berényi) Kiskunfélegyházi lakosú PORTÁSUDVAROST keresünk. Érdeklődni: APFaktúra Kft. Kkfháza, Parkerdő u. 7. HP.: 8-16 óráig Tel.: 06-30/820-7580 KERTÉSZETBE megbízható női munkaerőt keresek heti 2-3 napra vagy akár állandó egész évi munkára. Tel.: 0670/279-2176 (Endre) TAKARÍTÁST, IDŐSGONDOZÁST, ÁPOLÁST esetleg GYERMEKFELÜGYELETET vállalok. Érd.: 06-30/253-5191 Építőipari Kft. keres KŐMŰVESEKET, SEGÉDMUNKÁSOKAT. Érdeklődni a 0670/219-6963-es telefonszámon. (DeMiÉp Kft.)


KERTÉSZETBE munkatársak jelentkezését várom. Tel.: 06-30/3515724 (Bajzák) Hölgyet keresek PULTOS munkakörbe, kb. fél havi munkarendbe. Legyél kedves, talpraesett és akarj dolgozni is. Érdeklődni: Perem Presszó (Petőfi ltp.) Kkfháza, Darvas tér 3. SZERKEZETI LAKATOST, AWI HEGESZTŐT kiskunfélegyházi munkavégzésre azonnal felveszünk. Tel.: 06-20/578-7678 (Ganz Danubius Consulting Kft.) Alkalmi munkára kőműves mellé SEGÉDMUNKÁST keresek. Simítani tudás előny. Tel.: 06-20/464-6009 (Schatzinger N.) SZOBAFESTÉSBEN, MÁZOLÁSBAN és HŐSZIGETELÉSBEN jártas, józan életű munkatársat keresek. Bér megegyezés szerint. Érd.: 06-30/245-9732, 0630/246-8312 (Pántlika és Társa Kft.)

Móravárosi társasház (Platán u. 11.) TAKARÍTÁSÁRA megbízható személyt keresünk. Érdeklődni munkaidőben: 0670/524-2217 AUTÓSZERELŐ munkatársat keresünk KIEMELT BÉREZÉSSEL. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni a major@pizolitbusz.hu e-mail címen vagy a 06-20/466-3397-es telefonszámon lehet. (Pizolit Kft.) SZOBAFESTŐT vagy SEGÉDMUNKÁST keresek hosszú távú, hivatalosan, bejelentett munkára. Tel.: 06-20/4465248 (Galaxy Pikor Kft.)

Magas művelésű PARADICSOMBA dolgozót keresek állandó munkára. Tel.: 06-20/466-5553 (B. Szabó kertészet) Békés megyében található BAROMFITELEPRE keresünk 40-55 év közötti házaspárt, hosszú távra. Szállás, rezsi, utaztatási térítéssel. Tel.: 0670/538-0038 (Orker Kft.) Németországi SERTÉSFELDOLGOZÓ üzembe keresünk munkavállalókat betanított szalagmunkára. Német nyelvtudás és szakmai gyakorlat nem szükséges. Szállás és a kiutazás biztosított! Tel.: 06-30/249-0798 (Quantum GmbH)


TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel, FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig! Tel.: 06-20/986-2300 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 06-20/529-2230 CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601

A kiskunfélegyházi székhelyű Hungary Meat Kft. munkatársat keres KÖNYVELŐ munkakörbe. A mérlegképes könyvelői végzettség előny jelent. A word és excel ismerete szükséges. A fényképes önéletrajzokat a zsuzsa.seres@hungarymeat.hu e-mail címre kérjük elküldeni. Tiszaalpári telephellyel rendelkező fuvarozócég SOFŐRT keres, C kategóriás jogosítvánnyal belföldre, ponyvás szerelvényre. Tel.: 06-70/7796465, 06-20/333-2068 (Bodor e.v.)

S Z O L G Á LTAT Á S Megbízható személy vállal ZÖLDFELÜLET FENNTARTÁST, SZEMÉTSZÁLLÍTÁST, LOMTALANÍTÁST, KERTGONDOZÁST, HAGYATÉK LOMTALANÍTÁSÁT. Tel.: 0620/334-7312 Kisebb KŐMŰVES, TETŐJAVÍTÁSI és VILLANYSZERELÉSI munkát vállalok. Tel.: 06-70/635-5773, 30/182-9203

SZOBAFESTÉST – MÁZOLÁST – TAPÉTÁZÁST – GIPSZKARTONOZÁST, laminált padló lerakást, hőszigetelést és kisebb kőműves munkákat vállalok mindenki számára elérhető áron. Tel.: 06-20/997-2792 HIDEGBURKOLÓ munkák teljes körű kivitelezése, pontos, precíz munkavégzéssel. Keressenek bizalommal! Tel.: 06-20/2489132 NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 06-30/2946022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGIről). FÜRDŐSZOBA SZERVÍZ! Fürdőkádak, zuhanytálcák és fürdőkabinok elsárgult, repedezett, penészes felületeinek újra szilikonázását, felújítását valamint tusolókabin összeszerelését, beépítését vállalom. Tel.: 06-20/997-2792

