__MAIN_TEXT__

Page 1

Redőny, nyílászáRók 20-40% kedvezménnyel közvetlen a gyártótól! KODEROLL KFT.

385625

gyártása és szerelése.

Tel.: 06-30/9361-535, 06-94/784-744 Email: konyatibor66@gmail.com

VAS MEGYEI SZUPERINFÓ

2020. február 12., 7. hét

Köszönet a szombathelyi adományozóknak

Szombathely, Hollán E. u. 21. • Tel.: 94/316-387 (az Orlay Iskola mellett)

Kedvező árakon, készletről dolgozunk. Függöny leszedését megkönnyítő karnisok és mosást nem igénylő asztalterítők.

387040 385608

Várom egy finom kávéra, hogy megtervezzük leendő otthonát!

Számlaszám: OTP 11747006-20215309

Még több ajánlat: www.szuletett-ingatlan-szombathely.hu

Kérjük adója

1%-val segítsen!

Megbízóim részére díjmentes felmérés, akciós megbízói díj!

partner

Mészáros Dóra +36 30 9294 789

Szemüveg éS napSzemüveg akció! Egyéb adományokat is szívesen továbbítunk a rászoruló gyermekek családjai részére! Info: laszlorita@freemail.hu

27%

ÁFA

TIPO MODELLEK MÁR

3 690 000 Ft-tól

MAGYAR AUTÓ ÉS MOTORKERESKEDÉS

Vegyes átlagfogyasztás: 4,1- 7,1 l/100 km; CO2-kibocsátás: 108-164 g/km. A garanciával és a szervizzel érintett időszak – nem ideértve a km futást – azonos, 5 év garancia: 2+3 év. Maximum Care, vagy 100 000 km futásig kiterjesztett garancia a mindenkori ÁSZF feltételei alapján. A képen látható autó illusztráció. Az ajánlat csak bizonyos modellekre és a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, az ajánlat és a garancia részleteiről érdeklődjön a www.fiat.hu oldalon vagy a márkakereskedésekben.

Szemüvegvásárlás esetén ingyenes látásvizsgálat: Dr. Zabó Éva fiat.hu

387618

AZ ÚJ FIAT TIPO SPORT MEGÉRKEZETT.

Érvényes: Komplett új szemüveg és napszemüveg (vagy dioptriás napszemüveg) vásárlásakor az áfa tartalom leszámításra kerül. A kedvezmény az új megrendelésekre vonatkozik, február 1-től 29-ig érvényes. Részletek az üzletben.

9700 Szombathely, Zanati út 27/A Tel.: 94/522-880 www.bonuskft.com

Szombathely, Fő tér 7. Bejelentkezés: 94/329-029 Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig: 8.30-17.30, Szombat: 8.30-12.30

385642

Egyedi hajlítást vállalunk!

Több a Jóból

MAGYAR

Új építésű ikerházak, családi házak Szombathely mellett! • Nappali+ 2 félszobás 400nm-es telekkel 28,5 M Ft • Nappali+ 3 félszobás 400nm-es telekkel31,5 M Ft • Nappali+ 4 félszobás 650 nm-es telekkel41,9 M Ft

Adószám:

18899180-1-18

385651

MM

Fotó: facebook/archív

385688

Többféle színben trapézés cserepeslemez. Horganyzott csatornák és kiegészítők. Szükség esetén kivitelezőt ajánlunk

FAMILY OTTHONPARK 2020

Alpokalja a DAGANATOS GYERMEKEKÉRT Közhasznú Alapítvány

Szombathely, Csaba u. 5/A • Tel.: 06-30/30-10-243 www.vasibadogosbolt.hu • Bádogos Bolt Szombathely

Trifa színes acél és alumínium csatornák készletről!

Várja önt az MMIK-ból ismert KLÁRA

új jeKt O pr

BÁDOGOS BOLT

Szombathelyen csak nálunk! Függönymosást továbbra is vállalunk.

K CSO

Az adventi időszakban a megyeszékhely lakossága szívesen adományozott. Sok szülő a gyermekével együtt hozta a felajánlottakat a Szombathelyi Polgár Kulturális Alapítvány önkénteseinek. Cikk a 2-3. oldalon. 

6-7-8. oldal


2

Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

Szakértő válaszol

Köszönet a szombathelyi n Az adventi időszakban a megyeszékhely lakossága szívesen adományozott. Sok szülő a gyermekével együtt hozta a felajánlottakat a Szombathelyi Polgár Kulturális Alapítvány önkénteseinek. A múlt év karácsonyát megelőző három hétvégén immár nyolcadszor találkozhattak a Metro áruház vásárlói a Szombathelyi Polgár Kulturális Alapítvány adománygyűjtőivel.

a hét társasházkezelői szakértője

Menjünk biztosra! – Miért fontos egy társasház esetén a biztosítás? n Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mire nyújt egyáltalán fedezetet a társasházak esetében a biztosítás.

Az alapítványt még a kilencvenes években hozták létre, azzal a céllal, hogy városunk kulturális és karitatív munkáját segítse. Harmincöt önkéntesük végezte a gyűjtést az adventi időszakban. Mindenki legalább egy 8 órás műszakot vállalt. Karitatív tevékenységük célja a megyében található egyesített gyermekvédelmi intézmények rászorulóinak megsegítése volt (Rum-Kastély és kőszegi Nagy László EGYMI, gencsapáti Ernuszt Kelemen gyermekotthon).

