Horeca Magasin

Page 1

SVERRE W. MONSEN


Innhold 04 NORDIC CHEF COLLECTION Det beste av funksjonalitet og design i én kolleksjon

08 NATALIA BORYLO Et talent utenom det vanlige

10 TRENDY & STILREN Stilige kolleksjoner med identitet

14 TIDLØST DESIGN

Skreddersydd for hoteller og restauranter

16 KLASSISK OG KOMFORTABELT Klassisk og komfortabelt for hotellpersonell

18 VÅRT FELLES ANSVAR Et bærekraftig samfunn er et felles ansvar.

20 KOKKETØY Kokkejakker, kokkebukser, forklær og hodeplagg

32 DRESSBEKLEDNING Dressjakker, dressbukser, skjorter og tilbehør

40 HOUSEKEEPING/SPA/RENHOLD Overdeler,

42 WEB SHOP / KONTAKTINFO SWM Shop og Kontaktinfo


Anne Bruland

Design Manager SWM

Vi lytter til dine behov og utvikler komfortable og tidsriktige klær som du trives og føler deg vel i.


HO RE CA

Nordic Chef Collection by Anne Bruland

Vår nye kokkekolleksjon er designet, testet og utviklet i samarbeid med kokker. Tilbakemeldingene vi har fått har gjort oss i stand til å utvikle klær som matcher kravene til design, passform, kvalitet og funksjonalitet. Vi benytter nøye utvalgte stoffer som tåler høye temperaturer og hyppig vask. Kolleksjonen har også små, viktige detaljer som gjør jobben din lettere. Uansett hvor du jobber og hvordan arbeidsdagen din arter seg, vil du føle deg vel og bære antrekket med stolthet.

04


HO RE CA

05


Nordic Chef Collection

HO RE CA

04

94600542 KOKKESKJORTE VINNI, UNISEX

06


HO RE CA

93100601 KOKKEJAKKE SARAH, DAME

07


HO RE CA

Et talent utenom det vanlige Soussjef Natalia Borylo (24) finner inspirasjon over alt, men den største inspirasjonskilden er bestemor

N

atalia er et kokketalent utenom det vanlige. Hun har gått gradene ved Hotel Norge på rekordtid, og fikk i alderen av 23 år jobben som Soussjef på hotellet og ansvar for driften av Cafe Norge.

Ambassadør Som ambassadør for Sverre W. Monsen gir hun også innspill til den nye Nordic Chef- Kolleksjonen.

- Jeg begynner arbeidsdagen tidlig og vet aldri helt når jeg slutter. Alle passer på meg og sier at jeg jobber for mye, men jeg gjør det jeg elsker. Dette er mitt andre hjem, sier Natalia som takker kjøkkensjefen for at han la merke til det harde arbeidet hun la ned og ga henne sjansen.

- De passer på at jeg er fornøyd og lytter til mine tilbakemeldinger. Uniformen vår er viktig, for den er vår beskyttelse og samtidig et signal til gjestene. Når du møter dem med en strøken uniform, gjenspeiler du hvordan det er på kjøkkenet og kjøkkenet skal skinne! Kokkeyrket er også fysisk krevende, så klærne må sitte godt, puste og verne mot varme.

Forbilde i bestemor Helt siden bestemoren i Polen lærte henne kjøkkenets hemmligheter, har hun vært fast bestemt på å bli kokk. Da bestemoren gikk bort så alt for tidlig, ble ambisjonene høyere enn noensinne. - Bestemor er min største inspirasjon. Hun var en meget dyktig kokk og laget maten fra bunnen av. Hun lærte meg å behandle råvarer med respekt og utnytte alt. Det har jeg videreført i menyene jeg setter opp på Hotel Norge. Her er det null svinn! Det krever fantasi, og takket være kjøkkensjefen som alltid støtter meg og gir meg frihet til å styre kjøkkenet og komponere mine egne menyer, får jeg utløp for kreativiten min her. Jeg har også fantastiske folk i teamet mitt, som ser hvor jeg vil og henger seg på for å hjelpe. Drømmer om bok Inspirasjonen til nye retter finner hun over alt. Nå om høsten når skogen bugner av råvarer, plukker hun rognebær, tyttebær, blåbær, hyllebær og sopp som hun tørker og fryser ned eller sylter. - Jeg har en drøm om å skrive en bok med egne oppskrifter. Den skal inneholde mye om sylting av råvarer, til minne om tradisjoner.

