Page 1

MagĂĄn tarifĂĄs

APrĂłhirdetĂŠsi

akció! 500 Ft/10 szó Dunakeszi • fót • gÜd

2019. december 6. • XXvIi/49.

MULTIFOKĂ LIS LENCSE 59.940,ďšş/DB HELYETT

23.900,ďšş/DB

MONITOROS LENCSE 34.190,ďšş/DB HELYETT

19.900,ďšş/DB

Vision Medical-SzemĂŠszet ĂŠs Optika 2120 Dunakeszi, Kossuth L. u. 1/A /ZJUWB ) 1 t 5FM "[ BLDJĂ˜ JEŸUBSUBNB o RĂŠszletekrĹ‘l ĂŠrdeklĹ‘djĂśn ĂźzletĂźnkben!

VÉKONY�TOTT EGYFÓKUSZÚ LENCSE OLVASà SHOZ VAGY Tà VOLRA 16.650,/DB HELYETT

EMOK Fashion

9.990,ďšş/DB

Ruha, cip , tĂĄska, fehĂŠrnem , lakĂĄstextil, sz nyeg, ajĂĄndĂŠk

VÉGK�à RUS�Tà S MINDEN TERMÉK

40% kedvezmĂŠnnyel

kaphatĂł november 28-tĂłl NyitvatartĂĄs: H-Szo:1000-2000 V:1000-1800 BevĂĄsĂĄrlĂłkĂśzpont Dunakeszi, NĂĄdas u. 8.

NN

2019. december 31-ig

RÊszletekről ÊrdeklődjÜn a 27/50‑50‑50‑es telefonszåmon vagy a hirdetÊsfelvevő helyeinken!


2

2019. december 6.

Horoszkóp 50. Kos: Legyen óvatos, ha utazásra vagy téli sportra adja a fejét, ugyanis a héten kisebb baleset érheti. Tegyen meg minden szükséges lépést a hideg időben azért, hogy ne érhesse magát semmilyen kellemetlenség, vagyis az öltözékére is nagyon figyeljen! Mindennek a tetejében egy nem várt anyagi kellemetlenség is felmerülhet a figyelmetlensége miatt. Bika: Már lelkesen készül az ünnepekre. Tele van életkedvvel és alig várja, hogy végre karácsony legyen és több időt tölthessen a szeretteivel. Jó kedvét a héten senki és semmi sem ronthatja el. Egyedül arra vigyázzon, hogy ne kezdjen el ész nélkül költekezni, mert hajlamos lehet olyat is megvenni a lakásba vagy ajándékba, amire egyáltalán nincs szükség. Ikrek: Mostanában gyakran érezheti magát kedvtelennek. Sokszor egészen maga alatt van. Még szerencse, hogy egy-két barátja tesz arról, hogy jó kedve legyen! Hagyja magát elcsalni a karácsonyi vásárba vagy valamilyen izgalmas programra. Az ünnepi hangulat mindig simogatja a lelkét. Talán csak ideje elővarázsolnia magában ahhoz, hogy derűs legyen a napokban. Rák: Érdemes több időt töltenie idősebb rokonaival, mert rengeteget tanulhat és kaphat tőlük. Lehet, hogy néha nincs hozzájuk türelme, de megéri meghallgatnia őket. Az egészségére nem árt, ha jobban odafigyel és ne legyintsen a kellemetlen tünetekre, hanem kúrálja vagy vizsgáltassa ki magát! Mostanában görcsösen szeretne mások kedvében járni, de legyen ezzel óvatos és ne erőszakosan cselekedjen! Oroszlán: A napokban egy kissé nyugtalan lehet. Nemcsak azért, mert esetleg rossz előérzete van és tart valamitől, hanem amiatt, mert folyamatosan mozogna, tenne-venne. Nem bír lenyugodni, és folyamatosan programokat csinál magának vagy épp szeretteinek is. Így könnyen előfordulhat, hogy alvási problémák léphetnek fel a jegy szülötteinél. Jó volna, ha estére lefárasztanak magukat és megnyugodnának! Szűz: A napokban kissé feszült és ingerlékeny lehet. Nemcsak a közelgő ünnepek, hanem az emberek miatt is, akik már emiatt örömteli hangulatban vannak. Próbáljon meg nem Ön lenni a Grincs, mert azzal csak ellenségeket szerezhet. Figyeljen oda arra, hogy sem emiatt, sem más miatt ne húzza le az emberek kedvét maga körül. Lehetne kicsit empatikusabb!