Ha pedig valami baj történik, mihelyst észreveszik a kárt, értesíteni kell a társasház kezelőt, akik megadják a kárrendezéséhez szükséges felvilágosítást és intézkednek a kárbejelentésről a biztosító felé. Még egy fontos dologra felhívnánk a figyelmet ennek kapcsán: a biztosítások felülvizsgálatára. Sokszor évekkel ezelőtt megkötött biztosításokkal talákozunk egyes házaknál, amik rég elavultak, korszerűtlenek, ezért kedvezőtlenek a társasházra nézve. Előfordulhat, hogy a nem jól megválasztott biztosító nem vagy kevesebbet fizet, de nálunk a szakembereink erre külön is odafigyelnek.

TÁRSASHÁZAKBAN OTTHON VAGYUNK!

06 70 609 94 19 info@vasihazkezelo.hu • vasihazkezelo.hu

De a tartós élelmiszerekkel elérik az öregek otthonát, a családsegítőket és egyéni rászorulókat is. A helyszínre szállítások január elején, a téli szünet után kezdődtek, és most, egy hónappal később fejeződnek be. A gyűjtött tartós élelmiszerek (tej, liszt, cukor, étolaj, rizs, száraztészta, konzervek) mellett a nagylelkű vásárlók nagy men�nyiségben adományoztak szaloncukrot, csokoládét, lekvárokat, instant kakaót, teát, déligyümölcsöt. Ezekkel nagy örömöt okozva a

Szombathelynek is legyen Nemzeti n 2020. június 4-én a trianoni békediktátum aláírásának 100 éves évfordulójára emlékezik a világ magyarsága.

385580

Mi minden esetben azt javasoljuk, hogy biztosítást kötni kell és érdemes is, ugyanis a teljes körű társasház biztosítás a pincétől a padlásig biztosítási védelmet nyújt a ház épületszerkezeti részére, amiben a közös, legyen az a lépcsőház, a pince vagy a padlás illetve a külön tulajdonú- lakások, tárolók- részek is benne vannak. Maga a biztosítás a közös költségbe van építve, így havonta szükséges fizetni. Ez könnyebbség olyan szempontból, ha nincs a ház egésze biztosítva és kár éri a házat, nem kell hirtelen egy összegben sok pénzt kiadni. Gondoljunk csak bele, a társasháznak a saját költségvetéséből kell fedeznie a helyreállítást például, ha egy komolyabb vízcsőtörés volt, amelynél több lakás, a lépcsőház, pince elázott, vagy a pincébe betört a víz. A biztosítás megléte esetén ezeket a költségeket a biztosító fizeti. Biztonságot jelent a biztosítás arra az esetre is minden egyes lakónak, ha véletlenül egy nagyobb kár

(például robbanás) következik be és ennek helyreállításához a társasház nem rendelkezik elegendő pénzzel. Ezért is érvelünk amellett, hogy kell a társasházra biztosítás, hiszen a több milliós helyreállítási költséget nem a lakóknak kell kifizetni.

Az ország számos településétől eltérően Szombathelynek a mai napig nincs olyan emlékműve, amely alkalmas és méltó helyszínül szolgálhatna a városi szintű megemlékezések megtartásához. E cél érdekében fogott most össze hét vasi egyesület. A Honderű Asztaltársaság Egyesület, a Polgárok a Városért Egyesület, a Polgári Egyesület Szombathelyért, a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület, a Rákóczi Szövetség Vas Megyei Szervezete, a Szülőföld Egyesület, valamint a Vas Megyéért Egyesület megalakította a Nemzeti Összetartozás Szombathelyi Emlékbizottságát, amelynek

feladata lesz a helyszín kiválasztása, a tervek elkészíttetése, az engedélyek beszerzése és a szükséges anyagi fedezet összegyűjtése. A közösségi oldalon is közzétett felhívásban a kezdeményezők hangsúlyozták: A Magyarország feldarabolását és nemzettársaink egyharmadának idegen államok fennhatósága alá kényszerítését eredményező nagyhatalmi döntés nemzeti történelmünk tragikus sorsfordulója. A békediktátum területileg súlyosan megcsonkította Vas vármegyét

is, felbecsülhetetlen anyagi, gazdasági és lelki károkat okozva székvárosának, Szombathelynek. Városunkban azonban – az ország számos településétől eltérően – napjainkig nem készült a 100 évvel ezelőtti tragikus eseményre utaló emlékmű, amely alkalmas és méltó helyszínül szolgálhatna a városi szintű megemlékezések megtartásához. A gyűjtés koordinátora a Polgárok a Városért Egyesület. Aki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, az feliratkozhat az osszetartozas.


Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

3

adományozóknak

Fotó: facebook/archív

megajándékozottaknak. Tájmel Andrea, az alapítvány vezetője és az alapító Molnár József megállapították, hogy a megyeszékhely lakosságának mintegy 10%-a adományozott ezen a helyen és ebben az időszakban. Sok szülő együtt hozta kicsi és nagyobb gyermekével a felajánlottakat. A fiatalok között is növekedett az adakozókedv. Néhány felajánlás teli bevásárló kocsi volt! Ezúton is köszönik a jószívű szombathelyi vásárlóknak, a Metro áruház igazgatójának és dolgozóinak, hogy céljaik megvalósítását segítették! A Szombat he lyi Polgár Kulturális

Alapítvány év közben is részt vállal a rászorulók támogatásában. Tevékenységét, karitatív szolgálatát önerőből, heti rendszerességgel igyekszik végezni. A rászorulókat arra kérik, hogy igény esetén kedden 9 és 10 óra között hívják a 06/94-792-910-es telefonszámot, adják meg nevüket és lakcímüket, és egy-két mondatban vázolják szociális helyzetüket. Az ügyeletes munkatárs megmondja, mikor és hová lehet menni a segélycsomagért, illetve a készlettől függően ruhákért. Ugyanezen az elérhetőségen lehet adományokat is felajánlani (élelmiszert, használt, de tiszta ruhát, tűzifát, megfelelő állapotú bútorokat stb.). Az alapítvány köszöni az olvasók bármilyen segítségét!

Összetartozás Emlékhelye!

Akc iók

Szombathely, Széll Kálmán u. 14.

-ig!

ár 29 20. febru

20

akár

-50%

yel

kedvezménn

például:

06-20/400-50-31, 06-94/514-318 szombathely@jola.hu

Sárvár, Rákóczi u. 11. 06-20/400-50-29

külső tokos, műanyag:

60x60cm bukó-nyíló:

8.990 Ft /m² -től

KI

LIN

CS

20

29

-ig

3db beltéri ajtó vásárlása esetén:

AJÁNDÉK KILINCS!

AJTÓ ABL AK TA T PARKE SKAPU Z GARÁ ETELÉS IG HŐSZ

Szekcionált garázskapu motorral és 2 db távadóval

+

Szúnyoghálóval kombinált:

90 Ft-t .9 9 0 2 t F 0 9 14.9

90x120cm bukó-nyíló:

2.

Nyitva: h-p: 9-17 ó. szo: 9-12 ó.

Redőnyök

Műanyag ablakok

29.900 Ft

sarvar@jola.hu

jola.hu

14.900 Ft

.0 20

megoldatlanságával, de egyben erőt merítve a külhoni magyarság megmaradásba vetett hitéből és értékelve azt – a nemzeti összetartozás évének nyilvánította. -CSB-

387041

TÉLI

A magyar kormány egyébként a 2020-as évet – számot vetve e békediktátum által okozott politikai, gazdasági, jogi és lélektani problémák máig tartó

1,3m² a minimum számolási egység!

/m² -től

Baronial tölgy*

laminált padló *Az ár a kiegészítők megvásárlása esetén érvényes!

7 mm!

*Az ár 2250x2025 mm-es, fehér, 40 mm-es, szélesbordás kapura vonatkozik

Szalagparketta MEGOLDÁS 30 ÉVRE! Mintegy 200 féle fa parketta

31-es kopásállóság!

1.790 Ft /m²-től!

ól*

LIGNUM Lakkozott Tölgy 7.490 Ft /m² helyett

6.690 Ft

/m2

385498

szombathely@gmail.com címre írt levéllel, a név és elérhetőség megadásával. A megyei közgyűlés már jelezte, szívesen az ügy mellé áll.


Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

Szombathely, Mátyás k. u. 34. Tel.: 94/508-575 Fax: 94/508-576 Nyitva: H-P. 730-1200, 1230-1600

• hagyományos és bukó-nyíló ablakvasalatok • többpontos és hagyományos zárak • magas biztonságfokozatú hengerzárbetétek • egységes és vezérkulcsos hengerzárbetétek • hagyományos ajtó- és ablakkilincsek, pántok • réz, króm, mattkróm, bronz ajtókilincsek • tömítőprofilok, szilikonok, purhabok • vízvetők, faipari ragasztók.

www.centromarkabolt.hu • E-mail: centromarkabolt@chello.hu

Trapézlemez 749 Ft/m2+Áfa-tól (Bruttó 950 Ft/m2-től)

384620

Centro 100 Márkabolt

9444 Fertőszentmiklós, 1747/48 hrsz. Tel.:06-66/476-021 06-30/534-6526 E-mail: aronprofil@aronprofil.hu www.aronprofil.hu

Laki kertigép Gondolkodjon időben. Javítassa meg hibás kertészeti gépet. Szakszervizünk rövid határidővel, garanciával vállalja fűnyírótraktorok, fűnyírók, bozótvágók, sövényvágók, motorfűrészek, rotációs kapák, vízszivattyúk, háti benzinmotoros permetezők javítását. 9700 Szombathely, Rumi út 311. Tel: 94/327-496

385607

Zárak, vasalatok

ARON PROFIL

TRAPÉZLEMEZ Egyenesen a gyártótól

386337

 Üvegek, tükrök szabása  Hőszigetelő üvegek gyártása, javítása  Ajtók, ablakok üvegezése, hagyományos üvegezés

386724

Lakossági üvegezés:

Továbbá:

Zuhanykabinok, üvegajtók, üvegkorlátok, üvegtetők, konyha hátfalak..

gyártása és szerelése

Elérhetőség:

Tel.: 06-92/510-082 06-30/822-69ve15 g.hu megrendeles@zalau

Cím: Zalaegerszeg,

Szükségmegoldások helyett pályázz!

