__MAIN_TEXT__

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó GÖDÖLLŐ ÉS TÉRSÉGE

2020. február 7. • XXVIII/6.

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!

Hungaro-SLR Gépipari Kft.

Gödöllő Állami telepek telephelyére, az alábbi munkakörökbe munkatársat keres:

CNC GÉPKEZELŐ HAGYOMÁNYOS ESZTERGAGÉP KEZELŐ GYÁRTÁSKÖZI MINŐSÉGELLENŐR TARGONCAVEZETŐ FESTŐ, FÉNYEZŐ Jelentkezés az állásra: Petró István E-mail: istvan.petro@slr.hu Telefon: +36 30/ 866-32-90 Társaságunkhoz (mint Adatkezelőhöz) munkakör betöltése céljából pályázók a toborzási és kiválasztási folyamatban történő részvételükről önként döntenek, ezáltal – pályázatuk, önéletrajzuk Adatkezelőnek történő továbbításával – automatikusan hozzájárulásukat adják személyes adataik kezeléséhez. A toborzási és kiválasztási folyamatban résztvevők személyes adatainak kezeléséről szóló Adatkezelési Tájékoztatónkat az alábbi linken éri el: http://slr.hu/GDPR_Adatkezelesi_tajekoztato_Toborzas_Hungaro_SLR.pdf

LánctaLpas Minikotró kezeLőt pest Megyei munkavégzésre! eLvárások: - B kategóriás jogosítvány - saját autó nem feltétel, de jó ha van - Gépkezelői vizsga szükséges - c kategóriás jogosítvány előny - pontos,megbízható aMit ajánLunk: - Folyamatos munkavégzés - napi 8 órás bejelentett munkaviszony - nettó 300.000.- fizetés

jelentkezni, fényképpel ellátott önéletrajzzal a foldmunka2019@gmail.com email címen lehet Greentech service kft.

Munkalehetőségek Kistarcsán:

Gyártósorra MunKavállalóKat

keresünk betanított munkafolyamatra napi 8 órában, egyműszakos munkarendben (6:00-14:00). Szabad hétvége, gépsor melletti címkézés, flakonozás, fóliázás.

Gépbeállító MunKaKörbe minimum szakmunkás végzettséggel, OKJ-s targoncavezetői vizsgával és gépész műszaki ismeretekkel munkatársat keresünk gyártósorok napi beállítási és karbantartási munkáinak ellátására. Munkavégzés helye: Dymol Kft. 2143 Kistarcsa, Külső raktár krt. 1/b. Nők, férfiak, pályakezdők jelentkezését is várjuk! Érdeklődni 8-16:00 között az alábbi telefonszámon lehet: 06-70-4333114.

ÉJSZAKÁS RAKTÁROS DÉLUTÁNOS RAKTÁROSÁLLÁS ÁLLÁS TEJ-S Kft. a Szadai Ipari Parkban lévő 5 °C – os TEJ-S Kft. RAKTÁROS a Szadai Ipari Parkban lévőkeres hűtőraktárába munkatársakat hűtőraktárába munkatársakat állandóRAKTÁROS éjszakai műszakba.

keres délutános műszakba. TEJ-S Kft

Cégnév: Munkavégzés helye: Cégnév: Munkavégzés jellege: Munkavégzés helye:

Szada Ipari Park TEJ-S Kft. TeljesPark munkaidős betanított munka Szada Ipari Teljes munkaidős betanított ELőny: munka

Munkavégzés FELAdATOK:jellege: • Járatok összeállítása, visszáru és FELADATOK: göngyöleg kezelése • Komissiózás ELVÁRÁSAINK: •ELvÁRÁSAInK: Befejezett általános iskolai •végzettség Befejezett általános iskolai végzettség Precizitás, terhelhetőség, terhelhetőség, rugalmasság ••Precizitás, rugalmasság

• Azonnali kezdési lehetőség ELŐNY: • Azonnali kezdési lehetőség AmIT KínÁLunK: AMIT KÍNÁLUNK: • Stabil vállalati háttér • Stabil vállalati háttér • Versenyképes juttatási csomag • Versenyképes juttatási csomag • Munkába járás támogatása • Munkába • Hosszújárás távútámogatása munkalehetőség • Hosszú távú munkalehetőség

Jelentkezését, fényképes önéletrajzát küldje el az Jelentkezését, fényképes önéletrajzát a nettó fizetési igény megjelölésével küldallaslehetosegszada@gmail.com e-mail címre,lehet je el az allaslehetosegszada@gmail.com e-mail címre, érdeklődni 30 219 7215-ös telefonszámon. érdeklődni 06 lehet a 06/30-219-7215 telefonszámon.