Tartiflette, a savoyai rakott burgonya Hozzávalók / 6 adag

• 10 dkg füstölt szalonna • 2 közepes db fehér hagyma • 3 gerezd fokhagyma • 1 dl fehérbor

Elkészítés: A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és enyhén sós vízben 10 perc alatt félkészre főzzük. Amikor kész, alaposan lecsepegtetjük, és egy éles késsel fél centiméter vékonyra karikázzuk. Az apróra kockázott szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén finomra aprított vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát. Mérsékelt lángon, gyakran megkeverve üvegesre pirítjuk. A hagymás alaphoz öntjük a a fehérbort és a tejszín felét. Sóz-

30 éve bizonyít a A

Szuperinfó 30 évvel ezelőtti alapítása óta eltelt három évtized alatt folyamatos fejlődésével piacvezető lapcsaláddá vált a hazai ingyenes terjesztésű hetilapok között. A Szuperinfó név a szó legnemesebb értelmében valódi márkává, olyan közismert és elismert információs hetilappá nőtte ki magát, mellyel a teljes hazai és helyi hirdetési piac meghatározó és megkerülhetetlen szereplője lett az 55 mutációból álló franchise hálózatunk. kétmillió feletti összpéldányszámunk és a stabilan másfél milliós rendszeres olvasótáborunk kiemelkedő elérést biztosít, mellyel 2018-ban és 2019-ben hivatalosan is kiérdemeltük a Magyar Brands díjat, s vele együtt folyamatosan élvezzük hirdetőink bizalmát. Utóbbit most az Ön kezében tartott helyi Szuperinfó lapunkon keresztül is köszönjük, s minden partnerünknek további sikereket kívánva visszük a friss információkat olvasóinkhoz a jövőben is.

A

Honfi Gábor

Szuperinfó Média Kft. alapító-hálózati vezető

Fodor István

Szuperinfó Média Kft. ügyvezető igazgató

• 3 dl habtejszín • bors ízlés szerint • só ízlés szerint • 80 dkg burgonya (kb.)

• 40 dkg sajt (Reblochon, ha kapunk, vagy camembert és brie)

zuk-borsozzuk meg alaposan, majd főzzük addig, amíg jól besűrűsödik. Egy közepes méretű kerámiaedényt kivajazunk. Az alján szétterítjük a tejszínes hagyma felét, majd ráfektetjük a burgonyakarikák harmadát. Erre jön a sajt fele, szeletekre vágva - Reblochon sajt helyett nyugodtan használhatunk camembert-t vagy brie-t, a lényeg hogy jó zsíros sajtfélét válasszuk. Jöhet rá a burgonya második harmada, majd erre tejszínes hagyma maradéka. Egyengessük el alaposan, majd locsoljuk

meg 1-1,5 deci tejszínnel. Végezetül jöhet az utolsó adag főtt burgonya, majd a sajt másik felével lezárjuk műalkotásunkat. Mehet is a 185°C-os sütőbe, ahol 15-20 perc alatt készre sütjük. Akkor tökéletes, amikor a tetején aranybarna a sajt és bugyborékol az elégedettségtől. Egy picit hagyjuk kihűlni a kész fogást, majd essünk neki ez bizony nem a legfotogénebb francia specialitás, de hogy az egyik legkrémesebb, -sajtosabb ételköltemény, az biztos! (forrás:nosalty.hu)

Horoszkóp 50. A napokban kicsúszhat egy bizonyos dolog a kezei közül. Elveszíti a kontrollt felette és nem lesz rá hatással. Hogy ez Önnek jó vagy rossz, a maga döntésén múlik. Viszont legyenek óvatos a jegy szülöttei, mert fény derülhet az egyik titkukra, ami okozhat némi kellemetlenséget nekik. Arra sem árt jobban odafigyelniük, hogy kiben bíznak meg! Skorpió: Mostanában túl sokat foglalkozik azzal, mások mit gondolnak Önről vagy mit fognak szólni egyes tetteihez és ez igencsak meghatározza az életét. Lássa be, hogy így nem olyan életét él, mint szeretne és nem is érzi jól magát, vagyis fel kellene ezzel hagynia. Arra pedig különösen figyeljen a napokban, hogy ne vegye át mások negatív gondolatait és érzéseit. Nyilas: Jót tenne magával, ha kicsit többet foglalkozna a lelkével és a testével. Ne hanyagolja el szükségleteit, mert annak rossz vége lehet! Mostanában gyakran gondolnak a múltra, ugyanis bizonyos dolgokat még nem sikerült elengedniük. Jó volna, ha megvizsgálnák érzéseiket mert addig az életben sem jutnak előrébb, ha lélekben sem tudnak továbblépni. Bak: Fordítson nagyobb figyelmet az egészségére, ha nem kíván lebetegedni. Mostanában kissé lazán kezeli a hideg időt és amennyiben nem változtat ezen, meg lesz a böjtje. Viszont kerülje a családjában a feszültséget és csak mert mások már ünnepi hangulatban vannak, de Ön még nem, ne vegye el a kedvüket. Sokszor nem veszi észre, de nagyon nyers a szeretteivel. Vízöntő: Rendkívül energikusnak érzi magát a napokban és megállás nélkül pörög. Ám ennek sajnos az lehet a vége, hogy a sors kényszerpihenőre küldi egy kis balesettel. Tanuljon az esetből! Nem az a baj, hogy pörög, hanem az, hogy sokszor figyelmetlen és meggondolatlan döntéseket hoz, lépéseket tesz. Viszont így legalább lesz ideje azokkal a dolgokkal is foglalkozni, amikkel eddig nem szeretett volna. Halak: Az ünnepi hangulat előhozza álmodozó és kissé elvarázsolt énjét. A napokban könnyen elbeszél majd mások mellett és ha adódnak is kisebb kommunikációs zavarok, Ön akkor is nagyszerűen érzi magát. Lelkesen vásárolgat és keresi a karácsonyi programokat. A héten érdemes minél több időt töltenie társaságban, annál jobban feltöltődik!

