__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó GÖDÖLLŐ ÉS TÉRSÉGE

2020. március 6. • XXVIII/10.

ÁLLÁSHIRDETÉS Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt. az

ASZÓDI MALOMBA

Elvárások:

hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Amit kínálunk:

stabil munkahely, versenyképes bérezés és juttatás, útiköltség hozzájárulás.

Pályakezdő és nyugdíjas jelentkezését is várjuk részmunkaidőben is!

CNC OPRERÁTOR KERESÜNK

401092

Érdeklődni és időpont egyeztetés a 06-28-400-412-es telefonon.

A VERESEGYHÁZI GE POWER-BE! MINIMÁLISAN MEGKERESHETŐ

JUNIOR: HAVI ÁTLAG BRUTTÓ 400 000 FT* SENIOR: HAVI ÁTLAG BRUTTÓ 450 000 FT* AMI TARTALMAZZA:

ALAPBÉR CAFETERIA A BELÉPÉS NAPJÁTÓL MŰSZAKPÓTLÉK (DÉLUTÁN 30%, ÉJSZAKA 40%) TÚLÓRA PÓTLÉK (HÉTKÖZNAP 50%, HÉTVÉGÉN 100%) *ÁTLAGOS TÚLÓRÁVAL (1 HÉTVÉGI 8 ÓRA DÉLUTÁN, 1 HÉTKÖZI 4 ÓRA DÉLELŐTT, 2 HÉTKÖZI 4 ÓRA DÉLUTÁN)

BÉREN FELÜLI JUTTATÁSOK: KEDVEZMÉNYE MELEG ÉTKEZÉS KIEMELKEDŐ ÜZEMANYAG TÁMOGATÁS

BÉREN FELÜLI JUTTATÁSOK: ELÉRHETŐSÉGEINK: MUNKA@GE.COM +36 80 880 075

ÉLET-, EGÉSZSÉG-, BALESET BIZTOSÍTÁS BRUTTÓ 100 000 FT ÁTTELEPÜLÉSI BÓNUSZ

LEAN SOR ESETÉN EXTRA LEAN BÉRPÓTLÉK

SZAUNA

HÉTVÉGI HAZAUTAZÁSI TÁMOGATÁS

FITTNESS TEREM

400497

A BETANÍTÁST BIZTOSÍTJUK!

400475

BETANÍTOTT FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK LEZSÁKOLÓ

399022

azonnali kezdési lehetőséggel keres

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!


2

2020. március 6.

Csicseripörkölt

HOROSZKÓP 11. Kos: A napokban minden a tervei szerint alakul. Bármit vesz a fejébe, az pontosan úgy lesz, ahogy tervezi és sikerre fogja vinni. Amennyiben ingatlan vásárlással kapcsolatos tervei vannak, érdemes a héten kiviteleznie őket. Akármilyen akadállyal is találja szembe magát, könnyedén legyőzi őket. Csak legyen magabiztos és tartsa szem előtt a céljait, és ne hagyja, hogy esetleg mások elbizonytalanítsák, de Önnek sem szabad kételkednie. Bika: A héten semmi esetre se igyon előre a medve bőrére. Hajlamos lehet elbíznia magát. Okosan tenné, ha mindent előre megtervezne. Ha így tesz, olyan dolgok is összejöhetnek, amikben bízni sem mert. Érdemes lenne néha meghallgatnia a szakértők vagy éppen a tapasztaltabbak tanácsát, akik segíthetnek elképzelései megvalósításában. Amennyiben szeretne változtatni valamit a külsején, ahhoz tökéletes ez a hét. Ikrek: Tökéletes ez a hét a kapcsolatépítéshez. Új barátokat, de akár új üzletfeleket ismerhet meg. Legyen nyitott és merje megmutatni önmagát, a humoros, és kommunikatív oldalát. Sokszor kissé mereven viselkedik, pedig semmi oka másnak kiadnia magát. Viszont nem ártana kicsit jobban odafigyelnie az egészségére. Ne vegye félvállról, ha kellemetlen tüneteket tapasztal, hanem mielőbb forduljon orvoshoz. Rák: Nem minden fekete vagy fehér, ezt jegyezze meg és akkor könnyen át fogja vészelni a hetet. Legyen kicsit rugalmasabb és próbálja meglátni a dolgok jó oldalát és a különböző helyzetekben a lehetőséget. A napokban szívességet kérhetnek magától, de az lehet az érzése, hogy maga a kezét nyújtja és az egész karját akarják. Valóban, muszáj lesz határokat szabni, ha nem akarja, hogy kihasználják. Nyugodtan mondhat néha nemet. Oroszlán: A hét nyugodt és csendes lesz. Végre lazábbak a napjai és nem kell ezerrel pörögnie. Viszont felmerülhet néhány személyes probléma, amelyeket Ön sem látott előre. Meglepetésként érik magát, de szerencsére képes lesz megbirkózni velük. A következő napokban több alkalommal is sikert érhet minimális erőfeszítéssel az élet különböző területein. Szűz: Bizonyos dolgok megváltoztak maga körül, talán a kapcsolatai is és egyelőre nem tudja, miként viszonyuljon hozzájuk. Ideje Önnek is felelősséget vállalnia a tetteiért. Arra is rá kell döbbennie, hogy nem fogja tudni követni a korábban kidolgozott ütemtervet a héten, mivel valami sürgős és kiszámíthatatlan fog felmerülni. Ez az esemény valószínűleg befolyásolja az összes rövid távú tervét.