08

Mye oppmerksomhet Natalia har fått mye oppmerksomhet den seneste tiden. Hun har vært dommer i flere kokkekonkurranser, og Bergens Tidende har kåret henne til én av 30 unge talenter som kommer til å sette Bergen på kartet i fremtiden. Oppmerksomheten kom brått på, men Natalia bedyrer at hun alltid vil ha beina godt plantet på jorden. - Jeg føler meg veldig hjemme her på Hotel Norge, og har lyst å ta del i utviklingen her. Det er et godt sted å jobbe, og jeg føler virkelig at arbeidet er verdt det når gjestene får smake noe nytt, blir mette og får en god opplevelse som gir valuta for pengene.


HO RE CA

Jeg har en drøm om å skrive en bok med egne oppskrifter.

09


HO RE CA

94220602 KOKKEJAKKE EMIL UNISEX

10


HO RE CA

121058 DAMEBLUSE ESTER

Trendy og stilren Ønsker du en stilig kolleksjon som ingen andre har? Vi utvikler skreddersydde konsepter for deg som har lyst å skape deg din egen indentitet. Du som jobber som barista, på kafe eller vinbar, har mulighet til å skille deg ut og møte kundene med klær i stilren og tidløs mote. Du kan også velge i et rikt utvalg av våre gode og komfortable standardvarer.

11


HO RE CA

12


Et tøft forkle gjør forskjellen. Vi har et rikt utvalg i forskjellige farger og stoffer.

80800657

1034019-537

SMEKKEFORKLE AUGUST

SMEKKEFORKLE TARRAGON

90x71 cm med en lomme

70x89 cm med to lommer, justerbar nakkereim og bindebånd.

80730602

SMEKKEFORKLE ASHLEY 90x71 cm med to lommer

13


HO RE CA

Tidløst design Førsteinntrykket er viktig. Små detaljer kan gjøre stor forskjell på kundenes opplevelse. Som servitør, hovmester, respesjonist eller konferansevert, er det viktig å etterlate et godt inntrykk. Med våre skreddersydde konsepter for hoteller og restauranter kan du møte gjestene med tidløs eleganse og en egen identitet. Vi leverer også kolleksjoner til alle andre yrkesgrupper som har behov for å være presentable når de møter kunder, og vi har selvsagt et stort utvalg av standardvarer.

14


HO RE CA

119789 FREDRIK DRESSJAKKE, HERRE

15


HO RE CA

Klassisk og komfortabel Komfortable og funksjonelle klær gjør arbeidet lettere for deg som beveger deg mye i jobben. Det vet alle som jobber med hotellservice. Og enda bedre blir det hvis du også trives med designet. Enten du utfører room-service, er rengjøringspersonell eller jobber i spa-avdelingen, er du hotellets representant og må være presentabel når du møter gjestene ansikt til ansikt. Vi kler opp rengjøringsstaben og spa-personellet i funksjonelle og stilige plagg. Vi har et stort utvalg av klassiske og komfortable uniformer for alle typer hotellpersonell – klær som ivaretar bevegelighet og funksjonalitet, med detaljer som gjør det lettere å håndtere arbeidsverktøyene du bærer med deg. Med våre klær i stilfull kvalitet tar du deg godt ut og får en mer behagelig arbeidshverdag