2

2020. február 7.

Magyaros répafasírt

HOROSZKÓP 7. Kos: Eljött az ideje annak, hogy megtegyen néhány merész lépést. Ne kezdjen el habozni és ne kerülje a lehetőségeket, amiket nemrég még annyira várt. Az önmagába és a jó sorsába vetette hite manapság drámai módon megváltoztathatja az életét és végre sínen érezheti magát. Ideje lenne újra átértékelni a régi kapcsolatait és elengednie azokat, amik már nem szolgálják. Bika: A héten lehetősége lesz befejezni azokat a feladatait, amelyek eddig nem sikerült. Ugyanakkor számítania kell egy-két kisebb problémára, de szerencsére hamar megoldja majd őket. Próbálja meg a legtöbbet kihozni a hetéből, mert az, amit napokban megtesz, azt hosszú távon siker koronázhatja. Továbbá a héten remek tanácsokat kaphat közeli szeretteitől. Ikrek: Ez a hét érzelmileg intenzív lesz az Ön számára. Nagy szenvedéllyel veti bele magát kapcsolatai megjavításába és a munkájába, így a siker elkerülhetetlen eredményeként jár majd a nyomában. Ha van valaki, akit eddig került, a héten szembe kell néznie vele. Ugyanakkor, ha egy bizonyos döntést vagy lépést került eddig, annak is el jön a héten az ideje és cselekednie kell. Rák: Tapasztalni fogja, hogy bármennyire is praktikusak és hasznosak az Ön javaslatai, az emberek folyamatosan visszautasítják azokat. Lehet, hogy emiatt majd elég frusztráltnak érzi magát. Tudnia kell, nem a tanácsival van a baj, hanem a környezete csökönyös. De különben sem jó, hogy folyton mások gondjain próbál segíteni, ahelyett, hogy önmagán segítene. A héten jobb, ha a saját dolgával törődik! Oroszlán: Kisebb kellemetlenségek és akadályok tarkíthatják a hetét. Fontos, hogy ne stresszeljen miattuk, mert nincs olyan dolog, amivel ne tudna megbirkózni. Viszont a jó hír az, hogy van valaki, akivel eddig nem volt túl fényes a kapcsolatuk és a héten végre rendezhetik a kapcsolatukat. A héten érdemes lenne többet törődnie az egészségével, mivel manapság könnyen lebetegedhet. Szűz: Próbálja megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével kijöhet a depresszióból vagy legalábbis a rosszkedvből. Úgy néz ki, végre több izgalom érheti, hiszen kreatív elfoglaltságokkal teheti színesebbé a hetét. Egyeseket a költözés rázhat fel vagy az otthonuk felújítása. Viszont a baráti találkozók is sokat javíthatnak a napokban a hangulatán.

Hozzávalók / 6 adag

• 2 nagy db sárgarépa • 1 közepes db cukkini • 1 tk só • 1 közepes db lila hagyma • 120 g zabpehelyliszt (darált

zabpehely is jó) • 1 ek majoranna • 2 ek füstölt pirospaprika • 1 ek mustár • 1 ek lenmag

ELKÉSZÍTÉS: Reszeljük le a sárgarépát és a cukkinit, szórjuk meg sóval, és hagyjuk állni kb. 15 percet. Kissé megereszti a levét, ekkor az a dolgunk, hogy jó alaposan nyomkodjuk ki belőle a nedvességet. Egy tálba helyezzük vissza a kifacsart zöldségeket. Keverjük hozzá a zablisztet, lenmagot, olívaolajat és a fűszereket.

• só, bors ízlés szerint • 2 gerezd fokhagyma • 1 ek olívaolaj • 150 g zsemlemorzsa • 8 dl napraforgó olaj

Alaposan dolgozzuk össze, majd formázzunk a masszából golflabda méretű kis golyókat. Forgassuk meg a golyókat zsemlemorzsában, majd felforrósított olajban süssük őket aranybarnára. Mi burgonyafőzelékkel találatuk. De salátával vagy bármilyen más körettel is nagyszerű étel.  (forrás:nosalty.hu)