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel./fax: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C.

A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2019. december 6.

TÁMASZ-REHAB GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ SZAKÜZLETEK 2600 VÁC, Zichy Hippolyt utca 3. (+36 27 313 599) szombaton is nyitva. 2600 VÁC, Argentin Döme tér 1-3. (+36 27 620 620/1191 m.) Szakrendelő 2120 Dunakeszi, Fő út 75-81. (+36 341 600/117 m.) Szakrendelő TB ÁLTAL TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK FORGALMAZÁSA, VÉNYBEVÁLTÁS, BANKKÁRTYA FIZETÉSI LEHETŐSÉG

2019. Karácsonyi ajándék ajánlataink ! VÉRNYOMÁSMÉRŐK VÉRCUKORSZINTMÉRŐK INFRALÁMPA-FÉNYTERÁPIA

KOMPRESSZIÓS HARISNYÁK

GRAVITÁCIÓS-DENEVÉRPAD KÉNYELMI ÉS GYÓGYPAPUCSOK PÁRÁSÍTÓK-MÉRLEGEK

PULZOXIMÉTER MEMORIAHABOS PÁRNÁK ÁGYMELEGÍTŐ ÉS MELEGÍTŐPÁRNÁK

LÁBMELEGÍTŐ

SALUS GYEREK SZANDÁLOK ÉS CIPŐK

LÁZMÉRŐK MASSZIROZÓK

TENS KÉSZÜLÉKEK

SOLINGEN TERMÉKEK

DERÉK ÉS ÜLŐPÁRNÁK

KEDVES VÁSÁRLÓINKNAK KELLEMES, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KíVÁNUNK!

AWI HEGESZTŐ pályakezdők jelentkezését is várjuk Minimálisan megkereshető

Havi bruttó 500 000 Ft* ami tartalmazza: Alapbér Cafeteria: a belépés napjától Műszakpótlék (délutáni 30%, éjszakai 40%) Túlórapótlék (hétköznap 50%, hétvégén 100 %) *

Átlagos túlórával (1 hétvégi nap 8 óra + 2 hétközi 4 óra túlóra)

EZEN FELÜL Munkábajárás támogatás nettó 15 Ft/km + bruttó 30 Ft/km (60 000 Ft-ig) Hétvégi hazautazás támogatás nettó 15 Ft/km Élet-, egészség-, és balesetbiztosítás

munka@ge.com

Bruttó 100 000 Ft áttelepülési bónusz (>60 km) Hegeszutő minősítés megszerzése Kedvezményes meleg étkezés (590 Ft/menü) Fitness terem: kondigépek, szauna, squash pálya

+36 80 880 075


4

2019. december 6.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

Anyám! TV2 szombat 00:20

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:50 Térkép 07:20 Hazajáró 07:55 Noé barátai 08:30 Divat & dizájn 09:30 Őrangyal 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:55 Jó ebédhez szól a nóta 13:30 A kalandor és a lady 14:20 Doc Martin 15:15 Tanulmány a nőkről 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 A szerelem útján 21:25 Fortunata 23:10 Bagi-Nacsa 00:10 Hogy volt?! 01:10 Új idők, új dalai

06:00 HÍRADÓ 07:00 Gasztroangyal 08:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Karácsonyi téli mesevilág 14:15 Szellem a palackból... 14:40 Édes anyanyelvünk 14:50 Jelmezbál 16:30 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:45 Magyarország, szeretlek! 21:20 Házasságtörés 22:35 Fitzcarraldo 01:10 Új idők új dalai 01:40 Rúzs és selyem