Hock J. u. 51. EVO Ipari Park

I M P R E S S Z U M Ingyenes információs hetilap, a Hungária Szuperinfó laphálózat tagja. Kiadja: Maraton Lapcsoport-Multivízió Kiadói Kft., 8200 Veszprém, Házgyári út 12. Felelős kiadó: Heffler György és Vida-Varga Andrea ügyvezető igazgatók Főszerkesztő: Heffler György Lapigazgató: Tompa László laszlo.tompa@maraton.hu Ügyfélszolgálat: Szombathely Széll K. u. 40. Tel: 94/511-254, 30-500-6191 Nyomdai kivitelezés: ADC Hungary Kft. Terjesztés: DMH Magyarország Kft Vas Megyei Szuperinfó Megjelenik minden héten 40 000 példányban Megjelenés napja: szerda Lapzárta: péntek 15.00 óra

Akár biciklitároló építésére is megnyerheted az 1,2 millió Ft-os fődíjat az OTP Business Társasházi Pályázatán. Akár a lakók maguk is pályázhatnak, amennyiben rendelkeznek meghatalmazással. A beadásnak nem, a nyeremény átvételének azonban feltétele, hogy a társasház az OTP Banknál vezesse pénzforgalmi számláját. Pályázatok benyújtásának határideje: 2020.05.17. A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes feltételek: www.otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat 06 1 20/30/70 366 6666 • 06 1 366 6030

387165

4

A Szerkesztőség fenntartja magának a jogot az olvasói levelek tartalmának szerkesztésére és közlésére. Szerkesztőségünk a jogszabályokba ütköző, etikailag kifogásolható hirdetések közlésétől elzárkózik, a megjelent hirdetések tartalmáért és a nyomdai hibákért felelősséget nem vállal.


Vas megyei Szuperinfó

Teljes kivitelezés, ingyenes felmérés, szaktanácsadás.

A gombák természetes erejének ismerete több évezredre nyúlik vissza. A gyógygombakivonatok az immunrendszer szabályozásán keresztül nyújtanak segítséget az egészség megőrzésében.

384592

Az akció 2020. február 12-29-ig érvényes!

Max-Immun Gyógygomba Inf. Központ Szombathely, Kossuth Lajos u. 17. +36-94/500-394, +36-70/383-6136 www.max-immun.hu, info@max-immun.hu

385565

Érvényes: 2020. február 29-ig.

386416

- Laminált fa-, szalag-, svédpadlóés bambuszparketták - Bútorlapszabászat és szerelvények, gyártás - Redőnyök, reluxák, szalagfüggvények, szúnyoghálók - Beltéri fa-, furnéros és dekor ajtók nagy választéka - Fa ablakok 92mm-es profillal, 3 rétegű üvegezés Ug=0,5 W/m2K

SOPRONI CÉG MUNKATÁRSAKAT KERES

ALUMÍNIUM­ SZERKEZETEK GYÁRTÁSÁRA ÉS BESZERELÉSÉRE.

384684

-42% • fa -17% • műanyag

5

NÉMETNYELV-TUDÁS ELŐNY. MAGAS KERESETI LEHETŐSÉG. Önéletrajz küldése: office@asmontage.hu Érd.: h–p. 8–14 óráig a +36-20/665-8476-os számon. AS Montage Kft.

385551

Nyílászárók:

AZ ÖN HIRDETÉSÉVEL!

Nyílászáró és parketta szakkereskedés Körmend, Rákóczi u. 23. –Tel.: 06-70/455-95-21 www.vasisekolo.hu – sekolo@sekolo.t-online.hu

Minden szerdán 40.000 példány

2020. február 12.

Szombathely, Hunyadi út 45. (a Megyei Munkaügyi Központ mellett)

Bond TV-s gardrób

Akciós rugós franciaágy

392 900 Ft 261 900 Ft

112 500 Ft 74 990 Ft

Hannover 3-2-1

349 900 Ft 299 900 Ft

Baldo szekrénysor 213 800 Ft 142 500 Ft

Messina szekrénysor 274 800 Ft 183 200 Ft

Viktória szekrénysor 149 900 Ft 118 400 Ft

Kinga konyha

Bence kanapé

139 900 Ft 119 000 Ft

115 200 Ft 76 800 Ft

Corfu szekrénysor 213 800 Ft 142 500 Ft

Paulina II. kanapé

171 900 Ft 114 600 Ft

Cindy kanapé

144 600 Ft 96 400 Ft

Alfa rugós franciaágy 119 600 Ft 79 700 Ft

Kitti elemes konyha

Capri 239 gardrób

221 900 Ft 147 900 Ft

Casa kanapé

149 900 Ft 99 900 Ft

Üveg dohányzó asztal nagy választékban!

Dézi kanapé

85 800 Ft 57 200 Ft

386342

www.realbutor.hu

Realbutor Tel.: +36-20/275-22-22 • Nyitva: H.-P.: 9.00-17.30, szo.: 9.00-12.30


Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

CSOPORT

Die Raaberbahn Cargo sucht für ihr Team folgende Verstärkungen: sucht zur Verstärkung ihres Teams

A TARAVIS Baromfi- és Élelmiszeripari Kft. Sárvár-rábasömjéni üzemébe hosszútávra, hétfőtől péntekig, egy- vagy két műszakos munkarendbe munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe:

Triebfahrzeugführer

Saját állományú mun kaviszony magyar tula jdonú családi vállalkozásban, hűsé g bónusz, béren kívüli juttatáso k, 100%-ban térített Volá n busz vagy vonatbérlet, ingyenes céges buszjára tok.