Begelectric Kft. VILLANYSZERELŐ csapata teljeskörű lakossági és ipari létesítmények kiépítését, karbantartását vállalja. Érd.: 06-70/264-3958 LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 06-20/3917703, 30/320-0631 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 Víz, központifűtés szerelés, gipszkartonozás, festés, kőműves munka rövid határidővel. Tel.: 06-70/380-7485 Tuskabinszerelés, WC, mosdó cseréje, víz- és szennyvízhálózat kiépítése. Tel.: 06-70/380-7485 ASZTALOS SZOLGÁLTATÁS: *ajtóbeállítás, zárcsere *beépített szerkény, konyhabútor összeszerelése *munkalap, mosogató csere *lapraszerelt bútor összeépítése *parkettaszegő, ajtótok szegők felszerelése *billegő székek javítása * szúnyogháló csere *apró javítások. Tel.: 06-20/338-3915

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy

Gárgyán Ferenc

80 évesen 2020. február 15-én elhunyt. Drága halottunk temetése 2020. február 27-én 9 órakor lesz a kiskunfélegyházi Felsőtemetőben. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. február 29-én 7 órakor a Szent István Templomban mutattatjuk be. Kérjük kegyeletüket 1 szál fehér virággal róják le!

- Gyászoló család -

Szobafestés, mázolás! Foglaljon időpontot idénre! Homlokzatfestés, széldeszka javítás festéssel, lábazatjavítás, penészedésgátlás, felázásbeázás javítása. Több éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, megfizethető áron! Hívjon bizalommal: 06-70/317-3139 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350 GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755

P E N É S Z M E N T E S Í T É S , SZAGSEMLEGESÍTÉS, FERTŐTLENÍTÉS (babaváró) vegyszermentesen, SZELLŐZÉSTECHNIKA. Díjtalan hívás DIGI-ről. www.peneszeltavolitas.hu Tel.: 06-50/114-2645 (digi mobil), 0630/294-6022

„Örök arcod nem száll el, a szavad, minden mosolyod a szívünkben marad.”

Juhász György EMLÉKEZÜNK

halálának 13. évfordulóján. Lelki üdvéért szentmise 2020. február 23-án 10.30 órakor lesz a Szent István Templomban.

- Felesége, lánya és családja „Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni. Nem volt idő arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok nézzetek föl az égre!” Fájó szívvel tudatjuk mindenkivel, aki ismerte és szerette, hogy

ASZTALOS MUNKÁK! Egyedi méretű konyha- és szobabútorok, ágyak, beépített szekrények, hagyományos nyílászárók gyártását vállalom. Tel.: 0630/629-5189 FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS igényesen, kívánt színben, garanciával. Telefon: 06-30/9982485 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 VASALÁST vállalok. Tel.: 06-70/5877672 Kiskunfélegyházi Építőipari Kft. vállalja új házak építését, alapozást, falazást, zsaluzást, vasszerelést és egyéb kőműves munkákat! Számlaképesen, E napló vezetéssel! Konabau Kft. Tel.: 0630/316-4643

LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 06-20/577-4717 –HALASI JÓZSEFKivehető FOGSOR készítése, javítása, fogpótlás, alábélelés, kapocs, törésjavítás garanciával. Tel.: 06-30/908-1798 SZIGETELÉS! Vizes és salétromos falak bontás nélküli szigetelése rövid határidővel, garanciával. Lakott épület nem akadály! www.alaszigeteles.hu Tel.: 06-30/851-8118

„Olyan gyorsan mentél el tőlünk, még búcsúra sem volt időnk. Fájdalmat itthagytad nekünk, még élünk, emléked őrzi szívünk.”

EMLÉKEZÜNK

Mák Ferenc

halálának 4. évfordulóján. - Szerető felesége és gyermekei „Megállt a kéz, megállt a szív, nincs több szó ajkadon. Szívünkben örökké élsz, mert szeretünk nagyon.”

EMLÉKEZÜNK

Tóth Zoltán

58 évesen 2020. február 15-én elhunyt. Drága halottunk temetése 2020. február 25-én 9 órakor lesz a Felsőtemetőben. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. február 27-én 18 órakor a Sarlós Boldogasszony Templomban mutattatjuk be.

- A gyászoló család -

Pajkos László

halálának 17. évfordulóján.

