Page 1

hu


he al

spa

feel Rel a x


quintessence a négy őselem, a tűz, a víz, a föld és a levegő egységében megszülető ötödik elem: a lelek gyönyörűsége – a Spirit…


„A törődés, a figyelem és az odaadó szakértelem a valódi luxus záloga. A Spirit Hotel***** igazgatójaként mindent megteszek azért, hogy tökéletes élményben legyen része Európa legjobb Spa szállodájában. Örömmel tölt el, hogy vendégeink – a visszajelzéseik alapján – megtalálják nálunk a harmóniát, az itt töltött idő sokáig kiegyensúlyozottságot és vitalitást visz a mindennapjaikba. Szívből remélem, hogy hamarosan Önt is szállodánkban köszönthetem.” Várjuk Önt szeretettel!

Alfred Hackl, szállodaigazgató


Sá rvá r ig a zi k incsek e t ta rtog at sz á mun k r a… Sárvár festői kisváros a Rába folyó partján, az osztrák határ közelében, 200 km-re Budapesttől. A települést a rómaiak alapították Bassiana néven, de már az őskorban is állt földvár ezen a helyen. A XVII. században a Nádasdy család valóságos kulturális központtá emelte a várost, ők alakították ki a szállodától néhány perces sétával elérhető vár máig őrzött arculatát is. A közeli, romantikus arborétum és a Spirit Hotel***** melletti hét tó sétálásra, csónakázásra csalogat. A kristálytiszta levegő, az érintetlen természet és a föld mélyéből feltörő gyógyvíznek köszönhetően Sárvár mára Európa-szerte ismert fürdő­ város, a Royal Spas of Europe tagja.


Szobá IN k Pihenés tökéletes kényelemben – oltalmazó nyugalom, a biztonságot teremtő luxus ölelésében. Élvezze, hogy az otthonosság, az elsőosztályú felszereltség, a tág terek és a különleges belsőépítészeti megoldások magával ragadják.   Kétszemélyes Premium vagy Oriental szoba Ketten, zavartalan nyugalomban a franciaágy vagy a romantikus körágy intimitásának élményével.   Kétszemélyes Grand vagy King szoba A fantáziasarok vagy a jacuzzi nyújtotta feledhetetlen pillanatok lehetőségével.   King / Queen / President lakosztály Egyes lakosztályainkban a kényeztető pezsgőfürdő, a tágas nappali, a különálló hálóés fürdőszoba, a hatalmas erkély az exkluzív kényelmet szolgálja.


Őserő, m egt isz t ul ás, újjászületés… …a Spirit gyógyvizeinek ereje Páratlan geológiai adottságainknak köszönhetően vendégeink nem csupán egyetlen gyógyvíz áldásos hatását élvezhetik. Az 1056 méter mélyről feltörő 46°C hőmérsékletű „Spirit gyógyvíz” mellett a Föld még mélyebb rétegéből nyert különleges, sós gyógyvíz is a gyógyulást, a regenerálódást szolgálja. A Földanya méhéből megszülető víz forrásai évezredek óta az emberiség szakrális gyógyító erővel megáldott helyei, ahol ez az őserő biztosítja a megtisztulást és az újjászületést. Az egyedülálló „Spirit gyógyvízzel” napról napra frissen, kémiai adalékanyagoktól mentesen feltöltött termálmedencéink és az ásványi anyagokban gazdag, sós gyógyvizes kádfürdőink kiváló lehetőséget biztosítanak a hagyományos balneoterápiás és a legmodernebb fizioterápiás kezelésekre is.


heal


„Hiszem, hogy a jó szó, a szép beszéd, a meleg tekintet gyógyszer a szív számára. Hosszú évek szakmai tapasztalatával, képzett reumatológusként és fizioterápiás szakorvosként vállaltam a Spirit Hotel***** gyógyászatának vezetését. Gyógykúráinkat és egészségmegőrző kezeléseinket a kétféle, kiváló minőségű gyógyvízre alapozzuk. Terápiás részlegünkön több mint 80, a legmodernebb orvosi készülékekkel felszerelt kezelőhelyiségben nagyon jól képzett munkatársaink garantálják a személyre szabott kezelések eredményességét. Aki nyitott rá, az a regenerálódáson túl akár egy új, fittebb és egészségesebb életformát is elsajátíthat az itt töltött napok alatt. Tudásunkat, tapasztalatunkat és türelmünket az Önök szolgálatába állítjuk – nyugodt szívvel ránk bízhatja magát.” Dr. Horváth Marianna a Spirit Hotel***** főorvosa


Für dőv il águn k k a l st í lust t er em t e t t ün k… A Spirit Hotel***** közel 10.000 m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel varázsolja el a vendégeket. Az aktív pihenés szerelmesei élménymedencéinkben vagy 25 méteres úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget. Termálfürdőnk gyógyvizes medencéi a gyógyulásra és regenerálódásra vágyóknak nyújtanak nyugalmas menedéket. Az autentikus török fürdő, a hamam és a professzionális szaunavilág a megtisztulás különleges színterei.