(egy műszakos munkarend, munkakezdés: 3:40) Feladatok: tehergépkocsik fogadása, baromfis rekeszek leszedése, baromfi függesztése, rekeszek tisztára mosása

Ihr Profil: • Sie haben Ihre Lokführer/innen Ausbildung abgeschlossen und besitzen eine gültige EU-Fahrerlaubnis • Deutsch Mindestniveau B1 zertifiziert • Sie sind zuverlässig flexibel und Motiviert.

Csomagológép kezelő, gépBeállító Feladatok: csomagológépek üzemeltetése, karbantartása. (többműszakos munkarend)

Hűtőraktáros

(többműszakos munkarend, előny targonca vizsga) 386732

Üzemi takarító (délután és éjszaka) segédmunkás

(állandó délelőtt, munkakezdés 5:40) Feladatok: árumozgatás, rakodás. Elsősorban férfiak jelentkezését várjuk. E-mail: hr@taravis.hu

Bewerbungen an personal@raaberbahncargo.at @amicsirkenk.gallus

Tel.:

06 70/938-8711

386918

Wir bieten Ihnen: • Gehalt laut EU KV • Cargo Pauschale für jede geleistete Stunde • Junges Dynamisches EVU mit ständigen Verkehrszuwachs • Betriebspension.

Amit kínálunk:

Baromfi-feldolgozó segédmunkás

Taravis Kft. 9600 Sárvár, Rábasömjéni út 129. Mobil: +36 70 938 8711 Web: www.gallus.hu

Minden szerdán 40.000 példány

AZ ÖN HIRDETÉSÉVEL! Celldömölkön már 20 éve dinamikusan növekvő, technológia-orientált német középvállalat keres

MÉRÉSTECHNIKUS

Keressük németül beszélő új munkatársainkat!

Főbb feladatok, munkák: – OGP mérőgéppel mérések végzése és mérőprogramok készítése – késztermékek mérése, ellenőrző folyamatok elvégzése – beérkező anyagok, termékek minőség ellenőrzésének elvégzése

A Swiss Post Solutions piacvezető szolgáltató az üzleti folyamat-kiszervezés és a dokumentum-feldolgozáshoz kapcsolódó innovatív szolgáltatások területén. A cég a berni (Svájc) székhelyű Swiss Post csoport tagja. Az SPS 7000 dolgozója és tapasztalt partnerei segítségével az iparág teljes spektrumát lefedi, különös tekintettel a banki, biztosítási, telekommunikációs, egészségügyi szektorra, ügyfeleit több mint 20 országban kiszolgálva. Az SPS szakmai befektetőként a 2018-as év során vásárolta meg a vasvári térségben 21 éve jelenlévő, több mint 300 főt foglalkoztató dokumentumfeldolgozó központ rábahídvégi telephelyét a kínált szolgáltatásokkal együtt.

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

AdAtrögzítő

Német Nyelvű AdmiNisztrátor

• Gépjárműlízing szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumentumok rögzítése ügyfélrendszerekbe elvárások: • Alapfokú német nyelvtudás • Felhasználói szintű MS-Office ismeretek

• Meglévő gépjárműlízing szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumentumok feldolgozása, könyvelése • Lízingszerződésekkel kapcsolatos adatok kezelése elvárások: • Középfokú végzettség • Középszintű német nyelvtudás • Felhasználói szintű MS-Office ismeretek

AmIt KínálUnK: • Cafetéria juttatás • Céges buszjárat • Nemzetközi munkakörnyezet, fiatalos, dinamikus csapat

Jelentkezéseket a toborzas.VRH.HU@swisspost.com e-mail címre várjuk. IsmeRJ meG mInKet A FACebOOKOn!

swIss POst sOlUtIOns GmbH mAGyARORszáGI FIóKteleP

Elvárásaink: – középfokú műszaki végzettség – hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat – műszaki rajz olvasási ismeret – 3D mérőgép ismerete előny – betanulás/ továbbképzés céljából utazásra való hajlandóság (németországi anyavállalathoz) Amit kínálunk: fiatal, lendületes csapat, motiváló légkör, vonzó juttatási csomag Munkavégzés helye: Celldömölk Építők útja 8/a

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje jelentkezését az alábbi címre:

PVS-Hungary Kft. 9500 Celldömölk Építők útja 8/a Tel.: 06 95 525 513 • E-mail: m.bodi@pvs-plastics.net

385062

munkatársat, teljes munkaidős munkarendbe.

386795

6


Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

Aréna Savaria mellett 2szoba+hall, 57m es napfényes második emeleti lakás.Azonnal költözhető. 16.500.000Ft 06-30/3592837 2

*87081*

LAKÁSELADÁS Bem utcában felújított, szigetelt házban 1 szobás, felújított lakás eladó. Irányár 14 millió forint. Tel.:+36-70/941-7500 *87380*

LAKÁSKERESÉS Sürgősen keresek Szombathelyen állapottól függetlenül lakást. 06-70/633-9825 *86093*

Készpénzért autóját, teherautóját megvásároljuk, állapottól függetlenül. Házhoz megyünk! Tel.: +36-70/669-7777

Redőny-akciók

*81303*

60-70%-os árakon visszavonásig.