HOROSZKÓP 11.

Hozzávalók / 4 adag

• 2 gerezd fokhagyma • 5 db koktélparadicsom • 2 ek sűrített paradicsom • só ízlés szerint • bors ízlés szerint

• 1 ek füstölt pirospaprika • 2.5 dl vörösbor • 70 dkg csicseriborsó konzerv (töltőtömeg)

kat, a sűrített paradicsomot, valamint egy jó adag füstölt fűszerpaprikát. Sózzuk-borsozzuk, és kicsit megpirongatjuk az egészet. Ízesítésként tetszés szerint hozzáadhatunk egy kevés folyékony füstöt, majd felöntjük vörösborral. Alacsony lángon, lefedve, időnként megkeverve addig főzzük, amíg a zöldségek gyakorlatilag szétesnek.

Ekkor hozzáadjuk a főtt, leszűrt csicseriborsót, és az egészet együtt főzzük még egy pár percet, amíg a csicseri átmelegedik és picit tovább puhul. Melegen tálaljuk: köretként bulgur tökéletes választás hozzá, egy kanál vegán tejföllel és jó sok petrezselyemmel megtoldva pedig maga a mennyország! (forrás:nosalty.hu)

• 2 ek napraforgó olaj • 2 db vöröshagyma • 1 db piros és 1 db sárga kaliforniai paprika • 0.5 db hegyes erős paprika

ELKÉSZÍTÉS: A finomra aprított hagymát napraforgóolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kétféle, apróra kockázott kaliforniai, valamint a hegyes erős paprikát és a lereszelt fokhagymagerezdeket. Alaposan elkeverjük, majd 5-10 perc alatt megfon�nyasztjuk őket. Jöhet a pirosítás: hozzáadjuk az aprított koktélparadicsomo-