HOROSZKÓP 7. Mérleg: Itt az ideje annak, hogy végre kicsit hátradőljön. Mostanáig megállás nélkül dolgozott a mindennapokban, Végre úgy néz ki, sínen van az élete, megérte keményen küzdenie. Ne vállaljon újabb feladatot vagy szívességet, hanem most pihenjen meg. Töltsön több időt azokkal, akikkel régen találkozott. Sőt, a régi hobbijait is érdemes lenne elővennie, mivel az egyik még sok örömöt hozhat Önnek! Skorpió: A héten mindenbe kellő szenvedéllyel fog bele és ez garantálhatja a sikert. Ráadásul másokat is képes lesz motiválni és segíteni nekik, hogy a legjobb oldalukat hozzák a felszínre. Ugyanakkor a héten időszer lesz foglalkoznia azokkal a kérdésekkel, amelyekkel eddig nem szeretett volna és sikeresen elkerülte. Úgy fest, fogytán az ideje és nem halogathatja tovább. Nyilas: A hét tökéletes az új kezdetekhez. Képes lesz megszabadulni attól, ami eddig visszatartotta Önt. Új lehetőségek fognak megjelenni, amelyek segítenek élete megváltoztatásában, de meg kell ragadnia ezt a lehetőséget, amíg még van idő. A gyors és határozott fellépés jelentősen megfordíthatja a héten a helyzetét az élet több területén. Bak: A következő napokban egyre inkább olyan emberek veszik körbe, akik igazán értékelik a képességeit és a munkáját. Sokkal kreatívabbnak érzi majd magát. Talán ezeknek az embereknek a bátorítására dönthet úgy, hogy továbbtanul vagy legalábbis valamiképp fejleszti a képességeit. Egyesek arra is számíthatnak, hogy a hobbijuk lesz a főállásuk, ha lépéseket tesznek azért, hogy így legyen. Vízöntő: Vigyázzon, mert a napokban megpróbálhatják Önt negatív irányba befolyásolni. Óvatosan fogadja meg környezete tanácsát gondolkodás nélkül. Jobban jár, ha a héten inkább a saját feje után megy. Viszont azok, akik régóta tervezik a lakásfelújítást vagy a vásárlást, végre belekezdhetnek terveik megvalósításába, illetve megtalálhatják álmaik otthonát. Halak: Próbáljon távol maradni azoktól az emberektől, akik negativitást árasztanak magukból, mert túlságosan lehangolhatják. Ugyanakkor a héten csalódás is éri, mivel kiderül, hogy valaki, akiben bízik, rosszat terjesztett Önről. Ne hagyja, hogy ezek az esetek felborítsák a lelki békédet, már csak azért se, mert találhat egy igaz barátot a közelében, aki segít Önnek átvészelni ezt az időszakot.

Észak‑Kelet‑Pest megye

EgyEdi bútorkészítés is

a te dat álmo ítjuk! s ló a me gv

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

www.butor-keszites-tervezes.hu

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C.

A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


2020. február 7.

SikereS érettSégi vizSga! Érettségi bizonyítványt adunk mindenkinek, aki: • legalább nyolc általános iskolai végzettséggel rendelkezik (további tanulmányokat beszámítjuk; szakmunkásoknak két év!) • valóban akar érettségizni és hajlandó minden tőle telhetőt megtenni érte • a lehető legtöbbet jelen van a tanóráinkon, ahol tanártársaimmal azért dolgozunk, hogy ott tanítsunk meg mindent amire szükségük lesz a vizsgán • hisz magában és abban, hogy ha támogatást és segítséget kap, most biztosan sikerül.

közöSen menni fog!

Iskolánk már több mint 50 éve készít fel felnőtteket érettségi vizsgára kiemelkedő sikerrel.

miért ön lenne a kivétel? Fabriczius József Esti Gimnázium, 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. Igazgató: Gyombolai Gyula • estigimnazium@veresegyhaz.hu

06 20 356-3111 • 06 28 389 909 • 20 478-6688 Beiratkozás személyesen: ügyfélfogadási időben: hétfő-kedd- szerda, 11-19 óra között, csütörtök 9-14-ig a Fő út 77-79. II. emelet 230. címen.