Matematikából alsó tagozatos gyermekek egyénre szabott fejlesztése, korrepetálása. 06-30/703-5942

Reluxa, szalagfüggöny, napellenzők, harmonikaajtók, szúnyoghálók szerelése, javítása. Plusz nyugdíjas kedvezmények, vidéken is.

TÁRSKERESÉS

RÉGISÉG, ÉKSZER Vennék szignós olajfestményt, bronz szobrot 1980-ig. Kizárólag magánszemélytől saját részre. 06-30/2982-108 *86511*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT FELÚJÍT-LAK: családi házak, lakások komplett felújítása! Festés, burkolás, kőművesmunkák, víz- és villanyszerelés. Érdeklődni: +36-30/872-0564. *78996*

Gipszkartonozási munkák: álmennyezetek, szerelt falak, tetőterek, burkolási munkák festés, tapétázás. 06-70/434-0125

ALBÉRLETKERESÉS

*84564*

*86957*

JÁRMŰ AUTÓBONTÓ Nagycenk. Gépjárművek, roncs­autók leadása, felvásárlása, hivatalos bontási igazolás kiállítása, teljeskörű ügyintézéssel. Szállítás megoldható. Tel.: +3620/521-9183 (Bontótéka Kft. Regisztrált autóbontó)

Redőny, szúnyogháló, reluxa, szalagfüggöny gyártása, szerelése. Redőnyjavítás, gurtni csere!

06-30/588-0444

385598

Bútorozott albérleti szobát keresek Szombathelyen. Tel.: 06-20/440-8616

Redőny javítás, gurtni csere! Új rovarhálók, árnyékolók redőnyök megrendelhetők! +36-20/320-4815 *85570*

ÁLLÁS Két szobafestőt keresek azonnali kezdéssel. Jelentkezni: Bognár Gábor 06-70/522-0053 *84714*

Redőnyjavításban jártas, saját autóval, önállóan dolgozó munkatársat keresek, hos�szútávra. 20/297-3510. Károlyi Péter. *85537*

OKTATÁST VÁLLAL Bolti eladó, Boltvezető, Szakács, Cukrász, Pincér, Vendéglátásszervező, Vendéglátó üzletvezető, Vendéglátó Eladó, Aranykalászos Gazda OKJ tanfolyam. 0670/593-2232. www.minervakft.hu (E000909/2014/A001-A011) *86601*

*87449*

46-éves szombathelyi férfi megismerkedne hasonló korú hölggyel, komoly-kapcsolat reményében. Tel.:06-20/593-2756 *72965*

*82037*

63 éves nyugdíjas, dolgozó, józan életű, nemdohányzó férfi szerető társat keres komoly hölgy személyében. 06-30/823-5961

Metszés, permetezés, rotációs kapálás, sövényvágás, fűnyírás kerti munkát vállalok. Szombathely-06-30/342-9248

*86960*

70-es férfi biztos háttérrel, nemdohányzó hölgy hívását várja. 06-70/231-2779 *86997*

VEGYES Gyűjteményembe-keresek könyveket, porcelánokat, festményeket, órákat, pénzeket, hagyatékból dísztárgyakat. 06-20/4153873 *75298*

387267

*78360*

és szójaszósszal, curry fűszerkeverékkel, valamint a lime lereszelt héjával ízesítjük. Mialatt minden belekerül a wokba, a kagyló is elkészül. Hozzáforgatjuk a kapribogyót és a spagettit, és tálalhatjuk is a reszelt parmezánnal, a citromgerezdekkel. Elkészítési idő: kb. 40 perc.

385539

VEDD KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST!

387344

Autóbusz-vezető kollégákat keresünk Szombathely és térségébe!

allas@volanbusz.hu

*83433*

*85644*

info@max2.hu • +36 30 / 937-0429

Bővebb információ:

*83952*

Szekrénysor, franciaágy, kapálógép, mosógép, szivattyú 1300W, fagyal, nortonkút eladók. 06-30/204-7338 Tálalószekrény 1910-ből , fehér, kétrészes, 9 fiókos, felújított eladó. 06-30/412-8561

gyáraknak-Üzemeknek – hoSSzútávra iS!

www.volanbusz.hu/karrier

*80209*

Régi pénzeket, kitüntetést, világháborús tárgyakat, fényképeket, könyveket, képeslapot, antik tárgyakat vásárolok gyűjteményembe. 06-30/589-8451

Hagyatékból származó dunnákat, párnákat, régi bútorokat vásárolok. 06-70/3222437

(1 – 60 fő) a következő munkákra:

Jelentkezz hozzánk, ha: • van „D” kategóriás jogosítványod („C” kategória megléte esetén képzési lehetőséget biztosítunk) • van PÁV 2 minősítésed • rendelkezel GKI kártyával (megszerzését támogatjuk) • kiszámítható, hosszú távú munkalehetőséget keresel Jelentkezz és legyél csapatunk tagja Te is!