Mérleg: Úgy tűnik, hogy remek időszak köszönt azokra, akik ingatlant szeretnének eladni vagy vásárolni. Bármilyen hivatalos ügyet intéz vagy szerződést ír alá, legyen nagyon körültekintő. Azok, akik szeretnének valami újat tanulni, remek lehetőséget találhatnak vagy kaphatnak. A héten több új ajtó nyílik meg Ön előtt, amennyiben változatni szeretne jelenlegi helyzetén. Skorpió: Nagyon pozitív hét elé néz. A csillagok az Ön javára dolgoznak, különösen a hét első felében. A hét elején tervezze be fontosabb ügyeinek elvégzését, mert még nagyobb sikerrel számolhat. Viszont lehetőség szerint hagyja szabadon az estéit, mert váratlan, izgalmas meglepetésekben és meghívásokban lehet része, máskor pedig nagy szüksége lesz arra, hogy pihenjen. Nyilas: Egy kissé lázadó lehet a következő napokban. Nem hajlandó csapatban dolgozni, elfogadni mások igazát vagy véleményét és egyáltalán olyan lesz, mintha aki szemben úszik az árral. Bár származik majd ebből egykét kellemes élménye is, de az is biztos, hogy sok konfliktusban lesz része és több alkalommal is megnehezíti a saját helyzetét. Bak: A héten kissé impulzív hangulatban lesz. Néha kimondottan meggondolatlanul cselekszik és beszél, emiatt pedig sok konfliktusba keveredhet. Próbálja meg kicsit visszafogni magát, ha nem akar egész héten veszekedni. Ellenben számos izgalmas, előrelépési lehetőség jelenik meg az életében, csak ki kell tudnia választani a legmegfelelőbbet. Vízöntő: Hihetetlenül éles lesz a nyelve a következő napokban. Nem tudja magában tartani a véleményét, amin nemigen fog finomítani, hogy nem túl meglepő, hogy sokszor sikerül majd belegyalogolnia mások érzéseibe. Ugyanakkor az elméje is vágni fog, mint a borotva és hihetetlenül könnyedén és gyorsan old majd meg bizonyos problémákat és sokszor érhet majd a meglepetés erejével. Halak: Rendkívül élesek lesznek az ösztönei és sokat fognak súgni Önnek. Még akkor is, ha mások nem értenek egyet magával és más utat követnek, akkor is ragaszkodjon a saját útjához. Valószínűleg nehéz döntéseket kell hoznia, de hamarosan megkapja a jutalmát érte. Nyissa ki a szemét és a fülét, és ragadja meg a lehetőségeket, amelyekkel a héten találkozik.

a te dat l á mo ítjuk! s ló a v is meg

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

www.butor-keszites-tervezes.hu

398856

EgyEdi bútorkészítés

399746

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C.

A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

3005725

399550

2020. március 6.

t f 0 0 akció! 5

Magántarifás aPróhirdetési

részletek a hirdetésfelvevő helyeinken!

a részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

27/50‑50‑50

: az akció más kedvezményekkel össze nem vonható. csak hirdetésfelvételi helyeinken személyesen feladott hirdetésekre érvényes.

398868

392985

Vác, dr. csányi L. krt. 51.


4

2020. március 6.

‑ M Ű S O R

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Magyar Krónika 07:25 Szerelmes földrajz 08:00 Térkép 08:30 Noé barátai 09:00 Divat & dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 13:00 Jó ebédhez szól a nóta 13:30 Agatha Raisin 14:25 A mi kis állatkertünk 15:25 Kártyavár 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:35 A Dal 22:20 Atyai pofonosztó 00:05 Bagi Nacsa ÁLLAT

Előnevelt csirke Gödöllőn. Szállítással. Vörös: 430-Ft. 20/9391-895. *392629*

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *400525*

ÁLLÁS

2020. március 7. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 06:00 TV2 ANIMÁCIÓ 10:25 Trendmánia 10:55 Akadémia Itália 11:30 Adri’s Kitchen 12:00 Poggyász 12:35 Hungarikumokkal a világ körül 13:05 Edzőtárs 13:40 A majmok bolygója: Lázadás 15:50 Columbo: Végzetes gyakorlat 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Halálos iramban: Ötödik sebesség 22:35 A Bourne-rejtély 01:20 222 - Párhuzamos vonzalmak

04:05 Ausztrál expressz 05:10 Ausztrál expressz 06:15 Teleshop 06:50 Kölyökklub 08:30 Tini nindzsa teknőcök 08:55 Bakugan 09:25 KölyökKalauz 09:55 Teleshop 10.45 ÉletmódKalauz 11:30 Autogram 12:10 XXI. század 12:45 Élet vagy halál 15:25 Ágyúgolyófutam 2. 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:05 Tammy - Nagymami elszabadul 23:15 A lekoptathatatlan 01:10 Őrültek aranya