3


4

2020. február 7.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Családi kör 08:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Antoine de SaintExupery, az utolsó romantikus 14:10 Édes anyanyelvünk 14:20 Halálos tavasz 16:05 Hogy volt?! 17:00 Ízőrzők 17:30 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:45 Magyarország szeretlek! 21:20 Újév-köszöntő 23:00 Love Story 00:40 Brown atya

Halálos fegyver 2. RTL Klub szombat 21:00

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Magyar Krónika 07:25 Szerelmes földrajz 07:55 Térkép 08:30 Noé barátai 09:10 Divat és dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 13:00 Jó ebédhez szól a nóta 13:35 Agatha Raisin 14:25 A mi kis állatkertünk 15:30 Az oroszlán ugrani készül 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:35 A Dal 22:20 A másik Boleyn lány

2020. február 8. szombat TV2 RTL Klub

06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 Trendmánia 10:40 Autószerelők, avagy minden új egyszer régi lesz! 11:10 Poggyász 11:45 Hungarikumokkal a világ körül 12:15 Edzőtárs 12:50 Ausztrália 16:20 Columbo: Kézirat vagy halál 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Gru 2. 21:55 A hobbit: Az öt sereg csatája 01:00 Az ázsiai kapcsolat 03:00 Grimm 04:35 Egy rém rendes család

05:10 Ausztrál expressz 06:15 Top Shop 06:45 Kölyökklub 09:15 Bakugan 09:45 Top Shop 10:40 Anyák gyöngye 11:10 Autogram 11:50 XXI. század – a legendák velünk élnek 12:25 Carter ügynök 13:30 Csodakutya New Yorkban 15:30 Ágyúgolyófutam 2. 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 Fókusz Plusz 20:00 A mi kis falunk 21:00 Halálos fegyver 2. 23:25 A halhatatlan viking 01:55 Mennyei prófécia

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Ide süss! 09:50 Ide süss! 10:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:55 Glades - Tengerparti gyilkosságok 14:50 Ocean’s Eleven Tripla vagy semmi 17:15 A Minden6ó 19:20 Toy Story - Játékháború 21:00 Toy Story - Játékháború 2. 23:00 Social Network - A közösségi háló 01:30 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A királynő szigetei 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Kékfény 21:30 Hazug 22:25 Berlin ege alatt

ÁLLAT Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 700 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *385163*

INGATLAN Csomádi vasútállomás mellett 2,5 Ha szántóterület eladó. 30/223-0911. *385166*

MOTORKERÉKPÁR Vásárolok Simson-t, Romet pony-t stb! Régi robogót, elektromos kerékpárt. 06706503168 *385143*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119. *383958*

Duguláselhárítás, csatornatisztítás profi módon, bontás nélkül. Tel.: 06-20/504-8705 *385203*

2020. február 9. vasárnap TV2 RTL Klub

05:25 Egy rém rendes család 05:50 Egy rém rendes család 06:20 TV2 ANIMÁCIÓ 10:00 EB TV 10:30 Több mint TestŐr 11:05 Super Car 11:35 Életmódi 12:10 Az Építkezők 12:40 Csapdába csalva 13:15 Aranyoskám 15:50 Ezer pofon ajándékba 18:00 Tények 18:50 Tomb Raider 21:15 Inferno 00:00 Pain & Gain 02:50 Poligamy 04:10 Grimm 04:55 Csapdába csalva

05:05 Fókusz Plusz 06:00 Top Shop 06:30 Kölyökklub 09:10 Star Wars: Lázadók 09:40 Top Shop 10:35 A Muzsika TV bemutatja! 11:15 Szuperzöld 11:55 Házon kívül 12:30 Carter ügynök 13:40 Derült égből apu 16:15 Egy igazán csodás nap 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19:00 A Vasember 21:35 Hasonmás 23:35 Portré 00:20 Őrültek aranya 02:25 A Rubens lány

2020. február 10. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 OSCAR-GÁLA 2020 Összefoglaló

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:25 Kapcsolat 01:30 Autogram

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

FESTÉS-MÁZOLÁS- GLETTELÉS Tiszta, minőségi munka megfizethető áron! Vállalom új v. felújítandó lakása/háza belső glettelését, festését, mázolását. 15 év tapasztalat-garancial-számla! GödöllőVeresegyház-Aszód-Dány és környéke. 06706392740 *383914*

Kéményfelújítás. Tel.: 06-20/243-9279 *385210*

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:00 Agymenők 07:30 Agymenők 07:55 Ide süss! 08:55 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:55 Egy nap a világ 11:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 12:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 13:25 Glades - Tengerparti gyilkosságok 14:30 A Minden6ó 16:30 Fekete-tenger 18:55 Toy Story - Játékháború 2. 21:00 Toy Story 3. 23:05 Ocean’s Eleven Tripla vagy semmi 01:25 Egy nap a világ

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:40 Jóbarátok 08:40 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:10 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Hogyan legyünk szinglik? 23:20 Toy Story 3. 01:35 Észbontók


5

2020. február 7.