*84539*

Kulcsokat-fogókat, kalapácsokat, satukat, mérőeszközöket, menetfúrót-vágót, műhelyberendezéseket, kisgépeket, kertiszerszámokat vásárolnék. 06-20/415-3873

Spagetti a’ la gourmet fekete kagylóval

SegédmunkáSok Csatornázás-Betonozás-Bontás-Térkövezés-VakolásRakodás-Költöztetés-Ásás-Cserepezés-LomtalanításKaszálás-Favágás-Takarítás és minden másra!

Kiállítás berendezéséhez keresek antik bútorokat és berendezési tárgyakat. 0630/458-7765, 0670/670-8268.

EGY ÚJABB KÜLÖNLEGESSÉG MÁJKY SZAKI KONYHÁJÁBÓL:

*82054*

Társasházkezelő és ingaTlanközveTíTő képzés Szombathelyen! érd.: 94/513-470

Tel.: 06-30/99-42-258

378076

INGATLAN

7

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg spagetti 20 dkg héj nélküli fekete kagyló 10 dkg sziksófű 10 dkg mungóbab csíra tricolor kaliforniai paprika 2 gerezd fokhagyma kapribogyó ízlés szerint 1 db lime frissen őrölt só, bors egy kevés szójaszósz indiai curry fűszerkeverék 1 dl száraz fehérbor 2 ek olívaolaj Díszítéshez: reszelt parmezán, citromgerezd

Elkészítés: A spagettit sós vízben kifőzzük, melybe 1 ek olívaolajat is tettünk. Leszűrjük és félretesszük hűlni. Ha mirelit kagylónk van, előzőleg szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni. Egy wokban felhevítjük a maradék 1 ek olívaolajat, beletesszük a kagylóhúst, pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt fokhagymát. Mind a 3 színű kaliforniai paprikából kockázunk fel, hozzákeverjük a kagylóhoz, és felöntjük a borral. Frissen őrölt sóval, borssal fűszerezzük. Ezután beletesszük a mungóbab csírát, a sziksófűt,


Vas megyei Szuperinfó

2020. február 12.

Nyílászáró kereskedés

Szombathely, Szent Imre herceg út 82/B www.nyilaszaroker.hu • info@nyilaszaroker.hu

-műanyag nyílászárók -fa nyílászárók -alumínium nyílászárók -tetőtéri ablakok -redőnyök, árnyékolás technikai szerelvények -beltéri ajtók -asztalosipari munkák

OGYEI engedéllyel Ellenőrzött minőségű hatóanyag

387568

l

r á z ás

olaj, kapszula www.cbdszombathely.hu Tel.: 94/788-748

Varga Gyógygomba Szombathelyen!

Ingyenes tanácsadás, személyre szabott adagolás, kedvezményes házhozszállítás!

Biobolt Szombathely Díjtalan felszerelés!

385490

yí n k a r á s e 9 1 20

! a r ók

redőnyök, szúnyoghálók, reluxák, árnyékolók

Vas Megyei márkaképviselet

Nyitvatartás: H–P: 900–1700, Szo.: 900–1200

Árnyékolástechnikai szerelvények:

26 éve ügyfeleink szolgálatában!

CBD

Tel.: +36 20 4747 199

387563

8

Teljes körű kivitelezés, felmérés, szállítás, beépítés, hulladékelszállítás, kőművesmunkák, redőnyök, párkányok!

Szombathely, Savaria tér 1/G (keresse kék-fehér tetőnket) a Claudia cukrászdától 50 méterre, a Borostyánkő irányába. Tel.: 94/788-748

www.bioboltszombathely.hu

apróhirdetési akció!

Az akció kizárólag a Vas megyei Szuperinfóba feladott apróhirdetésekre vonatkozik. *Az akció részleteiről érdeklődjön szerkesztőségünkben, Szombathely, Széll Kálmán u. 40.

2020. február 5-től 2020. február 17-ig

két hirdetés áráért hármat adunk!* A Kronospan a magas minőségű faipari laptermékek és kapcsolódó termékek vezető gyártójaként világszerte 40 telephellyel rendelkezik.

Folyamatos terjeszkedéssel kívánjuk pozíciónkat erősíteni a piacon. Ehhez elkötelezett munkatársakra és vezetőkre van szükségünk, akik felelősségteljes cselekedeteikkel képesek eredményeket elérni.

Folyamatos terjeszkedéssel kívánjuk pozíciónkat erősíteni a piacon. Ehhez elkötelezett munkatársakra és vezetőkre van szükségünk, akik felelősségteljes cselekedeteikkel képesek eredményeket elérni.

Csapatunk erősítéséhez olyan munkatársakat keresünk: - akik elkötelezettek és ambiciózusak - akik szenvedélyesek munkájukban - akik készek a folyamatos tanulásra Alkalmazzunk Kevés formalitás elkötelezett dolgozókat, - akik készek a döntéshozatalra Minimális bürokrácia akik képesek a feladatok Egyszerű megoldások megoldására - akiket a legapróbb részletek is érdekelnek Törekedjünk Eredményorientáltság - akik szeretnek dolgozni és motiválni másokat a feldolgozási Emberközpontúság folyamatban a lehető Részletes ismeretek - akik az egyszerű és hatékony megoldásokat keresik legalacsonyabb Ész, szív, bátorság költségek elérésére Lojalitás - akik kíváncsiak és szívesen tanulnak – a fától a késztermékig - akik mernek kérdezni KÖ OZ - akik képesek rendszerekben gondolkodni LT LK SÉG A L E K VÁ L - akik az eredményeket tartják szem előtt