*3006067*

Eladó panorámás tóparti telek Alsópetényben! Irányár: 3,2 M ft. Tel: 06308468886

Felsőgödön 40 m2-es ikerház 234 m2-es telekkel eladó. Ára: 22 Mft. 30/274-1790. *3006067*

Vác-Deákváron felújított, II.emeleti, 60 m2-es, loggiás lakás eladó. Ára: 26,9 Mft. 30/274-1790. Nagymaroson panorámás, 3108 m2-es, lakóház építésére alkalmas telek eladó. Ára: 10,5 MFt. 30/274-1790.

*399475*

*3006067*

Nagymaroson Duna-parti 152 m2-es, panorámás ikerház áron alul eladó. Ára: 32,9 MFt. 30/274-1790. *3006067*

*385149*

Verőcén domboldalon panorámás, 40 m2-es tetőtér beépítésű, felújítandó faház eladó. Ára: 8,8 MFt. 30/274-1790.

Felsőgödön 270 m2-es gyönyörű nagypolgári ház eladó 1000 m2-es telekkel 88 Mft-ért. Tel.: 30-488-74-97

*3006067*

INGATLAN

*3006067*

Vácon a belvárosban eladó családi ház 73 MFtért. Tel: 0630 487 3082 *3006067*

Vácon a Káptalan utcában eladó 46 m2-es belső udvaros lakás 25,9 MFt-ért. Tel: 0630 487 3082 *3006067*

Vác belvárosában eladó 129 m2-es nagypolgári lakás 48 MFt-ért Tel: 0630 487 3082 *3006067*

Sződligeten eladó 1325 m2-es építési telek 29,9 MFt-ért Tel: 0620 432 4395 *3006067*

Sződön eladó 700 m2-es építési telek lakható mobilházzal 18,9 MFt-ért Tel: 0620 432 4395 *3006067*

Vác, Cserhát utcában eladó 2+1 szobás, cirkós, III. emeleti lakás 26,9 MFt-ért Tel: 0630 768 6797 *3006067*

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem!l 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:25 A királynő szigetei 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Kékfény 21:30 A maffia nyomában 22:35 Berlin ege alatt

Perőcsény környékén keresek családi házat. Tel: 06304061182

Munkagépek karosszériaelemeinek, és alkatrészeinek fényezésére keresünk kollégát, gödöllői telephelyre. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174

LAKATOS-, bádogos- és esztergagépeket vásárolunk. 06-70/6026-229

06:00 HÍRADÓ 07:00 Családi kör 08:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:25 Jane Austen - Zárt ajtók mögött 14:20 Édes anyanyelvünk 14:30 A csúnya lány 16:05 Hogy volt?! 17:00 Ízőrzők 17:30 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:45 Magyarország szeretlek! 21:20 Hadak útján 23:45 Ez a szerelem 01:30 4 összeesküvő és 1 temetés

Vác, Erzsében utcában 46 m2-es tégla építésű, III.emeleti lakás eladó. Ára: 25,9 MFt. 30/274-1790

*3006067*

GÉP- SZERSZÁM

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:55 Az elveszett ereklyék fosztogatói 11:55 Az elveszett ereklyék fosztogatói 13:00 Glades - Tengerparti gyilkosságok 13:55 Doktor House 14:55 Doktor House 15:50 L’ecsó 18:15 John Carter 21:00 A nemzet aranya 23:45 Neveletlen hercegnő 02:05 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

Eladó Vác belvárosában 51 m2-es 1.emeleti téglalakás. Irányár: 24,9MFt 06305220237 *3006389*

Rétság térségében családi házak eladóak 3,5 M Ft-tól. Tel.: 06305790047 *3006389*

Rétság környékén keresek családi házat vagy lakást. Tel.:06705132808

*3006389*

Vácon és környékén eladó lakást keresek. Tel 06204899340 *3006389*

Kismaros környéken eladó telket, nyaralót,családi házat keresek ügyfeleimnek!0620-365-6258