Duna

23:20 Hogy volt?! 06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 Az erdők megmentése 14:20 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Önök kérték 21:30 Kihantolt bűnök

Duna

22:25 A fagy 06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:30 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 Balkán expressz 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:40 Anna Karenina 21:40 Miksa és Mária 23:20 Szabadság tér ´89

2020. február 11. kedd TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:25 Házon kívül 23:55 RTL Híradó - Késő esti kiadás 00:30 A Vasember 03:10 Amerika legviccesebb videói 04:00 Győzike

2020. február 12. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 Rejtjelek 01:05 Rejtjelek 02:10 Rejtjelek 03:05 CSI: A helyszínelők 04.00 Győzike

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Gran Torino 23:30 Hogyan legyünk szinglik? 01:50 Észbontók

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:20 Castle 12:20 Castle 13:10 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:10 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Coming Out 23:00 Gran Torino 01:35 Észbontók 02:20 Lucifer

Duna

00:05 Kékfény 06:00 HÍRADÓ 06:45 Rondó 07:45 Ridikül 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 A világ összes illata 14:15 A hegyi doktor 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Fábry 21:55 Timothy Green különös élete

Duna

23:40 Ripacsok 06:00 HÍRADÓ 06:45 P’amende 07:15 Öt kontinens 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:25 Tengerek, városok, emberek 14:15 A hegyi doktor 15:05 Sorsok útvesztője 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Az aranytó 22:30 Távol tőled

Álláslehetőség

AzonnAli kezdéssel, jó kereseti lehetőséggel munkAtársAkAt keresünk Aszód és vonzáskörzetéből verseg-turA útvonAlról

érdeklődni: 06 30 623-9757 Gergely-Food Kft.

Kövess minket a Facebookon!

www.facebook.com/ www.szuperinfo.hu

2020. február 13. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06.00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:55 CSI: New York-i helyszínelők 01:05 Szuperzöld 01:45 Sötét helyek

2020. február 14. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Csapdába csalva 11:15 Tények Plusz 12:00 Tények Délben 12:30 Walker, a Texas-i kopó 14:30 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 Mintaapák 20:10 Exatlon Hungary 22:30 Drágám, add az életed! 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:05 Top Shop 12:20 Fókusz 13:35 Drága örökösök 14:50 Bátrak földje 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó 18:55 Fókusz 20:05 Drága örökösök 21:20 Bátrak földje 22:30 Barátok közt 23:15 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:50 A grizzly birodalma 01:50 Valentin-napi meglepetés

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:05 Agymenők 09:30 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Desperado 23:15 Coming Out 01:25 Észbontók 02:10 Lucifer

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:40 Jóbarátok 08:40 Agymenők 09:35 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:25 Castle 12:20 Castle 13:15 A mentalista 14:10 Szellemekkel suttogó 15:10 Lucifer 16:05 Lucifer 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 Észbontók 21:00 Aludj csak, én álmodom 23:15 Desperado 01:20 Észbontók

Dolgozz Te is Maglód legmodernebb autóipari vállalatánál.

GYÁRTÓSORI OPERÁTOROKAT

T V ‑ M Ű S O R

JELENT KEZZ MÉG MA !

KERESÜNK KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKÁRA 3 MŰSZAKOS MUNKARENDBE. MODERN, TISZTA, EMBERKÖZPONTÚ MUNKAKÖRNYEZET GYAKORLAT NEM SZÜKSÉGES! AMIT KÍNÁLUNK: BR. ALAPBÉR + PÓTLÉKOK: 250 – 350 E FT/HÓ + BR. 32.400 FT/HÓ CAFETÉRIA + BR. 22.000 – 32.000 FT/HÓ BÓNUSZ + EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS • INGYENES UTAZÁS A CÉG BUSZJÁRATAIN (MAGLÓD, GYÖMRő, MENDE, TÁPIÓSZECSő, SZENTMÁRTONKÁTA, NAGYKÁTA, PÉCEL, ISASZEG, SÜLYSÁP, DÁNY). • A CÉGES BUSZJÁRATTAL NEM ÉRINTETT TERÜLETEKRőL ÉRKEZőK SZÁMÁRA UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS (MÁV, VOLÁN, GÉPJÁRMŰ). JELENTKEZÉS: HUMILITAS KFT: 06 70 903 9037 david.eva@humilitas.hu


6

2020. február 7.