Csapatunk erősítéséhez olyan munkatársakat keresünk: - akik elkötelezettek és ambiciózusak - akik szenvedélyesek munkájukban - akik készek a folyamatos tanulásra Alkalmazzunk Kevés formalitás elkötelezett dolgozókat, - akik készek a döntéshozatalra Minimális bürokrácia akik képesek a feladatok Egyszerű megoldások megoldására - akiket a legapróbb részletek is érdekelnek Törekedjünk Eredményorientáltság - akik szeretnek dolgozni és motiválni másokat a feldolgozási Emberközpontúság folyamatban a lehető Részletes ismeretek - akik az egyszerű és hatékony megoldásokat keresik legalacsonyabb Ész, szív, bátorság költségek elérésére Lojalitás - akik kíváncsiak és szívesen tanulnak – a fától a késztermékig - akik mernek kérdezni KÖ OZ - akik képesek rendszerekben gondolkodni LT LK SÉG A L E K VÁ L - akik az eredményeket tartják szem előtt

Amit kínálunk: å kiváló bérezés, átlagon felüli pótlékok å nettó 15.000 Ft Jelenléti bónusz å 15 Ft / km bejárási támogatás å nagy önállóság és fejlődési lehetőség egy nemzetközi multinacionális faipari cégnél

387251

EM B

EM

ELL

SZ

E GY SZ

EM

ELL

SZ

Ó

Munkavégzés helye: FALCO Zrt., 9700 Szombathely, Zanati út 26. Feladatok: å munkavégzés a cementkötésű forgácslap üzemben å az üzem gépeinek működtetése, beállítása å az észlelt hibák jelzése a felettes felé å minőségi vizsgálatok végzése, dokumentálása å termelt mennyiségek dokumentálása, rögzítése a vállalatirányítási rendszerben å időnként anyagmozgatási feladatok ellátása Elvárások: å minimum általános iskolai végzettség (8 befejezett osztály) å minimum 1-2 év gépkezelőként, minősítőként vagy egyéb gyártási területen szerzett tapasztalat å négy műszakos munkarend vállalása å megbízhatóság, önállóság, precíz munkavégzés

NY

NY

CK üzemi gépkezelő

SO

SO

Kiemelt termékeket gyártó üzemünkbe munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe:

ÉG

EK

A L AC

A L AC

Érdekes és kihívást jelentő karrierre vágyik egy nemzetközi faipari nagyvállalatnál? Szeretné megosztani velünk a tapasztalatait, hogy közösen még többet érjünk el? Szeretne folyamatosan fejlődni?

S RŰ

Ó

E

EM B

EK

E GY SZ

ÉG

ER

S RŰ

ER

E

A Kronospan a magas minőségű faipari laptermékek és kapcsolódó termékek vezető gyártójaként világszerte 40 telephellyel rendelkezik.

Érdekes és kihívást jelentő karrierre vágyik egy nemzetközi faipari nagyvállalatnál? Szeretné megosztani velünk a tapasztalatait, hogy közösen még többet érjünk el? Szeretne folyamatosan fejlődni?

Karbantartó lakatos

Munkavégzés helye: FALCO Zrt., 9700 Szombathely, Zanati út 26. Feladatok: å gépjavítási, gépkarbantartási munkák végzése å esetleges gépi meghibásodások gyors szakszerű javítása å cserealkatrészek javítása, felújítása å a műszaknapló pontos vezetése, hiányzó alkatrészek, meghibásodások dokumentálása å gépek, gépegységek és a munkaterület tisztántartása å vezető gépészmérnök és szakmai vezető által kiadott egyéb feladatok ellátása å aktív részvétel a rendkívüli esetek, események elhárításában Elvárások: å minimum középfokú végzettség (karbantartó, lakatos,gépész szakmunkás-képesítés előnyt jelent) å minimum 2-3 éves, gépkarbantartásban, termelő üzemben szerzett tapasztalat å hidraulikai és pneumatikai ismeret előnyt jelent å pontosság, precizitás, megbízhatóság å 2 és 4 (folyamatos) műszakos munkarend vállalása Amit kínálunk: å kiváló bérezés, átlagon felüli pótlékok å nettó 15.000 Ft Jelenléti bónusz å útiköltség térítés 15 Ft/km, vagy a busz – vonatjegy 86%-ának térítése å nagy önállóság és fejlődési lehetőség egy nemzetközi multinacionális faipari cégnél

Amennyiben az általunk kínált lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el pályázatát az alábbi e-mail címre:

Amennyiben az általunk kínált lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el pályázatát az alábbi e-mail címre:

hr@falco-woodindustry.com FALCO Zrt. – Bauzek Renáta HR munkatárs +36 94 516 600

hr@falco-woodindustry.com FALCO Zrt. – Bauzek Renáta HR munkatárs +36 94 516 600

NE CsAK tARtsA A Lépést, LépjEN ELőRE!

NE CsAK tARtsA A Lépést, LépjEN ELőRE!

387250

387733

2+1

Profile for szuperinfo

Szombathely 2020.02.12.  

Szombathely 2020.02.12.