*3006389*

Kiadò Vàcon teljesen felùjított 55nm-s tégla lakàs. Bérleri díj: 135 E Ft/hò 06304623699

2020. március 9. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:10 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:20 Barátok közt 23:05 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:35 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:15 Kapcsolat 01:20 Autogram

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:30 Agymenők 08:55 Agymenők 09:20 Ide süss! 10:20 Ide süss! 11:20 Trendközelben 11:55 Doktor House 12:55 Doktor House 13:50 Amerikai pite 3. - Az esküvő 15:50 Neveletlen hercegnő 18:20 A nemzet aranya 21:00 A nemzet aranya - Titkok könyve 23:40 Ananász expressz 01:55 Trendközelben 02:25 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:05 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:30 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:10 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:00 A mentalista 18:00 Castle 18:55 Castle 19:55 Észbontók 21:00 Trauma Center 23:00 A nemzet aranya - Titkok könyve 01:40 Doktor House

*3006389*

Hivatásos gépkocsivezető 43 éves gyakorlattal, minden kategóriában, állást keres! Tel.: 0620-3287901 *400031*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Ács, tetőfedő, bádogos munkákat vállalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel. Régi hajlott tető felújítása, lapos tető szigetelés, lécek cseréje, fóliázása, ereszcsatorna bádogozása, készítése, régi szarufák megerősítése. Számlaképesen:. +36704347183; +36305822634 *400480*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *400674*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466. *391907*

PALATETŐ bontás nélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlat készítés. Akció-10%. Tel.: 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu *386856*

VEGYES Ószeres felvásárlás! Gyűjteménybe, újrahasznosításra, elfekvő régi vagy új holmi. 06706034069 *398497*

Vác belvárosában 5 szobás, 150 m2-es családi ház 346 m2-es saroktelken eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790.

Eladó családi ház Perőcsényben. Ár: 6.9 M Tel :06706215476

Vásárolok régi motorkerékpárt, alkatrészt! Simson-t, Romet pony-t. Tandemet, triciklit. 06706503168

*3006067*

*3006389*

*396885*

*3006389*

04:05 Ausztrál expressz 06:05 Teleshop 06:40 Kölyökklub 08:25 Tini nindzsa teknőcök 08:50 Star Wars: Lázadók 09:20 Teleshop 10:20 A Muzsika TV bemutatja! 10:55 Szuperzöld 11:40 Házon kívül 12:10 Anyák gyöngye 12:40 Carter ügynök 13:50 Különös varázslat 15:55 Dínó tesó 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Álarcos énekes 20:35 A kezdő 23:20 Jelek

MUNKAHELYET KERES

*3006389*

Gödön és Sződligeten eladó ingatlant keresek ügyfeleimnek! 06303702450

05:00 Egy rém rendes család 06:00 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 EB TV 10:35 Super Car 11:10 Életmódi 11:40 Több mint TestŐr 12:15 Az Építkezők 12:45 Street Racers - Formula E magazin 13:20 A csendőr nyugdíjban 15:40 Derült égből szerelem 18:00 Tények 18:50 Nicsak: ki vagyok? - a rejtélyek színpada 21:50 Ted 2. 00:20 Vénusz 02:25 Víkend

*3006389*

*3006389*

Katalinpusztán 1570m2-es építési telek eladó. Irányár: 9,5M Tel 0630/234-1620

2020. március 8. vasárnap TV2 RTL Klub

399756

T V

A kezdő RTL Klub vasárnap 20:35

Ha új munkatársakat keres, mi segítünk megtalálni! ÁllÁsHirdetése itt van a legjobb Helyen! szuperi@szuperi.hu • Tel.: +36 70 385 6243


5

2020. március 6.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:55 A világ egy terített asztal 13:25 Európai kulthelyek 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Önök kérték 21:30 Az első köztársaság 22:35 A fagy

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A világ madárszemmel 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:40 A nyomorultak 21:50 Johnny Guitar 23:40 Szabadság tér