Mikor? és hol? OLÁH KRISZTIÁN QUARTET Jegyár: 3 000 Ft 2020. 02. 20. (csütörtök) 20.00

Oláh Krisztián ifjú zongoravirtuóz quartetje hiánypótló a hazai- és a nemzet‑ közi jazz platformon egyaránt. 2018-ban Krisztián meghívást kapott a washingtoni Thelonius Monk Institut jazz versenyére - ahol a világ 14 legjobb zongoristája ver‑ senyzett - 2015-ben, pedig beválogatták a Montreux-i Jazzfesztivál döntőjébe. Az Oláh Krisztián Quartetet tagjai hozzá hasonló fiatal talentumok, akik a tradíció és az innováció ötvözésének elkötelezett hívei. A friss, komplex zenei hangzásvilág‑ gal rendelkező zenekar tagjai: ifj. Oláh Kál‑ mán (szaxofon), Oláh Krisztián (zongora), Orbán György (nagybőgő), Serei Dániel (dob). A quartet első nagylemeze 2020. február‑ jában jelenik meg egy MÜPA nagykoncert bemutató keretében, amelyet márciusban egy nemzetközi turné is követ.

VALAHOL EURÓPÁBAN - A GÖDÖLLŐI FIATAL MŰVÉSZEK EGYESÜLETÉNEK ELŐADÁSA Jegyár: 2 900 Ft 2020. 02. 22. (szombat) 19.00 70 és 60 perc, 1 szünettel Minden idők egyik legsikeresebb hazai musicalje, amelynek alapjául Radványi Géza 1947-ben készült, világsikert aratott filmje szolgált. A II. világháború idején egy fiatal kisfiú, Kuksi édesapja utolsó mondatát mondja: „Nem szabad félni!”. Az Állami Javítóintézetet bombázását túlélő

fiúk próbálják túlélni a háború viszontag‑ ságait. A fiúk csapatukba veszik Kuksit is. Időközben találkoznak egyre több gye‑ rekkel. Valahonnan előbukkannak, kimász‑ nak, megmenekülnek, világgá szaladnak. Menekülnek az öldöklés elől, egy kegyet‑ len világból, ami csaknem felnőtté változ‑ tatta őket. Félnek, gyűlölnek, de szeretetre vágynak, és nem bíznak senkiben. Rájön‑ nek, hogy csak együtt vészelhetik át ezt az időszakot. Lopnak, fosztogatnak, halott lábáról húzzák le a cipőt, vádolnak és vá‑ doltatnak. Kis híján ölnek is... Élni akarnak, enni akarnak. Mennek az úton - és közös‑ séggé válnak. Közben a hadsereg hajszolni

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ 2100 Gödöllő, Szabadság út 6. Tel.: +36 (28) 514-130, +36 (70) 339-0474 találnak egymásra, küzdenek a túlélésért, a fennmaradásért, a felnőtté válás esélyéért. Küzdelmük a nézőből a mélyen élő, örök humánumot hívja elő, miközben sok eset‑ ben magára és környezetére ismerhet! Az előadás és a rendezés a szórakoztatás mel‑ lett az arra fogékonyaknak igen komoly és aktuális gondolatokkal is szolgál. Az előadásban 32 gödöllői és környékbe‑ li gyermek szerepel 6-13 éves korig, akiket közel 20 felnőtt szereplő egészít ki. Bár az előadás félplayback módon kerül bemuta‑ tásra, a történet egy adott pontján többfé‑ le hangszer is megszólal élőben a legvárat‑ lanabb helyeken.

DÉS LÁSZLÓ – GESZTI PÉTER – GRECSÓ KRISZTIÁN: A PÁL UTCAI FIÚK - A PANNON VÁRSZÍNHÁZ ELŐADÁSA Jegyár: 5500 Ft 2020. 02. 24. (hétfő) 19.00 2 óra 45 perc, szünettel

kezdi az árvává vált gyerekeket, akiket csa‑ vargónak nevez. Találnak egy elhagyatott‑ nak tűnő birtokot, ahol Simon Péter, egy‑ kori karmester és zeneszerző lakik. Felnőtt. Ellenség. Könyörgöm, akasszuk fel” - visítja egy kis csibész. A zene és a személyiség va‑ rázsa és jósága azonban minden korlátot ledönt, bizalmatlanságból végül bizalom lesz a gyerekek és a ház ura között. A had‑ sereg megtalálja őket, de a gyerekek felve‑ szik a kesztyűt. Sikeres, de mégis tragikus véget ér a harc. Ám Simon Péter egy utolsó ajándékot ad a gyerekeknek, amivel egy‑ ben életüket is megmenti. Számkivetettek