16


HO RE CA

132972 SISSELA DAMETUNIKA

131312 ALMEDINA DAMEBUKSE

17


Et bærekraftig samfunn er et felles ansvar. Vi tar vårt på alvor

” Camilla Valen Sustainability Manager Sverre W. Monsen

18


Vårt felles ansvar Det er ingen hemmelighet at tekstilbransjen bidrar til utslipp av klimagasser. Det er også en kjent sak at det finnes aktører som legger mindre vekt på anstendige arbeidsforhold for dem som produserer tøyet. Vi kan ikke snakke for hele tekstilbransjen, men vi kan gjøre vårt beste for at våre klær blir produsert under trygge forhold og at prosessen påvirker miljøet så lite som mulig. I Sverre W. Monsen har vi jobbet målrettet med bærekraft i mange år, og i dag er innsatsen og kravene vi stiller til oss selv og våre underleverandører høyere enn noensinne. Vår bransje er heldigvis litt annerledes stilt enn moteindustrien som legger opp til at du skal bytte ut klærne dine så ofte som mulig i takt med trender de selv skaper. Det fører til overforbruk og bidrar til en bruk-og-kast-mentalitet. Slik er det ikke hos oss. Våre kolleksjoner blir utviklet med mål om at du skal kunne bruke klærne over tid, og komfort, design og funksjonalitet skal være så bra at du alltid føler deg vel. Vi presser ikke på deg nye produkter for at du skal hive deg på en ny og kortvarig trend. Vi lager komfortable klær med klassisk design som varer. Kvalitet er vårt viktigste bidrag til bærekraftig produksjon. Vi gjør også det vi kan for at våre produkter skal produseres under anstendige arbeidsforhold. Vi er medlem av Etisk handel Norge, UN Global Compact og Amfori. Forventningene til produsentene våre er basert på UN Global Compacts prinsipper. Vår ansvarlige innkjøpspraksis er viktig for å ivareta menneskerettigheter i leverandørkjeden. Det innebærer at vi skal oppføre oss ordentlig og rettferdig i alle ledd. Vi skal behandle alle våre samarbeidspartnere med respekt og likeverd, og vi skal planlegge innkjøpene godt, slik at produsentene kan tilpasse produksjonen sin. Et bærekraftig samfunn er et felles ansvar. Vi tar vårt ansvar på alvor.

19


Nordic Chef Collection Kokkejakker

91020601 HVIT/ 91020602 SORT

91010601 HVIT/ 91010602 SORT

KOKKEJAKKE ERIK UNISEX K/E

KOKKEJAKKE ERIK UNISEX L/E

Kortermet dobbeltspent kokkejakke med skjulte trykknapper. Pennelomme på venstre erme. Splitt i sidene

Langermet dobbeltspent kokkejakke med skjulte trykknapper. Sømmet luftehull under begge ermer. Pennelomme på venstre erme. Splitt i sidene.

Langermet dobbeltspent kokkejakke med skjulte trykknapper. Sømmet luftehull under begge ermer. Pennelomme på venstre erme. Splitt i sidene.

STØRRELSER: 36/42 - 64 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit, Sort

STØRRELSER: 36/42 - 64 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit, Sort

STØRRELSER: 34 - 48 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit

94500601

94600542

KOKKEJAKKE SANDER UNISEX L/E

KOKKEJAKKE VINNI UNISEX L/E

Langermet kokkejakke med skjulte trykknapper i front. Sømmet luftehull under begge ermer. Pennelomme på venstre erme. Avrundet splitt i sidene.

Langermet kokkeskjorte med skjulte trykknapper i front. Passepoil-lomme på venstre bryst. Sømmet luftehull under erme. Skjorteerme med trykknapper. Splitt i sidene.

STØRRELSER: 36/42 - 60 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit

STØRRELSER: 36/42 - 60 KVALITET: 50/50% Polyester/Tencel FARGE: Hvit

20

92010601

KOKKEJAKKE EIRIN DAME L/E


Kokkejakker

Nordic Chef Collection

94400601 KOKKEJAKKE SANDER UNISEX K/E

21


Nordic Chef Collection Kokkejakker

93010601 KOKKEJAKKE LEA DAME

22


Kokkejakker

Nordic Chef Collection

93100601

94300601

KOKKEJAKKE SARAH K/E

KOKKEJAKKE LENNOX 3/4 ERME

Halvermet kokkejakke med skjulte trykknapper i front. Pennelomme på venstre erme. Avrundet splitt på ermer og i sidene.

Dobbeltspent kokkejakke med 3/4 erme og skjulte trykknapper. Lomme på venstre bryst. Enkel ermeavslutning som er lett å brette opp. Romslig modell. Spitt i sidene.

Langermet kokkejakke med skjulte trykknapper. Sorte biser i hals og på begge ermer. Splitt i sidene og pennelomme venstre erme.

STØRRELSER: 34 - 48 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit

STØRRELSER: XS - 2XL KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: hvit

STØRRELSER: 34 - 48 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit

94220601 HVIT / 94220602 SORT/MARINE

94200601 HVIT / 94200602 SORT/MARINE

KOKKEJAKKE EMIL UNISEX K/E

KOKKEJAKKE EMIL UNISEX L/E

94010601

Kortermet kokkejakke med skjulte trykknapper. Pennelomme på venstre erme. Splitt i sidene.

Langermet kokkejakke med skjulte trykknapper. Sømmet luftehull under begge ermer. Pennelomme på venstre erme. Splitt i sidene.

Langermet kokkejakke med skjulte trykknapper i front. Sømmet luftehull under begge ermer. Pennelomme på venstre erme.