2020. március 10. kedd TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:10 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:20 Barátok közt 23:05 Házon kívül 23:40 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:15 A kezdő 02:55 CSI: A helyszínelők 04:00 Győzike

2020. március 11. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:10 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:20 Barátok közt 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:45 Rejtjelek 00:55 Rejtjelek 02:00 Rejtjelek 03:05 CSI: A helyszínelők 04:00 Győzike

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:00 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:05 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:05 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:00 A mentalista 18:00 Castle 19:00 Castle 19:55 Észbontók 21:00 Szerencsecsillag 23:15 Ananász expressz 01:25 Doktor House

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Rondó 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A természet csodái 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Fábry 21:50 Match point 23:55 Megszállottak

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:05 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:20 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:10 Castle 15:05 Doktor House 16:05 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 A mentalista 21:00 S.W.A.T. - Különleges kommandó 23:25 Trauma Center 01:25 Doktor House

Duna

06:00 HÍRADÓ 07:10 Öt kontinens 07:40 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:20 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:25 Tengerek, városok, emberek 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 A vörös nyakörv 22:00 Szeretet nélkül 00:05 Hogy volt?!

2020. március 12 csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:10 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:20 Barátok közt 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:30 Brandmánia 00:15 Szuperzöld 01:00 KölyökKalauz 01:40 ÉletmódKalauz 02:20 CSI: A helyszínelők

2020. március 13 péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Az utolsó zsaru 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 Doc Martin 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:40 Drágám, add az életed! 00:00 Magánnyomozók 01:10 Walker, a Texas-i kopó 02:15 Az utolsó zsaru

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:15 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:10 Drága örökösök 21:15 Bátrak földje 22:20 Barátok közt 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:40 A zöld íjász 00:50 A zöld íjász 02:00 CSI: A helyszínelők

A gödöllői székhelyű HUMAN BioPlazma Kft. az olasz Kedrion Biopharma leányvállalata az alábbi munkakörbe keresünk új munkatársat:

Elvárás • középfokú végzettség (vegyipari, vegyésztechnikusi végzettség előny) • egészségügyi alkalmasság • megszakításnélküli munkarend vállalása • gyógyszeriparban szerzett tapasztalat előny • pontos, precíz munkavégzés Munkavégzés helye Gödöllő

Amit kínálunk • Stabil, megbízható vállalati háttér • Szakmai fejlődési lehetőség • Cafeteria juttatás • Önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás • Bónuszrendszer

Ön a jelentkezésének elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a HUMAN BioPlazma Kft. az álláspályázatával összefüggő személyes adatait a kiválasztási folyamat során kapcsolattartás céljából, illetve munkaerő-kiválasztási célból nyilvántartsa és kezelje. Jelentkezését a hr@kedrion.com címre várjuk.

398891

Feladatok • gyártó üzemben termelési feladatok ellátása, az előírt technológiai és műveleti utasítások szerint • üzemi gépek, berendezések kezelése, tisztántartása • a gyártási folyamatokhoz szükséges segéd oldatok, pufferek elkészítése • gyártással kapcsolatos dokumentumok folyamatos, pontos, naprakész vezetése • tisztatéri munkaterület rendjének fenntartása

398911

GYÓGYSZERGYÁRTÓ OPERÁTOR

12,5 mm

2020. április 15-ig

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:00 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:05 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:15 Castle 14:10 Castle 15:10 Doktor House 16:10 Doktor House 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 A mentalista 21:00 Anyák napja 23:25 Szerencsecsillag 01:40 Doktor House

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 11:20 Doktor House 12:20 Doktor House 13:10 Castle 14:10 Castle 15:10 Doktor House 16:10 Doktor House 17:10 A mentalista 18:05 Castle 19:05 Castle 20:00 A mentalista 21:00 Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban 23:20 Anyák napja 01:45 Doktor House

T V ‑ M Ű S O R


6

2020. március 6.