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hő‑ siesség, az árulás, az esendőség és a haza‑ szeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink. A klasszikus alapmű ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még kemé‑ nyebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek. Az elő‑ adásban döntő szerepet játszik a tárgyi vi‑ lág akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje,

humora, az eredeti mű katartikus üzenete. Az előadás főszerepeit Szente Árpád Csa‑ ba, Szelle Dávid és Kékesi Gábor játsszák. Rendező: Vándorfi László. Koreográfus: Krámer György SZEREPOSZTÁS: Kiss T. István; Szelle Dávid; Szente Árpád Csaba; Zayzon Csaba; Punk Péter; Molnár Ervin; Ruff Roland; Gábor Markó; Farkas-Csányi Attila; Gönczi Jakab; Magyar János; Kékesi Gábor; Keresztesi László Lenchés Márton; Kovács Gábor; Ká‑ tai Norbert; Órás Martin; Schafer Benedek; Kiss Máté; Pásztor Richárd; Simon Patrik; Patkó Ádám Koreográfus: Krámer György Rendező: Vándorfi László

A ROCK TÖRTÉNET KLASSZIKUSAI A GÖDÖLLŐI VÁROSI FÚVÓSZENEKARRAL Jegyár: 2 500 Ft, 1 500 Ft 2020. 02. 29. (szombat) 19.00, 2020.03.01. (vasárnap) 19.00 2x50 perc, 1 szünettel

A Gödöllői Városi Fúvószenekar „Tavaszvá‑ ró Koncertje” a hagyományoknak megfele‑ lően idén is „könnyed” szórakoztató zenei programot ígér. A rockzene elmúlt 50 évének történetéből választottak ki műsorukat--- a világsztár előadók, világhírű slágereinek--- fúvósze‑ nekari feldolgozásait. Az est folyamán külön hangsúlyt fektet‑ tek a QUEEN együttes dalainak előadására, melyekben közreműködik két kiváló ének‑ művész is RESS HAJNALKA és SOLTI ÁDÁM.

Apróhirdetés felvételi helyek!

VERESEGYHÁZON: Cerka Grafika, Fő út 78. 06 28 384 603 Nyitva: H‑P: 830‑1700; Szo: 800‑1200

GÖDÖLLŐN: Tintapatron Szaküzlet Tesco Áruház 06 70 394 8982

Papírváros Papír-Írószer Szabadság tér 14-17. 06 20 623 6011 • 06 20 402 3044 Nyitva: H‑P: 730‑1800


7

2020. február 7.

BÚTORDISZKONT

VÁC

Olcsó bútOrOk nagy választékban!

év eleji készletkisöprés!!! szekrénysorok már 87.900 Ft-tól

konyhák már 77.900 Ft-tól

étkezők már 53.900 Ft-tól

Vác,

Derecske utca 2.

27/306-520 20/213-1214

Franciaágyak már 79.900 Ft-tól

Gödöllői Ipari Parkba

NŐI/FérFI takarítókat keresüNk Érdeklődni: Hétfőtől péntekig 10-15 óráig Tel.: 06-28/419-639 E-mail: office@pax-szam.hu Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázati eljárás során megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatos tájékoztató a PAX-SZÁM KFT. honlapján vagy székhelyén hozzáférhető, annak ismeretében a pályázat benyújtásával az adatkezeléshez a pályázó hozzájárulását adja.

Amerikai tulajdonú, dinamikusan fejlődő aromagyártó cég új munkatársat keres az alábbi beosztásba:

MINTAKÜLDÉSI SPECIALISTA A leendő munkAtárs felAdAtAi lesznek: • A cégcsoport által gyártott, és az újonnan fejlesztett termékek mintázása és szállítmányozásra előkészítése. • Szükség szerint a mintázandó termékekből mintamennyiség készítése, szigorúan követve a receptúrában foglaltakat. • A szállítást kísérő dokumentumok összekészítése, a mintaküldés rögzítése a folyamatot támogató programban. • A teljes mintázási folyamat nyomon követése, koordinálása és az érintettek informálása a folyamat aktuális állapotáról. • A fejlesztés által használt alapanyagok és félkész termékek, termékminták megfelelő jelölése/címkézése és készletkezelése. • A fejlesztési osztály munkájának támogatása. A jelölttel szembeni elvárások: • Vegyész technikus végzettség, • Felhasználói szintű Microsoft Office ismeret, • Középfokú angol nyelvtudás (szóban/írásban), • Megbízható, precíz, munkájára igényes személyiség.