2019. december 7. szombat TV2 RTL Klub

07:05 TV2 ANIMÁCIÓ 09:55 Trendmánia 10:25 Babavilág 11:00 TechGuru 11:30 Autószerelők 12:05 Poggyász 12:35 SzÉpítők 13:10 #KandászMamik Szülőszoba és minden, ami család 13:45 Én, a kém 15:50 Columbo: Columbo a panoptikumban 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 James Bond: A Quantum csendje 22:15 Argo 2. 00:20 Anyám! 03:00 A szökés 03:45 A szökés

05:05 Kölyökklub 06:00 Top Shop 06:35 Kölyökklub 08:50 Star Wars: A Freemaker család kalandjai 09:20 KölyökKalauz 09:55 Top Shop 10:45 Brandmánia 11:10 Autogram 11:50 Szuperzöld 12:30 Édesítő 13:15 XXI. század 13:50 Így készült: Seveled 14:20 Jófiúk 15:40 Huncutka 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 20:00 X-Faktor 22:55 Gyémánthajsza 01:00 Vitathatatlan

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:15 Jóbarátok 07:40 Agymenők 08:25 F word Gordon Ramsay-vel 09:25 Lakástalkshow 10:25 Lakástalkshow 11:20 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:20 Az elveszett ereklyék fosztogatói 13:20 Glades - Tengerparti gyilkosságok 14:20 Superman visszatér 17:30 A Karib-tenger kalózai - A világ végén 21:00 A nemzet aranya - Titkok könyve 23:50 Jég veled! 01:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:50 Nemzetiségi magazin 07:45 Ridikül 08:40 Fogd a kezem! 09:30 Don Matteo 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:55 Jó ebédhez szól a nóta 13:30 A világ egy terített asztal 14:00 Magyarország finom 14:15 Jamie lefőzi Olaszországot 15:10 Végtelen szerelem 16:05 Don Matteo 17:05 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Kékfény 21:30 Elveszettek

Vác Deákvári részén közkedvelt utcában - 4 lakásos társasházban lakások már leköthetők!A projekt keretében 2 db épület, épületenként 2 db 47 nm-es és 2 db 78 nm lakás kerül megépítésre, földszinti és emeleti megosztásban. Minden lakáshoz 1 db kocsibeálló a telken belül plusz parkolási lehetőség az utcán. Árak: 25.100.000,- Ft-tól Érdeklődni:30-2523717 Vác, Alsóváros Nagymező utcában 4 emeletes csúszózsalus, távfűtéses, parkra néző panellakásban 57 nmes 2. emeleti lakás eladó. Ára: 21.500.000,- Telefon:06302523717

PACIFIC Óceán Kft.

kontírozó könyvelő, pénzügyi ügyintéző

Adás-vétel Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. LEGÓK nagyon olcsón eladók. Star Wars, híres épületek…06/30-79-369-89

MUNKAKÖRBE MUNKATÁRSAT KERES.

LAKATOS-, bádogos- és esztergagépeket vásárolunk. 06-70/6026-229

Feladatok  napi könyvelési feladatok teljes körű ellátása (szállító, bank, pénztár, vegyes könyvelés)  banki tranzakciók rögzítése, könyvelése  pénztárkezelés  egyéb adminisztrációs feladatok ellátása Elvárások  minimum középfokú számviteli végzettség  1-2 éves, hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat  önálló, precíz munkavégzés

Szuperinfó terjesztésre keresünk terjesztőket Fótra és Vácra! 70/416-7644.

Jelentkezni lehet önéletrajzzal a pacific@pacific.hu e-mail címen.

Állást kínál Bolti kisegítőt keresünk Dányba, fél-, és teljes munkaidőbe, akár nyugdíjast is! Érdeklődni: Kisszekeres Kft. 06-30854-61-95.

Ingatlan Szécsény vonzáskörzetében (Sóshartyán) felújítandó családi ház nagy kerttel, pajtával, gyümölcsössel eladó. Ár: 7 MFt. 70/946-8588. ÉLETJÁRADÉK vagy HASZONÉLVEZET! Hivatalos úton, ingatlanért cserébe tisztességes felételekkel kívánok Önnel szerződést kötni. 06-20-322-6171 Vác-Törökhegyen 180 0 m2-es, épülő házzal, 90 m2-es szuterénnel, dunakanyarra néző, déli fekvésű építési telek eladó. 30/940-5746.