STØRRELSER: 36/42 - 62 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit, Sort, Marine

STØRRELSER: 36/42 - 60 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Hvit, Sort, Marine

STØRRELSER: 36/42 - 60 KVALITET: 50/50% Polyester/Bomull FARGE: Hvit

93010601

KOKKEJAKKE LEA DAME L/E

KOKKEJAKKE LEANDER UNISEX L/E

23


Nordic Chef Collection Bukser

77520602

HERREBUKSE THOMAS Smal modell. To stikklommer og en passepoil baklomme. Knapp og glidelås i gylf. Beltehemper. STØRRELSER: 46 - 60 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort, Hvit

76550602

DAMEBUKSE TINE M/LÅRLOMME Smal modell. Høy i livet. Linning med strikk i sidene og beltehemper. Framlommer og en baklomme. Knapp og glidelås i gylf. Lårlomme med klaff og trykknapper for åpning/lukking. Benlengde kan forlenges med 5 cm. STØRRELSER: 34 - 52 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort

24


Bukser

Nordic Chef Collection

77540602

HERREBUKSE THOMAS M/LÅRLOMME Smal modell. To stikklommer og en passepoil baklomme. Knapp og glidelås. Beltehemper. Lårlomme med klaff og trykknapper for åpning/lukking. STØRRELSER: 46 - 60 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort

77600602

BUKSE IBEN UNISEX Linning framme, strikk bak. Knapper og knappehull for regulering av strikk i midje. En baklomme og to sidelommer. Benlengde kan forlenges med 5 cm. STØRRELSER: XS - 3XL KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort, Hvit

25


Kokketøy Forklær

Ashley serien

80730601

80730688

80730602

SMEKKEFORKLE ASHLEY Str. 90x71 cm med to lommer. Skinnreimer bestilles seperat.

26


Forklær

Kokketøy

27


Kokketøy Forklær

Smekkeforklær

80790602

80790688

FARGE: Sort, Marine

FARGE: Grå

80790600 FARGE: Brun

SMEKKEFORKLE MED LOMME Str. 108x70 cm med lomme og knyting i nakke. Krøllfribehandlet. 245 g/m²

28


Forklær

80800657

113688

SMEKKEFORKLE AUGUST

SMEKKEFORKLE OLIVER

Stretch twill. En lomme. Kontrastfarget nakkebånd i brunt stoff med trykknapp for regulering.

Knapper for regulering på nakkebånd. Framlomme med to avdelinger. B:70 cm., L:89 cm.

STØRRELSER: 90x71 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Oliven

STØRRELSER: One Size KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort, Marine, Grå, Plomme

3300-PB-BÅND

102654

KOKKEFORSTYKKE MED BÅND

BOLOGNE BISTROFORKLE M/ SPLITT

Kokkeforstykke uten lomme, i tre lengder: kort, halvlangt og langt. Comfort stretch twill.

Splitt midt foran gir større bevegelsesfrihet. To sidelommer og hempe for oppheng.

STØRRELSER: 50x70 , 70x90, 100x90 cm. KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Rød, Marine, Sort, Hvit

STØRRELSER: 90x100 KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Sort

Kokketøy

29


Kokketøy

Hodeplagg

75160601

75160602

75570601

HÅRBÅND

HÅRBÅND

SIXPENCE

Comfort stretch twill.

Comfort stretch twill.

Klassisk SixPence.

STØRRELSER: S/M, L/XL KVALITET: 65/35% Polyester/ Bomull FARGE: Brun

STØRRELSER: S/M, L/XL KVALITET: 65/35% Polyester/ Bomull FARGE: Marine, Sort

STØRRELSER: One - Two KVALITET: 65/35% Polyester/Bomull FARGE: Brun, Sort

75810602

75810688

PILLEESKEHATT

75810601

PILLEESKEHATT Pilleeskehatt med strikk i nakke og nettingtopp. S/M = opptil 60 cm. L/XL = opptil 66 cm.

Pilleeskehatt med strikk i nakke og nettingtopp. S/M = opptil 60 cm. L/XL = opptil 66 cm.

Pilleeskehatt med strikk i nakke og nettingtopp. S/M = opptil 60 cm. L/XL = opptil 66 cm.