előnyt jelent, de nem követelmény: • Vegyipari, vagy élelmiszeripari területen szerzett tapasztalat (gyártásban, termékfejlesztésben) • Felhasználói szintű SAP ismeret • Érzékszervi bírálói képesítés

egyéb információ: • Kezdés várható időpontja: amint lehetséges • Munkaidő: napi 8 óra (heti 40 óra) • Fizetés: alapbér + havi és éves bónusz + juttatások (munkába járási támogatás, Cafeteria) • A munkavégzés helye: FLAVORCHEM EUROPE KFT. 2144 Kerepes, Vasút u. 42.

jelentkezés: Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, küldje el magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét a fizetési igény megjelölésével az info.Hungary@flavorchem.com e-mail címre. Jelige: Pályázat – Mintaküldési specialista


8

2020. február 7.

ÁLLÁSHIRDETÉS Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt. az

ASZÓDI MALOMBA azonnali kezdési lehetőséggel keres

BETANÍTOTT FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐ MUNKATÁRSAT KERESÜNK (LEZSÁKOLÓ) Elvárások: hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.

12,5 mm

Amit kínálunk: stabil munkahely, versenyképes bérezés és juttatás, útiköltség hozzájárulás.

Pályakezdő és nyugdíjas jelentkezését is várjuk részmunkaidőben is!

2020. március 15-ig

Érdeklődni és időpont egyeztetés a 06-28-400-412-es telefonon.

ElEktromos karbantartó A

A gödöllői székhelyű HUMAN BioPlazma Kft. az olasz Kedrion Biopharma leányvállalata az alábbi munkakörbe keresünk új munkatársat:

Élelmiszeripari gyártóüzemébe

GYÓGYSZERGYÁRTÓ OPERÁTOR

és logisztikai központjába keresünk kollégákat a fenti munkakörbe! FelAdAtok: • A telephelyen lévő gyártó és kiszolgáló berendezések folyamatos ellenőrzése, meghibásodás esetén a helyben elvégezhető hibák elhárítása. • Üzemvitellel kapcsolatos javítások, szerelvényezések végrehajtásában való részvétel. • gyártósori berendezéseken történő átállások, beállítások elvégzése az operátori személyzettel együtt. Elvárás: • Műszaki végzettség AMit kínálunk: • Versenyképes jövedelem • Műszakpótlék • Bónuszok • ingyenes dolgozói buszjárat

MunkArend: Munkanapokon napi 8 óra, két műszakos munkarendben: 1. műszak: 06:00-tól 14:00-ig 2. műszak: 14:00-tól 22:00-ig

MunkAVégzés helye: szada, ipari park út 10.

Jelentkezés: https://biotechusa/karrier érdeklődés: Molnár-nyiri Adrienn +36 20 526 0950

Elvárás • középfokú végzettség (vegyipari, vegyésztechnikusi végzettség előny) • egészségügyi alkalmasság • megszakításnélküli munkarend vállalása • gyógyszeriparban szerzett tapasztalat előny • pontos, precíz munkavégzés Munkavégzés helye Gödöllő

Feladatok • gyártó üzemben termelési feladatok ellátása, az előírt technológiai és műveleti utasítások szerint • üzemi gépek, berendezések kezelése, tisztántartása • a gyártási folyamatokhoz szükséges segéd oldatok, pufferek elkészítése • gyártással kapcsolatos dokumentumok folyamatos, pontos, naprakész vezetése • tisztatéri munkaterület rendjének fenntartása Amit kínálunk • Stabil, megbízható vállalati háttér • Szakmai fejlődési lehetőség • Cafeteria juttatás • Önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás • Bónuszrendszer

Ön a jelentkezésének elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a HUMAN BioPlazma Kft. az álláspályázatával összefüggő személyes adatait a kiválasztási folyamat során kapcsolattartás céljából, illetve munkaerő-kiválasztási célból nyilvántartsa és kezelje. Jelentkezését a hr@kedrion.com címre várjuk.

Profile for szuperinfo

Gödöllő 2020.02.07  

Gödöllő 2020.02.07