Vác Belvárosában Dunához közeli utcában 3 éve teljeskörűen felújított családi ház eladó. A 125 nm-es ház 600 nm-es saroktelken eladó. Ár: 97.900.000,Érdeklődni: +3630 252 3717 Vác, Deákvári részén, a kertes lakóövezetben egy 5 szobás, 3 szintes, akár 2 generáció számára is alkalmas, 2013-ban teljesen felújított, kitűnő állapotú sorházi ingatlan. Alapterület 210 nm, telekméret 350 nm. Iskolák, óvodák, piac, bevásárlálási lehetőség a közelben. Telefon:30/2523717 Keszegen két lakás eladó, mindkettő kertes ház, központban. 30/708-6371. Kismaroson 85nm téglaház, 655nm telken eladó 21M Ft. 06205027522 Vácon 2 szobás, tégla, egyedi fűtésű lakás eladó 24,8M Ft. 06202518066 Vác Deákváron 90nm családi ház 770nm telken 42,5 M Ft. 06202518066 Vác Alsóvárosban 1. emeleti, 2 szobás, erkélyes lakás eladó 23,9M Ft. 06204324395 Gödön 76nm, 2+2fél szobás, sorházi lakás eladó 43,5M Ft. 06204324395 Pencen 2 szobás költözhető családi ház eladó 20,9M Ft. 06307118891 Gödön nappali+hálós, erkélyes, 43nm, cirkós téglalakás eladó 26,5M Ft. 06307574367

2019. december 8. vasárnap TV2 RTL Klub

06:00 Astro-Világ 07:05 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 Nagy Vagy, Auchan kupa! 10:45 Tűsarok 11:15 Több mint TestŐr 11:50 Super Car 12:20 EB TV 12:55 Az Építkezők 13:25 Adri’s Kitchen 14:00 Nicsak, ki beszél még! 15:50 Kettőn áll a vásár 18:00 Tények 18:50 Catch! – úgyis utolérlek! 21:00 A Setét Torony 23:00 Utódok 01:30 Szélcsend 03:25 Álom Afrikáról

06:00 Top Shop 06:35 Kölyökklub 09:20 Star Wars: A Freemaker család kalandjai 09:50 Top Shop 11:05 Lifestyle 10:55 HighLife 11:40 Kalandozó 12:10 Édes Otthon 12:55 Az Év Hotele 13:40 Lila füge 14:25 Street Kitchen 15:10 Házon kívül 15:45 Nászfrász 18:00 RTL Híradó 18:50 Jófiúk 20:05 Star Wars VIII. rész Az utolsó Jedik 23:20 Bölcsőd lesz a koporsód

2019. december 9. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Astro-Világ 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:20 A vidéki doktor 14:25 Mintaapák 15:40 Victoria 16:45 Anya 18:00 Tények 18:30 Tények Plusz 19:25 Mintaapák 20:35 Újratervezés 21:35 Nyomd a gombot, tesó! 23:00 Magánnyomozók 00:00 Családi Titkok 01:00 Sherlock és Watson 03:00 Tények

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09.05 Asztro-Show 10:10 Top Shop 11:50 Portré 12:30 Fókusz 13:30 A Konyhafőnök VIP 16:00 Az én kis családom 17:10 Barátok közt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:55 Fókusz 20:05 A Konyhafőnök VIP 22:30 Barátok közt 23:20 XXI. század – a legendák velünk élnek 23:50 RTL Híradó 00:30 CSI: Miami helyszínelők

Vác - Alsóvároson 3+1 szobás, erkélyes panellakás eladó iá: 33M Ft. 06307574367 Vác belvárosában 2 szobás ÚJ építésű lakás eladó 25M Ft. 06309152942 Vác Földváry téren 4. emeleti egyedi fűtéses lakás a Mol kút közelében eladó 19,5M Ft. 06309152942 Váchartyánban 50nm családi ház 725nm telken eladó 24,5M Ft. 06704289893 Pencen 4917nm telken 8 0nm tornácos parasztház eladó 15,5M Ft. 06704289893 Vác Deákváron 1+2fél szobás, cirkós lakás eladó. 06307686797 Vác Káptalan utcában 46nm lakás eladó 25,9M Ft. 06304873082 Vác történelmi belvárosában 129nm nagypolgári lakás eladó 48M Ft. 06304873082 TŰZIFA ELADÓ kályhakészen 13000 ft-tól. Akác, tölgy, cser, juhar, tel: 702908860, AA6258001

Jármű Lejárt műszakis vagy enyhén sérült autóját megvásárolnám. 20/611-7818. Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. Vásárolok Simson-t, Mz-t, kismotort, robogót, stb! Hibás elektromos kerékpárt. 06706503168

Szolgáltatás Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. Költöztetés! 30/392-9932. Festés, gipszkartonozás, parkettázás. 30/392-9932. Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466.