- Szerető családja -


HIDEGBURKOLÁS vállalok. Tel.: 0670/398-2605 H I D E G B U R K O L Á S T , M E L E G B U R K O L Á S T , GIPSZKARTONOZÁST, HŐSZIGETELÉST vállalok. Régi és új házak, fürdőszobák, konyhák stb. akár bontással is. Garanciát vállalunk a munkára! Tel.: 06-30/2332850, 06-20/451-3124 SZOBAFESTÉST kedvező áron vállalok. Tel.: 06-30/727-0828 Bármilyen Lindab-tetőkészítés, bádogozást és tető javítást vállalok. Hívjanak bizalommal! Tel.: 06-70/6564774

„Ha szeretünk valakit, sohasem veszítjük el, mert örökre ott marad a szívünkben.”

Veszélyes fák kivágását vállaljuk alpin technikával. Tel.: 06-70/553-6432 ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Tel.: 06-70/648-4337 LAKÁSFELÚJÍTÁS, tetőfedés, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 06-20/4691929 Lemeztetők készítése, palatetők bontás nélküli felújítása bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlat! www.palatetojetfelujitjuk.hu Tel.: 0670/9488-087

HIDEGBURKOLÁS, MELEGBURKOLÁS! Vállalom régi és új házak, fürdőszobák, konyhák stb. csempézését, padlólapozását akár bontással is, szobák, nappalik stb., laminált parkettázást garanciával. Tel.: 06-30/218-3622 Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók készítése, javítása, gurtni csere hétvégén is. Tel.: 06-20/354-4495

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik

EMLÉKEZÜNK

Mihály Lajosné szül.: Kurucz Ilona

Kis Pál János István

(1929-2020)

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

(1985-2010)

halálának 10. évfordulóján és születésének 35. évfordulóján. Emlékezik: Édesanyja és Józsi

- Gyászoló család -

„Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt az emlékedet. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, amit tőlünk senki soha el nem vehet, hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni Nélküled.”

EMLÉKEZÜNK

és

Baranyi István Baranyi László

halálának 15. évfordulóján - Feleséged és fiad Pityu -

halálának 12. évfordulóján. - Édesanyád, öcséd Pityu -

FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdő gyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 0630/813-5963 Festőcsapat munkát vállal. Tel.: 0630/727-0828 Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók javítását, készítését, gurtnik cseréjét vállalom. Tel.: 06-70/248-2987, 0630/734-6255

KŐMŰVES MUNKÁT vállalok! Térkövezés, régi épületek teljeskörű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/237-2840 Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, burkolása, felújítása, csatornázás, fémszerkezeti munkák, hegesztések, vaskapuk, ajtók, teraszok javítása, újak készítése (számlaképesen), rövid határidővel. Érd.: 30/249-7855, 30/288-6107 Kisebb és nagyobb LAKATOS MUNKÁK. Nap és eső ellen TERASZTETŐ építése Lindabból. Könnyű szerkezetű mellékhelyiségek, kisebb házak szendvics panelből, tároló műhelyek, házikók Lindabból BARÁTI ÁRON. „Ha rossz a zárja, lóg a kapuja, akkor azt „LakaTóni” megoldja! Hívjon bátran! Tel.: 06-30/4416738

„Búcsú nélkül mentem én el tőletek. Nem búcsúzom, ma is élek köztetek. Szívetek ne eméssze fájdalom, vigasz legyen, hogy örökké álmodom.”

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik

Gémes József temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család „Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké tart szívünkben a Rád emlékezés. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.”

EMLÉKEZÜNK

Péter-Szabó Mihály

halálának 2. évfordulóján

- Szerető családja -

SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867 Bármilyen tetőjavítást, bádogozást, szegődeszkázást, cseréplécezést, új tető készítést vállalok. Hívjanak bizalommal! Tel.: 06-70/656-7155 Tetőfedő, bádogos, tetők áthajtása, Lindab lemeztető, lécezés, tetőjavítás, kúpcserép lekenés, verébdeszkázás, ereszcsatorna készítést és javítást vállalok anyagbeszerzéssel együtt, kedvezményes áron. Tel.: 06-20/9552478, 06-30/899-4198

UTÁNFUTÓ BÉRELHETŐ! Tel.: 0630/868-4467 Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogosmunkát, új tetők készítését, tetőáthajtást, Lindab-lemez felrakását vállalom anyagbeszerzéssel, kedvezményes áron. Ereszcsatornázást 2500 Ft/m munkadíjjal. Tel.: 06-30/6417614

„Nyugodjál csendesen legyen békés álmod, találjál odafönn örök boldogságot.”

Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919 BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864 Vállalom új tetők készítését, ácsmunkát, tetőfelújítást javítással, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Tel.: 06-30/375-9762

Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/2276273

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a szomszédoknak, jó barátoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik

Tóth István

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család -

Varga András (1940-2020)

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek. - Gyászoló Élettársa és családja -

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

Csönge Lajos Jánosné szül.: Kis Julianna

életének 65. évében 2020. február 11-én elhunyt. Temetése 2020. február 21-én 14 órakor a Felsőtemetőben lesz. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. február 21-én 7 órakor a Szent István Templomban mutattatjuk be.

- Gyászoló család -


16

2020. februรกr 21.