STØRRELSER: S/M, L/XL KVALITET: 65/35% Polyester/ Bomull FARGE: Sort

STØRRELSER: S/M, L/XL KVALITET: 65/35% Polyester/ Bomull FARGE: Grå

STØRRELSER: S/M, L/XL KVALITET: 65/35% Polyester/ Bomull FARGE: Brun

30

PILLEESKEHATT


Hodeplagg

Kokketøy

31


Dressbekledning Skjorter

32

121058

121059

DAMEBLUSE ESTER

DAMEBLUSE LISE

Langermet dambluse, lett figursydd. Brystlomme. Innsnitt fremme og bak. Rundet kant nede. Lengde bak ca. 68 cm. i str. 38.

Kortermet dambluse, lett figursydd. Brystlomme. Innsnitt fremme og bak. Rundet kant nede. Lengde bak ca. 68 cm. i str. 38.

Damebluse med stretch, lett figursydd, 3/4 erme. Innsnitt fremme og bak. Brystlomme. Rundet kant nede. Lengde bak ca. 65 cm. i str. 38.

STØRRELSER: 34 - 52 KVALITET: 60/38/2% Bomull/Polyester/Elastan FARGE: Hvit, Sort, Lys blå

STØRRELSER: 34 - 52 KVALITET: 60/38/2% Bomull/Polyester/Elastan FARGE: Hvit, Sort

STØRRELSER: 34 - 56 KVALITET: 60/38/2% Bomull/Polyester/Elastan FARGE: Hvit, Sort, Lys blå

121061

121062

HERRESKJORTE HENRIK

HERRESKJORTE JENS

100134

Rett modell med lang erme. Brystlomme. Rundet kant nede. Lengde midt bak ca. 77 cm i str. 39/40.

Rett modell med kort erme. Brystlomme. Rundet kant nede. Lengde midt bak ca. 77 cm i str. 39/40.

Rett modell med langt erme. Rundet kant nede.

STØRRELSER: 35/36 - 51/52 KVALITET: 60/38/2% Bomull/Polyester/Elastan FARGE: Hvit, Sort, Lys Blå

STØRRELSER: 35/36 - 47/48 KVALITET: 60/38/2% Bomull/Polyester/Elastan FARGE: Hvit, Sort

STØRRELSER: 35/36 - 53/54 KVALITET: 100% Bomull FARGE: Hvit, Lys Blå

121060

DAMEBLUSE NORAH

HERRESKJORTE WILLIAM


Skjorter

80800657 SMEKKEFORKLE AUGUST

Dressbekledning

121061 HERRESKJORTE HENRIK

33


Dressbekledning Overdeler

110134

152789

DAMESKJORTE KATE

SKJØRT INGRID

Lett figursydd modell med langt erme. Strykelett.

Rett modell med stretch og Bionic finish. Lomme på høyre side. Glidelås og knapp samt splitt midt bak. Lengde midt bak ca. 56 cm i størrelse 38.

Klassisk kort dressjakke uten slag. Bionic finish. To sidelommer og en knapp i front. Stretch innerfôr.

STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 100% Bomull FARGE: Hvit, Lys blå

STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Sort, Marine

STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort

117789

DRESSJAKKE ELLIE

WOOL WASH

34

116789

118789

DRESSJAKKE IRIS

DRESSJAKKE MAUD

Klassisk lang modell med stretch og Bionic finish. Brystlomme, framlomme med klaffer og en innerlomme. To knapper i front. Stretch innerfôr.

Klassisk kort modell med stretch og Bionic finish. Brystlomme, framlomme med klaffer og en innerlomme. To knapper i front. Stretch innerfôr.

Klassisk modell med stretch og Bionic finish. To sidelommer, en brystlomme og to knapper i front. To splitter bak. Fire knapper og splitt på erme. Tre innerlommer. Stretch innerfôr.

STØRRELSER: 32 - 52 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort

STØRRELSER: 44 - 62 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

119789

DRESSJAKKE FREDRIK


Overdeler

Dressbekledning

35


Dressbekledning Bukser

105789

DRESSBUKSE HERRE, ALEXANDER SLIM FIT Bukse med slett front, stretch og Bionic finish. Linning med beltehemper. Sidelommer og to baklommer med knapp. STØRRELSER: 44 - 56 KVALITET: 54/44/2% Pol/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort

WOOL WASH

107789

DRESSBUKSE DAME, AMELIA, ANKELLENGDE Klassisk dressbukse i moderne passform Bionic finish. Bred linning med beltehemper. Lukking med to knapper og hemper. Ankellengde. Splitt på begge ben nede. To sideommer og to baklommer. STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 54/44/2% Pol/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort

WOOL WASH

36


Bukser

Dressbekledning

162789

DRESSBUKSE HERRE, FELIX Bukse med slett front, stretch og Bionic finish. Linning med beltehemper. Framlommer og to baklommer med knapp. STØRRELSER: 44 - 62 KVALITET: 54/44/2% Pol/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

WOOL WASH

161789

DRESSBUKSE DAME, EMMA Modell med slett front. Strech og Bionic finish. Linning med beltehemper. To sidelommer. Glidelås i gylf. STØRRELSER: 32/80 - 54/84 KVALITET: 54/44/2% Pol/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

WOOL WASH

37


Dressbekledning Vest, tilbehør

117789 DRESSJAKKE ELLIE

38

107789 AMELIA DRESSBUKSE


Vest, tilbehør

Dressbekledning

102789

101789

DRESSVEST IDA

DRESSVEST LEON

Figursydd vest med strech og Bionic finish. Regulerbar midje med spenne bak. Brystlomme, framlomme og innerlomme. Knapper i front. Splitter i sidene.

Noe figursydd vest med strech og Bionic finish. Regulerbar midje med spenne bak. Brystlomme, framlomme og innerlomme. Knapper i front. Splitter i sidene.

STØRRELSER: 32 - 50 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

STØRRELSER: 44 - 60 KVALITET: 54/44/2% Polyester/Ull/Lycra FARGE: Marine, Sort, Grå

WOOL WASH

WOOL WASH

Tilbehør MEDISLIPS

KLASSISK BREDDE: 7 CM LENGDE 148 CM

MEDISJAL

SILKESJAL I 50X50 CM

348309

BELTE KLASSISK 90 - 125 CM

39


Housekeeping/Spa/Renhold

40


Housekeeping/Spa/Renhold

113381

STINE TENNISSKJORTE, DAME

1032381

SINDRE TENNISSKJORTE, UNISEX

102019

ALICE DAMETOPP

Kortermet pikéstrikket tennisskjorte med normal passform. 5 knapper ton i ton.

Kortermet pikéstrikket tennisskjorte med normal passform. 5 knapper ton i ton.

Normal passform. Kortermet. V-hals. Forkrympet.

STØRRELSER: 34/36 - 54/56 KVALITET: 60/40% Bomull/Polyester FARGE: Sort, Marine

STØRRELSER: XS - 3XL KVALITET: 96/4% Bomull/Elastan FARGE: Sort, Marine

STØRRELSER: 30/32 - 54/56 KVALITET: 95/5% Bomull/Elastan FARGE: Marine, Sort, Plomme, Hvit

132972

131311

131312

SISSELA DAMETUNIKA

MARIELLE DAMETUNIKA

ALMEDINA DAMEBUKSE

Tunika med trykknapper, kort erme og sidelommer.

Elegant og feminin dametunika. Brystlomme og sidelommer. Glidelås i siden.

Slim-fit damebukse med strikk bak. Glidelås i front, skjult knapp. Stretch.

STØRRELSER: XS - XL KVALITET: 47/47/6% Polyester/Bomul/Elastan FARGE: Sort

STØRRELSER: XS - XL KVALITET: 47/47/6% Polyester/Bomul/Elastan FARGE: Hvit, Marine

STØRRELSER: 34 - 48 KVALITET: 47/47/6% Polyester/Bomull/Elastan FARGE: Hvit, Sort

41


HO RE CA

En enklere hverdag med SWM Shop SWM shop er markedets ledende webshop-system. Vi tilbyr en smart, kjapp og enkel måte å ha full kontroll over ditt innkjøp av arbeidstøy.

Effektiviserer bestillingsrutiner og forenkler administrasjon

24/7 Eget sortiment med avtalepriser

42

Brukervennlig - kan benyttes på alle flater 24/7

One Stop Shop

Rask og effektiv levering


HO RE CA

Kontakt oss: Ole Morten Soltvedt Salgssjef

Christine Tømmernes Key Account Manager

Øistein Engen Selger

901 39 699

97 01 22 32

995 44 910

oms@swm.no

christine.tommernes@swm.no

oistein.engen@swm.no

Thomas Alsaker

Anne Bruland

Selger

Design Manager

Hovedkontor

924 08 581

926 90 345

55 94 52 00

thomas.alsaker@swm.no

anne.bruland@swm.no

swm@swm.no

43


Besøk oss på:

www.swm.no


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.