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 06:50 Agymenők 07:10 Agymenők 07:40 F word Gordon Ramsay-vel 08:40 Lakástalkshow 09:40 Lakástalkshow 10:40 Trendközelben 11:10 Az Alkotók 11:40 Glades - Tengerparti gyilkosságok 12:40 Glades - Tengerparti gyilkosságok 13:40 Majd, ha fagy! 16:10 Jég veled! 18:15 A nemzet aranya - Titkok könyve 21:00 Szárnyas fejvadász 2049 00:45 Invázió 02:35 Trendközelben

Viasat 3

06:20 Jóbarátok 07:10 Jóbarátok 08:05 Jóbarátok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szállodája 10:25 Szívek szállodája 11:20 Castle 12:20 Castle 13:15 200 első randi 14:15 200 első randi 15:15 Szellemekkel suttogó 16:10 A mentalista 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 200 első randi 21:00 Szerencsecsillag 23:15 Életeken át 01:35 Lakástalkshow

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉS

AKCIÓ!

500Ft/10 szó Részletekről érdeklődjön a

27/50-50-50-es telefonszámon


5

2019. december 6.

Duna

06:00 HĂ?RADĂ“ 06:50 NemzetisĂŠgi magazin 07:50 RidikĂźl 08:40 Fogd a kezem! 09:30 Don Matteo 10:25 CsalĂĄd-barĂĄt 12:00 HĂ?RADĂ“ 12:50 JĂł ebĂŠdhez szĂłl a nĂłta 13:20 A vilĂĄg egy terĂ­tett asztal 14:15 A hegyi doktor 15:05 VĂŠgtelen szerelem 15:55 Don Matteo 17:05 RidikĂźl 18:00 HĂ?RADĂ“ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 Ă–nĂśk kĂŠrtĂŠk 21:30 VidĂĄm vidĂŠk 22:30 Velvet DivathĂĄz

Duna

06:00 HĂ?RADĂ“ 06:45 NemzetisĂŠgi magazin 07:40 RidikĂźl 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 CsalĂĄd-barĂĄt 12:00 HĂ?RADĂ“ 12:50 JĂł ebĂŠdhez szĂłl a nĂłta 13:20 A vilĂĄg egy terĂ­tett asztal 14:25 A hegyi doktor 15:10 VĂŠgtelen szerelem 16:05 Don Matteo 17:05 RidikĂźl 18:00 HĂ?RADĂ“ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:40 Csendes Don 22:30 A Laconia elsĂźllyesztĂŠse 00:00 SzabadsĂĄg tĂŠr

2019. december 10. kedd TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: TĂŠnyek Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Astro-VilĂĄg 12:00 TĂŠnyek DĂŠlben 12:30 TĂŠnyek Plusz 13:20 A vidĂŠki doktor 14:25 MintaapĂĄk 15:40 Victoria 16:45 Anya 18:00 TĂŠnyek 18:30 TĂŠnyek Plusz 19:25 MintaapĂĄk 20:35 ĂšjratervezĂŠs 21:35 Nyomd a gombot, tesĂł! 23:00 MagĂĄnnyomozĂłk 00:00 CsalĂĄdi Titkok 01:00 Sherlock ĂŠs Watson 03:00 TĂŠnyek

05:20 Baråtok kÜzt 06:00 Reggeli 09.05 Asztro-Show 10:10 Top Shop 11:50 Kalandozó 12:30 Fókusz 13:30 A KonyhafőnÜk VIP 16:00 Az Ên kis csalådom 17:10 Baråtok kÜzt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadås 18:55 Fókusz 20:05 A KonyhafőnÜk VIP 22:30 Baråtok kÜzt 23:20 Håzon kívßl 23:50 RTL Híradó 00:30 CSI: Miami helyszínelők 01:45 SzuperzÜld

2019. december 11. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: TĂŠnyek Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Astro-VilĂĄg 12:00 TĂŠnyek DĂŠlben 12:30 TĂŠnyek Plusz 13:20 A vidĂŠki doktor 14:25 MintaapĂĄk 15:40 Victoria 16:45 Anya 18:00 TĂŠnyek 18:30 TĂŠnyek Plusz 19:25 MintaapĂĄk 20:35 ĂšjratervezĂŠs 21:35 Nyomd a gombot, tesĂł! 23:00 MagĂĄnnyomozĂłk 00:00 CsalĂĄdi Titkok 01:00 Sherlock ĂŠs Watson 03:00 TĂŠnyek

06:00 Reggeli 09.05 Asztro-Show 10:10 Top Shop 11:50 Brandmånia 12:30 Fókusz 13:30 A KonyhafőnÜk VIP 16:00 Az Ên kis csalådom 17:10 Baråtok kÜzt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadås 18:55 Fókusz 20:05 A KonyhafőnÜk VIP 22:30 Baråtok kÜzt 23:20 RTL Híradó 23:55 CSI: Miami helyszínelők 01:10 Lila fßge 01:55 Lifestyle 02:35 Rejtjelek