Mikor? és hol? A Zene titkai hangversenybérlet 19/20. II. előadás ifjúsági hangverseny felső tagoza‑ tosoknak és középiskolásoknak Műsor: Weiner Leó: Toldi – szimfonikus köl‑ temény – részletek Vezényel és a műsort ismerteti: Horváth Gá‑ bor

CSAKAZÉRTIS! - FELMÉRI PÉTER ÉS A SZOMSZÉD NÉNI PRODUKCIÓS IRODA KÖZÖS ESTJE REMEKMŰVEK GÖDÖLLŐN: SZIMFONIKUS KÖRKÉP Jegyár: 3 300 Ft 2020. 03. 21. (szombat) 19.00 Verdi: Nabucco-nyitány Mahler: Rückert-dalok – szólista: Herczenik Anna-szoprán Weiner Leó: Toldi-szimfonikus költemény Vezényel és a műsort ismerteti: Horváth Gá‑ bor Rendezők: Művészetek Háza Gödöllő Gödöllői Szimfonikus Zenekar Alapítvány

Jegyár: 3 600 Ft 2020. 03. 24. (kedd) 19.00

WEINER LEÓ: TOLDI – RÉSZLETEK Jegyár: 1 300 Ft 2020. 03. 24. (kedd) 14.00 50 perc, szünet nélkül

ROMAIN GARY (ÉMILE AJAR): SALAMON KIRÁLY SZORONG A RÓZSAVÖLGYI SZALON ELŐADÁSA Jegyár: 4900 Ft

400190

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

Kövess minket a Facebookon!

www.facebook.com/ www.szuperinfo.hu

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ 2100 Gödöllő, Szabadság út 6. Tel.: +36 (28) 514-130, +36 (70) 339-0474 2020. 03. 26. (csütörtök) 19.00 80 perc egyben A címadó nem Dávid és Betsabé bölcs fia, hanem a párizsi illetőségű, nyolcvanöt éves Salomon Rubinstein, visszavonult nadrágki‑ rály, aki a konfekcióiparban szerzett vagyo‑ nából ajándékküldő és lelkisegély-szolgála‑ tot finanszíroz, sőt álmatlan éjszakáin maga is odaül a telefonhoz, enyhíteni halálfélel‑ mét, illetve tagadni annak elkerülhetetlen‑ ségét. Ez a Salamon király rokon lélekre talál Jeanban, a huszonöt éves fiatalemberben, aki elkeseredett küzdelmet folytat a természet törvényei ellen, és egyáltalán, minden álla‑ tért és emberért, amelyet vagy akit kihalás vagy meghalás fenyeget. Veszélyeztetett egyed például Madame Cora Lamenaire, az egykor szebb napokat látott, hatvanöt éves sanzonénekesnő, aki a német megszállás alatt egy gestapós szép‑ fiúra cserélte Rubinstein urat, és a hetvenes évekre már nagyon mélyre süllyedt, egé‑ szen egy söröző alagsoráig, vécésnéninek. Jean nem személyre szóló, hanem általá‑ nos humanizmusból felkarolja, és táncolni, majd ágyba viszi Madame Corát, ami bizo‑ nyos megaláztatásokkal és igen áldozatos kompromisszumokkal jár, de végül minden jóra fordul… Salomon: Jordán Tamás

Cora: Hernádi Judit Jean: Mohai Tamás Aline: Sipos Vera Díszlettervező: Enyvvári Péter Jelmeztervező: Sántha Borcsa Dramaturg: Góczán Judit Szinpadra alkalmazta: Góczán Judit, Dicső Dániel Fordító: Bognár Róbert Zenei vezető: Vikukel Dániel A rendező munkatársa: Horváth Éva Rendező: Dicső Dániel Az eredeti mű jogtulajdonosa: Mercure de France Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánl‑ juk!


399732

2020. mรกrcius 6.

7


8

2020. március 6.

FOLYAMATOS AKCIÓKKAL VÁRJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT!

11 7

77.17 5 90.-

14 9

2.3 56 .-

0 3 19

37.-

28 9

25

.990

2.3 16 .-

0 2 79

80.26 8 0.-

398975

05.13 4 90.-

400783

Munkaruha, munkaruházati termékek, munkavédelmi cipők, munkavédelmi bakancsok, védőkesztyűk, egyéni védőeszközök széles választéka!