A belső terek lenyűgöző tágassága, a megnyugtató fények, a baldachinos nyugágyak kényelme, a nyitott kandalló mellől elénk táruló táj látványa egyedülálló módon teszi teljessé a fürdőzés élményét.


spa


Rel a x


Szépség és w el l n ess Ma is igazak Avillai Szent Teréz szavai: „Tégy jót a testeddel, hogy a lelkednek kedve legyen benne lakni.” A csodálatosan ragyogó, selymes és tiszta bőr eléréséhez nem elég csupán a felszínt kezelni. A Spirit Hotel***** egzotikus rituáléi a test és a lélek harmonizálásával az egész szervezetre hatnak. Igyekszünk mindenből a legjobbat nyújtani, ezért a kezelések során kiválóan képzett masszőr munkatársaink tradicionális módszereket és bizonyítottan hatékony, természetes hatóanyagokat alkalmaznak. Megfeledkezhet a nehézségekről, szervezete megszabadul a méreganyagoktól és energiaraktárai feltöltődnek. Kozmetikusaink organikus és a legújabb tudományos eredmények alapján összeállított hatóanyagokkal, prémium kategóriás kezelésekkel és modern hatóanyag beviteli technika alkalmazásával varázsolják üdévé és ragyogóvá az arcbőrt. Világszínvonalú lézerterápiás részlegünkön orvosi segítséggel válhat fiatalabbá és feszesebbé a bőre.


Ak tív időtölt és A több tucat kezelésünk és lenyűgöző fürdővilágunk mellett szállodai programajánlatunk számtalan lehetőséget kínál az aktív pihenés szerelmeseinek. Legyen szó beltéri vagy kültéri mozgásformákról, a jól ismert és kedvelt tréningek mellett igyekszünk lehetőséget biztosítani az újdonságok kipróbálására is.   A szállodában: Fitnesztermünket nem csak egyénileg használhatja, személyi edzőink készséggel nyújtanak segítséget. Tesztelheti fizikai erőnlétét és edzéstervet is kérhet. Gyógytornászaink és mozgásterapeutáink ingyenes vízi és tornatermi foglalkozásokon várják a mozgás szerelmeseit: gerinctorna, jóga, stretching, fit és soft ball, valamint a gumiszalagos edzések, a speedfitness, a reggeli torna vagy akár a spinnig mellett kipróbálhatják a vízi gimnasztikát és az aquafitness-t is. A pörgős sportok hívei biztosan örömmel veszik birtokba fallabda pályánkat, míg a játékos kedvűeket a bowling mellett biliárdasztal is várja.


  A szabadban: A távol-keleti mozgásformáink a könnyed és a fárasztó edzések híveinek is kínálnak alternatívát. A hotel környéke a nordic walking vagy biciklis túrák ideális terepe, de a tenisz és a lovaglás szerelmesei is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek.


H a r món i a a kon y h á ba n „Minden természetes folyamat alapja a harmónia – a Spirit Hotel***** konyhája is erre épül. A magyar gasztronómia a reneszánszát éli, mi a világtrendeknek megfelelő ínyenc életérzést ötvözzük a hazai, és – szűkebb értelemben – a regionális, valamint a szezonális ízekkel. Az ételeinkhez felhasznált alapanyagok beszerzésénél és az előállításuk során is a minőség és a frissesség a legfőbb vezérelvünk.” Borda Attila a Spirit Hotel***** séfje


f eel

„A Spirit Hotel***** F&B igazgatójaként az motivál, hogy miközben dolgozom, a vendég arcán láthatom, miként nyugtázza munkánkat. Akkor tesszük jól a dolgunkat, ha a végeredmény az őszinte mosoly. Azért választottam ezt az életvitelszerű hivatást, mert ugyanúgy szeretem a gasztronómiát, mint az embert. Az ízek és a szavak világát. Mindig is érdekelt a szuverenitás, az egyéni habitus: a sors, a múlt és az adott ember vágya. Az elegancia, amelyhez ugyanúgy illik a legmodernebb konyhaművészet, a 21. századi gourmet-lét, mint a régmúlt idők csodálatos bukéja, a hagyományos konyha, nagyszüleink ízvilága. Ennek megfelelően ötvözzük a világtrendeknek megfelelő fogásokat a magyar és regionális alapanyagokkal, a piacvezető italokat a hazai kézműves borokkal és sörökkel, az egzotikumokat a helyi, szezonális gyümölcsökkel.” Dan Zsolt a Spirit Hotel***** F&B igazgatója


A Spirit Hotel Thermal Spa***** a Healing Hotels of the World tagja Wienerin Spa Guide 2009–2010 | Top 25 Európa legszebb spa-oázisa Az Utazó magazin | 2010 wellness szállodája; 2011 wellness szállodája European Health&Spa Award 2010 | Európa legjobb Spa úticélja Magyar Turizmus Minőségi Díj 2011 XIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj 2011 | Lakásvásár Médiacsoport különdíja Spa&Relax Guide in Hungary | Legjobb magyarországi spa és wellness szálloda TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2012 | Top 25 európai Relaxation/Spa szálloda

Távolságok:

BÉCS Linz

POZSONY

A1/A3

Budapest | 200 km Sopron | 60 km Szeged | 380 km Pécs | 230 km

Sopron

A2

85

Székesfehérvár | 130 km Győr | 90 km

Székesfehérvár Szombathely

84

Grác 65

8

Veszprém

Körmend

Repülőterek: Fly Balaton-Sármellék | 90 km

Zalaegerszeg

Keszthely

Bécs Schwechat | 130 km Pozsony M. R. Štefánika | 140 km

Maribor

Grác Thalerhof | 150 km gr

áb

Nagykanizsa

Budapest Liszt Ferenc | 220 km

Spirit Hotel Thermal Spa***** 9600 Sárvár, Vadkert krt. 5. | Tel.: (+36) 95-889500 | Mail: reservation@spirithotel.hu www.spirithotel.hu

M1

BUDAPEST

SÁRVÁR

Bécs | 130 km Grác | 160 km

Győr 86

71

Siófok

M7

Misk

olc


Š2012 design:

www.spirithotel.hu

Spirit Hotel prospektus  

Spirit Hotel Thermal Spa ***** szállodaprospektus

Spirit Hotel prospektus  

Spirit Hotel Thermal Spa ***** szállodaprospektus

Advertisement