Viasat 3

06:20 Jóbaråtok 07:10 Jóbaråtok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szållodåja 10:25 Szívek szållodåja 11:20 Castle 12:20 Castle 13:15 200 első randi 14:20 200 első randi 15:15 Szellemekkel suttogó 16:10 A mentalista 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 200 első randi 21:00 V mint vÊrbosszú 23:30 Szårnyas fejvadåsz 2049 03:00 Lakåstalkshow

Viasat 3

06:20 Jóbaråtok 07:10 Jóbaråtok 08:05 Jóbaråtok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szållodåja 10:25 Szívek szållodåja 11:20 Castle 12:20 Castle 13:20 200 első randi 14:20 200 első randi 15:15 Szellemekkel suttogó 16:10 A mentalista 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 200 első randi 21:00 Az időutazó felesÊge 23:25 Szerencsecsillag 01:40 Lakåstalkshow

Duna

06:00 HĂ?RADĂ“ 06:50 NemzetisĂŠgi magazin 07:20 Alpok-Duna-Adria 07:50 RidikĂźl 08:45 Fogd a kezem! 09:30 Don Matteo 10:25 CsalĂĄd-barĂĄt 12:00 HĂ?RADĂ“ 12:50 JĂł ebĂŠdhez szĂłl a nĂłta 13:20 A vilĂĄg egy terĂ­tett asztal 14:15 A hegyi doktor 15:05 VĂŠgtelen szerelem 16:00 Don Matteo 17:05 RidikĂźl 18:00 HĂ?RADĂ“ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 A hegyi doktor 20:30 FĂĄbry 21:55 Szerepszemle 23:20 Ă rtatlan gyilkosok

Duna

06:00 H�RADÓ 06:45 ÉletkerÊk 07:15 Öt kontinens 07:45 Ridikßl 08:35 Fogd a kezem! 09:25 Don Matteo 10:25 Csalåd-baråt 12:00 H�RADÓ 12:50 Jó ebÊdhez szól a nóta 13:20 �zőrzők 13:50 Velence magyar emlÊkei 15:10 VÊgtelen szerelem 16:00 Don Matteo 17:05 Ridikßl 18:00 H�RADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:30 FÜlszållott a påva 21:45 A rózsa vÊre 23:30 Velence magyar emlÊkei

SZUPER AKCIĂ“!

2019. december 12. csĂźtĂśrtĂśk TV2 RTL Klub Viasat 3

06:15 MOKKA 06:25 Benne: TĂŠnyek Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Astro-VilĂĄg 12:00 TĂŠnyek DĂŠlben 12:30 TĂŠnyek Plusz 13:20 A vidĂŠki doktor 14:25 MintaapĂĄk 15:40 Victoria 16:45 Anya 18:00 TĂŠnyek 18:30 TĂŠnyek Plusz 19:25 MintaapĂĄk 20:35 ĂšjratervezĂŠs 21:35 Nyomd a gombot, tesĂł! 23:00 MagĂĄnnyomozĂłk 00:00 CsalĂĄdi Titkok 01:00 Sherlock ĂŠs Watson 03:00 TĂŠnyek

05:20 Baråtok kÜzt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro-Show 10:10 Top Shop 11:50 Édesítő 12:30 Fókusz 13:30 A KonyhafőnÜk VIP 16:00 Az Ên kis csalådom 17:10 Baråtok kÜzt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadås 18:55 Fókusz 20:05 A KonyhafőnÜk VIP 22:30 Baråtok kÜzt 23:15 RTL Híradó - KÊső esti kiadås 23:55 Brandmånia 00:40 Street Kitchen 01:25 Édes Otthon

2019. december 13. pĂŠntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: TĂŠnyek Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:45 Astro-VilĂĄg 12:00 TĂŠnyek DĂŠlben 12:30 TĂŠnyek Plusz 13:20 A vidĂŠki doktor 14:25 MintaapĂĄk 15:40 Victoria 16:45 Victoria 18:00 TĂŠnyek 18:30 TĂŠnyek Plusz 19:25 MintaapĂĄk 20:35 ĂšjratervezĂŠs 21:35 Nyomd a gombot, tesĂł! 23:00 MagĂĄnnyomozĂłk 00:00 CsalĂĄdi Titkok 01:00 A vidĂŠki doktor 02:00 Sherlock ĂŠs Watson

05:20 Baråtok kÜzt 06:00 Reggeli 09.05 Asztro-Show 10:10 Top Shop 11:50 KÜlyÜkKalauz 12:30 Fókusz 13:30 A KonyhafőnÜk VIP 16:00 Az Ên kis csalådom 17:10 Baråtok kÜzt 18:00 RTL Híradó – Esti kiadås 18:55 Fókusz 20:05 A KonyhafőnÜk VIP 22:30 Baråtok kÜzt 23:20 RTL Híradó 23:55 Jófiúk 01:15 Az Év Hotele 02:00 HighLife

06:20 Jóbaråtok 07:10 Jóbaråtok 08:05 Jóbaråtok 08:35 Agymenők 09:25 Szívek szållodåja 10:25 Szívek szållodåja 11:25 Castle 12:20 Castle 13:20 200 első randi 14:20 200 első randi 15:15 Szellemekkel suttogó 16:10 A mentalista 17:05 A mentalista 18:05 Castle 20:00 200 első randi 21:00 Austin Powers Aranyszerszåm 23:00 Szårnyas fejvadåsz 2049 02:30 Lakåstalkshow

Viasat 3

06:20 Jóbaråtok 07:10 Jóbaråtok 08:35 Agymenők 09:00 Agymenők 09:25 Szívek szållodåja 11:20 Castle 12:20 Castle 13:15 200 első randi 15:15 Szellemekkel suttogó 16:10 A mentalista 17:05 A mentalista 18:05 Castle 19:00 Castle 20:00 200 első randi 21:00 A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken 23:50 Austin Powers Aranyszerszåm

T V ‑ M Ű S O R

KIS à LLATKERT, NAGY ÉLMÉNY

6 kamrĂĄs profil 3 kamrĂĄs ĂĄrĂĄĂŠrt!

Bontås, rombolås nÊlkßli nyílåszåró csere. Utånunk nem kell kőmŹveseket Ês festőt hívnia!

INGYENES FELMÉRÉS, SZà LL�Tà S!

TELJES KÖRŰ GARANCIA, BEÉP�TÉSSEL! MinősÊgi fa Ês mŹanyag, nyílåszårók garanciåval!

A PINGVIN1S6É-tTól

november den nap in m ig s iu c r ĂĄ m 11 ĂłrĂĄtĂłl

TokvastagsĂĄg: 8cm RĂĄma vastagsĂĄg: 8cm Ăœveg hĹ‘ĂŠrtĂŠk: K=1.0

GĂ–-CSI Kft. t t HPDTJ!HP DTJ IV t XXX HP DTJ IV t %ĂˆOZ 4Ă“QPT V

Minden nap nyitva

JĂĄszberĂŠny, FĂŠmnyomĂł Ăşt 3.

06 (57) 415-010

www.jaszberenyzoo.hu


6

2019. december 6.

Kรถvess minket a Facebookon! www.facebook.com/www.szuperinfo.hu


7

2019. december 6.

Flottabővítés céljából

NEMZETKÖZI FURGONOS GÉPJÁRMŰVEZETŐKET keresünk dobozos és ponyvás furgonra!

Iparterületek, udvarok, kertek karbantartása.

Favágás, bozótirtás, fűkaszálás, tereprendezés, gépi földmunka

Elvárás:

Amit kínálunk:

t rugalmasság t terhelhetőség

t pontos fizetés t fiatal géppark

BETANÍTÁST IS VÁLLALUNK! Fényképes önéletrajzát küldje el a furgonos.munka77@gmail.com e-mailre. Tel.: 06 20 931 8967

KONTÉNERES, SZILÁRD HULLADÉK

SZÁLLÍTÁS GÖDÖLLŐ ÉS KÖRNYÉKÉN

+36 20 944 7515


8

2019. december 6.

Galga Zrt.

A Galga-COOP Zrt. a kÜvetkező munkakÜrbe keres jelentkezőket Êlelmiszerßzleteibe:

BOLTI ELADĂ“

SZAKTERĂœLET MEGNEVEZÉSE: t ²MFMNJT[FS LJTLFSFTLFEFMFN

FĹ?BB FELADATOK: t &MBEĂ˜ QĂ?O[UĂˆSPTJ GFMBEBUPL FMMĂˆUĂˆTB ĂˆSVGFMUĂšMUĂ?T QBLPMĂˆT t 1ĂˆMZBLF[EÇŽL KFMFOULF[Ă?TĂ?U JT WĂˆSKVL t 5PWĂˆCCJ GFMBEBUPL NVOLBLĂšSJ MFĂ“SĂˆT T[FSJOU MUNKAVÉGZÉS HELYE: t T[ $001 4[VQFSNBSLFU FĂ“T /Ă?NFUI , V $BTBMHSBOEF UĂ?S

JELENTKEZÉS:

'Ă?OZLĂ?QFT ĂšOĂ?MFUSBK[ NFHLĂ MEĂ?TĂ?WFM B titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu F NBJM DĂ“NFLSF UFMFGPOPO WBHZ T[FNĂ?MZFTFO B CPMUCBO JMMFUWF B (BMHB $001 ;SU LĂš[QPOUKĂˆCBO 5VSB 3ĂˆLĂ˜D[J ĂžU