9 23 9

Az Ön hivatalos Munkavédelmi szakkereskedője:

Galga-Kertigép 2008 Kft

2170 Aszód, Pesti utca 19. (Malom köz) Tel.: 06-20/425-1258, 06-28/402-230 www.galgakertigep.hu Nyitva tartás: H-P 8.30-16.30-ig, Szo: 8.00-12.00.-ig

A LEENDŐ MUNKATÁRS FELADATAI LESZNEK: • Analitikai vizsgálat (minőségellenőrzési tervnek megfelelő alapanyag és termék ellenőrzés) • Érzékszervi bírálat (előkészítés & levezetés) • Mintavételezés (higiéniai és mikrobiológiai termék-ellenőrzéshez) • Vizsgálati eredmények és döntések számítógépes programban történő rögzítése • Vizsgálatokkal kapcsolatos havi összefoglaló készítése A JELÖLTTEL SZEMBENI ELVÁRÁSOK: • Élelmiszer-analitikus technikus vagy vegyipari technikus végzettség • Legalább 3 éves szakmai tapasztalat kémiai és műszeres analízisben • Felhasználói szintű Microsoft Excel, Word és Outlook kezelés • Megbízható, pontos, csapatmunkát kedvelő, kreatív és őszinte személyiség ELŐNYT JELENT, DE NEM KÖVETELMÉNY: • Felhasználói szintű SAP kezelés • Mikrobiológiai területen szerzett tapasztalat • Angol nyelvismeret

LABORASSZISZTENS

MINŐSÉGELLENŐR

399059

Amerikai tulajdonú, dinamikusan fejlődő aromagyártó cég új munkatársakat keres az alábbi beosztásokba: A LEENDŐ MUNKATÁRS FELADATAI LESZNEK: • A cég fejlesztési laborjában az aromatikusok támogatása • Fejlesztési minták összeállítása alapanyagokból • Vevői minták összeállítása és összekészítése, a mintázási folyamat dokumentálása, nyomon követése • A fejlesztési labor alapanyagainak készletkezelése • Fejlesztési labor adminisztráció támogatása A JELÖLTTEL SZEMBENI ELVÁRÁSOK: • Vegyésztechnikus végzettség, • Felhasználói szintű Microsoft Office ismeret, • Megbízható, precíz, munkájára igényes személyiség ELŐNYT JELENT, DE NEM KÖVETELMÉNY: • Vegyipari, vagy élelmiszeripari területen szerzett tapasztalat (gyártásban, termékfejlesztésben) • Felhasználói szintű SAP ismeret • angol nyelvtudás (szóban/írásban) • Érzékszervi bírálói képesítés

AMIT NYÚJTUNK: • Tapasztalt, magasan képzett munkatársakkal való közös munkát • Versenyképes fizetés és szakmai fejlődési lehetőség EGYÉB INFORMÁCIÓK: • Munkaidő: napi 8 óra (heti 40 óra) • Alkalmazotti munkaviszony • Fizetés: alapbér + havi és éves bónusz + juttatások (bejárási támogatás, Cafeteria) KEZDÉS VÁRHATÓ IDŐPONTJA: azonnal A MUNKAVÉGZÉS HELYE: FLAVORCHEM EUROPE KFT. 2144 Kerepes, Vasút u. 42. JELENTKEZÉS: Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, április 10-ig küldje el magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét a fizetési igény megjelölésével az info.Hungary@flavorchem.com e-mail címre. Jelige: Pályázat – Minőségellenőr illetve Laborasszisztens. Kérem vegye figyelembe, hogy amennyiben a kért dokumentumok valamelyike hiányzik, úgy a pályázatát nem tekintjük megfelelőnek a pályázásra, illetve az áttekintésével nem foglalkozunk!

Profile for szuperinfo

Gödöllő 2020.03.06  

Gödöllő 2020.03.06  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded